Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ - Προβλέψεις 16-04-12 - 22-04-12

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Κριός
Προβλέψεις
Η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή για το ζώδιό σου, αγαπητέ Κριέ, και θα μπορέσεις να δρομολογήσεις κάποια θέματα, που τόσο καιρό ήταν σε στασιμότητα! Ο Ερμής στο ζώδιό σο, από τις 17 του μήνα και μετά, θα σου δώσει πολύ καλές επιρροές, ώστε πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν, να βρουν τις καλύτερες λύσεις. Η αντικειμενικότητά σου τώρα θα είναι άξια θαυμασμού και τόσο η ενεργητικότητα όσο και ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη, με αποτέλεσμα να κινείς τα νήματα της ζωής σου ακριβώς όπως επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η καλή διάθεση που θα έχεις, φίλε Κριέ, και κάποια ευχάριστα γεγονότα, θα σου δώσουν τον ερωτισμό και το ρομαντισμό που χρειάζεσαι, για να κάνεις το σύντροφό σου να πετάει στα σύννεφα. Αυτές τις ημέρες μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Και εσύ που ακόμη μιλάς με τη μοναξιά, είναι καιρός να κινηθείς ανάλογα, γιατί σε περιμένει το ταίρι που ψάχνεις τόσο καιρό.


Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, αυτήν την εβδομάδα θα μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, για να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις βάλει εδώ και καιρό στο μυαλό σου. Θα δεχτείς καινούργιες προτάσεις, που θα είναι συμφέρουσες για εσένα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τα βελτιώσεις. Μπορείς να κάνεις κινήσεις, επαφές και συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα, που θα σου αποφέρουν έσοδα.

Ταύρος 21/4-20/5
Προβλέψεις
Αγαπητέ Ταύρε, ξεκινάει μια εβδομάδα με πολύ καλές προοπτικές και θετικές εξελίξεις για το ζώδιό σου. Πρέπει όμως να δεις μερικά πράγματα με ηρεμία και να κινηθείς ανάλογα, ώστε να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, μίλα με δικά σου άτομα γι’ αυτά που σε απασχολούν. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου το Σάββατο, θα βελτιώσει κατά πολύ το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα νιώθεις ήρεμος και ασφαλής.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε ευνοεί, ώστε να περνάς πολύ καλά στη σχέση σου, φίλε Ταύρε, η οποία έχει βελτιωθεί σημαντικά με την γλυκιά συμπεριφορά που έχεις υιοθετήσει. Φρόντισε να μην μειώσεις το ενδιαφέρον που δείχνεις στο σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ όμορφα! Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ταύρους, άλλαξε τακτική και είναι σίγουρο ότι θα γνωρίσεις πολύ σύντομα ένα ενδιαφέρον πρόσωπο, με προοπτικές να ξεκινήσεις μία σχέση μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά και θα κλείσεις τώρα κάποιες συμφωνίες, που περίμενες καιρό. Χρησιμοποίησε τις ιδέες και τα επιχειρήματά σου για να προωθήσεις το αντικείμενό σου και με τις κατάλληλες ενέργειες θα πείσεις τους ανωτέρους και συνεργάτες σου να σε εμπιστευτούν πλήρως. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται αυτήν την περίοδο. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις, που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.

Δίδυμοι 21/5-21/6
Προβλέψεις
Αγαπητέ Δίδυμε, οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν αυτές τις ημέρες με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Κριό από το ξεκίνημα της εβδομάδας, αλλά και την Αφροδίτη από το ζώδιό σου, θα είναι πολλές και σημαντικές για εσένα. Από την μεριά σου, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να οργανώσεις σωστά το χρόνο σου και, με σύνεση, να δεις τι είναι αυτό που θέλεις και σε συμφέρει να πράξεις. Επίσης, με την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το Σάββατο στον Ταύρο, θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις σε οικογενειακά θέματα, που σε προβληματίζουν και να βελτιώσεις κατά πολύ τις σχέσεις με τους συγγενείς και τους οικείους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, αν είσαι Δίδυμος. Ο Ερμής από τον Κριό, από την Τρίτη και μετά, σε ευνοεί και μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Άσε που και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του, με τον Άρη να κινείται στην Παρθένο! Όσο για εσένα που δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο τη μοναξιά σου, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να τη διώξεις, αν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, και θα είναι πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες. Αρκεί να τολμήσεις!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, φίλε Δίδυμε, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της εργασίας σου. Απόφυγε προς το τέλος της εβδομάδας να κάνεις αλλαγές, που μπορεί να μην χρειάζονται αυτήν την περίοδο. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά και συνεχίζεις να κάνεις προσπάθειες, για να πάνε ακόμη καλύτερα. Θα σου κάνουν προτάσεις, που θα είναι αρκετά συμφέρουσες.

Καρκίνος 22/6-22/7
Προβλέψεις
Αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Καρκίνε, πρέπει επιτέλους ν’ αρχίσεις να βλέπεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία και να μην τα βάζεις με όλα και με όλους, μόνο και μόνο για να περάσεις αυτά που θέλεις εσύ. Ο δυναμισμός σου θα είναι έντονος, χάρη στις θετικές επιρροές που σου δίνει ο Άρης, σε ορθόδρομη πλέον κίνηση από την Παρθένο και, αν τον χειριστείς όπως πρέπει, μπορείς να καταφέρεις αρκετά από αυτά που έχεις βάλει στόχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου μπορεί να έχει κάποια σκαμπανεβάσματα, φίλε Καρκίνε, αλλά να ξέρεις ότι την έχεις θέσει σε γερές βάσεις. Φρόντισε να αλλάξεις λίγο την συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι νομίζεις. Πρόσεξε να μην τσακωθείς μαζί του για οικονομικά ζητήματα και φρόντισε να είσαι δίκαιος στα λόγια σου. Εσύ που ακόμα δεν έχεις βρει κάτι που να σε ενθουσιάζει, πλησιάζει ο καιρός που θα έρθει κάτι πολύ καλό στη ζωή σου και θα ανατρέψει τα δεδομένα σου. Ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, που θα πραγματοποιηθεί και η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, έχε στραμμένη την προσοχή σου στο πολύ κοντινό σου περιβάλλον, γιατί κάτι καλό κρύβεται και εσύ δεν του έχεις δώσει σημασία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, θα περάσεις μερικές καθυστερήσεις στη δουλειά σου και θα πρέπει να φανείς αρκετά ψύχραιμος, αν δεν θέλεις να πάρουν άλλη τροπή τα πράγματα. Αυτά που θες να προωθήσεις θα έχουν μία στασιμότητα, που θα οφείλεται σε εξωγενείς παράγοντες και δεν είναι στο χέρι σου να την ανατρέψεις. Κάνε υπομονή!!! Καλό, επίσης, είναι να σκεφτείς πολύ προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν. Τα οικονομικά δεν πρέπει να σε αγχώνουν, γιατί έχεις μπει σε περίοδο που αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις διάφορες υποχρεώσεις σου. Άλλωστε, ανήκεις στα ζώδια που η οικονομία είναι το άλφα και το ωμέγα στη ζωή τους.

Λέων 23/7-23/8
Προβλέψεις
Αγαπητέ Λέων, αυτήν την εβδομάδα θα αρχίσεις να βρίσκεις τους ρυθμούς σου σε θέματα που σε είχαν αποσυντονίσει και δεν σε άφηναν να πάρεις αποφάσεις σε βασικά ζητήματα που σε αφορούσαν. Μεγαλύτερος σύμμαχός σου θα είναι ο Ερμής, από το φιλικό για εσένα ζώδιο του Κριού από την Τρίτη και μετά, που θα βελτιώσει τις επικοινωνίες και τις επαφές σου. Στα μέσα της εβδομάδας, με την Σελήνη να κινείται στον φιλικό για εσένα Κριό μπορείς, επίσης, να μιλήσεις με δικά σου άτομα για προβλήματα που μπορεί να έχουν. Αυτή σου η επαφή θα σας φέρει πιο κοντά και θα σβήσει μονομιάς την ψυχρότητα, που είχε δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα μεταξύ σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει πολύ καλά φίλε Λέοντα, αλλά εσύ πάντα βρίσκεις κάτι για να πεις. Άλλαξε τακτική για να μην κουράσεις το σύντροφό σου και για να αποφύγεις τις όποιες αντιπαραθέσεις μαζί του. Έτσι, θα δεις ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Εσύ που δεν αντέχεις τη μοναξιά, μην μένεις άπραγος και μην κλείνεσαι στο καβούκι σου, αλλά δραστηριοποιήσου σε χώρους, όπου θα συναντήσεις άτομα με κοινά οράματα και ενδιαφέροντα. Διαφορετικά, θα αναλώνεσαι στα ίδια και τα ίδια.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου θέλεις να κάνεις πάρα πολλά, αγαπητέ Λέων. Ο Ερμής από τον Κριό, η Σελήνη από το ίδιο ζώδιο από την Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή και ο Άρης, ορθόδρομος πλέον στην Παρθένο, θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους και θα σου τα φέρουν όπως τα θέλεις. Κάποιες αναβολές που μπορεί να υπάρχουν, φρόντισε να μην σε εκνευρίσουν, γιατί η επιτυχία είναι κοντά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Πρόσεξε αυτήν την εβδομάδα να αποφύγεις περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού και μετά θα ψάχνεσαι…

Παρθένος 24/8-22/9
Προβλέψεις
Αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Παρθένε, θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου και θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που θέλεις! Ο Άρης πλέον σε κανονική πορεία στο ζώδιό σου και ο κυβερνήτης σου Ερμής στο ζώδιο του Κριού από την Τρίτη και μετά, θα στρέψουν όλα τα φώτα επάνω σου. Ξεκίνα να προγραμματίζεις σωστά και μεθοδικά τους στόχους σου, τόσο τους αισθηματικούς όσο και τους επαγγελματικούς, και τα αποτελέσματα που θα έχεις θα βελτιώσουν κατά πολύ την ποιότητα της ζωής σου. Φρόντισε μόνο να ξεκουράζεσαι περισσότερο και πρόσεξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα, αν είσαι Παρθένος, θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το σύντροφό σου και να λύσεις προβλήματα, που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε ευνοεί αρκετά, για να προσφέρεις αλλά και για να πάρεις αγάπη και φροντίδα, που τόσο έχεις ανάγκη. Εσύ που ακόμα είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι διανύεις μια πολύ ευνοϊκή περίοδο και, αν κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις και βγεις έξω να διασκεδάσεις, θα έχεις πολλές κατακτήσεις, που θα σε ενθουσιάσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σημαντικές αλλαγές προβλέπονται στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος. Να ξέρεις πως ό,τι συμβεί αυτήν την περίοδο, θα έχει πολύ καλή εξέλιξη. Μπορεί βέβαια τα θετικά να μην φανούν από την αρχή, αλλά στο μέλλον, θα καταλάβεις ότι αυτές οι αλλαγές ήταν τελικά για το καλό σου. Το Σαββατοκύριακο, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Ταύρο, πρέπει να προσέχεις σε σχέση με τα οικονομικά σου και ό,τι κάνεις, θα πρέπει να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά από πριν, γιατί τα έξοδα και οι περιττές αγορές θα είναι το χαρακτηριστικό των ημερών.

Ζυγός 23/9-22/10
Προβλέψεις
Την εβδομάδα αυτή, αγαπητέ Ζυγέ, θα πρέπει να έχεις μελετήσει πολύ καλά από πριν ό,τι κάνεις και να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να λειτουργήσει με το γνωστό σου παρορμητισμό και την αναποφασιστικότητα. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Κριό, από την Τρίτη και μετά, θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε ενοχλήσουν και να σε εκνευρίσουν. Οφείλεις όμως να μην παρεκτραπείς, γιατί όλες αυτές οι αναποδιές που συναντάς είναι παροδικές και άνευ ουσιαστικής σημασίας. Να ξέρεις πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πεις λόγια, που μπορεί να αποκαλύψουν τα σχέδιά σου. Κάνε ό,τι μπορείς για να προστατεύσεις εσύ ο ίδιος τα κεκτημένα και την υπόληψή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, αν είσαι Ζυγός, προσπάθησε να δώσεις περισσότερη αγάπη στο σύντροφό σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να σε στεναχώρησαν στο παρελθόν. Το Σαββατοκύριακο, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Ταύρο, είναι μία καλή ευκαιρία να κάνεις ένα ταξίδι για να νιώσεις καλύτερα. Αν είσαι ακόμα στο ψάξιμο, να έχεις υπόψη σου ότι οι μέρες δεν είναι ιδανικές, για να ξεκινήσεις κάτι τώρα. Συμβιβάσου και αφιέρωσε χρόνο για να γνωρίσεις καλύτερα αυτόν ή αυτήν που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, αυτήν την εβδομάδα με τις καλές επιρροές του Άρη, που πλέον κινείται σε κανονική πορεία στην Παρθένο, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα γιατί ο σωστός προγραμματισμός και η ευστροφία που θα επιδείξεις, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Μπορείς να κλείσεις συμφωνίες και να κάνεις ξεκινήματα, αρκεί να τα έχεις μελετήσει καλά μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Στα οικονομικά, έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, οπότε μην ανησυχείς.

Σκορπιός 23/10-22/11
Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα θα νιώθεις ότι πνίγεσαι με τις πολλές δραστηριότητες, που θα έχεις, αγαπητέ Σκορπιέ. Η αλήθεια είναι ότι θέλεις να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές, αλλά φρόντισε να μην προχωρήσεις σε βιαστικές κινήσεις, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη, που μετά θα δυσκολευτείς να διορθώσεις. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου, αλλά μην παρασυρθείς από την τόλμη και τον ενθουσιασμό που θα σου χαρίσει ο Ερμής από τον Κριό, όπου θα εισέλθει την Τρίτη. Φρόντισε να αναβάλεις τις παράτολμες ενέργειες από το Σάββατο και μετά, που η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Ταύρο θα σου χαρίσει την ορθή κρίση που έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα θέλεις να δώσεις πάρα πολλά αυτήν την εβδομάδα στο σύντροφό σου, φίλε Σκορπιέ. Τα αισθηματικά σου έχουν μπει σε μια πολύ καλή περίοδο, καθώς έχουν περάσει και οι ανούσιες κόντρες που είχες μαζί του. Καλό θα είναι το Σαββατοκύριακο να κάνετε ένα ταξίδι, που θα κάνει και στους δυο σας καλό. Και εσύ που είσαι ακόμη στην αναζήτηση, μην ανησυχείς τόσο πολύ και άσε τα πράγματα να έρθουν όπως είναι να έρθουν. Με το να πιέζεις καταστάσεις και ανθρώπους, δεν θα βγάλεις τίποτα περισσότερο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, οι ιδέες που έχεις για τη δουλειά σου είναι πολλές και καλές, οπότε ήρθε η ώρα να περάσεις από τη θεωρία στην πράξη. Κινήσου με προγραμματισμό και να ξέρεις ότι θα πετύχεις τους στόχους σου πολύ εύκολα. Στα οικονομικά, προσπάθησε αυτήν την εβδομάδα να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε σημαντική οικονομική συναλλαγή, ενώ καλό θα είναι να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

Τοξότης 23/11-21/12
Προβλέψεις
Αγαπητέ Τοξότη, η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο του Κριού, από την Τρίτη και μετά, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του, για να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις, που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Σε αλλαγές που θέλεις να κάνεις σε σχέση με οικογενειακά θέματα, να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα και είναι σίγουρο πως όλα θα πάνε μια χαρά. Η τελειομανία σου, χαρακτηριστικό άλλωστε του ζωδίου σου, θα σου χαρίσει τα εύσημα στον επαγγελματικό σου χώρο και θα σου εξασφαλίσει την ασφάλεια, που τόσο σου είναι απαραίτητη για να κινείσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα, φίλε Τοξότη, καθώς ο έντονος ερωτισμός σου θα κάνει το σύντροφό σου ευτυχισμένο. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου και να αποφασίσετε από κοινού να κάνετε αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ή ακόμη και να πάρετε την απόφαση για απόκτηση απογόνου. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, πέρασε καλά με αυτούς που έχεις στη ζωή σου και μην ρισκάρεις την ψυχική σου ηρεμία για φλερτ της μίας βραδιάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Θα υπάρχει αρκετό τρέξιμο και άγχος αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου, αν είσαι Τοξότης, το οποίο όμως θα σε αποζημιώσει. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά και θα αρχίσουν σιγά-σιγά να υλοποιούνται τα σχέδια, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα περάσουν από διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, αποφεύγοντας τις άσκοπες αγορές, και μην εμπιστεύεσαι άλλους στην διαχείριση των οικονομικών σου.

Αιγόκερως22/12-19/1
Προβλέψεις
Η εβδομάδα αυτή είναι πάρα πολύ καλή για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, και ειδικά σε θέματα που θέλεις να τελειώσεις. Ο Άρης, σε κανονική πορεία πλέον στην Παρθένο, θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, ενεργητικότητα και δυναμισμό, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις πιο γρήγορα στους στόχους σου. Το Σαββατοκύριακο, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο φιλικό για εσένα Ταύρο, τόλμησε να κάνεις κάποιες κουβέντες που είναι απαραίτητες, για να ξεκαθαρίσεις την θέση σου τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε διαπροσωπικό επίπεδο και μην αφήνεις άλλο το χρόνο να κυλάει εις βάρος σου. Να θυμάσαι ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αφήνεις τις καταστάσεις, που αφορούν στον αισθηματικό σου τομέα, στη μοίρα τους, φίλε Αιγόκερε. Πρέπει να δεις ξεκάθαρα τι ακριβώς επιθυμείς και να πράξεις ανάλογα. Να ξέρεις πως κάποιες κουραστικές και αγχωτικές καταστάσεις, που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν, μπορούν αυτές τις ημέρες να βρουν τις καλύτερες λύσεις. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με τη μοναξιά, ενδεχομένως να δεχτείς κάποια πρόσκληση, από ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο από τον χώρο της δουλειάς σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Θα έχεις πάρα πολλές ιδέες, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που αναζητάς, αν είσαι Αιγόκερως. Μπορείς να ξεκινήσεις να υλοποιείς τους στόχους σου και, στα μέσα της εβδομάδας, μπορείς να κάνεις τις επαφές σου για καινούργια ξεκινήματα, που θα σε απογειώσουν. Τα οικονομικά σου θα νιώσεις από αυτήν την εβδομάδα ότι αρχίζουν να μπαίνουν σε πολύ καλό δρόμο. Όπως και να ‘χει, φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν και να ηρεμήσεις.

Υδροχόος 20/1-19/2
Προβλέψεις
Αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Υδροχόε, κάποιες καθυστερήσεις θα σου προκαλέσουν αρκετά προβλήματα σε θέματα που σε αφορούν άμεσα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και με την λογική σου, εξέτασε τες καλύτερα και προσπέρασε τες. Αν κρίνεις ότι χρειάζεται να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου ή να αλλάξεις τακτική, τόλμησε να το κάνεις και μην εμμένεις στα αρχικά σου πλάνα. Η ουσία είναι να φέρεις τα πράγματα εκεί που σε συμφέρουν και οφείλεις να προχωράς με γνώμονα αυτό και μόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν τι ακριβώς θέλεις. Πρόσεξε μην πάρεις αποφάσεις, που μετά μπορεί να μετανιώσεις. Και εσύ που ακόμα έχεις τη μοναξιά κοντά σου, η Αφροδίτη από τους Διδύμους και ο κυβερνήτης σου Ουρανός από τον Κριό, θα φέρουν στο δρόμο σου αλλαγές, εκεί που δεν θα τις περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά αυτές τις ημέρες και δεν θα λείπουν οι υποχρεώσεις, που θα σε έχουν σε συνεχές τρέξιμο. Φρόντισε να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου, γιατί αλλιώς, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, η εξάντληση θα σου χτυπάει την πόρτα! Τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Τα έξοδα που θα εμφανιστούν θα είναι σχεδόν τα ίδια με τα έσοδα σου, με αποτέλεσμα να είσαι στα ίδια. Μην αγχωθείς, το θέμα είναι να μην χρωστάς.

Ιχθείς 20/2-20/3
Προβλέψεις
Θα έχεις έντονο εκνευρισμό αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Ιχθύ, με τη νέα θέση του Ερμή στον Κριό από την Τρίτη και θα προσπαθείς να ξεμπερδέψεις με πολλά, άλυτα ακόμα, θέματα. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα σε αυτά που πρέπει να λυθούν άμεσα και να ξέρεις ότι θα έχεις εν τέλει την επιτυχία που ζητάς, μόνο αν είσαι συνεπής και συνετός στις κινήσεις σου. Πρόσεξε μην παρασυρθείς από την ισχυρογνωμοσύνη που σε πιάνει κατά καιρούς και άκουσε τους άλλους πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για όλα υπάρχει διαφορετική οπτική και θα πρέπει τώρα να το συνειδητοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, αυτή την εβδομάδα φρόντισε να μη φορτώσεις το σύντροφό σου με προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς. Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στον Ταύρο το Σάββατο, τονώνει τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, για να περάσεις υπέροχα μαζί του, αρκεί να μην φέρνεις στο σπίτι τις σκοτούρες και τις έννοιες από την καθημερινότητά σου. Και εσύ που ακόμη είσαι μόνος ή μόνη, μην απογοητεύεσαι και μελαγχολείς γιατί υπάρχουν γύρω σου άτομα που σε βλέπουν ερωτικά, αλλά η απόμακρη στάση σου, δεν τους αφήνει να το εκδηλώσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Για τους Ιχθείς, στα θέματα της εργασίας αυτήν την εβδομάδα ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα από συνεργάτες. Κράτησε λοιπόν την ψυχραιμία σου, φρόντισε να τα συζητήσεις και, με διπλωματικό και ήρεμο τρόπο, μπορείς να τα λύσεις. Ακόμη κι αν σε βρίσκουν αντίθετο στις απόψεις σου, οφείλεις να βρεις την χρυσή τομή και να ξέρεις ότι εξαρτάται κατά πολύ από την δική σου στάση, για να το πετύχεις. Στα οικονομικά, μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί να δεις τι εκκρεμότητες έχεις, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Επίσης, απόφυγε το Σαββατοκύριακο να κάνεις πολλά έξοδα.







Ισλανδία: Eικόνες που προκαλούν δέος

Η φωτογράφος Diane Tuft αποτυπώνει με απίστευτη μαεστρία την ομορφιά και τη μαγεία του ισλανδικού τοπίου. Από το 1998 η διάσημη φωτογράφος δημιουργεί απίστευτες εικόνες, εστιάζοντας στην λεπτομέρεια της φύσης - στο όμορφο, το εύθραυστο, το μοναδικό, μέσα από διάφορες μορφές τέχνης και τεχνικής.Στη συγκεκριμένη σειρά φωτογραφιών η Diane Tuft παρουσιάζει εικόνες από το πανέμορφο τοπίο στα βουνά και στις θάλασσες της Ισλανδίας που προκαλούν δέος. Μάλιστα, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν μερικές μέρες μετά την έκρηξη του ηφαιστείου το 2010.

 Η Diane παρουσιάζει τη δουλειά της στη Marlborough Gallery της Νέας Υόρκης μέχρι τα τέλη Απριλίου.


Ζώδια Ημερήσιες Προβλέψεις Σήμερα 15/04/2012


Ζώδια 15 Απριλίου 2012



Κριός
21/3-20/4

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, επιβάλλεται να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και να αποβάλλεις από πάνω σου οτιδήποτε ανακόπτει την πορεία των σχεδίων σου.

Εξωτερίκευσε τις πνευματικές και όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου και δεν θα αργήσει να έρθει η ανταμοιβή. Μην αδρανήσεις για κανένα λόγο, γιατί ξεκινάει για εσένα μια καινούργια περίοδος, που θα είναι πολύ δημιουργική.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Κριέ, ο ρομαντισμός που θα έχεις, αλλά και ο ερωτισμός σου, θα είναι στα ύψη τους αυτήν την Κυριακή του Πάσχα. Φρόντισε να προγραμματιστείς σε σχέση με τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να περάσεις καλά με το σύντροφό σου. Αν είσαι αυτή την περίοδο χωρίς ταίρι, η Σελήνη από τον Υδροχόο, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της, για να σου συμβούν τα καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, θα τα πας πολύ καλά. Έχεις πολλούς στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά βάλε κάποιο μέτρο και μην τα κάνεις όλα μαζί. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με περισσότερο προγραμματισμό και μην κάνεις πολλά έξοδα.




Ταύρος
21/4-20/5

Η σημερινή ημέρα απαιτεί αμερόληπτη στάση και ουδετερότητα, φίλε Ταύρε. Φρόντισε να μην επηρεαστείς από παράγοντες, που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και τον δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί την τελευταία περίοδο, με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον της σχέσης σου ή την επισημοποίησή της μπροστά στους δικούς σου ανθρώπους και να ξεκινήσεις ένα νέο, ευχάριστο κεφάλαιο στη ζωή σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη κάτι να σε ευχαριστεί, η περίοδος είναι πολύ θετική, για να έρθει η γνωριμία που θέλεις να κάνεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς για κάποιες συνεργασίες, γιατί είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Πληθώρα αλλαγών σε περιμένουν στη ζωή σου, αγαπητέ Δίδυμε. Το κακό με σένα είναι ότι αγχώνεσαι, για πράγματα τα οποία δεν τα προγραμματίζεις εσύ, αλλά εμφανίζονται από το πουθενά. Ήρθε ο καιρός να αφήσεις τα πράγματα να κινηθούν μόνα τους και εσύ να είσαι απλώς θεατής. Χωρίς άγχος όμως, και κυρίως χωρίς αμφιβολία για το αύριο! Να ξέρεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Διδύμους, προσπάθησε να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να του εξηγήσεις γιατί έχεις αυτή την συμπεριφορά απέναντί του. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει και να νιώσεις πιο ασφαλής και ικανοποιημένος στο πλευρό του. Κι αν ακόμη έχεις την μοναξιά στην αγκαλιά σου, μην κάθεσαι καθόλου, γιατί σήμερα σε περιμένουν αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις και συναντήσεις με παλιούς έρωτες, που θα σε ανανεώσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, πρέπει να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο, για να μπορέσεις να φτάσεις στο στόχο σου. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που υπάρχουν δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις. Φρόντισε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα και τις άσκοπες αγορές.




Καρκίνος
22/6-22/7

Από σήμερα και στο εξής, φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο, αγαπητέ Καρκίνε, και να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να μπορέσεις λίγο να ηρεμήσεις από τις πολλές ευθύνες. Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και καίριες ιδέες, για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που αποζητάς. Επιδίωξε να κάνεις κάποιες αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που είχες στην σχέση σου, φίλε Καρκίνε, αρχίζουν να ξεπερνιούνται και έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφό σου. Αν η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, με τις παρούσες πλανητικές όψεις ευνοείσαι να κάνεις νέες γνωριμίες και να ξεκινήσεις μία αρκετά ενδιαφέρουσα σχέση, με πολλές και σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, συγκράτησε τον εκνευρισμό σου, γιατί και θα αγχωθείς και μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα με θέματα νόμου.




Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά δεν πρέπει να ασχοληθείς με κουβέντες, που δεν οδηγούν πουθενά παρά μόνο σε εντάσεις. Απόλαυσε την ημέρα σου κοντά σε αυτούς που σε καταλαβαίνουν και μην ενδίδεις σε παρασκηνιακές κουβέντες, που δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φίλε Λέοντα, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να βάλεις μερικά πράγματα στη θέση τους, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα της σχέσης σας και να νιώσετε και οι δύο καλά. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, αυτή την περίοδο, με τη γοητεία που έχεις, να ξέρεις ότι θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Λέων, μπορεί να δεχτείς προτάσεις, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που τα θέλεις, για να σε ικανοποιήσουν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.




Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, μην κινηθείς παρορμητικά, γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθη που θα φέρουν προβλήματα για το μέλλον. Η ενέργεια που θα έχεις σήμερα, θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, φρόντισε να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις σήμερα, φίλε Παρθένε, με το παρόν πλανητικό σκηνικό, είναι να φροντίσεις να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα με το σύντροφο και την οικογένειά σου. Μέρα αγάπης η σημερινή και απαιτείται από την μεριά σου, να αφήσεις στην άκρη τις γνωστές σου γκρίνιες και συνήθειες. Αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, οι πλανήτες δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους, ώστε να αλλάξει και η δική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, είναι περίοδος που ξεκινάς συζητήσεις και νέα σχέδια, και με την βοήθεια του Άρη, ορθόδρομου πλέον από το ζώδιό σου, θα γίνει πολύ καλύτερη και η επικοινωνία με τους συνεργάτες και τον επαγγελματικό σου περίγυρο. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά, αλλά θα βρεις πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Ζυγός
23/9-22/10

Αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα, μείνε μακριά τους αυτήν την ημέρα, αγαπητέ Ζυγέ, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και η επιτυχία δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να την περάσεις με φιλικά σου πρόσωπα και να αναθερμάνεις τις μεταξύ σας σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου σήμερα, φίλε Ζυγέ, και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, γιατί την τελευταία περίοδο, για άλλη μια φορά, έχεις απορροφηθεί σε άλλα θέματα. Και αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, η Σελήνη από τον Υδροχόο σε ευνοεί, για να κάνεις τη γνωριμία που θα σε ικανοποιήσει πάρα πολύ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ζυγός, προβλέπεται αρκετή κούραση και άγχος. Φρόντισε να κάνεις καλό προγραμματισμό και να μην καταπιαστείς με όλα τα θέματα ταυτόχρονα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, άφησε τη μέρα σου να κυλήσει ήρεμα και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Προχώρα στην υλοποίηση των σχεδίων σου με ξεκάθαρους τρόπους. Απόφυγε να εμπλακείς σε παρασκηνιακές κινήσεις, γιατί θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Φρόντισε να κατανείμεις έτσι το χρόνο σου, ώστε να δώσεις την αγάπη σου στα άτομα που τη χρειάζονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι, φίλε Σκορπιέ, να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν γίνει και τελειώσανε και να δεις το μέλλον της σχέσης με πολύ αισιοδοξία. Αν είσαι ένας αδέσμευτος Σκορπιός, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα σήμερα, με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο και να σου φτιάχνει τη διάθεση, γιατί είναι ήδη στο κατώφλι σου η καινούργια γνωριμία που περιμένεις. Για να δεις τι θα συμβεί σήμερα με βάση τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ σου, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ. Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα αισθηματικά σου δες τον χάρτη της σχέσης σου στη ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, θα πρέπει να δρομολογήσεις άμεσα ξεκαθαρίσματα, σχέδια ή αλλαγές, για να μπορέσεις να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα χρέους, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.





Τοξότης
23/11-21/12

Οργάνωσε την μέρα σου με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, αγαπητέ Τοξότη, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν, τακτοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο και έρχεσαι κοντά στους δικούς σου ανθρώπους με ανανεωμένη διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μία ημέρα αγάπης ξημερώνει για εσένα, φίλε Τοξότη, και αυτό που επιβάλλεται να κάνεις είναι να την εκφράσεις έντονα πάνω από όλα στο σύντροφο και την οικογένειά σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχετε ευχάριστα μηνύματα από ένα άτομο που έχει μπει στη ζωή σας τώρα τελευταία και θα νιώσετε σούπερ!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, στη δουλειά σου κάνε τις πρέπουσες κινήσεις, που ξέρεις μόνο εσύ, και θα έχεις όλη την επιτυχία δική σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα και ξέρεις ότι έχεις πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Μπορείς από σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, να κάνεις πάρα πολλά και να τακτοποιήσεις πράγματα, που σε προβλημάτιζαν σχετικά με την αισθηματική σου ζωή. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο και να σου χαρίσουν μία πιο θετική ματιά απέναντι στα γεγονότα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, εκδήλωσε την τρυφερότητα και τον συναισθηματισμό σου στο σύντροφο και την οικογένειά σου και θα περάσεις μία πολύ όμορφη και ήρεμη Κυριακή του Πάσχα στο πλευρό τους. Το ίδιο επιχειρήστε να κάνετε και οι αδέσμευτοι του ζωδίου και μην γκρινιάζετε για την μοναξιά σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου μην δίνεις άλλες αναβολές, φίλε Αιγόκερε, και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν σε ευχαριστούν αυτή την περίοδο, αλλά αν είσαι φειδωλός στις αγορές σου, έχεις την δυνατότητα να τα ισορροπήσεις.





Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να ξεμπερδεύεις αποφασιστικά με πολλά θέματα από το παρελθόν. Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις και είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φίλε Υδροχόε, μη σκέφτεσαι αρνητικά κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν γίνει στη σχέση σου. Με την συζήτηση που θα κάνεις με το σύντροφό σου, θα τακτοποιηθούν πολλά πράγματα. Αν ακόμη δεν έχεις κάποια σχέση στη ζωή σου, να ξέρεις ότι πλησιάζει η στιγμή που θα κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, μπορείς να κάνεις συζητήσεις με συνεργάτες σου και να υλοποιήσεις τα καινούργια σχέδια που έχεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.




Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και να προγραμματιστείς καλύτερα, γιατί μόνο έτσι θα έχεις εξασφαλισμένες τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον σου. Κατά τα άλλη, η ημέρα είναι ιδανική για να αναθερμάνεις τις σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους, που έχεις να δεις καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, η Σελήνη από τον Υδροχόο και ο Ερμής από το ζώδιό σου ευνοεί ιδιαίτερα την επικοινωνία με το σύντροφό σου και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να του περάσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου για τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς να περιμένετε ευχάριστες συναντήσεις με πρόσωπα που έχουν παίξει καίριο ρόλο στο ερωτικό σας παρελθόν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ιχθύς, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου με περισσότερη ευκολία. Στα οικονομικά σου, αρχίζεις να ισορροπείς. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.


Πηγή: myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger