Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αυτη η γυναικα ευθυνεται για το χωρισμο του Τζιμπριλ Σισε (σεξι φωτος)

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012



Ο χωρισμός του Τζιμπρίλ Σισέ με την -εδώ και επτά χρόνια σύζυγό του- Τζούντ Λίτλερ είναι πλέον επίσημος, καταγεγραμμένος και επιβεβαιωμένος. Αυτό που ψάχνουν να βρουν είναι αν το γιατί, έχει να κάνει (και) με την παρουσία τρίτου προσώπου.

Μπορεί και τα δυο μέλη του πρώην ζεύγους Σισέ να αρνούνται ότι έχουν παράλληλες σχέσεις (κάτι λογικό, αφού υπάρχουν παιδιά στην μέση), αλλά οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στη Βρετανία δείχνουν τον μεν Τζιμπρίλ μαζί με το καυτό μοντέλο Ρόζι Ροφ και την δε Τζούντ με τον Βρετανό ηθοποιό Ρίκι Γουάιτλ.

Όλα αυτά σύμφωνα με δημοσιεύμα της Real News που επαναφέρει το θέμα που είχε προκύψει πριν από λίγο καιρό όταν κυκλοφόρησαν φωτό του Σισέ μαζί με την Ρόζι στο Μαϊάμι. Σε μια από τις οποίες μάλιστα φαίνεται να πίνει κοκτέιλ από το ποτήρι της, αναφέρει το iefimerida.gr

Η ίδια η Ρόζι, που έρχεται ξανά στην επικαιρότητα μετά την είδηση για το διαζύγιο ως πιθανή αιτία του, είναι μια 23χρονη πρώην αθλήτρια του βόλεϊ με έφεση στις γυμνές φωτογραφήσεις και μεγάλο ατού τους γλουτούς της.







«Με χτυπουσε συχνα ο πατερας μου», αποκαλυψε ο Σβαρτσενεγκερ στον Αλιαγα


Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Αλιάγα. Εκεί που μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και την σημασία της σκληρής δουλειάς.
«Δεν ήμουν ευτυχισμένος στην παιδική μου ηλικία. Μεγάλωσα με δύσκολο τρόπο. Ο πατέρας μου με χτυπούσε συχνά». Αυτό δήλωσε ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας στον δημοφιλή Έλληνα παρουσιαστή.
Προσθέτοντας πως «Ήμουν πάντα πολύ φιλόδοξος. Είχα μεγάλα όνειρα για μένα. Ήθελα πολύ να ξεφύγω από τη νοοτροπία του χωριού που μεγάλωσα. Όταν είδα τις εικόνες των αστέρων του Χόλιγουντ, αποφάσισα να φύγω από την Αυστρία».
Συγκεκριμένα όσον αφορά το πως πέτυχε τους στόχους τους, ο Άρνολντ είπε «Αν δουλέψεις πολύ, μπορείς να καταφέρεις πολλά».

http://www.iefimerida.gr

Η Imogen Thomas με τα εσωρουχα της σε τηλεοπτικη σειρα για... 30 δευτερολεπτα

Η Imogen Thomas έχει συνηθίσει να βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες.

Συμμετείχε στο Big Brother, ενώ εμφανίστηκε ως γκεστ και σε μία σαπουνόπερα στην Ουαλία.

Τώρα, έρχεται να προσθέσει έναν ακόμα ρόλο στο βιογραφικό της. Φορώντας μόνο τα εσώρουχά της, εμφανίστηκε στη βρετανική τηλεοπτική σειρά Shameless, για... μόλις 30 δευτερόλεπτα!

Η 29χρονη ενθουσιάστηκε πολύ με αυτή την ευκαιρία, που το διαφήμισε και στον λογαριασμό της στο twitter, υπενθυμίζοντας συνεχώς στους θαυμαστές της να συντονιστούν μπροστά από τον τηλεοπτικό τους δέκτη.

Η εμφάνισή της διήρκεσε μόνο μισό λεπτό, ενώ δεν είπε ούτε μία ατάκα!



http://www.kamikaze.gr

Σεξ: Τελικα οι γυναικες σκεφτονται διαφορετικα απο τους αντρες η μηπως οχι;

Λένε ότι οι γυναίκες είναι από την Αφροδίτη και οι άντρες από τον Άρη. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, όταν πρόκειται για το σεξ, τα δυο φύλα μάλλον σκέφτονται διαφορετικά. Διάβασε τι ισχυρίζονται οι επιστήμονες.


Οι γυναίκες νιώθουν κάτι για τον άλλο πριν κάνουν σεξ

Όσο στερεοτυπικό κι αν ακούγεται, οι περισσότερες γυναίκες έχουν την ανάγκη να νιώσουν ασφάλεια πριν κάνουν σεξ με κάποιον (αν και αυτό σιγά-σιγά αρχίζει να αλλάζει). Κι αυτό γιατί από πολύ μικρή ηλικία μαθαίνουν να βάζουν την αγάπη πάνω από το σεξ και περιμένουν να έρθει στη ζωή τους κάποιος που θα τις αγαπάει, θα τις προστατεύει και θα τους δίνει και όλα όσα χρειάζονται (ναι, ναι και λεφτά). Αυτό το παραμυθάκι κανείς δεν το λέει στα αγοράκια και έτσι ζουν σε μια άλλη πραγματικότητα, όπου μαθαίνουν να μην περιμένουν κάτι μετά από το σεξ.



Οι γυναίκες μετά από έναν καυγά έχουν όρεξη να μιλήσουν

Οι περισσότερες γυναίκες μετά από έναν καυγά έχουν την ανάγκηνα μιλήσουν για να λύσουν τις διαφορές τους πριν αφεθούν και πάλι στις σεξουαλικές τους επιθυμίες. Οι άντρες από την άλλη συνήθως δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Ίσα-ίσα βρίσκουν πιο συναρπαστικό το σεξ μετά από έναν τσακωμό.


Οι άντρες το μόνο που χρειάζονται είναι οι ορμόνες τους
Οι άντρες είναι λιγότερο περίπλοκοι όταν πρόκειται για το σεξουαλικό τους ένστικτο. Νωρίς το πρωί έχουν περισσότερη όρεξη για σεξ, επειδή εκείνη την ώρα τα επίπεδα της τεστοστερόνης τους είναι πιο αυξημένα. Η γυναικεία σεξουαλικότητα πάλι είναι πιο ευέλικτη. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η libido των γυναικών δεν κορυφώνεται κάποια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας.

Οι γυναίκες σκέφτονται συχνά το σεξ αλλά οι άντρες συχνότερα
Κατά μέσο όρο οι γυναίκες σκέφτονται δέκα φορές την ημέρα το σεξ, ενώ οι άντρες κατά μέσο όρο 19, λέει πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου της Indiana (καλά, υπάρχουν και εξαιρέσεις). Από τη σκέψη στην πράξη πάντως υπάρχει διαφορά.


Κριστεν Στιουαρτ: Ολογυμνη στο δρομο



Αυτό το κορίτσι φαίνεται πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να πετάξει τα ρούχα της και το κάνει όποτε το απαιτήσουν οι περιστάσεις. Ο λόγος για την Κρίστεν Στιούαρτ, πρωταγωνίστρια του Twilight που εμφανίζεται γυμνή στη νέα της ταινία «On The Road». Μάλιστα σε μία άκρως αποκαλυπτική σκηνή, η 22χρονη ηθοποιός έχει ξαπλώσει άνετα σε ένα κρεβάτι, εντελώς γυμνή και με ένα σέξι χαμόγελο αποτυπωμένο στα χείλη. 


Όπως έχει πει η ίδια αρχικά δεν πήρε με καλό μάτι το ότι θα έπρεπε να αποδεσμευτεί από τα ρούχα της για την... τέχνη αλλά τελικά είδε ότι δεν είναι και κάτι φοβερό. Σε μία άλλη σκηνή, η «άτακτη» Kristen που τον τελευταίο καιρό όλοι ασχολούνται με την απιστία της που της στοίχισε τη σχέση της με τον Robert Pattinson, κάθεται τόπλες μέσα στο αυτοκίνητο δίπλα στον συμπρωταγωνιστή της Sam Riley.


http://www.lykavitos.gr

ΔΕΙΤΕ: Τσιτσιδη περιπτερου... η νεα πoρνοσταρ της Sirina !!!




Όλα ξεκίνησαν σε ένα περίπτερο.... Για την ακρίβεια στο περίπτερο του πατέρα της Σάνι, όπου εργάζεται και αυτή. Οι πελάτες την λατρεύουν, αφού συνηθίζει να εργάζεται στο περίπτερο, χωρίς να φορά τα εσώρουχά της. 

Ο χρόνος που είχε η 19χρονη ΕλληνοΟυγγαρέζα (ο πατέρας της είναι Έλληνας και η μητέρα της κατάγεται από την Ουγγαρία), στην διάθεσή της ήταν άφθονος και με τον καιρό άρχισε να γίνεται φανατική αναγνώστρια του περιοδικού Sirina! 

Έπειτα από λίγο καιρό, η Σάνι αποφάσισε πως ήθελε να γίνει πoρνοστάρ! Έτσι, συντομα θα απολαύσετε την 19χρονη καλλονή σε επόμενη παραγωγή της εταιρίας...


http://www.aniwthoi.net

Ανανεωμενη και εντυπωσιακη η Πινκ


Ένας χρόνος πέρασε περίπου από τότε που έγινε μητέρα και η Πινκ δείχνει στο video clip του «Try» ότι είναι στη καλύτερή της φόρμα.
Μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια να κάνει εκκεντρικές εμφανίσεις και περίεργα video. Και αυτό δεν άλλαξε ούτε τώρα που, έγινε μητέρα. Ο λόγος για την Πινκ, η οποία πριν από λίγες εβδομάδες επέστρεψε με το νέο της δίσκο «The truth about love» και φαίνεται ότι διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της. Έχοντας ξαναβρεί τη φόρμα της, η 33χρονη ποπ σταρ παρουσίασε το νέο της video clip, για το κομμάτι «Try» και εντυπωσίασε, τόσο με το σώμα της, όσο και με τις χορευτικές της φιγούρες.
Το σίγουρο είναι πως αν σταματήσει κάποτε να τα πηγαίνει καλά στο τραγούδι, θα μπορεί άνετα να δοκιμάσει τη τύχη της στο «Dancing with the stars». Δείτε το video…



http://www.pkool.gr

Μεταραπηκα σε κανιβαλο για να επιβιωσω



Συγκλονιστική εξομολόγηση: ''Έφαγα το φίλο μου για να επιβιώσω''


Συμπληρώνονται σαράντα χρόνια από το αεροπορικό δυστύχημα στις Άνδεις που συγκλόνισε τον κόσμο 
και άλλαξε τις ζωές των 16 ανθρώπων που κατάφεραν να επιβιώσουν, κάνοντας ακραίες επιλογές.

Η πτήση 571 της Uruguayan Air Force απογειώθηκε από το Μοντεβιδέο στις 12 Οκτωβρίου του 1972 με προορισμό το Σαντιάγο. Ο καιρός επιδεινώθηκε και έτσι ο κυβερνήτης του αεροπλάνου επέλεξε να προσγειωθεί στην πόλη της Αργεντινής, Μεντόζα, στους πρόποδες των Άνδεων. Χωρίς να έχουν βελτιωθεί οι καιρικές συνθήκες αποφάσισαν απογειωθούν εκ νέου.

Πάνω από τη Χιλή το αεροπλάνο αντιμετώπισε πρόβλημα, έχασε ύψος 200 μέτρα, προσέκρουσε σε βουνό, έχασε τμήμα της ουράς του, συνετρίβη στο χιόνι και τότε άρχισε ο πραγματικός εφιάλτης. Δώδεκα από τους επιβαίνοντες σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ τρεις ακόμα υπέκυψαν στα τραύματά τους την πρώτη νύχτα.

Ο Δρ Roberto Canessa ήταν ανάμεσα στους 16 επιζώντες και θυμάται έντονα όλα όσα συνέβησαν τις 72 ημέρες που έμειναν καθηλωμένοι στις Άνδεις.

''Μετατράπηκα σε κανίβαλο''

Σήμερα, ο ίδιος αφιερώνει τη ζωή του στους άλλους, αλλά δεν έχει ξεχάσει ποτέ τη στιγμή που το αίσθημα της επιβίωσης τον μετέτρεψε σε κανίβαλο, καθώς για να κρατηθεί στη ζωή έφαγε τη σάρκα των νεκρών συνεπιβατών του.

''Ήταν απεχθές. Μέσα από τα μάτια της πολιτισμένης κοινωνίας μας, ήταν μια αηδιαστική απόφαση. Με αξιοπρέπεια μηδέν, αναγκαστήκαμε να φάμε τους φίλους μας για να επιβιώσουμε'' δηλώνει ο Canessa στη Sun.

Οι συνθήκες ήταν αντίξοες, το κρύο τσουχτερό, το φαγητό λιγοστό και η μοναδική σύνδεσή τους με τον κόσμο, ένα ραδιόφωνο, τους απογοήτευε συνεχώς, καθώς από τα δελτία ειδήσεων μάθαιναν πως η αναζήτησή τους έχει σταματήσει.

Έκαναν κάτι φρικτό, αλλά έπρεπε να παλέψουν για τη ζωή τους και τα κατάφεραν. Ο Roberto Canessa και ο Fernando Parado περπάτησαν 70 χιλιόμετρα για να αναζητήσουν βοήθεια. Βρήκαν έναν χιλιανό αγρότη, ο οποίος κάλεσε τα σωστικά συνεργεία που τελικά περισυνέλεξαν τους επιζώντες με ελικόπτερο στις 22 Δεκεμβρίου.

Έπειτα από 40 χρόνια, 11 από τους επιζώντες εξακολουθούν να δίνουν διαλέξεις με θέμα τη δοκιμασία τους.



Πηγή: http://www.zoomblog.org/2012/10/blog-post_7687.html#ixzz29MGQpcJB


Αφιερωμενο σε οσους δεν αντεχουν αλλα μαθηματικα. φυσικη κ.τ.λ.


Πιστεύω όσοι πέτυχαν μπροστά τους έναν τέτοιο τύπο έστω και μια φορά στην ζωή τους, είχαν αυτή την απορία.



ΠΗΓΗ: pinnokio.gr

Οταν η σχεση ειναι καλη, αλλα το σεξ κακο. Τι κανεις;



Κι ενώ όλα στη σχέση είναι υπέροχα, ταιριάζετε απόλυτα οι δυο σας, στο σεξ τα πράγματα δεν είναι καλά. Τι κάνεις;
Είναι τόσο γλυκός. Ταιριάζετε απόλυτα. Έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα, την ίδια αίσθηση χιούμορ. Η σχέση σας είναι υπέροχη. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Υπάρχει αλληλοσεβασμός, αλληλοεκτίμηση. Εμπιστοσύνη, αγάπη, ασφάλεια. Στο σεξ όμως τα πράγματα είναι χάλια... Δεν τα βρίσκετε στο κρεβάτι κι αυτό δεν είναι η υποψία σου πια. Είσαι σίγουρη. Δεν σε ικανοποιεί. Σε ικανοποιεί όμως σε όλους τους άλλους τομείς. Έχεις φρικάρει όμως. Τι να κάνεις;
Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη δεν μασάει τα λόγια της... “Επειδή είμαστε σώμα και πνεύμα έτσι και η σχέση δεν μπορεί να είναι μόνο πλατωνική (δηλαδή μόνο ρομαντική, μόνο πνεύμα). Πρέπει να είναι και γήινη και σαρκική, άρα και ερωτική-σεξουαλική. Αν λοιπόν δεν τα πηγαίνουμε καλά στο σεξ αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μια καλή σχέση, έχουμε μια σχέση μισή. Τότε ο σύντροφός σου είναι φίλος, δεν είναι ο αγαπημένος σου. Ο αγαπημένος έχει όλο το πακέτο και η σχέση πρέπει να έχει όλο το πακέτο”.
Αιτία χωρισμού;
Όταν το σεξ μαζί του είναι απαίσιο ή ανύπαρκτο ή οτιδήποτε πιστοποιεί ότι η σεξουαλική σας ζωή δεν είναι καλή, τι κάνεις; Είναι λόγος αρκετός ακόμα και για να χωρίσεις; 

“Είναι λόγος να το παλέψουμε και να προσπαθήσουμε. Αν δεν τα καταφέρνουμε καλό είναι να ζητήσουμε βοήθεια ειδικού, να το συζητήσουμε πάρα πολύ και να το προσπαθήσουμε μεταξύ μας ακόμα και πριν πάμε στον ειδικό. Ή να πάμε πρώτα στον ειδικά και να εφαρμόσουμε τις συμβουλές του. Αν το προσπαθήσουμε και δεν τα καταφέρουμε πρέπει να είμαστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί και να καταλάβουμε ότι δεν έχουμε βρει το πραγματικά άλλο μας μισό. Γιατί με το άλλο μας μισό, δηλαδή με την ιδανική για εμάς σχέση, ταιριάζουμε παντού” διευκρινίζει η ψυχολόγος.
Όπως κατάλαβες λοιπόν το σεξ είναι ένα βασικό κομμάτι της σχέσης από το οποίο ναι, εξαρτάται τελικά η ισορροπία της.
Όταν συμβαίνει το αντίθετο!
Όταν δηλαδή τίποτα δεν είναι σωστό, αλλά το σεξ είναι συγκλονιστικό. Όταν δεν καταφέρνετε να επικοινωνήσετε, όταν όλες οι λέξεις σας καταλήγουν σε καυγά, όταν η σχέση είναι χωρίς αμφιβολία προβληματική, αλλά η ερωτική σας ζωή πραγματικά είναι γεμάτη πάθος. Τότε τι γίνεται;
“Επειδή έχουμε λογική και συναίσθημα, γιατί είμαστε άνθρωποι και δεν είμαστε μόνο σάρκα, ούτε μόνο ένστικτα και ορμές για να αναπαραχθούμε και να διαιωνίσουμε το είδος, αν δεν υπάρχει συναίσθημα, αμοιβαία κατανόηση, αν δεν επικοινωνούμε παντού και επικοινωνούμε μόνο στο κρεβάτι, τότε θα πρέπει να το δούμε σαν ένα one night stand και τίποτα περισσότερο. Φυσικά, δεν μπορούμε να κρατήσουμε και κάτι τέτοιο. Δηλαδή δεν γίνεται να μην μπορώ να συνεννοηθώ με τον άλλον, να μην μπορούμε να μοιραστούμε μια ταινία, μια συναυλία, ένα βιβλίο, μια κουβέντα, μια εκδρομή, μια έξοδο γιατί δεν ταιριάζουμε πουθενά και να λέμε: εντάξει, αφού κάνουμε καλό σεξ!” τονίζει η κ.Μαυράκη.

http://www.tlife.gr

ΔΕΙΤΕ: Το «Καλαμαρι βαμπιρ» – Ενα μυστηριο πλασμα του ωκεανου!



Το ολοκληρωμένο όνομα που του δόθηκε από τους βιολόγους είναι «καλαμάρι βαμπίρ από την κόλαση» (Vampyroteuthis infernalis), εξαιτίας του παράξενου σχήματός του αλλά και της διαβίωσής του στα σκοτεινά βάθη της θάλασσας. 

Μια νέα ανακάλυψη, όμως, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα, καθώς το καλαμάρι αυτό μόνο «βαμπίρ» δεν είναι, αφού αρνείται… πεισματικά να σκοτώσει το θήραμά του και τρέφεται αποκλειστικά και μόνο με νεκρά πλάσματα της θάλασσας.

Από τη μελέτη του στομάχου του, οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το εν λόγω είδος συλλέγει οργανικά υπολείμματα που βυθίζονται κάτω από την επιφάνεια του νερού, στη βαθιά θάλασσα όπου ζει. Σε αντίθεση με τους στενούς συγγενείς του -τα χταπόδια και τα καλαμάρια, τα οποία τρώνε ζωντανό το θήραμά τους-, το «καλαμάρι βαμπίρ» χρησιμοποιεί δύο νηματώδεις ίνες που υπάρχουν στο σώμα του για να συλλάβει την τροφή του.

«Είναι ένα… ζωντανό απολίθωμα το οποίο έχει και μία επιπλέον ικανότητα που δεν συναντάται σε κανένα άλλο πλάσμα: όταν απειλείται βγάζει όλα τα εσωτερικά του όργανα προς τα έξω, τρομοκρατώντας με τον τρόπο αυτό τους θηρευτές του», αναφέρει ο Bruce Robison από το Bay Aquarium στο Μοντερέι.




ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ Με προκλητικη εμφανιση σαγηνευσε τους ανδρες


Η εμφάνιση της τραγουδίστριας που έκανε τους θαμώνες ενός ολόκληρου νυχτερινού κέντρου, αντί να προσέξουν την Πέγκυ Ζήνα που είχε την πρεμιέρα της, να στρέφουν τα βλέμματα τους επάνω της και κυρίως στη γυμνή της κοιλιά.
Καταλάβατε ποια είναι η αοιδός που ήταν προσκεκλημένη εκείνο το βράδυ;
Η ξανθιά ερμηνεύτρια Αμαρυλλίς!



Γιατι ο αρσενικος εγκεφαλος «βλεπει» διαφορετικα απο τον θηλυκο


Σύμφωνα με μία νέα έρευνα από το City University of New York, η οποία δημοσιεύτηκε στο ανοικτής πρόσβασης online περιοδικό Biology of Sex Differences του BioMed Central, οι άντρες και οι γυναίκες χρησιμοποιούν με διαφορετικό τρόπο το οπτικό κέντρο του εγκεφάλου τους.
Ειδικοί επισημαίνουν πως οι γυναίκες είναι καλύτερες στο να διακρίνουν χρώματα, ενώ οι άντρες είναι περισσότερο ευαίσθητοι στο να αντιλαμβάνονται αδιόρατες λεπτομέρειες και στιγμιαία ερεθίσματα.
Σύμφωνα με την έρευνα, στον ανδρικό εγκεφαλικό φλοιό, και πιο συγκεκριμένα στον οπτικό φλοιό, παρατηρήθηκε μεγάλη συγκέντρωση υποδοχέων ανδρογόνων (ανδρικής ορμόνης), η οποία ευθύνεται για την επεξεργασία των εικόνων.
Οι άνδρες έχουν περισσότερους νευρώνες στον οπτικό φλοιό απ' ό,τι οι γυναίκες, επειδή ακριβώς, κατά την εμβρυογένεση, υπεύθυνα για την ανάπτυξη αυτών των νευρώνων είναι τα ανδρογόνα.
Οι ειδικοί ερευνητές εξέτασαν άτομα και των δύο φύλων άνω των 16 ετών, υπό την προϋπόθεση ότι, για να συμμετάσχουν, έπρεπε να έχουν κανονική χρωματική και όχι μόνο όραση.
Αυτό που παρατήρησαν ήταν ότι, σε σύγκριση με τις γυναίκες, οι άνδρες χρειάζονταν ελαφρώς μεγαλύτερο μήκος κύματος προκειμένου να αντιληφθούν τις χρωματικές ποιότητες, τους τόνους και τις αποχρώσεις.
Όπως συμβαίνει και στις άλλες αισθήσεις, όπως η ακοή και το οσφρητικό σύστημα, έτσι και στην όραση υπάρχουν σαφείς διαφορές μεταξύ των φύλων, οι οποίες οδηγούν τους ερευνητές στο γενικό συμπέρασμα ότι οι νευρώνες στον εγκεφαλικό φλοιό που ορίζουν την οπτική ικανότητα διαμορφώνονται κατά την εμβρυογένεση. Σε αυτή τη διαδικασία μείζων ρόλο παίζει η τεστοστερόνη, η μεγαλύτερη ή μικρότερη συγκέντρωση της οποίας οδηγεί σε διαφορετικές συνδέσεις στους άνδρες και στις γυναίκες.

Πηγή: Medical News Today


http://www.iefimerida.gr


Τους απαγορευσαν την εισοδο σε εστιατοριο γιατι... ετρωγαν πολυ!


Κι όμως ένα εστιατόριο απαγόρευσε την είσοδο σε δύο άνδρες επειδή έτρωγαν πολύ και δεν άφηναν φιλοδώρημα!


Υπάρχει όριο στο (ξανα)γέμισμα του πιάτου στα εστιατόρια με μπουφέ; Και όμως υπάρχει. Εστιατόριο στη Βρετανία, που φημίζεται για την απεριόριστη πρόσβαση στον μπουφέ του, απαγόρευσε για πάντα την είσοδο σε δύο φίλους.



Ο Άντι Μάιλς και ο Τζορτζ Ντάλμον από το Μπράιτον δεν θα μπορέσουν να ξαναπατήσουν το πόδι τους στο εστιατόριο με ασιατική κουζίνα Gobi, επειδή έτρωγαν πάρα πολύ.



Ο διευθυντής του εστιατορίου κατηγόρησε τους δύο άνδρες ότι συστηματικά έτρωγαν από πέντε πιάτα ο καθένας και δεν άφησαν φιλοδώρημα ούτε μια φορά επί δύο χρόνια. Έτρωγαν, λέει, τόσο πολύ, που δεν έμενε φαγητό για τους υπόλοιπους πελάτες.


Οι δύο φίλοι απάντησαν πως δεν έτρωγαν πολύ, αλλά τα πιάτα του εστιατορίου ήταν πολύ μικρά. Επίσης, είπαν ότι το εστιατόριο θα έπρεπε να τους ευχαριστεί για τη διαφήμιση που του έκαναν.


Τατιανα Στεφανιδου: Η φημολογουμενη καταθλιψη και η διατροφη της!


Εδώ και αρκετό καιρό τα δημοσιεύματα σχετικά με την Τατιάνα. Τα περισσότερα ...ανώνυμα. Κάποια που ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας, κάποια με στοιχεία αληθινά κάποια συκοφαντικά. Το σίγουρο είναι πώς όλη αυτή η extra πίεση απο τα δημοσιεύματα έχει επηρεάσει την παρουσιάστρια.
 Λίγο η πίεση της καθημερινότητας με τα νούμερα, λίγο οι υποχρεώσεις ως μάνα και σύζυγός έχουν φέρει το φιλαράκι μου σε ζόρικη θέση. Πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον της παρουσιάστριας κάνουν λόγο για άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία και βρίσκεται και πως η κατάθλιψη έχει εισβάλει στη ζωή της. Εγώ δε θα μπω στην ουσία των όποιων προβλημάτων της Τατιάνας καθ΄ότι μη επαΐων. Άλλωστε δεν έχει ανάγκη η ίδια ούτε απο το δικό μου Pampering πόσο μάλλον απο την προστασία μου.

Αυτό που έκανα είναι να ζητήσω με αφορμή αυτές τις πληροφορίες απο την διατροφολόγο και συνεργάτιδα του Blog Ρούλα Ιωάννου να μου εξηγήσει τον ρόλο της διατροφής σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Η Ρούλα απαντά: «Στην καθημερινή ζωή με τον όρο κατάθλιψη εννοούμε μια κατάσταση θλίψης και μελαγχολίας μέσα στην ποία το άτομο περιγράφει τον εαυτό του ως λυπημένο, απογοητευμένο και αποθαρρυμένο. 
Η σωστή διατροφή σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να συμβάλλει θετικά και εκτός από τον ψυχολόγο να βοηθήσει και αυτή με την σειρά της το άτομο. Ας δούμε όμως τι μας προσφέρει μια σωστή διατροφή αναλυτικότερα. Οτιδήποτε τρώμε, λόγω της ρύθμισης ορμονών και νευροδιαβιβαστών του οργανισμού έχει άμεση επίδραση στη διάθεσή μας και τη γενικότερη λειτουργία του εγκεφάλου.


Ειδικά για όσους πάσχουν από κατάθλιψη, εκτός από τη χρήση αντικαταθλιπτικών οι νεώτερες επιστημονικές μελέτες δείχνουν πως η κατανάλωση λιπαρών ψαριών μπορεί να συμβάλλει θετικά στο πρόβλημά τους. Και αυτό συμβαίνει διότι τα ω-3 που βρίσκονται στα λιπαρά ψάρια αυξάνουν τα ποσοστά παραγωγής της σεροτονίνης, που ρυθμίζει τη διάθεσή μας και τα επίπεδα του οποίου είναι χαμηλά σε όσους πάσχουν από κατάθλιψη. Άλλες τροφές που επίσης συμβάλουν στην επίτευξη μιας καλής διάθεσης είναι τροφές πλούσιες σε φολικό οξύ, τροφές πλούσιες σε σελήνιο και ψευδάργυρο.


Η διατροφή σας θα πρέπει να περιλαμβάνει πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά, σόγια και όσπρια. Επίσης θα πρέπει καταναλώνετε περισσότερους σύνθετους υδατάνθρακες καθώς μια διατροφή χαμηλή σε σύνθετους υδατάνθρακες μπορεί να προκαλέσει εξάντληση των αποθεμάτων σεροτονίνης και να οδηγήσει σε κατάθλιψη.

 Αποφύγετε τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λίπη καθώς οδηγούν σε νωθρότητα, βραδύτητα σκέψης, και κόπωση. Αποφύγετε το αλκοόλ και τα κατεργασμένα τρόφιμα. Και τέλος μειώστε την πρόσληψη συμπυκνωμένων σακχάρων καθώς ο οργανισμός αντιδρά πιο γρήγορα με την παρουσία των απλών σακχάρων».

Ας ελπίσουμε η Τατιάνα να καταφέρει να ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες και να επιστρέψει ξανά στο πρόσωπό της η’γλυκύτητα’. Λείπει πολύ το τελευταίο διάστημα!



Δικτυο 4G απο την COSMOTE, ξεκινησε η πιλοτικη διαθεση!


Η COSMOTE πρωτοπορεί αναπτύσσοντας πρώτη στην Ελλάδα δίκτυο 4G τεχνολογίας LTE (Long Term Evolution)!

Το δίκτυο 4G επιτρέπει πολλαπλάσιες ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο, χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών όπως HD Streaming και HD Video-Conferencing, αλλά και αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων, βελτιώνοντας σημαντικά την εμπειρία των πελατών. Οι ταχύτητες είναι τέτοιες, που κατά μέσο όρο, οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάσουν μια ταινία HD μόλις σε 2-3 λεπτά!

Ήδη οι πρώτοι επιλεγμένοι χρήστες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ζουν την εμπειρία 4G σε πραγματικές συνθήκες, στο πλαίσιο πιλοτικής διάθεσης του 4G δικτύου της COSMOTE!

Αναβαθμίζοντας σταθερά το τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο και τις υπηρεσίες που προσφέρει, η COSMOTE με το 4G προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες, τέτοιες που δεν έχουμε ξανασυναντήσει…

Οι συσκευές που είναι συμβατές με το δίκτυο 4G της Cosmote είναι οι εξής:
  • Samsung GALAXY Note 10.1
  • HUAWEI E3276 USB Stick
  • ALCATEL L100 V USB Stick
  • ZTE MF821D USB Stick
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.


Αυτη ειναι η γυμνοστηθη «αγανακτισμενη» διαδηλωτρια για την οποια μιλανε ολοι [φωτος]

Την παράσταση έκλεψε η 27χρονη Τζιλ Λοβ (μοντέλο και σκηνοθέτης) κατά την διάρκεια της πρόσφατης διαδήλωσης των αγανακτισμένων στους δρόμους της Μαδρίτης. Από τα δεκάδες άρθρα που γράφτηκαν για εκείνη παγκοσμίως ξεχωρίζει αυτός του VICE με τίτλο «Τα στήθη που μάχονται τον καπιταλισμό».
«Η αγάπη μας ενώνει. Είμαστε όλοι ίδιοι. Γεννηθήκαμε ελεύθεροι και θα πεθάνουμε ελεύθεροι». Αυτό έγραφε το αυτοσχέδιο πανό που είχε μαζί της η Καταλανικής καταγωγής Αμερικανίδα κατά την διάρκεια της διαδήλωσης των Ισπανών κατά τα μέτρα λιτότητας της κυβέρνησης Ραχόι.
Αν και οι δεκάδες κάμερες φωτογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων που έπεσαν πάνω της, εστίαζαν αποκλειστικά στα καλοσχηματισμένα στήθη της.
Η ίδια, σε συνέντευξη που έδωσε στο VICE είπε πως δεν περίμενε ότι θα προκαλούσε τέτοιες αντιδράσεις: «Είχα πέσει στα γόνατα μπροστά στην αστυνομία και προσευχόμουν στην Ίσις. Είχα τα μάτια μου κλειστά. Όταν τα άνοιξα είδα δεκάδες φωτογράφους να με έχουν περικυκλώσει. Τα πράγματα βγήκαν γρήγορα εκτός ελέγχου, οπότε και έφυγα».
Όσον αφορά για το αν είναι αυτή η πρώτη φορά που το στήθος της πολεμάει τον καπιταλισμό, δήλωσε: «Έχω κάνει το ίδιο κατά την διάρκεια της διαδήλωσης Occupy Oakland στο Σαν Φρανσίσκο. Θεωρώ ότι το γυναικείο στήθος είναι πολύ ισχυρό όπλο διαμαρτυρίας. Έτσι άλλαξαν τον κόσμο οι χίπηδες στα 60s. Τα γυμνά στήθη και τα λουλούδια ήταν τα πιο δυνατά τους όπλα».




Η Μαντονα πεταξε τα ρουχα για να «τιμησει» την πακιστανη ακτιβιστρια

Το στριπτίζ που προκάλεσε αντιδράσεις

 Φαίνεται πως η Μαντόνα ψάχνει αφορμές για να πετάει τα ρούχα της και βαφτίζει τα στριπτίζ «φόρο τιμής». Η πάντα προκλητική «βασίλισσα της ποπ» επιδόθηκε σε άλλη μία αμφιλεγόμενη πράξη πάνω στη σκηνή. Έβγαλε τα ρούχα της, στη διάρκεια συναυλίας στο Λος Άντζελες, σε ένδειξη υποστήριξης, όπως είπε, προς την 14 πακιστανή ακτιβίστρια που έπεσε θύμα επίθεσης από τους Ταλιμπάν. 


Όπως ήταν φυσικό, πολλοί κατηγόρησαν τη Μαντόνα ότι εκμεταλλεύεται ένα τραγικό και εξοργιστικό γεγονός για να προβάλει τον εαυτό της και ότι δεν υπάρχει κανένα νόημα σε μία τέτοιου είδους «διαμαρτυρία». 


























ΠΗΓΗ: newsbeast


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger