Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

To εκτεθειμένο στήθος της Καρντάσιαν θωπεύει ο Κέιν Γουέστ [εικόνες]

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013



Ως αξεσουάρ για την συλλογή ρούχων του χρησιμοποιεί την Κιμ Καρντάσιαν και το στήθος της ο Κέιν Γουέστ στα πλαίσια φωτογράφησης του για το Γαλλικό L'Officiel.
Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του οργασμικού εξωφύλλου, που δείχνει την γυμνή πλάτη του Γουέστ και την ηδυπάθεια στο πρόσωπο της Καρντάσιαν, έρχεται και η υπόλοιπη φωτογράφηση για να ολοκληρώσει την εικόνα προκατασκευασμένης πρόκλησης.
Σε μια σειρά από μαυρόασπρες, ατμοσφαιρικές λήψεις -για χάρη του γαλλικού περιοδικού μόδας- το κοινό έχει την ευκαιρία να δει το ζευγάρι να φιλιέται παθιασμένα.
Ενώ ξεχωρίζει μια συγκεκριμένη λήψη που δείχνει τον πολυπλατινένιο ράπερ να χαϊδεύει το στήθος της εγκύου συντρόφου του.

http://www.iefimerida.gr


Μ. Μενούνος: Σέξυ πόζες με μπικίνι στην πισίνας της!


Λίγο μετά την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί για τα φετινά Oscars, η όμορφη Μαρία Μενούνος έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα στο Palm Springs.

Η γνωστή παρουσιάστρια φόρεσε το μπικίνι της και φωτογραφήθηκε πιο σέξυ από ποτέ στην πισίνα που έκανε τις βουτιές της. Η ίδια μάλιστα ανέβασε τις φωτογραφίες στο προφίλ της στο twitter γράφοντας : “Η ζωή είναι ωραία”.

Αμέσως τα μηνύματα των θαυμαστών της άρχισαν να “πέφτουν” βροχή και δεν ήταν λίγα τα θετικά σχόλια που διάβασε και η ίδια για την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Δες φωτογραφίες:



http://www.tlife.gr

Λίστα Forbes: Πάνω από 4 τρισ. ευρώ κατέχουν οι 1.426 δισεκατομμυριούχοι του πλανήτη



Πλουσιότερη κατά 210 ονόματα είναι η φετινή η λίστα του περιοδικού Forbes με τους δισεκατομμυριούχους ανθρώπους του πλανήτη για το 2013, οι οποίοι είναι στο σύνολό τους 1.426 και κατέχουν συνολική περιουσία 4,15 τρισεκατομμυρίων ευρώ περίπου εξακόσια δισεκατομμύρια περισσότερα από πέρυσι.
Για μια ακόμη χρονιά οι περισσότεροι δισεκατομμυριούχοι βρίσκονται στις ΗΠΑ (442) με άλλους 386 να είναι στην Ασία, 366 στην Ευρώπη, 129 στη Λατινική μερική και 103 στη Μέση Ανατολή και Αφρική.
Ενώ στην περυσινή χρονιά οι περιουσίες των σούπερ δισεκατομμυριούχων ήταν «πεσμένες», φέτος αρκετοί από αυτούς έζησαν μια νέα οικονομική άνοιξη.
Πρώτος εξακολουθεί να είναι, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ο Μεξικάνος μεγιστάνας των τηλεπικοινωνιών, Κάρλος Σλιμ, με προσωπική περιουσία που εκτιμάται κοντά στα 56 δισεκατομμύρια ευρώ, με τον Μπιλ Γκέιτς να ακολουθεί κατά πόδας, με 51,4 δισ.
Μεγάλη έκπληξη η αναρρίχηση στην τρίτη θέση ο Ισπανός Αμάνθο Γκαρθία, δημιουργός της εταιρείας ένδυσης Zara με περιουσία 43 δισ, περίπου 14 δισεκατομμύρια παραπάνω.
Τέταρτος της λίστας με 53,5 δισεκ. δολάρια (κατά 9,5 δισεκ. δολάρια πλουσιότερος από το 2012) ο αμερικανός επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος, Γουώρεν Μπάφετ.
Ο Γάλλος Μπερνάρ Αρνό, ιδιοκτήτης του ομίλου πολυτελών προϊόντων LVMH, βρίσκεται στη 10η θέση, με περιουσία που εκτιμάται στα 29 δισεκ. δολάρια (έναντι 41 δισεκ. δολαρίων πέρυσι).
Η Γαλλίδα Λιλιάν Μπετανκούρ, ιδιοκτήτρια της L' Oreal, θεωρείται πλέον η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο, με προσωπική περιουσία 30 δισεκ. δολαρίων (κατά 6 δισεκ. μεγαλύτερη από πέρυσι) και περνά από την 15η στην 9η θέση στον κόσμο, ξεπερνώντας την Αμερικανίδα Κρίστι Γουόλτον (κληρονόμο της αλυσίδας WalMart), που έως σήμερα κρατούσε τα σκήπτρα και πλέον βρίσκεται στην 11η θέση παγκοσμίως με 28,2 δισεκ. Δολάρια.
Στη λίστα υπάρχουν και τρεις Ελληνες μεγιστάνες ο Σπύρος Λάτσης στη θέση 412 με περιουσία 3,3 δισ. δολάρια, ο Αριστοτέλης Μυστακίδης με 2,7 δισ. δολάρια και ο Φίλιππος Νιάρχος με 2,6 δισ. δολάρια.


http://www.iefimerida.gr


Συλλεκτικό εξώφυλλο. Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν τελικά ξινή απο…μικρή!!


Είναι ένα από τα εξώφυλλα που έγραψαν ιστορία στον κόσμο των Ελληνικών περιοδικών. Τα κορυφαία μοντέλα μιας άλλης εποχής ποζάρουν στο φακό του Κουτάγιαρ και το Status ξεπουλά. Ξεχώρισα την Ζέτα Λογοθέτη, την Ιωάννα Παπαδημητρίου, την Άντζυ Ανδριτσοπούλου-καστανή- την Δήμητρα Αιγινίτη-μωρό- και τη Ζέτα Λογοθέτη…πιο ξινή πεθαίνεις.

Από μικρή. Παίζει εκείνη την εποχή να είναι κοντά στα 17 της. Αλλά το βλέμμα ε; Απο κούνιας.

Έτσι για να πάρετε απαντήσεις όλοι εσείς οι κακοπροαίρετοι που το χαρακτηρίζετε το κορίτσι επιτηδευμένο και ξινό». Δεν είναι το Autoque και οι ατάκες του Αρχισυντάκτη παιδιά; Το κορίτσι έτσι ήταν από μικρό!!!

http://blogs.gossip-tv.gr

Δείτε πως είναι σήμερα η ραδιούργα Αννέτα από τo Είσαι το ταίρι μου; Άλλος άνθρωπος! [φώτο]



Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη έπαιξε για πρώτη φορά στο θέατρο το 1989 και στην τηλεόραση το 1992. Παρ' ολ' αυτά η επιτυχία στην τηλεόραση και η τεράστια αναγνώριση ήρθε το 2001 με την προβολή της σειράς "Είσαι το ταίρι μου". Εκεί υποδυόταν την κακιά "Αννέτα", με ξανθά μαλλιά και λίγα παραπάνω κιλά.

Σήμερα η Δάφνη Λαμπρόγιαννη έχει τα μαλλιά της σε σκούρο καστανό χρώμα κι έχει χάσει αρκετό βάρος. Ο φακός την απαθανάτισε στην επίσημη πρεμιέρα του θεάτρου "Αγγέλων Βήμα".


fthis.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γυναίκα παραλίγο να σκοτωθεί από… ιπτάμενα ανθρώπινα περιττώματα!



Μία γυναίκα παραλίγο να βρει τραγικό θάνατο, ενώ το τροχόσπιτο στο οποίο διέμενε διαλύθηκε, όταν παγωμένα ανθρώπινα περιττώματα, τα οποία είχαν πέσει από επιβατικό αεροπλάνο, διέλυσαν την οροφή του τροχόσπιτού της, πέφτοντας λίγο πιο δίπλα από το σημείο στο οποίο στεκόταν και διαπερνόντας το πάτωμα του τροχόσπιτου!

Η κυρία Κάρολαϊν Γκι βρισκόταν στο τροχόσπιτό της, όταν τα… ιπτάμενα περιττώματα διέλυσαν την οροφή, πέφτοντας με ορμή δίπλα από το σημείο στο οποίο στεκόταν και τρυπώντας το πάτωμα, καταλήγοντας τελικά στο έδαφος από κάτω.

Η κυρία Γκι δήλωσε: «Είναι θαύμα που δεν σκοτώθηκα. Έπεσαν με τέτοια δύναμη που κατάφεραν, εκτός από την οροφή, να διαπεράσουν και το πάτωμα του τροχόσπιτου. Κάποιος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του για το συμβάν αυτό».


Έρευνα: Το σεξ είναι καλύτερο αναλγητικό από την ασπιρίνη



Αν υποφέρετε από πονοκεφάλους και ημικρανίες, μία μικρή… ερωτική απόδραση μπορεί να αποδειχθεί η καλύτερη λύση. Σύμφωνα με επιστήμονες, το σεξ μπορεί να γιατρεύσει αποτελεσματικά τον πονοκέφαλο, ακόμα και να αποδειχθεί καλύτερο αναλγητικό από τις ασπιρίνες.
Περισσότεροι από τους μισούς ανθρώπους που υποφέρουν από ημικρανίες και έκαναν σεξ κατά τη διάρκεια μιας, ένιωσαν ανακούφιση από τα συμπτώματά τη, όπως ανακάλυψε η έρευνα, και ένας στους πέντε δήλωσε, μάλιστα, πως δεν ένιωθε καθόλου πόνο.
Μία θεωρία για το γεγονός αυτό είναι ότι το σεξ προκαλεί την έκκριση ενδορφινών, τα φυσικά παυσίπονα του οργανισμού, οι οποίες λειτουργούν στο κεντρικό νευρικό σύστημα και μειώνουν, ή εξαλείφουν εντελώς τον πονοκέφαλο.
«Τα αποτελέσματά μας δείχνουν ότι η σεξουαλική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια μιας ημικρανίας μπορεί να ανακουφίσει, ή ακόμα και να εξαλείψει εντελώς τα συμπτώματά της. Το σεξ βοηθάει στην έκκριση ενδορφινών, οι οποίες βοηθούν στην εξάλειψη των πόνων του σώματος, και έτσι, του πονοκεφάλου» δήλωσε ένας εκ των ερευνητών του Πανεπιστημίου του Μίνστερ, στη Γερμανία, το οποίο επιμελήθηκε τη σχετική έρευνα.

http://www.koolnews.gr

Έχασε 70 κιλά και έγινε κουκλάρα! Δείτε την! [φώτος]


Φωτογραφίες της 21χρονης που αναζητούσε αγάπη στο φαγητό Πέρσι η 21χρονη Ashley ζύγιζε 146 κιλά 

Μέσα σε δώδεκα μήνες κατάφερε να χάσει σχεδόν το μισό από το βάρος της χάρη στην αποφασιστικότητα και τη δύναμή της αλλά και τη σειρά Extreme Makeover:

Η Ashley έχασε περίπου 70 κιλά σε διάρκεια ενός χρόνου και κατά τη διάρκεια της μάχης της με τα κιλά ξεπέρασε και εμπόδια πιθανώς μεγαλύτερα από το βάρος της 

Η Αμερικανίδα Ashley ήταν η μόνη παχύσαρκη στην οικογένειά της. 

Είχε παρακαλέσει επανειλημμένως τη μητέρα και τις αδελφές της να μην έχουν στο σπίτι παχυντικά τρόφιμα αλλά εκείνες συνέχιζαν να τρώνε ό,τι ήθελαν και να την επικρίνουν. 

Φτάνοντας πλέον στο τέλος της μεταμόρφωσής της,η 21χρονη είπε μισογελώντας και μισοκλαίγοντας:

«Ντρεπόμουν τόσο πολύ να με δω στον καθρέφτη.Τώρα, δεν μπορώ να σταματήσω να με κοιτάζω».

Αναγνωρίζοντας τον εθισμό της στο φαγητό, η 20χρονη Ashley παρακαλούσε να γίνει δεκτή η αίτησή της στο πρόγραμμα του ABC για να μπορέσει να αλλάξει τη ζωή της. 

«Είμαι τόσο νέα κι έχω τόσα πράγματα να κάνω. Απλά χρειάζομαι κάποιον δίπλα μου να νοιάζεται», είχε πει πέρσι. Με το σωματικό λίπος να φτάνει το 60%, η Ashley κατέρρευσε όταν ανέβηκε στη ζυγαριά και είδε το βάρος της.

«Ντρέπομαι», είπε στον γυμναστή Chris Powell με τον οποίο έθεσαν στόχο να χάσει 36 κιλά τις πρώτες 90 μέρες. Αλλά ο αγώνας της Ashley να χάσει τα περιττά κιλά ήταν τελικά πολύ «βαρύτερος» από τα κιλά της.

Έπειτα από 365 μέρες και με βάρος 75 κιλά έδειχνε να λάμπει στα 21α γενέθλιά της.«Δεν έχω νιώσει ποτέ ξανά τόσο υγιής. Αγαπώ τον εαυτό μου τώρα.Δεν τον αγαπούσα πριν», δήλωσε. 

Δείτε τις φωτογραφίες:










Ο Μπάτμαν παρέδωσε ύποπτο για ληστεία σε αστυνομικούς [εικόνα]


Οι ταινίες του Σκοτεινού Ιππότη δεν επηρεάζουν μόνο τα μικρά παιδάκια, αλλά και τους μεγάλους, όπως αποδεικνύει το απίστευτο περιστατικό που διαδραματίστηκε σε αστυνομικό τμήμα της Βρετανίας, όταν ένας άνδρας ντυμένος με την ολόσωμη στολή του Μπάτμαν πήγε και παρέδωσε στους αστυνομικούς έναν ύποπτο για ληστείες.

Εκπληκτοι οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος του Μπράντφορντ της βόρειας Αγγλίας είδε να μπαίνει μέσα ο... Μπάτμαν προκειμένου να τους παραδώσει έναν άνδρα που θεωρείτο ύποπτος για ληστείες. Στη συνέχεια ο μυστηριώδης άνδρας εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα.

Μάλιστα η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία από την... περίεργη επανεμφάνιση του Μπάτμαν όπως την κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας.

«Ο άνδρας που παρέδωσε τον ύποπτο ήταν ντυμένος με ολόσωμη στολή του Μπάτμαν. Η ταυτότητά του παραμένει άγνωστη» αναφέρει το αστυνομικό τμήμα του Μπράντφορντ στην ανακοίνωση που εξέδωσε.


http://www.iefimerida.gr

Ποιες είναι οι «υποψηφιότητες» για το Νόμπελ Ειρήνης


Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για τους πιθανότερους διεκδικητές του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης, που θα ανακοινωθεί τον προσεχή Οκτώβριο.

Ανάμεσα στα... φαβορί είναι ο ηγέτης της Κολομβίας, Χουάν Μανουέλ Σάντος που έκανε τεράστιες προσπάθειες για να τερματιστεί η πολυετής σύρραξη του στρατού με το αριστερό αντάρτικο κίνημα των FARC και της Μιανμάρ, Τέιν Σέιν ηγήθηκε της ομαλής πολιτικής μετάβασης έπειτα από δεκαετίες δικτατορικής διακυβέρνησης στη χώρα.

Παράλληλα ανάμεσα στους διεκδικητές είναι και μια 15χρονη μαθήτρια από το Πακιστάν, η Μαλάλα Γιουσουφζάι, που είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι από Ταλιμπάν και έγινε παγκόσμιο σύμβολο αντίστασης στην οπισθοδρομική αντίληψη των Ταλιμπάν να στερήσουν την εκπαίδευση και άλλα δικαιώματα στις γυναίκες.

Πέραν των προαναφερθέντων, ανάμεσα στις «υποψηφιότητες» αναμένεται να είναι και τα μέλη του πανκ συγκροτήματος Pussy Riot, που έτυχαν ευρείας συμπαράστασης διεθνώς όταν φυλακίσθηκαν γιατί ερμήνευσαν μία 'πανκ προσευχή' κατά του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν μέσα στον καθεδρικό ναό της Μόσχας.

Η Νορβηγική Επιτροπή Νόμπελ, που θα ανακοινώσει την απόφασή της στις 12 Οκτωβρίου, έχει δεχθεί έναν άνευ προηγουμένου αριθμό προτάσεων για υποψηφίους. «Το βραβείο συνεχίζει να προσελκύει μεγάλο ενδιαφέρον και (έχει μεγάλη) σημασία. Πρόεδροι, πρωθυπουργοί, πρώην υποψήφιοι υποβάλλουν τις προτάσεις και έχουμε πολλά νέα ονόματα στον κατάλογο, πλάι στους ''παλιούς''», δήλωσε ο διευθυντής της Επιτροπής Γκέιρ Λούντεσταντ.

http://www.iefimerida.gr

Αντισυμβατικά οικολογικά σπίτια...


Σχεδιασμένα από την ομάδα Vetsch Architektur , το έργο περιστρέφεται γύρω από εννέα διαφορετικά, αντισυμβατικά σπίτια που βρίσκονται στο Dietikon, της Ελβετία.

Αυτά τα σπίτια διαθέτουν μια λευκή πρόσοψη η οποία έρχεται σε αντίθεση με τα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον. 




http://himaira.blogspot.com

Απολύθηκαν γιατί χόρευαν Harlem Shake - ΒΙΝΤΕΟ



Στην απόλυση 15 εργαζομένων προχώρησε η αυστραλιανή εταιρεία μεταλλωρυχείων Barminco μετά την ανάρτηση ενός βίντεο στο Youtube που έδειχνε 8 μεταλλωρύχους να χορεύουν Harlem Shake στα βάθη ενός χρυσορυχείου της εταιρείας..

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της αυστραλιανής εφημερίδας West Australian, το οποίο επικαλείται το ειδοποιητήριο απόλυσης που απέστειλε η Barminco, η επιχείρηση προχώρησε σε απολύσεις καθώς έκρινε ότι ο χορός των μεταλλωρύχων συνιστούσε απειλή για την ασφάλεια στο ορυχείο και παράλληλα οι εργαζόμενοι παραβίασαν τις «βασικές αρχές της ασφάλειας, της ακεραιότητας και της αριστείας» που χαρακτηρίζουν την εταιρεία.

Η Barminco ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι οι απολυμένοι μεταλλωρύχοι δεν πρόκειται να επαναπροσληφθούν, ούτε καν ως υπεργολάβοι, σε οιοδήποτε ορυχείο της εταιρείας παγκοσμίως.

Από την πλευρά τους, δύο εργαζόμενοι που μίλησαν στην ίδια εφημερίδα υποστηρίζουν ότι ποτέ δεν προκλήθηκε κάποιος κίνδυνος από τις ενέργειές τους. Οι οκτώ μεταλλωρύχοι που εμφανίζονται να χορεύουν φοράνε κράνη, αλλά πέντε από αυτούς είναι γυμνόστηθοι. Όπως δήλωσε ένας εκ των απολυμένων, οι εργάτες αποφάσισαν να αφαιρέσουν τις μπλούζες τους προκειμένου να μην φαίνεται το όνομα της Barminco στο βίντεο.

Δείτε το βιντεο που στάθηκε αιτία να απολυθούν οι 15 εργαζόμενοι! Είναι εντυπωσιακό! 


http://www.newsit.gr

Σόκαραν τους Τούρκους οι κάλτσες του Μπουτάρη [εικόνα]


Περισσότερο και από το σκουλαρίκι ή τα τατουάζ οι Τούρκοι σοκαρίστηκαν από τις κάλτσες που φορούσε ο Γιάννης Μπουτάρης, κατά την επίσκεψή του στην Αγκυρα.

«Ο δήμαρχος με τις κόκκινες κάλτσες» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της τουρκικής εφημερίδας Milliyet, για την επίσκεψη του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, στην Άγκυρα.

Το εκκεντρικό στυλ του δημάρχου Θεσσαλονίκης, με τις κόκκινες κάλτσες, το σκουλαρίκι στο αυτί και τα τατουάζ του, προκάλεσαν εντύπωση στη συντηρητική Τουρκία.

Ο Γιάννης Μπουτάρης συμμετείχε στο Ελληνοτουρκικό Φόρουμ Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Rixos της Άγκυρας, και το διοργάνωσαν οι τουριστικές Ενώσεις των δύο χωρών, ενώ συναντήθηκε και με τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Ομέρ Τσελίκ.

Στις «κόκκινες» κάλτσες, αναφέρθηκε και η ιστοσελίδα του πρακτορείου IHLAS, με τίτλο: «Επισκέπτης με κόκκινες κάλτσες από την Θεσσαλονίκη».


http://www.iefimerida.gr

Nέες ποινικές διώξεις για τους αδελφούς Ψωμιάδη

Νέες ποινικές διώξεις εναντίον του Παναγιώτη και του Διονύση Ψωμιάδη ασκήθηκαν από την εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για την υπόθεση με τα «45άρια».

Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ηθική αυτουργία σε απιστία σε βάρος του δημοσίου από κοινού και κατ' εξακολούθηση, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα seleo.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αφορά σε 456 έργα και η ζημιά που υπέστη το ελληνικό δημόσιο υπολογίζεται σε 4,1 εκατ. ευρώ, καθώς η τότε νομαρχία ανέθετε τα έργα απευθείας με πρόχειρους διαγωνισμούς.

http://www.iefimerida.gr

Γαλαζοαίματη το φετινό φαβορί της Eurovision

Emmelie De Forest - Only Teardrops - ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ!
Μπορεί να θέλουμε ακόμα πάνω από δύο μήνες μέχρι τον τελικό της φετινής Eurovision,όμως τα στοιχήματα έχουν ήδη ξεκινήσει και μάλιστα έχουμε και φαβορί...

Η 20χρονη εκπρόσωπος της Δανίας, Emmelie de Forest, φέρεται ως το απόλυτο φαβορί φέτος, με το τραγούδι Only Teardrops. Ένα μήνα από την επιλογή του τραγουδιού στη χώρα της βόρειας Ευρώπης και οι προβλέψεις την φέρνουν στην πρώτη θέση.

Αυτό που κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την περίπτωση της Emmelie, είναι ότι στις φλέβες της τρέχει γαλάζιο αίμα αφού είναι η δισεγγονή της βασίλισσας Victoria της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία παντρεύτηκε τον βασιλιά της Δανίας, Edward τον 7ο. Ο παππούς της 20χρονης, κόμης Maurice Arnold de Forest, θεωρείται νόθο παιδί του βασιλιά Edward, ενώ παντρεύτηκε μέλος της σουηδικής αριστοκρατίας.

Δείτε την Emmelie από στην παρουσίαση του τραγουδιού:


http://www.zappit.gr

Μια χαριτωμένη μαθητριούλα που έγινε σεxοβόμβα!!



Δεν της φαινόταν!

Τώρα πια είναι μία από τις ποιο σέxι παρουσίες στο Χόλιγουντ. Οι άνδρες λιώνουν για χάρη της και οι γυναίκες παραδέχονται πως είναι κούκλα. 

Ωστόσο, πριν από 18 χρόνια, η Megan Fox ήταν ένα κοριτσάκι με στραβά δοντάκια, καρέ μαλλιά και σμιχτά φρύδια. Ήταν μία χαριτωμένη μαθήτρια, αλλά μάλλον τίποτα δεν προμήνυε την εξέλιξή της σε σούπερ σέxι σταρ!


newsbeast


Απίστευτο: Την χτύπησε λεωφορείο και αυτή κοίταζε μήπως χάλασε το κινητό της!!!

Λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη παρέσυρε μία γυναίκα, ρίχνοντας την στο οδόστρωμα, χωρίς ευτυχώς η γυναίκα να τραυματιστεί σοβαρά.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν η γυναίκα επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο στην οδό Εγνατία. Ωστόσο, εκείνη την ώρα από το σημείο περνούσε το λεωφορείο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τη γυναίκα. 

Σύμφωνα με το thesstoday, αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως η γυναίκα σηκώθηκε και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ανοίξει την τσάντα της και να δει αν χάλασε το κινητό της. Η ίδια είχε κάποιες αμυχές στα χέρια και δεν ήθελε καν να περιμένει ασθενοφόρο ή την Τροχαία. Ο οδηγός του αστικού, κράτησε τα στοιχεία της και ειδοποίησε την Τροχαία η οποία απλά κατέγραψε το περιστατικό.

Οι οδηγοί του ΟΑΣΘ πάντως λένε ότι περνάνε ένα 8ωρο μαρτύριο, καθώς τέτοια περιστατικά είναι καθημερινά, με τον κόσμο να διασχίζει τους δρόμους χωρίς να προσέχει.

thesstoday

Πασίγνωστος τραγουδιστής: Εδώ ο κόσμος πεινάει και εμείς πάμε στη Eurovision… Ποιόν να δούμε, τον Αγάθωνα; Μια μαϊμού με μουστάκια να τραγουδάει;



Αποκαλυπτικός ήταν ο τραγουδιστής σε συνέντευξη που έδωσε, μιλώντας για “αγόρια κοπέλες” που κάνουν κουμάντο στα ραδιόφωνα και αποκαλώντας “μαϊμού με μουστάκια” τον Αγάθωνα! “Πετάμε άσκοπα λεφτά και ο κόσμος ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό. Είμαστε σοβαροί”;

Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ζαφείρης Μελάς στο tralala:

Εσείς, προσωπικά, έχετε νιώσει αδικημένος από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και τις λεγόμενες playlists των ραδιοφώνων;

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί δεν έχουν πια λόγο και αυτό είναι πολύ κακό για τη μουσική. Από τη στιγμή που πήραν τα σκήπτρα κάποια “αγόρια-κοπέλες”, που δεν είναι και “φανατικοί” άντρες, κάνουν δυστυχώς κουμάντο στο ραδιόφωνο και παίρνουν χρηματικά ανταλλάγματα ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό το θεωρώ πολύ γελοίο και πολύ ανόητο, διότι τον καλλιτέχνη τον ακούει ο κόσμος επειδή τον θέλει και όχι επειδή θέλει ο κάθε παραγωγός να τον κάνει μάγκα. Η πλύση εγκεφάλου που κάνουν στη νεολαία δεν τους αφήνει περιθώρια να ακούσουν κάτι άλλο και αυτό που ακούν επειδή το ακούν ξανά και ξανά, το θεωρούν επιτυχημένο. Εμένα δεν με παίζει κανένα από τα σύγχρονα ραδιόφωνα, διότι λένε ότι είμαι λαϊκός και δεν παίζουν αυτό το στυλ. Απαγορεύεται να ακουστεί το μπουζούκι. Πολλοί λαϊκοί τραγουδιστές αναγκάζονται και κάνουν στροφή στο μοντέρνο, μόνο και μόνο για να τους παίζουν. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω, διότι έτσι προδίδω την ιστορία μου, που εδώ και 40 χρόνια υπηρετώ το λαϊκό τραγούδι. Αν υπήρχε καλλιτεχνικό δικαστήριο θα έπρεπε να πάνε φυλακή κάποιοι τραγουδιστές που ντρέπεσαι να τους ακούσεις, αλλά και όλοι αυτοί που τους προωθούν.

Για πολλούς, ένα είδος «εκτόνωσης» θεωρήθηκε η επιλογή του Αγάθωνα και των Koza Mostra για την εκπροσώπησή μας στην Eurovision. Εσείς πώς κρίνετε αυτήν τη συμμετοχή;

Πίστεψε με ειλικρινά δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτό θέμα. Εκνευρίζομαι τόσο πολύ, γιατί εδώ ο κόσμος πεινάει και εμείς πάμε στη Eurovision ; Πετάμε άσκοπα λεφτά και ο κόσμος ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό. Είμαστε σοβαροί; Ποιόν να δούμε τον Αγάθωνα ; τι είναι αυτός ; να ακούσουμε μια μαϊμού με μουστάκια να τραγουδάει; Ποιό είναι το όφελος και τι θα κερδίσουμε;

Είχαμε την ευκαιρία να σας απολαύσουμε στην αρχή της σεζόν στο Anodos Stage. Γιατί αποφασίσατε να αποχωρήσετε από το σχήμα και, βλέποντας τη συνεργασία με την απόσταση του χρόνου, τι γεύση σας άφησε;

Ήταν μια πολύ όμορφη συνεργασία με άδοξο τέλος. Τα παιδιά που εμφανίζονται εκεί είναι πολύ ταλαντούχα. Νομίζω δεν “έπιασε” η μαγιά. Συνηθίζεται τελευταία στη νύχτα να κάνουν “πάντρεμα” επί πίστας με διαφορετικά μουσικά είδη. Στην περίπτωση μας δεν απέδωσε. Το έψαξα το θέμα και διαπίστωσα πως δεν μπορεί κάποιος που έρχεται να ακούσει λαϊκό τραγούδι, να τον υποχρεώσουν να ακούσει και μοντέρνα τραγούδια ή το αντίστροφο να έρθει ένας πιτσιρικάς που θέλει να ακούσει ποπ και θέλοντας και μη, να ακούσει και το λαϊκό, που ενδεχομένως να μην είναι του γούστου του. Σπάσαμε στο μαγαζί στα δύο και αυτό φάνηκε. Προτίμησα να αποχωρήσω και αυτό έγινε σε πολύ φιλικό και ειρηνικό κλίμα με τον επιχειρηματία. Στο μέλλον μπορεί να ξανασυνεργαστούμε.

Επιδρομή 30 εκατ. ακρίδων στην Αίγυπτο! (ΒΙΝΤΕΟ)



Από τις... “Επτά πληγές του Φαραώ” στην... επιδρομή των ακρίδων η Αίγυπτος, όπου το φαινόμενο παρατηρείται από χθες το απόγευμα. 

Το φαινόμενο χτύπησε τη περιοχή των Πυραμίδων και τα χωριά El-Raed και Youssef El-Sabae και οι ειδικοί εκτιμούν πως κάποια στιγμή την Κυριακή το απόγευμα μεγάλο μέρος της Αιγύπτου είχε κυριολεκτικά καλυφθεί από περισσότερα από 30 εκατομμύρια ακρίδες που κατέστρεψαν συστηματικά τις αγροτικές καλλιέργειες!

Ο Αιγύπτιος υπουργός Γεωργίας, Dr. Salah Abd Al Mamon, έκανε έκκληση στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Γκίζας να μην κυκλοφορούν στο δρόμο για να μην υπάρξουν περιπτώσεις τραυματισμών, όπως και να μην ανάβουν φωτιές στο ύπαιθρο, στην προσπάθειά τους να διώξουν τις ακρίδες από τα κτήματά τους.

Παράλληλα, δήλωσε πως ο αιγυπτιακός στρατός και η αστυνομία προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την επιδρομή των ακρίδων “με όποιο τρόπο κριθεί προσφορότερος”, ενώ το ίδιο πράττουν και οι ισραηλινές δυνάμεις.

Πάντως η μετεωρολογική υπηρεσία της Αιγύπτου προβλέπει πως μέσα στις επόμενες ώρες θα αλλάξει η κατεύθυνση των ανέμων και τα σμήνη των ακρίδων θα παρασυρθούν προς την Ερυθρά Θάλασσα και τη Σαουδική Αραβία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


http://www.newsit.gr

Τραγικό: Γεννήθηκε τη στιγμή του θανάτου των γονιών του



Άσχημο παιχνίδι έπαιξε σήμερα η μοίρα για ένα νεαρό ζευγάρι που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Νέα Υόρκη στην διαδρομή του για το μαιευτήριο καθώς η κοπέλα ήταν ετοιμόγεννη, με αποτέλεσμα το παιδί να γεννηθεί με τη βοήθεια των γιατρών του ασθενοφόρου και από το άψυχο πλέον σώμα της μητέρας του....

Ο Νέιθαν και η Ρέιζυ Γκλάουμπερ ήταν μόνο 21 ετών και περίμεναν το πρώτο τους παιδί. Λίγη ώρα πριν, και καθώς η κοπέλα είχε όλα εκείνα τα συμπτώματα που έδειχναν πως η ώρα του τοκετού είχε φτάσει, μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και άρχισαν να κατευθύνονται εσπευσμένα προς το νοσοκομείο του Μπρούκλιν.

Δυστυχώς όμως δεν επρόκειτο να φτάσουν ποτέ αφού, ένα άλλο αυτοκίνητο μάρκας BMW έπεσε πάνω τους με υψηλή ταχύτητα με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του ζευγαριού. Ο οδηγός της BMW όπως και ο συνεπιβάτης του αναζητούνται από την αστυνομία, καθώς μετά το δυστύχημα έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Το μωρό που συνέδεσε τόσο τραγικά την δική του γέννηση με τον θάνατο των γονιών του, δίνει και αυτό μάχη με τη ζωή φέροντας σοβαρά τραύματα.

http://www.kokoria.gr

H ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε πλατό εκπομπής μεγάλου καναλιού!



Αν νομίζετε ότι η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα μόνο σε νοικοκυριά που έχουν απλήρωτους λογαριασμούς, κάνετε λάθος.

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού άρχισε να ψαλιδίζει τα καλώδια και στα τηλεοπτικά πλατό που χρωστούν.

Οι συντελεστές εκπομπής μεγάλου καναλιού έφτασαν στο πλατό ενόψει της πρεμιέρας, όμως βρήκαν το στούντιο που θα γίνονταν τα γυρίσματα σε γενική συσκότιση!

Όπως γράφει η Real, πρόκειται για το "Κάψε το Σενάριο" που πήρε το "πράσινο φως" για να βγει στον αέρα του MEGA στις 22 Μαρτίου, αλλά έχασε το κανονικό φως στο νοικιασμένο στούντιο.

Η ΔΕΗ είχε διακόψει την παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος και η εκπομπή μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις των Στούντιο ΚΑΠΑ για να βρει το φως της.



BINTEO: Ζήτησε από τη γυναίκα του να τον ξυπνάει με χαστούκια για 15 συνεχόμενες μέρες



Είναι προφανές πως δεν άργησε να μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που της ζήτησε κάτι τέτοιο.


otherside.gr 

ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ Μεταμφιέστηκε σε... Μίνι Μάους!


Φαίνεται πως ζήλεψε το στυλ του αγαπημένου μας καρτούν Μίνι Μάους (Minnie Mouse) η Τζούλια Αλεξανδράτου. 

Έβαλε το φιογκάκι στα μαλλιά ή μάλλον στα εξτένσιον για να διασκεδάσει σε κλαμπ της Βιέννης.

Κράτησε στα χέρια ένα ποτήρι με το αγαπημένο της ποτό και πόζαρε στο φακό σαν να μην τρέχει τίποτα που οι άλλοι απορούσαν για το τεράστιο φιογκάκι της. Ξανθιά, γαρ! 


http://www.radar.gr

18 χιλ. λίτρα ουίσκι Chivas έπεσαν στην αποχέτευση!


Χιλιάδες λίτρα ουίσκι χύθηκαν κατά λάθος στην υδρορροή των αποβλήτων του οινοπνευματοποιείου της εταιρείας Chivas Brothers στην πόλη της Σκωτίας Νταμπαρτόν.

 "Το τρομερό περιστατικό», όπως δήλωσε η εταιρεία, συνέβη αυτή την εβδομάδα εξ υπαιτιότητας μιας από τις νυχτερινές βάρδιες, η οποία σύγχυσε το έτοιμο δυνατό ποτό με την ουσία των υγρών αποβλήτων. Ως αποτέλεσμα, η τελευταία αποθηκεύτηκε, ενώ το ουίσκι απορρίφθηκε.  

Το δημιουργημένο "οινοπνευματώδες σύννεφο" ήταν τόσο κορεσμένο, που οι εργαζόμενοι του αποχετευτικού συστήματος σήμαναν συναγερμό. 

newsbomb

Ποια λιπαρά μας κάνουν καλό και ποια όχι; Πως τα ξεχωρίζεις;





Κάνε τα απαραίτητα λιπαρά μέρος της υγιεινής χειμωνιάτικης διατροφής σου και προστάτευσε την υγεία, τη σιλουέτα και την ομορφιά σου. Ο Κλίνικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκγης εξηγεί πως τα καλά λιπαρά είναι απαραίτητα για τη διατροφή σου. 

ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ...
Η φυσική κατάσταση είναι σημαντική για να παραμείνουμε υγιείς, για να είμαστε και να δείχνουμε καλά με το κρύο του χειμώνα. Τα τρόφιμα που περιέχουν αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, κάποια ιχνοστοιχεία, καθώς και προβιοτικά είναι σύμμαχοί μας σ’ αυτή την προσπάθεια. Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για την υγεία και την ευεξία μας απαιτείται συνολικά σωστή και ισορροπημένη διατροφή.

Δες λοιπόν με άλλο μάτι τη διατροφή αυτό τον χειμώνα και βεβαιώσου ότι περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που είναι ζωτικής σημασίας. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξουμε και την σωστή ποσότητα και τον σωστό τύπο λιπαρών.

ΛΙΠΑΡΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ;
Είναι άγνωστο σε πολλούς ότι τα λιπαρά είναι ένα ζωτικό μέρος μιας υγιεινής διατροφής, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες. Ως επί το πλείστον, οι άνθρωποι αναγνωρίζουν το σημαντικό ρόλο των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών, των φυτικών ίνών, των βιταμινών και των μετάλλων - αλλά όχι των λιπαρών. Σύμφωνα με μια παγκόσμια μελέτη σε καταναλωτές σε 16 χώρες, το 59% δήλωσε ότι δεν πιστεύει πως τα λιπαρά είναι μέρος μιας υγιεινής διατροφής.

Η αλήθεια όμως είναι, ότι το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται τα λιπαρά για να λειτουργήσει σωστά. Τα λιπαρά δίνουν στο σώμα μας ενέργεια και είναι σημαντικά για την απορρόφηση και τη μεταφορά ορισμένων βιταμινών (Α, D και E). 

- Λιπαρά και δίαιτα: Κι όμως, όσο και αν σου φαίνεται περίεργο η ημερήσια πρόσληψη λιπαρών θα πρέπει να αντιστοιχεί στο 30% των θερμίδων που παίρνουμε ημερησίως. Με απλά λόγια, για να διατηρείς το βάρος σου σε φυσιολογικά επίπεδα ή ακόμη και να χάσεις τα περιττά κιλά, πρέπει τα λιπαρά να βρίσκονται σε καθημερινή βάση στο τραπέζι σου! 

- Λιπαρά και ομορφιά: βοηθούν στην εμφάνισή μας γιατί συμβάλλουν στη διατήρηση της υγειάς των μαλλιών και του δέρματος. 

- Λιπαρά και υγεία: Τα απαραίτητα λιπαρά έχουν θετική επίδραση στα επίπεδα της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων του αίματος. Αυτό το γεγονός, δηλαδή η βοήθεια στην φροντίδα της χοληστερόλης των τριγλυκεριδίων, είναι μια πολύ σημαντικό για τη διατήρηση της καρδιαγγειακής υγείας.

- Λιπαρά και αναζωγονηση: Αυτά τα «καλά» λιπαρά είναι επίσης απαραίτητα για την ανάπτυξη και την ανανέωση των κυττάρων - μία βασική διαδικασία - και έτσι συμβάλλουν στην διατήρηση της υγείας. 

ΛΙΠΑΡΑ ΝΑΙ! ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ... ΚΑΛΑ;
Δεν είναι όλα τα λιπαρά εξίσου ευεργετικά. Για να κάνουμε τις σωστές διατροφικές επιλογές, πρέπει να ξέρουμε πώς να κάνουμε την διάκριση μεταξύ των «καλών» και των «κακών» λιπαρών.


Το κακό: Τα ζωικά λιπαρά όπως το βούτυρο αγελάδας και πολλά παχιά τυριά, περιέχουν κυρίως κορεσμένα λιπαρά, για τα οποία έχει αποδειχθεί από έγκυρες έρευνες (εδώ και μια δεκαετία,), ότι επηρεάζουν αρνητικά τα επίπεδα της χοληστερόλης, και έτσι προδιαθέτουν τα άτομα για καρδιαγγειακά νοσήματα.


Το καλό: Υπάρχουν όμως και λιπαρά, που πραγματικά μας βοηθούν να μείνουμε υγιείς! Αυτά είναι τα απαραίτητα λιπαρά, που ακούμε συχνά σαν ωμεγα-6 και ωμέγα-3

ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΙΠΑΡΑ;
Το μυστικό κρύβεται στις συσκευασίες. Στις ετικέτες των τροφίμων, αυτά τα λιπαρά συνήθως αναφέρονται ως «πολυακόρεστα» λιπαρά. 


Φυτικά έλαια: Σημαντικές πηγές των απαραίτητων λιπαρών είναι φυτικά έλαια, όπως το ηλιέλαιο, το σογιέλαιο, το ελαιόλαδο και τα προϊόντα που φτιάχνονται από αυτά, όπως η μαργαρίνη

Άπλωσε μαλακή μαργαρίνη, αντί για βούτυρο αγελάδος στο ψωμί και στο τοστ για ναπροσθέσεις έτσι, καλά απαραίτητα λιπαρά στην καθημερινή διατροφή. Ετσι, μπορείς να διασφαλίσεις την ευεξία σου, σε μακροπρόθεσμη βάση.
 
Για να κάνουμε τις σωστές διατροφικές επιλογές, πρέπει να ξέρουμε πώς θα διακρίνουμε τα καλά και κακά λιπαρά, που σημαίνει ότι πρέπει να επιλέγουμε τρόφιμα με ω-3 και ω-6 λιπαρά. Άλλες πηγές καλών λιπαρών θα βρεις στον πίνακα που ακολουθεί:

Αυτό το χειμώνα, ας ξεκινήσουμε να κάνουμε τα καλά λιπαρά ουσιαστικό μέρος της διατροφής μας και το σώμα μας θα μας ευχαριστεί γι ’αυτό και τώρα και αργότερα.

http://www.tlife.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger