Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΛΙΓΟ... ΑΠΟ ΜΑΓΙΟ

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012


Μάτι καστανό, μαύρο μαλλί και ένα χαμόγελο καθαρά παιδικό.
Ιδανικά προσόντα για έναν... έκπτωτο άγγελο. Γιατί, κάπως έτσι φαντάζεσαι τους αγγέλους να είναι πλασμένοι, όπως η Άννα Διαμαντοπούλου.
Με ιδανικές αναλογίες, πανέμορφα χαρακτηριστικά. Οι άλλες, θα πεις, δεν είναι αγγελικά πλασμένες; Μα φυσικά! Αλλά πίσω στο μαγιό τους κρύβουν και κόκκινη ουρά. Η μήπως μια κόκκινη κλωστή;
Δες λοιπόν την κόλαση Άννα που σε κάνει να μη θες να πας τον παράδεισο για το ωραίο του κλίμα αλλά στην κόλαση για την καλή της παρέα!!!
Άννα Διαμαντοπούλου. Ακόμα και σε φωτοτυπία να έχεις την φωτογραφία της πάλι θα την θες κολασμένα!

Και τωρα θα κανει στοματικο ερωτα σε... 200.000 ανδρες;

Η γνωστή πορνοστάρ Sara Jay υποσχέθηκε πριν λίγο καιρό πως θα κάνει χαρούμενους τους 200.000 φίλους της στο Τwitter...

προσφέροντάς τους στοματικό έρωτα, με την προϋπόθεση να πάρουν το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ οι Μαϊάμι Χιτ.

Η ομάδα του Λεμπρον Τζέιμς σήκωσε σήμερα την κούπα και ήρθε πλέον η ώρα η Sara Jay να υλοποιήσει την υπόσχεσή της...


"Οι Μαϊάμι Χιτ τα κατάφεραν. Εγώ και η AngelinaCastoX κάναμε καλό στην ομάδα. Υπόσχεση. Λεπτομέρειες και οδηγίες οσονούπω", έγραψε η Sara Jay σε μήνυμά της στο Τwitter!

sportdog.gr
 

«Γδυθηκε» για καλο σκοπο


Έχει φιλανθρωπικές αναζητήσεις η Tamara Ecclestone

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε να επιδεικνύει το σώμα της σε σκάφη αναψυχής και στις παραλίες εξωτικών προορισμών. Αυτή τη φορά η Tamara Ecclestone ποζάρει με το μπικίνι της για καλό σκοπό.

Η διάσημη κόρη του επικεφαλής της F1 πόζαρε με χάρη ενώπιον των φωτογράφων για τις ανάγκες προώθησης ενός βραχιολιού γνωστής εταιρείας, με μέρος των εσόδων να πηγαίνει στο ίδρυμα διατήρησης και προστασίας της φάλαινας και των δελφινιών «Australian Whale Conservation Society».


Όπως ήταν φυσικό η 27χρονη τηλεπερσόνα θάμπωσε τους παρευρισκόμενους με την ομορφιά της και το σώμα της.








 
 

 



Προστυχα μαυρα εσωρουχα για την Ελευθερια Ελευθεριου


Η σέξι εμφάνισή της Κύπριας τραγουδίστριας στα Mad Awards δικαίωσε όσους επιμένουν να την θεωρούν -λόγω αισθησιασμού και ύψους- την Ελληνίδα Κάιλι Μινόγκ.
Οι διακοπές στην Μύκονο -εκεί που εμφανίστηκε με σούπερ καυτό μπικίνι- της έκαναν προφανώς καλό, καθώς στην πρώτη της εμφάνιση μετά την Eurovision (αυτή στα Mad Awards) βγήκε πιο σέξι και «πεινασμένη» από ποτέ.
Κάτι που αποδεικνύεται από το άπλετο χειροκρότημα που πήρε από το αντρικό κοινό που ήταν συγκεντρωμένο από κάτω και του οποίου εξελίσσεται στην νέα επίσημη αγαπημένη.


http://www.iefimerida.gr
 

Με καυτο σορτς η Μαιρη Συνατσακη


Με κόκκινο μαγιό και καυτό τζιν σορτσάκι εμφανίστηκε η ανερχόμενη παρουσιάστρια στην παραλία του Σχοινιά για το καλοκαιρινό γύρισμα γνωστής εταιρείας αντηλιακών. Αποδεικνύοντας ότι όντως όλο το χειμώνα πρόσεχε το σώμα της. 
«Πίνω πολύ νερό, τρώω φρούτα και λαχανικά και δεν βγάζω ποτέ από την τσάντα μου την ενυδατική μου κρέμα. Παράλληλα κάνω γυμναστική 3-4 φορές την εβδομάδα με personal trainer. Επίσης το καλοκαίρι φροντίζω να φοράω καθημερινά αντηλιακό και μάλιστα με υψηλό δείκτη προστασίας.Γενικά με απασχολεί πάρα πολύ η ενυδάτωση». Αυτά τα μυστικά διατροφής και περιποίησης του σώματος έδωσε -μεταξύ άλλων- η παρουσιάστρια στο περιοδικό ΟΚ.

/
Με τα αποτελέσματα των συμβουλών της να φαίνονται περίτρανα στις φωτό που βλέπετε.



http://www.iefimerida.gr


Εννια ζευγαρια απολιθωθηκαν την ωρα που εκαναν... σεξ!



Αυτή η στιγμή να κρατήσει για πάντα θα εύχονταν τα εννιά ζευγάρια χελώνων που έκαναν σεξ 47 εκ. χρόνια πριν. Και η ευχή τους έγινε πραγματικότητα αφού απολιθώθηκαν ακριβώς εκείνη τη στιγμή! Οι παλαιοντολόγοι που ανακάλυψαν το συγκεκριμένο απολίθωμα κάνουν λόγο για τον αρχαιότερο... οργασμό στον κόσμο!
Το απολίθωμα αυτό εντοπίστηκε στην περιοχή Μέσερ κοντά στο Ντάρμσταντ, όπου κάποτε υπήρχε μία λίμνη και αποτελεί δείγμα προϊστορικού ζευγαρώματος, ανάμεσα σε δυο σπονδυλωτά ζώα.
Σύμφωνα με το iatropedia.gr, oι αρχαίες χελώνες πέθαναν ξαφνικά στη διάρκεια του σεξ και απολιθώθηκαν επί τόπου στη θέση του ζευγαρώματος.
Oσο για το πως κατέληξαν τελικά να απολιθωθούν; Οι ερευνητές εκτιμούν ότι ίσως οι χελώνες ξεκίνησαν να κάνουν σεξ στα επιφανειακά ύδατα της προϊστορικής λίμνης, αλλά μετά αργά καταδύθηκαν σε βαθύτερα στρώματα, όπου τοξικά ηφαιστειακά αέρια που απελευθερώθηκαν στα νερά, όπως διοξείδιο του άνθρακα, τις σκότωσαν.
Τα ζώα, χωρίς να ξεκολλήσουν από τη στάση του ζευγαρώματος, θάφτηκαν στα ιζήματα της λίμνης και έμειναν έτσι για 47 εκ. χρόνια, δηλαδή μέχρι πολύ πρόσφατα, όταν και ανακαλύφθηκαν.
 Μία άλλη, λιγότερο πιθανή, θεωρία είναι ότι τοξικά κυανοβακτήρια του νερού ευθύνονταν για τον θάνατο των χελωνών.
Οι αρχαίες χελώνες (του εξαφανισμένου πια είδους Allaeochelys crassesculpta) είχαν μήκος περίπου 20 εκατοστών και οι θηλυκές ήταν λίγο μεγαλύτερες από τις αρσενικές.
Το συγκεκριμένα εύρημα θεωρείται ότι είναι το μόνο δείγμα στο παγκόσμιο αρχείο των απολιθωμάτων που έχει διασωθεί το ζευγάρωμα ακριβώς τη στιγμή της πράξης.
Στην περίπτωση των ασπόνδυλων, υπάρχουν πολλά δείγματα συνουσιαζόμενων εντόμων, που έχουν διασωθεί μέσα σε κεχριμπάρι ή σε ρετσίνι δέντρου.

http://www.iefimerida.gr

Κριση στα Ελληνικα sex shops !!


Aνάμεσα στα «θύματα» της οικονομικής κρίσης που έχει «χτυπήσει» τα τελευταία χρόνια τη χώρα μας είναι και τα sex shops.
Μόνο το ένα τέταρτο από τα 300 με 400 καταστήματα που πωλούν σεξουαλικά βοηθήματα, είναι πλέον ανοικτά, σύμφωνα με τα στοιχεία από το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας The Telegraph.
Τα ελληνικά sex shops έχουν υποστεί βαρύ πλήγμα και η αιτία που τα περισσότερα κλείνουν είναι ότι οι ιδιοκτήτες τους είναι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις και όχι μεγάλες εταιρείες όπως συμβαίνει στην Ευρώπη.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην διαθέτουν τα απαιτούμενα κεφάλαια για εισαγωγές, ώστε να ανανεώνουν το εμπόρευμά τους, μην μπορώντας να ανταγωνιστούν τα online καταστήματα που έχουν έδρα το εξωτερικό.
Επιπροσθέτως, τα ελληνικά sex shops, λόγω της νοοτροπίας που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία, είναι «κρυμμένα» σε μικρούς δρόμους, ή σε ορόφους πολυόρωφων κτηρίων, καθώς οι πελάτες δεν θέλουν να τους βλέπουν να μπαίνουν μέσα να ψωνίσουν.
Ενας ιδιοκτήτης sex shop, ο οποίος βλέπει τον τζίρο του να έχει κατρακυλήσει στα 20€ την ημέρα, δήλωσε στην εφημερίδα: «Οταν συμβαίνουν τόσα πράγματα γύρω σου, το τελευταίο για το οποίο νοιάζεσαι είνα να αγοράσεις ένα sex toy. Ασε που πολλοί δεν έχουν τα χρήματα να διαθέσουν για μια τέτοια αγορά».

ΠΗΓΗ: 69magazine.gr

ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ Στηθος ετοιμο να εκραγει



Με “τολμηρή” διάθεση βγήκε για ψώνια η Κιμ Καρντάσιαν.
Η εκρηκτική τηλεπερσόνα, η οποία ξέρει να παίζει πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας, τράβηξε για ακόμα μια φορά όλα τα φλας πάνω της.
Η Κιμ φόρεσε ένα φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ που άφηνε δειλά – δειλά το στήθος της να ξεπροβάλει.
Ό,τι έχει κανείς καλό είναι να το δείχνει!
http://www.radar.gr


Εμεινε εγκυος απο... εξωγηινους!

Η ιστορία αυτή μεταδόθηκε στην ιταλική τηλεόραση από τον Jaime Maussan, μεξικανό δημοσιογράφο και..
.

ερευνητή ufo. Η Giovanna, μια 41χρονη γυναίκα από τη Σαρδηνία, υποστηρίζει ότι το περασμένο καλοκαίρι έπεσε θύμα απαγωγής από...

εξωγήινους, οι οποίοι αφού την οδήγησαν μέσα στον ιπτάμενο δίσκο τους, πραγματοποίησαν μια σειρά βιολογικών πειραμάτων στο σώμα της!

Η μαρτυρία της, έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που περιγράφονται κατά καιρούς από όσους ισχυρίζονται ότι έχουν πέσει θύματα απαγωγής από εξωγήινους: ιπτάμενο δίσκο, τηλεπαθητική επικοινωνία, πράσινα ανθρωπάκια, άγνωστης προέλευσης εμφυτεύματα μέσα στο σώμα της κλπ.

Η Giovanna, ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή της οπτικό υλικό τόσο από τον - πράσινου χρώματος- ιπτάμενο δίσκο, όσο και από ένα εξωγήινο
Το σημείο στο οποίο διαφέρει η ιστορία της, είναι η εγκυμοσύνη - την οποία υποστηρίζει ότι ανακάλυψε αμέσως μετά την απαγωγή της! Κατά τη διάρκεια του ιατρικού ελέγχου για να διαπιστωθούν πιθανές αλλαγές στο σώμα της, ο γυναικολόγος εντόπισε χτύπους καρδιάς μέσα στην κοιλιά της, χωρίς αρχικά να μπορεί να βρει έμβρυο!

Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο υπέρηχος έδειξε ένα "περίεργο υβρίδιο" μέσα στη μήτρα της, το οποίο αφαιρέθηκε με χειρουργική επέμβαση! Στην εκπομπή παρουσιάστηκε το "εξωγήινο" πλάσμα που έβγαλαν οι γιατροί από το σώμα της γυναίκας!!

Η ίδια στη συνέντευξη που παραχώρησε, υποστήριξε ότι οι εξωγήινοι αναζητούν απεγνωσμένα, πλάσματα που να τους μοιάζουν βιολογικά γιατί κινδυνευουν με αφανισμό! Ελπίζουν πως με τη βοήθεια των ανθρώπων, θα καταφέρουν να αναπαραχθούν και έτσι να δημιουργήσουν υβρίδια τα οποία θα επιβιώσουν!

www.pyles.tv 


Μαραντονα: «Σαν αλλοι 300 Σπαρτιατες, κοντρα στη Γερμανια»

Την άποψη ότι η Ελλάδα έχει μία ευκαιρία κόντρα στη Γερμανία εξέφρασε ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Μάλιστα, ο θρύλος του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου παραλλήλισε τον αγώνα της προημιτελικής φάσης του Euro, με τη μάχη των Θερμοπυλών, τονίζοντας πως αν 300 Έλληνες είχαν τη δυνατότητα να απωθήσουν 10.000 Πέρσες, 11 Έλληνες μπορούν να αντιμετωπίσουν 11 Γερμανούς. 

«Ο Φερνάντο Σάντος ξέρει ότι το παιχνίδι της ζωής του είναι στο χέρι του, καθώς αντιμετωπίζει έναν γιγάντιο αντίπαλο. Αλλά, αν 300 Έλληνες ήταν ικανοί να απωθήσουν 10.000 Πέρσες στις Θερμοπύλες, τότε 11 Έλληνες έχουν ευκαιρία απέναντι σε 11 Γερμανούς», ήταν τα λόγια του Μαραντόνα, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε πως «βλέπει» νικητές τους Γερμανούς, με την Εθνική ωστόσο να δείχνει ηρωική αντίσταση. 

«Ο Σάντος κατάφερε το θαύμα νικώντας τους Ρώσους και θα πρέπει να ανεβάσει τη ψυχολογία της ομάδας του για την αποψινή αναμέτρηση. Οι Γερμανοί είναι μία ομάδα με πολύ καλή φυσική κατάσταση και πολύ δυνατή. Οι Έλληνες είναι σκληροί και έμπειροι. Το χαρακτηριστικό αυτής της διοργάνωσης είναι η δύναμη και παρά το γεγονός ότι είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες θα αντισταθούν ηρωικά η Γερμανία θα πάρει τη νίκη.

Είναι εύκολο να θαυμάσεις αυτή την ομάδα. Έχει νεαρούς παίκτες με ταλέντο και δύναμη, είναι το φαβορί για την εν λόγω αναμέτρηση, αλλά και για την κατάκτηση του Euro
», πρόσθεσε.


http://www.sport-fm.gr

Ελληνιδα τραγουδιστρια σε super αποκαλυπτικη εμφανιση



Έτσι ακριβώς εμφανίστηκε στα βραβεία MAD και είναι πασιφανές ότι το έκανε για να κλέψει λίγα λεπτά δημοσιότητας, δεν εξηγείται διαφορετικά.


Τόσες γνωστές θα ήταν εκεί, να μην ξεχωρίσει κι εκείνη;

Είναι η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου. Το κορίτσι του επιστήθιου φίλου του Αντώνη Ρέμου.

Δεν ξέρουμε εάν θα πρέπει να το χαρακτηρίσουμε ως φόρεμα ή ως μπέιμπι ντολ, πάντως τον σκοπό της τον πέτυχε.Ασχοληθήκαμε μαζί της!





http://www.kamikazi.gr

Τρυπα καταπινει αυτοκινητο στη Κινα!

Η μαστουρα την ανεβασε στα συρματα...


Η 21χρονη Τσέχα είχε ισχυρές παραισθήσεις από χρήση κάνναβης

Η νεαρή Τσέχα μάλλον δε θα πιστεύει στα μάτια της βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες, ότι η γυναίκα που έχει σκαρφαλώσει σε ένα πυλώνα ηλεκτρικού ρεύματος, είναι… η ίδια!


Όπως ανέφεραν οι αρχές στην Τσεχία η 21χρονη είχε κάνει επί τέσσερις ώρες χρήση «σκληρής» κάνναβης (super-strength 'skunk' cannabis) και στη συνέχεια ανέβηκε στον πυλώνα σε ύψος 12 μέτρων, νομίζοντας ότι είναι γέφυρα για να περάσει ένα… ποτάμι!

Ένας ειδικός διαπραγματευτής και αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να την πείσουν να κατέβει μετά από δύο ώρες.





http://www.newsbeast.gr

Gay Pride Ξεκινα στη Θεσσαλονικη


Την πρώτη της Gay Pride υποδέχεται το απόγευμα η Θεσσαλονίκη με την εναρκτήρια ομιλία στην πλατεία Εμπορίου στις 19.00 το απόγευμα, όπου χαιρετισμό θα απευθύνει ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με την πολυαναμενόμενη παρέλαση από τις 20.30 ως τις 21.30 το βράδυ του Σαββάτου στους δρόμους της πόλης και με συναυλία στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας.


Άμεση ήταν η αντίδραση της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης όπου σε ανακοίνωση της κάνει λόγο για «γεγονός απαράδεκτο για τα ήθη και τα έθιμα της πόλης» και προσθέτει: «απορούμε, θλιβόμεθα, διαμαρτυρόμεθα και γνωρίζουμε ότι πολίτες, άνδρες και γυναίκες, ιδίως νέοι της πόλεώς μας έχουν δηλώσει ότι θα αντιδράσουν έντονα σε τέτοια παρουσία και ανήθικη παρέλαση οπουδήποτε στην πόλη μας αλλά ειδικότερα στην καρδιά της ζωής των δύο μεγάλων μας Ναών, Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά και Αγίας Σοφίας».

http://www.newsit.gr

Τα Ζωδια Σημερα 22 Ιουνιου 2012


Κριός
21/3-20/4

Μην σταματάς τις προσπάθειες σε αυτά που κάνεις, γιατί είσαι πολύ κοντά στους στόχους σου, αγαπητέ Κριέ. Οι δυσκολίες του παρελθόντος έχουν περάσει πια κι από εδώ και πέρα μπορείς να κάνεις καινούργια σχέδια, για να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον. Το πνεύμα σου είναι αρκετά οξύ και ήρθε η ώρα να ευοδωθούν οι στόχοι που έχεις βάλει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πεις λόγια, που μπορεί να στεναχωρήσουν το σύντροφό σου. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη χαλαρότητα. Εάν είσαι από αυτούς που κάνουν παρέα μόνιμα με την μοναξιά, οι θετικές όψεις που πραγματοποιεί από το απόγευμα και μετά η Σελήνη με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από το ζώδιό σου, θα φέρουν στο διάβα σου μία νέα γνωριμία. Το κατά πόσο θα σου κάνει ή όχι, πρέπει να το αξιολογήσεις εσύ!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία, να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά σου, μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.





Ταύρος
21/4-20/5

Αγαπητέ Ταύρε, σταμάτα σήμερα να ρίχνεις τις ευθύνες σε όλο τον κόσμο γύρω σου και ξεκίνα από το βασικό πρόβλημα της ζωής σου, που δεν είναι κανένας άλλος, παρά εσύ. Μπορεί να μην σου αρέσει ο εαυτός σου έτσι όπως είναι, αλλά από τις συμπεριφορές μας δημιουργούμε τον εαυτό μας και αυτό κρίνεται. Άρα αλλάζεις αυτά που δεν σου αρέσουν πάνω σου και προχωράς. Και σήμερα η μέρα είναι ευνοϊκή για να ξεκινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις πολύ άγχος στην καθημερινότητά σου, φίλε Ταύρε, και αυτό βγαίνει έντονα και στη σχέση σου. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το σύντροφό σου, για να νιώσεις καλύτερα και να περάσεις όμορφα μαζί του. Εάν είσαι ελεύθερος, βρες απάγκιο στην αγκαλιά των αγαπημένων σου για να αποφορτιστείς…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, μπορεί να υπάρχουν κάποια θέματα που καθυστερούν, αλλά με τις κινήσεις που θα κάνεις, θα τα λύσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες αυτή την περίοδο.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, καλό είναι να αποφύγεις να δώσεις αναβολές σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν οργανωθείς καλύτερα και επιδιώξεις να συνεργαστείς με άτομα που σου είναι απαραίτητα, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές, που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Δίδυμε, με χαμηλούς τόνους και χωρίς να εκνευριστείς, μπορεί να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, πάρετε στα χέρια σας το μέλλον της ερωτικής σας ζωής και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Ο Δίας από το ζώδιο σας, ανοίγει τους ορίζοντες σας και σας χαρίζει τις καλύτερες επιρροές του. Εκμεταλλευτείτε το!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες στη δουλειά σου, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου, αν είσαι Δίδυμος. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να φροντίσεις να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.





Καρκίνος
22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, φρόντισε σήμερα να εξισορροπήσεις λίγο τα πράγματα και μην αφήνεις να σε καταβάλλει το άγχος, για τις διάφορες υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα. Οι θετικές όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη με την Αφροδίτη και τον Ουρανό, σε ευνοούν και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα, που μπορεί μέχρι και τώρα να σε αγχώνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για θέματα που αφορούν στο μέλλον. Διώξε τις αναστολές που μπορεί να έχεις και άκουσέ τον. Ίσως οι ανάγκες σας συμπέσουν. Αν πάλι είσαι μόνος, δες τα πράγματα θετικά και, αντί να μεμψιμοιρείς την μοναξιά σου, κάνε πράγματα που αλλιώς δεν θα μπορούσες να κάνεις. Εν ολίγοις, διασκέδασε την ελευθερία σου!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια, γιατί μπορεί να γίνουν λάθος κινήσεις, που δεν θα σε συμφέρουν.



Λέων
23/7-23/8

Έχεις πολλές εκκρεμότητες, αγαπητέ Λέων, που πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον. Μην εκνευριστείς για θέματα που μπορεί να έχουν μηδαμινή σημασία για σένα. Αντί να ξοδεύεις τις δυνάμεις σου άσκοπα, κοίτα να θέσεις τους στόχους σου για το μέλλον, γιατί η δυναμικότητα που έχεις, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου, θα είναι μεγάλη και μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον τομέα του έρωτα και της αγάπης, η σχέση σου βαίνει καλώς και, αν σκεφτείς και βάλεις σε εφαρμογή τρόπους αναθέρμανσής της, θα πάει ακόμη καλύτερα. Εσύ, φίλε Λέων, που είσαι ελεύθερος, επιδίωξε να έρθεις κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να περάσεις λίγο χρόνο μαζί του. Καμιά φορά, εύκολα οι φιλικές σχέσεις μετατρέπονται σε ερωτικές, εν μία νυκτί. Σταμάτα λοιπόν να είσαι ανυπόμονος και μεθόδευσε καλύτερα τις κινήσεις σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, αν είσαι Λέων, θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Στα οικονομικά, την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.





Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα νιώσεις κάποια απογοήτευση για τα θέματα που δεν έχεις τελειώσει ακόμη. Μην εκνευριστείς και μην ξεσπάσεις σε άτομα, που μπορεί να μη φταίνε. Θα πρέπει να κάνεις καινούργιο προγραμματισμό, ώστε να μπορέσουν να υλοποιηθούν τα σχέδιά σου. Ζήτα τη συμβουλή και των δικών σου ανθρώπων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, φίλε Παρθένε, που συνέχεια κάτι γίνεται και δεν ξεκαθαρίζουν. Φρόντισε σήμερα, που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, να δώσεις άμεσες λύσεις. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, δεν πρέπει να απογοητεύεσαι, απεναντίας μάθε να περνάς καλά και μόνος σου. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει στην ώρα του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, θα προκύψουν κάποιες συζητήσεις για αλλαγές που μπορούν να γίνουν. Θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε όλες τις προκλήσεις, αρκεί να δουλέψεις σκληρά. Στα οικονομικά σου, η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων, εφόσον πρώτα τις έχεις εξετάσεις καλά.





Ζυγός
23/9-22/10

Η κρίση σου και η διαίσθησή σου σπάνια σε προδίδουν, αγαπητέ Ζυγέ. Ακολούθησέ τις σήμερα, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Πρέπει να δείξεις προσοχή και δυσπιστία σε αυτά που ακούς, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως φαίνονται αρχικά. Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι αρκετά αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις, θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον, χάρη στη θετική όψη, που πραγματοποιεί η Σελήνη με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, απόφυγε σήμερα να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, που αφορούν στη σχέση σου. Μίλα με το ταίρι σου για το μέλλον σας και φρόντισε να περάσετε ρομαντικά και όμορφα. Εάν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο που έχεις, για να περάσεις όμορφες στιγμές με τους φίλους ή την οικογένειά σου και άσε για λίγο στην άκρη το παιχνίδι της αναζήτησης… Θα περάσεις καλύτερα!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, φίλε Ζυγέ, και θα σου γίνουν προτάσεις, για κάποιο καινούργιο ξεκίνημα. Σκέψου πολύ καλά πριν απαντήσεις και εξέτασε ιδιαίτερα το αν έχεις τις δυνάμεις και το κουράγιο να ανταπεξέλθεις σε νέες αρμοδιότητες, που δεν είναι του αντικειμένου σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση, σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα δεχτείς προτάσεις, που θα είναι συμφέρουσες.





Σκορπιός
23/10-22/11

Τη σημερινή ημέρα θα κατακλύζεσαι από πολλές ιδέες, για να μπορέσεις να βελτιώσεις πολλούς τομείς της ζωής σου, που σε προβληματίζουν, αγαπητέ Σκορπιέ. Η θετική όψη, που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Άρη από την Παρθένο, είναι ευνοϊκή για το ζώδιό σου και σε οδηγεί κατευθείαν στο δρόμο για την επιτυχία. Φρόντισε να εξωτερικεύεις τα αισθήματά σου περισσότερο, ώστε τα αγαπημένα σου πρόσωπα να έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν, σε θέματα που μπορεί να σε απασχολούν αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου έχεις πολλούς προβληματισμούς που δεν τους εξωτερικεύεις, φίλε Σκορπιέ. Καλό θα είναι να μιλήσεις με το σύντροφό σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις. Εσύ που είσαι ελεύθερος, βγες λίγο από το καβούκι σου και συνάντησε φιλικά σου άτομα, που σε διασκεδάζουν και ξέρεις ότι περνάς καλά μαζί τους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, σήμερα πρέπει να προσέχεις, όσον αφορά στις συνεργασίες που σκοπεύεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα, γιατί θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.





Τοξότης
23/11-21/12

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, μπορεί να χαλάσουν την ψυχική σου ηρεμία, αγαπητέ τοξότη. Με οδηγό την διαίσθησή σου, μπορείς να πετύχεις πολλά από αυτά που ονειρεύεσαι. Άρχισε να κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί οι ιδέες που έχεις, θα σε οδηγήσουν πολύ γρήγορα στους δρόμους της ολοκλήρωσης που έχεις ονειρευτεί. Αρκεί να επιμένεις και να υπομένεις!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα γίνουν κάποια πράγματα στη σχέση σου, φίλε Τοξότη, που μπορεί να είναι ανατρεπτικά για εσένα. Καλό θα είναι να σκεφτείς με πολύ ψυχραιμία προτού πεις ή κάνεις το οτιδήποτε. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, τα νέα είναι καλά, μιας και θα γοητευτείς από την παρουσία ενός νέου ατόμου, που θα εισβάλει στη ζωή σου εντελώς αναπάντεχα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, μπορείς στη δουλειά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις, που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες υποθέσεις, που θα χρειαστούν άμεσες λύσεις από την μεριά σου. Κινήσου με πολλή μεθοδικότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, για να βγεις από το αδιέξοδο. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου, ό,τι κι αν προκύψει. Θα καταφέρεις επιτέλους να προωθήσεις πολλά σχέδιά σου για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φίλε Αιγόκερε, ο σύντροφός σου σε πιέζει να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της κοινής σας ζωής και εσύ από την πλευρά σου δεν ξέρεις τι να κάνεις. Φρόντισε να του εξηγήσεις αυτά που σε προβληματίζουν και εντείνουν τις ανασφάλειές σου. Μόνο έτσι θα βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ σας. Στον αντίποδα, οι αδέσμευτοί του ζωδίου, κυνηγήστε την τύχη σας με κάθε δυνατό τρόπο και δεν θα χάσετε. Η Σελήνη από τον Λέοντα βάζει σήμερα φωτιά σε νέους έρωτες και πάθη!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να κάνεις πιο πολλά, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις, που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα ευνοούνται.





Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, φρόντισε να περάσεις χαλαρά, χωρίς να εκνευριστείς από κάποια πράγματα που θα μάθεις και ουσιαστικά δεν έχουν καμία σημασία για σένα. Πρόσεξε να μην ξεφύγεις από τους στόχους σου, ώστε να οδηγηθείς πιο άμεσα στην επιτυχία που θέλεις. Μην υποτιμάς τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων στα θέματα που σε απασχολούν. Η συμβουλή τους μπορεί να σε βγάλει από το αδιέξοδο και να σε ανεβάσει ηθικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, χωρίς να συντρέχει σημαντικός λόγος. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις ουδέτερα, χωρίς να χαλάσεις το ρομαντικό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Αν η μοναξιά ακόμη μονοπωλεί τη ζωή σου, μη να στεναχωριέσαι αλλά μάθε να περνάς και μόνος σου καλά. Άλλωστε, έχεις την παρέα των φίλων σου! Βγες μαζί τους να διασκεδάσεις και μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, θα πάει πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να τα φέρεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις και σε έξοδα.





Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα πρέπει να επιδείξεις μεγάλη συνέπεια στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, αγαπητέ Ιχθύ, και όποιο εμπόδιο κι αν προκύψει, να κάνεις ό,τι είναι δυνατόν για να τις καλύψεις. Μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα από το καλοκαιρινό κλίμα που υπάρχει και φρόντισε να τελειώνεις μια και καλή με θέματα που έχουν μείνει στην άκρη, λόγω δικής σου αμέλειας. Θα τα βρεις μπροστά σου αργότερα και θα σε αγχώσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, φίλε Ιχθύ, αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο και ο σύντροφός σου δεν μπορεί να καταλάβει, τότε πάρε ριζικές αποφάσεις. Η Σελήνη από τον Λέοντα θα σε βοηθήσει να κάνεις το καλύτερο για εσένα. Αν δεν έχεις μόνιμη σχέση, συνέχισε να την αναζητάς και πολύ γρήγορα θα πετύχεις το σκοπό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα στα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

Πηγή: myastro.gr

Εφτιαξε σκονακι μηκους 10,5 μετρων!


Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε στο μυαλό μας το σκονάκι, ως ένα μικρό χαρτάκι στο οποίο είναι γραμμένα τα SOS. Ένας μαθητής Γυμνασίου στο Καζακστάν όμως, αντιλαμβάνεται την έννοια του σκονακίου πολύ διαφορετικά.
Ο νεαρός έδινε εξετάσεις στο μάθημα της Ιστορίας, όταν υπέπεσε στην προσοχή του επιτηρητή ότι ήταν πολύ ανήσυχος, κουνιόταν διαρκώς και έμοιαζε να νιώθει πολύ άβολα. Όταν τον ρώτησε τι συμβαίνει, εκείνος άρχισε να μασάει τα λόγια του, κι έτσι τον πήραν χαμπάρι και του ζήτησαν να τον ψάξουν.
Επιτηρητής, καθηγητής και συμμαθητές έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν ο νεαρός σήκωσε τη μπλούζα του και φάνηκε το επικό σκονάκι, μήκους 10,5 μέτρων, το οποίο είχε τυλίξει γύρω από το στήθος του. Το σκονάκι περιελάμβανε συνολικά 25.000 απαντήσεις σε αντίστοιχες SOS ερωτήσεις.
Ο μαθητής, όπως ήταν φυσικό, μηδενίστηκε, ενώ είναι αμφίβολο εάν θα συνεχίσει να φοιτά στο ίδιο σχολείο. Η είδηση έκανε αμέσως το γύρο του κόσμου, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που σκέφτηκαν ότι αν είχε αφιερώσει έστω και το μισό χρόνο από αυτόν που διέθεσε για να φτιάξει αυτό το σκονάκι, στο διάβασμα της Ιστορίας, σίγουρα θα είχε πάρει τον καλύτερο βαθμό.

http://www.iefimerida.gr


Γεμισε ο ουρανος κουνουπια!


Ένα ασυνήθιστο φαινόμενο έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του στην περιοχή Μινσκ της Λευκορωσίας, τρομοκρατώντας τους κατοίκους: Σμήνη εκατομμυρίων κουνουπιών εθεάθησαν να κινούνται απειλητικά στον ουρανό, φτάνοντας έξω από τις πόρτες των σπιτιών!
«Ο ήχος τους ήταν τόσο δυνατός που κάλυπτε ακόμη και το θόρυβο των αυτοκινήτων στους δρόμους», λέει ο φωτογράφος Dennis Sour, που κατάφερε να απαθανατίσει τις εντυπωσιακές και συνάμα τρομακτικές σκηνές που βλέπετε. «Η δραστηριότητα αυτή των κουνουπιών πιθανότατα προκαλείται από τις καιρικές συνθήκες…
perierga.gr - Σκοτείνιασε ο ουρανός από τα... κουνούπια!
…Συνήθως ο άνεμος τα διώχνει μακριά από τη γειτονική λίμνη, όπου ζευγαρώνουν και γεννάνε τα αβγά τους. Οι ηλιόλουστες μέρες, όμως, και η άπνοια που επικρατεί τα έφερε -δυστυχώς- προς τα εδώ, προκαλώντας τον πανικό στους κατοίκους», λέει η Tatiana Zhukova, διευθύντρια του Βιολογικού Σταθμού Naroch, και συμπληρώνει:
perierga.gr - Σκοτείνιασε ο ουρανός από τα... κουνούπια!
«Μπορεί το θέαμα να είναι λίγο τρομακτικό, καθώς τα σμήνη των κουνουπιών μοιάζουν απειλητικά, όμως δεν δαγκώνουν. Αξίζει να σημειώσω, επίσης, ότι οι αλλαγές του καιρού σε ολόκληρο τον κόσμο προκαλούν διάφορα παράδοξα φαινόμενα, όπως έγινε, για παράδειγμα, και στο Πακιστάν όπου μετά τις μεγάλες πλημμύρες, οι αράχνες κάλυψαν τα πάντα…»!
perierga.gr - Σκοτείνιασε ο ουρανός από τα... κουνούπια!

perierga.gr - Σκοτείνιασε ο ουρανός από τα... κουνούπια!

perierga.gr - Σκοτείνιασε ο ουρανός από τα... κουνούπια!

perierga.gr - Σκοτείνιασε ο ουρανός από τα... κουνούπια!



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger