Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Sofia Vergara: Σεξι κι οποιος αντεξει...

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012


Έχει αποτυπωθεί στο μυαλό των ανδρών χάρη στις καμπύλες της και τα καλλίγραμμα πόδια της που πολλές θα ζήλευαν.

Ο λόγος για την Sofia Vergara που βρίσκεται στα πλατό της νέας της ταινίας ντυμένη με ένα κορμάκι και δικτυωτό καλσόν.



Η Vergara πρωταγωνιστεί και αυτή με τη σειρά της στο Machete Kills και υποδύεται την Madame Desdemona. Στην ταινία θα δούμε και τον Charlie Sheen στο ρόλο του αμερικανού προέδρου. 




Πηγή: newsbeast.gr

Κορμια της TV που κοβουν την ανασα!

                Οι κυρίες της tv βγαίνουν στις παραλίες

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, η θερμοκρασία έχει ανέβει, τα ρούχα έχουν ελαττωθεί, η διάθεση είναι ξέφρενη και τα μάτια όλων των αντρών είναι ορθάνοιχτα και έτοιμα να θαυμάσουν όλα τα ωραία κορμιά που θα παρελάσουν μπροστά τους…

Πόσα ωραία, άξιας θαυμασμού κορμιά έχουν περάσει από την τηλεόραση… και κάποια βεβαίως παραμένουν ακόμα σε αυτή; Πολλά! Πάρα πολλά! Εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα «καυτά» κορμιά και είμαστε έτοιμοι να σας τα παρουσιάσουμε.

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ


Τι να πεις γι’  αυτό το κορίτσι; Όπου σταθείς και όπου βρεθείς ακούς ψιθύρους από διάφορες παρέες αντρών να σχολιάζουν τα κάλλη της. Η hot εμφάνισή της, μαγνητίζει τα βλέμματα και κάνει όλο τον αντρικό πληθυσμό να σαστίζει… Φοράει πάντα ρούχα ανάλαφρα επιδεικνύοντας τα «πλούσια» σωματικά της προσόντα. Της αρέσει που αρέσει!


Η Έλενα δεν αφήνεται σε λιχουδιές, δεν κάνει παρασπονδίες. Προσέχει πολύ τη διατροφή της και εντάσσει ασκήσεις γυμναστικής στο καθημερινό της πρόγραμμα. Στο παρελθόν πόζαρε μπροστά σε φωτογραφικό φακό γνωστού αντρικού περιοδικού και το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως είναι το νέο Sex Symbol της εποχής μας.

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ


Τι έχει περάσει αυτό το κορίτσι με το πολυσυζητημένο της κορμί; Και τι δεν έχει ακούσει. Ειδικά την εποχή που είχε λάβει μέρος στο Dancing with the Stars είχε γίνει ντόρος με τα «πιασίματά» της. Έχει; Δεν έχει; Πόσα κιλά είναι; Μπορεί ο παρτενέρ της Ηλίας Λαδάς να την σηκώσει στα μπράτσα του και να την φέρει σβούρες; Τελικά η Ελεονώρα είναι βαρύ κορίτσι ή πούπουλο;



Όταν ο φωτογραφικός φακός του εβδομαδιαίου περιοδικού ΟΚ τη συνέλαβε σε παραλία με μαγιό παρέα με τον Ηλία Λαδά, τότε άρχισαν όλοι να αμφισβητούν πως αυτό το κορμί της ανήκει. Δεν πίστευε κανείς στα μάτια του, πολλοί θεωρούσαν ότι η φωτογραφία είχε υποστεί επεξεργασία και πολύ ρετούς.  Για όλα αυτά που είχαν γραφτεί και ακουστεί η ίδια πήρε θέση και αποκατάστησε τα πράγματα με ντοκουμέντα. Ανέβασε στο twitter της μια κοντινή φωτογραφία με τα οπίσθια της, βάζοντας έτσι μια τελεία στο θέμα που είχε καταντήσει ¨Κυπριακό.

ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ


Ένα κορίτσι φρέσκο, δροσερό που χαίρεσαι να το κοιτάς. Οι τέλειες αναλογίες της σε συνδυασμό με το πορσελάνινο πρόσωπό της, την κατατάσσουν στην κορυφή της κατηγορίας με τα ωραιότερα κορμιά της ελληνικής τηλεόρασης. Η φρεσκάδα και η χαριτωμενιά της είναι από τα προσόντα που την απογειώνουν. Η Δούκισσα γυμνάζεται πολύ και τρέφεται σωστά. Το ποδήλατο για αυτήν είναι τρόπος ζωής. Ξέρει να αναδεικνύει το όμορφο σώμα της και αυτό φαίνεται μέσα από τις πετυχημένες ενδυματολογικές της επιλογές. Πρόσφατα κάνοντας πασαρέλα στα Mad awalk άφησε τους θεατές άφωνους με τη σέξι παρουσία της.


ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΛΗ


Η μελαχρινή σέξι Νικολέττα Ράλλη έχει ποζάρει αρκετές φορές μπροστά στο φωτογραφικό φακό για τις ανάγκες αντρικού περιοδικού και μάλιστα μισόγυμνη. Δεν ντρέπεται να δείξει το κορμί της. Το σεξαπίλ της το προέβαλλε καθημερινά μέσα από την μεσημεριανή εκπομπή που είχε στο STAR.  Η Νικολέττα είναι ένα κορίτσι με χιούμορ και απίστευτο ταλέντο στην υποκριτική παρόλο που ξεκίνησε ως μοντέλο. Η ομορφιά της είναι μεσογειακή και το κορμί της άξιο θαυμασμού.


ΛΑΟΥΡΑ ΝΑΡΓΕΣ


Ένα φρέσκο πρόσωπο που ήρθε και έδωσε μια χαρωπή νότα στην τηλεόραση. Το γελαστό κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη είναι so sexy… Το ιδιαίτερο και μοντέρνο ντύσιμό της τραβάει τα βλέμματα. Της αρέσουν πολύ τα έντονα χρώματα, συνηθίζει να κάνει τα μαλλιά της κοτσιδάκια και το στυλ της είναι λίγο baby, αλλά έχει μέσα σέξι πινελιές. Η ναζιάρα Λάουρα είναι χορεύτρια, μας συστήθηκε μέσα από το So u think u can dance! Σαν χορεύτρια πως να μην διαθέτει ένα τόσο καλλίγραμμο κορμί;


ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ


Η Μαίρη Συνατσάκη πριν από λίγες ημέρες, βγάζοντας μια ζωντανή σύνδεση από παραλία για το πρωινό του Mega στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, αποκάλυψε τους γυμνασμένους της κοιλιακούς. Το κορίτσι του Mad τα τελευταία τρία χρόνια έχει γίνει περιζήτητη. Πέρασε από τον ΑΝΤ1 και τώρα οι τηλεθεατές την απολαμβάνουν μέσα από τη συχνότητα του Mega στην εκπομπή «Πρωινό μου». Έχει μια αγάπη στα κοντά σορτσάκια και πως να μην έχει, αφού τα πόδια της είναι σέξι. Βέβαια, η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της ότι δεν της αρέσουν οι γάμπες της, διότι θεωρεί πως είναι χοντρές. Συνέχισε, λέγοντας πως δεν έχει πια κόμπλεξ, το έχει ξεπεράσει.




ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ



Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια διαθέτει ένα πολύ ωραίο κορμί με αναλογίες που ζαλίζουν τον αντρικό πληθυσμό. Είναι σέξι και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μην πάρει γραμμάριο παραπάνω. Αποφεύγει τα γλυκά και τα τηγανιτά. Καθημερινά κάνει personal training, αγαπά το σώμα της και κάνει ότι περνάει από το χέρι της να δείχνει λαμπερή. Τα στενά παντελόνια και τα κολάν που φοράει της πάνε πολύ και διαγράφουν τις σωστές αναλογίες του κορμιού της.


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΑΜΑΔΕΣ

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ


Πρώτη και καλύτερη! Η αλήθεια να λέγεται, η πρώτη μαμά με ωραίο κορμί που μου ήρθε στο μυαλό ήταν η Φαίη. Δεν έχει μόνο αξιοζήλευτο κορμί αλλά και πολύ λαμπερή επιδερμίδα. Μετά την εγκυμοσύνη ξεκίνησε τη γυμναστική, σε κάθε άσκηση που κάνει χρησιμοποιεί και λάστιχο. Η γράμμωση της είναι εμφανέστατη. Κατάφερε γρήγορα να ξεφορτωθεί τα κιλά της εγκυμοσύνης και να επανέλθει στα κιλά της. Η αλήθεια είναι πως η Φαίη δεν προσέχει ιδιαίτερα, θα φάει και το γλυκό της, θα φάει και το σουβλάκι της. Η σέξι μαμά Φαίη είναι πολύ τυχερή γιατί ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που έχουν πολύ καλό μεταβολισμό. Καθημερινά δοκιμάζει τα φαγητά του Άκη με μεγάλη ευχαρίστηση και χωρίς ενοχές.




ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ




Λατρεύει τον αθλητισμό, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της. Παίζει σε ομάδα volley και μάλιστα είναι αξιόλογη παίκτρια, τα σερβίς της είναι πολύ δυνατά! Είναι μάνα δυο παιδιών και το σώμα της ξεπερνάει και 20άρα. Διατηρεί μια τέλεια σιλουέτα και φροντίζει να τρέφεται σωστά και να παίρνει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει γράψει και βιβλίο με διάφορα μυστικά ομορφιάς που είναι απαραίτητα για την λάμψη και την ομορφιά μιας γυναίκας. Ίσως αποτελεί και την πιο γυμνασμένη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς τη γυμναστική.


ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ


Έχει δηλώσει ότι δεν είναι fan της γυμναστικής, όχι ότι έχει ανάγκη, γιατί καταφέρνει να διατηρεί μια πολύ καλή σιλουέτα. H Ελένη τρελαίνεται για νόστιμα φαγητά, άλλωστε δεν είναι λίγα τα ¨μμμμμμ…¨ που κάνει στην εκπομπή της δοκιμάζοντας τις σπεσιαλιτέ του μάγειρα της. Μια προσέχει, μια όχι. Είναι περίοδοι που την πιάνει η λαιμαργία της και δεν θέλει να θέτει κανόνες και όρια στο τι θα φάει. Όταν βλέπει ότι έχει πάρει κάποια παραπανίσια κιλά έχει τον τρόπο να τα χάνει πολύ γρήγορα. Η Ελένη όταν λέει πως θα κάνει δίαιτα, κάνει δίαιτα. Ακόμα και όταν έχει παραπανίσια κιλά δε χάνει το σεξαπίλ και τη θηλυκότητά της. Το κορμί της δεν φαίνεται ότι έχει περάσει από τρεις εγκυμοσύνες.


ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ


Άλλη μια γυναίκα που λέει πως είναι μανούλα δυο παιδιών και όλοι την κοιτούν με απορία. Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι fit και αυτό φαίνεται. Ξεκίνησε τον χορό από μικρό παιδί και κατέληξε να γίνει μια σπουδαία χορεύτρια. Το μπαλέτο ήταν μια από τις μεγάλες της αγάπες για αυτό και ξεκίνησε να εργάζεται ως χορεύτρια και να συμμετέχει σε σπουδαίες χορευτικές παραστάσεις. Το ότι έκανε χρόνια χορό τη βοηθά να έχει σήμερα ένα καλλίγραμμο και καλοστημένο κορμί. Αν την παρατηρήσετε οι κινήσεις της θυμίζουν μπαλαρίνα. Η πλάτη της είναι πάντα ίσια, οι ώμοι της στέκονται στο σωστό ύψος και κινεί τα χέρια της αρμονικά. Ντύνεται πάντα σεμνά και της αρέσει να είναι κομψή και μοντέρνα. Έγκυρες πηγές λένε πως είναι πολύ αυστηρή με τη διατροφή της. Προσέχει πολύ τι τρώει και σπάνια κάνει παρασπονδίες.




ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ



Μάνα τριών παιδιών! Το σώμα της παραμένει σώμα μοντέλου. Η λυγερόκορμη Τζένη Μπαλατσινού αποτελεί χρόνια το πρότυπο πολλών γυναικών αλλά και κοριτσιών που ονειρεύονται μια καριέρα στο modeling, όπως τη δική της. Αντικείμενο ασχολίας της πια είναι ότι έχει να κάνει με την ομορφιά της γυναίκας.


ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ


Πρόσφατα βάφτισε την κορούλα της. Η πάντα κομψή και όμορφη Δέσποινα Καμπούρη παιδεύτηκε λίγο μέχρι να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, αλλά τα κατάφερε! Έχει και πάλι τη χαρά να μπαίνει μέσα στα παλιά της τζιν και χαίρεται για την σιλουέτα της. Συνδυάζει σωστή διατροφή με γυμναστική, βέβαια η πιο ευχάριστη γυμναστική για αυτήν είναι να τρέχει πίσω από την κορούλα της που πρόσφατα έκανε τα πρώτα της βήματα.


ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ


Η όμορφη παρουσιάστρια μάνα ενός γλυκύτατου πλάσματος, του Φίλιππου-Ραφαήλ είχε παιδευτεί πολύ με τα κιλά της εγκυμοσύνης. Όταν ήταν έγκυος είχε χάσει τον έλεγχο και δεν πρόσεχε όσο θα έπρεπε τη διατροφή της. Αφού γέννησε χρειάστηκε να περάσει ένας χρόνος για να επανέλθει στα φυσιολογικά της κιλά. Με πολύ κόπο και αρκετές στερήσεις κέρδισε το δύσκολο για αυτήν στοίχημα. Τώρα, πιο ανανεωμένη από ποτέ τη βλέπουμε μέσα σε σέξι και στιλάτα φορέματα που αναδεικνύουν το θηλυκό της σώμα. Όσα κιλά και να χάσει οι καμπύλες της παραμένουν σταθερές με αποτέλεσμα να είναι πάντα juicy…




ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΧΡΟΥΣΑΛΑ



Η πάντα γλυκιά και χαμογελαστή Μαριέττα Χρουσαλά ετοιμάζεται να γευτεί την μητρότητα. Η κοιλίτσα της έχει αρχίσει και φουσκώνει καθώς διανύει τον πέμπτο μήνα εγκυμοσύνης της. Η χαρά της είναι απερίγραπτη για το μεγάλο δώρο ζωής που ετοιμάζεται να δεχτεί. Προσέχει πολύ τη διατροφή της, τρώει μόνο ότι είναι υγιεινό με πλούσια ιχνοστοιχεία και βιταμίνες που πρέπει απαραιτήτως να απορροφήσει το έμβρυο.


ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ


Μια γυναίκα που μεγάλωσε τρία παιδιά μόνη της, χωρίς σύζυγο καθώς τον έχασε όταν ήταν για δεύτερη φορά έγκυος στα δίδυμα της. Από τα πρώτα βήματά της καριέρας της είχε άψογη σιλουέτα. Έχει πολύ καλό σκαρί και μεταβολισμό και μπορεί να τρώει ότι θέλει, ανήκει στις τυχερές… Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μια από τις πιο κομψές και εντυπωσιακές παρουσίες της τηλεόρασης.


Πηγή: entertv.gr

Διασημο εγχωριο μοντελο μας κολαζει με το κορμι της...


Που τη χάνεις που τη βρίσκεις όλο σε κάποια παραλία είναι και κολάζει τον αντρικό πληθυσμό με το καλλίγραμμο κορμί της. Ο λόγος φυσικά για την σέξι Όλγα Φαρμάκη η οποία με κάθε ευκαιρία μας αποδεικνύει γιατί θεωρείται μία από τις πιο σέξι γυναίκες της ελληνικής showbiz.




Μοιραζει χρηματα, με ανταλλαγμα... μια καλη πραξη


Μια πρωτότυπη φιλανθρωπική πρωτοβουλία έχει ξεκινήσει ένας μυστηριώδης εκατομμυριούχος με έδρα το Λονδίνο, ο «μίστερ Λάκι» όπως αποκαλείται, ο οποίος μοιράζει χρήματα ζητώντας ως αντάλλαγμα από τους ευεργετηθέντες να φωτογραφηθουν και -το κυριότερο- να κάνουν κάτι καλό με τα λεφτά που τους δίνει.
Τι ακριβώς κάνει ο «Μίστερ Λάκι»; Πολύ απλά, κυκλοφορεί στο Λονδίνο και συναντά τυχαίους ανθρώπους σε καφετέριες ή στο Μετρό. Τους εξηγεί την πρωτοβουλία του και τους ζητά να του πουν τι θα έκαναν αν τους έδινε 1000 λίρες. Αν του αρέσει αυτό που θα ακούσει, τότε τους δίνει τα χρήματα και φωτογραφίζει τον «τυχερό».
Ο εκατομμυριούχος, που θέλει να μείνει ανώνυμος, έχει δημιουργήσει τον διαδικτυακό τόπο we-are-lucky.com όπου εξηγεί την πρωτοβουλία του και δημοσιεύει φωτογραφίες των ανθρώπων που ευεργέτησε. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στα «ΝΕΑ», μια δημοσιογράφος των Times του Λονδίνου εντόπισε και συνάντησε τον φιλάνθρωπο εκατομμυριούχο ο οποίος κάθε άλλο παρά εκκεντρικός είναι. Όπως εξήγησε ο ίδιος, ο λόγος που ονόμασε την πρωτοβουλία του wearelucky -δηλαδή «είμαστε τυχεροί»- είναι διότι και ο ίδιος αισθάνεται τυχερός που εργαζόμενος στο εξωτερικό κατάφερε να μαζέψει τόσα χρήματα ώστε να παραιτηθεί από όλα το 2011 και να ξανασκεφτεί τα πάντα, και τη ζωή του.
«Στην αρχή τα χρήματα ήταν μεγάλο βάρος για εμένα» είπε στη δημοσιογράφο ο ανώνυμος εκατομμυριούχος που τονίζει ότι δεν μπορούσε να αποφασίσει τι θα κάνει με τα εκατομμύριά του, αν θα τα έδινε σε φιλανθρωπίες σε φτωχές χώρες ή αν θα βοηθούσε τους φτωχούς της Βρετανίας. Τελικά του ήρθε η ιδέα του wearelucky.com.
Στην ιστοσελίδα αυτή, ο φιλάνθρωπος εκατομμυριούχος δημοσιεύει την φωτογραφία αλλά και την «καλή πράξη» κάθε ενός από τους Λονδρέζους που πήραν χρήματα. Ένας σεφ, για παράδειγμα, οργάνωσε δείπνο για ηλικιωμένα ζευγάρια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ένας άλλος απλώς εξόφλησε τους λογαριασμούς του ενώ ένα ζευγάρι οργάνωσε το γάμο του. Στόχος του Μίστερ Λάκι όπως λέει ο ίδιος είναι να ανοίξει τα μάτια των ανθρώπων στις δυνατότητες της φιλανθρωπίας. Και πιθανώς να το καταφέρνει, έστω και με αυτόν τον περίεργο τρόπο. «Είναι παράξενο το συναίσθημα να σου δίνει ένας ξένος ένα φάκελο με 1000 λίρες», λέει η Λουσι, η οποία διευθύνει ένα μικρό βιβλιοπωλείο. Η ίδια επέλεξε να δώσει ένα μέρος των χρημάτων του Μίστερ Λάκι ως πριν σε έναν συνάδελφό της ο οποίος το άξιζε αλλά μέχρι τότε το μαγαζί δεν μπορούσε να τον ανταμείψει...


Δεσποινα Βανδη: Σεξυ εμφανιση με μπικινι!


Τα μυστικά της διατροφής της αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή και φωτογραφήθηκε με ένα εντυπωσιακό μαγιό για τις ανάγκες γνωστού περιοδικού. Πιο fit και σέξυ από ποτέ η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια πόζαρε μπροστά στο φακό, αποκαλύπτοντας το καλλίγραμμο κορμί της.
Φορώντας ένα μαύρο leather αποκαλυπτικό μαγιό η Δέσποινα Βανδή φωτογραφήθηκε για το “Shape” και ανέφερε τους κανόνες που ακολουθεί για να διατηρεί αρμονικές τις αναλογίες του κορμιού της.

/
“Απλά αγαπάω τη μεσογειακή κουζίνα. Κι αν πρέπει να μιλήσω για “κανόνες”, αυτοί είναι σε καθημερινή βάση η αποφυγή των τηγανητών και της χρήσης βουτύρου. Αυτά για το καλό όλων μας”, εξομολογήθηκε η Ελληνίδα σταρ και συμπλήρωσε: “Η αλήθεια είναι ότι δεν τρώω ό,τι και τα παιδιά μου, ωστόσο η “δίαιτα” είναι σίγουρα μία λέξη που δε μου ταιριάζει καθόλου. Αγαπάω πολύ το φαγητό και όλα αυτά που ονομάζουμε “παρασπονδίες”. Απλά μπαίνω σε προγράμματα διατροφής όταν ξεφεύγω αρκετά από το κανονικό μου βάρος, γεγονός που συμβαίνει συνήθως τα καλοκαίρια στις διακοπές”.

Ποια η σχέση της όμως, με τη γυμναστική;
“Για μένα η γυμναστική δεν είναι καταναγκασμός. Την αγαπάω. Κάποιες φορές μπορεί να νιώθω εξαντλημένη ή να βαριέμαι, αλλά με το που ξεκινάω, πωρώνομαι. Παλιότερα έκανα πιο πολύ Pilates, Τώρα ανακάλυψα τους ιμάντες. Η ποικιλία κρατά το ενδιαφέρον μου αμείωτο”.


/




Η Σασα Μπαστα με «καυτο» μπικινι στην παραλια


Η εκρηκτική Σάσα Μπάστα συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων σε παραλία της Βουλιαγμένης, εκεί όπου έκανε τις βουτιές της φορώντας ένα καυτό μπικίνι.




Η τραγουδίστρια, μοντέλο, παρουσιάστρια απόλαυσε τον ήλιο με την παρέα της και δεν δίαστασε να αφήσει σε κοινή θέα ένα σέξι τατού που κοσμεί τους γλουτούς της. 











Πηγή: Radar.gr 

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger