Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Χριστινα Στεφανιδη:Το Υπουργειο Υγειας προειδοποιει

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012


Μην βλέπετε τις φωτογραφίες αν έχετε καρδιακά προβλήματα, ιστορικό εγκεφαλικού επεισοδίου, ταχυκαρδίες και αλλά χρόνια καρδιαγγειακά προβλήματα...

 
 
 
 
 

ksenixtis.gr

Η Σασα Μπαστα και το τατουαζ της!


Τα παιδιά είναι ερωτευμένα και το δείχνουν κάθε φορά που τους δίνεται η ευκαιρία..



Στέλνουν σε όλους όσοι τους κατηγορούν ότι πρωταγωνιστούν σε μια σχέση συμφέροντος ότι δεν είναι έτσι και πώς είναι απλά ερωτευμένοι.

Αυτή τη φορά τους πετύχαμε στη Ρόδο σε extra-δακι του Βαλεντίνο μαζί. Αχώριστοι. Κολλημένοι. Σε τέτοιο βαθμό που παρ΄ολίγο θα είχαμε και πιασίματα.

Ο Βαλεντίνο παίζει μουσική και η Σάσα Μπάστα είναι εκεί δίπλα του. Μάλιστα κάποιοι άκουσαν την νεαρά να τον αποκαλεί «ζωή μου» κατά την διάρκεια της παρουσίας της στο στέκι όπου ο καλός της ΄’έπαιζε  μουσική.
















Πηγή: nassos.blog

Υβoνη Μπoσνιακ: Ο λογος που ζηλευουμε το Ρεμο


Η σχέση της με τον τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό, όμως η Υβόνη Μπόσνιακ, μοντέλο στο επάγγελμα, έχει βαλθεί να αποδείξει ότι αξίζει τη φήμη που έχει κερδίσει, και τα καταφέρνει μια χαρά.
Το νεαρό μοντέλο φωτογραφήθηκε με δροσερά και σέξι μαγιό για το περιοδικό Celebrity, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δεν ήταν πάντα η καλλονή που είναι σήμερα, αλλά και ότι ποτέ δεν είχε σκεφτεί να εργαστεί ως μοντέλο.
«Μικρή αγαπούσα τη μόδα, αλλά δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να ντυθώ όπως ήθελα. Φορούσα πάντα τα ρούχα της μεγάλης αδερφής μου. Το μισούσα αυτό. Ήμουν κοκαλιάρα. Θυμάμαι φορούσα τρία κολάν, το ένα πάνω στο άλλο, για να φαίνομαι πιο γεμάτη», είπε συγκεκριμένα.
Και πρόσθεσε: «Δεν ήμουν το πιο δημοφιλές ή μοντέρνο κορίτσι στο σχολείο. Ο πρώτος άνθρωπος που μου είπε ότι είμαι όμορφη ήταν ο μπαμπάς μου. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να δουλέψω ως μοντέλο».




http://www.iefimerida.gr


Το απιστευτο σεξι ατυχημα παρουσιαστριας!

Το απίστευτο σέξι ατύχημα παρουσιάστριας!

Μία γνωστή παρουσιάστρια στην Ισπανία είχε ένα σέξι ατύχημα!

Η ξανθιά παρουσιάστρια καθόταν στην πολυθρόνα της και προστάτευε με χάρη το εσώρουχο της. Μια απροσεξία με τη βοήθεια του συνεργάτη της ήταν αρκετή ώστε να δούμε το λευκό εσώρουχό της! Δείτε το βίντεο!









gossip-tv.gr

Απιστευτες πισινες που θα σας κανουν να θελετε να βουτηξετε! (pics)



Απίστευτες πισίνες που θα σας κάνουν να θέλετε να βουτήξετε!(pics)

Σας έχουν λείψει τα μπάνια; Προς το παρόν πάρτε μια γεύση από μερικές από τις πιο όμορφες πισίνες...  

 

  

 

 

 

 

 

Εκπληκτικές δεν είναι?

newsbomb.gr

 


Συγχρονοι Ολυμπιακοι και 100 μετρα


Με αφορμή τον αγώνα των 100 μ. στο Λονδίνο, οι New York Times, δημιουργήσαν ένα καταπληκτικό βίντεο - γράφημα προκειμένου να απεικονίσουν όλους τους Ολυμπιονίκες σπρίντερ στα 100 μέτρα από το 1896 μέχρι σήμερα.
Δείτε το:




Irina Shayk - Σεξι οπως παντα



       Μαυρισμενη και σεξι

Μαυρισμένη και με άκρως αποκαλυπτικά μπικίνι φωτογραφήθηκε η Irina Shayk, κάνοντας τον υδράργυρο να «χτυπάει» κόκκινο! Η Ρωσίδα καλλονή πόζαρε για τις ανάγκες διαφημιστικής καμπάνιας κολομβιανής εταιρείας μαγιό και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από τέλειο.







Ακόμα όμως κι όταν καλύπτει την σέξι και καλλίγραμμη σιλουέτα της με ένα καφτάνι, κανείς δεν μένει παραπονεμένος. Η Irina φροντίζει να το φοράει πιο χαλαρό ώστε να διακρίνεται από μέσα το τιρκουάζ της μπικίνι αλλά και οι σέξι αναλογίες της. 





http://www.newsbeast.gr

Στη δημοσιοτητα τα X-Files της Αυστραλιας

Απόρρητα έγγραφα των τελευταίων 30 χρόνων, που αφορούν σε εμφανίσεις αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων, έδωσαν στη δημοσιότητα τα Εθνικά Αρχεία της Αυστραλίας.


Στα αυστραλιανά X Files υπάρχουν πολυάριθμες αναφορές πιλότων της πολεμικής αεροπορίας, οι οποίοι συναντήθηκαν με UFO κατά τη διάρκεια πτήσεων. Επίσης, υπάρχουν καταγραφές περίεργων αντικειμένων από ραντάρ.
Όμως, η μόνη φωτογραφία που υπάρχει στο αρχείο χρονολογείται από τον Μάιο του 1983, όταν στην περιοχή του Bendigo περίεργα φώτα έκαναν την εμφάνισή τους στον ουρανό. Ένας 17χρονος -τότε- ραδιοφωνικός παραγωγός είχε λάβει αμέτρητα τηλεφωνήματα από ακροατές, οι οποίοι ήταν όλοι τους μάρτυρες του λαμπερού αντικειμένου, που αιωρούνταν στον ουρανό.
Ο παραγωγός Μάικ Έβανς βγήκε έξω και είδε και ο ίδιος τα φώτα. Τη φωτογραφία, που είναι και το μοναδικό ντοκουμέντο του μυστήριου περιστατικού, την τράβηξε ο ίδιος.

http://www.newsbomb.gr

Ο αρχαιοτερος οργασμος στον κοσμο!

Μια ερωτική πράξη ηλικίας 47.000.000 χρόνων ανακάλυψαν παλαιοντολόγοι. Πρόκειται για 9 ζευγάρια χελωνών που απολιθώθηκαν ακριβώς τη στιγμή που έκαναν σεξ. Οι επιστήμονες μιλούν για τον αρχαιότερο οργασμό στον κόσμο. Και τα απολιθώματα αυτά αποτελούν άμεσα δείγματα προϊστορικού ζευγαρώματος, ανάμεσα σε δυο σπονδυλωτά ζώα.
 
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον δρα Γουόλτερ Τζόις του πανεπιστημίου του Τίμπινγκεν στη Γερμανία, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό βιολογίας "Biology Letters" της Βασιλικής Εταιρίας Επιστημών της Βρετανίας, ανακάλυψαν το απολίθωμα στην περιοχή Μέσερ κοντά στο Ντάρμσταντ, όπου κάποτε υπήρχε μία λίμνη.

Οι αρχαίες χελώνες πέθαναν ξαφνικά στη διάρκεια του σεξ και απολιθώθηκαν επί τόπου στη θέση του ζευγαρώματος. Οι ερευνητές εκτιμούν ότι ίσως οι χελώνες ξεκίνησαν να κάνουν σεξ στα επιφανειακά ύδατα της προϊστορικής λίμνης, αλλά μετά αργά καταδύθηκαν σε βαθύτερα στρώματα, όπου τοξικά ηφαιστειακά αέρια που απελευθερώθηκαν στα νερά, όπως διοξείδιο του άνθρακα, τις σκότωσαν. Τα ζώα, χωρίς να ξεκολλήσουν από τη στάση του ζευγαρώματος, θάφτηκαν στα ιζήματα της λίμνης και έμειναν έτσι στο πέρασμα του χρόνου, μέχρι να ανακαλυφθούν 47.000.000 χρόνια μετά.

Όπως είπε ο Τζόις, ένα ανάλογο φαινόμενο παρατηρείται και σήμερα σε ορισμένες ανατολικοαφρικανικές λίμνες, όπου κάθε μερικές εκατοντάδες χρόνια απελευθερώνονται ξαφνικά μεγάλες ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα, όπως συμβαίνει με το άνοιγμα μιας σαμπάνιας, με συνέπεια να δηλητηριάζεται αυτομάτως ό,τι βρίσκεται τριγύρω στα νερά. Μία άλλη, λιγότερο πιθανή, θεωρία είναι ότι τοξικά κυανοβακτήρια του νερού ευθύνονταν για τον θάνατο των χελωνών.

Οι αρχαίες χελώνες (του εξαφανισμένου πια είδους Allaeochelys crassesculpta) είχαν μήκος περίπου 20 εκατοστών και οι θηλυκές ήταν λίγο μεγαλύτερες από τις αρσενικές. Τα τελευταία 30 χρόνια, στην ίδια τοποθεσία Μέσελ, που έχει ανακηρυχθεί τοποθεσία παγκόσμιας κληρονομιάς από την Unesco, λόγω των πολλών και σημαντικών παλαιοντολογικών ευρημάτων που βρέθηκαν εκεί, έχουν ανακαλυφθεί περίπου 30 τέτοιες χελώνες σε μικρή απόσταση -έως 30 εκατοστών- η μία από την άλλη. Οι επιστήμονες είχαν υποθέσει ότι είχαν πεθάνει κατά το ζευγάρωμα, αλλά μόλις τώρα έχουν την απολιθωμένη απόδειξη.

Πιστεύεται ότι είναι το μόνο δείγμα στο παγκόσμιο αρχείο των απολιθωμάτων που έχει διασωθεί το ζευγάρωμα τη στιγμή της πράξης. Στην περίπτωση των ασπόνδυλων, υπάρχουν πολλά δείγματα συνουσιαζόμενων εντόμων, που έχουν διασωθεί μέσα σε κεχριμπάρι ή σε ρετσίνι δέντρου.



Battleship

Δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών πραγματοποιούν μία συνηθισμένη άσκηση στα ανοικτά του Ειρηνικού Ωκεανού. Εκείνο που αγνοούν όμως είναι πως μία προηγμένη τεχνολογικά εξωγήινη φυλή καιροφυλακτεί κάτω από την επιφάνεια του νερού. Τα σχέδια των εισβολέων δεν αργούν να αποκαλυφθούν και η μάχη προμηνύεται σφοδρή, τόσο στον αέρα, όσο και στη στεριά. Αυτό όμως που θα καθορίσει την έκβαση του πολέμου θα είναι μία ναυμαχία, η πιο κρίσιμη που γνώρισε ποτέ η ανθρώπινη ιστορία...

Μετά τα videogame, έφτασε η ώρα να δούμε και ένα επιτραπέζιο να κάνει ντεμπούτο στο σινεμά. Αυτό δεν είναι άλλο από τη γνωστή μας "Ναυμαχία". Όπως καταλαβαίνετε και από την υπόθεση, το ίδιο το παιχνίδι ελάχιστα φαίνεται να σχετίζεται με το «Battleship» που μας φέρνει η Hasbro, στην οποία οφείλουμε την τιμή (;) του βομβαρδισμού με τη θορυβώδη σειρά ταινιών «Transformers». 

Ας πάμε τώρα στα των χαρακτήρων που λαμβάνουν μέρος (συνεπικουρικά;) στο διαφαινόμενο πανηγύρι των CGI special effects. Ο ναύαρχος Liam Neeson τα παίρνει στο κρανίο με τον ικανό αλλά απερίσκεπτο υφιστάμενό του (Taylor Kitsch), επειδή έχει ξεμυαλίσει την όμορφη κόρη του (Brooklyn Decker). Έτσι, τον στέλνει να στρώσει χαρακτήρα κατά την επόμενη ναυτική άσκηση. Στη μάχη, ωστόσο, που ακολουθεί, ο νεαρός αξιωματικός θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει το θάρρος και την αξία του, πάντα με τη βοήθεια μίας συναδέλφου που ειδικεύεται στα οπλικά συστήματα (Rihanna). 

Το project του «Battleship» φέρεται να έχει στοιχήσει ούτε λίγο ούτε πολύ 200 εκ. δολάρια, ποσό ιδιαίτερα υψηλό για μία ταινία που - κρίνοντας από τα δύο trailer - προσπαθεί να συνδυάσει ένα απλό επιτραπέζιο, με τη "Μέρα Ανεξαρτησίας" καθώς και με πιο πρόσφατες κινηματογραφικές sci-fi συρράξεις σαν το απαράδεκτο «Battle Los Angeles». Σκηνοθεσία και παραγωγή, πάντως, αναλαμβάνει ο Peter Berg του «Hancock». 


 cinemanews.gr

Ε. Ελευθεριου: Οι διακοπες στην Κρητη και η σεξυ εμφανιση στη Σουηδια!


Μια άκρως εντυπωσιακή και σέξυ εμφάνιση έκανε η Ελευθερία Ελευθερίου πριν λίγες μέρες στη Σουηδία. Η γνωστή ερμηνεύτρια που μας εκπροσώπησε φέτος στην Eurovision τραγούδησε live στο gay pride στη Στοκχόλμη και αποθεώθηκε από το κοινό.
Φορώντας ένα κοντό σέξυ μαύρο φόρεμα, η Ελευθερία ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το “Aphrodisiac” δίνοντας παλμό στη βραδιά. Μαζί της στα παρασκήνια βρέθηκαν και άλλοι από τους πρωταγωνιστές της φετινής Eurovision. Ανάμεσά τους ήταν και οι Jedward, με τους οποίους και φωτογραφήθηκε, αναρτώντας το στιγμιότυπο από το reunion στο twitter της.

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε, μάλιστα, κι άλλες φωτογραφίες από την προετοιμασία της, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή.


Δες video από την εμφάνισή της:

Αξίζει να αναφέρουμε πως μετά το ταξιδάκι στην Σουηδία, η Ελευθερία επέστρεψε στην Ελλάδα και ετοίμασε βαλίτσες για Κρήτη. Μόλις έφθασε, στα Χανιά έσπευσε να ανεβάσει νέες φωτογραφίες από τα όμορφα τοπία που αντίκρισε, αλλά και από τις χαλαρές στιγμές της στο νησί.
Δες φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κρήτη:




Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger