Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ιερέας έκοψε το αυτί συναδέλφου του για μία θέση πάρκινγκ!

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ένας συνταξιούχος ιερέας, 81 ετών δάγκωσε και έκοψε το αυτί ενός άλλου συνταξιούχου ιερέα, επειδή του πήρε τη θέση στάθμευσης.

Το απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε  στο Περθ της Αυστραλίας, έξω από τον οίκο ευγηρίας όπου κατοικούν οι δύο ηλικιωμένοι.

Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισαν να διαπληκτίζονται για μία θέση πάρκινγκ με αποτέλεσμα γρήγορα να πιαστούν στα χέρια. Ο 81χρονος Χένρι Μπερν, σε μία κίνηση που θύμισε Μάικ Τάισον, δάγκωσε και έκοψε το αυτί του 80χρονου Τόμας Κάμερον Σμιθ.

Έπειτα, ζήτησε από το θύμα του να σηκώσει από το έδαφος το κομμένο αυτί και να το βάλει στην τσέπη του!

Χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα για να καταλάβει ο 80χρονος ότι αυτό που σήκωσε από το έδαφος ήταν ένα κομμάτι από το αυτί του! Τότε το τύλιξε σε μία πετσέτα και πήγε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση συγκόλλησης.

Ο 81χρονος συνελήφθη και του επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα.

Πασίγνωστος ηθοποιός της Ντίσνεϋ αυτοκτόνησε! – Τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι του

Νεκρός βρέθηκε χθες στο σπίτι του στο Λος Άντζελες ο ηθοποιός Λι Τόμπσον Γιανγκ της Ντίσνεϋ, αφήνοντας άφωνο όλο το Χόλιγουντ.

Ο 29χρονος, γνωστός για την συμμετοχή του στην παιδική σειρά της Ντίσνεϋ «The famous Jett Jackson» εντοπίστηκε στο σπίτι του νεκρός από τις αστυνομικές αρχές καθώς είχε καθυστερήσει να εμφανιστεί στα γυρίσματα της αστυνομικής σειράς «Rizzoli and Isles».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail παρά το γεγονός πως οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως ο ηθοποιός αυτοκτόνησε, είναι πιθανόν να μην έδωσε ο ίδιος τέλος στην ζωή του καθώς δεν βρέθηκε κανένα σημείωμα στο σπίτι όπως συνηθίζεται. Οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες θανάτου προκειμένου να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

http://www.koolnews.gr/

Η sexy Courtney μιλάει για τον ρατσισμό που βίωσε στην Ελλάδα: "Όποια γυναίκα είναι μαύρη, είναι σίγουρα πόρνη..."


Τι αποκαλύπτει η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα

Ήρθε στην Ελλάδα για να χορέψει με την Έλενα Παπαρίζου πριν τέσσερα χρόνια και έκτοτε...ρίζωσε στη χώρα μας! Η Courtney Parker που έχει χορέψει και ήταν φίλη με την Rihanna, ξεκίνησε το τραγούδι και έχει την τύχη να συνεργαστεί με τον Αντώνη Ρέμο...

Η Courtney μίλησε στο περιοδικό "YOU" και τη Μαριάννα Σπανού για τη μουσική, τη σχέση της με τον τραγουδιστή, Χρήστο Μάστορα, ενώ τονίζει "Με τον Χρήστο θα είμαστε μαζί για πάντα"!

Έχεις βιώσει ποτέ τον ρατσισμό ;

"Φυσικά. Και στην Αμερική ακόμα που θεωρείται μια προοδευτική χώρα, τα πράγματα είναι δύσκολα. Εμένα με κοιτούσαν περίεργα όταν έμπαινα στα μαγαζιά και ένιωθα να παρατηρούν τις κινήσεις μου. Στην Ελλάδα αντίστοιχα υπάρχει η προκατάληψη και το στερεότυπο ότι όποια γυναίκα είναι μαύρη, είναι σίγουρα πόρνη"!

Η μητέρα σου είναι ιερέας και τραγουδίστρια. Πως συνδυάζονται αυτά;

Είναι κάτι σαν ποιμένας. Εγώ δεν είμαι θρησκευόμενη, είμαι όμως, πνευματίστρια, πιστεύω στον Θεό και στον Χριστό. Στην Αμερική πήγαινα στην εκκλησία, εδώ δεν πάω. Ξέρω ότι σε πολλούς μπορεί να φαίνεται περίεργο ένας άνθρωπος που είναι κοντά στον Θεό να ασχολείται και με τη μουσική. 

Πιστευώ, όμως, ότι μπορούν να συνδυαστούν και τα δύο αν τα κάνεις σωστά και αν διατηρείς την ηθική σου μέσα σε αυτό που κάνεις. Κάποιες φορές δεν άρεσε στους γονείς μου αυτό που έκανα, γιατί ξεπέρασα ορισμένα όρια. Το κατάλαβα κι εγώ η ίδια και δεν θέλω να το ξανακάνω. Ξέρω ότι είναι μέρος της δουλειάς μου μια sexy εμφάνιση, αλλά μέσα στα όρια που θέλω και επιτρέπω εγώ στον εαυτό μου..."

Απίστευτο κόλπο: Γιατί τα ρολόγια στις περισσότερες διαφημίσεις δείχνουν πάντα 10:10;

Αν δείτε προσεκτικά μία διαφήμιση εταιρείας ρολογιών, πιθανότατα θα παρατηρήσετε ότι οι δείκτες στο διαφημιζόμενο ρολόι δείχνουν σταθερά 10:10 ακριβώς....

Το γεγονός αυτό δεν είναι τυχαίο και σχετίζεται με έξυπνο μάρκετινγκ αλλά και ακραίες θεωρίες συνομωσίας.

Η επικρατέστερη άποψη είναι ότι επειδή τα ρολόγια έχουν την φίρμα της εταιρίας στο πάνω κεντρικό μέρος του καντράν, οι δείκτες βρίσκονται στη θέση 10:10 ώστε να αγκαλιάζουν και να αναδεικνύουν ταυτόχρονα το όνομα της εταιρείας, προκειμένου να εντυπωθεί καλύτερα στο μυαλό του καταναλωτή.

Αυτό συμβαίνει συνήθως με ρολόγια εταιρειών που έχουν για όνομα σχετικά μικρή λέξη,όπως Rolex, Swatch, Fossil και Omega, ενώ υπάρχει και μία ακόμη άποψη που σχετίζεται με το μάρκετινγκ και υποστηρίζει ότι οι δείκτες σχηματίζουν έτσι ένα χαμόγελο, καθιστώντας υποσυνείδητα το προϊόν πιο ευχάριστο και πιο προσιτό στο κοινό.

Ωστόσο επειδή ο κόσμος τρελαίνεται για θεωρίες συνομωσίας και σκοτεινά μυστικά, μία ακόμη, εντελώς διαφορετική, άποψη κυκλοφορεί και υποστηρίζει ότι οι δείκτες δείχνουν την ώρα που πυροβολήθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Αβραάμ Λίνκολν. 

ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! 82χρονη παρθένα (!) κατέληξε στο νοσοκομείο, γιατί λες;;; Κάνε κλικ να μάθεις!!!


Η ιστορία ακούγεται απίστευτη, ωστόσο είναι πέρα για πέρα αληθινή! Μια 82χρονη γυναίκα διεκομίσθη σε νοσοκομείο με αιμορραγία, εξαιτίας ρήξης του παρθενικού υμένα! Η ηλικιωμένη, όπως αποδείχθηκε, δεν είχε βρεθεί ποτέ ερωτικά με άνδρα, παρόλα αυτά η σχέση της με ένα 32χρονο Αλβανό, που φρόντιζε το σπίτι της, έμελλε να... «ολοκληρωθεί»!

Όμως, η συνέχεια δεν ήταν αυτή που φαντάζονταν το ιδιότυπο «ζευγάρι», καθώς η 82χρονη αιμορραγούσε έντονα και ο νεαρός εραστής της τη μετέφερε, έντρομος, στο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί αρχικά θεώρησαν πως επρόκειτο για βιασμό, ωστόσο έκπληκτοι άκουσαν τη γιαγιά να λέει πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά να ισχυρίζεται περήφανα πως είχαν κανονική σεξουαλική επαφή...

Μάλιστα, είπε στο γυναικολόγο, που την υπέβαλε σε μία μικρή επέμβαση, προκειμένου να σταματήσει την αιμορραγία, πως ευελπιστεί η... επόμενη φορά να είναι καλύτερη!!!

Και ο γιατρός μάλλον ακόμα ψάχνεται...

sarotiko.blogspot.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Διαβάστε τι έπαθε από μια...ομπρέλα!


Μία μεθυσμένη γυναίκα είχε ένα απίστευτο.. ατύχημα, όταν, έπειτα από μία νύχτα με πολύ αλκοόλΗ Τζέσικα Γέιτς έπεσε από το κρεβάτι του ξενοδοχείου της και προσγειώθηκε με το πρόσωπό της πάνω σε μία ακτίνα της πεταμένης στο πάτωμα ομπρέλας της. Η ακτίνα τρύπησε το ρουθούνι της και διαπέρασε την οδοντοστοιχία της, καταλήγοντας στον λαιμό της άτυχης κοπέλας.Η 22χρονη κοπέλα, από τα Δυτικά Μίντλαντς της Αγγλίας, κάλεσε αμέσως την Άμεση Δράση, με τους νοσοκόμους που έσπευσαν να την βοηθήσουν να την βρίσκουν με την ακτίνα της ομπρέλας να κρέμεται από τη μύτη της! Η ίδια μάλιστα παραδέχθηκε πως ήταν τόσο μεθυσμένη, που αρχικά δεν ένιωσε καθόλου πόνο.Η άτυχη κοπέλα επισπεύστηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί αναγκάστηκαν να κόψουν μεγάλο μέρος της ακτίνας, αφήνοντας εν τέλει ένα μικρό κομμάτι 15 εκατοστών να εξέχει.Η Γέιτς στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο χειρουργείο, όπου αναισθητοποιήθηκε πλήρως, έτσι ώστε η ακτίνα να της αφαιρεθεί χειρουργικά από το πρόσωπο.Η κοπέλα έφυγε το επόμενο πρωί από το νοσοκομείο με πολλά ράμματα στη μύτη και το στόμα.

Γιατί οι εργαζόμενοι στην Ονδούρα φοράνε...πάνες;


Μια εταιρεία κορεατικών και αμερικανικών συμφερόντων με βάση την Ονδούρα, κατηγορείται από επικεφαλής σωματείων και πρώην υπαλλήλους ότι εξανάγκαζε το προσωπικό να φοράει πάνες στη δουλειά για να υπάρχει αύξηση της παραγωγικότητας, Αντιπρόσωποι της εταιρείας αρνούνται τις κατηγορίες, αλλά έχει ήδη διαταχθεί έρευνα. Σύμφωνα με το abc news, το προηγούμενο Σάββατο ο πρόεδρος της ομοσπονδίας των εργατών καταδίκασε την παραβίαση των δικαιωμάτων των εργαζομένων με αυτό τον τρόπο και πρόσθεσε ότι η ψυχολογική πίεση οδήγησε αρκετούς εργαζόμενους, ειδικά γυναίκες να αγοράζουν από μόνοι τους πάνες και να μην πηγαίνουν στο μπάνιο, με το φόβο ότι θα χάσουν τη δουλειά τους. Ο υπουργός εργασίας Jorge Bogran δήλωσε ότι 30 επιθεωρητές εργάζονται στην υπόθεση για να εξακριβώσουν τους ισχυρισμούς των εργαζομένων, ενώ ο εκπρόσωπος της εταιρείας Edgardo Dumas διέψευσε τις κατηγορίες χαρακτηρίζοντάς τις αναληθείς και αβάσιμες και ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία του δεν παραβίασε ποτέ τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Πηγή: www.lifo.gr

Τα 36 ΦΕΚ που αναφέρονται στην Εβραϊκή Κοινότητα



Όποιος νομίζει ότι το Κράτος που δημιουργήθηκε το 1830 είναι Ελληνικό δεν έχει παρά να εξετάσει τα δεδομένα του τύπου ότι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος της οποίας ο Όθων έδωσε τοΑποκλειστικό Εκδοτικό Προνόμιο άνηκε στην γνωστή Εβραϊκή Τραπεζιτική Οικογένεια των Ρότσιλντ (πλειοψηφικό πακέτο) . Την σύσταση της Εβραϊκής Κοινότητας το 1890 με Πρόεδρο τον γιο του Μάξ Ντε Ρότσιλντ Κάρολο Ρότσιλντ, την οποία το 1920 ο "αντισημίτης" Βενιζέλος την έκανε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου δηλαδή ότι και το Υπουργείο Οικονομικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Προστασίας του Πολίτη, Εθνικής Αμύνης κτλ δηλαδή ΚΡΑΤΟΣ, την 27η Ιανουαρίου ως Εθνική εορτή του Ελληνικού Κράτους για το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα. Έχουμε από την μια τους Ρότσιλντ να έχουν το αποκλειστικό εκδοτικό προνόμιο δηλαδή την απόλυτη εξουσία επάνω στο χρήμα που υπάρχει στο Κράτος (μαζί με την Ορθόδοξη Εκκλησία) με ότι αυτό συνεπάγεται και από την άλλη την Εβραϊκή Κοινότητα (ΚΙΣ) να είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου... Γνωστή δε η ρήση του προπάτορα Ρότσιλντ "δώσε μου το δικαίωμα να κόβω χρήμα και σου χαρίζω το δικαίωμα να κάνεις νόμους..."

Ιδού τα 36 ΦΕΚ:
Το παρόν υλικό προσφέρεται για τους ερευνητές






















oimaskespeftoun.blogspot.com


Καρκινογόνος ουσία στις κάψουλες του εσπρέσο;;;




Ο καφές που φτιάχνεται σε μηχάνημα με κάψουλες, περιέχει πολλαπλάσια συγκέντρωση από Φουράνιο –ένα τοξικό, καρκινογόνο συστατικό- από αυτόν που φτιάχνουν οι απλές καφετιέρες. Οι υψηλότερες συγκεντρώσεις βρέθηκαν στις κάψουλες του εσπρέσο. Η μελέτη έγινε από ειδικούς στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης και δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση «Journal Food Chemistry» και στο site του Εθνικού Ιδρύματος Επιστήμης και Τεχνολογίας της Ισπανίας.

«Τα χημικά συστατικά που παράγονται φτιάχνοντας καφέ φίλτρου, δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με αυτά που παράγονται από μία μηχανή εσπρέσο με κάψουλα, καθώς κατά τη διαδικασία υπάρχει μεγάλη διαφορά στην απελευθέρωση φουρανίου», εξηγεί ο υπεύθυνος της μελέτης Javier Santos, καθηγητής του τμήματος Αναλυτικής Χημείας στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης.

Το ενδιαφέρον των επιστημόνων για τη μελέτη του εν λόγω συστατικού έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, καθώς είχε αποδειχθεί η τοξικότητα και οι καρκινογόνες ιδιότητες που είχε στα ζώα, όπως και επίσης επειδή η Διεθνής Υπηρεσία Έρευνας για τον Καρκίνο το περιέλαβε στη λίστα τροφίμων που δυνητικά προκαλούν ογκογενέσεις.

Οι ειδικοί κατέγραψαν τις συγκεντρώσεις φουρανίου σε διάφορα είδη καφέ και βρήκαν πως:

*Ο καφές φίλτρου περιέχει από 20 έως 78 νανογραμμάρια ανά χιλιοστόλιτρο (ng/ml)

*Ο στιγμιαίος καφές περιέχει από 12 έως 35 ng/ml

*Ο εσπρέσο απλής μηχανής από 43 έως 146 ng/ml

*Ο εσπρέσο από κάψουλα περιέχει 117 έως 244ng/ml

«Τα αυξημένα επίπεδα οφείλονται στις ερμητικά κλειστές κάψουλες, οι οποίες εμποδίζουν το φουράνιο, που είναι ιδιαίτερα πτητικό, να απελευθερωθεί όταν με την πίεση και το καυτό νερό το συστατικό εισέρχεται στο ρόφημα» εξηγεί ο Santos.

Μάλιστα, όπως εξηγεί ο ίδιος, «όσο περισσότερο παραμένει ο καφές στο φλιτζάνι, τόσο περισσότερο εξατμίζεται το φουράνιο».

Οι ειδικοί επισημαίνουν πως σε όλες αυτές τις περιπτώσεις είναι εντός των τιμών που θεωρούνται ασφαλείς για την ανθρώπινη υγεία. Για να ξεπεράσει κάποιος τα ανώτατα εγκεκριμένα όρια το φουράνιο στον καφέ, θα πρέπει να καταναλώσει τουλάχιστον 20 κάψουλες καφέ την ημέρα ή 200 στιγμιαίους καφέδες.

Ωστόσο, το φουράνιο περιέχεται σε διάφορα τρόφιμα, από παιδικές τροφές, χυμούς, προϊόντα σε βάζα και κονσέρβες που δεν ζεσταίνονται για να καταναλωθούν και είναι δύσκολο να ξεπεράσει κάποιος τα ασφαλή όρια.

Μάλιστα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρακολουθεί και καταμετρά την ουσία σε διάφορα τρόφιμα προκειμένου να αλλάξει την υπάρχουσα νομοθεσία.

Στην ίδια μελέτη φάνηκε πως η συγκέντρωση φουρανίου είναι χαμηλότερη σε καφέ που έχει καβουρδιστεί αργά και σε χαμηλή θερμοκρασία, από αυτόν που καβουρδίζεται σε υψηλή θερμοκρασία και γρήγορα.

Το φουράνιο, όπως και το ακρυλαμίδιο, ανήκει στην κατηγορία των καρκινογόνων συστατικών που εμφανίζονται όταν το τρόφιμο ή το ποτό εκτίθενται σε υψηλή θερμοκρασία.

πηγή: http://www.newsnow.gr



5 διαφορετικοί τρόποι να χρησιμοποιήσεις το ασετόν


Είναι πολύ πιο χρήσιμο από όσο φαντάζεστε…

Όλοι γνωρίζετε πως το ασετόν χρησιμοποιείται για να ξεβάψετε τα νύχια σας ή γενικότερα για να απομακρύνετε το βερνίκι από διάφορες επιφάνειες. Δεν είναι όμως μόνο αυτές οι χρήσεις του…
Δείτε μια λίστα με 5 διαφορετικές χρήσεις του:

1. Το ασετόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρέσετε τελείως την κόλλα ενός αυτοκόλλητου από μια επιφάνεια ή ένα αντικείμενο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι

αρχικά να αφαιρέσετε το αυτοκόλλητο και στη συνέχεια να πάρετε ένα βαμβάκι με ασετόν και να τρίψετε την επιφάνεια. Με αυτόν τον τρόπο θα αφαιρέσετε κάθε υπόλειμμα κόλλας που έχει μείνει.

2. Η πορσελάνη με το πέρασμα του χρόνου χάνει τη λάμψη της από τις κούπες σας, αφήνοντας σημάδια από τον καφέ ή το τσάι που πίνετε. Μην ανησυχείτε όμως, δεν χρειάζεται να τις πετάξετε. Πάρτε απλά μια μπατονέτα με ασετόν και αφαιρέστε τα επίμονα σημάδια. Τέλος, πλύνετε τες πολύ καλά με νερό και σαπούνι. (Προσοχή όμως, καλύτερα να μην το δοκιμάσετε πάνω σε τυχόν σχέδια της κούπας, διότι μπορεί να σβήσουν)

3. Πόσες φορές δεν έχει τύχει να προσπαθείτε να κολλήσετε κάτι με κόλλα στιγμής και να κολλάτε και τα δάχτυλα σας ή σε λάθος σημείο το αντικείμενο που θέλετε να διορθώσετε. Μην ανησυχείτε, το ασετόν μπορεί να αφαιρέσει την κόλλα ως δια μαγείας.

4. Όπως γνωρίζετε τα πληκτρολόγια πολύ συχνά λερώνονται από σκόνη που δεν φεύγει και από άλλους λεκέδες Για να τα καθαρίσετε πάρτε μια μπατονέτα με ασετόν και περάστε τα – Θα δείτε πως με λίγη προσεκτική δουλειά το πληκτρολόγιο σας θα είναι σαν καινούργιο.

5. Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ασετόν για να αφαιρέσετε πατημασιές από πάτωμα στρωμένο με βινύλιο, στο οποίο φαίνονται πολύ τα σημάδια από πατημασιές. Πάρτε λοιπόν ένα χαρτί κουζίνας και βάλτε λίγο ασετόν. Στη συνέχεια περάστε την επιφάνεια που έχει λερωθεί και… αντίο σημάδια.

πηγή: http://enallaktikidrasi.gr/


Οι φοβερές προφητείες του Ρασπούτιν..


Ο Γκριγκόρι Ρασπούτιν ο θρυλικός και αντιφατικός χαρακτήρας της ρωσικής ιστορίας, είχε, όπως πολλοί πιστεύουν, το χάρισμα της προφητείας.

Έτσι, για παράδειγμα ο Ρασπούτιν προέβλεψε το 
θάνατο της βασιλικής οικογένειας , πολύ καιρό πριν από την εκτέλεσή της .

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του, η υποτιθέμενη αποκάλυψη σχετίζεται με μια «τρομερή καταιγίδα» που θα συμβεί στον πλανήτη στις 23 Αυγούστου του 2013. Ο Ρασπούτιν προειδοποίησε ότι «η φωτιά θα καταβροχθίσει τη ζωή στη Γη, και μετά από αυτό η ζωή στη Γη θα πεθάνει και θα κυβερνήσει η σιωπή του τάφου».

Σύμφωνα με τις προβλέψεις αυτού του μυθικού χαρακτήρα, πριν από τον κατακλυσμό "Ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει στη Γη για να προειδοποιήσει την ανθρωπότητα για την επικείμενη καταστροφή , και στη συνέχεια θα ανέβει στον ουρανό», λέει στο βιβλίο του «100 προφητείες του Ρασπούτιν»ο συγγραφέας Αντρέι Μπρέτσκι

Στις εκατό πιο διάσημες προβλέψεις του Ρασπούτιν αναφέρθηκαν πολλές καταστροφές που θα μπορούσαν να συμβούν πριν από το τέλος του κόσμου. "Δάκρυα του Ήλιου θα πέσουν πάνω στη γη σαν σπίθες της φωτιάς, που καίει τους ανθρώπους και τα φυτά [...] Ένας μεγάλος δράκος θα ρίξει πολύ αίμα."

Μπορούμε να πούμε ότι αυτή είναι μόνο μία από τις πολλές ημερομηνίες που υπάρχουν για τον ερχομό της Αποκάλυψης.

Κατά το αποκαλυπτικό όραμα του Ρώσου ιερωμένου, (μία από τις προφητείες του στο βιβλίο του Μπρέτσκι), φαίνεται να μιλά για ένα μεμονωμένο περιστατικό που συμβαίνει σήμερα στον κόσμο: την αποποινικοποίηση της μαριχουάνας που ζητούν η Monsanto και ο George Soros για να ανοίξουν τις πόρτες των μεταλλαγμένων στις νέες αγορές.

"Όταν πετούνε οι εικόνες, θα ωριμάσει ένα φρούτο δηλητηριώδες, και θα είναι πολλοί αυτοί που θα το φάνε. Και το δηλητηριώδες φρούτο θα μετατρέψει τους ανθρώπους σε ζώα, ανίκανους να σηκώσουν το κεφάλι του προς τον ουρανό ...οι ιπτάμενες εικόνες θα καταναλώνουν τις δυνάμεις του ανθρώπου, αλλά το δηλητηριώδες φρούτο θα μεθά τον άνθρωπο, και όταν το τελειώσει ο άνθρωπος θα είναι κουρασμένος, διχασμένος, και πιο πεινασμένος από πριν. "

Η ερμηνεία του δηλητηριώδους φρούτου είναι το άνθος της μαριχουάνας (μπουμπούκιι), το οποίο είναι πιο συγκεκριμένα το μέρος του φυτού THC, η τετραϋδροκανναβινόλη, η ψυχοτρόπος ουσία που μεταβάλλει τη συμπεριφορά αυτών που το καταναλώνουν. Είναι σαφές ότι η χρήση μαριχουάνας "μεθά" και μουδιάζει τις αισθήσεις, έτσι ώστε οι άνθρωποι μετατρέπονται σε όντα που "δεν μπορούν να σηκώσουν το κεφάλι τους στον ουρανό."

Το πιο ενδεικτικό μέρος είναι το τέλος «…και όταν το τελειώσει, ο άνθρωπος θα είναι κουρασμένος, διχασμένος, και πιο πεινασμένος από πριν". Όποιος γνωρίζει τις επιπτώσεις της μαριχουάνας ξέρει ότι προκαλεί κόπωση, και αφού η επίδραση εξασθενίσει ακολουθεί τρομερή πείνα!.


ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

«Οι άνθρωποι βαδίζουν προς την καταστροφή. Οι ανίκανοι θα είναι αυτοί που θα έχουν τα ηνία. Έτσι θα είναι στη Ρωσία, το ίδιο και στην Γαλλία, στην Ιταλία και σε άλλα μέρη ... η ανθρωπότητα θα συνθλίβεται από το θόρυβο των τρελών και των εγκληματιών. Η σοφία θα είναι αλυσοδεμένη. Η άγνοια και η αλαζονεία θα επιβάλλουν το νόμο στον σοφό και στον ταπεινό. Και στη συνέχεια, οι περισσότεροι άνθρωποι θα πιστεύουν στους ισχυρούς και δεν θα πιστεύουν πια στο Θεό...η τιμωρία του Θεού θα έρθει αργότερα, αλλά θα έρθει. "

«Κάθε επανάσταση έχει ως στόχο να σπάσει τις αλυσίδες της σκλαβιάς, αλλά μόλις τις σπάσει, ετοιμάζονται ήδη άλλες αλυσίδες ... από την εποχή του σπηλαίου τίποτα δεν έχει αλλάξει. Και τίποτα δεν θα αλλάξει, διότι επιβάλλεται πάντα ο πιο ύπουλος, ο πιο πονηρός και συχνά, ο πιο διεφθαρμένος. Και ανάλογα με την κατάσταση του λαού, φορά το φόρεμα της δικτατορίας ή της δημοκρατίας. Αλλά ο άνθρωπος είναι πάντα ένας σκλάβος, ακόμα κι αν έχει την ψευδαίσθηση ότι είναι ελεύθερος ... μια μέρα των ημερών θα επανεμφανιστεί ο ελεύθερος άνθρωπος, αλλά ο λαός θα υπάρχει πάντα. "

http://thesecretrealtruth.blogspot.com


Τι έγραψε για την Ελλάδα και τους Έλληνες η Simone LE BARON Γαλλίδα Καθηγήτρια Γλωσσολογίας


Έτσι για να βλέπουμε, να ακούμε και να μαθαίνουμε ποιοι είμαστε και τι καταντήσαμε να γίνουμε με την αμέριστη «βοήθεια» ή όχι όσων τόσο λυσσαλέα αγωνίζονται να μας φτάσουν στον πάτο ή ακόμη καλύτερα, στον αφανισμό).
Simone LE BARON: Μαζί θα συνεχίσουμε την ιστορία του Ελληνικού έθνους
Στις 27 Ιουνίου έφτασα στην Ελλάδα: Το είπα, το έκανα, σας βρήκα. Βρήκα τον Ελληνικό λαό, τους φίλους, τους συμπατριώτες της Ελληνικής Οικουμένης, τους συγγενείς του Ελληνικού γένους. Για δεύτερη φορά σε σημαντική καμπή της Ελληνικής ιστορίας μου ανοίξατε τα σπίτια σας, την αγκαλιά σας, την καρδιά σας.

Συζητήσεις; Κάθε στιγμή, με τον καθένα, παντού, στο τρένο, στα καταστήματα, στις υπηρεσίες, με τους φίλους, δεν αφήνω καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη. Έχει γίνει καθημερινό μου καθήκον και αν πρέπει να περπατήσω σε όλη την Ελλάδα, να μιλήσω στον καθένα από εσάς, θα το κάνω. Θα μιλήσω στους νεόπλουτους και θα τους πω:«Προτού να γίνετε νεόφτωχοι, πουλήστε εκείνη την σπιταρόνα, την βίλα που χτίσατε με δάνειο, πάρτε πίσω τα λεφτά που δώσατε μέχρι τώρα και πηγαίνετε στο χωριό που σας περιμένει το ταπεινό σπιτάκι που γεννηθήκατε με ένα περιβόλι να σας ταΐζει». Ή ακόμα καλύτερα γκρεμίστε την! Αυτές οι βίλες δεν ανήκουν στην ελληνική κουλτούρα, παραμορφώνουν την αέναη ακτογραμμή της Ελλάδος, προσβάλουν τους ναούς, τις κολόνες του Παρθενώνα. 

Ξέρουμε ότι ο Έλληνας από την Αρχαιότητα θέλει εστία, οίκο, να έχει «δυο κεραμίδια πάνω από το κεφάλι του», αλλά είπαμε «κεραμίδια». Κεραμίδια να σας προστατεύουν από το κρύο, την βροχή, τον ήλιο το καλοκαίρι. Μόνο τα απαραίτητα, όχι τα περιττά: είναι το θεμέλιο του Ελληνισμού.

Ανακάλυψα ένα νέο χαρακτηριστικό σας το οποίο δεν είχα καταλάβει ως τώρα: η αυτοκριτική, ο αυτοσαρκασμός. Νέοι, ηλικιωμένοι, μορφωμένοι και μη, άντρες, γυναίκες, χωριάτες, αστοί, πλούσιοι, φτωχοί, η συζήτηση εξακολουθητικά τελειώνει ως εξής: «Είμαστε παλιολαός, εμείς φταίμε, εμείς τους ψηφίσαμε, εμείς τα πήραμε τα δάνεια, δεν μας υποχρέωσε κανείς, θέλαμε σπίτια, αυτοκίνητα, ταξίδια, πολυτέλεια. Τέρμα, δεν σωζόμαστε, μέχρι εδώ ήτανε, η Ελλάς πεθαίνει». Και εγώ απαντώ εξακολουθητικά: «Μήπως το ξέρανε οι Γάλλοι, όλοι οι πολίτες που ζουν υπό καθεστώς κομματοκρατίας; Στην Γαλλία το κακό έγινε πριν 20 χρόνια αλλά ποιός το ομολογεί; Ποιός θέλει να το αντιμετωπίσει; Πόσο καιρό θέλατε εσείς για να το καταλάβετε; Μόλις σας βρήκε το κακό, αμέσως αντιδράσατε. Και μάλιστα είσαστε παλιολαός, και εγώ μαζί σας, είμαστε παλιάνθρωποι! Άλλωστε, δεν με είχαν προειδοποιήσει οι Γάλλοι; Οι Έλληνες είναι απατεώνες, τεμπέληδες και κλέφτες μου είπαν οι «αψεγάδιαστοι» Γάλλοι. Είμαι και εγώ έτσι τους απήντησα για αυτό πηγαίνω να τους βρω και σας αποχαιρετώ, δεν αντέχω άλλο την τέλεια ηθική σας. Πάω να τεμπελιάσω μαζί τους εγώ που προτιμώ την ταβέρνα, την παρέα, το καλαμπούρι από την δουλειά.

Το ωραίο είναι ότι οι Έλληνες δουλεύουν δυο φορές περισσότερο από εσάς και προλαβαίνουν να διασκεδάσουν κιόλας, αυτή είναι μεγάλη απατεωνιά, το παραδέχομαι! Κλέφτες; Ναι, κλέβουν ότι πιο ωραίο βρίσκουν στην ζωή και στην φύση. Όταν όμως θέλησα να τους κλέψω ένα κομμάτι της Ελληνικής ψυχής, μου την χαρίσανε ολάκερη…Η έννοια του λαού είναι συγχρονική, η έννοια του έθνους είναι διαχρονική. Από την Αρχαιότητα ο Ελληνικός λαός περνάει από μια κατοχή σε μια άλλη. Σήμερα είναι η Αμερικανικό-Ευρωπαϊκή κατοχή. Θα περάσει και αυτή, όπως πάντα. Από την στιγμή που αρχίζει μια κατοχή είναι θέμα χρόνου μόνο για να τελειώσει. Τούτη δεν θα κρατήσει 400 χρόνια! Το Ελληνικό έθνος όμως ήταν, είναι και θα είναι ελεύθερο. 

Αυτό το έθνος γράφει την ιστορία του για περισσότερο από 3000 χρόνια με την ίδια γλώσσα, στο ίδιο έδαφος. Και σε ποιόν οφείλεται αυτό το θαύμα; Στους ανθρώπους που κατοικούν σε αυτό το έδαφος από αμνημονεύτων χρόνων μιλώντας αυτή την υπέροχη γλώσσα, όχημα της Ελληνικής σκέψεως. Σε όλα τα σχολεία του κόσμου μαθαίνουν την ιστορία του Ελληνικού έθνους, μόνο που την σταματάνε στην Ελληνική επανάσταση. Σκόπιμα; Μάλλον. Έχουνε βαρεθεί οι «άλλοι» να βλέπουν μια χούφτα αντιστασιακών με το χαμόγελο στα χείλη και την σπίθα στο μάτι να βιώνουν ελεύθερα στο πιο στρατηγικό μέρος της Γης σαν να μην συνέβη τίποτα. 

Έστω και μόνη μου, χιλιόμετρα να κάνω στο ελληνικό έδαφος, στα χωριά, στο κάθε σπίτι, θα έρθω να σας βρω για να σας πω ποιοί είσαστε διότι τελευταία σας έχουν μπερδέψει. Θέλω να σας πω τι είναι ο Ελληνισμός: απλώς μια μεγάλη, άπειρη συζήτηση μεταξύ σας! Τίποτε άλλο. Ακόμα και τα βουνά σας μιλάνε, το ένα απαντά στο άλλο με την ηχώ. Είναι ο ήχος του Ελληνισμού. Πείτε μου ποιός κατακτητής μπορεί να απαγορεύσει στα βουνά να μιλάνε…Μια ημέρα που την γνωρίζουν μόνον τα βουνά, ένας πρώτος άνθρωπος έκανε μια ερώτηση στα Ελληνικά σε έναν άλλον, και ακόμα ψάχνουμε την απάντηση. Άρα θα μου πείτε ότι την ημέρα που θα την βρούμε την απάντηση θα πεθάνει ο Ελληνισμός; χι βέβαιΌα, διότι την έχετε βρει εδώ και χιλιάδες χρόνια, απλώς σας αρέσει να κάνετε το κορόιδο. Στα τρίσβαθα της Ελληνικής ψυχής την έχετε κρύψει. Κάνω και εγώ τώρα το κορόιδο… Ο Ελληνισμός λοιπόν θα ζήσει!

Θέλω τώρα να σας διηγηθώ μια κοινή ημέρα Ελληνισμού, το καλοκαίρι που μας πέρασε: Καθώς περίμενα το τρένο στην Κόρινθο για να πάω Αθήνα, με πλησίασε ένας παππούς και μου είπε: «Κορίτσι μου, δεν ταξιδεύω εγώ συνήθως αλλά πρέπει να πάω στην Αθήνα να δω την γυναίκα μου που της κάνουν εξετάσεις στο νοσοκομείο. Μπορώ να κάτσω δίπλα σου για να μην χαθώ;» Άλλο που δεν ήθελα εγώ. Αρχίσαμε την συζήτηση. Του μίλησα για το «καθήκον» μου.
Με ευχαρίστησε. Θυμάμαι και θα θυμάμαι το βλέμμα του, θαλασσί. Το χαμογέλιο του, ελληνικό. «Ξέρεις εμείς στο χωριό, δεν τους έχουμε ανάγκη τους πολιτικούς. Αυτοί θα μας πουν τι να κάνουμε στο χωριό μας; Τι ξέρουν; Όταν έχουμε κάποιο πρόβλημα στο καφενείο το συζητάμε. Όλα περνάνε από το καφενείο. Το καφενείο είναι η μικρή Βουλή και το κάθε χωριό, έχει την δική του Βουλή. Έτσι είναι κορίτσι μου: το χωριό μας το αγαπάμε.»

Πέρασα την ημέρα με την Χριστίνα, κόρη της Ελληνικής Οικουμένης. Η Χριστίνα είναι 36 χρονών. Όταν έχασε την μάνα της ήταν μόλις 11. Παντρεύτηκε, έκανε δυο παιδιά, αγόρια, και ο άντρας της την άφησε για μιαν άλλη όταν το τελευταίο παιδί ήτανε ακόμα μηνών. Και όταν ο πατέρας της, 65 χρονών, το έμαθε, πέθανε. Η Χριστίνα είναι όμορφη, έξυπνη, μορφωμένη, αξιοπρεπής αλλά αυτό δεν είναι τίποτα: Καλύτερη μάνα δεν έχω ξαναδεί. Αφού ο άντρας της δεν της δίνει δεκάρα, συντηρεί μόνη την οικογένεια δουλεύοντας ως μεταφράστρια την νύχτα όταν κοιμόνται τα παιδιά. Ποτέ δεν παραπονιέται.

Εκείνη την ημέρα υποσχέθηκα στον Κωνσταντίνο, τον μεγάλο, 5 χρονών, να τον πάρω μαζί μου ένα απόγευμα στο σπίτι μου όταν θα έχω εγκατασταθεί πλέον στην Αθήνα και θα του κάνω κρέπες όπως το συνηθίζουν στην Βρετάνη. Αρέσουν πολύ στα παιδάκια.
Με ένα πολύ σοβαρό ύφος ο Κωνσταντίνος μου απάντησε: «Εγώ θέλω τραχανά. Σαν αυτό που μας έκανε η μαμά το μεσημέρι, αγαπώ πάρα πολύ τον τραχανά!»

Στην επιστροφή καθόταν απέναντι μου μια γιαγιά. Tα είπαμε. Πάλι και εκείνη με ευχαρίστησε. Μου είπε την απλή ζωή της μεταξύ Αθήνας και χωριού. Έχει δυο κόρες. Η μια πέθανε στην ηλικία 37 ετών και από τότε φροντίζει τα δυο παιδιά της που είναι τώρα 22 και 20 χρονών αλλά που έχουν ανάγκη την αγάπη της γιαγιάς. «Ξέρεις, όταν το καλοκαίρι, πρωί-πρωί πριν να αρχίσει ο ήλιος να καίει, πηγαίνω στο περιβόλι να μαζέψω μελιτζάνες, κολοκύθια και διάφορα χορταρικά, ανοίγει η ψυχή μου. Τα βάζω μέσα στην ποδιά μου και μετά επάνω στο τραπέζι της κουζίνας που θα καθίσουν για πρωινό και περιμένω την στιγμή που θα πω στα εγγόνια μου: Τι θέλετε να σας μαγειρέψω σήμερα; Δεν έχω πάει σχολείο, έμαθα από το σχολείο της ζωής ό,τι ξέρω και από την θρησκεία μας που κάνει καλούς ανθρώπους. Αγαπώ την θρησκεία μας». 

Τροφή για να βιώνει το σώμα, θρησκεία για να βιώνει η ψυχή και πολιτεία για την συμβίωση. Τόσο δύσκολο είναι; Και αφού ο παππούς του εικοστού πρώτου αιώνα αγαπά την πολιτεία, η γιαγιά του εικοστού πρώτου αιώνα αγαπά την θρησκεία και το Ελληνόπουλο του εικοστού πρώτου αιώνα αγαπά τον τραχανά, το ελληνικό έθνος θα ζήσει! 

Και αφού οι Φιλέλληνες ανήκουν στο Ελληνικό έθνος θεωρώ μεγάλη τιμή να συνεχίσω μαζί σας αυτή την εξαιρετική ιστορία.

Η ΕΛΛΑΣ ΖΕΙ!



Simone LE BARON

Γλωσσολόγος – Καθηγήτρια της γαλλικής γλώσσας, Διπλωματούχος της Alliance Française de Paris


Δείτε το ταριχευμένο σώμα του Λένιν 90 σχεδόν χρόνια μετά!



Στις 21 Ιανουαρίου του 1924 απεβίωσε ο Βλαντιμίρ Ίλιτς Λένιν.

Αμέσως μετά το θάνατό του, το σώμα του ταριχεύτηκε και τοποθετήθηκε σε προσωρινό ξύλινο τάφο στην Κόκκινη Πλατεία για λαϊκό προσκύνημα.

Μόνο τις πρώτες 6 εβδομάδες το μνήμα του τον επισκέφτηκαν πάνω από 100.000 άνθρωποι, έως ότου ανεγέρθηκε μόνιμο μαυσωλείο στο οποίο κείτεται ακόμη το σώμα του.






http://www.diaforetiko.gr/


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger