E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Έξαλλος ο Άνθιμος για το λουκέτο στην ΕΡΤ- Ανεβάζει τη λειτουργία στο YouTube

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013


Δυναμική παρέμβαση για το θέμα της ακύρωσης της τηλεοπτικής μετάδοσης της Θείας Λειτουργίας από το Κανάλι της Βουλής έκανε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο θέμα της ΕΡΤ.
«Αιφνιδιάστηκε ο λαός, όλοι μας από το κουμπί που έσβησε κάθε σταθμό της εθνικής τηλεόρασης και του ραδιοφώνου. Μπορεί να έχουν δίκιο, και έχουν δίκιο σε πολλά που λένε οι αρμόδιοι, αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διορθώσεις τα πράγματα», σημείωσε στο κήρυγμά του ο μητροπολίτης ο οποίος κυκλοφόρησε το κήρυγμα στο… YouTube ενώ δεν παρέλειψε να ρωτήσει δημόσια τους πολιτικούς αρχηγούς της τρικομματικής κυβέρνησης αν ετοιμάζονται να καταργήσουν τη μετάδοση της Θείας Λειτουργίας.
Απευθυνόμενος στους τρεις πολιτικούς αρχηγούς: “Σκέφτεστε να καταργήσετε τη Θεία Λειτουργία από την Ελληνική Τηλεόραση; Είναι αδύνατο να το δεχθεί ο λαός μας αυτό“.
«Πώς είναι δυνατό να βουβαθούμε σε βόρεια σύνορά μας;» διερωτήθηκε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας πως η μετάδοσης της θείας λειτουργίας, «με αναφορές στο εθνικό θέμα της Μακεδονίας», είναι «κοσμοαγάπητη […] όπου υπάρχει ελληνισμός».
Ο ίδιος σημείωσε δε, ότι από με την απόφαση για κατάργηση της ΕΤ3 «πανηγυρίζουν οι Σκοπιανοί», προσθέτοντας πως αυτού που επιβουλεύονται την Μακεδονία χαίρονται καθώς «’θα σταματήσει ο Άνθιμος επιτέλους, να έχουμε ανοιχτό δρόμο’».


http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger