Υλικά
•600 γρ. αμύγδαλο ψίχα με τη φλούδα
•600 γρ. βούτυρο γάλακτος •2 κρόκοι αυγών
•225 γρ. ζάχαρη ψιλή•900 γρ. αλεύρι
•2 κουταλάκια κανέλα •1 φλιτζανάκι μπράντι
•Αχνη ζάχαρη
Ετοιμασία
1.Χτυπάμε το βούτυρο πάρα πολύ καλά. Δεν το λυπόμαστε καθόλου.
2.Οταν ασπρίσει προσθέτουμε τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα.
3.Μόλις αφομοιωθε
Μειωμένο επιτόκιο στη δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων του Ελληνικού
Δημοσίου
Πριν από 4 δευτερόλεπτα