Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τι μάρκα αυτοκίνητο οδηγούν όσοι και όσες είναι άπιστοι [λίστα]

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Πολυτελή και συνήθως γερμανικά αυτοκίνητα οδηγούν οι επιρρεπείς στην απιστία άνδρες και γυναίκες. Τουλάχιστον αυτό αποκαλύπτει πρόσφατη έρευνα που έγινε με σκοπό να απαντηθεί το εξής κρίσιμο ερώτημα: «Τι αυτοκίνητο οδηγούν οι άπιστοι;».

Βάσει της έρευνας που διεξήγαγε η ιστοσελίδα Illicit Encounters μεταξύ των 800.000 μελών της και δημοσιεύει το newsauto οι άπιστοι οδηγούν:

Audi: 22,21%
BMW: 13,79% 
Mercedes: 8,73%, 
Volvo: 7,55% 
Volkswagen: 5,74%.
Hyundai: 1,55%
Skoda: 1,05%
Rover: 0,53%
Renault: 0,51%
Peugeot: 0,38%
«Τα αυτοκίνητα φανερώνουν πολλά για τους ιδιοκτήτες τους. Ατομα πετυχημένα επαγγελματικά και με κίνητρο δεν συμβιβάζονται με ότι κρίνουν μη ικανοποιητικό, είτε αυτό είναι το όχημά τους είτε η σχέση τους», σχολίασε εκπρόσωπος της ιστοσελίδας.

Πριν λίγες μέρες έγινε 50.. Το σώμα της θα το ζήλευαν πολλές νεότερές της!



Η ηθοποιός και μητέρα δύο κοριτσιών ποζάρει με το μπικίνι της

Ο λόγος για την ηθοποιό και παρουσιάστρια της τηλεόρασης Lisa Rinna η οποία ποζάρει στο φακό φορώντας ένα θαλασσί μπικίνι που αναδεικνύει το καλογυμνασμένο κopμί της.

Η ηθοποιός και μητέρα δύο κοριτσιών βρέθηκε σε pool party στο Μπέβερλι Χιλς και πόζαρε όλο υπερηφάνεια στους φωτογράφους.

Μάλιστα έχει γράψει κι ένα βιβλίο για το σ e ξ μαζί με την σe ξ o λo γo  Ian Kerner ενώ είχε παραδεχτεί ότι υπήρξε μία περίοδος της ζωής της που δεν ενδιαφερόταν καθόλου για το σ e ξ.

Θλίψη στη Μύκονο: Νεκρός ο Πέτρος ο πελεκάνος σε τροχαίο!


Ο γνωστός σε όλους πελεκάνος Πέτρος, το σήμα κατατεθέν της Μυκόνου έπεσε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου στην προσπάθειά του να αποφύγει κάποια παιδιά παρέσυρε το άτυχο πτηνό.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος Πέτρος ήταν ο αντικαταστάτης του παλαιότερου Πέτρου, που ήταν από το 1952 στο νησί των Ανέμων!

Τραγική ειρωνεία είναι ότι κι εκείνος είχε πεθάνει επειδή τον είχε χτυπήσει αυτοκίνητο.

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τα σεxουαλικά όpγια στις ένοπλες δυνάμεις!

Στοιχεία που αποκαλύπτουν τα σεxουαλικά όpγια στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ φέρνει στο φως το Πεντάγωνο.

Είκοσι έξι χιλιάδες Αμερικανοί στρατιώτες, άνδρες και γυναίκες, έχουν βιώσει στο πετσί τους τη σεxουαλική βία, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε το Πεντάγωνο για το προηγούμενο έτος.

Ένας πρώην ναύτης που έπεσε θύμα βιασμού από έναν λοχία είναι ο πρώτος άνδρας στρατιώτης που αφηγείται την τραυματική εμπειρία του προκειμένου όπως ο ίδιος υποστηρίζει να αφυπνίσει και τους υπόλοιπους εκπροσώπους του ισχυρού φύλου που ανήκουν στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ κι έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Επισήμως, μόνο 3.374 περιστατικά σεxουαλικής κακοποίησης έχουν καταγραφεί στα αρχεία του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας και μόνο τα 302 ακολούθησαν το δρόμο της Δικαιοσύνης μετά από μήνυση των γυναικών που δεν δίστασαν να κάνουν μήνυση στους βιαστές τους.

Αν και η έρευνα επικεντρώθηκε στο «ωραίο φύλο» που είναι ντυμένο στα χακί και εκπροσωπεί το 15% του αμερικανικού στρατεύματος, έκθεση του Πενταγώνου κατέληξε στο συμπέρασμα -εκπλήσσοντας την ηγεσία του υπουργείου Άμυνας- ότι χιλιάδες άνδρες έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Ένας από αυτούς είναι ο Αμερικανός πρώην ναύτης , Ιερεμίας Αρμπογκαστ.
Ο Ιερεμίας αποκάλυψε στο ΒΒC ότι έπεσε θύμα βιασμού ενός λοχία , τον οποίο δεν κατονόμασε. Όπως υποστήριξε στο βρετανικό δίκτυο, προσπαθεί να ξεχάσει το γεγονός, μάταια όμως.
Παραδέχτηκε πως η τραυματική αυτή εμπειρία του θα τον ακολουθεί σε όλη την ζωή του και επεσήμανε πως δυσκολεύεται πλέον να εμπιστευτεί τους ανθρώπους.

Τα κρούσματα σεxουαλικής επίθεσης στις τάξεις του αμερικανικού στρατού αυξήθηκαν τα τελευταία χρόνια γεγονός που ανάγκασε τον Αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα και τον υπουργό Άμυνας, Τσακ Χέιγκελ, να ανακοινώσουν μια πολιτική μηδενικής ανοχής για τα εγκλήματα στις ένοπλες δυνάμεις.

Υπενθυμίζεται ότι, πρόσφατα είχε κατηγορηθεί για σεxουαλική κακοποίηση και κακομεταχείριση υφισταμένων ένας λοχίας στο Πεντάγωνο. Ο λοχίας, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την πρόληψη σεxουαλικών επιθέσεων στο Φορτ Χουντ του Τέξας, απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του.

Αλλά και ένας αντισμήναρχος, υπεύθυνος του προγράμματος πρόληψης της σεxουαλικής κακοποίησης, απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του με την κατηγορία της σεxουαλικής παρενόχλησης μιας Αμερικανίδας.

Γι αυτό δε παντρεύτηκα τη Μενεγάκη..


«Έχω καλές αναμνήσεις. Δεν έχω να πω κάτι κακό για την Ελένη», αποκαλύπτει σε πρόσφατη συνέντευξη του ο πρώην αρραβωνιαστικός της Ελένης Μενεγάκη, Δημήτρης Βήχος.

Ο γνωστός καρδιοχειρουργός μιλά το περιοδικό Like για όλα όσα έζησε με την παρουσιάστρια ενώ αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους ποτέ δεν παντρεύτηκαν!

Έχετε κρατήσει επαφή με την Ελένη;
Δεν έχω επαφές με την Ελένη. Είχα επαφή με τους γονείς της μέχρι κάποια στιγμή ως καρδιοχειρουργός. Είχα εξετάσει τον πατέρα της και στη συνέχεια τη μητέρα της. Από εκεί και πέρα με την Ελένη, μετά το χωρισμό μας το 1996, είχαμε κάποια επικοινωνία για πολύ λίγο.

Ήσασταν όντως ένα βήμα πριν από το γάμο;
Ναι, ήταν να παντρευτούμε, γι' αυτό και με παρουσίασε η Ελένη στο περιοδικό. Ως κάτι επίσημο. Ήμουν ο μόνος που παρουσίασε και το έκανε και στην τηλεόραση.
Θα θέλατε να μου πείτε το λόγο που δεν έγινε αυτός ο γάμος;
Ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα τότε. Τελικά δεν ήμουν έτοιμος ούτε εγώ για γάμο ούτε η Ελένη. Ήταν στο πέταγμά της τότε, στο ξεκίνημα της καριέρας της. Μετά μπήκε στον Ant1 και τα πράγματα άλλαξαν ακόμα περισσότερο.

Δηλαδή, άλλαξαν ξαφνικά τα πλάνα και για τους δύο;
Η Ελένη προτίμησε άλλα πράγματα και κάποιον άλλο κύριο, πιο γοητευτικός από εμένα (γέλια). Κάπως έτσι τελείωσε. Ο έρωτας και η αγάπη η μεγάλη έληξαν για εμάς άδοξα λόγω γεγονότων και από τη δική μου τη μεριά τότε. Όπως και η Ελένη άρχισε τότε να καριερίζει, έτσι και εγώ άρχιζα την καρδιοχειρουργική, ήμουν στην περίοδο που έχτιζα την καριέρα μου.

Έχετε παντρευτεί, έχετε κάνει οικογένεια;
Βέβαια, έχω παντρευτεί, έχω δύο όμορφα παιδάκια και είμαι καρδιοχειρουργός στο Ιατρικό Αθηνών.

Φαντάζομαι ότι δεν μετανιώνετε καθόλου που δεν έγινε τότε αυτός ο γάμος;
Όχι, δεν μετανιώνω καθόλου, γιατί ξέρω πως η σχέση αυτή με την Ελένη δεν θα κρατούσε. Είμαστε ιδιαίτεροι άνθρωποι και εγώ και η εκείνη και είμαι σίγουρος πως δεν θα είχαμε μέλλον μαζί. Το ότι σταμάτησε η σχέση μας εκεί και συνέχισε ο καθένας τη ζωή του ήταν το καλύτερο.

Πώς ήταν σαν άνθρωπος;
Έχω να πω τα καλύτερα για εκείνη. Είναι από τα πλάσματα που, ενώ είναι διάσημη, είναι προσγειωμένη. Γι' αυτό και έχει πετύχει. Έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις από τη σχέση που είχαμε δύο-δυόμισι χρόνια. Είναι ένα τέλειο παιδί η Ελένη. Παρότι τσακωνόμασταν συχνά για διάφορους λόγους, δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό για εκείνη. Το ίδιο ισχύει και για την οικογένειά μου. Αγαπούσε πολύ τη μητέρα μου και τον πατέρα μου. Εξού και ονόμασε το γιο της Άγγελο, το όνομα του πατέρα μου. Ήταν ένα πολύ όμορφο διάστημα αυτό που περάσαμε μαζί, αλλά ανήκει πια στα «παιδικά» χρόνια.

Περιμένατε να κάνει αυτή την καριέρα; Να γίνει η σταρ της ελληνικής τηλεόρασης;
Αλίμονο. Φυσικά και το περίμενα. Αν δεν το κατάφερνε αυτό η Ελένη, ποια θα το κατάφερνε. Είναι πολύ έξυπνη γυναίκα. Είναι κοντά σε όλους αλλά... don't touch».

Την παρακολουθείτε τηλεοπτικά;
Όχι, δεν βλέπω καθόλου τις εκπομπές της. Πέρα από τα χειρουργεία που έχω καθημερινά, έχω και ένα διαγνωστικό κέντρο. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι δεν προλαβαίνω να δω ούτε την Ελένη, ούτε τηλεόραση γενικότερα. 

Την Κάιλι Μινόγκ έπιασε να κάνει σεξ ο Αυστραλός πρωθυπουργός [εικόνες]

Το συγκεκριμένο «πιπεράτο» περιστατικό είναι ένα μόνο από αυτά τα οποία η Κάιλι Μινόγκ δεν θέλει να δει να συμπεριλαμβάνονται στην νέα Αυστραλέζικη τηλεοπτική σειρά για τους INXS που ετοιμάζεται.

«Οι άνθρωποι της Κάιλι ρωτάνε λεπτομέρεις για το σενάριο και για το πως απεικονίζεται η ίδια σε αυτό. Δεν έχουν κανένα νομικό δικαίωμα να ζητήσουν αλλαγές, αλλά επιμένουν να της φερθούν με σεβασμό. Η συγκεκριμένη σκηνή (σ.σ. που έλαβε χώρα σε ένα αεροσκάφος της Qantas στα 90s) στην αρχή ήταν εξαιρετικά καυτή. Πλέον είναι περισσότερο υπαινικτική».

Αυτό δηλώνει -σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Sun- πηγή από την παραγωγή για την περιβόητη σκηνή που είδε τον Μάικλ Χάτσενς να πείθει την Κάιλι Μινόγκ να κάνουν σεξ κατά την διάρκεια μιας υπερ-ατλαντικής πτήσης. Και μάλιστα με τον τότε Αυστραλό πρωθυπουργό, Μπομπ Χοκ, να είναι στην μπροστινή θέση, να ακούει γέλια, να γυρίζει να τους κοιτάζει και να τους κλείνει το μάτι.

Η ίδια η Μινόγκ (σ.σ. την οποία υποδύεται η Σαμάνθα Τζέιντ, φωτογραφίες της οποίας βρίσκεται διάσπαρτες στο άρθρο) δεν το έχει παραδεχτεί ποτέ δημόσια.

Κάτι που έκανε, πριν μερικά χρόνια, ο στενός φίλος του Μάικλ Χάτσενς, Νικ Έγκαν, που δήλωσε «Δεν το έκαναν στην τουαλέτα, αλλά στο κάθισμα πίσω από τον Μπομπ Χοκ. Η Κάιλι ήταν τόσο μικροσκοπική που ο Μάικλ απλά έβαλε μια κουβέρτα από πάνω της. Ο Χοκ γύρισε και τους κοίταξε και τους έκλεισε το μάτι κατά την διάρκεια της πράξης. Αυτό ήταν ένα από τα πράγματα που η Κάιλι δεν θα έκανε ποτέ πριν γνωρίσει τον Μάικλ».

http://www.iefimerida.gr/

Δεκαπεντάχρονος κατάφερε ότι οι επιστήμονες προσπαθούν μια ολόκληρη ζωή!


Είναι 15 ετών και όμως έχει καταφέρει ό, τι άλλοι επιστήμονες προσπαθούν μια ολόκληρη ζωή!
Τι είναι αυτό;

Μα να δουν κάποια εργασία τους με το όνομά τους να φιλοξενείται στην περίφημη επιθεώρηση «Νature» και μάλιστα στο εξώφυλλο!

Ο λόγος για τον Νιλ Ιμπάτα, μαθητή λυκείου στο Στρασβούργο με ιδιαίτερη έφεση στην κοσμολογία. Ο πατέρας του Ροντρίγκο Ιμπάτα είναι ερευνητής στο Αστρονομικό Παρατηρητήριο Στρασβούργου και ο μικρός Νιλ τον βοήθησε σε μία μεγάλη έρευνα που διενήργησε μαζί με άλλους συναδέλφους του.

Μελέτησαν νάνους γαλαξίες που περιβάλλουν τον γαλαξία της Ανδρομέδας, ο οποίος βρίσκεται πιο κοντά απ' όλους τους άλλους στον δικό μας. Ο 15χρονος Νιλ ανέπτυξε ένα υπολογιστικό μοντέλο που φανέρωσε ότι οι νάνοι γαλαξίες περιφέρονται γύρω του σε «αγαστή συνεργασία» υπό τη μορφή λεπτού δίσκου.

Ο πατέρας του Νιλ δήλωσε πως είναι πολύ υπερήφανος για τον γιο του, και «όχι κατ' ανάγκη επειδή έκανε τη συγκεκριμένη ανακάλυψη». Η εργασία κοσμεί ολόκληρο το εξώφυλλο του «Νature».

Ο 15χρονος μαθητής συνεργάστηκε με συναδέλφους του πατέρα του για να αποκτήσει εξοικείωση με τη γλώσσα προγραμματισμού υπολογιστών Python. Στη συνέχεια, όπως είπε ο νεαρός στην εφημερίδα «Le Monde», o πατέρας του τού ζήτησε να βοηθήσει την ομάδα με την κωδικοποίηση των δεδομένων που είχαν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής ώστε να τροφοδοτηθεί το υπολογιστικό τους μοντέλο που θα τους έδειχνε τη συμπεριφορά των νάνων γαλαξιών.

Ο Νιλ χρειάστηκε μια εβδομάδα για να το επιτύχει αυτό τον περασμένο Σεπτέμβριο, αξιοποιώντας τα πολύ καλά μαθηματικά του. Αλλωστε μέχρι να ολοκληρωθεί το υπολογιστικό μοντέλο, δεν είχε εκμυστηρευτεί σε κανέναν την ενασχόλησή του με αυτό. Παρά τη μεγάλη χαρά που ένιωσε για την παγκόσμια αποδοχή των αποτελεσμάτων του μοντέλου στο οποίο συνεισέφερε πολλά, δεν είναι σίγουρος αν θα ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του στην αστροφυσική.  


Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους... Μάνα σκότωσε το παιδί της και το έβαλε στην κατάψυξη

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της δολοφονίας ενός βρέφους, μόλις 3 μηνών, από την ίδια του τη μητέρα....

Το φρικτό έγκλημα που σημειώθηκε στο Αλεποχώρι Αχαΐας αποκαλύφθηκε πριν από λίγη ώρα από το σύζυγο της σύγχρονης «Μήδειας», ο οποίος ήταν αυτός που ειδοποίησε και την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,η 31χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ισχυρίζεται ότι την Κυριακή το παιδί χτύπησε και πως μόλις κατάλαβε ότι δεν έχει τις αισθήσεις του το έβαλε στην κατάψυξη.

Ο σύζυγός της έλειπε από την περασμένη Πέμπτη και επιστρέφοντας σήμερα το απόγευμα η γυναίκα έβγαλε το παγωμένο άψυχο κορμάκι από το ψυγείο και το εναπόθεσε στην κούνια του, όπου και το αντίκρισε ο σύζυγος της.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και ιατροδικαστής. 

Όταν ανεβαίνω ζυγαριά σκέφτομαι...


Παιδόφιλος παρενοχλούσε μικρά κορίτσια στα βραβεία MAD... Δείτε τι έπαθε !

Λίγο έλειψε ένας παιδόφιλος να τινάξει στον αέρα βραδιά μουσικών βραβείων που είχε παρεισφρήσει στην "αρένα" και πλησίαζε μέσα στο πλήθος μικρά κορίτσια, στα οποία έκανε άσεμνες χειρονομίες!

Η παρουσία του όμως, έγινε αντιληπτή και "πλήρωσε" όσα έκανε με... άγριο ξύλο! 

Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, το σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, όταν άνδρες της εταιρείας security που είχε αναλάβει τη φύλαξη του χώρου και την ομαλή διεξαγωγή του event, παρατήρησαν πως ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 60 ετών, 

είχε διεισδύσει στην κατάμεστη αρένα του γηπέδου, λίγα μόλις μέτρα από την κεντρική σκηνή, και κινούνταν ύποπτα δίπλα σε ανυποψίαστα κοριτσάκια τα οποία χόρευαν ξέγνοιαστα στους ρυθμούς των τραγουδιών των αγαπημένων τους καλλιτεχνών.

Άντρες της εταιρίας security μπήκαν μέσα στο πλήθος, εγκλώβισαν τον άντρα που δεν πρόλαβε να αντιδράσει και τον απομάκρυναν από τον κόσμο, οδηγώντας τον στα παρασκήνια, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Κατά τη διάρκεια της...συζήτησης άναψαν τα αίματα και κάποιοι από τους παρευρισκόμενους, άρχισαν να χτυπούν άγρια τον άγνωστο και να τον βρίζουν...

Της έδιναν 12 ώρες ζωης και έζησε…105 χρόνια


Μία υπεραιωνόβια γιαγιά κατάφερε να ξεγελάσει τον θάνατο και να διαψεύσει τις προβλέψεις των γιατρών, οι οποίοι της είχαν δώσει μόλις μερικές ώρεςζωής. Έτσι, γιορτάζει γεμάτη χαρά την 105η επέτειο των γενεθλίων της.Σύμφωνα με τις ιατρικές προβλέψεις, η Lillie Arnold είχε περιθώριο να ζήσει μόνο 12 ώρες μετά την γέννησή της.Μάλιστα, όπως δηλώνει, χάρη στην αποφυγή του αλκοόλ (δεν έχει πιει ούτε σταγόνα), ξεπέρασε τα 100 χρόνια!Ήταντο 1906, όταν μαζί με την δίδυμη αδερφή της είδαν το φως αυτού του κόσμου. Ωστόσο, η αδερφή της δεν τα κατάφερε και εκείνη ήταν τόσο άρρωστη, ώστε οι γιατροί της έδωσαν λιγότερο από μία μέρα ζωής.Όμως,η Lillie δεν επαλήθευσε την άποψη των γιατρών, αφού κατάφερε να ζήσει αισίως 919.800 ώρες από εκείνη την τρομακτική διάγνωση και να αποτελέσειπαράδειγμα δύναμης για την οικογένειά της.«Ήταν πάντα τόσο υγιής, δεν μπορώ να θυμηθώ να υπήρξε ποτέ σοβαρά άρρωστη. Είναι τόσο δυνατή και αποτελεί έμπνευση για όλους εμάς«, είπε η ανιψιά της γιαγιάς-θαύμα.


Τρέλανε κόσμο η Δέσποινα Βανδή στο instagram [PHOTOS]

Ορεξάτη ήταν χθες η δημοφιλής τραγουδίστρια και "ανέβασε" στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Κέρκυρα...

Δείτε πιο κάτω






Φρικτός θάνατος ιερόδoυλης εν ώρα εργασίας

Tο ποσό των 80.000 ευρώ θα αναγκαστεί να πληρώσει ένα οίκος ανοχής στην Βραζιλία σε οικογένεια ιερόδουλης η οποία έχασε τη ζωή της ενώ εργαζόταν.

Η 25χρονη άτυχη κοπέλα, το 2008 έπεσε από το παράθυρο μαζί με τον πελάτη ενώ εργαζόταν και τα άκρα της ακρωτηριάστηκαν. Ένα χρόνο αργότερα, πέθανε.

Η ιερόδoυλη είχε, σύμφωνα με το newsbomb, κάνει σκληρή μάχη για τα δικαιώματα των συναδέλφων της αλλά η ιδιοκτήτρια του οίκου είχε αρνηθεί κάθε ευθύνη. Σύμφωνα με το δικαστήριο που επιδίκασε την αποζημίωση, ήταν εργατικό ατύχημα.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για τη «Χρυσή μπάλα» – 4 παίκτες της Μπάγερν στη λίστα


Για τρίτη συνεχόμενη φορά θα απονεμηθεί το βραβείο UEFA Best Player in Europe, με την Μπάγερν να έχει την τιμητική της!

Συγκεκριμένα, τέσσερις παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ της βλέπουν το όνομά τους να φιγουράρει στη λίστα. Δημοσιογράφοι από όλη την Ευρώπη θα ψηφίσουν για την ανάδειξη εκείνου που ξεχώρισε περισσότερο από όλους.

Αναλυτικά η δεκάδα:

• Γκάρεθ Μπέιλ-Τότεναμ

• Κριστιάνο Ρονάλντο-Ρεάλ Μαδρίτης

• Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς-Παρί Σεν Ζερμέν

• Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι-Μπορούσια Ντόρτμουντ

• Λιονέλ Μέσι-Μπαρτσελόνα

• Τόμας Μίλερ-Μπάγερν Μονάχου

• Φρανκ Ριμπερί-Μπάγερν Μονάχου

• Άριεν Ρόμπεν-Μπάγερν Μονάχου

• Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ-Μπάγερν Μονάχου

• Ρόμπιν Φαν Πέρσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έκανε ντου και στο Mega η Ελένη Λουκά [Video]

Δεν άντεξε και τα έβαλε και με τον Γιώργο Παππού του Mega η Ελένη Λουκά, η οποία, φαίνεται πως έχει «κατασκηνώσει», έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.

Η Ελένη Λουκά, φώναζε «ξυπνήστε, μόνο ο Θεός θα μας σώσει», γεγονός, που προκάλεσε αμηχανία, τόσο στον ρεπόρτερ, όσο και στην παρουσιάστρια του δελτίου.

Δείτε το video:

Σοκ!!!Πατέρας δάγκωσε το μoριo του 6χρονου γιου του...


Μέσα στο δρόμο, υπό το βλέμμα των περαστικών...

Γιατροί νοσοκομείου της Shenzhen της Κίνας αναγκάστηκαν να επανασυνδέσουν το ανδρικό μόριο ενός 6χρονου αγοριού, αφού το είχε δαγκώσει ο πατέρας του. Σύμφωνα με δηλώσεις περαστικών στην εφημερίδα «The Shanghai Daily», ο 32χρονος περπατούσε στους δρόμους μαζί με τον γυμνό γιο του και την 4χρονη κόρη του όταν απαίτησε από τον 6χρονο να δαγκώσει το γεννητικό του όργανο.

Όταν ο γιος αρνήθηκε, ο πατέρας του επιτέθηκε. Ένας περαστικός που είχε μείνει έκπληκτος από την πράξη αυτή του πατέρα, τον ανάγκασε να απομακρυνθεί από τον 6χρονο και κάλεσε την αστυνομία.

Ο 6χρονος αναγκάστηκε να προβεί σε εγχείρηση, αλλά δεν γνωρίζουν ακόμα οι γιατροί αν θα αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία του. Ο άντρας αυτός που λέγεται ότι πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια συνελήφθη και οι συγγενείς του θα φροντίσουν την 4χρονη κόρη του.

Bικτόρια Μπέκαμ, η μόνη που πήγε Γουίμπλετον με γόβα στιλέτο και νεγκλιζέ -Εκοψε όμως την ανάσα [εικόνες]

Ο τελικός τένις του Γουίμπλετον τείνει να γίνει κάτι σαν το κόκκινο χαλί των Οσκαρ. Διάφορες διασημότητες και πολιτικοί κάνουν την εμφάνισή τους εκεί, με όσο πιο εντυπωσιακά ρούχα διαθέτουν στη ντουλάπα τους.

Από τον κανόνα δεν μπορούσε να λείπει η Βικτόρια Μπέκαμ η οποία βρήκε την ευκαιρία να επιδείξει και τα ρούχα της κολεξιόν της.

Εθεάθη λοιπόν με σέξυ νεγκλιζέ και 12ποντο στις εξέδρες του Γουίμπλεντον, παρότι το μέρος δεν ενδείκνυται καθόλου γι'αυτού του είδους τις εμφανίσεις.

Ηταν βέβαια εξαιρετικά γοητευτικά, μαυρισμένη και αδύνατη όπως πάντα.

http://www.iefimerida.gr/

18χρονη τραυματίζεται από έκρηξη Samsung Galaxy S III!



H 18χρονη Fanny Schlatter από την Ελβετία ισχυρίζεται ότι το κινητό της τηλέφωνο, Samsung Galaxy S III, εξερράγη ξαφνικά ενώ το είχε στην τσέπη της προκαλώντας σοβαρά τραύματα στο δεξιό της μηρό.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της, ωστόσο η Samsung διατηρεί τις επιφυλάξεις της καθώς μέχρι σήμερα ουκ ολίγοι κάτοχοι συσκευών της τις έχουν τοποθετήσει στο φούρνο μικροκυμάτων για να καλύψουν βλάβες που προκάλεσαν οι ίδιοι (π.χ. πτώση σε τουαλέτα) και να αιτηθούν αποζημιώσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία:

“Από τη στιγμή που έχουμε κατορθώσει να μιλήσουμε με την κάτοχο της συσκευής, θα ξεκινήσουμε εξονυχιστική έρευνα για να ρίξουμε φως στο ατύχημα και το τηλέφωνο (ή καλύτερα ό,τι έχει απομείνει από αυτά) θα σταλεί για ανάλυση στην Κορέα.”

http://www.techgear.gr/

Kέρδισαν σε διαγωνισμό του Guardian μια ταβέρνα χωρίς όνομα στην Κρήτη και μια καντίνα στην Σαντορίνη -Tα καλύτερα beach cafe στον κόσμο

Στο διαγωνισμό του Guardian για το καλύτερο καφέ δίπλα σε παραλία φιγουράρουν δύο ελληνικά, ένα στην Κρήτη κι ένα στην Σαντορίνη. Οι αναγνώστες ψηφίζουν, οι αναγνώστες γράφουν και στην προκειμένη φαίνονται ενθουσιασμένοι.

Μια ταβέρνα χωρίς όνομα στην παραλία Μαρμαρά στο Λουτρό της νοτιοδυτικής Κρήτης είναι εκ των …νικητών. «Μια εκπληκτική μικρή ταβέρνα, ένα υπέροχο μέρος για μεζέδες, σουβλάκι, φρέσκο ψάρι, ρετσίνα ή ρακή», γράφει ο αναγνώστης και συνεχίζει: «Δεν είμαι σίγουρος ότι έχει όνομα, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Είναι η μοναδική σ’ αυτή την υπέροχη παραλία».

Ακολουθεί παραλήρημα άλλου αναγνώστη για μια καντίνα στο τέλος της παραλίας Καμάρι στη Σαντορίνη. Με τίτλο «Το καλύτερο beach cafe στην Ευρώπη», ο μαγεμένος από την Σαντορίνη αναγνώστης εκθειάζει τον φραπέ (!), το ευγενέστατο και φιλικό προσωπικό, τη μουσική.

Και φυσικά, γράφει: «Εκεί μπορείς να μείνεις από την ανατολή μέχρι και τη δύση του ήλιου. Θα ήταν παράλογο να μην αγαπήσει κανείς αυτό το μέρος».

Αλλες προτιμήσεις για ευρωπαϊκά beach cafe είναι κάπου στην Κορνουάλη, στο Αμάλφι, στην Φορμεντέρα, στην Αντίμπ, στην Κροατία.

tvxs

Η Eva Marcille με sexy legs στα γυρίσματα video clip της JLo

Η Eva Marcille με sexy legs στα γυρίσματα του νέου video clip της JLo στο Miami.

Δείτε την:





Τον σκότωσαν την ώρα που τραγουδούσε! - VIDEO


Όλα έγιναν στην Βραζιλία το περασμένο Σάββατο. Ο 20χρονος δημοφιλής ράπερ MC Daleste - κατα κόσμον Daniel Pellegrine - δολοφονήθηκε επι σκηνής στην πόλη Καμπίνας όπου έδινε συναυλία. 

Όταν δέχθηκε την σφαίρα στην κοιλιά ο τραγουδιστής έπεσε πίσω και κάθισε αρχικά κοιτάζοντας απορημένος το κενό. Όλοι έτρεξαν κοντά του να τον βοηθήσουν. Μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο αλλά υπέκυψε λίγες ώρες αργότερα...

Ο MC Daleste ήταν πολύ δημοφιλής στην χώρα του στο είδος του τραγουδιού που υπηρετούσε. Περιγράφεται ως είδος που εξυπνεί την βια.

Οι αρχές ερευνούν τα βίντεο - ερασιτεχνικά και μη - για να βρουν στοιχεία για τον δράστη. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ



Πώς το σκόρδο, ο πιο βρωμερός καρπός εξοντώνει όλες τις αρρώστειες και είναι υπερτροφή δύναμης

Το σκόρδο απλό και ανθεκτικό, με όλες τις απίθανες χημικές ενώσεις που περιέχει, δρα κατά πάντων και εξοντώνει ότι βρεθεί στον δρόμο του, ενώ για την υγεία μας είναι σχεδόν πανάκεια.
Σκόρδο μια Υπερτροφή Δύναμης
Αν θέλετε να ζήσετε μια μακρά ζωή γεμάτη ενεργητικότητα και υγεία, τροφοδοτήστε τα κύτταρα σας με σκόρδο – το πανάρχαιο βότανο με τις ιαματικές ιδιότητες- που χρησιμοποιείται πάνω από 10.000 χιλιάδες χρόνια ως τονωτικό και θεραπευτικό για όλες σχεδόν τις ασθένειες. Η επιστήμη μόλις τώρα αρχίζει να ανακαλύπτει γιατί συμβαίνει αυτό. Ο βολβός του σκόρδου περιέχει τουλάχιστον τετρακόσιες χημικές ουσίες μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και πολλές αντιοξειδωτικές ουσίες, οι οποίες προσδίδουν στο σκόρδο τις εκπληκτικές, ισχυρές ιδιότητες του στην προφύλαξη των κυττάρων από τις οξειδωτικές βλάβες και στην προστασία ολοκλήρου του σώματος από την πρόωρη γήρανση.
Σκόρδο, ένα πανάρχαιο αντίδοτο, που δρα κατά πάντων
Κατά της γήρανσης, του καρκίνου, του Αλτζχάιμερ, της κατάθλιψης, των αλλεργιών, του εμφράγματος, του κρυώματος, των ιών, των μικροβίων... τέλος δεν έχει η λίστα με τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει ο άνθρωπος από αυτό το μικρό θαυματουργό δώρο της φύσης. Καταναλώστε σκόρδο είτε με την φυσική του μορφή είτε σε μορφή δισκίων. Αν σας αρέσει, μπορείτε να το τρώτε ωμό η ελαφρά μαγειρεμένο, λιωμένο η κομμένο σε φέτες. Αν δεν σας αρέσει η γεύση του η δεν σας ενθουσιάζει η χαρακτηριστική οσμή που αφήνει στο στόμα, ή απορρίπτετε το φρέσκο σκόρδο για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να παίρνετε συμπληρώματα σκόρδου. Είναι το ίδιο αποτελεσματικά, (κατά προσέγγιση) χωρίς οσμή.
Κάθε πρωί, μετά την πρωινή γυμναστική, γιόγκα, διαλογισμό, παίρνουμε μια σκελίδα σκόρδο, την ξεφλουδίζουμε και την καταπίνουμε ολόκληρη. Κατά προτίμηση την μασάμε γιατί με την ανάμειξη του σάλιου γίνονται ενώσεις υπέρ χρήσιμες. Μπορούμε αν επιλέξουμε, να πάρουμε δυο κάψουλες συμπληρώματος σκόρδου.
Πως Ενεργεί το Σκόρδο;
Το σκόρδο περιέχει ένα απίστευτα σύνθετο μίγμα χημικών ενώσεων και οι επιστήμονες ακόμα προσπαθούν να ανακαλύψουν σε ποιες από αυτές τις ουσίες οφείλει τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Όμως είναι γνωστό ότι οι χημικές ενώσεις που περιέχονται στο σκόρδο έχουν ποικίλες δράσεις – ως αντιβιοτικές η αντί-ικές, ουσίες, παράγοντες μείωσης της αρτηριακής πίεσης, αναστολείς του καρκίνου, αποσυμφορητικές και αντιφλεγμονώδεις ουσίες και επιδεικνύουν προστατευτική δράση έναντι της γήρανσης στα κύτταρα του εγκεφάλου. Τα πειραματόζωα στα όποια χορηγήθηκε σκόρδο λειτουργούν καλυτέρα σε προχωρημένη ηλικία και ζουν περισσότερο. Φυσικά τα πειραματόζωα ΔΕΝ πήγαιναν σε τσιπουράδικα ή σουβλακερί, και λοιπούς σκουπιδότοπους.
Πως Είναι Υπερτοφή το Σκόρδο?
Αποκλείει και κατατροπώνει τον καρκίνο. Το σκόρδο μπορεί να βοηθήσει να αποφύγεις τον καρκίνο καθώς μεγαλώνεις. Οι άνθρωποι που καταναλώνουν σκόρδο έχουν λιγότερες πιθανότητες να προσβληθούν από ορισμένες μορφές καρκίνου, όπως καρκίνο του στομάχου και του παχέως εντέρου. Όπως έδειξε μελέτη που πραγματοποιήθηκε από ερευνητές του πανεπιστήμιου της Μινεσότα και στη όποια πήραν μέρος 60 χιλιάδες ηλικιωμένες γυναίκες από την πολιτεία της Αιόβα, που έτρωγαν σκόρδο περισσότερο από μια φορά την εβδομάδα είχαν τις μισές πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο του εντέρου σε σχέση με αυτές που δεν έτρωγαν ποτέ σκόρδο. Παράλληλα μελέτες που πραγματοποιήθηκαν στην Κίνα και την Ιταλία, έδειξαν ότι τα άτομα που καταναλώνουν σκόρδο και κρεμμύδια, στο πλαίσιο αυστηρά υγιεινής διατροφής, διατρέχουν λιγότερες από τις μισές πιθανότητες να προσβληθούν από καρκίνο του στομάχου.
Επιπλέον, Το σκόρδο μπορεί να δράση και ως χημικοθεραπευτικός παράγοντας, επιβραδύνοντας η και καταστέλλοντας την ανάπτυξη του καρκίνου στους καρκινοπαθείς. Νέα ερευνητικά δεδομένα από το Ογκολογικό κέντρο Μεμόριαλ Σλοαν Κέτερινγκ στη Νέα Υόρκη δείχνουν ότι τα συστατικά του σκόρδου στην πραγματικότητα περιορίζουν την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων.
Μειώνει την χοληστερόλη
Σύμφωνα με μια σημαντική επισκόπηση όλων των επιστημονικών δεδομένων που πραγματοποιήθηκε από τον Στηβεν Γουορσοφσκι στο ιατρικό κολέγιο της Νέας Υόρκης, η κατανάλωση μισής έως μιας σκελίδας σκόρδου, η ισοδύναμης ποσότητας σε συμπλήρωμα σκόρδου, είχε ως αποτέλεσμα τη μέση μείωση της υψηλής χοληστερόλης κατά 23 μονάδες, δηλαδή κατά 9% περίπου. Στην ανάλυση του χρησιμοποιήθηκαν και δοκιμάστηκαν καθημερινά 900mg ταμπλέτες σκόνης σκόρδου kwai, σκονη σκόρδου που είχε υποστεί ξήρανση με ψεκασμό και 1000 mg υδατικό εκχύλισμα Kyolic.
Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι μια η δυο σκελίδες σκόρδου ημερησίως, η ισοδύναμη ποσότητα συμπληρώματος σκόρδου μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματικά όπως και τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για την μείωση της χοληστερόλης, τα όποια θεωρούνται επιτυχή όταν επιφέρουν μείωση της χοληστερόλης κατά 15%.
Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι προκειμένου να επωφεληθεί κάνεις από τα ευεργετικά αποτελέσματα του σκόρδου στη μείωση της χοληστερόλης, απαιτείται συνεχής λήψη σκόρδου, για χρονικό διάστημα ενός έτους, στα πλαίσια μιας ισορροπημένης υγιεινής διατροφής. Μια παρόμοια Βρετανική μετά-ανάλυση, η στατιστική ανάλυση των μέχρι σήμερα επιστημονικών δεδομένων, έδειξε ότι η λήψη συμπληρωμάτων σκόρδου είχε ως αποτέλεσμα την μέση μείωση της χοληστερόλης κατά 12%.
Επιπλέον, το σκόρδο μειώνει την αρτηριακή πίεση
Μια διπλή τυφλή μελέτη που πραγματοποιήθηκε στην Γερμάνια έδειξε ότι η κατανάλωση ποσότητας σκόρδου ισοδύναμης με δυο σκελίδες σκόρδου ημερησίως είχε ως αποτέλεσμα την μείωση της αρτηριακής πίεσης από 171/102 σε 152/89 έπειτα από τρεις μήνες, μέσα σε πρόγραμμα υγιεινής διατροφής, χωρίς κρεατοφαγία.
Καταπολεμά την δημιουργία θρόμβων, άλλος ένα σημαντικός τρόπος με τον όποιο το σκόρδο καταπολεμά τις καρδιακές νόσους είναι, με την αποτροπή του σχηματισμού επικινδύνων θρόμβων η αλλιώς διευκολύνοντας την ομαλή ροη του αίματος στις αρτηρίες.
Το σκόρδο εμποδίζει την συσσωμάτωση των αιμοπεταλίων και την προσκόλληση τους στα τοιχώματα των αρτηριών, γεγονός που αποτελεί το πρώτο στάδιο για την απόφραξη των αρτηριών. Ο Ερικ Μπλοκ, καθηγητής χημείας στο πολιτειακό πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Ολμπανι, έχει απομονώσει ένα συστατικό του σκόρδου το ατζοένιο το οποίο έχει ισχυρότατες αντιπηκτικές ιδιότητες.
Το σκόρδο επίσης ενισχύει το ινωδολητικό σύστημα που έχει την ικανότητα να διασπά τους θρόμβους. Σε μια διπλή τυφλή μελέτη Ινδών φοιτητών της ιατρικής, η χορήγηση τριών σκελίδων σκόρδου ημερησίως βελτίωσε την θρομβολυτική δράση του ιδονολυτικου συστήματος κατά 20% περίπου. Το μαγειρεμένο σκόρδο δείχνει να έχει ακόμη μεγαλύτερες αντιθρομβωτικές ιδιότητες. Το σκόρδο καταπολεμά επίσης την γήρανση και την απόφραξη των περιφερικών αρτηριών, καθώς και των αρτηριών της καρδίας.
Αναζωογονεί τον εγκέφαλο και το ανοσοποιητικό σύστημα
Εντυπωσιακές νέες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε πειραματόζωα στην Ιαπωνία αποκάλυψαν ότι η κατανάλωση σκόρδου μπορεί να αποκαταστήσει σε φυσιολογικά επίπεδα την λειτουργία του εγκέφαλου και του ανοσοποιητικού συστήματος σε ηλικιωμένους αρουραίους, αφού είναι γνωστό ότι η λειτουργία του εγκεφάλου και του ανοσοποιητικού συστήματος επιδεινώνονται με την αύξηση της ηλικίας.
Συμφώνα με τον Δρα Χιροσι Σαιτο καθηγητή φαρμακευτικών επιστήμων στο πανεπιστήμιο του Τόκιο οποίος έχει εξετάσει δεκάδες φυσικά και συνθετικά προϊόντα, αναζητώντας νέα φάρμακα για την γεροντική άνοια, το σκόρδο μπορεί ακόμη και να συμβάλει στην αποτροπή η την αναστροφή της «άνοιας» τύπου Αλτσχαιμερ.
Επιμηκύνει την ζωή
Ο Δρ Σαιτο, ένας από τους πιο διακεκριμένους ερευνητές της Ιαπωνίας στον τομέα της γήρανσης, παρατήρησε ότι το σκόρδο είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση του ορίου ζωής των ποντικιών που χρησιμοποίησε στο εργαστήριο του. Ομολογεί ότι άρχισε να δοκιμάζει το σκόρδο στα πειραματόζωα του, επειδή είναι πολύ γνωστό, πανάρχαιο Ιαπωνικό φάρμακο για την γεροντική άνοια. Το ωριμασμένο εκχύλισμα σκόρδου που χρησιμοποίησε στα πειράματα του είναι αυτό που πωλείται στις ΗΠΑ με την εμπορική ονομασία Kyolic.
Μια άλλη μελέτη έδειξε ότι η αλλισίνη,ένα από τα κυριότερα συστατικά του σκόρδου,στο όποιο οφείλει τη χαρακτηριστική οσμή του, είχε επίσης ως αποτέλεσμα την αύξηση της ενδογενούς παράγωγης δυο ισχυρών αντιοξειδωτικών ενζύμων,της καταλασης και της περοξειδασης της γλουταθειονης,που έχουν αποδειχτεί ότι παρατείνουν τη διάρκεια του βίου στις κατώτερες μορφές ζωής
Σκόρδα είναι το φυσικό αγχολυτικό
"Το σκόρδο είναι αγχολυτικό, ηρεμιστικό,ενώ επιπλέον λειτούργει και ως αντικαταθλιπτικό, όπως το Πρόζακ και με πολύ ηπιότερο τρόπο" αναφέρει ο Δρ Ζιλ Φιλιον του ινστιτούτου Παστέρ στη Γαλλία, "η κατανάλωση σκόρδου μπορεί απλά να σας κάνει να αισθανθείτε καλυτέρα"
Ο Δρ Φιιον έχει ανακαλύψει ότι το σκόρδο επηρεάζει την απελευθέρωση της σεροτινης- μιας χημικής ουσίας που υπάρχει σε μεγάλη συγκέντρωση στον εγκέφαλο και συμμετέχει στη διαμόρφωση της ψυχολογικής διάθεσης και της συμπεριφοράς του ανθρώπου και κατά συνέπεια διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο άγχος,στην κατάθλιψη,στο άλγος,στην επιθετικότητα,στο στρες,στον ύπνο και στη μνήμη.
Τα υψηλά επίπεδα της σεροτονίνης στον εγκέφαλο λειτουργούν ως ηρεμιστικό, κατευνάζουν και ηρεμούν, βοηθούν στον ύπνο και ανακουφίζουν από την κατάθλιψη. Ο Δρ Φιλιον πιστεύει ότι το σκόρδο συμβάλλει στη ρύθμιση του συστήματος της σεροτονἰνης. Μια ιαπωνική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε ποντικούς έδειξε ότι το εκχύλισμα σκόρδου είχε το 60% της αποτελεσματικότητας του βάλιουμ στην ανακούφιση από το στρες.
Τι γίνετε με τα δισκία σκόρδου?
Στις περισσότερες περιπτώσεις (όχι όμως και σε όλες) τα συμπληρώματα σκόρδου περιέχουν τις ίδιες αντιγηραντικές χημικές ενώσεις όπως και το ωμό σκόρδο. Αυτού του είδους τα συμπληρώματα έχουν δοκιμαστεί εκτεταμένα σε ζώα και σε ανθρώπους, ιδιαίτερα στη Γερμανία,στην Ιαπωνία και στις ΗΠΑ και έχουν επιδείξει συγκεκριμένα αντικαρκινικά και καρδιαγγειακά οφέλη. Τα δισκία σκόρδου αποτελούν το πιο δημοφιλές συμπλήρωμα διατροφής, που έρχεται πρώτο σε πώλησης μεταξύ των συμπληρωμάτων και φαρμάκων που μπορεί να προμηθευτεί κάνεις δίχως συνταγή γιατρού
Ποια ποσότητα σκόρδου είναι αρκετή;
Δυο η τρεις σκελίδες σκόρδου ημερησίως είναι αρκετές για να δώσουν στα κύτταρα σας την τονωτική ένεση που θα διαφυλάξει τη νεότητα σας. Πηγή Φιλοσοφία και Ερευνα



Αποκάλυψη: Ο Μάριον Κόλα είχε κατηγορηθεί ότι έγραψε με το αίμα πτώματος πάνω σε τοίχο «βρωμοέλληνες θα σας εκδικηθούμε»

Μια νέα ανατριχιαστική πτυχή για το παρελθόν του αδίστακτου Αλβανού κακοποιού Μάριον Κόλα αναφέρεται σε παλαιότερο δημοσίευμα της Μακεδονίας, καθώς το 1995 όταν ο Κόλα είχε συλληφθεί για σωρεία ληστειών, είχε κατηγορηθεί και για την άγρια δολοφονία ενός ταξιτζή, με του οποίου του αίμα έγραψε στη συνέχεια σε έναν τοίχο «βρωμοελληνες θα σας εκδικηθούμε».

Σύμφωνα με φύλλο της εφημερίδας Μακεδόνία το οποίο εκδόθηκε στις 12/11/1995, ο Κόλα σε ηλικία 18 χρονών είχε συλληφθεί μαζί με την τότε συμμορία του πως είχε διαπράξει σωρεία ληστειών, «ρημάζοντας» στην κυριολεξία τα χωριά της Πιερίας.

Οταν δολοφόνησε έναν άνθρωπο για λίγα κέρματα

Στο ίδιο δημοσίευμα, ο Κόλα φέρεται να δολοφόνησε μέσα στη βιοτεχνική μονάδα γεωργικών φαρμάκων των αδελφών Χριστέα έναν Αλβανό για δύο χιλιάδες δραχμές σε κέρματα. Η Μακεδονία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αρχές Οκτωβρίου, πρώτες πρωινές ώρες, ο Kola, πήγε μόνος στη βιοτεχνική μονάδα γεωργικών φαρμάκων των αδελφών Χριστέα, και οπλισμένος με κυνηγετικό όπλο, αναρριχήθηκε από μπαλκόνι, έσπασε το τζάμι παραθύρου και, μπαίνοντας στο εσωτερικό του κτιρίου, εξανάγκασε τους τρεις Αλβανούς αδελφούς του Adriatik Goce, να του παραδώσουν όσα χρήματα είχαν, που δεν ήταν παρά δύο χιλιάρικα και αυτά σε κέρματα.

Κατόπιν τους εξανάγκασε να του μεταφέρουν μία συσκευή τηλεόρασης σε απόσταση 700 μέτρων, περίπου, όπου την εναπόθεσαν σε οικόπεδο. Κατόπιν ο Kola πυροβόλησε εν ψυχρώ και σκότωσε τον άτυχο Goce. Ο δράστης διέφυγε πεζός, εγκαταλείποντας και την τηλεόραση, αφού πυροβόλησε μία φορά εναντίον των άλλων δύο αδελφών, χωρίς, ευτυχώς, να τους πετύχει».

Οπως προκύπτει από την εφημερίδα, ο Κόλα από νεαρή ηλικία είχε δείξει μια άγρια πτυχή, καθώς και σε ένα άλλο περιστατικό εισέβαλε σε σπίτι όπου διέμενε μια οικογένεια με τα δύο ανήλικα παιδιά της και πυροβόλησε με καραμπίνα προκειμένου να κλέψει πέντε χιλιάδες δραχμές (περίπου 15 ευρώ).

Ωστόσο, η συμμορία του Κόλα τότε είχε ανακριθεί και για ένα άλλο ιδιαιτέρως άγριο έγκλημα, την δολοφονία του ταξιτζή Νίκου Τσάκαλου. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, «ο Τσάκαλος βρέθηκε νεκρός σε ξεροπήγαδο και το κεφάλι του ήταν πολτοποιημένο από τα χτυπήματα που του είχαν καταφέρει ο δράστης ή οι δράστες. Πάνω σε τοίχο οι φονιάδες είχαν γράψει, με το αίμα του θύματος "βρομοέλληνες θα σας εκδικηθούμε». Η συμμορία του Κόλα είχε ανακριθεί ως υπαίτια για το ειδεχθές έγκλημα.

Ολόκληρο το δημοσίευμα της Μακεδονίας:

ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΛΗΣΤΩΝ

Συμμορία Αλβανών φονιάδων, ληστών και διαρρηκτών, εξαρθρώθηκε από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης, με τη σύλληψη τεσσάρων λαθρομεταναστών. Οι Αλβανοί αυτοί ανακρίνονται και για την άγρια δολοφονία του ταξιτζή, στη Μελίκη Ημαθίας, που το πτώμα του βρέθηκε προχθές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διεύθυνσης ασφαλείας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Σίνδου, κοντά σε εγκαταλειμμένο εργοστάσιο, στη Σίνδο, οι Marjan Kola, 18 χρόνων, Jani Thanous, 19 χρόνων, Argilea Leshi, 19 χρόνων και Ziber Leshi, 20 χρόνων.

Ο Kola, κατά την προανάκριση, ομολόγησε, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας, ότι προ τετραμήνου περίπου, πήγε σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων της νέας εθνικής οδού, στις παρυφές της Θεσσαλονίκης, και έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του με διαφανή κάλτσα, απείλησε με ψεύτικο πιστόλι, άγνωστο άνδρα, τη στιγμή που έβγαινε από το Ι.Χ. του, ενώ άγνωστη, επίσης, γυναίκα, παρέμεινε μέσα στο αυτοκίνητο. Ο Αλβανός, με τον τρόπο αυτόν, απέσπασε 120.000 δρχ. Η επίθεση αυτή δεν είχε καταγγελθεί στην αστυνομία.

Ο Kola, μαζί με τον επίσης Αλβανό, ονόματι Nretw, 18 χρόνων, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στις 2 το πρωί της 20ής Σεπτεμβρίου, οπλισμένοι, ο πρώτος με το ψεύτικο πιστόλι και ο άλλος με μακρύκανη κυνηγετική καραμπίνα, πήγαν στο πάρκινγκ που βρίσκεται στο 20ό χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Αθηνών, κοντά στα διόδια των Νέων Μαλγάρων, όπου και επιτέθηκαν σε ένα ζευγάρι, που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του. Επρόκειτο για τον Γεώργιο Μερτζανίδη και την Ουκρανή φίλη του Tatiana Perysta, που είχαν αποκοιμηθεί, όταν δέχθηκαν την επίθεση.

Οι Αλβανοί πυροβόλησαν τέσσερις φορές, σπάνοντας το "παρ - μπριζ" του Ι.Χ. Ο Μερτζανίδης, ωστόσο, είχε την ετοιμότητα, να θέσει σε κίνηση το αυτοκίνητο και να διαφύγει, γλιτώνοντας έτσι από τα "νύχια" των δύο επικινδύνων Αλβανών.

Αρχές Οκτωβρίου, πρώτες πρωινές ώρες, ο Kola, πήγε μόνος στη βιοτεχνική μονάδα γεωργικών φαρμάκων των αδελφών Χριστέα, και οπλισμένος με κυνηγετικό όπλο, αναρριχήθηκε από μπαλκόνι, έσπασε το τζάμι παραθύρου και, μπαίνοντας στο εσωτερικό του κτιρίου, εξανάγκασε τους τρείς Αλβανούς αδελφούς του Adriatik Goce, να του παραδώσουν όσα χρήματα είχαν, που δεν ήταν παρά δύο χιλιάρικα και αυτά σε κέρματα.

Κατόπιν τους εξανάγκασε να του μεταφέρουν μία συσκευή τηλεόρασης σε απόσταση 700 μέτρων, περίπου, όπου την εναπόθεσαν σε οικόπεδο. Κατόπιν ο Kola πυροβόλησε εν ψυχρώ και σκότωσε τον άτυχο Goce. Ο δράστης διέφυγε πεζός, εγκαταλείποντας και την τηλεόραση, αφού πυροβόλησε μία φορά εναντίον των άλλων δύο αδελφών, χωρίς, ευτυχώς, να τους πετύχει.

Πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Νοεμβρίου, η συμμορία των Αλβανών, σε πλήρη απαρτία, πήγε στο 10ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Κατερίνης, στο εργοστάσιο επίπλων του Δ. Ζεράκη, όπου έσπασαν τη τζαμαρία της εισόδου μικρής κατοικίας, όπου διέμενε ο Αβραάμ Λαζίδης με τη γυναίκα του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Και πάλι ο... πολύς Kola, πυροβολώντας με τη μακρύκανη καραμπίνα και ο Thanus με κοντόκανο κυνηγετικό όπλο, άρπαξαν ένα... πεντοχίλιαρο. Οι άλλοι δύο Αλβανοί της συμμορίας ήταν οπλισμένοι με ψεύτικο πιστόλι και ένα ρόπαλο.

Η τετραμελής συμμορία, πριν από ένα μήνα, διέπραξαν μεγάλο αριθμό κλοπών στην περιοχή της Σίνδου και σε χωριά της Πιερίας.

Οι Αλβανοί ανακρίνονται και για την άγρια δολοφονία του ταξιτζή.

Υπενθυμίζεται ότι προχθές βρέθηκε, στην περιοχή του Αιγινίου, το πτώμα του 50χρονου ταξιτζή Νίκου Τσάκαλου, που είχε εξαφανιστεί πριν από δύο εβδομάδες από τη Μελίκη Ημαθίας.

Ο Τσάκαλος βρέθηκε νεκρός σε ξεροπήγαδο και το κεφάλι του ήταν πολτοποιημένο από τα χτυπήματα που του είχαν καταφέρει ο δράστης ή οι δράστες. Πάνω σε τοίχο οι φονιάδες είχαν γράψει, με το αίμα του θύματος "βρομοέλληνες θα σας εκδικηθούμε".

Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο Τσάκαλος έφυγε από τη Μελίκη μεταφέροντας με το ταξί του Αλβανούς λαθρομετανάστες, πιθανότατα στο μεθοριακό σταθμό της Κρυσταλλοπηγής αλλά έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Μετά από εξονυχιστικές έρευνες βρέθηκε νεκρός στο ξεροπήγαδο και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία.

ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ (το δημοσίευμα της δολοφονίας του Αλβανού από τον Κόλα)

Αλλη μία δολοφονία, μεταξύ Αλβανών, διαπράχθηκε χθες τα ξημερώματα, στο Καλοχώρι της Θεσσαλονίκης.

Ενας άνδρας γύρω στα 22-25, που εικάζεται ότι ήταν Αλβανός, αναρριχήθηκε στο α όροφο και αφού έσπασε παράθυρο της αντιπροσωπείας γεωργικών φαρμάκων των αδελφών Χριστιά, μπήκε στα γραφεία, όπου διέμεναν τρείς Αλβανοί.

Με την απειλή κυνηγετικού όπλου, τους ανάγκασε να του παραδώσουν 2.000 δρχ. και μία τηλεόραση. Κατόπιν τους υποχρέωσε, όπως και στην προηγούμενη υπόθεση, να μεταφέρουν τη συσκευή σε οικόπεδα, σε μία απόσταση 400 μέτρων από τη βιοτεχνία.

Ενα από τα θύματα της ληστείας, ο Adriatik Goce, 23 χρόνων, επιχείρησε σε κάποια στιγμή να εκσφενδονίσει πέτρα, δέχθηκε κατάστηθα, μία μπαταριά από το όπλο του δράστη, από απόσταση δύο μέτρων, με αποτέλεσμα να καταπέσει νεκρός.


Πηγή: Αρχείο εφημερίδας Μακεδονίας στο hyper.gr

H σέξυ ηθοποιός από πασίγνωστο ελληνικό σήριαλ που είναι Βορειοηπειρώτισα! "Είμαστε χωρίς πατρίδα..."


"Έχω βιώσει τον ρατσισμό..."
Η Βασιλική Αγγέλη, η αλλιώς... Μαντώ, από τα "Κλεμμένα Όνειρα" μίλησε στην εφημερίδα "ΛΟΙΠΟΝ" και δεν δίστασε να μιλήσει για την καταγωγή της, αλλά και τις ρατσιστικές εκδηλώσεις που έχει βιώσει...

"Ναι. Δυστυχώς στην Ελλάδα είναι πάρα πολλοί οι ρατσιστές. Έχω βιώσει πολύ το ρατσισμό, γιατί είμαι Βορειοηπειρώτισσα. Αν και ήμασταν από την ελληνική μειονότητα της Αλβανίας, ο κόσμος δεν γνωρίζει και μας αντιμετώπισε ρατσιστικά .

Όπως οι δάσκαλοι μας θεωρούσαν αλλοδαπούς και μας ξεχώριζαν, έτσι μας θεωρούσαν και τα παιδιά. Έπρεπε οι δάσκαλοι να καταγράψουν τους αλλοδαπούς κι εμείς να σηκώσουμε το χέρι μας σαν να ήμασταν κάτι διαφορετικό και όχι σαν όλα τα άλλα παιδάκια. Αυτό είναι τραυματικό για ένα παιδάκι. Ένιωθα άσχημα".

Εσύ το λες με μεγάλη ευκολία ότι είσαι Βορειοηπειρώτησσα, ενώ κάποιες άλλες κυρίες στην σοουμπίζ προσπαθούν να το κρύψουν σαν να είναι ρετσινιά.

"Εγώ αυτή είμαι, δεν έχω να κρύψω κάτι. Φαντάσου ότι οι κολλητές μου, που δεν είναι και στο χώρο της σοουμπίζ, δεν το λένε, το κρύβουν. Μάλιστα, απορούν που εγώ το λέω, γιατί οι ίδιες ντρέπονται. Λένε ότι είναι από τα Γιάννενα. 

Εγώ το θεωρώ τιμή μου και καμάρι μου που είμαι Βορειοηπειρώτισσα. Είμαστε χωρίς πατρίδα ουσιαστικά. Νιώθω σαν να μην έχω πατρίδα, σαν να μην έχω κάπου να ακουμπήσω. Εκεί μας θεωρούν Αλβανούς και μας απομονώνουν. Είμαστε μια μικρή μειονότητα που δεν ξέρει πού ανήκει. Εγώ δεν μιλάω καν αλβανικά".

http://www.zappit.gr/

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger