Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ποιος και γιατί είπε στον Τατσόπουλο πως ψωνίζεται στο πάρκο;

Σάββατο 11 Μαΐου 2013



Την δική του εκδοχή για την δυσκολία του βουλευτικού αξιώματος εκφράζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος μέσω μίας φανταστικής ιστορίας.
Μέσω μίας ανάρτησης στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο Πέτρος Τατσόπουλος περιγράφει ένα φανταστικό σενάριο όπου αποφασίζει να αντιπαρατεθεί με έναν από τους διαδικτυακούς του υβριστές.
Απολαύστε την ιστορία του: «Θα σας δωσω σημερα ενα παραδειγμα για το τι τραβαμε εμεις οι βουλευτες, μπας και μας συμπονεσετε λιγουλακι κι αναψετε ενα κερακι για τη σωτηρια και της δικης μας της ψυχης. Υπαρχει λοιπον ενας καμμενος θερμοσιφωνας ονοματι “Δημητρης Αεκαρα”, σ’ ενα φασιστικο μπλογκ, που μου γραφει ηλεκτρονικα επι λεξει: “Βλακακο Πετραν ψευτομαγκα σε περιμενω να μου πεις που και ποτε να τα πουμε απο κοντα ρε απλυτε!!”… Πειτε λοιπον οτι εμενα μου τη δινει καποια στιγμη, δε γαμιεται, λεω, μια ψυχη που ειναι να ‘βγει-να ‘βγει, κι απανταω στον καμμενο θερμοσιφωνα: “Ναι ρε μαλακα, ελα αυριο στις εξι το απογευμα, στο Πεδιο του Αρεως, κατω απο το αγαλμα της Αθηνας”. Φανταστειτε και τη συνεχεια. Παω εγω αυριο στο Πεδιο του Αρεως, κατω απο το αγαλμα της Αθηνας, τσαμπουκαλωμενος, βλεπω εναν σφιχτερμαν να πλησιαζει και φτυνω μεσα απο τα δοντια: “Εισαι ο Δημητρης Αεκαρα;” – “Οχι”, μου λεει, “ειμαι ΠΑΟΚ”. Περναει μετα ενας αλλος, πιο του χεριου μου, και τον ρωταω: “Εισαι ο Δημητρης Αεκαρα;” – “Δεν ντρεπεστε”, μου λεει, “βουλευτης ανθρωπος, να ψωνιζεστε στο παρκο;”. Καταπτοημενος, ρωταω και τον τριτο περαστικο, τον υπερανω υποψιας: “Εισαι ο Δημητρης Αεκαρα;” – “Ειμαι ο,τι θελεις”, μου λεει αυτος… Βουλευτιλικια και μαλακιες. Βαρεα ανθυγιεινα».



http://www.koolnews.gr/

Δείτε την ΣΕΞΙ ΤΕΝΙΣΤΡΙΑ που ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ο Ιγκλέσιας!


Και ποιος δεν θα θελε να είναι στη θέση του διάσημου τραγουδιστή!
Η ρωσίδα σταρ του τέννις Anna Kournikova έχει φτάσει τα 31 χρόνια και πλέον δεν ακούμε συχνά για τα κατορθώματά της πρώην τενίστριας.
Πάντως, ο Ενρίκε Ιγκλέσιας πρόκειται να παντρευτεί την επόμενη εβδομάδα την Άννα Κουρνίκοβα στο Μαϊάμι, ενώ όπως δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα «Sun» φίλος του ζεύγους, η γαμήλια τελετή και η γιορτή θα είναι μοναδικές!





http://www.soknews.gr/

Τι διεγείρει τις γυναίκες


Τα τελευταία χρόνια αποτελεί πρόκληση για τους επιστήμονες το να κατανοήσουν τι διεγείρει σεξουαλικά τις γυναίκες, διότι η γυναικεία σεξουαλικότητα φαίνεται να είναι πιο σύνθετη από την ανδρική.

Ένα πείραμα που διεξήχθη στον Καναδά και δημοσιεύτηκε στο J. Pers. Soc. Psychology (2007) κατέγραψε χωριστά για ετεροφυλόφιλους άνδρες και γυναίκες τα οπτικά σεξουαλικά ερεθίσματα που τους διεγείρουν. Οι συμμετέχοντες στο πείραμα παρακολούθησαν βίντεο με άνδρες και γυναίκες να επιδίδονται σε…ετερόφυλο σεξ, σε ομόφυλο σεξ, σε αυτοϊκανοποίηση, καθώς και άσκηση (χωρίς σεξ) με γυμνά κορμιά.


Η διέγερση των συμμετεχόντων καταγραφόταν οργανικά _ με ειδικό εξοπλισμό που μετρούσε τη διέγερση των ανδρών και των γυναικών τη στιγμή που έβλεπαν τα βίντεο _ αλλά και υποκειμενικά, αφού αξιολογούσαν οι ίδιοι την ένταση της διέγερσης που ένιωθαν.



Οι οργανικές μετρήσεις της διέγερσης των ανδρών έδειξαν πως αυτή εξαρτιόταν κυρίως από το φύλο των εμπλεκομένων στη σεξουαλική δραστηριότητα και λιγότερο από το είδος της δραστηριότητας. Οι άνδρες που συμμετείχαν στη μελέτη εμφάνισαν σημαντική διέγερση από όλες τις δραστηριότητες που περιλάμβαναν γυναίκες. Δηλαδή ομόφυλο σεξ μεταξύ γυναικών, ετερόφυλο σεξ, καθώς και γυναικεία αυτοϊκανοποίηση. Ηπια διέγερση καταγράφηκε και με την εικόνα της γυμνής γυναίκας που γυμναζόταν. Δεν καταγράφηκε διέγερση από ομόφυλο σεξ ανδρών, αυτοϊκανοποίηση ανδρών ή άσκησή τους.

Η διέγερση των γυναικών εξαρτιόταν κυρίως από το είδος της σεξουαλικής δραστηριότητας και όχι από το φύλο των εμπλεκομένων. Η υψηλότερη διέγερση καταγράφηκε στις εικόνες που περιλάμβαναν σεξουαλική επαφή, ηπιότερη διέγερση καταγράφηκε στις εικόνες αυτοϊκανοποίησης και ακόμα πιο ήπια διέγερση στις εικόνες γυμνών γυναικών και ανδρών να γυμνάζονται.

Η διέγερση των γυναικών δεν εξαρτιόνταν από το φύλο αυτών που συμμετείχαν στη σεξουαλική δραστηριότητα: καταγράφηκε παρόμοια διέγερση όταν έβλεπαν γυναίκα να κάνει σεξ με γυναίκα, άνδρα να κάνει σεξ με άνδρα και άνδρα να κάνει σεξ με γυναίκα.

Η μελέτη αυτή έδειξε πως η σεξουαλικότητα των γυναικών είναι πιο ευέλικτη συγκριτικά με των ανδρών ως προς τις ομόφυλες σεξουαλικές συμπεριφορές. Αυτή η «ευελιξία» έχει διαφανεί και σε παλαιότερες μελέτες της γυναικείας σεξουαλικότητας, ενώ έχει παρατηρηθεί και σε θηλαστικά.

Οι οργανικές μετρήσεις της διέγερσης των ανδρών συμφωνούσαν με τις υποκειμενικές τους αναφορές, ενώ στις γυναίκες διαπιστώθηκε διαφωνία ανάμεσα στις οργανικές μετρήσεις και σε όσα οι ίδιες ανέφεραν πως τις διεγείρουν. Για παράδειγμα, ενώ καταγράφηκε σημαντική οργανική διέγερση στις γυναίκες που έβλεπαν ομόφυλο σεξ, οι ίδιες δήλωσαν πως η διέγερση που αισθάνονταν δεν ήταν μεγάλη.

Τα παραπάνω αποτελέσματα επιβεβαιώνουν ότι:

Α) Η σεξουαλικότητα των ανδρών είναι αρκετά διαφορετική από των γυναικών.

Β) Οι γυναίκες είναι περισσότερο ευέλικτες συγκριτικά με τους άνδρες ως προς τις ομόφυλες σεξουαλικές συμπεριφορές.

Γ) Στις γυναίκες, η σωματική διέγερση δεν συνεπάγεται αντίστοιχη επιθυμία προσωπικής εμπειρίας.

Η μελέτη αυτή αναδεικνύει την αναγκαιότητα μιας απενοχοποιημένης και ειλικρινούς προσέγγισης της γυναικείας σεξουαλικότητας κάθε φορά που προσπαθούμε να απαντήσουμε στο δύσκολο ερώτημα του τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες!


Ερευνα: Γιατί η απιστία μπορεί, τελικά, να σώσει ένα γάμο


Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη μια στις τρεις γυναίκες πιστεύει ότι η απιστία δεν είναι η αρχή του τέλους για έναν γάμο αλλά το ακριβώς αντίθετο: Είναι το πάτημα για μια νέα αρχή και θα μπορούσε κάλλιστα να σώσει και όχι να διαλύσει ένα γάμο.

Οπως αναφέρει το Κ-mag.gr, επικαλούμενο το συμπεράσματα πρόσφατων ερευνών και βάσει των απόψεων ειδικών η απιστία, όσο παράδοξο και αν ακούγεται, θα μπορούσε να αποβεί σωτήρια για ένα γάμο.

Οπως αναφέρεται σε πρόσφατη έρευνα, ανάμεσα σε αυτούς που είχαν παράνομο δεσμό, το 73% υποστηρίζουν ότι «ξενοκοίταξαν» επειδή αισθάνθηκαν ότι είχαν παραμεληθεί από το σύντροφό τους. Συνεπώς, ορισμένοι πιστεύουν ότι η απιστία μπορεί να αποτελέσει μια νέα αρχή για το ζευγάρι, αφού με αυτόν τρόπο λαμβάνουν την επιβεβαίωση που χρειάζονταν και γυρνούν πίσω στην ήρεμη και τακτοποιημένη ζωή τους με την σύζυγό τους.

«Μερικές φορές μια ”περιπέτεια” μπορεί να ξυπνήσει το ζευγάρι. Ο σύντροφος που απατάται συνειδητοποιεί πόσο σημαντικό είναι για αυτόν το έτερον ήμισυ (όταν ανακαλύψει την ανθοδέσμη από άγνωστο αποστολέα )και πόσο θα ήταν καταστροφικό να τον χάσει», υποστηρίζει η ειδική στον τομέα των σχέσεων, Τρέισι Κοξ στη Daily Mail.

Σύμφωνα με ορισμένους ψυχολόγους, η απιστία είναι σύμπτωμα του προβλήματος και όχι η αιτία. Για αυτό ακριβώς το λόγο και σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν αποκαλυφθεί, το ζευγάρι αρχίζει και επικοινωνεί πιο ανοικτά και με μεγαλύτερη ειλικρίνεια, με αποτέλεσμα η σχέση να γίνει πιο δυνατή και πιο ουσιαστική.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει η Κοξ στις περισσότερες περιπτώσεις η απιστία καταστρέφει τις σχέσεις. «Σπάει το δεσμό εμπιστοσύνης και συνήθως οι πληγές δεν θα μπορέσουν ποτέ να επουλωθούν, από καμία από τις πλευρές».

Βάσει μιας άλλης έρευνας, σε αντίθεση με τους άνδρες, που δυσκολεύονται πολύ να εμπιστευτούν και πάλι τη σύντροφό τους που έχει απιστήσει, οι γυναίκες μπορούν να συγχωρήσουν μία καθαρά σεξουαλική σχέση του συντρόφου. Σε καμία, όμως ,περίπτωση δεν θα τον δεχθούν πίσω αν αυτός ερωτεύτηκε με μια άλλη γυναίκα, ακόμη και αν δεν την έχει ακουμπήσει καν.

Με λίγα λόγια η συγκεκριμένα έρευνα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η απιστία που περικλείει σεξ είναι λιγότερο επώδυνη από την συναισθηματική απιστία. Μάλιστα, βάσει της ίδιας έρευνας, οι περισσότερες προτιμούν να έχουν έναν άνδρα που «ξενοκοιτάζει», παρά να διαλύσουν το γάμο τους και να μείνουν μόνες τους.


Η μέρα που θα ανακαλύψουμε που παρκάρουν...


Έπαθε την πλάκα της όταν είδε στο υπερηχογράφημα το μωρό της να... [φώτο]


Πρόκειται για μια από τις πιο εντυπωσιακές εικόνες που έχουν παρουσιαστεί σε υπερηχογράφημα Μια νεαρή μητέρα είδε στο υπερηχογράφημα το μωρό της να χαμογελά!

Μάλιστα η εικόνα χάρη με το πρώτο χαμόγελο του παιδιού μπορεί να παρουσιαστεί σε 3D ολόγραμμα, σε μια νέα τεχνολογική ανακάλυψη.

Αν και η σχετική εικόνα κοστίζει κάτι παραπάνω στους γονείς, αρκετοί στις ΗΠΑ επιθυμούν να δουν τις πρώτες εικόνες του παιδιού τους...



Τολμάς να μπεις; Τραινάκι-τρόμου πιάνει 90 χλμ/ώρα σε ύψος 40 μέτρων



Έρχεται να ταράξει τα νερά της διασκέδασης!
Το τεράστιο ρόλερ-κόστερ, αξίας 18 εκατομμυρίων ευρώ, θα είναι σε λίγο καιρό στη διάθεση του κοινού του πάρκου του Σταφορντσάιρ. 


Πόσοι θα αντέξουν, όμως, να τον δοκιμάσουν; Πρόκειται για ένα από τα πλέον τρομακτικά τραινάκια που υπάρχουν στον πλανήτη, καθώς μπορεί να αγγίξει τα 90 χλμ/ώρα, την ώρα που το κοινό θα κρέμεται ανάποδα από τα 40 μέτρα, ενώ τα γνωστά λουπς φτάνουν τα 14 στον αριθμό (πρόκειται για νέο ρεκόρ Γκίνες, αφού αφήνει πίσω του το διάσημο τραινάκι Colossus του Thorpe Park, το οποίο έχει 10 λουπς).

Οι σχεδιαστές, εξάλλου, έχουν δηλώσει πως θέλουν να κάνουν τον κόσμο να… χάσει το μυαλό του, μετά από την εμπειρία που θα αποκομίσουν από αυτό! Το πιθανότερο είναι πως θα το καταφέρουν…


ΦΡΙΚΗ: Ηλικιωμένος εκτέλεσε... εν ψυχρώ ένα αδέσποτο


«Θόλωσε» ένας ηλικιωμένος όταν είδε έναν αδέσποτο σκύλο να μπαίνει στην αυλή του σπιτιού του σε χωριό της Πέλλας και, χωρίς να διστάσει ούτε δευτερόλεπτο, άρπαξε το κυνηγετικό του όπλο και το πυροβόλησε εν ψυχρώ σκοτώνοντάς το ακαριαία!

Οι γείτονες του απάνθρωπου 84χρονου σε τοπική κοινότητα του τέως δήμου Εξαπλατάνου παρακολούθησαν εμβρόντητοι την εκτέλεση του άτυχου ζώου, αλλά δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια.

Ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν λίγο αργότερα στο σπίτι του ηλικιωμένου πιστολέρο, τον συνέλαβαν και κατέσχεσαν το όπλο με το οποίο πυροβόλησε τον αδέσποτο σκύλο.

Ο 84χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι σκότωσε το σκυλί επειδή είχε αφρούς στο στόμα και φοβήθηκε πως είχε προσβληθεί από λύσσα!


Ο Χριστός και η Παναγία! Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής: ''Έκανα σεξ πάνω στην πίστα, εκεί 'τελείωνα'''!



Δεν άκουσα.. πως είπατε; ορίστε;

''Πάντα ήμουν περισσότερο ερωτευμένος με τη δουλειά. Έκανα 'σεξ' πάνω στην πίστα, εκεί 'τελείωνα'. Όταν έβλεπα ότι αρέσω στον κόσμο, ότι αυτό που κάνω το κάνω καταπληκτικά, δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο!''

Εντάξει αγαπητέ και εμείς αγαπήσαμε αλλά δεν κάναμε έτσι...! Ο λόγος για τον Μίστερ Φίρμα, Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος αποκάλυψε πως ήταν ερωτευμένος με τη δουλειά του:

Πειράζει που είσαι και μεγάλη φίρμα πειράζει;... Όχι δεν πειράζει!

http://www.athensbars.gr/

Δε μου λες Άγγελε, αυτά που λένε για τη μετενσάρκωση ισχύουν;




Αρκάς: Η ζωή μετά


Οι 35 μεγαλύτερες καθημερινές πολυτέλειες της ζωής ενός ανθρώπου


Μια νέα έρευνα που ήρθε στο φως αποδεικνύει ότι όλα όσα θεωρούν οι άνθρωποι ως τις μεγαλύτερες πολυτέλειες της ζωής τους, δεν είναι ακριβά πράγματα ή χόμπι που χρειάζεται κανείς να ξοδέψει μια περιουσία για να τα υλοποιήσει.

Σύμφωνα με τη Daily Μail μια παγωμένη μπύρα, ένα καθαρό κρεβάτι, ένα καινούριο ζευγάρι παντόφλες, ένα κουτί σοκολατάκια, συγκαταλέγονται ανάμεσα στις 35 μεγαλύτερες πολυτέλειες της ζωής όπως προκύπτουν από σχετική έρευνα.

Τα αντικείμενα δεν χρειάζονται να είναι ακριβά για να θεωρηθούν πολυτελή, αφού πολλοί απάντησαν πως μια απλή αλλαγή, όπως για παράδειγμα ένα καινούργιο βερνίκι νυχιών ή ένα όμορφο χαρτί υγείας μπορούν να τους χαρίσουν ικανοποίηση μέσα στην ημέρα τους.

Συγκεκριμένα η λίστα με τις μεγαλύτερες πολυτέλειες της ζωής έχει ως εξής:

1. Ενα ωραίο γλυκό

2. Να παραγγέλνεις φαγητό απέξω μια φορά την εβδομάδα

3. Ενα κουτί σοκολατάκια

4. Να πάρεις ένα ρεπό για να μην κάνεις απολύτως... τίποτα

5. Μια βραδιά με ένα μπουκάλι κρασί

6. Να αγοράσεις ένα μπουκέτο λουλούδια για τον εαυτό σου

7. Να ξεκινήσεις να διαβάζεις ένα νέο βιβλίο

8. Αγοράζοντας ένα πολυτελές εμπορικό σήμα αντί του συνηθισμένου προϊόντος ιδιωτικής ετικέτας

9. Ενα μασάζ

10. Να αγοράσεις ένα περιοδικό

11. Ενα αφρόλουτρο

12. Να ανοίξεις μια σαμπάνια που είχες κρατήσει για μια ειδική περίπτωση

13. Ενα... ψέκασμα με το αγαπημένο σας άρωμα

14. Ένα λαχείο

15. Να κάνεις ένα ταξίδι με αποκλειστικό σκοπό τα ψώνια

16. Να παρακολουθήσεις έναν ολόκληρο κύκλο της αγαπημένης σου σειράς χωρίς διακοπή. 

17. Ενα καινούριο βερνίκι νυχιών

18. Μια ζεστή σοκολάτα

19. Ενα φουλ πλύσιμο αυτοκινήτου στο βενζινάδικο

20. Μια μπύρα μετά τη δουλειά

21. Να κλείσεις τα φώτα και να ανάψεις ένα κερί

22. Να ανάψεις ένα αρωματικό κερί

23. Η πρώτη φορά που χρησιμοποιείς μια καινούρια πετσέτα

24. Να παρακολουθήσεις έναν ποδοσφαιρικό αγώνα από την άνεση του καναπέ παρέα με... τέσσερις μπύρες

25. Ενα ζευγάρι καινούριες παντόφλες

26. Να πληρώσεις κάποιον για να σου καθαρίσει τα τζάμια

27. Ενα μοδάτο ρολό χαρτιού υγείας

28. Να βάλεις σαντιγί αντί για γάλα στον καφέ σου

29. Μια μηνιαία συνδρομή για χτένισμα στο κομμωτήριο

30. Να απλώσεις μια μάσκα προσώπου

31. Να κουτσομπολεύεις με έναν φίλο στο τηλέφωνο

32. Να αγοράσεις ένα καινούριο κραγιόν

33. Να χρησιμοποιείς το πανάκριβο πορσελάνινο σερβίτσιο σου

34. Ενα καθαρό κρεβάτι

35. Να απλώσεις στο σώμα σου μια κρέμα αυτομαυρίσματος.


Πηγή : iefimerida.gr

ΣΑΜΑΡΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΛΟΙΠΟΝ;


Σήμα κινδύνου για τη διαφαινόμενη εγκατάλειψη μικρών νησιών της χώρας εκπέμπουν οι δημοτικές αρχές δέκα μικρών νησιών των δήμων Κέρκυρας, Λευκάδας, Νάξου και Κυθήρων. 

Με επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, οι αντιδήμαρχοι των νησιών διαμαρτύρονται για την εξαίρεσή τους από την εφαρμογή της αρχής του Καλλικράτη "Κάθε νησί και δήμος".

"Τα νησιά μας βρίσκονται ένα στάδιο πριν από την εγκατάλειψη", τονίζουν οι αντιδήμαρχοι των νησιών Οθωνοί, Ερεικούσα και Μαθράκι του δήμου Κέρκυρας, Κάλαμος και Καστός του δήμου Λευκάδας, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Δονούσα και Κουφονήσια του δήμου Νάξου και Αντικύθηρα του δήμου Κυθήρων.

Οι ίδιοι παραθέτουν μερικά από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν: υδροδότησης, ελλιπούς συγκοινωνίας, καθώς και απουσίας αγροτικού γιατρού.

Στη συνέχεια προτείνουν, μεταξύ άλλων, την ένταξη στο ΕΣΠΑ έργων προσβασιμότητας και τουριστικής ανάπτυξης στα νησιά αυτά, την εφαρμογή του αυτοδιοίκητου των νησιών, την τοποθέτηση αγροτικών γιατρών σε όλα τα μονοθέσια περιφερειακά ιατρεία των νησιών και τη διατήρηση των επιδοτήσεων για τις συγκοινωνίες των άγονων γραμμών.

Η επιστολή εστάλη στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στους επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΚΚΕ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

O ηλίθιος της ημέρας: Παραλίγο να σκοτωθεί για να γίνει διάσημος στο YouTube (βίντεο)

Τη δόξα και το Harlem Shake πολλοί αγάπησαν 
Μερικοί ωστόσο στην προσπάθειά τους να γίνουν διάσημοι στο διαδίκτυο ξεφεύγουν λίγο από τα φυσιολογικά όρια. 

Για να κάνουν το βίντεό τους οι νεαροί έβαλαν ένα πυροτέχνημα δίπλα σε ένα μπιτόνι με βενζίνη!

Και το αποτέλεσμα λίγο έλειψε να τους στοιχίσει ακριβά:



Υπουργός ζήτησε δίωρη άδεια για να παντρευτεί



Έφυγε εργένης απο σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου και γύρισε δύο ώρες μετά, παντρεμένος.Διαβάστε ποιός είναι.

Ο λόγος για τον υφυπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Καραγκούνη, ο οποίος σύμφωνα με τον “Βηματοδότη” ζήτησε δύο ώρες άδεια απο τα καθήκοντά του χωρίς να πει σε κανέναν την αιτία.

Το απόγευμα της Πέμπτης έφυγε από το γραφείο του στην οδό Μεσογείων, όπου συμμετείχε σε σύσκεψη με τον υπουργό Αντώνη Ρουπακιώτη για το νομοσχέδιο που κατατίθεται για τον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Στη συνέχεια πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου είχε συνάντηση με τον συνεργάτη του Πρωθυπουργού Δημ. Σταμάτη και μετά απο αυτό για 2 ώρες δεν τον είδε κανείς. 

Το βράδυ της ίδιας μέρας επέστρεψε στο γραφείο του παντρεμένος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα στον γάμο παρέστη και ο Πρωθυπουργός. 

http://www.newsit.gr/

Τον συνέλαβαν 24 χρόνια μετά τη δολοφονία του γιου του


Στο Τρίλοφο Θεσσαλονίκης συνελήφθη ο Σ. Καμπερίδης που το 1989 έδειρε και πέταξε από παράθυρο τρίτου ορόφου τον 2χρονο γιο του στις Η.Π.Α.Δείτε τη φωτογραφία που έδωσε το FBI.

Το 1989, ο 21χρονος τότε Στίβεν ή Στέφανος Καμπερίδης, κατηγορήθηκε ότι ξυλοφόρτωσε μέχρι θανάτου τον 2χρονο θετό του γιο, στο New Hampshire των Ηνωμένων Πολιτειών. Φαίνεται να το είχε πετάξει από παράθυρο τρίτου ορόφου προκαλώντας του πολλαπλές σωματικές κακώσεις που προκάλεσαν τον θάνατο του. Η είδηση της άγριας δολοφονίας του μικρού Τζέιμς Καρτιέρ είχε προκαλέσει αίσθηση στην αμερικανική κοινή γνώμη. Ο δράστης αρχικά καταδικάστηκε για φόνο δευτέρου βαθμού.

Αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 50.000 δολαρίων έως την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό. Αντιμετώπιζε ακόμη και το ενδεχόμενο της θανατικής ποινής. Στις 14 Μαίου 1991καταδικάστηκε σε 30χρόνια κάθειρξη. Ο 21χρονος όμως, μία μέρα νωρίτερα είχε φροντίσει να εξαφανιστεί. Σχεδόν άμεσα οι αμερικανικές αρχές είχαν απευθυνθεί στις ελληνικές, οι οποίες είχαν θέσει σε ισχύ την καταδίκη του Έλληνα υπηκόου για έγκλημα που διέπραξε στην αλλοδαπή.

Σχεδόν 24χρόνια μετά την καταδίκη του, ο 45χρονος σήμερα, Στέφανος Καμπερίδης, εντοπίστηκε από τους Έλληνες αστυνομικούς. Στις 5 Φεβρουαρίου 2013 συνελήφθη στο Τρίλοφο Θεσσαλονίκης. Είχε αλλάξει μόνο το μικρό του όνομα σε Ευστάθιος Καμπερίδης. Είχε φτιάξει «καινούργια ζωή». Ήταν παντρεμένος, δεν έγινε γνωστό αν είχε παιδιά, και εργαζόταν σε επιχείρηση συγγενών στην τοποθέτηση πατωμάτων. Εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα από το Β’ Ανακριτικό Τμήμα Αθηνών. Η δίκη του ξεκίνησε την 1η Απριλίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών και ολοκληρώθηκε στις 29 του ίδιου μήνα. Οι Ελληνικές δικαστικές αρχές αρνήθηκαν την έκδοσή του στις ΗΠΑ. Καταδικάστηκε σε 18 χρόνια κάθειρξης και προφυλακίστηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα της Ελλάδας.

Η Τρέισι Νίκολσον, μητέρα του μικρού Τζέιμς, ενημερώθηκε για την εξέλιξη της υπόθεσης, αλλά αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, ωστόσο ο αδερφό της Τιμ Γκλόβερ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ανακουφισμένοι. Οι λέξεις δεν μπορούν να αποτυπώσουν τις ευχαριστίες μας προς το FBI και τις άλλες δικαστικές αρχές για τις ακούραστες προσπάθειές τους». 

http://www.newsit.gr/

Κασιδιάρης-Βερύκιος πλακώθηκαν στον αέρα! Χαμός στον Alpha!


Διάλογος με πολλές ειρωνείες έγινε στο κεντρικό δελτίο του Alpha , όπου ήταν καλέσμένος ο Κασιδιάρης.

Κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν όταν ο Βερύκιος είπε στον Κασιδιάρη ότι τον πληρώνει ο ελληνικός λαός.

"Εγώ τον μισθό μου τον επιστρέφω στον ελληνικό λαό με κοινωνικό έργο. Εσείς οι δημοσιογράφοι είστε τα ανδρείκελα των αφεντικών σας, που παίρνετε παχυλούς μισθούς για να λέτε ψέματα στον ελληνικό λαό" απάντησε ο Κασιδιάρης.

"Πάρτο πίσω αυτό" του είπε ο Βερύκιος και ο Μάνεσης για να συνεχιστεί η κουβέντα με ειρωνείες και πολλές αιχμές.

"Έχεις γίνει φίρμα" είπε σε κάποια στιγμή ο Βερύκιος για να απαντήσει ο Κασιδιάρης "Έ, όχι σαν και σένα Βερύκιε, που είσαι αστέρι, αλλά επιφυλλάσσομαι να σε φτάσω".

Ο καυγάς, στο βίντεο που ακολουθεί, μετά το 4.50.



ΠΑΤΡΑ: Η... γριά κότα έχει το ζουμί! Σάλος με ηλικιωμένη ιερόδουλη που κάνει «μπίζνες» μέχρι και στο Νοσοκομείο



Τι και αν είναι «ώριμη» και την... πήραν τα χρόνια, φαίνεται πως εξακολουθεί και βρίσκει «πελατολόγιο» σε «κατηγορίες» ανδρών που δεν δύνανται να βρουν κάτι πιο «φρέσκο» για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες. Ο λόγος για μία ηλικιωμένη αλλά καλοδιατηρημένη γυναίκα που διαμένει στην συνοικία Αγίου Ιωάννη Πράτσικα και για την οποία... οι πάντες γνωρίζουν τα «καμώματά» της! «Μέχρι και νταβατζή έχει σπίτι, έναν αλλοδαπό» μας είπε γείτονάς της. Καταφέρνει να «ξεγελά» τους υποψήφιους εραστές της, για την ηλικία της, αφού βάφει τα μαλλιά της κόκκινα, έχει ωραίο σώμα (για τα χρόνια της) και «ξεχωρίζει» για τις στιλιστικές της επιλογές.

Η γειτονιά πάντως εκτιμά ότι η συγκεκριμένη γυναίκα εξακολουθεί να «ψωνίζεται» και μάλιστα προσβλέπει σε αλλοδαπούς αλλά και ασθενείς! «Μέχρι και το ασθενοφόρο κάλεσε προ ημερών για να καταφέρει να νοσηλευθεί, να μπει μέσα σε κλινική και να πιάσει «κουβέντες» με ηλικιωμένους ασθενείς τους οποίους με το αζημίωτο... ικανοποιεί σεξουαλικά» μας είπε ο γείτονας που έμαθε όλα όσα συνέβησαν σε κλινική στο Νοσοκομείο Ρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη ηλικιωμένη ήταν στο παρελθόν τραγουδίστρια και από τότε είχε... τη φήμη πως ασχολείτο και με τους άνδρες (προσφέροντας με το αζημίωτο τις «υπηρεσίες» της).

Όσο τα χρόνια περνούσαν ασχολείτο με συγκεκριμένες ομάδες ανδρικού πληθυσμού, ενώ τελευταία έφθασε στο σημείο να κάνει... και οτοστόπ μήπως και βρει κάποιον. «Εδώ γνωρίζουμε καλά, πως ο αλλοδαπός νταβατζής, τις βρίσκει συχνά πελάτες, συνήθως ηλικιωμένους που δεν έχουν τα χρήματα για να εξασφαλίσουν λίγη ώρα με μία νεαρή ιερόδουλη. Έτσι προτιμούν... την σιτεμένη, που είναι κα φθηνότερη» μας είπαν στη γειτονιά!


Σε 20 λέξεις, το πιο αντιρατσιστικό σύνθημα όλων των εποχών


Εκεί που άλλοι σπαταλούν ποταμούς λέξεων, ένα γκράφιτι, γραμμένο σε έναν τοίχο γηπέδου, εξηγεί με 20 λέξεις γιατί δεν μπορούμε να είμαστε ρατσιστές.

Γράφει το γκράφιτι:

«Αν ο Χριστός σας είναι Εβραίος, το αυτοκίνητο ιαπωνικό, οι αριθμοί σας αραβικοί, τότε γιατί ο γείτονάς σας είναι ξένος;»


Σοκ στη Νιγηρία – Εργοστάσιο «παραγωγής μωρών» για πώληση με ανήλικες φυλακισμένες



Ακόμη μια απίστευτη ιστορία εκμετάλλευσης και βασανισμού γυναικών βγήκε στο φως της δημοσιότητας την Πέμπτη στη Νιγηρία όπου οι αρχές ανακάλυψαν εργοστάσιο «παραγωγής μωρών», με ανήλικες εγκύους.

Οι άνδρες της αστυνομίας στην πόλη Οουνέρι, πρωτεύουσα της επαρχίας Ιμο, παρακολουθούσαν μια γυναίκα ύποπτη για την πώληση του μωρού της, όταν ανακάλυψαν ολόκληρη εγκατάσταση σε κτίριο όπου κρατούνταν ανήλικες κοπέλες από 14 έως 17 ετών, όλες εγκυμονούσες, ενώ βρήκαν και 11 μικρά παιδιά.
Η συμμορία που τις εκμεταλλευόταν έπαιρνε τα μωρά και τα πωλούσε, ενώ φέρεται και οι μητέρες να έπαιρναν κάποιο ποσοστό από τις πωλήσεις.
Τα συγκλονιστικά στοιχεία αναφέρουν ότι τα κορίτσια είχαν ένα γεύμα την ημέρα, τους απαγορευόταν να βγουν από το κτίριο, ενώ τις καθιστούσε έγκυες ένας 23χρονος ο οποίος αναζητείται.
Οι εγκληματίες φέρεται να έψαχναν και φτωχές, απελπισμένες κοπέλες που τις έπειθαν να «νοικιάσουν» της μήτρα τους, ενώ συχνά τις βίαζαν και τις κακοποιούσαν.
Αρκετά από αυτά τα μωρά δεν προορίζονταν μόνο για υιοθεσία, αλλά και για παιδική εργασία, πορνεία, ακόμη και για μέλη του σώματός τους ή για μαγεία.
Από την άλλη πλευρά, οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν ότι θεωρούσαν πως το κτίριο ήταν ίδρυμα για ανήλικες μητέρες και ορφανά και σε καμία περίπτωση δεν πίστευαν ότι επρόκειτο για εργοστάσιο μωρών.


5 κρέατα που μπορεί να μας στείλουν στο... νοσοκομείο



Νέα έρευνα του Επιστημονικού Κέντρου για ζητήματα δημόσιου ενδιαφέροντος της Ουάσιγκτον, κατατάσσει το κρέας και τα πουλερικά στις σημαντικότερες αιτίες τροφικής δηλητηρίασης. Μήπως πρέπει να αναθεωρήσουμε μερικά πράγματα στη διατροφή μας και να γίνουμε πιο προσεκτικοί;


Τα τελευταία 12 χρόνια, τα κρούσματα ασθενειών που συνδέονται με το κρέας και τα πουλερικά έχουν μειωθεί αρκετά, λόγω της θέσπισης αυστηρότερων κανόνων εποπτείας και παραγωγής του κρέατος. Αυτό όμως, δε σημαίνει ότι οι ασθένειες αυτές δε συνεχίζουν να αποτελούν πρόβλημα για τους καταναλωτές.

Ας δούμε λοιπόν, 5 από τα πιο επικίνδυνα κρέατα που αν δεν είμαστε προσεκτικοί, μπορεί να μας στείλουν στο νοσοκομείο. Τα κρέατα κατατάσσονται ανάλογα με το πόσο σοβαρή είναι η ασθένεια που μπορεί να προκαλέσουν.

Κοτόπουλο: Υψηλότατος κίνδυνος

Ορισμένα κομμάτια από το σώμα του κοτόπουλου (όπως είναι το στήθος και το μπούτι) και διάφορες μέθοδοι μαγειρέματος (όπως το ψητό στον φούρνο ή στη σχάρα) κατέχουν την πρώτη θέση στη λίστα με τα πιο επικίνδυνα κρέατα.

Ο μεγαλύτερος αριθμός ασθενειών από κοτόπουλο σχετίζεται με τη σαλμονέλα, ενώ το Clostridium perfringens είναι ένα εξαιρετικά επικίνδυνο βακτήριο που αναφέρεται συχνά στις πιο συνηθισμένες ασθένειες που προκαλούνται από το κοτόπουλο. To κρέας του κοτόπουλου αν δεν ψηθεί καλά μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ασθένεια, το ίδιο και τα υπολείμματά του στους πάγκους της κουζίνας και τα μαχαιροπίρουνα.

Κιμάς βοδινού κρέατος: Υψηλότατος κίνδυνος

Τη δεύτερη θέση στην κατηγορία του πιο επικίνδυνου κρέατος κατέχει ο βοδινός κιμάς, με το βακτήριο E. Coli να οδηγεί σε ένα υψηλό ποσοστό ασθενειών. Ο κιμάς βοδινού κρέατος σχετίζεται και με ασθένειες που αποδυνμώνουν τα αντιβιοτικά που καταπολεμούν τη σαλμονέλα. Στελέχη των βακτηρίων E. coli και της σαλμονέλας μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές ασθένειες, που θα οδηγήσουν με τη σειρά τους, σε νοσηλεία, σε μακροχρόνια προβλήματα υγείας, ακόμη και στο θάνατο.

Μοσχαρίσια μπριζόλα: Υψηλός κίνδυνος

Σχεδόν οι μισές δηλητηριάσεις που σχετίζονται με τις μπριζόλες, προκαλούνται από το βακτήριο E. Coli. Ορισμένες σχετίζονται επίσης και με το Clostridium perfringens, ένα βακτήριο που συνδέεται με την εσφαλμένη θερμοκρασία κατά το μαγείρεμα. Το βακτήριο της σαλμονέλας ευθύνεται επίσης, για σοβαρές ασθένειες που προκαλούνται από την κατανάλωση μοσχαρίσιας μπριζόλας.

Άλλα βοδινά προϊόντα που έχουν μεγάλη πιθανότητα πρόκλησης κάποιας ασθένειας, είναι το βοδινό stroganoff, αλλά και το ψιλοκομμένο μαγειρεμένο βοδινό. Οι ασθένειες που μπορούν να προκαλέσουν σχετίζονται με το Clostridium perfringens, οποίο υποδηλώνει ότι αυτά τα φαγητά δεν αποθηκεύτηκαν σωστά μετά το μαγείρεμα.

Γαλοπούλα: Υψηλός κίνδυνος

Όπως και με το κοτόπουλο, οι ασθένειες που σχετίζονται με τη γαλοπούλα συνδέονται με το Clostridium perfringens και τη σαλμονέλα. Το Clostridium perfringens ευδοκιμεί σε μαγειρεμένα φαγητά που μένουν σε θερμοκρασία δωματίου για αρκετή ώρα. Δεν είναι τυχαίο, που ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος είναι οι μήνες με τον μεγαλύτερο κίνδυνο εμφάνισης τέτοιων ασθενειών, εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας γαλοπούλας που καταναλώνεται εκείνη την περίοδο.

Επίσης, καταναλωτές που δεν έχουν εμπειρία στο να χειρίζονται ολόκληρο το ωμό πτηνό πριν το ψήσιμο, μπορεί να δημιουργήσουν επιπλέον κινδύνους. Απλά λάθη στον χειρισμό, μπορούν εύκολα να στήσουν παγίδες και να δημιουργήσουν εστίες μόλυνσης σε κουζίνες και πιάτα που δεν καθαρίζονται σωστά.

Βοδινό ή χοιρινό κρέας στα κάρβουνα: Μεσαίος-υψηλός κίνδυνος

Μπορεί στη συγκεκριμένη περίπτωση, η μεγάλη διάρκεια ψησίματος που απαιτεί το μαγείρεμα στα κάρβουνα να προφυλάσσει από κινδύνους που προκαλούν τα βακτήρια και τα μικρόβια, αλλά πολλές φορές, η χαμηλή θερμότητα στα κάρβουνα και ορισμένες τεχνικές ψησίματος, μπορεί να δημιουργήσουν περαιτέρω κινδύνους.

Το μοσχαρίσιο ή χοιρινό κρέας στα κάρβουνα επιτρέπει την ανάπτυξη σταφυλόκοκκου και του βακτηρίου Clostridium perfringens. Η συγκεκριμένη έρευνα απέδειξε ότι το 40% περίπου των ασθενειών που σχετίζονται με το ψήσιμο στα κάρβουνα, συμβαίνει σε εστιατόρια, όπου η διατήρηση των τροφίμων σε ζεστές ή κρύες θερμοκρασίες μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα. Όταν τα εστιατόρια μαγειρεύουν για παράδειγμα, μεγάλες ποσότητες φαγητού στα κάρβουνα και το αφήνουν στη συνέχεια για πολλές ώρες σε θερμοκρασία δωματίου, δημιουργούν ένα εξαιρετικά πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη μικροβίων όπως ο σταφυλόκοκκος και το Clostridium perfringens.

Για αυτό πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, τόσο στο μαγείρεμα όσο και στη συντήρηση των κρεάτων.


Πηγή : clickatlife.gr


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έγινε ΜΑΝΑ τον Σεπτέμβριο και έχει ΑΥΤΟ το ΚΟΡΜΙ! (Τι έκανε;)


Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως αυτή η γυναίκα είναι μητέρα πριν λίγους μήνες!

Ο λόγος για την Andriana Lima μιλάμε, που είναι μητέρα δυο παιδιών, (το δεύτερο το έφερε στον κόσμο το Σεπτέμβριο), και έχει ΑΥΤΟ το κορμί! Η 31χρονη καλλονή και «αγγελούδι» της Victoria's Secret, εκτός από θεά μαμά, είναι και επαγγελματίας. Φόρεσε λοιπόν τα μαγιό της, και πήγε στα St Barths, για τις ανάγκες φωτογράφισης. Όπως θα δείτε και στις εικόνες, η Lima φορά τα bikini της και «αναστενάζει» η άμμος, μιας και οι αναλογίες του κορμιού της,  είναι εξωπραγματικές.

Το μοντέλο της Victoria's Secret Adriana Lima για να διατηρήσει τη σιλουέτα σε τέλεια φόρμα προσέχει τη διατροφή της και γυμνάζεται. Έχει δοκιμάσει πολλές μορφές ασκήσεων αλλά την κέρδισε η πυγμαχία. Διαπίστωσε ότι την κρατάει σε καλύτερη φόρμα τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Πρόσφατα ανακάλυψε την βραζιλιάνικη πολεμική τέχνη Capoeira που συνδυάζει χορό, μουσική και ακροβατικά. Καθημερινά λαμβάνει 3 γεύματα και προσέχει τις θερμίδες. Όσο προχωράει η μέρα μειώνει τις θερμίδες και έτσι το βραδινό της είναι το πιο ελαφρύ γεύμα της ημέρας.










Δείτε πώς φτιάχνονται τα αγαπημένα μας πατατάκια!


Μπορεί να είναι το αγαπημένο σνακ μικρών και μεγάλων, αλλά δεν είναι τόσο υγιεινά.

Δείτε στο παρακάτω video, πώς φτιάχνονται τα πατατάκια, τα τηγανιτά εδέσματα που μας συντροφεύουν, κυρίως όταν βλέπουμε ταινίες:



Το VIDEO του Αλέξανδρου Πετρίδη που θέλει να εξαφανίσει!!!


Μπορείς να φανταστείς, ή να θυμηθείς, πώς ήταν ο Αλέξανδρος Πετρίδης, πριν φουσκώσει;...

Η αλήθεια είναι, ότι πριν από μερικά χρόνια, όταν ο παρουσιαστής δεν είχε ακόμα ασχοληθεί με το γυμναστήριο, το σ´ωμα του, ήταν πολύ διαφορετικό απ' ότι είναι τώρα...

Δείτε τον Αλέξανδρο Πετρίδη στο video απ το "χρονοντούλαπο της ιστορίας":



Κι όμως ζει μετά από σπάσιμο αυχένα, 4 ανακοπές, βαριά πνευμονία, σπάνια λοίμωξη και καρκίνο των όρχεων


Η ιστορία του 25χρονου Μάθιου Χάκσλεϊ, που έφθασε ένα βήμα πριν από το θάνατο 8 φορές στη ζωή του, όταν έσπασε τον αυχένα του, έπαθε τέσσερις ανακοπές καρδιάς, νίκησε έναν ανθεκτικό στα αντιβιοτικά χρυσίζοντα σταφυλόκοκκο, χτυπήθηκε από βαριά πνευμονία και εν συνεχεία από τον καρκίνο, είναι πραγματικά απίστευτη και δικαιολογημένα κάνει το γύρο του κόσμου συγκινώντας αλλά και δίνοντας σε όλους ένα μεγάλο μάθημα: Δεν πρέπει να το βάζουμε ποτέ κάτω.
Οι περιπέτειες του Μάθιου Χάκσλεϊ ξεκίνησαν το 2011 όταν πήγε για μπάνιο με τους φίλους του σε παραλία της Ιρλανδίας. Τότε μια λάθος εκτίμηση παραλίγο να του στερήσει -για πρώτη φορά- τη ζωή. Θεωρώντας ότι το σημείο που θα έκανε τη βουτιά του ήταν αρκετά βαθύ για να βουτήξει με το κεφάλι, πήρε φόρα και έπεσε. Ομως, το σημείο ήταν τελικά ρηχό με αποτέλεσμα ο νεαρός Βρετανός να σπάσει τον πέμπτο σπόνδυλο του αυχένα του. Και όχι μόνο. Τότε, τα πνευμόνια του γέμισαν νερό και η καρδιά του σταμάτησε.
Συγκεκριμένα, έπαθε τρεις ανακοπές, από τις οποίες τον συνέφεραν αρχικά οι φίλοι του και στη συνέχεια οι διασώστες. Βέβαια, έπεσε σε κώμα για πέντε εβδομάδες.
Οταν συνήλθε ήταν εντελώς παράλυτος, έβλεπε μόνο ασπρόμαυρα σχήματα και μπορούσε να επικοινωνήσει μόνο βλεφαρίζοντας και βγάζοντας τη γλώσσα του προς τα έξω.
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του και ενώ ο οργανισμός του ήταν πολύ αδύναμος μολύνθηκε από χρυσίζοντα σταφυλόκοκκο (MRSA), μια συνηθισμένη, αλλά άκρως επικίνδυνη ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.
Οι περιπέτειές του δεν τελείωσαν, όμως, εκεί. Εκτός από τη λοίμωξη, λίγο αργότερα προσβλήθηκε και από βαριά πνευμονία.
Το μεγαλύτερο πλήγμα, όμως, ήρθε λίγο αργότερα και μόλις είχε καταφέρει να κάνει τα πρώτα του βήματα, όταν διαγνώσθηκε με καρκίνο των όρχεων.
«Εχω περάσει πολλά και ένα έχω μάθει: ότι δεν πρέπει ποτέ να το βάζουμε κάτω, αλλά να μαζεύουμε τα κομμάτια μας και να συνεχίζουμε με ό,τι έχουμε», είναι η συμβουλή που δίνει σε όλους ο Μάθιου Χάκσλεϊ μετά από όλες αυτές τις περιπέτειες που πέρασε.
Τώρα ετοιμάζεται να τρέξει ως ερασιτέχνης τριαθλητής για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Πως γίνεται να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας μερικοί;




Είναι αυτή μαμά 2 παιδιών;


Ζιζέλ...uber alles 

Ζιζέλ Μπούντχεν, το απόλυτο μοντέλο της σύγχρονης εποχής. Η γυναίκα που για το συμβόλαιο που υπέγραψε με τη βρετανική εταιρεία H&M πήρε περίπου τέσσερα εκατομμύρια δολάρια, ενώ τα κέρδη της για το 2012 έφτασαν τα 45 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που για μια ακόμα χρονιά την τοποθετεί στην κορυφή της λίστας Forbes των πιο ακριβοπληρωμένων στον κόσμο.

Το 32χρονο μοντέλο πριν από λίγες μέρες ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο twitter φωτογραφία από τις διακοπές της προφανώς σε κάποιο εξωτικό νησί. Στη φωτογραφία η Ζιζέλ με ένα μικροσκοπικό μπικίνι σε χρώμα φούξια ποζάρει μπροστά σε έναν καθρέφτη. Αυτό βέβαια που προκαλεί έκπληξη είναι το απίστευτο κορμί του μοντέλου και οι καλογυμνασμένοι της κοιλιακοί που δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο. Θα πρέπει βέβαια να σημειώσουμε ότι η Ζιζέλ γέννησε το δεύτερο της παιδί στα τέλη Δεκεμβρίου. Το μοντέλο δεν θέλησε να αποκαλύψει τον εξωτικό προορισμό στον οποίο έκανε ολιγοήμερες διακοπές με τον σύζυγό της Τομ Μπρέιντι πάντως έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

faysbook


Δες ποιο μαγιο σου ταιριάζει ανάλογα τον σωματότυπό σου!



Το στυλ εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά που θέλετε να τονίσετε..

Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να αγοράσετε μαγιό. Υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία, έχετε περισσότερο χρόνο. Μάθετε όλα τα μυστικά της αγοράς και επιλογής του κατάλληλου μαγιό...

Αν έχετε καμπύλες: Το ολόσωμο μαγιό δεν μπορεί να καλύψει τις καμπύλες και την κοιλίτσα. Ποντάρετε σε pin-up στυλ μαγιό με ψηλόμεσο σλιπ που θα αναδείξει τη μέση σας.

Αν δεν έχετε στήθος: Δώστε σημασία στο σουτιέν. Επιλέξτε ένα με ενίσχυση ή βολάν.

Αν έχετε πλούσιο στήθος: Αποφύγετε να αγοράσετε μαγιό με έξτρα ενίσχυση και έντονα χρώματα και σχέδια, γιατί θα μετατρέψετε το προσόν σας σε ελάττωμα! Το κλασσικό μπικίνι-τριγωνάκι είναι ιδανικό.

Αν έχετε κοντά πόδια και πιο μακρύ κορμό: Τονίστε τον κορμό σας! Αγοράστε ένα bikini top, με έντονες αποχρώσεις, με εκκεντρικά prints και φροντίστε το κάτω μέρος του μαγιό να είναι ένα σκουρόχρωμο κλασσικό σλιπ που δεν τραβάει τα βλέμματα.

Αν έχετε αθλητικό σωματότυπο: Σας ταιριάζουν τα περισσότερα στυλ μαγιό. Από το ολόσωμο, μέχρι το μικροσκοπικό μπικίνι με έντονα χρώματα.

Αν είστε αδύνατες: Για να δημιουργήσετε την αίσθηση ότι έχετε παραπάνω καμπύλες, αγοράστε ένα πλεκτό μπικίνι που θα σας χαρίσει έξτρα όγκο.

Πηγή: omorfamystika.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger