Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Χριστινα Μουστακα: Ο πειρασμος του ραδιο Αρβυλα σε κολαει... στην οθονη! (φωτο)

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Την είδαμε πρώτη φορά τηλεοπτικά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha ως μοντέλο παρουσιάζοντας μαγιό, αλλά έκανε την διαφορά όταν εμφανίστηκε στην ομάδα του Ράδιο Αρβύλα στον ANT1.

Στην εκπομπή η Χριστίνα Μουστάκα έχει αναλάβει να παρουσιάζει τα πιο περίεργα και χιουμοριστικά βιντεάκια από το ίντερνετ, αλλά να πούμε την αλήθεια δεν μας φτάνει! Δεν αρκούν λίγα λεπτά για να χορτάσεις την Χριστίνα Μουστάκα και τα κάλλη της!

Έχει δηλώσει ότι το πιο ωραίο πράγμα στο σώμα της είναι το στήθος της , κι εμείς συμφωνούμε κι επαυξάνουμε! Γι' αυτό κιόλας φοράει συνέχεια κολλητά μπλουζάκια που τονίζουν το ντεκολτέ της!












Η Bar Rafaeli υποσχεται εναν ζεστο χειμωνα με νεα εσωρουχα



Λίγο μετά τις διακοπές της στην Μύκονο, αλλά και τον χωρισμό της από τον Leonardo DiCaprio, η Ισραηλινή ομορφιά, Bar Rafaeli, δοκιμάζει πρώτη νέα συλλογή εσωρούχων και δείχνει στα καλύτερά της.


Οι άντρες συνήθως δεν την πλησιάζουν, δείχνουν να εντυπωσιάζονται, αλλά ακόμα περισότερο μοιάζουν τρομαγμένοι, λέει η Bar Rafaeli. Το supermodel από το Ισραήλ μετά από τον πρόσφατο χωρισμό της από τον ηθοποιό Leonardo DiCaprio είναι μόνη της και εξηγεί για ποιο λόγο πιστεύει ότι της συμβαίνει αυτό. Επίσης, "πώς ανάμεσα σε τόσες υποχρεώσεις και φωτογραφήσεις να προλάβει;", αναρωτιέται και η ίδια. 

Η Νούμερο 1 επιλογή των πιο Ηot γυναικών στη λίστα των 100 του περιοδικού Maxim, πάντως, κάνει ότι μπορεί να παραμένει πάντα ψηλά στις αντρικές φαντασιώσεις, ποζάροντας αυτή τη φορά για την καινούργια συλλογή των γαλλικών εσωρούχων Passionata.












http://www.cosmo.gr



ΣΟΚ! Σταυρωσαν υποτιθεμενο πολεμιο του Αλλαχ!


Το βίντεο είναι εξαιρετικά σκληρό. Μέλη της Αλ Κάϊντα στην Υεμένη σταύρωσαν έναν άνδρα...

τον οποίο κατηγορούν ως κατάσκοπο των ΗΠΑ και στη συνέχεια ανέβασαν στο you tube το βίντεο.

Το θύμα σταυρώθηκε σε ένα ηλεκτρικό πυλώνα στην επαρχία Abyan στη νότια Υεμένη.

Πάνω από το κεφάλι του θύματος υπάρχει η σημαία της Αλ Κάιντα και ένα κείμενο από 5:33 στίχο του Κορανίου που σε ελεύθερη μετάφραση λέει: "Η ανταμοιβή εκείνων που διεξάγουν πόλεμο εναντίον του Αλλάχ είναι ότι πρέπει να θανατώνονται και να σταυρώνονται “


H Κειτ Απτον διαφημιζει ακουστικα-Αλλα ολοι ασχολουνται με το στηθος της [φωτο]


Παταγώδης αποτυχία είναι η νέα καμπάνια της Skullcandy με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Άπτον. Μπορεί οι φωτογραφιές να έχουν παίξει σε κάθε πιθανό και απίθανο σάιτ, αλλά ούτε ένας δεν έχει ενδιαφερθεί να μάθει τι διαφημίζει η νέα πλανητική σεξόβομβα.
Είναι πολύ απίθανο για την Κέιτ Άπτον να βρεθεί κάποτε στην λίστα με τα 10 πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου.
Και αυτό γιατί το είδος του σώματος που διαθέτει ναι μεν προσελκύει τα βλέμματα των καταναλωτών, αλλά κανείς δεν ασχολείται με ποιό είναι το προιόν που προσπαθεί εκείνη την στιγμή να σου προμοτάρει.
Για την ώρα η 20χρονη για την οποία μιλάνε όλοι απολαμβάνει το τσουνάμι δημοσιότητας μέσα στο οποίο κολυμπάει.
Ενώ συχνά πυκνά θυμάται τις μέρες που ξεκινούσε στο χώρο, όταν όλοι οι ειδικοί της έλεγαν ότι είναι πολύ χοντρή «Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα. Αλλά το σώμα μου είναι από το είδος που αποκτάς όταν γυμνάζεσαι και τρως υγιεινά. Άρα δεν έχω εγώ το πρόβλημα. Γιατί ούτε ναρκωτικά κάνω, ούτε υποχρεώνω τον εαυτό μου να πεινάσει. Θέλω να απολαμβάνω την ζωή. Και είναι δύσκολο να το κάνεις αυτό αν πεινάς και αισθάνεσαι μίζερα».


Βιντεο: Τα ρυθμικα οπισθια που τρελαναν το ιντερνετ

Rihanna: Την πεταξαν εξω απο club



"Ξέρετε ποια είμαι εγώ;", ούρλιαζε στους υπεύθυνους του Λονδρέζικου κλαμπ η Rihanna, όταν εκείνοι την πέταξαν έξω...
Έπρεπε να μπουν ανάμεσα φίλοι της τραγουδίστριας, ώστε να μπορέσει να γίνει και πάλι πίσω δεκτή στο μαγαζί...
Τι είχε όμως προηγηθεί;
Η τραγουδίστρια, τύφλα στο μεθύσι είχε ανέβει πάνω σε ένα από τα τραπέζια της VIP area, σπάζοντας οτιδήποτε υπήρχε πάνω και δίπλα του...
Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Rihanna πιάνεται στα πράσα μεθυσμένη, ούτε η πρώτη φορά που προκαλεί τόσο σαματά με τα καμώματά της...
Ούτε το συγκεκριμένο βράδυ ήταν η τελευταία φορά. Μισή ώρα αργότερα, άφησε το εν λόγω κλαμπ, φανερά δυσαρεστημένη, για ένα δεύτερο. Απλώς στο δεύτερο δεν υπήρχαν παπαράτσι εντός...









Καλιφορνια, Τρομος στο παρκο Γιοσεμιτι απο θανατηφορο ιο (φωτο)

Συναγερμός έχει σημάνει στις ΗΠΑ, μετά από προειδοποίηση που εξέδωσε το Ομοσπονδιακό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών για το ενδεχόμενο 10.000 άτομα να έχουν εκτεθεί σε έναν θανατηφόρο ιό μετά από διαμονή τους στο Εθνικό Πάρκο Γιοσέμιτι της Καλιφόρνιας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Από τον ιό έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους δύο άτομα.
Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον έξι κρούσματα του πνευμονικού συνδρόμου HPS που προκαλείται από στελέχη του ιού Hanta και προκαλεί οξύ πνευμονικό οίδημα. Ο ιός βρίσκεται στα εκκρίματα ενός είδους ποντικού και μεταδίδεται με την εισπνοή. Και τα έξι κρούσματα παρουσιάστηκαν σε άτομα που είχαν διαμείνει στο «Curry Village» του Εθνικού Πάρκου Γιοσέμιτι.


Η υπηρεσία Εθνικών Πάρκων προσπάθησε να έλθει σε επαφή με τους 2.900 επισκέπτες που είχαν κάνει κρατήσεις για παραμονή στο κάμπινγκ του «Curry Village» μεταξύ 10 Ιουνίου και 24 Αυγούστου. Η υπηρεσία υπολογίζει ότι συνολικά 10.000 άτομα διέμειναν στο διάστημα αυτό στο κάμπινγκ, τα 2.900 άτομα που έκαναν τις κρατήσεις μαζί με τα μέλη των οικογενειών τους και τους φίλους που τούς συνόδευαν.
«Οι σκηνές απολυμάνθηκαν στις 24 Αυγούστου και το κάμπινγκ επαναλειτουργεί. Αλλά τα άτομα που διέμειναν κατά το διάστημα μεταξύ της 10ης Ιουνίου και της 24ης Αυγούστου διατρέχουν τον κίνδυνο να αναπτύξουν το σύνδρομο που έχει στάδιο επώασης έξι εβδομάδων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ομοσπονδιακού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών.


Το σύνδρομο HPS είναι αρκετά σπάνιο, αλλά πολύ επικίνδυνο: το ποσοστό θνησιμότητας είναι πάνω από 30%. Εκδηλώνεται με ήπια συμπτώματα αρχικά, όπως πυρετό, κεφαλαλγίες, προβλήματα του πεπτικού και βήχα.
Δεν υπάρχει θεραπεία, κατά συνέπεια η έγκαιρη νοσηλεία είναι απαραίτητη.
Η ασθένεια εντοπίσθηκε στις ΗΠΑ το 1993. Έκτοτε έχουν διαγνωσθεί περί τα εξήντα κρούσματα στην Καλιφόρνια και 587 συνολικά στις ΗΠΑ. Περισσότεροι από το εν τρίτον των ασθενών κατέληξαν.

http://kourdistoportocali.com

Ανεκδοτο: Ο Καημενος Ναυαγος

 

Ήταν κάποτε ένας ναυαγός ο οποίος ήταν σε ένα νησί για πολλά χρόνια μόνος του με δυο γυναίκες.

Είχε βαρεθεί μόνος του χωρίς κανένα φίλο άντρα για να κάνει παρέα. 

Επίσης είχε κουραστεί αυτήν την ρουτίνα της εβδομάδας του.

Τις Δευτέρες, τις Τετάρτες και τις Παρασκευές έκανε έρωτα με την πρώτη γυναίκα και τις Τρίτες, τις Πέμπτες και τα Σάββατα με τη δεύτερη. 

Είχε μόνο την Κυριακή για να ξεκουράζεται.

Έκανε προσευχές να ναυαγήσει στο νησί ένας άνδρας για να κουβεντιάζει...

Μια μέρα, ναυαγεί ένας τύπος στο νησί επάνω σε μία σχεδία.

Τον βλέπουν οι γυναίκες και φωνάζουν:

- Καλέ, καλέ ένας άνδρας!!!

- Αχ καλέ που; Καλέ που; αναφωνεί με περίσσεια χάρη ο τύπος στη σχεδία

Και ο καημένος ναυαγός απογοητευμένος:

- Φτου ρε γαμώτο. Αδερφή μας έκατσε. Πάει και η Κυριακή!

newsbomb.gr 



Ο Μπατον on pole στο Σπα

Ο Τζένσον Μπάτον εξασφάλισε την πρώτη pole position του φέτος στο Σπα. Εκπληκτική δεύτερη θέση για τον Καμούι Κομπαγιάσι. Έκτος ο Φερνάντο Αλόνσο και μόλις 11ος ο Σεμπάστιαν Φέτελ.


Αρκετοί φρόντισαν να ξεγράψουν τον Τζένσον Μπάτον από το φετινό πρωτάθλημα. Ο Βρετανός (λογικά) δεν προλαβαίνει να διεκδικήσει τον τίτλο, αυτό δεν τον εμποδίζει να πάρει νίκες και να κάνει τη ζωή δύσκολη στους αντιπάλους της McLaren.

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής εξασφάλισε την pole position στο βελγικό Grand Prix στο Σπα με ταχύτερο γύρο ένα λεπτό και 47.537 δευτερόλεπτα. Είναι η πρώτη του pole από το 2009!

Δίπλα του στην εκκίνηση θα βρεθεί ο Καμούι Κομπαγιάσι (Sauber) για πρώτη φορά στην καριέρα του με τους Παστόρ Μαλντονάντο (Williams) και Κίμι Ράικονεν (Lotus) να συμπληρώνουν τη δεύτερη θέση.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Φερνάντο Αλόνσο (Ferrari) αρκέστηκε στην έκτη θέση πίσω από τον Σέρχιο Πέρες (Sauber) σε μια εκπληκτική ημέρα για την ελβετική ομάδα.
Μόλις έβδομος ήταν ο Μαρκ Γουέμπερ (Red Bull) που θα χάσει πέντε θέσεις στην εκκίνηση λόγω αλλαγής κιβωτίου ταχυτήτων. Την πρώτη οκτάδα συμπλήρωσε ο Λιούις Χάμιλτον (McLaren).

Αρνητική έκπληξη αποτέλεσε ο Σεμπαστιάν Φέτελ (Red Bull). Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έμεινε εκτός Q3 και αρκέστηκε στην 11η θέση. Πίσω του θα εκκινήσει ο Μίκαελ Σουμάχερ (Mercedes) που γιορτάζει 300 συμμετοχές στη Φόρμουλα 1 αυτό το τριήμερο.

Η σειρά εκκίνησης:

1.Τζένσον Μπάτον McLaren
2.Καμούι Κομπαγιάσι Sauber
3.Παστόρ Μαλντονάντο Williams**
4.Κίμι Ράικονεν Lotus
5.Σέρχιο Πέρες Sauber
6.Φερναντο Αλόνσο Ferrari
7.Μαρκ Γουέμπερ Red Bull*
8.Λιούις Χάμιλτον McLaren
9.Ρομαίν Γκροζάν Lotus
10.Πολ ντι Ρέστα Force India
11.Σεμπάστιαν Φέτελ Red Bull
12.Νίκο Χούλκενμπεργκ Force India
13.Μίκαελ Σουμάχερ Mercedes
14.Φελίπε Μάσα Ferrari
15.Ζαν-Έρικ Βερν Toro Rosso
16.Ντάνιελ Ρικιάρντο Toro Rosso
17.Μπρούνο Σένα Williams
18.Νίκο Ρόσμπεργκ Mercedes *
19.Xέικι Κοβαλάινεν Caterham
20.Βιτάλι Πετρόβ Caterham
21.Tίμο Γκλοκ Marussia
22.Πέδρο ντε λα Ρόσα HRT
23.Σαρλ Πικ Marussia
24.Ναράιν Καρθικέγιαν HRT 

* Δέχθηκε ποινή πέντε θέσεων στην εκκίνηση για αλλαγή κιβωτίου ταχυτήτων.

** Ο Παστόρ Μαλντονάντο της Williams δέχθηκε ποινή (3) θέσεων και θα ξεκινήσει από την 6η θέση.

sport24.gr

ΦΩΤΟ: ΔΕΙΤΕ ποσο ειναι ο μισθος ενος Μητροπολιτη


Τις τελευταίες ημέρες η εκκλησιαστική επικαιρότητα περιστρέφεται γύρω από το ζήτημα της μισθοδοσίας κληρικών και Αρχιερέων, με αφορμή την οριστικοποίηση του πακέτου των νέων μέτρων και περικοπών.
 
Με αφορμή και τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της επικαιρότητας για το ύψος των αποδοχών των Αρχιερέων η Μητρόπολη Χαλκίδος με ανακοίνωσή της έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για τη μισθοδοσία του επιχώριου Μητροπολίτη κ. Χρυσοστόμου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της, «οι καθαρές μηνιαίες αποδοχές του Σεβασμιωτάτου είναι 1.707,80 €. Οι αποδοχές αυτές, πριν την εφαρμογή του Μνημονίου (Ιούνιος 2009) έφθαναν το ποσό των 2.135,16 €, στο οποίο έγιναν περικοπές, όπως και σε όλους τους δημοσίους λειτουργούς»





 

μελι και κανελα.....

Διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω, διότι σύμφωνα με τις ημέτερες κλινικές έρευνες είναι αληθή.

Γεγονότα για το μέλι και κανέλα:

Διαπιστώνεται ότι ένα μείγμα από μέλι και κανέλα θεραπεύει τις περισσότερες ασθένειες.
Το μέλι παράγεται στις περισσότερες χώρες του κόσμου.
Οι επιστήμονες σήμερα δέχονται επίσης το μέλι ως ένα πολύ αποτελεσματικό φάρμακο για όλα τα είδη ασθενειών.

Το μέλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς καμία παρενέργεια για όποιο είδος ασθένειας.
Η επιστήμη σήμερα λέει ότι ακόμη και αν το μέλι είναι γλυκό, εάν λαμβάνεται στη σωστή δοσολογία ως φάρμακο, αυτή δεν βλάπτει διαβητικούς ασθενείς.
Το Weekly World News, ένα περιοδικό στον Καναδά, στην έκδοσή του με ημερομηνία 17 Ιανουαρίου 2009 έδωσε τον ακόλουθο κατάλογο των ασθενειών που μπορούν να θεραπευτούν με μέλι και κανέλα όπως προέκυψε από έρευνα επιστημόνων των δυτικών χωρών:

ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΑ:
Κάντε μια πάστα από μέλι και κανέλα σε σκόνη, απλώστε πάνω στο ψωμί, αντί ζελέ και μαρμελάδα και να το τρώτε τακτικά για το πρόγευμα. Μειώνει τη χοληστερόλη στις
αρτηρίες και σώζει τον ασθενή από καρδιακή προσβολή. Επίσης όσοι είχαν ήδη μια καρδιακή προσβολή, αν κάνουν αυτή τη διαδικασία καθημερινά, θα τους βοηθήσει να μην το ξαναπάθουν. Η τακτική χρήση της πιο πάνω διαδικασίας βοηθά στη σωστή λειτουργία της αναπνοής και δυναμώνει τους παλμούς της καρδιάς. Στην Αμερική και τον Καναδά, διάφορα νοσοκομεία φρόντιζαν τους ασθενείς επιτυχώς και έχουν διαπιστώσει ότι όσο
μεγαλώνουμε, οι αρτηρίες και οι φλέβες χάνουν την ευελιξία τους και φράζουν. Το μέλι και η κανέλα αναζωογονούν τις αρτηρίες και τις φλέβες.

ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ:
Ασθενείς με αρθρίτιδα μπορούν να λαμβάνουν καθημερινά, πρωί και βράδυ, ένα φλιτζάνι ζεστό νερό με δύο κουταλιές μέλι και ένα μικρό κουταλάκι του γλυκού σκόνη κανέλας. Εάν λαμβάνεται τακτικά, ακόμη και οι χρόνιες αρθρίτιδες μπορεί να θεραπευτούν. Σε μια πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, διαπιστώθηκε ότι όταν οι γιατροί φρόντιζαν τους ασθενείς τους με ένα μείγμα από μια κουταλιά της σούπας μέλι και μισό κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη πριν από το πρωινό, διαπίστωσαν ότι μέσα σε μια εβδομάδα, από τα 200 άτομα που είχαν υποστεί την φροντίδα, σχεδόν 73 ασθενείς είχαν εντελώς απαλλαγεί από τον πόνο και μέσα σε ένα μήνα, κυρίως όλοι οι ασθενείς που δεν μπορούσαν να περπατήσουν ή να μετακινηθούν εξαιτίας της αρθρίτιδας άρχισαν να περπατάνε χωρίς πόνο.

ΚΥΣΤΙΤΙΔΑ:
Πάρτε δύο κουταλιές της σούπας σκόνη κανέλας και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό και πιείτε το. Καταστρέφει τα μικρόβια στην ουροδόχο κύστη.

ΠΟΝΟΔΟΝΤΟΣ:
Κάντε μια πάστα από ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη και πέντε κουταλάκια του γλυκού μέλι και απλώστε την στο δόντι που σας πονάει. Μπορείτε να το απλώνετε τρεις φορές την ημέρα μέχρι το δόντι σταματήσει να σας πονά.

ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ:
Δύο κουταλιές της σούπας μέλι και τρία κουταλάκια του γλυκού κανέλα σε σκόνη αναμιγμένα σε 456 γραμμάρια νερού τσαγιού, που χορηγείται σε έναν ασθενή χοληστερόλης, έδειξε ότι μειώνει το επίπεδο της χοληστερόλης στο αίμα κατά 10% μέσα σε δύο ώρες. Όπως αναφέρεται και στους ασθενείς αρθρίτιδας, εάν λαμβάνεται τρεις φορές την ημέρα, κάθε χρόνια χοληστερόλη θεραπεύεται. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο εν λόγω περιοδικό, το αγνό μέλι όταν λαμβάνεται με φαγητό ανακουφίζει από την
χοληστερόλη.

ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ:
Αυτοί που πάσχουν από κοινά ή σοβαρά κρυολογήματα πρέπει να λαμβάνουν μία κουταλιά της σούπας χλιαρό μέλι με 1/4 κουτάλι κανέλα σε σκόνη καθημερινά για τρεις ημέρες. Η διαδικασία αυτή θα θεραπεύσει περισσότερο τον χρόνιο βήχα, το κρυολόγημα και θα καθαρίσει τα ιγμόρεια.

ΣΤΟΜΑΧΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ:
όταν το μέλι λαμβάνεται με σκόνη κανέλας θεραπεύει τον πόνο στο στομάχι και επίσης καθαρίζει τα έλκη του στομάχου από τη ρίζα.

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (φουσκώματα):
Σύμφωνα με τις μελέτες που έγιναν στην Ινδία και την Ιαπωνία, έδειξαν ότι αν το μέλι λαμβάνεται με κανέλα σε σκόνη το στομάχι απαλλάσσεται
από φυσικό αέριο.

ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:
Καθημερινή χρήση του μελιού και σκόνης κανέλας δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και προστατεύει τον οργανισμό από βακτήρια και ιούς. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι το μέλι έχει διάφορες βιταμίνες και σίδηρο σε μεγάλες ποσότητες. Η συνεχής χρήση του μελιού δυναμώνει τα λευκά αιμοσφαίρια του αίματος για την καταπολέμηση των βακτηριδίων και των ιών.

ΔΥΣΠΕΨΙΑ:
Κανέλα σε σκόνη αναμιγμένη με δύο κουταλιές της σούπας μέλι όταν ληφθεί πριν το φαγητό ανακουφίζει και χωνεύεται το βαρύ γεύμα.

ΓΡΙΠΗ:
Ένας επιστήμονας στην Ισπανία απόδειξε ότι το μέλι περιέχει ένα φυσικό συστατικό το οποίο σκοτώνει τα μικρόβια γρίπης και σώζει τον ασθενή από γρίπη.

ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΗΤΑ:
Τσάι από μέλι και λίγη κανέλα σε σκόνη, όταν λαμβάνεται τακτικά, συλλαμβάνει τη φθορά του γήρατος. Πάρτε τέσσερις κουταλιές μέλι, ένα κουτάλι σκόνη κανέλας και τρία φλιτζάνια νερό και βράστε τα. Πίνετε 1/4 φλιτζανιού, τρεις με τέσσερις φορές την ημέρα..
http://www.ramnousia.com/2011/12/meli-kai-kanela.html#ixzz1fwLBNEdN

Σαββατόβραδο: Daybreakers (2009)


Έτος 2019.Ένας μυστηριώδης ιός έχει καταλάβει την γη μετατρέποντας την πλειοψηφία των ανθρώπων σε βαμπίρ. Το ανθρώπινο είδος θεωρείται κατώτερο και αναλώσιμο ενώ βρίσκεται σε συνεχή κίνδυνο εξάλειψης, αφού το αίμα του αποτελεί ιδανική τροφή για τους βρικόλακες. Όλα εξαρτώνται από τον Εντουάρτ Ντάλτον,έναν επιστημονικό ερευνητή-βαμπίρ, ο οποίος αρνείται να τραφεί με ανθρωπινό αίμα και προσπαθεί να τελειοποιήσει ένα υποκατάστατο του, προκειμένου να συντηρούνται οι βρικόλακες αλλά και να σωθούν οι ελάχιστοι εναπομείναντες άνθρωποι. 

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν μέχρι που ο Εντουαρτ συναντά τυχαία την Οντρεϋ, μια από τους ανθρώπους, που τον οδηγεί σε μια επαναστατική επιστημονική ανακάλυψη, για την οποία τόσο οι άνθρωποι όσο και οι βρικόλακες θα σκότωναν για να αποκτήσουν. Πλέον ο Εντ θα πρέπει να παλέψει με το είδος του σε μία μοιραία μάχη που θα καθορίσει την μοίρα του ανθρώπινου είδους.




Μαριαντα Πιεριδη: «Εγω φταιω για το χωρισμο μου!»



Αναλυτικές λεπτομέρειες για τον χωρισμό της με τον επί οχτώ χρόνια συντροφό της έδωσε η Μαριάντα Πιερίδη στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town Κύπρου.

«Εγώ φταίω για τον χωρισμό μας. Ίσως γιατί δεν έδινα αρκετό χρόνο στη σχέση μας, επειδή ήμουν πολύ απορροφημένη στα προβλήματα της δουλειάς, της καθημερινότητας-κάτι που τελικά έκανε κακό στην προσωπική μου ζωή. Φταίω περισσότερο από εκείνον». Αυτό δήλωσε η Μαριάντα Πιερίδη στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Ενώ συγκεκριμένα για αν ήταν δική της απόφαση ο χωρισμός, απάντησε πως: «Και ναι και όχι. Πιστεύαμε πως απλά περνάμε μία κρίση η οποία θα τελείωνε κάποια στιγμή-κάτι, άλλωστε, που συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια που ζουν για πολλά χρόνια μαζί, είτε είναι παντρεμένα είτε όχι-, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Μάλλον είχε χαθεί αυτό που έχουν τα ζευγάρια μεταξύ τους και υποθέτω πως είχε αρχίσει να γίνεται πιο φιλική η σχέση μας. Κάποια στιγμή είχε αρχίσει και το πάθος να φθείρεται. Αν και το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι κάτι που μπορώ να καταλογίσω σε μένα ή στο Δημήτρη- γιατί ο Δημήτρης, όπως όλοι όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν, είναι ένας άνθρωπος πολύ παθιασμένος, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του. Απλά, μάλλον είχαμε σταματήσει να είμαστε «ζευγάρι» και γίναμε λιγάκι ´συγγενείς´».

Τέλος, εξίσου ειλικρινής υπήρξε η τραγουδίστρια όταν αναφέρεται στους προηγούμενους δυο γάμους της «Παντρεύτηκα στα 19 μου. Όπως όλες οι Κύπριες τότε, έτσι και η μαμά μου, με παρότρυνε, μου είπε «όλες οι Κυπραίεες μικρές παντρευόμαστε, να κάνετε και το παιδί σας γρήγορα» και το είδα πολύ θετικά επειδή και το συγκεκριμένο αγόρι ήταν μία πολύ καλή περίπτωση ανθρώπου. Δυστυχώς, πήραμε διαζύγιο μετά από ένα μόλις χρόνο, αλλά παραμείναμε πολύ καλοί φίλοι γιατί είναι ένας εξαιρετικός άντρας και μία πολύ καλή πάστα ανθρώπου. Σε αντίθεση βέβαια με τον δεύτερό μου σύζυγο, που ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος είχε προβλήματα με τον νόμο, τα οποία δεν γνώριζα προτού παντρευτούμε. Όταν τα ανακάλυψε όλα η μητέρα μου, επειδή είναι δικηγόρος, φρόντισα να πάρω άμεσα διαζύγιο. Γιατί, προφανώς, είχα αγαπήσει ένα ψέμα. Όσο κι αν πληγωνόμουν, όσο κι αν είχα στενοχωρηθεί τότε, έπρεπε να βγάλω αυτή την ιστορία απ τη ζωή μου».

Αν και το πιο συγκινητικό σημείο είναι όταν αναφέρεται στο τι θα είχε κάνει διαφορετικά αν ξεκινούσε και πάλι από την αρχή «Θα ήθελα να είχα κάνει ένα παιδί στα 19 μου! Με τον τότε σύζυγό μου. Θα ήμασταν σαν αδέλφια τώρα. Αυτό θα ήθελα να το αλλάξω»

http://www.iefimerida.gr

Υπεγραψε συμβολαιο για να γινει σκλαβα του σεξ και τωρα κάνει μηνυση για κακοποιηση!


Μια 31χρονη κατέθεσε μήνυση εναντίον του συζύγου της για κακοποίηση επειδή εκείνος της ζήτησε διαζύγιο μετά από έξι χρόνια έγγαμου βίου. Η γυναίκα από την Πάντοβα της Ιταλίας είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο στο οποίο συναινούσε να γίνει... σκλάβα του σεξ του μελλοντικού της συζύγου!



Η ιστορία τους θυμίζει πολύ την υπόθεση του best seller μυθιστορήματος «Fifty Shades of Grey», η οποία πραγματεύεται την σαδομαζοχιστική σχέση ανάμεσα σε έναν πλούσιο επιχειρηματία και μια φοιτήτρια λοχοτεχνίας, η οποία υπογράφει ένα έγγραφο συμφωνώντας να συμμετέχει στις... kinky απαιτήσεις του!

Η γυναίκα από την Ιταλία, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά, παντρεύτηκε το 2006 - όταν ήταν 24 ετών - έναν άντρα 10 χρόνια μεγαλύτερό της. Σύμφωνα με το έγγραφο που υπέγραψαν και οι δύο ο σύζυγός της κατονομαζόταν ως ο «αφέντης» και εκείνη ως... «σκλάβα» του!

Οι δυο τους είχαν συμφωνήσει ότι ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να του ζητήσει να σταματήσει... αυτά που της έκανε... θα ήταν η χρήση της κωδικής λέξης «Mario», ή χτυπώντας με το χέρι της 3 φορές σε μια επιφάνεια, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Telegraph.

«Η σκλάβα συμφωνεί να υπακούει και να προσφέρει τον εαυτό της για την ικανοποίηση και τις επιθυμίες του αφέντη της. Συμφωνεί να του παραδίδει το κορμί της προκειμένου να το χρησιμοποιεί όπως εκείνος επιθυμεί» έλεγε μεταξύ άλλων το έγγραφο της συμφωνίας τους, ενώ υπήρχε και συγκεκριμένη λίστα με τις «δραστηριότητες» στις οποίες μπορούσε να προβεί ο «αφέντης», όπως για παράδειγμα το να της κάνει σημάδια στο κορμί.

Οι δυο τους χώρισαν πριν από ένα χρόνο και από την πλευρά του ο άντρας ισχυρίζεται ότι όλες οι ενέργειές τους ήταν συναινετικές και πως εκείνη είχε υπογράψει το σχετικό έγγραφο πρόθυμα.

Λιπαρα τροφιμα που βοηθουν στην απωλεια βαρους

Λιπαρά τρόφιμα που βοηθούν στην απώλεια βάρους (3)

Κι όμως, υπάρχουν τροφές πλούσιες σε υγιή λίπη, που είναι ωφέλιμες για την υγεία και μπορεί να βοηθήσουν στην απώλεια βάρους.
Γνωρίζετε ήδη ότι τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε κορεσμένα λίπη, είναι για τις αρτηρίες σας, σα να ρίχνετε πάνω τους δυνατή κόλλα! Αλλά δεν είναι όλα τα λίπη ίδια.
Τα τρόφιμα με υγιή λίπη, δεν είναι μόνο ωφέλιμα για την καρδιά, αλλά αποτελούν επίσης το καλύτερο σνακ για τον έλεγχο της πείνας και την προώθηση της απώλειας βάρους, σύμφωνα με τους ειδικούς. Αυτά περιλαμβάνουν τα υγιή λίπη που βρίσκονται στην καρύδα, στο ελαιόλαδο και στο λάδι canola, καθώς και στα τρόφιμα με ωμέγα-3 DHA: καρύδια, μακαντάμια και σπόροι chia.. Με λίγα λόγια, τα συγκεκριμένα έλαια και οι τροφές που τα περιέχουν, μπορεί να βοηθήσουν στην απώλεια βάρους και τη μείωση των πόντων στη μέση.
Μετά από έρευνα στην κλινική του Κλίβελαντ, οι ειδικοί προτείνουν την κατανάλωση αυτών των ελαίων πριν από το γεύμα και ιδιαίτερα το πρωί όταν ξυπνάμε. Επίσης, προτείνεται η κατανάλωσή τους χωρίς να μαγειρεύονται ή να ζεσταίνονται.
Η κατανάλωση 70 έως 140 θερμίδων αυτών των λιπαρών τροφών, 25 λεπτά πριν το γεύμα, βοηθά στον έλεγχο της όρεξης. Αυτό μεταφράζεται με περίπου δύο κουταλάκια του γλυκού ενός υγιούς λαδιού στο φαγητό σας ή 6 καρυδιά ή 8 μακαντάμια. Λίγο υγιές έλαιο -70 έως 140 θερμίδες- πριν από ένα γεύμα, διεγείρει την απελευθέρωση της ορμόνης cholycystokinin από το εντερικό τοίχωμα, δημιουργώντας το αίσθημα πληρότητας στο στομάχι.
Επιπλέον, τα παραπάνω υγιεινά έλαια, μπορεί να μειώσουν τον κίνδυνο για καρκίνο, να βελτιώσουν τη μακροπρόθεσμη μνήμη, να μειώσουν τη φλεγμονή και τα επίπεδα της χοληστερόλης και της αρτηριακής πίεσης. Τέλος, κάνουν το δέρμα να φαίνεται πιο όμορφο, μειώνοντας την ακμή, την ξηροδερμία και τις πρόωρες ρυτίδες.
Συμπέρασμα: Η απώλεια βάρους και η ευζωία, δεν απαιτούν να διώξετε όλα τα έλαια από τη διατροφή σας. Σας προτείνουμε οκτώ σνακ που περιέχουν υγιή λίπη που ελέγχουν την πείνα και κάνουν καλό, τόσο στη σιλουέτα, όσο και στην υγεία σας.
  • Αυγά Ωμέγα 3
Λιπαρά τρόφιμα που βοηθούν στην απώλεια βάρους (2)
Τα συγκεκριμένα αυγά παράγονται από κότες που τρέφονται αποκλειστικά με φυσικές τροφές εμπλουτισμένες με βότανα και αρωματικά φυτά, προσδίδοντάς τους μία πολύ ευχάριστη γεύση και ενισχυμένα λιπαρά Ω3. Τα λιπαρά Ω3 είναι εξαιρετικά ωφέλιμα για τον οργανισμό γιατί συμβάλλουν στην παραγωγή της καλής χοληστερόλης και μειώνουν τον κίνδυνο καρδιοπάθειας και άλλων ασθενειών. Βράστε τα και απολαύστε το πρωί ή το απόγευμα ως σνακ.
  • Ένα υγιεινό μείγμα
Φτιάξτε το δικό σας μείγμα από υγιεινά λίπη, συνδυάζοντας καρύδια με αποξηραμένα φρούτα όπως σταφίδες, cranberries και βερίκοκα. Τα καρύδια αποτελούνται από 15% πρωτεΐνη, 15% υδατάνθρακες και 65% υγιή έλαια. Έχουν επίσης μια ιδανική αναλογία ω-3 και ω-6 λιπαρών οξέων.
  • Λιναρόσποροι στη σαλάτα
Λιπαρά τρόφιμα που βοηθούν στην απώλεια βάρους (5)
Μόλις 2 κουταλιές της σούπας σπόροι λιναριού, περιέχουν σχεδόν 200% της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Φτιάξτε το δικό σας λάδι για σαλάτα, συνδυάζοντας 2 κουταλιές της σούπας ξίδι, 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, 1 κουταλάκι του γλυκού νέκταρ αγαύης, 1/4 κουταλάκι του γλυκού ξηρά μουστάρδα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
  • Μακαντάμια σε άπαχο γιαούρτι
Το 83% των λιπών που βρίσκονται στα μακαντάμια, είναι «καλά λιπαρά», κάνοντας αυτή την τροφή, πραγματικά «θησαυρό». Προσθέστε 1/4 του φλιτζανιού μακαντάμια στο αγαπημένο σας άπαχο γιαούρτι και μερικά μούρα ή άλλα φρούτα και θα έχετε ένα υγιεινό και με λίγες θερμίδες σνακ.
  • Mini bruschetta
Λιπαρά τρόφιμα που βοηθούν στην απώλεια βάρους (1)
Πάρτε μια φέτα ψωμί ολικής άλεσης, αλείψτε την με 1/2 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο και προσθέστε μικρούς κύβους ντομάτας και ελιάς. Θα προσλάβετε υγιή λίπη, τόσο από το ελαιόλαδο, όσο και από τις ελιές (τα τρία τέταρτα του λίπους που βρίσκεται στις ελιές, είναι «καλό» λίπος). Επίσης, οι ελιές είναι μια πολλή καλή πηγή σιδήρου.
  • Μια χούφτα αμύγδαλα
Για ένα γρήγορο και υγιεινό σνακ, δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο από μια χούφτα αμύγδαλα. Δεν είναι μόνο πλούσια σε υγιεινά λίπη και βιταμίνη Ε, αλλά έχουν και λίγες θερμίδες (23 αμύγδαλα έχουν μόνο 162 θερμίδες). Επίσης είναι γεμάτα με άλφα-λινολενικό οξύ, το οποίο βοηθά το σώμα στην καύση του λίπους.
  • Ελληνική… Guacamole
Λιπαρά τρόφιμα που βοηθούν στην απώλεια βάρους (4)
Πολτοποιήστε ένα αβοκάντο, προσθέστε ψιλοκομμένες ελιές και ντομάτες και πασπαλίστε με τυρί φέτα και ιδού… μια υγιεινή και ελληνική εκδοχή guacamole που μπορείτε να απλώσετε στο ψωμί. Το αβοκάντο είναι ένα από τα λίγα φρούτα με «καλά» λίπη και πολύ ωφέλιμο.
  • Τροπικό πράσινο Smoothie
Σε ένα μπλέντερ, αναμίξτε 2 φλιτζάνια φρέσκο γάλα αμυγδάλου, 1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας, 1 κουταλιά της σούπας σκόνη ακατέργαστο κακάο, 1/2 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα από σπανάκι και 1/2 φλιτζάνι παγάκια. Ανακατέψτε μέχρι να γίνει λείο και γαρνίρετε με κομμάτια από καρύδα. Το λάδι καρύδας είναι ένα υγιές έλαιο και το σπανάκι είναι γεμάτο ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.

Πηγή: clickatlife.gr

Tσιμουδια για τον σφαγεα του ΑΝΤ1!


Από τον Γιώργο Καραμπελιά
Το θράσος του Κυριακού ξεπερνάει κάθε όριο. Αφού πρώτα εγκαινίασε την πλημμύρα των τουρκικών σήριαλ που, ξεκινώντας από το άθλιο κανάλι του, επεκτάθηκαν στοΜέγκα των νταβατζήδων και στον Άλφα του γνωστού Κοντομηνά, τώρα αποτολμάει ένα ακόμα βήμα: Να παρουσιάσει, με τυμπανοκρουσίες, έναν σφαγέα του ελληνικού και τωνλοιπών βαλκανικών λαών, τονΣουλεϊμάν, ως ήρωα, στην ελληνική τηλεόραση.
Ο Σουλεϊμάν υπήρξε ένας από τους απηνέστερους διώκτες του ελληνισμού, κατέλαβε τη Ρόδο, σφαγίασε και εξανδραπόδισε τον λαό της Κέρκυρας, μαζί δε με τον Σελίμ Α΄, τον οποίον διαδέχτηκε, ήταν ένας από τους οργανωτές των μεγάλων εκστρατειών του παιδομαζώματος.
Το 2011 ξεκίνησε ο Σκάι, με τη συκοφαντία του ελληνισμού και της Επανάστασης του 1821. Τώρα, αφού οι Έλληνες εθίστηκαν στα τουρκικά σήριαλ, ο Κυριακού πραγματοποιεί ένα νέο βήμα και προβάλλει τον βασικό οργανωτή του οθωμανικού κράτους, ως το πρότυπο για το νεοθωμανικό μέλλον που μας προετοιμάζει η ευτελισμένη ελίτ-αλήτ της χώρας.
Όλοι οι τζάμπα μάγκες, πολιτικοί, και άλλοι ψευδοδιανοούμενοι που συνήθως διαμαρτύρονται, δεν βγάζουν τσιμουδιά για το νέο έγκλημα που διαπράττεται όχι μόνο ενάντια στη ιστορία, αλλά στο παρόν και το μέλλον μας. Ακόμα και οι φασισταράδες της Χρυσής Αυγής, που ξέρουν μόνο να εμέσσουν υλακές ενάντια στη δημοκρατία, δεν βγάζουν τσιμουδιά για το ανοσιούργημα του Κυριακού. Εξάλλου ο Παπαδόπουλος, τον οποίο εκθειάζουν, ήταν ο πρώτος ανοικτός υμνητής του νεοθωμανισμού που πρότεινε ομοσπονδία Ελλάδας και Τουρκίας.
Βέβαια δεν περιμένουμε από τον Σύριζα να πάρει θέση για το ζήτημα, αλλά ο Καμμένος και οιΑνεξάρτητοι Έλληνες; Και τι κάνει η κυβέρνηση που ξέρει μόνο τα δώρα των συνταξιούχων να πετσοκόβει; Πότε άραγε θα πληρώσει τα χρέη του ο Κυριακού;
Εναπόκειται στον πατριωτισμό των Ελλήνων να οργανώσουν μια εκστρατεία ενάντια στην προβολή αυτού του ανοσιουργήματος, και να υποχρεώσουν όλες τις πολιτικές και «πνευματικές» δυνάμεις της χώρας να πάρουν θέση, καθώς και να μποϋκοτάρουν τόσο τη συγκεκριμένη εκπομπή, όσο και τα τουρκοκάναλα συνολικά… Αυτό άλλωστε φοβάται και ο Κυριακού και επέσπευσε κατά ένα μήνα την προβολή του σήριαλ, για να μας πιάσει στον ύπνο. Εξάλλου, όπως διαφημίζει στα τρέιλερ του σήριαλ, ο Σουλεϊμάν παντρεύτηκε μια Ελληνίδα σκλάβα του. Αυτό ακριβώς είναι το όνειρό τους: να είναι τα γιουσουφάκια των Τούρκων και του Ερντογάν. Μήπως όμως έχουν λογαριάσει χωρίς τον ξενοδόχο;






ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! "Αν πειραξεις τον ταδε-πρωην κυβερνητικο στελεχος στο υπ. Εθνικης Αμυνας-θα κυνηγαμε εσενα και την οικογενεια σου ως τα δισεγγονα σου...

Πως ο Σόρος σόκαρε τον Έλληνα μεγαλοεπιχειρηματία-φίλο του που τον φιλοξενούσε στην θαλαμηγό και η κλοπή των διαλόγων που κόβουν την ανάσα!


Από τον Τζο Πέσι

Σε θαλαμηγόΈλληνα επιχειρηματία-κάπου στο βόρειο Αιγαίο- με τον οποίοέκαναν πετυχημένες μπίζνες στα Βαλκάνιαφιλοξενήθηκε για λίγες μέρες ο Τζορτζ Σόρος. 

Ο ανήσυχος τζογαδόρος του χρήματος δεν έκρυβε την ανησυχία του για τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Εκτίμησε μάλιστα πως ο μόνος τρόπος για να επανεκλεγεί ο Μπαράκ Ομπάμα είναι να στηθεί ένα σκηνικό πολέμου με πιο πρόσφορο εκείνο με το Ιράν. «Μόνο έτσι θα αλλάξει η ατζέντα και θα φύγει-έστω και για λίγο-η Οικονομία από την πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος της αμερικανικής κοινής γνώμης, κάτι που ευνοεί τον Ρόμνευ...»

Ο Σόρος κάτω από τον καυτό ήλιο του Αιγαίου μιλούσε πολύ συχνά για τα αγαπημένο του θέμα που δεν είναι άλλο από την είσοδο της Ελλάδας στο ΔΝΤ.

Ο Ντομινίκ είχε πει στον Γιώργο πως μ΄αυτό που πας να κάνεις θα καταστρέψεις το έθνος σου. Εκείνος δεν τον άκουσε. Ο Γιώργος (Παπανδρέου) είχε μπουχτίσει από την διαφθορά που υπήρχε στην Ελλάδα και πίστευε ότι με κάποιο τρόπο έπρεπε να συνετίσει τους Έλληνες. Διάλεξε τον πλέον επώδυνο. Όταν το συνειδητοποίησε ήταν πολύ αργά. Μπουχτισμένος με τους Έλληνες διηγούνταν ιστορίες εκβιασμών και διαφθοράς με πρωταγωνιστές δικούς σας αξιωματούχους.

Έλεγε για παράδειγμα πως όταν είχε επισκεφθεί την Κρήτη σαν πρωθυπουργός αμέσως μετά τις εκλογές του 2009, τον πλησίασε μια ομάδα μαυροντυμένων κρητικών για τους οποίους αρχικά πίστευε ότι είναι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ. Κάποιος από αυτούς του είπε απειλητικά

-Αν πειράξεις τον τάδε-πρώην κυβερνητικό στέλεχος στο υπ. Εθνικής Άμυνας-θα κυνηγάμε εσένα και την οικογένειά σου ως τα δισέγγονά σου...

Αυτή η ιστορία είναι μία από τις πολλές που κούμπωναν σ΄αυτά που πιστεύει ο πρώην πρωθυπουργός για σας τους Έλληνες...»

Ο επιχειρηματίας τον άκουγε με προσοχή.

Άλλωστε ο Σόρος τον είχε βοηθήσει να καταφέρει ένα καίριο επικοινωνιακό χτύπημα στον πρώην πρωθυπουργό. Μόνο που τώρα πλέον το κύριο μέλημά του ήταν η έλλειψη ρευστότητας που τον έκανε να κλονίζεται. 

Προσπάθησε να πείσει τον συνομιλητή του να ενδιαφερθεί ξανά για μπίζνες στην Ελλάδακαι μάλιστα για ένα τομέα φιλέτο που ενδιαφέρει σφόδρα τον επιχειρηματία μας. Ο Σόρος δεν έδειχνε ενδιαφέρον και άλλαζε την κουβέντα.

-Αυτή την πίτα την ελέγχουν έτσι κι αλλιώς Αμερικανοί και Ισραηλινοί, δεν μπορείς να μπεις εύκολα λόγω της συνεργασίας σου με τους Γερμανούς αλλά παρόλα αυτά θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω...

Τα λόγια του Σόρος ήχησαν κάπως παράξενα στ΄ αυτιά του συνομιλητή του μια και μαζί-τα δυο τους-έκαναν πριν λίγα χρόνια μπίζνες στα Βαλκάνια για χάρη των Γερμανών.

Ο δικός μας επέλεξε να μην μιλήσει. Ο Σόρος συνέχισε.

-Θα σου πρότεινα να περιμένεις τις εξελίξεις και να φροντίσεις να ρίξεις ξανά γέφυρες στηνοικογένεια Παπανδρέου. Η επιλογή σου να προσεγγίσεις τον Βενιζέλο είναι λάθος. Αν ο Ομπάμα χάσει τις εκλογές η Χίλαρυ θα επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο. Τότε μάλιστα ο Παπανδρέου θα ταξιδεύει χωρίς φόβο στην Αμερική και θα βρεθεί ξανά καβάλα στ΄άλογο. Κι αν θέλεις μπορώ να στοιχηματίσω μαζί σου, ότι κάποια στιγμή μέσα στα επόμενα δύο χρόνια στη χώρα σας θα γίνει δημοψήφισμα για να εκτονωθεί η εκρηκτική κατάσταση που θάχει δημιουργηθεί από την οργή της κοινωνίας για τα μέτρα. Εσύ τουλάχιστον ξέρεις πολύ καλά πως όλα αυτά γίνονται για να μοιρασθεί ο φυσικός πλούτος της χώρας σου (ορυκτός, μέταλλα, κλπ) και οι μισθοί να γίνουν στην κυριολεξία μισθοί πείνας όπως συμβαίνει στις περισσότερες χώρες με φυσικό πλούτο. Αυτή είναι η αλήθεια φίλε μου...Αλλά και πιο πολύ από την φτώχια θα πρέπει να σας τρομάζει το ασιατικό τσουνάμι μεταναστών που θα πέσουν σαν ακρίδες στην χώρα σου. Το «Δουβλίνο 2» θα είναι ευλογία μπροστά σ΄αυτά που έρχονται...Δεν μπορώ να φαντασθώ πως κάτω από αυτές τις συνθήκες θα μπορούσε να έχει απόδοση ο τζόγος. Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να εμπλακείς στα πετρέλαια και στα τρόφιμα. Το νερό μην το ακουμπήσεις, το "χειρίζονται" οιΙσραηλινοί. Όσο για τα μήντια αυτά θα είναι η καταστροφή σου. Πρόκειται για μαύρη τρύπα ιδιαίτερα τώρα με την επέλαση του ίντερνετ. Φύγε όσο μακριά γίνεται...»

Το τελευταίο ακούστηκε σαν μαχαιριά στην καρδιά του Έλληνα επιχειρηματία.

Άρχισε να συνειδητοποιεί πως κινδυνεύει να πληρώσει ακριβά το πάθος για τα διάφορα«ψώνια».

Στο πολυτελές σκάφος του ένας από το πλήρωμα ήταν για μήνες απλήρωτος. 

Την ώρα που το αφεντικό του συνομιλούσε με τον Σόρος εκείνος κατέγραφε την συνομιλία. Αυτή η συνομιλία την οποία «πούλησε» στον τωρινό μεγάλο αντίπαλο του επιχειρηματία-σπουδαίος νταβατζής επίσης-θα του άνοιγε την πόρτα για την επόμενη δουλειά. 

Τώρα πλέον είναι μέρος του πληρώματος του ανταγωνιστή επιχειρηματία, αλλά ετούτος εδώ, που είναι γάτα με πέταλα, το πρώτο που έκανε ήταν να του πάρει το κινητό και να το ξεψαχνίσει πριν το αντικαταστήσει με ένα από τα πολλά «δικά» του...

http://kourdistoportocali.com

Ο πατερας της χρονιας…



«Ο πεντάχρονος γιος μου θέλει να φοράει φορέματα. Δεν θέλησα να τον πείσω να μην φοράει φορέματα και φούστες», δήλωσε στο γερμανικό περιοδικό «EMMA» ο Γερμανός Nils Pickert, προσθέτοντας: «Επειδή δεν μπορούσε να βρει φίλους στο Βερολίνο με αυτήν τη συμπεριφορά -και μετά από αρκετή σκέψη- είχα μόνο μια επιλογή: να δυναμώσω για το γιο μου και να φορέσω και εγώ φούστες!». Αρχικά ο γιος του Pickert δίσταζε να φορέσει φορέματα δημόσια, φοβούμενος ότι θα αντιμετωπίσει απόρριψη από τους συμμαθητές του στο νηπιαγωγείο, γράφει το Gawker.

Όλα, όμως, άλλαξαν όταν ο πατέρας του μια μέρα αποφάσισε να βγει ντυμένος με γυναικεία ρούχα, προκαλώντας τόσο μεγάλη έκπληξη σε μια κάτοικο της περιοχής… που έπεσε με τα μούτρα πάνω σε ένα φανάρι! «Ο γιος μου ξεκαρδίστηκε στα γέλια», λέει ο Pickert, «και την επόμενη μέρα έβγαλε από τη ντουλάπα ένα φόρεμα. Στην αρχή το φορούσε μόνο τα Σαββατοκύριακα. Μετά το έβαλε και στο νηπιαγωγείο. Ναι, είμαι από αυτούς τους πατεράδες που προσπαθούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με τις αρχές της ισότητας. Δεν είμαι από τους ψευτο-διανοούμενους που μιλάνε για ισότητα και δικαιοσύνη και μόλις γεννιέται το παιδί τους γυρνάνε στην ασφάλεια και στα κλισέ των φύλων»!


ΠΗΓΗ: lifo.gr



Θα παθεις σοκ: Πασα λεφτα βγαζει καθε χρονο η Fontana di Trevi;

 

Το πιο πλούσιο συντριβάνι του κόσμου, είναι αυτό της Fontana di Trevi στη Ρώμη, καθώς τα κέρματα που ρίχνουν κάθε χρόνο οι επισκέπτες του είναι τόσα πολλά, που οι περισσότεροι δεν θα τα δούμε ποτέ στη ζωή μας!

Μερικοί από εσάς ίσως να έχετε αναρωτηθεί που πάνε τα χρήματα που ρίχνει ο κόσμος στα συντριβάνια και τί ποσό μπορεί να συγκεντρωθεί στο τέλος κάθε χρονιάς. 

 Συγκεκριμένα, στα νερά της Fontana di Trevi πέφτουν κάθε χρόνο κέρματα συνολικής αξίας περίπου 700.000 ευρώ!  

Φέτος μάλιστα έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, αφού μόλις στους 6 πρώτους μήνες έχει προσθέσει ήδη 540.000 ευρώ στα ταμεία της πόλης.  

Τα κέρματα συλλέγονται από ειδικούς υπαλλήλους με την επίβλεψη της αστυνομίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι κάτοικοι και οι επισκέπτες απαγορεύεται ρητώς να πάρουν οποιοδήποτε κέρμα από το συντριβάνι.

 

newsbomb

 

 

 

Ανεκδοτο: Μαο Μαο


Ένας Έλληνας, ένας Αμερικανός κι ένας Κινέζος πέφτουν μετά από αεροπορικό δυστύχημα στη ζούγκλα. Τους πιάνουν οι Μάο Μάο και τους πάνε στον φύλαρχο.

Φύλαρχος: Πάλι αυτοί; Και τι δεν τους έχουμε κάνει! Τους δείραμε, τους φαγαμε, τους συρρικνωσαμε, τι να τους κανουμε τωρα...

Πετάγεται τότε ο σοφός μάγος της φυλής:

Μάγος: Να τους κάνουμε ανθρωπολογική μελέτη. Το κάνουν σε όλο τον κόσμο. Λέγεται Big Brother! Θα τους κλείσουμε σε μια καλύβα για μια ώρα τον καθένα και θα παρακολουθήσουμε το πως ζουν!

Ενθουσιασμένοι οι Μάο Μάο φτιάχνουν την καλύβα, τη γεμίζουν και τρύπες για να  παρακολουθούν απ' έξω ό,τι γίνεται μέσα και αποφασίζουν να βάλουν μέσα στην καλύβα ένα τραπέζι γεμάτο φαγητά, μια λεκάνη νερο με ένα σαπούνι πλαι της, και την μις ΜΑο ΜΑο

Κλείνουν στην αρχή μέσα τον Αμερικάνο. Με το που βλέπει τη γκόμενα ορμαει και αρχίζει να κάνει έρωτα μαζί της. Μετά από 45 λεπτά κουράζεται κι πεφτει στο φαι με τα μουτρα. Στο τελευτάιο λεπτό πριν συμπληρωθέι η ώρα ριχνει ενα ψευτοπλυσιμο στο πουκαμισο του.

Αμερικάνος: Ω, εμείς στο Αμέρικα διασκεδάζουμε συνέχεια! Μετά τρώμε του σκασμού ε και άμα μείνει και χρόνος κάνουμε και καμια δουλειά!

Έρχεται η σειρά του Κινέζου. Με το που βλέπει το σαπούνι αρχίζει να πλένεται σαν τρελός. Μετά από 50 λεπτά σταματάει και τσιμπάει κάτι ψηλά από το φαγητό ε και στο τελευταίο λεπτό μπαλαμουτιάζει και λίγο τη γκόμενα.

Βγαίνει έξω, τον συγχαίρουν οι Μάο Μάο και τον ρωτουν γιατί έκανε ό,τι έκανε.

Κινέζος: Εμείς στην Κίνα δουλεύουμε συνέχεια για αυτό είμαστε και τόσο αναπτυγμένοι. Μετά τρώμε λίγο να παρουμε δυνάμεις, και άμα μείνει χρόνος διασκεδάζουμε και λίγο.

Έρχεται και η σειρά του Έλληνα. Μπαίνει αργά αργά μέσα και Κοιτάζει την καλύβα. Βγάζει το πουκάμισο, το πετάει δίπλα στη λεκάνη και φωνάζει στην μις ΜΑο ΜΑο : "Πλύντο μωρή!". Σκύβει αυτή να πλύνει το πουκάμισο, και οπως ηταν σκυμμενη παει απο πισω ο Ελληνας και κάνει αυτό που ολοι φανταζεστε. Πλένει αυτη, την πηδαει αυτος και καθε τόσο αρπάζει κι ένα κομμάτι κρέας από το τραπέζι και αρχίζει να τρώει. Αυτό συνεχίστηκε για μια ολοκληρη ώρα.

Βγαίνει έξω και έκπληκτοι οι Μάο Μάο μ 'αυτα που ειδαν τον ρωτούν γιατί έκανε ό,τι έκανε.

Έλληνας: Α ρε παιδιά, εμείς στην Ελλάδα ακολουθούμε ένα ρητό:
" ΑΝ ΔΕ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ, ΨΩΜΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ "

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger