Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σοι πάει το βασίλειο...! Η Άρτεμις Αλεξανδράτου και... η σαμπάνια!

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013


Έγινε... της σαμπάνιας!   
Η Άρτεμις Αλεξανδράτου βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων και συγκεκριμένα στην παραλία της Ψαρού, όπου ''απόλαυσε'' τη σαμπάνια της!   

Το κορίτσι το οποίο φαίνεται πως έχει ακριβά γούστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter την παρακάτω φωτογραφία γράφοντας: ''Ντους με MOET''! 

Κατά μάνα κατα κύρη; Μάλλον ... Κατά Τζούλια... κατά Άρτεμις!


http://www.athensbars.gr/


Σοκ: Κι άλλο μωρό βρέθηκε πεταμένο μέσα σε σωλήνα!


Ένα μήνα μετά το σοκαριστικό περιστατικό με το μωρό που βρέθηκε πεταμένο σε σωλήνα στην Κίνα, η υφήλιος συγκλονίζεται από ένα εξίσου τραγικό γεγονός!

Μια 26χρονη μητέρα στην Ισπανία, πέταξε το μόλις ΔΥΟ ημερών νεογέννητο σε σωλήνα, μιας και δεν το ήθελε, αλλά δεν είχε χρήματα για να κάνει έκτρωση!

Το μωράκι, έμεινε για 40 ολόκληρες ώρες σφηνωμένο μέσα στο σωλήνα, μέχρι που οι γείτονες κάλεσαν τους πυροσβέστες, πιστεύοντας πως είχε εγκλωβιστεί μια γάτα που νιαούριζε!

Οι πυροσβέστες, βρέθηκαν μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα, μιας και το μωρό ήταν τυλιγμένο μέσα σε μια πλαστική σακούλα, στην οποία η 26χρονη «μάνα» είχε ανοίξει μια τρύπα, ώστε να το αφήσει να αναπνέει.

Χαρακτηριστικό είναι πως το νεογέννητο είχε ακόμα τον ομφάλιο λώρο!

Η μητέρα συνελήφθη, και η δικαιλογία της στους αστυνομικούς, ήταν πως δεν είχε λεφτά για να κάνει έκτρωση, με αποτέλεσμα ν΄αναγκαστεί να ξεφορτωθεί το μωρό με αυτόν τον τραγικό τρόπο! Η Αστυνομία ερευνά, αν για την αποτρόπαια πράξη είχε και συνεργό.



Το δυο ημερών νεογνό, έχει ξεφύγει τον κίνδυνο, όμως η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή από τους γιατρούς, μιας και έχει ένα σπασμένο χέρι και πολλά άλλα τραύματα.

Δείτε πώς είναι η Demy αμακιγιάριστη!


Είναι μία από τις πιο όμορφες και φρέσκιες παρουσίες του ελληνικού πενταγράμμου.

Πώς είναι όμως η Demy χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μάλιστα αγουροξυπνημένη;

Η ίδια ανέβασε στο instagram φωτογραφία της αγουροξυπνημένη και όπως η ίδια τόνισε, δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία η εικόνα της.

Σημαντική σημείωση από ένα κορίτσι που ξεκινά τώρα την καριέρα του και δεν κάνει να τσαλακώνεται! Η Demy πάντως είναι κούκλα από τη φύση της και δεν έχει κανένα λόγο να κρύβει το πρόσωπό της.


Πηγή: gossip-tv.gr

Μεγάλες εκπλήξεις στη νέα κυβέρνηση των Σαμαρά - Βενιζέλου

Τη σύνθεση της νέας κυβέρνηση στην οποία συμφώνησαν στην απογευματινή τους συνάντηση ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, πλέον, Ευάγγελο Βενιζέλο ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η σύνθεση του νέου υπουργικού Συμβουλίου είναι η εξής:

Πρωθυπουργός:

Αντώνης Σαμαράς

Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης

Ευάγγελος Βενιζέλος

Υπουργείο Οικονομικών:

Γιάννης Στουρνάρας, με αναπληρωτή αρμόδιο για τα έσοδα τον Χρήστο Σταϊκούρα και υφυπουργό τον Γιώργο Μαυραγάννη

Υπουργείο Διοικητής Μεταρρύθμισης:

Κυριάκος Μητσοτάκης, με υφυπουργό την Εύη Χριστοφιλοπούλου

Υπουργείο Εσωτερικών:

Γιάννης Μιχελάκης, αναπληρωτής Λεωνίδας Γρηγοράκος

Υπουργείο Εξωτερικών:

Ευάγγελος Βενιζέλος, με υφυπουργούς τους Δημήτρη Κούρκουλα και Ακη Γεροντόπουλο

Υπουργείο Εθνικής Αμυνας:

Δημήτρης Αβραμόπουλος, με αναπληρώτρια την Φώφη Γεννηματά και υφυπουργό τον Αθανάσιο Δαβάκη

Υπουργείο Ανάπτυξης,Ανταγωνιστικότητας:

Κωστής Χατζηδάκης, και υφυπουργούς τον Νότη Μηταράκη και τον Θανάση Σκορδά.

Υπουργείο Υποδομών και Δικτύων

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με υφυπουργό τον Μιχάλη Παπαδόπουλο

Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής:

Γιάννης Μανιάτης, με αναπληρωτή τον Σταύρο Καλαφάτη και υφυπουργό τον Ασημάκη Παπαγεωργίου

Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων:

Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, με υφυπουργούς Συμεών Κεδίκογλου Κώστα Γκιουλέκας

Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού:

Πάνος Παναγιωτόπουλος με υφυπουργό Αθλητισμού τον Γιάννη Ανδριανό

Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης, και Πρόνοιας

Γιάννης Βρούτσης με υφυπουργό τον Βασίλη Κεγκέρογλου

Υπουργείο Υγείας:

Αδωνις Γεωργιάδης με υφυπουργούς τους Αντώνη Μπέζα και Σοφία Βούλτεψη

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων:

Αθανάσιος Τσαυτάρης με αναπληρωτή τον Μάξιμο Χαρακόπουλο

Υπουργείο Δικαιοσύνης:

Χαράλαμπος Αθανασίου

Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη:

Νίκος Δένδιας

Υπουργείο Τουρισμού:

Ολγα Κεφαλογιάννη

Υπουργείο Ναυτιλίας :

Μιλτιάδης Βαρβιτισώτης

Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης:

Θεόδωρος Καράογλου

Υπουργός Επικρατείας:

Δημήτρης Σταμάτης

Υφυπουργός αρμόδιος για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση:

Παντελής Καψής

Εκπρόσωπος Τύπου:

Σίμος Κεδίκογλου


Το μάθημα παρκαρίσματος κατέληξε σε τραγωδία...


Τραγική κατάληξη είχε το μάθημα παρκαρίσματος που έκανε ο σύζυγος στη γυναίκα του, καθώς κατέληξαν και οι δύο νεκροί μπροστά στα μάτια της 6χρονης κόρης τους.

Όλα συνέβησαν σε ένα υπόγειο γκαράζ στο Ningbo, Zhejiang Province της Κίνας, στις 18 Ιουνίου, με τη μικρή να παρακολουθεί τρομοκρατημένη από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου τον πατέρα της και τη μητέρα της να πέφτουν νεκροί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η γυναίκα είχε πάρει πρόσφατα το δίπλωμα οδήγησης και ο σύζυγος θέλησε να τη βοηθήσει να παρκάρει καθώς η ίδια δεν τα κατάφερνε.

Έτσι ο 41χρονος κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να της δώσει οδηγίες. Όμως, η σύζυγος, από λάθος χειρισμό, τον χτύπησε και τον πέταξε στον τοίχο. Ακούγοντας τις κραυγές του, έβγαλε το κεφάλι από το παράθυρο για να δει τι συμβαίνει και πάτησε απότομα το γκάζι, όμως ξέχασε να αλλάξει την όπισθεν. Ο σύζυγος έπεσε νεκρός και το κεφάλι της ίδιας πολτοποιήθηκε στον πλαϊνό τοίχο της θέσης στάθμευσης.

Όλα αυτά μπροστά στα μάτια της 6χρονης κόρης τους.

Δείτε να γελάσετε!! Η τουριστική φρουρά των Σκοπίων (Φώτο)

υτό το πράγμα, που θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν και σας παρουσιάζει το taxalia, είναι η "Τουριστική φρουρά", κατά το δικό μας "Προεδρική φρουρά", που έβαλε ο Γκρούεφσκι από σήμερα, στα "μνημεία" των Σκοπίων. Τα δύστυχα αυτά παιδιά ... με τις κιτς ...Ρωμαιομακεδονικές (;) στολές (να΄ταν και δικές τους.....), περιφέρονται όλη μέρα στα μνημεία της Πλατείας των Σκοπίων, όπως οι δικοί μας Εύζωνες, στέκουν μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη..... Απολαύστε:...






Η «εξωγήινη» ομορφιά της Ελλάδας: Η εικόνα-διαφήμιση της χώρας μας που κάνει θραύση στο Facebook

Πολλά likes και shares συγκεντρώνει τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία -άγνωστου δημιουργού- η οποία αναδεικνύει με έναν τρόπο ξεχωριστό, ιδιαίτερο και αρκετά διαφορετικό σε σχέση με όλους όσους έχουμε δει μέχρι σήμερα τις απίστευτες ομορφιές της Ελλάδας.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία που σαρώνει τις τελευταίες ώρες στο Facebook, όπως σημειώνει ο ιστότοπος Newsbomb, απομόνωσε τέσσερις εικόνες από τέσσερα διαφορετικά μέρη -εξαιρετικής ομορφιάς- της χώρας μας, τα παρομοίασε με άλλους πλανήτες και συνέθεσε αυτή τη μοναδική εικόνα.

Μια εικόνα από παραλία της Σαντορίνης, μια από τη Νίσυρο, μια από τη Μήλο και μια από την Κεφαλλονιά οι οποίες παρομοιάζονται με τους πλανήτες Αρη, Αφροδίτη, το Φεγγάρι και τον Ουρανό αναδεικνύουν την ποικιλία του φυσικού τοπίου στη χώρα μας και την... εξωπραγματική του ομορφιά.

«Γνωρίστε τον κόσμο στην Ελλάδα», αναφέρει η σχετική λεζάντα που συνοδεύει τη συγκεκριμένη εικόνα.



Τα υπεραιωνόβια ζώα του πλανήτη!

 

Την ώρα που η ανάπτυξη της επιστήμης και το ολοένα και καλύτερο βιοτικό επίπεδο έχουν αυξήσει καθοριστικά το προσδόκιμο ζωής μας, η Φύση μάς βάζει και πάλι τα γυαλιά!

Εκεί λοιπόν που η πολυπόθητη ανθρώπινη επιδίωξη για περισσότερα χρόνια ζωής γίνεται πραγματικότητα, χάνει αποφασιστικά από μια σειρά πλασμάτων που κοιτούν κατάματα τον Χάρο και του βγάζουν αυθάδικα τη γλώσσα! 

Κι εκεί που θεωρούμε ότι τα 90 χρόνια ζωής είναι καλά για έναν άνθρωπο, το ζωικό βασίλειο κλαίει και οδύρεται όταν χάνει μέλος του σε τόσο νεαρή ηλικία.

Ας δούμε λοιπόν μια σειρά από αιωνόβια ζώα που ντροπιάζουν επιστήμη, τεχνολογία και την ίδια την ανθρώπινη φύση...

Πετρόψαρο Rougheye 



Την ώρα που τα πετρόψαρα Rougheye (Sebastes Αleutianus) θεωρούνται μεταξύ των θαλάσσιων πλασμάτων με το μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής, δεν είναι καν στις πρώτες θέσεις των Μαθουσάλων του ζωικού βασιλείου! 

Ζουν σε βάθος 170-670 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, συνήθως στον Ειρηνικό Ωκεανό, αναπτύσσονται εξαιρετικά αργά και φτάνουν στην ενηλικίωση επίσης πολύ αργά στη ζωή, έχουν όμως τα περιθώρια να το κάνουν. Γιατί αγγίζουν τα 200 χρόνια ζωής, με το μεγαλύτερο που βρέθηκε ποτέ να φτάνει στα 205 χρόνια!

Αχινός της Ερυθράς Θάλασσας 



Ο αχινός της Ερυθράς Θάλασσας (Strongylocentrotus Franciscanus) υπάρχει στον κόσμο εδώ και 450 εκατομμύρια χρόνια και είναι ο μεγαλύτερος από όλους τους αχινούς του πλανήτη. Παρά το γεγονός ότι δεν ξεπερνούν συνήθως τα 30 χρόνια ζωής, αν καταφέρουν να υπερπηδήσουν το ορόσημο τα ξεχνά ο Χάρος, αγγίζοντας μέχρι και τα 200! 

Φάλαινα Bowhead



Η «τοξοκέφαλη» φάλαινα θεωρείται από μερίδα επιστημόνων ως το παλιότερο θηλαστικό της Γης. Μία μάλιστα εξ αυτών, η Μπάντα, εκτιμήθηκε ότι έχει ξεπεράσει τα 211 χρόνια ζωής, με κάποιους βιολόγους να ερίζουν ότι η ηλικία της αγγίζει ακόμα και τα 245 χρόνια. Παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες ζουν μεταξύ 20-60 χρόνια, τέσσερις τέτοιες φάλαινες έχουν καταγραφεί σε ηλικίες 91, 135, 159 και 172 ετών...

Ψάρι Κόι 



Το μέσο προσδόκιμο ζωής για το ψάρι Κόι κυμαίνεται γύρω στα 50 χρόνια, το οποίο δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο. Δεν αρκεί βέβαια για να φιγουράρει στη λίστα μας! 

Ένα διαπρεπές μέλος του είδους, η Χανάκο, η οποία άφησε τα εγκόσμια το 1977, έφτασε στο πολύ πιο σεβαστό νούμερο των... 226 ετών(!), με τους ιδιοκτήτες της να πεθαίνουν κι αυτή να τους «θάβει». Και ναι, είχε γεννηθεί το 1751...

Σκουλήκι των σωλήνων



Τα θαλάσσια σκουλήκια των σωλήνων (Lamellibrachia Luymesi) περνούν όλη τους τη ζωή σε ένα μέρος, ενώ συναντώνται συνήθως στον Κόλπο του Μεξικού. Ζουν σε βάθος 750 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας, μέσα στα παγωμένα και αφιλόξενα νερά, και τρέφονται αποκλειστικά με βακτήρια. 

Ζουν σε αποικίες χιλιάδων μελών, την ίδια στιγμή που αναπτύσσονται εξαιρετικά αργά, γι' αυτό και φτάνουν σε ηλικία 250 ετών. 

Μαργαριταρένιο μύδι του γλυκού νερού 



Το 90% περίπου του πληθυσμού των μυδιών του γλυκού νερού που φέρουν μαργαριτάρια (Margaritifera Μargaritifera) ζει γύρω από τη Σκανδιναβία. Θεωρούνται ιδιαίτερα προσαρμοστικοί οργανισμοί, που ανταποκρίνονται ικανοποιητικότατα σε οποιαδήποτε κλιματολογική, γεωλογική, βιολογική ή ακόμα και χημική αλλαγή, με τον αριθμό τους ωστόσο να μειώνεται σταθερά κάθε χρόνο. 

Όσα βέβαια επιβιώνουν, είναι και τα πιο «σκληροτράχηλα» του πληθυσμού, με τις καταγεγραμμένες ηλικίες τους να ξεπερνούν τα 250 χρόνια ζωής, κάνοντάς τα τους Μαθουσάλες της Ευρώπης...

Χελώνες



Οι χελώνες (Testudinidae) είναι γνωστές για τη μακροζωία τους. 

Η μέση υγιής χελώνα μπορεί να φτάσει εύκολα τα 150 χρόνια ζωής, κάτι που εξαρτάται φυσικά και από το είδος της χελώνας. Η γνωστότερη χελώνα ωστόσο που έζησε πολύ (πάρα πολύ) ήταν η Adwaita, το κατοικίδιο του βρετανού στρατηγού Ρόμπερτ Κλάιβ, που όταν πέθανε ο αξιωματούχος μεταφέρθηκε στον ζωολογικό κήπο της Καλκούτας, όπου και πέρασε άλλα 130 χρόνια «θάβοντας» φυσικά όλους τους εργαζομένους εκεί! Η ηλικία της χρονολογήθηκε επακριβώς με τη βοήθεια του άνθρακα. Τι έδειξε η επιστημονική μέθοδος; Περί τα 255 χρόνια ζωής, συν-πλην 2!

Μύδι των ωκεανών



Τα μύδια των ωκεανών είναι ένα ιδιαίτερο είδος οστρακοειδών που ζουν συνήθως γύρω από τις ακτές της Σκοτίας. Για να αποφύγουν τους θηρευτές τους, θάβονται μέσα στον βυθό, όπου και παραμένουν για ιδιαίτερα μεγάλες χρονικές περιόδους χωρίς ανάγκη για τροφή και οξυγόνο. Έπεται λοιπόν ότι δεν κινούνται και πολύ, με τους πληθυσμούς τους ωστόσο να έχουν μειωθεί γύρω στο 50% τις τελευταίες δεκαετίες. 

Και τώρα η ηλικία τους. Κάθεστε; Δεν είναι ασυνήθιστο για το θαλάσσιο αυτό πλάσμα να ξεπεράσει τα 400 χρόνια ζωής, με το παλιότερο που έχει καταγραφεί ποτέ να έχει αγγίξει τη μισή χιλιετία!

Σφουγγάρι της Ανταρκτικής



Είναι γνωστό ότι τα σφουγγάρια είναι ζώα, παραείναι ωστόσο τεμπέλικα. Μετακινούνται λιγότερο από 1 χιλιοστό την ημέρα, δεν προκαλεί λοιπόν εντύπωση ότι αναπτύσσονται εξωφρενικά αργά, γεγονός που συντελεί -όπως και στα άλλα ζώα της λίστας μας- στην εξαιρετική μακροημέρευσή τους. Στον πλανήτη μας υπάρχουν 5-10 χιλιάδες είδη σφουγγαριών, με τα περισσότερα να ζουν από 3 μήνες μέχρι και 20 χρόνια. Όχι όμως και το σφουγγάρι της Ανταρκτικής, είδος το οποίο αγγίζει το σεβαστότατο νούμερο των... 1.500 ετών!

Είδος μέδουσας



Εδώ τα πράγματα αγγίζουν το επίπεδο της επιστημονικής φαντασίας! 

Ένα συγκεκριμένο είδος μέδουσας λοιπόν, η Turritopsis Νutricula, δεν έχει καμιά σχέση με τις άλλες. Οι νεογέννητες έχουν μέγεθος 1 χιλιοστού και 8 πλοκάμια, την ώρα που οι ενήλικες φτάνουν στα 4,5 χιλιοστά και τα 90 πλοκάμια. Προέρχονται από την Καραϊβική, μπορούν όμως πλέον να βρεθούν σε πολλά μέρη του πλανήτη. Τι τις κάνει μοναδικές μέσα στο ζωικό βασίλειο; 

Ότι μπορούν να επιστρέψουν σε πρωιμότερα στάδια της ανάπτυξής τους! Γεννιούνται λοιπόν και μεγαλώνουν όπως και κάθε άλλος οργανισμός, όταν ωστόσο αγγίξουν συγκεκριμένη ηλικία, επιστρέφουν σταδιακά στο στάδιο του πολύποδα, με τον κύκλο ζωής να ξεκινά εκ νέου. Σαν έναν 50χρονο δηλαδή να ξαναγίνεται μωρό. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το είδος αυτό της μέδουσας είναι δυνητικά αθάνατο!

newsbeast.gr

Ήθελε να εξοικειώσει τους ανθρώπους με τα φίδια και πέθανε από δάγκωμα οχιάς


Μοιραίο αποδείχτηκε το πάθος ενός Γερμανού για τα ερπετά, καθώς κατά τη διάρκεια ειδικής παρουσίασης στην οποία προσπαθούσε να πείσει το κοινό να μη φοβάται τα φίδια, πέθανε από δάγκωμα οχιάς.

Ο 53χρονος ερπετολόγος Ντέτερ Ζορν άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Πέμπτης από καρδιακή προσβολή λίγα λεπτά μετά το δάγκωμα της οχιάς.

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στη Γαλλία στα πλαίσια ειδικών επιδείξεων που πραγματοποιούσε. Η βοηθός του δήλωσε ότι ο 53χρονος Γερμανός πέθανε από μία πολύ σπάνια αλλεργική αντίδραση που προκαλείται μετά από δάγκωμα φιδιού. Τόνισε, παράλληλα, ότι το συμβάν αυτό είναι «εξαιρετικά σπάνιο».

Στις παρουσιάσεις του ο 53χρονος ερπετολόγος προσπαθούσε να αποδείξει στο κοινό του ότι οι φόβοι των ανθρώπων για τα φίδια είναι εντελώς αβάσιμοι.

Newsroom ΔΟΛ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ! Μαϊμού αγοράζει μόνη της αναψυκτικό από αυτόματο μηχάνημα! (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO)


Τις εντυπώσεις του διαδικτύου έχει κλέψει αυτή η μικρή μαϊμού από την Κίνα, η οποία φοράει και πάνα, έχει μάθει να αγοράζει μόνη της το αγαπημένο της αναψυκτικό από αυτόματο μηχάνημα.

Ξέρει που να βάλει τα κέρματα, να επιλέξει το αναψυκτικό (μάλλον τυχαία) και να το παραλάβει από την ειδική υποδοχή.

Μάλιστα, επιστρέφει τα ρέστα στον ιδιοκτήτη της ενώ περιμένει να της ανοίξει το αναψυκτικό για να το απολαύσει!

Δείτε το βίντεο!




Απίστευτο - 60 μέρες άυπνος αποκαλύφθηκε πως ήταν ο Μάικλ Τζάκσον πριν πεθάνει


Την αποκάλυψη ότι ο 50χρονος Μάικλ Τζάκσον θα πέθαινε από έλλειψη ύπνου αν δεν μεσολαβούσε η υπερβολική δόση ηρεμιστικών που πήρε, έκανε διάσημος γιατρός στη δίκη της οικογένειάς του απέναντι σε εταιρεία διοργάνωσης συναυλιών.

Δυο ολόκληρους μήνες είχε να κοιμηθεί ο βασιλιάς της ποπ καθώς το ηρεμιστικό που του έδινε ο προσωπικός του γιατρός, Κόνραντ Μάρεϊ, δεν επέτρεπε στον ασθενή να κοιμηθεί φυσιολογικά. Ρίχνοντάς τον σε κάτι που θύμιζε περισσότερο κώμα.

Αυτό δήλωσε (σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun) ο Δρ. Τσαρλς Σέιζλερ στην κατάθεσή του στα πλαίσια της μήνυσης της οικογένειας Τζάκσον κατά της εταιρείας διοργάνωσης συναυλιών.

Προσθέτοντας πως ο Τζάκσον θα είχε πεθάνει από αϋπνία αν δεν είχε πάρει τη μοιραία δόση. Και επισημαίνοντας ότι όλα τα συμπτώματα που παρουσίαζε ο Μάικλ, όπως αδυναμία να θυμηθεί τους στίχους των τραγουδιών του ή να εκτελέσει και τις πιο απλές χορευτικές κινήσεις, είναι «αυτά ακριβώς που περιμένεις να βρεις σε κάποιον που πάσχει από ολική έλλειψη ύπνου για μεγάλο χρονικό διάστημα».

http://www.iefimerida.gr

Ο κακός ΧΑΜΟΣ! Είδε τον ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ και έσπασε στο ΞΥΛΟ τον σερβιτόρο!!!


Ακόμη και μια γιορτή μπορεί να μετατραπεί σε ρινγκ, κι αυτό συνέβη, το περασμένο Σάββατο (22-06-2013) στη Γιορτή Κερασιού, στο Σάρχο!

Αιτία ο λογαριασμός, που σύμφωνα με τον άνδρα με καταγωγή από τον Κρουσώνα ήταν "φουσκωμένος". Ο άνδρας που διασκέδαζε με την παρέα του, στη "θέα" του ποσού, αντέδρασε, αρνούμενος να πληρώσει τα χρήματα. Ένας νεαρός που εκτελούσε χρέη σερβιτόρου πλησίασε την παρέα για να τους ζητήσει τα χρήματα όμως αντί για ευρώ εισέπραξε μπουνιές!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η κατάσταση "ξέφυγε" καθώς ο πατέρας του "σερβιτόρου" μαζί με άλλα άτομα κατέληξαν να κυνηγούν το δράστη, τον οποίο τελικά "στρίμωξαν" και ξυλοφόρτωσαν. Όσο για την παρέα από τον Κρουσώνα αποχώρησε, πυροβολώντας στον αέρα...

Η συνέχεια φέρεται να δόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, με τους γονείς του "δυσαρεστημένου πελάτη" να καταθέτουν μήνυση εναντίον του πατέρα και των φίλων του "σερβιτόρου" που χτύπησαν το γιο τους, παραβλέποντας ακόμη και τη συγγενική σχέση που τους συνδέει...

newsit.gr

Το ροκ συγκρότημα που κάνει θραύση στην Ιαπωνία αποτελείται από... ρομπότ! (ΦΩΤΟ)


Στην κιθάρα ο Μαρτς, στα πλήκτρα ο Κόσμο και στα ντραμς ο Ασούρα. Αυτά είναι τα τρία μέλη των Z-Machines, που είναι... ρομπότ και το συγκρότημά τους κάνει μεγάλη επιτυχία στην Ιαπωνία.

Σήμερα, μάλιστα, έδωσαν μια μεγάλη συναυλία στο Τόκυο, όπου τραγούδησαν μαζί με δυο ποπ τραγουδίστριες, τις Αμογιάμο.







Οι πιο απίστευτες μικρές αγγελίες στην Ελλάδα


Σίγουρα ... τραβάνε την προσοχή σου

Υπάρχει πάντα τρόπος για όλα. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει με τους Έλληνες. 

Δείτε μερικές από τις πιο απίστευτες κι όμως ... αληθινές αγγελίες που δημοσιεύθηκαν σε ελληνικές εφημερίδες.







ΣΑΛΟΣ! 45χρονος ταξιτζής την... έπεσε σε 16χρονη και ΕΦΑΓΕ ξύλο από τη μάνα της!!!


Έξαλλη η μητέρα της τον βρήκε την επόμενη μέρα  τον πλάκωσε στο ξύλο

Πήγε για να γλείψει και βγήκε κουρεμένος. Ο λόγος για έναν 45χρονο πατρινό ο οποίος προσπάθησε ασκώντας ψυχολογική πίεση σε μια 16χρονη να την πείσει να ενδώσει στις ορέξεις του.

Το κορίτσι - παιδί χωρισμένων γονιών - ζει τις περισσότερες ημέρες τις εβδομάδας σε χωριό της Ηλείας με την γιαγιά του λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει η οικογένεια.

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας η γιαγιά της κοπέλας παρακάλεσε έναν γνωστό της που ζει στην Πάτρα και θα ερχόταν στην πρωτεύουσα της Αχαΐας με το αυτοκίνητό του, να πάρει μαζί του την εγγονή της και να την παραδώσει στη μητέρα της.

Ο άντρας δέχθηκε να κάνει την εξυπηρετήσει, μόνο που οι πραγματικές του προθέσεις όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια ήταν διαφορετικές, καθώς σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής απευθυνόμενος στην 16χρονη, τις έκανε αναφορές που περιείχαν σεξουαλικά υπονοούμενα.

Το «καλύτερο» ωστόσο το φύλαγε για όταν έφτασαν σε μικρή απόσταση από το σπίτι της μικρής, σε ερημική τοποθεσία κοντά στην Λεύκα της Πάτρας, όπου σταμάτησε το αυτοκίνητο και άρχισε να αυτοδιαφημίζεται για την ικανότητές του στο "γλείψιμο" γυναικών.

Μάλιστα ο εμφανιζόμενος στη μικρή ως πρότυπο αρσενικού, δεν περιορίστηκε στα λόγια, καθώς επιχείρησε τις περιγραφές των δεξιοτήτων του να τις κάνει και πράξη, πιέζοντας την κοπέλα να τον αφήσει να τις δείξει .

Η μικρή ωστόσο δεν ενέδωσε και άρχισε να κλαίει με αποτέλεσμα ο 45χρονος να την μεταφέρει στο σπίτι της και να την παραδώσει στη μητέρα της.

Η ψυχολογική κατάσταση της 16χρονης ήταν τέτοια ώστε αμέσως μόλις μπήκε στο σπίτι ξέσπασε σε λυγμούς με αποτέλεσμα μετά από λίγο να εξιστορήσει όλα όσα πέρασε.

«Τις έφαγε» από τη μάνα

Η συνέχεια δόθηκε την άλλη μέρα το μεσημέρι στην πιάτσα ταξί στο Kουκούλι της Πάτρας, όπου σταθμεύει ο 45χρονος, με την μητέρα της μικρής να εμφανίζεται εκεί και μπροστά στα έκπληκτα μάτια αυτοκινητιστών και διερχομένων, να αρχίζει να κτυπά τον άντρα ο οποίος λίγες ώρες πριν, είχε επιχειρήσει να καλύψει τις σεξουαλικές του ορέξεις πάνω στο παιδί της.

Οι μπουνιές και οι κλωτσιές έπεσαν βροχή με την γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση να του φωνάζει «πάρε για να μάθεις πως δέρνουν οι γυναίκες που θες να γλείφεις» ενώ τα κοσμητικά επίθετα έπεφταν βροχή.

dete.gr

Εκθεση ΔΝΤ: Το να πληρώνει κάποιος φόρους στην Ελλάδα είναι παράλογο

Σε ειδική μελέτη του το ΔΝΤ εξηγεί πως οι Ελληνες προτρέπονται από το φορολογικό σύστημα να φοροδιαφύγουν για να επιβιώσουν. Η έκθεση ουσιαστικά δίνει ελαφρυντικά στους Ελληνες και εξηγεί με λεπτομέρειες γιατί το να πληρώνει κάποιος φόρους στην Ελλάδα είναι παράλογο.

Σύμφωνα με το capital.gr, η έκθεση του Ταμείου, που έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό αλλά δημοσιοποιήθηκε διακριτικά πρόσφατα, αφορά τη φορολογική διοίκηση, τη φορολογία και τη φοροδιαφυγή. Με βάση όσα αναλύονται στην έκθεση, η οποία έχει συνταχθεί από τετραμελή ομάδα εμπειρογνωμόνων του ΔΝΤ, οι λόγοι που εντοπίζονται και για τους οποίους είναι παράλογο να πληρώσει κάποιος φόρους στην Ελλάδα είναι οι εξής:

1. Η μη πληρωμή φόρων είναι ένα μέσο για να παραμείνει μια επιχείρηση ή ένας ελεύθερος επαγγελματίας στην αγορά, δηλαδή να μη βάλει λουκέτο. Όπως περιγράφεται στην έκθεση, ο φορολογούμενος που είναι καθ΄ όλα τυπικός στις φορολογικές του υποχρεώσεις χρεώνει 23% ΦΠΑ στα προϊόντα και στις υπηρεσίες του, ασφαλίζει τους εργαζομένους του και καταβάλλει συνολικές εισφορές και φόρους ύψους 43% των ακαθάριστων αποδοχών τους και καταβάλλει φόρους κερδών και εισοδήματος δηλώνοντας όλα τα εισοδήματά του. Στο τέλος, επειδή αντιμετωπίζει αθέμιτο ανταγωνισμό από επιχειρήσεις και επαγγελματίες που δεν πληρώνουν όλα τα παραπάνω και φοροδιαφεύγουν, θα αναγκαστεί να βάλει «λουκέτο»! Στην άλλη πλευρά βρίσκεται ο φοροφυγάς, ο οποίος δεν χρεώνει ή «τσεπώνει» τον ΦΠΑ 23%, απασχολεί ανασφάλιστο προσωπικό και, παρά το γεγονός ότι δεν είναι τόσο παραγωγικός, καταφέρνει να μένει στην αγορά εκμεταλλευόμενος πολύ υψηλά περιθώρια κέρδους λόγω της μη πληρωμής φόρων και εισφορών.

2. Η πληρωμή των προστίμων για την απασχόληση ανασφάλιστων εργαζόμενων είναι πιο συμφέρουσα σε σχέση με την πληρωμή των εισφορών για τους εργαζομένους! Η επιχείρηση που είναι τυπική επιβαρύνεται με ένα συνολικό εργατικό κόστος για φόρους και εισφορές ύψους 43% των ακαθάριστων αποδοχών των εργαζόμενων. Αντίθετα, η επιχείρηση που απασχολεί ανασφάλιστους κατά μέσο όρο ελέγχεται από την Επιθεώρηση Εργασίας μία φορά κάθε 10 χρόνια και, εφόσον εντοπιστεί ανασφάλιστη εργασία, τότε της επιβάλλεται πρόστιμο 500 ευρώ για κάθε ανασφάλιστο εργαζόμενο. Δηλαδή το πρόστιμο είναι ο μισθός, οι εισφορές και οι φόροι για έναν μόνο μήνα ενός εργαζόμενου. Οι συντάκτες της έκθεσης σημειώνουν ότι ο νόμος προβλέπει και την ποινή της διακοπής λειτουργίας, η οποία όμως επιβάλλεται σπανίως.

3. Η μη δήλωση του εισοδήματος επιφέρει μικρότερες κυρώσεις από τη δήλωσή του και τη μη πληρωμή των σχετικών φόρων στη συνέχεια. Ο φορολογούμενος ο οποίος δηλώνει όλο το εισόδημά του βρίσκεται αντιμέτωπος με τη βεβαίωση του φόρου. Για να πληρώσει, μπορεί να δανειστεί από μια τράπεζα με τραπεζικό επιτόκιο. Αν δεν πληρώσει, θα χρεωθεί με μηνιαίο επιτόκιο 1% και θα αντιμετωπίσει τον κίνδυνο να διωχθεί και ποινικά. Ο φορολογούμενος που δεν θα δηλώσει το εισόδημά του είναι σχετικά απίθανο να εντοπιστεί από τις φορολογικές Αρχές. Ακόμα και αν εντοπιστεί, θα μπορέσει να συμβιβαστεί με την Εφορία για να πληρώσει πολύ λιγότερα από τα πρόστιμα που του επιβάλλονται, ενώ παύει και η ποινική του δίωξη. Μάλιστα, εφόσον πληρώσει και εφάπαξ τα πρόστιμα που θα του επιβληθούν, γλυτώνει και επιπλέον 5%.

4. Η αναμονή για την επόμενη ρύθμιση τμηματικής εξόφλησης οφειλών. Ο φορολογούμενος που είναι συνεπής στις φορολογικές του υποχρεώσεις πληρώνει στην ώρα τους όλους τους φόρους που του βεβαιώνονται. Ο φορολογούμενος που δεν είναι συνεπής περιμένει την επόμενη ευεργετική ρύθμιση. Εφόσον και πάλι δεν μπορεί να πληρώσει, τότε σταματά να πληρώνει και περιμένει την επόμενη ευεργετική ρύθμιση τμηματικής εξόφλησης που θα προσφέρει έκπτωση στις προσαυξήσεις.

5. Είναι πιο συμφέρον να προσφύγεις στα δικαστήρια, παρά να πληρώσεις τους φόρους που σου βεβαιώνονται μετά τη διενέργεια ενός φορολογικού ελέγχου. Όπως σημειώνουν οι συντάκτες της έκθεσης του ΔΝΤ, ο φορολογούμενος που εντοπίζεται να φοροδιαφεύγει βρίσκεται αντιμέτωπος με τη βεβαίωση πρόσθετων φόρων, προστίμων και προσαυξήσεων. Αυτούς τους πρόσθετους φόρους μπορεί να τους πληρώσει σε έως και 36 μηνιαίες δόσεις. Ωστόσο, λίγοι πληρώνουν. Συμφέρει να ακολουθήσουν μια διαφορετική οδό διαφυγής. Προσφεύγουν στη δικαιοσύνη, όπου η συζήτηση της υπόθεσής τους καθυστερεί έως και 10 χρόνια για να πραγματοποιηθεί. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις οι αποφάσεις των δικαστηρίων δικαιώνουν τους φοροφυγάδες.

6. Χορηγούνται συνεχείς παρατάσεις στις προθεσμίες εκπλήρωσης των φορολογικών υποθέσεων. Οι φορολογούμενοι που είναι συνεπείς εκπληρώνουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις εγκαίρως και πληρώνουν και τους φόρους τους εγκαίρως. Αντίθετα, πολλοί περιμένουν τη χορήγηση παράτασης, η οποία συνήθως δίνεται, και καθυστερούν με αυτόν τον τρόπο και την πληρωμή των φόρων.

7. Οι φορολογούμενοι νιώθουν ότι οι φόροι τους δεν έχουν κάποια ανταποδοτικότητα. Καλούνται να πληρώσουν φόρους και την ίδια στιγμή ξοδεύουν αδρά για βασικές κρατικές υπηρεσίες, όπως είναι η παιδεία, η υγεία και οι μεταφορές. Στην παιδεία τα νοικοκυριά αιμορραγούν οικονομικά, λόγω της παραπαιδείας (φροντιστήρια κ.λπ.), ενώ στην υγεία αναγκάζονται να πληρώνουν ποσά κάτω από το τραπέζι, όπως είναι το γνωστό «φακελάκι». Στις μεταφορές αναγκάζονται να πληρώνουν πολύ ακριβά διόδια για τη χρήση αυτοκινητοδρόμων. Την ίδια στιγμή, οι υπηρεσίες που παρέχει το κράτος είναι στην καλύτερη περίπτωση χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τους φόρους που καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι.


Η 16χρονη που έδειχνε... 60 χρονών!


Μια πρωτοποριακή επέμβαση λίφτινγκ έδωσε στη 16χρονη Zara Hartshorn την ευκαιρία να αρχίσει να ζει- και να δείχνει- σαν ένα κορίτσι της ηλικίας της. Μια σπάνια γενετική διαταραχή έκανε τη Zara να δείχνει… 60 χρονών. 

Η 16χρονη από το Yorkshire πέρασε την παιδική και εφηβική της ηλικία δεχόμενη σχόλια και κοροϊδίες για την εμφάνισή της. Κληρονόμησε τη λιποδυστροφία από τη μητέρα της Tracey Gibson, με αποτέλεσμα το δέρμα της να δείχνει χαλαρό και γεμάτο ρυτίδες. 

Όταν έγινε γνωστή η πάθησή της, ένας Αμερικανός χειρουργός προσφέρθηκε να τη χειρουργήσει χωρίς αμοιβή. Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη κι έτσι Zara ένιωσε για πρώτη φορά αυτοπεποίθηση. Βρήκε σύντροφο στο πρόσωπο του Ricky Andrews και πλέον θέλει να συνεχίσει και τις σπουδές της στο κολλέγιο. 

Είναι μια μεγάλη αλλαγή για το κορίτσι που μια φορά αναγκάστηκε κλαίγοντας να κατέβει από το λεωφορείο καθώς δεν μπορούσε να αποδείξει πως δικαιούται παιδικό εισιτήριο. 

Όταν ήταν 12, η Zara φαινόταν ήδη πολύ μεγαλύτερη. Μέχρι που κάποιοι την θεωρούσαν… μητέρα (!) της 17χρονης αδελφής της Chloe.

Ο Δρ. Abhimanyu Garg είπε στη Zara πως έπασχε από ένα σπάνιο είδος της διαταραχής που εντοπίζεται σε τριάντα ανθρώπους σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. 

«Επιτέλους μοιάζω με έφηβη», δήλωσε η ίδια. «Δεν νιώθω πια τους ανθρώπους να με κοιτούν όταν περπατώ στο δρόμο. Είχα σχέσεις και στο παρελθόν αλλά κανείς δεν αποδεχόταν την εμφάνισή μου. Αλλά για τον Ricky δεν αποτέλεσε ποτέ πρόβλημα. Είδε φωτογραφίες μου από πριν και μου είπε πως ήμουν πάντα όμορφη». 

Όταν ήταν τεσσάρων η Zara απέκτησε… χαλαρό προγούλι. Οι εξετάσεις έδειξαν πως είχε κληρονομήσει από τη μαμά της τη που βλάπτει τα οστά και καταστρέφει το λίπος κάτω από το δέρμα. 

«Η μαμά μου μού είπε πως έπασχα από την ίδια διαταραχή με εκείνη αλλά πως ήμουν όμορφη και να μη δίνω σημασία στα σχόλια», αφηγείται η 16χρονη. «Το χειρότερο bullying ήταν όταν ήμουν από 8 έως 10 χρονών. Τα παιδιά με φώναζαν μαϊμού και γιαγιά. Είχα στεναχωρηθεί τόσο πολύ που για ένα διάστημα δεν πήγαινα σχολείο».

Ακόμα και η αλλαγή σχολείου δεν έκανε τη ζωή της Zara καλύτερη. «Ζούσα με το φόβο της ερώτησης "πόσων χρονών είσαι". Δύο φορές με πέρασαν για δασκάλα, κάτι που ήταν φοβερό στα μάτια των συμμαθητών μου», θυμάται. 

«Όταν είδα τον εαυτό μου στον καθρέφτη, μετά την επέμβαση, ένιωσα έκπληξη και ευτυχία. Μισούσα τη μύτη μου αλλά τώρα μου αρέσει πολύ!»






Ανέκδοτο: 4 φίλοι

Ήταν 4 φίλοι, που πήγαιναν για κυνήγι, για πολλά χρόνια.
Φέτος, δύο μέρες πριν αναχωρήσουν, η γυναίκα του ενός, του Γιάννη, πατάει πόδι και του λέει ότι: “δεν θα πάς!”

Οι άλλοι τρεις θύμωσαν, απογοητεύτηκαν, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν και τίποτα.
Σε δύο μέρες, που έφθασαν στον προορισμό τους, βλέπουν τον Γιάννη (!) να έχει στήσει σκηνή, είχε μαζέψει ξύλα και ανάψει φωτιά, και είχε έτοιμο και το φαγητό !

- Καλά ρε φίλε, του λέει ο Κώστας, πόση ώρα είσαι εδώ?
- Για να σας πω την αλήθεια, λέει ο Γιάννης, ήρθα χθες το βραδάκι.
- Και πως έγινε αυτό; του λένε.
- Να, χθες το απογευματάκι, καθόμουν στην πολυθρόνα και έβλεπα τηλεόραση, όταν ήρθε η γυναίκα μου από πίσω, μου κάλυψε τα μάτια με τα χέρια της και με ρώτησε:
— “Μάντεψε, ποιος είναι;”

Της τράβηξα τα χέρια και φορούσε ένα ολοκαίνουριο σέξι νεγκλιζέ!. Με τράβηξε στο υπνοδωμάτιο, το οποίο είχε στολίσει με ροδοπέταλα και είχε ανάψει κεριά! Στο κρεβάτι, είχε χειροπέδες και σχοινιά. Μου είπε να την δέσω στο κρεβάτι, και όταν το έκανα μου είπε:
— Κάνε ότι γουστάρεις!

Να ‘μαι κι εγώ εδώ!! Ήρθα!!!

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger