E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πάτρα: Το ευχαριστώ του Κασιδιάρη στους αντιεξουσιαστές και η απάντηση για το κλείσιμο της ΕΡΤ - Βίντεο!

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013


Ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Ηλίας Παναγιώταρος εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό και μίλησαν για τη στάση που κράτησε η Χρυσή Αυγή στο κλείσιμο της ΕΡΤ...

«Απόλυτα υποταγμένο» και «πιόνι των διεθνών τοκογλύφων» χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο Ηλίας Κασιδιάρης από την Πάτρα που βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής μαζί με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο, προκειμένου να εγκαινιάσουν τα νέα γραφεία του κόμματος στην Πάτρα, από το κτίριο της οδού Γερμανού, στην οδό Γούναρη 50, ακριβώς δίπλα από το 3ο Αστυνομικό Τμήμα.


Για «άπλυτους» και «μπολσεβίκους» έκανε λόγο αρχικά ο Ηλίας Παναγιώταρος, αναφερόμενος στους αντιεξουσιαστές, ενώ ο Η. Κασιδιάρης, τους «ευχαρίστησε» λέγοντας πως αυτοί έκαναν γνωστό στην κοινωνία πως υπάρχουν οι εθνικιστές.

Για το κλείσιμο της ΕΡΤ, ο Ηλίας Κασιδιάρης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και όσους είπαν πως η Χρυσή Αυγή συμφώνησε με την απόφαση και πήγε με το πλευρό του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Τα δύο στελέχη του κόμματος κατήγγειλαν πάντως την δημόσια τηλεόραση ότι δεν τους καλούσε, ως όφειλε, στις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία της, ενώ όταν έγινε αυτό, έστω και για δέκα λεπτά, οι δύο δημοσιογράφοι βρήκαν το «μπελά» τους.


http://www.newsit.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger