Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο Gay; Travolta διασκεδαζει στην Μυκονο

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012


Μια πολύ κακή χρονιά -γεμάτη αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις- προσπαθεί να ξεχάσει ο Τζον Τραβόλτα με ολιγοήμερες διακοπές στα ελληνικά νησιά.
Μετά την Σαντορίνη -όπου εθεάθη μαζί με την οικογένεια του Ρόμπερτ Ντε Νίρο πάνω στη διάσημη θαλαμηγό της οικογένειας Λάτση, «Αλέξανδρος»- ο Τζον Τραβόλτα είπε να κάνει ένα πέρασμα από την Μύκονο.


Εκεί που οι τουρίστες τον είδαν να κάνει βόλτα στα Ματογιάννια και να απολαμβάνει το μπάνιο του στις παραλίες του νησιού μαζί με την παρέα του. Στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονταν φυσικά η γυναίκα του Κέλι Πρέστον, η οποία φέρεται να του έχει ζητήσει διαζύγιο.


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο διάσημος σταρ ήταν χαλαρός και ευδιάθετος, απολαμβάνοντας τις διακοπές του και την προσοχή του κόσμου.


17 μαυροι πανω στο γυμνο κορμι της Lady Gaga


Περήφανη μέχρι σκασμού είναι η Ιταλοαμερικανίδα σταρ για το διαφημιστικό πόστερ από το νέο της άρωμα ονόματι Fame. Tόσο που δεν δίστασε να τουιτάρει την εικόνα με το που τελείωσε.
«Δεν πρόκειται να σας πω ψέματα. Έχω λίγο άγχος γιατί πάει καιρός που έχω να μοιραστώ μαζί δουλειά μου. Αλλά είμαι τόσο περήφανη για τον Στίβεν (σ.σ. Μαιζέλ, διάσημος φωτογράφος) και εμένα. Πραγματικά δεν κλείσαμε μάτι όλο το βράδυ μέχρι να το τελειώσουμε». Αυτό ήταν το συνοδευτικό σχόλιο που δείχνει 17 μικροσκοπικούς άντρες να σκαρφαλώνουν πάνω στο κορμί της Λέιντι Γκάγκα.
Ο λόγος που οι άντρες είναι μαύροι, είναι επειδή μαύρο είναι και το υγρό του αρώματος, το πρώτο του είδους τους. Μια ακόμη πρωτοποριακή ιδέα της Gaga που έρχεται και δένει με την γενικότερη γνώμη που έχει εκφράσει η σταρ για την φήμη (Fame), δηλαδή: «Η φήμη είναι μια οφθαλμαπάτη. Αν την θέλει αρκετά, οποιοσδήποτε μπορεί να την αποκτήσει».


H Βαλεντινα Τσεπανου δροσιζεται και οι αντρες… φουντωνουν!


«Το κορμί» πήγε στο Νησί τω Ανέμων και αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό!
Ελληνίδα μοντέλο βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες με μία φίλη της στην Μύκονο! Απόλαυσε τα καταγάλανα νερά και τον ήλιο! Ο λόγος για την Βαλεντίνα Τσεπάνου, η οποία έβαλε το μικροσκοπικό μπικίνι της και έκανε τις βουτιές της σύμφωνα με το Mykonos Live tv! Εκείνη δροσιζόταν όλη την ώρα και ο αντρικός πληθυσμός απολάμβανε την... «θέα»!




]http://www.gossip-tv.gr

Ζωντανος «βραχος»!

Τρέφεται με μικροοργανισμούς και αυτοαναπαράγεται.
 Μοιάζει σαν βράχος με εντόσθια, είναι ακίνητο, τρέφεται ρουφώντας νερό και φιλτράροντας τους μικροοργανισμούς και το αίμα του περιέχει το σπάνιο μέταλλο βανάδιο.

Γεννιέται αρσενικό, γίνεται ερμαφρόδιτο στην εφηβεία και αναπαράγεται εκτοξεύοντας σπέρμα και αυγά στο νερό «ελπίζοντας» ότι κάπου θα συναντηθούν.

Το παράξενο πλάσμα ακούει στο όνομα Pyura chilensis και συναντάται στις ακτές της Χιλής και του Περού στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Οι ντόπιοι το τρώνε ωμό ή βραστό και περιγράφουν τη γεύση του ως πικρή και αλκαλική με άρωμα ιωδίου, που πιθανότατα οφείλεται στο βανάδιο, στοιχείο που βρίσκεται στο αργό πετρέλαιο και την ασφαλτούχο άμμο (tar sands) και που εντοπίζεται στο παράξενο πλάσμα σε συγκεντρώσεις δέκα φορές υψηλότερες από τον περιβάλλοντα χώρο.

Τα P. chilensis συναντώνται είτε σε ομάδες, πυκνές ή αραιές, είτε μόνα τους. Σε αυτή την περίπτωση αναπαράγονται μόνα τους με το έμβρυο να προσκολλάται πάνω σε βράχια για να αναπτυχθεί.


Πηγή: econews.gr 

Η Victoria Beckham σκελετος!


Η παραπάνω φωτογραφία της Victoria Beckham, που είναι πιο αδύνατη από ποτέ, κάνει το γύρω του κόσμου!
Η φωτογραφία της με παντελόνι αποκαλύπτει τα σκελετωμένα πόδια της. Η Victoria, όπως μπορείτε και εσείς να δείτε είναι στα όρια της νευρικής ανορεξίας! Έχει αδυνατίσει υπερβολικά... έχει γίνει ιδιαίτερα skinny! Η συγκεκριμένη φωτογραφία της με παντελόνι δεν την κολακεύει καθόλου!


 

Δολοφονησε τα παιδια του και επεσε στο κενο

Τραγωδία στη Βρετανία - τέσσερα πτώματα περισυνέλεξε η αστυνομία μέσα σε δάσος
Νεκρός βρέθηκε ένας άνδρας στη Βρετανία μέσα σε δάσος. 
Ο 35χρονος Ceri Fuller, σύμφωνα με την αστυνομία, αφού μαχαίρωσε και τα τρία του παιδιά, έπεσε στο κενό από την άκρη ενός λόφου στην περιοχή Poles Coppice. Τα τέσσερα πτώματα περισυνέλεξαν οι Αρχές και τίθενται σε νεκροψία.


Ο Ceri Fuller εξαφανίστηκε μαζί με τα τρία του παιδιά την Πέμπτη, μετά από έναν καβγά με τη σύζυγό του Ruth. Ο Fuller οδήγησε τα παιδιά μέσα στο δάσος όπου τα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου και τα τρία.

«Πρόκειται για σφαγή, είναι φρικτό», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Τα πτώματα είχαν περίπου 30-40 μέτρα απόσταση το ένα από το άλλο και το αυτοκίνητο του Ceri Fuller βρισκόταν 300 μέτρα μακριά από τον τόπο του εγκλήματος. Τα παιδιά ήταν 12, 8 και 7 ετών.

 




Ελλη Σταη: Κορμαρα με μπικινι στην παραλια


Έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε από τη… μέση και πάνω και πάντα με σακάκια! Αυτό άλλωστε απαιτεί και ο ρόλος της παρουσιάστριας ειδήσεων! Αν και ήταν πάντα μια από τις πιο γοητευτικές παρουσίες, ξανθιά με υπέροχα μπλε μάτια, είχε μια αυστηρότητα που ακόμα και τη στιγμή που γελούσε δεν σε παρέσερνε…


Σου έδειχνε πως ήταν στιγμιαίο και σύντομα επέστρεφε στην αρχική της «πόζα», τη σοβαρή… Κι όμως αυτή η γυναίκα, που δικαίως έχει κερδίσει τον τίτλο της «σιδηράς κυρίας» της ενημέρωσης, όταν βγάζει το σακάκι και φεύγει από το τηλεοπτικό πλατό είναι μια γλυκύτατη γυναίκα! Και πολύ κομψή…



Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες η Έλλη Στάη τρελαίνεται να φοράει χρώματα… Δεν είναι λίγοι εκείνοι που την έχουν δει και δεν την έχουν αναγνωρίσει καθώς άλλο περιμένουν να δουν και άλλο τελικώς αντικρίζουν… Μια γυναίκα με «σοβαρό ντύσιμο» όπως όταν λέει ειδήσεις και την περίοδο που είναι π.χ. σε ένα νησί;ΟΧΙ.


Η Έλλη ξέρει να διαχωρίζει τη δουλειά από τη προσωπική ζωή… και ξέρει να προσέχει τον εαυτό της και να παραμένει σέξι. Γιατί όσο και αν δεν το πιστεύετε, όταν βγάζει το κορμί στη παραλία, με το ξανθό μαλλί και το γυαλί την περνάς για καλοδιατηρημένο μοντέλο. Κι ας είναι 50 φεύγα… Και αν νομίζετε πως υπερβάλουμε… ιδού τα διαπιστευτήρια… Στη παραλία της Μυκόνου με τη κορμάρα της!!! Όχι για να μη νομίζετε πως μόνο οι ξένες έχουν τη χάρη… και τα κάλλη!


http://www.kamikazi.gr

Αυτες ειναι οι πιο ισχυρες εταιρειες του πλανητη

To περιοδικό Fortune δημοσίευσε την ετήσια λίστα του με τις πιο εύρωστες οικονομικά επιχειρήσεις, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι το χρήμα φεύγει από τις τράπεζες και πάει στην ενέργεια.



Ο ετήσιος κατάλογος του Fortune με τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις της χρονιάς που πέρασε δηλώνει για μια ακόμη φορά το προφανές: Η κρίση δεν έχει περάσει ακόμη. Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, οι τράπεζες, δηλαδή, οι ασφαλιστικές και οι χρηματιστηριακές, έχουν πέσει αρκετά χαμηλά στην λίστα. Και ο μόνος κλάδος που δείχνει να δυναμώνει είναι αυτός της ενέργειας. Η τιμή του πετρελαίου που έκανε άλλο ένα ράλι την τελευταία περίοδο, αύξησε ακόμη περισσότερο τα κέρδη των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ενέργεια, ενώ την ίδια ώρα, η ανάπτυξη της τεχνολογίας στις ανανεώσιμες πηγές, καθιστά τις εταιρείες αυτές μια καλή λύση για επενδύσεις.

Οι δέκα εταιρείες με τον μεγαλύτερο τζίρο:

1. Royal Dutch Shell (Ολλανδία – Ενέργεια)

2. Exxon Mobil (ΗΠΑ – Ενέργεια)

3. Wal-Mart (ΗΠΑ – Σούπερ Μάρκετ)

4. BP (Μεγάλη Βρετανία – Ενέργεια)

5. Sinopec (Κίνα – Ενέργεια)

6. China National Petroleum (Κίνα – Ενέργεια)

7. State Grid (Κίνα – Ενέργεια)

8. Chevron (ΗΠΑ – Ενέργεια)

9. ConocoPhillips (ΗΠΑ – Ενέργεια)

10. Toyota Motor (Ιαπωνία – Αυτοκίνητα)

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη χρηματοοικονομική εταιρεία στην λίστα βρίσκεται μόλις στην 18η θέση και είναι η ολλανδική ING ενώ η πρώτη τράπεζα είναι η γαλλική BNP Paribas στην 30η θέση.

Οι δέκα εταιρείες με τα μεγαλύτερη κέρδη:

1. Gazprom (Ρωσία – Ενέργεια) $44,4 δις.

2. Exxon Mobil (ΗΠΑ – Ενέργεια) $41,6 δις.

3. Industrial and Commercial Bank of China (Κίνα – Τράπεζα) $41,6 δις.

4. Royal Dutch Shell (Ολλανδία – Ενέργεια) $30,9 δις

5. Chevron (ΗΠΑ – Ενέργεια) $26,9 δις.

6. China Construction Bank (Κίνα – Τράπεζα) $26.1 δις.

7. Apple (ΗΠΑ - Τεχνολογία) $25,9 δις.

8. BP (Μεγάλη Βρετανία – Ενέργεια) $25,7 δις.

9. BHP Billiton (Αυστραλία – Ενέργεια) $23,6 δις.

10. Microsoft (ΗΠΑ - Τεχνολογία) $23,2 δις.

Η πρώτη τράπεζα από την Ευρώπη ή τις ΗΠΑ είναι η αμερικανική JP Morgan Chase που βρίσκεται μόλις στην 17η θέση. Την ίδια ώρα, η Wal-Mart, που πριν δύο χρόνια βρισκόταν στην 3η θέση από άποψη κερδών (όπως, δηλαδή, είναι φέτος στον τζίρο), έχει κατρακυλήσει στην 25η θέση.


http://topeiraxtiri.blogspot.gr

Mε ντοματες και παπουτσια υποδεχθηκαν οι Αιγυπτιοι την Χιλαρι Κλιντον


Διαδηλωτές στην Αίγυπτο εκτόξευσαν ντομάτες και παπούτσια στην αυτοκινητοπομπή που συνόδευε την υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, κατά τη διάρκεια της πρώτης της επίσκεψής στη χώρα μετά την εκλογή του ισλαμιστή προέδρου, Μοχάμεντ Μόρσι.
Οι αιγυπτιακές αρχές δήλωσαν ότι κανένα από τα αυτοσχέδια «βλήματα» δεν χτύπησαν την Αμερικανίδα υπουργό Εξωτερικών ή το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε.
Σύμφωνα με τις αρχές οι διαδηλωτές φώναζαν «Μόνικα, Μόνικα», αναφερόμενοι στο σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει μεταξύ του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον και της Μόνικα Λεβίνσκι.
Μάλιστα το Σάββατο το βράδυ διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο της κυρίας Κλίντον με αντι-ισλαμιστικά σλόγκαν, κατηγορώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι υποστήριζαν την άνοδο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην εξουσία.
Σχολιάζοντας το περιστατικό κατά τη διάρκεια της ομιλία της στο αμερικανικό προξενείο στην Αλεξάνδρεια, η επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας είπε ότι οι «στην Αίγυπτο, οι ΗΠΑ δεν "βγάζουν" τους νικητές και τους ηττημένους, ακόμη κι αν μπορούσαμε, που δεν μπορούμε».


Μπικινι και αυτοματο, Μια μερα σε παραλια του Τελ Αβιβ


Η φωτογραφία αυτή κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Τραβήχτηκε σε παραλία του Τελ Αβίβ. Μια στρατιωτίνα με μπικίνι έχει κρεμασμένο από τον ώμο της το όπλο και ...επιθεωρεί τους λουόμενους. Όπως σημειώνουν οι ειδικοί, το φαινόμενο δεν είναι σπάνιο. Οι στρατιώτες είναι υποχρεωμένοι να
μην αφήνουν το όπλο τους για κανένα λόγο.
Προφανώς η κοπέλα της φωτογραφίας δεν μπήκε στον κόπο να συμπληρώσει όλα τα γραφειοκρατικά έντυπα που χρειάζονται για να καταθέσει το όπλο στη μονάδα της και το πήρε μαζί της στην παραλία.

Εικονες: Αιγυπτος,παζαρι καμηλων

Στην εικόνα μας ένας πωλητής καμήλων, σε μια υπαίθρια αγορά του Καΐρου, προσπαθεί να τιθασεύσει τις αγριεμένες του καμήλες.




Τα Ζωδια Σημερα 17 Ιουλιου 2012


Κριός
21/3-20/4

Αγαπητέ Κριέ, μην αγχώνεσαι με όσα συμβαίνουν σήμερα, γιατί αυτό θα σε βγάλει από το πρόγραμμα που έχεις και το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εσένα. Εξάλλου, η τελειομανία σου λειτουργεί στο έπακρο, με αποτέλεσμα να μην αφήνεις καμία δουλειά στη μέση. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι ήρεμος και να φροντίσεις και λίγο την υγεία σου, γιατί την έχεις παραμελήσει αρκετά, με τις υποχρεώσεις που έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, μην καθυστερείς κάποιες κινήσεις που πρέπει να γίνουν, για να νιώσεις καλύτερα μέσα στη σχέση σου. Είναι καιρός να περάσεις στη δράση. Εσύ πάλι που είσαι μόνος, βγες από το καβούκι σου και φρόντισε να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες, που θα σε ανανεώσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, θα δεις κάποια ζητήματα που παρέμεναν στάσιμα, να προχωρούν και να σε ικανοποιούν με τον τρόπο που εξελίσσονται. Νέες συνεργασίες ή προτάσεις ευνοούνται ιδιαίτερα. Τα οικονομικά σου όμως χρειάζονται προσοχή. Κάποιες καταστάσεις σε έχουν βγάλει από τον προϋπολογισμό σου.




Ταύρος
21/4-20/5

Φίλε Ταύρε, το άγχος που αισθάνεσαι τον τελευταίο καιρό σε έχει βγάλει από το πρόγραμμά σου και σε έχει οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, που δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Έτσι, θα βάλεις ένα πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σου και θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Μίλα με τα δικά σου άτομα και βρες μαζί τους λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, εκμεταλλεύσου τη μέρα για να έρθεις πιο κοντά στον άνθρωπό σου και να του μιλήσεις για όσα σκέφτεσαι. Όχι μόνο τα αρνητικά, αλλά και τα θετικά. Εσένα που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, η μέρα θα σε βοηθήσει να κάνεις την κίνησή σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, θα μπορέσεις να τα καταφέρεις πολύ καλά, αν είσαι αρκετά ψύχραιμος, ώστε να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες. Γενικά οι ικανότητές σου είναι πολλές και η μέρα σε ωθεί να τις αξιοποιήσεις. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, ειδικά αν προκύψουν θέματα που απαιτούν την υπογραφή σου ή είναι νομικού ενδιαφέροντος. Μην κινηθείς βιαστικά.






Δίδυμοι
21/5-21/6 

Αγαπητέ Δίδυμε, πολλές καταστάσεις σε προβληματίζουν ιδιαίτερα, γιατί ίσως τις βλέπεις πιο τραγικές απ’ ό,τι είναι. Καλό είναι σήμερα να χαλαρώσεις και να δεις αυτά που συμβαίνουν στις πραγματικές τους διαστάσεις. Έτσι, θα μπορέσεις να δώσεις και τις κατάλληλες λύσεις. Πάντως η μέρα είναι ευνοϊκή, για να διευθετήσεις αρκετά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, αν δείξεις μια συνετή στάση και κυρίως καλή διάθεση, θα μπορέσεις σήμερα να λύσεις αρκετά προβλήματα, από αυτά που δημιουργούν αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Έτσι, θα καταφέρεις να πας τη σχέση σας ένα βήμα πιο μπροστά. Αν κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, η περίοδος αυτή είναι καλή για να κάνεις μια νέα γνωριμία, το θέμα είναι να ξέρεις τι ζητάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, πηγαίνει αρκετά καλά και, αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα, η εργασία σου δεν θα σε αγχώνει τόσο πολύ. Τα οικονομικά σου πάλι, έχουν ξεφύγει λίγο και καλό είναι να επαναφέρεις τις ισορροπίες, για να μην χάσεις την μπάλα.






Καρκίνος
22/6-22/7

Αν είσαι Καρκίνος, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή, χάρη σε απρόσμενα γεγονότα και ειδήσεις, που θα σε κάνουν αισιόδοξο και θετικό. Κάποια ζητήματα εξελίσσονται με καλύτερο τρόπο από αυτόν που νομίζεις και θα μπορέσεις τώρα να πετύχεις τους στόχους σου, χωρίς πρόβλημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, η σημερινή Δευτέρα φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σου, αφού θα αισθανθείς ότι μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα πάντα και να βρείτε λύσεις από κοινού. Η σημερινή μέρα δίνει έναν άλλο αέρα στις επαφές σου με τους άλλους και αυτό θα έχει αίσια αποτελέσματα, αν είσαι αδέσμευτος και αναζητάς μια γνωριμία, που θα σε συγκινήσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, αλλά αν παραμείνεις ψύχραιμος, δεν θα αργήσεις να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Στα οικονομικά σου από την άλλη, βαδίζεις σε ένα τεντωμένο σκοινί και καλό είναι να μη χάσεις την ισορροπία σου. Δείξε προσοχή στα έξοδα που κάνεις.






Λέων
23/7-23/8

Η σημερινή Δευτέρα, αγαπητέ Λέων, σου προκαλεί αρκετή ανασφάλεια και το μυαλό σου δε λειτουργεί σωστά, για να κρίνεις αντικειμενικά τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που σε περιβάλουν. Πάντως η μέρα ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και τις αποφάσεις, που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια σειρά, σε διάφορους τομείς που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, εσύ που είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όσα σε απασχολούν και να δώσεις οριστικές λύσεις στα ζητήματα που σε χαλάνε μέσα στη σχέση. Η τύχη είναι με το μέρος σου και, αν είσαι αδέσμευτος, θα το δεις στην πράξη, μέσα από νέες γνωριμίες και φλερτ, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Λέων, είναι σε μια καλή φάση και, αν μπορέσεις να παραβλέψεις κάποια σχόλια ή κάποιες καταστάσεις που σου ρίχνουν τη διάθεση, θα κάνεις κινήσεις σημαντικές για την εξέλιξή σου. Τα οικονομικά σου έχουν αρκετά προβλήματα, που προέρχονται κυρίως από το παρελθόν και τα οποία δεν έχεις λύσει. Απόφυγε με κάθε τρόπο τα έξοδα.







Παρθένος
24/8-22/9

Για σένα που είσαι Παρθένος, η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για την υλοποίηση των στόχων σου, αλλά το άγχος που σε έχει καταβάλει λειτουργεί ανασταλτικά στο να πετύχεις αυτά που θέλεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην τα χάνεις μπροστά στις υποχρεώσεις, γιατί έτσι θα μαζευτούν ακόμα περισσότερες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αν είσαι ήρεμος και χαλαρός και δεν μεταφέρεις την πίεση στον σύντροφό σου. Άλλωστε θα δεχτείς πολύ αγάπη και θα νιώσεις όμορφα, αν αφεθείς. Αν είσαι μόνος, η μέρα είναι καλή για να γνωρίσεις καλύτερα κάποιο άτομο, που σου έχει ήδη κάνει εντύπωση. Φέρσου αναλόγως.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Παρθένε, θα παρουσιαστούν καταστάσεις που θα σε εκνευρίσουν και θα σε φέρουν σε σύγκρουση με συνεργάτες. Κράτησε την ψυχραιμία σου και μην αποδιοργανώνεσαι. Τα οικονομικά σου θα έχουν εξελίξεις, μέσα από προτάσεις που θα γίνουν και αφορούν σε μελλοντικά έσοδα. Σκέψου όμως καλά, πριν απαντήσεις.






Ζυγός
23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα προκύψουν αρκετές νέες υποχρεώσεις και θα αναγκαστείς να βάλεις ένα πρόγραμμα, για να τελειώνεις με όσες περισσότερες μπορείς. Το καλό είναι ότι είσαι αποφασισμένος να δώσεις λύσεις και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα και να ξεμπερδεύεις. Ωστόσο, μην προσπαθήσεις να τα πετύχεις όλα μαζί, γιατί θα μπερδευτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για να βάλεις μια τάξη και στη σχέση σου. Θα μιλήσεις με το ταίρι σου για όσα σε προβληματίζουν και θα λύσεις αρκετά θέματα που έχεις στο μυαλό σου. Πάντως, δεν θα σε βγάλει πουθενά το να κρατάς για τον εαυτό σου τα θέματα που απασχολούν και τους δύο. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι δεν περνάς απαρατήρητος. Αρκεί να δώσεις το πράσινο φως στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ζυγός, θα έχουν κάποιες δυσκολίες, ιδίως σε ό,τι αφορά σε συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Εκεί ίσως να έχεις προστριβές, αν δεν προσέξεις. Τα οικονομικά σου είναι σε κρίσιμο σημείο και πρέπει να ισορροπήσεις τα έσοδα με τα έξοδα.






Σκορπιός
23/10-22/11

Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα σε κάνει υπερδραστήριο και με τις κινήσεις σου, θα προσπαθήσεις να δώσεις λύσεις σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε όμως να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως, να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, καλό είναι να εκμεταλλευτείς τη σημερινή Δευτέρα για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να μιλήσετε για όλα όσα σας απασχολούν και τους δύο. Μέσα από μια καλή συζήτηση, θα δεις τη σχέση σου με άλλο μάτι και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Αν έχεις μόνιμη παρέα την μοναξιά, βγες με φίλους και, αν υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, μη διστάσεις να το δείξεις. Είναι καλή μέρα για φλερτ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, μπορεί να πάει πολύ καλά, αν βάλεις μια σειρά και τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Μην αφήνεις να μαζεύονται υποχρεώσεις. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, δείχνουν να βελτιώνονται, καθώς προκύπτουν ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημά σου.






Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Τοξότη, δεν σε βρίσκει και με την καλύτερη διάθεση. Γενικά θα έχεις την τάση να βλέπεις με απαισιοδοξία κάποια ζητήματα, αλλά αυτό μάλλον πίσω θα σε πάει. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ανοιχτός και φυσικά λίγο πιο θετικός. Θα δεις ότι τα πράγματα είναι σε πολύ καλύτερο δρόμο, απ’ όσο νομίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, η σχέση σου είναι σε μια καλή φάση και, αν δεν επηρεάσεις την ατμόσφαιρα με την κακή σου διάθεση, θα περάσεις μια όμορφη και ζεστή Δευτέρα με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για γνωριμίες. Βρες το χαμόγελό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν, αλλά με τη βοήθεια των συνεργατών σου θα τα λύσεις αποτελεσματικά. Τα οικονομικά που σε αγχώνουν μπορούν να πάνε καλύτερα, αν σταματήσεις να ξοδεύεις χωρίς σκέψη.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Εάν είσαι Αιγόκερως, θα χρειαστεί σήμερα να βρεθείς δίπλα σε αγαπημένα σου πρόσωπα και να τους προσφέρεις όλη σου την συμπαράσταση. Ενδεχομένως να χρειαστούν και τις συμβουλές σου. Μην κρατάς αποστάσεις και βάλε τα δυνατά σου για να βοηθήσεις, έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, θα υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις, που θα φέρουν ένταση ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν σε ευαίσθητα θέματα και χαλάρωσε όσο μπορείς. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, κάνε πράγματα που σου φτιάχνουν το κέφι και μην απομονώνεσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, ίσως να έχει κάποια προβλήματα σήμερα, αλλά με ψυχραιμία και καλή διάθεση, θα τα λύσεις όλα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται ακόμα καλύτερη διαχείριση. Μην προσθέτεις κι άλλα χρέη στα ήδη υπάρχοντα.





Υδροχόος
20/1-19/2

Φίλε Υδροχόε, τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδιάζεις και σήμερα κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να προσαρμοστείς αναλόγως και η ευελιξία σου θα σου ανοίξει τους κατάλληλους δρόμους, για να βρεις τις πιο ορθές λύσεις για τις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, τα πράγματα πάνε λίγο καλύτερα. Αν βρεις το χρόνο να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου και να ακούσεις τα προβλήματά του, η μέρα μπορεί να εξελιχθεί σε μια νέα αρχή για τη σχέση σας. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, μην απογοητεύεσαι, γιατί σύντομα με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από τους Διδύμους, θα βρεις αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, δε χρειάζεται να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για αλλαγές. Σκέψου καλά την όποια πρόταση ή την όποια ιδέα προκύπτει και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή, κυρίως στα άσκοπα έξοδα.






Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα, φίλε Ιχθύ, που ευνοεί τα σχέδιά σου και σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις όσα θέλεις με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα. Μην αφήνεις καμιά ευκαιρία να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς και αυτό συμπεριλαμβάνει και τις επαφές σου με κάποιους ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, η καλή σου διάθεση θα παίξει καταλυτικό ρόλο και θα περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα με το σύντροφό σου. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, ετοιμάσου για νέες περιπέτειες, που θα σε ενθουσιάσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, πηγαίνουν πολύ καλά και δεν θα είναι λίγες οι προτάσεις που θα έχεις, για να αναπτύξεις το αντικείμενό σου. Όλα οφείλονται στη σκληρή δουλειά που έχεις κάνει μέχρι σήμερα. Ακόμα και οι οικονομικές υποθέσεις που καθυστερούσαν, τώρα μπορούν να πάνε μπροστά.


Πηγή: myastro.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger