Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ποια είναι η λύση στη φαλάκρα;;; Δείτε τι ανακάλυψαν!!!

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013


Mετά από πολλά χρόνια άκαρπων προσπαθειών, οι ερευνητές κατάφεραν να κλωνοποιήσουν τριχοθυλάκια, τα μικροσκοπικά "εργοστάσια" παραγωγής μαλλιών, χρησιμοποιώντας δερματικά κύτταρα.

Μέχρι σήμερα οι θεραπείες που υπήρχαν επιβράδυναν την απώλεια των μαλλιών αλλά δεν οδηγούσαν στην ανάπτυξη νέων τριχών που θα αντικαθιστούσαν όσες έμεναν στην. . . τσατσάρα. Με αυτήν τη νέα μέθοδο, τα ανθρώπινα κύτταρα, αφού καλλιεργήθηκαν στο εργαστήριο, επανεμφυτεύτηκαν σε δέρμα ποντικών, κάτι που επέτρεψε την παραγωγή τριχοθυλακίων.

"Η μέθοδος επιτρέπει να αναπτύσσουμε μεγάλο αριθμό τριχοθυλακίων ή να αναζωογονούμε τα υπάρχοντα τριχοθυλάκια, χρησιμοποιώντας δερματικά κύτταρα από πολλούς δωρητές μαλλιών", εξήγησε η Δρ. Άντζελα Κριτιάνιο, καθηγήτρια δερματολογίας στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης και εκ των συγγραφέων της μελέτης που δημοσιεύεται στην επιστημονική επιθεώρηση PNAS (Proceedings of the National Academy of Sciences). Η τεχνική αυτή καθιστά δυνατή τη μεταμόσχευση μαλλιών σε ανθρώπους που έχουν ελάχιστα τριχοθυλάκια, άνδρες και γυναίκες, είτε λόγω τριχόπτωσης είτε επειδή έχουν υποστεί εγκαύματα, εξήγησε η Κριτιάνιο.

Στο πλαίσιο της έρευνας αυτή, καλλιεργήθηκαν στο εργαστήριο κύτταρα από επτά δωρητές. Στη συνέχεια, εμφυτεύτηκαν στην πλάτη ποντικών και μέσα σε λίγες ημέρες τα μοσχεύματα άρχισαν να παράγουν νέες τρίχες, στις πέντε από τις επτά δοκιμές που έγιναν.

Από τους γενετικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν διαπιστώθηκε ότι τα νέα τριχοθυλάκια ήταν ανθρώπινα και γενετικά παρόμοια με εκείνα των αρχικών δωρητών.
Οι συγγραφείς της μελέτης πάντως έχουν και άσχημα νέα για τους ενδιαφερόμενους φαλακρούς, αφού προειδοποιούν ότι θα χρειαστεί να περάσει αρκετός χρόνος και να γίνουν περισσότερες δοκιμές αυτής της τεχνικής προτού να δοκιμαστεί η μέθοδός τους στους ανθρώπους.

newsit.gr

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ στη Σκωτία!!! Θέλουν να σκοτώσουν χιλιάδες κουνέλια!!!


Χιλιάδες κουνέλια θα... θυσιαστούν σε ένα νησάκι της Σκωτίας καθώς κρίθηκαν υπεύθυνα για την καταστροφή των τάφων και για τις κατολισθήσεις που  σημειώνονται εκεί, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο οργανισμός για τη διαφύλαξη της σκωτσέζικης κληρονομιάς.

"Υπάρχουν περισσότερα από 16.000 κουνέλια" στο νησί Κάνα, επιφανείας 10  τετραγωνικών χιλιομέτρων, με πληθυσμό μόλις 12 κατοίκους, εξήγησε μία  εκπρόσωπος του National Trust of Scotland. Σε κάθε κάτοικο του νησιού δηλαδή  αντιστοιχούν περισσότερα από 1.300 κουνέλια. Επειδή ο αριθμός των κουνελιών  έχει αυξηθεί υπερβολικά "πρέπει να ληφθούν μέτρα για να μειωθεί", πρόσθεσε,  τονίζοντας ότι "προκαλούν καταστροφές" στο περιβάλλον και στα κτίσματα.

"Τα κουνέλια σκάβουν στα νεκροταφεία και ξεθάβουν τα οστά", είπε μία κάτοικος του Κάνα, η Γουίνι Μακίνον, 51 ετών. "Τρώμε ένα σωρό πίτες με κουνέλι αλλά δεν καταφέραμε να τα περιορίσουμε", πρόσθεσε.

Η τελευταία καταστροφή, μια κατολίσθηση, σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα και  αποδίδεται αφενός στις βροχές και αφετέρου στο γεγονός ότι τα κουνέλια είχαν σκάψει το χώμα, αποδυναμώνοντάς το. Ως αποτέλεσμα, ο μοναδικός δρόμος του νησιού έγινε αδιάβατος και το κόστος για τη μεταφορά υλικών για την επισκευή  του είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Το σχέδιο μείωσης του αριθμού των κουνελιών θα τεθεί σε εφαρμογή μέχρι τα Χριστούγεννα. Η εκπρόσωπος είπε ότι η πιθανότερη μέθοδος για την εξόντωσή τους είναι το κυνήγι τους με ντουφέκια.

Το National Trust of Scotland είχε στο παρελθόν προβεί σε μια άλλη εκστρατεία, για την εξόντωση των αρουραίων στο νησί Κάνα, το οποίο φιλοξενεί μια σημαντική  αποικία πουλιών. Οι αρουραίοι εισήχθησαν στο νησί μάλλον κατά λάθος, τον 19ο  αιώνα, και πολύ σύντομα εξελίχθηκαν σε μάστιγα καθώς έτρωγαν τα αυγά των  πουλιών. Μεταξύ 2006-8 εξοντώθηκαν 10.000 αρουραίοι, στο πλαίσιο ενός  προγράμματος που στοίχισε σχεδόν 700.000 ευρώ.

star.gr

5 μύθοι «αντιγήρανσης» καταρρίπτονται αμέσως

Όλοι, ανεξάρτητα από ηλικία, γένος και κοινωνικό υπόβαθρο θέλουμε να έχουμε μία όμορφη εμφάνιση. Για το λόγο αυτό, είμαστε διατεθειμένοι (τουλάχιστον οι περισσότεροι) να δοκιμάσουμε κάθε κρέμα, συνταγή και «μυστικό ελιξήριο νεότητας» μας προτείνουν. Μήπως πρέπει επιτέλους να καταρρίψουμε τους μύθους περί αντιγήρανσης;
Μύθος 1ος: Μπορούμε να εξαφανίσουμε τις ρυτίδες
Οι ρυτίδες στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία σχέση με το ξηρό δέρμα, γι’ αυτό και η θεωρία, ότι μία καλή ενυδατική κρέμα μπορεί να τις εξαφανίσει, δεν είναι παρά ένας μύθος.
Οι ρυτίδες δημιουργούνται κατά κύριο λόγο από την έκθεση στον ήλιο, τις κινήσεις των μυών, την έλλειψη οιστρογόνου και την απώλεια λίπους, ενώ σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή τους παίζει και η κληρονομικότητα.
Οι περισσότερες ενυδατικές κρέμες απλά κάνουν το δέρμα να μοιάζει νεότερο και πιο ομαλό για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν εξαφανίζουν τις ρυτίδες.
Μύθος 2ος: «Έχω καλά γονίδια»
Τα γονίδια, που κληρονομεί ο καθένας από τους γονείς του σίγουρα παίζουν σημαντικό ρόλο, καθώς υπαγορεύουν ορισμένες πτυχές της διαδικασίας γήρανσης, αλλά σε καμία περίπτωση δε μπορούν να καθορίσουν τη διατροφή, τις συνήθειες που έχει ο καθένας στον ύπνο, το άγχος που τον διακατέχει και τις επιλογές που ακολουθεί στην καθημερινότητά του.
Άρα, μπορεί συνολικά, βλέποντας τους γονείς του κάποιος, να έχει μία γενική ιδέα του πως θα είναι όταν γεράσει, αλλά αυτό δεν είναι απόλυτο, καθώς οι επιλογές του τρόπου ζωής του καθενός είναι εκείνες, που καθορίζουν σημαντικότατα τη διαδικασία γήρανσης.
Μύθος 3ος: Μπορούμε να «γυρίσουμε» το χρόνο πίσω
Το ανθρώπινο σώμα είναι μια περίπλοκη μηχανή και όπως όλες (οι μηχανές) με την πάροδο του χρόνου και την καθημερινή χρήση, φθείρεται. Η έλλειψη ύπνου, η κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών, το κάπνισμα, η αδράνεια και η κακή διατροφή επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης.
Αντίθετα, ο υγιεινός τρόπος ζωής μπορεί να οδηγήσει σε μία ομαλή διαδικασία γήρανσης, χωρίς ωστόσο να μπορεί να την αποτρέψει.
Μύθος 4ος: Θεραπεία αντιγήρανσης
Η διαδικασία της γήρανσης ξεκινά αρκετά νωρίτερα από ό,τι μπορεί να σκεφτεί ο καθένας. Το σώμα αρχίζει ήδη, να δείχνει τα πρώτα σημάδια γήρανσης στα 20 χρόνια, ακόμη και αν αυτά δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι.
Στα 30 χρόνια, τα επίπεδα των ορμονών αρχίζουν να μειώνονται και παρατηρούνται τα πρώτα «ίχνη»: το δέρμα δεν είναι τόσο φωτεινό και εύπλαστο, όπως ήταν κάποτε.
Η διαδικασία συνεχίζεται με πιο εμφανή σημάδια και αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν, ότι μια καλή αντιγηραντική θεραπεία μπορεί να επιβραδύνει σημαντικά τις επιπτώσεις της γήρανσης.
Αυτό είναι δυνατό, αλλά μέχρι ένα σημείο, καθώς «μαγικά φίλτρα» δεν υπάρχουν και αρκετά από τα πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα της όποιας αντιγηραντικής θεραπείας, δυστυχώς δεν αντιμετωπίζονται.
Μύθος 5ος: Η διατροφή δεν επηρεάζει το δέρμα
Το δέρμα (οποιοδήποτε προϊόν αντιγήρανσης και αν χρησιμοποιεί κάποιος), στην ουσία τρέφεται από τα λιπαρά οξέα, τις βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά, που περιέχουν τα καθημερινά γεύματα.
Η καλύτερη διατροφή για το δέρμα και τη συνολική υγεία του οργανισμού, είναι εκείνη που περιλαμβάνει φρούτα, λαχανικά, δημητριακά ολικής αλέσεως και άπαχες πρωτεΐνες. Τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη C συμβάλλουν επίσης, σε μία πιο νεανική όψη.

clickatlife

Κτηνοτρόφος έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση αγριογούρουνου


Τραγικό θάνατο από επίθεση αγριογούρουνου βρήκε 54χρονος κτηνοτρόφος στο Δαμάσι Τυρνάβου. Τον δάγκωσε στον αριστερό μηρό, με αποτέλεσμα να του κόψει την κεντρική αρτηρία και να χάσει τη ζωή του από αιμορραγία.
Κτηνοτρόφος έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση αγριογούρουνου.

Ο άτυχος άνδρας, πήρε τα πρωί το κοπάδι του να το οδηγήσει σε βοσκοτόπια που βρίσκονται ψηλά σε θαμνώδη περιοχή του χωριού.

Περίπου 500 μέτρα από τον στάβλο του δέχθηκε επίθεση από αγριογούρουνο, που ήταν ανάμεσα στους θάμνους και το οποίο δεν είχε αντιληφθεί.

Η επίθεση που δέχθηκε ήταν βίαιη με αποτέλεσμα το άγριο ζώνο να κόψει την κεντρική αρτηρία στον αριστερό μηρό του κτηνοτρόφου και να πεθάνει από αιμορραγία.

Πριν χάσει τις αισθήσεις του ο 54χρονος κατάφερε να επικοινωνήσει μέσω τηλεφώνου με την οικογένεια του, η οποία ειδοποίησε το ΕΚΑΒ αλλά εξέπνευσε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Στρες: Οι 3 βασικές συμβουλές των ψυχολόγων


Το πώς βλέπουμε τα πράγματα είναι προϊόν της σχέσης μας με τις προσδοκίες. Κανείς δεν ξέρει τι μας επιφυλάσσει το μέλλον και το πώς αντιμετωπίζουμε το άγνωστο –ελπίζοντας για το καλύτερο και αναμένοντας το χειρότερο– επηρεάζει άμεσα την ψυχολογία μας.

Η στάση μας απέναντι στα πράγματα είναι επιλογή. Οι αισιόδοξοι άνθρωποι ισχυρίζονται πως έχουν εκ γενετής το «χάρισμα» να βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο, κι όμως οι ίδιοι επιλέγουν πώς θα διαχειριστούν την αγωνία της αναμονής και την αντίδρασή τους στα γεγονότα. Αντίστοιχα, και η απαισιόδοξη στάση είναι επιλογή και καθορίζει τις τακτικές αντιμετώπισης του αναπάντεχου.

Διαβάστε τις συμβουλές

 που ακολουθούν ώστε να διαχειρίζεστε πιο αποτελεσματικά τις προσδοκίες σας και να μειώσετε το στρες στη ζωή σας.

- Αναθεωρείστε την έννοια του στρες: Βάζοντας στο στρες την ταμπέλα του «κακού» η κατάσταση αυτόματα επιδεινώνεται κι έτσι οι προσδοκίες μας απέναντι στις στρεσογόνες καταστάσεις μας καταστρέφουν τη μέρα. Αντί να ανησυχούμε ότι το στρες θα καταστρέψει τα πάντα, πρέπει να μάθουμε να το αντιμετωπίζουμε ως σύμμαχο. Η αντίδραση του ίδιου του οργανισμού στο στρες είναι μια προσπάθεια αντιμετώπισης των εξωτερικών κινδύνων. Όταν το βλέπουμε έτσι, μπορούμε να επαναπροσδιορίσουμε το στρες και να το δούμε ως την κινητήρια δύναμη που μας βοηθά να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο. 
- Μην περιμένετε όλοι να συμφωνούν μαζί σας: Εάν αναμένουμε μια καθολική αποδοχή και υποστήριξη κάθε σκέψης και κάθε ιδέας που εκφράζουμε, αναμφίβολα πρόκειται να αντιμετωπίσουμε τεράστια απογοήτευση. Δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός μας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των άλλων. Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στις επιλογές μας ώστε να μη χρειαζόμαστε επιβεβαίωση από τους γύρω μας.
- Μην περιμένετε κανείς να διαβάσει τη σκέψη σας: Μην πιστεύετε ότι αν κάποιος σας αγαπάει, πρέπει να ξέρει τι σκέφτεστε. Αυτό μπορεί να προκαλέσει περιττό στρες στη ζωή σας και εντάσεις στις σχέσεις σας. Πρέπει να επικοινωνούμε τις ανάγκες μας ώστε να καρπωθούμε τα οφέλη μιας υγιούς σχέσης. 

Το πιο... εφιαλτικό σπίτι στις ΗΠΑ πωλείται για 2,1 εκατ. δολάρια


Όποιοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν σπίτι στο Δυτικό Λος Άντζελες και δεν φοβούνται τα βράδια να κοιμούνται μόνοι τους, η ευκαιρία που παρουσιάζεται είναι μοναδική.


Το σπίτι όπου γυρίστηκε η ταινία «Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες» πωλείται και όποιος δεν έχει πρόβλημα με τον Freddy Krueger μπορεί να δώσει 2,1 εκατομμύρια δολάρια και να γίνει δικό του.

Το σπίτι αυτό που χτίστηκε το 1919 είναι 250 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια με τζάκι, τρία μπάνια, μεγάλο σαλόνι, υπερπολυτελή κουζίνα και φυσικά πισίνα.

Το θρυλικό «A Nightmare on Elm Street» του Wes Craven γυρίστηκε το 1984.

http://www.newsbomb.gr

Αυτά τα ΖΩΔΙΑ μπορείς μόνο να εμπιστευθείς…



Διάβασε το ζώδιό σου, αλλά και το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε αν η εμπιστοσύνη μπορεί να είναι εφικτή στη σχέση σας!!!


ΚΡΙΟΣ
Θα εμπιστευτεί και ας την πατήσει …
Το Κριάρι ακολουθεί γρήγορους ρυθμούς σε όλους τους τομείς της ζωής του, δεν σκέφτεται, δεν περιμένει, πατάει γκάζι και όπου βγάλει … Στις σχέσεις του είναι ο άνθρωπος που θα εμπιστευτεί γρήγορα και με αθωότητα, όποιο άτομο γνωρίσει, χωρίς να κάνει δεύτερη σκέψη. Ακόμα και τις στιγμές που «κλονίζεται» η εμπιστοσύνη του, μπορεί να νευριάσει, να φωνάξει και να αγριέψει… δεν το βάζει όμως κάτω , με την ίδια ευκολία θα εμπιστευτεί ξανά και ξανά τα νέα άτομα που θα μπουν στη ζωή του. Σε βάζει σε υποψίες αν … Μήπως τον τελευταίο καιρό αμφιβάλεις για τις προθέσεις του Κριού σου; Αναρωτιέσαι αν πρέπει να του έχεις εμπιστοσύνη;

Γενικότερα το Κριάρι φημίζεται για την αμεσότητα και την ειλικρίνεια του, θα πει την ωμή αλήθεια έστω και αν ξέρει ότι θα πονέσει. Επειδή όμως για κανέναν άνθρωπο δεν μπορούμε να βάλουμε το χέρι μας στην φωτιά, τα σημάδια που θα σου δείξουν ότι πρέπει να συγκρατηθείς και να διατηρείς τις αμφιβολίες σου είναι τα εξής: α) αρνείται τα πάντα, ακόμα και τις προτάσεις που κάποτε τον ενθουσίαζαν, β) η επιθετικότητα , η νευρικότητα και η αθυροστομία του, χωρίς να συντρέχει λόγος, φανερώνουν ότι έχει ενοχές, γ)γίνεται είρωνας.


ΤΑΥΡΟΣ
Δεν χαρίζει την εμπιστοσύνη του όπου κι όπου…
Η σταθερότητα και η ασφάλεια είναι οι βασικές συναισθηματικές ανάγκες του Ταύρου, ο οποίος προσδοκά να έχει αλλά και να του έχουν εμπιστοσύνη. Δεν ανοίγει εύκολα τα χαρτιά του και δεν δημιουργεί με άνεση νέες σχέσεις. Δεν χαρίζει την εμπιστοσύνη του όπου κι όπου, θα πάρει τον χρόνο του για να αποφασίσει αν ένα άτομο είναι άξιο για να βασιστεί επάνω του χωρίς κανέναν φόβο και δισταγμό. Αν όμως γίνουν γεγονότα που θα του κλονίσουν την εμπιστοσύνη του, τότε γίνεται σαν μαινόμενος Ταύρος σε υαλοπωλείο και όσες καλές δικαιολογίες και αν του χαϊδέψουν τα αυτιά, αυτός δεν πρόκειται να δώσει δεύτερη ευκαιρία … Τα Ταυρίσια παιχνίδια εμπιστοσύνης …

Όσο σταθερός και άξιος εμπιστοσύνης να είναι ένας Ταύρος, δεν παύει να είναι και αυτός μέρος της «ζούγκλας» που όλοι ζούμε. Τα σημάδια λοιπόν που πρέπει να σε προβληματίσουν ότι η εμπιστοσύνη που του δείχνεις δεν πρέπει να είναι στο 100% , είναι όταν: α) αρχίζει να ζηλεύει, ενώ είσαι στο σπίτι σου με τις παντόφλες σου, δηλαδή χωρίς να συντρέχει κανένας απολύτως λόγος, β) τσεκάρεις ότι λέει κάποια ψέματα, έστω και αν είναι αθώα, γ) γίνεται ιδιαίτερα εγκρατής και λιγομίλητος και παύει να έχει διάθεση για οτιδήποτε…


ΔΙΔΥΜΟΙ
Για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του, πρέπει να τον πείσεις…
Έχεις το κέφι και την διάθεση να κουβεντιάσεις ατελείωτες ώρες με τον Δίδυμο για το θέμα της εμπιστοσύνης; Αν ναι, τότε προετοιμάσου για να έχεις πολύ λογικά επιχειρήματα που θα τον πείσουν, για ποιο λόγο μπορεί να σε εμπιστευτεί … Τα λόγια σου, οι απόψεις σου για τη ζωή αλλά και ο τρόπος συμπεριφοράς σου, είναι τα must για την κατάκτηση της εμπιστοσύνης ενός Διδύμου. Μπορεί να φαίνεται ανέμελος ή ανώριμος, ή να πιστεύεις ότι σου έχει τυφλή εμπιστοσύνη… στην ουσία όμως θα πρέπει να θυμάσαι πώς για να σε εμπιστευτεί θα πρέπει εσύ από την πλευρά σου να τον πείσεις.

Φύλαγε τα ρούχα σου για να σου μείνουν τα μισά…
Ο Δίδυμος μπορεί να είναι ο πιο έμπιστος άνθρωπος στις φιλικές, οικογενειακές και επαγγελματικές του σχέσεις. Στις ερωτικές του σχέσεις όμως έχει ένα θεματάκι… διακρίνεται από επιπολαιότητα. Μπορεί να μην θέλει σκόπιμα να σου κλονίσει την εμπιστοσύνη που έχεις για το άτομο του, όμως η ανάλαφρη και ανώριμη τακτική του στα ζητήματα της καρδιάς, τον οδηγούν σε λάθη. Να ανησυχείς λοιπόν όταν το Διδυμάκι κόβει τις επικοινωνίες, τα τηλέφωνα και είναι κοφτό και μονολεκτικό απέναντί σου…


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θέλει όσο τίποτα άλλο να έχει στο πλάι του άτομα που εμπιστεύεται …
Η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητη για όλες τις σχέσεις που συνάπτει το τρυφερό και ευαίσθητο Καρκινάκι, όμως δύσκολα καταφέρνει να χαλαρώσει συναισθηματικά και να περιορίσει τις καχυποψίες του. Ο φόβος της απόρριψης, της προδοσίας αλλά και της απάτης, από βιώματα που είχε στο παρελθόν του, δεν τον αφήνουν να εμπιστευτεί εξολοκλήρου το άτομο που έχει στο πλάι του. Όσο και να αγαπά, πάντα θα διατηρεί τις αμφιβολίες του …

Δεν μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη αν του αφήνεις συναισθηματικά κενά Όπως δεν του αρέσει να κοροϊδεύει, έτσι δεν του αρέσει να τον ξεγελούν. Τις στιγμές που μπορεί να νιώσει συναισθηματικά παραμελημένος μπορεί να οδηγηθεί σε πράξεις που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου. Πώς θα ανακαλύψεις ότι πρέπει να διατηρείς τις επιφυλάξεις σου με το Καρκινάκι; Θα το πιάσεις να σου λέει ψέματα, περιορίζει τα γλυκόλογα και την τρυφερότητα.


ΛΕΩΝ
Δείξε του πόσο σημαντικός είναι για εσένα και θα σε εμπιστευτεί …
Το Λιοντάρι ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που χαρίζουν απλόχερα τα συναισθήματά τους! Απαραίτητη προϋπόθεση όμως, δεν είναι άλλη από το να τον εκτιμάς, να τον σέβεσαι, να τον θαυμάζεις αλλά και να τον εμπιστεύεσαι και εσύ από την πλευρά σου! Ο Λέοντας είναι ο άνθρωπος που εμπνέει εύκολα την εμπιστοσύνη στους γύρω του και την χαρίζει εύκολα και αυτός στους ανθρώπους που έχει κοντά του … Αν όμως διαψευστεί, έστω και αν είναι αρκετά δυνατός, πληγώνεται ανεπανόρθωτα… Προσοχή όταν η στάση του Λέοντα είναι γεμάτη υπεκφυγές…

Σπάνια ένα Λιοντάρι θα δράσει ενάντια στην εμπιστοσύνη που του δείχνεις, πολύ απλά γιατί διαθέτει σταθερότητα και σεβασμό απέναντι στα άτομα που αγαπά. Ωστόσο επειδή στις αισθηματικές σχέσεις δεν μπαίνουν ποτέ κανόνες, θα πρέπει να προβληματιστείς και να αναρωτηθείς αν το Λιοντάρι αξίζει την εμπιστοσύνη σου όταν: 1) αρχίζει να ξεχνά σημαντικά γεγονότα (επέτειο, γενέθλια, γιορτές), 2) αρχίζει να γίνεται αρκετά επιθετικό, 3)όταν σταματήσει να σε κοιτά μέσα στα μάτια!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εμπιστεύεται όσους έχουν αποδείξει με τις πράξεις τους ότι το αξίζουν…
Κατά γενική ομολογία, ο Παρθένος ανήκει στην κατηγορία των ζωδίων που δεν χαρίζει εύκολα την εμπιστοσύνη του στους γύρω του. Προτιμά να έχει στη ζωή του λίγους και καλούς ανθρώπους, με τους οποίους τον συνδέουν αμοιβαία αισθήματα εκτίμησης, σεβασμού και εμπιστοσύνης. Θα σε περάσει από αρκετά «τεστάκια» για να διακρίνει αν έχεις τις προϋποθέσεις για να σε εμπιστευτεί. Αν τελικά του αποδείξεις με τις πράξεις σου, ότι είσαι ένα αξιόπιστο άτομο , τότε ναι, θα σε εμπιστευτεί ανεπιφύλακτα και θα σε συμπεριλάβει στους ανθρώπους που δίνεται ανεπιφύλακτα. Όταν πρέπει να σταματήσεις να τον εμπιστεύεσαι, θα στο πει ο ίδιος …

Ο Παρθένος ξέρει να σέβεται τους γύρω του, επειδή πάνω από όλα σέβεται τον εαυτό του! Δεν θα κλόνιζε ποτέ την εμπιστοσύνη ενός ανθρώπου που αγαπά και εκτιμά. Αν η ζωή παίξει περίεργα παιχνίδια και ο Παρθένος αρχίσει να αισθάνεται αδύναμος για να διατηρήσει την αξιοπιστία του, θα κουβεντιάσει μαζί σου και θα σου δηλώσει ευθέως, ότι θα ήταν καλύτερο για σένα να μην του έχεις ανεπιφύλακτη εμπιστοσύνη.


ΖΥΓΟΣ
«Να εμπιστευτώ ή να μην εμπιστευτώ» ιδού το δίλημμα του Ζυγού …
Για κάθε σημαντική απόφαση της ζωής του, ο Ζυγός μπαίνει σε διλήμματα… ακόμα και στο θέμα της εμπιστοσύνης υπάρχει μέσα του ο διχασμός, αν πρέπει ή δεν πρέπει να εμπιστευτεί το άτομο που έχει απέναντί του. Παρόλα τα διλήμματα και τις ανασφάλειές του, ο Ζυγός αφήνεται στα συναισθήματά του και εμπιστεύεται εύκολα και γρήγορα όποιο άτομο τον γοητεύσει. Αν «φάει τα μούτρα του», έχει τον τρόπο να ξεπερνά εύκολα και να ξεκινά και πάλι από την αρχή. Εύκολα μπορείς να τον εμπιστευτείς, δύσκολα μπορείς να καταλάβεις ότι δεν το άξιζει…

Η διπλωματική φύση του Ζυγού, η ευγένεια, η γλυκύτητα και οι καλοί του τρόποι θα σε κάνουν να τον εμπιστευτείς πολύ γρήγορα. Ξέρει πολύ καλά πώς να χειριστεί τους ανθρώπους και τις καταστάσεις, προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, όμως έχει και τον τρόπο να μπορεί να «κουκουλώνει» τα λάθη του προκειμένου να μην κλονίσει την εμπιστοσύνη που τρέφουν για αυτόν οι γύρω του! Πώς θα καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι εγκρατής μαζί του; Όταν καταφέρνει να σε κάνει να αισθάνεσαι τύψεις, για πράγματα που δεν φταις και όταν σου φορτώνει τα σφάλματά του, τότε θα πρέπει να ξανασκεφτείς αν πρέπει να εμπιστευτείς…


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πολλές φορές δεν εμπιστεύεται ούτε και την ίδια του την σκιά …
Για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ενός Σκορπιού, πρέπει να μοχθήσεις και πολλές φορές είναι και ακατόρθωτο να το πετύχεις. Ένας Σκορπιός πολλές φορές δεν εμπιστεύεται ούτε τον ίδιο του τον εαυτό, ενώ παράλληλα όταν είναι σε μία σχέση είναι συνεχώς υποψιασμένος ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο μυστικό, κάτι κρυφό … γιατί ξέρει καλά πώς στη ζωή όλα είναι ρευστά! Γνωρίζει καλά ότι εμπιστοσύνη πολλές φορές δεν μπορούμε να έχουμε ούτε στον ίδιο μας τον εαυτό, γι’ αυτό και διατηρεί πάντα τις επιφυλάξεις του και έχει τα κρατήματά του! ωστόσο πολλές φορές όταν παθιάζεται τα παραβλέπει όλα και δίνεται χωρίς φραγμούς!

Αν προδοθεί … βρες τρύπα να κρυφτείς!
Πάντα θα κρατά μία μυστική πλευρά που δεν θα την ανακαλύψεις … Σε προβληματίζει το γεγονός αν πρέπει να εμπιστεύεσαι έναν Σκορπιό; Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζεις καλά, είναι ότι ο Σκορπιός πάντα έχει μία κρυφή, μυστική πλευρά την οποία και δεν θα ανακαλύψεις. Θα σου αφοσιωθεί, θα σε λατρέψεις όμως θα κρατά πάντα κάποια πράγματα μόνο για τον εαυτό του, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη. Πότε θα πρέπει και εσύ από την πλευρά σου να έχεις κρατήματα και επιφυλάξεις; Αν δεν είσαι τύπος και υπογραμμός απέναντί του, είναι καλύτερο για σένα να μην έχεις εμπιστοσύνη στις κινήσεις του. Αν δεν τον ευχαριστείς, δεν τον ικανοποιείς ή δεν του αφοσιώνεσαι ακριβώς όπως επιθυμεί, τότε η εμπιστοσύνη είναι ανέφικτη!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Δίνει πανεύκολα την εμπιστοσύνη του, όμως το ίδιο εύκολα την παίρνει πίσω!
Ο πρόσχαρος και ενθουσιώδης Τοξότης χαρίζει απλόχερα την εμπιστοσύνη του και βάζει με ευκολία νέους ανθρώπους στη ζωή του. Στην αισθηματική του ζωή είναι ανοιχτός και δεν διστάζει να εμπιστευτεί και να ανοίξει όλα τα φύλλα της καρδιάς του – ιδιαίτερα όταν είναι ερωτευμένος-! Σαφώς πολλές φορές την έχει «πατήσει» και έχει αποδειχθεί ότι πολύ κακώς ανοίχτηκε και εμπιστεύτηκε. Δεν μετανιώνει όμως ούτε στιγμή για ότι έκανε, αλλά μόνο για ότι δεν έκανε… Σήμερα μπορείς να τον εμπιστευτείς, αύριο όμως είναι μία άλλη μέρα…

Ο Τοξότης θα καταφέρει πολύ εύκολα να μπει στη ζωή σου και σίγουρα θα διασκεδάσεις την κάθε στιγμή. Όταν όμως τίθεται το θέμα εμπιστοσύνης, πάντα θα έχεις τους ενδοιασμούς σου, γιατί η επιπολαιότητά του στον έρωτα αλλά και η δίψα του για περιπέτειες και εμπειρίες τον παρασύρουν σε κινήσεις που μπορούν να κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου! Μπορείς λοιπόν να τον εμπιστευτείς μόνο όσο ο ενθουσιασμός και η «τρέλα» διατηρούν τον έρωτά σας φλογερό … όταν ο Τοξότης γίνει καπνός και αρχίσει να αποφεύγει, τότε διατήρησε τα κρατήματά σου!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Χωρίς εμπιστοσύνη δεν μπορεί να γίνει απολύτως τίποτα…
Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι απαραίτητο για τον Αιγόκερω να στηρίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό και στην εμπιστοσύνη! Ο Αιγόκερως είναι ένας άνθρωπος με αξίες, ηθική και αρχές και κερδίζει εύκολα την εμπιστοσύνη των ανθρώπων γύρω του. Πόσο εύκολο είναι όμως να σε εμπιστευτεί ένας Αιγόκερως; Εξαιρετικά δύσκολο … θα πρέπει να πληροίς όλες τις προϋποθέσεις που του επιβάλλει η λογική του. Η συνέπεια, η σταθερότητα και η σοβαρότητα είναι τα στοιχεία που θα πρέπει να διαθέτεις, εφόσον θέλεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του! Μπορεί να σου αποδείξει, ότι αξίζει να τον εμπιστευτείς!

Ο Αιγόκερως θα καταφέρει με την αξία του να σου κερδίσει την εμπιστοσύνη και δεν θα σε βάλει εύκολα στην διαδικασία να αμφιβάλεις αν το άξιζε. Χρειάζεται όμως προσοχή, γιατί η τυφλή εμπιστοσύνη που μπορεί να του δείξεις, αργότερα μπορεί να σου γίνει ένα πολύ καλό μάθημα… Κράτα τις επιφυλάξεις σου, αν παρατηρήσεις ότι ο Αιγόκερως λέει ψέματα, ή αποφεύγει να σε συστήνει στο κοινωνικό του περιβάλλον. Δείξε προσοχή όταν αρχίζει να κριτικάρει πολύ σκληρά και άσχημα κάθε κίνησή σου!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το ιδανικό είναι όλες οι σχέσεις να στηρίζονται στην εμπιστοσύνη…
Ο Υδροχόος παλεύει για τα ιδανικά και τις αξίες και είναι της άποψης ότι στη ζωή πρέπει πρώτα να μάθουμε να εμπιστευόμαστε τον ίδιος μας τον εαυτό, ώστε να καταφέρουμε να εμπιστευόμαστε και τους γύρω μας. Δείχνει εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή στον άνθρωπο που θα επιλέξει για να έχει δίπλα του. Ακόμα και αν κάποια στιγμή αποδειχθεί πώς δεν έπρεπε να εμπιστευτεί, ο ίδιος θα ξαναδώσει την ευκαιρία και θα δείξει την εμπιστοσύνη του, γιατί πολύ απλά θεωρεί πως κανείς δεν είναι τέλειος!

«Εξαρτάται μου λες εξαρτάται» Το τραγούδι της Χάρις Αλεξίου «εξαρτάται μου λες εξαρτάται, σίγουρα το έχεις ακούσει … σου δίνει λοιπόν την απάντηση στο ερώτημα – αν μπορείς να εμπιστευτείς έναν Υδροχόο- ! Δεν θα θελήσει σκόπιμα να σε ξεγελάσει, να σε προδώσει ή να πληγώσει τα αισθήματά σου, όμως η εκρηκτική, ανατρεπτική και απρόβλεπτη στάση του, πολλές φορές μπορεί να σου κλονίσει την εμπιστοσύνη που τρέφεις για αυτόν. Για να είσαι με έναν Υδροχόο δεν θα πρέπει να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς! Όταν ένας Υδροχόος σου βάζει όρια και αποστάσεις, τότε θα πρέπει να αναρωτηθείς: «Αξίζει να τον εμπιστευτώ»; Η απάντηση τότε είναι αρνητική …


ΙΧΘΥΕΣ
Η τυφλή εμπιστοσύνη που δείχνει στους γύρω του είναι και ο λόγος που την πατά Όταν ένα Ψαράκι αγαπά, τότε εμπιστεύεται ολοκληρωτικά έστω και αν βαθιά μέσα του ξέρει καλά ότι μπορεί να το πληρώσει πολύ ακριβά! Χαρίζει εύκολα και γρήγορα την εμπιστοσύνη του, αρκεί να του δείξεις αγάπη και τρυφερότητα … πληγώνεται εύκολα αν αποδειχθεί ότι δεν άξιζε να εμπιστευτεί, όμως το ίδιο εύκολα μπορεί να γυρνά την σελίδα και να εμπιστεύεται και πάλι από την αρχή έναν νέο έρωτα! Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι …

Λέει μία λαϊκή παροιμία η οποία ταιριάζει απόλυτα στην ερώτηση : « Μπορώ να εμπιστευτώ έναν Ιχθύ»; Το Ψαράκι είναι ο άνθρωπος που ακολουθεί πάντα τα μονοπάτια της καρδιάς του, σε κάθε κίνηση, πράξη, λέξη ή απόφαση υπάρχει συναίσθημα… Σίγουρα λοιπόν μπορεί να σου δίνει αιώνιους όρκους αγάπης και ξαφνικά μία μέρα να κάνει μία στροφή 180ο γιατί πολύ απλά ένας νέος έρωτας του πήρε τα μυαλά!
http://www.diaforetiko.gr/



«Έπεσε» το Facebook


Η μεγαλύτερη ιστοσελίδα κοινωνική δικτύωσης, το Facebook, «έχει πέσει» εδώ και αρκετή ώρα. Οι χρήστες της ιστοσελίδας δεν μπορούν να σχολιάσουν, να ποστάρουν ή να κάνουν “like” στις αναρτήσεις τους.




Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ιστοσελίδα δείχνει να είναι σε διεθνές επίπεδο, μιας και η ιστοσελίδα Huffington Post, αναφέρεται στο ζήτημα.

«Αν δεν μπορείτε να κάνετε like, να ποστάρετε ή να σχολιάσετε στο Facebook αυτή τη Δευτέρα, δεν είστε ο μόνος», αναφέρει η Huffington Post.

«Αρκετοί αναφέρουν στο Twitter πως το Facebook «έπεσε».
Πηγή: enikos.gr- 


ΦΡΙΚΗ | Άνδρας κακοποιούσε σεξουαλικά σκύλο στο Ηράκλειο.


Σε μια γειτονιά της Θερίσσου στο Ηράκλειο, ένα άτυχο ζώο βίωνε ένα μαρτύριο μέχρι που ένας περίοικος έσπασε τη σιωπή του και ειδοποίησε την αστυνομία.Μια γυναίκα ήταν εκείνη που δεν έμεινε ασυγκίνητη από το καθημερινό κλάμα ενός ζωντανού, όμως επί 15 ημέρες δεν μπορούσε να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβαινε.

Τελικά αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τον γείτονα της, έναν άνδρα Αλβανικής καταγωγής ο οποίος είχε στο σπίτι του έναν σκύλο. Όπως κατήγγειλε στις αρχές η μάρτυρας, ο άνδρας κακοποιούσε το άτυχο ζώο.

Άμεσα κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, καθώς το νομικό πλαίσιο, είναι πλέον πολύ αυστηρό σ’ αυτές τις περιπτώσεις.

Στο δράστη επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης και χρηματικό πρόστιμο.

Πέταξαν πέτρα σε έγκυο οδηγό!


Οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους ανήλικους που έκαναν το κακόγουστο και επικίνδυνο αστείο.

Λίγο έλειψε να έχει τραγικά αποτελέσματα το ανόητο και επικίνδυνο παιχνίδι ασυνείδητων παιδιών που βάζουν στόχο τα διερχόμενα αυτοκίνητα και πετούν πέτρες εναντίον τους στην εθνική οδό Πύργου- Τρίπολης, στο ύψος της Βαρβάσαινας, καθώς μια έγκυος γυναίκα λαχτάρησε για τα καλά όταν χτυπήθηκε από μια πέτρα.

Η νεαρή οδηγούσε το αυτοκίνητό της στο ίδιο σημείο όπου επανειλημμένα έχουν γίνει καταγγελίες για πιτσιρικάδες που σημάδευαν τα αυτοκίνητα ακόμη και με αεροβόλο! Καθώς είχε ανοιχτό το παράθυρό της και κατευθυνόταν προς τον Πύργο, μια πέτρα που πέταξε άγνωστος την χτύπησε στο σβέρκο και κινδύνευσε να χάσει τον έλεγχο! Ευτυχώς, είχε κόψει ταχύτητα γιατί ανέβαινε ανηφόρα κι έτσι κατάφερε να σταματήσει.

Παρά την αναστάτωση που ένιωσε λόγω και της κατάστασής της, η γυναίκα βγήκε να δει ποιος είχε κάνει το επικίνδυνο «αστείο», αλλά οι δράστες είχαν γίνει άφαντοι. Έτσι, κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και συνέχισε την πορεία της. Οι αστυνομικοί έκαναν για μια ακόμη φορά έρευνα στο σημείο, αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τα ανήλικα που θέτουν σε κίνδυνο ζωές.

Έρχονται φόροι σε… σόμπες και τζάκια!

Μετά την εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο οι τροϊκανοί ζητούν να αυξηθεί ο ΦΠΑ στο ρεύμα και να επιβληθούν φόροι στα καυσόξυλα και στους ιδιοκτήτες τζακιών! 

Ειδικότερα, οι τροϊκανοί θέλουν να επιβάλουν στους Έλληνες να αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται. Πώς; Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδα NEWSBOMB με το να επιβαρύνουν με φόρους και αυξήσεις το κόστος των άλλων εναλλακτικών μορφών θέρμανσης. 

Αντιλαμβανόμενοι ότι αρκετοί αντιμετώπισαν το πρόβλημα της θέρμανσης με κλιματιστικά, τον περασμένο χειμώνα, οι τροϊκανοί ζητούν αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ και του ΦΠΑ για το ηλεκτρικό ρεύμα στο 23%. 

Αδίστακτοι ζητούν ακόμα και φόρο στα τζάκια και στα ξύλα 

Εκεί όμως που έδωσαν ρεσιτάλ παραλογισμού ήταν με τα καυσόξυλα και τα τζάκια. 

Όπως διαβάσαμε στη NEWSBOMB ελληνική αντιπροσωπεία δεν πίστευε στα αυτιά της ακούγοντας τους Τροϊκανούς να προτείνουν: 

-Ειδικό φόρο περιβάλλοντος σε όσα σπίτια έχουν τζάκι. 

-Επιβολή τέλους στις επιχειρήσεις που πουλάνε καυσόξυλα προκειμένου αυτό να μετακυλιστεί στην τιμή τους και να μειωθεί η κατανάλωση. 

-Έλεγχος με ειδικά συνεργεία για να χτυπηθεί η φοροδιαφυγή στην εμπορία καυσόξυλων, με αυστηρές ποινές και πρόστιμα τόσο για την επιχείρηση όσο και για τον καταναλωτή που δεν ζητά απόδειξη προκειμένου να επιτύχει καλύτερη τιμή. 

Πληροφορίες: newsbomb.gr

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ;;;; Δείτε πως... αναστατώνει όλα τα αρσενικά του πλανήτη η Γεωργία Σάλπα! (VIDEO)


Η πρωταγωνίστρια του βίντεο είναι Ελληνίδα που ξέρει να ...ξεσηκώσει έναν άνδρα. Aπίστευτα σέξι Γεωργία Σάλπα στο βίντεο.

Το διάσημο μοντέλο, με την ελληνική καταγωγή και τη διεθνή καριέρα, πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό σποτ και κολάζει μέχρι και αγγέλους!

Ας μιλήσει η εικόνα...


Georgia Salpa

Τα ζώδια σήμερα 21 Οκτωβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Τσεκάρετε αν οι αξίες σας ταιριάζουν με αυτές των άλλων κι ίσως να βρείτε μια ασυμφωνία με κάποια άτομα ή ακόμα και με θεωρίες που μέχρι τώρα τις πιστεύατε έντονα. Αποφύγετε όμως τις ακρότητες.
Ερωτικά: Η σχέση με ένα πρόσωπο που μερικές φορές σας έχει στεναχωρήσει ίσως χρειαστεί μια αναθεώρηση και κυρίως τι προσφέρει ο καθένας στην μεταξύ σας επαφή. Σίγουρα θα δείτε ότι ο Σκορπιός σας δίνει πολλά αλλά υπάρχει μια πίεση και από τις δυο πλευρές. Η επαφή από έναν Τοξότη που επιστρέφει θα σας συγκλονίσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Συνεχίζετε να έχετε την διάθεση να εξασφαλίσετε όλα σας τα κεκτημένα, αλλά συγχρόνως θα κάνετε και κάποια άλματα γιατί υπάρχει και μια διάθεση αναρρίχησης η οποία σίγουρα σας ανεβάζει πάρα πολύ τον πήχη.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχετε επωφεληθεί αρκετά αυτές τις ημέρες από την δύναμη που έχετε νιώσει σε πιο εσωτερικό επίπεδο. Οι εσωτερικές μεταβολές έχουν μειωθεί και ίσως να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Πιθανή υποστήριξη από ένα γυναικείο πρόσωπο θα σας κάνει πολύ καλό.
Ερωτικά: Θέλετε να ξεπεράσετε ένα κομμάτι από το παρελθόν σας και ένα πρόσωπο που έχει μείνει βαθιά μέσα στην καρδιά σας ή ακόμα κάνετε προσπάθειες να αυτονομηθείτε για να διαχειρίζεστε καλύτερα την προσωπική σας σχέση με Καρκίνο ή Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε μεγαλύτερες ευθύνες και ίσως αυτό να σας βοηθάει να βγάλετε τις δυνάμεις που έχετε κρυμμένες αυτή την στιγμή. Μην εγκαταλείπετε τον αγώνα για την καλυτέρευση των στόχων σας και κυρίως για ένα ακίνητο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Θέλετε δεν θέλετε, θα βρεθείτε κατά κάποιο τρόπο κλεισμένοι στον εαυτό σας και σίγουρα θα κάνετε ένα απολογισμό εφ' όλης της ύλης. Επειδή έχετε αναλάβει να βρείτε κάποιες λύσεις μέσα στον χώρο της δουλειάς και δεν τα καταφέρνετε, μην εγκαταλείπετε εύκολα τον αγώνα.
Ερωτικά: Αναθεωρείτε τις εσωτερικές σας απόψεις για μια σχέση και ίσως θα αναλάβετε την ευθύνη για κάποια λάθη μέσα σε αυτήν. Από την άλλη ανταμείβεστε από ένα πρόσωπο που ίσως να είναι Λιοντάρι ή Τοξότης και βρίσκετε τις ισορροπίες σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να κάνετε μεγαλύτερες προσπάθειες για να κερδίσετε αυτά που θέλετε γιατί μερικές φορές δεν ανταποκρίνεστε άμεσα σε οποιαδήποτε επαγγελματική ανάγκη αλλά ευτυχώς σας σώνουν κάποιες σωστές συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Εντυπωσιάζεστε με την εσωτερική δύναμη που έχετε γιατί μέσα σας νιώθετε την αλλαγή και την αισιοδοξία και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.
Ερωτικά: Αναλαμβάνετε την ευθύνη της σχέσης σας και σίγουρα έχετε γίνει πιο υπεύθυνοι για κάποια λάθη που μπορεί να έχουν συμβεί με έναν Τοξότη. Με τον Υδροχόο για να πάτε καλά δεν χρειάζεται να είστε τόσο κτητικοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Ο Δίας που υπάρχει στο ζώδιό σας θα σας ανταμείψει πάνω σε πολλά θέματα, αρκεί να μπορέσετε να αντιληφθείτε τι καλό υπάρχει αυτή την στιγμή στην ζωή σας. Ίσως να περιμένετε κάτι πολύ μεγάλο και τελικά να σας έχει ακουμπήσει η εύνοια και να μην την έχετε αντιληφθεί.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Η δυναμική σας συμπεριφορά θα σας βγάλει από ένα αδιέξοδο κυρίως προσωπικό. Κάποιες εσωτερικές ανησυχίες θα σας ενοχλήσουν γιατί πιθανόν να μην μπορείτε να ξεπεράσετε το παρελθόν. Καλό θα ήταν να προχωρήσετε μπροστά.
Ερωτικά: Παρόλο που υπάρχει μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά του συντρόφου σας να επαναφέρει την σχέση σας στην πρωταρχική καλή κατάσταση, εσείς μερικές φορές αρνείστε από πείσμα ή δεν βλέπετε την προσπάθεια που κάνει γιατί έχετε κολλήσει στο παρελθόν.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας γιατί δεν μπορείτε να κάνετε πίσω σε κάποια θέματα. Σίγουρα θα βρείτε λύσεις, αρκεί να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάποια λάθη του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Δείχνετε έτοιμοι να ανοιχτείτε σε κάθε νέα ευκαιρία γιατί χρειάζεστε να κάνετε κάτι καινούργιο για να μην βαριέστε. Ο Άρης έχει το χάρισμα να σας τροφοδοτεί με την σωστή ενέργεια για να έχετε μεγαλύτερη δράση.
Ερωτικά: Είστε αρκετά ερωτικοί γιατί έχετε την διάθεση να βγείτε από όλα τα αδιέξοδα και να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο και πολύ διαφορετικό. Θέλετε να είστε ο εαυτός σας και αυτό τελικά θα σας δώσει την αυθεντικότητα που μερικές φορές σας λείπει.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια εύνοια η οποία θα σας φέρει χρήματα για αυτό προσπαθήστε να μαζέψετε τα μυαλά σας αλλά και να μην επηρεάζεστε από τους γύρω σας. Μπορεί να δοκιμάζονται οι αντοχές σας και να πρέπει να αποδείξετε ότι αξίζετε.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Προσπαθείτε να συνδυάσετε και να ισορροπήσετε τις ανάγκες σας για αυτό θα κάνετε μεγαλύτερες υποχωρήσεις ακόμα και σε κάποια θέματα που πάνε κόντρα στις αρχές σας. Ένας καλό τρόπος για να εκτονωθείτε θα είναι η δημιουργία και η τέχνη.
Ερωτικά: Αναζητάτε την ασφάλεια για αυτό ίσως να επιλέξετε ένα πρόσωπο που μπορεί να μην σας πηγαίνει και πάρα πολύ αλλά τελικά υποχωρείτε για να επιλύσετε το βαθύ κενό σας. Η σχέση με Ταύρο, Παρθένο ή Ιχθύ ίσως είναι μια επιλογή που δεν σας καλύπτει σε βάθος αλλά βρίσκετε κοινά σημεία.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθώντας να εξασφαλίσετε κάτι πολύ σταθερό ίσως χρειαστεί να υποχωρήσετε στις απαιτήσεις των συνεργατών σας κι αυτό να μην σας αρέσει και πολύ. Μπορεί να χρειάζεται κι αυτό γιατί μέσα από έναν συνεργάτη που δεν τα πάτε και τόσο καλά κάτι θα εξασφαλίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Διαθέτετε τον χρόνο σας ανάμεσα στις ανάγκες των συνεργατών και των δικών σας ανθρώπων. Μπορεί να βγάλετε τα απωθημένα σας και να δείξετε ένα κρυμμένο σας κομμάτι. Ευτυχώς έχετε μια βαθιά αισιοδοξία και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο και σίγουρα ξεπερνάτε τις αντιξοότητες.
Ερωτικά: Έχετε την βαθιά ευαισθησία να κοιτάτε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει στα μάτια. Σήμερα θέλετε να δώσετε πολλά και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Η ιδιαίτερη σχέση με τον Καρκίνο θα σας κάνει να σκεφτείτε και για κάτι πιο σίγουρο και σταθερό.
Καριέρα & Οικονομικά: Όταν φροντίζετε και κυρίως προστατεύετε τα άτομα που συνεργάζεστε, τότε πετυχαίνετε να ανοίξετε ένα καινούργιο κανάλι και ένα νέο είδος συναισθηματικής επικοινωνίας που σίγουρα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Νιώθετε καλά παρόλο που όταν ασχολείστε με θέματα πρακτικά σας κουράζουν και ίσως να σας αποσυντονίζουν. Η ενεργητικότητά σας θα ξεπεράσει όλες τις εντάσεις και τις δυσκολίες.
Ερωτικά: Πετάτε, γοητεύετε και σίγουρα ο μαγνητισμός που έχετε θα σας δώσει μεγαλύτερη ακτινοβολία, οπότε και ένας δύσκολος στόχος για σας θα είναι πρόκληση. Κριός, Δίδυμοι, Καρκίνος και Υδροχόος είναι τα άτομα που σας πηγαίνουν περισσότερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να βιαστείτε και να μην καθυστερήσετε γιατί υπάρχουν προτάσεις οι οποίες όμως εξαρτώνται κι από τους άλλους και καλό θα είναι να πιέσετε τους πάντες με έναν ήπιο τρόπο όμως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Υπάρχει μια διάθεση και περισσότερο για όσους έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο να χαλαρώσετε και να αφεθείτε στη ροή της ημέρας. Υποθέσεις με παιδιά θα σας είναι πιο εύκολο να τις διαχειριστείτε.
Ερωτικά: Χρειάζεται να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους γιατί έχετε ανάγκη να διασφαλιστείτε και σίγουρα μπορεί να είστε και κάπως υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας. Η επαφή με Δίδυμο θα σας αναγκάσει να μεγαλώσετε τις γνώσεις σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Ρισκάρετε και δεν μπορείτε να κάνετε πίσω γιατί ίσως θέλετε να βγείτε έξω από τα στενά σας όρια. Ένα ποσόν που περιμένατε θα δοθεί με ευκολία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Η προσωπικότητά σας αναζητάει την ποιότητα αλλά και κάποιες αποδείξεις οι οποίες μερικές φορές μπορεί να μην σας δοθούν όπως τις περιμένετε και να μην νιώθετε και τόσο δυνατοί.
Ερωτικά: Είστε κτητικοί και μπορεί να κάνετε κάποιες κινήσεις πολύ περίεργες. Κάντε ένα βήμα παρακάτω προσπαθώντας να ξεκολλήσετε από ένα Σκορπιό. Ίσως θα ήταν καλό να παραμείνετε φίλοι για να περιορίσετε τα δύσκολα συναισθήματά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε στο τέλος μιας ταλαιπωρίας για αυτό δεν πρέπει να απογοητεύεστε από κάποιες αναποδιές που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί και από την επέμβαση ενός Ταύρου.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Η γνώμη σας μετράει για αυτό θα έχετε κάποιες επικοινωνιακές επιτυχίες. Η προσωπική σας εμπειρία σε σχέση με την κλασική γνώση θα μετρήσει πολύ και για αυτό θα είναι πιο εύκολο να επιτύχετε τους στόχους σας. Ένα μικρό ταξίδι θα σας ανανεώσει.
Ερωτικά: Είστε επηρεασμένοι από ένα πρόσωπο που σας ξεσηκώνει και ίσως να μην σας καλύπτει όπως τελικά σας δείχνει. Αποφύγετε τις φανταστικές προβολές για να μπορείτε να έχετε διαυγή κρίση.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν προτάσεις που θα πρέπει να τις σταχυολογήσετε πολύ καλά. Ο λόγος είναι ότι θα γίνουν κάποια λάθη σε σχέση με την πραγματικές ευκαιρίες. Η βοήθεια ενός Παρθένου θα είναι σημαντική αλλά προσπαθήστε να μην εκνευριστείτε μαζί του.

Πηγή: http://www.astrology.gr/

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger