Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ελάτε να σας κάνω μια ένεση! Το βίντεο που έκανε χιλιάδες θεατές να δακρύσουν από τα γέλια!

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013


Μήπως Θέλετε να σας κάνω μια ένεση; 

Μια ακόμα πάρα πολύ φάρσα, με όμορφο κορίτσι που κάνεις δεν μπορεί να του πει όχι...!

Η Μαρία Μπακοδήμου αδυνατισμένη και γυμνασμένη κάνει μπάνια στη Μύκονο [εικόνες]

Από τις Κυκλάδες ξεκίνησε τις φετινές της διακοπές η Μαρία Μπακοδήμου...
  
Μαζί με τους δυο γιους της Νικήτα και Άρη, έφτασε στη Μύκονο την περασμένη εβδομάδα και φιλοξενήθηκε σε φιλικό σπίτι της περιοχής Ορνός.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Ok, απαθανάτισε την παρουσιάστρια με τους γιους της στην παραλία Καλό Λιβάδι. Η Μαρία πιο εντυπωσιακή από ποτέ, φορώντας εμπριμέ μαγιό σε αποχρώσεις του γαλάζιου εντυπωσίασε όλους όσοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το καλλίγραμμο κορμί της. Αδυνατισμένη, μαυρισμένη και γυμνασμένη χαλάρωσε στην παραλία κάνοντας το μπάνιο, ηλιοθεραπεία αλλά και συζητώντας με τα παιδιά της.




ΣΟΚ: Τυφλή μάνα πούλησε τέσσερα νεογέννητα μώρα της


Μία τυφλή μητέρα πούλησε τέσσερα από τα νεογέννητα παιδιά της επειδή ο σύζυγός της δεν μπορεί να διατηρήσει μία σταθερή δουλειά.

Μέσα σε διάστημα επτά ετών στην επαρχία Sichuan νοτιοδυτικά της Κίνας, η οικογένεια αυτή πούλησε τέσσερα νεογέννητα μωρά - τρία κορίτσια και ένα αγόρι.

Συνολικά, έφεραν στη ζωή έξι παιδιά, αλλά κράτησαν μόνο τον μεγαλύτερο γιος τους και την μεγαλύτερη κόρη τους.

Η μητέρα δήλωσε: «Έδωσα τα μωρά σε οικογένειες που δεν μπορούν να γεννήσουν. Θέλουν τα μωρά και τους βοήθησα. "

Και πρόσθεσε: «Πλούσιοι άνθρωποι δίνουν τα χρήματα για το γάμο της κόρης τους. Άνθρωποι της μεσαίας τάξης κερδίζουν χρήματα από το γάμο της κόρης τους και οι φτωχοί άνθρωποι αναγκάζονται να πωλούν τους γιους και τις κόρες τους.

Συνολικά Du έχει πουλήσει τέσσερα παιδιά της για περίπου 10.000 γιουάν (£ 1.070).


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Στα βιβλία της Α’ Γυμνασίου διδάσκουν σχέση 25χρονου με… 15χρονη!


Την ώρα που η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη την υπόθεση αρπαγής της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά από τον 23χρονο Αλβανό, Μάριο Αγιάζι και το ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους, τα παιδιά στο σχολείο… μεγαλώνουν με τέτοιες σχέσεις πρότυπα χάρη σε αυτά που διδάσκονται και είναι υποχρεωμένα να διαβάζουν στα σχολικά βιβλία!

Όπως μπορείτε να δείτε στο απόσπασμα από το τετράδιο εργασιών της Νεοελληνικής Γλώσσας της Ά Γυμνασίου, που διδάσκεται δηλαδή σε παιδιά ηλικίας 13 χρονών ο… Σάκης (25 χρονών και ηλεκτρολόγος) τα «έχει» με την 15χρονη μαθήτρια Αλέκα!!!

Μάλιστα, είναι ο πρώτος έρωτας της τάξης, σύμφωνα με το απόσπασμα που προκαλεί πολλά ερωτήματα, για το πώς επιτράπηκε να «μπει» σε σχολικό βιβλίο τέτοιων ηλικιών…

Διαβάστε το απόσπασμα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.


troktiko.eu

Βαριέστε εύκολα; Τι σημαίνει στην πραγματικότητα;




Πώς θα καταπολεμήσετε την βαρεμάρα.

Όλοι έχουμε νιώσει, κατά καιρούς, το αίσθημα της βαρεμάρας- και είναι απαίσιο. Αλλά τι ακριβώς σημαίνει;

Επιστήμονες του Πανεπιστημίου του York έκαναν έρευνα με σκοπό να ανακαλύψουν τι σημαίνει στην πραγματικότητα να βαριέσαι- και βρήκαν ότι η βαρεμάρα έχει άμεση σχέση με την προσοχή. Τα αποτελέσματα της έρευνάς τους, τα οποία δημοσιεύτηκαν σε επιστημονικό περιοδικό, συνοψίζονται σε μερικά σημεία:

1) Επειδή δεν μπορούμε να επικεντρώσουμε την προσοχή μας σε τι ακριβώς συμβαίνει στον οργανισμό μας εσωτερικά, όπως τον τρόπο που νιώθουμε, ή αυτά που σκεφτόμαστε, αδυνατούμε να ασχοληθούμε με ό,τιδήποτε δεν είναι βαρετό.

2) Τις στιγμές βαρεμάρας, γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε προσοχή

3) Δεν φταίμε οι ίδιοι που δεν μπορούμε να επικεντρώσουμε την προσοχή μας- ο οργανισμός αλλά και οι εξωτερικοί παράγοντες το προκαλούν.

Για να ξαναφέρουμε τον οργανισμό μας στα ίσια του, και επειδή έρευνες έχουν συνδέσει την βαρεμάρα με τον πρόωρο θάνατο, μπορούμε να κάνουμε συγκεκριμένες αισθήσεις που βοηθάνε να βελτιώσουμε την προσοχή μας, αλλά και να ζήσουμε περισσότερο. Το να ανεβοκατέβουμε τις σκάλες, το ποδήλατο σε γρήγορους ρυθμούς, το κολύμπι αλλά και το περπάτημα, είναι μερικές από αυτές.

Πέθανε στη Φλώρινα ο γηραιότερος αρκούδος του κόσμου


Το πρωί της 24ης Μαΐου 2013 βρέθηκε νεκρός στη φωλιά του, ο Ανδρέας, που ζούσε στο Καταφύγιο της Αρκούδας, που λειτουργεί ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, στο Νυμφαίο της Φλώρινας.

Ο Ανδρέας αποτελεί μια αρκούδα σύμβολο για τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ καθώς είναι το πρώτο αρσενικό που κατοίκησε το Καταφύγιο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ το 1993. 

Φέτος έκλεισε τα 50 του χρόνια και ήταν και ο πιο γηραιός κάτοικος του Καταφυγίου καθώς και όλων των Καταφυγίων Άγριας Ζωής του κόσμου!

Ο Ανδρέας είναι αρκούδα θρύλος, καθώς καμιά άλλη αρκούδα στον κόσμο δεν έχει καταγραφεί ποτέ σε αυτή την ηλικία. 

Όλα αυτά τα χρόνια, τον είχαν “υιοθετήσει” περίπου 300 πολίτες υποστηρίζοντας έτσι την προσπάθεια της οργάνωσης να τον κρατήσει στη ζωή με επάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις και εντατική κτηνιατρική παρακολούθηση. Αποτέλεσε έμπνευση για λούτρινο παιχνίδι και για παιδικό βιβλίο ενώ τα τελευταία 10 χρόνια απολάμβανε δικό του διαμέρισμα στη δασική έκταση του Καταφυγίου προκειμένου να μην ενοχλείται ούτε από τις άλλες αρκούδες αλλά ούτε και από τους επισκέπτες.

Ο Ανδρέας κατασχέθηκε τον Ιανουάριο του 1993 από αρκουδιάρη στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Ήταν υποσιτισμένος, αφού το βάρος του δεν ξεπερνούσε τα 90 κιλά, φοβισμένος και σε άθλια φυσική κατάσταση. Είχε αλυσίδα περασμένη με δυο χαλκάδες που του τρυπούσαν τη μύτη, θαμπό και μαδημένο τρίχωμα και κατεστραμμένη όραση.

“Όταν πρωτοήρθε στο Καταφύγιο, εγώ ήμουν αυτός που του αφαίρεσε τον χαλκά από την μύτη. Ήταν ατάιστος, είχε μόλις δύο δόντια και δεν έβλεπε καλά. Θυμάμαι πάντως τον τσιγγάνο που τον είχε, όταν μας τον παρέδωσε μας είπε ότι έζησε την οικογένειά του απ΄ αυτόν επί 28 χρόνια” θυμάται ένας από τους φροντιστές του Ανδρέα, ο Τάσος Δαρβάρης.

Ο Ανδρέας ήταν ήρεμος και φιλικός αρκούδος και στο χώρο όπου ζούσε άφηνε ακόμη και γάτες να μπαίνουν μέσα, να φωλιάζουν στο τρίχωμά του και να κοιμούνται μαζί του.

Ιδιαίτερα κοινωνικός, ο παππούς Ανδρέας, αντιλαμβανόταν την παρουσία των φροντιστών μέσω της όσφρησης, αφού οι άλλες του αισθήσεις του είχαν εξασθενήσει και τους άφηνε να τον ταΐζουν μέλι με κουταλάκι!

“Όταν πέθανε, με ειδοποίησαν και μου είπαν, “ Τάσο, ο φίλος σου πέθανε” λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ.Δαρβάρης, προσθέτοντας ότι κάθε άνοιξη ανησυχούσαν μήπως ο Ανδρέας, λόγω της προχωρημένης ηλικίας, δεν ξυπνήσει από τον χειμέριο ύπνο.

Να σημειωθεί ότι το προσδόκιμο ζωής υπολογίζεται στα 25 χρόνια για τις αρκούδες που ζουν ελεύθερες και στα 30 για όσες είναι σε αιχμαλωσία.

Σύμφωνα πάντως με την Βάσω Πετρίδου από τον “Αρκτούρο”, “έχει σταλεί σε εξειδικευμένο εργαστήριο στον Καναδά ένα δόντι του Ανδρέα προκειμένου να υπολογισθεί με ακρίβεια η ηλικία του”.


Απίστευτη οφθαλμαπάτη σε φωτογραφία του National Geogrpahic


Μια εκπληκτικής ομορφιάς φωτογραφία του National Geogrpahic  θα σας κάνει να τα χάσετε με την δύναμη της εικόνας και την οφθαλμαπάτη που μπορεί να προκαλέσει.
Πρόκειται για τη φωτογραφία που έβγαλε ο Ζορζ Στάινμετζ για το National Geogprahicκαι σ” αυτήν εικονίζεται ένα κοπάδι από καμήλες καθώς προχωρά στη μεγαλύτερη αμμώδη έρημο του πλανήτη που βρίσκεται ανάμεσα στη  Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ομάν και την Υεμένη. Στα αραβικά η έρημος ονομάζεται Ρουμπ Αλ-Καλί που σημαίνει το «άδειο τετράγωνο».
Το πραγματικά απίστευτο  όμως είναι οτι οι «μαύρες» καμήλες οι οποίες φαίνονται στην φωτογραφία δεν είναι παρά οι σκιές των ζώων και όχι οι ίδιες οι καμήλες. Αν παρατηρήσετε προσεκτικά τα μικρά άσπρα σημάδια θα δείτε πως αυτά είναι οι πραγματικές καμήλες που διασχίζουν την έρημο!


«Πούλησε ναρκωτικά ο Μπαλοτέλι», λέει μέλος της ιταλικής Μαφίας!

Μέλος της ιταλικής Μαφίας «Καμόρα» κατέθεσε, ενώπιον του εισαγγελέα της Νάπολι, πως ο Μάριο Μπαλοτέλι ήταν παρών σε διακίνηση ναρκωτικών, και πως συμμετείχε και ο ίδιος, τον Ιούνιο του 2011.
Η ιταλική αστυνομία διεξάγει εκτενείς έρευνες γύρω από το ξέπλυμα χρήματος από την Καμόρα, και ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που συνεργάζεται μαζί της, μπλέκει στην κατάθεσή του τον Ιταλό επιθετικό της Μίλαν στην υπόθεση!
Σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο Μπαλοτέλι φέρεται να πούλησε ναρκωτικά, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να απαντάει στο twitter, λέγοντας: «Χαχαχα! Τώρα πουλάω ναρκωτικά! Πριν πλήρωνα για σεξ. Τί άλλο θα βρουν να πούνε; Ντροπή σας! Χρησιμοποιείτε το όνομά μου για δημοσιότητα».

http://www.koolnews.gr/

Ο Ρώσος Πατριάρχης καλεί την Ελλάδα να αντισταθεί στις πιέσεις για κατάργηση του Αβατου στο Αγιο Ορος

Την αποκάλυψη πως η Ελλάδα δέχεται πιέσεις διεθνών οργανισμών να αρθεί το Αβατου του Αγίου Ορους έκανε ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίων.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ρωσικής εκκλησιαστικής διπλωματίας, η Ελλάδα δέχεται πιέσεις διεθνών οργανισμών ως προς τον Αθω, έτσι ώστε να ανοιχτεί για τον τουρισμό σε άτομα και των δύο φύλων, «αλλά μέχρι στιγμής η Ελλάδα αντιστέκεται σε αυτό και ελπίζουμε ότι και στο εξής θα το πράττει, διότι οποιεσδήποτε αλλαγές στον Αθω και γύρω του μπορούν να επιδράσουν θανάσιμα σε αυτό το νησί πνευματικότητας», το οποίο αποτελεί «κοινή κληρονομιά ολόκληρου του ορθόδοξου κόσμου».

Παράλληλα, το Νο2 της Ρωσικής Εκκλησίας, ενόψει της επίσκεψης του Πατριάρχη Κυρίλλου στην Ελλάδα, που ξεκινά το Σάββατο, τονίζει ότι η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία δεν έχει οποιαδήποτε επεκτατικά σχέδια στο Άγιο Όρος και επιδιώκει την εγκαθίδρυση ενός μηχανισμού διαβουλεύσεων ο οποίος θα απέτρεπε τις συγκρούσεις με το Φανάρι, δήλωσε ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίων.

«Θέλουμε απλώς εκείνοι οι μοναχοί, που το επιθυμούν, να μπορούν να ζήσουν στα μοναστήρια του Άθω με την ευλογία του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως και να κοινωνούν τη μακραίωνη πνευματική παράδοση, η οποία συνεχίζει να υπάρχει στο Άγιο Όρος και η οποία επί αιώνες ασκούσε ευνοϊκή επίδραση και στο ρωσικό μοναχισμό», είπε ο μητροπολίτης Βολοκολάμσκ, επισημαίνοντας ότι «αυτή δεν είναι μια απλή διαδικασία: είναι συχνά τα περιστατικά, που συστήνουμε κάποιον μοναχό για να μεταβεί στη Μονή Παντελεήμονος, αλλά από την πλευρά του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως αντιμετωπίζουμε έλλειψη κατανόησης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μητροπολίτης Ιλαρίωνας.

Μάλιστα, ανέφερε πως τα τελευταία χρόνια μεταξύ των δύο Πατριαρχείων αποκαταστάθηκαν «καλές και εποικοδομητικές σχέσεις», αλλά σε όσον αφορά τα «επώδυνα σημεία» που υπάρχουν, είναι απαραίτητος ο μόνιμος διάλογος «και προσπαθούμε να τον διεξάγουμε σε πνεύμα χριστιανικής αγάπης».

http://www.iefimerida.gr/

Δείτε τη Σμαράγδα Καρύδη έφηβη-Συγκλονιστικά όμορφη!


Μια φωτογραφία από τα παλιά μοιράστηκε ο πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη, Ντίνος στο facebook!

Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο ίδιος, η κόρη του έφηβη και και η σύζυγος του!

Οι τρεις του βρίσκονται σε ένα οικογενειακό τραπέζι!

Η Σμάραγδα Καρύδη πιο όμορφη από ποτέ, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με χαρακτηριστικά που μαγνητίζουν, αποδεικνύει ότι αν δεν διέθετε υποκριτικό της ταλέντο θα μπορούσε άνετα να έχει κάνει καριέρα ως μοντέλο!


Θέλω να πεθάνω ειρηνικά στον ύπνο μου...


































Βούτσης: Να μην έχει όπλο ούτε ο τελευταίος μπάτσος, όχι μόνο οι βουλευτές [Bίντεο]


«Ναι» στο να απαγορευτεί η οπλοφορία των συναδέλφων του λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, αλλά εκφράζει τις αμφιβολίες του αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Θα ήμουν θετικός σε μια συζήτηση στο να απαγορευθεί γενικώς η οπλοφορία στην κοινωνία. Το να λέμε μόνο για τους βουλευτές και να έχει όπλο ο τελευταίος… μπάτσος, μπράβος και οτιδήποτε κυκλοφορεί στη χώρα, την επικινδυνότητα για τον απλό πολίτη δυστυχώς τη μειώνουμε κατ΄ελάχιστο».
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:




«Χειροπέδες» σε δασκάλα που έκανε σεx... με σκύλο


Σοκ στην τοπική κοινωνία του Μέριλαντ, όπου η δασκάλα δίδασκε σε φοιτητές με ειδικές ανάγκες...

Με την κατηγορία της κτηνοβασίας συνελήφθη μία δασκάλα στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, η οποία φέρεται να συμμετείχε σε σεxουαλικά όργιa με το σκύλο της τον Αύγουστο του 2008.

Αν και η κατηγορία αφορά στο παρελθόν, η 45χρονο συνελήφθη τώρα, καθώς η αστυνομία χρειάστηκε να κάνει μια έρευνα στο σπίτι της και τυχαία ανακάλυψε φωτογραφίες και βίντεο από τις αηδιαστικές πράξεις της.

Αν και η Stephanie Mikles αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, το σχολείο στο οποίο εργάζεται την απομάκρυνε, προκειμένου να ελέγξει την υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που καταδικαστεί, αντιμετωπίζει δέκα χρόνια φυλακή και πρόστιμο 1.000 δολαρίων.

Για την ιστορία, ο σκύλος εξακολουθεί να ζει με την οικογένεια.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ! 49 ερωτήσεις που θα απελευθερώσουν το μυαλό σας!

49 κατάλληλες ερωτήσεις που μπορούν να ελευθερώσουν το μυαλό και τη σκέψη μας

Πόσο χρονών θα ήσουν αν δεν ήξερες πόσο χρονών είσαι;

Τι είναι χειρότερο, το να αποτύχεις ή το να μην προσπαθήσεις ποτέ;

Αν η ζωή είναι τόσο σύντομη, γιατί κάνουμε τόσα πολλά πράγματα που δεν μας αρέσουν και μας αρέσουν τόσα πολλά πράγματα που δεν κάνουμε;

Όταν όλα έχουν ειπωθεί και έχουν γίνει, θα έχεις πει περισσότερα από αυτά που έχεις κάνει;

Τι είναι αυτό που θα ήθελες περισσότερο να αλλάξεις στον κόσμο;

Αν η ευτυχία ήταν το εθνικό νόμισμα, τι είδους εργασία θα σε έκανε πλούσιο;

Κάνεις αυτό στο οποίο πιστεύεις ή συμβιβάζεσαι με αυτό που κάνεις;

Αν ο μέσος όρος της ανθρώπινης ζωής ήταν τα 40 έτη, πως θα ζούσες τη ζωή σου διαφορετικά;

Σε ποιο βαθμό έχεις καταφέρει να ελέγχεις πραγματικά την πορεία που έχει πάρει η ζωή σου;

Ανησυχείς περισσότερο για το να κάνεις τα πράγματα σωστά ή για το να κάνεις τα σωστά πράγματα;

Γευματίζεις με τρεις ανθρώπους που σέβεσαι και θαυμάζεις. Όλοι ξεκινάνε να κριτικάρουν μια στενή φίλη σου, μη γνωρίζοντας ότι είναι φίλη σου. Η κριτική είναι δυσάρεστη και αδικαιολόγητη. Τι κάνεις;

Αν μπορούσες να προσφέρεις σε ένα νεογέννητο μόνο μια συμβουλή, ποια θα ήταν αυτή;

Θα παρανομούσες για να σώσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο;

Έχεις ποτέ δει παραφροσύνη, κάπου που αργότερα είδες δημιουργικότητα;

Τι είναι αυτό που γνωρίζεις ότι κάνεις διαφορετικά από τους περισσότερους ανθρώπους;

Τι είναι αυτό που δεν έχεις κάνει ακόμα αλλά θα ήθελες πραγματικά να κάνεις; ΤΙ σε κρατάει πίσω;

Κρατιέσαι από κάτι που πρέπει να το αφήσεις να φύγει;

Αν έπρεπε να μετακομίσεις σε μια πόλη ή χώρα εκτός αυτής που στην οποία ζεις τώρα, που θα πήγαινες και γιατί;

Πατάς το κουμπί του ασανσέρ περισσότερο από μια φορά; Πιστεύεις πραγματικά ότι αυτό κάνει το ασανσέρ να πάει πιο γρήγορα;

Θα προτιμούσες να είσαι μια ανήσυχη ιδιοφυία ή ένας χαρούμενος αφελής;

Γιατί είσαι αυτός που είσαι;

Είσαι το είδος του φίλου που θα ήθελες να έχεις φίλο;

Τι είναι χειρότερο, όταν ένας καλός φίλος φεύγει μακριά ή το να χάνεις την επαφή με ένα καλό φίλο που ζει κοντά σου;

Για ποιο πράγμα είσαι περισσότερο ευγνώμων;

Θα προτιμούσες να χάσεις όλες σου τις αναμνήσεις ή να μην είσαι σε θέση να κάνεις νέες;

Είναι δυνατόν να γνωρίζεις την αλήθεια χωρίς να την αμφισβητήσεις πρώτα;

Έχει ο μεγαλύτερος σου φόβος βγει αληθινός;

Θυμάσαι εκείνη τη στιγμή πριν από 5 χρόνια που ήσουν πραγματικά αναστατωμένος; Έχει πραγματικά σημασία τώρα;

Ποια είναι η πιο ευτυχισμένη παιδική σου ανάμνηση; Τι την κάνει τόσο ξεχωριστή;

Ποια στιγμή στο πρόσφατο παρελθόν σου ένιωσες πιο παθιασμένος και ζωντανός;

Αν όχι τώρα, τότε πότε;

Αν δεν το έχεις καταφέρει ακόμα, τότε τι έχεις να χάσεις;

Έχεις βρεθεί ποτέ με κάποιον χωρίς να πεις τίποτα και να φύγεις με την αίσθηση ότι είχες την καλύτερη συνομιλία που είχες ποτέ;

Γιατί οι θρησκείες που υποστηρίζουν την αγάπη έχουν προκαλέσει τόσους πολλούς πολέμους;

Είναι δυνατόν να γνωρίζεις, χωρίς αμφιβολία, τι είναι καλό και τι είναι κακό;

Αν κέρδιζες ένα εκατομμύριο δολάρια, θα δήλωνες παραίτηση από την δουλειά σου;

Θα προτιμούσες να έχεις λιγότερη δουλειά να κάνεις ή περισσότερη δουλειά που θα σου άρεσε πραγματικά να την κάνεις;

Αισθάνεσαι ότι έχεις ζήσει αυτή τη μέρα εκατοντάδες φορές πιο πριν;

Πότε ήταν η τελευταία φορά που βάδισες στο σκοτάδι μόνο με την απαλή λάμψη μιας ιδέας στην οποία πίστευες ακράδαντα;

Αν ήξερες ότι όλοι όσοι ξέρεις θα πέθαιναν αύριο, ποιόν θα επισκεπτόσουν σήμερα;

Θα ήσουν διατεθειμένος να μειώσεις το προσδόκιμο ζωής σου κατά 10 χρόνια για να γίνεις εξαιρετικά ελκυστικός ή διάσημος;

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο να είσαι ζωντανός και το να ζεις πραγματικά;

Πότε είναι η στιγμή να σταματήσεις να υπολογίζεις το ρίσκο και τα οφέλη και απλά να προχωρήσεις και να κάνεις αυτό που ξέρεις ότι είναι σωστό;

Αν μαθαίνουμε από τα λάθη μας, γιατί φοβόμαστε τόσο πολύ να κάνουμε λάθη;

Τι θα έκανες διαφορετικά αν γνώριζες ότι κανείς δεν θα σε κρίνει;

Πότε ήταν η τελευταία φορά που παρατήρησες τον ήχο της δικής σου αναπνοής;

Τι αγαπάς; Έχει κάποια από τις πρόσφατες πράξεις του εκφράσει ανοιχτά αυτή την αγάπη;

Σε 5 χρόνια από τώρα, θα θυμάσαι τι έκανες χθες; Προχθές; Αντιπροχθές;

Οι αποφάσεις παίρνονται τώρα. Το ερώτημα είναι: Τις κάνεις εσύ για τον εαυτό σου ή αφήνεις τους άλλους να τις κάνουν για σένα;

Συνέλαβαν μεγάλη σταρ του θεάτρου γιατί "γκάριζε"

Η Λόλα η γαϊδουρίτσα είναι η μεγάλη σταρ μιας θεατρικής παράστασης που παρουσιάζεται στις Βρυξέλλες, όμως το. . . γκάρισμά της δεν ενθουσίασε καθόλου τους γείτονές της οι οποίοι απευθύνθηκαν στην αστυνομία ζητώντας να την απομακρύνουν από το μπαλκόνι του πολιτιστικού κέντρου όπου διαμένει το τελευταίο διάστημα.

Η "πρωταγωνίστρια" του έργου που παρουσιάζεται στο Αραβικό Πολιτιστικό Κέντρο της βελγικής πρωτεύουσας ζει στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου κτιρίου. Οι υπάλληλοι του Κέντρου της δίνουν νερό με έναν κουβά και έχουν στρώσει άχυρα ώστε να κάνουν λίγο πιο άνετη τη διαβίωσή της.

Όμως η αστυνομία κάλεσε τον ιδιοκτήτη της και ζήτησε να μεταφερθεί η Λόλα στο εσωτερικό του κτιρίου, αφού οι γείτονες διαμαρτυρήθηκαν για τον θόρυβο.

Παρά την παρέμβαση της αστυνομίας, η Λόλα παρέμενε και σήμερα στο μπαλκόνι και η διευθύντρια του Κέντρου εμφανίστηκε πολύ εκνευρισμένη, κατηγορώντας τους γείτονες για "παρέμβαση". Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους γιατί η γαϊδουρίτσα παραμένει έξω, η Χάουα Τζαμπιλί απάντησε ότι "χρειάζεται αέρα".

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας των Βρυξελλών είπε ότι οι αστυνομικοί θα επιστρέψουν μαζί με κτηνιάτρους της υπηρεσίας προστασίας των ζώων και θα απομακρύνουν τη Λόλα εάν το Κέντρο δεν συμμορφωθεί με την εντολή.

Η Λόλα εμφανίζεται στο έργο "Ο Παλαιστίνιος", μια παράσταση που θα παίζεται μέχρι και αύριο στο Αραβικό Πολιτιστικό Κέντρο.

Ινδία:Τρένο συγκρούστηκε με ελέφαντες


Ινδία:Τρένο συγκρούστηκε με ελέφαντες
Τέσσερις ελέφαντες σκότωσε μια ταχεία επιβατική αμαξοστοιχία στην ανατολική Ινδία, καθώς ο οδηγός δεν είδε τα ζώα εγκαίρως. Το τρένο συγκρούστηκε με τα ζώα στα δάση Marghat, στο κρατίδιο της Δυτικής Βεγγάλης, περίπου 385 μίλια από την πρωτεύουσα Καλκούτα.

«Τέσσερις ενήλικες ελέφαντες σκοτώθηκαν την Τρίτη. Το τρένο προσέκρουσε στους ελέφαντες εξαιτίας της αμέλειας του οδηγού», δήλωσε ο Ινδός υπουργός Δασών Hiten Barman.
Τα ατυχήματα με ελέφαντες είναι συχνά στην Ινδία. Το τελευταίο σημειώθηκε επίσης στο κρατίδιο της δυτικής Βεγγάλης, στο καταφύγιο άγριας ζωής Buxa, ενώ πέρυσι τον Δεκέμβριο πέντε ελέφαντες σκοτώθηκαν σε ανάλογο ατύχημα στο γειτονικό κρατίδιο Ορίσα.

«Τέτοιου είδους ατυχήματα έχουν προκαλέσει ανησυχία στις βορειότερες περιοχές της Δυτικής Βεγγάλης», δήλωσε ο Ινδός υπουργός, προσθέτοντας ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία 42 ελέφαντες έχουν σκοτωθεί στο ινδικό κρατίδιο από το 2004.

ΠΗΓΗ:econews

Δείτε τι έκαναν σε διαφημιστική αφίσα στην Κωνσταντινούπολη που έδειχνε γυναίκα με μπικίνι! (φώτο)


Με λευκό χαρτί, μέλη της συντηρητικής φοιτητικής ομάδας του Πανεπιστημίου Yıldız Teknik στην Κωνσταντινούπολη, κάλυψαν διαφημιστική αφίσα έξω από το εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Σύμφωνα με την τουρκική Hürriyet, οι φοιτητές, που ανήκουν στην ομάδα Anadolu Gençlik, θεώρησαν προσβλητικό ότι στην αφίσα απεικονίζεται μια γυναίκα που φορά μπικίνι και αποφάσισαν να καλύψουν τα επίμαχα σημεία με χαρτί.Ένας φοιτητής τους εντόπισε την ώρα που παρέμβαιναν στην αφίσα και τους φωτογράφησε, ανεβάζοντας τη λήψη σε φοιτητικά fora.Σύμφωνα με τον υπεύθυνο Τύπου του Πανεπιστήμιου, η κίνηση αυτή αποτελεί πρόκληση, καθώς «η ομάδα επιθυμεί να ασκήσει πίεση στον πρύτανη».Το γεγονός πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις, που ο πρύτανης αναγκάστηκε να προχωρήσει σε ανακοίνωση όπου καλούσε τους φοιτητές «να μη μεγαλοποιούν το περιστατικό και να μην το κάνουν εθνικό ζήτημα».Η "προκλητική" διαφήμιση προωθεί τη νέα συλλογή μαγιό τουρκικής εταιρείας εσωρούχων και η αφίσα βρίσκεται σε στάσεις λεωφορείων και σε άλλα κεντρικά σημεία της πόλης.


Αποτυχημένη προσπάθεια ζευγαρώματος [VID]


Μία καμηλοπάρδαλη δεν υπολόγισε καλά τις αποστάσεις και είχε ένα λίγο ντροπιαστικό... FAIL.



10 ιατρικοί λόγοι που πρέπει να παίζουμε βιντεοπαιχνίδια


Το κείμενο και το βίντεο που θα δείτε θα σας καταπλήξει. Θα μάθετε πράγματα που ούτε καν φαντάζεστε ότι μπορεί να συμβαίνουν όταν παίζουμε βιντεοπαιχνίδια στο κομπιούτερ ή σε κάποια κονσόλα. Θα δείτε τι προσφέρουν από ιατρική άποψη στον οργανισμό. Για παράδειγμα γνωρίζετε ότι όσοι παίζουν παιχνίδια μπροστά από μια οθόνη έχουν ταχύτερη και καλύτερη αντίληψη;

Σύμφωνα με τα όσα θα δείτε τα οποία στηρίζονται σε έρευνες πανεπιστημίων του εξωτερικού, το να παίζει κάποιος βιντεοπαιχνίδια, αυτό βοηθάει στο να αποκτήσει καλύτερες δεξιότητες και να χειρίζεται άψογα τα άκρα του.

Μάλιστα φοιτητές ιατρικής που έπαιζαν βιντεοπαιχνίδια και που έκαναν ειδίκευση στη χειρουργική, ήταν κατά 27% ταχύτεροι και έκαναν λιγότερα λάθη σε ποσοστό 37%.
Τα βιντεοπαιχνίδια επιμορφώνουν.

Η ένωση Αμερικάνων Επιστημόνων σε δημοσίευση της γράφει πως όσοι χρησιμοποιούν κομπιούτερς και εξωμοιωτές μπορούν και συγκρατούν μέχρι και 90% τις πληροφορίες για κάποιο θέμα ενώ όσοι απλά διαβάζουν τις συγκρατούν σε ένα ποσοστό 10%.

Σωματική άσκηση. Υπάρχουν παιχνίδια που δεν γυμνάζουν μόνο τα... δάχτυλα του χεριού αλλά ολόκληρο το σώμα, ενώ σε ασθενείς που έχουν Πάρκινσον ύστερα από 12 εβδομάδες παιχνιδιού, το 55% εξ αυτών, κατάφεραν πάλι να ανακτήσουν την ισορροπία τους, ενώ έκαναν και μεγαλύτερα άλματα.

Μείωση άγχους. Τα βιντεοπαιχνίδια μπορεί να μας αγχώνουν για να “περάσουμε μια πίστα” αλλά επί τοις ουσίας έχει διαπιστωθεί ότι αργότερα μας ανακουφίζουν. Πάντως κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού εκκρίνεται κορτιζόλη, μέχρι και 17%.

Γίνονται Ναπολέοντες. Δεν υπερβάλλουμε. Σύμφωνα με το Forbes, όσοι παίζουν βιντεοπαιχνίδια μπορούν να συγκεντρωθούν και να ανταπεξέλθουν σε 6 διαφορετικές πηγές. Μπορούν να κάνουν μέχρι και 6 πράγματα ταυτόχρονα, ενώ όσοι δεν παίζουν μπορούν με δυσκολία μέχρι 4. Επιδεικνύουν επίσης μέχρι και 20% επιπλέον συγκέντρωση σε ότι κάνουν.

Το πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ, διαπίστωσε πως το να παίζει κάποιος βιντεοπαιχνίδια, (όχι να κολλάει το πρόσωπο του στην οθόνη όμως), του αυξάνει μέχρι και 20% την όραση. Με πιο απλά λόγια το μάτι του όταν πλανάται στον χώρο βλέπει καλύτερα.

Βελτιώνουν τις σχέσεις. Όταν ένα ζευγάρι παίζει μαζί βιντεοπαιχνίδια τότε δένεται μεταξύ του. Η έρευνα έδειξε ότι αυτό συμβαίνει στο 76% των ζευγαριών, ή των παντρεμένων.

Καταπολεμούν τον πόνο. Έρευνα που έγινε σε ασθενείς με εγκαύματα την ώρα που έπαιζαν βιντεοπαιχνίδια έδειξε ότι μειώνεται ο πόνος τους στο μισό. Όμως οι ίδιοι άνθρωποι όταν έπαιζαν βιντεοπαιχνίδια με βία και βίαιο σενάριο ένιωθαν περίπου τον πόνο τους να ανεβαίνει κατά 65%.
Τα βιντεοπαιχνίδια ακονίζουν το μυαλό και αυξάνουν το IQ. Σύμφωνα με το CNN, μπορούν να αυξήσουν μέχρι και 50% το IQ τους επειδή την ώρα που παίζουν ο εγκέφαλος λειτουργεί “στα κόκκινα” και εξασκείται.

Έχουν γρηγορότερες αντιδράσεις. Για παράδειγμα το να παίζει κάποιος ένα παιχνίδι όπου σκοτώνει ζόμπι που ξεπετάγονται από παντού, εκείνη τη στιγμή οι αντιδράσεις του είναι εφάμιλλες με τις αντιδράσεις ενός πιλότου μαχητικού αεροσκάφους.

Δείτε το βίντεο


Πηγή:iatropedia.com

Μαρία Βουτσινά: Σοκ. Έφυγε απο τη ζωή η διατολόγος των διασήμων!!!


Η πληροφορία έφτασε στ αυτιά μου εδώ και δυο μέρες αλλα δε μπορούσα να το πιστέψω. Επικοινώνησα με το γραφείο της αλλά αυτό που μου απαντούσε ήταν ένα ηλεκτρονικό μηνυμα. Πάλευε με τον καρκίνο πολλά χρόνια. Την πρόδωσε ωστόσο η καρδιά της. Η Μαρία Βουτσινά, η γυναίκα που έγινε γνωστή ως «η διαιτολόγος των επωνύμων» έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 29 Μαΐου από ανακοπή καρδιάς. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 15.00 από το 2ο Νεκροταφείο Αθηνών.


http://www.gossip-tv.gr/



Δείτε που ανακαλύφθηκε το αρχαιότερο ίχνος παιδικής κακοποίησης


Το πρώτο δείγμα κακοποίησης παιδιών στην αρχαιότητα ανακαλύφθηκε σε κοιμητήριο της Όασης Ντάχλα στην Αίγυπτο. Οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν στην περιοχή ένα σκελετό παιδιού που χρονολογείται 2.000 περίπου χρόνια πριν και αποτελεί την πρώτη απόδειξη παιδικής κακοποίησης τόσο στη ρωμαιο-χριστιανική περίοδο, αλλά και το πρώτο περιστατικό στην αρχαία Αίγυπτο γενικά.

Συγκεκριμένα, το νεκροταφείο Kellis 2 νοτιοδυτικά του Κάιρο, αντιπροσωπεύει τα ταφικά έθιμα των πρώτων χριστιανών. Αρχικά, όταν οι ερευνητές εντόπισαν τον εν λόγω σκελετό, στον οποίο έδωσαν το όνομα "Ταφή 519", τίποτα δε φαινόταν παράξενο. Σε περαιτέρω όμως, έρευνα διαπίστωσαν εμφανή κατάγματα που παρέπεμπαν σε έντονο ξυλοδαρμό.

Μετά από πληθώρα εξετάσεων (ακτίνες Χ, ιστολογία, ισοτοπικές αναλύσεις), βρήκαν πολλαπλά κατάγματα σε διαφορετικά μέρη του σώματος, όπως για παράδειγμα τη λεκάνη, το αντιβράχιο, τα πλευρά και την πλάτη. Παρόλο που δεν υπάρχει συγκεκριμένο κάταγμα που να υποδηλώνει κακοποίηση, το πρότυπο του τραύματος δείχνει το αντίθετο. Επιπλέον, οι τραυματισμοί βρίσκονταν σε διαφορετικά στάδια ίασης, πράγμα που σηματοδοτεί επαναλαμβανόμενο τραυματισμό από πρόθεση με άσκηση μεγάλης δύναμης.

Τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αρχαιολόγοι, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι κάποιος άρπαξε το παιδί από τα μπράτσα και το ταρακούνησε βίαια, ενώ άλλα κατάγματα πιθανολογείται ότι προκλήθηκαν από άμεσα χτυπήματα. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σίγουροι για την ακριβή αιτία του θανάτου του.

Σημαντικό είναι ότι από τα 158 ανήλικα που έχουν βρεθεί στο νεκροταφείο Kellis 2, η περίπτωση του 159 είναι η μοναδική ένδειξη επανειλημμένου τραυματισμού από πρόθεση που θυμίζει κακοποίηση. Αυτό με τη σειρά του οδηγεί και στο συμπέρασμα ότι η πρακτική αυτή δεν ήταν σύνηθες φαινόμενο στη γύρω κοινότητα, ενώ η μοναδικότητα του γεγονότος συμβάλλει στην πεποίθηση ότι τα παιδιά έχαιραν μεγάλης εκτίμησης στην αρχαία αιγυπτιακή κοινωνία.


ΣΑΛΟΣ με το σποτάκι του athens pride που κόπηκε από το ΕΣΡ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Σάλο και αντικρουόμενες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του ΕΣΡ να μην παίξει στους τηλεοπτικούς σταθμούς το σποτάκι του Athens Pride που θα γίνει το Σάββατο 8 Ιουνίου στην Αθήνα, ενώ κάποιοι ισχυρίζονται ότι ενόχλησε ένα λεσβιακό φιλί που περιέχει.

Λίγες μέρες μετά το γάμο ομοφυλοφίλων στη Γαλλία, ή την βράβευση της ταινίας «Η ζωή της Αντέλ» στις Κάννες που αφηγείται έναν λεσβιακό έρωτα (και που πολλοί στη χώρα μας καμάρωναν επειδή η πρωταγωνίστρια έχει ελληνικές ρίζες), το ΕΣΡ αποφάσισε να μην προβληθεί όπως κάθε χρόνο η διαφήμιση του Φεστιβάλ διαφορετικότητας στα κανάλια δωρεάν ως κοινωνικό μήνυμα.

Η απάντηση του ΕΣΡ είναι η εξής: «Σε σχέση με το αίτημα σας σε σχέση με την προβολή μηνύματος σχετικά με το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας- Athens Pride 2013, που θα λάβει χώρα στις 8 Ιουνίου του 2013, με κύριο σκοπό την προβολή των λεσβιών, των γκέι, των αμφισεξουαλικών και τον τρανσεξουαλικών ατόμων στην κοινωνία και των διεκδικήσεων τους..Το αίτημα σας δεν εμπίπτει στο άρθρο 3 παρ. 2 της Κ.Υ.Α. ...για την δωρεάν μετάδοση κοινωνικών μηνυμάτων και κατ' επέκταση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μήνυμα με κοινωνικό χαρακτήρα».

Οι φήμες λένε ότι αυτό που πραγματικά ενόχλησε ήταν το φιλί δύο γυναικών λίγο πριν το τέλος του βίντεο. Βέβαια υπάρχουν πολλοί που συμφωνούν με την απόφαση, επιμένοντας πως η επιλογή να δει κάποιος στον κινηματογράφο ή να αγοράσει ένα βιβλίο είναι αυστηρά προσωπική, ενώ η προβολή στην τηλεόραση ως κοινωνικό μήνυμα έχει άλλη βαρύτητα.


dete.gr

Δεν υπάρχει η αγγελία: Ο μάνατζερ με τα φοβερά προσόντα


Η αγγελία δημοσιεύτηκε σε τοπική εφημερίδα των Χανίων, στη στήλη για προσφορά εργασίας.

Ο μάνατζερ, ο οποίος είναι ιδιαίτερα χαρισματικός, καθότι   απόγονος της ανωτάτης ελληνικής φυλής, αναλαμβάνει την προώθηση επιχειρήσεων και ξενοδοχείων.


Πως να κατακτήσετε το κάθε ζώδιο!

Ατίθασος Υδροχόος; Εγωκεντρικός Λέοντας; Τώρα μπορείτε να μάθετε όλα τα τρωτά σημεία των ζωδίων και να τα κατακτήσετε...

KΡΙΟΣ
Για την κατάκτηση ενός Κριού το μόνο που χρειάζεται είναι να τον....προσκαλέσετε με το ερωτικό σας βλέμμα και μετά να τον αφήσετε να σας κυνηγήσει. Αν μπείτε εσείς στη διαδικασία να τον κυνηγήσετε τότε σίγουρα έχετε χάσει το παιχνίδι. Ποτέ μην του θίξετε τον εγωισμό, είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του.
ΤΑΥΡΟΣ

Για να κατακτήσετε έναν Ταύρο πρέπει να έχετε πολύ καλές γνώσεις μαγειρικής μιας και είναι λάτρης της καλής κουζίνας. Ένα ρομαντικό δείπνο και ένα αισθησιακό μασάζ είναι το κλειδί για να τον πλησιάσετε και να γίνει δικός σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι ένα ζώδιο που πρέπει να του εξιτάρεις τη φαντασία για απίστευτα ερωτικά παιχνίδια. Τους αρέσουν οι εκπλήξεις και γοητεύονται από το μυστήριο. Αν τους αφήσετε να πάρουν την πρωτοβουλία τότε να είστε σίγουρη για τη νίκη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έναν Καρκίνο τον αντιπροσωπεύει η λέξη ευαισθησία. Οι κινήσεις σας για να τον πλησιάσετε πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές γιατί πληγώνεται εύκολα και δε συγχωρεί τα λάθη. Η ειλικρίνεια είναι κάτι που τον κερδίζει.

ΛΕΩΝ

Ο θαυμασμός, η ειλικρίνεια, η αμεσότητα και η αριστοκρατική συμπεριφορά σας είναι το όπλο για να κερδίσετε την καρδιά του. Μη ξεχνάτε να του εκδηλώνετε τον θαυμασμό σας απέναντι στο πρόσωπο του, είναι extra bonus για σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λάτρεις της πρωτοτυπίας, του εντυπωσιασμού και της καθαριότητας. Αποφύγετε τις τρυφερές εκδηλώσεις σε δημόσιους χώρους είναι κάτι που απεχθάνονται. Για να τον πλησιάσετε πρέπει να κερδίσετε τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη του.

ΖΥΓΟΣ

Το προσεγμένο και διακριτικό περιβάλλον είναι η αδυναμία τους. Ο θαυμασμός για την εμφάνιση και την εξυπνάδα τους είναι το σημείο εκκίνησης. Το κομψό και αισθησιακό ντύσιμο, τους εμπνέει καθώς και τα φλογερά υπονοούμενα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην κάνετε έναν Σκορπιό να ζηλέψει δε θα σας το συγχωρέσει ποτέ. Δείξτε του έτοιμοι για τα πάντα. Αποφύγετε τους διαπληκτισμούς και την επιθετικότητα. Παίξτε μαζί του με τα μάτια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι διαδρομές και η περιπέτεια είναι τα σημεία προσέγγισής τους. Τα αστεία και ο εύθυμος τρόπος θα τον κάνουν να ενδώσει πιο γρήγορα. Η ρουτίνα τον διώχνει μακριά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι κινήσεις σας για να τον κατακτήσετε πρέπει να είναι προγραμματισμένες και σίγουρες. Δεν τους αρέσουν οι καυγάδες και τα πρόστυχα λόγια. Κάντε τον να νοιώσει ότι είναι μοναδικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σαν εγκεφαλικό ζώδιο το όπλο για να ενδώσει είναι οι συζητήσεις με νόημα. Δεν του αρέσουν οι κανόνες και είναι ελεύθεροι εκ φύσεως.

ΙΧΘΥΕΣ

Ζώδιο με έντονο το στοιχείο του ρομαντισμού. Οι εκδηλώσεις αγάπης και στοργής είναι το ευαίσθητο σημείο του. Κάντε τον να νοιώσει ασφαλής με την ενθάρρυνση και την υποστήριξή σας. Προσελκύεται από το μυστήριο. Προσκαλέστε τον να δείτε μαζί το ηλιοβασίλεμα. 


Και όμως! Αυτό το αστείο πλάσμα μπορεί να προκαλέσει θανάσιμη αιμορραγία [φωτο+video]


Πρόκειται αναμφίβολα για να από τα πιο αστεία, καρτουνίστικης γλυκύτητας, πλάσματα που περπατάνε πάνω στην επιφάνεια του πλανήτη. Κι ωστόσο η αγαθοσύνη που κουβαλάνε δεν είναι παρά ένα προσωπείο, πίσω από το οποίο κρύβεται ένας πραγματικός δολοφόνος με εξαιρετικά υψηλό διωκτικό και επιθετικό ένστικτο.

Ο λόγος για τον γνωστό από τα ντοκιμαντέρ του National Geographic λεμούριο, ένα είδος προπίθηκου, της τάξης των πρωτευόντων, το οποίο ενδημεί στη Μαδαγασκάρη.

Πριν από μερικούς μήνες, ένα ζευγάρι τέτοιων «κλόουν» της φύσης δραπέτευσαν από το κλουβί του ιδιοκτήτη τους και έκοβαν βόλτες στους δρόμους της βόρειας ακτής του Μαϊάμι, εξαπολύοντας επίθεση στο πρόσωπο δίχρονου κοριτσιού, προκαλώντας του ακατάσχετη αιμορραγία.

Χρειάστηκε μάλιστα η επέμβαση της αστυνομίας ώστε να τεθούν υπό έλεγχο αυτοί οι δύο μανιακοί δολοφόνοι...


 iefimerida.gr

Είναι 105 ετών και λέει ότι το κλειδί της μακροζωίας είναι το...



Η Pearl Cantrell από το Τέξας είναι 105 ετών και όπως λέει το μυστικό της μακροζωίας της είναι το μπέικον!

Ναι καλά το διαβάσατε... Η υπερήλικη γυναίκα λέει ότι λατρεύει το μπέικον.

Επιστήμονες λένε ότι η κατανάλωση κόκκινου κρέατος κάνει καλό στον οργανισμό. Ωστόσο χρειάζεται μέτρο και προσοχή καθώς μπορεί το αντίθετο μπορεί να αποδειχθεί βλαβερό για τον οργανισμό.





Read more: http://www.newsbomb.gr


Έρευνα: Πιο... «εύκολες» θεωρούνται οι γυναίκες που έχουν τατουάζ

Πριν από αρκετά χρόνια, τα κορίτσια που είχαν τατουάζ στο σώμα τους θεωρούνταν τα "κακά" κορίτσια της γειτονιάς της παρέας, κοκ. Οι εποχές, όμως, αλλάζουν, οι κοινωνίες προχωρούν μπροστά και γίνονται πιο "ανοιχτόμυαλες" και πλέον οι περισσότερες νέες κοπέλες έχουν τουλάχιστον από ένα τατουάζ στο σώμα τους, το οποίο και επιδεικνύουν με περισσή περηφάνια.

Δεδομένων των παραπάνω, επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Βρετάνης στη Γαλλία, αποφάσισαν να διεξάγουν μία νέα έρευνα, προκειμένου να μάθουν πώς αντιμετωπίζουν οι άντρες στη σημερινή εποχή, τις γυναίκες που έχουν τατουάζ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αποτελέσματα της έρευνας, η πλειοψηφία των ανδρών που ρωτήθηκαν, παραδέχτηκε ότι θα ζητούσε πιο εύκολα σε ραντεβού μία κοπέλα που έχει τατουάζ, ωστόσο προσέθεσε ότι πιστεύει πως θα είχε περισσότερες πιθανότητες να εισπράξει αρνητική απάντηση.

Επιπλέον, κατόπιν σχετικού πειράματος, οι ερευνητές διαπίστωσαν, ότι οι γυναίκες με τατουάζ έλκουν περισσότερο τους άνδρες σε σύγκριση με εκείνες που δεν έχουν, ενώ ενδεικτικό είναι ότι, όταν ρωτήθηκαν με ποια γυναίκα θεωρούν ότι θα έκαναν πιο σίγουρα σεξ στο πρώτο ραντεβού – με μία που έχει τατουάζ ή με μία χωρίς – οι περισσότεροι εκ των συμμετεχόντων στην έρευνα απάντησαν τις γυναίκες με τατουάζ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους ειδικούς, για τους περισσότερους άνδρες το τατουάζ στις γυναίκες λειτουργεί ως διαφήμιση της σεξουαλικότητάς τους, ωστόσο τις καθιστά πιο... "εύκολες" στα μάτια τους.


25χρονη ανέβασε βίντεο στο Youtube όντας τύφλα στο μεθύσι και δείτε τι της συνέβη!(vid)


Σε καλό της βγήκε!

Γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος!

Αυτό ισχύει για την Jenna Mourey, την 25χρονη, που αφού έγινε περίγελος με ένα βίντεο που ανέβασε στο youtube, κάνοντας μαθήματα μακιγιάζ... τύφλα στο μεθύσι, έγινε ζάπλουτη!!

Όλα ξεκίνησαν ένα βράδυ, που είχε η Jenna Marbes, όπως είναι το ψευδώνυμο της είχε πιει πολύ και ήθελε να δείξει στις γυναίκες πώς να βάφονται.

Ήταν μια σκέτη αποτυχία, αλλά της ίδιας της άρεσε... Έφτασε να έχει γίνει η νούμερο 1 σταρ του youtube!

Τα βίντεο της έχουν πάνω από ένα δισεκατομμύριο «κλικ», ενώ οι 8 εκατομμύρια είναι φανατικοί θαυμαστές της και την παρακολουθούν ανελλιπώς.

Περιττό να σας πούμε ότι ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δεν φανταζόταν, πώς θα είχε τέτοια επιτυχία και... τόσα χρήματα στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Σύμφωνα με τους ειδικούς έχει τόση απήχηση επειδή έχει χιούμορ και μιλάει ανοιχτά στο κοινό της.



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger