Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αυτη την βερα Ελληνιδα εδιωξαν οι αθλιοι απ' τους Ολυμπιακους του Λονδινου - Η Βουλα Παπαχρηστου ειναι μια απο τις πιο ομορφες Ελληνιδες αθλητριες - Δειτε φωτογραφιες της

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012


Η Βούλα Παπαχρήστου το πρόσωπο των ημερών με το.. δήθεν ρατσιστικό της σχόλιο στο twitter της και τον άδικο αποκλεισμό της απο τους επικείμενους Ολυμπιακούς αγώνες είναι μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες αθλήτριες!
Απολαύστε την σε μερικές φωτογραφίες της






Πανμορφο μοντελο απο την Ιαπωνια στα λευκα

         Η 20χρονη εχει γεννηθει για να φωτογραφιζεται!


Το μοντέλο Ai Shinozaki φόρεσε το λευκό μαγιό της και πόζαρε στο φακό με νάζι και παιχνιδιάρικο ύφος. Η 20χρονη από την Ιαπωνία διαθέτει ένα πληθωρικό στήθος, ένα καλλίγραμμο κορμί ενώ έχει μεγάλη άνεση με το φακό και αυτό φαίνεται στην φωτογράφισή της.

Πάρτε μία γεύση...







Πρωην Playmate γινεται... ναυαγοσωστρια στον Αστερα Βουλιαγμενης


Η Playmate 2009 Έφη Κυριακού επιστρέφει στο προσκήνιο για χάρη γνωστής εταιρίας εσωρούχων που την επέλεξε ως κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της. Στα πλαίσια της οποίας και «όργωσε» κάθε εκατοστό της παραλίας του Αστέρα. Συμπεριλαμβανομένου και του πύργου του ναυαγοσώστη.
Δεκάδες σέξι φωτό με δεκάδες διαφορετικά μαγιό ήταν το αποτέλεσμα της φωτογράφησης για χάρη της εταιρίας Sugarfree που έκανε η η Έφη Κυριάκου.

«Φόντο» στο -εντυπωσιακά γυμνασμένο- σώμα της πρώην αθλήτριας του βόλεϊ ήταν η παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Μια φωτογράφηση που αποτελεί και την μεγάλη επιστροφή της Κυριακού στο προσκήνιο.

Όπως θυμάται σίγουρα ο αντρικός πληθυσμός, η Έφη πήρε τον τίτλο της Playmate το 2009.

Ακολούθησαν αρκετές φωτογραφίσεις, οι οποίες και κόπηκαν κάποια στιγμή μαχαίρι λόγω της σοβαρής σχέσης στην οποία βρέθηκε να είναι.


Αλλά, όπως είναι φανερό, την «τέχνη» του μόντελινγκ δεν την έχει ξεχάσει.


Στην Boryeong γινεται της Κορεας!



Στην πόλη Boryeong της Νότιας Κορέας η έκφραση "γίνεται της Κορέας" ταιριάζει γάντι γι' αυτό που γίνεται κάθε Ιούλιο. 

Η, κατά τον υπόλοιπο χρόνο ήσυχη, πόλη της Boryeong, τον Ιούλιο μεταμορφώνεται σε μία πόλη τρελής διασκέδασης που την πλημμυρίζουν κάθε χρόνο 2.000.000 επισκέπτες. 

Ο λόγος; Το φεστιβάλ λάσπης που λαμβάνει χώρα στην πόλη αυτή από το 1988. 

Σε κάθε γωνιά της πόλης υπάρχουν χώροι όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος λούζεται με θεραπευτική λάσπη... χορεύει, γδύνεται, αγκαλιάζεται, εκστασιάζεται μέσα σε μια κατάσταση απόλυτης τρέλας...

Πάρτε μια γεύση από τις παρακάτω coolαριστές φωτογραφίες...






























coolaristo.blogspot

Ερευνα της Durex βγαζει νικητες στο SEX τους Ελληνες


Κανένας λαός από τους υπόλοιπους 25 που συμμετείχαν στην έρευνα δεν κάνει περισσότερο σεξ από τους Έλληνες.
Με έναν μέσο όρο 164 σεξουαλικών επαφών το χρόνο, οι Έλληνες στρογγυλοκάθονται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας που προκύπτει από έρευνα της γνωστής εταιρείας προφυλακτικών. Στη δεύτερη θέση βρίσκονται οι Βραζιλιάνοι με 145 φορές το χρόνο και λίγο πιο κάτω Ρώσοι και Πολωνοί με 143.
Στην τελευταία θέση της λίστας βρίσκονται οι "φειδωλοί" Ιάπωνες με μόλις 48 ερωτικές συνευρέσεις το χρόνο! Αυτό σημαίνει 4 φορές το μήνα. Μόνο.
Οι πρωτιές για τους Έλληνες δεν σταματούν στη συχνότητα των σεξουαλικών επαφών. Η έρευνα δείχνει ότι έχουμε περισσότερες φαντασιώσεις από οποιονδήποτε άλλο λαό, ενώ βρισκόμαστε στην κορυφή της λίστας και όσον αφορά τη διάρκεια των προκαταρκτικών, αφού αφιερώνουμε πάνω από 21 λεπτά πριν "μπούμε στο ψητό".
Στα του οργασμού, κατακτούμε το αργυρό μετάλλιο, με το 71% να δηλώνει ικανοποιημένο από τον οργασμό του.
Αν η έρευνα χρήζει κοινωνικοπολιτικών συμπερασμάτων, είναι προφανές ότι η οικονομική κρίση -σε αντίθεση με το πορτοφόλι μας- δείχνει να μην επηρεάζει στο ελάχιστο τις επιδόσεις μας στο κρεβάτι. "Η φτώχεια θέλει καλοπέραση" δεν λέει το γνωστό ρητό;
Πηγή: Espresso

10 αγαλματινα αντρικά σωματα που θα δουμε στους Ολυμπιακους του Λονδινου


Από τις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι την Αυστραλία και από την κολύμβηση μέχρι το στίβο, αυτά είναι τα πιο καυτά κορμιά των Ολυμπιακών του Λονδίνου. Απόλαυσέ τα.
Οι αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων δεν έφτασαν τυχαία τόσο ψηλά. Γυμνάζονται σκληρά, προσέχουν τη διατροφή τους και γενικά τον τρόπο ζωής τους. Αλλά φαίνεται ότι αξίζει τον κόπο. Αν κρίνουμε από τα κορμιά τους...
Danell Leyva, ΗΠΑ

Michael Phelps, ΗΠΑ

Tim Moorehouse, ΗΠΑ

Rob Gronkowski, ΗΠΑ
 
David Oliver, ΗΠΑ
 
 
Tyson Chandler, ΗΠΑ
 
 
Walter Dix, ΗΠΑ
 
 
Ashton Eaton, ΗΠΑ
 
 
James Magnussen, Αυστραλία
 
 
Matthew Mitcham, Αυστραλία


Απιστευτο! 15χρονος βιασε την γιαγια του!


Eνα 15χρονο αγόρι κατηγορείται ότι βίασε τη γιαγιά του...την ώρα που η άτυχη γυναίκα κοιμόταν!


Σύμφωνα με τις αρχές του Κολοράντο, ο έφηβος παραδέχτηκε ότι διέπραξε δύο σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον της 59χρονης γιαγιάς του, ενώ, πριν τη σύλληψή του, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε συγγενή του ότι «έσκισε την κιλότα της γιαγιάς του όσο εκείνη κοιμόταν κι έκανε σεξ μαζί της». Η 59χρονη γυναίκα είπε από τη μεριά της στην αστυνομία ότι στις αρχές Ιουλίου, ο εγγονός της είχε πάει να μείνει μαζί της για λίγες μέρες στο σπίτι της, στο Έντμοντ της Οκλαχόμα.


Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η ίδια, παίρνει αρκετά φάρμακα για ιατρικούς λόγους, τα οποία της προκαλούν υπνηλία. Όταν, όμως, ξύπνησε το πρωί της 12ης Ιουλίου, παρατήρησε κάτι παράξενο. «Τα γεννητικά της όργανα πονούσαν και παρατήρησε ότι η κιλότα της είχε εξαφανιστεί. Μας είπε ότι, τελικά, βρήκε την κιλότα κάτω από το κρεβάτι της και τότε είδε ότι ήταν σκισμένη. Δεν ήξερε, όμως, τι ακριβώς είχε συμβεί», είπε ο αστυνομικός Μάικλ Τσέλσι.


Τελικα οι ηλιθιοι ειναι αηττητοι - Αποκλεισανε απο τους Ολυμπιακους του Λονδινου την Παπαχρηστου!


Τελικά έχουν πολύ πλάκα όσοι το παίζουν αντιρατσιστές..Εδώ και 2 μήνες μας έχουν κατακλύσει με την διαφήμιση της WIND με τον Πιου το μαύρο πιστόλι..που από όπου κι αν την δεις είναι άκρως ρατσιστική και γελοιοποιεί ένα μετανάστη που πλένει τζάμια..Με αυτή την έννοια ρατσιστική είναι και η διαφήμιση της Wind με τον Πίου. Τι το κακό έχει ένας άγνωστος μαύρος ποδοσφαιριστής; Γιατί δεν έβαλαν έναν λευκό ξανθό γαλανομάτη…και γιατί τον γελοιοποιούν έτσι?

Μέχρι τώρα δεν είχε βγάλει κανείς τους τσιμουδιά.
Οι άνθρωποι δεν παίζονται στην προπαγάνδα.


Προσπαθώ να βρω τον “ρατσισμό” στο αστείο της Παπαχρήστου… και δεν τα καταφέρνω. Τα “ντόπια” κουνούπια βλέπουν τους Έλληνες ως σπιτικό φαγητό και τα κουνούπια που έχουν τον δυτικό νείλο, βλέπουν τους Αφρικανούς ως σπιτικό φαγητό. Μιας και ο ιός του δυτικού νείλου εμφανίστηκε πρώτη φορά στην Ουγκάντα. Απλό χιούμορ, έστω και… μαύρο (ελπίζω να μην θεωρείται ρατσιστική η έκφραση “μαύρο χιούμορ”). Πλέον βέβαια κυριαρχεί η thought police και έτσι δεν μπορείς να πεις τίποτα για τους ξένους (οι ξένοι όμως μπορούν να πουν ό,τι θέλουν για μας). Πάω στοίχημα ότι οι Αφρικανοί μόλις διαβάσουν το tweet της Παπαχρήστου θα γελάσουν και θα καταλάβουν ότι είναι απλό χιούμορ. Με αυτή την έννοια ρατσιστική είναι και η διαφήμιση της Wind με τον Πίου. Τι το κακό έχει ένας άγνωστος μαύρος ποδοσφαιριστής; Γιατί δεν έβαλαν έναν λευκό ξανθό γαλανομάτη…; Χαλαρώστε λιγάκι εσείς οι “ευαίσθητοι αντιρατσιστές” γιατί μερικοί γίνεστε χειρότεροι και από φασίστες…Στο τέλος ούτε ανέκδοτα δεν θα μας αφήνετε να λέμε,αν προηγουμένως δεν εχουν πάρει έγκριση από τον Λαζόπουλο.
Τέλος όσοι κατακρίνεται την Παπαχρήστου για πέστε μου τι έχετε προσφέρει έστω και μια φορά στη ζωή σας για την Ελλάδα.Εκτός από το να ζητάτε συνέχεια και να είστε πατριώτες μόνο όταν σας πονάει η τσέπη,που και σε τι έχετε δοξάσει την Ελλάδα όπως έχει κάνει άπειρες φορές αυτή η κοπέλα.
Αλλά τι ρωτάω τώρα?
Όπως έχει δείξει η ιστορία από το 1920 και μετά….πάνω από όλα….ακόμα και πάνω από την ίδια σας την πατρίδα…βάζατε πάντα την ξενόφερτη ιδεολογία σας.

Jack the ripper

http://www.eglimatikotita.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger