Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Βραζιλια εκλεγει για πρωτη φορα Μις Τρανσεξουαλ [βιντεο]

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Αποφασισμένοι να νικήσουν όλες τις προκαταλήψεις και να επιδείξουν τα γυναικεία κάλλη τους είναι οι 19 τρανσέξουαλ που θα διεκδικήσουν τον τίτλο της Μις Τ Βραζιλίας στον πρώτο διαγωνισμό που διοργανώνεται στη χώρα.
«Ξέρουμε ότι ο τρανσέξουαλ γοητεύει. Οπως οι φεμινίστριες κυκλοφορούν χωρίς σουτιέν για να διαμαρτυρηθούν έτσι κι εμείς θέλουμε με αυτό τον διαγωνισμό να πετύχουμε την ενσωμάτωσή μας στην κοινωνία» εξήγησε στο γαλλικό πρακτορείο η Μπάρμπαρα Ειρς, 25 ετών, η οποία διευθύνει την Ενωση Τραβεστί και Τρανσέξουαλ του Ρίο και διοργανώνει τον διαγωνισμό. «Θέλουμε να μπούμε στην αγορά εργασίας, να μην είμαστε αποκλεισμένοι και να μην είμαστε υποχρεωμένοι να εκδιδόμαστε» προσθέτει.
Οπως γίνεται και στους διαγωνισμούς για τη Μις Κόσμος, οι 19 τρανσέξουαλ έμειναν κλεισμένοι 5 ημέρες σε ένα ξενοδοχείο όπου έμαθαν να περπατάνε στην πασαρέλα και να βάφονται. Παρακολούθησαν επίσης ομιλίες για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Και οι 19 ονειρεύονται να αναγνωριστούν στη ζωή τους ως γυναίκες και να γίνουν η νέα Λέα Τ, το τρανσέξουαλ μανεκέν της Βραζιλίας που έγινε μοντέλο στον οίκο Givenchy.
«Ξόδεψα πολλά χρήματα για να κάνω το σώμα μου όσο γίνεται πιο γυναικείο. Το όνειρό μου θα ήταν να μικρύνω τα πέλματά μου για να φοράω μικρότερο νούμερο παπούτσια», δηλώνει η Ιζαμπέλι Λούκα, 25 ετών.
Το έπαθλο για την νικήτρια θα είναι το στέμμα Μις Τρανς Βραζιλίας αλλά και μια θέση στον διαγωνισμό Μις Κόσμος Queen, στην Ταϊλάνδη.



http://www.iefimerida.gr


Βιντεο που σοκαρει: Αυτη η γυναικα ειναι μολις... 11 ετων (βιντεο)


Απολύτως επιτυχημένη η μεταμφίεσή της. Συμφωνείτε;




http://www.kamikaze.gr/

EΞΑΛΛΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ 5 ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ..



Μεγάλη αντίδραση προκάλεσαν οι δηλώσεις του ζωοσοδομιστής Νταβιντ Ζ. που μίλησε σε μια εφημερίδα

Ο ζωοσοδομιστής που μίλησε στην εφημερίδα Berliner Zeitung και παρουσιάστηκε ως Νταβίντ Ζ., προκάλεσε την αντίδραση της γερμανικής κοινής γνώμης. Η εφημερίδα Μπιλτ αναφερόμενη σε αυτόν τον ζωοσοδομιστή που δήλωσε πως ¨Είμαι ερωτευμένος με το σκυλί μου¨, βγήκε με τίτλο άρθρου ¨Πείτε πια ένα στοπ σε αυτόν τον ανώμαλο !¨. Στο ρεπορτάζ ο Νταβίντ Ζ. αναφέρει πως για πρώτη φορά ήρθε σε σεξουαλική επαφή με σκυλί στα 20 του. Ο ζωοσοδομιστής δήλωσε : ¨Η πρώτη σκύλα που αγάπησα λεγόταν Νέλλυ. Συνολικά είχα πέντε σκυλιά συντρόφισσες.

Στην Γερμανία δεν απαγορεύεται

Η γερμανική κυβέρνηση εργάζεται ώστε να βγάλει έναν νόμο που θα τιμωρεί τον ζωοσοδομισμό ζώων. Η Γερμανία το 1969 είχε καταργήσει το άρθρο που απαγόρευε την σεξουαλική συνεύρεση με ζώα. Η σύναψη σεξουαλικών σχέσεων με ζώα απαγορεύεται σε Αγγλία, Ουαλλία και Β. Ιρλανδία. Το 2008 απαγορεύτηκε ο ζωοσοδομισμός και στην Ελβετία. Εκπρόσωποι φιλοζωικών οργανώσεων που μίλησαν στην Μπιλντ ζήτησαν την τιμωρία του ζωοσοδομισμού. Η εφημερίδα Berliner Zeitung έγραψε πως οι ζωοσοδομιστές στην Γερμανία υπολογίζονται γύρω στους 10.000.

Ραντικάλ 2/10/2012 από Ντόιτσε Βέλε

tourkikanea


 

«Ιce cream»: Ο... δυναστης του Youtube, κυριος "Gangnam Style", επιστρεφει με νεο VIDEO CLIP! - Με 540 εκατομμυρια χτυπηματα σε τρεις μολις μηνες, τυφλα να χει ο Παντελιδης! (Δειτε το!


Άκουσον άκουσον... 10 εκατομμύρια views μέσα σε έξι μόνο ημέρες. Και όμως συμβαίνει.
Ο κύριος «Gangnam Style» με τα 540 εκατομμύρια χτυπήματα σε τρεις μόλις μήνες επιστρέφει δυναμικά. Αυτή την φορά ο PSY συμμετέχει στο Video Clip της τραγουδίστριας Hyuna για το τραγούδι «Ιce cream».
Να αναφέρουμε πως η ίδια είχε πρωταγωνιστήσει στο Video Clip του "Gangnam Style" οπότε μάλλον της χρωστούσε χάρη. Όπως και να έχει αξίζει να το δούμε...


πηγή: www.tsantiri.gr

Αραβικη νυχτα για Χαμιλτον

Ο Λιούις Χάμιλτον εξασφάλισε την pole position για το Grand Prix του Άμπου Ντάμπι. Προβλήματα για τη Red Bull του Σεμπάστιαν Φέτελ που πέτυχε τον τρίτο καλύτερο χρόνο αλλά θα ξεκινήσει από την τελευταία θέση λόγω τιμωρίας.




Με ένα τέλειο γύρο ο Λιούις Χάμιλτον εξασφάλισε την έκτη φετινή pole position στο Άμπου Ντάμπι και έσπασε το σερί της Red Bull, το οποίο έτρεχε από τη Σιγκαπούρη. Eίναι η 25η pole για τον οδηγό της McLaren.
 
Δίπλα του θα ξεκινήσει ο Μαρκ Γουέμπερ (Red Bull), o δεύτερος οδηγός που κατέβηκε το ένα λεπτό και 41 δευτερόλεπτα.

Τρίτος ήταν ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Σεμπάστιαν Φέτελ (Rer Bull), o oποίος αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φρένα στην τρίτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών, δεν κατάφερε να απειλήσει για την πρώτη θέση.

Ο γερμανός οδηγός της Red Bull είχε πάρει εντολή από την ομάδα του να σταματήσει το μονοθέσιό του στην άκρη της πίστας αμέσως μετά το τέλος των κατατακτήριων.

Αργότερα οι άνθρωποι της ομάδας κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις γιατί ο Φέτελ δεν γύρισε στα pits, οι οποίες έγιναν δεκτές από τους αγωνοδίκες ως μια περίπτωση ανωτέρας βίας.


Ωστόσο, έπειτα από περαιτέρω έλεγχο της FIA στο parc ferme, το μονοθέσιο του Φέτελ βρέθηκε να μην διαθέτει αρκετό καύσιμο στο ντεπόζιτο για να δώσει το απαιτούμενο δείγμα του ενός λίτρου για έλεγχο. 

Αυτό συνιστά παράβαση του κανονισμού που απαιτεί όλα τα μονοθέσια να επιστρέφουν στα pits χωρίς εξωτερική βοήθεια με τη λήξη των κατατακτήριων και να δίνουν δείγμα ενός λίτρου από τα καύσιμά τους για έλεγχο.

Ετσι ο γερμανός ακυρώθηκε όσον αφορά τις κατατακτήριες δοκιμές, ωστόσο οι αγωνοδίκες τού επιτρέπουν να ξεκινήσει τον αγώνα στη Γιας Μαρίνα από την τελευαία θέση.
 
Ο έτερος διεκδικητής του τίτλου, Φερνάντο Αλόνσο (Ferrari) ήταν ταχύτερος από τον Φέτελ στο Q1, ωστόσο δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την έβδομη θέση στην εκκίνηση (6η πλέον).

Έκπληξη αποτέλεσε η τέταρτη θέση (3η πλέον) του Παστόρ Μαλντονάντο (Williams), ενώ για μια φορά ακόμη φέτος ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν κατάφερε να περάσει στην τελική 10άδα, κάνοντας λάθος εκτίμηση και δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει δεύτερο γρήγορο γύρο στο Q2.

Οσο και να γαβγιζετε, η Παολα δεν μασαει


Ένα τσουνάμι από ρατσιστικά ανέκδοτα βαράνε από το καλοκαίρι και μετά αλύπητα την Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια. Δεν τρέχει τίποτα. Η Πάολα είναι πολύ σκληρή (και όχι σκυλί) για να πεθαίνει.
«Εντάξει ρε παιδιά, παρατράβηξε το αστείο. Μην μιλάτε άλλο έτσι για την Πάολα γιατί χαλιέμαι…Την ξέρω από κουτάβι». Αυτό είναι το πιο λάιτ από τα εκατοντάδες σχετικά ανέκδοτα που κυκλοφορούν. Μια ακόμη απόδειξη του πόσο κάφρικος λαός είμαστε. Γιατί ο μόνος λόγος που της συμβαίνει αυτό είναι επειδή δεν ταιριάζει στο καλούπι. Επειδή γεννήθηκε διαφορετική.

«Ρε παλικάρια, εσείς που ζείτε, στο L.A.; Και εγώ ακούω Sepultura (σ.σ. όντως, είναι φουλ χεβιμεταλού), αλλά δεν μπορώ να τραγουδήσω τραγούδια τους, γιατί είστε Έλληνες και θέλετε να χορέψετε με κλαρίνο. Μου το παίζουν ξαφνικά όλοι Μαντόνα. Αφού δεν είσαι η Μαντόνα. Δεν γεννήθηκες εκεί, δεν ξέρεις τη νοοτροπία αυτή, γιατί είσαι κακός μίμος; (…)
Δεν ντρέπονται να αποκαλούν το λαϊκό τραγούδι σκυλάδικο; Έχουν ακούσει τον Καζαντζίδη να γαβγίζει; Αν όχι, έχουν ακούσει εμένα να γαβγίζω;». Αυτά τα αποστομωτικά βγαίνει και δηλώνει η Πάολa, η  οποία απαξιεί επίμονα να απαντήσει (οργισμένα ή νομικά) σε όσα γαβ γαβ γράφονται για εκείνη σε facebook και twitter.
Ακόμη και όταν έρχεται η ίδια της η κόρη και της τα επισημαίνει. Πράγμα που δεν το λες και ευχάριστο. Ειδικά όταν δεν έχεις κάνει τίποτα για να αξίζεις τέτοιο δημόσιο διασυρμό.
«Τα κακόγουστα αστεία προς το όνομα μου και τη φήμη μου, δεν σας προσφέρουν τίποτα άλλο εκτός από το να γελοιοποιήστε δημοσίως»

Το πρώτο πράγμα που οφείλεις να κάτσεις να σκεφτείς είναι γιατί βγαίνει σε κάποιους τόσο εύκολο το να την κράξουν. Έχει προβάλει ποτέ την προσωπική της ζωή (επώνυμοι γκόμενοι, γάμος, διαζύγιο, παιδιά, σκυλιά) για να κάνει καριέρα; To παίζει ντίβα και κακότροπη, όπως θα έκανε άλλη γέμιζε σταθερά μαγαζιά από τα 18 της όπως εκείνη;

Έχει ποτέ πασχίσει να γατζωθεί στην επικαιρότητα κρατώντας αεράτα το (πελώριο) στήθος της σε εξώφυλλο αντρικού περιοδικού; Ή μήπως είναι μια ακόμη από τις εκατοντάδες άφωνες –πρώην εξωφυλάτες- που προσπαθεί να βγάλει το μεροκάματο φορώντας φορέματα που μετά βίας καλύπτουν τον αφαλό τους;

«Φοράω αποκαλυπτικά φορέματα γιατί τα φοράω και στη ζωή μου, κι ας φαίνεται το εσώρουχο μου. Δεν είμαι ούτε στημένη, ούτε κουκλίτσα. Άλλες φορές βγαίνω σικ, και άλλες κιτς. Είμαι πολύ λεπτή οπότε ένα λιλιπούτειο φόρεμα κάνει την εικόνα πιο εύθραυστη και αυτό έχει την γοητεία του»

Προφανώς και όχι. Αφού ακόμη και αυτά τα ελάχιστα που φοράει τα υποστηρίζει. Στην τελική, αν είχες την φωνή της, πιστεψέ με ότι κανέναν δεν θα πείραζε το να είσαι 150 κιλά, πιο τριχωτός από τον Τσακ Νόρις και να βγαίνεις στην σκηνή με το μαγιό του Μπόρατ,  piercing στις ρώγες και ροζ βατραχοπέδιλα.
Και αυτό, ότι δηλαδή η Πάολα διαθέτει φωνάρα, είναι κάτι που πρέπει να είσαι πολύ ηλίθιος, πεισματάρης ή εντελώς κουφός για να μην το παραδεχτείς. Κάτι που δεν είναι ούτε η Παπαρίζου, η οποία βγήκε και είπε αυθόρμητα «Σε θαυμάζω πάρα πολύ. Είσαι ένα ξεχωριστό αστέρι. Περιμένω να συνεργαστούμε».

Αλλά ούτε και ο Γονίδης που δήλωσε «Αν η Πάολα ζούσε την εποχή εκείνη της δόξας που ζήσαμε εμείς με τα τραγούδια και όχι σήμερα, όλες οι καλλιτέχνιδες που βασιλέψανε, θα ήταν στα αζήτητα».
«Έχω ακούσει να λιώνουν ένα κομμάτι στο ραδιόφωνο και να βλέπεις τον καλλιτέχνη live και να μην ξέρεις από ποια πόρτα να φύγεις. Εκεί τελειώνουν όλα. Θέλεις να μου ‘πουλήσεις’ κάποιον που δεν είναι τίποτα για Θεό; ‘Πούλησέ’ τον μου, μέχρι να τον δω. Όταν τον δω, θα τον απομυθοποιήσω και αυτόν, αλλά και εσένα που μου τον ‘πούλησες’».

Όσο και να ενοχλεί κάποιους, η Πάολα είναι de facto πολύ μεγάλη κλάση λαϊκής τραγουδίστριας. Η οποία έφτασε ως εδώ χωρίς σπρώξιμο από καμία δισκογραφική. Και θα φτάσει πολύ ψηλότερα. Όσες ανθολογίες με σκυλο-ανέκδοτα και αν κυκλοφορήσουν.

Ας μην κρυβόμαστε άλλο. Αυτό που ενοχλεί στην πραγματικότητα δεν είναι ότι η Πάολα είναι πολύ αδύνατη, το στήθος της πολύ μεγάλο, τα ρούχα της πολύ σέξι/κιτς ή το πρόσωπο της πολύ «πλαστικό». Αλλά ότι το δέρμα της είναι πολύ μελαχρινό για την εποχή που διανύουμε.
Και όχι, δεν εννοώ από το fake tan.

Αν και αυτό, η καταγωγή της, είναι μια ακόμη ερώτηση στην οποία η Πάολα – που μόλις τώρα έχει αρχίσει να δίνει συνεντεύξεις- δεν είχε κανένα πρόβλημα να απαντήσει ντόμπρα και περήφανα «Ο παππούς μου καταγόταν από την Αίγυπτο. Ήρθε στην Ελλάδα και παντρεύτηκε τη γιαγιά μου, που δεν είχε καμία σχέση με αθίγγανους. Όσο μπορώ να έχω κάτι από αυτή τη φυλή, το έχω.
 Είμαι φαν των τσιγγάνων. Πήρα τουλάχιστον, νομίζω, το ταμπεραμέντο τους. Στο χωριό μου δεν υπάρχουν τσιγγάνοι, μόνο εγώ, που έχω μια ρίζα από τον παππού μου. Άλλο οι τσιγγάνοι που πουλούν πράγματα στο δρόμο και άλλοι εκείνοι που χορεύουν στην Ισπανία και Πορτογαλία. Με αγαπούν και τους αγαπώ κι εγώ πάρα πολύ».

 «Από μικρή ήξερα ότι θα γίνω τραγουδίστρια αλλά περίμενα να μεγαλώσω, να βγει τακούνι στο νούμερο μου. Πήγαινα στο σχολείο και έλεγα πότε θα περάσουν αυτά τα χρόνια, να το τελειώσω και να γίνω τραγουδίστρια».

Κάπου εδώ θα αρχίσουν τα σχόλια για το πόσο σκύλας είμαι (που δεν είμαι), τι συμφέρον έχω να την προωθώ (που δεν έχω) ή ότι απλά την γουστάρω σαν γκόμενα (που δεν την γουστάρω).

Αυτό που όντως γουστάρω είναι το πόσο αβυσσαλέα μάγκας είναι στην πραγματικότητα η Πάολα. Εκτός και αν έχετε πολλές που να τις κατηγορούν ότι παίρνουν ναρκωτικά και να απαντούν ως εξής «Όλοι όσοι έρχονται στο μαγαζί πιστεύουν ότι παίρνω ναρκωτικά. Δυο, τρεις μόνο δεν το πιστεύουν. Αυτοί που με ζουν από την ώρα που πηγαίνω στο μαγαζί μέχρι τη στιγμή που φεύγω. Μόνο αυτοί μπορούν να πουν ‘Μπορεί και να μην πίνει’. Αλλά γιατί στεναχωρήσω όλο τον κόσμο που με αγαπάει. Έχουν μια εικόνα. Γιατί να τους χαλάσω εγώ αυτό που γουστάρουν;».

Όσον αφορά για το αν την νοιάζει που γράφτηκε αυτό το κείμενο προς υπεράσπισή την, η απάντηση είναι « Εννοείται πως όχι». Αφού έχει μάθει δεκαετίες τώρα να είναι, όπως ακριβώς και η Βουγιουκλάκη, ο άντρας της ζωής της.

«Αυτοί που το κάνουν πρέπει να έχουν κακά βιώματα, να έφαγαν ξύλο από τους γονείς τους, να τους αφήνει συνέχεια ο γκόμενος τους , δεν ξέρω τι άλλα. Νιώθεις καλύτερα και παίρνεις πίσω το ξύλο του μπαμπά σου με το να βρίσεις εμένα; Για όνομα του Θεού! Από εκεί και πέρα, αν τους ευχαριστεί και αισθάνονται ότι υπάρχουν με αυτόν τον τρόπο, ας βρίζουν αβέρτα. Εδώ είμαστε εμείς. Σιδερένιοι»


Ερωτικες προβλεψεις Νοεμβριου για ολα τα ζωδια - Τι προβλεπουν τα αστρα για το Νοεμβριο στα ερωτικα και τις σχεσεις μας;


Κριός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Η παρουσία της Αφροδίτης στον τομέα των σχέσεων αποτελεί ένα θετικό οιωνό για την αισθηματική σας ζωή, τουλάχιστον για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, αφού θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να περάσετε όμορφα και ευχάριστα. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα προοιωνίζει καταστάσεις αναταραχής και αποσταθεροποίησης στις αρχές του μήνα, περισσότερο όμως για τους γεννημένους το τελευταίο πενθήμερο του Μαρτίου. Με τα φτερά ανοιχτά καθ όλη τη διάρκεια του μήνα ίσως κάνετε κάποιο ταξίδι που θα αναθερμάνει τον έρωτα σας και θα ευχαριστηθείτε ψυχή τε και σώματι. Παράλληλα, ευνοούνται συζητήσεις χωρίς φόβο και πάθος ενώ ίσως κάποια κοντινά πρόσωπα βάλουν κάποιες φιτιλιές που θα φέρουν παροδικές εντάσεις. Η Έκλειψη Ηλίου στον 8ο ηλιακό οίκο δείχνει ότι ίσως αποκρύψετε κάποια πράγματα από το σύντροφό σας, πιστεύοντας ότι έτσι τον προστατεύετε ενώ δεν αποκλείεται ένα άλλο πρόσωπο να έχει το κλειδί για να μπαίνει στο μυαλό σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Αυτό τον μήνα θέλετε να ξεκινήσετε κάτι νέο αλλά το παρελθόν ίσως δεν σας αφήσει. Αν και θα δοκιμάσετε να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα και να πάρετε οριστικές αποφάσεις, εντούτοις η ανάδρομη φορά του Ερμή από τις 7 Νοεμβρίου και η επιστροφή του στο ζώδιο του Σκορπιού στις 14 του μήνα δείχνει ότι το πάθος ίσως προσπεράσει τις δικλείδες ασφαλείας της λογικής και σας κατακλύσει. Ωστόσο, περά από το ενδεχόμενο να ξαναπροσπαθήσετε με ένα πρόσωπο του παρελθόντος, είναι πιθανόν να κάνετε και μια γνωριμία με κάποιο που τώρα βγαίνει από κάποια σχέση. Δεν θα είναι λίγες οι φορές μέσα στο μήνα που θα είστε αναποφάσιστοι και δε θα ξέρετε ποιον δρόμο να διαλέξετε. Ακόμη και αν νομίσετε ότι κάπου κατασταλάξατε, τα γεγονότα θα σας διαψεύσουν. Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί γύρω στις 14 Νοεμβρίου γιατί η πλάνη καραδοκεί όσο και γύρω στις 2,3 και 23 Νοεμβρίου γιατί πιθανόν να ξαφνιαστείτε δυσάρεστα από κάποια γεγονότα που θα λάβουν χώρα στην αισθηματική σας ζωή.


Ταύρος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ο Κρόνος συνεχίζει να προχωρά στα άδυτα της σχέσης και να επιδιώκει να ελέγξει, αν υπάρχουν ενέργειες που έρχονται σε αντίθεση με τους ισχύοντες κανόνες, προκειμένου να επιβάλλει μια εξαντλητική ποινή. Περισσότερο επηρεάζεστε οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου που θα νιώσετε επί το πλείστον μοναξιά και χωρίς συντροφιά είτε γιατί για κάποιο λόγο ο σύντροφος σας δεν μπορεί να είναι στο πλάι σας είτε γιατί συναισθηματικά είναι μακριά σας, ακόμη και αν όλη μέρα είναι δίπλα σας. Η Έκλειψη Ηλίου στις 14 Νοεμβρίου φέρνει γεγονότα που σχετίζονται άμεσα με τη σχέση σας και ως εκ τούτου όλο σας το ενδιαφέρον σας θα εστιαστεί στο ταίρι σας. Αν και σε πολλές περιπτώσεις θα αισθανθείτε ότι σας ρίχνουν αλάτι στις πληγές σας και ότι η υπομονή σας εξαντλείται, εντούτοις θα συνεχίσετε να δίνετε τη μάχη σας. Πολύ πιθανόν κάποια οικονομικά ζητήματα να επαναδιαπραγματευθούν ενώ με την κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη, στο Ζυγό μέχρι τις 22 Νοεμβρίου θα φροντίσετε να ομορφύνετε την καθημερινότητα σας. Καλές μέρες για να διασκεδάσετε και να ευχαριστηθείτε τη σχέση σας είναι 8, 9 και 22 Νοεμβρίου.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Αν είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, το πιθανότερο είναι να κάνετε μια συνειδητή αποχή από το θέμα «σχέσεις», τουλάχιστον μέχρι να νιώσετε έτοιμοι να εμπιστευθείτε και πάλι. Από την άλλη, τόσο η ανάδρομη φορά του Δία που δείχνει ότι επαναξιολογείτε τα δεδομένα της ζωής σας όσο και το πέρασμα του Ερμή στον Σκορπιό από τις 14 Νοεμβρίου που φανερώνει ότι, αν και πέρασε καιρός και υπάρχουν πράγματα που σας κρατάνε χώρια από κάποιο πρόσωπο, υποδεικνύουν ότι ίσως ξαναζητήσετε περασμένες αγκαλιές. Ωστόσο, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι γύρω στις 14 Νοεμβρίου ίσως δεν σκεφτείτε καθαρά και παρασυρθείτε σε επιλογές που, μόλις «ξυπνήσετε», θα ευχηθείτε να ήταν ένα όνειρο που πέρασε. Με τον Άρη στον 8ο ηλιακό μήνα το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα υπάρχει έντονη σεξουαλική δραστηριότητα και πιθανόν να φανείτε και ιδιαίτερα τολμηροί. Οι μέρες που χρειάζεται να προσέχετε είναι γύρω στις 2,3, 14 και 23 Νοεμβρίου.




Δίδυμοι


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ο Νοέμβριος μπαίνει με εντάσεις και αναταραχές, κλείνει αθόρυβα αλλά σας κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι την τελευταία του μέρα. Η παρουσία του Άρη στον Τοξότη προοιωνίζει ότι, κατά τη διάρκεια του μήνα, θα είναι φορές που θα βλέπετε το ταίρι σας σαν αντίπαλο και οι εχθροπραξίες θα είναι αναπόφευκτες. Επιπλέον, οι όψεις τετραγώνου της Αφροδίτης με Ουρανό και Πλούτωνα την 2η και 3η Νοεμβρίου αντίστοιχα επιτείνουν το κλίμα ρήξης. Ωστόσο, οι περισσότερες καταστάσεις είναι προσωρινές και πιθανόν συνέπεια προβλημάτων που αντιμετωπίζετε στον εργασιακό τομέα. Συγχρόνως, θα χρειαστεί να είστε επιφυλακτικοί όσον αφορά στην εγκυρότητα πληροφοριών γύρω στις 14 Νοεμβρίου γιατί πιθανόν να πάρετε μια στεναχώρια από λανθασμένη εκτίμηση. Όμορφες, ερωτικές και συνάμα ευχάριστες είναι οι μέρες 8, 9 και 22 Νοεμβρίου ενώ ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται γύρω στις 25 του μήνα που ο Άρης σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό και πιθανόν να αισθανθείτε ξαφνικά τη σχέση σας να μοιάζει με σάκο του μποξ.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Με την Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο αναμφισβήτητα αυτό το μήνα θυμίζετε μαγνήτη που όποιος πλησιάζει «κολλά» για τα καλά. Ωστόσο, στις αρχές του μήνα ίσως δημιουργηθούν κάποιες αντιπαραθέσεις και τα πράγματα οξυνθούν στην αισθηματική σας ζωή ενώ θα δυσκολευτείτε να χειριστείτε κάποιες καταστάσεις λόγω της αμετροεπής σας στάσεως. Στη συνέχεια, τα πράγματα εξελίσσονται πιο θετικά ενώ πολύ πιθανόν να κάνετε μια όμορφη νέα γνωριμία γύρω στις 8 του μήνα. Από τα μέσα του μήνα, θα νιώσετε χωρίς πυξίδα, μπερδεμένοι και αποπροσανατολισμένοι. Το δικό σας αισθηματικό παρελθόν ή του επίδοξου παρτενέρ σας θα φέρει δυσκολίες και εμπόδια και ίσως αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο. Παρά ταύτα θα συνεχίζετε να «παίζετε μπάλα» και εν συνεχεία θα βρείτε την άκρη στο νήμα της αισθηματική σας ζωής. Παράλληλα, κάποιοι ίσως λάβετε την απόφαση να αρραβωνιαστείτε ή να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησία τελείως ξαφνικά και απρόσμενα.




Καρκίνος


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Το πέρασμα του φθοροποιού Κρόνου στον τομέα της αισθηματικής απόλαυσης προοιωνίζει μια πιθανόν κακή χρήση του ελεύθερου χρόνου σας, γεγονός που θα έχει αντίκτυπο και στη σχέση σας. Ίσως δεν προσέξετε κάποιες συμπεριφορές σας και καταλήξουν να γίνουν συνήθειες που θα προκαλέσουν βαθμιαία διάβρωση της ερωτικής ευχαρίστησης. Είναι σημαντικό να εντοπίσετε έγκαιρα τα σημάδια της φθοράς και να μπολιάσετε τη σχέση σας με μεγάλες δόσεις αγάπης. Η έκλειψη στις 14 Νοέμβριου προεικονίζει γεγονότα που συνδέονται με παιδιά, αγαπημένα πρόσωπα και οικονομικά θέματα. Αν κάνετε κάποιο ταξίδι γύρω στις 14 Νοεμβρίου, προσέχετε που αφήνετε τα κλειδιά και τις βαλίτσες και διπλοτσεκάρετε τα εισιτήρια σας. Συγχρόνως, αποφύγετε να ξανασυζητήσετε θέματα που έχουν κλείσει γιατί ίσως αποδειχθεί μια λάθος κίνηση. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία και τον Ποσειδώνα στις 9 και 22 Νοεμβρίου δείχνει όμορφες στιγμές μέσα στο σπίτι και ονειρεμένες καταστάσεις αντίστοιχα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Μπορεί να είστε ιδιαίτερα απασχολημένοι και συνάμα ανήσυχοι με τα επαγγελματικά σας όμως το μαράζι σας είναι τα αισθηματικά σας. Το πέρασμα του Κρόνου στον Σκορπιό δείχνει ότι αισθηματικά θα ωριμάσετε και θα είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην την πατήσετε ενώ αναζητάτε ένα πρόσωπο που θα μείνει στη ζωή σας. Από την άλλη, με τον Ερμή να ξαναεπισκέπτεται το ζώδιο του Σκορπιού ίσως κάνετε κάποιες οπισθοχωρήσεις και ξεχάσετε τα αρνητικά και θυμηθείτε τα όμορφα που περάσετε με ένα πρόσωπο που είχατε κολλήσει στο παρελθόν. Ωστόσο, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι αυτό το πισωγύρισμά σας ίσως δεν είναι παρά ένα παραμύθι στο οποίο θέλετε να κρυφτείτε γιατί φοβάστε να ανοίξετε τα φτερά σας σε κάτι καινούργιο. Αποφύγετε να δεσμευτείτε γύρω στα μέσα του μήνα και αξιοποιήσετε το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 22 Νοεμβρίου για να ονειρευτείτε τον έρωτα στις πραγματικές του διαστάσεις.




Λέων


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ο Νοέμβριος σας βρίσκει σε κατάσταση ετοιμότητας και ικανούς από σωματική και πνευματική άποψη να αντεπεξέλθετε στην μάχη του έρωτα. Θα διεκδικήσετε αυτά που θέλετε και θα προβάλετε τα αιτήματα σας χωρίς τύπους και περιστροφές. Αναμφισβήτητα, αγαπιόσαστε με το έτερο σας ήμισυ κα παρά τις όποιες εντάσεις τα βρίσκετε και μαζί περνάτε όμορφο χρόνο. Ίσως κάποια οικογενειακά βάρη να σας επιβαρύνουν σε βαθμό που κάνετε λάθη που στοιχίζουν όχι μόνο σε εσάς αλλά και στο ταίρι σας. Κάποια στιγμή θα χρειαστεί να επιλέξετε ανάμεσα στην ανάγκη να τα δώσετε όλα για την οικογένεια σας και την επιθυμία να είστε παρόντες στη σχέση σας. Ευτυχώς επί το πλείστον η επικοινωνία σας είναι όμορφη και σας δίνει την ευκαιρία να ανταλλάξετε απόψεις και ιδέες που σας ευχαριστούν. Οι πιο όμορφες ημέρες του μήνα είναι 8, 9, 22, 26 και 27 Νοεμβρίου.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Το ερωτικό παιχνίδι αυτόν τον μήνα το παίζετε στα δάκτυλα, καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες είναι επί το πλείστον με το μέρος σας. Η Αφροδίτη στον 3ο ενισχύει το ευγενικό λόγο σας και συγχρόνως ευνοεί ερωτικά παιχνίδισμα, φλερτ και ερωτικά τετ – α – τετ. Ίσως στις αρχές του μήνα υπάρξουν κάποιες εκτροπές και παρεκκλίσεις όμως ο μήνας βρίθει από ευκαιρίες για μια νέα αισθηματική γνωριμία. Παράλληλα, η παρουσία του Άρη στον 5ο τονίζει την τάση για νέα ξεκινήματα και συγχρόνως την επιθυμία να ζήσετε ένα ρομάντζο που θα σας προσφέρει χαρά και ικανοποίηση. Αν και συνήθως είστε σταθεροί στις απόψεις και αν κάτι το έχετε τελειώσει πάει και τελείωσε, ίσως κάποια δεδομένα αλλάξουν και ρίξετε και μια ματιά προς τα πίσω ενώ πολύ πιθανόν να μάθετε κάποιες πιπεράτες ιστορίες για ένα πρόσωπο που κάποτε ήταν στη ζωή σας. Πάντως, θα νιώσετε περήφανοι για ό,τι και αποφάσεις και αν πάρετε. Εν κατακλείδι, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 26 Νοεμβρίου προοιωνίζει μια σχέση έκπληξη.




Παρθένος


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ο Νοέμβριος θα σας δώσει την ευκαιρία να αισθανθείτε πιο έντονα την αγάπη του συντρόφου σας, καθώς θα νιώσετε το μεταξύ σας κενό να γεμίζει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Ωστόσο, θα υπάρξουν και γεγονότα που θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε, αν αυτό που ζείτε είναι αλήθεια ή ψέματα. Ιδιαίτερα γύρω στις 14 Νοέμβριου, ίσως αισθανθείτε τελείως χαμένοι, αποπροσανατολισμένοι και ακροβατείτε ανάμεσα στην απαισιοδοξία και στην υπεραισιοδοξία. Πιθανόν να πάρετε κάποιες αποφάσεις χωρίς να είσαστε σίγουροι και αυτό να σας ενοχλήσει, αφού θα προτιμούσατε να ήσασταν ένας φωτεινός παντογνώστης που δεν κάνει ποτέ λάθη. Ίσως λοιπόν πέσετε στην παγίδα της τελειοθηρίας και απομακρυνθείτε προσωρινά από τα ουσιώδη. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 22 Νοεμβρίου καθώς και η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω στις 17 Νοεμβρίου θα δώσουν περισσότερο χρώμα και πάθος στην ερωτική σας σχέση.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Με τον Ποσειδώνα στον τομέα των σχέσεων ψάχνετε τον πρίγκιπα ή τη βεζυροπούλα του παραμυθιού και θέλετε το όνειρό σας να βγει αληθινό. Αυτόν το μήνα, αν και θα έχετε πολλές οικογενειακές έννοιες, θα επαναπροσδιορίσετε τις προτεραιότητές σας και θα φανείτε ανοιχτοί σε γνωριμίες, φλερτ και ραντεβού. Γύρω στα μέσα του μήνα, θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί ίσως αυτά που ακούτε να είναι ωραία αλλά να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον δείκτη των σχέσεων στις 14 Νοεμβρίου ίσως εμπλακείτε σε χίμαιρες χωρίς να το καταλάβετε. Μην ελπίζετε σε τίποτα και μη σκεφτείτε «Λες να είναι αλήθεια;» γιατί το πιθανότερο είναι να παρασυρθείτε σε εξιδανικευμένες και ατελέσφορες καταστάσεις. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τη Μαύρη Σελήνη, τον Δία και τον Ποσειδώνα στις 8, 9 και 22 Νοεμβρίου υπόσχονται μοναδικά υπέροχες στιγμές και γνωριμίες με αισθηματικές προοπτικές που αξίζει να αξιοποιήσετε όσο καλύτερα γίνεται.




Ζυγός


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο μέχρι τις 22 Νοεμβρίου νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας και απολαμβάνετε την προσοχή του συντρόφου σας που είναι στραμμένη επάνω σας. Κάποιες αναταραχές είναι αναμενόμενες, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου και τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη, όμως συγχρόνως θα έχετε πολλές ευκαιρίες να χαρείτε τον έρωτα σας. Μπορεί με τον Κρόνο στον 2ο να βάζετε φρένο σε κάποια θέλω σας όμως στις ερωτικές σας επιθυμίες γίνεστε πιο επιλεκτικοί και δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη. Ευνοούνται τα ταξίδια, όχι όμως στα μέσα του μήνα γιατί πέρα από το ενδεχόμενο να σας κοστίσει ο κούκος αηδόνι ίσως για αλλού ξεκινήσετε και αλλού βρεθείτε. Ταυτόχρονα, κάποια κουτσομπολιά μπορεί να σας ενοχλήσουν, αφού θα τα κρίνετε ως κακόβουλα και μιαρά. Με τον Ερμή ανάδρομο και στον Σκορπιό από τις 14 Νοεμβρίου ίσως αλλάξετε γνώμη όσον αφορά σε ένα ζήτημα στον οποίο φαινόσασταν ανένδοτοι.
.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Με τη Θέα της ομορφιάς στο δικό σας ζώδιο έως τις 22 Νοεμβρίου η φυσική σας χάρη και γλυκύτητα αναδεικνύονται και συγχρόνως η ερωτική σας διάθεση είναι διάχυτη. Το ζήτημα ωστόσο δεν είναι να σαγηνέψετε κάποιο άλλο πρόσωπο όσο το να βρείτε τον κατάλληλο παρτενέρ, το πρόσωπο που θα μπορούσε να γίνει σύντροφος σας, το άλλο σας μισό. Η παρουσία του Ουρανού στον 7ο δείχνει ότι αμφισβητείτε την καταλληλότητα των πρωτύτερων επιλογών σας και θέλετε να ρισκάρετε, όμως ο Κρόνος στο Σκορπιό σας υπενθυμίζει πως μπορεί να πονέσετε. Πολύ πιθανόν μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που σας φαίνεται αντισυμβατικό να σας θέλξει ενώ δεν αποκλείεται να δοκιμάσετε κάτι που θεωρείτε απαγορευμένο καρπό. Συγχρόνως, με τον Ερμή ανάδρομο και στο Σκορπιό από τις 14 Νοεμβρίου ίσως έχετε κάποια πισωγυρίσματα που θα σας βάλουν σε διλήμματα. Ωστόσο, είναι καλύτερο να κρατήσετε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις και λόγια αγάπης γιατί μπορεί να αποδειχθούν κουβέντες της στιγμής.




Σκορπιός


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Αυτό το μήνα τα ζητήματα της σχέσης τα κρατάτε μακριά από περίεργα βλέμματα ενώ θα είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και συνάμα επιλεκτικοί στο τι θα μεταφέρετε στους άλλους. Στις αρχές του μήνα, θα υπάρξουν εξελίξεις που πραγματικά θα σας αναστατώσουν και θα σας δημιουργήσουν μεγάλα ερωτηματικά. Σε πολλά πράγματα θα πάρετε την ευθύνη εξ ολοκλήρου επάνω σας, καθώς έχετε την ανάγκη να αναλάβετε τον πλήρη έλεγχο μιας κατάστασης. Με τον Άρη στον 2ο μέχρι τις 17 ίσως οικονομικά ζοριστείτε ενώ κάποια προβλήματα του συντρόφου σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Η ορθοδρόμηση του Ποσειδώνα δείχνει ότι ιδιαίτερα οι γεννημένοι των πρώτων ημερών θα έχετε την χαρά να αποκτήσετε ένα παιδί, να παντρευτείτε ή να πραγματώσετε ένα όμορφο όνειρο που σχετίζεται με την αισθηματική σας ζωή. Όμορφες και ερωτικές μέρες είναι οι 8, 9, 17 και 22 Νοεμβρίου.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Το πέρασμα του Κρόνου στο δικό σας ζώδιο δείχνει ότι σοβαρεύετε και ότι είστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας. Παράλληλα με τον Άρη στον 2ο αν και νιώθετε ανασφάλεια και δεν θέλετε ξοδευτείτε σε ενέργειες που μπορούν να μη βγάλουν πουθενά, τολμάτε και διεκδικείτε αυτό που θέλετε. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον 12ο ίσως ερωτευτείτε ένα πρόσωπο που δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί προσγειωμένο στην πραγματικότητα ή να αποκρύψετε μια γνωριμία γιατί υπάρχουν αισθηματικές εκκρεμότητες. Η Έκλειψη Ηλίου στο δικό σας ζώδιο καθιστά αυτό τον μηνά ιδιαίτερα σημαντικό όπως και τις αποφάσεις που θα πάρετε αυτή τη χρονική περίοδο. Δεν θα πρέπει να εμπλέξετε τα συναισθηματικά με τα οικονομικά γιατί ακόμα και εσείς που είστε γάτα σε τέτοια ζητήματα ίσως πιαστείτε κότσο. Το τρίγωνο τις Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 22 Νοεμβρίου είναι ένας θετικός οιωνός για μια νέα όμορφη σχέση.




Τοξότης


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Το κλειδί της σχέσης σας είναι η επικοινωνία. Αυτό το μήνα θα αισθανθείτε πιο έντονα τον πνευματικό, ψυχικό και συναισθηματικό δεσμό που υπάρχει μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Ακόμα και αν υπάρχουν προβλήματα και διαφορετικές απόψεις είναι σημαντικό που συζητάτε και μπορεί ο ένας να καταλάβει τα αισθήματα του άλλου. Στα μέσα του μήνα ίσως η αλήθεια μοιάζει ψέμα ή δεν μπορείτε να διακρίνετε, αν κάποιες καταστάσεις που ζείτε είναι πραγματικές ή οφθαλμαπάτη. Επιπλέον, το στενό οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να αποτελέσει έναν απορυθμιστικό παράγοντα για τη σχέση σας, αφού λόγια, γεγονότα και πρόσωπα θα σας δώσουν ένα λανθασμένο προσανατολισμό για πράγματα που σας αφορούν αμφότερους. Από την άλλη, το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη σας τον Δία στις 9 Νοεμβρίου δείχνει ότι κάποιοι θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας, άλλοι θα αποκτήσετε ένα παιδί και άλλοι θα ζήσετε στιγμές που θα στάζουν μέλι.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Με τον Δία να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του μέσα στον οίκο των σχέσεων και τον Ερμή να γίνετε ανάδρομος από τις 7 Νοεμβρίου πολύ πιθανόν ένας παλιός έρωτας να αναθερμανθεί ή να συνδεθείτε εκ νέου με ένα πρόσωπο που διατηρούσατε σχέση. Ένα τηλέφωνο, ένα μήνυμα και όλα μπορούν να αλλάξουν στην αισθηματική σας ζωή από τη μια στιγμή στην άλλη. Ωστόσο, καλό είναι να αποφύγετε να βρείτε διέξοδο από τη μοναξιά σε μια σχέση που έχει αποδειχθεί ότι δεν μπορεί να σας προσφέρει τα αυτονόητα γύρω στα μέσα του μήνα. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα προοιωνίζει όμορφα λόγια, βγαλμένα από αισθηματική ταινία που όμως δεν θα αντέξουν το χρόνο. Επιπλέον, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι για να μπορέσει η όποια επανασύνδεση να πετύχει είναι αναγκαίο να έχετε κόψει κάποιους γόρδιους δεσμούς, πριν την επιχειρήσετε, διαφορετικά απλά θα δείτε το ίδιο έργο για δεύτερη φορά.




Αιγόκερως


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που δρομολογούνται εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα και ανακύπτουν ξαφνικά ζητήματα στο χώρο της δουλειάς που φέρνουν τα πάνω κάτω στον τομέα αυτό. Από τη μια λοιπόν τα οικογενειακά από την άλλη τα επαγγελματικά, η αισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα, καθώς αισθάνεστε ότι πρέπει να δώσετε προτεραιότητα σε τομείς που τα γεγονότα συμβαίνουν για εσάς χωρίς εσάς. Το θετικό είναι ότι ο σύντροφος σας κατανοεί την κατάσταση και σας στηρίζει, αν και θα σας ήθελε περισσότερο κοντά του. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στις 9 του μήνα δείχνει ότι γεγονότα που συνδέονται με παιδιά θα αποτελέσουν πηγή χαράς ενώ πολύ πιθανόν να ευχαριστηθείτε το χρόνο σας με το ταίρι σας κάνοντας ένα μίνι διάλλειμα από τις υποχρεώσεις που έχουν γίνει το τρίτο πρόσωπο στη σχέση σας. Επιπλέον, γύρω στις 22 του μήνα που η Θεά του Έρωτα θα συναντήσει τον Ποσειδώνα με όψη τριγώνου και μπορείτε να έχετε την ευκαιρία για μια όμορφη έξοδο, ένα μίνι ταξίδι ή μια ωραία συζήτηση με το σύντροφο που θα σας ταξιδέψει μακριά από τα συνήθη και καθημερινά.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ο μήνας ανοίγει την αυλαία του με τον Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο να προοιωνίζει καταστάσεις που σας δημιουργούν άγχος και για τις οποίες χάνετε τον ύπνο σας ή αναταράσσεται όλος σας ο ψυχικό σας κόσμος. Με την Αφροδίτη στην 10ο θα σας θέλξουν πρόσωπα που έχουν κύρος και υπόσχονται σταθερότητα και κυρίως γνωρίζετε στο χώρο της εργασίας. Στις αρχές του μήνα είναι δύσκολο μια γνωριμία να προχωρήσει, καθώς τα πράγματα παίρνουν μια τροπή που δεν περιμένετε. Όμως στη διάρκεια του μήνα τόσο γύρω στις 9 όσο και γύρω στις 22 Νοεμβρίου είναι πολύ πιθανόν ένα φλερτ να αρχίζει να αφήνει θετικά δείγματα γραφής και να ζήσετε όμορφες και ρομαντικές στιγμές. Επιπλέον, με τον Ερμή ανάδρομο από τις 7 του μήνα πολύ πιθανόν ένα προξενιό που δεν προχώρησε ή είχε μείνει στα λόγια ένας φίλος να το φέρει πάλι στο προσκήνιο και εσείς να φανείτε πιο πρόθυμοι για αυτή τη γνωριμία. Τέλος, προσέχετε γύρω στις 14 Νοεμβρίου μήπως, μέσα στη δίνη των υποθέσεων που σας ταλανίζουν, παραπλανηθείτε και πιστέψετε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες.




Υδροχόος


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Με το πέρασμα του Κρόνου στον Σκορπιό επωμίζεστε ευθύνες ελέγχου και παρακολούθησης των πραγμάτων και ως εκ τούτου χάνετε την πρότερη ξεγνοιασιά σας και ασχολείστε επισταμένως με τα σοβαρά που συμβαίνουν γύρω σας. Ωστόσο, ο έρωτας συνεχίζει να έχει ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και δεν αρνείστε να χαρείτε τις απολαύσεις του. Η Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό οίκο ευνοεί τόσο την επικοινωνία μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας όσο και μετακινήσεις αναψυχής. Επιπλέον, ίσως κάποιοι επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή την προχωρήσετε ένα βήμα πιο πέρα ενώ άλλοι ίσως γίνετε για πρώτη ή για δεύτερη φορά γονείς. Η Πανσέληνος στις 28 Νοεμβρίου στον 5ο ηλιακό οίκο σας φέρνει στο προσκήνιο ευχάριστα ζητήματα και γεγονότα που θα αξίζει να γιορτάσετε. Οι μέρες που χρειάζονται προσοχή είναι γύρω στις 2,3,14 του μήνα ενώ οι πιο όμορφες μέρες του μήνα είναι γύρω στις 8, 9, 22 και 26 Νοεμβρίου.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Η ανάδρομη πορεία του Δία μέσα στον 5ο ηλιακό οίκο δείχνει ότι ίσως αναβιώσετε ένα φλερτ, αναθερμάνετε έναν πρότερο έρωτα ή δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια αισθηματική γνωριμία που είχε μείνει στη μέση. Μια νέα εκδοχή παλαιότερων εκδόσεων της ερωτικής σας ζωής προμηνύει ο Δίας και ο Ερμής σιγοντάρει, γυρίζοντας και αυτός ανάδρομος από τις 7 Νοεμβρίου. Συγχρόνως, η Αφροδίτη στο συντροφικό ζώδιο του Ζυγού έως τις 22 ενισχύει την ερωτική σας διάθεση και συνάμα δείχνει μια μεγαλύτερη διάθεση για ρομαντικές συνομιλίες, επαφές και ενώσεις. Βέβαια υπάρχουν και παγίδες – προκλήσεις μέσα σε αυτό το μήνα που απαιτούν έναν ιδιαίτερο χειρισμό από εσάς. Οι μέρες που δεν ευνοούνται τα αισθηματικά ζητήματα είναι γύρω στις 2,3, 14 και 23 Νοεμβρίου αντίθετα γύρω στις 8,9,22, και 26 του μήνα μπορείτε να αξιοποιήσετε τις θετικές αστρολογικές συγκυρίες στο μέγιστο βαθμό.




Ιχθύες


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ο μήνας μπαίνει ερωτικά και ρομαντικά με την Αφροδίτη στον 8ο να ανεβάζει την λίμπιντο και να σας χαρίζει στιγμές ερωτικής ικανοποίησης και έξαψης. Θα έχετε την τάση να κινηθείτε μυστικά και αθόρυβα αλλά συνάμα με πάθος και ένταση. Στις αρχές του μήνα χρειάζεται μια προσοχή, αφού τα τετράγωνα που σχηματίζει με Ουρανό και Πλούτωνα φέρνουν θαλασσοταραχές που ωστόσο μπορείτε να προσπεράσετε και να συνεχίσετε το ταξίδι σας. Στα μέσα του μήνα το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα σας κρούει των κώδωνα του κινδύνου γιατί ίσως η ευπιστία σας δημιουργήσει ζητήματα και στη σχέση σας. Αποφύγετε αυτό το διάστημα αγορές για το σπίτι και οποιαδήποτε δεσμεύσεις ή υποσχέσεις προς συγγενικά σας πρόσωπα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 22 Νοεμβρίου έρχεται να πραγματώσει μια επιθυμία και να γεμίσει την καρδιά σας με άπλετη αγάπη. Επίσης απολαυστικές θα είναι οι μέρες γύρω στις 8 και 9 Νοεμβρίου.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ο μήνας μπαίνει με ερωτηματικά, απορίες αλλά και πρόωρες ρήξεις σε γνωριμίες και φλερτ. Ωστόσο, δε θα το βάλετε κάτω και με την Αφροδίτη στον οίκο της ερωτικής ικανοποίησης σίγουρα θα έχετε ευκαιρίες για ρομαντικές βραδιές και ερωτικά τετ-α-τετ. Το θέμα είναι ότι ίσως δεν είστε βέβαιοι για το τι ακριβώς θέλετε και αυτό θα γίνει πιο εμφανές στα μέσα του μήνα που όλα μέσα σας θα γίνουν ένα κουβάρι που δεν ξέρετε που είναι το τέλος και που η αρχή του. Αναμφισβήτητα, δεν είναι ένας μήνας για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις ή να αναλάβατε την συναισθηματική υποχρέωση να κάνετε ή να μην κάνετε κάτι. Είναι μια περίοδος που πιθανόν να αναθεωρήσετε κάποια πιστεύω σας και δείτε κάποιες καταστάσεις από άλλη οπτική, ωστόσο δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσετε το παρελθόν, διαφορετικά θα υποχρεωθείτε να το ξαναζήσετε. Οι όμορφες μέρες του μήνα που μπορείτε να κυνηγήσετε τις ευκαιρίες, να ευχαριστηθείτε τον έρωτα και να βιώσετε ένα ονειρικό ρομάντζο είναι 8,9 και 22 Νοεμβρίου.



Ανεκδοτο: Ο δονητης και τα παιδια

Ήταν ένα ζευγάρι που ήταν παντρεμένο επί 20 χρόνια.



Κάθε φορά που έκαναν έρωτα, ο σύζυγος πάντα επέμενε να κλείνουν τα φώτα.


Μετά από 20 χρόνια γάμου, η γυναίκα αισθανόταν ότι αυτό ήταν γελοίο!

Καθώς έπρεπε να βρει έναν τρόπο να του ξεκόψει αυτή τη συνήθεια, ένα βράδυ και κατά τη διάρκεια μιας ξέφρενης και ρομαντικής συνεύρεσης, άναψε τα φώτα.

Κοίταξε προς τα κάτω.... και είδε ότι ο άντρας της κρατούσε μία συσκευή ηδονής... ένα δονητή!!!

Εκείνη τη στιγμή τρελάθηκε:

-"Βρε ανίκανε, άχρηστε", του φώναξε, "Πως μπορούσες να μου λες ψέμματα τόσα χρόνια; Εχεις να δώσεις πολλές εξηγήσεις!"

Ο σύζυγος την κοίταξε στα μάτια και με ψυχραιμία απάντησε:

- "Εγώ να σου εξηγήσω για το δονητή.... Εσύ θα μου εξηγήσεις για τα παιδιά;



Δεν θυμαται αν βιαστηκε η αν ενεδωσε!


"Πονοκέφαλο" προκάλεσε χθες στους επιτελείς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου η διαχείριση καταγγελίας μιας 19χρονης υπηκόου Σουηδίας, που δεν θυμόταν αν βιάστηκε ή αν ενέδωσε στις ερωτικές επιθυμίες ενός 27χρονου ομοεθνή της, ο οποίος πάντως συνελήφθη πάραυτα.


Την 21η Αυγούστου 2012 καταγγέλθηκε συγκεκριμένα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου από την 19χρονη ότι τις πρωινές ώρες της ίδιας μέρας γνώρισε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην οδό Ορφανίδου, άγνωστο άτομο και αφού κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πήγαν στο δωμάτιο του.


Εκεί αυτός εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι έχασε τις αισθήσεις της ήλθε σε επαφή μαζί της. Όταν το θύμα ανέκτησε τις αισθήσεις της διαπίστωσε ότι είχε έντονους πόνους στα γεννητικά όργανα και διεκομίσθη στο Γ.Ν. Ρόδου, όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.


Ο δράστης σύμφωνα με το θύμα ήταν Σουηδός με καστανά μαλλιά και φορούσε μαύρη κοντομάνικη μπλούζα, που στο πίσω μέρος έγραφε την λέξη "crew".


Από τους αστυνομικούς ξεκίνησαν έρευνες και από την περιγραφή και πληροφορίες προσήχθη ο 27χρονος, ως ύποπτος τέλεσης της πράξης.


Η 19χρονη τον αναγνώρισε ανεπιφύλακτα ως τον δράστη του σε βάρος της βιασμού και ανέφερε συμπληρωματικά ότι επειδή τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ δεν είναι σίγουρη αν αυτός άσκησε βία επάνω της. Ισχυρίστηκε ωστόσο ότι σίγουρα είχαν σεξουαλική επαφή χωρίς τη θέλησή της καθώς όταν ξύπνησε ήταν στο κρεβάτι χωρίς ρούχα και πονούσε στα γεννητικά της όργανα.


Εξετασθείς ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία και δήλωσε ότι πράγματι γνωρίστηκε με την 19χρονη τις πρώτες πρωινές ώρες της 21ης Αυγούστου 2012 σε μπαρ και αφού κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, της πρότεινε να πάνε μαζί στο δωμάτιο του. Εκεί, ενώ είχε τις αισθήσεις της, με τη θέλησή της, ήρθαν σε επαφή.

Θαυματουργα γιατροσοφια!!!


Για χτύπημα στο κεφάλι βάζουμε βούτυρο όχι πάγο.

Βρεγμένη μπατονέτα με πιπέρι στο αυτί για τον πονόδοντο.

Σε ένα λίτρο βραστό νερό βάζουμε 10 φακελάκια τσάι μέντα το αφήνουμε στο ψυγείο και πίνουμε ένα σφηνάκι κάθε βράδυ πριν τον ύπνο για 1 εβδομάδα (μαύρα ούρα το πρωί) κάνει αποτοξίνωση στον οργανισμό.

Βρασμένη ρίγανη και κανέλα για τον πυρετό

Βρασμένη ρίγανη για διάρροια και γαστρεντερολογικά

Δυο τρία κρυσταλλάκια μαστίχα στο νερό για δυσπεψία, να ρίχνει την πίεση (130 ασθένειες)

Γλυκάνισο βρασμένο σαν τσάι για τους πόνους της περιόδου.

Στο κρύωμα βάζουμε δίπλα στο κρεβάτι μας μια φέτα κρεμμύδι με κανέλα για να τραβάει τα μικρόβιο (ιονιστής).

Μισό κρεμμύδι σε μια λεκάνη ρίχνουμε βραστό νερό και κάνουμε εισπνοές ξεβουλώνει την μύτη.

Όταν μαγειρεύουμε μοσχάρι, φακές ή σπανάκι ρίχνουμε σταγόνες πορτοκάλι για να αφομοιώνεται το σίδηρο ( όχι φέτα όχι ξύδι).


Το κατακάθι του καφέ κάνει καλό πήλινγκ στο πρόσωπο και διώχνει την κυτταρίτιδα από το σώμα.

Σε ένα μπουκάλι βάζουμε χαμομήλι βρασμένο και μια κουταλιά σόδα για φαγούρες και εκζέματα και στην ευαίσθητη περιοχή.

Μαύρο τσάι κάνουμε ποδόλουτρο κάθε βράδυ για 20-30 μέρες για τους μύκητες του δέρματος.



Ποδόλουτρο με 1 κουταλιά σόδα 1 κουταλιά αλάτι χοντρό και 1 κουταλιά πράσινο σαπούνι για τους μύκητες των νυχιών.

Σε ελληνικό καφέ στάζουμε 10 σταγόνες λεμόνι για τις ημικρανίες και τον πονοκέφαλο.

Τσουκνίδα βρασμένη ρίχνει την πίεση.

Χυμό από λεμόνι σκέτο ρίχνει την πίεση.

Εχινάκια μέσα στο φαγητό σαν μπαχαρικό στο τέλος του βρασμού για να παίρνουμε βιταμίνη C (σαν 30 πορτοκάλια) και ενισχύει τον μεταβολισμό.

Ένα κομματάκι μαύρη σοκολάτα δίνει διαύγεια.

Πράσινο αλάτι ( με πράσινα γράμματα) δεν προκαλεί φούσκωμα δεν ανεβάζει την πίεση.

Ρόφημα κανέλας ενεργοποιεί τον μεταβολισμό.

Χυμό από βρασμένο λάχανο για εντριβή σε μέση και αυχένα διώχνει τον πόνο.


Χυμό από τρία λεμόνια και 1 κουταλιά μέλι τα βάζουμε στο ψυγείο και πίνουμε 1 κουταλιά της σούπας κάθε πρωί για απόφραξη των αρτηριών.

Για τους άντρες να γίνεται η ούρηση καθιστοί και μετά το σεξ για να αδειάζει η κύστη και να καθαρίζει.

Όταν πέσει κάποιος κάτω.....

*αν είναι με κλειστά μάτια είναι λιποθυμία και του σηκώνουμε τα πόδια σε ορθή γωνία για να πάει αίμα στο κεφάλι.

*Αν είναι με ανοιχτά μάτια είναι εγκεφαλικό χτυπάμε λίγο την μύτη για να βγει αίμα ή τρυπάμε με μια βελόνα ένα δάχτυλο του αριστερού χεριού εκτός από τον αντίχειρα (πάει κατευθείαν στην καρδιά).
*Αν έχει πόνους στο στήθος και χτυπάνε πίσω στην πλάτη και μουδιάζει το χέρι είναι καρδιά βάζουμε μια ασπιρίνη κάτω από την γλώσσα.

Σε έγκαυμα ρίχνουμε κρύο νερό και μετά απλώνουμε επάνω ασπράδι αυγού δεν αφήνει κανένα σημάδι.

Σε δηλητηρίαση από χλωρίνη ή χάπια δίνουμε να πιεις ασπράδι αυγού εγκλωβίζει τις ουσίες.

Αν βάλει το παιδί κάτι στην μύτη του βάζουμε να
εισπνεύσει πιπέρι και φτερνίζετε και το βγάζει.

Ο καφές με το γάλα κάνει μούχλα στο στομάχι.

Ο νεσκαφέ είναι χημικό που γίνεται σαν κόλα στο στομάχι.

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger