Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«Φωτια» η Παμελα Αντερσον: Με ζαρτιερες και γοβα στιλετο ετοιμαζεται για το Dancing

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012



Μπορεί να έχει κλείσει τα 45, όμως η Πάμελα Άντερσον παραμένει η ξανθιά σεξοβόμβα που λάτρεψαν εκατομμύρια άντρες σε όλο τον πλανήτη και το αποδεικνύει με τις «καυτές» φωτογραφίες που ανέβασε στο twitter της, θέλοντας να δώσει μια γεύση από το τί να περιμένουμε από την επιστροφή της στο Dancing with the Stars.




Η εκρηκτική Πάμελα φωτογραφήθηκε μόνη στο σαλόνι της, με ζαρτιέρες και γόβες στιλέτο, λίγο πριν την πρεμιέρα του Dancing with the Stars: All-Stars, παρουσιάζοντας το καλλίγραμμο κορμί της και δείχνοντας ότι είναι σε εξαιρετική φόρμα, έτοιμη για χορό μέχρι τελικής πτώσης.

http://www.iefimerida.gr

Γερμανια:Φορο και για την κηδεια τους στην εκκλησια



Ο Χάρτμουτ Τσαπ είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη υποστηρίζοντας ότι το να είναι κανείς μέλος μιας εκκλησίας καθορίζεται από τις προσωπικές πεποιθήσεις του και όχι από την οικονομική σχέση που έχει μαζί της.


Ωστόσο το ομοσπονδιακό διοικητικό δικαστήριο της Λειψίας απέρριψε τον ισχυρισμό του. Νομικοί κύκλοι σχολίαζαν ότι αν ο Τσαπ είχε δικαιωθεί, θα έπρεπε να μεταρρυθμιστεί το σύστημα φορολόγησης στη Γερμανία.
Με βάση μια συμφωνία που ανάγεται στο 19ο αιώνα τα 24 εκατομμύρια των Καθολικών της Γερμανίας πληρώνουν φόρο 8-9% του εισοδήματός τους υπέρ της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Η είσπραξη των φόρων γίνεται από κρατικούς αξιωματούχους οι οποίοι καταγράφουν επίσης και όσους δηλώνουν ότι δεν ανήκουν πλέον στην εκκλησία.
Υπολογίζεται ότι πάνω από τους μισούς Καθολικούς είναι εγγεγραμμένοι και πληρώνουν τον εκκλησιαστικό φόρο.
Τη Δευτέρα η Καθολική Εκκλησία ανακοίνωσε ότι σε όσους επιλέγουν να μην πληρώνουν τον φόρο αρχικά θα απευθύνει μια προειδοποίηση και κατόπιν θα αρνείται να τους κηδέψει ή να τελέσει άλλα μυστήρια.

http://www.newsbomb.gr/

VIDEO | To αληθινο μηνυμα της Τατιανας στη Νανα Καραγιαννη, η οποια δεχθηκε να μπει αποψε στο νοσοκομειο μετα απο τηλεφωνικη παρεμβαση στο "ΜΙΛΑ"


Μια εκπομπή αφιερωμένη στην καλή της φίλη, Νανά Καραγιάννη ετοίμασε σήμερα η Τατιάνα Στεφανίδου. Η Νανά Καραγιάννη πάσχει από νευρική ανορεξία και δεν θέλει να μπει στο νοσοκομείο. Η παρουσιάστρια μίλησε μέσα από την καρδιά της στην Νανά και της ζήτησε να κάνει κάτι για να γίνει καλά.  

"Θα σε πιέσω με κάθε τρόπο γιατί δεν μπορώ να βλέπω να οδηγείσαι εκεί που...οδηγείσαι"

Δείτε όσα είπε η Τατιάνα


Λίγα λεπτά μετά η Νανά Καραγιάννη παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή της Τατιάνας και ευχαρίστησε την παρουσιάστρια, ενώ δέχθηκε με συγκίνηση την προσφορά που της έκανε -μέσω της εκπομπής- το "Ιατρικό Κέντρο" και δέχθηκε να μπει -σήμερα κιόλας- προκειμένου να δώσει λύση στο πολύ σοβαρό πρόβλημα της.

Ακούστε όσα είπε η Νανά Καραγιάννη


tuned.gr

Σεξ: Τελικα οι γυναικες σκεφτονται διαφορετικα απο τους αντρες η μηπως οχι;

Λένε ότι οι γυναίκες είναι από την Αφροδίτη και οι άντρες από τον Άρη. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, όταν πρόκειται για το σεξ, τα δυο φύλα μάλλον σκέφτονται διαφορετικά. Διάβασε τι ισχυρίζονται οι επιστήμονες.
Οι γυναίκες νιώθουν κάτι για τον άλλο πριν κάνουν σεξ

Όσο στερεοτυπικό κι αν ακούγεται, οι περισσότερες γυναίκες έχουν την ανάγκη να νιώσουν ασφάλεια πριν κάνουν σεξ με κάποιον (αν και αυτό σιγά-σιγά αρχίζει να αλλάζει). Κι αυτό γιατί από πολύ μικρή ηλικία μαθαίνουν να βάζουν την αγάπη πάνω από το σεξ και περιμένουν να έρθει στη ζωή τους κάποιος που θα τις αγαπάει, θα τις προστατεύει και θα τους δίνει και όλα όσα χρειάζονται (ναι, ναι και λεφτά). Αυτό το παραμυθάκι κανείς δεν το λέει στα αγοράκια και έτσι ζουν σε μια άλλη πραγματικότητα, όπου μαθαίνουν να μην περιμένουν κάτι μετά από το σεξ.


Οι γυναίκες μετά από έναν καυγά έχουν όρεξη να μιλήσουν
Οι περισσότερες γυναίκες μετά από έναν καυγά έχουν την ανάγκηνα μιλήσουν για να λύσουν τις διαφορές τους πριν αφεθούν και πάλι στις σεξουαλικές τους επιθυμίες. Οι άντρες από την άλλη συνήθως δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Ίσα-ίσα βρίσκουν πιο συναρπαστικό το σεξ μετά από έναν τσακωμό.

Οι άντρες το μόνο που χρειάζονται είναι οι ορμόνες τους
Οι άντρες είναι λιγότερο περίπλοκοι όταν πρόκειται για το σεξουαλικό τους ένστικτο. Νωρίς το πρωί έχουν περισσότερη όρεξη για σεξ, επειδή εκείνη την ώρα τα επίπεδα της τεστοστερόνης τους είναι πιο αυξημένα. Η γυναικεία σεξουαλικότητα πάλι είναι πιο ευέλικτη. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η libido των γυναικών δεν κορυφώνεται κάποια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας.

Οι γυναίκες σκέφτονται συχνά το σεξ αλλά οι άντρες συχνότερα
Κατά μέσο όρο οι γυναίκες σκέφτονται δέκα φορές την ημέρα το σεξ, ενώ οι άντρες κατά μέσο όρο 19, λέει πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου της Indiana (καλά, υπάρχουν και εξαιρέσεις). Από τη σκέψη στην πράξη πάντως υπάρχει διαφορά.


Καθηγητης παρατησε την οικογενεια του και το’σκασε με 15χρονη!



Σάλος έχει ξεσπάσει με τον καθηγητή που ξελόγιασε τη μαθήτριά του και το έσκασαν μαζί στην Γαλλία για να ζήσουν τον έρωτά τους. Τι λένε οι έντρομοι γονείς του παιδιού.
«Με έκανες να εθιστώ σαν να ήσουν ηρωίνη» έγραφε στο twitter της 15χρονης μαθήτριάς του ο 30χρονος καθηγητής σε μία από τις χιλιοστές του προσπάθειες να την πείσει να ενδώσει στον έρωτά του. Έπειτα από πολιορκία τεσσάρων μηνών το κορίτσι υπέκυψε και εκείνος παράτησε χωρίς δεύτερη σκέψη την οικογένειά του –καθότι ήταν και παντρεμμένος- για να ζήσουν μαζί κι ευτυχισμένοι.
Ο καθηγητής μαθηματικών και η πιτσιρίκα το έσκασαν μια μέρα μαζί και με ένα πλοίο πέρασαν από τη Βρετανία όπου ζούσαν στην Γαλλία προκειμένου να χάσουν οι οικογένειές τους τα ίχνη τους.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο 30χρονος Τζέρεμι Φόρεστ βρήκε τον λογαριασμό της 15χρονης μαθήτριάς του, Μέγκαν Στέιμερς στο twitter κι άρχισε να την ακολουθεί. Την βομβάρδιζε καθημερινά με ηλεκτρονικά ραβασάκια σαν αυτό «Σε αγαπώ! Έλα να φύγουμε μαζί μακριά από όλα. Πώς μπορούμε και πως θα έπρεπε να ορίσουμε εμείς τι είναι σωστό και τι είναι λάθος, τι είναι αποδεκτό και τι όχι;».
Ο καθηγητής γνώριζε πως αν η σχέση τους αναπτυσσόταν στα κρυφά ραντεβού μέσα στην μικρή τους πόλη κάποια στιγμή το μυστικό τους θα έβγαινε στη φόρα και εν τέλει γονείς, σύζυγοι και διευθυντής θα τους χώριζαν. Γι΄αυτό και έπεισε το κορίτσι να φύγουν για το εξωτερικό, βουλιάζοντας βεβαίως τους γονείς της και την σύζυγό τους στην ντροπή και την απόγνωση…
Την ανήλικη αναζητά τόσο η βρετανική όσο και η γαλλική αστυνομία ενώ οι γονείς της είναι έξαλλοι με τον καθηγητή τον οποίο έχουν μηνύσει για απαγωγή. Ο δικηγόρος τους μάλιστα έχει συλλέξει μηνύματα που έστειλε ο ερωτευμένος 30άρης στην μαθήτρια όπως αυτό: «Θέλω να ξυπνήσω γυμνός δίπλα σου, και να φιλήσω το λακκάκι χαμηλά στη μέση σου»!
Οι γονείς του κοριτσιού απηύθυναν έκκληση μέσω των media στον καθηγητή να γυρίσει το παιδί στην Βρετανία «σώο κι αβλαβές» ενώ ο πατέρας της Μέγκαν, Μάρτιν έκλεγε και ξαναέλεγε σε συνέντευξή του ότι όλη η οικογένεια ζει «ημέρες κολάσεως»…
Η τελευταία φορά που μέλος της οικογένειας είδε την Μέγκαν ήταν το πρωί της Παρασκευής κοντά στο σχολείο της.

Πρωτη αιτια θανατου στις γυναικες οι καρδιοπαθειες


Οι παθήσεις της καρδιάς αποτελούν πρώτη αιτία θανάτου για τις γυναίκες παγκοσμίως, ξεπερνώντας ακόμα και τους θανάτους από άλλες αιτίες, αναφέρει ανακοίνωσή του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου.

«Σύμφωνα με στατιστικές από τις Ηνωμένες Πολιτείες, κάθε λεπτό πεθαίνει μια γυναίκα λόγω καρδιαγγειακών παθήσεων (καρδιακά και εγκεφαλικά επεισόδια). Αυτό αντιστοιχεί με περισσότερο από 500.000 θανάτους γυναικών λόγω καρδιάς κάθε χρόνο», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Όπως σημειώνεται, «είναι αναγκαίο, οι γυναίκες να αντιληφτούν τον κίνδυνο που διατρέχουν από τη στεφανιαία νόσο της καρδιάς ή άλλα καρδιαγγειακά νοσήματα και να εφαρμόσουν προληπτικά μέτρα για τα προβλήματα αυτά», συμπληρώνοντας πως «η διατροφή θεωρείται προληπτικό και θεραπευτικό μέτρο για τις καρδιοπάθειες».


Ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου αναφέρει περαιτέρω πως «με τα δεδομένα αυτά, ερευνητές από την Αμερικανική Εταιρεία Καρδιολογίας (American Heart Association-AHA) ανάλυσαν εκατοντάδες άρθρα, με στόχο να προσδιορίσουν την πρόληψη των καρδιοπαθειών στις γυναίκες τόσο σε συνολικό επίπεδο όσο και για επί μέρους ομάδες γυναικών που διατρέχουν ψηλότερο κίνδυνο από τις άλλες».

Σε ό,τι αφορά την καμπάνια «Go Red for Women», ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων αναφέρει πως υιοθετήθηκε και από την Κύπρο με την βοήθεια αρμοδίων φορέων, σημειώνοντας πως «τις οδηγίες αυτές τις έχουν ασπαστεί τουλάχιστο 33 άλλοι εθνικοί και διεθνείς οργανισμοί αρμόδιοι για θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης των καρδιακών παθήσεων».

«Είναι δεδομένο», αναφέρεται, «ότι μπορεί να υπάρξει μείωση μέχρι και κατά 82% του κίνδυνου, που διατρέχει η γυναίκα λόγω στεφανιαίας νόσου της καρδίας αν παρθούν τα σωστά μέτρα βελτίωσης του τρόπου ζωής της».

Αναφορικά με τα μέτρα που αφορούν τη βελτίωση του τρόπου ζωής των γυναικών σύμφωνα με τις πρόσφατες οδηγίες και που μπορούν να αποδειχθούν ευεργετικά για τις γυναίκες, ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων τονίζει: «Όχι στο κάπνισμα, αφού πρέπει να αποφεύγεται όχι μόνο το ενεργητικό, αλλά και το παθητικό κάπνισμα, τουλάχιστο τριάντα λεπτά μέτριας έντασης σωματικής άσκησης και υγιεινή διατροφή, πλούσια σε ποικιλία φρούτων, λαχανικών, δημητριακών, ψαριών, μείωση των κεκορεσμένων λιπαρών ουσιών στη διατροφή, γαλακτοκομικά χαμηλής περιεκτικότητας σε λίπος και μείωση πρόσληψης χοληστερόλης.

Τοξικα αντικειμενα στην καθημερινοτητα μας



Αρωματικά χώρου, σαπούνια και καθαριστικά είναι προϊόντα καθημερινής χρήσης τα οποία ωστόσο δεν είναι και ότι πιο υγιεινό για τον άνθρωπο. Ποια προϊόντα που δύσκολα αποχωριζόμαστε είναι τοξικά για τον οργανισμό μας;
Ρούχα …ατσαλάκωτα
Αν και είναι ιδιαίτερη χαρά να μπορεί κανείς να αποφεύγει το σιδέρωμα, τα ειδικά αυτά υφάσματα που δεν ζαρώνουν, έστω και μετά από το πλυντήριο, πρέπει να σας υποψιάζουν λίγο. Οι κατασκευαστές των ειδικών αυτών υφασμάτων χρησιμοποιούν φορμαλδεΰδη, μία εξαιρετικά τοξική χημική ένωση, που προσβάλλει κυρίως τα μάτια, τη μύτη και το λάρυγγα, ενώ σε συγκεντρώσεις μεγαλύτερες από 0,1 mg/kg στον αέρα, μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους, αίσθημα καψίματος στο λαιμό και δυσκολία στην αναπνοή. Μεγαλύτερες εκθέσεις σε φορμαλδεΰδη μπορούν να αποβούν και θανατηφόρες ενώ έχει επισημανθεί ως ύποπτη καρκινογόνος ουσία.
Η καλύτερη λύση είναι να αποφεύγετε υφάσματα που λανσάρονται ως «χωρίς ρυτίδες» και εναλλακτικά εάν δεν αγαπάτε το σιδέρωμα, κρεμάστε τα ρούχα σας μόλις τα βγάλετε από το πλυντήριο ώστε να πάρουν τη …φόρμα τους. Επίσης μπορείτε να ρίξετε στο πλυντήριο σας, λίγο πριν το τελικό ξέβγαλμα, ένα ποτήρι λευκό ξύδι, αλλά πριν το επιχειρήσετε ρωτήστε και τον τεχνικό του πλυντηρίου σας για επιβεβαίωση.
Αρωματικά χώρου
Αρωματικά σπρέι, plug-ins και κεριά προσφέρουν άρωμα φρεσκάδας και …κοκτέιλ χημικών ουσιών, που ειρωνικά αντί να καθαρίζουν τον αέρα, στην ουσία τον μολύνουν. Οι χημικές μάλιστα ουσίες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους θεωρούνται ύποπτες για καρκίνους, άσθμα, αλλεργίες και ορμονικές διαταραχές.
Αποφύγετε να αγοράζετε τέτοια προϊόντα που «καλύπτουν» παρά καθαρίζουν τον αέρα και επιλέξτε πιο φυσικούς τρόπους όπως είναι ένα μπολ με λευκό ξύδι που εξουδετερώνει τις οσμές αν το αφήσετε στον χώρο σας για κάποια ώρα. Το ξύδι είναι ιδιαίτερα καλό και για τον καθαρισμό των χαλιών σας, εαν το ανακατέψετε με νερό και ένα συμβατικό απορρυπαντικό. Όσον αφορά στα κεριά βέβαια μπορείτε να επιλέξετε αυτά που είναι φτιαγμένα με φυσικό κερί μέλισσας και φυτικά αρώματα, τα οποία αν και είναι πιο ακριβά είναι μία πιο υγιεινή λύση.
Ποπ κορν μικροκυμάτων
Μπορεί να είναι μία εύκολη και εύγευστη λύση αλλά το έτοιμο ποπ κορν από τον φούρνο μικροκυμάτων συνήθως κυκλοφορεί σε ειδικές σακούλες φτιαγμένες από συγκεκριμένα χημικά στοιχεία, που δρουν αντικολλητικά, γεγονός που έχει συνδεθεί με τη νόσο του θυρεοειδούς, την ανδρική στειρότητα, και την υψηλή χοληστερίνη. Επιπλέον, οι εταιρείες προσθέτουν τεχνητά χρώματα και αρωματικές ουσίες στις συγκεκριμένες συσκευασίες, οι οποίες είναι επιζήμιες για ανθρώπινο οργανισμό.
Επειδή βέβαια το ποπ κορν αποτελεί αγαπημένη συνήθεια αρκετών, μπορείτε εναλλακτικά να φτιάξετε το δικό σας ποπ κορν αγοράζοντας καλαμπόκι, αποφεύγοντας τα χημικά και απολαμβάνοντας μόνο τις θρεπτικές ουσίες του.
Χημικά φυτοφάρμακα
Τα χημικά που υπόσχονται να σας απαλλάξουν από έντομα, ζιζάνια και άλλους ενοχλητικούς «επισκέπτες» δυστυχώς δεν είναι τόσο αθώα. Μπορεί να διώξουν τα έντομα αλλά κατηγορούνται για διάφορες μορφές καρκίνου, σύνδρομο υπερκινητικότητας, αυτισμό, νόσο του Πάρκινσον, ρευματοειδείς αρθρίτιδες και αυτά είναι μόνο η αρχή. Επιπλέον, η χρόνια χρήση τους κάνει τα έντομα πιο ανθεκτικά με αποτέλεσμα να μην έχουν καμία ισχύ.
Ωστόσο ζιζάνια και έντομα δεν μπορούν να αποτελούν τους μόνιμους «συγκατοίκους» σας. Η καλύτερη μέθοδος είναι να απευθυνθείτε σε περισσότερο περιβαλλοντικές λύσεις. Μην ξεχνάτε ότι η φύση έχει λύσεις για κάθε πρόβλημα.
Αντιβακτηριδιακά σαπούνια
Το τρικλοζάν είναι μία παρασιτοκτόνος χημική ουσία με αντιβακτηριδιακή δράση, η οποία χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια σε προϊόντα καθαρισμού, όπως είναι τα σαπούνια, τα υγρά γενικού καθαρισμού, οι οδοντόκρεμες κ.λ.π. Ωστόσο η ουσία αυτή είναι «ύποπτη» για προβλήματα θυρεοειδούς, ορμονικές διαταραχές και μολύνσεις που είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει ο οργανισμός.
Η λύση, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι να χρησιμοποιείτε όσο το δυνατόν λιγότερο προϊόντα που περιέχουν τρικλοζάν. Για παράδειγμα αν πλένετε συχνά τα χέρια σας με συμβατικό σαπούνι και νερό δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για βακτήρια. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιείτε απολυμαντικό χεριών με βάση το οινόπνευμα σε ποσοστό τουλάχιστον 60%, το οποίο είναι αναμφίβολα και αντιμικροβιακό και περισσότερο οικονομικό.
Εμφιαλωμένα ροφήματα
Μία έρευνα του 2011 έδειξε ότι όλα τα πλαστικά μπουκάλια που χρησιμοποιούνται για αναψυκτικά, νερό κλπ είναι επιζήμια για την υγεία μας. Κάθε ένα από τα είδη που ελέγχθηκαν έδειξε ότι στο πλαστικό περίβλημα, υπήρχε μεγάλη ποσότητα οιστρογόνων χημικών ουσιών (όπως η ΒΡΑ), που προκαλεί ορμονικές διαταραχές.
Καλύτερη εναλλακτική είναι να επιλέγετε ροφήματα που είναι σε γυάλινο μπουκάλι και αν πρόκειται για εμφιαλωμένο νερό, καλύτερα επιλέξτε αυτό της…βρύσης σας.
Αντικολλητικά σκεύη
Όπως και με τις αντικολλητικές σακούλες που χρησιμοποιούνται στον φούρνο μικροκυμάτων, έτσι και τα αντικολλητικά μαγειρικά σκεύη επικαλύπτονται με μία χημική ουσία γνωστή ως υπερφθορο-οκτανοϊκό οξύ ή πιο απλά PFOA. Πρόκειται για ένα από τα πλέον γνωστά οξέα με πολυάριθμες εφαρμογές και είναι ευρύτερα γνωστό με την εμπορική ονομασία Teflon. Η ανθεκτικότητά του στο νερό, τη θερμοκρασία και τους λεκέδες έχει διευρύνει τη χρήση του αν και τα τελευταία χρόνια υπάρχουν αρκετές μελέτες και συζητήσεις αναφορικά με τον περιορισμό του. Η αλήθεια είναι ότι έστω και αν η συγκεκριμένη ουσία δεν είναι ιδιαίτερα επιζήμια για τον ανθρώπινο οργανισμό, μόλις τα μαγειρικά σκεύη γδαρθούν ή αρχίσουν να φθείρονται, αλλοιώνεται η σύστασή τους, κάνοντάς τα αρκετά ευάλωτα.
Προϊόντα οικιακού καθαρισμού
Αρκετά από τα καθαριστικά οικιακής χρήσης δεν γνωστοποιούν τα ακριβή συστατικά που περιέχουν, με αποτέλεσμα να έχουν δραστικά αρώματα και διαλύτες που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες και άσθμα. Μερικά περιέχουν ακόμη χημικά στοιχεία αλλά και καρκινογόνα συστατικά.
Επιλέξτε περισσότερο περιβαλλοντικές λύσεις όπως να αναμείξετε 9 μέρη νερό με ένα 1 μέρος λευκό ξύδι και να ψεκάσετε τον χώρο σας.
Για να διώξετε τη δυσοσμία από ένα ντουλάπι ή το ψυγείο σας μπορείτε επίσης να αφήσετε ένα μικρό μπολ με μαγειρική σόδα για κάποιες ώρες και αυτό θα κάνει όλη τη δουλειά.
http://www.clickatlife.gr

Ποιος η τι ειναι το Bigfoot;



Το 1912 ο φυσιογνώστης Baron Cuvier παραδέχθηκε πως υπήρχε «μικρή ελπίδα να ανακαλυφθεί ένα νέο είδος ενός μεγάλου τετράποδου» για να διαψευστεί άμεσα από την εμφάνιση του ταπίρου. Διακόσια χρόνια μετά, έχουμε πιθανώς ανακαλύψει όλα τα μεγάλα θηλαστικά, αν και αυτό δεν έχει μειώσει τις αναφορές εκείνων που έχουν δει το yeti, το Bigfoot και τα άλλα «ανθρωποειδή» τέρατα. Υπάρχει πιθανότητα πως τα περισσότερα είναι «σεμνοπίθηκοι», ένα υπο-είδος πίθηκου που μπορεί άνετα να σταθεί όρθιο και να ζήσει σε χιονισμένα εδάφη σε υψόμετρο άνω των 4.000 μέτρων. Διαφορετικά, όλα τα αποκαλούμενα yeti «κατάλοιπα» που έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα, έχουν αποκαλυφθεί μετά από πιο εντατική έρευνα να είναι κομμάτια αρκούδας ή αγριοκάτσικο. 

http://www.newsbomb.gr/

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΣΕ ΤΕΣΤ ΑΝΤΟΧΗΣ...


Σε ακραίες συνθήκες αποφάσισε να δοκιμάσει την ποιότητα των εσωρούχων της μια εταιρεία στη Βρετανία, ανεβάζοντας ημίγυμνα μοντέλα στο... τρενάκι του τρόμου (Vid)

Αν είστε από αυτούς που βρίσκετε ενδιαφέρον στα μοντέλα με εσώρουχα (έχετε ήδη πατήσει το βίντεο ε;) τότε θα εκτιμήσετε ιδιαιτέρως το πραγματικά πρωτότυπο τεστ εταιρείας εσωρούχων στη Βρετανία.

Η εταιρεία Ultimo ήθελε να δοκιμάσει την αντοχή, τη σταθερότητα και την ποιότητα της νέας σειράς εσωρούχων που πρόκειται να λανσάρει σύντομα στην αγορά.

Οι σχεδιαστές αντί να μείνουν σε κάποιο δωμάτιο κάνοντας βαρετά τεστ, είπαν να δοκιμάσουν τα εσώρουχα σε δύσκολες συνθήκες.

Η άλλη εκδοχή είναι ότι ήθελαν να δουν ημίγυμνες θεές να ουρλιάζουν πάνω σε ένα τρενάκι με τον αέρα να απειλεί με αποκαλύψεις.

Ας δεχθούμε λοιπόν ότι ήθελαν να δοκιμάσουν τα εσώρουχα σε δύσκολες συνθήκες. Δοκίμασαν τη θεωρία στην πράξη βάζοντας μερικές καλλίγραμμες κυρίες σε τρενάκι του τρόμου.

Τα εσώρουχα πέρασαν το τεστ, αφού όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, η πίεση του αέρα δεν επηρέασε τη θέση τους. Στο ύψος τους στάθηκαν και τα μοντέλα τα οποία χαζογελούσαν και ούρλιαζαν από τρόμο, φορώντας το νέο προϊόν.

Το βίντεο που ακολουθεί αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι τα πειράματα και τα τεστ πρέπει να γίνονται σε κανονικές συνθήκες και όχι στα εργαστήρια.

http://topgreekbloggers.blogspot.gr

Γιατι οι ευνουχοι ζουν μεχρι και 20 χρονια περισσοτερο;


Είστε άνδρας; Θέλετε να ζήσετε ακόμη πιο πολύ από το φυσιολογικό μέσο όρο και να επεκτείνετε τη ζωή σας μέχρι και 20 χρόνια; Υπάρχει λύση και μόλις πρόσφατα την εντόπισαν και οι επιστήμονες. Βέβαια, τα πάντα στη ζωή έχουν ένα τίμημα, αλλά το ξαναλέμε 20 χρόνια επιπλέον είναι αυτά... 

Και για να μην χαριτολογούμε περισσότερο σας λέμε ότι οι ευνουχισμένοι άνδρες ζουν αρκετά περισσότερο -έως και 20 χρόνια- από τους άνδρες που διατηρούν σώα τα γεννητικά όργανά τους. Φυσικά και δεν σας το προτείνουμε σαν λύση για ...μακροημέρευση, απλά είναι μια διαπίστωση που κατέληξε μία νέα ασυνήθιστη κορεατική έρευνα, η οποία ανέτρεξε στα ιστορικά αρχεία της χώρας τους και βρήκε ότι οι ευνούχοι που ζούσαν στην Κορέα πριν από αιώνες, είχαν σημαντικά μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής σε σχέση με τους υπόλοιπους άνδρες.

Οι Κορεάτες επιστήμονες πιστεύουν ότι οι ανδρικές ορμόνες ευθύνονται κυρίως για τη συντόμευση της ζωής ενός κανονικού άνδρα - γι’ αυτό πιθανώς στις σημερινές ανεπτυγμένες χώρες οι γυναίκες ζουν πέντε χρόνια περισσότερα από τους άνδρες κατά μέσο όρο. Η τεστοστερόνη φαίνεται πως καταστέλλει την αποτελεσματικότητα του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ παράλληλα αυξάνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου. Στα ζώα έχει διαπιστωθεί ότι ο ευνουχισμός ή το μπλοκάρισμα της τεστοστερόνης τείνει να παρατείνει τη ζωή, αλλά μέχρι τώρα υπήρχε αβεβαιότητα κατά πόσο συμβαίνει κάτι ανάλογο και στους ανθρώπους.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον βιολόγο Κιουνγκ-Τζιν Μιν του κορεατικού πανεπιστημίου Ίνχα, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο έγκριτο περιοδικό βιολογίας "Current Biology", μελέτησαν προσεκτικά τα γενεαλογικά αρχεία των ευγενών της αυτοκρατορικής αυλής της κορεατικής δυναστείας Τσοσάν (1392-1910).

Τα ευνουχισμένα αγόρια είτε έχαναν τα αναπαραγωγικά όργανά τους από ατύχημα (π.χ. δάγκωμα σκύλου!), είτε σκοπίμως προκειμένου να εξασφαλίσουν εύκολη πρόσβαση στο παλάτι - μια πρακτική που ίσχυε έως το 1894. Οι ευνούχοι στην Κορέα επιτρεπόταν να παντρεύονται και να έχουν οικογένεια με υιοθετημένα παιδιά. Οι ευνούχοι και τα άρρενα μέλη της κορεατικής βασιλικής οικογένειας ήσαν οι μόνοι άνδρες που επιτρεπόταν να μένουν το βράδυ στο παλάτι, Κάτι ανάλογο γινόταν και σε άλλες ασιατικές χώρες, όπου π.χ. οι (ακίνδυνοι) ευνούχοι φρουρούσαν τα βασιλικά χαρέμια.

Αναλυτικά γενεαλογικά αρχεία τηρούνταν από παλιά για την τάξη των ευγενών, ευνουχισμένων και μη. Αυτή την πρακτική αξιοποίησαν οι Κορεάτες ερευνητές και, συγκρίνοντας τις ζωές των ευνούχων και των φυσιολογικών ανδρών, διαπίστωσαν ότι οι πρώτοι ζούσαν 14 έως 19 χρόνια περισσότερο από τους υπόλοιπους.

Μεταξύ των 81 ευνούχων που μελετήθηκαν, η μέση διάρκεια ζωής ήταν τα 70 χρόνια, κατά 14,4 έως 19,1 χρόνια περισσότερα από τους άλλους (μη ευνούχους άνδρες), που ζούσαν 50,9 έως 55,6 έτη. Τρεις ευνούχοι πέρασαν τα 100 χρόνια, κάτι ασυνήθιστο ακόμα και σε μια σύγχρονη ανεπτυγμένη χώρα. Το ποσοστό των ευνούχων που τα εκατόστισαν, είναι τουλάχιστον 130 φορές μεγαλύτερο από αυτό στις σημερινές πλούσιες χώρες (π.χ. ένας στους 3.500 κατοίκους στην Ιαπωνία και ένας στους 4.400 στις ΗΠΑ).

Κατά τους Κορεάτες ερευνητές, αυτό δεν μπορεί να εξηγηθεί από τα διάφορα οφέλη που παρείχε η ζωή στο παλάτι, καθώς οι περισσότεροι ευνούχοι περνούσαν μακριά από την αυτοκρατορική αυλή τόσο χρόνο, όσο και μέσα σε αυτήν. Μάλιστα, οι ίδιοι οι βασιλιάδες και τα αρσενικά μέλη της βασιλικής οικογένειας ζούσαν λιγότερο από όλους στο παλάτι, κατά μέσο όρο γύρω στα 45 έως 47 χρόνια.

«Η ανακάλυψη προσθέτει σημαντικά στοιχεία που μας βοηθούν να κατανοήσουμε γιατί υπάρχει διαφορά στο προσδόκιμο ζωής μεταξύ ανδρών και γυναικών» (υπέρ των δεύτερων), δήλωσε ο Μιν. Οι ερευνητές επίσης πιστεύουν ότι τα ευρήματά τους συμβάλλουν στις βιολογικές μελέτες για την μελλοντική επέκταση της διάρκειας ζωής (σ.σ. αρκεί να μην προτείνουν ως μέθοδο τον ευνουχισμό όλων των ανδρών!).

Προς το παρόν πάντως, όπως είπαν, «για καλύτερη υγεία και μακροζωία, οι άνδρες πρέπει να αποφεύγουν το στρες και να μάθουν ότι μπορούν από τις γυναίκες»




Τα... τεστ που μας βαζουν οι γυναικες!

Είναι γνωστό ότι πολύ συχνά οι γυναίκες άλλα λένε και άλλα εννοούν. Προσοχή άντρες! Μην πέσετε στην παγίδα.


Ιδού το λυσσάρι για τις πιο δύσκολες ερωτήσεις τους.

Μια γυναίκα δεν μπορεί να είναι...

ποτέ σίγουρη ότι αυτός που την πολιορκεί είναι αυτός που τής αξίζει. Γι' αυτό και τον υποβάλλει σε διάφορα τεστ, που αποδεικνύουν (ή όχι) ότι αν αύριο-μεθαύριο όλο αυτό θα εξελιχθεί σε σχέση, ο άντρας θα είναι ακόμη εκεί και θα την προσέχει (και θα της ρίξει κι ένα ζακετάκι στις πλάτες όταν ψυχράνει ο καιρός).

Θα με γυρίσεις στο σπίτι;

Ακόμη και να έχει ξεκινήσει ο τελικός του Euro, εσείς θα περιμένετε υπομονετικά στο αυτοκίνητο μέχρι να βρει τα κλειδιά της, να ξεκλειδώσει και να μπει μέσα στο σπίτι (αν μένει σε πολυκατοικία, να περιμένετε να σβήσει και το φως της σκάλας!). Κανονικά θα έπρεπε να την συνοδεύσετε και ως την πόρτα, αλλά, εντάξει, αυτό είναι λίγο άλλης εποχής. Αν ο σκοπός σας είναι όχι απλά να της δείξετε ότι την προσέχετε, αλλά να μπείτε και μαζί της στο σπίτι για τα περαιτέρω, μην είστε πιεστικός. Αν είναι κάτι που θέλει, θα σάς δείξει εκείνη τον δρόμο. Κι αν το θέλει την βραδιά του τελικού του Euro, τι να κάνετε; Θα τον δείτε αναγκαστικά σε μαγνητσκόπηση την επόμενη.

Όλα καλά με τη μαμά σου;

Λογικά, ήδη από το πρώτο σας ραντεβού, θα σάς έχετε μάθει κάποια πράγματα για την οικογένειά της. Χρησιμοποιείστε αυτήν την γνώση. Ρωτήστε την αν πέρασε τελικά στις εξετάσεις η αδελφή της, αν ο πατέρας της ξεπέρασε το πρόβλημα με τη μέση του, αν η μάνα της πέρασε ωραία στην εκδρομή με τις φίλες της. Και να μην θυμάστε τι σας είπε ακριβώς, ρωτήστε την ξανά για την οικογένειά της –συνήθως θα σάς απαντήσει με χαρά. Επίσης, να είστε προετοιμασμένος για ερωτήσεις για την δική σας οικογένεια. Το περίφημο "πώς τα πας με η μητέρα σου;" πηγάζει από την πεποίθηση των γυναικών ότι οι άντρες που τα πάνε καλά με τη μαμά τους είναι πιο ευαίσθητοι και πιο πιστοί.

Δηλαδή αυτή είναι πιο όμορφη από μένα;

Αυτό το τεστ πρόκειται να το αποφύγετε, όσο προσεκτικός κι αν είστε. Κάποια στιγμή θα ακούσετε την ατάκα "Είναι ομορφότερη από εμένα;". Πείτε όσο λιγότερα μπορείτε να πείτε. Ένα "όχι βέβαια" αρκεί, αν το προφέρετε με πειστικό τρόπο. Ακόμη κι αν σάς έχει ρωτήσει την στιγμή που μαζί την Μέγκαν Φοξ σε μια σκηνή του "Transformers".

Τι δωράκι μου πήρες;

Προσέχετε καλά τι σάς λέει και σκεφτείτε μικρά δώρα που να έχουν να κάνουν με κάθε πράγμα που τής προκαλεί ικανοποίηση. Αν τής αρέσει το σχέδιο, αγοράστε της ένα ωραίο σετ μολύβια. Αν σάς λέει πόσο λατρεύει τα ταξίδια, βρείτε ένα βιβλίο με φωτογραφίες από τα πιο εντυπωσιακά μέρη του κόσμου. Αν γουστάρει τις ταινίες του Γουές Άντερσον, βγάλτε εισιτήρια για την επόμενή του, με το που βγει στα σινεμά και πηγαίντε την χωρίς να της το έχετε πει από πριν (tip: Μόλις βγήκε η νέα ταινία του Γουές Άντερσον!). Τέτοια, μικρά δώρα, τής αποδεικνύουν ότι δίνετε σημασία σε όσα λέει και ότι την σκέφτεστε. Προς Θεού, αν μιλάει για τα ταξίδια, μην κλείσετε αύριο κιόλας μια μαγευτική εβδομάδα στο πιο πολυτελές resort του Μπαλί. Δεν λειτουργεί έτσι!

Δεν βλέπεις ότι όλα μού πάνε χάλια σήμερα;

Όλα τής έχουν πάει στραβά (ή προσποιείται ότι τής έχουν πάει στραβά) και μοιάζει να θέλει να ξεσπάσει επάνω σας. Ακόμη και δια τηλεφώνου. Όσο επίπονο κι αν είναι, όσες άλλες δουλειές κι αν έχετε εκείνη την στιγμή, σταματήστε τα πάντα και ακούστε την. Αν απαιτήσει να πάτε να την συναντήσετε, κάντε το, αν μπορείτε -ακόμη κι αν βαριέστε. Αν έχετε κανονίσει κάτι άλλο, προσπαθήστε να φανείτε όσο πιο ειλικρινής γίνεται όταν της εξηγείτε γιατί δεν μπορείτε να την δείτε. Ιδανικά, ξεμπερδέψτε γρήγορα με την άλλη σας υποχρέωση και σπεύστε σπίτι της να τής κάνετε μια ευχάριστη έκπληξη. 


http://kokoraki.blogspot.gr

Πολυτελες ξενοδοχειο θελει να του κατουρησεις τα περσικα χαλια [φωτος]


Δεν υπάρχει τίποτα κοινότοπο στο φημισμένο Νεουορκέζικο The Standard Hotel, αγαπημένο VIP όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Κάμερον Ντίαζ. Συμπεριλαμβανομένου της διαφημιστικής του καμπάνιας με τίτλο «Οδηγιές για το πως να είστε politically incorrect».
Μια γυναίκα να κατουράει το αφράτο χαλί του δωματίου της, ένας άντρας που έχει χώσει το κεφάλι του μέσα από το πουλόβερ μια άγνωστης και βυζαίνει ή μια γυναίκα που έρχεται και φτύνει μέσα στην κούπα με τον καφέ σου.
Αυτό είναι το γενικότερο concept της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του The Standard Hotel που, χρησιμοποιώντας την δουλειά του Αυστριακού καλλιτέχνη Έρβιν Γούρμ, επιχειρεί να ανατρέψει τα στερεότυπα του πως πρέπει να διαφημίζεται ένα ξενοδοχείο.


Σύμφωνα με τον creative directory του, Ντάροου Μοίσερ «Θέλουμε να συνεισφέρουμε οργανικά στην ύλη των επιλεγμένων περιοδικών στα οποία διαφημιζόμαστε και όχι απλά να αγοράζουμε διαφημιστικό χώρο».


Στο τέλος της ημέρας, αυτή είναι μια διαφημιστική καμπάνια που ή θα λατρέψεις ή θα μισήσεις. Πάντως δεν πρόκειται να ξεχάσεις.





Ανεκδοτα: Με ξανθιες...


Πηγαίνει τύπος ξανθιά κουκλάρα στο σπίτι του. 

- Να σου προσφερω ενα ποτο? 

- Ναι, ενα ουισκι 
- Να σου βαλω δυο δαχτυλα? 
- Ας πιουμε πρωτα


Είναι μια ξανθιά, στρατιωτικός στο επάγγελμα, και έχει αράξει να ξεκουραστεί πάνω σε μια ατομική βόμβα. Κάποια στιγμή,περνάει απο κει ένας συνάδελφός της,τη βλέπει και της λέει: 
- Ρε συ Μαιρούλα... Κάνε λίγο στην άκρη να κάτσω κι εγώ, τα χω φτύσει... 
Και η ξανθιά απαντάει: 
- Helloooo! Η βόμβα είναι ατομική 


- Πως λέγονται δύο ξανθιές που παίζουν κρυφτό; 
- Αγνοούμενες! 


Ήταν δυο ξανθιές και λέει η μια στην άλλη: 
- Τι είναι πιο κοντά το φεγγάρι ή η Καβάλα; 
Και λέει η άλλη: 
- HELLO, το φεγγάρι το βλέπουμε!!!! 


Μπαίνει μια ξανθιά σε ενα φαρμακείο, πλησιάζει τον φαρμακοποιό και το λεει; 
- Ένα ζευγάρι γυαλια, σας παρακαλώ. 
- Για τον ήλιο; ρωτάει ο φαρμακοποιός. 
- Όχι, για μένα, απαντάει η ξανθιά 


Πώς μπορείς να απασχολήσεις μια ξανθιά μια ολόκληρη ημέρα; 
- Την βάζεις σε ένα στρόγγυλό δωμάτιο και της λες να κάτσει στην γωνία. 


Τι μπορεί να περάσει από το μυαλό μιας ξανθιάς χωρίς να το 
καταλάβει; 
- Μία σκέψη!! 


Πάει μία ξανθιά σινεμά με τον άνδρα της.Φτάνει στο ταμείο και λέει: 
- Δύο εισιτήρια παρακαλώ! 
- Για τον Ρωμαίο και την Ιουλιέττα; 
- Τι λες μωρέ, για μένα και τον άνδρα μου είναι!!! 



- Γιατί οι ξανθιές κουβαλούν μικρά προφυλακτικά μαζί τους; 
- Για ψύλλου πήδημα... 



- Πως κρατάς μια ξανθιά απασχολημένη; 
- Της δίνεις ένα χαρτί που λέει: 
"Διαβάστε τη κάτω γραμμή 
Διαβάστε τη πάνω γραμμή 


Mια ξανθιά σε μια καφετέρια θέλει να πάει στην τουαλέτα. 
Μόλις περνάει ο σερβιτόρος σκύβει και τον ρωτάει στο αυτί: 
- Που είναι η τουαλέτα; 
- Από την άλλη... απαντά αυτός. 
Τότε εκείνη σκύβει στο άλλο αυτί και ξαναρωτάει: 
- Που είναι η τουαλέτα; 


Xτυπάει η πόρτα και ρωτάει η ξανθιά από μέσα: 
- Ποιός είναι; 
Της απαντάει αυτός που είναι απ' έξω: 
- Εγώ! 
Κι αυτή αναρωτιέται: 
- Εγώ;;;; 


Μπαίνει μια ξανθιά σε ένα ζαχαροπλαστείο. 
Ξανθιά: - Κύριε ζαχαροπλάστη, τι γλυκά είναι αυτά; 
Ζαχαροπλάστης: - Αυτά είναι κοκάκια, κυρία μου. 
Ξανθιά: - Κοκάκια; Έτσι φωνάζουνε και το αγόρι μου οι φίλοι του!!



Εγινε Manga στην πραγματικη της ζωη!



Πώς η Ουκρανή Anastasiya Shpagina κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα με την εμφάνιση της. Τα ιαπωνικά κόμικς που της άλλαξαν τη ζωή (Pics + Vid)

Η μόδα της αμφίεσης και εμφάνισης αλά Manga, είναι διαδεδομένη εδώ και αρκετά χρόνια στην Ιαπωνία. Η νέα τάση έχει κάνει την εμφάνιση της τα τελευταία χρόνια και σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη.


Τους τελευταίους μήνες, η Anastasiya Shpagina έχει καταφέρει να γίνει διάσημη στην Ουκρανία, καθώς εισάγει με την εμφάνιση και τις μεταμφιέσεις της, την Ιαπωνική μόδα και στην χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.


Η μόδα των anime

Οι anime characters είναι γνωστοί στα Ιαπωνικά κινούμενα σχέδια. Η διαφορά των anime κινουμένων σχεδίων με τα αντίστοιχα της δύσης, είναι πως τα εν λόγω κινούμενα σχέδια δεν προορίζονται μόνο για παιδιά.


Ανάμεσα στις διάφορες κατηγορίες anime, υπάρχουν τα shounen που στοχεύουν σε αντρικό κοινό, τα shoujo που απευθύνονται στο γυναικείο κοινό και τα seinen που είναι αποκλειστικά και μόνο για ενηλίκους.

Η ενσάρκωση των ιαπωνικών κόμικς (manga) στην πραγματική ζωή, ονομάζεται cosplay, ή αλλιώς πάρτι και events στα οποία όλοι οι παρευρισκόμενοι φέρουν την ανάλογη αμφίεση.

Εν προκειμένω όμως, η νεαρή Anastasiya Shpagina επιλέγει τη συγκεκριμένη εμφάνιση σε όλες τις πτυχές και εκφάνσεις της καθημερινής της ζωής και όχι αποκλειστικά και μόνο για να λαμβάνει μέρος σε αντίστοιχα events.

Από Anastasiya... Fukkacumi

Η 19χρονη Anastasiya (Nastya) Shpagina, είχε πρόσφατα αποκτήσει το προσωνύμιο, "αληθινή Barbie" από τα Μέσα της χώρας της, αλλά η ίδια δήλωσε πως θέλει να γίνει "ένα πραγματικό anime". Αποκάλυψε μάλιστα πως δεν της αρκούσε μόνο το αντίστοιχο ντύσιμο και το make-up για τη μεταμόρφωση της, αλλά έπρεπε να χάσει πολλά κιλά για να ενσαρκώσει τους αγαπημένους της ήρωες. Σήμερα, η ύψους 1.58 Anastasiya, ζυγίζει μόλις 39 κιλά.

Σύμφωνα με το odditycentral.com, αποφάσισε να αλλάξει και το όνομα της και να "βαφτιστεί" Fukkacumi, το οποίο σίγουρα είναι περισσότερο Ιαπωνικό από το Nastya. Πόσο χρόνο χρειάζεται καθημερινά για να προετοιμάσει την εμφάνιση της; Μόλις... δύο ώρες, μόνο για να ολοκληρώσει το make-up του προσώπου της.

Η μεταμόρφωση αυτή, της άνοιξε της πόρτες για πολλά τηλεοπτικά show, συνεντεύξεις και φωτογραφίσεις στους δρόμους της Οδησσού όπου και ζει. Επόμενος στόχος της; Να μάθει Ιαπωνικά για να μπορεί να ταξιδέψει στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, όπου έχει αποκτήσει ήδη δημοτικότητα μέσα από την προβολή της σε διεθνή site.

ΠΗΓΗ: news247.gr



Την δολοφoνησε ο φιλος της επειδη ειπε την αληθεια σε τηλεπαιχνιδι


Η «Αξία της αλήθειας» είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σόου στο Περού, στο οποίο οι συμμετέχοντες καλούνται να απαντήσουν σε δύσκολες ερωτήσεις οι οποίες...

«ανιχνεύονται» από μηχανή ψεύδους. Ανάλογη εκπομπή είχε προβληθεί και από την ελληνική τηλεόραση με παρουσιάστρια την Ευγενία Μανωλίδου και τίτλο «Η στιγμή της αλήθειας».

Μια 19χρονη παίκτρια που απαντούσε με στόχο το χρηματικό έπαθλο ύψους 15.000 ευρώ, πλήρωσε τελικά με τη ζωή της τις απαντήσεις της...

Η Ρουθ Ταλία Σάγιας αποκάλυψε το μεγάλο της μυστικό, ότι δηλαδή κερδίζει τα προς το ζην χορεύοντας σε κλαμπ. Η τηλεοπτική κάμερα έδειξε τους γονείς της και τον 20χρονο σύντροφό της Μπράιαν Ρομέρο Λέιβα που έκπληκτοι την παρακολουθούσαν να αποκαλύπτει την αλήθεια.

«Ο πατέρας μου θα με πετούσε από το σπίτι αν του έλεγα πως κερδίζω χρήματα», συνέχισε η νεαρή που είχε πει στην οικογένεια και τον αγαπημένο της ότι εργάζεται σε τηλεφωνικό κέντρο.

Όμως αυτό που άφησε άφωνους τους δικούς της ανθρώπους ήταν όταν δήλωσε μπροστά σε κάμερα και κοινό ότι έχει κάνει σεξ έναντι χρημάτων, προκαλώντας την οργή του συντρόφου της.

Η 19χρονη κέρδισε 5.000 ευρώ, ωστόσο λίγο μετά εξαφανίστηκε. Η οικογένειά της ξεκίνησε προσπάθειες για την αναζήτησή της όμως κανείς δεν μπορούσε να την εντοπίσει.

Μέχρι που πριν λίγες ημέρες ο σύντροφός της αποκάλυψε την αλήθεια: την στραγγάλισε και την έθαψε σε περιοχή κοντά στην Λίμα.

Οι αρχές όμως συνέλαβαν και τον θείο του καθώς θεωρείται συνεργός στην δολοφονία, ενώ ερευνάται και η συμμετοχή της μητέρας του δράστη στον φόνο της άτυχης νεαρής. Σύμφωνα με την περουβιανή αστυνομία μάλιστα το κίνητρο ήταν το χρηματικό έπαθλο!



Την ίδια ώρα πάντως έχει ανοίξει συζήτηση σχετικά με το κατά πόσο η «Αξία της αλήθειας» πρέπει να τροποποιηθεί ώστε να αλλάξουν οι ερωτήσεις που τίθενται στους συμμετέχοντες. Παρόλα αυτά ο παρουσιαστής της εκπομπής Μπέτο Ορτίζ υπερασπίστηκε το σόου ισχυριζόμενος ότι «όποιος κατηγορεί την "Αξία της αλήθειας" είναι με το πλευρό του δολοφόνου».

Θειος τερας αναγκαζε την 12χρονη ανιψια του να εκδιδεται


Μία συγκλονιστική υπόθεση εξελίσσεται από την προηγούμενη εβδομάδα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας.



Η ιστορία, στην οποία κατηγορούνται 38 άτομα, «πρωταγωνιστεί» μια ανήλικη κοπέλα.
Η τραγική ιστορία έλαβε χώρα σε χωριό της Καρδίτσας- ένα από εκείνα που γειτνιάζουν με το νομό Λάρισας- και όσοι κάθονται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου βαρύνονται με τις κατηγορίες της μαστροπείας, της ασέλγειας και της εκπόρνευσης ανηλίκου.
Το ανατριχιαστικό είναι ότι η κοπέλα εκδίδονταν στο χωριό της αλλά και στην γύρω περιοχή από τα δώδεκά της χρόνια και μάλιστα στην πορνεία για μεγάλο διάστημα φέρεται να την εξωθούσε ένας θείος της ο οποίος για το λόγο αυτό βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος στις φυλακές Λάρισας.
Σύμφωνα με το thessalianews.gr, κάποιοι από τους κατηγορούμενους προέρχονται και από άλλες περιοχές της Θεσσαλίας ενώ υπάρχουν και αρκετοί αλλοδαποί κυρίως Αλβανοί.
Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας «Κόσμος», της Λάρισας, η 16χρονη κοπέλα ζει σήμερα φιλοξενούμενη σε ένα ίδρυμα ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη, ενώ ερωτηματικά συνοδεύουν το ρόλο των γονέων της στη δυσώδη αυτή υπόθεση καθώς τους έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού τους.

http://www.newsbomb.gr/

Καθε φορα που γενναει κερδιζει και το λοτο


Ο πελαργός που επισκέπτεται κάθε δυο με τρία χρόνια μια νεαρή Νορβηγίδα δεν φέρνει μόνο μωρά, αλλά και βαλίτσες με λεφτά για την ίδια και την οικογένειά της: κάθε φορά που η 29χρονη Χέγκε Ζανέτ Όκσνες γεννάει ένα παιδί, ένα μέλος της οικογένειάς της κερδίζει μια μικρή περιουσία στο λότο.

Φέτος την οικογενειακή... παράδοση τίμησε ο αδελφός της, ο 19χρονος Τορντ Όξνες, που κέρδισε 12,2 εκατομμύρια κορώνες (περίπου 1,6 εκ. ευρώ) το περασμένο σαββατοκύριακο, ενώ η 29χρονη είναι ετοιμόγεννη στο τρίτο παιδί της. Πριν από αυτόν, η ίδια η Χέγκε Ζανέτ είχε κερδίσει 8,2 εκατομμύρια κορώνες το 2010, μία ημέρα προτού γεννήσει το δεύτερο παιδί της. Το 2006, όταν η κοπέλα έγινε για πρώτη φορά μητέρα, ο πατέρας της, Λέιφ, κέρδισε 4,1 εκατομμύρια λίγες ώρες μετά τον τοκετό.

"Είναι εντελώς τρελό... Και να φανταστείτε ότι δεν παίζουμε συχνά λότο", σχολίασε η 29χρονη.

Η Χέγκε Ζανέτ έχει άλλους τρεις αδελφούς που, όπως λέει, την πιέζουν να αποκτήσει κι "άλλα δέκα παιδιά" για να κάνουν κι αυτοί την τύχη τους. Ένας εκπρόσωπος της Norsk Tipping, της νορβηγικής λοταρίας, ο Ρόαρ Γένταλ, προσπάθησε να τους επαναφέρει στην πραγματικότητα: είναι πολύ δύσκολο να υπολογιστούν πόσες πιθανότητες έχει μια οικογένεια να κερδίσει τρεις φορές το λότο, καθώς υπάρχουν πολλές μεταβλητές που θα πρέπει να καθοριστούν. Όσον αφορά το ερώτημα αν τα μωρά φέρνουν και λεφτά, ήταν κατηγορηματικός: "Εγώ ο ίδιος το προσπάθησα δύο φορές και δεν κέρδισα απολύτως τίποτα", είπε χαριτολογώντας.

Τα μέλη της οικογένειας Όξνες δεν έχουν κάποια "μαγική φόρμουλα", όπως το να παίζουν στο λότο συγκεκριμένους αριθμούς. Και τις τρεις φορές είχαν αγοράσει έτοιμα δελτία με ήδη συμπληρωμένα τα νούμερα.

Όπως και η αδερφή του, που εξακολουθεί να δουλεύει σε ένα βενζινάδικο στο νησάκι Όστεβολ, κοντά στο Μπέργκεν, έτσι και ο Τορντ θα συνεχίσει να εργάζεται ως εφαρμοστής αλλά θα αγοράσει "ένα-δυο διαμερίσματα" για να εξασφαλίσει τα γεράματά του. Επέτρεψε επίσης στον εαυτό του να αγοράσει έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, γυαλιά και ρούχα ενώ θα επιστρέψει στην αδελφή του και τα χρήματα που του είχε δανείσει για να πάρει δίπλωμα οδήγησης.


Αγνωστοι πριονισαν το σταυρο στον ταφο του Ρασπουτιν


  

Η καλτ προσωπικότητα του Γκρεγκόρι Ρασπούτιν μπήκε στο στόχαστρο αγνώστων που βεβήλωσαν τον τάφο του χθες βράδυ. Συγκεκριμένα, οι αρχές του Πούσκιν, ενός προαστίου της Αγίας Πετρούπολης, ενημερώθηκαν από έναν κάτοικο ότι, άγνωστοι είχαν πριονίσει τον ξύλινο σταυρό ύψους άνω των δύο μέτρων που είχε τοποθετηθεί στο σημείο όπου ενταφιάστηκε ο μυστικιστής καλόγερος. Το μνημείο αποτελείτο από έναν ογκώδη ξύλινο σταυρό, το ύψος του οποίου ξεπερνούσε τα δύο μέτρα, και μια ξύλινη βάση με μια αναμνηστική πλάκα. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι δράστες είχαν επιχειρήσει να κάψουν τη βάση αυτή.





Ο Γκρεγκόρι Ρασπούτιν, ασκούσε τεράστια επιρροή στην οικογένεια του τελευταίου τσάρου της Ρωσίας, Νικόλαου Β', και ειδικά στην Τσαρίνα και τον άρρωστο γιό της. Αφού έχασε την εύνοια του τσάρου όμως, και τα στηρίγματά του στο Παλάτι, δολοφονήθηκε το 1916 στην Αγία Πετρούπολη από μια ομάδα αριστοκρατών. Λέγεται ότι αφού τον πυροβόλησαν αρκετές φορές δίχως να πεθάνει, τον έπνιξαν κι έκοψαν το κεφάλι του. Η φήμη αυτή χάρισε στον ήδη σκοτεινό μύθο του υπεφυσικές προεκτάσεις. Ενταφιάστηκε στην εκκλησία του πάρκου του Αλεξάνδρου στο Τσάρσκογε Σέλο -όπως ονομαζόταν τότε το Πούσκιν- αλλά αργότερα, κατ' εντολή της κυβέρνησης, έγινε εκταφή και η σορός του αποτεφρώθηκε.




Ο σταυρός που πριόνισαν οι άγνωστοι τοποθετήθηκε το 2005 στο σημείο όπου βρισκόταν η εκκλησία, η οποία καταστράφηκε κατά τη σοβιετική εποχή. Μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ, το 1991, ορισμένοι ορθόδοξοι συντηρητικοί κύκλοι ζήτησαν την αγιοποίηση του Ρασπούτιν, αίτημα που απερρίφθη από τον τότε Πατριάρχη Αλέξιο Β'. Όμως το επεισόδιο καλλιστα θα μπορούσε να μην έχει καμμία σχέση με τον Ρασπούτιν καθώς πολλοί ξύλινοι σταυροί έχουν δεχτεί επιθέσεις τον τελευταίο καιρό στη Ρωσία, μετά την καταδίκη των τριών μελών του συγκροτήματος Pussy Riot σε διετή φυλάκιση επειδή τραγούδησαν μια "πανκ προσευχή" κατά του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.




Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger