Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Βανα Μπαρμπα τοπλες στην παραλια!

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που η Βάνα Μπάρμπα έκανε… θραύση στον αντρικό πληθυσμό αλλά ακόμα «κόβει» την ανάσα όταν αποφασίζει να «τα πετάξει όλα».


Έτσι ο φωτογραφικός φακός το ΟΚ, αποθανάτισε την ηθοποιό να κάνει ηλιοθεραπεία topless σε παραλία της Σκιάθου. Η σέξι Βάνα αναστάτωσε με την παρουσία της και ανέβασε την θερμοκρασία ακόμα πιο ψηλά. Πάντως όπως φαίνεται διατηρείται μια χαρά!



Ο Παπανδρεου θελει να γινει ξανα προεδρος του ΠΑΣΟΚ!

Κουίζ: Μεγάλο εκδοτικό συγκρότημα υποδύεται ότι στηρίζει τον Τσίπρα αλλά ταυτόχρονα «χτυπάει» κανονικά τον Βενιζέλο. Είναι το συγκρότημα που λέει επίσης ότι στηρίζει Σαμαρά. Το ίδιο συγκρότημα ξαναγράφει την ιστορία της πτώσης του Γιώργου Παπανδρέου. 

Την ξαναγράφει για να ισχυριστεί ότι ήταν ανατροπή. Αγνοώντας πως οΓιώργος Παπανδρέου είχε ο ίδιος από τον Ιούνιο του 11' παραιτηθεί και καλέσει τον Σαμαρά να αναλάβει την πρωθυπουργία. Ο Σαμαράς αρνήθηκε και φθάσαμε στην κυβέρνηση Παπαδήμου, μέσω του περίφημου δημοψηφίσματος. Στο οποίο, για το μεγάλο εκδοτικό συγκρότημα, το μείζον δεν ήταν το ότι ο Γιώργος Παπανδρέου εξέθεσε τη χώρα, αλλά το ποια ήταν η στάση του Βενιζέλου και κάνα δυο βουλευτών που μπορεί να θεωρηθούν δικοί του. 

Ενώ όλοι θυμούνται ότι ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χάλασε φιλίες πολλών χρόνων για να πείσει βουλευτές τότε να στηρίξουν την κυβέρνηση. Τηνκυβέρνηση Παπανδρέου. 
 
  
Ο οποίος κατηγορεί συνήθως για τα λάθη του τα συμφέροντα, αλλά έχει αποδείξει ότι τα παίζει στα δαχτυλάκια. Τώρα αφήνει το παιχνίδι να παίζεται σε βάρος της χώρας και της παράταξης. Μια χώρα και μια παράταξη που παραδόθηκαν σε τραγική κατάσταση. 

Αντί, λοιπόν, να πει στο μεγάλο εκδοτικό συγκρότημα, το οποίο ο ίδιος είχε πει πως τον εκβίαζε, να πάρει τα κουβαδάκια του και να πάει σε άλλη παραλία, ο ίδιος διαβάζει τα σενάρια από τις παραλίες, όταν δεν κάνει ποδήλατο και κανό. Το ερώτημα είναι γιατί; 

Δε θέλει απλά να πετύχει ο Βαγγέλης εκεί που απέτυχε αυτός; Θέλει να χρεοκοπήσει η χώρα; Είναι και αυτός μέλος του κόμματος της δραχμής; Ή θέλει να γίνουν όλα αυτά για να γίνει ο ίδιος ξανά πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Οι περισσότεροι που τον ξέρουν διαλέγουν το τελευταίο.


 http://newpost.gr

Les Echos: Τρια βασικα λαθη εκαναν οι Ευρωπαιοι με την Ελλαδα


Τα τρία βασικά λάθη των Ευρωπαίων απέναντι στην Ελλάδα επισημαίνει ομάδα τραπεζιτών και οικονομολόγων σε άρθρο τους στη Les Echos, τονίζοντας, παράλληλα, πως η έξοδος της χώρας από το ευρώ παραμένει ως μια βασική πιθανότητα, ενώ οι αποταμιεύσεις των Ελλήνων που είναι απαραίτητες για την επανεκκίνηση της οικονομίας «θα έχουν φύγει για αλλού».
Η ομάδα των τραπεζιτών και των οικονομολόγων που υπογράφει ως «Διογένης», Οι Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν κάνει λάθη, τουλάχιστον τρεις φορές:
  • Πρώτο λάθος η παραβίαση του σύμφωνου αλληλεγγύης, με τη δικαιολογία ότι οι Έλληνες είπαν ψέματα.
  • Δεύτερο, η λήψη κάθε φορά μέτρων, ανεπαρκών και υψηλού κόστους, που προκάλεσαν τη δυσφορία του λαού, χωρίς να δώσουν λύσεις.
  • Τρίτο, η ολιγωρία και οι χρονικές καθυστερήσεις που επέτρεψαν στους πλούσιους Έλληνες, αλλά και στους Ισπανούς τελικά, να πάρουν τα μέτρα τους ώστε να μεταφέρουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό.
Στην περίπτωση που συνεχίζουν να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, στο τέλος, θα τους απομείνουν δύο επιλογές: ή να μην κάνουν τίποτα, ή ν' αποφασίσουν την έξοδό της από το ευρώ.
Σε αυτήν την περίπτωση, εκτιμά η ομάδα «Διογένης», οι μεγάλοι νικητές θα είναι το δολάριο και η αμερικάνικη οικονομία που έχει τόσο ανάγκη από ρευστότητα για τη χρηματοδότηση των ελλειμμάτων της.
Μαζί της κερδισμένες θα βγουν και οι αγγλοσαξονικές τράπεζες, που στο μεταξύ θα έχουν εισπράξει τις προμήθειές τους.
Πάραλληλα, η ομάδα «Διογένης», εισαγωγικά, κάνει μια αναφορά στο PSI με την επισήμανση ότι οδήγησε την Ευρώπη σε πρωτόγνωρες και μη ελέγξιμες καταστάσεις, αφού η περίπτωση της Ελλάδας δεν ήταν συγκρίσιμη με την πρότερη εμπειρία της Αργεντινής, η οποία είχε κλειστό τραπεζικό σύστημα.
Εξηγούν ότι με το ευρώ, τα ευρωπαϊκά κράτη δημιούργησαν ένα ανοικτό σύστημα με ελεύθερη διακίνηση του χρήματος. Έτσι οι ελληνικές τράπεζες μπορούν χωρίς πρόβλημα να μεταφέρουν τα χρήματα των πελατών τους στις αγγλοσαξονικές τράπεζες, για παράδειγμα, στις οποίες δεν είναι δυνατόν να απαγορευθεί η συναλλαγματική τους μετατροπή σε λίρες ή δολάρια.
Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η «απεθνικοποίηση» των ελληνικών αποταμιεύσεων, αφού με το να ανήκουν στην ΕΕ δεν είναι δυνατόν να τεθεί σε λειτουργία έλεγχος των εμβασμάτων ειδικά για τους Έλληνες.
Εάν συνεχίσουμε με την ίδια λογική, λέει η ομάδα «Διογένης», πριν προλάβουμε να κάνουμε οτιδήποτε, το μόνο που θα έχει απομείνει στην Ευρώπη θα είναι τα χρέη της Ελλάδας και της Ισπανίας. Τα χρήματα θα έχουν φύγει για αλλού, τη στιγμή μάλιστα που είναι απαραίτητα για την επανεκκίνηση των οικονομιών.


Ενας παραξενος λοφος γεματος απο σταυρους!



Ο παράξενος αυτός βρίσκεται 12χλμ μακρυά από την πόλη Siauliai της Λιθουανίας. Είναι γεμάτος με εκατοντάδες χιλιάδες σταυρούς, που αντιπροσωπεύουν το χριστιανικό αίσθημα της χώρας.
Η πόλη αυτή ιδρύθηκε τον 13ο αιώνα.Τότε ξεκίνησε και η περίεργη αυτή συνήθεια, να τοποθετούνται σταυροί στο λόφο, πιθανότατα σαν σύμβολο αντίστασης των κατοίκων έναντι των κατακτητών. Κατά τη διάρκεια των ετών που ακολούθησαν ο λόφος αποτέλεσε σημείο ειρηνικής αντίδρασης των Λιθουανών στους ξένους (Γερμανοί, Ρώσοι κ.α) καθώς οι κάτοικοι της περιοχής συνέχισαν να τοποθετούν σταυρούς. Η παράδοση αυτή συνεχίζεται ακόμα και σήμερα τόσο απο τους κατοίκους όσο και από τους περαστικούς.

Το μέγεθος και η ποικιλία των σταυρών είναι εκπληκτικά. Υπάρχουν σταυροί που φτάνουν τα τρια μέτρα σε ύψος και άλλοι, πολύ μικρότεροι που κρέμονται από αυτούς.
Perierga.gr - Λόφος με σταυρούς
Perierga.gr - Λόφος με σταυρούς
Perierga.gr - Λόφος με σταυρούς
Perierga.gr - Λόφος με σταυρούς
Perierga.gr - Λόφος με σταυρούς
Perierga.gr - Λόφος με σταυρούς
Perierga.gr - Λόφος με σταυρούς
Perierga.gr - Λόφος με σταυρούς
Perierga.gr - Λόφος με σταυρούς
Perierga.gr - Λόφος με σταυρούς
Perierga.gr - Λόφος με σταυρούς

Tρεις νεκροι από πτωση λεωφορειου σε χαραδρα στη Χιο (Βίντεο)

Τρεις νεκροί, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, και εννέα τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμόςτροχαίου δυστυχήματος με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Χίου, που έπεσε σε χαράδρα και αμέσως μετά τυλίχθηκε στις φλόγες, στις 8.30 το πρωί, μεταξύ των χωριών Παντικίου και Συκιάδας. 


Aναλυτικότερα, το λεωφορείο των υπεραστικών ΚΤΕΛ με κατεύθυνση από την πόλη προς το χωριό, νωρίς σήμερα το πρωί, παρέκλινε της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, ανέβηκε τις μπάρες, κι ανατράπηκε αφού πρώτα έκανε τρεις τούμπες στον αέρα.
Αμέσως στο λεωφορείο ξέσπασε πυρκαγιά με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι τραυματίες επιβάτες. Ωστόσο αμέσως κινητοποιήθηκαν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα που κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά κοντά στο λεωφορείο και να ανασύρουν τους τραυματίες.

Από τα συντρίμμια απεγκλωβίστηκαν δύο επιβάτες νεκροί και δέκα τραυματίες, μεταξύ των οποίων και ο οδηγός, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του νησιού.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης, μία ακόμη τραυματίας υπέκυψε στα τραύματά της. 

Τα ονόματα των θυμάτων που δόθηκαν στη δημοσιότητα είναι: Mαρία Γεραρδή -Πασσαλή, χαράκτρια και ενδυματολόγος και οι Ευστράτιος και Κατερίνη Γιαρίμογλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, το ζευγάρι είχε επισκεφθεί το νησί για διακοπές και έμενα στα Καρδάμυλα.

Οι υπόλοιποι εννέα τραυματίες, ηλικίας από 16 μέχρι 67 ετών, εξακολουθούν να νοσηλεύονται, εκτός κινδύνου.

Λίγο πριν τη μία το μεσημέρι το λεωφορείο ανασύρθηκε από τη χαράδρα με τη συνδρομή γερανού. Στο εσωτερικό του δεν βρέθηκαν άλλοι επιβάτες.Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός επιβάτη, ο οποίος κατάφερε να βγει σώος από το λεωφορείο.


«Κατεβαίναμε από το Βίκυ και στην ανηφόρα της Συκιάδας από άγνωστο λόγο πέσαμε κάτω. Ο οδηγός δεν έτρεχε γιατί ήταν ανηφόρα. Δε θυμάμαι από εκεί και μετά τίποτα. Λέγανε ότι το λεωφορείο είχε πάρει φωτιά πριν πέσει από κάτω. Εγώ δε θυμάμαι τίποτα. Καθόμουνα λίγες θέσεις πίσω από τον ιερέα και το μόνο που θυμάμαι είναι να προσπαθούνε κάποια άτομα, να προσπαθούν να με βγάλουν έξω. Ο ιερέας είναι σε χειρότερη κατάσταση από εμένα», ανέφερε σε κατάσταση σοκ ο 65χρονος Μιχάλας Νικόλας.





http://newpost.gr

Παραξενη «πλωτη γεφυρα»













Μια παραξενη «πλωτή γέφυρα» συνδέει την Ανατολική και τη Δυτική Γερμανία πάνω από τον ποταμό Έλβα, στην πόλη του Μαγδεμβούργου, κοντά στο Βερολίνο. Στην ουσία πρόκειται για την πρωτότυπη δημιουργία ενός ποταμού επάνω σε έναν άλλο ποταμό!
Ένας ποταμός επάνω σε έναν... ποταμό!
Η κατασκευή της, που κράτησε 6 χρόνια, ολοκληρώθηκε το 2003 και είναι η μεγαλύτερη «πλωτή γέφυρα» της Ευρώπης, ενώ δύο σημαντικά γερμανικά κανάλια της Γερμανίας ενώθηκαν προς όφελος της ναυτιλίας και της ευκολότερης διακίνησης των προϊόντων.
Ένας ποταμός επάνω σε έναν... ποταμό!
Η γέφυρα έχει μήκος 918 μέτρα και συνδέει το Βερολίνο με τα λιμάνια που βρίσκονται κατά μήκος του ποταμού Ρήνου, ενώ το κόστος της κατασκευής άγγιξε το μισό δισεκατομμύριο ευρώ.
Η «πλωτή γέφυρα» ήταν στα «σκαριά» για περισσότερα από 80 χρόνια, με τα πρώτα έργα να έχουν ξεκινήσει στην περιοχή από το 1930, αλλά η κατασκευή διακόπηκε κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
Ένας ποταμός επάνω σε έναν... ποταμό!

Ένας ποταμός επάνω σε έναν... ποταμό!

Ένας ποταμός επάνω σε έναν... ποταμό!
Πηγή: perierga.gr

Eurostat: Η Ελλαδα πρωταθλητρια με χρεος 132,4% επι του ΑΕΠ


Η Ελλάδα εξακολουθεί παρά το κούρεμα ναι είναι μακράν πρώτη μεταξύ των 27 χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης στο ποσοστό του χρέους της ως ποσοστού του ΑΕΠ. Αυτό, το πρώτο τρίμηνο του 2012 ήταν 132,4% του ΑΕΠ και τα 280,427 δισεκατομμύρια ευρώ. Συνολικά, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Eurostat πέντε κράτη μεταξύ των 27 έχουν ποσοστό που ξεπερνά το 100% επί του ΑΕΠ της χώρας. Την Ελλάδα ακολουθούν η Ιταλία με 123,3%, η Πορτογαλία με 111,7%, η Ιρλανδία με 108,5% και το Βέλγιο με 101,8%.
Στο αντίποδα, στις πέντε τελευταίες θέσεις βρίσκονται η Εσθονία με 6,6%, η Βουλγαρία με 16,7%, το Λουξεμβούργο με 20,9%, η Ρουμανία με 36,3% και η Σουηδία με 37,2%.
Σε απόλυτους αριθμούς, η Γερμανία κατέχει την πρώτη θέση με 2,111 τρισ. Ευρώ. Και ακολουθούν η Ιταλία με 1,946 τρισ. Ευρώ, η Γαλλία με 1,789 τρισ. Ευρώ και η Μεγάλη Βρετανία με 1,316 τρισ. Λίρες.



«Οταν ενας Ισπανος, με ιταλικο αυτοκινητο, σχεδιασμενο απο Ελληνα, κερδιζει στη Γερμανια, ειναι καλο»


Μετά την επική νίκη του στο Γερμανικό GP, ο Φερνάντο Αλόνσο είχε διάθεση για πειράγματα αφήνοντας βέβαια και τα ανάλογα πολιτικά υπονοούμενα. 

Ετσι ο Ισπανός, πριν ακόμη κατέβει από το βάθρο στο Χόκενχαϊμ, δεν δίστασε να πετάξει τα βέλη του για την πολιτική της Γερμανίας απέναντι στις χώρες του Νότου, δίπλα στον Γερμανό Σεμπάστιαν Φέτελ, σε δηλώσεις που έκανε στον παλαίμαχο οδηγό της F1 Νίκι Λάουντα: «Δεν ξέρω πολλά από πολιτική, αλλά είναι αλήθεια... στην Ισπανία δεν είναι πολύ καλή η κατάσταση.  Όμως, ένας Ισπανός, με ένα ιταλικό αυτοκίνητο, σχεδιασμένο από έναν Έλληνα να νικά στη Γερμανία είναι κάτι πολύ καλό», αναφερόμενος βέβαια στον Έλληνα Νικόλα Τομπάζη, ο οποίος είναι επικεφαλής σχεδιασμού της Ferrari.
Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull και παγκόσμιος πρωταθλητής, Σεμπάστιαν Φέτελ, τελικά δεν έχασε μόνο την πρωτιά μέσα στο σπίτι του από τον Αλόνσο, αλλά έπεσε και από τη 2η στην 5η θέση, λόγω της ποινής των 20 δευτερολέπτων που του επέβαλαν οι αγωνοδίκες...

http://www.protothema.gr

Εικονες του κοσμου: Ιαπωνια, Τοκυο, Ταξι στο δρομο

Σε μια βροχερή βραδιά του Τόκιο ένα ταξί του παγιδεύτηκε σε μια λαοθάλασσα από κατοίκους της πόλης και των πολύχρωμων ομπρελών τους στην πολυσύχναστη διασταύρωση Shinjuku.

Πηγή φωτογραφίας: NATIONAL GEOGRAPHIC 


Τα Ζωδια Σημερα 23 Ιουλιου 2012


Κριός
21/3-20/4

Κάποια ζητήματα που ίσως είχες αφήσει πίσω σου, φίλε Κριέ, θα επανέλθουν σήμερα και καλά θα κάνεις αυτή τη φορά να μην τα αμελήσεις και να ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν γίνει και προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό που θέλεις να κάνεις. Πάντως, η αλήθεια είναι πως οι γενικότερες συνθήκες μπορεί να σου δημιουργήσουν νεύρα και κακή διάθεση. Φρόντισε να αντισταθείς με κάθε τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Κριέ, χρειάζεται αρκετή προσπάθεια σήμερα, για να ξεπεράσεις κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου ή κάποια μικρά προβλήματα που θα προκύψουν. Με λίγη καλή διάθεση, μπορείς να δημιουργήσεις ένα ήρεμο και, γιατί όχι, ερωτικό κλίμα απόψε. Εσύ που δεν λες να αποχωριστείς την συντροφιά της μοναξιάς σου, ανοίξου σήμερα σε νέες γνωριμίες και μην γίνεσαι τόσο αυστηρός στις επιλογές σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, θα δεις πολλά από τα σχέδιά σου να προχωρούν και οι δικοί σου άνθρωποι, αλλά και οι συνεργάτες, θα σε βοηθήσουν σε αυτή την κατεύθυνση. Πάντως, καλό είναι σήμερα να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις, για να σκεφτείς καλύτερα όλα τα ενδεχόμενα. Στα οικονομικά σου βάλε ένα πρόγραμμα και μην το παραβιάσεις, γιατί έρχονται έξοδα που θα σε αγχώσουν.



Ταύρος
21/4-20/5

Αν  είσαι Ταύρος, είναι μια πολύ καλή ημέρα η σημερινή για εσένα και αυτό φαίνεται και στη διάθεσή σου, που θα είναι πολύ αισιόδοξη. Η δημιουργικότητά σου αλλά και η δυναμική σου στάση, θα σε βοηθήσουν να βρεις τους κατάλληλους τρόπους για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και να υλοποιήσεις τις ιδέες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, χρειάζεται λίγη προσπάθεια για να επανέλθει η σχέση σου στο σημείο που επιθυμείς. Μην ξεχνάς ότι είναι και στο δικό σου χέρι να φτιάξεις το κλίμα και να ξεπεράσεις τα προβλήματα, που έχουν δημιουργηθεί. Πάρε σήμερα την απόφαση να βελτιώσεις την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν  παραμένεις αδέσμευτος, σήμερα η επικοινωνία με τους γύρω σου είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις, για να πλησιάσεις το πρόσωπο που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, κινδυνεύεις να αποδιοργανωθείς και να αφήσεις πίσω αρκετές υποχρεώσεις. Γι’ αυτό δείξε την απαραίτητη σοβαρότητα και δούλεψε ομαδικά με τους συνεργάτες σου, ώστε να τελειώνεις με όσα περισσότερα μπορείς. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι σε μια δύσκολη φάση. Προσπάθησε να μαζέψεις όσο περισσότερο γίνεται τα έξοδά σου.





Δίδυμοι
21/5-21/6 

Η σημερινή μέρα ευνοεί τη δυναμική σου στάση, αγαπητέ Δίδυμε, απέναντι στις καταστάσεις και σε οδηγεί σε επιτυχημένες αποφάσεις. Με την ενεργητικότητα αλλά και την αυτοπεποίθηση που έχεις σήμερα, θα καταφέρεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις σε πολλά ζητήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, μπορεί να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν καταφέρεις να ηρεμήσεις και αφήσεις μακριά από τη σχέση σου όλη την πίεση και τα προβλήματα, που σου προκαλεί η δουλειά σου. Κι αν έχεις ακόμη την μοναξιά στην αγκαλιά σου, ο ερωτισμός σου σήμερα είναι αυξημένος και, με τις κατάλληλες κινήσεις, θα έχεις τις κατακτήσεις που επιθυμείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί θα σου γίνουν προτάσεις που χρειάζονται αρκετή σκέψη και ώριμη αντιμετώπιση, ώστε να μην παρασυρθείς. Μη βιαστείς σε καμία περίπτωση να απαντήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης είναι σε μια δύσκολη φάση, αφού κάποια λάθη του παρελθόντος σε κυνηγούν ακόμα. Κάνε ό,τι μπορείς για να διορθώσεις αυτές τις καταστάσεις.




Καρκίνος
22/6-22/7

Αν είσαι Καρκίνος, η στασιμότητα και οι καθυστερήσεις σε διάφορα θέματα τελειώνουν σήμερα και αυτό σε κάνει να βλέπεις πιο αισιόδοξα το μέλλον. Με λίγο προγραμματισμό, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην υποκύψεις στην πίεση που σε κυριεύει και σε οδηγεί σε βιαστικές αποφάσεις. Χρησιμοποίησε όσο περισσότερο μπορείς τον ορθολογισμό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η διάθεσή σου δεν είναι η καλύτερη, αγαπητέ Καρκίνε, αλλά ίσως είναι μια καλή στιγμή να δεις όσα συμβαίνουν στη σχέση σου και σε προβληματίζουν και από την πλευρά του συντρόφου σου. Θα διαπιστώσεις ότι έχεις κι εσύ ευθύνη. Εσύ που αναζητάς τον έρωτα και έχεις κάνει τώρα τελευταία μία αξιόλογη γνωριμία, να θυμάσαι πως οι συνθήκες σήμερα ενισχύουν τη γοητεία σου και μπορείς να κάνεις την πρώτη κίνηση προς στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, θα υπάρξουν σήμερα στιγμές έντασης και εκνευρισμού και πρέπει να βρεις την ψυχραιμία και τη σοβαρότητα να μην ξεφύγεις, γιατί έτσι θα καταστρέψεις και τις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πηγαίνουν λίγο καλύτερα και με ένα καλό πρόγραμμα, θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο.



Λέων
23/7-23/8

Καλό είναι σήμερα να ανασκουμπωθείς, αγαπητέ Λέων, να ανασυνταχθείς και να δεις με ωριμότητα και σοβαρότητα τις υποχρεώσεις σου. Αν νιώθεις ότι έχεις πολλά να κάνεις, είναι επειδή έχεις αφήσει πολλές εκκρεμότητες, αναβάλλοντας συνεχώς τις λύσεις τους. Ευτυχώς το πείσμα σου θα σε βοηθήσει σήμερα να λύσεις τα θέματά σου. Γενικά η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή και θα βρεις πολλούς συμπαραστάτες στις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, είναι κατάλληλη μέρα για να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και να προσπαθήσεις να καλύψεις το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, η τύχη θα είναι στο πλευρό σου και θα φέρει δίπλα σου φλερτ και νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, θα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν. Μην παρασυρθείς και πάρεις βιαστικές αποφάσεις γιατί τα ρίσκα, ειδικά στον οικονομικό τομέα, δεν θα σου βγουν σε καλό.




Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή μέρα θα σου φέρει ειδήσεις, αγαπητέ Παρθένε, που θα σε αναστατώσουν και θα σε προβληματίσουν. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αποσυντονιστείς, γιατί θα χάσεις το πρόγραμμά σου και θα μείνουν πίσω αρκετές υποχρεώσεις, που πρέπει να τελειώνουν. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις, μίλησε με τους δικούς σου ανθρώπους και ζήτα τη βοήθειά τους. Είναι εκεί, για να σου την προσφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, τα νεύρα σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη την ψυχραιμία σου, για να μην δημιουργήσεις πρόβλημα με το σύντροφό σου. Με την κακή σου διάθεση ενδέχεται να δημιουργήσεις ζητήματα, εκεί που δεν υπάρχει λόγος. Αν πάλι είσαι μόνος, μην αγχώνεσαι και απόλαυσε την παρέα των φίλων σου. Δεν είναι δύσκολο να γοητεύσεις σήμερα όποιον σε πλησιάσει. Γ

Επαγγελματικές Προβλέψεις
 Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις κάποια σχέδια, που έχεις κάνει εδώ και καιρό. Είναι μια καλή μέρα για να τελειώνεις με ορισμένες υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω, για να κινηθείς πιο σίγουρος από εδώ και πέρα. Ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και με λίγη προσοχή, θα πάνε ακόμα καλύτερα.




Ζυγός
23/9-22/10

Μια πολύ καλή μέρα είναι η σημερινή για εσένα, φίλε Ζυγέ, με ευχάριστες ειδήσεις και εξελίξεις, που θα σου δώσουν την ώθηση να προχωρήσεις ανενόχλητος στα σχέδιά σου. Βέβαια, με τη δική σου ιδιοσυγκρασία, υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείς και μέσα στον ενθουσιασμό σου να κάνεις επιπόλαιες κινήσεις, που θα σου στοιχίσουν. Γι’ αυτό δείξε ψυχραιμία και όχι βιασύνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις με τον σύντροφό σου, γιατί είσαι αρκετά πιεσμένος και ρισκάρεις να δημιουργήσεις ρήξεις, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να προστατέψεις τη σχέση σου από τα προβλήματά σου, για να μην βρεθείς μόνος σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου, γιατί η σημερινή μέρα κρύβει γνωριμίες και έρωτες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ζυγός, είναι σε ένα καλό σημείο και οι προσπάθειες που έχεις κάνει, σου δίνουν στιγμές ικανοποίησης και αναγνώρισης. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή. Μην κλείσεις σήμερα σημαντικές συμφωνίες και σκέψου καλά, πριν δεχτείς κάποιες συνεργασίες με οικονομικό αντίκτυπο.




Σκορπιός
23/10-22/11

Αν  είσαι Σκορπιός, η σημερινή Δευτέρα σε βάζει στη διαδικασία να κάνεις μια νέα αρχή, σε πολλούς τομείς, που μέχρι τώρα σε απασχολούσαν. Άλλωστε, το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τη δυναμικότητα να πάρεις δραστικές αποφάσεις, που αφορούν στις συνήθειες, τις παρέες σου, ακόμα και τις συμπεριφορές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, χρειάζεται η δική σου προσπάθεια για να πάνε καλύτερα τα πράγματα μέσα στη σχέση σου. Μην αποφεύγεις να μιλήσεις, επειδή φοβάσαι τη ρήξη με το σύντροφό σου, γιατί έτσι γίνεται πιο μεγάλο το χάσμα ανάμεσά σας. Αν ακόμη έχεις την μοναξιά στην αγκαλιά σου, είναι καιρός να κάνεις κι εσύ τις κατάλληλες κινήσεις και να μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ, σήμερα τα πράγματα εξελίσσονται όπως ακριβώς θέλεις και πολλές από τις αλλαγές που ετοιμάζεσαι να κάνεις, θα βγουν προς όφελός σου. Ακόμα και τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και, αν συνεχίσεις να προσέχεις, θα πάνε ακόμα καλύτερα. Απόφυγε με κάθε τρόπο τα άσκοπα έξοδα.




Τοξότης
23/11-21/12

Αγαπητέ Τοξότη, οι εξελίξεις γύρω σου τρέχουν πολύ γρήγορα και εσύ παρατηρείς κάποια στασιμότητα. Αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Θα επικρατήσει μεγάλος προβληματισμός, για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα σήμερα, φίλε Τοξότη, θα σε δοκιμάσουν και θα απαιτήσουν από εσένα να επιδείξεις ωριμότητα και σύνεση. Μην αποδεχτείς μία πρόταση από άτομο του παρελθόντος, όσο κι αν το θέλεις, γιατί θα προκληθούν θέματα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Εσύ που έχεις συντροφιά σου την μοναξιά, μην απελπίζεσαι …και μην λυπάσαι, γιατί σύντομα θα συναντήσεις το άτομο που ονειρεύεσαι. Το νου σου λοιπόν, για να το υποδεχτείς!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, στον τομέα της εργασίας θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην νευριάζεις, με πράγματα που έχεις τη δυνατότητα να τα λύσεις πολύ εύκολα. Προσπάθησε να αποφύγεις κινήσεις στα οικονομικά που μπορεί να περιέχουν ρίσκο, για να μη βγεις έξω από τον προϋπολογισμό σου.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες, να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου αυτήν την Δευτέρα, αγαπητέ Αιγόκερε. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και φρόντισε να είσαι απόλυτα σίγουρος για τις ενέργειές σου. Θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν τόσο, ώστε θα απαλλαγείς από το άγχος που έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, είναι αρκετά ικανοποιητικά σήμερα και θα νιώθεις την αγάπη του συντρόφου σου σε έντονο βαθμό. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, έχετε την υποστήριξη της Σελήνης από τη φιλική σας Παρθένο και μπορείτε να κάνετε αποφασιστικές κινήσεις, για να γοητεύσετε αυτόν ή αυτήν που θέλετε ταίρι σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Αιγόκερε, έχεις τη δυνατότητα να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις στο χώρο της δουλειάς σου, και αυτή σου η ικανότητα σε γεμίζει χαρά και ασφάλεια. Βέβαια, μην ξεχνάς να ευχαριστήσεις και όλους όσους σε βοηθούν για να το επιτύχεις. Μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.




Υδροχόος
20/1-19/2

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, φίλε Υδροχόε. Πρέπει να ανασκουμπωθείς, για να μπορέσεις να φέρεις κάποια θέματα εις πέρας. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό. Μπορεί να μην έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς, αλλά να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα πάρεις αυτά που σου αξίζουν, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να αναβληθούν για αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε θα έχεις κάποιες πολύ καλές ιδέες, για να κάνεις την σχέση σου καλύτερη και θα δώσεις και πολύ μεγάλη χαρά και στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι σπουδαίο στη ζωή σου, με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους, μπορείς να σαγηνεύσεις όποιον ή όποια θέλεις. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες σου να πάνε χαμένες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, η ένταση και ο μεγάλος φόρτος που έχεις στα επαγγελματικά σου μπορούν να μειωθούν, αν οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου και δεν είσαι αφηρημένος. Καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εκνευρίσουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις βάλει. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα.




Ιχθείς
20/2,20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές και να βελτιώσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Για να το επιτύχεις, πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα και μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Μόνο φρόντισε όλα να τα κάνεις με κάποιο μέτρο, για να αποφύγεις την υπερβολική κούραση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, η αισθηματική σου ζωή μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη από ό,τι είναι, αρκεί να κουνήσεις και εσύ λίγο το δαχτυλάκι σου και να μην επαναπαύεσαι σε όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα. Η αγάπη θέλει συντήρηση και πρέπει συνεχώς να είσαι σε επιφυλακή, αυτό μην το ξεχνάς!!! Εσύ που είσαι αδέσμευτος, να περιμένεις μία εκδήλωση ενδιαφέροντος από ένα φιλικό σου πρόσωπο. Αν δεν είσαι βέβαιος ότι νιώθεις το ίδιο, μην προχωρήσεις μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Οι αντιξοότητες που υπήρχαν στα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ, σήμερα αρχίζουν να υποχωρούν αισθητά και οι κόποι και οι προσπάθειές σου τώρα ανταμείβονται. Απόφυγε όμως νέες συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα, αν είσαι φειδωλός στις κινήσεις σου.


Πηγή: myastro.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger