Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Παρουσιαστρια φωτογραφιζεται με μικροσκοπικο μαγιο εχοντας το χερι στο…

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012


Η Νίβες Σέλσιους ξαναχτύπησε αυτή τη φορά μέσα από το μπάνιο της. Η σύζυγος του Ντίνο Ντρπιτς προφανώς χαϊδεύοντας το κορμί της και παίζοντας με το στήθος της «σκοτώνει» την ώρα της. Εντάξει, το έκανε που το έκανε, στην πορεία θέλησε να μοιραστεί αυτή τη στιγμή και πάλι μαζί μας, αφού της ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ!Έλεος καλή μου…Αναρωτιέμαι αυτός ο άντρας σου…τι πίνει και κοιμάται;


























http://blogs.gossip-tv.gr

65.000.000 $ προικα σε οποιον παντρευτει την κορη του



Ψάχνει γαμπρό για την μονάκριβη κόρη του και προσφέρει 65 εκατομμύρια δολάρια ως γαμήλιο δώρο.
Ο λόγος για τον μεγιστάνα ακινήτων  Cecil Chao-Sze Tsung ο οποίος προσφέρει αυτά τα χρήματα για όποιον συγκινήσει τη λεσβία κόρη του, τόσο ώστε να τον… παντρευτεί.
Ο  Chao-Sze Tsung ανακοίνωσε την προσφορά του στο Χονγκ Κονγκ μετά από  δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η ……..
33χρονη κόρη του Gigi Chao, απόφοιτη του Πανεπιστήμιου του Μάντσεστερ, είχε παντρευτεί τη σύντροφο της στη Γαλλία.
“Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι πλούσιος ή φτωχός. Σημασία έχει να είναι καλόκαρδος”, δήλωσε ο  Chao-Sze Tsung, χαρακτηρίζοντας “ψευδή” τα δημοσιεύματα ότι η κόρη του παντρεύτηκε γυναίκα.
Ο δαιμόνιος επιχειρηματίας έκανε αυτή την εξωφρενική προσφορά επειδή θέλει να βοηθήσει τον μελλοντικό μνηστήρα της κόρης του, στη δημιουργία επιχείρησης
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Bussiness Insider o πατέρας  της 33χρονης τόνισε ότι το χρηματικό έπαθλο ήταν “ένα κίνητρο για να προσελκύσει κάποιον που έχει το ταλέντο, αλλά όχι το κεφάλαιο για να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση”.
“Η Gigi είναι μια πολύ καλή γυναίκα με ταλέντα και εμφάνιση. Είναι γενναιόδωρη και κάνει εθελοντική εργασία”, πρόσθεσε
Ωστόσο μιλώντας στην Post South China Morning, ο Chao αρνήθηκε ότι θα ανάγκαζε την κόρη του να παντρευτεί έναν άνδρα παρά τη θέλησή της.
kafeneio-gr.blogspot.com

Η πιο λεπτη τηλεοραση στον κοσμο.


Η LG τα έδωσε όλα αυτή τη φορά και απ' ότι φαίνεται τα κατάφερε! 

Λίγο πριν παρουσιάσει τη νέα της αποκάλυψη στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης στο Λας Βέγκας, σας παρουσιάζουμε την πιο λεπτή LCD τηλεόραση στον κόσμο με πάχος μόλις 2.9 χιλιοστά!


Με βάρος μόλις λιγότερο από 4 κιλά, η νέα τηλεόραση της βορειο Κορεάτικης εταιρείας είναι ιδανική για να αποτελέσει πίνακα στον τοίχο του σπιτιού σου. 

Η εταιρεία χρησιμοποιεί την τεχνολογία οθόνης που χρησιμοποιείται ευρέως σε high-end smartphones όπως το Galaxy της Samsung, ενώ δηλώνει πως έχει καταφέρει να ρίξει το κόστος χωρίς ακόμα να αποκαλύπτει το ακριβώς ποσό. 
Πηγή:menslounge.gr

Ζωντανεψε λίγο πριν την κηδεια της


Λίγες ώρες πριν την κηδεία της, ηλικιωμένη από την Βραζιλία άρχισε να αναπνέει!


Η 88χρονη Maria das Dores διακομίστηκε ξανά πίσω στο νοσοκομείο, όπου νωρίτερα είχε επιβεβαιωθεί ο θάνατός της!
Η Dores είχε αρχικά εισαχθεί στην κλινική στην πόλη Ipatinga με τις αρτηρίες φραγμένες και προχωρημένο Alzheimer. Οι γιατροί ανακοίνωσαν το θάνατό της στις 22 Δεκεμβρίου αφού δεν έβρισκαν πια κανένα ίχνος ζωής. Έτσι το σώμα της, μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για να προετοιμασθεί για κηδεία.
Όμως ένας από τους νεκροθάφτες λίγες ώρες πριν την θάψουν παρατήρησε ότι η 88χρονη ανέπνεε και άρχισε να κινείται. Πλέον διενεργείται έρευνα για να βρεθεί πώς οι γιατροί έκαναν ένα τέτοιο τρομερό λάθος.

http://www.newsbomb.gr/

Η κουτουλια εγινε αγαλμα.


Η φάση που στιγμάτισε την ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων ακόμη περισσότερο και από αρκετά γκολ τελικών έγινε άγαλμα. Η περίφημη κουτουλιά του Ζινεντίν Ζιντάν στον Μάρκο Ματεράτσι στον τελικό μεταξύ Γαλλίας και Ιταλίας το 2006 αποτυπώνεται σε ένα εντυπωσιακό γλυπτό που εκτίθεται στο Παρίσι. 

Το έργο δημιουργήθηκε από τον Αλγερινό Αντέλ Αμπντεσεμέντ και βρίσκεται στην είσοδο του μουσείου μοντέρνας τέχνης στη γαλλική πρωτεύουσα. 

Θυμηθείτε την επίμαχη σκηνή: 
Πηγή:sport-fm.gr

Απιστευτο: Οι γιατροι του αφαιρεσαν ενα χελι απο τον...πισινο!


Τι άλλο θα ακούσουμε... Αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές περιστατικό βρέθηκαν οι γιατροί του νοσοκομείου Auckland City στη Νέα Ζηλανδία. Όπως αναφέρουν τοπικές εφημερίδες ένας άνδρας εισήχθη στα επείγοντα του νοσοκομείου καθώς -όπως είπε- παρουσίαζε ενοχλήσεις στην περιοχή του εντέρου. 

Οι γατροί αφού έκαναν τις εξετάσεις, όταν πήραν στα χέρια τους τα αποτελέσματα και τις ακτινογραφίες δεν πίστευαν στα μάτια τους...
«Στην περιοχή του παχέος εντέρου βρήκαμε ένα χέλι, το οποίο είχε το μέγεθος ενός... σπαραγγιού», δήλωσε άνθρωπος του νοσοκομείου σε τοπική εφημερίδα.
«Έχουμε δει πολλά και παράξενα αντικείμενα στην συγκεκριμένη περιοχή, αλλά χέλι... ποτέ».
Μετά από ερώτηση που υπέβαλε δημοσιογράφος της εφημερίδας Herald on Sunday στο νοσοκομείο σχετικά με το περιστατικό ο Matt Rogers, εκπρόσωπος του νοσοκομείου, δήλωσε: « Δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτε περισσότερο, καθώς επιθυμούμε να προστατεύσουμε την ανωνυμία του ασθενούς»...

newsbomb 

Αυτη η 17χρονη Αγγλιδα σιγουρα δεν μοιαζει με τις συνομηλικες φιλες της ..(φωτος)


Μπορεί η Poppy Webb-Jones να είναι 17 ετών όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι δε μοιάζει σε τίποτα με τις συνομήλικες φίλες της.


Σε αντίθεση με εκείνες η ίδια ενδιαφέρεται περισσότερο να παρακολουθεί εκπομπές και έργα όπως η Hannah Montana παρά να βγαίνει, να βάφεται ή να πειραματίζεται με το άλλο φύλο.

Όμως αυτά δεν είναι τόσο επιλογές της ίδιας όσο συμπτώματα μιας πάθησης. Η κατάστασή της είναι αρκετά περίπλοκη καθώς γεννήθηκε χωρίς να αναπτύσσει σχεδόν καμία ορμόνη κάτι που της απαγορεύει κατά κάποιο τρόπο να μεγαλώσει.
Με άλλα λόγια η Poppy δεν έχει περάσει ποτέ από την εφηβεία. Το σώμα της έχει σταματήσει να αναπτύσσεται από την ηλικία των 11 και υστερεί σε θυροξίνη μια ουσία που ρυθμίζει τα επίπεδα ενέργειας και το μεταβολισμό.
Παράλληλα, η 17χρονη κοπέλα δεν έχει οιστρογόνα, τα οποία ρυθμίζουν την ανάπτυξη των σεξουαλικών χαρακτηριστικών καθώς αποτελούν τις κύριες γυναικείες φυλικές ορμόνες.
Ακόμα πιο επικίνδυνο είναι το γεγονός ότι ο οργανισμός της δεν παράγει κορτιζόλη, μια ουσία που ρυθμίζει την αντίδραση του οργανισμού στο άγχος που σημαίνει ότι ακόμα και κάποιος μικροτραυματισμός θα μπορούσε να αποβεί μοιραίος.
Η πάθησή της διαγνώσθηκε πριν από δύο χρόνια κι έκτοτε η κοπέλα είναι ιδιαίτερα απομονωμένη από τους υπόλοιπους συμμαθητές της.




Σκοτωσε την γυναικα του ,οταν εμαθε οτι ηταν ανδρας

Βρετανός επιχειρηματίας που ζει εδώ και αρκετά χρόνια στην Τουρκία καταδικάστηκε με ποινή 24 χρόνια φυλάκισης, καθώς δολοφόνησε τη σύντοφό του όταν έμαθε ότι αυτή στο παρελθόν ήταν άνδρας


Ο 40χρονος Βρετανός που ζούσε και εργαζόταν σαν κτηματομεσίτης στο Κουσάντασι στην Τουρκία, είχε ''αγοράσει'' την 24χρονη Julia, μια ''ρωσίδα νύφη'' μέσω διαδικτύου.
Όταν έμαθε ότι η Julia ήταν άνδρας στο παρελθόν και είχε κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλλου τη δολοφόνησε.
Η οικογένεια και φίλοι του πίσω στη Βρετανία δηλώνουν σοκαρισμένοι.

http://www.newsbomb.gr/

Βρεθηκε εξωγηινο βουδιστικο αγαλμα!



Το πρώτο στον κόσμο «διαστημικό» άγαλμα, κατασκευασμένο από μετεωρίτη που εκτιμάται ότι έπεσε στα σύνορα Σιβηρίας – Μογγολίας πριν από περίπου 10.000 – 20.000 χρόνια, ανακάλυψαν Γερμανοί ερευνητές.
Μάλιστα, το εν λόγω βαρύ μεταλλικό βουδιστικό άγαλμα φέρει στο στήθος του μια σβάστικα (η οποία εκτός από αρχαιοελληνικό ηλιακό σύμβολο χρησιμοποιείται και στον Βουδισμό). Να σημειώσουμε ότι η σβάστικα είναι αριστερόστροφη και όχι δεξιόστροφη όπως των ναζί.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Έλμαρ Μπούχερ του Ινστιτούτου Πλανητολογίας του πανεπιστημίου της Στουγκάρδης, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό πλανητικής επιστήμης και μετεωριτών «Meteoritics & Planetary Science», σύμφωνα με το «Nature», εκτιμούν ότι ο γνωστός και ως «Σιδερένιος Άνθρωπος» απεικονίζει κάποιον βουδιστικό Θεό (πιθανώς τον Βαϊσραβάνα).
Δημιουργήθηκε μεταξύ του 8ου και του 10ου αιώνα, μάλλον από τον πρωτοβουδιστικό θιβετανικό πολιτισμό των Μπον, ενώ κατέληξε στη Γερμανία μετά από μια αποστολή που έκανε το 1938-39 στο Θιβέτ ο επιφανής ναζιστής ζωολόγος και εθνολόγος Ερνστ Σέφερ, ο οποίος είχε σταλεί στην περιοχή για να ανακαλύψει τις ρίζες των Αρείων.
Η ύπαρξη της σβάστικας πάνω στο άγαλμα προφανώς αποτελούσε ισχυρό κίνητρο για την «απαλλοτρίωσή» του από τους Ναζί.

Το άγαλμα, που έχει ύψος 24 εκατοστών και βάρος 10,6 κιλών, είχε γρήγορα καταλήξει στα χέρια κάποιου ιδιώτη συλλέκτη, ενώ το 2009 άλλαξε χέρια σε μια δημοπρασία, οπότε πλέον κατέστη δυνατό να μελετηθεί για πρώτη φορά επιστημονικά.
Οι ερευνητές είχαν την ευκαιρία να αναλύσουν δείγματα από το εσωτερικό του, που έχει υποστεί λιγότερη φθορά και «μόλυνση» σε σχέση με την εξωτερική επιφάνεια. Έτσι, διαπίστωσαν ότι το πολύ σκληρό υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο, προέρχεται από μια σπάνια κατηγορία σιδηρούχων διαστημικών πετρωμάτων (τους αταξίτες μετεωρίτες), που επίσης περιέχουν μεγάλη ποσότητα νικελίου.
Ο μεγαλύτερος μέχρι σήμερα γνωστός μετεωρίτης, ο «Χόμπα» της Ναμίμπια, είναι ένας αταξίτης μετεωρίτης που ζυγίζει πάνω από 60 τόνους.
Η γεωχημική ανάλυση του διαστημικού αγάλματος του «Σιδερένιου Ανθρώπου» έδειξε ότι έχει μεγάλη συγγένεια με μια πληθώρα διασκορπισμένων διαστημικών βράχων που βρίσκονται στα σιβηρο-μογγολικά σύνορα, στο λεγόμενο μετεωρικό πεδίο Τσίνγκα, όπου από το 1913 μέχρι σήμερα έχουν ανακαλυφθεί τουλάχιστον 250 θραύσματα μετεωριτών ποικίλων μεγεθών.
Διάφοροι πολιτισμοί, σύμφωνα με τον Μπούχνερ αναφέρει το ethnos.gr, κατά καιρούς έχουν χρησιμοποιήσει σίδηρο από μετεωρίτες για να φτιάξουν όπλα ή κοσμήματα, ενώ άλλοι λαοί (στη Γροιλανδία, την Αυστραλία κ.α.) έχουν λατρέψει τους μετεωρίτες.
Ακόμα και το σημερινό επίκεντρο λατρείας των απανταχού μουσουλμάνων, ένας μαύρος λίθος στη Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας, πιστεύεται ότι είναι ένας μετεωρίτης. Όμως είναι η πρώτη φορά που ανακαλύπτεται ένα ολόκληρο άγαλμα με διαστημική προέλευση, οπότε, όπως εκτιμούν οι γερμανοί ερευνητές, η αξία του είναι μάλλον ανυπολόγιστη.

Απειλουν οι λαθρομεταναστες :αποψε θα γινει η νυχτα των κρυσταλλων



Οι λαθραίοι του γκέτο της μαφίας απειλούν ότι απόψε θα κάψουν ζωντανούς τους Έλληνες κάτοικους ως αντίποινα
Έχασε τον έλεγχο η Αστυνομία
Τρίζει η καρέκλα του Δένδια που έγινε… αόρατος!
Μετά τα χθεσινοβραδυνά γεγονότα της ντροπής με Έλληνες κατοίκους του γκέτο των Πατησίων να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους διαπράττοντας κατά τον υπουργο Ξύλου “αντιποίηση αρχής”(δεν θα πάτε να τους συλλάβετε κύριε Δένδια όλους τους πολίτες; σας περιμένουν), οι λαθρέποικοι στα στέκια της μαφίας απειλούν με αντίποινα.
Το χθεσινοβραδυνό ρεπορτάζ:
Οι Έλληνες κάτοικοι πήραν το νόμο στα χέρια τους και στο κυνήγι τους λαθρομετανάστες 
Ανθρωποκυνηγητό, αντεγκλήσεις και επεισόδια μεταξύ κατοίκων της περιοχής και λαθρομεταναστών στα στενά και σκοτεινά σοκάκια κάτω από την πλατεία Αμερικής που άρχισαν γύρω στις 11 το βράδυ, συνεχίστηκαν μέχρι τις 2 και μισή τη νύχτα. Οι κάτοικοι πήραν το νόμο στα χέρια τους αφού έχουν αντιληφθεί εδώ και καιρό ότι οι περίφημες εξαγγελίες του υπουργού Απροστάτευτου Πολίτη και των συμβούλων του και κοστουμαρισμένων υπασπιστών του περί αστυνομικών της γειτονιάς, είναι μόνον παχιά λόγια και φλιναφήματα. Στα έργα ο Έλληνας της γειτονιάς είναι απροστάτευτος.
Ουσιαστικά εδώ και πολύ καιρό οι κάτοικοι καταφεύγουν στην ίδια άχαρη μεθοδολογία. Βγαίνουν στους δρόμους, νυσταγμένοι αλλά αποφασισμένοι να καθαρίσουν τις συνοικίες τους από το εμπόριο ναρκωτικών και λευκής σαρκός. Από τους κλέφτες και τους μαχαιροβγάλτες με κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή.
Αυτή λοιπόν η περιώνυμη “αντιποίηση αρχής” του κ.Δένδια είναι για τους ημεδαπούς όριο ύπαρξης ανάμεσα στην παρανομία και την μαφία και την οικογενειακή γαλήνη. Ορίστε λοιπόν κύριε υπουργέ: Δεν έχετε παρά να συλλάβετε τους κατοίκους χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων που παλεύουν για τα σπίτια τους και τα καταστήματα τους. Στα γκέτο της ντροπής είσαστε ανύπαρκτοι. Γιατί εαν υπήρχατε δεν θα παρατηρούνταν οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του makeleio.gr.
Νομίζετε ότι έχει κανείς την όρεξη και το κουράγιο(όταν ξέρει ότι θα ξυπνήσει το χάραμα για να πάει στη δουλειά του)να κυνηγιέται με Πακιστανούς, Αφγανούς και όλες τις φυλές της Ασίας και της Αφρικής στα στενοσόκακα;
Το έχετε χάσει προ πολλού το παιχνίδι κύριε Δένδια. Από τότε που αυτοναγορευτήκατε τιμωρός του πολίτη και προστάτης της αδικίας.
Νωρίς σήμερα (26/9/2012) το μεσημέρι συγκεντρώθηκαν λαθρομετανάστες κάτω από την πλατεία Αμερικής και συννενοήθηκαν να βγουν σε λίγες ώρες και να το κάνουν “νύχτα των κρυστάλλων”.
Μάλιστα πολιόρκησαν σπίτια ελληνικών οικογενειών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια γυναίκα από πέτρα στο κεφάλι.
Οι κάτοικοι δηλώνουν ότι τους περιμένουν. Από την αστυνομία πια δεν αναμένουν καμία προστασία. “Η αστυνομία προστεύει τους λαθραίους”, λένε απελπισμένοι.
Το ρεπορταζ είναι της Μαρίλιας Κούζου και του φωτορεπόρτερ του makeleio.gr Μάριου-Γιώργου Β.

ΜΠΗΚΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΤΑΝ....ΝΕΚΡΗ


Ένας 64χρονος από την Τζόρτζια των ΗΠΑ, συνελήφθη επειδή...έκανε έρωτα με το πτώμα μιας γυναίκας που είχε την ατυχία να πεθάνει στο σπίτι του! 
Όπως αναφέρει το tro-ma-ktiko.blogspot.gr o Γουέιντ Ντέιβις κάλεσε την Αστυνομία τέσσερις ώρες αφότου διαπίστωσε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή. Στο μεσοδιάστημα, όμως, είχε ασελγήσει στο πτώμα της.
Μέχρι στιγμής, δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια του θανάτου της γυναίκας. Ο Ντέιβις αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, αλλά θα κληθεί εκ νέου από τις Αρχές, όταν διαλευκανθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες πέθανε το θύμα.

http://the-seven-sins.blogspot.gr

Νανα Καραγιαννη: Το συγκινητικο μηνυμα της παρουσιαστριας απο το δωματιο του Νοσοκομειου!!!


Aπο χθες σας έχουμε ενημερώσει ότι η Νανά βρίσκεται στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι. Εκεί λοιπόν θα μπεί σε μια διαδικασία συνολικής αποκατάστασης της ψυχής της αλλά κυρίως των ζωτικών οργάνων που έχουν τρωθεί απο την κατάστασή της. Η ίδια είναι πολύ αισιόδοξη και αφού ευχαριστεί τους φίλους στο Facebook για τις ευχές αναφέρεται στο περιβάλλον και στους γιατρούς. Διαβάστε τι γράφει!!!












Η απιστευτη ελληνικη πατεντα των 18 ομαδων στην Superleague

Γιατί μοιάζει παράλογη η λογική των 18 ομάδων στην Superleague σε σύγκριση με τα υπόλοιπα πρωταθλήματα και το πληθυσμό των λοιπών ευρωπαϊκών χωρών. Ποιοι είναι οι κίνδυνοι. Δείτε πίνακα με στατιστικά στοιχεία.

 






Την περασμένη Δευτέρα, η Superleague αποφάσισε να αποδεχθεί το αίτημα περί αύξησης ομάδων από 16 σε 18 ομάδες κι αυτό για να καταφέρουν να βρουν μια λύση με τους Ηρακλή, Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα.

Ο αριθμός των 18 ομάδων για ένα πρωτάθλημα όπως το σημερινό είναι άκρως περίεργος ίσως και επικίνδυνος αν αναλογιστεί κανείς πως ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, είχε ζητήσει την μείωση των ομάδων της Πριμέρα Ντιβισιόν από 20 σε 16, προκειμένου να αυξηθούν τα έσοδα των συλλόγων.
Είναι λοιπόν αρκετά παράδοξο πως στο ελληνικό ποδόσφαιρο που οι χορηγοί αγνοούνται, τα χρήματα είναι λίγα και τα οικονομικά προβλήματα των περισσότερων ομάδων πολλά, έγινε δεκτό το αίτημα και από την επόμενη σεζόν θα έχουμε 18 ομάδες.

Μια ματιά να ρίξουμε στον πίνακα παρακάτω που βρήκαμε από το θέμα της εφημερίδας "GoalNews" και καταλαβαίνουμε ευθέως πως ελάχιστες χώρες με τόσο μικρό πληθυσμό όπως η Ελλάδα έχουν στο πρωτάθλημά τους τόσες ομάδες. Η Γερμανία των 80+ εκατομμυρίων και η Τουρκία των 74 θα έχουν στο πρωτάθλημά τους 18 ομάδες, όσες δηλαδή και η Ελλάδα!

Στο εν λόγω θέμα της εφημερίδας, καταγράφονται και τα προβλήματα που μπορούν να προκύψουν από την αύξηση των ομάδων και έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό αλλά και το εξωαγωνιστικό κομμάτι.
  • Από την 5η μέχρι την 15η θέση δεν θα υπάρχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι ομάδες δεν θα έχουν κάποιον συγκεκριμένο στόχο. Θα έχουν σωθεί κάποιες και άλλες δεν θα προλάβουν το τρένο της Ευρώπης. Θα παίζουν λοιπόν για να παίζουν...
  • Δεν θα υπάρχουν κριτήρια για να αδειοδοτούνται οι ομάδες. Φέτος που ήταν 16 οι ομάδες και βρήκαμε πόσα παραθυράκια. Φαντάζεστε την επόμενη σεζόν που τα οικονομικά θα είναι χειρότερα και δεν θα βρίσκονται ομάδες για να παίξουν, πόσο εύκολα θα παίρνει κάποιος άδεια...
  • Ο τζίρος από τις χορηγίες, τα τηλεοπτικά και τα λοιπά, δεν θα μοιράζεται σε 16 αλλά σε 18 ομάδες. Σ' ένα πρωτάθλημα με φτωχές ομάδες που έχουν ένα κάρο οικονομικά προβλήματα, δεν μοιάζει και τόσο λογικό.
ΧώραΠληθυσμόςΟμάδες        στην ΕυρώπηΟμάδες στο Πρωτάθλημα
Ρωσία143.117.0005+116
Γερμανία81.844.006+118
Τουρκία74.724.2694+118
Γαλλία63.600.0005+120
Ιταλία59.013.0005+120
Αγγλία53.013.0006+120
Ισπανία46.163.1166+120
Ουκρανία45.561.9895+116
Πολωνία38.538.4473+116
Ρουμανία19.042.9363+118
Ολλανδία16.793.0005+118
Καζακστάν16.402.8613+114
Βέλγιο10.839.9054+116
Ελλάδα10.787.6904+118
Πορτογαλία10.561.6145+116
Τσεχία10.507.5663+116
Ουγγαρία9.957.7313+116
Σουηδία9.514.4063+116
Λευκορωσία9.457.5003+111
Αζερμπαϊτζάν9.235.1003+112
Αυστρία8.452.8354+110
Ελβετία7.952.6004+110
Ισραήλ7.900.6003+114
Βουλγαρία7.364.5703+116
Σερβία7.120.6663+116
Δανία5.584.7584+112
Σλοβακία5.445.3243+112
Φινλανδία5.418.8003+112
Σκωτία5.062.0113+112
Νορβηγία5.032.2003+116
Ιρλανδία4.588.2523+111
Γεωργία4.497.6003+112
Μολδαβία4.320.7483+112
Κροατία4.290.6123+112
Βοσνία3.868.6213+116
Αρμενία3.275.7003+18
Λιθουανία3.182.8003+110
Ουαλία2.903.0853+112
Αλβανία2.831.7413+114
Λετονία2.070.3713+110
ΠΓΔΜ2.059.7943+112
Σλοβενία2.058.9003+110
Β. Ιρλανδία1.685.2673+112
Εσθονία1.294.2363+110
Κύπρος838.8973+114
Μαυροβούνιο672.1803+112
Λουξεμβούργο511.8003+114
Μάλτα417.6173+112
Ισλανδία320.0603+112
Ανδόρα78.1152+18
Νήσοι Φερόες48.4403+110
Λίχτενσταϊν35.7890+1-
Σαν Μαρίνο30.3252+17


 

Ανεκδοτο: Το καζινο


Δύο τύποι, έχουν χάσει πολλά λεφτά στο καζίνο, οπότε πιάνουν την κουβέντα και ακολουθεί ο εξής διάλογος:

-«Πόσες φορές κάνεις έρωτα με τη γυναίκα σου την εβδομάδα;»
- «Έξι»
-«Και εγώ επτά. Έξι και επτά μας κάνει δεκατρία.

...Δεν παίζουμε το δεκατρία να ρεφάρουμε;»

Παίζουν λοιπόν το 13, αλλά η μπίλια κάθεται στο ...0.

«Ρε συ -λέει ο πρώτος- άμα λέγαμε την αλήθεια, θα 'χαμε κερδίσει τώρα!».

Tραγουδιστης εχει δεσμο με… 12χρονη (φωτος, βιντεο)!


Σάλος έχει προκληθεί με τον έρωτα 24χρονου τραγουδιστή, που κάνει θραύση στη νεολαία και τα βίντεό του «σαρώνουν» στο Ίντερνετ. Ο λόγος; Η αγαπημένη του είναι μόλις 12 ετών!

Πρόκειται για τον Zhang Muyi, τον επονομαζόμενο «Justin Bieber της Κίνας», ο οποίος δεν έχει κρύψει την σχέση του με την Akama Miki, η οποία εργάζεται ως μοντέλο.

Zhang και Akama δεν διστάζουν να εκφράσουν δημόσια τον έρωτά τους, ενώ έχουν τραγουδήσει και σε ντουέτο!

Όπως αnαφέρει το star.gr δεσμός -που έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση στο Ίντερνετ, αλλά και τα διεθνή ΜΜΕ- αποκαλύφθηκε την ημέρα των 12ων γενεθλίων της Akama, η οποία έγραψε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης πωςανυπομονεί να γίνει 16 για να παντρευτεί τον 24χρονο σταρ!


«Δεν αντέχω να περιμένω αυτά τα τέσσερα γενέθλιά σου να περάσουν. Θα μετρώ αντίστροφα κάθε ένα από αυτά», της απάντησε ο τραγουδιστής και η 12χρονη «έκλεισε» την δημόσια συζήτησή τους γράφοντας: «θα σ’ αγαπώ για πάντα και πάντα θα είσαι ο αγαπημένος μου»…

Δείτε στο βίντεο το ντουέτο του 24χρονου και της 12χρονης


Υπερφυσικoς εφταχρονος σερνει μονος του ολοκληρο αυτοκινητο [φωτος]

 Ο Γιανγκ Ζινλόνγκ μπορεί να είναι μόλις 7 ετών, όμως ήδη έχει γίνει διάσημος στο ίντερνετ χάρη στην υπερφυσική του δύναμη, καθώς μπορεί αν σύρει ένα ολόκληρο αυτοκίνητο, χωρίς καν να ιδρώσει.



Ο μικρός Κινέζος, εκτός από το φορτηγάκι βάρους 1,8 τόνων, μπορεί επίσης να κουβαλά τον πατέρα του που έχει βάρος 90 κιλά και να σηκώνει βαριά σακιά με σιτάρι και τσιμέντο βάρους έως και 100 κιλά.



http://www.iefimerida.gr/


In Darkness


 
Το Μάρτιο του 1943, η όμορφη πόλη Lvov της Πολωνίας, βρίσκεται υπό ναζιστική κατοχή. Οι αδύναμοι ζουν εις βάρος των ακόμα πιο αδύναμων, οι φτωχοί κλέβουν από τους λιγότερους φτωχούς. Κάπου κοντά στον πάτο αυτής της αλυσίδας βρίσκεται ο Leopold Socha, ένας μικροκλέφτης. Ο Leopold γνωρίζει όσο κανείς άλλος το λαβύρινθο των υπονόμων και των σηράγγων κάτω από την πόλη, κι αυτό του έχει εξασφαλίσει μια δουλειά στις αποχετεύσεις. Υπάρχει ωστόσο μια ομάδα ανθρώπων στo Lvov, που βρίσκονται σε χειρότερη μοίρα από εκείνον - οι Εβραίοι. Μαζεμένοι σε γκέτο, λιμοκτονούν και ζουν σε άθλιες συνθήκες. Μπροστά στο κίνδυνο της καταστροφής του γκέτο, ο Leopold καλείται να τους βοηθήσει και να τους κρύψει υπογείως. Η τιμωρία για βοήθεια στους Εβραίους είναι δημόσιος απαγχονισμός, αλλά χρειάζεται τα χρήματα που θα του δώσουν απελπισμένα. Όσο ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί μεγαλώνει, θα απομακρυνθεί αλλά η μοίρα και η συνείδηση του θα τον φέρουν να προστατεύσει τη νέα του οικογένεια με κάθε κόστος.
Κάποιες φορές, η εικόνα μιλάει από μόνη της. Αν και σπάνιο, μια ιστορία μπορεί να ξεπερνά την αδηφάγα κριτική και να χαράζει μόνη της έναν δρόμο που στρώθηκε και χτίστηκε με πόνο και κόπο. Μια τέτοια ιστορία είναι η ιστορία του «In Darkness». Η ταινία που ήταν υποψήφια στα Oscar του 2012 στην κατηγορία της Καλύτερης Ξενόγλωσσης ταινίας, επιλέγει να παραθέσει τα αληθινά γεγονότα που συνέβησαν στους υπονόμους του Lvov, με έναν τρόπο ευαίσθητο και κυρίως ρεαλιστικό. Εκείνες τις μέρες, λοιπόν, οι άνθρωποι έχασαν την ανθρώπινη ιδιότητά τους, την περηφάνεια, την αξιοπρέπεια, τις μνήμες τους, και αφέθηκαν στο ένστικτο της επιβίωσής τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τις απάνθρωπες συνθήκες στις οποίες περιήλθαν οι Εβραίοι όταν έγιναν κυνηγετική λεία των Ναζί... 

Στο «In Darkness», το ανθρώπινο πείσμα και η θέληση βρίσκονται στην θέση που τους αρμόζει: στην κορυφή. Υπάρχουν σκηνές στα δίκτυα των υπονόμων που κάνουν το «Schindler's List» του μεγάλου Steven Spielberg, να μοιάζει ελλιπές, όσον αφορά τα βάσανα και τις κακουχίες. Σε ολόκληρη την ιστορία, υπάρχουν αμέτρητες φορές που οι άνθρωποι πέρασαν δύσκολα, εξαθλιώθηκαν και ταπεινώθηκαν. Όπως στην ταινία του John Ford «The Grapes of Wrath» και το ομώνυμο βιβλίο του John Steinbeck. Όμως τα επίπεδα της εξαθλίωσης των Εβραίων κατά τη διάρκεια του αποτρόπαιου "headhunting" των Ναζί, δεν χωράνε στον ανθρώπινο νου. 14 μήνες έμειναν οι Εβραίοι στους υπονόμους του Lvov, παρέα με ποντίκια, αρρώστιες, ακαθαρσίες και τους Γερμανούς πάνω από τα κεφάλια τους. Στο σκοτάδι, σε βιώματα που δεν είχαν φανταστεί ποτέ. Πώς να αντισταθείς στην αλήθεια αυτής της εικόνας; 

Η δουλειά της Agnieszka Holland είναι αρκετά καλή. Όμως τα περισσότερα μπράβο τα οφείλουμε στην φωτογραφία της Jolanta Dylewska, που φωτίζει τους, αποπνικτικά σκοτεινούς, υπονόμους και ζωντανεύει τους χαρακτήρες. Το μυθιστόρημα του Robert Marshall 'In the Sewers of Lvov: A Heroic Story of Survival from the Holocaust', στο οποίο και βασίζεται η ταινία, ίσως να μην μπορούσε να έχει καλύτερη κινηματογραφική μεταφορά. Η αυτοθυσία του χριστιανού υδραυλικού (και η ερμηνεία του Robert Wieckiewicz) αποτελεί μάθημα, ένα μάθημα ανθρωπιάς που πρέπει να χωρέσει στην νοοτροπία κάθε ανθρώπου. Και οι εικόνες των ανθρώπων που έζησαν στο σκοτάδι, παράδειγμα πρός αποφυγή, για κάθε μελλοντικό καλοθελεητή. 

Όταν οι Εβραίοι βγήκαν από τους υπονόμους ύστερα από 14 μήνες, ένα από τα παιδιά είπε: "Μαμά, φοβάμαι πάμε πάλι μέσα". Ακόμα και ο υπόνομος μπορεί να γίνει σπίτι, αν χρειαστεί. Ο μύθος του σπηλαίου του Πλάτωνα, είναι πάντα επίκαιρος. Η αλήθεια δεν είναι ποτέ εύκολη. Ισως να μην μπορέσουμε ποτέ να καταλάβουμε την αλήθεια της ηρωικής αυτής πράξης. Τα ανθρώπινα εγκλήματα είναι αναρίθμητα και όσο νωρίτερα το καταλάβουμε τόσο το καλύτερο γα όλους μας... 




Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger