Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«Σταύρωσε» το ποντίκι του επειδή του έφαγε το μισθό! Πλάκα με κάνεις;

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Η εικόνα αυτή, που δημοσιεύεται από τον χρήστη, απεικονίζει το ποντίκι να είναι δεμένο από τα χέρια και τα πόδια με σχοινιά.

Ο Παλαιστίνιος που είναι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη στην απολογία του υποστήριξε ότι ο άτακτος ποντικός του  εισέβαλε στην ντουλάπα του και έφαγε τον εβδομαδιαίο του μισθό ύψους 40 ευρώ αλλά και πολύ σημαντικά έγγραφα όπως συμβόλαια και σημαντικά χαρτιά που είχε από τράπεζες και λογαριασμούς. Είπε επίσης πως δεν είχε σκοπό να τιμωρήσει το ποντίκι αλλά να το προστατέψει.

Πολλοί πάντως ισχυρίστηκαν ότι τόσο η φωτογραφία όσο και η ιστορία του Παλαιστίνιου είναι ψεύτικη και ανέβηκε στο facebook σαν αστείο. Φαίνεται όμως πως οργανώσεις για την προστασία των ζώων δεν έχουν την ίδια άποψη και τον κατήγγειλαν: «Όσο απελπισμένος και αν είναι ένας άνθρωπος που έχασε τον εβδομαδιαίο του μισθό δεν δικαιολογείται αυτή την παρανοϊκή του πράξη. Δηλαδή αν άλλο ένα ποντίκι κάνει τα ίδια τότε τι θα του κάνει;»

Στο αυτόφωρο και ο Απόστολος Γκλέτσος! Γιατί μπαίνει στην φυλακή;


Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τις χειροπέδες περασμένες στα χέρια του εκρηκτικού Δημάρχου της Στυλίδας...
Της ...μόδας έχει γίνει τελευταία η φυλακή για τους διάσημους. Πίσω από τα κάγκελα, λοιπόν, θα βρεθεί και ο εκρηκτικός δήμαρχος Στυλίδας Aπόστολος Γκλέτσος.

Το καλό στην περίπτωσή του είναι ότι θα μπει φυλακή μόνο για τις ανάγκες του νέου σήριαλ του Λάκη Λαζόπουλου «Δια ταύτα», όπου θα πρωταγωνιστεί σε ένα από τα δώδεκα ...αυτόφωρα επεισόδια!

Η επιστροφή του Γκλέτσου στην τηλεόραση ήταν επεισοδιακή. Προσπάθησε να κάνει το μεγάλο come back από πέρυσι, αλλά τότε τέθηκε βέτο λόγω του πολυσυζητημένου ασυμβίβαστου που ίσχυε για τους δημάρχους.

Η νέα σειρά θα παιχτεί στον Alpha και τα γυρίσματα γίνονται στα στούντιο της Κάντζας. Μέχρι τότε, ο Γκλέτσος κυκλοφορεί ελεύθερος. Τελευταία φορά έβαλε χειροπέδες τον Ιανουάριο του 2011, όταν ξήλωσε τις πλαϊνές μπάρες στην εθνική οδό για να μην πληρώνουν άδικα οι δημότες του τα διόδια της Πελασγίας.


soknews.gr


Ξέρετε πως να βρείτε νερό σε περίπτωση ανάγκης;


Έχοντας μια σταθερή παροχή πόσιμου νερού είναι κάτι που πολλοί από εμάς θεωρούμε δεδομένο.

Ωστόσο, εάν επέλθει μια φυσική καταστροφή ή μολυνθεί η παροχή του νερού σας και βρεθείτε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, τότε πρέπει να βρείτε ένα τρόπο για να προμηθευτείτε νερό.

Εδώ σας έχουμε μερικές λύσεις!

1. Κλείστε τη βαλβίδα νερού όπου το νερό μπαίνει στο σπίτι σας το συντομότερο εάν ακούσετε ότι υπάρχει θέμα μόλυνσης του νερού.
2. Πάρτε τις παγοκύστες από την κατάψυξη και αδειάστε τα παγάκια σε ένα δοχείο. Αφήστε τα σε θερμοκρασία δωματίου για να λιώσουν σε πόσιμο νερό.

3. Χρησιμοποιήστε το απόθεμα νερού στο θερμοσίφωνα σας. Οι περισσότεροι θερμαντήρες χωράνε 30 έως 60 γαλόνια.

4. Απενεργοποιήστε την ηλεκτρική ενέργεια ή το φυσικό αέριο.
Ανοίξτε τον αγωγό στο κάτω μέρος της δεξαμενής.
Ανοίξτε το ζεστό νερό στη βρύση και στραγγίξτε το νερό από τη δεξαμενή σε κατάλληλο δοχείο αποθήκευσης.
Κρατήστε το αέριο ή το ηλεκτρικό κλειστό, ενώ η δεξαμενή είναι άδεια.

5. Αντλήστε το νερό από τους σωλήνες στο σπίτι σας.
Ανοίξτε τη βρύση στο υψηλότερο επίπεδο στο σπίτι σας – για παράδειγμα, το μπάνιο στον επάνω όροφο. Μια μικρή ποσότητα του νερού θα φθάσει έξω και στη συνέχεια ο αέρας θα ρέει μέσα στις σωληνώσεις.
Ανοίξτε μια βρύση στο χαμηλότερο επίπεδο του σπιτιού σας – το υπόγειο αν έχετε μια βρύση εκεί, ή το νεροχύτη της κουζίνας. Αδειάστε το νερό στα δοχεία

6. Βγάλτε το νερό από το καζανάκι της τουαλέτας σας.
Πάντα να κρατάτε το νερό καθαρό με ένα κάλυμμα στο καζανάκι έτσι ώστε να είναι έτοιμο για χρήση νερού έκτακτης ανάγκης.
Βράζουμε το νερό για να είναι πόσιμο.

http://www.neadiatrofis.gr/



Νεαρός στο κέντρο της Αθήνας αuνανιστηκε και εκσπεpμάτωσε πάνω σε περαστική γυναίκα!


Τα είδαν όλα χθες οι περαστικοί στο κέντρο της Αθήνα και ειδικά στην πλατεία Ομονοίας όταν στα καλά του καθουμένου ένας νεαρός άνδρας ξεκίνησε να αuνανίζεται και να εκσπεpματώνει μπροστά στα μάτια του κόσμου. 

Συγκεκριμένα, τον τελευταίο καιρό ένας νεαρός άνδρας ηλικίας περίπου 27 ετών κυκλοφορεί στο κέντρο και έχει γίνει «ο φόβος και ο τρόμος» των γυναικών. Ο εν λόγω νεαρός δεν αuνανίζεται μονάχα σε δημόσιους χώρους αλλά παρενοχλεί και σeξουαλικά περαστικούς που τυγχάνει να περάσουν από μπροστά του.

Η κατάσταση ξέφυγε όταν ο εν λόγω νεαρός εκσπεpμάτωσε πάνω σε μια ηλικιωμένη γυναίκα που έτυχε να περνά από μπροστά του, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των παρευρισκομένων στην σκηνή και την αποδοκιμασία. Την δράση του νεαρού άνδρα φαίνεται να γνωρίζει η Αστυνομία, ωστόσο άγνωστο παραμένει γιατί δεν έχει προβεί σε σύλληψη. Μαρτυρίες επίσης αναφέρουν πως ο νεαρός κυνηγά τους περαστικούς για να εκσπεpματώσει πάνω τους και τα έχει καταφέρει αρκετές φορές. 

ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ 13 ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ!!!!ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!!!ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ...


Μαζική δηλητηρίαση είναι σε εξέλιξη για πάνω από έναν αιώνα, τελευταία αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς. Οι περισσότεροι δεν το έχουν συνειδητοποιήσει! Εδώ είναι μερικοί από τους πιο κοινούς τρόπους που αυτό συμβαίνει...
η καλύτερη ευκαιρία για να μειώσεις ή να τερματίσεις την έκθεση σε ορισμένα τουλάχιστον από τα δηλητήρια...

Υδράργυρο στα εμβόλια

Αυτό το εξαιρετικά τοξικό βαρύ μέταλλο ήταν ένα συστατικό σε αμάλγαμα. Ο υδράργυρος χρησιμοποιείται επίσης στο συντηρητικό θειομερσάλη στα περισσότερα εμβόλια, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που χορηγείται σε παιδιά.

Ο υδράργυρος είναι νευροτοξίνη και έχει κατηγορηθεί για τη δραματική αύξηση του αριθμού των αυτιστικών παιδιών, πολλά από τα οποία είναι ριζικά μέσα σε λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό.

Εμβολιασμοί και τα εμβόλια γρίπης δεν μας προστατεύει πραγματικά από μολύνσεις. Αντίθετα, είναι ιδιαίτερα επιβλαβή, ειδικά για τα παιδιά που λαμβάνουν ένα κοκτέιλ εμβολιασμού. Επιπλέον, τα εμβόλια είναι συχνά μολυσμένα με ιούς, δέστε τα εμβόλια για το καρκίνο αν έχουν υδράργυρο όσοι δεν πιστεύεται,.

Χλώριο

Αυτός ο παράγοντας χημικού πολέμου και εξαιρετικά τοξικό προστέθηκε στην δημόσια παροχή νερού από το 1910 ως απολυμαντικό, Τώρα, τα προβλήματα των νόσων του κυκλοφορικού είναι κοινά. Και ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί όταν οι μάζες άρχισαν πίνουν πόσιμο νερό, στα φαγητά ,στα ποτά ,σχεδόν παντού, ένα από τα πιο κοινά δηλητήρια.

Αλουμίνιο

Αλουμίνιο έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό σε μαγειρικά σκεύη και τρόφιμα. Καθώς οι άνθρωποι έμαθαν της τοξικότητάς τους, άρχισαν να εγκαταλείπουν μαγειρικά σκεύη αλουμινίου και αποφυγή τρόφιμα τυλιγμένα σε αλουμινόχαρτο.( άλλου γιατί στην Ελλάδα της αποβλάκωσης όλα είναι οκ!)

Εξαιρετικά λεπτά σωματίδια που είναι το κύριο συστατικό του ψεκασμού,.το αλουμίνιο είναι νευροτοξίνη που μειώνει την νοημοσύνη και τη μνήμη.(τα αποτελέσματα τα βλέπει ο καθένας στο FACEBOOK πχ και γιατί ενώ ξέρουν ότι τα ΜΜΕ τους δουλεύουν τα πιστεύουν όπως τους πολίτικους,) Θεωρείται μια σημαντική συμβολή στην πρόωρη άνοια.

Pharma ναρκωτικά

Η έγκριση των φαρμακευτικών προϊόντων από ένα δημόσιο οργανισμό, δεν σημαίνει ότι είναι ασφαλής η λήψη τους. Πέλλα από αυτά έχουν τρομερές παρενέργειες εμποδίζουν συχνά τα βιολογικά συστήματα άμυνας σε ασθένειες. Στη συνέχεια, προβλέπεται επιπλέον φάρμακα. Πολλά φάρμακα είναι ψυχοτρόπα σήμερα, μειώνοντας περαιτέρω την ευφυΐα.

Ραδιενέργεια

Η ραδιενέργεια που προέρχεται από την πυρηνική καταστροφή φουκουσιμα, καθώς και άλλες μονάδες διαρροές των πυρηνικών όπλων, πυρομαχικών με απεμπλουτισμένο ουράνιο που χρησιμοποιείται από τον στρατό, τα ραδιενεργά μέταλλα όπως βάριο και θορίου στα chemtrail , και τα υπόλοιπα σωματίδια της πυρηνική δοκιμή το 1950 και 1960 είναι ένα άλλο σημαντικό παράγοντα για την επιδημία του καρκίνου.

Η ασπαρτάμη

Η τεχνητή γλυκαντική ουσία ασπαρτάμη προωθείται ως συστατικό σε προϊόντα διατροφής για την απώλεια βάρους και διαβήτη.είναι μια φοβερή νευροτοξίνη. μεθανόλη (οινόπνευμα ξύλου τοξικές) και φορμαλδεΰδη στο σώμα, επηρεάζει τον εγκέφαλο, την αποδυνάμωση της όρασης, βλάπτουν το συκώτι και το πάγκρεας, και κάνει μερικούς ανθρώπους τρελούς. Γιατί αυτό το δηλητήριο έχει ήδη εγκριθεί για κατανάλωση;

Η ασπαρτάμη προστίθεται στην τσίκλα περαιτέρω ρύθμιση, καθώς και αρωματισμένο νερό. Διαβάστε τις ετικέτες με τα συστατικά για να αποφύγετε αυτό το δηλητήριο.

MSG - Το γλουταμινικό νάτριο

Το όξινο γλουταμινικό νάτριο χρησιμοποιείται ως ενισχυτικό γεύσης. μια νευροτοξίνη ενοχλεί τον εγκέφαλο και τα νεύρα. Μειώνει τη νοημοσύνη, μπορεί να προκαλέσει φούσκωμα και δυσφορία του πεπτικού συστήματος, και μπορεί επίσης να βλάψει την καρδιά.

BPA - Bisphenol Acetate

είναι ένας προσομοιωτής είναι στην υπηρεσία τροφίμων και πλαστικών οικιακής χρήσης, όπως πλαστικά μπουκάλια νερού. Αυτό και άλλα παρόμοια πλαστικοποιητές όπως δισφαινόλη Sulfone (BPS) και η σεξουαλική ανισορροπίες προκαλούν αλλαγές του μαστού και των σεξουαλικών οργάνων .

Glyphosphate

Αυτό το ζιζανιοκτόνο τοξικό και άλλες επιβλαβείς χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στη γεωργία φέρεται να είναι ένας παράγοντας για στειρότητα και καρκίνο. Οι περισσότερες άλλες γεωργικές χημικές ουσίες είναι επίσης εξουθενωτικές. Glyphosate και άλλες χημικές ουσίες μπορεί να περάσουν στο πόσιμο νερό,

Γενετικά Τροποποιημένα

Γενετικώς τροποποιημένοι οργανισμοί που συνήθως χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με γεωργικές χημικές ουσίες περιλαμβάνουν κοινά τρόφιμα καλαμπόκι, σόγια, ζαχαρότευτλων. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, σχεδόν όλοι καθένα από αυτά τα ευρείας κατανάλωσης τρόφιμα είναι γενετικώς τροποποιημένα, η πλειοψηφία του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων που περιέχουν την ανάπτυξη bGH ορμόνη, και τα περισσότερα ζώα που παράγουν κρέας, που δεν έχει καμία ένδειξη σε ετικέτες.

EMC - τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία

Ηλεκτρομαγνητικά πεδία από τα κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, τηλεοράσεις, "έξυπνοι μετρητές", ασύρματων επικοινωνιών και ραδιοτηλεοπτικών πύργους, κλπ., βλάπτουν την υγεία των ανθρώπων, των ζώων και των φυτών. Χρησιμοποιήστε ένα κινητό τηλέφωνο με hands free μακριά από κεφάλι.

Γιατί να δηλητηριάζουν;

Η ελίτ εξουσίας το κάνει για:

"να προωθήσει την απάθεια"

"να αποδυναμώσει την αντίσταση "

"για τη μείωση της πληροφόρησης "

"για να αυξήσει την ύπνωση και την ευκολοπιστία"

"για να κρατήσει τον πληθυσμό σε άγνοια"

"για τη δοκιμή μεθόδων μακροζωίας προς όφελός τους"

"για να πετύχουν την απόσπαση της προσοχής των ανθρώπων με προβλήματα υγείας"

"για τη δημιουργία επιχειρήσεων της ιατρικής βιομηχανίας"

" για παιδοκτονία και για την προώθηση της υπογονιμότητας "

"για τη μείωση του πληθυσμού"

"για την εξάλειψη των μικρών αγροτών και των ανεξαρτήτων εταιρειών"

"για τον έλεγχο της παραγωγής τροφίμων, του κλίματος, του εδάφους και των φυσικών πόρων"

"για την αποδοτική διάθεση (φθηνά) των βιομηχανικών αποβλήτων"

"για να ελέγχουν πλήρως αυτό τον κόσμο "

"για να να πεθαίνουν νωρίτερα οι άνθρωποι"

"για να έχει το μεγαλύτερο κέρδος"

"για να διασφαλιστεί την διαρκής τυραννία"

Αυτό έχει γίνει αθόρυβα και σταδιακά.

http://www.katohika.gr/



Η αφηρημένη Μενεγάκη βγήκε στην εκπομπή της με ανοιχτό το φερμουάρ [βίντεο]


Τρέχοντας πάνω στα ψηλοτάκουνά της, με το λευκό δαντελένιο φόρεμα της να κυματίζει μπήκε στην εκπομπή της σήμερα η Ελένη Μενεγάκη. Ομως, πάνω στη ... βιασύνη της είχε ξεχάσει κάτι σημαντικό.

Συγκεκριμένα είχε ξεχάσει ανοιχτό το φερμουάρ στο πλάι του φορέματος κάνοντας τον συνεργάτη της Γρηγόρη Γκουντάρα να αρχίσει να φωνάζει «Ωχ, Ελένη, Ελένη, Ελένη» και να προσπαθεί να το κουμπώσει. Μάταια όμως...

Σοκ στη Ρόδο: Ιερέας κακοποιούσε την ανήλικη κόρη του..


Η 20χρονη κοπέλα έκανε υπομονή 11 ολόκληρα χρόνια.

Με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε στο δικαστήριο τα χτυπήματα που δεχόταν από την ηλικία των 8 ετών κάθε φορά που ο ιερέας πατέρας της, γινόταν έξαλλος.

Πρόκειται για μία τραγική ιστορία ενδοοικογενειακής βίας, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τοπικής Ροδιακής, ξεκίνησε όταν η κόρη του ιερέα ήταν μόλις οχτώ ετών και διήρκησε μέχρι και πριν ένα χρόνο!Η κοπέλα που σήμερα είναι 20 ετών και φιλοξενείται από τον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών, βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου της Ρόδου και περιέγραψε δε δάκρυα στα μάτια τα όσα βίωσε από τον ίδιο της τον πατέρα.Αν και το χρονικό διάστημα που διήρκησε η ενδοοικογενειακή βία ήταν μεγάλο, η χθεσινή υπόθεση αφορούσε μόνο τα περιστατικά που σημειώθηκαν το 2008 και 2009 σε βάρος της τότε ανήλικης.Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την περίοδο εκείνη ο ιερέας προξένησε σωματικές βλάβες στην κόρη του η οποία τότε ήταν 15 ετών, καταφέροντας της δύο μπουνιές, χαστούκια, ενώ επίσης την χτύπησε και με καλώδιο τηλεφώνου προκαλώντας της μώλωπες.Η απόφαση του δικαστηρίου για εκείνη την περίοδο προβλέπει ποινή φυλάκισης 2 ετών με τριετή αναστολή για τον δράστη που καταδικάστηκε ερήμην το μεσημέρι της Τετάρτης (02-10-2013) από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου. 

Πηγή: Η Ροδιακή

Ουρές μπροστά από ΑΤΜ-Αλλά αντί για χρήματα δείτε τι κάνουν ανάληψη οι κάτοικοι της Λάρισας [εικόνες]


«ΘΕΣ» γάλα; Πιες». Υπό το γενικό αυτό «σύνθημα» ξεκίνησε χθες στη Λάρισα, ένα καινοτόμο εγχείρημα για την Ελλάδα, στο πλαίσιο του οποίου το γάλα θα διατίθεται κατευθείαν από την παραγωγή στην κατανάλωση, ολόφρεσκο και στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.


Η ιδέα ανήκει στα μέλη του Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων Λάρισας-Πιερίας «ΘΕΣ Γάλα», μέλη της διοίκησης του οποίου ανακοίνωσαν σήμερα τις λεπτομέρειες για την πρωτόγνωρη αυτή πρωτοβουλία που αναλαμβάνουν για τα ελληνικά δεδομένα.

Όπως εξήγησαν, σε πρώτη φάση θα τοποθετηθούν τέσσερα αυτοματοποιημένα μηχανήματα σε ισάριθμα καταστήματα που έχουν μισθωθεί στο κέντρο της Λάρισας, από τα οποία οι καταναλωτές θα μπορούν να προμηθεύονται καθημερινά και καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου, φρέσκο παστεριωμένο γάλα.

Το γάλα θα αρμέγεται καθημερινά το πρωί μέχρι το μεσημέρι και το απόγευμα θα βρίσκεται στα μηχανήματα προς διάθεση. Ο καταναλωτής θα μπορεί να το προμηθεύεται, βάζοντας το αντίστοιχο ποσό στο μηχάνημα, το οποίο ανέρχεται στα 90 λεπτά για το 1 λίτρο και στα 50 λεπτά για το μισό λίτρο. Δίπλα στα μηχανήματα γάλακτος θα υπάρχει και μηχάνημα για την προμήθεια φιαλών πλαστικών ή γυάλινων.

Επίσης, δίνεται η δυνατότητα ο καταναλωτής να προμηθευτεί και προπληρωμένη κάρτα, επίσης από μηχάνημα, οπότε στην περίπτωση αυτή το μπουκάλι παρέχεται δωρεάν. Στην εφαρμογή της συγκεκριμένης ιδέας, που εφαρμόζεται ήδη σε άλλα κράτη, όπως η Ισπανία και η Ρωσία, κατέληξαν οι 122 παραγωγοί που συμμετέχουν στο Συνεταιρισμό, γιατί παρότι έχουν συμβόλαια με δυο εταιρείες γαλακτοκομικών- τα οποία και θα συνεχίσουν να τηρούν - είχαν πλεόνασμα γάλακτος.

Οπότε αποφάσισαν να το διαθέσουν κατευθείαν στην κατανάλωση, προχωρώντας σε καθετοποίηση της παραγωγής. Είναι δε αισιόδοξοι ότι το εγχείρημα θα βρει ανταπόκριση, καθώς και το γάλα είναι ολόφρεσκο και η τιμή η χαμηλότερη της αγοράς όπως λένε οι ίδιοι και η διάθεση του προϊόντος που θα γίνεται καθ' όλο το 24ωρο βοηθάει στην προμήθειά του από τον καταναλωτή.




Πηγή φωτογραφιών: Ελεύθερος Τύπος
http://www.iefimerida.gr/









Πηγή: Ουρές μπροστά από ΑΤΜ-Αλλά αντί για χρήματα δείτε τι κάνουν ανάληψη οι κάτοικοι της Λάρισας [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/124692#ixzz2glOqNI29

Χρυσαυγίτης έκλαιγε με αναφιλητά στη ΓΑΔΑ και ρωτούσε...


Κωμικοτραγικά στιγμιότυπα έζησαν οι αστυνομικοί στη ΓΑΔΑ κατά την προσαγωγή χρυσαυγιτών.

Λέγεται ότι η πιο αξιοσημείωτη περίπτωση ήταν ένας εκ των συλληφθέντων ο οποίος ήταν ένα «ράκος».

Το στέλεχος της Χρυσής Αυγής έκλαιγε με αναφιλητά και ρωτούσε τους αξιωματικούς στη ΓΑΔΑ τι θα τον κάνουν, τι τον περιμένει, ότι τον έχουν παρεξηγήσει, ότι αυτός είναι καλό παιδί.

Στο δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας που αποκαλύπτει το περιστατικό αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Μου είπαν ότι ήταν έτοιμος να «ξεράσει» (τυπικός όρος στη γλώσσα των αστυνομικών για κρατούμενο ο οποίος είναι ψυχολογικά πιεσμένος και έτοιμος να μιλήσει για τον ίδιο και τους συν αυτώ). Αλλά είναι ένα μυστήριο ότι τελικά δεν είπε τίποτε. Συνέβη κάτι κατά την κράτησή του στη ΓΑΔΑ; Μετέφεραν κάποιοι κάπου την κατάστασή του και επέστρεψαν με κάποιο μήνυμα προς αυτόν «να το βουλώσει»; Άγνωστο. Αλλά το έχω δει να συμβαίνει στα έργα...».
Read more: http://www.newsbomb.gr


Απίστευτο! Διοικητής στρατοπέδου ζήτησε από φαντάρο...


Για να του δώσει άδεια! Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε ένας 25χρονος φαντάρος, ο οποίος υποστηρίζει πως ζήτησε ...
από τη μονάδα του διευκολύνσεις λόγω των οικογενειακών προβλημάτων που αντιμετωπίζει -ειδικά μετά τον θάνατο του πατέρα του-, ωστόσο του ζητήθηκαν ως αντάλλαγμα... τέσσερα κλιματιστικά μηχανήματα.


Ο ίδιος με επιστολή του υποστηρίζει πως ο διοικητής της μονάδας του είπε πως θα μπορέσει να του δώσει άδεια 10-15 ημερών, αρκεί εκείνος να έφερνε στη μονάδα τέσσερα κλιματιστικά μηχανήματα από την επιχείρηση του πατέρα του.

parapolitika.gr


Οι τράπεζες γεμίζουν με χρήματα τα ΑΤΜ – Φοβούνται στάση πληρωμών


''Κορυφαίος τραπεζίτης δήλωσε ότι η τράπεζά του τοποθετεί 20-30% περισσότερο ρευστό στα μηχανήματα αναλήψεων από όσο συνήθως, σε περίπτωση που πανικοβληθούν οι πελάτες και προσπαθήσουν να τραβήξουν χρήματα μαζικά'' αναφέρουν οι Financial Times που μιλάνε ξεκάθαρα για κίδυνο στάσης πληρωμών στις Η.Π.Α..

ΗΠΑ: Φόβος της στάσης πληρωμών

Οι αμερικανικές τράπεζες φορτώνουν τα ΑΤΜ με επιπλέον κεφάλαια, οι επενδυτές εγκαταλείπουν μαζικά τα βραχυπρόθεσμα κρατικά ομόλογα και οι μετοχές βουλιάζουν, καθώς κλιμακώνονται οι φόβοι για τον κίνδυνο να κάνει η Ουάσιγκτον στάση πληρωμών μέσα στον μήνα.

αξιωματούχοι και επιχειρηματικοί ηγέτες δήλωναν όλο και πιο ανήσυχοι ότι οι Ρεπουμπλικάνοι και οι Δημοκρατικοί δεν θα μπορέσουν να καταλήξουν σε συμφωνία πριν την καταληκτική ημερομηνία της 17ης Οκτωβρίου για αύξηση στο «ταβάνι» του χρέους

Στην χθεσινή 3η ημέρα διακοπής της λειτουργίας κρατικών υπηρεσιών, αξιωματούχοι και επιχειρηματικοί ηγέτες δήλωναν όλο και πιο ανήσυχοι ότι οι Ρεπουμπλικάνοι και οι Δημοκρατικοί δεν θα μπορέσουν να καταλήξουν σε συμφωνία πριν την καταληκτική ημερομηνία της 17ης Οκτωβρίου για αύξηση στο «ταβάνι» του χρέους.

Η επικεφαλής του ΔΝΤ Christine Lagarde, προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν σοβαρές επιπτώσεις σε όλο τον πλανήτη, αν δεν επιλυθεί η κρίση. «Το λουκέτο σε κυβερνητικές υπηρεσίες είναι αρκετά κακό, αλλά αν δεν αυξηθεί το όριο του χρέους, θα είναι πολύ χειρότερο», δήλωσε. Είναι εξαιρετικά κρίσιμης σημασίας αποστολή να επιλυθεί το ζήτημα όσο το δυνατόν συντομότερα, τόνισε.

Ένας κορυφαίος τραπεζίτης δήλωσε ότι η τράπεζά του τοποθετεί 20-30% περισσότερο ρευστό στα μηχανήματα αναλήψεων από όσο συνήθως, σε περίπτωση που πανικοβληθούν οι πελάτες και προσπαθήσουν να τραβήξουν χρήματα μαζικά

Δύο από τις 10 μεγαλύτερες τράπεζες των ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι θέτουν σε εφαρμογή ένα «σχέδιο δράσης» που είχαν χρησιμοποιήσει τον Αύγουστο 2011, την τελευταία φορά που η κυβέρνηση κόντεψε να ξεπεράσει το όριο του χρέους.

Ένας κορυφαίος τραπεζίτης δήλωσε ότι η τράπεζά του τοποθετεί 20-30% περισσότερο ρευστό στα μηχανήματα αναλήψεων από όσο συνήθως, σε περίπτωση που πανικοβληθούν οι πελάτες και προσπαθήσουν να τραβήξουν χρήματα μαζικά. Οι τράπεζες διεξάγουν καθημερινές έκτακτες συναντήσεις συζητώντας πρόσθετα μέτρα, όπως ανοιχτές υπερ-αναλήψεις για πελάτες που εξαρτώνται από τις πληρωμές της κυβέρνησης.

Οι ΗΠΑ θα ξεμείνουν από χρήματα για να πληρώσουν τις οφειλές τους στις 17 Οκτωβρίου

Το υπουργείο Οικονομικών δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα ξεμείνουν από χρήματα για να πληρώσουν τις οφειλές τους στις 17 Οκτωβρίου, αν δεν βρει το Κογκρέσο συμφωνία.

«Μια στάση πληρωμών θα ήταν πρωτοφανής και θα μπορούσε να προκαλέσει καταστροφή: Να παγώσουν οι πιστωτικές αγορές, να βουλιάξει η αξία του δολαρίου, να εκτιναχθούν στα ύψη τα επιτόκια»

«Μια στάση πληρωμών θα ήταν πρωτοφανής και θα μπορούσε να προκαλέσει καταστροφή: Να παγώσουν οι πιστωτικές αγορές, να βουλιάξει η αξία του δολαρίου, να εκτιναχθούν στα ύψη τα επιτόκια», αναφέρει σε έκθεσή του υπουργείο, τονίζοντας ότι θα υπάρξουν και «αρνητικές επιδράσεις σε όλο τον κόσμο». Προσθέτει: «Μπορεί να εκδηλωθεί χρηματοπιστωτική κρίση και ύφεση που θα μοιάζει με τα γεγονότα του 2008 ή και χειρότερα».

Οι χρηματιστηριακές αγορές παραμένουν συγκριτικά ψύχραιμες και ο δείκτης S&P 500 περιόρισε χθες τις μεγάλες απώλειες, αλλά τα premiums στα CDS των ετήσιων αμερικανικών χρεογράφων αυξήθηκαν από 30 ως 54 μονάδες βάσης.

Εχουν τοποθετηθεί μεγάλα ποσά σε βραχυπρόθεσμα κρατικά χρεόγραφα, που θεωρούνται υποκατάστατο του ρευστού και υποστηρίζονται πλήρως από το αμερικανικό δημόσιο. Όμως καθώς πλησιάζει το τελεσίγραφο για το ταβάνι του χρέους και δεν βρίσκεται συμφωνία στην Ουάσιγκτον, τα money funds προσπαθούν να ελαφρύνουν τα χαρτοφυλάκιά τους, σημειώνουν οι traders.

«Δεν διαπραγματεύεσαι βάζοντας το όπλο στο κεφάλι του άλλου»

Καθώς αυξάνονται οι ανησυχίες, ο Πρόεδρος Barack Obama παρέθεσε μια εξοργισμένη ομιλία, επιτιθέμενος στους Ρεπουμπλικανούς που επιμένουν να καθυστερούν την χρηματοδότηση των μεταρρυθμίσεων του στην ασφάλιση υγείας, σε αντάλλαγμα για την έγκριση του προϋπολογισμού.

Χθες το βράδυ, ο κ. Obama συναντήθηκε με ηγετικά στελέχη των δύο κομμάτων του Κογκρέσο, αλλά δεν κατόρθωσε να γεφυρώσει τις διαφορές του. Η κυβέρνησή του και οι Δημοκρατικοί θεωρούν ότι η χρηματοδότηση της κυβέρνησης και η εξουσιοδότηση νέου δανεισμού για να πληρωθούν οι οφειλές της χώρας, δεν πρέπει να είναι διαπραγματεύσιμο ζήτημα.

Όμως οι Ρεπουμπλικανοί και το Κογκρέσο προσπαθούν σταθερά να κερδίσουν παραχωρήσεις από τον Λευκό Οίκο, κυρίως για να υπονομεύσουν την μεταρρύθμιση της ασφάλισης υγείας που είναι γνωστή ως "Obamacare".

Μέσα σε δύο εβδομάδες, η αμερικανική κυβέρνηση θα μείνει με μόνο 30 δισ. δολ. για να πληρώσει τις υποχρεώσεις της κι έχει προειδοποιηθεί ότι λίγες ημέρες αργότερα, οι πραγματικές υποχρεώσεις της πιθανόν θα ξεπεράσουν αυτό το σύνολο

Καθώς οι προσπάθειες να λήξει η διακοπή λειτουργίας (shutdown) κυβερνητικών υπηρεσιών συγχέονται με τις συνομιλίες για να αποτραπεί η στάση πληρωμών, οι Ρεπουμπλικανοί ίσως επαναφέρουν τις απαιτήσεις τους για σημαντικές δημοσιονομικές παραχωρήσεις, όπως μεγάλες περικοπές δαπανών χωρίς αυξήσεις φόρων, από τον Πρόεδρο. Όμως ο κ. Obama επέμεινε ότι οι Ρεπουμπλικανοί θα πρέπει να επιτρέψουν την χρηματοδότηση της κυβέρνησης χωρίς προϋποθέσεις και να αυξήσουν το όριο του χρέους. «Δεν διαπραγματεύεσαι βάζοντας το όπλο στο κεφάλι του άλλου», δήλωσε.

Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών αποφεύγουν να προσδιορίζουν ποιοι λογαριασμοί θα μείνουν απλήρωτοι και σε ποιο βαθμό θα πυροδοτηθεί στάση πληρωμών

Μέσα σε δύο εβδομάδες, η αμερικανική κυβέρνηση θα μείνει με μόνο 30 δισ. δολ. για να πληρώσει τις υποχρεώσεις της κι έχει προειδοποιηθεί ότι λίγες ημέρες αργότερα, οι πραγματικές υποχρεώσεις της πιθανόν θα ξεπεράσουν αυτό το σύνολο.

Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών αποφεύγουν να προσδιορίζουν ποιοι λογαριασμοί θα μείνουν απλήρωτοι και σε ποιο βαθμό θα πυροδοτηθεί στάση πληρωμών. Εχουν απλώς σχολιάσει ότι δεν υπάρχει εναλλακτική στην εξουσιοδότηση της αύξησης του δανεισμού και ότι δεν είναι λειτουργικό να δοθεί προτεραιότητα σε ορισμένες πληρωμές εις βάρος άλλων, όπως προτείνουν πολλοί Ρεπουμπλικανοί.newsit.gr



Δυσθυμία: Μια ήπια μορφή κατάθλιψης!!!


 Η δυσθυμική διαταραχή αποτελεί ένα λιγότερο σοβαρό είδος κατάθλιψης και ανήκει στις λεγόμενες διαταραχές της διάθεσης. 
Παρουσιάζει χρόνια συμπτώματα που είναι επίμονα και εμποδίζουν το άτομο να είναι λειτουργικό ή να αισθάνεται καλά. Ποια είναι τα συμπτώματά της;
 Μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα είναι 
Στεναχώρια 
Εκνευρισμός 
Απώλεια της χαράς της ζωής 
Απώλεια σεξουαλικού ενδιαφέροντος
 Η δυσθυμία οδηγεί σε κατάθλιψη; Πολλοί άνθρωποι με δυσθυμία εμφανίζουν επεισόδια μείζονος κατάθλιψης κάποια στιγμή στη ζωή τους. Οι γυναίκες εκδηλώνουν διπλάσια ποσοστά από ότι οι άνδρες, κάτι στο οποίο συμβάλλουν ορμονικοί παράγοντες αλλά και η εγκυμοσύνη, οι αλλαγές στον εμμηνορρυσιακό κύκλο, η επιλόχεια περίοδος, η εμμηνόπαυση.
 Επιπρόσθετοι στρεσογόνοι παράγοντες που μπορεί να επιβαρύνουν είναι οι ευθύνες στη δουλειά και στο σπίτι καθώς και η φροντίδα των παιδιών και των ηλικιωμένων.
 Οι άνδρες πάσχουν σε μικρότερο βαθμό και η διάγνωση είναι δυσκολότερη. Η χρήση αλκοόλ ή ναρκωτικών και οι υπερβολικές ώρες εργασίας κρύβονται συχνά πίσω από τη δυσθυμία και εκδηλώνεται κυρίως με εκνευρισμό, θυμό και μία αίσθηση αποκαρδίωσης και λιγότερο με τη μορφή της απαισιοδοξίας και της ανημποριάς. 
 Τα συμπτώματα έχουν επιπτώσεις στην οικογένεια, την εργασία και το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Είναι πολύ σημαντικό να γίνει έγκαιρη διάγνωση για την αντιμετώπιση της διαταραχής. Πώς αντιμετωπίζεται η δυσθυμία; Υπάρχουν διαφορετικά είδη ψυχοθεραπείας διαθέσιμα για να βοηθήσουν κάποιον με δυσθυμία. 
Πριν αρχίσει κάποιος ψυχοθεραπεία, ένας επαγγελματίας ψυχικής υγείας θα αξιολογήσει την τρέχουσα κατάσταση του ατόμου καθώς και τη σοβαρότητα της κατάστασης για να βρει το κατάλληλο σχέδιο “αντιμετώπισης” 
Οι βραχύχρονες γνωσιακές θεραπείες εστιάζουν στα συμπτώματα και στοχεύουν να βοηθήσουν το άτομο να αντικαταστήσει τις αρνητικές του σκέψεις και συμπεριφορές με μια πιο ρεαλιστική εικόνα για τον εαυτό του και τον κόσμο γύρω του. 
Απαραίτητα θεραπευτικά συστατικά είναι η συναισθηματική κατανόηση, η συνεργασία καθώς και η δουλειά στο σπίτι. Οι ψυχαναλυτικές θεραπείες είναι μακροχρόνιες, εστιάζουν στη μελέτη των αιτιών που συνέβαλαν στη γένεση της διαταραχής και κρίνονται ως λιγότερο αποτελεσματικές. Ξένια Ταραβίρα ψυχολόγος 
 enikos.gr

Πηγή: newsitamea.gr


Αυτό είναι το δωμάτιο του Κασιδιάρη στο Πικέρμι που εισέβαλε η ΕΛΑΣ – Τι βρήκαν


Πλούσιο σε ευρήματα ήταν και το δωμάτιο που εντοπίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης στο Πικέρμι στις 28 Σεπτεμβρίου, καθώς εντοπίστηκαν... καραμπίνες και φυσσίγγια που κατείχε νόμιμα, usb sticks και υπολογιστές.

Ο 33χρονος βουλευτής της Χρυσής Αυγής μένει ακόμη στο πατρικό του σπίτι στο Πικέρμι, ενώ η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» είχε δημοσιεύσει πέρυσι φωτογραφίες από το παιδικό του δωμάτιο στο οποίο διαμένει ακόμη και σήμερα.

Το δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με όργανα γυμναστικής, πίνακες με θέματα από την Αρχαία Ελλάδα και ένα τζάκι που κυριαρχεί στο χώρο και είναι διακοσμημένο με φυάλες κρασιού.


koolnews.gr


Δεν του άρεσε η αλλαγή φύλου και έκανε ευθανασία!


Γεννήθηκε Νάνσι και αποφάσισε να γίνει... Νάθαν. Ένας 44χρονος Βέλγος υποβλήθηκε σε εγχείρηση αλλαγής φύλου, που όμως ήταν αποτυχημένη, και έτσι ζήτησε να του κάνουν ευθανασία, καθώς ο γιατρός του έκρινε ότι ο ψυχικός πόνος του είχε πλέον γίνει αφόρητος.

Ο Νάθαν Φέρχελστ έφυγε από τη ζωή σε νοσοκομείο των Βρυξελλών, περιστοιχισμένος από πολλούς φίλους του, μετά από μια μακρά νομική και ιατρική διαδικασία για να του δοθεί η άδεια να πεθάνει όπως το επιθυμούσε.

Στο Βέλγιο η ευθανασία είναι νόμιμη από το 2002.

"Πέθανε γαλήνια", είπε ο γιατρός που τον παρακολουθούσε, ο Βιμ Ντίστλεμανς του φλαμανδικού πανεπιστημιακού νοσοκομείου VUB. Ο Φέρχελστ πληρούσε όλους τους όρους για να του γίνει ευθανασία, δεδομένου ότι "στην περίπτωση αυτή μπορούσαμε σαφώς να μιλήσουμε για αφόρητο ψυχικό πόνο", τόνισε ο γιατρός μιλώντας στην εφημερίδα Het Laaste Nieuws.

Ο Νάθαν γεννήθηκε γυναίκα, σε μια οικογένεια που είχε ήδη τρία αγόρια και ονομαζόταν Νάνσι. Οι γονείς του τον απέρριπταν γιατί ήθελαν και πάλι αγόρι, σύμφωνα με την εφημερίδα όπου έδωσε συνέντευξη την παραμονή του θανάτου του.

Από την εφηβεία του ονειρευόταν να γίνει άνδρας και για αυτό υποβλήθηκε σε τρεις επεμβάσεις —ορμονοθεραπεία, μαστεκτομή και αλλαγή φύλου— από το 2009 μέχρι το 2012, αλλά δεν έμεινε ικανοποιημένος: το στήθος του παρέμενε πολύ μεγάλο και το πέος που του έφτιαξαν οι γιατροί δεν λειτουργούσε, όπως εξήγησε.

"Ετοιμαζόμουν να γιορτάσω τη νέα μου γέννηση αλλά την πρώτη φορά που είδα τον εαυτό μου στον καθρέφτη αισθάνθηκα απέχθεια για το νέο σώμα μου. Υπήρξαν και ευτυχισμένες στιγμές όμως τελικά η ζυγαριά έκλινε προς την άσχημη πλευρά", πρόσθεσε, καταλήγοντας ότι "έμεινε 44 χρόνια παραπάνω απ' ότι έπρεπε σ' αυτή τη Γη".

Προκειμένου να εγκριθεί η ευθανασία "ο ασθενής θα πρέπει να πάσχει από σοβαρή και ανίατη πάθηση που του προκαλεί αφόρητο πόνο, ψυχικό ή σωματικό", εξήγησε η Ζακλίν Ερμάν, μέλος της Εθνικής Επιτροπής Ευθανασίας του Βελγίου. Εκτός από τους παθολόγους, ο ενδιαφερόμενος εξετάζεται και από ψυχίατρο οποίος είναι και ο αρμόδιος να καθορίσει εάν αφορμή του αιτήματος είναι, για παράδειγμα, μια ιάσιμη κατάθλιψη.

Ένα φλαμανδικό τηλεοπτικό κανάλι, το TV Oost, σκοπεύει να μεταδώσει ένα ρεπορτάζ για τη ζωή και τον θάνατο του Νάθαν.

Το θέμα της ευθανασίας στο Βέλγιο δεν έχει κλείσει ακόμη, αφού το κοινοβούλιο σκοπεύει να εξετάσει σύντομα εάν θα επεκτείνει το δικαίωμα αυτό και σε ανηλίκους ή σε ενήλικες που πάσχουν από άνοια. Στην πλειονότητά τους οι Βέλγοι συμφωνούν με την ευθανασία, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που θα δημοσιευθεί αύριο Τετάρτη στην εφημερίδα La Libre Belgique και θα μεταδοθεί από το κανάλι RTBF.

http://www.newsit.gr/

Μάθε πως θα σε χωρίσει, ανάλογα με το ζώδιο του…


Δείτε τι τελετή αποχώρησης πρέπει να περιμένετε από το κάθε ζώδιο, ώστε να είστε προετοιμασμένες.

Κριός

Στην αρχή δεν θα µπορεί να βγει µαζί σας το βράδυ. Έπειτα η οµάδα του θα ξεκινήσει το πρωτάθληµα, στη δουλειά θα τον κρατάνε υπερωρίες, οι κολλητοί του θα διοργανώνουν βραδιές πόκερ… Όπως καταλαβαίνετε, δεν θα ακούει το τηλέφωνο. Όπως καταλαβαίνετε, κάποια στιγµή (µόλις ευοδωθεί επιτέλους το φλερτ µε την αντικαταστάτριά σας), θα αποχωρήσει και επίσηµα. Όπως καταλαβαίνετε, δεν σκόπευε στ’ αλήθεια να σας πληγώσει. Απλώς δεν τα σκέφτεται αυτά τα πράγµατα.
Ταύρος

Κάποιοι λένε πως ένας Ταύρος δεν θα σας χωρίσει ποτέ. Αυτό που δεν λένε είναι ο λόγος: ότι δηλαδή δεν µπορεί να πάρει µια απόφαση για κάτι τόσο δραστικό. Οπότε θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αναλάβετε εσείς την ευθύνη για την άδικη διάλυση αυτής της σχέσης. Και θα την αναλάβετε, µόλις ανακαλύψετε την παράλληλη σχέση που διατηρεί εδώ και 3 χρόνια (κάθε Ταύρος πιστεύει ότι του αξίζει να έχει ένα χαρέµι. Βαθιά µέσα του, ένιωθε πιστός σε όλες σας).
Δίδυµοι

«Σου αξίζει κάτι καλύτερο από µένα» – έγραψε στο post-it που άφησε πάνω στο ψυγείο σας. Και τι ξαφνιάζεστε δηλαδή; Μήπως δεν σας είχε επισηµάνει επανειληµµένως πως µια σχέση µαζί του θα είχε λιγότερη διάρκεια κι από τους φακούς επαφής σας; Μήπως δεν σας κατέστησε σαφές πως χρειάζεται τη µονιµότητα όσο ένα χρυσόψαρο χρειάζεται ένα ποδήλατο; Μήπως δεν είναι αυτή η ατάκα µε την οποία σας «έριξε» το πρώτο βράδυ; Πάψτε να ρουθουνίζετε λοιπόν, ανοίξτε το ψυγείο και πιείτε λίγο νεράκι. You had it coming.
Καρκίνος

Εσείς θα τον αφήσετε. Σκληρή, ποτέ δεν τον νοιαστήκατε, ήταν όλα ψέµατα… (παραλήρηµα γκρίνιας που επαναλαµβάνεται κατά βούληση. Μέχρι να εξαντληθεί η υποµονή σας και όντως να τον αφήσετε). Εκτός, βέβαια, αν µε τη συµπεριφορά σας προδώσατε τα όνειρά του για παντοτινή αγάπη, οπότε θα εξαφανιστεί όπως η πλοκή στις ταινίες του Αγγελόπουλου: αφήνοντας πίσω του µόνο σιωπή. Μην ανησυχείτε όµως: θα τον βρείτε 5 µήνες µετά, σε κάποια ερηµική παραλία, να κοιτάζει το κύµα που θα παρασύρει τις φωτογραφίες σας…
Λέων

Πρώτα θα σπάσει τον εκτυπωτή. Μετά, θα αρχίσει να ωρύεται για το ύφος σας, το βλέµµα σας, την άρνησή σας να τον ανακηρύξετε σε απόλυτο κέντρο του γνωστού και άγνωστου σύµπαντός σας. Ναι, ο µεγάλος ψιψίνος νιώθει παραµεληµένος – και λίγο πριν σας κόψει φέτες sushi µε τα καλοακονισµένα νύχια του, θα αποχωρήσει δραµατικά και οριστικά, αφήνοντας πίσω του ένα στρόβιλο ερωτηµατικά και αρκετούς αγουροξυπνηµένους γείτονες (ήταν ώρα κοινής ησυχίας). Αλλά για τον εκτυπωτή µην ανησυχείτε: θα σας αγοράσει καινούργιο…
Παρθένος

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα χωρίσετε ήρεµα. Θα τακτοποιήσει τις εκκρεµότητές σας, θα σιγουρευτεί ότι το βιβλιάριο υγείας σας είναι ανανεωµένο, θα πετάξει και τα σκουπίδια φεύγοντας. Αλίµονο, όµως, αν νιώσει πως εκµεταλλευτήκατε την έµφυτη τάση του να σας φροντίζει: αν υπάρχει κάτι χειρότερο από έναν ψυχωτικό Παρθένο (ταυτοσηµία) είναι ένας ψυχωτικός Παρθένος που έχει χάσει τον έλεγχο. Τότε θα σας κάνει να νιώσετε εσείς σκουπίδι, µε κάθε θεµιτό και αθέµιτο µέσο που διαθέτει (φήµες ότι εκείνος προµήθευσε τον Σκορπιό µε τον βάκιλο της πανούκλας λίγο παρακάτω, παραµένουν ανεξακρίβωτες)…
Ζυγός

Βαρούλκο, ώρα 8 και µισή, βράδυ Κυριακής. Το κρασί θα είναι στη σωστή θερµοκρασία, το ψάρι θα είναι ολόφρεσκο, κι εκείνος θα σας το ανακοινώσει όσο πιο στοργικά γίνεται. Μόλις σερβιριστεί το ενδιάµεσο σορµπέ και καταλαγιάσει το πρώτο σοκ, θα σας παρηγορήσει λέγοντάς σας να βλέπετε τη θετική πλευρά της ζωής – άλλωστε δεν θα αλλάξει τίποτα,θα βγαίνετε συνέχεια… Ύστερα κι από το επιδόρπιο, θα σας αποχαιρετήσει ιπποτικά κάτω από την πόρτα σας (την επόµενη µέρα θα αλλάξει νούµερο τηλεφώνου και θα µετακοµίσει µόνιµα στη Νορβηγία).
Σκορπιός

Αρχικά θα εξαφανιστεί. Μετά θα επιστρέψει για σεξ, µετά θα κλάψει (το σεξ ήταν τόσο καλό! Δεν το πιστεύετε κι εσείς;), θα σας απειλήσει µε αυτοκτονία, µόλυνση µε τον βάκιλο της πανούκλας και δηµοσίευση των προσωπικών σας στιγµών στο διαδίκτυο… Και µόλις τον δεχτείτε πίσω (αφενός επειδή το σεξ ήταν όντως καλό, αφετέρου επειδή µε τις απειλές σκιαχτήκατε λίγο), ένα πρωί θα ανοίξει την πόρτα, θα σας ρωτήσει αν θέλετε κάτι από το περίπτερο – και θα «πεταχτεί για τσιγάρα». Η εκδίκηση του µόλις ολοκληρώθηκε…
Τοξότης

Δεν θα σας χωρίσει – εκτός κι αν είναι απαραίτητο. Αν δηλαδή, παρ’ όλα τα φαινόµενα (µτφ. εσείς περιµένετε ολονυχτίς πάνω από το κινητό, εκείνος, παραµένει ολονυχτίς online ανταλλάσσοντας απόψεις για το global warming µε αγνώστου ταυτότητος ξετσίπωτες υπάρξεις), επιµένετε να ισχυρίζεστε πως αυτό που έχετε λέγεται «σχέση» κι όχι «µελέτη πάνω στην αναπαραγωγική διαδικασία των homines sapientes». Τότε, θα σας εξηγήσει πως αισθάνεται λίγο αρνητικός ως προς την αποκλειστική πλευρά της «σχέσης» σας. Αν θέλετε, µπορείτε να µείνετε φίλοι ή casual εραστές – αµέσως µόλις επιστρέψει από ένα σαφάρι στην Κένυα.
Αιγόκερως

Θα κάνει έκκληση στην κατανόησή σας: είναι δυνατόν να µην καταλαβαίνετε ότι η θέση που του προσέφεραν ως Senior Executive Manager στο εργοστάσιο της Opel (στα κεντρικά, της Γερµανίας) είναι απείρως πιο σηµαντική από οποιαδήποτε σχέση; Μετά θα αποµακρυνθεί µε αξιοπρέπεια και κύρος, έχοντας επιτυχώς αποφύγει να σας αποκαλύψει την αλήθεια (ότι δηλαδή, είστε πολύ φιλελεύθερη, σέξι και αυτοδηµιούργητη για τα γούστα του. Και αυτό το πιρούνι είναι για τη σαλάτα όχι για το δεύτερο πιάτο, πάψτε επιτέλους να τον ντροπιάζετε).
Υδροχόος

Δεν µπορεί να σας χωρίσει, έχει πιο σηµαντικά πράγµατα να κάνει. Όπως το να ανταλλάσσει απόψεις όλο το βράδυ σχετικά µε το global warming, µε τον Τοξότη (ναι, µερικές φορές στο ίντερνετ «υποδύεται» τη γυναίκα. Είναι το χιούµορ του). Ή το να βγαίνει µε την παρέα του, η οποία προφανώς τον καταλαβαίνει πολύ περισσότερο απ’ ό,τι εσείς. Εσείς, ένα πιόνι, έρµαιο του κατεστηµένου – λογύδριο που συνοδεύεται µε απαξιωτική κίνηση χεριού «µου θολώνεις την αύρα. Καλύτερα να φύγεις».
Ιχθύες

Όταν άρχισε να κλαίει (και δεν ήταν η ώρα που συνήθως βλέπει Grey’s Anatomy ) κατηγορήσατε τον ευαίσθητο χαρακτήρα του. Όταν άρχισε να τριγυρνά στα µπαρ, τραυλίζοντας «δεν-είναι-τώρα-πια-εδώ-πονάω-φωνάζω-τρέµω-δακρύζω», κατηγορήσατε τη σεληνιακή έκλειψη του επόµενου µήνα – και τον Πλούταρχο. Όµως, ο Ιχθύς σας, και αυτό το βράδυ, ζει ένα δράµα. Όχι, δεν έχει σηµασία αν όντως χωρίσατε ή αν το είδε στον ύπνο του. Σηµασία έχει, αν είστε διατεθειµένη να τον βρείτε και να τον παρηγορήσετε – ή αν αυτή τη φορά, θα αφήσετε κάποια άλλη να το κάνει…

http://www.foititelia.gr


Καρκίνος: 10 συμπτώματα που οι γυναίκες δεν πρέπει να αγνοούν

 
Ο καρκίνος μπορεί να είναι ιάσιμος και αντιμετωπίσιμος αν η διάγνωση γίνει έγκαιρα και ακολουθηθεί η σωστή θεραπεία.
 Το σώμα μας μας δείχνει τα σημάδια ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά κι αυτά τα σημάδια δεν πρέπει να τα αγνοούμε. Πρώτα απ’ όλα χρειάζεται να ξεπεράσουμε το φόβο και να ζητήσουμε ιατρική διάγνωση γιατί κάθε σύμπτωμα από αυτά που ακολουθούν δεν σημαίνει απαραίτητα και καρκίνος. Ποιές αλλαγές χρειάζονται την προσοχή σας και ποιά είναι τα σημάδια και τα συμπτώματα που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας για να ζητήσετε περαιτέρω ιατρική αξιολόγηση. 
1. Αλλαγές στο στήθος Αν νιώσετε έναν όγκο στο στήθος, δεν πρέπει να το αγνοήσετε ακόμη κι αν η μαστογραφία σας είναι φυσιολογική. Αν η θηλή σας αποκτήσει φολιδωτή όψη ή ξεφλουδίζει συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή ακόμη αν εμφανίζονται εκκρίσεις γάλακτος ή αίματος. Επίσης αν το δέρμα στο πάνω μέρος του στήθους αναπτύξει όψη φλοιού πορτοκαλιού και πρήξιμο. 
2. Μη φυσιολογική ή ακανόνιστη αιμορραγία Μετά την εμμηνόπαυση (12 μήνες δηλαδή χωρίς περίοδο), η αιμορραγία, ακόμη και οι σταγόνες αίματος είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι που δεν πρέπει να αγνοηθεί. Μπορεί να οφείλεται σε ένα καλοήθη παράγοντα όπως ένας πολύποδας του ενδομητρίου ή κάτι πιο σοβαρό όπως καρκίνος του ενδομητρίου ή του τραχήλου της μήτρας. Η αιμορραγία γενικότερα που είναι εκτός του φυσιολογικού κύκλου της έμμηνου ρύσεως ή είναι πιο έντονη πρέπει να εξετάζεται. Μπορεί να οφείλεται σε ορμονικές διαταραχές αλλά πρέπει να αποκλείεται ιατρικά η ύπαρξη κάποιας σοβαρότερης κατάστασης.
 3. Αιμορραγία του ορθού Ο καρκίνος του παχέος εντέρου είναι ο τρίτος πιο συνηθισμένος καρκίνος στις γυναίκες. Μια ένδειξη είναι η αιμορραγία του ορθού που πολλές φορές αποδίδεται σε αιμορροΐδες, τα πράγματα όμως δεν είναι πάντα τόσο απλά και μια ιατρική αξιολόγηση είναι απαραίτητη.
 4. Κολπικές εκκρίσεις Οι δύσοσμες κολπικές εκκρίσεις ή εκκρίσεις που περιέχουν και αίμα μπορεί να είναι σημάδι καρκίνου του τραχήλου. Μπορεί να εμφανιστούν στα διαστήματα μεταξύ περιόδων ή μετά την εμμηνόπαυση. Η εκτίμηση του γιατρού είναι απαραίτητη για να καθοριστεί αν οφείλεται σε κάποια μόλυνση ή για κάτι πιο σοβαρό. 
5. Φούσκωμα Ο καρκίνος των ωοθηκών είναι ο νούμερο 1 θανατηφόρος μεταξύ των καρκίνων των αναπαραγωγικών οργάνων. Θεωρείται «σιωπηλός» αλλά έχει ξεκάθαρα συμπτώματα λένε οι ειδικοί. Τα 4 πιο κοινά συμπτώματα είναι το «φούσκωμα», όταν δηλαδή ενώ τρώτε αισθάνεστε ότι χορτάσατε νωρίτερα απ’ ότι θα έπρεπε, η έντονη και συχνή διούρηση, ο έντονος πόνος χαμηλά στην πλάτη και την κοιλιά. Δεν είναι ασυνήθιστο να έχετε κάποια από αυτά τα συμπτώματα περιοδικά, ειδικά μετά από ένα πλούσιο γεύμα. Αν όμως αυτά τα συμπτώματα είναι καθημερινά, γίνονται πιο έντονα και η διάρκειά τους ξεπερνά τις δύο εβδομάδες, θα πρέπει να επισκεφθείτε τον γιατρό σας. Δεν χρειάζεται πανικός, μπορεί τα ίδια συμπτώματα να είναι απλώς ένδειξη ινομυωμάτων. 
6. Αδικαιολόγητη αλλαγή βάρους. (είτε αύξηση, είτε μείωση) Αν γενικώς διατηρείτε ένα σταθερό βάρος και ξαφνικά χωρίς αλλαγή διατροφικών συνηθειών χάνετε ή παίρνετε κιλά θα ήταν χρήσιμο να επισκεφθείτε τον γιατρό σας. Τις περισσότερες φορές αυτές οι απότομες αυξομειώσεις βάρους οφείλονται σε προβληματικό θυρεοειδή αδένα αλλά χρειάζεται η γνώμη του ειδικού για να είστε απόλυτα σίγουροι.
 7. Επίμονος βήχας Κάθε επίμονος βήχας που ξεπερνά τις δύο ή τρείς εβδομάδες θα πρέπει να σας προβληματίσει. Μπορεί να οφείλεται σε αλλεργία ή σε κάποια λοίμωξη του αναπνευστικού αλλά αυτό θα πρέπει να το καθορίσει ο γιατρός σας. Δεν χρειάζεται να είστε καπνιστής για να ανησυχήσετε, τα ίδια συμπτώματα εμφανίζονται και στους μη ή παθητικούς καπνιστές.
 8. Αλλαγές στους λεμφαδένες Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν αισθάνεστε τους λεμφαδένες στο λαιμό ή την μασχάλη σας σκληρούς, μπορεί να είναι αποτέλεσμα λοίμωξης. 
9. Κούραση Μπορεί η κούραση και οι διακυμάνσεις της να είναι δύσκολο να προσδιοριστούν ως ανησυχητικό σύμπτωμα η Αμερικανική Εταιρεία Καρκίνου την ορίζει ως εξής: «ακραία παρατεταμένη κούραση που δεν βελτιώνεται με την ξεκούραση». Παρόλ’ αυτά μην την αγνοείτε, κάντε τις απαραίτητες εξετάσεις αίματος και αναζητήστε το πιθανό αίτιο της. 
10. Δερματικές αλλαγές Παρακολουθήστε τις δερματικές αλλαγές που μπορεί να προκύψουν σε όλο το σώμα. Πληγές στο στόμα ή την περιοχή των γεννητικών οργάνων που δεν επουλώνονται, ελιές ή αλλαγές στο χρώμα του δέρματος, οτιδήποτε δεν σας φαίνεται φυσιολογικό και σας προβληματίζει πρέπει να εκτιμηθεί από ειδικό. Πρόληψη Σημαντικό ρόλο στον καρκίνο παίζει επίσης η πρόληψη. Κάντε το οικογενειακό σας δέντρο υγείας και εντοπίστε ποιές περιοχές μπορεί να είναι πιο επικίνδυνες για σας βάσει οικογενειακού ιστορικού Κάντε ετήσιο Τεστ ΠΑΠ Κάντε ετήσια μαστογραφία μετά την ηλικία των 40 Κάντε κολονοσκόπηση αν είστε πάνω από 50 ετών. Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε, ούτε να γίνετε υπερβολικοί ή υποχόνδριοι. Παρακολουθήστε απλώς τις αλλαγές στο σώμα σας και μην αγνοείτε κάποια ενοχλητικά συμπτώματα. Επίσης δεν σημαίνει ότι αν έχετε κάποιο σύμπτωμα είναι απαραίτητα και καρκίνος. Μην φοβάστε να ζητάτε την συμβουλή του γιατρού γιατί ότι κι αν είναι, η έγκαιρη διάγνωση οδηγεί σε καλύτερη θεραπεία και καλύτερα αποτελέσματα. healthpress.gr

Πηγή: newsitamea.gr


Γιατί η Κρήτη λέγεται… Κρήτη;


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί το νησί έχει πάρει την ονομασία που διατηρεί αιώνες τώρα;..

Στην ακόλουθη λίστα παρατίθενται οι επικρατέστερες θεωρίες που εξηγούν από που προήλθαν τα ονόματα πέντε γνωστών περιοχών του ελλαδικού χώρου.
Κρήτη: Οι μυθικοί Κουρήτες ήταν, σύμφωνα με την μυθολογία, οι πρώτοι κάτοικοι της Κρήτης: Πέντε αδέλφια, ο Ηρακλής (απλή συνωνυμία με τον ημίθεο των δώδεκα άθλων), ο Παιωναίος, ο Επιμίδης, ο Ιάσιος και ο Ίδας, που δεν γεννήθηκαν, αλλά φύτρωσαν από τη γη όταν την έβρεξαν τα πρώτα δάκρυα του νεογέννητου Δία. Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, οι Κουρήτες βοήθησαν τη Ρέα να γεννήσει τον Δία μέσα σε μια σπηλιά της Κρήτης, και ανέλαβαν να… κάνουν θόρυβο χτυπώντας τύμπανα και μεταλλικές ασπίδες κάθε φορά που το μωρό έκλαιγε, ώστε να μην φτάσει ο θόρυβος στα αυτιά του Κρόνου.

Μακεδονία: Δύο διαφορετικές θεωρίες είναι οι επικρατέστερες για την προέλευση του ονόματος της Μακεδονίας. Η πρώτη θέλει τον φύλαρχο της φυλής που πρωτοεγκαταστάθηκε στη δυτική, νότια και κεντρική Μακεδονία, να την βαφτίζει με το όνομά του (Μακεδών). Η δεύτερη είναι το επίθετο μακεδνός, που χρησιμοποιεί ο Όμηρος για να περιγράψει ένα είδος λεύκας, και το οποίο σύμφωνα με τον λεξικογράφο Ησύχιο της Αλεξάνδρειας είναι δωρική λέξη (σύμφωνα με τον Ηρόδοτο, οι Μακεδόνες ήταν δωρική φυλή) που σημαίνει μεγάλος ή ουράνιος.
Λάρισα: Ετυμολογικός γρίφος για τους μελετητές, η λέξη λάρισα χρησιμοποιούταν από τους Πελασγούς για να περιγράψει λίθινη ακρόπολη ή οχυρό –Λάρισα λεγόταν και η Ακρόπολη του Άργους. Το γεγονός ότι δεν έχουν βρεθεί στην πόλη ίχνη που να ταιριάζουν σε αυτήν την περιγραφή, έχει οδηγήσει τους ιστορικούς να θεωρούν ότι η ονομασία προήλθε από αλλού και δόθηκε κατ’ ευφημισμό. Κατά τη μυθολογική εκδοχή, πάντως, η Λάρισα ήταν σύζυγος του Ποσειδώνα και μητέρα του Αχαιού, του Φθία και του Πελασγού.
Ζαγοροχώρια: Απλούστερα τα πράγματα εδώ. Η ετυμολογία της λέξης είναι σλάβικη: Za σημαίνει «πίσω» και Gora είναι το βουνό, οπότε τα χωριά πίσω από το βουνό, ευθεία αναφορά στην θέση των χωριών.
Καλαμάτα: Η μεσαιωνική ονομασία της αρχαίας πόλης Φεραί, που διατηρήθηκε μέχρι τις μέρες μας, προέρχεται από την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Καλομάτας, η οποία φυλασσόταν σε ένα βυζαντινό μοναστήρι της περιοχής –και την οποία ο θρύλος θέλει να έκανε ακόμα και τον οθωμανό αγά, στον στάβλο του οποίου ανακαλύφθηκε, να αλλαξοπιστήσει, χάρη στα θαύματα που είδε να πραγματοποιούνται. Η εικόνα υπάρχει ακόμα, και φυλάσσεται στο εσωτερικό της Εκκλησίας της Υπαπαντής.

- See more at: http://www.gkourou.com


Η οργή του Νίκου Χατζηνικολάου: «Να βγάλετε τον σκασμό» [video]


Έντονη ήταν η αντίδραση του Νίκου Χατζηνικολάου στον «αέρα» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star με αφορμή ...
τη Χρυσή Αυγή.


Ο δημοσιογράφος είπε: 
«Έχουμε πει ότι πρέπει να υπάρχουν χαμηλοί τόνοι, ψυχραιμία και να μην υπάρχουν πανηγυρισμοί. Καλό είναι οι πάσης φύσεως πανηγυριστές να βγάλουν τον σκασμό! Ας βγάλουν τον σκασμό κι ας αφήσουν την ελληνική δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της».

Δείτε το βίντεο!



http://www.mychannel.gr/


Τα ζώδια σήμερα 4 Οκτωβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είστε έτοιμοι να μοιραστείτε ακόμα και να συμβιβαστείτε με άτομα και καταστάσεις προκειμένου να δημιουργηθούν ισορροπίες και καλύτερες επαφές.
Ερωτικά: Η ζωή σας είναι αρκετά έντονη και δημιουργική γιατί μέσα σας υπάρχει μια τάση για επέκταση και για μεγαλύτερη κατανόηση στην προσωπική σας σχέση κυρίως με Ζυγό και Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε πολλές και φιλότιμες προσπάθειες να σταθείτε και κυρίως να ανασυνταχθείτε. Σίγουρα υπάρχουν αρκετές απρόβλεπτες αλλαγές αλλά αν δεν χάσετε την εμπιστοσύνη σας θα βγει κάτι ξαφνικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Προσπαθείτε να εδραιωθείτε και να ξεπεράσετε τις αντιστάσεις που έχετε απέναντι σε πολλά θέματα αλλά και σε πολλές αντιδράσεις οι οποίες δεν σας φαίνονται και με πολύ καλό μάτι. Η ισορροπία σώματος και ψυχής θα είναι κάτι πολύ καλό αν το επιτύχετε.
Ερωτικά: Είστε γενικά έτοιμοι να δεχτείτε κάποια πράγματα που παλιά δεν μπορούσατε να τα παραδεχτείτε. Η σχέση σας γενικά χρειάζεται εμπιστοσύνη και να υπάρχει ελευθερία. Η ξαφνική συνάντηση με ένα Κριό ή Ζυγό από το παρελθόν θα σας αναστατώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Είστε προσαρμοσμένοι και έτοιμοι να δεχτείτε τις τρέχουσες αλλαγές. Η δική σας στάση θα είναι θετική και θα δείτε ότι η καλή σας διάθεση θα σας φέρει ξεχωριστές εμπειρίες αλλά και ρίσκα που είναι στα μέτρα σας.
Ερωτικά: Υπάρχει έντονη τύχη και θα έχετε κάποια πρόταση μη αναμενόμενη η οποία θα σας κάνει να πετάξετε στα σύννεφα. Η ιδιαιτερότητα πάντως ενός ατόμου θα σας δημιουργήσει ένα μαγικό συναίσθημα που θα κάνει να ξεφύγετε για λίγο.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε κάπως εκτεθειμένοι ή ακόμα και μπλοκαρισμένοι σε πράγματα που μερικές φορές σας βγάζουν εκτός ελέγχου. Σήμερα όμως με την καλή διάθεση θα είστε περισσότερο επικοινωνιακοί και ανοικτοί σε κάθε είδους ευκαιρία. Κάποια χρήματα που περιμένατε ίσως να τα πάρετε σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Θα χρειαστεί να ενώσετε τις δυνάμεις σας για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε πιο εύκολα αλλιώς θα νιώσετε απομόνωση και ίσως να παρεξηγήσετε κάποιες συμπεριφορές. Το σπίτι σας ή ο χώρος σας σίγουρα θα χρειάζονται αρμονία και πιθανόν αισθητική διαμόρφωση.
Ερωτικά: Θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλία από μόνοι σας γιατί αν υπάρχει κάποια απόσταση θα ήταν καλό να γεφυρωθεί από εσάς. Μερικές φορές για το καλό της σχέσης θα πρέπει και εσείς να υποχωρείτε και κυρίως αν σχετίζεστε με Ζυγό ή Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε την δική σας τακτική για να κάνετε κάποιες κινήσεις και να πετύχετε. Λόγω του Δία που κυριαρχεί στην ζωή σας μπορεί να επιτύχετε περισσότερα πράγματα, αρκεί να έχετε την ανοικτή διάθεση της συνεργασίας. Μια ξαφνική αποχώρηση από ένα επαγγελματικό σχήμα ίσως να δημιουργήσει προσωρινές δυσκολίες.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Η διάθεση για να έρθετε κοντά με ένα πρόσωπο θα σας διαμορφώσει μια άποψη διαφορετική για φιλίες και επαφές που έτσι και αλλιώς την έχετε ανάγκη. Σήμερα θα μπορέσετε να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης από τις διάφορες δουλειές που έχετε για ένα ακίνητο ή με διάφορα χαρτιά που τρέχετε.
Ερωτικά: Είστε πολύ ανοικτοί και σίγουρα θα νιώθετε μέσα σας πιο εύκολα την διάθεση για επικοινωνία. Έχετε πάντως μια ιδιαίτερη ημέρα να περάσετε και για αυτό θα βελτιώσετε τον εσωτερικό σας κόσμο σε σχέση με το πρόσωπο που είστε μαζί. Γενικά οι απαλλαγμένες ιδέες σας από αρνητικές πεποιθήσεις θα βοηθήσουν περισσότερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε προετοιμασμένοι για κάτι το ιδιαίτερο και πιο προσωπικό. Αν δοκιμάσετε να ανοίξετε τις επαφές σας θα έχετε κάτι το πολύ καλό να περιμένετε. Το θετικό είναι ότι αν πάρετε πρωτοβουλίες θα γνωρίσετε άτομα που πιθανόν να σας βοηθήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Θέλετε να δημιουργηθεί δικαιοσύνη στη ζωή σας και να μπουν τα πράγματα στην θέση τους από άποψη επαφών. Η αρμονία και η φυσική σας κατάσταση θα είναι αυτό που θα επιδιώξετε και κυρίως με τη σωστή διατροφή.
Ερωτικά: Η σχέση με έναν Κριό θα σας προβληματίσει και θα σας δώσει ένταση αλλά και ζωή. Χρειάζεται να διαλέξετε σχέση που θα σας παρέχει λογική ή κάτι που δεν θα μπορείτε να ελέγξετε αλλά θα νιώθετε γεμάτοι. Το καλύτερο είναι να σας δίνει και τα δύο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν μικρά περιθώρια για βελτιώσεις αλλά και για αλλαγές, αρκεί να θέλετε να ειπωθούν αλήθειες και να μπουν τα πράγματα στην θέση τους. Αν δεν έχετε δουλειά κρατήστε το ηθικό σας ψηλά γιατί υπάρχουν κάποιες προτάσεις στον ορίζοντα που μπορεί να αξιοποιηθούν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για σας γιατί θα είναι η ημέρα των μεγάλων πρωτοβουλιών και σίγουρα θα υπάρχουν εντάσεις και δυσκολίες στο να περάσετε τα δικά σας θέλω και γραμμές. Το ότι βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά θα σας δώσει κάποιες νέες προϋποθέσεις αλλά και συγχρόνως θα πείτε «γεια» σε όλες τις παλιές καταστάσεις.
Ερωτικά: Έχετε την διάθεση να είστε πιο ειλικρινείς αλλά με κάποιο τρόπο θα αναλάβετε πρωτοβουλίες τις οποίες δεν συνηθίζετε. Η σχέση με Κριό μπορεί να γίνει ξαφνικά εκρηκτική και ίσως και περισσότερο συναρπαστική.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε στη φάση που όλα αλλάζουν και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε πολλές εμπειρίες και δράση. Σίγουρα κάτι σας αγχώνει και σας απασχολεί αλλά σε γενικές γραμμές τα καταφέρνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Η νοοτροπία σας και οι απόψεις σας θα κρατηθούν δυνατές, αν για λίγο απομονωθείτε, γιατί εσείς με αυτόν τον τρόπο βρίσκετε και πάλι την δύναμή σας. Κάποιες ιδέες σας ίσως να θεωρηθούν οπισθοδρομικές κι ίσως εξαρτηθούν από την εμπειρία σας αλλά τουλάχιστον κάποιες θα τις υλοποιήσετε.
Ερωτικά: Η δυναμική σας έχει ακόμα μαγνητισμό και συνεχόμενο ενδιαφέρον είτε για την εμφάνισή σας είτε για τα συναισθήματα ενός προσώπου που μπορεί να μην είναι ακόμα εκδηλωμένα. Πάντως όσο πιο δύσκολο είναι να κατακτήσετε ένα πρόσωπο τόσο πιο πολύ επιμένετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν δυσκολίες γιατί ο όγκος εργασίας είναι μεγάλος και πιθανόν οι υποχρεώσεις σας να έχουν γίνει διπλές αλλά τουλάχιστον στην άκρη του δρόμου κάτι θα έχετε να περιμένετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Επειδή έχετε άνεση στην επικοινωνία σήμερα θα μπορείτε να εκφραστείτε πιο άνετα και περισσότερο ανοικτά ακόμα και με κάποιους φίλους που πιστεύετε ότι σας έχουν αδικήσει. Καλύτερα να μιλάτε παρά να οπισθοχωρείτε.
Ερωτικά: Η φύση σας είναι κατακτητική. Παρόλο που σχεδόν ποτέ δεν μένετε μόνοι σας, εκτός αν το επιλέξετε), μερικές φορές προβληματίζεστε αν θα πρέπει να κάνετε υποχωρήσεις για να έχετε ένα άτομο δίπλα σας. Η επαφή με έναν Καρκίνο σας δημιουργεί δυσκολίες στην επικοινωνία.
Καριέρα & Οικονομικά: Το έχετε μυριστεί ότι χωρίς σκληρή δουλειά δεν κάνετε τίποτε. Συνεργάτες που δεν τα βρίσκετε, καλύτερα να μην υπάρχουν δίπλα σας γιατί εσείς γενικά πάσχετε από αφέλεια η οποία δεν σας αφήνει να δείτε ξεκάθαρα. Χρήματα που περιμένατε ίσως να σας έρθουν σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Είστε ανοικτοί σε κάθε είδους επικοινωνία και επαφή αλλά επειδή είστε στην κόψη του ξυραφιού θα πρέπει να προσέξετε τις αντιδράσεις σας και γενικά την πολύ παρορμητική συμπεριφορά σας. Κυρίως με τους γύρω σας θα πρέπει να βάλετε νερό στο κρασί σας.
Ερωτικά: Έχετε τη δυνατότητα να σπάσετε την αλυσίδα της εξάρτησης και να γίνετε περισσότερο αυτόνομοι και ανεξάρτητοι κυρίως αν είστε με Κριό ή Ζυγό. Από την άλλη ο Καρκίνος είναι πολύ κοντά σας αλλά χρειάζεται ειδική μεταχείριση.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν δυσκολίες γιατί βλέπετε ότι όλα τα δεδομένα αλλάζουν και δεν σας δίνονται οι παλιές ευκαιρίες να αναδείξετε την αξία σας. Χρειάζεται να γίνετε πιο συνεργάσιμοι και ανοικτοί στις προτάσεις και στα σχήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Είστε ανοικτοί και αυτό βοηθάει στο να κάνετε νέες γνωριμίες αλλά και να εμπιστευτείτε περισσότερο τον εαυτό σας. Μια ανώτερη ιδέα θα σας ξεσηκώσει και θα μπορέσετε να την εφαρμόσετε πιο εύκολα. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ίσως να είναι για το καλό σας.
Ερωτικά: Είστε πολύ διαφορετικοί από άλλες φορές και ό λόγος είναι ότι διαθέτετε μεγάλη ελαστικότητα και δεν θα είστε τόσο αυστηροί στην κρίση σας. Ο Ζυγός και το Λιοντάρι είναι πολύ κοντά στην νοοτροπία σας. Με τον Ταύρο έχετε δυσκολίες στην επικοινωνία.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ υπάρχουν δυσκολίες είναι και ημέρες που δοκιμάζεστε πολύ. Τουλάχιστον σήμερα μπορείτε να χαλαρώσετε γιατί όλα θα ρέουν πιο εύκολα. Πάντως αν κυνηγήσετε μια πρόταση που έχει σχέση και με το εξωτερικό ίσως να σας κάτσει πιο εύκολα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Χρειάζεται συμβιβασμό και οπισθοχώρηση για να τα έχετε με συγκεκριμένα άτομα αρμονικές σχέσεις. Ο λόγος είναι ότι κατά βάθος στεναχωριέστε αν δεν έχετε καλές επαφές. Η καλή κατάσταση του σώματός σας θα βοηθήσει στο να νιώσετε όμορφα.
Ερωτικά: Η συζήτηση είναι το πρώτο που θα πρέπει να επιδιώξετε για να είστε σε καλύτερη φάση με το πρόσωπο που αγαπάτε. Επειδή μερικοί κάνετε προσπάθεια για συμβίωση ή για γάμο χρειάζεστε να προετοιμάζεστε και στην συντροφικότητα.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάθε λίγο και λιγάκι σας παρουσιάζονται ευκαιρίες που θα πρέπει να αξιοποιήσετε αλλά ίσως να μην μπορείτε ούτε και έχετε την δυνατότητα να τις αναγνωρίσετε. Για αυτό να μελετάτε μια και δυο φορές τις προτάσεις που μπορεί να προκύψουν.

Πηγή: astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger