Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απίστευτο: Εμβρυολόγος μπέρδεψε τα σπερμaτοζωάρια κατά την εξωσωματική

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013



Είναι από τα πιο απίθανα περιστατικά που όμως συμβαίνουν και μάλιστα από χέρι γιατρού!

Διαβάστε τι συνέβη σε μια οικογένεια όταν κατά τη διάρκεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης ο εμβρυολόγος τοποθέτησε «λάθος» σπερμaτοζωάριο! Σύμφωνα με τα perierga η Nancy Andrews από τη Νέα Υόρκη προσπαθούσε χρόνια μαζί με το σύζυγό της να αποκτήσουν ένα παιδί. Μετά από πολλές αποτυχημένες απόπειρες εξωσωματικής εν τέλει κατάφεραν να ακούσουν το πολυπόθητο νέο από το στόμα των γιατρών. 

Η εγκυμοσύνη της Nancy πήγε πολύ καλά και το ζευγάρι περίμενε με αγωνία να σφίξει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί. Όταν, όμως, η γυναίκα έφερε στον κόσμο το μωρό, όλοι κατάλαβαν το λάθος!

 Το νεογέννητο ήταν πιο σκούρο από όσο περίμεναν με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν μια σειρά από εξετάσεις και τεστ DNA προκειμένου να αποκαλυφθεί εν τέλει ότι ο εμβρυολόγος στην κλινική είχε μπερδέψει τα σπερματοζωάρια, χρησιμοποιώντας κατά λάθος σπέρμα άλλου άντρα για να γονιμοποιήσει τα ωάρια της Nancy.

Η δίμετρη κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ στην πρώτη της φωτογράφηση με μπικίνι [εικόνες]


Την πολυαναμενόμενη πρώτη της φωτογράφηση έκανε η 17χρονη κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ και του Άλεκ Μπάλντουιν για τη New York Post.

Οπλισμένη με μια αρμαθιά μπικίνι, την αυτοπεποίθηση που της δίνει το επώνυμό της και το ύψος της (σ.σ. 1,90) η Αϊρλαντ ανέβηκε πάνω ένα γιοτ στον ποταμό Hudson προκειμένου να κάνει την πρώτη της επίσημη φωτογράφηση ως μοντέλο του πρακτορείου IMG, με το οποίο υπέγραψε συμβόλαιο πριν από ένα μήνα.

Στο πλευρό της, όπως πάντα, η μαμά της Κιμ που επιμένει να πηγαίνει στις φωτογραφήσεις και να της δίνει συμβουλές για το πως να ποζάρει.

Η Αϊρλαντ, που όλοι θεωρούν ότι πολύ σύντομα θα κάνει το άλμα στην υποκριτική, τα πήγε μια χαρά. Παρόλο που οι θερμοκρασίες άγγιζαν το μηδέν.

Η φωτογράφηση έγινε για λογαριασμό της New York Post. Ενώ ακολουθούν αντίστοιχες στο Vanity Fair και το περιοδικό W.

http://www.iefimerida.gr

Η ιστορία της 17χρονης που επέζησε από 15 τσεκουριές του αδερφού της!



Συγκλονιστική είναι η ιστορία μίας 17χρονης Πακιστανής η οποία επέζησε 15 χτυπημάτων με τσεκούρι που προήλθαν από τον αδερφό της. 

 Αιτία της φριχτής επίθεσης ήταν το γεγονός ότι η κοπέλα δεν ήθελε να μείνει με τον βίαιο άντρα με τον οποίο την είχαν παντρέψει, συνεπώς για την οικογένειά της έπρεπε να πεθάνει για λόγους τιμής.

Σε ηλικία μόλις 12 ετών(!), η Γκιουλ Μίνα παντρεύτηκε έναν 60χρονο άνδρα αντί να συνεχίσει την φοίτηση της σε σχολείο του Πακιστάν. Ο σύζυγος της την χτυπούσε σε καθημερινή βάση, παρά τα δάκρυα και τα παρακάλια της ανήλικης να σταματήσει.
«Η οικογένεια μου επίσης με χτυπούσε κάθε φορά που διαμαρτυρόμουν για όσα συμβαίνουν στον γάμο μου», δήλωσε η Μίνα στο CNN. «Μου έλεγαν ότι ανήκω στο σπίτι του άνδρα μου και ότι τώρα αυτή είναι η ζωή μου. Έτσι, προσπάθησα πολλές φορές να δηλητηριάσω τον εαυτό μου, αλλά δεν πέτυχε».

Πέρυσι το Νοέμβριο, η Γκιουλ μάζεψε ό,τι μπορούσε από τα πράγματα της και απέδρασε με ένα νεαρό αφγανό άνδρα για το Τζαλαλαμπάντ. «Μισούσα τη ζωή μου και ήθελα να αποδράσω», δήλωσε.

«Όταν έφυγα, γνώριζα πολύ καλά ότι είναι επικίνδυνο. Ήξερα ότι θα με ψάξουν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν περίμενα αυτό που ακολούθησε. Ηλπιζα σ' ένα καλύτερο μέλλον.»

Μέσα σε δύο μέρες, τους εντόπισε ο αδερφός της και τους επιτέθηκε με τσεκούρι. Ο νεαρός έχασε την ζωή του, ενώ η Μίνα επέζησε ύστερα από 15 βάναυσα χτυπήματα. Ο αδερφός της πίστευε ότι την είχε σκοτώσει και με αυτή την ιδέα επέστρεψε στην οικογένεια τους.

Οι χειρουργοί κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή, αν και η κοπέλα είχε χάσει πολύ αίμα. Η οικογένεια της την αποκλήρωσε και οι πακιστανικές αρχές αρνήθηκαν να την στηρίξουν. Απεναντίας, οι γιατροί στάθηκαν στο πλευρό της και της πλήρωσαν τα φάρμακα δύο μηνών. Αργότερα, την ανέλαβαν οι υπεύθυνες του φιλανθρωπικού συλλόγου για την προστασία των Αφγανών γυναικών που εδρεύει στην Καμπούλ.

Η διευθύντρια του συλλόγου, Μανίτζα Ναντέρι, αναφέρει ότι η Γκιουλ δεν μπορεί πια να φάει μόνη της και φορά πάνα. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι οι αυτοκτονικές της τάσεις διατηρούνται μέχρι σήμερα.

Σκηνοθέτης ήθελε να βοηθήσει τους άστεγους και τελικά πέθανε από το κρύο [βίντεο]



Ποιος να το πίστευε αυτό που συνέβη σε νεαρό σκηνοθέτη γυρίζοντας ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τους άστεγους που κοιμούνται στους δρόμους, θέλοντας να εντυπωσιάσει τους υπεύθυνους του Chanel 4.
Ο Λι Χάλπιν είχε προγραμματίσει να περάσει αυτή την εβδομάδα στους δρόμους του Νιούκαστλ για να δείξει πώς βιώνουν τη ζωή οι άστεγοι, δίνοντας πραγματικά μαθήματα δημοσιογραφίας στο Channel 4.
Σε ένα βίντεο που εξηγεί το έργο του, υποστήριξε ότι υπέβαλε αίτηση για μια θέση στο Channel 4 στο πρόγραμμα ερευνητικής δημοσιογραφίας.
Δήλωσε μάλιστα ότι ήθελε να δείξει στο κανάλι ότι θα μπορούσε να ανταπεξέλθει άφοβα σε δύσκολα ρεπορτάζ , όπως για παράδειγμα το να περάσει μια εβδομάδα στον κόσμο των αστέγων.
Φαίνεται όμως ότι το παράκανε…
Tρεις μέρες μετά το έργο του ταλαντούχου Λι, ο οποίος ζούσε με την οικογένειά του στο Heaton,βρέθηκε νεκρός σε ξενώνα στο Γουέστγκειτ του Νιούκαστλ.
Δεν είναι ακόμα γνωστό το πώς πέθανε, αλλά, όλοι οι φόβοι για τον 27χρονο σκηνοθέτη ότι υπέκυψε από υποθερμία φαίνεται να επιβεβαιώνονται. Εκπρόσωπος του Met Office επιβεβαίωσε ότι η χαμηλότερη καταγεγραμμένη θερμοκρασία στο Νιούκαστλ νωρίς το πρωί στις 3 Απριλίου ήταν γύρω στους -4.2˚C.
Φίλοι του φιλόδοξου σκηνοθέτη έκαναν αφιέρωμα στον Λι αναφέροντας ότι «στη ζωή δεν φοβόταν τίποτα, ζούσε στα άκρα και ήταν ένα μαγκάκι», κάνοντας λόγο για την «υπέρτατη θυσία» του εκδηλώνοντας την ευαισθητοποίησή του προς τη μερίδα των αστέγων.
Ο Λι είχε μιλήσει με τους φίλους του για το πόσο ανυπομονούσε για το έργο αυτό και μάλιστα είχε ζητήσει την Κυριακή από 1.500 άτομα που τον ακολουθούσαν στο Twitter, αν είχαν να του δανείσουν έναν υπνόσακο.
Δυστυχώς ο υπνόσακος δεν βρέθηκε στο σημείο που κοιμόταν ο νεαρός σκηνοθέτης με αποτέλεσμα να μην ξυπνήσει ποτέ και το ντοκιμαντέρ να μείνει να τον… θυμίζει.


http://www.koolnews.gr

Σπάνιο ζώο, μεταλλαγμένο ή εξωγήινη μορφή ζωής; (φώτο)




Αν και δεν του φαίνεται αυτό είναι ένα πολύ σπάνιο ζώο, πράσινο σαν ένα σπασμένο φυτό αλόης. Το περίεργο ζώο μοιάζει περισσότερο να είναι μεταλλαγμένο ή εξωγήινο. Λένε ότι βρέθηκε κάπου στη Νότια Αμερική.


Πόσα άγνωστα ζώα εξακολουθούν να υπάρχουν χωρίς ούτε καν στη φαντασία μας να μπορούμε να συλλάβουμε το σχήμα τους ;





Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι στην πραγματικότητα, είναι ένα είδος φυτού που καλύπτει τα γονιμοποιημένα ωάρια από ορισμένους αστερίες, καρχαρίες και χίμαιρες.


Τελικά τι ακριβώς είναι στ' αλήθεια;


Η απίστευτη ιστορία του… ακέφαλου κοτόπουλου!




Η ιστορία του Μάικ (σ.σ. όπως ονομάστηκε το «διάσημο» κοτόπουλο) είναι γνωστή σε ολόκληρη την Αμερική, καθώς οι λεπτομέρειές της συγκλόνισαν όσους την παρακολούθησαν από κοντά αλλά και εκείνους που τη διάβασαν στον Τύπο της εποχής. Ο Μάικ, λοιπόν, γεννήθηκε την Άνοιξη του 1945 στη φάρμα των Όλσεν, στο Κολοράντο των ΗΠΑ, και ήταν εξ αρχής ένα αρτιμελές κοτόπουλο. Η πορεία της ζωής του, βέβαια, ήταν προδιαγραμμένη: πάχυνση για έξι περίπου μήνες, σφαγείο και… μαγείρεμα! Τίποτα πρωτότυπο θα μου πείτε για ένα κοτόπουλο!

Ο κ. Όλσεν ανέλαβε το δύσκολο έργο της σφαγής του Μάικ, μαζί με αρκετά ακόμη κοτόπουλα. Μια πράξη που την έκανε καθημερινά και με μεγάλη, μάλιστα, επιτυχία! Εδώ, όμως, αρχίζουν τα δύσκολα ή καλύτερα τα… παράξενα! Μόλις ο Όλσεν έκοψε το κεφάλι του κοτόπουλου, το σώμα του συνέχισε να είναι ζωντανό, αφού, όπως είναι ευρέως γνωστό, τα κοτόπουλα μπορούν και ζήσουν για λίγη ώρα χωρίς το κεφάλι τους. Ο Μάικ, όμως, κατάφερε να ζήσει μέχρι την επόμενη μέρα. Οι Όλσεν παραξενεύτηκαν και αποφάσισαν να ταϊσουν το κοτόπουλο για να δουν πόσες μέρες μπορεί να αντέξει χωρίς… κεφάλι!

Έτσι ο Λόιντ Όλσεν άλεσε σιτάρι, το ανακάτεψε με νερό και του το χορήγησε με ένα σταγονόμετρο από το λαρύγγι. Έκπληκτος διαπίστωσε πως το κοτόπουλο μέρα με τη μέρα έπαιρνε βάρος, έτριβε τα φτερά του με το ανύπαρκτο κεφάλι του και κακάριζε βγάζοντας έναν ήχο που ερχόταν κατευθείαν από το λαρύγγι του. Γρήγορα «το θαύμα του ακέφαλου κοτόπουλου» που ζούσε στη φάρμα των Όλσεν μαθεύτηκε και ο Μάικ έγινε διάσημος! Συνεχίζοντας να ζει χωρίς… κεφάλι, πρωταγωνίστησε σε πολλά shows στην Αμερική, ενώ το περιοδικό “Life” δημοσίευσε εκτενές άρθρο με την ιστορία του έξι μήνες μετά τον αποκεφαλισμό του.

Έφτασε, μάλιστα, να κερδίζει περίπου 4.500 δολάρια τη μέρα από τις παραστάσεις του! Αρκετός κόσμος δεν πίστεψε την ιστορία του Μάικ, γεγονός που ανάγκασε τους Όλσεν να επισκεφθούν ειδικούς αλλά και γιατρούς για να επιβεβαιώσουν πως το «θαύμα» ήταν αληθινό και όχι κάποια καλοστημένη φάρσα! Η εξήγηση ήταν απλή: Το μεγαλύτερο μέρος του κεφαλιού του Μάικ είχε κοπεί αλλά το ένα αυτί, η καρωτίδα και ο εγκεφαλικός του μίσχος είχαν μείνει άθικτα, ενώ ένας θρόμβος τον προστάτευσε από το να πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία. Ο Μάικ πέθανε στις αρχές του 1947, ενώ οι 18 μήνες της «πολυτάραχης» ζωής του ενέπνευσαν συγγραφείς, σεναριογράφους και καλλιτέχνες. Επιπλέον, από το 1999 διοργανώνεται κάθε χρόνο στη γενέτειρά του το περίφημο Φεστιβάλ «Ημέρα του Μάικ, του Ακέφαλου Κοτόπουλου», στις 17 Μαϊου.



Δείτε το μεγαλύτερο κέρατο που υπήρξε ποτέ!




Το μεγαλύτερο κέρατο στον κόσμο σε βόδι  μετρήθηκε 95,25 εκατοστά στις 6 Μαΐου 2003 και ανήκει σε μια αφρικάνικη ράτσα. Το βόδι ανήκε στη Janice Wolf  στο Gassville, Αρκάνσας των ΗΠΑ. Δυστυχώς, πέθανε αβοήθητο στις 3 μ.μ. στις 22 Μαΐου 2010 από καρκίνο που ανέπτυξε στο ένα κέρατο.

Διεθνής ποδοσφαιριστής έμαθε ότι το παιδί που έφερε στον κόσμο η αγαπημένη του δεν ήταν δικό του!



Ένα τεστ πατρότητας και όλα βγαίνουν αληθινά! Μπορεί στα τέλη του Φλεβάρη να γιόρταζε την γέννηση του γιου του όμως έναν μήνα μετά ήταν ήδη χωρισμένος!

Ο λόγος για τον διεθνή επιθετικό, Ζερμέν Ντεφόε, ο οποίος έμαθε ότι το παιδί που έφερε στον κόσμο πριν από ενάμιση μήνα η πρώην αγαπημένη του, Αν-Μαρί Μουρ δεν είναι τελικά δικό του! Όπως αναφέρει η espresso, o στράικερ της Τότεναμ νόμιζε ότι είναι ο πατέρας του μικρού Τζόσουα-Τζέιμς έπειτα από μια σύντομη σχέση που είχε με την Αν-Μαρί, όμως αποδείχθηκε ότι η χαρά του για τον πρώτο του γιο δεν κράτησε πολύ. Οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή ανακοίνωσαν ότι το τεστ DNA στο οποίο υποβλήθηκε ο μπόμπιρας έδειξε ότι δεν έχει σχέση με τον Ντεφόε, ο οποίος προφανώς στο ενδιάμεσο διάστημα κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση του. Φαίνεται ότι είτε είχε υποψίες είτε κάποιος τού άνοιξε τα μάτια και ζήτησε από την Αν-Μαρί να γίνει τεστ πατρότητας, όπως συνέβη. Ο Ντεφόε αρνήθηκε φυσικά να κάνει οποιαδήποτε δήλωση, αφού ήδη είχε γίνει ρεζίλι, όταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε δηλώσει ότι είναι ευλογημένος με τη γέννηση του Τζόσουα-Τζέιμς: «Έχω έναν γιο πια, οπότε θα παλέψω σκληρά για να γίνω καλύτερος άνθρωπος και να αποτελέσω υπόδειγμα για εκείνον. Περνάω χρόνο μαζί του, τον ταΐζω, τον βάζω για ύπνο, του αλλάζω τις πάντες. Κάνω ό,τι χρειάζεται. Είναι το πρώτο μου παιδί και είναι απίστευτη εμπειρία. Αλλάζει όλη τη ζωή σου, τον τρόπο που σκέφτεσαι. Νιώθω ευλογημένος».


http://www.gossip-tv.gr

Ο παντρεμένος παρουσιαστής και η… απιστία του με νεαρή ηθοποιό


Γνωστός παρουσιαστής απάτησε την σύζυγό του με μια πιο μικρή γυναίκα και μάλιστα από τον χώρο του θεάματος και συγκεκριμένα της υποκριτικής.

Μπορεί ο γάμος του να είναι σημαντικός για εκείνον ωστόσο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα συναισθήματα και το πάθος του και τελικά απίστησε με μια νεαρή ηθοποιό. 

Αν και γνωρίζει πως κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου καλό για τον γάμο του και την οικογένεια που έχει ήδη, φαίνεται όμως πως κάποια πράγματα ξεπερνούν την λογική και το «πρέπει»…

gossip-tv

Σάλος στη Ρόδο από μια...Ρωσίδα!


Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το περασμένο Σάββατο το βράδυ σε γνωστό bar-club της πόλης μεταξύ ενός ιδιοκτήτη μεταφορικής εταιρίας και ενός γνωστού και αρκετά κοσμικού του νησιού 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Την περασμένη Τρίτη 26 Μαρτίου μια Ρωσίδα επισκέφθηκε το υποκατάστημα μεταφορικής εταιρίας στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Βοτανικό. Η εν λόγω εταιρία έχει έδρα την Ρόδο και διαθέτει και κάποια υποκαταστήματα στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Η Ρωσίδα απευθύνθηκε στον υπεύθυνο του υποκαταστήματος και μάλιστα σύμφωνα με τις έγκυρες πληροφορίες απαίτησε να επικοινωνήσει και με τον ιδιοκτήτη κάτι που τελικά δεν συνέβη. Ο υπεύθυνος του υποκαταστήματος της μεταφορικής εταιρίας μετέφερε τηλεφωνικά στον ιδιοκτήτη το αίτημα της Ρωσίδας το οποίο έγινε και δεκτό! 

ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ;;; 

Η Ρωσίδα ήθελε να μεταφέρει όλο της το νοικοκυριό από Αθήνα προς Ρόδο. Μέχρι εκεί όλα καλά. Η Ρωσίδα ζήτησε να μάθει το κόστος της μεταφοράς και όταν έλαβε την προσφορά έδωσε ως παραλήπτη του τιμολογίου το όνομα του γνωστού Ροδίτη. Ο ιδιοκτήτης της μεταφορικής γνωρίζοντας πολύ καλά και μάλιστα προσωπικά τον συγκεκριμένο κύριο δεν έφερε καμία αντίρρηση. Να σημειώσουμε ότι ο εν λόγω κύριος ουδέποτε στο παρελθόν έδωσε αφορμή να συζητηθεί στον εμπορικό κόσμο του νησιού το όνομα του για καθυστερήσεις πληρωμών κ.λ.π. Αντιθέτως είναι κύριος στις συναλλαγές του με όλη τη σημασία της λέξης. 

Μετά από τρείς μέρες λοιπόν και συγκεκριμένα την Παρασκευή 29 Μαρτίου τα πράγματα έφτασαν κανονικά στην νέα οικία της Ρωσίδας στη Ρόδο. 

Μάλιστα λόγω της γνωριμίας του Ροδίτη με τον ιδιοκτήτη της μεταφορικής εταιρίας ανέβασαν το νοικοκυριό αφιλοκερδώς μέχρι τον τρίτο όροφο. Μέχρι εδώ όλα καλά! Την επόμενη μέρα το βράδυ σε γνωστό bar-club συναντήθηκαν τυχαία ο ιδιοκτήτης της μεταφορικής με τον κύριο που υποτίθεται θα εξοφλούσε το τιμολόγιο των 800 ευρώ περίπου. 

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες η συζήτηση έγινε ως εξής: 

-Aδερφέ όποτε έχεις χρόνο πέρνα για καφέ ,σου έχω και ένα τιμολογιάκη του μωρού… 

-Τι μου έχεις; 

-To τιμολόγιο της μεταφοράς… 

-Ποιάς μεταφοράς ,πλάκα μου κανείς;;; 

-Oχι ρε η δικιά σου μετέφερε προχθές τα πράγματα της στη Ρόδο και είπε ότι θα εξοφλήσεις εσύ το τιμολόγιο. 

–Ρε άσε την πλάκα ποια δικιά μου και ποιο τιμολόγιο,μήπως τα μπέρδεψες… 

-Κόψτε της μαλακίες 800 ευρώ είναι.. 

–Αδερφέ δεν ξέρω τι μου λες… 

-Τι λες ρε μαλάκα είναι η …………αφού πριν τρεις μήνες σας είδα και μαζί… 

Σε αυτό το σημείο ξεκίνησαν και τα «σκληρά Γαλλικά» μεταξύ των δυο αντρών που κάποια στιγμή αρπάχτηκαν στα χέρια και με την παρέμβαση τρίτων έληξε εκεί το θερμό επεισόδιο. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο συμβάν έλαβε χώρα στις 02:30 και μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων του bar. 
Oπότε όπως αντιλαμβάνεστε το σούσουρο καλά κρατεί.. γύρω από αυτό το συμβάν τις τελευταίες μέρες! 
Tώρα όσον αφορά το τιμολόγιο δεν γνωρίζουμε ποιος τελικά θα το εξοφλήσει… 

Πάντως το βέβαιο είναι ότι ο γνωστός Ροδίτης ουδεμία σχέση έχει τουλάχιστον στη παρούσα φάση με την συγκεκριμένη Ρωσίδα. 

Όσο για τον ιδιοκτήτη της μεταφορικής το φυσάει και δεν κρυώνει που πριν την μεταφορά δεν επιβεβαίωσε τα λεγόμενα τις Ρωσίδας!

πηγή:ifmedia.gr

ΕΙΔΗΣΗ-ΣΟΚ: ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ του Παντελίδη που του ΑΛΛΑΞΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ!



Είναι μια είδηση που κανείς δεν γνώριζε μέχρι πρότινος για τον Παντελή  Παντελίδη. Για το πρόβλημα υγείας που πέρασε που έμελλε να του αλλάξει όλη του την ζωή...
Για αλλού ξεκίνησαν τα επαγγελματικά του όνειρα και αλλού κατέληξαν. Το πρόβλημα με την υγεία του που του προέκυψε έγινε η αιτία να πάρει τραβήξει νέους επαγγελματικούς προορισμούς ο Παντελής Παντελίδης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν άκρως αποκαλυπτικός στην συνέντευξη που παραχώρησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο «ΔΡΟΜΟΣ FM». Είπε πράγματα που δεν είχε ξαναπεί δημόσια για την ζωή του... Όπως για το ότι το μεγάλο του όνειρο ήταν να γίνει ένας λαμπρός ποδοσφαιριστής. Ξεκίνησε μάλιστα να εργάζεται επαγγελματικά στο ποδόσφαιρο αλλά κάποια στιγμή οι γιατροί έκριναν αναγκαίο να σταματήσει επειγόντως, λόγω μιας υπερδιόγκωσης που πάθαινε η καρδιά του, από τις σκληρές προπονήσεις. Περνώντας ένα διάστημα στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις, κλήθηκε να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του. Πάντα μαζί με τον πατέρα του που είναι ο μεγάλος συμβουλάτορας του. Σειρά είχε για τον Παντελή το Πολεμικό Ναυτικό από το οποίο παραιτήθηκε πριν από δυο μήνες ουσιαστικά, αφού δεν μπορούσε να το συνδυάσει με την μεγάλη του αγάπη το τραγούδι. Λέγοντας χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής ότι απάντησε με χιούμορ τότε στον πατέρα του «Ότι καλύτερα να γίνω τραγουδιστής από ποδοσφαιριστής, αφού οι ποδοσφαιριστές καταλήγουν για την διασκέδαση τους στους τραγουδιστές»...

http://www.soknews.gr/

Αποσύρθηκε η διαφήμιση με τον γκέι νταλικέρη μετά από έντονες αντιδράσεις



Την απόσυρση της διαφήμισης, «Πού πάει το αγόρι», αποφάσισε η εταιρεία Αirfasttickets μετά τις έντονες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες φορέων μεταξύ των οποίων και της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας (ΟΦΑΕ).
Το τηλεοπτικό σποτ αποσύρεται μία ημέρα πριν από την επίσημη συζήτηση καταγγελίας στο Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας.
Σε ανακοίνωσή της η ΟΦΑΕ, η οποία απέστειλε και εξώδικο στη συγκεκριμένη εταιρεία, κάνει λόγο για βάναυση προσβολή προς τον κλάδο των αυτοκινητιστών. Η διαφήμιση «υβρίζει, προσβάλλει, συκοφαντεί, προκαλεί, ντροπιάζει και εξευτελίζει αναίτια έναν ολόκληρο κλάδο δεκάδων χιλιάδων συνεπών και έντιμων βιοπαλαιστών, που αγωνίζονται με τις χειρότερες συνθήκες μέρα και νύχτα στο τιμόνι για να εξασφαλίσουν τον επιούσιο της οικογένειάς τους και να συμβάλλουν στην μεταφορική οδική εμπορευματική δραστηριότητα, που αποτελεί μακροχρόνια έναν από τους βασικούς πυλώνες της εθνικής οικονομίας», αναφέρει η ανακοίνωση.
Από την πλευρά της, η εταιρεία σε δήλωσή της, επισημαίνει ότι «μοναδικός σκοπός της εταιρείας, μέσω του ανωτέρω διαφημιστικού, ήταν η προώθηση των υπηρεσιών της με χιουμοριστικό τρόπο και δεν υπήρχε η παραμικρή πρόθεση προσβολής οποιουδήποτε».

http://www.koolnews.gr

Έκαψε τον πρώην σύζυγό της με βραστό νερό επειδή τον είδε με άλλη!



Μία γυναίκα από τη Βόρεια Καλιφόρνια ενδέχεται τώρα να περάσει τα επόμενα 16 χρόνια της ζωής της πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία του πρώην συζύγου της, τον οποίο έλουσε στην κυριολεξία με βραστό νερό.

Η 41χρονη Τζεζούσα Ούρσοναλ Τατάντ και ο πρώην σύζυγός της, ο 36χρονος Ρόνι Τατάντ, μοιράζονταν ένα διαμέρισμα στην πόλη Ντάλι. Στις 26 Νοεμβρίου του 2011, ωστόσο, η Τατάντ ξεσκέπασε τον πρώην σύζυγό της την ώρα που κοιμόταν και τον "έλουσε" με μια κατσαρόλα βραστό νερό, καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν αναστατωμένη επειδή τον είχε δει με μια άλλη γυναίκα.

Ο άτυχος άνδρας πέθανε περίπου δύο εβδομάδες αργότερα από μόλυνση του αίματος, η οποία είχε άμεση σχέση με τα εγκαύματα του.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς της κομητείας Σαν Ματέο, η Τατάντ δήλωσε αθώα κατά τη διάρκεια της προκαταρκτικής διαδικασίας για δολοφονία δευτέρου βαθμού την Τετάρτη. Η τελική απόφαση αναμένεται να βγει στις 17 Μαΐου.

directnews.gr

Τα αληθινά σημάδια του Αλτσχάιμερ



Oι οικογενειακές συγκεντρώσεις προσφέρονται για να παρατηρήσουμε τους ηλικιωμένους συγγενείς ή φίλους μας και να διαπιστώσουμε τις επιπτώσεις που έχει το πέρασμα του χρόνου στο σώμα αλλά κυρίως στο μυαλό τους Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τάιμς» του Λονδίνου, τόσο οι ηλικιωμένοι όσο και οι συγγενείς τους πρέπει να γνωρίζουν ότι το να ξεχνά κανείς τα κλειδιά του είναι σαν το γκριζάρισμα των μαλλιών, τις ρυτίδες και την τριχόπτωση. Αποτελεί ένα από τα αναπόφευκτα σημάδια του γήρατος που εκδηλώνεται σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό σε όποιον είναι αρκετά τυχερός ώστε να φτάσει στην περίοδο της ζωής που αποκαλούμε τρίτη ηλικία. 

Η Αμερικανική Εταιρεία της Νόσου του Αλτσχάιμερ παρέχει διάφορα παραδείγματα για το τι αποτελεί φυσιολογική αφηρημάδα των γηρατειών και τι όχι.

Το να ξεχνά κανείς λεπτομέρειες από ένα δείπνο αλλά όχι όλα όσα συνέβησαν σε αυτό είναι κάτι αναμενόμενο για έναν ηλικιωμένο, αλλά το να ξεχνά τα πάντα γι΄ αυτό είναι ανησυχητικό. Παρομοίως, είναι φυσιολογικό να ξεχνά περιστασιακά πού πάρκαρε το αυτοκίνητό του, αλλά όχι και το να ξεχνά πώς να βάλει μπροστά το αυτοκίνητο, ούτε το να μη θυμάται πώς ανάβουν τα φώτα ή μπαίνουν σε λειτουργία οι υαλοκαθαριστήρες.

Λίγοι ηλικιωμένοι εξάλλου θυμούνται πάντοτε τα ονόματα όλων των ανθρώπων που γνωρίζουν, αλλά θα πρέπει να θυμούνται ότι έχουν ξανασυναντηθεί με αυτόν που βρίσκεται απέναντί τους – και όταν τους δώσει ένα ή δύο στοιχεία να μπορούν να θυμηθούν τα πάντα γι΄ αυτόν. Συνηθισμένο και φυσιολογικό είναι επίσης να ψάχνει ένας ηλικιωμένος τα γυαλιά ή το πορτοφόλι του, αλλά είναι ανησυχητικό να τα βρίσκει π.χ. μέσα στην ψωμιέρα ή στο ψυγείο.

Σε όποια κατάσταση πάντως κι αν βρίσκονται οι νοητικές ικανότητες ενός ηλικιωμένου, οι οικογενειακές συνεστιάσεις είναι ιδανικές για να επιδείξουν η οικογένεια και οι φίλοι τους καλή διάθεση και να αποδεχθούν τυχόν παραξενιές και εκκεντρικότητες, ώστε οι ηλικιωμένοι να αισθανθούν αποδεκτοί και η παρουσία τους να τιμηθεί όπως πρέπει.


Ένα σοκαριστικό βίντεο που θα σας προβληματίσει!


Αυτά που θα δείτε συμβαίνουν στο νησί Midway (Pihemanu), στο Βόρειο Ειρηνικό ωκεανό, 3200 χιλιόμετρα μακριά από κάθε ήπειρο... 

tragiko.net

Αθηνά Οικονομάκου: Θα μείνετε "άφωνοι" με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter!



Μας ξάφνιασε αλλά ευχάριστα η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου με τη  φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Ιανουαρίου...

Μια εικόνα που ομολογουμένως δεν έχουμε δει ξανά.

Δείτε κι εσείς τις χαριτωμένες γατούλες που η μια κλείνει το στόμα της άλλης



ΠΗΓΗ: like-spot.gr

ΣΟΚ: Νύφη 6 ετών για να εξοφληθεί το χρέος του πατέρα!



Η Νάγκχμα Μοχάμεντ είναι μόλις έξι ετών...

Το όνομά της σημαίνει μελωδία. Και η ζωή της αξίζει μόλις 2.500 δολάρια...
Ο πατέρας της Ταζ, άνεργος μουσικός και πρόσφυγας στην Καμπούλ από την επαρχία Χελμάντ, αναγκάστηκε να την υποθηκεύσει, όπως ακριβώς ένα σπίτι ή ένα κάρο. Ο λόγος; Το χρέος του προς έναν πιστωτή. 

Πατέρας οκτώ παιδιών και δίχως σταθερή εργασία για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Ταζ προσπαθούσε να ζήσει την οικογένειά του εκπαιδεύοντας ορτύκια να κελαηδούν και πουλώντάς τα στη συνέχεια στις αγορές της Καμπούλ. Ομως, πριν από έναν χρόνο, η σύζυγός του και ένα από τα παιδιά του αρρώστησαν. Νοσηλεύθηκαν και ανάρρωσαν, αλλά ο Ταζ δεν είχε χρήματα για να πληρώσει και έτσι αναγκάστηκε να ζητήσει δανεικά από έναν γείτονά του. 


Ως υποθήκη, υποχρεώθηκε να προσφέρει την εξάχρονη κόρη του, τη Νάγκχμα, η αξία της οποίας καθορίστηκε στα 2.500 δολάρια, λιγότερο από 2.000 ευρώ. Ομως, δεν κατάφερε να βρει τα χρήματα και ο γείτονάς του, έχοντας με το μέρος του τα μέλη της συνέλευσης των ηλικιωμένων που διοικεί τον καταυλισμό όπου ζει η οικογένεια, πήγε να εισπράξει την οφειλή του. Σύμφωνα με την απόφαση της συνέλευσης, από τη στιγμή που ο Ταζ δεν μπορεί να ξεπληρώσει το χρέος του, οφείλει να παραχωρήσει την κόρη του στον ανήλικο γιο του δανειστή. 

Ομως η τραγική υπόθεση της Νάγκχμα είχε μια αναπάντεχη τροπή. Την προηγούμενη εβδομάδα η δημοσιογράφος των «Νιου Γιορκ Τάιμς» Αλίσα Ρούμπιν βρέθηκε στο σπίτι της οικογένειας Μοχάμεντ. Επειτα από μερικές ημέρες έγραψε ένα άρθρο για την τραγική μοίρα της μικρής Αφγανής. Το πρωί της Δευτέρας ο πατέρας της Νάγκχμα τηλεφώνησε στην αμερικανίδα δημοσιογράφο για να την ευχαριστήσει - το κείμενό της συγκίνησε έναν από τους αναγνώστες της εφημερίδας, ο οποίος μέσω δικηγόρου ξεπλήρωσε το χρέος του Ταζ.

to-mati.gr

Ένα σοκαριστικό βίντεο που θα σας προβληματίσει!


Αυτά που θα δείτε συμβαίνουν στο νησί Midway (Pihemanu), στο Βόρειο Ειρηνικό ωκεανό, 3200 χιλιόμετρα μακριά από κάθε ήπειρο... 

tragiko.net

Γεωργιάδης για Κασιδιάρη: "Το σκέφτηκε για λίγα δευτερόλεπτα και δεν με βάρεσε"



- "Αν είχαμε τηλεόραση χθες, θα φαινόμασταν στην κάμερα σαν το ουκρανικό κοινοβούλιο"
- Στη Βουλή υπάρχει φρουρά, δεν είναι ΑΝΤ1, να πάει να κρυφτεί σε ένα δωμάτιο και μετά να σπάσει την πόρτα και να φύγει, είπε ο κ. Γεωργιαδης θυμίζοντας το χαστούκι στην Λιάνα Κανέλλη
- Κωνσταντοπούλου και Κασιδιάρης είναι δύο διαφορετικές κλινικές περιπτώσεις, κατά τη γνώμη μου
- Ο βουλευτής της ΝΔ περιγράφει όλα όσα έγιναν στην Προανακριτική
«Αν είχαμε τηλεόραση χθες, θα φαινόμασταν στην κάμερα σαν το ουκρανικό κοινοβούλιο ή την Ταϊλάνδη. Μπορεί τελικά να μην έπεσε ξύλο, αλλά από μακριά, άμα το έβλεπες, είχαμε γίνει ένα κουβάρι».

Η φράση αυτή ανήκει στον βουλευτή της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη ο οποίος μιλώντας στο BHMA FM περιέγραψε τι έγινε ακριβώς στην επεισοδιακή χθεσινή συνεδρίαση της Προανακριτικής.

Για τον Ηλία Κασιδιάρη:

«Εσπασε ένα ποτήρι και ένα μικρόφωνο. Σηκώθηκα, πήγα μπροστά του και του είπα "κάτσε κάτ" και άλλες εκφράσεις τύπου "μη νομίζεις ότι σε φοβόμαστε". Παρά την εικόνα του μεγάλου μάγκα και τσαμπουκά που έχει, το σκέφτηκε λίγα δευτερόλεπτα και δεν με βάρεσε, κάθισε σαν καλό παιδάκι και του επιβάλλαμε τον κανονισμό της αφωνίας. Γυαλίζει το μάτι του του παιδιού, δεν το λέω με κακία. Εχω εξηγήσει ότι ξύλο δεν παίζω, αλλά άμα με ακουμπήσει θα τον κλείσω αμέσως φυλακή. Στη Βουλή υπάρχει φρουρά, δεν είναι Αντένα, να πάει να κρυφτεί σε ένα δωμάτιο και μετά να σπάσει την πόρτα και να φύγει».

Για την Ζωή Κωνσταντοπούλου:

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ας πούμε, που ήταν δίπλα του, που ο πρακτικογράφος να κάνει μορφασμό έχει σχόλιο, τόσο εκείνη όσο και η υπόλοιπη αντιπολίτευση δεν είπαν κιχ! Ο πρώτος καυγάς ξεκίνησε όταν ο κ. Βενιζέλος έκανε επίθεση στον κ. Βαξεβάνη και σε όσους υιοθετούν τα πορίσματά του. Και ενώ προφανώς ο κ. Βενιζέλος αναφερόταν στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτός που εθίγη ήταν ο κ. Κασιδιάρης, ο οποίος διαρκώς και ασταμάτητα ψηφίζει υπέρ όσων καταθέτει η κ. Κωνσταντοπούλου. Είναι δύο διαφορετικές κλινικές περιπτώσεις, κατά τη γνώμη μου». 

Δήλωσε επίσης ότι έχει μετανιώσει που συμμετέχει στην Επιτροπή: «Αυτό που έχουμε ζήσει σε αυτή την επιτροπή είναι πρωτοφανές. Είναι φαινόμενο. Πρέπει να πω ότι αν ήξερα τι θα τραβούσα, θα είχα πάρει το Σαμαρά τη μέρα που με έβαλε και θα του είχα πει: "Πρόεδρε, σε παρακαλώ, μη με βάλεις!"». 

http://www.newsit.gr/

Από τη φυλακή... στις προπονήσεις ο Πιστόριους



Μετά την καταβολή της εγγύησής για την αποφυλάκισή του, ο Όσκαρ Πιστόριους, ο οποίος κατηγορείται για το φόνο της συντρόφου του, σκέφτεται να αρχίσει πάλι τις προπονήσεις. 

Ο 26χρονος παραολυμπιονίκης έλαβε πίσω το διαβατήριό του την περασμένη Πέμπτη και ο δικηγόρος του, Μπάρι Ρου, πέτυχε να επιτραπούν στον Πιστόριους τα ταξίδια στο εξωτερικό, υπό την προϋπόθεση ότι θα ενημερώνει τις αρχές κάθε φορά για τα σχέδιά του μια εβδομάδα νωρίτερα.

"Είπε ότι σκέφτεται να ξαναρχίσει τις προπονήσεις. Πιστεύει ότι θα τού κάνει καλό, (το) να επανέλθει η καθημερινότητά του στους κανονικούς ρυθμούς της", δήλωσε ο μάνατζέρ του, Πιτ Βαν Ζιλ.

Ο Βαν Ζιλ δεν απέκλεισε την επιστροφή του Νοτιοαφρικανού σε αγώνες, αλλά τόνισε ότι προς το παρόν δεν έχει κάποιο πρόγραμμα.

Ωστόσο, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στη Μόσχα.

Σοκ: Δικαστήριο επέβαλε ποινή... παράλυσης!



Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς την ποινή που επέβαλλε ένα δικαστήριο της Σαουδικής Αραβίας σε έναν άντρα, στη λογική του «οφθαλμόν αντί οφθαλμού».

Ο 24χρονος Ali al-Khawahir  καταδικάστηκε επειδή όταν ήταν 14 ετών μαχαίρωσε έναν φίλο του στην πλάτη και τον άφησε παράλυτο.

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο νέος πρέπει ή να πληρώσει 200.000 ευρώ αποζημίωση στο θύμα ή θα πρέπει να δεχτεί να μείνει παράλυτος από τη μέση και κάτω.

Η Διεθνής Αμνηστία χαρακτήρισε την απόφαση του δικαστηρίου ως ένα μεγάλο σοκ.

Τα δικαστήρια στη Σαουδική Αραβία συνηθίζουν να αποφασίζουν αντίποινα. Για παράδειγμα πολύ συχνά στους κλέφτες κόβουν τα χέρια ή επιβάλλουν τη θανατική ποινή στους δολοφόνους.

protothema.gr

Εντοπίστηκε θαμμένο σε χωράφι το αρχείο των οικονομικών του δήμου Ζακύνθου


Θαμμένο σε αγροτική περιοχή της Ζακύνθου βρέθηκε το αρχείο των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου, με την πληροφορία να αποκαλύπτεται κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της εκδίκασης της απόπειρας εμπρησμού του δημαρχείου, με κατηγορούμενος τον πρώην δήμαρχο του νησιού Κωνσταντίνο Τσαγκαρόπουλο, τον πρώην ταμεία του δήμου, έναν ιδιώτη ταχυμεταφορέα και έναν αλλοδαπό εργάτη.

Η αποκάλυψη αυτή, αναμένεται να ρίξει «φως» στις άγνωστες πτυχές του πολύκροτου αυτού σκανδάλου, ενώ σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στη δίκη ένας ιδιώτης ο οποίος φέρεται να είναι συγγενής του πρώην ταμία του δήμου Ζακύνθου Βασίλη Στεριώτη, προσήλθε αυτοβούλως στην ΕΛΑΣ και παράδωσε επτά σακούλες απορριμμάτων με μισοκαμένα έγγραφα της ταμειακής υπηρεσίας του δήμου.

Μετά και τις νέες εξελίξεις, το δικαστήριο διέκοψε την ακροαματική διαδικασία και αποφάσισε να συνεχιστεί η δίκη στις 18 Απριλίου.

http://www.iefimerida.gr/

ΣΟΚ: Ο Chris Brown αποκαλύπτει πως έκανε ΣΕΞ στο ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!



Ο εκκεντρικός ράπερ εξέπληξε τους πάντες με τις δηλώσεις του, ενώ διέψευσε τον χωρισμό του με την Rihanna.

Δεν έχει αφήσει τηλεοπτική συνέντευξη για τηλεοπτική συνέντευξη που να μην έχει κάνει αποκαλύψεις ή να μην έχει μοιραστεί προσωπικές λεπτομέρειες τον τελευταίο καιρό, ο ράπερ Chris Brown. Πριν από μερικές ημέρες μίλησε για πρώτη φορά για τον ξυλοδαρμό της Rihanna το 2009 και όπως τόνισε τώρα ξέρει γιατί είναι λάθος να χτυπάς μια γυναίκα. Προχθές βράδυ, ωστόσο, είχε διάθεση για πικάντικη συζήτηση, καθώς είπε να μιλήσει αρκετά για την προσωπική του ζωή.

Έτσι, μπροστά σ' έναν αλαλάζων γυναικείο κοινό, ο Brown αποκάλυψε σε ποιο σημείο είχε το πιο τρελό sex της ζωής του. Στην Α΄θέση αεροπλάνου! Ναι, μπροστά σε όλο τον κόσμο.. καλά όχι σε όλο τον κόσμο καθώς όπως εξήγησε ο Chris Brown «βρισκόμουν σε ευρωπαϊκή πτήση που τα αεροπλάνα έχουν αυτά τα μεγάλα διαχωριστικά και μπορείς να ανεβάσεις το κάλυμμα και κανείς να μην σε πάρει χαμπάρι!».

Όσο για τον φημολογούμενο χωρισμό του από τη Rihanna ο ράπερ το διέψευσε κι επιβεβαίωσε ότι είναι ακόμη μαζί. Όταν ρωτήθηκε, απάντησε ευθέως: «Φυσικά. Όλα είναι υπέροχα».

http://www.soknews.gr

ΣΟΚ: Μαθητής έμεινε στην ίδια τάξη για μια φωτογραφία μέσα στην ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!


Με αυτή τη φωτογραφία, ο μαθητής ( ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του)κατηγορήθηκε από το σχολείο του ότι είναι προσβλητικός και πήρε "δώρο" μια 5ημερη αποβολή, με αποτέλεσμα να μείνει στην τάξη από απουσίες.


Η σοκαριστική αποκάλυψη του Δημήτρη Αποστόλου: «Ο Σεργιανόπουλος πέθανε στα 16 όταν αποκαλύφθηκε η ιδιαιτερότητά του»


Η σοκαριστική αποκάλυψη του Δημήτρη Αποστόλου: «Ο Σεργιανόπουλος πέθανε στα 16 όταν αποκαλύφθηκε η ιδιαιτερότητά του»

Ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου μιλά για τον Νίκο Σεργιανόπουλου με αφορμή τη δίκη για τη δολοφονία του ηθοποιού!

Ο σεναριογράφος είπε στην κάμερα της Σταματίνας Τσιμτσιλή πώς μετά την δολοφονία του ηθοποιού, πήγε στο σπίτι του Σεργιανόπουλου:
«Πήγα, είδα, κατάλαβα περισσότερα από όσα έπρεπε και σηκώθηκα κι έφυγα»! Και τόνισε: «Πιστεύω ότι τα έχουν φορτώσει όλα σ' αυτόν τον τυπάκο. Δεν ξέρω αν είναι ή όχι ο δολοφόνος. Από ότι είχα ακούσει και δει το έγκλημα παραήταν βίαιο για έναν τέτοιο χαχόλο τύπο. Πιστεύω ότι κρύβονται άλλα πράγματα από πίσω, δεν με ενδιαφέρει να τα ψάξω και ούτε νομίζω ότι θα τα ψάξει και κανείς»
Και δεν δίστασε να πει πώς ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν μια βασανισμένη ψυχή: «Αυτό που ενδιαφέρει εμένα είναι αυτή η ψυχούλα που έφυγε, η οποία ήταν πολύ βασανισμένη. Ο Νίκος είχε πεθάνει πολλά χρόνια πριν, τον θάψαμε εκείνη την ημέρα. Ήταν μια πολύ καταραμένη ψυχή, αλλά με την ποιητική έννοια του Μποντλέρ. Πιστεύω ότι κάπου εκεί στην εφηβεία που του είχε βγει η ιδιαιτερότητά του και έφαγε πάρα πολλή βία για να βγει από μέσα του, λες και είναι ένα κουσούρι, ένα κακό σπυρί που σπάει και καθαρίζει το δέρμα, κάπου εκεί λοιπόν τον είχαν σκοτώσει. Απλώς τον θάψαμε 40 χρόνια μετά».




Ελλάδα


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/

Τρία προβλήματα... έξι λύσεις!!!






1ο πρόβλημα
Όταν η NASA άρχισε να στέλνει αστροναύτες στο διάστημα, ανακάλυψαν πως οι στυλογράφοι δεν δουλεύανε με βαρύτητα μηδέν, αφού η μελάνη δεν κατέβαινε για να γράψει.


Λύση "A":
Μετά 6 χρόνια και $12,000,000.00 έφτιαξαν ένα στυλογράφο που δούλευε κάτω από μηδέν βαρύτητα, ανάποδα, μέσα στο νερό, σε οποιαδήποτε επιφάνεια και με θερμοκρασίες που κυμαίνονται από πολλούς βαθμούς υπό του μηδενός μέχρι τους 300 βαθμούς Κελσίου.

Λύση "B": Και οι Ρώσοι; Τι έκαναν; Χρησιμοποίησαν μολύβια!

2ο πρόβλημα


Μια πολύ μεγάλη εταιρεία καλλυντικών στην Ιαπωνία δέχθηκε παράπονα από κάποιον πελάτη που αγόρασε ένα κουτί με σαπούνι που ήταν όμως άδειο... Αμέσως το πρόβλημα εντοπίστηκε στο αυτόματο σύστημα μεταφοράς των κουτιών από το πακετάρισμα στο τμήμα αποστολής.
Για κάποιο λόγο, ένα άδειο κουτί μπορούσε να περάσει με το υπάρχον σύστημα.
Οι υψηλά ιστάμενοι ζήτησαν από τους μηχανικούς της εταιρείας την άμεση και πιο αποτελεσματική λύση.

Λύση "A": Αμέσως πέσανε με τα μούτρα στη δουλειά και φτιάξανε μια ανιχνευτική μηχανή ακτίνων Χ με οθόνες υψηλής διαύγειας που τις προσέχανε δύο άτομα και βλέπανε μη τύχει και περάσει κανένα κουτί άδειο.


Λύση "B": Όταν το ίδιο πρόβλημα παρουσιάστηκε σε μια μικρή εταιρεία, η διεύθυνση δεν μπλέχτηκε με ακτίνες Χ, ρομπότ, ηλεκτρονικά κτλ.
Αγόρασε έναν ισχυρό ανεμιστήρα και τον τοποθέτησε έτσι ώστε τα κουτιά να περνούν από μπροστά του. Όσα από αυτά ήταν άδεια έβγαιναν από την γραμμή παραγωγής ... πετώντας!


3ο πρόβλημα
Ένας ιδιοκτήτης αλυσίδας ξενοδοχείων πολυτελείας ταξίδεψε στις Ινδίες, σε μια πόλη που την είχε επισκεφθεί δύο χρόνια πριν και, επίσης, κατέλυσε στο ίδιο ξενοδοχείο, που ήταν κατώτερης κατηγορίας από τα δικά του. Η υπάλληλος υποδοχής τον καλωσόρισε χαμογελαστή, λέγοντας: "Καλωσορίσατε και πάλι, κύριε! Τιμή κι ευχαρίστησή μας να σας ξαναδούμε στο ξενοδοχείο μας!"
Τρομερά εντυπωσιασμένος από την υποδοχή αλλά και το ότι η υπάλληλος τον θυμήθηκε μετά δύο χρόνια, σκέφτηκε πως αυτό θα είτανε πολύ καλός τρόπος προβολής για τα ξενοδοχεία του.
Μόλις επέστρεψε έβαλε τους υπαλλήλους του να δουλεύουνε για να πραγματοποιήσουν την επιθυμία του.

Λύση "A": Με ένα κόστος $2,500,000.00 κατέβασαν τα καλύτερα προγράμματα αναγνώρισης φυσιογνωμίας, χρονολογίας, ειδικές κάμερες, τμήσεως χρόνου σε μικροδευτερόλεπτα, υπολογισμού ικανότητας υπαλλήλων, κτλ.


Λύση "B": Ο μεγαλοξενοδόχος ξαναταξίδεψε στο εν λόγω ξενοδοχείο και πρόσφερε ένα πολύ σεβαστό ποσό στην υπάλληλο για να του πει τι τεχνολογία χρησιμοποιούσαν. Η υπάλληλος αρνήθηκε ευγενικά την δωροδοκία και του είπε: "Κοιτάξτε, κύριε, έχουμε κάνει μια συμφωνία με τους ταξιτζήδες να ερωτούν τους πελάτες που μας φέρνουν αν έχουν ξαναέρθει στο ξενοδοχείο μας και, σε καταφατική περίπτωση, όταν ο ταξιτζής φέρνει εδώ τις βαλίτσες μας κάνει ένα σινιάλο και κερδίζει ένα δολάριο..."

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger