Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι τέσσερις τροφές που δεν πρέπει να ξαναβάλουμε στο τραπέζι μας -Το μόνο που κάνουν είναι να μας παχαίνουν

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014



Υπάρχουν κάποιες τροφές, που καταναλώνονται κατά κόρον, είναι νόστιμες, δεν λείπουν από κανένα τραπέζι αλλά ... είναι οι μεγαλύτεροι υπονομευετές της προσπάθειας για απώλεια βάρους ή έστω διατήρησης της σιλουέτας.

Οι τέσσερις... υπονομευτές είναι οι εξής:
Λευκό ψωμί

Χωρίς καμία διατροφική αξία και με μπόλικη ζάχαρη δεν προσφέρει απολύτως τίπτοτα στον οργανισμό. Αντιθέτως, μας κάνει να πεινάμε περισσότερο.
Ασπρο ρύζι

Οπως και το λευκό ψωμί, δεν ενισχύει το αίσθημα του κορεσμού, ενώ αντιθέτως κάνει το σώμα να αποθηκεύει περισσότερο λίπος.
Σάλτσες για σαλάτα

Μπορεί να προσδίδουν γεύση, ωστόσο, τα λιπαρά και η ζάχαρη που περιέχουν καταστρέφουν την οποία διατροφική αξία μπορεί να έχει μια σαλάτα και... παχαίνουν.
Τηγανητά

Τα τηγανιτά έχουν κακή φήμη και όχι άδικα. Εχουν μικρή ως μηδαμινή διατροφική αξία, παχαίνουν και συμβάλλουν και στην εμφάνιση σοβαρών παθήσεων.

iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/


πείτε αντίο στο κρυολόγημα μέσα σε 24 ώρες


Κρυολόγησες; Πώς θα καταπολεμήσεις τα ενοχλητικά συμπτώματα όπως η βουλωμένη μύτη, ο βήχας κι ο πονοκέφαλος;

Ο καθηγητής Ron Eccles από το πανεπιστήμιο του Cardiff, μιλώντας στη Daily Mail δίνει τις συμβουλές του και μας αποκαλύπτει πώς μπορούμε να καταπολεμήσουμε το κρυολόγημα μέσα σε μόλις ένα 24ωρο!
7.00 π.μ. – Ώρα για ξύπνημα και ζεστό μπανάκι!

Το ζεστό μπανάκι είναι γιατρικό! Βοηθά τους μύες να χαλαρώσουν ενώ ανακουφίζει ενώ ο ατμός είναι αποτελεσματικός ακόμη και για τα ιγμόρεια!
8.00 π.μ. – Ώρα για πρωινό με κουάκερ και πορτοκάλι

Η διατροφή είναι απαραίτητη για την ανάκαμψη του οργανισμού! Πιες χυμό πορτοκαλιού, πλούσιο σε βιταμίνη C και φάε λίγο κουάκερ με μούρα!
10.00 π.μ. – Ώρα για «κούρα» … κρυολογήματος

Τα πιο συχνά ενοχλητικά συμπτώματα του κρυολογήματος είναι η μπουκωμένη μύτη, ο πονοκέφαλος και ο βήχας. Για να αντιμετωπίσεις τα συμπτώματα πάρε σιροπάκι για το βήχα και παστίλιες για το λαιμό! Μην αφήσειw το πρόβλημα να επιδεινωθεί. Όσο για το μπούκωμα, δοκίμασε το τρiκ με το καυτό νετό. Βράσε νερό και βάλε το πρόσωπό σου πάνω από τον ατμό για πέντε λεπτά για να ανοίξουν οι αεραγωγοί.
12.00 μ.μ. – Ώρα για περίπατο

Ένας μικρός περίπατος πριν το μεσημεριανό θα βελτιώσει τη διάθεσή σου και θα ενισχύει το ανοσοποιητικό σου σύστημα.
13 μ.μ. – Ώρα φαγητού!

Κοτοπουλάκι και σαλάτα – ο ιδανικός συνδυασμός. Η πρωτεΐνη βοηθά την ανοσολογική απόκριση.
3 μ.μ. – Ώρα για τσαγάκι

Τσάι από βότανα κι άλλα ζεστά ροφήματα βοηθούν το κρυολόγημα. Εκτός από το τσαγάκι πιες άλλο ένα ποτηράκι φρέσκο χυμό πορτοκαλιού που θα τονώσει το ανοσοποιητικό σου.
18 μ.μ. – Ώρα για πικάντικο δείπνο

Συστατικά όπως το τζίντζερ, το κάρι, το τσίλι, οι πιπεριές και το σκόρδο και διάφορα καυτερά μπαχάρια φημίζονται για τις αντιιικές και αντιβακτηριακές ιδιότητές τους αλλά και την ικανότητά τους να «ανοίγουν» τα ιγμόρεια! Άλλωστε στο κρύωμα, τα καυτερά ίσως είναι τα μόνα τρόφιμα που μπορείς να γευτείς.
20:00 μ.μ – Ώρα για χαλάρωση

Δώσε στον εαυτό σου την πολυτέλεια ενός ζεστού – χαλαρωτικού μπάνιου. Ο ατμός του ζεστού νερού θα χτυπήσει το κρύωμα στη ρίζα του!
22.00 μ.μ. – Ώρα για έναν καλό υπνάκο

Ο καλός ύπνος είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να τονώσεις το ανοσοποιητικό σου. Απόφυγε λοιπόν την κατανάλωση καφέ ή αλκοόλ και μην παρακουλουθήσεις τηλεόραση μέχρι αργά διότι το κρυολόγημα περνάει με ξεκούραση!

Womenonly.gr



Read more: http://enallaktikidrasi.com


ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΕΣΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ. ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ “ΧΡΥΣΟ” ΦΙΛΕΤΟ


Πανηγυρίζουν οι τουρκικές εφημερίδες για την αγορά του ξενοδοχειακού συγκροτήματος του ΑΣΤΕΡΑΣ στη Βουλιαγμένη από κονσόρτσιουμ στο οποίο συμμετέχουν η εταιρία Ντογούς του Τούρκου επιχειρηματία Σαχένκ μαζί με Άραβες εταίρους.
Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποιοι χρησιμοποιούν και την λέξη ”απόβαση”.

Οι εφημερίδες, σύμφωνα με δημοσίευμα ιστότοπου, αναφέρουν μεταξύ άλλων στο τίμημα των 400 εκ ευρώ και το σχέδιο του κονσόρτσιουμ να μετατρέψει τα ξενοδοχεία της χερσονήσου στην Βουλιαγμένη σε έξι αστέρων και να μεγαλώσει τη μαρίνα.

Αναφέρουν ακόμα ότι ο τουρκικός όμιλος παλαιότερα είχε αγοράσει 4 μαρίνες στην Ελλάδα.

Αρχικά δείτε τους τίτλους με τους οποίους προβάλλεται το θέμα στο σημερινό τουρκικό τύπο :

Η Vatan,έχει τίτλο «Δεύτερη απόβαση του Σαχένκ στην Ελλάδα»

Η Turkiye έχει τίτλο «Ο όμιλος Ντογούς αγόρασε χερσόνησο στην Αθήνα».

Η Takvim γράφει ότι «Ο Σαχένκ αγάπησε πολύ τη γείτονα».

Η Star έχει τίτλο«Ο όμιλος Ντογούς προσδοκά να αγοράσει μαζί με τους Άραβες το κόσμημα της Αθήνας».

Η Sozcu έχει τίτλο «Ο όμιλος Ντογούς εταίρος μιας πολύ σημαντικής περιοχής της Ελλάδας».

Η Sabah έχει τίτλο «Ο όμιλος Ντογούς εταίρος στον Αστέρα».

Η Milliyet έχει τίτλο «Ο Σαχένκ βρήκε τον παράδεισο στη γείτονα».

Η Haberturk έχει τίτλο «Ο όμιλος Ντογούς εταίρος στη χερσόνησο της γείτονας».

Η Aksam έχει τίτλο «Την κόρη οφθαλμού του Γιώργου αγοράζει ο Σαχένκ».

Διαβάστε τις χαρακτηριστικές αναφορές:

Η Turkiye γράφει ότι ο όμιλος Ντογούς, γίνεται ιδιοκτήτης ενός μέρους της χερσονήσου, που θεωρείται το πιο «μεγαλειώδες» κομμάτι στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, στην Αθήνα. Ο όμιλος Ντογούς του Φερίτ Σαχένκ έλαβε μέρος μαζί με Άραβες επενδυτές στο διαγωνισμό για τη χερσόνησο η οποία θεωρείται το πιο αξιόλογο κομμάτι της χώρας και είναι 300 στρέμματα. Μεταξύ των ιδιοκτητών της έκτασης των 300 στρεμμάτων μερίδιο 85% έχει και η Εθνική Τράπεζα (ΝΒG) που είναι ιδιοκτήτης και της Finance Bank στην Τουρκία.

Ο όμιλος Ντογούς παλαιότερα είχε αγοράσει 4 μαρίνες στην Ελλάδα και τελευταία είχε συνεταιριστεί με Έλληνα επενδυτή στη Μαρίνα του Φλοίσβου στην Αθήνα.
Η μεταβίβαση του 90% των μεριδίων της χερσονήσου που αγοράστηκε έναντι 400 εκατ. ευρώ, θα ολοκληρωθεί κατά τους πρώτους μήνες του 2014. Για το 10% που απομένει θα δοθούν άλλα 40 εκατ. ευρώ.

Εάν προστεθεί το χρέος των 53 εκατ. ευρώ, τότε ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα στοιχίσει στην ομάδα Αράβων επενδυτών και στον όμιλο Ντογούς 493 εκατ. ευρώ. Στην έκταση υπάρχουν ένα ξενοδοχείο spa 123 κλινών, 58 bungalows, ένα ξενοδοχείο 160 κλινών, το ξενοδοχείο ΑΦΡΟΔΙΤΗ, που είναι εκτός λειτουργίας, πολυτελή εστιατόρια, αίθουσες εκδηλώσεων και εκτάσεις αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως τένις, γκολφ και βόλεϊ.

Τώρα αναμένεται ο νέος επενδυτής να κατασκευάσει περίπου 15-20 πολυτελής μονοκατοικίες, να μετατρέψει το ξενοδοχείο σε 6 αστέρων και να αναβαθμίσει την Μαρίνα της Βουλιαγμένης για να είναι κατάλληλη για μεγαλύτερες θαλαμηγούς.

Η Milliyet γράφει ότι ο όμιλος Ντογούς, στο πλαίσιο των επενδύσεών του στον τουρισμό, έβαλε υποψηφιότητα για μία πολύ σημαντική εγκατάσταση διακοπών. Ο όμιλος Ντογούς παλαιότερα είχε γίνει εταίρος με Έλληνα επενδυτή στη γνωστή μαρίνα του Φλοίσβου στην Αθήνα. Το ξενοδοχείο ΑΣΤΕΡΑΣ στον κατάλογο πώλησης της Εθνικής Τράπεζας, για τη χώρα που επηρεάστηκε αρνητικά από την κρίση, την πιο υψηλή πρόταση έκανε το ΑGC αραβικών επενδύσεων, με 400 εκατ. ευρώ. Ο εταίρος στο 15% της πρωτοβουλίας αυτής είναι ο όμιλος Ντογούς. Ενώ η Ελλάδα κρίνει την τιμή αυτή ως ένα καλό επίπεδο, ορισμένες ομάδες στη χώρα αντιδρούν στο να γίνει η πώληση σε έναν όμιλο εταιρικής σχέσης Τούρκων-Αράβων. Πριν από την πώληση έδιναν τιμή 350 εκατ. ευρώ.

Η Vatan, αναφέρει ότι ο όμιλος Ντογούς μαζί με τους Άραβες εταίρους του θα μετατρέψει τα ξενοδοχεία της χερσονήσου σε έξι αστέρων και θα μεγαλώσει τη μαρίνα.

Στο δημοσίευμα γράφει ότι ο όμιλος Ντογούς αγόρασε την πιο σημαντική τουριστική εγκατάσταση της Ελλάδας, που βρίσκεται στην Αθήνα. Ο όμιλος Ντογούς, στο διαγωνισμό που έλαβε μέρος με τους εταίρους του με αραβικό κεφάλαιο, έδωσε το ποσό των 400 εκατ. ευρώ για το ξενοδοχείο του ΑΣΤΕΡΑ στη Βουλιαγμένη. Ο όμιλος Ντογούς του Φερίτ Σαχένκ πέρυσι είχε αγοράσει με Έλληνα επενδυτή τη γνωστή μαρίνα του Φλοίσβου και είχε συζητηθεί για την αγορά αυτή επί μακρόν. Τώρα ανοίχτηκαν οι προσφορές για το διαγωνισμό στον οποίο έλαβαν μέρος τέσσερις εταιρείες, όσον αφορά στην πώληση της χερσονήσου. Τη μεγαλύτερη προσφορά έκανε η AGC Jermyn Street Real Estate Fund IV LP και ο όμιλος Ντογούς έλαβε μέρος στο κονσόρτσιουμ με μερίδιο 15%.

Η Sozcu γράφει ότι το υψηλότερο ποσό στο διαγωνισμό για την τουριστική εγκατάσταση του ΑΣΤΕΡΑ, που είναι η κόρη οφθαλμού του ελληνικού τουρισμού, έδωσε με 400 εκατ. ο όμιλος AGC. Στον εν λόγω όμιλο, παράλληλα με τον όμιλο Ντογούς του Σαχένκ, λαμβάνουν μέρος εταιρείες από το Αμπού Ντάμπι, το Κουβέιτ και το Κατάρ. Στη χερσόνησο, που είναι 305.000 τετραγωνικά, υπάρχουν 3 ξενοδοχεία, εκ των οποίων το ένα υπό κατασκευή. Το κονσόρτσιουμ, που κέρδισε στο διαγωνισμό, σχεδιάζει να κατασκευάσει νέες μονοκατοικίες στη χερσόνησο.

Η Haberturk αναφέρει ότι ανοίχτηκαν οι επιστολές των προσφορών για το διαγωνισμό σχετικά με την πώληση του ΑΣΤΕΡΑ της Βουλιαγμένης. Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος τέσσερις εταιρείες. Το μεγαλύτερο ποσό των 400 εκατ. ευρώ έδωσε η AGC, αραβικού κεφαλαίου. Στο κονσόρτσιουμ λαμβάνει μέρος και ο όμιλος Ντογούς από την Τουρκία. Η εταιρεία AGC θα μετατρέψει τα ξενοδοχεία που υπάρχουν στη χερσόνησο σε ξενοδοχεία 6 αστέρων.

Η Sabah γράφει ότι τη χερσόνησο, μέσα στην οποία λαμβάνουν μέρος και οι εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ μαζί με τους κόλπους και τη μαρίνα, αγόρασε κονσόρτσιουμ στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και ο όμιλος Ντογούς.

Γράφει ακόμα ότι τα ελληνικά ΜΜΕ μεταδίδοντας την είδηση ανέφεραν ότι ο «ΑΣΤΕΡΑΣ πουλήθηκε σε Άραβες και Τούρκους».

Οι ελληνικές εφημερίδες ανέφεραν πως ο ΑΣΤΕΡΑΣ πουλήθηκε έναντι 400 εκατ. Ευρώ και η μεταβίβαση ενδέχεται να γίνει τον Ιούλιο του 2014. οι εφημερίδες έγραψαν πως το ξενοδοχείο ΑΦΡΟΔΙΤΗ, που είναι ένα από τα τρία ξενοδοχεία, θα κατεδαφιστεί και στη θέση του θα κατασκευαστούν 15-20 μονοκατοικίες.
http://www.makeleio.gr/



ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ – ΠΟΙΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ


Από τα 21 εντάλματα τα 7 έχουν ήδη εκτελεστεί…

Στην έκδοση 21 ενταλμάτων σύλληψης για την υπόθεση των επισφαλών δανειοδοτήσεων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς κυρία Ελένη Ράικου, στο πλαίσιο σχετικής έρευνας που διενεργεί η Δικαιοσύνη.Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εντάλματα που έχουν εκδοθεί είναι σε βάρος μελών της διοίκησης της τράπεζας,μελών επιτροπών που ενέκριναν τα επισφαλή δάνεια αλλά και γνωστών επιχειρηματιών που τα έλαβαν.

Φέρεται να έχει συλληφθεί ο επιχειρηματίας και καναλάρχης Δημήτρης Κοντομηνάς(αναμένεται να εκτελεστεί το ένταλμα)και βρίσκεται υπό φρούρηση από 4 αστυνομικούς στο Ιατρικό κέντρο με λοίμωξη το αναπνευστικού όπου νοσηλεύεται. Συνελήφθη επίσης ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Κλέονας Παπαδόπουλος .Επίσης αναζητείται ο Άγγελος Φιλλιπίδης που πληροφορίες λένε ότι έχει διαφύγει στις ΗΠΑ, ο Κύπριος εφοπλιστής Μιχάλης Έλληνας, ο Μάριος Βαρότσης (συνελήφθη και είναι ήδη στην Ασφάλεια), ο Κ. Σιγανός,και ο Γριβέας κολλητός του Νίκου Παπανδρέου και η σύζυγός του Αναστασία Βάτσικα.

Μάλιστα πηγές λένε πως αυτή την ώρα Εισαγγελέας πηγαίνει στο Ιατρικό κέντρο για τον Δημήτρη Κοντομηνά.Το πρωί υπάρχει πιθανότητα να μεταφερθεί σε δημόσιο νοσοκομείo. Ιστότοποι ανέφεραν ότι ήδη ο επιχειρηματίας έχει εξεταστεί από τον ιατροδικαστή Ν.Καλόγρια όμως ο κ.Καλόγριας δήλωσε τη νύχτα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ ότι “δεν γνώριζε κάτι για το θέμα”.

Πιο συγκεκριμένα:

Η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς κ.Πόπη Παπανδρέου ερεύνησε υποθέσεις επισφαλών δανειοδοτήσεων από τις οποίες εκτιμάται ότι Ελληνικό Δημόσιο και τράπεζες ζημιώθηκαν με το ποσό των 500.000.000 ευρώ.

Πρόκειται για ακάλυπτα και χωρίς εξασφαλίσεις δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που δόθηκαν από το 2006 έως το 2011 συνολικού ύψους 200.000.000 ευρώ, αλλά και της υπόθεσης Καρούζου που αφορά σε πάνω από 10 τράπεζες για χαριστικά δάνεια άνω των 300.000.000 ευρώ.

Δικαστικοί κύκλοι έκαναν λόγο για δύο τρανταχτές υποθέσεις που αφορούν σε τουλάχιστον 5 μεγάλους επιχειρηματίες, οι περισσότεροι των οποίων έχουν ήδη απασχολήσει τη Δικαιοσύνη.

Όσον αφορά το Τ.Τ. η Εισαγγελία Διαφθοράς που ερευνά τις υποθέσεις αυτές έχει ζητήσει και έχει παραλάβει δύο σχετικά πορίσματα από την Τράπεζα της Ελλάδος και την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες. Τα πορίσματα αυτά σε καμία περίπτωση δεν δίνουν την έκταση που διερευνά η Εισαγγελία Διαφθοράς. Αρα επί της ουσίας την πολύπλοκη έρευνα την πραγματοποιεί η Εισαγγελία, αφού αφορά σε πάνω από 10 διαφορετικές υποθέσεις δανειοδότησης σε επιχειρηματίες μεγάλου και μεσαίου βεληνεκούς.

«Ανεπίδεκτα εισπράξεως»

Το πόρισμα της Τραπέζης της Ελλάδος αναδεικνύει ποιοι επιχειρηματίες έλαβαν δάνεια χωρίς επαρκείς εξασφαλίσεις. Μια από τις χαρακτηριστικές περιπτώσεις αφορά σε δάνειο περίπου 30.000.000 ευρώ σε γνωστό επιχειρηματία. Το πόρισμα της Αρχής αναφέρεται επίσης σε επιχειρηματία και τη σύζυγό του που έλαβαν δάνεια ύψους 20.000.000 ευρώ.

Το πόρισμα της συγκεκριμένης Αρχής αφορά σε δύο συμβάσεις ομολογιακών δανείων τις οποίες το Τ.Τ. συνήψε στις 23 Μαρτίου και στις 12 Αυγούστου 2009, για ποσά 7.000.000 και 10.000.000 ευρώ αντίστοιχα, με εταιρεία συμφερόντων γνωστού επιχειρηματία και της συζύγου του. Παράλληλα, εκτός από τα δάνεια των 17.000.000 ευρώ, τα οποία -σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο σχετικό πόρισμα- «έχουν καταστεί ανεπίδεκτα εισπράξεως», το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο φέρεται να χρηματοδότησε για δεύτερη φορά τρεις ακόμη εταιρείες των ίδιων επιχειρηματιών, με ποσά συνολικού ύψους 2.385.000 ευρώ. Το συνολικό ύψος της ζημίας του Τ.Τ. μόνο από αυτά τα δάνεια υπολογίζεται σε περίπου 20.000.000 ευρώ.

Το πόρισμα για την υπόθεση της δανειοδότησης των επιχειρηματιών αναφέρει ότι «υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ενοχής των υπευθύνων (διοικήσεων) της τράπεζας για το έγκλημα της απιστίας και των ωφεληθέντων από τις πράξεις αυτές επιχειρηματιών, για άμεση συνέργεια στις πράξεις απιστίας, καθώς και για νομιμοποίηση προϊόντων προερχόμενων από εγκληματικές πράξεις (ξέπλυμα)».

Η έρευνα της Αρχής έφερε στο φως στοιχεία για τον τρόπο χορήγησης των δανείων και τους όρους υπό τους οποίους δόθηκαν, καθώς «τα δύο παραπάνω δάνεια χορηγήθηκαν υπό όρους που καταφανώς δεν πληρούσαν τους συνήθεις όρους τραπεζικού δανεισμού, αφού περιελάμβαναν την εξαρχής εκταμίευση του συνόλου των μακροπρόθεσμων δανείων, δινόταν πολυετής περίοδος χάριτος ως προς το κεφάλαιο και ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, παρότι χορηγούντο σε μία νεοσύστατη εταιρεία παροχής υπηρεσιών. Συνεπώς εξαρχής δεν διασφαλίζονταν τα συμφέροντα της δανείστριας τράπεζας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τη συγκεκριμένη υπόθεση φέρεται ότι το μεγαλύτερο μέρος της χορήγησης των δανείων, και συγκεκριμένα ποσό 15.000.000 ευρώ, αντί να χρησιμοποιηθεί από την εταιρεία για τον σκοπό για τον οποίο χορηγήθηκε (ως κεφάλαιο κίνησης), αναλήφθηκε ουσιαστικά από τους μετόχους της αφού αυτοί το εισέπραξαν ως αντίτιμο πώλησης στην εταιρεία τους τριών δικών τους κυπριακών εταιρειών, οι οποίες μάλιστα ήταν ζημιογόνες, καθώς, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «είχαν αρνητική καθαρή θέση» (-99.000 ευρώ).

Ευθύνες

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, το πόσο χαριστικά ήταν τα δάνεια φαίνεται από ένα σημείο του πορίσματος, στο οποίο αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «η αγοραπωλησία αυτή έτυχε της προέγκρισης της τράπεζας, τα στελέχη της οποίας δεν προέβησαν σε καμία ενέργεια διασφάλισης της απαίτησής της».

Και συνεχίζει: «Οι υπεύθυνοι της τράπεζας σαφώς και γνώριζαν ότι με τις παραπάνω εξαγορές και μεταβιβάσεις μετοχών μειωνόταν σημαντικά η διασφάλιση της τράπεζας, αφού η οικονομική κατάσταση της εγγυήτριας εταιρείας θα εξαρτάτο πλέον από τους δύο μετόχους της».

Οι ευθύνες για τη διοίκηση του Τ.Τ. αναλύονται και σε άλλο σημείο, όπου κατά πληροφορίες αναφέρεται: «Αποτέλεσμα των παραπάνω πράξεων και παραλείψεων των υπευθύνων της τράπεζας από τη μία και του επιχειρηματία και της συζύγου του από την άλλη ήταν να καταστεί ανεπίδεκτη εισπράξεως η απαίτηση της τράπεζας, με ζημιά της περιουσίας της η οποία υπολογίζεται στο 100% της απαίτησης, δηλαδή 17 εκατομμύρια ευρώ».

Οσον αφορά την υπόθεση Καρούζου, δικαστικές πηγές κάνουν λόγο για δάνεια πολλών εκατ. ευρώ που δόθηκαν σε εταιρείες συμφερόντων του προφυλακισμένου επιχειρηματία. Η ζημία για τις τράπεζες από τα ακάλυπτα δάνεια υπολογίζεται στα 300.000.000 ευρώ».
http://www.makeleio.gr/



24 πολύτιμα μαθήματα ζωής από 100χρονους


Να γελάς πολύ, να κοιμάσαι αρκετά, να πίνεις ουίσκι και να γουστάρεις τους ανθρώπους γύρω σου. Αυτά, σε γενικές γραμμές, είναι τα μυστικά της μακροζωίας, σύμφωνα με τους εκατοντάχρονους που έχουν κληθεί κατά καιρούς από παγκοσμίου φήμης ΜΜΕ να μοιραστούν μαζί μας τα αποστάγματα της σοφίας τους. Ιδού μερικά από τα καλύτερα:


1. Μην κοιτάζεις το ημερολόγιο. Απλά να γιορτάζεις την κάθε μέρα.

2. Αναγκάζω τον εαυτό μου να βγαίνει έξω κάθε μέρα, έστω κι αν είναι μόνο για να κάνω τον γύρο του τετραγώνου. Το μυστικό για να μένεις νέος είναι να κινείσαι.

3. Η χρησιμότητα των βιταμινών; Ξεχάστε την. Και δεν ενθαρρύνω ούτε τις πολλές επισκέψεις σε γιατρούς. Ερωτευτείτε, παντρευτείτε. Το σεξ πρέπει να ενθαρρύνουμε. (100-χρονος εν ενεργεία γιατρός σε συνέντευξή του στο NBC)

4. Ακόμα και αν αισθάνεσαι μίσος, να το κρατάς για τον εαυτό σου. Μην πληγώνεις άλλους ανθρώπους, για κανένα λόγο.

5. Να ταξιδεύεις όσο είσαι νέος και μπορείς. Μην ανησυχείς για τα λεφτά. Η εμπειρία είναι μακράν πολυτιμότερη απ’ όσο θα γίνουν ποτέ τα λεφτά.

6. Τις περισσότερες φορές, τα πράγματα λύνονται μόνα τους.

7. Να κάνεις κάθε μέρα ένα πράγμα που θα είναι μόνο για σένα.

8. Μην παραιτηθείς ποτέ από την αγάπη.

9. Η ζωή είναι διασκεδαστική. Εξαρτάται μόνο από τον τρόπο που τη βλέπεις. Να είσαι ικανοποιημένος. Δε χρειάζεται να είσαι χαρούμενος όλη την ώρα –μόνο ικανοποιημένος.

10. Να αγαπάς τους ανθρώπους. Βρες κάτι που σου αρέσει στον καθένα. Σίγουρα υπάρχει.

11. Να έχεις πολλούς ανθρώπους στο σπίτι. Διαφορετικούς ανθρώπους –νέους, γέρους, άσπρους, μαύρους, ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο. Οι άνθρωποι είναι η κινητήριος δύναμη όλων μας.

12. Οφείλω την υγεία μου στα τσιγάρα και το ουΐσκι. Πίνω μόνο όταν βγαίνω, αλλά ο γιατρός μου λέει ότι δεν θα ήμουν ζωντανή χωρίς αυτά. (*) λέει η 100χρονη Dorothy σε συνέντευξή της στη Daily Mail

13. Ο πόνος είναι μυστηριώδης, και το να διασκεδάζεις είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να τον ξεχάσεις.

14. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνταξιοδοτηθείς. Αν, όμως, είναι να το κάνεις, βεβαιώσου ότι θα είναι πολύ αργότερα από τα 65.

15. Η επιστήμη μόνη της δεν μπορεί ούτε να βοηθήσει ούτε να γιατρέψει τους ανθρώπους.

16. Να μην τρως υγιεινό φαγητό. Εγώ τρώω ό,τι θέλω. Το μυστικό της μακροζωίας είναι το παγωτό.

17. Να είσαι περίεργος. Να σε ενδιαφέρει η ζωή. Να ενθουσιάζεσαι με τα καινούρια πράγματα –με τα νέα μέρη, με το να γνωρίζεις ανθρώπους, με το να βλέπεις τις νέες παραστάσεις που ανεβαίνουν.

18. Προσπαθώ να βρίσκω τον χρόνο για να παρατηρώ και να εκτιμάω τα μικρά πράγματα που κάνουν όμορφη αυτή τη ζωή. Όταν το κάνω αυτό, ο χρόνος επιβραδύνεται.

19. Κάνε κάτι ενδιαφέρον κάθε μέρα. Διαφορετικά, αποσυντίθεσαι.

20. Πίνω ένα Scotch κάθε μέρα. Και μετά νιώθω υπέροχα.

21. Το γέλιο σε κρατά υγιή. Επιβιώνεις με το να βλέπεις την αστεία πλευρά των πραγμάτων. Δε γίνεται να γελάς και να είσαι θυμωμένος, ή να γελάς και να νιώθεις θλίψη ή ζήλεια.

22. Κάνε ό,τι πρέπει να κάνεις. Μην το αναλύεις, απλώς καν’ το.

23. Μην ξεμένεις ποτέ από ευθύνες. Αν δεν έχεις καμία, βρες μία. Βρες ένα σκοπό, και δωσ’ του τον καλύτερο εαυτό σου. Κάνει καλό στο μυαλό σου και το ενδιαφέρον σου για την ζωή, και σε κρατά ζωντανό για περισσότερο.

24. Δες τα όλα χαλαρά, απόλαυσε τη ζωή, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Να κοιμάσαι καλά, και να πίνεις ένα Bailey’s πριν ξαπλώσεις όταν είσαι κρυωμένος –θα ξυπνήσεις μια χαρά το επόμενο πρωί.
antikleidi.com


Τα Ελληνικά είναι η μητέρα και των φοινικικών και όχι το αντίθετο όπως ψευδώς διαδίδουν!


Η θεωρία ότι το Αλφάβητο είναι εφεύρεση των Φοινίκων συντηρήθηκε εκτός των άλλων με το επιχείρημα ότι ορισμένα σύμβολα της φοινικικής γραφής μοιάζουν με τα αλφαβητικά γράμματα, π.χ. το ?(άλεφ) είναι αντεστραμμένο ή πλαγιαστό το ελληνικό Α κλπ. Το επιχείρημα αυτό φαινόταν ισχυρό μέχρι προ 100 ετών περίπου, όταν οι γλωσσολόγοι και οι ιστορικοί ισχυρίζονταν ακόμη ότι οι Έλληνες δεν γνώριζαν γραφή προ του 800 π.Χ.! Γύρω στο 1900 όμως ο Αρθούρος Έβανς ανάσκαψε την ελληνική Μινωική Κρήτη και ανακάλυψε τις ελληνικές Γραμμικές Γραφές, των οποίων σύμβολα ήταν ως σχήματα πανομοιότυπα προς τα 17 τουλάχιστον εκ των 24 γραμμάτων του ελληνικού Αλφαβήτου. Με δεδομένα -α) ότι τα αρχαιότερα δείγματα των ελληνικών αυτών γραφών (Γραμμική Α και Β), που στη συνέχεια ανακαλύφθηκαν και στην Πύλο, στις Μυκήνες, στο Μενίδι, στη Θήβα, αλλά και βορειότερα, μέχρι τη γραμμή του Δούναβη και χρονολογήθηκαν τότε πριν από το 1500 π.Χ. και - β) ότι οι Φοίνικες και η γραφή τους εμφανίζονται στην ιστορία όχι πριν το 1300 π.Χ. Ο Έβανς στο έργο του Scripta Minoa διετύπωσε, πρώτος αυτός, αμφιβολίες για την αλήθεια της θεωρίας ότι οι Έλληνες έλαβαν τη γραφή από τους Φοίνικες, εκφράζοντας ταυτόχρονα την επιστημονική υποψία ότι μάλλον συνέβη το αντίθετο.



Οι αμφιβολίες για την μη προτεραιότητα των Φοινίκων έναντι των Ελλήνων στην ανακάλυψη της γραφής έγιναν βεβαιότητα, όταν ο καθηγητής Πωλ Φωρ, διεθνής αυθεντία της Προϊστορικής Αρχαιολογίας, δημοσίευσε στο αμερικάνικο αρχαιολογικό περιοδικό, εκδόσεως του Πανεπιστημίου της Ινδιάνας, Nestor (έτος 16ον,1989,σελ.2288) ανακοίνωση, στην οποία παραθέτει και αποκρυπτογραφεί πινακίδες ελληνικής Γραμμικής Γραφής, που βρέθηκαν σε ανασκαφές στο κυκλώπειο τείχος των Πιλικάτων της Ιθάκης και χρονολογήθηκαν με σύγχρονες μεθόδους στο 2700 π.Χ. Γλώσσα των πινακίδων είναι η Ελληνική και η αποκρυπτογράφηση του Φωρ απέδωσε φωνητικά το συλλαβικό κείμενο ως εξής: Α]RE-DA-TI. DA-MI-U-A-. A-TE-NA-KA-NA-RE(ija)-TE. Η φωνητική αυτή απόδοση μεταφράζεται, κατά τον Γάλλο καθηγητή πάντοτε :«Ιδού τι εγώ η Αρεδάτις δίδω εις την άνασσαν, την θεάν Ρέαν:100 αίγας, 10 πρόβατα, 3 χοίρους». Έτσι ο Φωρ απέδειξε, ότι οι Έλληνες έγραφαν και μιλούσαν ελληνικά τουλάχιστον 1400 χρόνια πριν από την εμφάνιση των Φοινίκων και της γραφής τους στην ιστορία.



ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΙΣΠΗΛΙΟΥ ΚΑΙ Η ΓΡΑΦΗ ΔΕΞΙΑ


Αλλά οι αρχαιολογικές ανασκαφές στον ελληνικό χώρο την τελευταία 12ετία απέδωσαν και άλλες πολλές και μεγάλες εκπλήξεις: Οι Έλληνες έγραφαν όχι μόνο τις συλλαβικές Γραμμική Α και Β Γραφές τους αλλά και ένα είδος γραφής πανομοιότυπης με εκείνη του Αλφαβήτου τουλάχιστον από το 6000 π.Χ. Πράγματι στο Δισπηλιό, μέσα στα νερά της λίμνης της Καστοριάς, ο καθηγητής Γ. Χουρμουζιάδης ανακάλυψε ενεπίγραφη πινακίδα με γραφή σχεδόν όμοια με την αλφαβητική, η οποία χρονολογήθηκε με τις σύγχρονες μεθόδους του ραδιενεργού άνθρακα (C14) και της οπτικής θερμοφωταύγειας στο 5250 π.Χ. Τρία χρόνια αργότερα ο έφορος Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων Ν. Σάμψων, ανασκάπτοντας το "Σπήλαιο του Κύκλωπα" της ερημονησίδας Γιούρα Αλοννήσου (Βόρειες Σποράδες), ανακάλυψε θραύσματα αγγείων ("όστρακα") με γράμματα πανομοιότυπα με εκείνα του σημερινού ελληνικού Αλφαβήτου, τα οποία χρονολογήθηκαν με τις ίδιες μεθόδους στο 5500-6000 π.Χ. Ο ίδιος αρχαιολόγος διενεργώντας το 1995 ανασκαφές στη Μήλο, ανεκάλυψε "πρωτοκυκλαδικά αγγεία" των μέσων της 3ης χιλιετίας π.Χ., που έφεραν πανομοιότυπα τα γράμματα του Ελληνικού Αλφαβήτου Χ,Ν,Μ,Κ,Ξ,Π,Ο,Ε. Είναι πρόδηλο, ότι οι αρχαιολογικές αυτές ανακαλύψεις όχι απλώς προσέδωσαν ήδη το χαρακτήρα του κωμικού στη λεγόμενη "Φοινικική Θεωρία" περί ανακαλύψεως της γραφής, αλλά ανατρέπουν εκ βάθρων ολόκληρη την επίσημη χρονολόγηση της ελληνικής Ιστορίας, όπως αυτή διδάσκεται, αλλά και την επίσημη παγκόσμια Ιστορία του Πολιτισμού.

Δημήτρης Ι. Λάμπρου
Περισσότερα για το θέμα μπορείτε να μελετήσετε εδώ

ellinonpaligenesia



Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/1


Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.


Πιο δύσκολο να κρατάς παρά να αποκτάς. 



ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Υπάρχει ανάγκη από σταθερότητα και μεγάλη ασφάλεια. Για αυτό πιθανόν να είστε πολύ αντιδραστικοί σε άτομα ή καταστάσεις που σας πιέζουν για το θέμα ενός δικού σας ακινήτου. Φροντίστε την διατροφή σας γιατί μπορεί σήμερα να το παρακάνετε με τα γλυκά ή ακόμα με ποτό και λάθος συνδυασμούς.
Ερωτικά: Πιθανόν θα σας πιάσουν οι ζήλειες και θα έχετε στο μυαλό σας πράγματα που μπορεί να σας έχουν πληγώσει στο παρελθόν. Μπορεί να μην σας κάνει πολύ καλό να ξαναγυρνάτε πίσω. Η σχέση με Σκορπιό θα σας προϊδεάσει και θα σας κάνει να είστε πολύ καχύποπτοι αλλά τελικά αν κυριαρχήσει η καρδιά σας θα δείτε ότι θα σταματήσετε να νιώθετε αυτά τα συναισθήματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλύετε τα πάντα κι αυτό σας κάνει να γειώνεστε περισσότερο και με μεγαλύτερη ανάγκη για οργάνωση και πειθαρχία γιατί μερικές φορές σας λείπει από την επαγγελματική σας κατάσταση. Επειδή λειτουργείτε πολύ παρορμητικά, σίγουρα αυτό θα βοηθήσει σε μια επέκταση που μπορεί να γίνει μέσα από μια οικογενειακή βοήθεια.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είστε σε πολύ θετική φάση για αυτό νιώθετε την δύναμή σας να επανέρχεται. Αυτό γίνεται κυρίως όταν θυμάστε τον εαυτό σας και τις ανάγκες του. Η υπεραισιοδοξία θα σας αγγίξει και θέματα οικογενειακά μπορεί να λυθούν πολύ πιο εύκολα από παλιά.
Ερωτικά: Αποδεικνύετε ότι δεν έχετε κάνει λάθος για ένα πρόσωπο το οποίο σας θέλει και αυτό αλλά φοβάστε πως θα αντιδράσει απέναντι σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι εσείς να δείξετε τα προσωπικά σας συναισθήματα και να μην φοβάστε ότι θα εκτεθείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλές και νέες προτάσεις οι οποίες όμως χρειάζονται υπερβολική προσοχή γιατί πρέπει να διακρίνετε με την μία τι θα επιλέξετε. Δεν είναι για να χάνετε χρόνο. Η ανταπόκριση κάποιων ατόμων για ένα ακίνητο θα σας δώσει ελπίδες.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Κατά κάποιο τρόπο πέφτουν οι μάσκες και αποδεικνύεται χωρίς εσείς να κάνετε πολλά πράγματα ποιός τελικά είναι για σας και ποιος δεν κάνει. Κυρίως ένας φίλος που τον είχατε σίγουρο τώρα έχει δείξει ένα άλλο πρόσωπο το οποίο σίγουρα δεν σας αρέσει. Η μυστικότητα πάντως που κρατάτε βοηθάει στο να καταλάβετε την αλήθεια.
Ερωτικά: Είστε εγκλωβισμένοι σε συναισθήματα του παρελθόντος και δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε την αλήθεια για την καρδιά σας. Ίσως να υπάρχουν και οικονομικές εμπλοκές οι οποίες θα σας δώσουν την αφορμή για να δείτε τα αληθινά συναισθήματα ενός προσώπου.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να δράσετε πολύ κρυφά και να μην ανοίξετε τα χαρτιά σας σε άτομα τα οποία δεν εμπιστεύεστε. Η διαδικασία πάντως είναι απλή αν έχετε αποφασίσει να κάνετε κάτι καινούργιο. Βάζετε το κεφάλι κάτω και δουλεύετε οργανωμένα, χωρίς ιδέες που πετάνε από εδώ και από εκεί.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Μετά την μεγάλη αναστάτωση τώρα μπορείτε να ηρεμήσετε και να δείξετε ότι είστε η σταθερή αξία στην ζωή τη δική σας και των άλλων. Το καλό είναι ότι έχετε εύνοια και κυρίως οι γεννημένοι από 8,9 και 10/7 θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε καλά αλλά και να κρατήσετε το ηθικό σας ακμαίο.
Ερωτικά: Σίγουρα όλη αυτή η χρονιά θα σας απασχολήσει η ιδέα του γάμου και της αποκατάστασης, κυρίως τους ελεύθερους. Θα έρχονται όμως ημέρες όπως η σημερινή που θα είστε πολύ κοντά και όσοι αμφιταλαντεύεστε θα κάνετε πραγματικότητα όλα αυτά που έχετε σχεδιάσει. Όπου υπήρχε διαφορά θα λυθεί άμεσα και με καλό τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μπροστά σας αρκετές ευκαιρίες και κυρίως μέσω συνεργατών ή από άτομα τα οποία πιστεύουν σε εσάς. Η σταθερή σας πεποίθηση ότι κάτι καλό πάει να γίνει τουλάχιστον για σήμερα θα σας ανταμείψει.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Θέλετε να φύγει ένα βάρος από πάνω σας και να νιώσετε ασφάλεια. Για αυτό θα προσπαθήσετε να εξασφαλιστείτε και να βάλετε κάποιες προτεραιότητες οι οποίες ίσως να μην είναι και τόσο εύκολες αλλά τουλάχιστον θα προσδιορίσετε τα θέλω σας.
Ερωτικά: Η σχέση με Ταύρο θα σας προβληματίσει και θα σας βάλει να σκεφτείτε τι μέλλει γενέσθαι μεταξύ σας γιατί αυτή η σχέση αναγκαστικά χρειάζεται εξέλιξη και όχι επιφάνεια. Θα σας βοηθούσε πάρα πολύ να μην έχετε μεγάλες απαιτήσεις αυτές τις ημέρες γιατί μπορεί να μην εισπράξετε αυτά που θέλετε. Η ζήλεια επίσης δεν βοηθάει.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να κάνετε ένα άλμα που θα σας δώσει την σταθερότητα αλλά επειδή φοβάστε, μερικοί προτιμάτε την πεπατημένη οδό για να μην ξεφύγετε από τα δεδομένα. Το καλό είναι ότι υπάρχουν ευκαιρίες και σας βοηθάει ένας συγκεκριμένος Αιγόκερως ο οποίος μερικές φορές σας προσγειώνει απότομα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είστε σε πολύ καλή φάση που θα σας δώσει μια εκτίναξη η οποία θα σας βοηθήσει να κερδίσετε κάποια παλιά κεκτημένα. Επειδή έχετε ήδη αντιληφθεί ότι ο χρόνος είναι με το μέρος σας κάτι πρέπει να τον κάνετε.
Ερωτικά: Εδώ μπορεί να γίνει ένα μικρό θαύμα με την επιστροφή ενός προσώπου που σας έχει αφήσει μια μικρή πληγή. Τώρα μπορείτε να την κλείσετε είτε τον δεχτείτε πίσω είτε όχι. Και μόνο η παραδοχή ότι έχει κάνει λάθος θα σας ικανοποιήσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα θα μαζέψετε χρήματα και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο θα ενθουσιαστείτε με τα θετικά νέα που θα έχετε. Μην φοβάστε τις αλλαγές και τις αποκαλύψεις γιατί θα ανοιχτούν όλα τα θαμμένα πράγματα που σας εγκλωβίζουν και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Προσπαθείτε να φέρετε ισορροπίες αλλά ίσως έχετε ακόμα μέσα σας την ένταση και την τάση για δυναμικές λύσεις. Όσο προχωράει η ημέρα θα δείτε ότι θα έχετε μια καλύτερη σφαιρική αντίληψη και αυτό θα σας βοηθήσει σημαντικά.
Ερωτικά: Ενώ θέλετε να κάνετε αυτό που λέει η καρδιά σας μέσα σας δεν αφήνετε να γίνουν οι μεγάλες ζυμώσεις με στόχο την προσωπική σας εξέλιξη. Υπάρχει κάτι που σας κρατάει και είναι μάλλον φόβος από άλλες φορές γιατί είχατε πληγωθεί στο παρελθόν και τώρα φυλάγεστε. Ο Ταύρος πιθανόν να σας πλησιάσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι στις 8,9 και 10/10 θα έχετε κάποιες σημαντικές εξελίξεις αλλά και μια πρόταση που πιθανόν να είχε ξαναγίνει πριν λίγο καιρό. Σίγουρα φαίνεται σαν σούπερ ευκαιρία η οποία ίσως να είναι πολύ πιο εύκολη από παλιά.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε κατά νου ότι χρειάζεστε να ανανεώσετε και πάλι τις πολύ στενές σας σχέσεις. Ο λόγος είναι ότι μερικές φορές χάνεστε μέσα στα δικά σας θέματα και δεν αφήνετε περιθώριο στους άλλους. Για αυτό σήμερα θα διοχετεύσετε ένα μεγάλο κομμάτι της ενέργειας σας σε κάποιους κι αυτό θα σας κάνει πολύ καλό.
Ερωτικά: Έχετε ανάγκη να είστε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ακόμα και σχέση να μην έχετε μαζί του, θα προσπαθήσετε να έρθετε όσο μπορείτε σε απόσταση αναπνοής για να πετύχετε τον στόχο σας. Οι γεννημένοι στις 7,8 και 9/11 μπορεί να μιλήσετε για γάμο.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε μια καλή φάση η οποία προϋποθέτει σκληρή δουλειά για να φτάσετε στο σημείο που θέλετε αλλά τουλάχιστον θα σας βγουν κάποιες καλές καταστάσεις οι οποίες θα σας δώσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Θέλετε να νιώσετε ασφάλεια για αυτό θα προσπαθήσετε να το κάνετε περισσότερο οργανωμένα. Κυρίως το θέμα του σπιτιού σας θα παίξει κάποιο ρόλο ο οποίος θα είναι πολύ καθοριστικός. Η διατροφή σας θα χρειαστεί να είναι πολύ προσεκτική. Αν έχετε πάντως χρόνο καλό θα ήταν να γυμναστείτε.
Ερωτικά: Η σχέση με ένα Ταύρο μπορεί να μην είναι και τόσο φανερή αλλά σας γοητεύει πάρα πολύ. Δεν θέλετε όμως με τίποτε να εκδηλωθείτε και να δείξετε τα βαθιά σας συναισθήματα γιατί η κατάσταση είναι κάπως περίεργη. Επίσης η κατάληξη της σχέσης με έναν Καρκίνο θα είναι καλή γιατί θα δεθείτε υπερβολικά.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να κάνετε ένα μεγάλο άλμα το οποίο αν έχετε δουλέψει σκληρά θα δείτε ότι θα σας αποδώσει και θα σας δώσει μια καινούργια προοπτική η οποία θα σας αποφέρει χρήματα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Είστε σε πολύ καλή φάση γιατί όλες σας οι κινήσεις σας θα δώσουν ένα πολύ θετικό feed back. Πάντως η παρουσία σας θα είναι πολύ καταλυτική. Η εμφάνισή σας και γενικά η προσωπικότητά σας θα έχει λάμψη.
Ερωτικά: Ο ερωτισμός σας θα είναι πολύ έντονος και θα έχετε ανάγκη να περάσετε όμορφα. Για αυτό θα προσπαθήσετε με κάποιο τρόπο να εξευμενίσετε ένα Ζυγό ο οποίος σας ενδιαφέρει άμεσα. Επιτέλους αφήστε και ένα κομμάτι καλής ζωής για τον εαυτό σας. Ένα ταξίδι από κοινού με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας κάνει πολύ καλό.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλές και καλές ευκαιρίες αυτές τις ημέρες να πάρετε χρήματα αλλά και γενικά να ανοίξετε μια πόρτα που παλιά ήταν δύσκολο. Αν περιμένετε τα αποτελέσματα από ένα Πανεπιστήμιο ή από το εξωτερικό η απάντηση θα είναι θετική.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Παρόλο που είστε πρωτοπόροι σε πολλά πράγματα μερικές φορές έχετε ανάγκη από σταθερότητα αλλά και από μια ασφάλεια. Η στάση που θα έχετε ίσως να είναι υπερβολική και κατά κάποιο τρόπο απόλυτη αλλά τουλάχιστον θα σας δοθεί η δυνατότητα να έχετε μια σφαιρική αντίληψη της κατάστασης.
Ερωτικά: Η σχέση με Ταύρο θα σας ενθουσιάσει αλλά βλέπετε ότι υπάρχουν δυσκολίες γιατί υπάρχουν διαφορετικές ιδέες και διαφορετικός τρόπος σκέψης. Η ζήλεια που θα νιώσετε ίσως να είναι έντονη και να κρατήσετε πόζα κυρίως σε ένα Λιοντάρι, Σκορπιό ή Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες αλλά η υλοποίηση είναι αρκετά δύσκολη. Όμως θα πάρετε βοήθεια η οποία μπορεί να προέρχεται από την οικογένειά σας ή από ένα χώρο που θα σας φέρει προστασία και ανανέωση.



ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Η προσωπική σας ασφάλεια είναι σημαντική για αυτό θα προσπαθήσετε να κάνετε σωστές κινήσεις οι οποίες θα σας εξασφαλίσουν μια καλή ψυχολογική κατάσταση.
Ερωτικά: Έχετε έντονο αισθησιασμό που θα επηρεάσει ακόμα και ένα πρόσωπο με το οποία είστε σε κάποια απόσταση. Η σχέση με Ταύρο που είναι πολύ καλή θα σας βοηθήσει στο να κάνετε μια νέα αρχή. Επίσης ο Ζυγός θα έρθει πιο κοντά σας γιατί θα του δείξετε μεγαλύτερη σταθερότητα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που θα σας δοθούν αυτές τις ημέρες και θα κλείσετε κάποιες τρύπες. Αρκεί να συμφωνήσετε με ένα συνεργάτη ή γενικά να έχετε μια σύμπνοια με μια ομάδα που θα σας προτείνει κάποιες νέες ιδέες οι οποίες σας φαίνονται αρκετά συμβιβαστικές.

Πηγή: http://www.astrology.gr



Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι έβγαζε την ίδια φωτογραφία κάθε εποχή. Η τελευταία φωτογραφία θα σας συγκινήσει


Λένε πως μια εικόνα είναι ίση με χίλιες λέξεις και σίγουρα αυτό δεν είναι τυχαίο. Πολλές φορές μια εικόνα αρκεί για να μας περάσει ένα μήνυμα. Άλλες, χρησιμοποιείται ως μέσο για να εκφράσει τα συναισθήματα μας.

Κάθε εποχή το συγκεκριμένο ζευγάρι έβγαζε μια φωτογραφία μπροστά από το σπίτι του. Βλέποντας τις εικόνες μπορούμε να διακρίνουμε πως εξελίσσεται μια ιστορία αγάπης. Μια ιστορία γεμάτη έρωτα, χαρά, φόβο και ανθρώπινη απώλεια. Δείτε τις μοναδικές φωτογραφίες και θα αντιληφθείτε τι εννοούμε.

Ken Griffiths
Ken Griffiths
Ken Griffiths
Ken Griffiths
Ken Griffiths
Ken Griffiths
Ken Griffiths
Ken Griffiths
Ken Griffiths
Ken Griffiths
Ken Griffiths
Και στο τέλος αυτή. :’(
Ken Griffiths

Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο για να καταλάβουμε πως ακριβώς αισθάνεται ο ηλικιωμένος κύριος της τελευταίας φωτογραφίας. Πραγματικά η φωτογραφία ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις.

diaforetiko.gr




Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger