Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Φωτο: Προκάλεσαν Ελληνίδα γυμνάστρια κι εκείνη…έβγαλε το μαγιό της!

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Μας τρελαίνει χειμώνα καλοκαίρι… η Χριστίνα Πάζιου χαλαρώνει στη παραλία λες και έχουμε κατακαλόκαιρο! Απλώνει τη κορμάρα της και μας γυρνάει πλάτη έχοντας τη στάση της απόλυτης… ηρεμίας και απόλαυσης! Και για να μην μας αφήνει παραπονεμένους, ανεβάζει και τη φωτογραφία στο τουίτερ! Όσο για τους περίεργους που την προκάλεσαν… η Χριστίνα απάντησε και σε αυτούς με μια πράξη… τολμηρή! Έβγαλε το μαγιό της και το… φωτογράφησε!


http://blogs.gossip-tv.gr

Ζέτα Μακρυπούλια-Μαριάννα Ντούβλη: Η φωτογραφία που σάρωσε στο διαδίκτυο!!!

Το τελευταίο λούκ της Ζέτας στο DWTS προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Άλλα θετικά και άλλα αρνητικά. Για παράδειγμα εμένα μου άρεσε πολύ αυτή τη φορά το μακιγιάζ της αλλά μόνο αυτό. Υπήρξαν λοιπόν κάποιοι που εύστοχα κατ εμέ βρήκαν την φωτογραφία της Μαριάννας-πορνοστάρ-Ντούβλη, την τοποθέτησαν δίπλα σε αυτή της Ζέτας και προκάλεσαν με το σχόλιο «Βρείτε τις διαφορές». Για πάμε λοιπόν…Για βρείτε τις διαφορές…


http://blogs.gossip-tv.gr

Σοκ: Η Γιάννα Πολιάκου σε ερωτική αγγελία συνοδών!!!


Όσο περνάει ο καιρός και αναπτύσσεται το διαδίκτυο τόσες περισσότερες ευκαιρίες βρίσκουν κάποιοι ανώνυμοι λελέδες να κάνουν τα κουμάντα τους.
Το κορίτσι αυτό πέρασε πολλά χρόνια της ζωής της στη μόδα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εκλήθη να φωτογραφηθεί και γυμνή και sexy και όποιος αντέξει. Αυτό συνιστά προσωπική επιλογή και βεβαίως έσοδο καθώς τα χρήματα, μια εποχή ήταν καλά. Πολύ καλά. Αυτό ωστόσο απέχει πολύ απο το καπηλεύεσαι την δουλειά της να την ποστάρεις σε ερωτικού περιεχομένου ιστότοπους και μάλιστα να περιγράφεις με τα χειρότερα την πρωταγωνίστρια. 

http://www.tuned.gr

O Zαμπούνης γυμνός με το νέο του βιβλίο αντί για φύλλο συκής [εικόνα]



Ο γνωστός δημοσιογράφος, συγγραφέας, εκδότης, που γνωρίζει όσο λίγοι την ιστορία της ελληνικής αστικής τάξης και του lifestyle, φωτογραφήθηκε ολόγυμνος, κρατώντας το βιβλίο του μπροστά στο ... επίμαχο σημείο.
Με βλέμμα που κοιτάζει μπροστά, μάλλον αμήχανη στάση σώματος και κρύβοντας τα γεννητικά του όργανα με το βιβλίο «Ιστορίες ενός παιδήλικα», ο Χρήστος Ζαμπούνης φωτογραφήθηκε για την εκστρατεία ενημέρωσης και αντιμετώπισης του AIDS που διοργάνωσε το περιοδικό Adore. Mια σειρά γνωστών Ελλήνων φωτογραφήθηκαν για την καμπάνια. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει ο Χρήστος Ζαμπούνης ενώ η φωτογραφία προκαλεί έντονο ... ενδιαφέρον και για το νέο του βιβλίο που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Φερενίκη. Σε αυτό σκιαγραφεί τη ζωή ενός παιδιού που ενηλικιώνεται με τη ματιά ενός ενήλικα που παραμένει παιδί, εστιάζοντας στις αντιθέσεις, ανάμεσα στο είναι και το φαίνεσθαι, το έχειν και το υπάρχειν.


http://www.iefimerida.gr


Ανέκδοτο: Ο παππούς και η … αγάπη του!


Μια φορά ένας παππούς είχε πάει στο σπίτι ενός συνομήλικου φίλου του να φάει.


Πάει η γυναίκα του παππού και ρωτάει:
- Να σας φέρω το φαγητό;
- Ναι, "καρδια" μου, λέει ο άντρας της.
Παραξενεύεται ο φίλος, τους σερβίρει η γιαγιά και πάλι αυτός...
- Ευχαριστώ πολύ, "αγάπη" μου.
Τότε πάει να φέρει η γριά το νερό και του λέει ο φίλος του:
- Ρε, λες την γυναίκα σου ακόμα έτσι;
- Ασε ρε, είμαστε παντρεμένοι 53 χρόνια, και εδώ και 20 χρόνια έχω ξεχάσει το όνομά της...

ΜΕ ΑΞΟΝΙΚΕΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΕΣ Εξιχνιάστηκε έπειτα από 3.000 χρόνια η δολοφονία του φαραώ Ραμσή Γ'

Τις συνθήκες θανάτου του φαραώ Ραμσή Γ', που αποτελούσαν γρίφο για τους ιστορικούς επί αιώνες αποκάλυψε η νέα ανάλυση της μούμιας του από επιστήμονες.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο φαραώ Ραμσής Γ΄, δολοφονήθηκε στο πλαίσιο μιας σκευωρίας για τη διαδοχή του και οι δράστες του έκοψαν το λαιμό. Συγκεκριμένα, οι αξονικές τομογραφίες αποκάλυψαν μια βαθιά και πλατιά τομή κρυμμένη από τους επιδέσμους που κάλυπταν το λαιμό του μουμιοποιημένου φαραώ.
«Τελικά, με την έρευνα αυτή, λύσαμε ένα σημαντικό μυστήριο στην ιστορία της αρχαίας Αιγύπτου», δήλωσε ο Άμπερτ Ζινκ, παλαιοπαθολόγος στο Ινστιτούτο των Βαλσαμωμένων Πτωμάτων και του Ανθρώπου των Πάγων, στην Ιταλία.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι επιστήμονες ανακάλυψαν και ένα μικροσκοπικό φυλαχτό που είχε τοποθετηθεί μέσα στην πληγή του φαραώ. Όπως εξήγησε ο Ζινκ, πιθανότατα το έβαλαν οι βαλσαμωτές πιστεύοντας ότι θα βοηθούσε να γιατρευτεί η πληγή στην επόμενη ζωή του Ραμσή Γ΄.
Ο «τελευταίος μεγάλος φαραώ», όπως ονομάζεται ο Ραμσής Γ' βασίλεψε στην Αίγυπτο από το 1186 έως το 1155 π.Χ. Περίπου και οι ιστορικοί διαφωνούσαν μεταξύ τους, διατυπώνοντας πολλές αντικρουόμενες θεωρίες για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Σύμφωνα με παπύρους που φυλάσσονται στο Αιγυπτιακό Μουσείο του Τορίνου περιγράφουν ότι η Τίγιε, μια από τις συζύγους του, συνωμότησε για να ανεβάσει στο θρόνο τον γιο της, τον Πεντάβερ, σχέδιο που όμως αποκαλύφθηκε.
Για το λόγο αυτό, οι ερευνητές εξέτασαν γενετικά και μια μούμια που μέχρι σήμερα δεν γνώριζαν σε ποιον ανήκε και η οποία είχε βρεθεί στον ίδιο ταφικό θάλαμο με τον Ραμσή Γ΄. Όπως αποκαλύφθηκε οι δύο άνδρες ήταν συγγενείς και οι ιστορικοί πιθανολογούν ότι πρόκειται για τον Πενταβέρ, ο οποίος απαγχονίστηκε.


http://www.iefimerida.gr

Δεντρο - θαυμα μπορει να παραγει μεχρι και εξι διαφορετικα ειδη φρουτων στα κλαδια του!



Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 ετών οι Αυστραλοί αγρότες James και Kerry West έχουν αναπτύξει αυτό που οι ίδιοι ονομάζουν «Fruit Salad Tree», δηλαδή ένα δεντρύλλιο σε γλάστρα που μπορεί να παράγει μια ποικιλία από διάφορα φρούτα, όλα σε ένα φυτό! 



Το φυτό-θαύμα μπορεί να παράγει μέχρι και έξι διαφορετικά είδη φρούτων στα κλαδιά του, που ανήκουν, όμως στην ίδια οικογένεια. Έτσι πυρηνόκαρπα, όπως ροδάκινα, νεκταρίνια, βερίκοκα και δαμάσκηνα, παράγονται σε ένα φυτό, πορτοκάλια, λεμόνια, λάιμ και γκρέιπφρουτ σε άλλο, ενώ πράσινα και κόκκινα μήλα σε ένα τρίτο! Δηλαδή ό,τι χρειάζεται κάποιος για να φτιάξει μια νόστιμη φρουτοσαλάτα με τη μία! 


Οι Wests είχαν ονειρευτεί το δέντρο-φρουτοσαλάτα από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 και σιγά-σιγά άρχισαν να πειραματίζονται με τα δενδρύλλια. Με διάφορες μεταμοσχεύσεις από διαφορετικά είδη δέντρων σε ένα μόνο φυτό, κατάφεραν εν τέλει να σχηματίσουν ένα ενιαίο δέντρο που έδινε διάφορους καρπούς. 

Δεν πρόκειται βέβαια για μεταλλαγμένα φυτά αλλά για την τελειοποίηση του γνωστού σε όλους μας μπολιάσματος.

http://www.typos.com.cy

ΑΝΤΡΑΣ ΔΙΕΡΡΗΞΕ ΣΤΑΒΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ ΣΕ… ΑΛΟΓΟ



Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ιδιοκτήτες φάρμας στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, όταν μπήκαν οπλισμένοι στο στάβλο τους, νομίζοντας ότι κάποιος προσπαθεί να τους ληστέψει, αλλά είδαν ένα άντρα να κάνει στοματικό σεξ σε ένα από τα άλογά τους. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε το ζευγάρι στην αστυνομία της Κομητείας Πέρι, όπου και συνέβη το περιστατικό, γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, άκουσαν την πόρτα του στάβλου, που ήταν κλειδωμένη, να ανοίγει.

Αμέσως ο σύζυγος έτρεξε, κρατώντας την καραμπίνα του, και η γυναίκα του τον ακολούθησε. Μπήκαν στο στάβλο, κι ενώ στην αρχή δεν είδαν τίποτα, άκουσαν τη φοράδα τους να βγάζει παράξενους ήχους. Όταν πλησίασαν, είδαν σοκαρισμένοι – και αηδιασμένοι – τον 20χρονο Τζέρεμι Τζόνσον, ο οποίος κατοικεί σε κοντινή πόλη, να κάνει στοματικό έρωτα στο άλογο. Ο νεαρός όταν τους αντιλήφθηκε επιχείρησε να το σκάσει, αλλά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και λίγο αργότερα συνελήφθη από την αστυνομία. Το μόνο που είπε στην κατάθεσή του ήταν ότι πάντα ήθελε να κάνει αυτό που έκανε, αλλά ποτέ δεν είχε βρει την κατάλληλη ευκαιρία.

ΠΗΓΗ: http://www.iefimerida.gr

Δείτε πως "φτιάχνουμε" ένα μωρό σε 2 λεπτά! (φώτο)

Χωρίς λόγια.









Απιστευτες Κινεζικες εφευρεσεις... (φωτο)





Δείτε παρακάτω και απολαύστε
Κινέζικες εφευρέσεις...

















Τι λένε οι άντρες και τι τελικά εννοούν; Κάνε το τεστ και μάθε αν καταλαβαίνεις την ανδρική "διάλεκτο"


Πόσο καλά συνεννοείσαι με τους άντρες; Αποκωδικοποιείς τα μηνύματα στις μεταξύ σας σχέσεις; Κάνε το τεστ και δες πόσο καλά μπορείς να διακρίνεις πίσω από τις λέξεις τις πραγματικές προθέσεις των ανδρών.

Έχεις βγει ένα δυο ραντεβού με κάποιον. Στο τέλος σου λέει: “Θα ήθελα να μείνουμε δυο καλοί φίλοι!” Τι εννοεί;
  1. Ειλικρινά. Ας μείνουμε φίλοι. Είσαι πολύ εντάξει άτομο και θέλω να κάνουμε παρέα.
  2. Δεν είσαι ο τύπος μου. Αλλά θα ήθελα να κρατήσουμε επαφή... Πού ξέρεις μπορεί να έχεις κάποια φίλη που να μου αρέσει!
  3. Δεν αισθάνομαι τίποτα για σένα. Πιθανότατα δεν πρόκειται να τα πούμε ποτέ ξανά.
Ακούς το φίλο σου να μιλά συχνά με τους κολλητούς του και να λέει πως οι δυο σας “βγαίνετε”. Τι εννοεί;
  1. Βγαίνει μαζί σου και μόνο μαζί σου!
  2. Βγαίνει μαζί σου, αλλά δεν τον έχεις και αποκλειστικά!
  3. Βγαίνει μαζί σου και με τη μισή Αθήνα.
Βγαίνεις με κάποιον για μερικούς μήνες, όταν ανοίγει κουβέντα για διάσταση λέγοντας, “χρειάζομαι λίγο χώρο”! Τι εννοεί;
  1. "Μου αρέσεις! Χρειάζομαι απλά λίγο χρόνο – ίσως 1-2 εβδομάδες – για να ξεκαθαρίσω τα συναισθήματά μου".
  2. "Θέλω να τελειώσει αυτή η ιστορία, αλλά ντρέπομαι να στο πω στα ίσια".
  3. "Λες, αν στο πω έτσι να πιάσεις το νόημα και να σταματήσεις να μου τηλεφωνείς;"
Περνάτε μια ακόμη τέλεια βραδιά μαζί. Βγαίνετε εδώ και ένα μήνα τώρα. Σου λέει: “Είσαι εκπληκτική γυναίκα”. Τι εννοεί;
  1. “Σ'αγαπώ”
  2. “Απλά! Είσαι μια γοητευτική γυναίκα”
  3. “Θα έκανα τα πάντα για να σε ρίξω στο κρεβάτι – και γρήγορα!”
Έχεις να μιλήσεις μαζί του μερικές μέρες και πέφτεις πάνω του σε κάποιο καφέ. Όταν τον ρωτάς που χάθηκε σου απαντά “Προσπάθησα να σε πάρω τηλέφωνο!”. Εννοεί:
  1. Σε καλούσε ο άνθρωπος κι εσύ είχες το τηλέφωνό σου απενεργοποιημένο.
  2. “Δεν είμαι και τόσο ξετρελαμένος με την πάρτη σου. Μπορώ να ζήσω και χωρίς εσένα στη ζωή μου”
  3. “Βγαίνω με κάποια άλλη”
Σε συνοδεύει μέχρι το σπίτι σου στο πρώτο ραντεβού. Λέει ότι πέρασε καλά, αλλά δεν αναφέρει αν θα τα ξαναπείτε. Αυτό σημαίνει...
  1. Ε, τουλάχιστον πέρασε καλά. Αυτό μπορεί να σημαίνει δεύτερο ραντεβού.
  2. Δεν του έκανες κλικ.
  3. Κλικ; Αυτό είναι πολύ ευγενικό. Τι άθλιο ραντεβού!
Σου λέει σ'αγαπώ, πάνω σε κάποια τρυφερή στιγμή. Τι εννοεί πραγματικά;
  1. “Αγάπη... Τι όμορφο συναίσθημα!”
  2. “Σ'αγαπώ! Χαίρομαι που επιτέλους μπορώ να στο πω”
  3. “Αγάπη; Ας ελπίσουμε ότι με ένα σ' αγαπώ θα ξαναπεράσουμε τόσο καλά όσο απόψε!”
Ένας πρώην που βγαίνατε πριν καιρό σου τηλεφωνεί και σου λέει: “Χαθήκαμε! Πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε; Σε σκεφτόμουν πολύ τελευταία!” Εννοεί:
  1. “Σε θέλω πίσω, αλλά δειλιάζω να στο πω!”
  2. “Έχω να κάνω σεξ εδώ και 3 μήνες, οπότε είναι λογικό να σε πάρω”
  3. “Έχω ξεχάσει σπίτι σου κάποια CD και το αγαπημένο μου μπλουζάκι. Μήπως να περάσω επιτέλους να τα πάρω;”
Κάθεστε μαζί στο σαλόνι μετά από μια κουραστική μέρα. Τον ρωτάς τι έχει και σου λέει: “Τίποτα. Είμαι μια χαρά!”
  1. “Είμαι χάλια. Όλα πήγαν στραβά σήμερα στη δουλειά. Το θέμα είναι πως δεν μου είναι εύκολο να σου πω το πρόβλημά μου. Χρειάζομαι κάποιον να με βοηθήσει να ανοιχτώ”
  2. “Είχα μια πολύ δύσκολη μέρα και δεν έχω καμιά όρεξη να το συζητήσω. Θέλω να σαπίσω στο καναπέ και να δω τηλεόραση”
  3. Μια και μόνο λέξη: “Σκάσε!”
Σου λέει: “Μου αρέσεις πολύ!” Τι εννοεί;
  1. “Σ'αγαπώ. Αλλά δεν πρόκειται να στο πω πρώτος”
  2. “Νομίζω ότι σε ερωτεύομαι, αλλά αν πω το σ'αγαπώ δεν υπάρχει γυρισμός”
  3. “Ούτε καν! Είναι πολύ νωρίς για αγάπες και ζαχαρώματα, αλλά αν δεν σου πω κάτι μπορεί να με παρατήσεις!”

αποτελέσματα

Περισσότερα Α

Έχεις ακόμη ανοιχτές πληγές

Είσαι αισιόδοξη και πάντα προσπαθείς να δεις τη θετική πλευρά μιας σχέσης. Κράτα όμως και καμιά πισινή; Αν βλέπεις πως δεν τραβάει και ο μόνος που προσπαθεί είσαι εσύ μην ταλαιπωρείσαι. Μην κολλάς σε κάποιον που δεν σου αξίζει. Αν είναι να 'ρθει θε να 'ρθεί! Με το να προβάλεις τις δικές σου ελπίδες και όνειρα στα ερωτικά ραντεβού σου, τους δημιουργείς φοβία δέσμευσης. Δες κάθε ραντεβού μέσα από ένα πιο αντικειμενικό πρίσμα.... Δώσε του λίγο χρόνο, προσπάθησε να γνωρίσεις τον άλλο καλά και αργά και γρήγορα θα βρεις εκείνον τον ένα, για τον οποίο τα αισθήματα θα είναι αμοιβαία!


Περισσότερα Β

Αυτό που θέλουν οι άνδρες

Θα μπορούσες να είσαι και ο θηλυκός Mel Gibson, στην ταινία “Αυτό που θέλουν οι γυναίκες”! Είσαι πραγματικά μέσα στο μυαλό τους και μπορείς να αποκρυπτογραφήσεις τον ανδρικό κώδικα στο λεπτό. Δεν έχεις ανάγκη από ατελείωτες ώρες για καφέ με τις κολλητές σου, προσπαθώντας να συμπεράνεις τι μπορεί να εννοούσε πίσω από τις λέξεις.

Ως εδώ καλά. Πρόσεξε όμως μην το παίξεις πολύ cool και άνετη γιατί τότε θα τσινίσει. Μπορεί να τον έχεις καταλάβει και να μπορείς ακόμη και να προβλέψεις το... μέλλον της σχέσης, αλλά εκείνος δεν πρέπει να το καταλάβει. Δείξε ανήσυχη, δείξε πως αγωνιάς για το που πάει η σχέση.

Περισσότερα C

Λίγος παραπάνω ενθουσιασμός δεν βλάπτει

Εντάξει, πολλές φορές οι άνδρες είναι όντως γουρούνια. Ναι, μπορεί να ήσουν για χρόνια στην κατηγορία νο.1 (στο ροζ συννεφάκι σου) και τελικά να πληγώθηκες βαθιά. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να διαγράψεις κάθε καλή πρόθεση από την πλευρά των αρσενικών. Γιατί κάθε φορά που σε κυριεύει μια αμφιβολία για τη συνέχεια μια σχέσης να πρέπει να παίρνεις πάντα την αρνητική εκδοχή ως δεδομένη;

Την επόμενη φορά που θα βιαστείς να βγάλεις αρνητικά συμπεράσματα, σκέψου μήπως τον αδικείς και βάζεις τέλος σε μια σχέση πριν καν καλά καλά αρχίσει.

http://www.tuned.gr

Ανέκδοτο: Ο παπάς κι η αρκούδα ...

Ένας παπάς αποφάσισε μια Κυριακή για να πάει για κυνήγι αρκούδας. Καθώς περπατούσε, περπατούσε εις το δάσος όταν ο λύκος δεν ήταν εκεί, βλέπει από μακριά μια αρκούδα.


Πλησιάζει σιγά-σιγά εκεί που η αρκούδα έπινε νερό.
Όμως, μη γνωρίζοντας περί ανέμων και πως οι αρκούδες μπορούν να σε μυρίσουν στα πενήντα μέτρα, μόλις πλησίασε πολύ, η αρκούδα γύρισε να τον αντιμετωπίσει.
Πολλοί ίσως να μην ξέρετε πως παρόλο που οι αρκούδες έχουν ένα άλφα όγκο και κάποια βήτα κιλά, είναι πολύ γρήγορα ζώα και εύκολα μπορούν να κυνηγήσουν έναν άνθρωπο στην ευθεία.
Και έτσι κι έγινε. Η αρκούδα άρχισε να τρέχει κατά πάνω του, ο παπάς άρχισε να γίνεται παπά-σούζας. ........

Μπροστά ο παπάς, πίσω η αρκούδα, αρχίζει ο παπάς να κατεβαίνει το βουνό με τα πόδια στους ώμους. Για κακή του τύχη όμως, σκοντάφτει σε μία ρίζα δέντρου, τρώει μια σούπα, φέρνει κάτι κουτρουβάλες και πάει και πέφτει σε ένα τεράστιο βράχο, σπάζοντας τα πόδια του.
Η αρκούδα τώρα έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Πλησιάζει τον παπά, έτοιμη να τον κάνει κομματάκια και να φωνάξει και τις φίλες της για μπάρμπεκιου.

Ο παπάς, μέσα στον πόνο του και την τρομάρα του, αρχίζει να προσεύχεται:
-"Θεέ μου, συγγνώμη που σήμερα βγήκα για να κυνηγήσω αρκούδες. Σε παρακαλώ, συγχώρεσε με τον αμαρτωλό και εκπλήρωσε μου μια ευχή.
Κάνε αυτή την αρκούδα να δει τις αξίες του Χριστιανισμού και να γίνει αμέσως ένας καλός Χριστιανός."

Με το που το λέει αυτό ο παπάς, η αρκούδα πέφτει στα γόνατά της, σκύβει το κεφάλι ευλαβικά μπροστά στον παπά και λέει:
-"Σ΄ ευχαριστώ Κύριε για το φαγητό που μου προσφέρεις σήμερα ..

Πραγματικά θα ΣΟΚαριστείτε όταν δείτε πως είναι σήμερα! Η πιο αδύνατη γυναίκα στον κόσμο!


Η Valeria Levitin, 39 χρονών σήμερα, έχει πάρει δικαίως τον τίτλο της πιο αδύνατης γυναίκας στον κόσμο....
Χρόνια τώρα παλεύει με την ανορεξία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα! Την ψυχική αυτή διαταραχή, που κατέληξε σε σωματική, την απέκτησε στην εφηβεία της, όταν ήθελε απεγνωσμένα να γίνει μοντέλο αλλά όλοι της έλεγαν πως είναι αρκετά παχιά και δεν θα τα καταφέρει στον κόσμο της μόδας!

Η Victoria τότε, στα 16 της και με ύψος 1,73, ζύγιζε 63 κιλά, όταν αποφάσισε να μπει στο χώρο του μόντελινγκ, αλλά η απόρριψη ήταν μεγάλη! Έτσι σταδιακά άρχισε να χάνει κιλά για να καταφέρει να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα! Το όνειρό της σύντομα μετατράπηκε σε εμμονή!

Σήμερα ζυγίζει  μόνο 25 κιλά! Όπως λέει η ίδια λαμβάνει πολλά e-mail από μικρά κορίτσια που θέλουν να της μοιάσουν και έτσι βγήκε να μιλήσει για να σταματήσει επιτέλους αυτήν την παράνοια! "Δεν πρόκειται να οδηγήσω αυτά τα κορίτσια στο θάνατο, όπως τόσα χρόνια κάνω με τον εαυτό μου", δηλώνει!




kamikaze

Δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα ο Eminem!!! Δεν θυμίζει ούτε καν ράπερ...


ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΣΤΥΛΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΜΙΝΕΜ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ... 
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ...




Η ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ


Σεμνότητα: η ιδιότητα του σεμνού, η μετριοφροσύνη, στη συμπεριφορά, στο ντύσιμο και στην κοινωνική συμπεριφορά και συναναστροφές γενικότερα, γράφει το λεξικό. Και σε κάθε άλλο τομέα της ζωής, θα συμπλήρωνα εγώ. Κι αν στο σύνολο τους σχεδόν, το εν λόγω αγαθό θεωρείται ως θετικό γνώρισμα ενός ανθρώπου, υπάρχουν και κάποιοι λίγοι άλλοι όπου θεωρείται περίπου ως έγκλημα καθοσιώσεως. Με τη σεξουαλική ζωή να κρατά το λάβαρο στη σχετική παρέλαση. Και ένα ανικανοποίητο κρεβάτι, πρώτο διμοιρίτη, να αρνείται πεισματικά να γυρίσει σε ένδειξη σεβασμού το πρόσωπο προς τους επισήμους, δηλαδή εσένα και την εκάστοτε σχέση σου.
Θα έλεγε κανείς ότι για τα παραπάνω υπάρχει πάγκοινη αποδοχή, με τις ελάχιστες εξαιρέσεις να μην κάνουν τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από το να επιβεβαιώνουν απλώς τον κανόνα. Κι όμωωωωωως (λέει η σπαστική φωνούλα, που προαναγγέλλει το λόγο ύπαρξης ολόκληρου του κατεβατού που θα ακολουθήσει): η σεμνότητα, μάλλον παραείναι υποεκτιμημένη στο σχετικό τομέα. Και ποιος το λέει αυτό; Μα οι ίδιοι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, δηλαδή οι άνδρες!
Σε έρευνα της βελγικής σεξολογικής εταιρίας, που εδρεύει στη Γάνδη, παρουσιάστηκαν ενώπιον 175 ανδρών μεταξύ 25 και 35 ετών (ήτοι, σχετικά ώριμων ή στην αρχική φάση της ωριμότητας τους) πέντε διαφορετικές κοπέλες, με διαφορετική εμφάνιση και ντύσιμο, από το ακραία προκλητικό, μέχρι και το εντελώς μαζεμένο, με τις πιο πεταχτές να υπερτερούν σε αναλογία 3 έναντι 2 των άλλων. Και η ερώτηση μία και μόνη: με ποια από αυτές θα επέλεγες να περάσεις μία ερωτική βραδιά, όπου αυτή θα είχε το πάνω χέρι; Ε, η απάντηση ήταν κόλαφος! Το 68% επέλεξε μία από τις δύο σεμνές κοπέλες, το 23% κινήθηκε στα μονοπάτια του προχωρημένου, ενώ το υπόλοιπο 9% απέρριψε όλες τις επιλογές (το αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε).
Όταν αμέσως, αυτοί οι 7 στους 10 ερωτήθηκαν ποιο είναι ακριβώς το χαρακτηριστικό, με μία λέξη, πάνω στις κοπέλες που τους οδήγησε να τις επιλέξουν, σχεδόν στο σύνολο τους, χρησιμοποίησαν τη λέξη «σεμνότητα» ή παραλλαγές αυτής: ντροπαλοσύνη, διακριτικότητα, ηρεμία. Και (έρχεται το τελικό χτύπημα) όταν τους ζητήθηκε η περαιτέρω εξειδίκευση και σε επίπεδο σεξουαλικής πράξης, ιδού ορισμένες από τις εξηγήσεις:
  • Οι πιο μαζεμένες είναι αυτές που μεταμορφώνονται στο κρεβάτι (άρα, ποντάρουν στο στοιχείο της έκπληξης, λέω εγώ…)
  • Θα είναι πιο τρυφερές μαζί μου (χμμμμμ…)
  • Θα είναι πιο ταπεινές και άρα ευάλωτες (εδώ κάπου οδηγείται το πράγμα, τις θέλουν πειθήνιες για έλεγχο, έστω κι αν οι κανόνες είναι αυστηροί….)
  • Θέλω να δοκιμάσω και κάτι το διαφορετικό (και εμπλουτισμός εμπειριών λοιπόν…)
  • Είμαι περίεργος να δω πώς θα λειτουργήσει (άρα, βαρέθηκαν τα προβλέψιμα και αναμενόμενα…)
  • Βαρέθηκα να είμαι εγώ ο οδηγός (μπίνγκο!)
Όπως διαπιστώνεις, οι εξηγήσεις ποικίλουν, από καθαρά λόγους περιέργειας, έως ωφελιμιστικά κριτήρια της κατώτατης υποστάθμης. Κι όμως, το αποτέλεσμα παραμένει: η προκλητικότητα και η προχωρημένη εμφάνιση και attitude δεν πουλάνε πια. Και ιδίως σε έναν από τους σημαντικότερους τομείς… Οι χαμηλοί τόνοι μοιάζουν να παίρνουν το αίμα τους πίσω, και να τρώνε κατεψυγμένο το πιάτο της εκδίκησης, έτοιμοι να δικαιώσουν τους υποστηρικτές τους. Και τα αγόρια είναι πανέτοιμα να διαπιστώσουν αν έκαναν τη σωστή επιλογή.
Για αυτό, πέτα το προκλητικό φόρεμα μέχρι τον αφαλό, βάλε το πιο κλειστό σου πουκάμισο, τα γυαλιά μυωπίας σου, και μία σχολική ποδιά δεν θα ήταν άσχημη, και δείξε όσο πιο αθώα και άβγαλτη μπορείς να φανταστείς. Έτσι, θα ανατρέψεις και το στερεότυπο του άνδρα που μόνο για τις τσ@@@ες ενδιαφέρεται και γυρίζει να κοιτάξει, και θα σου αποδειχθεί ότι το χαμηλωμένο βλέμμα είναι αυτό που μετράει. Και που καλείται να σε βγάλει ασπροσπρόσωπη την κρίσιμη ώρα βεβαίως, αποδεικνύοντας στον τυχερό ότι δεν έκανε καθόλου λάθος στην επιλογή του. Η πρόκληση είναι καθαρά δική σου. Τι λες, θα την κερδίσεις;

http://www.tuned.gr

Δείτε και δεν θα πιστεύετε πως είναι οι Sexy Stars του Hollywood όταν ξεθωριάζει η λάμψη των φώτων!


Δείτε φώτο: 



















"καναπεδάτος"


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger