Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο πρώτος… Έλληνας στη Formula 1

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013


Ο Τίο Έλληνας θα γίνει αύριο ο πρώτος Κύπριος που θα οδηγήσει μονοθέσιο Formula 1 όταν θα κάνει δοκιμές σε ευθεία με την ομάδα της Marussia.

Ο 21χρονος θα πάρει το τιμόνι της MR02 στο αεροδρόμιο του Κεμπλ, στην Αγγλία, για να κάνει τις προγραμματισμένες αεροδυναμικές δοκιμές εξέλιξης στο διάδρομο αποπροσγειώσεων.

Ο Έλληνας, που αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά στην κατηγορία GP3, είχε ήδη εξασφαλίσει ότι θα οδηγούσε μονοθέσιο F1 στις φετινές δοκιμές νέων οδηγών που θα γίνουν στο Σίλβερστον τον άλλο μήνα.

«Εννοείται ότι είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω αυτή την πρόσθετη ευκαιρία να οδηγήσω το μονοθέσιο MR02», δήλωσε ο Έλληνας. «Ανυπομονούσα από το περασμένο φθινόπωρο να λάβω μέρος στις δοκιμές νέων οδηγών, και οι εβδομάδες δεν θα περάσουν γρήγορα. 

«Η ευκαιρία να οδηγήσω σε δοκιμές ευθείας αυτή την εβδομάδα θα γεφυρώσει το χρονικό κενό μέχρι το Σίλβερστον. Επίσης θα μου επιτρέψει να πάω εκεί προετοιμασμένος, καθώς θα έχω ήδη εγκλιματιστεί στα συστήματα του αυτοκινήτου και τις διαδικασίες της ομάδας». 

Ο επικεφαλής της ομάδας, Τζον Μπουθ, πρόσθεσε: «Ο Τίο έχει κάνει εντυπωσιακή δουλειά για την ομάδα μας στην GP3 εδώ και μιάμιση σεζόν. Ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι να τον έχουμε μαζί μας για μια δεύτερη χρονιά και ενθουσιασμένοι που μας έδωσε την πρώτη μας φετινή νίκη στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν, στην Ισπανία.

«Είναι σίγουρα ένα μελλοντικό αστέρι και αξίζει τις δύο ευκαιρίες που του δίνουμε, αρχίζοντας από τις αεροδυναμικές δοκιμές αυτής της εβδομάδας στο Κεμπλ».

http://www.newsit.gr/

Δείτε τι κάνουν οι Κινέζες για να δείχνουν σεμνές!



Φαίνεται αδιανόητο..





Η ΓΚΑΦΑ της Μαρίας Μενούνος που προκάλεσε ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!

Η Μαρία Μενούνος έκανε μία γκάφα!

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Ελλάδα με αφορμή την βάπτιση της Μάργκως και χθες έκανε μια φωτογράφηση στην περιοχή της Ακρόπολης!

Η Μαρία βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει την βόλτα της και να φωτογραφηθεί με τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια πόσταρε στο instagram την εν λόγω φωτογραφία και έγραψε: «Καθόλου όμορφοι αστυνομικοί στον κόσμο. Ώπα!»

Η παρουσιάστρια γρήγορα κατάλαβε την γκάφα που είχε κάνει και διόρθωσε το λάθος της «Οι πιο όμορφοι αστυνομικοί στον κόσμο»!

Πηγή: gossip-tv.gr

Ανέκδοτο: Ο Τοτός και ο τρόπος που σκέφτεται!


Και η Ελένη Λουκά στη... σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών! (ΦΩΤΟ)


Ίσως να ήθελε να πει τη γνώμη της για το λουκέτο στην ΕΡΤ και το "μαύρο" που έπεσε ξαφνικά πριν από μερικές μέρες. Η Ελένη Λουκά βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου αλλά δεν... ακολούθησε τους πολιτικούς αρχηγούς στο εσωτερικό... 

Μετά το Gay Pride, η Ελένη Λουκά έκανε την εμφάνισή της και στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Μόνο που δεν την περίμενε κανείς και οι αστυνομικοί αιφνιδιάστηκαν. 

Τελικά, με τα... χίλια ζόρια, την απομάκρυναν. 





http://www.newsit.gr/

Έλενα Παπαρίζου: Μου την έχουν πέσει 2 νικήτριες της Eurovision...!


Για την ομοφυλοφιλία και πολλά άλλα θέματα μίλησε η Έλενα Παπαρίζου στο ΡΙΚ!

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τον θάνατο του πατέρα της, τα νέα μουσικά της σχέδια, αλλά και το περίφημο φιλί με την Κόρτνεϊ, πριν μερικές ημέρες με αφορμή το Gαy Pride, μίλησε η αγαπημένη τραγουδίστρια στην εκπομπή "Τετ α τετ" με τον Τάσο Τρύφωνος!

"Δε ντρέπομαι να μιλήσω για κάτι, είμαι άνθρωπος, δε μπορώ μονίμως να κάθομαι να το παίζω σταρ του πενταγράμμου, δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να τσαλακώνεσαι. Αν κάτσω με ένα μικρό παιδάκι και αρχίζω να παίζω, δε θα τσαλακωθώ; Όταν ανεβαίνω στη σκηνή, τότε είμαι στημένη, γιατί το απαιτεί η δουλειά. Όταν κατεβαίνω από τη δουλειά, θέλω η Παπαρίζου να είναι εκεί, και η Έλενα από κάτω.."

Για το τολμηρό εξώφυλλο στη LiFo με την Courtney :“Ήταν ένα απλό φιλί στο στόμα, η Courtney είναι πολύ φίλη μου. Γενικότερα είμαι εναντίον του ρατσισμού. Καλοί και κακοί άνθρωποι υπάρχουν παντού".

Στην ερώτηση του Τάσου Τρύφωνος για το αν της την έχει πέσει γυναίκα, η ίδια παραδέχτηκε “Μου την έχουν πέσει και 2 νικήτριες της Eurovision, δεν έχω πρόβλημα, απλά δίνω να καταλάβει ο άλλος τι ακριβώς θέλω, χωρίς να τον διώχνω από την παρέα μου”.



Τι κάνουν και που βρίσκονται σήμερα οι αδερφοί Κατσιμίχα;


Τα τραγούδια τους σημάδεψαν γενιές και γενιές
Για τους αδερφούς Κατσιμίχα οι συστάσεις είναι περιττές. Όταν αναφέρεται κάποιος στο όνομά τους δεν ξέρει τι να πρωτοπεί. Μέσα από τις νότες και τους στίχους τους αποτέλεσαν σύμβολα μιας ολόκληρης γενιάς και το πιο σημαντικό «μεγαλώνουν» και τις επόμενες γενιές. 

Μια ζωή ανάμεσα σε «ζεστά ποτά» και ισορροπίες σχοινοβάτη με το λόγο τους πολλές φορές να είναι κοφτερός και «έξω από τα δόντια». 

Πώς όμως άρχισαν την πορεία τους στο χώρο της μουσικής; Τα δύο αδέρφια γεννήθηκαν στην Αθήνα και μεγάλωσαν στον Άγιο Δημήτριο, στη Λευκωσία και τη Νέα Σμύρνη ενώ έζησαν ως εργαζόμενοι (κάποια στιγμή ως νέοι) στη δυτική Γερμανία. 

Αρχικά έγιναν γνωστοί με τη συμμετοχή τους στους μουσικούς αγώνες της Κέρκυρας, τους οποίους διοργάνωσε ο Μάνος Χατζιδάκις το 1982. 

Σε εκείνους τους αγώνες βραβεύτηκαν για το τραγούδι «Μια βραδιά στο λούκι». Ο πρώτος δίσκος τους με τίτλο «Ζεστά Ποτά» κυκλοφόρησε το 1985 σε παραγωγή του Μανώλη Ρασούλη. Από εκείνη τη στιγμή και για περίπου είκοσι χρόνια κυκλοφορούσαν μαζί δίσκους όπου έγραφαν και ερμήνευαν οι ίδιοι τα τραγούδια τους. Παράλληλα, εμφανίζονταν ζωντανά σε μουσικές σκηνές της Αθήνας μόνοι τους ή σε συνεργασία με άλλους μουσικούς. 


Συμμετείχαν ακόμη και σε δισκογραφικές δουλειές άλλων καλλιτεχνών. Οι αδερφοί Κατσιμίχα κάποια στιγμή αποφάσισαν να χαράξουν τη δική τους-ξεχωριστή- πορεία και να μην ξαναγράψουν τραγούδια μαζί ως ντουέτο. 

Γι’ αυτό και πλέον, όπως λένε όσοι τους γνωρίζουν, είναι πολλές οι φορές που αποφασίζουν να πραγματοποιούν από κοινού συναυλίες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι έχουν γίνει ντουέτο. 

Τα δύο αδέρφια συνεχίζουν να γράφουν τραγούδια, να ακούν μουσική και να κριτικάρουν τα «κακώς κείμενα» της εποχής, προτιμούν, όμως να μη μιλούν πολύ γιατί τα λόγια τους κάποιες φορές βλάπτουν. Άλλωστε, όλοι γνωρίζουν ότι η αλήθεια είναι σκληρή… Παρακολουθούν την επικαιρότητα, έχουν λόγο και άποψη και μπορούν να αποστομώσουν. Εξάλλου, πάντοτε μιλούσαν έξω από τα δόντια και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν είτε δίνοντας συναυλίες μαζί είτε ξεχωριστά. Και τα κακόβουλα δημοσιεύματα, όποτε υπάρχουν, αρνούνται να τα σχολιάσουν.

newsbeast.gr

Ελένη Μενεγάκη: Σαρώνει η εικόνα της με το καuτό στpίνγκ ώς το κορίτσι του Κόναν…

Η Μενεγάκη τώρα και σε καρτούν. Γιατί όχι. Άλλωστε είναι πολλές οι ιστορίες που έχει ζήσει το κορίτσι στην τηλεόραση.

Λογικό να γίνει Best Seller. Αυτή τη φορά οι εμπνευστές και θαυμαστές της είχαν την ιδέα να την ταυτίσουν με το κορίτσι του Κόναν του Βάρβαρου.

Ναι του Κόναν. Του ιστορικού κινηματογραφικού ήρωα. Και όχι του Κόναν της Άνδρου. Λογικό να μη βάλουν τον Ματέο…Λογικό.

Η εικόνα έχει κάνει τον γύρω του διαδικτύου αλιεύοντας ουκ ολίγα σχόλια…Λογικό; Της πάει το minimal μαγιουδάκι ε;


Ο Άδωνις ανέβασε εικόνα με τη «λαοθάλασσα» του Τσίπρα στο Σύνταγμα


Με αρκετή δόση ειρωνίας και χιούμορ ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Twitter δίνοντας μια εικόνα από τη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος.

«Λαοθάλασσα τώρα στο Σύνταγμα για τον Αλέξη… :Ρ» ήταν το δηκτικό σχόλιο του κ. Γεωργιάδη.

Ο Ιάπωνας που έκανε το γύρο του κόσμου με τα πόδια και «έλιωσε» 7 ζευγάρια παπούτσια [εικόνες]



Ο 32χρονος Μασαχίτο Γιοσίντα είναι μια ξεχωριστή περίπτωση ανθρώπου, καθώς, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2009, ξεκίνησε για το μεγάλο του ταξίδι με στόχο να κάνει το γύρο του κόσμου με τα πόδια, σέρνοντας μαζί του ένα δίτροχο βαγονάκι γεμάτο με τα απαραίτητα εφόδια.

Οταν το ταξίδι έφθασε στο τέλος του ο Γιοσίντα είχε «γράψει» 40.000 χιλιόμετρα σε τέσσερις ηπείρους, ενώ έλιωσε και επτά ζευγάρια παπούτσια.


Ο ίδιος δηλώνει ότι πάντα ήθελε να κάνει αυτόν τον άθλο για να δει τα θαύματα του κόσμου, αλλά δεν επιθυμούσε να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι με αεροπλάνο ή τρένο, παρά μόνο με τα πόδια.

Ξεκίνησε από τη Σανγκάη στην αυγή του 2009 με πρώτο προορισμό την Πορτογαλία, όπου έφθασε τον Αύγουστο του 2010, καλύπτοντας 16.000 χιλιόμετρα. Εν συνεχεία πέταξε με αεροπλάνο στις ΗΠΑ όπου περπάτησε για ακόμη ένα έτος διανύοντας περίπου 6.000 χιλιόμετρα από το Ατλάντικ Σίτι, στο Νιου Τζέρσεϊ και το Βανκούβερ.

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο του ταξιδιού του έμεινε χωρίς χρήματα και αναγκάστηκε να βρίσκει περιστασιακές δουλειές στις διάφορες πόλεις όπου έμενε.


Από το Βανκούβερ βρέθηκε αεροπορικώς στη Μελβούρνη και στη συνέχεια στη Σιγκαπούρη από όπου περπάτησε μέχρι τη Σανγκάη για να ολοκληρώσει το ταξίδι του·

Μπορεί σε ορισμένα σημεία να «έκλεψε» χρησιμοποιώντας αεροπλάνο, ωστόσο το επικό ταξίδι του συμπαθέστατου Γιοσίντα μόνο άθλος μπορεί να χαρακτηριστεί.



http://www.iefimerida.gr/

Θύμωσες τη γυναίκα σου; Δες τι μπορεί να πάθεις! (φώτο)


Το περιστατικό συνέβη στην Ουκρανία: μια γυναίκα που ήταν τόσο θυμωμένη με τον σύζυγό της, που αποφάσισε να εκδικηθεί με έναν τέτοιο περίεργο τρόπο.


Είδα έναν Άγγελο στον ουρανό! (εικόνες)

Αυτός ο φοβερός άγγελος "δημιουργείται" από την ακροβατική ομάδα "Russkiye Vityazi "("Russian Knights "). 

Δεν είναι το καλύτερο κόλπο που έχετε δει ποτέ στον ουρανό;

























Η Σάρον Στόουν δίχως ίχνος μακιγιάζ μοιάζει πιο γερασμένη από ποτέ


Πολλοί λίγοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να αναγνωρίσουν την Σάρον Στόουν στο αεροδρόμιο του Λος Αντζελες. Αβαφη και εντελώς ατημέλητη δεν θύμιζε σε τίποτα την εικόνα της σεξοβόμβας ηθοποιού που όλοι έχουμε στο μυαλό μας....

Οι παπαράτσι εντόπισαν την 55χρονη ηθοποιό στο αεροδρόμιο, την ώρα που ψώνιζε DVD με τον 13χρονο γιο της.

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αχτένιστη, με κάζουαλ εμφάνιση η ηθοποιός έμοιαζε πιο ταλαιπωρημένη και πιο κουρασμένη από ποτέ.

Αυτός είναι ο λόγος που έκοψε τις φλέβες της η κόρη του Τζάκσον

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την απόπειρα αυτοκτονίας της κόρης του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις Τζάκσον. 

«Η Πάρις πάντα ήθελε να πιστέψει πως ο Μάικλ ήταν ο μπαμπάς της, αλλά κατά βάθος ήξερε πως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Ήταν όμως πεπεισμένη, πως τουλάχιστον εκείνη και ο Πρινς ήταν βιολογικά αδέρφια. Όταν έμαθε ότι αυτό δεν ισχύει, άρχισε η κάτω βόλτα στην ψυχολογία της» δήλωσε οικογενειακός φίλος της οικογένειας Τζάκσον στην εφημερίδα «Sun».

Για αυτό το λόγο σύμφωνα με τον ίδιο έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Η 15χρονη κόρη του βασιλιά της ποπ πίστευε μέχρι τώρα πως η μητέρα της, Ντέμπι Ρόου, και ένας άγνωστος άνδρας ήταν οι βιολογικοί γονείς τόσο της ίδιας, όσο και του Πρινς.

Την αλήθεια της απόκάλυψαν οι δικηγόροι της οικογένειας που της είπαν την αλήθεια ώστε να είναι προετοιμασμένη για τις οποιεσδήποτε αποκαλύψεις είναι πιθανόν να συμβούν κατά την διάρκεια της δίκης.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, με το που έμαθε η Πάρις την αλήθεια έπεσε σε βαρειά κατάθλιψη.

20χρονος έπεσε από το 15ο όροφο και έζησε!

"Εξωπραγματικά τυχερός" στάθηκε, σύμφωνα με τους γιατρούς, ένας 20χρονος από τη Νέα Ζηλανδία, ο οποίος έπεσε από το 15ο όροφο ενός κτιρίου και ζει.

Παρ' ότι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και δεν πιστεύουν ότι ο νεαρός είχε τέτοια τύχη.

Μετά από νυχτερινή έξοδο με τους φίλους του, γυρνώντας σπίτι, διαπίστωσε ότι είχε κλειδωθεί απ' έξω. Έτσι χτύπησε το κουδούνι σε ένα γείτονα που ζούσε ακριβώς στον επάνω όροφο - το 15ο- και του είπε να τον αφήσει να πηδήξει στο μπαλκόνι του για να μπει στο σπίτι από τη μπαλκονόπορτα.

Παρά τις αντιρρήσεις του γείτονα, ο 20χρονος προχώρησε στο παράτολμο σχέδιο του και γλύστρησε.

Ένα στέγαστρο ανέκοψε κάπως την ταχύτητα της πτώσης του.

Οι γιατροί πάντως επιμένουν ότι για το ύψος από το οποίο έπεσε, τα χτυπήματα του είναι ελάχιστα.

Τέτοια αρκούδα δεν έχετε ξαναδεί! Δείτε το βίντεο που θα σας τρελάνει!


Αυτή είναι η πιο γλυκιά αρκούδα που είδατε ποτέ!



Πανικό προκάλεσαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες ενός φρικιαστικού ζώου

Ανακαλύφθηκε επιτέλους το μυθικό τετράποδο τέρας «Τσουπακάμπρα»;

Οι ερμηνείες έδιναν και έπαιρναν επί ημέρες στον δημοφιλή ιστότοπο Reddit, καθώς ο κάθε χρήστης είχε και μία δική του εξήγηση να δώσει, οδηγώντας τις συζητήσεις στα όρια της υστερίας.

Εν τέλει, η αλήθεια αποκαταστάθηκε και απείχε από τις φημολογίες και τους αστικούς μύθους: απλά, επρόκειτο για ένα ομολογουμένως πανάσχημο τρωκτικό, γνωστό ως «άτριχος σκίουρος».

Δείτε τις φωτογραφίες:




ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ!!! Το Σκοπιανό δίκτυο Македонска радио телевизија κατέλαβε συχνότητα της ΕΡΤ !



Πρόκειται για το δίκτυο MPT

Λίγες μόνο ημέρες μετά τη διακοπή της λειτουργίας της ΕΡΤ και ήδη η συχνότητά της καταπατήθηκε από τηλεοπτικό κανάλι των Σκοπίων. 


Πρόκειται για το δίκτυο MPT (Македонска радио телевизија) και η υπόθεση έχει ήδη εξοργίσει χιλιάδες τηλεθεατών της Θεσσαλονίκης που ήρθαν αντιμέτωποι με αυτή την ιδιότυπη «πολιτιστική εισβολή», μετά την εγκατάλειψη των συγκεκριμένων συχνοτήτων.



Σχόλιο Ιστολογίου :




Επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι κοιτάζουν το δέντρο ενώ στην ουσία χάνεται το δάσος δέν έχουν αντιληφθεί τι σημαίνει το κλείσιμο της ΕΡΤ !!!
Εσείς όλοι που κατηγορείτε μία μερίδα εργαζομένων ώς καρεκλοκένταυρους τεμπελχανάδες και δέν ξέρω τι άλλο έιστε λίαν επιεικώς καραγκιοζάκια!
Σε όλα τα επαγγέλματα,σε όλες τις υπηρεσίες,σε όλο τον δημόσιο βίο υπάρχουν ευσυνείδητοι και ασυνείδητοι εργαζόμενοι,αυτό δεν σημαίνει πώς πρέπει να πάρει η μπάλα άπαντες!
Καταλαβαίνετε τι σημαίνει το κλείσιμο της κρατικής τηλεόρασης ναί ή όχι?
Αφενός οι κύριοι αυτοί ελέω Τρόικας αποφασίσουν και διατάσσουν δίχως ηθικούς φραγμούς ( η σειρά σας κύριοι που δέν έχετε αντιληφθεί τι συμβαίνει έρχεται οσονούπω ),αφετέρου οι συχνότητες κινδυνεύουν !!!!!


Οι συχνότητες της κρατικής τηλεόρασης υπάρχει ενδεχόμενο να πέσουν στα χέρια Σκοπιανών και Τουρκικών συμφερόντων,τίθεται εθνικό ζήτημα εάν δεν το αντιλαμβάνεστε!!!!!!!!

Παρόλα αυτά παραμένετε στους πεζοδρομιακούς διαλόγους σας περί χαρατσίου της ΕΡΤ περί κοπρόσκυλων εργαζομένων......περαστικά σας κύριοι.
Αντί το συγκεκριμένο γεγονός να σας αφυπνίσει παραμένετε απαθείς στην μιζέρια σας αμπελοφιλοσοφώντας.
Αύριο που θα χτυπήσει και την δική σας την πόρτα η ανεργία,αύριο που θα νιώσετε τι σημαίνει ουσιαστικό πήδημα απο την Τρόικα και τους εντολοδόχους της μην κλάψετε.

Αράξτε αναπαυτικότερα στον καναπέ σας,πιείτε το καφεδάκι σας,ρευτείτε.......
γυρίστε πλευρό και ονειρευτείτε !!!!!Προχτές δέχτηκα επιθέσεις για το συγκεκριμένο κείμενο γιατί καθώς φαίνεται η αλήθεια πονά..
Ομως όσο πικρή καί εάν είναι η αλήθεια δέν μπορείς να την αποκρύψεις αυτό το οποίο απευχόμουν συνέβη....


Μαίρη Λαγανά

- See more at: http://mlagananews.blogspot.gr




ΔΕΙΤΕ: Καταναλώνουμε ΟΛΟΙ ανθρώπινα έμβρυα χωρίς να το ξέρουμε!!!




Όταν το πρωτοείδαμε, σοκαριστήκαμε. Η είδηση αυτή είναι πραγματικά αποκρουστική ή και αηδιαστική!
εμβρυα

Είναι, όμως, πραγματική. Μετά το γεγονός ότι ζύμες (όπως για πίτσες κλπ) περιέχουν ως συστατικό ανθρώπινες τρίχες (το αμινοξύ L-Κυστείνη) ως βελτιωτικό…έρχεται και ένα άλλο ξεχωριστό «συστατικό» που βρίσκεται μέσα σε αρκετά είδη τροφίμων από αυτά που καθημερινά καταναλώνουμε.

Μιλάμε για «ενισχυτικά γεύσης» που προέρχονται από μέρη ανθρώπινων εμβρύων.

Η… Senomyx είναι μια εταιρεία βιοτεχνολογίας που χρησιμοποιεί εμβρυϊκά κύτταρα ως «τεχνητές γεύσεις».

Έτσι, κάθε φορά που τρώμε κάποια από τις πηγές τροφίμων που αναφέρονται παρακάτω (τρώγοντας την σάρκα και το αίμα ανθρώπινου όντος), συμμετέχουμε σε μια σατανιστική τελετουργία χωρίς να… το καταλαβαίνουμε.

Το θέμα είναι μάλλον αρκετά παλιό (τουλάχιστον από τον Μάρτιο του 2011) αλλά ίσως άγνωστο στην Ελλάδα. Οι εταιρίες που εμπλέκονται φαίνεται να είναι οι Pepsico, Kraft Foods και Nestle.

Ειδικά για την πρώτη ο Ομπάμα και η Επιτροπή ασφαλείας του, βρίσκει απόλυτα θεμιτή την χρήση υπολειμμάτων εκτρωμένων εμβρύων

Στην συνέχεια υπάρχει μια λίστα εταιριών και προϊόντων τους που υποστηρίζουν την Senomyx. Δεν κυκλοφορούν όλα στην Ελλάδα, μα σίγουρα κάποια τα έχουμε καταναλώσει.

PEPSICO

Pepsi, Mountain Dew and Mist

Aquafina

Juices Tropicana, Dole, SoBe, Ocean Spray,

Lipton Tea

Gamesa Cookies Online

Quaker Oats cereals and granola bars and

Frito Lay’s chips, Sabritas, Doritos, Tostitos, Cheetos, Ruffles,

Sonric’s Sweets

Gatorade

Coffee: Frappuccino, Seattle’s Best Coffee,
CADBURY ADAMS (Kraft Foods)

Chewing Trident, Dentyne, Clorets, Chiclets and Bubaloo

Halls lozenges and Deemint

Crackups

Cadbury Chocolates, Toblerone, and Marabou

Kool-aid, Clight, Frisco, Tang

Jello Gelatin

Planter’s Peanuts

Gevalia and Maxwell House Coffee

Nabisco crackers, Oreo cookies, Chips Ahoy! Ritz, Bran, Marbudorada
A1 Steak Sauce

Oscar Mayer meats

Philadelphia Cream Cheese, Cheese Whiz, Singles, Parmesan

Capri Sun drink

Honey Maple Log Cabin

Mayonnaise

Royal

Mircale Whip Whipped Cream

Nestle
Nescafe Classic Coffee, Decaf, Taster’s Choice, Nescafe Gold,

Chocolates
Crunch, Baby Ruth, Butterfinger, Aero, Cailler, Kit Kat, Orion, Smarties, Wonka,

Drinks: Juicy Juice, Nesquik, Milo, Nestea

Infant Food: Cerelac, Gerber Graduates, NaturNes, Nestum,

Food: Hot Pockets, Lean Cusine Frozen Food, Pasta Buitoni, Herta, Maggi, Stouffer’s, Thomy

Cereals: Chocapic, Cini Minis, Cookie Crisp, Estrelitas, Fitness, Nesquik,

Water: Pure Life, Perrier, Poland Spring, S.Pellegrino

Milk: Carnation Coffee Mate, Laitiere, NIDO Milk

Vitamin: Boost, Nutren Junior, Peptamen AF, Resource

High: Dreyer’s, Extreme, Hagen Dazs, Movenpick, Nestle Ice Cream

Pet foods: Alpo, Baker’s, Benful, Cat Chow, Chef Michael’s, Dog Chow, Fancy Feast, Felix, Friskies, Gourmet, bloom, Purina ONE, Purina Pro Plan
Sports Nutrition: Power Bar Performance

Weight: Jenny Craig

Κυκλοφορούν και σε φάρμακα:

Eμβόλια που περιέχουν κύτταρα εκτρωμένων εμβρύων και οι κατασκευαστές τους:
MMR II (Merck)

ProQuad (MMR + Chickenpox – Merck)

Varivax (Chickenpox – Merck)

Pentacel (Polio + DTaP + HiB – Sanofi Pasteur)

Vaqta (Hepatitis-A – Merck)

Havrix (Hepatitis-A – Glaxo SmithKline)

Twinrix (Hepatitis-A and B combo – Glaxo)

Zostavax (Shingles – Merck)

Imovax (Rabies – Sanofi Pasteur)

Άλλα φάρμακα:

Pulmozyme (Cystic Fibrosis – Genentech)

Enbrel (Rheumatoid Arthritis – Amgen)

http://www.deite-to.com/



Οι πέντε Εβραίοι που ρύθμισαν τον κόσμο μας!















Ανέκδοτο: Ο τροχονόμος και οι μεθυσμένοι

Ο τροχονόμος την έχει στήσει έξω απ το μπαρ και ψάχνει για
μεθυσμένους οδηγούς. Την ώρα του κλεισίματος επισημαίνει έναν, που βγαίνει από το μπαρ, μπουρδουκλώνεται μερικές φορές και πάει προς το αυτοκίνητό του. Ψάχνει να βρει τα κλειδιά του για κάνα πεντάλεπτο, τα βρίσκει και ψάχνει για ένα ακόμη πεντάλεπτο να βρει την κλειδαρότρυπα της μίζας. Εν τω μεταξύ, όλοι οι υπόλοιποι πελάτες του μπαρ την έχουν κάνει με τα αυτοκίνητά τους για τα σπίτια τους.

Ο τύπος, αφού κατάφερε κι έβαλε το κλειδί στη μίζα και έβαλε μπρος τη μηχανή, ξεκινάει και ο τροχονόμος τον σταματάει αμέσως και του κάνει αλκοτέστ . Το τεστ όμως δείχνει μια μεγάλη κουλούρα!

- Μα πώς είναι δυνατόν; απορεί ο τροχονόμος.

Και ο τύπος:

- Απόψε ήταν η σειρά μου να κάνω το δόλωμα.

Χρυσή Αυγή: Αναγκαία η επαναφορά της θανατικής ποινής...


“Η Χρυσή Αυγή επιμένει πως για την καταπολέμηση της εισαγόμενης βαριάς εγκληματικότητας και για να απαλλαγεί η κοινωνία μας από ανάλογα ειδεχθή εγκλήματα είναι αναγκαία η επαναφορά της θανατικής ποινής“. Με αυτή τη φράση σε ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας, η Χρυσή Αυγή ζητά την επαναφορά της θανατικής ποινής.

Το ακροδεξιό κόμμα, εκφράζει τα συλλυπητήρια “στους συγγενείς του ηρωικού αστυνομικού που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από Αλβανούς εγκληματίες” συνεχίζει αναφέροντας:

“Οι Έλληνες Αστυνομικοί παραμένουν στην κυριολεξία ΑΟΠΛΟΙ ενάντια σε πάνοπλες εγκληματικές ομάδες αλλοδαπών. Μία ολόκληρη κυβέρνηση, αφού άνοιξε τις πύλες της χώρας στα χειρότερα κακοποιά στοιχεία, τώρα στέκεται αδιάφορη απέναντι στις καθημερινές εκτελέσεις Ελλήνων πολιτών και αστυνομικών.

Η Χρυσή Αυγή επιμένει πως για την καταπολέμηση της εισαγόμενης βαριάς εγκληματικότητας και για να απαλλαγεί η κοινωνία μας από ανάλογα ειδεχθή εγκλήματα είναι αναγκαία η επαναφορά της θανατικής ποινής“.


H φαρμακερή ατάκα του Μητσοτάκη για τον Σαμαρά: Αυτός είναι ο επόμενος που θα ρίξει μετά από εμένα…

Το μεγαλύτερο επίτευγμα του Αντώνη Σαμαρά κατά τη διάρκεια της πολιτικής του καριέρας φέρεται να σχολίασε με τον δικό του, ιδιαίτερο τρόπο ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα ο Γιώργος Παπαχρήστος στα ΝΕΑ.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι σύμφωνα με πληροφορία (έστω κι αν ελέγχεται ως προς την αξιοπιστία της) ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας φέρεται ειπών: «Νομίζω ότι το μεγαλύτερο επίτευγμά του ως τώρα ήταν ότι έριξε εμένα. Εκανα λάθος. Το κορυφαίο είναι ότι θα ρίξει και τον εαυτό του».

iefimerida

4 λάθη που (σχεδόν) όλοι οι άντρες κάνουν στο κρεβάτι!


Γιατί και τέλειους δεν τους λες!


Oυδείς, και το λέμε με απόλυτη σιγουριά αυτό, δεν είναι εξπέρ και τέλειος στο κρεβάτι! Ακόμα και οι πορνοστάρ, ξέρετε εκείνα τα αγόρια με τους κοιλιακούς, τα αξιοπρόσεκτα προσόντα και το... φλογερό ταπεραμέντο, όλο και κάπου θα κάνουν το λάθος, με τον κοινό θνητό φυσικά να τους περιμένει στη γωνία! Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι είναι πολύ πιο δύσκολο για έναν άντρα, σε σχέση πάντα με μία γυναίκα, να μην ξέρει που πάνε τα τέσσερα στο κρεβάτι ή ακόμα χειρότερα να το παραδέχεται κιόλας! Μπορεί στο sex να είναι δύο, συνήθως βέβαια, αλλά καλώς ή κακώς η βαρύτητα πέφτει πάντα στον άντρα ο οποίος συνήθως καλείται να βγάλει και το φίδι από την τρύπα! Και όπως είναι φυσικό, σχεδόν ποτέ δεν το κάνει 100% άψογα, γιατί όσο να πεις είναι και άνθρωπος και κάποια πραγματάκια του ξεφεύγουν! Εμείς λοιπόν συγκεντρώσαμε τα σημαντικότερα πράγματα που ένας άντρας ξεχνάει να κάνει στο κρεβάτι ή κάνει λάθος και σας τα παρουσιάζουμε να δούμε αν συμπίπτουν οι απόψεις μας!

1. Κλειτορίδα αυτή η άγνωστη: Ναι ξέρουμε ότι στους άντρες δεν αρέσουν και πολύ τα προκαταρκτικά, εκτός φυσικά από το στοματικό σε εκείνους, αλλά καλώς ή κακώς αρέσουν στις γυναίκες και εκείνοι οφείλουν να συμβιβαστούν και να συμμορφωθούν και με τα δικά μας θέλω έστω και μία φορά! Η αλήθεια είναι ότι για τον άντρα το sex είναι η διείσδυση και τίποτε άλλο, χωρίς μάλιστα να μπαίνουν καν στη διαδικασία να προβληματιστούν για την απόλαυση ή όχι της παρτενέρ! Ήρθε η ώρα λοιπόν να του συστήσετε την κλειτορίδα σας, να του δείξετε τι κάνει και να τον αναγκάσετε να ασχοληθεί μαζί της! Έτσι γίνονται όλα, σιγά σιγά. Εσάς δηλαδή αν δεν σας ανάγκαζαν όταν ήσασταν παιδάκι, θα τρώγατε σπανάκι;

2. Εχμμμ, η καλτσούλα: Η αλήθεια είναι ότι οι κάλτσες είναι κάτι που ή θα το μισείς ή θα το λατρεύεις! Επίσης, για να είμαστε και δίκαιοι, αλλιώς δείχνει η κάλτσα στη γυναίκα, ακόμα και διχτυωτή να μην είναι, και αλλιώς στον άντρα! Η εικόνα της γυναίκας να κάνει sex φορώντας κάλτσες, ούτε περίεργη είναι ούτε και αντιθηλυκή, διότι η κάθε κάλτσα έχει τη δική της... ιστορία! Όταν όμως ο άντρας, την ώρα που παριστάνει τον επιβήτορα, φοράει την λευκή καλτσούλα με το... σχεδιάκι, όσο να πεις το θέαμα κλωτσάει! Μην μας ρωτάτε γιατί.... Απλά δεν είναι ωραίο!

3. Mίλα μου... βρώμικα: Το έχουμε πει αμέτρητες φορές: Το sex στα μουγγά είναι αμήχανο και βαρετό! Με λίγα λόγια δεν είναι ωραίο! Και ναι, μπορεί εμείς οι κακομοίρες να διαβάζουμε ώρες ατελείωτες για το dirty talking το σωστό, ούτε Πανελλήνιες να δίναμε, αλλά μάλλον οι άντρες δεν κάνουν και ιδιαίτερη προσπάθεια να μάθουν 5 απλά πράγματα σχετικά. Αν λοιπόν το μπλα μπλα δεν είναι στη φύση τους, τότε τη βάψατε κορίτσια! Και δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών είναι έτσι ακριβώς: Περίεργη φάτσα, κάτι μεταξύ ηδονής και... παρεξήγησης, επικοινωνία αποκλειστικά με χέρια και πόδια και παντελής έλλειψη έστω και επιφωνήματος! Συγνώμη αλλά έτσι δουλίτσα δεν κάνουμε!

4. To στόμα-πηγάδι: Οι άντρες είναι πιο μεγαλόσωμοι από τις γυναίκες, αυτό είναι γνωστό! Οπότε λοιπόν, εκτός από όλα τα άλλα, έχουν και μεγαλύτερο στόμα, μέσω του οποίου μπορούν πολύ εύκολα να καταβροχθίζουν ένα σουβλάκι με άνεση κροκόδειλου! Και μπορεί το σουβλάκι να είναι φυσιολογικό να καταβροχθίζεται καθότι και γευστικότατο, δεν είναι όμως φυσιολογικό ο παρτενέρ σας να καταβροχθίζει οποιοδήποτε σημείο του κορμιού σας και κυρίως τα δάχτυλά σας! Είναι σέξι και ερεθιστικό να δας τα γλείφει αργά και απαλά, αλλά το να τα βλέπει σαν ζουμερό μπριζολάκι είναι υπερβολικό και ξενερωτικό!

Πηγή: http://www.queen.gr


Oι 5 λόγοι για τους οποίους ξυπνάμε κουρασμένοι ακόμη κι όταν κοιμόμαστε 8 ώρες


Πολλές φορές ξυπνάμε κουρασμένοι και το σωστό ξεκίνημα της ημέρας φαίνεται αδύνατο, παρότι έχουμε κοιμηθεί το απαραίτητο 8ωρο.

Ποιοί είναι οι συνηθέστεροι λόγοι για τους οποίους νιώθουμε εξαντλημένοι τα πρωινά.

1) Ξυπνάμε στη λάθος φάση ύπνου Ο ύπνος μας μοιράζεται σε κύκλους και μπορεί να ξυπνήσατε σε μη- REM φάση, που σημαίνει ότι ξυπνήσατε πριν προλάβετε να κοιμηθείτε πολύ βαριά. Προσπαθείστε να ξυπνήσετε σε μία φάση βαθύ ύπνου, που θα έχει ξεκουράσει το μυαλό και το σώμα σας

. 2) Ο ύπνος μας είναι κακής ποιότητας Δεν έχει σημασία πόσες ώρες κοιμάστε αν ο ύπνος σας δεν είναι της ποιότητας που πρέπει. Ο κακής ποιότητας ύπνος οφείλεται σε παράγοντες όπως, ο ύπνος με κάποιο κατοικίδιο, η κατανάλωση ροφημάτων με καφεΐνη αργά την μέρα, ή ο θόρυβος στο περιβάλλον όπου ξεκουράζεστε.

3) Η κατανάλωση φαρμακευτικών ουσιών Αν παίρνετε φάρμακα μπορεί αυτά να σας προκαλούν υπνηλία μέχρι το επόμενο πρωί. Ελέγξτε με τον γιατρό σας αν μπορείτε να αλλάξετε την δοσολογία τους ή ακόμα και τις ίδιες τις φαρμακευτικές ουσίες.

4) Διάφοροι ιατρικοί λόγοι Κάποιες καταστάσεις του οργανισμού όπως η άπνοια μπορούν να συμβάλλουν αρνητικά στην ξεκούρασή σας. Διαταραχές όπως η κατάθλιψη μπορούν επίσης να απομυζούν την ενέργειά σας, και να μην επιτρέπουν να ξεκουραστείτε επαρκώς.

5) Δεν έχουμε συντονίσει το βιολογικό μας ρολόι
Αν το πρόγραμμα ύπνου σας δεν είναι ισορροπημένο, το σώμα σας μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστεί στο ξύπνημα μία συγκεκριμένη ώρα κάθε πρωί. Προσπαθείστε να μπείτε σε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να δείτε διαφορά στο πρωινό σας ξύπνημα. Πηγή: queen

iefimerida.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger