Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σε ποια ηλικία οι γυναίκες είναι «Τούρμπο» στο κρεβάτι;

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016


Αναρωτηθήκατε ποτέ, όταν βλέπετε μια εντυπωσιακή γυναίκα να περνάει από δίπλα σας, πόσο καλή μπορεί να είναι στο σεξ; Σίγουρα ναι.

Οι περισσότεροι άνδρες το κάνουν. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα αναρωτηθείτε για το πόσο καλή μπορεί να…. είναι, δεν έχετε παρά να μάθετε την ηλικία της. Εάν είναι από 31 μέχρι 45, έχει πολλές πιθανότητες να είναι όχι απλά καλή, αλλά δυναμίτης!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν επιστήμονες από το πανεπιστημιακό κέντρο Χακενσακ του Νιου Τζέρσι στις ΗΠΑ, ύστερα από έρευνα που έκαναν σε περισσότερες από 500 γυναίκες. Διαπίστωσαν λοιπόν ότι μια γυναίκα είναι σεξουαλικά περισσότερο ενεργή και απολαμβάνει το σεξ, από τα 31 της μέχρι τα 45 της.


Εσώρουχα προστατεύουν από τη σεξουαλική επίθεση!


Η εφεύρεση ανήκει σε 3 Ινδούς φοιτητές. Έφτιαξαν εσώρουχα με GPS, στέλνουν SMS και προκαλούν ηλεκτροσόκ στους επίδοξους βιαστές.

Τρεις Ινδοί φοιτητές επινόησαν τα εσώρουχα που βοηθούν στην προστασία της γυναίκας κατά της σεξουαλικής επίθεσης καθώς είναι έτσι εξοπλισμένα ώστε να αποκαλύπτουν που βρίσκεται ο κάτοχός τους, να στέλνουν επείγοντα SMS και να υποβάλουν σε. . . ηλεκτροσόκ τον επιτιθέμενο.

"Οι βουλευτές πρέπει να ψηφίσουν πιο δίκαιους νόμους, αλλά ακόμη και τότε οι γυναίκες δεν θα είναι ασφαλείς", δήλωσαν οι τρεις φοιτητές στο πανεπιστήμιο του Τσενάι για την εφεύρεσή τους, με την οποία έθεσαν υποψηφιότητα για το Βραβείο Γκάντι Νεανικής Τεχνολογικής Καινοτομίας για το 2013.

Εν μέσω της αντιπαράθεσης για τα αλλεπάλληλα κρούσματα βιασμού στην Ινδία, πολλές γυναίκες φοβούνται ότι μπορεί να δεχτούν σεξουαλική επίθεση.

Οι εφευρέτες των εσωρούχων χαρακτηρίζουν την ιδέα μία "απλή λύση". Τα εσώρουχα περιλαμβάνουν σύστημα εντοπισμού μέσω GPS και το Παγκόσμιο Σύστημα Κινητών Επικοινωνιών (GSM) καθώς και αισθητήρες που ενεργοποιούνται με την πίεση και προκαλούν ηλεκτροσόκ.

Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες;


Οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες, σε ένα βαθμό επειδή το ανοσοποιητικό τους σύστημα γερνά πιο αργά, υποδεικνύει νέα έρευνα.

Καθώς εξασθενούν οι άμυνες του οργανισμού με το χρόνο, η αυξημένη ευαισθησία των αντρών σε ασθένειες μειώνει το προσδόκιμο επιβίωσης, αναφέρουν Ιάπωνες ερευνητές.

Όπως αναφέρουν στο περιοδικό ' Immunity& Ageing' δοκιμές της λειτουργίας του ανοσοποιητικού θα μπορούσαν να δώσουν ένδειξη της αληθινής βιολογικής ηλικίας.

Το ανοσοποιητικό προστατεύει τον οργανισμό από λοιμώξεις και καρκίνο αλλά προκαλεί νόσο όταν δεν είναι καλά ρυθμισμένο.

Η έρευνα θέλησε να εξετάσει την αντικρουόμενη ερώτηση αν αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία, στο ανοσοποιητικό, θα μπορούσαν να είναι υπεύθυνες για τη διαφορά στο μέσο προσδοκώμενο ζωής μεταξύ των δυο φύλων.

Ο καθηγητής Katsuiku Hirokawa, του Tokyo Medical and Dental University, ανέλυσε δείγμα αίματος 356 υγιών ανθρώπων ηλικίας 20 -90 ετών. Με την ομάδα του μέτρησε τα επίπεδα των λευκών αιμοσφαιρίων και μορίων κυτοκινών που αλληλεπιδρούν με κύτταρα του ανοσοποιητικού για τη ρύθμιση της αντίδρασης στη νόσο.

Και στα δυο φύλα, ο αριθμός των λευκών αιμοσφαιρίων ανά άτομο μειώθηκε με την ηλικία όπως αναμενόταν από προηγούμενες έρευνες.

Ωστόσο πιο στενή εξέταση αποκάλυψε διαφορές μεταξύ αντρών και γυναικών σε 2 σημαντικά συστατικά του ανοσοποιητικού, τα κύτταρα -Τ που προστατεύουν από λοιμώξεις και τα Β που εκλύουν αντισώματα.

Ο ρυθμός μείωσης των περισσότερων Τ- κυττάρων και Β- κυττάρων ήταν πιο γρήγορος στους άντρες, ενώ οι άντρες επίσης έδειξαν πιο γρήγορη πτώση σε 2 κυτοκίνες, που σχετίζονταν με το γήρας.

Δυο συγκεκριμένα είδη κυττάρων του ανοσοποιητικού που επιτίθενται στους εισβολείς αύξαναν σε αριθμό με την ηλικία, με υψηλότερο ρυθμό αύξησης στις γυναίκες έναντι των αντρών.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι οι παράμετροι του ανοσολογικού ενός ανθρώπου θα μπορούσαν να παράσχουν ένδειξη της αληθινής του βιολογικής ηλικίας.

Ο Hirokawa σημειώνει ότι αλλαγές σε διάφορες παραμέτρους του ανοσοποιητικού που σχετίζονται με την ηλικία διαφέρουν μεταξύ των δυο φύλων. Δήλωσε ότι τα ευρήματα υποδεικνύουν ότι ο πιο αργός ρυθμός πτώσης σε αυτές τις ανοσολογικές παραμέτρους στις γυναίκες παρά στους άντρες είναι σε ευθυγράμμιση με το γεγονός ότι οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες.



faysbook.gr

Το 4story δωρεάν!

Το 4Story είναι ένα ενδιαφέρον MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) φαντασίας με πολλές εναλλαγές, στο οποίο μπορείς να αποδείξεις τις ικανότητές σου σε συναρπαστικές μάχες για κάστρα και περιοχές.

Κάντε κλικ εδώ και παίξτε τώρα δωρεάν


Διάλεξε μια πλευρά και πάρε μέρος σε εντυπωσιακές μάχες για να καταλάβεις σημαντικά φρούρια με αμέτρητους παίκτες. Μπες μαζί με τους φίλους σου σε μια φανταστική περιπέτεια γεμάτη αποστολές και ταξίδια στο χρόνο, για να ανακαλύψεις την ιστορία της χώρας. Εξερεύνησε μυστηριώδη μπουντρούμια, νίκησε τρομακτικά τέρατα και βρες αμύθητους θησαυρούς. Η μοίρα της Ιμπέρια βρίσκεται στα χέρια σου!

Μπορείς να παίξεις το 4Story χωρίς κατέβασμα μέσω του browser σου ή μπορείς να το κατεβάσεις και να το εγκαταστήσεις επίσης δωρεάν.

Κάντε κλικ εδώ και παίξτε τώρα δωρεάν

Νύχια ρεκόρ!


Τα μεγαλύτερα νύχια σε ένα ζευγάρι αντρικών χεριών άνηκαν στον Melvin Boothe(USA) του οποίου τα νύχια είχαν όλα μαζί μάκρος 9.85 μέτρα. Μετρήθηκαν στο Michigan,USA τις 30 Μαΐου το 2009. Δυστυχώς ο Melvin πέθανε τον Δεκέμβρη 2009

Trivago! Το νούμερο ένα στα ξενοδοχεία!


Κλείσε ξενοδοχείο τώρα πατώντας στην αρχική εικόνα!!!

Η trivago είναι μια μηχανή αναζήτησης ξενοδοχειακών τιμών και πληροφοριών. Η ιστοσελίδα συγκρίνει τις τιμές 700.000 ξενοδοχείων, προερχόμενων από περισσότερες από 200 ιστοσελίδες ξενοδοχειακών κρατήσεων, όπως για παράδειγμα την booking.com και η hotels.com.

Κλείσε ξενοδοχείο τώρα πατώντας στην αρχική εικόνα!!!

H trivago συγκρίνει σε πραγματικό χρόνο τιμές ξενοδοχείων για τον επιλεγμένο. από τον χρήστη. προορισμό, αναζητώντας σε πάνω από 200 διαφορετικές ιστοσελίδες ξενοδοχειακών κρατήσεων πληροφορίες όπως κριτικές, φωτογραφίες, περιγραφές και τιμές. Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να βρει το ιδανικό για τις ανάγκες του ξενοδοχείο, βασισμένος στη σύγκριση τιμών αλλά και στις εντυπώσεις άλλων χρηστών που το έχουν ήδη επισκεφτεί.Η σύγκριση ξενοδοχειακών τιμών παρέχει πληροφορίες προερχόμενες από διάφορες πηγές, όπως ιστοσελίδες ξενοδοχειακών κρατήσεων, χρήστες και ξενοδόχους. Αυτές οι πληροφορίες είναι έτσι δομημένες, ώστε να παρέχουν στον χρήστη την καλύτερη δυνατή εικόνα κάθε ξενοδοχείου.

Κλείσε ξενοδοχείο τώρα πατώντας στην αρχική εικόνα!!!

Απίστευτο περιστατικό στη Λάρισα! Άφησε ενέχυρο τη φίλη του σε βενζινάδικο και …έγινε καπνός

Απίστευτο συμβάν σε βενζινάδικο στη Λάρισα βραδάκι Σαββάτου.

Νεαρό ζευγάρι (φίλων απ” ότι λένε οι πληροφορίες μας) πήγαν σε πρατήριο καυσίμων στην πόλη της Λάρισας γύρω στις 8 μ.μ. με σκοπό να γεμίσουν το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου τους και να φύγουν για Θεσσαλονίκη.

Όμως όταν έφτασε η ώρα να πληρώσει ο νεαρός είπε στον υπάλληλο του βενζινάδικου ότι ξέχασε τα χρήματα του και πως θα πήγαινε σπίτι του να τα πάρει για να επιστρέψει να πληρώσει. Μάλιστα για να γίνει πιστευτός είπε ότι θα αφήσει την φίλη του …ενέχυρο στο πρατήριο μέχρι να επιστρέψει. Όπως και έγινε, ή περίπου έγινε έτσι, διότι αφού έβαλε 40 ευρώ βενζίνη πήρε το αμάξι και έφυγε. Όμως δεν έφυγε απλά, έγινε καπνός, …εξαφανίστηκε και δεν γύρισε ποτέ πίσω για να πληρώσει παρατώντας την φίλη του στο βενζινάδικο.

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου φυσικά έξαλλος ζητούσε …τα ρέστα από την έκπληκτη φίλη του νεαρού από όλα όσα είχαν συμβεί, αλλά εκείνη δεν είχε ούτε απαντήσεις ούτε και χρήματα φυσικά. Μάλιστα έπαιρνε διαρκώς τηλέφωνο τον φίλο της, μέχρι που εκείνος απάντησε σε κάποια στιγμή και της είπε ότι ήδη είχε φύγει για Θεσσαλονίκη και πως καλά θα έκανε να έφευγε και αυτή.

Έλα όμως που ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου που ήθελε φυσικά τα χρήματά του δεν την άφηνε να φύγει μέχρι να βρεθεί η λύση. Τελικά είδε και …αποείδε ο άνθρωπος αφού δεν έβλεπε φως στο …τούνελ μετά από δύο ώρες, άφησε τελικά την κοπέλα να φύγει συνειδητοποιώντας ότι τα λεφτά του είχαν κάνει φτερά και δεν πρόκειται ποτέ να πληρωθεί τα 40 ευρώ τα οποία ακόμη τα κλαίει…!

Άτιμη κρίση, που κατάντησες τον κόσμο…

www.larisanew.gr

"Computer Vs. Γυναίκα"



10 λόγοι που προτιμάνε οι άντρες το κομπιούτερ τους περισσότερο από την κοπέλα τους!!!


1. Δεν σας απαντάει ότι και να του...πείτε. Στην καλύτερη περίπτωση ηχεί η σας δίνει την σιωπηλή επεξεργασία.

2. Σας παρέχει περισσότερες πληροφορίες από...την φίλη σας που νομίζει ότι ξέρει τα πάντα.

3. Όταν το αναβαθμίζεται ...γνωρίζετε το κόστος.

4. Μπορείτε να κοιτάζετε όσο θέλετε άλλες γυναίκες και ο υπολογιστή σας δεν θα κάνει σαν τρελός.

5. Μπορείτε να τον κλείσετε όταν τον βαρεθείτε...

6. Η ανίχνευση λαθών στον υπολογιστή σας είναι πολύ ευκολότερη από ότι στην κοπέλα σας..

7. Ο υπολογιστής σας φυλάσσει πολλές πολύτιμες πληροφορίες από το παρελθόν σας και σας συμπαθεί ακόμα.

8. Μπορείτε να πατήσετε τα κουμπιά του υπολογιστή σας χωρίς οποιοδήποτε αντίκτυπο.

9. Ο υπολογιστής σας δεν κοιμάται με τον καλύτερο φίλο σας και δεν σας εξαπατά.

Και το τελευταίο και σημαντικότερο :

10. Ο υπολογιστής σας θα κοστίσει πολύ λιγότερο από οποιαδήποτε κοπέλα σας!

Τα τέρατα του τσίρκου!



Το αγόρι με το πρόσωπο σκύλου, η Μιρτλ με τα τέσσερα πόδια, ο σκελετωμένος μάγκας και όλα τα «φρικιά» του περιοδεύοντα θιάσου του 19ου αιώνα, πίσω από την αυλαία του τσίρκου λέγεται πως είχαν ζωές ιδιαίτερες. Στα όρια του μεταφυσικού...
Μια ολόκληρη εποχή θρύλων και τρομαχτικών αφηγήσεων αναβιώνει μέσα από το αρχείο του Τσαρλς Άιζενμαν, του φωτογράφου που ακολουθούσε τους περιοδεύοντες θιάσους της Νέας Υόρκης και έφτιαχνε τα πορτραίτα των «φρικιών» προκειμένου να τις χρησιμοποιήσουν για να βρουν δουλειά.
Το τσίρκο των τεράτων ήταν βέβαια εξαιρετικά δημοφιλές στις χαμηλές κοινωνικές τάξεις του 19ου αιώνα, με αποτέλεσμα να ξεφυτρώνουν μικροί θίασοι σε κάθε φτωχογειτονιά της μεγαλούπολης.


Θίασοι που άλλες φορές διαλύονταν στα μέσα της σεζόν από τους καυγάδες των «τεράτων» και που άλλοτε μεταλλάσσονταν σε θρύλοι. Στις φιγούρες αυτές που έγιναν πρωταγωνιστές αμέτρητων ιστοριών, συγκαταλέγεται βέβαια και ο Πρίγκιπας Ράντιαν ο οποίος παρότι είχε γεννηθεί χωρίς χέρια και πόδια ήταν απίστευτα αυτάρκης. Μπορούσε να ξυρίζεται μόνος του, να ζωγραφίζει, να γράφει, ακόμη και να στρίβει τσιγάρο χωρίς βοήθεια. Πρωταγωνίστησε άλλωστε στην ταινία «Freaks» του Τοντ Μπράουνινγκ (1932) που είχε σαν στόχο να «εξανθρωπίσει» στα μάτια του κόσμου τα τέρατα του τσίρκου και να δείξει την ομορφιά των ανθρώπων αυτών που πολλοί θεωρούσουν φρικιά.


Πολλοί από τους πρωταγωνιστές του Μπράουνινγκ και του Άιζενμαν άλλωστε ήταν άνθρωποι με προβλήματα υγείας και γενετικές ανωμαλίες. Το αγόρι με το πρόσωπο σκύλου έπασχε από υπερτρίχωση, μια γενετική κατάσταση που προκαλεί υπερβολική τριχοφυΐα.


Η Φάνι Μιλς με τα τεράστια πόδια που... τρομοκρατούσαν σε κάθε παράσταση τα παιδιά, είχε τη νόσο του Milroy, μία σπάνια μορφή πρωτογενούς λεμφοιδήματος που προκαλούσε αυτό το υπερβολικό πρήξιμο στα πόδια.


Η Άνι Λικ είχε γεννηθεί χωρίς χέρια και ακολούθησε το τσίρκο για καθαρά βιοποριστικούς λόγους αφού δεν μπορούσε να βρει δουλειά.


Ο Λάιονελ το Λιοντάρι, ήταν απλώς ένα παιδί με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά προσώπου και υπερτρίχωση που χρησιμοποίησε την αδυναμία του για να γίνει πρωταγωνιστής του τσίρκου.


Μία από τις ατραξιόν του σόου υπήρξε και το μόλις 26 μηνών παιδάκι με την υπερβολική τριχοφυΐα που ήταν εξαιρετικά δημοφιλές στα μέσα του 1800 όπως επίσης...


και η Μίρτλ Κόρμπιν η οποία είχε τέσσερα πόδια και δύο θηλυκά γεννητικά όργανα.


Διάσημος στη Νέα Υόρκη του 19ου αιώνα ήταν ο Έντι Μάσερ, γνωστός και σαν σκελετωμένος μάγκας...


...αλλά και ο Φέλιξ Βέλρε με το απίστευτα ελαστικό δέρμα (έπασχε από το σύνδρομο Ehlers-Danlos)!


Χαρακτηριστική φιγούρα της εποχής και ο Φρανκ Λεντίνι, ο οποίος είχε γεννηθεί με τρία πόδια στη Σικελία, μετακόμισε στις ΗΠΑ, έγινε διάσημος, παντρεύτηκε και έκανε τέσσερα παιδιά.


Καθώς η επιστήμη εξελισσόταν, όμως, πολλά χαρακτηριστικά των «τεράτων» έβρισκαν λογική εξήγηση και σε αρκετές περιπτώσεις θεραπεία, με αποτέλεσμα τη σταδιακή παρακμή του «τσίρκου των φρικιών» κι εν τέλει την αφάνεια. Ο κόσμος πλέον ενημερωνόταν για τις νέες θεραπείες και τις γενετικές ασθένειες με αποτέλεσμα να βλέπει με συμπάθεια και συμπόνοια τα τέρατα που άλλοτε προκαλούν φόβο και αηδία.


http://www.iefimerida.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger