Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ταχυκαρδίες προκαλεί το κόκκινο μπικίνι της Λάουρα Νάργες [εικόνες]

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Την εξαιρετική φωτογένεια της αποδεικνύει για άλλη μια φορά η Λάουρα Νάργες ποστάροντας στο instagram φωτογραφίες από την εξόρμηση της στις παραλίες της Χαλκιδικής.

Ένα κόκκινο μπικίνι και ένα διάπλατο χαμόγελο στα χείλη φοράει η ανερχόμενη Ελληνογερμανίδα παρουσιάστρια που απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές όντως στην καλύτερη φυσική κατάσταση που έχει βρεθεί τους τελευταίους μήνες. Με άλλα λόγια, είπε αντίο στα ελάχιστα παραπάνω κιλά που είχε.




http://www.iefimerida.gr/

Πως ερεθίζει το πορνό τους άνδρες

Παντρεμένοι ή διαζευγμένοι νεότεροι αλλά και μεγαλύτεροι έχουν ένα κοινό σημείο : Λατρεύουν να παρακολουθούν όχι μόνο την αγαπημένη τους ομάδα αλλά και ...ταινίες πορνό.

Γιατί όμως οι άνδρες και δη οι παντρεμένοι που σε γενικές γραμμές έχουν μια καλή ερωτική ζωή με την σύντροφο τους καταφεύγουν σε αυτές;

Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο αφού κατακόρυφη αύξηση παρουσιάζει ο εθισμός στο ιντερνικό πορνό εξαιτίας της εύκολης πρόσβασης του.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ αποδείχθηκε και επίσημα πλέον ότι δεν υπάρχει άνδρας που δεν βλέπει πορνό. Συγκεκριμένα οι επιστήμονες μελέτησαν δυο κατηγορίες ανδρών αυτών έγγαμων και άγαμων και ανακάλυψαν έκλπηκτοι ότι οι πρώτοι βλέπουν ερωτικές ταινίες κατά μέσο όρο 1,7 φορές την εβδομάδα για είκοσι λεπτά, ενώ οι δεύτεροι τρεις φορές την εβδομάδα για σαράντα λεπτά.

Η κατάσταση όμως έχει επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο αφού παίρνει και «Ο εθισμός στο ιντερνετικό εξαιτίας της εύκολης πρόσβασης του» 

Ο επικεφαλής της έρευνας καθηγητής Simon Louis Lajeunesse, αναλύοντας τα αποτελέσματα της έρευνας ανέφερε πως η πορνογραφία δεν έχει κανένα αρνητικό αντίκτυπο στη σεξουαλικότητα ή τη σεξουαλική συμπεριφορά των ανδρών. «Κανείς εκ των συμμετεχόντων δεν είχε παθολογική σεξουαλικότητα –μάλιστα, όλες οι σεξουαλικές τους πρακτικές ήταν μάλλον συμβατικές.Και συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι οι ερωτικές ταινίες δεν αλλάζουν τις αντιλήψεις τους για τις γυναίκες ή για τις σχέσεις τους μαζί τους».

Όπως υποστήριξε ο δρ. Russell Stambaugh, ψυχολόγος και σεξοθεραπευτής από το Ann Arbor του Michigan, ο σεξουαλικός ερεθισμός που προκαλείται από το πορνό συνδέεται με τους κατοπτρικούς νευρώνες του εγκεφάλου, αυτούς που προκαλούν τη μηχανική επανάληψη μιας πράξης που εκτυλίσσεται μπροστά μας, όπως π.χ. το ότι βρισκόμαστε σε ένα εστιατόριο και σηκώνουμε το ποτήρι για να πιούμε κρασί την ώρα που κάνει το ίδιο και ο συνοδός μας.

Ο δρ. Stambaugh τόνισε χαρακτηριστικά ότι ο ανδρικός εγκέφαλος είναι προγραμματισμένος να ερεθίζεται εύκολα σεξουαλικά, ώστε να είναι έτοιμος για… δράση οποτεδήποτε προκύπτει η ευκαιρία –γεγονός που σχετίζεται με τα πρωτόγονα ένστικτα της αναπαραγωγής και διαιώνισης του είδους, στα οποία τελικά καταλήγει κάθε απόπειρα ανάλυσης και εξήγησης της σεξουαλικής συμπεριφοράς.

Από την άλλη η δρ.Lonnie Barbach, σεξοθεραπεύτρια από το Σαν Φρανσίσκο, επισημαίνει ότι, πολύ πιο απλά, «ακριβώς επειδή δεν έχει να κάνει με το τι κάνουν στο σπίτι με τη σύντροφό τους, είναι η καινοτομία, το πρωτόγνωρο, το κάτι διαφορετικό που κάνει το πορνό ερεθιστικό».

Νιώθουν ενοχές

Οι απόψεις των ειδικών πάντως συγκλίνουν στο ότι το πρόβλημα με το πορνό στα ζευγάρια είναι η ενοχή και η μυστικότητα. «Αν η γυναίκα καταλάβει ότι οι ερωτικές ταινίες δεν είναι το υποκατάστατό της, και ο άνδρας δε νιώθει την ανάγκη να κρύβεται ή να λέει ψέματα για αυτή του τη συνήθεια, οι σεξουαλικές συζητήσεις θα γίνουν πιο ανοιχτές και η σεξουαλική σχέση περισσότερο υγιής. Το πρόβλημα ποτέ δεν είναι το πορνό. Είναι η επικοινωνία και η ειλικρίνεια του καθενός προς τον άλλο» καταλήγει ο δρ. Stambaugh.

Πηγή : iatropedia.gr

«Σόδομα και γόμορα» σε κρατητήρια της Κύπρου.... Τα έκαναν american bar!!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο αστυνομικοί, την περασμένη βδομάδα, μετέφεραν στον χώρο των κρατητηρίων Λακατάμειας επισκέπτες, ανάμεσα στους οποίους και γυναίκες, προς τιμή συγκεκριμένου κρατούμενου.

Το πάρτι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες περιλάμβανε φαγοπότι και σπέσιαλ διασκέδαση για τον εν λόγω κρατούμενο, ο οποίος είναι γνωστός στον υπόκοσμο, καθώς εξυπηρετεί τα συμφέροντα συγκεκριμένης φατρίας «πουλώντας προστασία» σε νυχτερινά μαγαζιά.

Σημειώνεται ότι το πάρτι έγινε στη διάρκεια ωρών, κατά τις οποίες δεν επιτρέπονται οι επισκέψεις και ενώ οι υπόλοιποι κρατούμενοι βρίσκονταν στα κελιά τους.

Όλα όσα διαδραματίστηκαν στον χώρο των αστυνομικών κρατητηρίων της Λακατάμειας καταγράφονται στο σύστημα παρακολούθησης, το οποίο επεξεργάζεται ερευνών αξιωματικός.

Οι δύο αστυνομικοί που φέρονται να εμπλέκονται στο επεισόδιο, μετά από οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.


Τα 22 ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ που περιέχει το τσιγάρο!

1. Ακετόνη (ασετόν) ξεβαφτικό νυχιών και όχι μονο
2. Οξικό οξύ (ξίδι)
3. Αμμωνία (υγρά καθαρισμού π.χ. τζάμια, δάπεδα)
4. Αρσενικό (δηλητήριο συστατικό των ζιζανιοκτόνων)
5. Βενζόλιο (ατμοί πετρελαίου)
6. Κάδμιο (μπαταρίες, ατμοί τήξης)
7. Μονοξείδιο του άνθρακα (εκπομπές καυσαερίων)
8. Τετραχλωράνθρακας (υγρό στεγνού καθαρίσματος)
9. DDT (εντομοκτόνο)
10. Φορμαλδεϋδη (υγρό βαλσάμωσης)
11. Υδρογονάνθρακες (υγρά αυτοκινήτων)
12. Υδροκυάνιο (βιομηχανικός ρύπος που χρησιμοποιείται στο θάλαμεο αερίων στης ΗΠΑ)
13. Μόλυβδος (μπαταρίες, ατμοί πετρελαίου)
14. Μεθανόλη (καύσιμο πυραύλων)
15. Ισοκυανικό μεθύλιο (υπεύθυνο για την οικολογική καταστροφή στο Bhopal)
16. Νικοτίνη (εντομοκτόνο)
17. Νιτρικό οξύ (εκπομπές από ηλεκτρικούς σταθμούς)
18. Πολώνιο-210 (ραδιενεργό κατάλοιπο)
19. Θειικό οξύ (εκπομπές ηλεκτρικών σταθμών)
20. Πίσσες (επίστρωση επιφανείας δρόμων)
21. Τολουόλιο ( βιομηχανικός διαλύτης)
22. Ραδόνιο (ραδιενεργό αέριο)

Χειρομαντεία: Δες ποια μυστικά της ζωής σου κρύβει το χέρι σου!







Αν θες να μάθεις το μέλλον σου στην αγάπη, πιθανόν η απάντηση να βρίσκεται πολύ κοντά σου, και συγκεκριμένα, στις παλάμες σου.....

Η χειρομαντεία έχει τους δικούς της τρόπους να αποκαλύπτει τι σε περιμένει στον έρωτα. Στα σοβαρά ή και σαν ένα παιχνίδι, σε εσένα ή στους άλλους, εύκολα μπορείς να αποκαλύψεις μερικά ερωτικά μυστικά.

Η χειρομαντεία είναι μια παμπάλαια τεχνική για να δει κανείς το μέλλον και την προσωπικότητα ενός ανθρώπου. Φυσικά έχει τη δική της ιδιαίτερη σοφία και χρειάζεται μαθητεία αλλά και ταλέντο για να την ασκεί κανείς. Όμως, μερικά βασικά στοιχεία της μπορεί να τα μάθει και να τα χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε, ακόμα και σαν ένα ευχάριστο παιχνίδι, που όμως μπορεί να αποκαλύψει πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για την προσωπικότητα και τις τάσεις ενός ανθρώπου. Και σε ό,τι αφορά ένα θέμα που ενδιαφέρει τους πάντες, τον έρωτα, οι παλάμες μας έχουν πολλά να δείξουν. Να λοιπόν μερικά βασικά για να τις αποκρυπτογραφήσεις.

Η παλάμη λέει πολλά!

Ζήτημα πρώτο: Ποιο είναι το χέρι που θα κοιτάξεις, το δεξί ή το αριστερό; Η απάντηση είναι, και τα δύο. Πολλές φορές θα διαπιστώσεις ότι στο ίδιο άτομο οι παλάμες παρουσιάζουν αρκετές διαφορές μεταξύ τους. Και αυτό γιατί η καθεμιά δείχνει διαφορετικά πράγματα, οπότε θα πρέπει να συνδυάσεις τις πληροφορίες. Στους δεξιόχειρες, η αριστερή παλάμη δείχνει τα χαρακτηριστικά με τα οποία γεννήθηκε κανείς και τις δυνατότητές του, ενώ η δεξιά τις αλλαγές που μπορεί να έρθουν στη ζωή του ή να τις προκαλέσει ο ίδιος. Φαίνεται πως τίποτα δεν είναι οριστικά και αμετάκλητα γραφτό. Επίσης η αριστερή παλάμη συνδέεται περισσότερο με το παρελθόν και η δεξιά με το μέλλον.

Στους αριστερόχειρες ανθρώπους αυτές οι συνδέσεις είναι αντίστροφες. Κοιτάς δηλαδή την αριστερή παλάμη για τα χαρακτηριστικά και τις καταστάσεις που διαμορφώνονται στη διάρκεια της ζωής και τη δεξιά για όσα είναι έμφυτα στο άτομο. Αν κάποιος εμφανίζει μεγάλες διαφορές στα δυο χέρια, σημαίνει ότι έχει κάνει ή θα κάνει μεγάλη πορεία προσωπικής εξέλιξης στη ζωή του.

Δεν είναι όμως μόνο οι γραμμές σημαντικές για το διάβασμα του χεριού. Το μέγεθος και το σχήμα της παλάμης δίνουν πολλά στοιχεία για την προσωπικότητα. Αν κάποιος έχει μεγάλα χέρια σε σχέση με το σώμα του, συνήθως είναι άτομο που περισσότερο σκέφτεται παρά ενεργεί. Κάποιος με μικρά χέρια, πάντα αναλογικά με το σώμα του, είναι άνθρωπος περισσότερο της δράσης, που δεν... πολυψειρίζει τα πράγματα.

Ορισμένες παλάμες είναι τετράγωνες και άλλες επιμήκεις. Τετράγωνη θεωρείται μια παλάμη που έχει το ίδιο μήκος με πλάτος, σε αντίθεση με τη μακριά παλάμη, που έχει μεγαλύτερο μήκος από πλάτος. Επίσης, άλλα άτομα έχουν μακριά δάχτυλα και άλλα κοντά. Πώς καθορίζεται αυτό; Το κριτήριο αν κάποιος έχει μακριά δάχτυλα είναι το μεσαίο δάχτυλο να ξεπερνά σε μήκος τα τρία τέταρτα της παλάμης. Κοντά θεωρούνται τα δάχτυλα, αν το μεσαίο είναι μικρότερο σε μήκος από τα τρία τέταρτα της παλάμης.

Ο αντίχειρας μπορεί να δώσει ενδιαφέρουσες ενδείξεις για την προσωπικότητα. Αν έχει ευκινησία, δείχνει άτομο ευέλικτο και ευπροσάρμοστο. Αν είναι δύσκαμπτος, προδίδει έναν κάπως στενοκέφαλο και πεισματάρη χαρακτήρα. Αν ο αντίχειρας λεπταίνει στη βάση του, το άτομο χαρακτηρίζεται από τακτ και διπλωματικότητα. Ο μακρύς αντίχειρας δείχνει πίστη στον έρωτα και δυνατό χαρακτήρα.

Χέρια Αέρα, Γης, Φωτιάς και Νερού.

Με βάση όλα αυτά, τα χέρια χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες, αντίστοιχες με τα τέσσερα στοιχεία της αστρολογίας: χέρια Αέρα, Γης, Φωτιάς και Νερού.

Το χέρι του Αέρα χαρακτηρίζεται από τετράγωνη παλάμη με μακριά δάχτυλα και λεπτές, καθαρές γραμμές. Τα άτομα με τέτοια χέρια είναι διανοούμενα, κοινωνικά και αεικίνητα και κυνηγούν διαρκώς την εναλλαγή στη ζωή τους. Στον έρωτα θεωρούν σημαντικό να έχουν πνευματική επαφή με τον σύντροφό τους.

Το χέρι της Γης χαρακτηρίζεται από τετράγωνη παλάμη με κοντά δάχτυλα και έντονες, βαθιές γραμμές. Οι άνθρωποι που έχουν αυτά τα χέρια είναι πρακτικοί, προσγειωμένοι και γεμάτοι ζωντάνια. Συχνά αγαπούν τη φύση και τις δραστηριότητες στην ύπαιθρο. Στον έρωτα είναι άμεσοι και δημιουργούν σχέσεις εξάρτησης.

Το χέρι της Φωτιάς έχει μακριά παλάμη με κοντά δάχτυλα και πολλές, έντονες γραμμές. Τα άτομα με τέτοια χέρια είναι άνθρωποι της δράσης που δεν διστάζουν να ρισκάρουν. Στον έρωτα έχουν αυτοπεποίθηση και θέλουν να παίρνουν την πρωτοβουλία.

Το χέρι του Νερού χαρακτηρίζεται από μακριά παλάμη με μακριά δάχτυλα, και έχει πολλές λεπτές γραμμές που δεν είναι πάντα ευκρινείς. Τα άτομα με αυτό το είδος χεριών είναι δημιουργικά και συναισθηματικά. Στον έρωτα είναι ευαίσθητα, ευάλωτα, κάπως αφελή και δίνουν μεγάλη σημασία στο να φροντίζουν τον άλλο και να τους φροντίζει.

Οι γραμμές του πεπρωμένου.

Στην παλάμη υπάρχουν οι βασικές και οι δευτερεύουσες γραμμές, συν πολλές ακόμα μικρότερες γραμμούλες. Αν κάποιος, εκτός από τις βασικές γραμμές έχει την παλάμη του «χαραγμένη» με αρκετές άλλες γραμμές, πιθανόν έχει μια σύνθετη προσωπικότητα, ευαίσθητη και ευάλωτη στις εξωτερικές επιδράσεις. Όσο πιο λίγες είναι οι γραμμές στην παλάμη, τόσο πιο απλά και άμεσα ζει τη ζωή του το άτομο.

Οι βασικές γραμμές είναι της Καρδιάς, του Κεφαλιού και της Ζωής.

Η γραμμή της Καρδιάς είναι η πρώτη έντονη οριζόντια γραμμή κάτω από τα δάχτυλα. Συνδέεται με τα συναισθήματα, οπότε έχει τη μεγαλύτερη σημασία για τα ερωτικά ζητήματα. Όσο πιο κοντά στα δάχτυλα είναι, τόσο περισσότερο το άτομο χαρακτηρίζεται από έντονα πάθη και μια τάση για ζηλοτυπία. Αν διασχίζει σε ευθεία ολόκληρη την παλάμη δείχνει ένα χαρακτήρα που ελέγχει τα συναισθήματά του. Αν πλησιάζοντας τον δείκτη καμπυλώνει και ανεβαίνει, φανερώνει κάποιον που είναι τρυφερός και ζεστός στις σχέσεις του. Όταν τη διασχίζουν κάθετες γραμμούλες που σχηματίζουν σταυρουδάκια ή η πορεία της είναι διακεκομμένη, μπορεί να σημαίνει περιόδους θλίψης και μοναξιάς στη ζωή. Αν μοιάζει να αποτελείται από κρικάκια σαν αλυσίδα, ίσως δείχνει ένα άτομο που ζει παράλληλους έρωτες και δεν είναι ιδιαίτερα σταθερό στα αισθήματά του.

Η γραμμή του Κεφαλιού είναι η δεύτερη έντονη οριζόντια γραμμή της παλάμης και δείχνει τον τύπο της νοημοσύνης που έχει κάποιος.

Η γραμμή της Ζωής ξεκινά ανάμεσα στον αντίχειρα και τον δείκτη και αγκαλιάζει με μια καμπύλη τη βάση του αντίχειρα, με κατεύθυνση προς τον καρπό. Είναι αρκετά... παρεξηγημένη, καθώς παλιά πίστευαν ότι το βάθος και το μήκος της έδειχνε πόσο θα ζήσει κανείς. Αυτό που δείχνει στην ουσία είναι η ζωτικότητα του ανθρώπου και το κατά πόσον διάφορα γεγονότα μπορεί να την κάμψουν. Αν είναι μακριά και βαθιά, φανερώνει μια ζωή γεμάτη υγεία και ζωντάνια. Αν είναι ρηχή και κοντή, δίνει μια ένδειξη ότι το άτομο μπορεί στη ζωή του να αφεθεί και να ελέγχεται από τους άλλους. Αν είναι κοντή αλλά έντονη, δείχνει και πάλι μια όμορφη ζωή και την ικανότητα του ατόμου να ξεπερνά κάθε είδους προβλήματα υγείας. Αν συνοδεύεται και από άλλες γραμμές, σημαίνει ότι θα έχει κανείς ενισχυμένη ζωτικότητα. Αν έχει μικρή καμπύλη και πλησιάζει προς τον αντίχειρα, φανερώνει έναν επιφυλακτικό χαρακτήρα.

Σε ό,τι αφορά στις σχέσεις, αν η γραμμή της Ζωής είναι μεγάλη και αφήνει απόσταση από τη βάση του αντίχειρα, δείχνει έναν άνθρωπο δοτικό στον έρωτα. Όσο πιο κοντά στον αντίχειρα βρίσκεται, τόσο λιγότερο από τον χρόνο και την ενέργειά του αφιερώνει αυτό το άτομο στον άλλο.

Αν η γραμμή του Κεφαλιού ενώνεται με τη γραμμή της Ζωής στην αρχή της, δείχνει άνθρωπο μάλλον επιφυλακτικό και φοβισμένο. Όσο πιο μεγάλη απόσταση έχουν μεταξύ τους αυτές οι δυο γραμμές, τόσο πιο άνετος είναι κανείς, έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δεν φοβάται να ρισκάρει.

Γάμος και σεξουαλικότητα

Μια «δευτερεύουσα» γραμμή που έχει σημασία για τις σχέσεις είναι η γραμμή του Γάμου. Αυτή είναι μια κοντή γραμμούλα ανάμεσα στη γραμμή της Καρδιάς και τη βάση του μικρού δακτύλου, στην κόψη της παλάμης. Πολλές φορές είναι παραπάνω από μία. Συχνά, για να τις διακρίνει κανείς πρέπει να κλείσει ελαφρά την παλάμη του. Αυτές οι γραμμές, αν είναι λεπτές, δείχνουν ερωτικούς δεσμούς που όμως δεν ήταν σοβαροί. Μια βαθιά καθαρή γραμμή δείχνει μια μακροχρόνια και ευτυχισμένη σχέση ή γάμο. Αν υπάρχουν περισσότερες από μια έντονες γραμμές, δείχνουν ισάριθμους σοβαρούς έρωτες ή και γάμους. Όσο για τη χρονολογική τους σειρά, εκείνη που είναι χαμηλότερα δείχνει τη σχέση που έρχεται νωρίτερα στη ζωή.

Στη χειρομαντεία σημαντικό ρόλο παίζουν επίσης τα «μαξιλαράκια» της παλάμης που ονομάζονται Όρη. Εκείνο που έχει σημασία για τις ερωτικές υποθέσεις είναι το Όρος της Αφροδίτης, που βρίσκεται στη βάση του αντίχειρα και περικλείεται από τη γραμμή της Ζωής. Αν είναι σαρκώδες και σφριγηλό δείχνει μια έντονη σεξουαλικότητα. Αν είναι λιπόσαρκο και πλαδαρό, φανερώνει χαμηλή σεξουαλική ενέργεια.

Οι έντονες οριζόντιες γραμμές πάνω στο Όρος της Αφροδίτης, φανερώνουν άτομο που γοητεύει ιδιαίτερα τους άλλους. Αν υπάρχουν λεπτές οριζόντιες και κάθετες γραμμούλες που σχηματίζουν κάτι σαν δικτυωτό, το πρόσωπό αυτό μπορεί να είναι αρκετά πολύπλοκο στα ερωτικά του, ασταθές και γενικά να απογοητεύει τους άλλους. Ένας σχηματισμός σαν τριγωνάκι πάνω στο Όρος της Αφροδίτης δείχνει άτομο με τάση για εξωσυζυγικές περιπέτειες, ενώ ένα σχήμα μισοφέγγαρου φανερώνει μια ακαταμάχητη γοητεία.

Τώρα λοιπόν που τα έμαθες όλα αυτά, μπορείς από δω και μπρος να κοιτάζεις μια καινούργια γνωριμία που σου τράβηξε το ενδιαφέρον όχι στα μάτια (ή οπουδήποτε αλλού) αλλά κατευθείαν στα χέρια!

Read more: http://www.newsbomb.gr


Αυστραλία: Επτάχρονος χάθηκε στο δάσος και σώθηκε χάρη σε ένα καγκουρό!


«Μπαμπά είμαι καλά, κοιμήθηκα κάτω από ένα δέντρο. Είχε καγκουρό εκεί». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια ενός επτάχρονου Αυστραλού που χάθηκε μέσα σε πυκνό δάσος όταν απομακρύνθηκε από το σημείο του οικογενειακού πικ νικ. Τυχερός μέσα στην ατυχία του, συνάντησε ένα καγκουρό το οποίο του κράτησε συντροφιά όλη την κρύα νύχτα ξαπλώνοντας ακριβώς δίπλα του. Παράλληλα τον διατήρησε ζεστό μια και ο ρουχισμός του παιδιού ήταν εξαιρετικά ελαφρύς για να τον προφυλάξει.

«Θαύμα» χαρακτήρισαν οι γονείς του 7χρονου Σάιμον Κρούγκερ την απρόσμενα φιλική, σχεδόν μητρική συμπεριφορά του καγκουρό. «Ο Θεός το έστειλε για να τον κρατήσει ζεστό», είπε ο πατέρας του παιδιού.

Ο Σάιμον βρισκόταν με την οικογένεια του στο εθνικό πάρκο Deep Creep, μια τεράστια προστατευόμενη έκταση 45 τετραγωνικών χιλιομέτρων νότια της Αδελαΐδας, όταν απομακρύνθηκε με καλό σκοπό: ήθελε να μαζέψει λουλούδια για τη μητέρα του. Έχασε όμως το δρόμο για το γυρισμό και η νύχτα τον βρήκε να περιπλανάται ακόμα στο δάσος, ενώ οι γονείς του ανήσυχοι είχαν ειδοποιήσει τις Αρχές. Τον αναζητούσαν για ώρες με την βοήθεια δύο ελικοπτέρων που περιπολούσαν την περιοχή από αέρος και μιας ομάδας σαράντα πεζών ατόμων. Είχε περάσει σχεδόν ένα 24ωρο αγνοούμενος προτού το ένα ελικόπτερο τον εντοπίσει.

Ο Σάιμον επέστρεψε σώος και αβλαβής στην οικογένεια του έχοντας αποκομίσει από την περιπλάνηση του στο δάσος μερικά μικροτραύματα και μια διδακτική εμπειρία για τις σχέσεις του με τα χαρακτηριστικά μαρσιποφόρα ζώα της πατρίδας του.

Το Βήμα

Απέλυσαν τη μασκότ τους επειδή έχασε κιλά!


Ο κύριος που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι ο Lenny Berry. Από το 1994 έπαιζε το ρόλο της μασκότ της Μπράντφορντ. 

Έναν ευτραφή κύριο δηλαδή, που σε συνδυασμό με την εμφάνισης της ομάδας κρατούσε πάντα ομπρέλα και φορούσε καπελάκι.

Το όνομα της μασκότ ήταν City Gent και ο ρόλος ήταν αφιερωμένος στον πρώην πρόεδρο της ομάδας Stafford Heginbotham.

Όμως πριν από λίγες ημέρες ο Lenny Berry, έλαβε ένα γράμμα που τον ενημέρωνε ότι η ομάδα δεν θα χρειαστεί άλλο τις υπηρεσίες του και αυτό γιατί είχε αρνηθεί να φορέσει στολή.

Ο 59χρονος τα τελευταία χρόνια έχει χάσει πολλά κιλά (όπως βλέπετε και στη φωτογραφία) και πλέον η εμφάνιση του δεν ταίριαζε με τον ρόλο. Ο λόγος της απώλειας βάρους ήταν ότι το 2006 διαγνώστηκε με διαβήτη.

Ο Berry αρνήθηκε να βάλει τη στολή και τη μάσκα που θα του προσέθεταν, έστω και τεχνητά βάρος, θεωρώντας ότι μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο του όμως οι υπεύθυνοι του συλλόγου, που φέτος θα αγωνίζεται στην League 1, είχαν διαφορετική άποψη.

Ανατριχιαστικό video από τη στιγμή δυστυχήματος με τουριστικό λεωφορείο! Προσοχή σκληρές εικόνες!

Σκληρές εικόνες περιλάμβάνει το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, λίγες ημέρες μετά από ένα τραγικό δυστύχημα με τουριστικό λεωφορείο στην Κίνα.

Το περιστατικό σημειώθηκε, όταν ο οδηγός προσπάθησε να κάνε όπισθεν, ενώ από πίσω ερχόταν φορτηγό με μεγάλη ταχύτητα.

Το βίντεο δείχνει όσα συμβαίνουν μέσα στο τουριστικό λεωφορείο, τη στιγμή της σύγκρουσης, με σώματα να χτυπούν στην οροφή και στα καθίσματα, ενώ ο οδηγός εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Video: Τα 100 καλύτερα τραγούδια των τελευταίων 55 χρόνων!


Το αγαπημένο μας Billboard έγινε 55 χρονών και το γιορτάζει με ένα άκρως μουσικό video!

Για την ακρίβεια έφτιαξε ένα video στο οποίο παίζουν μέσα τα 100 καλύτερα τραγούδια των τελευταίων 55 χρόνων και μέσα σε αυτό, όπως είναι φυσικό φιγουράρουν τα πάντα: από ροκ μέχρι ποπ μέχρι οτιδήποτε!  

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά ονόματα που αγαπάτε πολύ:  Whitney Houston, The Beatles, Sinead O' Connor, The Black Eyed Peas και πολλοί, πολλοί ακόμα...!  

Δείτε το και ετοιμαστείτε να ανατρέξετε σε αναμνήσεις...! 




Έλληνας τραγουδιστής ανοίγει ταβέρνα στη Νέα Υόρκη λόγω κρίσης



Θα συνδυάζει φαγητό με live τραγούδι
Να ξενιτευτεί στην Αμερική ετοιμάζεται ο Γιώργος Δασκουλίδης και μάλιστα να συνδυάσει το τραγούδι με το φαγητό.

Ο τραγουδιστής μίλησε στο δελτίο του Star για το εστιατόριο που σκέφτεται να ανοίξει στο κέντρο του Μανχάταν: «Συζητήσαμε κάποιες δουλειές εκεί, γιατί έχει πάρα πολύ κόσμο και ό,τι και αν κάνεις γίνεται επιτυχία γιατί υπάρχει ανταπόκριση. Το έχω σκεφτεί, το έχω συζητήσει, αλλά δεν το έχω αποφασίσει ακόμα 100 τοις 100».

Όπως είπε ο τραγουδιστής, θα μοιάζει περισσότερο με club restaurant, ενώ θα υπάρχουν και βραδιές με guest Έλληνες καλλιτέχνες, δύο φορές την εβδομάδα.

«Δεν εύχομαι σε κανένα να φύγει από την πατρίδα του. Θέλω όλοι οι Έλληνες να μείνουν στην Ελλάδα, αλλά πρέπει να γίνουν κάποιες καινοτομίες εδώ πέρα», τόνισε ο Γιώργος Δασκουλίδης.

http://www.zappit.gr/

Φρίκη: Η γυναίκα που βλέπετε ασελγούσε σε 4χρονο κοριτσάκι και μετά...


Δεν πίστευε στα μάτια του ένας άνδρας στις ΗΠΑ, όταν πήρε στα χέρια του το κινητό της αγαπημένης του…. 

Οι υποψίες του πως η καλή του, του τα φοράει και η περιέργεια του να ανακαλύψει την αλήθεια, τον έφεραν αντιμέτωπο με μια πολύ hardcore πραγματικότητα!!!!

Ο υποψιασμένος άντρας σοκαρισμένος, διαπίστωσε βιντεοσκοπημένο υλικό με την 32χρονη σύντροφο του να ασελγεί σε ένα 4χρονο κορίτσι!!!!

Τι και αν η παιδόφιλη του ζήτησε να πατήσει delete στα απάνθρωπα ΒΙΝΤΕΟ, ο τυχερός μεσ’ την ατυχία του "πρωταγωνιστής" χωρίς δεύτερη σκέψη, κατήγγειλε την κοπέλα του στην αστυνομία.

«Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι τα δικά μου παιδιά. Δεν θέλω να συμβεί σε κανενός το παιδί» τόνισε χαρακτηριστικά ο άντρας στα αμερικανικά ΜΜΕ.

Αστυνομικοί συνέλαβαν την Τανάι Φόρτμαν στο Σπρίνγκμπορο του Οχάιο και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες που σχετίζονται με παιδική ποpνογραφία.

Εκτός από τα διεστραμμένα γούστα, εντύπωση προκάλεσε ωστόσο και το θράσος της 32χρονης η οποία απέδωσε τις περίεργες ορέξεις της στην εργασία της και σε χάπια αδυνατίσματος !

Η Φόρτμαν είπε στην αστυνομία πως εργαζόταν για λογαριασμό ενός ηλεκτρονικού sex shop και πως της είχε ζητηθεί από τους εργοδότες της να τραβήξει  τα επίμαχα βίντεο!!!

Παράλληλα, η Φόρτμαν όταν συνελήφθη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως δεν θυμάται να κατέγραψε τα βίντεο εξαιτίας “μεγάλης κατανάλωσης χαπιών για απώλεια βάρους που την άφησαν αναίσθητη.”

Η Φόρτμαν κρατείται στη φυλακή της κομητείας Γουόρεν.

Τι σημαίνει η μέρα που γεννηθήκατε;



Σκεφθήκατε ποτέ τι μπορεί να σημαίνει η μέρα που γεννηθήκατε; …

Υπάρχει για παράδειγμα η αντίληψη ότι οι Σαββατογεννημένοι έχουν την ιδιότητα οι ευχές ή οι …κατάρες τους να «πιάνουν» περισσότερο από των άλλων.

Πέρα από αυτό όμως, που μπορεί να είναι και καθαρή πρόληψη ανάλογα με τον τρόπο που το βλέπει κανείς, η κάθε μέρα της εβδομάδας σημαίνει κάτι για τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου.

Έτσι λοιπόν, Δευτέρα σημαίνει η μέρα της Σελήνης, Τρίτη η μέρα του Άρη, Τετάρτη του Ερμή, Πέμπτη του Δία, Παρασκευή της Αφροδίτης, Σαββάτο του Κρόνου και Κυριακή του Ήλιου.

ΔΕΥΤΕΡΑ
Η Δευτέρα έχει κυβερνήτη τη Σελήνη. Λένε πως τα άτομα που γεννιούνται αυτή η μέρα έχουν ιδιαίτερα γλυκό πρόσωπο, χάρη στην ευαισθησία και τη νεανικότητα που τους χαρίζει το φεγγάρι, έτσι καθώς ξαναγεννιέται κάθε μήνα. Είναι άνθρωποι ρομαντικοί και ονειροπόλοι, με ζωηρή φαντασία και πολλά ενδιαφέροντα. Έχουν τάση να μελαγχολούν και είναι πολύ εύκολο μια άστοχη κουβέντα ή πράξη από κάποιον άλλο να τους… πάρει από κάτω.
Ωστόσο αυτό δεν κρατά πολύ. Σύντομα ξαναβρίσκουν την ενεργητικότητά τους. Μια ενεργητικότητα που είναι ιδιαίτερα αυξημένη ακριβώς στη μέρα τους, τη Δευτέρα. Τότε είναι γεμάτοι ιδέες, ενθουσιασμό και διαθέσεις να καταπιαστούν με πράγματα, σε τέτοιο βαθμό που να μοιάζουν… σαν σεληνιασμένοι, τουλάχιστον στα μάτια των άλλων.

ΤΡΙΤΗ
Η Τρίτη είναι η μέρα του Άρη, και όποιος γεννιέται τότε έχει μια αστείρευτη ενεργητικότητα και κινητικότητα. Ο Άρης είναι ως γνωστόν ο θεός του πολέμου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τους κάνει επιθετικούς. Εκείνο που τους χαρίζει είναι μαχητικότητα και επιμονή, που μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν για καλό σκοπό, και όχι μόνο για προσωπικά οφέλη.
Ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το καλό των άλλων, γιατί είναι καλοπροαίρετοι και γενναιόδωροι χαρακτήρες. Αυτό όμως ισχύει μόνο αν έχουν και από τους γύρω την αντίστοιχη αντιμετώπιση. Αλίμονο σε όποιον δεν τους φερθεί καλά. Του το φυλάνε για πάντα. Συναισθηματικά, είναι το είδος των ανθρώπων που δεν θα δείξουν στους άλλους πόσο πληγώθηκαν από κάτι. Είναι πολύ περήφανοι για κάτι τέτοιο.

ΤΕΤΑΡΤΗ
Η Τετάρτη είναι η μέρα του Ερμή και τα άτομα που γεννιούνται τότε, έχουν τάση να ζουν περισσότερο μέσα από την εκλογίκευση, παρά μέσα από το συναίσθημα. Ο ομώνυμος μυθολογικός θεός ήταν ο προστάτης των γραμμάτων, του εμπορίου αλλά και των …απατεωνιών.
Εκπροσωπούσε την εξυπνάδα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για καλό και για κακό. Όσοι λοιπόν γεννήθηκαν αυτή τη μέρα, έχουν ένα εξαιρετικά γόνιμο μυαλό που κατεβάζει ιδέες με ασύλληπτο ρυθμό. Ωστόσο βασίζονται τόσο πολύ στη λογική τους, που πολλές φορές μπορεί να δίνουν στους άλλους την αίσθηση ότι παίρνουν τις αποφάσεις τους με κυνικό και υπολογιστικό τρόπο. Οι ίδιοι πάλι, έχοντας τάση να σκέφτονται υπερβολικά, χάνουν την ανεμελιά και την απόλαυση της ζωής.

ΠΕΜΠΤΗ
Η Πέμπτη έχει κυβερνήτη τον Δία, που μπορεί να χαρίσει σε όσους γεννήθηκαν στη μέρα του μια ζωή καλότυχη και πλούσια σε εμπειρίες, γνώσεις και ταξίδια. Όσοι δέχονται αυτή την επιρροή, είναι συνήθως γεμάτοι θέληση και ενεργητικότητα. Βάζουν στόχους και ξέρουν πώς να τους καταφέρουν, με σταθερότητα και υπευθυνότητα.
Δεν εγκαταλείπουν μέχρι να πετύχουν το ζητούμενο, όχι μόνο για τους ίδιους αλλά και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Είναι ευχάριστοι χαρακτήρες και γίνονται αγαπητοί στους άλλους για την ευθύτητα και την ειλικρίνειά τους. Τοποθετούν τις ανθρώπινες σχέσεις, και ιδίως στους δεσμούς της φιλίας, ψηλά στην κλίμακα των αξιών τους. Αγαπούν τα ζώα και τα σπορ. Και μάλιστα, πολλοί διάσημοι αθλητές έχουν γεννηθεί αυτή τη μέρα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Η Παρασκευή κυβερνάται από την Αφροδίτη, και όσοι γεννιούνται τη μέρα αυτή είναι προικισμένοι με ευαισθησία, τρυφερότητα και δοτικότητα. Επίσης, με εξαιρετικές διπλωματικές ικανότητες. Όλα αυτά τα χαρίσματα τους κάνουν ιδιαίτερα αγαπητούς στους άλλους. Πέρα από αυτό όμως, είναι οι κατ’ εξοχήν «καλλιτεχνικοί» τύποι, με έντονη αγάπη ή και ταλέντο στις καλές τέχνες και τη μουσική.
Συχνά ο υπερβολικός συναισθηματισμός τους καταλήγει σε μελαγχολία, αλλά ακόμα και τότε είναι σε θέση να δώσουν μια δημιουργική διέξοδο, γράφοντας, ζωγραφίζοντας ή συνθέτοντας. Σαν μέρα της γέννησής τους, η Παρασκευή είναι για εκείνους η πιο τυχερή. Ό,τι κάνουν ή ξεκινούν τότε θα έχει επιτυχία, ιδίως αν πρόκειται για κάτι σχετικό με ανθρώπινες σχέσεις ή με καλλιτεχνικές εμπνεύσεις.

ΣΑΒΒΑΤΟ
Το Σάββατο είναι η μέρα του Κρόνου, του πλανήτη της υπευθυνότητας, που τη μεταδίδει σε όσους γεννήθηκαν με την επιρροή του. Παρόλο που έχουν μια συνήθως συγκαλυμμένη αλλά πολύ παθιάρικη πλευρά, οι «Σαββατογεννημένοι» τείνουν να παραμελούν την ευχάριστη και ανέμελη πλευρά της ζωής για χάρη των καθηκόντων και των υποχρεώσεών τους.
Είναι άτομα που δουλεύουν σκληρά, και στις σπουδές και στην καριέρα. Με την εξυπνάδα, τη συσσώρευση των γνώσεων και το οργανωτικό μυαλό τους, είναι επόμενο να οδηγηθούν στην επιτυχία. Παρόλα αυτά, η ζωή τους δεν μένει άδεια συναισθηματικά. Ό,τι δεν κυνηγούν εκείνοι έρχεται μόνο του στον δρόμο τους και η καλοτυχία τους στα ερωτικά, σε συνδυασμό με τη γοητεία τους, τους χαρίζει πλούσιες εμπειρίες.

ΚΥΡΙΑΚΗ
Η Κυριακή έχει κυβερνήτη τον Ήλιο και όσοι είναι γεννημένοι κάτω από την επίδρασή του ακτινοβολούν καλοσύνη, μεγαλοψυχία και ήρεμη δύναμη. Είναι το είδος των ανθρώπων που θα χαρακτήριζε κανείς «ωραίους τύπους»: ευθείς και ειλικρινείς, έχουν την απαίτηση να συμπεριφέρονται και οι άλλοι γύρω τους με τον ίδιο τρόπο. Έχουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένη νοημοσύνη, και πολύ ξεκάθαρες ιδέες, πράγμα που μπορεί μερικές φορές να δημιουργεί την αίσθηση ότι αντιμετωπίζουν τα πράγματα αποστασιοποιημένα και υπολογιστικά.
Παρόλο που οι γαλήνιοι ρυθμοί τους μοιάζουν εκτός τόπου στη φρενίτιδα της σύγχρονης ζωής, τα άτομα αυτά καταφέρνουν να ολοκληρώνουν έγκαιρα αυτό που κάνουν. Φτάνουν εκεί που θέλουν όταν το θέλουν, με μια ήρεμη εσωτερική ορμή και δίνοντας την εντύπωση ότι δεν βιάζονται ποτέ.

http://ksipnistere.blogspot.gr



Εσκεμμένη εξάπλωση καρκίνου παγκοσμίως μέσω εμβολίων!



Ναι, ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί μέσω ιών του καρκίνου και προτού να πείτε ότι είναι λάθος, διαβάστε εδώ… Αυτή η εκπληκτική λογοκριμένη συνέντευξη διενεργήθηκε από τον ιατρικό ιστορικό Edward Shorter για την δημόσια τηλεόραση…
WGBH (Βοστώνη) και Blackwell Science. Κόπηκε από την The Health Century λόγω της τεράστιας ευθύνης της.
H παραδοχή ότι τα εμβόλια της φαρμακευτικής εταιρείας Merck έχουν παραδοσιακά ενισχύσει ιούς του καρκίνου (SV40 και άλλους) σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
Ο ειδικός της υγείας, ο Δρ Leonard Horowitz, χαρακτηρίζει ως κορυφαίο ειδικό των εμβολίων στον κόσμο, τον Δρ Maurice Hilleman, που εξηγεί γιατί τα εμβολία της Merck εξάπλωνουν το AIDS, την λευχαιμία και άλλες φρικιαστικές πληγές σε όλο τον κόσμο.

Για να μάθετε πώς αρρωσταίνουν τα παιδιά από καρκίνο θα ήθελα να προσέξετε αυτό που θα σας πω (Τα πρόσωπα είναι φανταστικά).
- Ένα απόγευμα παίρνουν οι γονείς την ΜΑΙΡΟΥΛΑ (4 ετών) και την πηγαίνουν στον (στην) παιδίατρο για ένα συνηθισμένο εμβόλιο (MMR ας πούμε). Αφού εμβολιάσθηκε η μικρή έφυγαν και πήγαν σπίτι τους. Μετά από 3 περίπου μήνες η Μαιρούλα αρχισε να έχει τα πρωινά για κανα 5λεπτο τάση για εμετό. Επίσης χωρίς ιδιαίτερη αιτία η Μαιρούλα έπεφτε συνεχώς και χτυπούσε. Ανησύχησαν οι γονείς και πήγαν πάλι την Μαιρούλα στον (στην) παιδίατρο. Μόλις είδε την Μαιρούλα ο(η) παιδίατρος είπε στους γονείς να πάνε στα νοσοκομεία παίδων της Αθήνας και θα ειδοποιήσει να τους περιμένει νευρολόγος. Ανήσυχοι οι γονείς ρώτησαν τι συμβαίνει, οπότε ο(η) παιδίατρος τους απάντησε: Λόγω του εμβολίου που έκανε η Μαιρούλα πιθανώς να έχει δημιουργηθεί κύστη με υγρό στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Οι γονείς σάστισαν.

- Πήραν την Μαιρούλα και την πήγαν στο νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ όπου τους περίμενε νευρολόγος. Μόλις εξέτασε ο νευρολόγος την Μαιρούλα έδωσε εντολή για μαγνητική στο κεφάλι. Οι γονείς τρελάθηκαν και είπαν στον νευρολόγο αυτά που τους είπε ο(η) παιδίατρος.
Τότε κυνικά ο νευρολόγος τούς είπε ότι μάλλον το υγρό έχει γίνει όγκος. Αμέσως η μητέρα ρώτησε τον γιατρό: Αφού τα εμβόλια δημιουργούν τέτοια προβλήματα γιατί οι γιατροί δεν ενημερώνουν τον κόσμο; Η απάντηση του νευρολόγου ήταν η εξής: Εγώ δεν εμβολιάζω τα παιδιά μου αλλά ποιός μπορεί να τα βάλει με τις φαρμακοβιομηχανίες από την στιγμή που καταφέρνουν να εγκρίνει ο ΕΟΦ τα δηλητηριά τους; Ξαναρωτάει η μητέρα: Πώς γίνεται να μην εμβολιάσω το παιδί μου και να το δεχτούν στο σχολείο; Απαντάει ο γιατρός: Μπορείς να πληρώσεις τον γιατρό να υπογράψει ότι έκανε το εμβόλιο το παιδί σου και να μην το κάνει. Οι γονείς ξέσπασαν σε λυγμούς.


- Έγινε τελικά η μαγνητική και βρέθηκε ότι η μικρή Μαιρούλα είχε έναν όγκο 5 εκατοστά στο πίσω μέρος του κεφαλιού εξαιτίας ενός εμβολίου. Αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία για χειρουργείο. Εννοείτε ότι έπεσε και το σχετικό φακελάκι περί τα 3000 ΕΥΡΩ στον νευροχειρούργο.
Μέχρι εδώ είναι το πρώτο μέρος της επιχείρησης. Τα κρούσματα λευχαιμιών και όγκων έχουν αυξηθεί κατακόρυφα μετά την εισαγωγή στην αγορά των νέων εμβολίων από το 2005 και μετά.

Για προσέξτε το 2ο μέρος της επιχείρησης:
- Μετά από 10ήμερη παραμονή στην νευροχειρουργική η Μαιρούλα μεταφέρεται σε πολυδιαφημισμένο νέο ογκολογικό νοσοκομείο. Στο μεταξύ βγήκε και η ιστολογική εξέταση και βρέθηκε ότι η Μαιρούλα είχε κακοήθη όγκο. Αφού μπήκε στο δωμάτιο η Μαιρούλα ήρθε ο(η) ογκολόγος ιατρός και είπε στους γονείς ότι το παιδί τους για να έχει καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να φέρουν ένα φάρμακο (EDOXAN) από τις ΗΠΑ διότι το EDOXAN εδώ στην ΕΛΛΑΔΑ προέρχεται από Ινδία και Πακιστάν. Έντρομοι οι γονείς ρώτησαν γιατί συμβαίνει αυτό. Ο(Η) ογκολόγος απάντησε:Διότι το υπουργείο Υγείας έδωσε εντολή να προμηθευόμαστε τα πιο φθηνά φάρμακα που έχουν έγκριση από τον ΕΟΦ. Όμως επειδή τα φάρμακα αυτά έχουν πολλά προσθετικά (έκδοχα) έχουν και περισσότερες παρενέργειες και δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Έτσι οι γονείς ξεκίνησαν έναν αγώνα να φέρουν EDOXAN από τις ΗΠΑ. Φυσικά σχεδόν πούλησαν το μισό τους σπίτι.

- Έτσι ξεκίνησαν οι χημειοθεραπείες της Μαιρούλας. Εκτός από το ΕΝΤΟΞΑΝ η Μαιρούλα έπαιρνε ΟΓΚΟΒΙΝ, ΚΑΡΜΠΟΠΛΑΤΙΝΑ, ΒΕΠΕΣΙΝΤ σε διάφορες δόσεις και σχήματα. Οι θεραπείες που έκανε η Μαιρούλα ήταν 4ήμερες και κοστίζουν 5000 ευρώ για το ταμείο περίπου (η μία 4ήμερη).
Εδώ ξεκινάει το τρίτο μέρος της επιχείρησης. Πριν προχωρήσω θα δώσω μερικές πληροφορίες για την αντιμετώπιση του καρκίνου. Για να καταπολεμηθεί η νόσος πρέπει να πέφτουν τα αιματολογικά και όχι να είναι φυσιολογικά, δηλαδή να πέφτουν σε επίπεδα που το παιδί να χρειάζεται μετάγγιση. Επομένως η αιμοσφαιρίνη να πέφτει κάτω από 8 και τα αιμοπετάλια κάτω από 20000. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση με τα αιμοπετάλια το παιδί κινδυνεύει με εγκεφαλική αιμορραγία αλλά αυτό αντιμετωπίζεται με μετάγγιση.

- Η θεραπεία της Μαιρούλας πήγαινε καλά. Σε κάθε θεραπεία τα αιματολογικά έπεφταν όλο και πιο πολύ οπότε χρειάζονταν μετάγγιση. Εδώ αρχίζει και το πρόβλημα. Τα αιμοπετάλια της μετάγγισης έχουν όριο ζωής από 1 μέρα εως 5 μέρες ανάλογα από το πόσο είναι αποθηκευμένα όμως αυτό πως μπορούν να το ξέρουν οι γονείς; Οι γιατροί και οι νοσοκόμοι δεν μιλάνε αρκετά αν δεν πέσουν τα ανάλογα φακελάκια. Έτσι η Μαιρούλα έβαλε αιμοπετάλια αλλά ήταν για 2 ημέρες και το παιδί είχε πάθει από τις θεραπείες μυελική υποπλασία δηλαδή δεν παρήγαγε αιμοπετάλια ο μυελός. Οι γονείς νόμιζαν ότι όπως τις άλλες φορές έβαλε το παιδί τους αιμοπετάλια για 5 ημέρες. Την τρίτη ημέρα το βράδυ το παιδί είδε ένα εφιάλτη πιέστηκε και επειδή δεν είχε αρκετά αιμοπετάλια έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία. Το παιδί ενώ πήγαινε καλά στην θεραπεία, τελικά πέθανε.




tro-ma-ktiko.blogspot.gr


Σημάδια στο σώμα σας που αποκαλύπτουν το στρες τι να προσέξετε!!!


Τι να προσέξετε
Το χρόνιο στρες έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία (ημικρανίες, κατάθλιψη και καρδιοπάθειες, μεταξύ άλλων), αλλά οι περισσότεροι δεν συνειδητοποιούν καν πόσο αγχωμένοι είναι. Μάθετε να αναγνωρίζετε τις ενδείξεις ότι το σώμα σας είναι στρεσαρισμένο.Μύτη
Ένδειξη στρες: Φτερνίζεστε και έχετε καταρροή.
Το στρες μπορεί να αυξήσει την αντίδραση στα αλλεργιογόνα, επειδή αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό.

Χαλαρώστε: Τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα για τις αλλεργίες μπορεί να βοηθήσουν, αλλά το ίδιο κάνει και η άσκηση. Οι τακτικές 30λεπτες προπονήσεις επιταχύνουν την έκκριση επινεφρίσης, του φυσικού αποσυμφορητικού του οργανισμού.

Δέρμα
Ένδειξη στρες: Βγάζετε σπυράκια. Όταν έχετε ένταση, το σώμα σας εκκρίνει επιπλέον αδρεναλίνη, που προκαλεί την έκκριση σμήγματος, ενός ελαίου που με τη σειρά του προκαλεί σπυράκια και στίγματα. Όσο αυξάνεται η παραγωγή αδρεναλίνης, τόσο αυξάνεται και η παραγωγή σμήγματος.

Χαλαρώστε: Πλένετε τις προβληματικές περιοχές δύο φορές ημερησίως. Τα καθαριστικά με μορφή τζελ ή αφρού είναι τα καλύτερα για τη διάλυση του σμήγματος. Αν δεν μειωθεί η λιπαρότητα, ζητήστε από τον γιατρό σας να σας γράψει μια ρετινοειδή κρέμα που ρυθμίζει το σμήγμα.

Μαλλιά
Ένδειξη στρες: Παρουσιάζετε «κενά». Λόγω του άγχους τα μαλλιά σας μπορεί να σταματήσουν να μεγαλώνουν, λόγω των ορμονών που παρεμβαίνουν στην ανάπτυξη των μαλλιών.

Χαλαρώστε: Φροντίστε να λαμβάνετε αρκετό σίδηρο, λιπαρά οξέα Ω3 και βιταμίνη Β12, που προωθούν την υγεία των μαλλιών. Καταναλώνετε τροφές όπως το μπρόκολο και ο σολομός.

Σαγόνι
Ένδειξη στρες: Σας φαίνεται ότι η γνάθος σας έχει πάρει φωτιά. Ίσως τρίζετε τα δόντια σας τη νύχτα, κάτι που προκαλείται από την ένταση.
Χαλαρώστε: Πιέστε μια χλιαρή κομπρέσα στο σαγόνι για πέντε λεπτά πριν πέσετε για ύπνο. Η ζέστη θα χαλαρώσει τους μυς και θα σας βοηθήσει να μειώσετε το τρίξιμο. Δεν έχει αποτέλεσμα; Πηγαίνετε στον οδοντογιατρό για να σας δώσει ειδικό μασελάκι.

Στομάχι
Ένδειξη στρες: «Λυσσάτε» για πρόχειρο φαγητό. Τα υψηλά επίπεδα κορτιζόλης, της ορμόνης του στρες, αυξάνουν την επιθυμία σας για γλυκά.

Χαλαρώστε: Οι λιγούρες σας θα κρατήσουν όσο η κορτιζόλη εκκρίνεται σε όλο στο σώμα, γι’ αυτό αντικαταστήστε ό,τι παχυντικό σκέφτεστε να φάτε με μία τσίχλα χωρίς ζάχαρη.

Γεννητικά όργανα
Ένδειξη στρες: Η περίοδός σας έρχεται νωρίς, αργά ή και καθόλου. Όταν είστε στρεσαρισμένοι, ο εγκέφαλος στέλνει σήματα που μπορεί να μεταβάλλουν ή να διαταράξουν την ωορρηξία.

Χαλαρώστε: Μιλήστε στον γιατρό σας για τη λήψη αντισυλληπτικών. Τα αντισυλληπτικά χάπια μπορεί να εξισορροπήσουν στα επίπεδα των αναπαραγωγικών ορμονών σου και να επαναφέρουν τον κύκλο σας στο φυσιολογικό.

Το μυστικό

Είστε σε ένταση; Πάρτε βαθιές και αργές αναπνοές. Η αργή και βαθιά αναπνοή θα επαναφέρει τους καρδιακούς παλμούς και την αναπνοή σας στο φυσιολογικό τους ρυθμό.



Πηγή:omorfamystika.gr

Ανέκδοτο: Ο Επισκέπτης


Είναι ο διοικητής του στρατοπέδου και φωνάζει τον Κωστίκα που είναι φαντάρος και του λέει:

- Κωστίκα. Αύριο το πρωί περιμένω τον Αβραμόπουλο. Να είσαι στην πύλη από τα ξημερώματα και να με ειδοποιήσεις όταν φτάσει.
Το πρωί, πράγματι, ο Kωστίκας είναι στην πύλη από τις 6.
Κατά τις 6.30 παίρνει τηλεφωνο στη πύλη ο διοικητής
- Κωστίκα έφτασε ο Αβραμόπουλος;
- Όχι κύριε διοικητά, δεν έχει έρθει
Στις 7 παρά τέταρτο πάλι τα ίδια…
- Εφτασε ο Αβραμόπουλος;
- Όχι ακόμα κύριε διοικητά…
Ο διοικητής πήρε ξανά στις 7, στις 7.15, στις 7.30… Συνεχώς ως τις 9.
Κατά τις 9 και κάτι, φτάνει μια μαύρη Mercedes στην πύλη.
Ο Κωστίκας κάνει νόημα να κατεβάσουν το φιμέ τζάμι.
- Αβραμόπουλε εσύ είσαι;
- Ναι, λέει ο Αβραμόπουλος
- Μ@λάκα τρέχα παρουσιάσου στο διοικητή γιατί θα σε γαμ… σε ψάχνει από τα ξημερώματα….!


Ένα απλό τρικ για να τρώμε λιγότερο


Οι ερευνητές βρήκαν ένα τέλειο κόλπο που μπορεί να βοηθήσει να σταματήσουμε το τσιμπολόγημα σε χρόνο μηδέν και μάλιστα χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό!...

Σε μελέτη στο πανεπιστήμιο της Βόρειας Καλιφόρνιας στο Λος Άντζελες έδωσαν στους συμμετέχοντες να φάνε ποπ κορν ενώ έβλεπαν μια ταινία και τους είπαν με ποιο χέρι να το κάνουν.

Αυτοί που χρησιμοποιούσαν το μη κυρίαρχο χέρι τους (αριστερό για τους δεξιόχειρες και δεξί για τους αριστερόχειρες) έφαγαν 30% λιγότερο από τους άλλους!

«Αυτή η αλλαγή διαταράσσει το ασυνείδητο μοτίβο που συνδέει το χέρι με το στόμα. Επιβραδύνεις και συνειδητοποιείς ότι η συγκεκριμένη τροφή δε σου κάνει καλό» επισημαίνει ο επικεφαλής της έρευνας, David Neal, Ph.D.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα καθίσεις μπροστά στην τηλεόραση, διάλεξε το σωστό χέρι.

Read more: http://www.newsbomb.gr


Απαγόρευση καλλιεργειών (για "αρχή" τα αμπέλια)!!!



Φτάσαμε και σ΄αυτό το σημείο. Δεν έχεις το δικαίωμα να φυτεύεις ότι χρειάζεσαι στο δικό σου χωράφι!Το πρόστιμο όπως θα διαβάσετε είναι 1200€ /στρέμμα, για 10 στρέμματα σημαίνει 12.000/έτος, και μετά διπλασιάζεται!

Αν δεν έχεις να τα πληρώσεις ...

Συνδυάστε το με τον νόμο περί τσιπαρίσματος όλων των οικόσιτων ο οποίος είναι ενεργός και αναμένει ... και τότε θα δούμε που ακριβώς βρισκόμαστε.


Σε πλήρη εξέλιξη η Παγκόσμια (Δια)Κυβέρνηση.

Σε περιπέτειες έχουν μπει 500 περίπου αγρότες στην Ηλεία (όπως αποκάλυψε με πρωτοσέλιδο άρθρο της η εφημ. ΠΑΤΡΙΣ) έπειτα από την αυστηρή εντολή- οδηγία που δόθηκε από την Ευρωπαική Ένωση στην χώρα μας ότι κάτοχοι αμπελοτεμαχίων που έχουν φυτευθεί δίχως αντίστοιχο δικαίωμα φύτευσης μετά την 31η Αυγούστου 1998, δεν νομιμοποιούνται και υποχρεούνται να τα εκριζώσουν.
Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομία έχει ήδη ενημερώσει τους δήμους για το θέμα ζητώντας να κληθούν οι αγρότες- αμπελουργοί πριν βρεθούν προ εκπλήξεως με τα τσουχτερά πρόστιμα.

Η Δ/ντρια της υπηρεσίας Μπέκυ Σπυροπούλου ερωτηθείς χθες για το θέμα που έχει ανακύψει επεσήμανε ότι τα εξής: «Για όλα τα αμπελοτεμάχια που είναι φυτευμένα με οινοποιήσιμες ποικιλίες πρέπει να έχει εκδοθεί από την Υπηρεσία σχετική άδεια. Εάν φυτευθεί οινάμπελος χωρίς άδεια θα εκριζώνεται.
Οι κάτοχοι αμπελοτεμαχίων που έχουν φυτευθεί δίχως αντίστοιχο δικαίωμα φύτευσης μετά την 31η Αυγούστου 1998, δεν νομιμοποιούνται και υποχρεούνται να τα εκριζώσουν με ίδια δαπάνη.


Στην περίπτωση επισημαίνει που δεν προβούν στην εκρίζωση αμέσως, επιβάλλεται χρηματική ποινή 1.200 ευρώ/στρέμμα που ισχύει για ένα έτος από την ημερομηνία κοινοποίησης του προστίμου μετά την παρέλευση του οποίου διπλασιάζεται, εφόσον η παράνομη φυτευμένη έκταση συνεχίζει να υφίσταται.»


Τα σταφύλια που προέρχονται από αμπελοτεμάχια φυτευμένα μετά το έτος 1998 χωρίς άδεια απαγορεύεται να οινοποιούνται, οπότε δεν δύνανται να αναγράφονται στη Δήλωση Συγκομιδής.
Επίσης πρέπει τα στοιχεία της Ενιαίας Ενίσχυσης να ταυτίζονται με τα στοιχεία της Δήλωσης Αμπελοκαλλιέργειας.


Γιώργος Κ. Ροζής – ΠΑΤΡΙΣ
otyposnews.gr


Σχ. ΚΟ: Το “HR 875” που αναγράφεται στην φωτογραφία αναφέρεται στο νόμο των ΗΠΑ “H.R. 875: Food SafetyModernization Act of 2009” / «Εκσυγχρονισμός της Πράξης του 2009 για την Ασφάλεια των Τροφίμων», ο οποίος θεωρείται από πολλούς, ότι ποινικοποιεί την βιολογική καλλιέργεια και την ιδιωτική, καθώς όλοι οι μικροί αγρότες και οι παραγωγοί βιολογικών προϊόντων, πρέπει να λαμβάνουν άδεια για να παράγουν και να πωλούν τρόφιμα από ένα νέο ομοσπονδιακό καθεστώς γραφειοκρατίας: τη Διοίκηση Ασφάλειας των Τροφίμων (FSA).
http://fornews.gr/


Πες από πού είσαι, για να σου πω από τι πάσχεις


Τι δείχνει η έρευνα από τους επιστήμονες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Του Νίκου Φωτόπουλου

Ζουν περισσότερο Αθηναίοι και Θεσσαλονικείς, ενώ στα Χανιά παρατηρείται αύξηση της θνησιμότητας. Τα στοιχεία προέρχονται από σημαντική έρευνα που έκαναν σε όλους του νομούς της Ελλάδας οι επιστήμονες του Εργαστηρίου Δημογραφικών και Κοινωνικών Αναλύσεων στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Μιχάλης Αγοραστάκης και Ζαχαρούλα Μίχου.

Σύμφωνα με αυτήν, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στα Γιάννενα, στον νομό Μαγνησίας, στα Τρίκαλα, στην Αρτα, στην Κόρινθο, στην Καστοριά και στη Χαλκιδική, οι επιστήμονες παρατήρησαν μια αύξηση στο προσδόκιμο ζωής, επειδή μειώθηκε η θνησιμότητα λόγω προβλημάτων στο κυκλοφορικό. Την ίδια στιγμή, στους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Τρικάλων παρουσιάζεται μείωση της θνησιμότητας που αφορά τις νεοπλασματικές ασθένειες και τα νοσήματα του πεπτικού συστήματος. Ο νομός Χαλκιδικής, όμως, σημειώνει αύξηση στους θανάτους κυρίως από νοσήματα του αναπνευστικού, ενώ περίπου το ίδιο συμβαίνει και στον νομό Αχαΐας.

Κοζάνη και Πρέβεζα

Οι ασθένειες του αναπνευστικού «χτυπούν» ακόμη στην Κοζάνη και στην Πρέβεζα, όπου πολλοί θάνατοι ανδρών οφείλονται σε αυτή την αιτία.

Αρνητικό πρόσημο όσον αφορά τα νεοπλάσματα καταγράφεται σε Ευρυτανία, Κυκλάδες και Λασίθι, ενώ χρόνια ζωής αφαιρούνται από «λοιπές αιτίες» στους νομούς Φωκίδας και Βοιωτίας. Οι νομοί Εβρου, Ξάνθης και Ροδόπης παρουσιάζουν αυξημένη θνησιμότητα από νοσήματα του κυκλοφορικού και νεοπλάσματα.

Η Κρήτη αποτέλεσε μια ενδιαφέρουσα περιοχή για την έρευνα των επιστημόνων, αφού στα Χανιά για παράδειγμα παρατηρείται αύξηση των δεικτών θνησιμότητας που σχετίζεται με νεοπλάσματα και νοσήματα του αναπνευστικού επίσης. Στο Ρέθυμνο και το Λασίθι, αντίθετα, έχει αυξηθεί το προσδόκιμο ζωής, αφού εμφανίζεται πρόοδος στα νοσήματα του κυκλοφορικού και της καρδιάς. Στο Ρέθυμνο πάντως έχουμε αύξηση στους θανάτους από νεοπλάσματα και νοσήματα του αναπνευστικού.

Στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα, στην Πρέβεζα, στην Κοζάνη και τη Λάρισα καταγράφεται αύξηση στο προσδόκιμο της ζωής για τον ανδρικό πληθυσμό, ενώ οι θάνατοι στην πλειονότητά τους οφείλονται σε νοσήματα του κυκλοφορικού συστήματος και της καρδιάς.

Πάντως, οι άνδρες σε αυτές τις περιοχές δείχνουν να λαμβάνουν σοβαρά τους καρδιαγγειακούς κινδύνους και για τον λόγο αυτό σημειώνεται αύξηση στο προσδόκιμο.

Στους νομούς Δράμας και Σερρών τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά, ενώ το ίδιο ισχύει και για την περιοχή της Φλώρινας, που χάνει κι αυτή χρόνια ζωής από καρκίνους και νεοπλάσματα.

Η έρευνα για τις γυναίκες διαπίστωσε τα εξής:

Εκείνες που ζουν στη Ροδόπη, την Καβάλα, την Κοζάνη, τη Φθιώτιδα, τη Φωκίδα, την Εύβοια, το Κιλκίς, την Ευρυτανία, την Κατερίνη, την Καστοριά, το Ρέθυμνο, το Λασίθι και τη Λάρισα παρουσιάζουν μείωση θανάτων από καρδιαγγειακά και κυκλοφορικά νοσήματα, αλλά στο Κιλκίς και την Ευρυτανία παρουσιάζουν αύξηση των θανάτων από νεοπλάσματα και καρκίνους.

Οι Κυκλάδες

Το ίδιο ισχύει και σε άλλους νομούς (δηλαδή μείωση θανάτων από κυκλοφορικά νοσήματα και αύξηση από νεοπλασματικές ασθένειες). Πρόκειται για τους νομούς Ξάνθης, Δωδεκανήσων, Δράμας, νησιά του Ιονίου, οι νομοί Ηρακλείου, Αττικής, Σερρών, Εβρου, Θεσσαλονίκης, Αιτωλοακαρνανίας, Χανίων, Κυκλάδων, Μαγνησίας, Ηλείας, Πρέβεζας, Αρτας, Ιωαννίνων, τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και την Πέλλα. Η μεγαλύτερη αύξηση των νεοπλασματικών ασθενειών, πάντως, εμφανίζεται στις γυναίκες των Κυκλάδων και της Πρέβεζας. Αντιθέτως, στη Λακωνία παρατηρείται μείωση των θανάτων από νεοπλασματικές ασθένειες.

Η συγκεκριμένη έρευνα αφορά την ανάλυση των αιτίων θανάτου στην πατρίδα μας για μια δεκαετία, από το 1991 μέχρι το 2001, είναι όμως ενδεικτική της κατάστασης της υγείας των Ελλήνων. Οπως ανέφερε στην «Εφ.Συν.» ο ερευνητής Μιχάλης Αγοραστάκης, «μια νέα επικαιροποιημένη έρευνα με το ίδιο αντικείμενο, αλλά πολύ πιο ενδιαφέρουσα λόγω της οικονομικής κρίσης, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο».

Πηγή: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ


Ο Google Chrome μαρτυράει τους κωδικούς σας


Δυσάρεστα νέα για όσους χρησιμοποιούν Google Chrome καθώς σύμφωνα με ένα σημαντικό κενό ασφαλείας, οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στον υπολογιστή σας μπορεί να δει απευθείας τους κωδικούς σας σε e-mail, Facebook, Twitter και άλλες ιστοσελίδες από το μενού των ρυθμίσεων της εφαρμογής.

Η πρόσβαση στους κωδικούς γίνεται μέσα από το Show Advanced Settings - Passwords and forms - Manage saved passwords. Κάνοντας κλικ στο πεδίο με τους αστερίσκους υπάρχει η επιλογή Show, η οποία δείχνει σε απλό κείμενο τον κωδικό σας χωρίς να ζητείται καμία πιστοποίηση.


Ο επικεφαλής του τμήματος Chrome στην Google, Justin Schuh αναφέρει χαρακτηριστικά στο Hacker News: «Μας έχει ζητηθεί επανειλημμένως η υποστήριξη master password ή κάτι παρόμοιου ακόμα και αν πιστεύουμε ότι δεν δουλεύει. Το έχουμε συζητήσει πολλές φορές και καταλήγουμε στο ότι δεν θέλουμε να προσφέρουμε μια ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας και να ενθαρρύνουμε επικίνδυνη συμπεριφορά. Θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι ότι όταν δίνετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας σε κάποιον μπορεί να έχει πρόσβαση στο οτιδήποτε».


Read more: http://www.newsbomb.gr


Αυτά είναι τα αγγελούδια που έπνιξε ο πύθωνας... (pics)


Ο 4χρονος Νοε και ο 6χρονος Κόνορ Μπαρθ είχαν μεγάλη αγάπη για τα ζώα. Ίσως αυτό να ήταν που τους κόστισε τη ζωή. 

Ίσως ο πύθωνας που τα έπνιξε να τους επιτέθηκε γιατί «άκουσε» μυρωδιά άλλου ζώου.

Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί πριν από σχεδόν ένα χρόνο, σύμφωνα με την Independent Αυτή είναι η τελευταία εξήγηση που δόθηκε μετά τη νεκροψία που έδειξε ότι τα παιδιά πέθαναν από ασφυξία. 

Σε μια από τις φωτογραφίες που είχε «ανεβάσει» η μητέρα των παιδιών, Mandy Trecartin, φαίνονται ο Νόα και ο Κόνορ να καθαρίζουν ένα κλουβί, που σύμφωνα με την εφημερίδα είναι ενός ανακόντα. 

Τα μικρά αγόρια είχαν πάθος για τη φύση και τα ζώα. Η μητέρα τους είπε ότι την τελευταία ημέρα τους, έπαιζαν σε αγρόκτημα με τα λάμα και τις κατσίκες. Πιθανώς μετέφεραν τη μυρωδιά των δύο ζώων, που για τους πύθωνες είναι θηράματα και σε συνδυασμό με την παραγωγή θερμότητας στον ύπνο τους, ξύπνησαν τις αισθήσεις του φιδιού. Όταν αποκαλύφθηκε η τραγωδία, κλήθηκε κτηνίατρος και έκανε ευθανασία στο ερπετό Ο πύθωνας «σκοτώνει για να φάει» και μυρίζει το θήραμα. «Ένα φίδι δεν μπορεί να δει πολύ καλά τη νύχτα» αλλά τα παιδιά απελευθέρωσαν θερμότητα, μετέφεραν τη μυρωδιά των κατσικιών και έγιναν λεία για τον πύθωνα σύμφωνα με επιστήμονες.

Τα παιδιά είχαν περάσει το Σαββατοκύριακο με έναν φίλο τους και κοιμούνταν σπίτι τους. Κάτω από το σπίτι, ο πατέρας του φίλου τους είχε το pet shop. Από εκεί κατάφερε, άγνωστο πως, να δραπετεύσει ο πύθωνας και να φτάσει, μέσω της υδρορροής, στον πρώτο όροφο.







BINTEO – EΓΚΕΦΑΛΙΚΟ: Tα 100 καλύτερα… brazilian της Μυκόνου! [Θα τα χάσεις!!!]


Δεν θα μπορείτε να διαλέξετε ποιο σας αρέσει περισσότερο

Ένα βίντεο εξαιρετικά αφιερωμένο σε όσους παραμένουν στο κλεινόν άστυ αυγουστιάτικα!

Απολαύστε αυτό το σπέσιαλ βίντεο!

parapolitika.gr

Μπέρδεψαν ροζ ταινία με σκηνές από εκτέλεση κρατουμένου!


Σκηνές από μία «αληθινή εκτέλεση» κρατουμένου στην Αμερική ήθελε να μεταδώσει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Κίνας Xinhua αλλά αντ’ αυτού έδειξε από λάθος σκηνές από ταινία… πορνό.

Η συλλογή των 38 φωτογραφιών δείχνει μία γυναίκα να δένεται σε μία καρέκλα όπου ένας γιατρός της κάνει μία ένεση στο δεξί της χέρι.

Η γυναίκα φαίνεται να υποφέρει από τον πόνο καθώς πεθαίνει αργά και βασανιστικά.
Ωστόσο οι σκηνές δεν ήταν από μία πραγματική εκτέλεση αλλά από μία ροζ ταινία με τίτλο «Lethal Injection», αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Μετά την αποκάλυψη οι φωτογραφίες αποσύρθηκαν.

Δείτε τις φωτογραφίες






Σε mood καρναβαλιού η Rihanna! Δες τις σέξυ φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram

Στη γενέτειρά της, τα Barbados Βρίσκεται αυτές τις μέρες για το ετήσιο καρναβάλι η Rihanna και δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Μετά τις εντυπωσιακές μεταμφιέσεις στην παρέλαση και τα parties, τώρα ήρθαν και οι σέξυ φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram.

Η RiRi είναι γνωστή για τον εκκεντρικό χαρακτήρα της, αλλά για μια ακόμη φορά τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το 8ήμερο εορτασμό.


Είτε ποζάροντας με τα εσώρουχα ή με σέξυ μαγιό, είτε δείχνοντας μας τα χρυσά επιθέματα στα δόντια της, το σίγουρο είναι πως κατάφερε να προκαλέσει και να μην περάσει απαρατήρητη.

Δες φωτογραφίες:





http://www.tlife.gr/

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger