Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Προκαλει για αλλη μια φορα η.. Courtney Stodden! (φωτος)

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Έξαλλοι οι συμπρωταγωνιστές της Courtney με τις σέξι εμφανίσεις της!

Τα βέλη τους στην Courtney Stodden έστρεψαν οι συμπρωταγωνιστές της στο ριάλιτι Couple's Therapy την οποία κατηγορούν ότι ενδιαφέρεται μόνο για τη δόξα και το μόνο που κάνει είναι να προκαλεί καταστρέφοντας το σόου.


Η 18χρονη Courtney και ο 51χρονος σύζυγός της Doug Hutchinson είναι ένα από τα πέντε ζευγάρια που εμφανίζονται αυτήν την βδομάδα στο σόου. Κάμερες καταγράφουν τις κινήσεις των πρωταγωνιστών καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας.
Όμως οι εκκεντρικές και σέξι εμφανίσεις της φαίνεται πως εξόργισαν το υπόλοιπο καστ κατηγορώντας το ζευγάρι ότι κάνει τα πάντα για την δημοσιότητα. Η Courtney έγινε γνωστή από τον γάμο της με τον ηθοποιό που είχε παίξει στην ταινία «Πράσινο Μίλι» Doug Hutchinson, αλλά και τις φωτογραφίσεις της σε περιοδικά στις οποίες φροντίζει πάντα να φοράει ελάχιστα και να ποζάρει αισθησιακά.











Κι ομως το μεγεθος μετραει - Το λενε και οι επιστημονες


Το σλόγκαν «το μέγεθος δεν μετράει» ανατρέπει μια νέα έρευνα, η οποία αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή ότι ο οργασμός μιας γυναίκας εξαρτάται και από το μέγεθος του πέους του συντρόφου της.
Σύμφωνα με τη νέα αυτή μελέτη που δημοσιεύει η Huffington Post, οι γυναίκες που έχουν διεγείρονται κολπικά είναι πιο πιθανό να φθάσουν σε οργασμό όταν έρχονται σε σεξουαλική επαφή με άνδρες με μεγαλύτερα πέη.
Οπως επισημαίνεται στην εν λόγω έρευνα, η οποία πρωτοδημοσιεύτηκε στις 24 Σεπτεμβίού στο «The Journal of Sexual Medicine» γενικότερα οι γυναίκες που προτιμούν το κολπικό έναντι οποιουδήποτε άλλου τύπου σεξ, θεωρούν πως... «το μέγεθος μετράει».
Στην έρευνα πήραν μέρος 323 γυναίκες, ως επί το πλείστον φοιτήτριες στη Σκωτία, οι οποίες ρωτήθηκαν για τις πρόσφατες σεξουαλικές τους εμπειρίες. Ανάμεσα στα άλλα, τους ζητήθηκε να απαντήσουν και για το κατά πόσο έπαιξε ρόλο στο να έρθουν σε οργασμό, το μέγεθος του πέους του συντρόφου τους.
Ορίζοντας ως μέσο μήκος πέους τα 14,9 εκ. με 15,5 εκ. οι ερευνητές ρώτησαν τις γυναίκες που πήραν μέρος στη μελέτη, αν ήταν πιθανό να έρθουν σε κολπικό οργασμό με ένα πέος μικρότερου ή μεγαλύτερου του μέσου όρου μεγέθους.
Σε σύνολο 160 γυναικών που δήλωσαν ότι έχουν μόνο κολπικούς οργασμούς, το 33,8% αυτών είπαν ότι θα προτιμούσαν το μήκος του πέους του συντρόφου τους να είναι μεγαλύτερο του μέσου όρου, το 60% ανέφεραν πως τους είναι αδιάφορο το μέγεθος του πέους και το 6,3% ότι προτιμούν τα μικρότερα πέη.
Οι ερευνητές, σε μια προσπάθεια να υποστηρίξουν ότι τελικά το μέγεθος μετράει μελέτησαν τις απαντήσεις των γυναικών που δήλωσαν πως είχαν τους περισσότερους κολπικούς οργασμούς τον τελευταίο μήνα. Βάσει αυτών διαπίστωσαν τελικά ότι αυτές είχαν δηλώσει απερίφραστα ότι ναι, το μέγεθος τελικά μετράει.
Οπως εξηγούν, αυτό πιθανότατο οφείλεται στο γεγονός ότι ένα μακρύτερο πέος είναι ικανό να διεγείρει τον κόλπο σε όλο του το μήκος, ή ακόμη και τον τράχηλο.


http://www.iefimerida.gr


Χαμος στο You Tube με το νεο τραγουδι των Rolling Stones. Ακουστε το! (βιντεο)

Δύο ημέρες μετά την κυκλοφορία του, σχεδόν 1,5 εκατ. χρήστες του youtube έχουν ακούσει το νέο τραγούδι με το οποίο επέστρεψαν στη δισκογραφία οι Rolling Stones, με τίτλο «Doom and Gloom»...

Το τραγούδι παίχτηκε για πρώτη φορά προχθές, σε ταυτόχρονη μετάδοση από πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά τον κόσμο, ενώ ήδη οι κριτικοί το έχουν λατρέψει, με τον Guardian να επισημαίνει ότι ήταν επιθυμία του παραγωγού Ντον Γουάς να δώσει έμφαση στις κιθάρες του Κιθ Ρίτσαρντς και του Ρον Γουντ.

Το καινούργιο τραγούδι, το οποίο είναι το πρώτο καινούργιο υλικό των γερόλυκων της ροκ εδώ και έξι χρόνια, θα συμπεριληφθεί και στο άλμπουμ «Grrr!», με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της βρετανικής μπάντας που θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου.

Ακούστε το:



http://topeiraxtiri.blogspot.gr

H Ελενη Μενεγακη ανεβαζει ψηλα τα ποδια και την τηλεθεαση της εκπομπης της..


Θέλοντας να αναπαραστήσει το περιστατικό που της είχε συμβεί πριν από κάποια χρόνια η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε ψηλά τα  πόδια της, αφού πρώτα έβγαλε τα παπούτσια της. Το ίδιο ακριβώς είχε κάνει βγαίνοντας από ένα κατάστημα που την περίμενε στο αυτοκίνητο ο Γιάννης Λάτσιος. Η Ελένη μπήκε στο αυτοκίνητο και άπλωσε και τα πόδια της, έλα μου όμως που δεν ήταν το αυτοκίνητο της. Μόλις συνειδητοποίησε τι είχε κάνει βγήκε αμέσως και μπήκε στο μπροστινό αυτοκίνητο που την περίμενε ο κατάπληκτος πρώην σύζυγος της.


ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Μοτοσυκλετες απο ανθρωπινα κορμια και body painting (φωτος & βιντεο)



Μπορεί το body painting να έχει γίνει αρκετά δημοφιλές τα τελευταία χρόνια, ωστόσο οι δημιουργίες της Trina Merry είναι πραγματικά ξεχωριστές.
Η make-up artist χρησιμοποίησε δασκάλες Yoga, ακροβάτες και μοντέλα για να δημιουργήσει μοτοσυκλέτες από ανθρώπινα κορμιά με body painting με αφορμή την προώθηση του International Motorcycle Shows. Αναβάτης σε όλες της μηχανές είναι η Erin Bates, διάσημη στον χώρο του γυναικείου Motocross.



http://www.otherside.gr

Ο στρατος καλεσε 80χρονους συνταξιουχους για εκπαιδευση!


Δεν πίστευε στα μάτια του ένας 60χρονος ηλεκτρολόγος από τη Θεσσαλονίκη όταν πήρε στα χέρια του Φύλλο Ατομικής Πρόσκλησης Εκπαίδευσης Άμαχου Πληθυσμού


Ο στρατός τον καλούσε δηλαδή να παρακολουθήσει άσκηση και μάλιστα εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του. Στη Ροδόπη.


Η εκπαίδευση είναι διήμερη και ο 60χρονος άντρας σύμφωνα με τα όσα διάβαζε όφειλε να παραστεί διότι διαφορετικά θα βρισκόταν αντιμέτωπος με ποινικές κυρώσεις που ο νόμος προβλέπει. Μην έχοντας άλλη επιλογή, ο... ηλεκτρολόγος "κομάντο" ταξίδεψε μέχρι το στρατόπεδο της Κομοτηνής και εκεί τον περίμενε μια... ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη!


Σύμφωνα με το parousiazw.gr, ανάμεσα στους εκπαιδευόμενους ήταν και 80χρονοι συνταξιούχοι που μάλιστα παρέστησαν με τα εγγόνια τους. Όπως υποστήριξε ο 60χρονος παρ' όλο που διαμαρτυρήθηκαν για την ταλαιπωρία που υφίσταντο κανένας από τους υπεύθυνους της άσκησης δεν μπόρεσε να τους εξηγήσει τα... ανεξήγητα.

newsit.gr

H Απιστευτη επαναφορα μιας κοπελας που επασχε απο ανορεξια!!! (φωτος)

H Laura Wilson, 28 ετών ζύγιζε 34 κιλά την ημέρα του γάμου της.Έτρωγε καθημερινά μόνο μερικά μπιζέλια και ένα κομματάκι σοκολάτας.Δύο μήνες μετά τον γάμο της εισήχθη στο νοσοκομείο.Όταν πήρε εξιτήριο οι γιατροί της είπαν πως το πιθανότερο είναι να μην μπορέσει ποτέ να κάνει παιδί λόγω της ζημιάς που προξένησε στον οργανισμό της.Όμως η θέληση και η επιθυμία της να γίνει μητέρα την βοήθησαν να ξεπεράσει την ανορεξία και να επανέλθει από αυτή, ως περήφανη μητέρα ενός αγοριού!!!










Ποσο ζυγιζει η μεγαλυτερη κολοκυθα στον κοσμο [βιντεο]


Στο βιβλίο Γκίνες μπήκε ο Αμερικανός αγρότης Ρον Γουάλας, όχι για κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο που διαθέτει, αλλά γιατί από το μποστάνι του βγήκε η μεγαλύτερη κολοκύθα στον κόσμο, η οποία είναι τόσο ογκώδης που θα μπορούσε να είναι όντως η άμαξα της Σταχτοπούτας.
Ο Γουάλας παρουσίασε το τεράστιο λαχανικό του, βάρους 911 κιλών την Παρασκευή σε αγροτική έκθεση στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, και εισέπραξε ως βραβείο 5.500 δολάρια για την πρώτη θέση που κατέκτησε στον διαγωνισμό για τη μεγαλύτερη κολοκύθα.



Ανεκδοτο :Η πεθερα



Ένας τύπος σε κακό χάλι, γεμάτος γρατσουνιές στο πρόσωπο και στο λαιμό , συναντιέται με έναν φίλο του.
Εκείνος ανήσυχος τον ρωτά :
- Μα καλά...Τι έπαθες ; είσαι χάλια.
- Aσε, θάψαμε χθες την πεθερά μου...
- Και καλά, τι είναι όλες αυτές οι γρατσουνιές ;
- Δεν ήθελε !!!

Παικτης ριαλιτι δηλωνει: «Ολοι στην Αλβανια λενε οτι η Ελενη Φουρειρα ειναι Αλβανιδα. Αν ειναι αληθεια ειναι ντροπη της να κρυβει την καταγωγη της»


Τον γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι «Fame story 4». Ο ανερχόμενος τραγουδιστής σε συνέντευξή δήλωσε ότι αν Ελένη Φουρέιρα είναι Αλβανίδα θα πρέπει να το πει χωρίς να ντρέπεται για την καταγωγή της.
Ο ίδιος που κατάγεται από την Αλβανία το είχε πει δημόσια μέσα από το ριάλιτι. Ο λόγος για τον Διονύση Χιώτη ή όπως είναι στα Αλβανικά Devis Xherahu. «Όλοι στην Αλβανία λένε ότι η Ελένη Φουρέιρα είναι Αλβανίδα. Αν είναι αλήθεια είναι ντροπή της να κρύβει την καταγωγή της, γιατί δίνει ένα πολύ κακό μήνυμα σε ένα εκατομμύριο Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα.
gerusi489
Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί εγώ φώναξα στο "fame story" ότι είμαι Αλβανός. Για ποιο λόγο να μην το πει, αν είναι αλήθεια. Το μήνυμα που δίνει εμένα με τρομάζει πάρα πολύ. Δε γίνεται τα παιδιά να μεγαλώνουν με ντροπή για την πατρίδα τους. Αυτό με στεναχωρεί πιο πολύ. Κατά τα άλλα θα είμαστε ένα εκατομμύριο Αλβανοί μείον ένα άτομο. Δε έγινε τίποτα. Αυτή ας πει ότι θέλει και ας νιώσει όπως θέλει. Πρόβλημα της. Οι Αλβανοί είναι περήφανος λαός. Σήμερα πια είμαστε μία οικογένεια σε μια Ευρώπη, που δεν έχει σύνορα. Για ποιο λόγο να κρύβουμε την καταγωγή μας;»», δήλωσε στο περιοδικό «Super tv».
142rrrrrrrrrr3
Σήμερα ζει και πάλι στην Αλβανία και εξομολογήθηκε πώς ήταν μετά το ριάλιτι η ζωή του. «Αισθάνομαι πολύ τυχερός. Επί δέκα χρόνια έμεινα στην Ελλάδα και από την πρώτη στιγμή αναγνωρίστηκε το ταλέντο μου. Ερχόμενος για διακοπές παρακολούθησα ένα παιχνίδι ταλέντων στην τηλεόραση που παρουσίαζε η Τζέσυ Παπουτσή αποφάσισα να λάβω μέρος και κέρδισα την πρώτη θέση. Μέσα σε τρεις ημέρες με πήρε κοντά του ο Σταμάτης Γονίδης και έτσι ξεκίνησε η καριέρα μου. Μετά ήρθε το "fame story", όπου ήταν μεγάλο σχολείο. Γνώρισα σπουδαία πρόσωπα που με αγάπησαν όπως τον Γιώργο Κατσαρό και τη Τζούλι Μασσίνο». Στο ριάλιτι τα είχε βάλει δημόσια με τους συμπατριώτες του που έκαναν κακό στην Ελλάδα. «Πληγωνόμουν να αισθάνομαι ότι η πατρίδα μου βλέπεται από μερίδα του κόσμου της Ελλάδος με το μαύρο χρώμα. Πονούσα πολύ γιατί η πατρίδα μου, η Αλβανία που είμαι περήφανος γι΄αυτή αντιμετωπίζεται με προκατάληψη εξαιτίας κάποιον κακοποιών που έκαναν άσχημα πράγματα στην Ελλάδα. Δεν φταίνε ένα εκατομμύριο άνθρωποι, για είκοσι άτομα. Κάθε χώρα έχει τη λάσπη της. Οι Αλβανοί αγαπούν τους Έλληνες, γιατί σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση της χώρας μας, βρήκαν εδώ ένα καταφύγιο και μια αγκαλιά. Γι΄ αυτό θυμώνω και με κάποιους Αλβανούς που ντρέπονται για την καταγωγή τους και δε το λένε. Η πατρίδα μας είναι μία μοναδική και δεν ορίζει μόνο την ταυτότητα μας, αλλά την ψυχή μας. Είναιάσχημο να ντρέπεσαι».
41786_14774818524505233333333333333_4608_n
Θεωρεί λάθος να μην ομολογεί κάποιος την καταγωγή του: «Βέβαια είναι λάθος να κρύβεις την καταγωγή σου. Όταν δε ξέρεις από πού έρχεσαι, δε ξέρεις που πας. Θα σας πω ένα παράδειγμα. Όλοι στην Αλβανία λένε ότι η Ελένη Φουρέιρα είναι Αλβανίδα. Αν είναι αλήθεια είναι ντροπή της να κρύβει την καταγωγή της, γιατί δίνει ένα πολύ κακό μήνυμα σε ένα εκατομμύριο Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα. Αυξάνει το φόβο για την καταγωγή τους στα δεκαπεντάχρονα Αλβανάκια που την ακούν και την θαυμάζουν. Τα μικρά παιδιά που μεγαλώνουν σήμερα στην Ελλάδα δεν πρέπει να αισθάνονται ντροπή επειδή κατάγονται από την Αλβανία».

http://www.gossip-tv.gr

Δονητης απο ατοφιο... χρυσαφι (κυριολεκτικα...)

Τα διαμάντια ήταν πάντα ο καλύτερος φίλος της γυναίκας; Μάλλον οι καιροί αλλάζουν. Τώρα, θα γίνει ο χρυσός... 

Αφορμή η ανακάλυψη εταιρίας: ένας δονητής 24 καρατίων. Ναι μάλιστα, δονητής από ατόφιο χρυσάφι! 

Και φυσικά, όπως κάθε απόλαυση, κοστίζει. Και κοστίζει ακριβά: 9.350 λίρες Αγγλίας δηλαδή περισσότερο από 11.500 ευρώ... 

«Ανήκει στην κοσμηματοθήκη σας ή ακόμη και το χρηματοκιβώτιό σας» διαφημίζει η mysecretluxury.com, που πουλά τον δονητή... κόσμημα. 

Περιγράφεται επίσης ως «υψηλής ποιότητας ερωτικό παιχνίδι για γυναίκες, όπως κανένα άλλο». 

Έχει πέντε προ-εγκατεστημένες λειτουργίες δόνησης και είναι –το κυριότερο- σχεδόν αθόρυβος! 

Βρίσκεται σε ένα πολυτελέστατο ξύλινο κουτί, με φορτιστή, εγχειρίδιο λειτουργίας, σατέν θήκη (!) και δε χρειάζεται μπαταρίες, αφού κάθε φόρτιση χαρίζει «περισσότερες από 4 ώρες απόλαυσης».


Δυο φιλες πεθαναν την ιδια νυχτα σε ηλικια 107 ετων!

Ηταν φίλες από μικρά κορίτσια. Εζησαν και μεγάλωσαν μαζί. Και έφυγαν από τη ζωη μαζί, την ίδια νύχτα, με λίγες ώρες διαφορά.


Η Αλμπέρτα Φάμπρις και η Τερέζα Γκρατσιάνι ήταν οι πιο ηλικιωμένες γυναίκες της ιταλικής πόλης του Τρεβίζο· συμπλήρωσαν αμφότερες 107 χρόνια ζωής τον περασμένο Μάιο και Ιούνιο αντίστοιχα. Το βράδυ της Δευτέρας άφησαν την τελευταία τους πνοή στον οίκο ευγηρίας όπου φιλοξενούνταν.

Η Αλμπέρτα και η Τερέζα κατάγονταν από αριστοκρατικές οικογένειες που είχαν συνδέσει το όνομά τους με το Τρεβίζο, και μαζί τους φεύγει ένα κομμάτι της ιστορίας του, όπως γράφει η εφημερίδα «Il Messaggero».

Ολοι θυμούνται την εγκάρδια προσωπικότητα της Αλμπέρτα, που συνδύαζε την ευγενή καταγωγή με μία φυσική ζεστασιά. Μια πολύ καλή συνομιλήτρια που διασκέδαζε επίσης τους καλεσμένους της με ανέκδοτα.

Η Αλμπέρτα ήταν η πρώτη γυναίκα που απέκτησε δίπλωμα οδήγησης στην επαρχία του Τρεβίζο. Στη δεκαετία του '30 ήταν πρωταθλήτρια στο τένις και το σκι, και παθιασμένη ορειβάτρια και αναβάτρια. Άφησε κάτω τα πέδιλα του σκι όταν ήταν «μόλις» 87 ετών. Ο πατέρας της, Πιέτρο, ήταν ο θεμελιωτής του νοσοκομείου του Κονελιάνο.

Ποτέ δεν παντρεύτηκε η Αλμπέρτα. Ούτε και η φίλη της Τερέζα που έμεινε ορφανή από μητέρα στα 12 χρόνια της. Είχε τρεις αδελφούς και μία αδελφή. Ο πατέρας της είχε διατελέσει για χρόνια ταμίας των περιουσιακών στοιχείων των ενοριών του Τριβένετο. Ανάμεσα στις δωρεές που έχει κάνει η οικογένεια της Αλμπέρτα είναι το παρεκκλήσι του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Καθεδρικό της ενορίας.


Οι 8 πηγες θερμανσης: Δειτε ποια σας συμφερει...


Ψυχρολουσία που προκαλούν οι τιμές του πετρελαίου θέρμανσης μπορούν να αποφύγουν τα νοικοκυριά αναζητώντας εναλλακτικές μορφές για να ζεσταθούν τους χειμερινούς μήνες...

 Η εφημερίδα Ημερησία παρουσιάζει τις οκτώ πηγές θέρμανσης που μπορούν να επιλέξουν οι καταναλωτές ανάλογα με τα οικονομικά τους

1. Πετρέλαιο θέρμανσης

Οι τιμές του πετρελαίου θέρμανσης κυμαίνονται φέτος στα 1,35 με 1,40 ευρώ. Έστω, ότι η τιμή είναι στα 1,40 ευρώ. Τότε η οικογένεια θα χρειαστεί για να ζεσταθεί 1.680 ευρώ. Βέβαια, η ποιότητα της θέρμανσης με πετρέλαιο είναι η ανώτερη, ενώ οι καυστήρες έχουν μεγάλη απόδοση σε σχέση με άλλους τρόπους. Επίσης η χρήση του θερμοστάτη μπορεί να επιφέρει εξοικονόμηση δαπάνης.

2. Φυσικό αέριο.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου είναι πως η οικογένεια δεν έχει την έγνοια αν άδειασε η δεξαμενή, αν ο διανομέας έκλεψε κατά τη διάρκεια της παράδοσης κλπ. Είναι διαρκής η παροχή του καύσιμου. Για τις 12.630 kWh και με χρέωση στα 0,077 ευρώ ανά kWh το κόστος είναι 972,51 ευρώ. Πολύ, χαμηλό κόστος θέρμανσης. Για όσους δεν είναι στο δίκτυο το κόστος για την εσωτερική εγκατάσταση κυμαίνεται σε 3.500 - 4.500 ευρώ για μια μέση πολυκατοικία με 15 διαμερίσματα. Οπότε το κόστος ανά διαμέρισμα ανέρχεται μέχρι 300 ευρώ). Σε περίπτωση που απαιτείται και αλλαγή λέβητα, το κόστος ανέρχεται σε 6.500 - 7.000 ευρώ. Η Εταιρία Παροχής Αερίου Αττικής έχει ειδικά χρηματοδοτικά προγράμματα με διευκολύνσεις πληρωμής. Στα μειονεκτήματα συμπεριλαμβάνονται επίσης και το γεγονός πως δεν έχουν όλες οι περιοχές της Αττικής δίκτυο.

3. Κλιματιστικά.

Πρόκειται για μία από τις μέτριες λύσεις. Επίσης πολλά νοικοκυριά διαθέτουν κλιματιστικό και άρα δεν θα μπουν στη διαδικασία του να αγοράσουν συσκευή. Όπως προαναφέρθηκε απαιτείται κατανάλωση ρεύματος 12.360 kWh. Ωστόσο με τα κλιματιστικά ισχύει ο κανόνας πως για κάθε κιλοβατώρα που δαπανούμε θερμαινόμαστε με διπλάσια ενέργεια. Κι αυτό επειδή η απόδοσή τους είναι στο 1,7 με 2. Άρα δε θα χρειαστούμε 12.360 κιλοβατώρες το χειμώνα αλλά 7.270. Έτσι με 0,20 ευρώ την κιλοβατώρα θα χρειαστούμε όλο το χειμώνα 1.454 ευρώ. Τα κλιματιστικά με inverter πετυχαίνουν ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση. Στα «πλην» των κλιματιστικών είναι η δαπάνη για την αγορά συσκευών, για όσους δεν έχουν, και επιπλέον η θέρμανση δεν διαρκεί.

4. Θερμαντικά σώματα (ηλεκτρικά καλοριφέρ, αερόθερμα).

Πολύ πιο ακριβά, αφού καίνε περισσότερο. Για τις 12.360 κιλοβατώρες η χρέωση των νοικοκυριών στο τετράμηνο θα μεταπηδήσει στην υψηλότερη κλίμακα των 2.000 kWh ίσως και στη μεγαλύτερη. Συνεπώς το νοικοκυριό θα χρεωθεί με περίπου 0,20 ευρώ ανά κιλοβατώρα. Άρα για τη θέρμανση το κόστος θα είναι στα 2.472 ευρώ.
5. Σόμπες πέλετ.

Το κόστος τους κυμαίνεται ανάλογα με το μέγεθος και την ποιότητα από 900 έως 2.000 ευρώ. Για τη χειμερινή σεζόν χρειάζονται 4.000 με 5.000 κιλά πέλετ. Η μέση τιμή είναι στα 0,28 ευρώ το κιλό. Οπότε χρειάζονται 1.120 με 1.400 ευρώ το χρόνο, πολύ χαμηλότερα από το πετρέλαιο και το ηλεκτρικό ρεύμα. Βέβαια, χρειάζονται εργασίες στο σπίτι καθώς για παράδειγμα θα πρέπει να τοποθετηθεί σωλήνας για την εξαγωγή των καυσαερίων. Επίσης απαιτείται κι ένας σχετικός χώρος για την αποθήκευση των πέλετ. Επιπλέον, θα πρέπει ανά τακτά διαστήματα να εφοδιάζεται η σόμπα.

6. Καυστήρας βιομάζας.

Έχει πολύ μεγαλύτερη απόδοση από τη σόμπα, αν και «καίει» πέλετς. Χρειάζονται περίπου 3.000 με 4.000 κιλά το χρόνο. Με μέση τιμή τα 0,28 ευρώ το κιλό, το κόστος θέρμανσης κυμαίνεται από 840 μέχρι 1.120 ευρώ. Οι δαπάνες αγοράς είναι από 2.500 έως 5.000 ευρώ και χρειάζονται αποθηκευτικός χώρος αλλά και τακτικός καθαρισμός.

7. Ενεργειακό τζάκι.

Το ενεργειακό τζάκι είναι καλύτερης απόδοσης από το κλασικό τζάκι. Φτάνει στο 75% η απόδοσή του. Καταναλώνει λιγότερα ξύλα και θερμαίνει πολύ περισσότερο. Εκπέμπει μέσα από ειδικούς αεραγωγούς θερμό αέρα. Χρειάζονται όμως μετατροπές στην κατοικία και το μέσο κόστος είναι γύρω στα 3.000 ευρώ. Σε ξύλα απαιτούνται περίπου 7.000 κιλά. Με 0,20 ευρώ το κιλό τότε η συνολική δαπάνη είναι 1.400 ευρώ.

8. Πάνελ υπέρυθρης ακτινοβολίας.

Πρόκειται για καινούρια στην ελληνική αγορά μορφή θέρμανσης. Τα πάνελ μπορούν να τοποθετηθούν στους τοίχους ή στις οροφές και με την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος εκπέμπεται ακτινοβολία στα αντικείμενα και τα σώματα. Αυτή είναι και η διαφορά με τις άλλες μορφές θέρμανσης. Το κόστος ανά πάνελ ανάλογα με τα watt που καταναλώνει κυμαίνεται από 300 έως και πάνω από 500 ευρώ. Οι εταιρίες διαφημίζουν θέρμανση με 400 ευρώ το χρόνο. Ωστόσο, ο υπολογισμός που κάνουν είναι με την τιμή της κιλοβατώρας στα 0,09 ευρώ (καθαρή τιμή). Με συνυπολογισμό των υπολοίπων χρεώσεων στα τιμολόγια ρεύματος και με δεδομένο ότι η κατανάλωση ρεύματος θα κυμανθεί στις 2.000 κιλοβατώρες και πάνω τότε προκύπτει ένα εύρος κόστους από 810 έως 1.110 ευρώ το χρόνο.


prionokordela

Διευθυντης σχολειου και ο γιος του διακινουσαν υλικο παιδικης πορνογραφιας


Διευθυντής δημοτικού σχολείου στο Κιλκίς και ο γιος του, καθώς και άλλα άτομα «υπεράνω υποψίας» συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για κατοχή και διακίνηση ιδαίτερα σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Ευρεία αστυνομική επιχείρηση με την κωδική ονομασία «CYBER-TOUCH» στήθηκε για την καταπολέμηση του φαινόμενου της παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου και αποδείχθηκε ιδιαίτερα αποδοτική αφού ήδη συνελήφθησαν οχτώ άτομα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος ακόμη 2 ατόμων, για διακίνηση του υλικού
Η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο της καταπολέμησης του φαινομένου της κατοχής και διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας, μέσω του διαδικτύου, πραγματοποίησε την επιχείρηση cyber-touch και με αυτόφωρη διαδικασία συνέλαβε οχτώ άτομα ηλικίας από 25 έως 53 ετών, για πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου, από τα οποία τα τέσσερα ήταν στην Αττική, τα δύο στο Κιλκίς και από ένα στη Θεσσαλονίκη και στη Λήμνο.
Επιπλέον, για άλλους δύο σχηματίσΤηκαν ανεξάρτητες δικογραφίες με αντίστοιχες κατηγορίες. Ο πρώτος από τους κατηγορουμένους διαμένει στην Κατερίνη και ο δεύτερος στη Κω.
Ειδικότερα, ύστερα από αστυνομική διαδικτυακή ψηφιακή έρευνα στον παγκόσμιο ιστό, που πραγματοποιήθηκε μέσω του ειδικού προγράμματος TLO (λογισμικό σάρωσης ηλεκτρονικών ιχνών διακίνησης πορνογραφικού υλικού), που διαθέτει η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντοπίστηκαν ηλεκτρονικά ίχνη Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου, που διακινούσαν σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Εκτός από τον πατέρα και γιο στο Κιλκίς, κατηγορούμενοι για την υπόθεση είναι στρατιωτικός που υπηρετεί στην Λήμνο, ένας γιατρός ορθοπεδικός και ο γιος ανώτατου δικαστικού στην Αττική, δύο επιχειρηματίες και δύο δημόσιοι υπάλληλοι.
Παράλληλα διαμοίραζαν αυτό το υλικό σε άλλους χρήστες του διαδικτύου, μέσω ειδικών των προγραμμάτων ανταλλαγής αρχείων ( Peer to Peer ).
Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων και των κατηγορουμένων, παρουσία Δικαστικών Λειτουργών, σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Κατερίνη, Κω και Λήμνο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Τριάντα τέσσερις (34) σκληροί δίσκοι Η/Υ
  • Τρείς (3) φορητοί Η/Υ
  • Πλήθος εκτυπωμένων φωτογραφιών
  • Δεκάδες χιλιάδες ψηφιακά αρχεία αποθηκευτικών μέσων παιδικής πορνογραφίας, συνολικής χωρητικότητας 20.250 GB.
Τα κατασχεθέντα ψηφιακά μέσα θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για εργαστηριακές εξετάσεις.
Από τους οκτώ συλληφθέντες, που οδηγήθηκαν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές, ο ένας προφυλακίστηκε. Για τα δυο άτομα, που δεν συνελήφθησαν ελλείψει των όρων του αυτοφώρου, οι σχετικές δικογραφίες υποβλήθηκαν στις κατά τόπους Εισαγγελικές Αρχές.


http://www.iefimerida.gr

ΣΟΚ! Βρετανος παρουσιαστης κακοποιησε 60 παιδια 13 - 16 ετων! [βιντεο]


Συγκλονιστικές αποκαλύψεις!

Απίστευτο κι όμως πραγματικό αυτό που συνέβη στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο BBC. Η βρετανική κοινή γνώμη είναι συγκλονισμένη με την είδηση πως ένας παρουσιαστής του καναλιού, ο Jimmy Savile, αποδεικνύεται ως ο μεγαλύτερος...

παιδεραστής της χώρας!
Ο Savile ο οποίος πέθανε πέρσι σε ηλικία 84 ετών είχε βιάσει και κακοποιήσει σεξουαλικά 60 παιδιά, ηλικίας από 13 έως 16 ετών, ορισμένα εκ των οποίων μέσα στις εγκαταστάσεις του καναλιού. Οι καταγγελίες που σοκάρουν ξεκινούν από το 1959 και φτάνουν μέχρι το 2006, ενώ ο Savil φέρεται να είχε επιτεθεί σεξουαλικά σε νεαρές ασθενείς σε νοσοκομεία για τα οποία συγκέντρωνε χρήματα. Το σκάνδαλο ξέσπασε μετά από ένα ντοκιμαντέρ του καναλιού «ITV», στο οποίο πέντε γυναίκες εξομολογούνταν ότι υπήρξαν θύματα του παρουσιαστή, είτε στο κανάλι, είτε στο πανάκριβο αμάξι του, είτε ακόμα και στο σχολείο τους!
Το BBC φέρεται να γνώριζε τις «αρρωστημένες» πράξεις του εργαζόμενού του, ωστόσο, δεν έκανε το παραμικρό. Μετά και την προβολή του ντοκιμαντέρ, πολλές πόλεις αφαίρεσαν τιμητικές πλάκες που είχαν αφιερώσει στη μνήμη του, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας ζήτησε εξηγήσεις από το BBC, ενώ εσωτερική έρευνα καλείται να ρίξει φως στις συνέργιες του παρουσιαστή κυρίως με τεχνικούς και παραγωγούς του καναλιού, που γνώριζαν αλλά δεν μιλούσαν


http://www.mychannel.gr

Κινεζικη Αστρολογια: Προβλεψεις για ολα τα ζωδια απo 15 Οκτωβριου εως 14 Νοεμβριου

Το έτος όπως και ο μήνας για τους Κινέζους ξενικά με την εκάστοτε Νέα Σελήνη. Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου γίνεται στις 15/10, 15:02 ώρα Ελλάδας.


Ποντικός

ΣΧΕΣΕΙΣ: Όταν πρωτοσυναντήσατε τα εμπόδια που αντιμετωπίζετε τώρα, είχατε την εντύπωση ότι ήταν κάτι που θα μπορούσατε να ξεπεράσετε εύκολα και χωρίς τη βοήθεια κάποιου μέλους της οικογένειας ή ενός στενού φίλου. Όμως τελικά όσο πιο πολλά μαθαίνετε για το συγκεκριμένο άτομο που σχετίζεστε, τόσο πιο πολύπλοκο συνειδητοποιείτε ότι είναι. Προς τα τέλη του μήνα, και ιδιαίτερα μετά από κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν, θα καταλάβετε ότι όσο ψάχνετε τόσο πιο ενδιαφέρουσες πληροφορίες μαζεύετε. Απλά να είστε υπομονετικοί και να προσπαθήσετε να ανακτήσετε τη χαμένη σας εμπιστοσύνη.
ΤΥΧΗ: Αυτός ο μήνας περιλαμβάνει μια σειρά από ευκαιρίες που, ωστόσο, μπορεί να μην καταφέρνετε αρχικά να τις ξεχωρίσετε. Προσθέστε και το γεγονός ότι πολλές φορές νιώθετε ότι είναι καλύτερα έτσι, ώστε να μην είστε αναγκασμένοι να αντιμετωπίσετε μια σειρά αλλαγών. Πρέπει να πολεμήσετε όμως γι αυτό που θα είναι προς το συμφέρον σας. Ίσως η λύση είναι να είστε περισσότερο ανοικτοί σε κάποιες προτάσεις ή ιδέες και μετά να εξερευνήσετε όλες τις πιθανότητες που ενδεχομένως και να καταπλήξουν ευχάριστα.
ΧΡΗΜΑΤΑ: Κάποια στιγμή είχατε δώσει μια συγκεκριμένη οικονομική υπόσχεση και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι προσπαθήσατε να κάνετε ό, τι μπορούσατε. Από τότε όμως οι συνθήκες και οι προτεραιότητές σας έχουν αλλάξει και ενδέχεται να φοβάστε να γνωστοποιήσετε την τωρινή σας κατάσταση. Δεν φταίτε που ορισμένα σχέδια δεν δούλεψαν, αν και ορισμένα άτομα μπορεί να σας κατηγορήσουν γι' αυτό. Ίσως έχετε ξεκινήσει κάποιες ρυθμίσεις αλλά το γεγονός είναι ότι οι άλλοι βασίζονται στο ότι εσείς θα ασχοληθείτε απλά με τα πάντα.                                                                                              
Βούβαλος ή Βόδι
ΣΧΕΣΕΙΣ: Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να κρατήσετε τα συναισθήματα μέσα σας. Μπορεί να υποθέτετε ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα πρέπει να γνωρίζουν τους βασικούς άξονες στους οποίους κινήστε, αφού έχετε κάνει στο παρελθόν διάφορες συζητήσεις μαζί τους, αλλά οι συνθήκες έχουν αλλάξει όπως και η οπτική σας σε κάποια πράγματα. Συζητήστε με αυτούς που ενδιαφέρεστε, ώστε να είναι πλήρως ενημερωμένοι για τα νέα σας δεδομένα και δώστε τους ίσες ευκαιρίες για να πουν την άποψή τους αλλιώς το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μεγαλώσετε κι άλλο την απόσταση μεταξύ σας.
ΤΥΧΗ: Ιδέες ή προσφορές που μπορεί να εμφανιστούν από το πουθενά πιθανόν να σας ιντριγκάρουν αλλά, αν είστε χαρακτηριστικοί Βούβαλοι, θα θελήσετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες πριν συναινέσετε. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα πράγματα εξελίσσονται πολύ γρήγορα και μιας και σπάνια προκύπτουν ενδιαφέρουσες προτάσεις, αν δεν μπορείτε σε αυτή τη φάση να δεσμευτείτε, ενημερώστε ότι θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να αποφασίσετε για να μην αφήσετε εντυπώσεις για το αντίθετο. Απλά, έχετε κατά νου ότι δεν πρέπει να βιαστείτε να πάρετε κάποια απόφαση που αργότερα μπορεί να μετανιώσετε.
ΧΡΗΜΑΤΑ: Δε φοβάστε να πολεμήσετε για κάποιον ή κάτι το οποίο πιστεύετε. Όμως εκτιμήστε με ιδιαίτερη προσοχή το χρόνο την προσπάθεια και ίσως τα χρήματα που απαιτούνται, ώστε να καταφέρετε να πετύχετε την όποια νίκη σας. Το να υπαναχωρήσετε στα μισά του δρόμου ίσως σας φανεί αδυναμία αλλά με το χάος που θα προκύψει γύρω στα τέλη του μήνα θα καταλάβετε ότι ούτε η τσιγκουνιά ούτε και τα πολλά χρήματα μπορούν να εγγυηθούν ότι θα καταφέρετε να πετύχετε τους οικονομικούς σας στόχους.
                                       

Τίγρης

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η υπομονή δεν είναι το προτέρημά σας, ιδιαίτερα τώρα που αισθάνεστε ότι κάτι συναρπαστικό πλανάται στην ατμόσφαιρα επηρεάζοντας την σκέψη σας. Ωστόσο, αξίζει να περιμένετε μέχρι οι εντυπώσεις σας να επαληθευτούν και σταδιακά να αρχίσουν να συμβαίνουν κάποια γεγονότα. Και μπορεί να μη θέλετε να το αποδεχτείτε αλλά αυτό ίσως είναι η αρχή μιας σχέσης. Το να περάσετε σε μια μακρόχρονη δέσμευση, κάνοντας κάποιες συγκεκριμένες αλλαγές απαιτεί θάρρος και δεν είστε σίγουροι ότι το έχετε. Ο μόνος τρόπος για να μάθετε είναι να κάνετε μια δοκιμή.
ΤΥΧΗ: Συνήθως, όταν καλείστε να αντιμετωπίσετε διάφορα εμπόδια, όπως ίσως τα τωρινά, μπορεί να σας κουράζουν ή να σας απογοητεύουν αλλά δεν αρνείστε να αναλάβετε να τα υπερπηδήσετε. Ωστόσο, και οι συνθήκες και οι προτεραιότητές σας έχουν αλλάξει περισσότερο από ό, τι έχετε συνειδητοποιήσει. Εφόσον η κατάσταση δείχνει επείγουσα, σκεφτείτε περισσότερο τις προσωπικές προτεραιότητες και τα σχέδιά σας και συνειδητοποιήστε τα, προτού κάνετε οτιδήποτε. Μια σαρωτική αναθεώρηση αυτών των σχεδίων για το παρόν και είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον.
ΧΡΗΜΑΤΑ: Η έμπνευση μπορεί να εμφανιστεί σε πολλές μορφές. Αυτό το μήνα, δεν θα μπορείτε να εντοπίσετε με ευκολία τις περισσότερες φορές πολλά υποσχόμενες οικονομικές ευκαιρίες, όταν εμφανίζονται. Ενδέχεται να είχατε εσφαλμένες εκτιμήσεις και να πρέπει να επιστρέψετε σε κάτι που μπορεί να είχατε απορρίψει, έχοντας και μια αίσθηση αμηχανίας. Άλλους βέβαια δεν θα τους απασχολούσε στο ελάχιστο αλλά εσείς αισθάνεστε κάπως άσχημα μέσα σας. Αν πιστεύετε ότι πρέπει να καλύψετε το λάθος σας, κρατήστε το κεφάλι σας ψηλά και δείξτε ότι είστε απλά άνθρωπος που δεν είναι πάντα τέλειος. Άλλωστε τα σφάλματα είναι ανθρώπινα.
                                                                                                     

Λαγός ή Γάτα

ΣΧΕΣΕΙΣ: Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τώρα τελευταία έχετε γίνει γκρινιάρηδες. Έχοντας να κάνει ανεπιθύμητες αλλαγές από μόνο του αυτό είναι αρκετά κακό, αλλά το να αναγκάζεστε να αλλάξετε αυτά που μόλις κάνατε, θα μπορούσε πραγματικά να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Σαφώς, δεν είστε οι μόνοι σε μια τέτοια κατάσταση. Ο κόσμος γύρω σας, ακόμα και τα πιο κοντινά σας πρόσωπα, είναι επίσης σε μεταβατικό στάδιο, συχνά εξαιτίας της αποδιοργανωτικής του φύσης. Ως εκ τούτου, θα ήταν σκόπιμο να συζητήσετε τα προβληματικά ζητήματα με ένα πιο ώριμο τρόπο και ίσως εκπλαγείτε, όταν ανακαλύψετε το πόσο δεμένη είναι η σχέσης σας.
ΤΥΧΗ: Μετά από μια περίοδο ανατροπών και μικρών οπισθοδρομήσεων, αισθάνεστε εξαντλημένοι και σε πολλές περιπτώσεις, προβληματισμένοι ως προς το γιατί τα πράγματα πήγαν στραβά. Όταν αναλαμβάνετε ένα σχέδιο, πάντα να ελέγχετε τους εξωγενείς παράγοντες εκ των προτέρων. Ωστόσο, εσείς και ο κόσμος γύρω σας εισέρχεστε σε μια περίοδο θεμελιωδών αλλαγών. Αυτό αλλάζει ακόμα και φαινομενικά σταθερές καταστάσεις και ως εκ τούτου το ένστικτό σας είναι πολύ αξιόπιστο από ό, τι κάποια στοιχεία.
ΧΡΗΜΑΤΑ: Μόλις καταλάβετε ότι ακόμα και οι φαινομενικά άδικες εξελίξεις αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου και τελικά ευεργετικού κύκλο αλλαγών, θα είστε πιο χαλαροί σχετικά με τις ανατροπές και τις στροφές που αντιμετωπίζετε. Ομοίως, όταν οι άλλοι διαμαρτύρονται ή ανησυχούν, θα τους ενθαρρύνει να ψάξουν τα πράγματα λίγο παραπάνω και σε αυτό θα τους βοηθήσετε εσείς. Θα μάθετε πολλά απ' αυτή τη διαδικασία και θα ενισχύσετε τις θεμελιώδεις σχέσεις σας.
                                                                                                                                                                                                 

Δράκος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Για σας, έρχεται παλίρροια. Αυτό μπορεί να ακούγεται δυσοίωνο, αλλά απλώς σημαίνει πως πρέπει να κάνετε μια παύση και να ξαναδείτε ή να ξαναμετρήσετε την παρούσα σχέση ή φλερτ σας. Αντιμετωπίστε τα θέματα που πρέπει αλλά μην κάνετε περισσότερα από όσα είναι απαραίτητα. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, να είστε προετοιμασμένοι για ορισμένες δυσάρεστες σκηνές ή ιστορίες από τρίτα άτομα. Αν και δεν θα είναι ό, τι περιμένατε, λάβετέ το ως προειδοποίηση.
ΤΥΧΗ: Οι συναρπαστικές εξελίξεις και οι γρήγοροι ρυθμοί είναι αυτά που σας ταιριάζουν, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε απολαύσει τις τελευταίες εβδομάδες. Ωστόσο, οι καταστάσεις και οι συνθήκες που υπαγορεύουν συγκεκριμένη έκβαση των γεγονότων δεν σας αρέσουν. Αυτή η κατάσταση συνεχίζεται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η οποία καθιστά τη μεγαλύτερη πρόκληση σας απλά το πηγαίνετε με το ρεύμα. Αν το καταφέρετε αυτό, όχι μόνο θα απολαύσετε αυτόν τον γεμάτο γεγονότα κύκλο αλλά θα τον γιορτάσετε και με στυλ.
ΧΡΗΜΑΤΑ: Αυτός θα μπορούσε να είναι ένα πολυτάραχος μήνας, αλλά πολύ περισσότερο για τους άλλους παρά για σας. Ενώ άλλοι μπορεί να αισθάνονται ότι είναι αλώβητοι εσείς με κάποιο τρόπο αισθάνεστε ένοχοι γιατί ξέρετε ότι δεν είναι έτσι. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο θα προσπαθήσετε να διασώσετε όσους αγωνίζονται οικονομικά αλλά ότι η ενοχή σας θα μπορούσε να επισκιάσει άλλες πολύτιμες στιγμές σας. Ίσως ήρθε ο καιρός να αναγνωρίσετε ότι η διάσωση των άλλων δεν είναι δική σας δουλειά. Γι' αυτό κάντε λίγο πίσω και απολαύστε τους δικούς σας κόπους.
                                                                                                                                  

Φίδι

ΣΧΕΣΕΙΣ: Έχετε αφιερώσει μεγάλο μέρος του χρόνου σας, προσπάθεια, ενέργεια και καρδιά στη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας όπου οι αγαπημένοι σας είναι ευτυχισμένοι. Απλά πρέπει να γνωρίζετε ότι έχετε αγγίξει τα όρια της κατάρρευσης και μάχεστε ακόμα για να στηρίξετε τη σχέση σας. Αποφύγετε την υπερβολή γιατί απρόβλεπτες ανατροπές θα μπορούσαν να καταστρέψουν την όλη προσπάθειά σας. Μην σπαταλάτε τον χρόνο για την επιδιόρθωση κάποιου λάθους του παρελθόντος και επικεντρωθείτε στην παρούσα κατάσταση. Μπορεί να μην επιτύχετε αλλά οι αγαπημένοι σας δε θα σας κατηγορήσουν που προσπαθήσατε.
ΤΥΧΗ: Συγκριτικά, πολλά πράγματα είναι πιο ανησυχητικά από ότι να παρακολουθείτε πολυπόθητες ρυθμίσεις, προσωπικά ή άλλες, να γλιστρούν μέσα από τα χέρια σας. Ωστόσο, έχετε ήδη παρατηρήσει ότι όλα αυτά απαιτούν περισσότερο χρόνο και προσπάθεια για να οργανωθούν και να αποδώσουν και πολύ λιγότερο απόλαυση. Παρόλα αυτά, όταν δεν υπάρχει τίποτα για να τα αντικαταστήσει, το να τα αφήσετε απαιτεί θάρρος. Κάντε το και η ανταμοιβή σας θα είναι άμεση. Θα συνειδητοποιήσετε ότι ευνοϊκότερες εναλλακτικές λύσεις σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε. Το ερώτημα είναι, αν εξακολουθείτε να έχετε την αποφασιστικότητα και το πάθος να αγωνιστείτε για ένα καλύτερο μέλλον.
ΧΡΗΜΑΤΑ: Ίσως ήσασταν υπερβολικοί ή δώσατε υποσχέσεις, βασιζόμενοι περισσότερο στην αισιοδοξία παρά στα γεγονότα. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να ασχοληθείτε με δύσκολες καταστάσεις που αφορούν τους άλλους. Κάνε ό, τι μπορείτε, συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης για ειλικρινή συγνώμη ή την αποπληρωμή των χρεών. Για μέχρι τα τέλη του μήνα, θα θελήσετε να είστε ελεύθεροι να εξερευνήσετε εκπληκτικές ιδέες ή προσφορές που είναι τόσο απρόσμενες όσο και χωρίς επιπλοκές. Άλλωστε κανείς δεν προτιμά μια σύνθετη υπόθεση, όταν ασχολείται με τα χρήματα.
                                                                                                                                                                                 

Άλογο

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αυτό που ξεκίνησε ως μια μικρή διαφωνία, κατά πάσα πιθανότητα για τις απόψεις σας σε σχέση με εκείνες των αγαπημένων σας ή των στενών φίλων, θα μπορούσε εύκολα να μετατραπεί σε μια σοβαρή διαμάχη. Το πρόβλημα δεν είναι οι διαφορές σας με τους άλλους, αλλά μάλλον το ότι είστε τόσο προσκολλημένοι στις απόψεις σας που σας διαφεύγει αυτό που εκείνοι έχουν να πουν. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε έντονους καυγάδες. Να προσέχετε γιατί όταν κάποιος λέει ακόμη και μια λέξη, είστε έτοιμοι μάχη. Δεν είναι καλός μήνας για να έχετε τέτοια οξύθυμη συμπεριφορά.
ΤΥΧΗ: Μπορείτε να ελέγξετε μια κατάσταση ή να εξετάσετε κάθε πιθανή λύση, σίγουροι για την γνώση που κάποτε είχατε. Στη συνέχεια προχωράτε στο να πάρετε μια μόνιμη απόφαση. Ωστόσο, με τα πράγματα να κινούνται γρήγορα αυτή την περίοδο, οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες. Απλά βεβαιωθείτε ότι ορισμένα σχέδια είναι αρκετά ευέλικτα σε περίπτωση μεταβολών που ίσως όμως τις θεωρήσετε φυσιολογικές και εύφορες σε νέες ιδέες και να εξερευνήσετε το άγνωστο. Γεγονότα πρόκειται να σας αποκαλύψουν όχι μόνο ότι είναι αναπόφευκτες κάποιες αλλαγές αλλά και το πως θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από αυτές.
ΧΡΗΜΑΤΑ: Η ζωή θα ήταν πολύ πιο εύκολη, αν δεν είχατε αγνοήσει ορισμένα ευαίσθητα οικονομικά θέματα. Ωστόσο, για την ώρα, είναι προτιμότερο να μην λέτε πολλά. Σαφώς και υπάρχει διαφορά απόψεων. Προς το παρόν, ωστόσο, είστε αναγκασμένοι να συζητήσετε καίρια θέματα σε μια τεταμένη ατμόσφαιρα, πριν οδηγηθείτε σε σοβαρές παρεξηγήσεις. Το πρόβλημα σχετίζεται με το γεγονός ότι κάποια θέματα δεν έχουν συζητηθεί σωστά και γίνονται ορισμένες υποθέσεις εις βάρος σας.

                            

Πρόβατο ή Κατσίκα

ΣΧΕΣΕΙΣ: Το να βρίσκετε μια λύση για μια δύσκολη κατάσταση είναι ευχάριστο. Αλλά αυτή τη στιγμή, βρίσκεστε αντιμέτωποι με την ευέξαπτη διάθεση των αγαπημένων σας ή κάποιου μέλους της οικογένειας, κάτι που καθιστά την επίτευξη μιας συμφωνίας πιο δύσκολη. Παρόλα αυτά, από τη στιγμή που έχετε περάσει διά πυρός και σιδήρου για να τα καταφέρετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η λύση που θα βρεθεί θα διαρκέσει κιόλας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εφ' όσον δεν προσπαθείτε να ωθήσει την τύχη σας στα άκρα, η προσπάθειά σας θα εκτιμηθεί από τους αγαπημένους και θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους.
ΤΥΧΗ: Όταν ορισμένα γεγονότα δεν βγαίνουν, ανεξάρτητα από το αν τα έχετε εξετάσει άπειρες φορές, πιέστε τον εαυτό σας να σκεφτείτε για το τι συνέβη στο παρελθόν και τι στο παρόν. Και δεν έχει καμία σημασία πόσες ερωτήσεις θα κάνετε, είναι απίθανο να συλλέξετε όλα τα στοιχεία, χωρίς να εξερευνήσετε πέρα από το προφανές. Αν και αυτό σας δίνει περιορισμένη επιλογή, απλά βασιστείτε στο ένστικτό σας και θα εκπλαγείτε πόσο ακριβές είναι. Μην υποτιμάτε τη δική σας αυτοπεποίθηση, όταν ξαφνικά τα πράγματα αρχίζουν και θολώνουν.
ΧΡΗΜΑΤΑ: Δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό από το να συνειδητοποιείτε ότι είστε νικητές. Όποια μορφή κι αν παίρνει η τύχη, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχει. Ωστόσο, ενώ η τύχη είναι ενδεικτική σε σας, δεν θα είστε πάντα σε θέση να εντοπίζετε το πού και πώς υπάρχει αυτή. Στην πραγματικότητα, μπορεί, μόνο μετά από ένα γεγονός, να αντιλαμβάνεστε το πόσο τυχεροί είστε είτε από ορισμένες ιδέες ή προσφορές. Αν ισχύει αυτό, προσπαθήστε να διερευνήσετε τα πάντα και μη λέτε «όχι» σε τίποτα.                                                                                                                                                                  
Πίθηκος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ξαφνικά, τα γεγονότα απαιτούν να αποκαλύψετε πολλές από τις απόψεις, τα συναισθήματα και τις προθέσεις σας. Αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε άβολα. Ήρθε η στιγμή όμως να το κάνετε και να συνειδητοποιήσετε πόσο εύκολο ήταν. Όχι μόνο τα λόγια σας θα τύχουν θερμής υποδοχής, αλλά το τι θα πουν οι άλλοι εξηγεί τη στάση τους απέναντί σας. Τα καταφέρατε. Έχετε κερδίσει την εμπιστοσύνη μιας νέα ομάδα φίλων. Τώρα θα πρέπει να είστε σε θέση να βρείτε την αληθινή αγάπη από την ομάδα και να προοδεύσετε μέσα απ' αυτήν.
ΤΥΧΗ: Όταν οργανώνατε ορισμένα σχέδια, τα πράγματα δεν ήταν περίπλοκα γι' αυτό και περιμένατε ότι θα εξελίσσονταν ομαλά. Από τότε, η ζωή και οι καταστάσεις έχουν γίνει πιο δύσκολες. Μπορείτε ακόμα να πετύχετε τους στόχους σας, αν επενδύσετε περισσότερο χρόνο και προσπάθεια,. Ίσως αργήσει λίγο να επιτευχθεί ο σκοπός σας, αλλά τελικά θα τα καταφέρετε. Ως εκ τούτου, μην απελπίζεστε σε ό, τι φαίνεται αρχικά απογοητευτικό.
ΧΡΗΜΑΤΑ: Μη χάνετε χρόνο, προσπαθώντας να καλύψετε ρυθμίσεις που είναι ήδη ζόρικες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, σε κάποια φάση, μπορεί να λειτούργησαν καλά, αλλά οι συνθήκες έχουν αλλάξει και είναι πέρα από τον έλεγχό σας, οπότε περισσότερο μοιάζουν με ενόχληση παρά με ανακούφιση. Ωστόσο, επιμένετε να διατηρείτε τις ίδιες καταστάσεις, γιατί; Αφού ήδη τις έχετε επανεξετάσει και έχετε καταλήξει στο τι λειτουργεί και τι όχι. Ευτυχώς, έχετε κάποιες ευχάριστες προσφορές που θα μπορούσαν να αντισταθμίσουν τη χασούρα σας.                                                                                                           

                                                 

Πετεινός

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι απολαύσεις της ζωής που έρχονται έχουν μια τεράστια ποικιλία των μορφών. Ενώ αναμφίβολα, μπορείτε να βάλετε στη λίστα σας τις αγαπημένες σας, πιθανόν να υπάρχουν κι άλλες πολλές που δεν έχετε δοκιμάσει ή δεν έχετε συναντήσει ακόμα. Ομοίως, οι σχέσεις βασίζονται στην αρχική σύνδεση με ορισμένα άτομα και αναπτύσσονται μέσα από την εμπιστοσύνη και την εμπειρία του δεσίματος. Και στις δύο περιπτώσεις, ωστόσο, απροσδόκητα γεγονότα έρχονται για να τα προσθέσετε στον κατάλογό σας. Η μόνη σας πρόκληση είναι η προθυμία σας να ρισκάρετε με αυτό ή αυτόν που θα βρεθεί στο δρόμο σας.
ΤΥΧΗ: Φαίνεται ότι οι άλλοι δεν έχουν μπει στον κόπο να ασχοληθούν με σημαντικές λεπτομέρειες, κάτι που σας ενοχλεί αρκετά. Προτού αντιπαρατεθείτε μαζί τους, κάντε ορισμένες λογικές ερωτήσεις γιατί είναι πιθανό να μάθετε ότι δεν είχαν καμία σχέση με τις πρόσφατες αλλαγές, αλλά μάλλον οφείλονταν σε απρόβλεπτες εξελίξεις. Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, αλλά αφήστε τους άλλους να ανακαλύψουν ότι μόνοι τους δημιουργούν προβλήματα στον εαυτό τους. Ίσως θα πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους.
ΧΡΗΜΑΤΑ: Κάνετε πολλές ερωτήσεις. Εν μέρει αυτό οφείλεται στην έμφυτη περιέργειά σας, αλλά και στο ότι θέλετε να μάθετε με ποιους και τι έχετε να κάνετε. Μπορείτε να κάνετε έρευνες και είναι απόλυτα φυσικό. Ωστόσο, ένα ή δύο άτομα θεωρούν ότι θα έπρεπε να εξαιρούνται και ότι γίνεστε ενοχλητικοί. Αυτό συμβαίνει επειδή έχουν έλλειψη φυσικής περιέργειας και τίποτα περισσότερο, απλά αγνοήστε τους. Αυτοί μπορεί να χάσουν, εξαιτίας της άγνοιά τους.                            
Σκύλος
ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι περισσότερες διαφωνίες μπορούν να τεθούν και να επιλυθούν μέσα από μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση, αλλά αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζετε ένα ή δύο θέματα που είναι πιο πολύπλοκα και γι' αυτό και πιο απαιτητικά. Αυτό που θα μάθετε όμως απ' όλη τη διαδικασία θα υπερκαλύψει την απαιτούμενη προσπάθεια. Στο τέλος της ημέρας, δεν έχει σημασία ποιος κερδίζει στα επιχειρήματα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι σας δίδαξε να αγαπάτε και να φροντίζετε τους δικούς σας ανθρώπους σε μια δοκιμαζόμενη κατάσταση. Ευτυχώς, δε χάσατε τον προορισμό σας σε μια στιγμή θυμού.
ΤΥΧΗ: Δεν είναι η υπερηφάνεια που σας εμποδίζει να παραδεχτείτε ότι σφάλατε. Είναι ότι δεν μπορείτε να το πιστέψετε, αφού ελέγξατε όλους τους παράγοντες τόσες φορές που αποκλείεται να έχετε κάνει λάθος. Αντίθετα, οι συνθήκες έχουν αλλάξει αλλά εφόσον το γνωρίζατε, παραλείψατε να κάνετε τις κατάλληλες προσαρμογές. Γνωρίζοντας αυτό, δε χρειάζεται να αισθάνεστε άσχημα για την απόφασή σας που ήταν λάθος. Αλλά και πάλι, θα πρέπει να ζητήσετε συγνώμη από εκείνους που ταλαιπωρήσατε. Δεν είναι σημάδι αδυναμίας αλλά ένδειξη ότι είστε κι εσείς άνθρωπος.
ΧΡΗΜΑΤΑ: Ένα άτομο έχει καταστήσει σαφές ότι σας κάνει χάρη που έχει συμφωνήσει με ορισμένα οικονομικά σχέδια. Το γεγονός αυτό είναι τόσο προς όφελος δικό του όσο και δικό σας. Προσπαθεί να σας κάνει να νιώσετε ότι είστε υποχρεωμένοι απέναντί του. Μην πείτε τίποτα για την ώρα αλλά σιγά-σιγά εξαλείψτε μέσα σας τα αισθήματα ευγνωμοσύνης. Ευτυχώς, βασίζεστε στο ένστικτό σας, όταν πρόκειται βρείτε την κατάλληλη στιγμή για να κινηθείτε. Να παραμείνετ χαλαροί κι αν βασίζεστε στη διαίσθησή σας, θα ξέρετε τι να απαντήσετε σε όσους τώρα δείχνουν ανυπόμονοι και αμφιβάλουν για σας.
                 
Κάπρος ή Γουρούνι
ΣΧΕΣΕΙΣ: Ορισμένα άτομα τείνουν να αποφεύγουν επίμαχα ζητήματα, λέγοντας ότι θα ασχοληθούν με αυτά σύντομα. Έχετε δει και ξαναδεί το ίδιο έργο και θα μπορούσατε να το κάνετε και πάλι, αλλά καλό θα ήταν να απαιτήσετε μια δέσμευση. Έχοντας αντιληφθεί ότι σας λένε μισές αλήθειες σε πολλές περιπτώσεις, έχετε αποφασίσει ότι είναι ασφαλέστερο να μείνετε στα γεγονότα. Το πρόβλημα είναι ότι θέλετε να αναβάλετε κι εσείς το ξεκαθάρισμα γιατί έχετε κουραστεί και έτσι είστε ευτυχείς που οι άλλοι προφασίζονται μια ακόμα δικαιολογία.
ΤΥΧΗ: Εσείς που γεννηθήκατε στο στοιχείο της Γης, έχετε μια ενστικτώδη αντίληψη ότι ακόμα και αυτό που φαίνεται εξαιρετικά ελπιδοφόρο είναι καλύτερο να το πάτε βήμα-βήμα. Ωστόσο, με τα πράγματα σε μια συγκεκριμένη κατάσταση να κινούνται γρήγορα, έχετε πολύ λίγο χρόνο για να υποβάλετε ερωτήσεις κι ακόμη λιγότερο να εκτιμήσετε τα δεδομένα, όπως θα κάνατε κανονικά. Σε τέτοια στενόχωρη κατάσταση, καλές ιδέες ή ευνοϊκές ευκαιρίες εμφανίζονται σπάνια. Μπορείτε να αναδιοργανώσει τα πράγματα αργότερα, αλλά αυτή μάλλον θα είναι η μόνη σας ευκαιρία για να στρέψετε προς όφελός σας τις εξελίξεις.
ΧΡΗΜΑΤΑ: Αν ποτέ υπήρξε μια εποχή που διερευνούσατε τα πάντα που έρχονταν το δρόμο σας και πιστεύατε ότι είναι καλή ιδέα, ισχύει γι' αυτό το μήνα. Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον συζητάτε επιλογές που δεν είναι ούτε τόσο ενδιαφέρουσες για σας ούτε τόσο σημαντικές. Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτό που φαίνεται λιγότερο ελκυστικό αρχικά, θα μπορούσε να αποδειχθεί χρήσιμο. Αποκτώντας μια άλλη γνώμη από έμπιστα πρόσωπα, θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε τι πραγματικά είναι, εμποδίζοντάς σας να αντιδράσετε σπασμωδικά ή από απελπισία.




Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger