Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Shaya: «Οι αντρες προτιμουν τις καμπυλες»

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Η 28χρονη τραγουδίστρια φωτογραφίζεται με φόντο τη θάλασσα και μιλάει για το παρελθόν της αλλά και τα όνειρα που άργησαν να γίνουν πραγματικότητα.

Ήταν παιδικό σου όνειρο να ασχοληθείς με τη μουσική και το τραγούδι; Δεν θα το έλεγα. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω γιατρός. Βέβαια, από παιδί λάτρευα τον χορό και τη μόδα, αλλά μου φαινόταν άπιαστο όνειρο να ασχοληθώ με το τραγούδι. Όλα ξεκίνησαν όταν δούλευα ως barwoman σε ένα μαγαζί στην Καβάλα. 



Όταν ήσουν μέλος των Hi-5, είδες χιλιάδες κόσμου να σε αποθεώνει τη μία χρονιά και την επόμενη να μην ενδιαφέρεται κανείς. Πόσο εύκολο ήταν να διατηρήσεις την ψυχική σου ισορροπία; Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Τον πρώτο μήνα είχα σοκαριστεί τόσο που ήμουν κλεισμένη στο σπίτι μου και το μόνο που έκανα ήταν να βλέπω τηλεόραση. 

Είχα πάθει κατάθλιψη. Ειλικρινά, ακόμα και τώρα πιστεύω ότι οι Hi-5 είχαν πολλά να δώσουν. Απλά εκείνη την περίοδο η δισκογραφική εταιρεία αποφάσισε ότι δεν θέλει να επενδύσει άλλο στις ελληνικές παραγωγές. Προσπαθήσαμε να πάμε σε κάποια άλλη εταιρεία, αλλά δεν μας ήθελαν. Θεωρούσαν ότι είχαμε κάνει τον κύκλο μας. Για τρία χρόνια χτυπούσα πόρτες και μου απαντούσαν με τον τρόπο τους ότι είμαι ξοφλημένη.



Έχεις δεχτεί πρόταση γάμου; Μου έχουν κάνει τρεις προτάσεις γάμου μέχρι τώρα. Στην πρώτη απάντησα θετικά. Αλλά όταν συνειδητοποίησα τι μου συνέβαινε, γιατί ήμουν μόλις 17 χρονών, το πήρα πίσω και του ζήτησα να χωρίσουμε. Η δεύτερη πρόταση έγινε όταν ήμουν 20 χρονών. Εκεί του εξήγησα ότι δεν είμαι έτοιμη για να παντρευτώ. Η τελευταία φορά που μου έκαναν πρόταση γάμου ήταν πριν από 2 χρόνια, αλλά δεν έγινε με επίσημο τρόπο οπότε δεν χρειάστηκε να απαντήσω.



Όσον αφορά για την εξωτερική της εμφάνιση και την αντιμετώπισής της από το αντρικό φύλο εξομολογείται ότι: «Οι άντρες με προτιμούσαν όταν ήμουν παχουλή. Έχω καταλήξει, λοιπόν, ότι στους άντρες αρέσουν οι καμπύλες. Δεν φαντάζεσαι πόσα φλερτ είχα όταν ήμουν εβδομήντα κιλά».

ΠΗΓΗ: ΟΚ! 

http://www.real.gr

Η προκλητικη Adrianne Curry! (sexy pics)

Η 29χρονη νικήτρια του αμερικανικού Next Top Model Adrianne επέλεξε αυτή την φορά το μεγαλύτερο συνέδριο βιβλίων comics στο κόσμο, το ....
Comic Con, στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια για να εμφανιστεί. Με μια ακόμη εκκεντρική επιλογή, αφήνοντας ελάχιστα στην φαντασία καταφέρνει να κρατά τα φώτα της δημοσιότητας συνεχώς πάνω της και να γίνει και πάλι πρωτοσέλιδο.



http://topeiraxtiri.blogspot.gr

Η Σαρλιζ Θερον με εσωρουχα, παιζει με αλυσιδες και τον Φασμπεντερ


Το Αυγουστιάτικο εξώφυλλο του W κοσμεί η Σαρλίζ Θερόν μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της στο Prometheus Μάικλ Φασμπέντερ. Με διαφορά η πιο σαζομαζοχιστική και προκλητική φωτογράφηση του καλοκαιριού.
Δεν έχει καμία λογική να κυκλοφορεί μια promotional φωτογράφηση ένα μήνα μετά την κυκλοφορία της ταινίας την οποία προωθεί.
Αλλά αυτά είναι «ψιλά γράμματα» μπροστά στην εικόνα της -ντυμένης με εσώρουχα Agent Provocateur- Νοτιοαφρικανής σταρ να παίζει με τον Μάικλ Φασμπέντερ μπροστά στον φακό του Μάριο Σορέντι.
Η χημεία μεταξύ των δυο -εξίσου ανατρεπτικών- σταρ είναι αδιαμφισβήτητη.
Ενώ, παραδόξως σε τέτοιες περιπτώσεις, ενδιαφέρον έχει και η συνέντευξη.
Εκεί που η 36χρονη Σαρλίζ εξηγεί ότι «Το εάν μου αρέσει μία σκηνή σεξ, εξαρτάται από ποιον έχω απέναντί μου. Προσωπικά, δεν έχω πρόβλημα να εμφανιστώ γυμνή. Αυτό, μάλλον ακούγεται κάπως πρόστυχο. Αυτό που εννοώ είναι ότι δεν βασίζομαι στο κορμί μου και πως είχα την τύχη να συνεργαστώ με ανθρώπους που με έκαναν να αισθάνομαι άνετα».


http://www.iefimerida.gr

Jessica-Jane Clement - Γδυνεται για να σταματησουν τα πειραματα στα ζωα


Η εκρηκτική Jessica-Jane Clement είναι το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της PETA, η οποία αποφάσισε να γδυθεί για τα δικαιώματα των ζώων. 



Στόχος της Jessica-Jane είναι να αφυπνίσει τον κόσμο για τα πειράματα που κάνουν οι εταιρείες καλλυντικών σε διάφορα ζώα όπως τα κουνέλια. «Κανένα κουνελάκι δεν θα πρέπει να υποφέρει για να κατασκευαστεί κάποιον προϊόν ομορφιάς» λέει η ίδια και ποζάρει γυμνή κρατώντας στην αγκαλιά της το δικό της λαγουδάκι που το φωνάζει Sammy. 


Οι νέες διαφημίσεις είναι μέρος της καμπάνιας της PETA να παροτρύνει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να μην υποκύψει στις πιέσεις από τη βιομηχανία καλλυντικών και να απαγορεύσει τις πωλήσεις όλων των καλλυντικών που περιέχουν συστατικά που έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.



Παντρεμενος μπασκετμπολιστας αφησε εγκυο 18χρονη!

Παντρεμένος μπασκετμπολίστας, ο οποίος αγωνιζόταν επί χρόνια σε κορυφαία ομάδα της Α1, φέρεται να άφησε έγκυο νεαρή φοιτήτρια. 

Όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao, η παράνομη σχέση του αθλητή αποτέλεσε την αρχή του τέλους της καριέρας του στην Ελλάδα, καθώς υπό το φόβο του τεράστιου σκανδάλου, αποχώρησε χωρίς δεύτερη σκέψη από τη χώρα μας, βρίσκοντας καινούργια ομάδα. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γνωριμία του δίμετρου έγχρωμου μπασκετμπολίστα με την 18χρονη ξεκίνησε κατά τη διάρκεια μίας προπόνησης, όταν η νεαρή τον περίμενε έξω από τα αποδυτήρια. 

Η γνωριμία εξελίχθηκε σε παράνομη σχέση. 

Στο άκουσμα της είδησης περί εγκυμοσύνης, ο μπασκετμπολίστας έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του και αποφάσισε την απόδραση στο εξωτερικό με άλλοθι τη μεταγραφή σε άλλο σύλλογο. 


http://www.newsbeast.gr



Πατερας κουνελος... με 30 παιδια απο 11 διαφορετικες γυναικες!


Ο Desmond Hatchett, 33 χρονών, από το Νόξβιλ του Τενεσι, εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Τετάρτη για να ζητήσει από το κράτος να τον βοηθήσει οικονομικά για τα 30 παιδιά του.
Ο Hatchett εργάζεται σκληρά για τα προς το ζην, και έχει χωρίσει  το μισθό του σε έντεκα διαφορετικές μητέρες, ενώ εργαζόταν με ελάχιστο μισθό.
Ο Hatchett είναι σε θέση να δώσει σε κάθε μητέρα μόνο 1,49 δολάρια το μήνα.
Εχει σπάσει και το ρεκόρ για την ικανότητά του να παράγει παιδιά!
http://atheatignosi.blogspot.gr

Επικινδυνες τρυπες μυστηριο


Μια νέα τεράστια μυστηριώδης τρύπα έχει απρόσμενα εμφανιστεί πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή.Προς το παρόν παραμένει ασαφές τι προκάλεσε το μεγάλο άνοιγμα στο έδαφος.Επικίνδυνες τρύπες μυστήριο ή καταβόθρες, τείνουν να εμφανίζονται ξαφνικά σε διάφορα σημεία του πλανήτη μας.Κανείς δεν ξέρει πότε και πώς ανοίγουν έτσι ξαφνικά. Πρόσφατα πολλές μυστηριώδεις τρύπες έχουν αναφερθεί παγκοσμίως.
Σήμερα, ένας τεράστιος κυκλικός σχηματισμός μπορεί να εμφανιστεί απροσδόκητα σε ένα μέρος, αύριο κάπου αλλου.Αν είμαστε πραγματικά άτυχοι, μπορεί να είναι ακριβώς έξω από το σπίτι μας.






Αυτές οι τρύπες είναι τεράστιες. Ολόκληρα κτίρια έχουν καταπιεί και  μεγάλοι δρόμοι καταστράφηκαν ολοσχερώς.Πρίν απο καιρό δημιουργήθηκε μια γιγαντιαία καταβόθρα στη Σουηδία, όπου συνεχώς επεκτείνεται .Από τότε μια σειρά από παρόμοιες ανεξήγητες τρύπες έχουν αναφερθεί παγκοσμίως. Μια από αυτές ήταν στη Φλόριντα πριν από μερικές εβδομάδες, μία άλλη ήταν στην Κίνα.Μια τεράστια, μυστηριώδη καταβόθρα έχει εμφανιστεί μόλις λίγα μέτρα από μια κατοικημένη περιοχή στο Newburn, κοντά στο Newcastle.




 
Η τεράστια καταβόθρα που εμφανίστηκε στο Newcastle, στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 17 Μαΐου του 2012


Είναι μία από τις κύριες οδούς πρόσβασης στο κοντινό Newburn Manor Δημοτικό Σχολείο και χρησιμοποιείται τακτικά από τους γονείς με σκοπό να αφήσουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

Οι παρακάτω εικόνες δείχνουν άλλες τεράστιες καταβόθρες που έχουν εμφανιστεί όλα αυτά τα χρόνια σε διάφορα μέρη του κόσμου.




18 Ιουλ 2009. Nachterstedt, Γερμανία. Η τεράστια τρύπα στο έδαφος περίπου (350 μέτρα) σε διάμετρο και (150 μέτρα) βάθος.





25 Ιουλίου 2010. Μιλγουόκι, Ουισκόνσιν. Περίπου (6 μέτρα) σε διάμετρο.





3, Δεκέμβρη 2010. Maryland, ΗΠΑ. 





25 Μαρ, 2011.  καταβόθρα στην περιοχή Capitola, Καλιφόρνια.






Πενσυλβάνια, ΗΠΑ. Βάθος περίπου (18m).





Αυτή είναι μια εικόνα που δείχνει τον τεράστιο λάκκο στη Σουηδία από ψηλά.

atheatignosi


Το χειρογραφο σημειωμα της Αννας

Η Άννα Βίσση είναι από τις τραγουδίστριες που κάθε της κίνηση είναι είδηση. Η διάσημη τραγουδίστρια εδώ και τρείς δεκαετίες είναι το είδωλο μικρών και μεγάλων και τιμάει πάντα τον κόσμο που πληρώνει για να την ακούσει. Έτσι για τους χιλιάδες θαυμαστές της κάθησε και έγραψε σε ένα λευκό χαρτί ένα χειρόγραφο σημείωμα και με έξυπνο τρόπο ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της maxi single με 4 ολοκαίνουρια τραγούδια και 2 βίντεο κλιπ!


http://www.zappit.gr

Γυναικα με τρια στηθη


Την παράσταση έκλεψε η Κέιτλιν Λιμπ η οποία έκανε την εμφάνισή της στην αίθουσα που διεξάγεται η Comic Con στο Σαν Ντιέγκο μόνο και μόνο με την εικόνα της.


Η 27χρονη Αμερικανίδα από τη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε με τρία στήθη σε κοινή θέα καθώς υποδύεται την πόρνη στο remake του Total Recall που μόλις ολοκληρώθηκε.


Οι φαν περίμεναν πως και πως να δουν από κοντά την Κέιτλιν -πτυχιούχο ψυχολογίας από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης- από την στιγμή που κυκλοφόρησε, εδώ και ένα μήνα, το τρέιλερ.


Αυτό που την δείχνει να πλησιάζει τον πρωταγωνιστή Κόλιν Φάρελ ντυμένη με ένα κόκκινο πλαστικό σακάκι, να το ανοίγει και να του λέει «Φαίνεσαι να ψάχνεις για κάτι. Μήπως είναι αυτό;»


Προσθέτοντας: «Θα εύχεσαι να είχες τρία χέρια».







http://www.newsbeast.gr

Fire Art: Μια εντυπωσιακη τεχνη για ατρομητο κοινο [εικόνες]


Πυρ, γυνή και θάλασσα έλεγαν οι αρχαίοι, κατατάσσοντας τη φωτιά στους μεγαλύτερους κινδύνους για τον άνθρωπο και όχι μόνο. Όταν όμως η πύρινη λαίλαπα γίνεται εργαλείο στα χέρια των περφορμερ και των φωτογράφων, τότε το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακά έργα τέχνης που κόβουν την ανάσα.
Δείτε στη συνέχεια φαντασμαγορικά στιγμιότυπα με τους περφόμερ να παίζουν κυριολεκτικά με τη φωτιά

http://www.iefimerida.gr

Ποιοι ηθελαν το τελος του ταγματος των Ιπποτων του Ναου

Η δράση των Ναϊτών μέχρι την πτώση τους που ξεκίνησε Παρασκευή και 13 το 1307

Πολλοί θεωρούν πως ο μύθος που συνδέει την Παρασκευή και 13 με τη δεισιδαιμονία γεννήθηκε με την απόφαση του Πάπα να εκδώσει διάταγμα για τη σύλληψη και θανάτωση των ναϊτών ιπποτών. 

Το διάταγμα εκδόθηκε σε συνεννόηση με τον βασιλιά της Γαλλίας Φίλιππου του Δ΄, Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 1307.

Το τάγμα των Ιπποτών του Ναού, ή Ναϊτών όπως έμειναν στην ιστορία, αποτέλεσε για χρόνια μια από τις πιο σημαντικές στρατιωτικές και οικονομικές δυνάμεις της εποχής του.

Οι Ναΐτες ιππότες ήταν στρατιώτες, μοναχοί, τραπεζίτες και ίσως θεματοφύλακες κάποιου μεγάλου, επικίνδυνου μυστικού, που προκάλεσε τελικά και την πτώση τους.

Το τάγμα αυτό ιδρύθηκε στον απόηχο της Α' Σταυροφορίας, το 1.118 μ.Χ με σκοπό να βοηθήσει το χριστιανικό νεοϊδρυθέν Βασίλειο της Ιερουσαλήμ να διατηρηθεί ενάντια των μουσουλμάνων γειτόνων του και να εξασφαλίσει την ασφαλή και ελεύθερη προσέλευση του μεγάλου αριθμού των Ευρωπαίων προσκυνητών που συνέρρεαν στην Ιερουσαλήμ, μετά την κατάκτησή της από τους Σταυροφόρους. 

Το όνομά τους παραπέμπει στο ιστορικό αρχηγείο τους που βρίσκεται σε ένα τμήμα του Όρος του Ναού στην Ιερουσαλήμ, περιοχή που ονομαζόταν Templum Salomonis. 

Η ονομασία αυτή πιθανολογείται ότι προέρχεται από το γεγονός ότι στο Όρος του Ναού βρισκόταν ο περίφημος Ναός του Σολομώντα που χτίστηκε περίπου το 950 π.Χ. και που αργότερα καταστράφηκε και ξαναχτίστηκε αρκετές φορές. Το τμήμα αυτό οι Ιππότες του Ναού μετονόμασαν σε Templum Domini, δηλαδή «Ναό του Θεού».

Η ιστορία των Ιπποτών του Ναού είναι συνδεδεμένη με τον Κόμητα Ούγο της Καμπανίας (Hugo de la Champagne). 

Το 1104 ο κόμης επισκέπτεται την Ιερουσαλήμ με μία ακολουθία υποτακτικών σε αυτόν ιπποτών. 

To 1108 ο κόμης επιστρέφει στην Ευρώπη και το 1114 ξαναγυρνάει στην Ιερουσαλήμ συνοδευόμενος από τον υποτακτικό του ιππότη Ούγο ντε Παγιέν (Hugues de Payns). 

Άγνωστο παραμένει το αν ο Ούγος ντε Παγιέν ακολούθησε τον άρχοντά του στο πρώτο του ταξίδι. Κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Βαλδουίνου του Β' που στο μεταξύ είχε διαδεχτεί τον Βαλδουίνο τον Α' στο θρόνο της Ιερουσαλήμ, το 1118 μ.Χ, ο Ούγος ντε Παγιέν μαζί με άλλους 8 ιππότες παρουσιάστηκαν στο βασιλιά και του πρότειναν την ίδρυση μίας κοινότητας ιπποτών που θα ακολουθούσε τον κανόνα θρησκευτικού τάγματος και θα αφιερωνόταν στην προστασία των προσκυνητών. 

To ίδιο έπραξαν και με τον Πατριάρχη Βαρμούνδο του Πικινί (Warmund de Picquigny)που είχε διαδεχτεί τον Δαϊμβέρτο. 

Είχαν σκεφτεί να ακολουθήσουν τον Κανόνα του Αγίου Αυγουστίνου (Augustine of Hippo). Η πρόταση αυτή έγινε δεκτή από το βασιλιά και τον Πατριάρχη.

Με το πέρασμα του χρόνου το τάγμα των Ναϊτών ασχολείται έντονα με τραπεζικές δραστηριότητες. Οι Ναΐτες δημιούργησαν στην ουσία το πρώτο τραπεζικό σύστημα και ανακάλυψαν τις επιταγές (για την ακρίβεια ένα είδος φορτωτικής) πολύ πριν από τους Φλωρεντινούς τραπεζίτες. 

Όταν κάποιος επιθυμούσε να μεταβεί στην περιοχή της Παλαιστίνης, χρειαζόταν χρήματα και αν δεν αισθανόταν ασφαλής να ταξιδέψει τόσο μακριά με κοσμήματα και χρυσάφι στην κατοχή του, μπορούσε να απευθυνθεί στους Ναΐτες της Γαλλίας, της Ισπανίας ή της Ιταλίας, να πάρει ένα ομόλογο και ακολούθως να εισπράξει τα χρήματά του όταν θα έφθανε στην Παλαιστίνη. Ανακάλυψαν, λοιπόν, την πρώτη μορφή επιταγής.

Μία ένδειξη των ισχυρών πολιτικών διασυνδέσεων των Ναϊτών είναι ότι η ενασχόλησή τους με τις τραπεζικές εργασίες δεν οδήγησε σε αύξηση της εσωτερικής αμφισβήτησης μέσα στο τάγμα, αλλά και γενικότερα στην εκκλησία. Αυτό δείχνει ότι διέθεταν ισχυρή κάλυψη, τόσο σε πολιτικό, όσο και σε εκκλησιαστικό επίπεδο. 

Οι κατηγορίες αυτές παραμερίστηκαν με τη δικαιολογία ότι οι Ναΐτες διατηρούσαν δικαιώματα εκμετάλλευσης των υποθηκευμένων σε αυτούς περιουσιών. Οι Ναίτες είχαν εφεύρει κώδικες με τους οποιους έκαναν τις συναλλαγές τους σε όλα τα σημεία της Ευρώπης.

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου του 1307 πολλοί Ναΐτες στη Γαλλία συνελήφθησαν κατόπιν μυστικών εντολών του βασιλιά Φιλίππου Δ' του Ωραίου, ο οποίος εποφθαλμιούσε τα πλούτη τους. 

Ο τελευταίος με την υποστήριξη του Πάπα Κλήμη του Ε' ο οποίος κατάργησε το τάγμα, δήμευσε όλη τους την περιουσία (συμπεριλαμβανομένων και τεράστιων εκτάσεων γης). 

Πολλά υψηλόβαθμα στελέχη του τάγματος, συμπεριλαμβανομένου και του τελευταίου Μεγάλου Μάγιστρου Ζακ ντε Μολέ (Jacques de Molay), υποβλήθηκαν σε βασανιστήρια και κάηκαν στην πυρά.

Νεότερες ανακαλύψεις έχουν φέρει στο φως έγγραφα της δίκης τα οποία φανερώνουν ότι παρά το γεγονός ότι είχαν κατηγορηθεί για αιρετικές δοξασίες κατά τις μυητικές τελετές τους, στη δίκη που έγινε έπεισαν τον Πάπα πως ήταν αθώοι και ότι η καταδίκη τους ήταν αποτέλεσμα της συκοφάντησής τους από τον βασιλιά Φίλιππο.

Το τραπεζικό σύστημα που οι Ναΐτες είχαν εγκαθιδρύσει στην Ευρώπη είχε ενοχλήσει την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, καθώς πολλοί ευγενείς υποστήριζαν τους Ναΐτες με τεράστια χρηματικά ποσά τα οποία θα μπορούσαν να κατέληγαν στα ταμεία της Εκκλησίας αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές. Ύστερα από την εξόντωση των Ναϊτών, άλλα ιπποτικά τάγματα αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τις τραπεζικές τους δραστηριότητες.

Αν και πολλοί Ευγενείς ήταν ευνοϊκά διατεθειμένοι απέναντι στους Ναΐτες, τους αποκήρυξαν φοβούμενοι τον αφορισμό από τον Πάπα. Από τις λίγες εξαιρέσεις ήταν ο Ρόμπερτ Μπρους της Σκωτίας, ο οποίος είχε ήδη αφοριστεί. Κατά συνέπεια, αρκετοί Ναΐτες διέφυγαν στη Σκωτία. Πιστεύεται ότι το Σκωτικό Μασονικό Τάγμα έχει τις ρίζες του στο τάγμα των Ιπποτών του Ναού.

http://www.newsbeast.gr

Συνεληφθη ιερεας που βιαζε ανηλικα αγορια


Για σεξουαλική κακοποίηση νεαρών αγοριών και εφήβων κατηγορείται ένας 68χρονος ιερέας, που συνελήφθη στην πόλη Lille στη βόρεια Γαλλία.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά,  οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει για βιασμούς αφορούν την περίοδο από το 1976 έως και το 2007.Οι υποψίες ξεκίνησαν όταν ο Αρχιεπίσκοπος της περιοχής είχε λάβει μία ανώνυμη επιστολή-καταγγελία και είχε ενημερώσει τον εισαγγελέα της Lille.
Την ίδια περίοδο, ένα άλλο θύμα είχε καταγγείλει τον ιερέα στο νότο της Γαλλίας. Οι δύο αυτές καταγγελίες συνδέθηκαν από τις αρχές και προχώρησαν στη σύλληψη του ιερέα, ο οποίος κατά την κράτηση του παραδέχτηκε τις πράξεις του κι επιβεβαίωσε όσα του προσάπτουν, τα οποία συνδέονται με τις διάφορες ενορίες από τις οποίες είχε περάσει.
Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 13 θύματα, αλλά όπως δήλωσε ο αρμόδιος εισαγγελέας, «ο ιερέας έχει δώσει κι άλλα ονόματα». Αυτό όμως που σοκάρει ακόμα περισσότερο, είναι το γεγονός ότι ο ιερέας ήταν υπεύθυνος για τα θύματά του σε θερινές κατασκηνώσεις για παιδιά, τα οποία καλούσε να τον ακολουθήσουν στο σπίτι του, όπου τα κακοποιούσε σεξουαλικά.
Ο ίδιος εξέφρασε βαθιά μεταμέλεια μετά τη σύλληψή του και ζήτησε συγγνώμη από τα θύματα και τις οικογένειες τους, ενώ έχει απαλλαχθεί πια από οποιοδήποτε καθήκον σε σχέση με την εκκλησία.




Ροζ ακριδα!


Είναι ένα είδος εντόμου που ζει κυρίως στην Αμερική και ονομάζονται μακρείς καρασφόροι ακρίδες αν και είναι περισσότερο συγγενικό είδος με το τριζόνι. Το χρώμα τους είναι έντονο πράσινο αλλά σπάνια, μια φορά στις 500, έχουν ρόζ χρώμα!


Perierga.gr - Katydid
Perierga.gr - Katydid
Perierga.gr - Katydid
Perierga.gr - Katydid


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger