Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Hope Dworaczyk ξεσηκώνει τους οπαδούς των Μάβερικς και όχι μόνο

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Απολαύστε την …













kamikazi.gr

Αυτό το στήθος δεν κρύβεται με τίποτα...


Αυτό το στήθος δεν κρύβεται με τίποτα...

Όχι ότι θα το ήθελε η Chloe Sims

Η σταρ της γνωστής τηλεοπτικής σειράς «Τhe only way is Essex» εμφανίστηκε σε κλαμπ με λευκό φόρεμα που αναδείκνυε το «φρέσκο» στήθος της το οποίο είναι αποτέλεσμα της αυξητικής στήθους που έκανε πρόσφατα.


Η 30χρονη Chloe Sims φόρεσε τα τακούνια της, άφησε τα μαλλιά της κάτω και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κάνοντας τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου να παραληρούν.



Το στήθος της έτοιμο να «εκραγεί» μαγνήτιζε όλα τα βλέμματα ενώ κάποιοι πιο τολμηροί φρόντιζαν να το κρατάνε στη θέση του για να μην γίνουν τα... αποκαλυπτήρια που δεν ήθελαν και πολύ. 












newsbeast.gr

Η Ταραντούλα που «γεννάει» άστρα


Η καρδιά των νεογέννητων άστρων έτσι όπως τη συνέλαβε το «παλαίμαχο» διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble. Αυτό το μέρος βρίσκεται στη διαστημική μας γειτονιά και είναι γνωστό ως το Νεφέλωμα της Ταραντούλας. Απέχει από τη Γη περίπου 170.000 έτη φωτός και αποτελεί τμήμα του Μεγάλου Νέφους του Μαγγελάνου, δηλαδή ενός δορυφορικού μας γαλαξία. Εκεί, στην καρδιά του Νεφελώματος της Ταραντούλας, έχουν εντοπιστεί μερικά από τα πιο μεγάλα γνωστά άστρα.


Επιπλέον, η περιοχή αυτή είναι μια από τις πιο φωτεινές κοιτίδες γέννησης νέων άστρων στη γαλαξιακή μας γειτονιά. Η συγκεκριμένη εικόνα αποτελεί συρραφή πολλών φωτογραφιών που τράβηξαν οι δύο κάμερες του τηλεσκοπίου. Απεικονίζει διαφορετικά στάδια γέννησης και εξέλιξης αστεριών που έχουν ηλικία από 2 εκατομμύρια μέχρι 25 εκατομμύρια έτη. Στην εικόνα «ποζάρουν» ακόμη νεογέννητα άστρα ηλικίας μερικών χιλιάδων ετών. Το πιο φωτεινό κομμάτι της φωτογραφίας λέγεται NGC 2070 και περιλαμβάνει περίπου 500.000 αστέρια ηλικίας από 2 έως 3 εκατομμύρια έτη
ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ

Η Βρετανία από ψηλά


Εντυπωσιακές φωτογραφίες για τον εορτασμό του Αδαμάντινου Ιωβηλαίου

Μία εικόνα της Βρετανίας όπως τη βλέπουν τα… πουλιά προσφέρει αυτή η συλλογή φωτογραφιών που κυκλοφόρησε για τους εορτασμούς του Αδαμάντινου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας Ελισάβετ. 


Οι φωτογραφίες των πολυπληθών πόλεων έρχονται σε αντίθεση με τις καταπράσινες εικόνες από την ύπαιθρο που τράβηξε ο αεροφωτογράφος Jason Hawkes. Η αγάπη του για το βρετανικό τοπίο γεννήθηκε όταν έκανε το πρώτο μάθημα για πιλοτάρισμα αεροπλάνου, πριν από 20 χρόνια. 

Ο Jason έχει κυκλοφορήσει περισσότερα από σαράντα βιβλία με φωτογραφίες. «Η Βρετανία είναι μια εντυπωσιακή χώρα για φωτογράφηση, η τοπογραφία έχει μεγάλη ποικιλία. Σε μία μόνο πτήση θα δεις την εναλλαγή από πολύβουες πόλεις σε αγροτικά χωριά κι από άγρια βουνά σε καταπράσινες πεδιάδες», λέει. 

Δείτε τις φωτογραφίες



























newsbeast.gr

THE GIRL WITH THE DRAGON TATTOO


Περίληψη



Ο Μίκαελ Μπλόμκβιστ, κορυφαίος ερευνητής δημοσιογράφος που έχει βρεθεί κατηγορούμενος για δυσφήμηση ενός επιχειρηματία, αναλαμβάνει να εξιχνιάσει την υπόθεση εξαφάνισης της 16χρονης ανιψιάς του Χένρικ Βάνγκερ, ενός συνταξιούχου μεγαλοβιομήχανου, η οποία χρονολογείται πριν από 40 περίπου χρόνια.Κι ενώ στην πορεία ο Μπλόμκβιστ ανακαλύπτει πως η μακρά ιστορία της πολυμελούς οικογένειας του Βάνγκερ είναι γεμάτη από έριδες, μίση και ανομολόγητα μυστικά, η Λίζμπεθ Σαλάντερ, μια εκκεντρική χάκερ με εριστική συμπεριφορά και συχνά προβλήματα με το νόμο, αποφασίζει για τους δικούς της λόγους να τον βοηθήσει να βρει την άκρη του νήματος...



EXTRA!

Ο Ντέιβιντ Φίντσερ επιστρέφει πιο σκοτεινός, σκληρός και προκλητικός από ποτέ. Ο κορυφαίος δημιουργός, μετά τον περσινό εμπορικό και καλλιτεχνικό θρίαμβο του βραβευμένου με 3 και συνολικά υποψήφιου για 5 Oscar®, «The Social Network», υπογράφει «Το Κορίτσι με το Τατουάζ». Η πολύκροτη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του απόλυτου bestseller εκδοτικού φαινομένου – του πρόωρα χαμένου Σουηδού συγγραφέα Στιγκ Λάρσον – δίνει την ευκαιρία στον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη να επιστρέψει στα σκοτεινά, υπερβίαια, συναρπαστικά μονοπάτια των κορυφαίων ταινιών στη φιλμογραφία του, «Seven» και «Fight Club». Ντάνιελ Κρεγκ, Κρίστοφερ Πλάμερ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Στίβεν Μπέρκοφ, Ρόμπιν Ράιτ και η ραγδαία ανερχόμενη Ρούνι Μάρα στον γοητευτικό ρόλο της Λίζμπεθ Σαλάντερ αποτελούν το θεαματικό καστ των πρωταγωνιστών.

Trivia/Fun facts

Το τραγούδι των τίτλων αρχής της ταινίας αποτελεί διασκευή του «Immigrant Song» των Led Zeppelin από τους Τρεντ Ρέζνορ και Άτικους Ρος, με φωνητικά από την Karen O των νεοϋορκέζων indie rockers Yeah Yeah Yeahs. Το πλήρες score που οι Ρέζνορ και Ρος υπέγραψαν για την ταινία, εξάλλου, περιέχει 3 ολόκληρες ώρες φρέσκιας μουσικής και μπορεί να αποκτηθεί σε ειδικές εκδόσεις των τριών CD ή των έξι βινυλίων.
Η best seller τριλογία «Millennium» του Στιγκ Λάρσον έχει πουλήσει μέχρι στιγμής 65 εκατομμύρια αντίτυπα σε 46 χώρες.
Αν και η πλειοψηφία των γυρισμάτων σε εξωτερικούς χώρους πραγματοποιήθηκε στη Σουηδία, αρκετά από τα γυρίσματα εσωτερικών χώρων πραγματοποιήθηκαν στις ΗΠΑ, όπου και στήθηκαν τα σκηνικά των διαμερισμάτων του Μπλόμκβιστ και της Σαλάντερ.
Για τις ανάγκες του μακιγιάζ της Ρούνι Μάρα κατά τη «μεταμόρφωσή» της σε Λίζμπεθ Σαλάντερ, η παραγωγός Σεάν Σαφίν εξασφάλισε και τις υπηρεσίες της Βρετανίδας makeup artist Πατ ΜακΓκραθ, η οποία, σύμφωνα με τη Vogue, θεωρείται η μακιγιέζ με τη μεγαλύτερη επιρροή στο χώρο της μόδας.
Η έμπνευση του να κάνει piercing και στο στήθος για τις ανάγκες του ρόλου της, ανήκει αποκλειστικά στη Ρούνι Μάρα. 

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΦΙΝΤΣΕΡ
Σενάριο: ΣΤΙΒΕΝ ΖΑΙΛΙΑΝ
Ηθοποιοί: ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΡΕΓΚ, ΡΟΥΝΕΙ ΜΑΡΑ, ΣΤΕΛΑΝ ΣΚΑΡΣΓΚΑΡΝΤ, ΡΟΜΠΙΝ ΡΑΙΤ , ΣΤΙΒΕΝ ΜΠΕΡΚΟΦ, ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΠΛΑΜΕΡ, ΤΖΟΕΛΙ ΡΙΤΣΑΡΝΤΣΟΝ
Διάρκεια: 157 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012
Χρονολογία παραγωγής: 2011
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Τα Ζώδια Σήμερα 8 Μαΐου 2012



Κριός
21/3-20/4

Μην δώσεις βάση σε σχόλια που μπορεί να γίνουν σήμερα και δεν έχουν μεγάλη σημασία για εσένα, αγαπητέ Κριέ. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη, γι’ αυτό φρόντισε να την περιορίσεις και να δεις τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά. Οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους, για να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου. Καλό είναι να διατηρήσεις ξεκάθαρη την σκέψη σου, ώστε να εξασφαλίσεις τις καλύτερες επιλογές για την άνοδό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, συζητήσεις θα σε οδηγούν σε λογομαχίες, ενώ θα νοιώθεις ότι κάποια πράγματα στη σχέση σου σε καταπιέζουν. Καλό είναι να φροντίσεις να περάσεις αυτή την έντονη ημέρα όσο πιο χαλαρά και ήρεμα γίνεται, με το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, ο Ερμής από το ζώδιό σου, θα βελτιώσει την επικοινωνία σου και θα μπορέσεις να ανοιχτείς πιο εύκολα στο άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, θα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες, που τα καλά τους αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο και να αποφύγεις τις άσκοπες αγορές.




Ταύρος
21/4-20/5

Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς με θέματα που θεωρείς ιδιαίτερα σημαντικά, αγαπητέ Ταύρε. Μπορείς να κάνεις κάποιες συναντήσεις και να δρομολογήσεις υποθέσεις που παρέμεναν στάσιμες μέχρι τώρα. Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να το πετύχεις. Στο οικογενειακό περιβάλλον, κερδίζεις συνεχώς έδαφος, γιατί έχεις την ικανότητα να δημιουργείς την ιδανική ατμόσφαιρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση, κάτι που θα σε εκνευρίζει κάπως, φίλε Ταύρε, αλλά μην πτοείσαι. Μπορείς να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, ώστε ο σύντροφός σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου, για να περάσεις όμορφα και ερωτικά μαζί του. Αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, η παρούσα περίοδος θα φέρει έντονες καταστάσεις, που θα έχουν πολύ καλή εξέλιξη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ταύρος, θα υπάρχει αρκετή ένταση, αλλά ενδέχεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές, που δεν τις περίμενες. Ωστόσο, σήμερα θα έχεις την απαραίτητη ευελιξία, για να τα φέρεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου αυτή την περίοδο, αρκεί να δεις τι εκκρεμότητες έχεις, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις νέες υποχρεώσεις.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Δες σήμερα τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά, πιο ρεαλιστική και λογική, αγαπητέ Δίδυμε. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι και η ευαισθησία σου, σε παρασύρει σε λάθος συμπεράσματα; Αυτή η Τρίτη δεν είναι η κατάλληλη για να κάνεις σημαντικές αλλαγές. Αντ’ αυτού, μπορείς θαυμάσια να προγραμματίσεις τώρα τους στόχους σου και να τους υλοποιήσεις με πολύ σταθερά βήματα. Το βράδυ, φρόντισε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και να περάσεις καλά, με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για κάποια πράγματα που θα κάνει ο σύντροφός σου και δώσε τόπο στην οργή, για να μην οδηγηθούν τα πράγματα στα άκρα. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ενθουσιάζει, φρόντισε να έχεις αρκετή ειλικρίνεια απέναντι στον εαυτό σου, ώστε να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη του παρελθόντος, και μετά τόλμησε να αναζητήσεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Οι προοπτικές που έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Δίδυμε, θα είναι πολύ καλές. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις άνοδο στην εργασία σου, αλλά πρέπει να είσαι κάπως επιφυλακτικός με άτομα που δεν γνωρίζεις καλά, για να μην εξαπατηθείς. Τα οικονομικά σου θα έχουν μερικές διακυμάνσεις. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε όποια συναλλαγή σκοπεύεις να κάνεις.





Καρκίνος
22/6-22/7

Η ημέρα θα κυλήσει αρκετά καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα, φίλε Καρκίνε. Με το ταμπεραμέντο που έχεις, θα πετύχεις πράγματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και θα δρομολογήσεις τους στόχους σου με επιτυχία. Επιδίωξε να κάνεις συζητήσεις με άτομα της οικογένειας, για να λύσεις τα όποια προβλήματα σε ταλανίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις αρκετά καλά με τον σύντροφό σου αυτό το καθημερινό βράδυ, αγαπητέ Καρκίνε. Πρέπει να αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν σε προβληματικές καταστάσεις της σχέσης, γιατί δεν θα έχουν καλό τέλος. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, ψάξε να βρεις τις αιτίες γι’ αυτά που συμβαίνουν αυτή την περίοδο και μόλις ηρεμήσεις και χαλαρώσεις, θα δεις ότι όλος ο κόσμος θα είναι στα πόδια σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Η υπευθυνότητα με την οποία αντιμετώπισες κάποιες προβληματικές καταστάσεις, θα σου δώσει τις λύσεις που αναζητάς, για να πας την καριέρα σου ένα βήμα πιο πέρα. Τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, αλλά αυτή η περίοδος θα φέρνει καθυστερήσεις και πολλά έξοδα.



Λέων
23/7-23/8
Ημέρα που πρέπει να επιδείξεις ευελιξία, αγαπητέ Λέων, για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν, θα είναι αυτή η Τρίτη για εσένα. Οι αλλαγές που μπορεί να γίνουν, να ξέρεις ότι θα είναι για το καλό σου, γι’ αυτό μην εναντιώνεσαι, πριν καν δεις τις εξελίξεις. Το βράδυ, φρόντισε να ηρεμήσεις, κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, πρέπει να προσέχεις στη συμπεριφορά σου, γιατί οι κινήσεις σου μπορεί να εκνευρίσουν τον σύντροφό σου και να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί σου. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, προσπάθησε να δεις μερικά πράγματα πιο ρεαλιστικά και να μην εξιδανικεύεις άτομα και καταστάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά, φίλε Λέων. Πολλές υποχρεώσεις, αλλά και φόρτος εργασίας, θα σε κάνουν να κουραστείς κάπως, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις από το παρελθόν και έχεις καλές υποδομές στα οικονομικά σου. Φρόντισε σήμερα να μην κάνεις σημαντικές οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον τους και μην ανοίγεσαι περισσότερο από όσο σου επιτρέπεται.ό σου προγραμματισμό, γιατί τα έξοδα παραμονεύουν.



Παρθένος
24/8-22/9

Διανύεις μία περίοδο που οι αλλαγές θα είναι πάρα πολλές, φίλε Παρθένε. Πρέπει να δείχνεις τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις και καλό θα είναι να μη δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς, αν πρώτα δεν έχεις εξετάσει την εγκυρότητά τους. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα είναι πολύ καλές, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Κάνε το πρόγραμμά σου και η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία που θα έχεις με το σύντροφό σου αυτήν Τρίτη, αγαπητέ Παρθένε, θα είναι σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα και θα ξεκουραστείς αρκετά από τις έννοιες, που σε ταλαιπωρούν στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο την μοναξιά, με την Σελήνη να κινείται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη, θα μπουν στην ζωή σου καινούργια άτομα, που θα ανεβάσουν την λίμπιντό σου και θα βρεις το κατάλληλο ταίρι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, σήμερα μπορείς να συνεργαστείς αλλά και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να αντιμετώπιζες με συνεργάτες, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Θέλεις να αυξήσεις τα οικονομικά σου και κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα. Γι’ αυτό λοιπόν, μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση πάνω στον πανικό σου, γιατί μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις.




Ζυγός
23/9-22/10

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Ζυγέ. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Οι ευκαιρίες που θα σου φέρει το πλανητικό σκηνικό είναι πολλές και πραγματικά δεν έχεις καμία δικαιολογία, για να μη βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, και μάλιστα με επιτυχία. Αρκεί να κάνεις θετικές σκέψεις για το μέλλον και να ξέρεις ότι θα έχεις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, θα δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το σύντροφό σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, αλλά φρόντισε να μιλήσεις ξεκάθαρα και με απόλυτη ειλικρίνεια μαζί του. Εσύ που δεν έχεις συναντήσει ακόμη το μεγάλο έρωτα της ζωής σου, να ξέρεις ότι σήμερα, που η Σελήνη θα κινείται στον Τοξότη και σε ευνοεί, ο ερωτισμός σου θα είναι αυξημένος και κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ζυγέ, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές ενέργειες θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές, γι’ αυτό πρέπει να έχεις το νου σου. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες, για να είσαι καλά στο μέλλον. Οικονομικές συναλλαγές αλλά και διεκδικήσεις οικονομικών θεμάτων ευνοούνται.





Σκορπιός
23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, οι ανατρεπτικές καταστάσεις, τόσο σε προσωπικές υποθέσεις σου όσο και στα οικογενειακά θέματα, θα προκαλέσουν την οργή σου και θα σε εξαντλήσουν αυτήν την Τρίτη. Αν μπορέσεις να ελέγξεις το νευρικό σου σύστημα, θα βρεις τις λύσεις και θα επαναφέρεις την τάξη. Έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους, αρκεί να το προσπαθήσεις και μην παραδώσεις τα όπλα αμαχητί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, αναζήτησε την παρέα του συντρόφου σου και συζήτα μαζί του όλα όσα σε απασχολούν και σε προβληματίζουν. Θα σου αποδείξει ότι είναι στο πλευρό σου και θα νιώσεις ασφαλής και ήρεμος. Εσύ που είσαι χωρίς ταίρι, απόφυγε να υποκύψεις σε κάποιους πειρασμούς που μπορεί να υπάρξουν, γιατί έτσι θα παρεκκλίνεις από τον στόχο της σχέσης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου, αν είσαι Σκορπιός, γι’ αυτό μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει, προσπαθώντας να εκμαιεύσεις την γνώμη τους. Σίγουρα κάτι τέτοιο δεν σου χρειάζεται. Θα δεχτείς προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν. Πρέπει να εξετάσεις αν σε συμφέρουν και αν θα βελτιώσουν τα έσοδά σου. Μόνο έτσι αξίζει τον κόπο να τις αποδεχτείς.





Τοξότης
23/11-21/12

Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας για εσένα, φίλε Τοξότη. Μην ανησυχείς όμως, γιατί με τον Δία να κινείται στον Ταύρο και να σου χαρίζει τις καλύτερες προοπτικές, θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις, να κερδίσεις θετικές εκτιμήσεις και εντυπώσεις από τον περίγυρο σου. Από το απόγευμα και μετά, κάποια ευχάριστα γεγονότα θα σε χαροποιήσουν αρκετά και θα βελτιώσεις τη διάθεσή σου. Το βράδυ, φρόντισε να ξεκουραστείς και να επιδοθείς σε ευχάριστες δραστηριότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα, αν είσαι Τοξότης. Απόφυγε να εκνευριστείς, από συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφό σου, για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου και μην τραβάς από τα μαλλιά λεπτομέρειες, που χαλούν τη διάθεση και των δύο σας. Εσύ που είσαι μόνος, έχεις λίγο μπερδευτεί με τα συναισθήματα σου, γι’ αυτό φρόντισε πρώτα να δεις τι είναι αυτό που θέλεις και μετά αναζήτησε το…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, η ευελιξία που σε χαρακτηρίζει θα σε βγάλει και σήμερα ασπροπρόσωπο, φίλε Τοξότη. Απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες, στις οποίες δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε σχέση με τα οικονομικά σου. Ό,τι κάνεις, πρέπει από πριν να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά. Έξοδα και περιττές αγορές θα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Η σημερινή Τρίτη θα είναι κάπως περίεργη για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, με πολλές αιφνιδιαστικές προτάσεις να σου γίνονται και εσύ να μην μπορείς να καταλάβεις τι κρύβεται πίσω τους. Πάντως, πρέπει να γνωρίζεις ότι ο Άρης από την Παρθένο, που σε ευνοεί, θα σε βοηθήσει να ικανοποιήσεις τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Αρκεί να του το επιτρέψεις!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τη σχέση σου και δεν καταναλώνεσαι τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι να περιμένετε ευχάριστες και ιδιαίτερα δελεαστικές προσκλήσεις, από άτομα που έχετε γνωρίσει τώρα τελευταία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, που δεν θα ξέρεις πως να προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή, που μπορεί να είναι σημαντική για εσένα, γιατί θα υπάρξει τάση για σπατάλες.





Υδροχόος
20/1-19/2

Τα αγαπημένα σου άτομα απαιτούν από εσένα πάρα πολλά κι αυτό σε προβληματίζει και σε μπερδεύει κάπως, αγαπητέ Υδροχόε. Γύρνα λίγο στις παλιές συνήθειες και μην χολοσκάς με το παραμικρό. Εν τω μεταξύ, μη δίνεις αφορμές για σχόλια στο κοινωνικό σου περιβάλλον και μη δημιουργείς έδαφος για καινούργιες παρεξηγήσεις. Τα οικογενειακά σου θα μπορέσουν να λυθούν με ήπιους τόνους και για άλλη μια φορά, ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, μπορείς να συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσεις καταστάσεις που δηλητηριάζουν τη σχέση σου και πληγώνουν τον ερωτισμό σας. Εσένα που είσαι ακόμη μόνος σου, η Σελήνη σήμερα από τον Τοξότη, σε παροτρύνει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, ώστε να κάνεις την τέλεια σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, έχεις τη δύναμη και την όρεξη να ασχοληθείς με εργασίες ρουτίνας, που αφορούν στο αντικείμενο σου και αυτό, φίλε Υδροχόε, είναι καλό, γιατί θα ανοίξει το δρόμο να ασχοληθείς αργότερα με τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Φρόντισε να αποφύγεις περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.





Ιχθείς
20/2,20/3

Η σημερινή μέρα είναι καλή για σκέψη και αναδιοργάνωση, φίλε Ιχθύ, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου, ώστε να ανακαλύψεις τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Πρόσεξε την υγεία αλλά και την εμφάνισή σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια, για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στα χέρια σας. Όσοι είστε μόνοι, κάντε την κίνησή σας σήμερα, γιατί δύσκολα θα σας αντισταθεί κανείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε ακόμα καλύτερα, αγαπητέ Ιχθύ, αν ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα που σε αγχώνουν και αφορούν σε συζητήσεις με συνεργάτες σου. Μην αναβάλεις να τακτοποιήσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερά ανησυχητική κατάσταση. Μην σε παίρνει από κάτω, αλλά κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, για να μην ξοδεύεις άσκοπα.


Πηγή: myastro.gr



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger