Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Λήστεψε τράπεζα και περίμενε την αστυνομία σε παγκάκι – Ήθελε να μπει στη φυλακή για να μην μείνει άστεγος!

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013


Την πιο ξεκούραστη εξιχνίαση εγκλήματος έκαναν οι αστυνομικοί σε μία πόλη της Αλαμπάμα. Οταν ειδοποιήθηκαν για μία ληστεία τράπεζας, δεν χρειάστηκε να πάνε μακριά για να βρουν τον ένοχο. Τους περίμενε...

καθισμένος σε ένα παγκάκι, αφού στόχος του ήταν να φυλακιστεί! Ο 49χρονος Ρίκι Λόρενς Γκάρντνερ φοβόταν πως θα χάσει τη δουλειά του, εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού στο πόδι. Με την απειλή να μείνει άστεγος ορατή, αποφάσισε να βρει ένα σίγουρο «σπίτι». Το κελί της φυλακής.

Ετσι μπήκε στην τράπεζα, έδωσε την ταμία ένα σημείωμα που έλεγε «Εχω όπλο. Δώσε μου τα λεφτά» και έφυγε με 4.000 δολάρια σε μία τσάντα. Την έβαλε στο αυτοκίνητό του, κλείδωσε και κάθισε σε ένα παγκάκι έξω από την τράπεζα, περιμένοντας τους αστυνομικούς. Μάλιστα, ο 49χρονος δεν είχε καν όπλο μαζί του! Παρόλα αυτά εννοείται πως συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ληστεία.

Πυροσβέστες για κλάματα! (βίντεο)

 Δείτε το:




Απίστευτο βίντεο μέσα απο μασωνική στοά(;)


Δεν ξέρουμε τι ακριβώς δείχνει το βίντεο, πάντως έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό!! Γίνονται τέτοια πράγματα;



Ο Έλληνας που πουλάει τον ... έρωτα σε μπουκάλι από τον Καναδά!

Τον λένε Μανώλη Μανιαδάκη και πουλάει έρωτα... Έρωτα σε μπουκάλι με γεύση μήλου και μάλιστα καλλιεργημένου μόνο με αγνό βιολογικό τρόπο στις παρυφές του Μόντρεαλ, εκεί που οι απέραντοι μηλώνες κλέβουν τη θέα.

Ο Μανώλης Μανιαδάκης, με καταγωγή από την Κρήτη, είναι ο πρώτος παραγωγός στο Κεμπέκ, που τόλμησε να επενδύσει στη βιολογική καλλιέργεια των μήλων. Τον αποκάλεσαν τρελό, αιθεροβάμονα, αλλοπαρμένο, καθώς, όπως εξηγεί ο ίδιος, «οι μηλιές είναι πολύ ευαίσθητο δέντρο, κανείς δεν πίστευε ότι θα κατάφερνα να πετύχω βιολογικά μήλα χωρίς χημικά λιπάσματα ή χωρίς ραντίσματα με δηλητήρια».

Ο Μανώλης Μανιαδάκης, όμως, τόλμησε την περιπέτεια κι έτσι από το 2002 έχει επίσημα σφραγίδα από την Αγροτική Υπηρεσία του Κεμπέκ ότι τα μήλα του είναι απολύτως βιολογικά.

Γιατί όμως αποφάσισε να πάει κόντρα στους καιρούς;
Ο ίδιος λέει ότι ήταν πολύ ευαίσθητος στα χημικά σκευάσματα, πάθαινε διαρκώς αλλεργίες, καθώς από το 1992 είχε αρχίσει να ασχολείται με τους μηλώνες και τη μηλοπαραγωγή. Είχε ένα δικό του πρόβλημα και όφειλε να το αντιμετωπίσει.

Έτσι ξεκίνησε τη βιολογική καλλιέργεια των μήλων. Σταμάτησε επί τρία χρόνια τη χρήση των χημικών προϊόντων, τα οποία βοηθούσαν στην καταστολή των ασθενειών και την ανάπτυξη των καρπών: «Τα προβλήματα συνίστανται κυρίως στις ασθένειες των δέντρων. Ο περονόσπορος, που θεριεύει με τις βροχές, χωρίς αντιβακτηριακά φάρμακα είναι σχεδόν αδύνατο να νικηθεί. Ωστόσο, εγώ απέδειξα στους καλλιεργητες και τους γεωπόνους ότι με το διαρκές κλάδεμα, την αραιότητα των δέντρων, το ψέκασμα με γεωλογικά κατασταλτικά, οι μηλιές μπορούν να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν στο έπακρο».

Σήμερα τα μήλα του Μανώλη Μανιαδάκη πωλούνται σε όλα τα βιολογικά σούπερ μάρκετ και τις φρουταγορές του Κεμπέκ. Αλλά ο Κρητικός δεν έμεινε μόνο στην παραγωγή των φρούτων. Θέλησε να πάει την καλλιέργειά του ένα βήμα παραπέρα, να αποδείξει ότι δύναται να παράγει ακόμη και βιολογικό μηλίτη (κρασί από μήλο).

Όπως εκμυστηρεύεται στο ΑΠΕ, με τα μηλόδεντρα μπήκε στην παραγωγή του ice wine από μήλα, καθώς ο καιρός στο Κεμπέκ ευνοεί αυτού του είδους το κρασί/μηλίτη».

Πως γίνεται αυτό; Εξηγεί: «αφήνουμε τα μήλα να παγώσουν μέχρι τέλη Ιανουαρίου. Η παγωνιά ψήνει την ψύχα και ζυμώνει τις ουσίες του μήλου. Στους -10 C κάνουμε συγκομιδή των παγωμένων μήλων και τα βάζουμε σε ένα αποστειρωμένο θάλαμο. Εκεί μαζεύουμε τον μούστο και τον αφήνουμε να μετατραπεί σε αλκοόλ. Έτσι, στο αποστακτήριο παράγουμε τον παγωμένο μηλίτη, που είναι δημοφιλές γλυκόπιοτο κρασί και σερβίρεται ως απεριτίφ αλλά και ως ντιζεστίφ».

Ο Μανώλης Μανιαδάκης επέλεξε το λεπτό ψηλόστομο μπουκάλι για να «φυλακίσει» το παγωμένο του κρασί από μήλα βιολογικής καλλιέργειας. Του έβαλε μια κομψή ετικέτα και το ονόμασε EROS, δηλαδή Έρως.

Πώς επέλεξε το όνομα;
«Ζω, αναπνέω, κινούμαι διαβάζοντας ελληνική μυθολογία, αυτό είναι το παράπλευρο πάθος της ζωής μου. Βρήκα λοιπόν ότι ένα αφροδισιακό κρασί χωρίς χημικά συντηρητικά πρέπει να πάρει το όνομα που του έχει δώσει η ελληνική μυθολογία.»

Ο Μανώλης Μανιαδάκης έχει πάρει διάφορα βραβεία για το εξαιρετικό παγωμένο κρασί του από μήλο
Ο Eros και η γλυκειά του γεύση χαϊδεύει τον ουρανίσκο απαλά, χαρίζοντας την ηδύτητα της προέλευσής του.

Ο Μανώλης Μανιαδάκης έχει πάρει διάφορα βραβεία για το εξαιρετικό παγωμένο κρασί του από μήλο. Κάνει εξαγωγές στη Γαλλία, την Ελβετία και την Αμερική. Επιπλέον, προσπαθεί να τοποθετήσει το προϊόν του στα ράφια των μονοπωλιακών καταστημάτων αλκοόλ του Κεμπέκ. Εσχάτως, ο παραγωγός έχει διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων του, παράγοντας παγωμένο ηδύποτο κρασί από αχλάδι.

Το όνειρό του είναι μια μέρα, ως άλλος Βάκχος της αρχαιότητας, να μυήσει στο εκλεπτυσμένο του κρασί τους Έλληνες στην πατρίδα. Θέλει να βρεθεί στην Κρήτη, να λούζεται στο φως του ήλιου, να κολυμπάει στην αγκαλιά της θάλασσας κραδαίνοντας το μπουκάλι με τον Έρωτα στους συμπατρώτες του.

http://www.newsit.gr/

Mε μπικίνι και τον νέο 42χρονο συντροφό της φωτογραφήθηκε η Ρούλα Κορομηλά [εικόνες]

Τις καθιερωμένες καλοκαιρινές της διακοπές στο σπίτι της στην Μύκονο κάνει η Ρούλα Κορομηλά. Εκεί που την βρήκε και την φωτογράφησε -πλήρως ανανεωμένη- εβδομαδιαίο περιοδικό.

Ανέμελες στιγμές στο νησί των Ανέμων ζει η Ρούλα Κορομηλά η οποιά- σύμφωνα με δημοσίευμα του Hello- έχει βρει την γαλήνη που έψαχνε στο πλευρό ενός νέου συντρόφου.

Πρόκειται για έναν 42χρονο γοητευτικό επιχειρηματία που ασχολείται με τη ναυτιλία και ζει μεταξύ Αμερικής - Ντουμπάι και Λονδίνου.

Πάντως, αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες, η Ρούλα δείχνει όντως πιο ανανεωμένη από ποτέ.






Έγραψα στο Google...


ΖΩΑΡΑΑΑΑ! Ρονάλντο και Ιρίνα... κάνουν τα μπανάκια τους στην Ελούντα της ΚΡΗΤΗΣ!


Στην πανέμορφη Ελούντα παραθερίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχοντας στο πλευρό του, την αγαπημένη του Ιρίνα Σάικ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ και το top model από την Ρωσία προσγειώθηκαν με απόλυτη μυστικότητα το προηγούμενο Σάββατο με ιδιωτικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης".

Εκεί τους περίμενε λιμουζίνα που τους μετέφερε στο ξενοδοχείο "Porto Elounda"!

O διάσημος ποδοσφαιριστής έχει επισκεφθεί και στο παρελθόν την Κρήτη, ενώ η σύντροφος του έχει εκφράσει δημοσίως τον θαυμασμό της για την Ελλάδα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Ιρίνα Σάικ αναμένεται να επισκεφθούν επίσης την Ρόδο και την Σαντορίνη προτού επιστρέψουν στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους.

www.creteplus.gr

Αστυνομικός πυροβόλησε σκύλο σε pet shop!


Μια αστυνομικός αναγκάστηκε να πυροβολήσει και να σκοτώσει ένα πιτ μπουλ σε αλυσίδα pet shop στο Όστιν του Τέξας, όταν αυτό επιτέθηκε σε ένα μικρό σκυλάκι ράτσας μαλτέζ.

Σύμφωνα με την επίσημη αναφορά, ένα 16χρονο κορίτσι μπήκε στο κατάστημα με ένα πιτ μπουλ βάρους 40 κιλών.

Το μαλτέζ βρισκόταν με την ιδιοκτήτριά του, μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Τα σκυλιά άρχισαν να γαβγίζουν το ένα στο άλλο, οπότε οι ιδιοκτήτριές τους τα τράβηξαν από το λουρί για να τα απομακρύνουν.

Ωστόσο το πιτ μπουλ ξέφυγε από τη νεαρή κοπέλα και άρχισε να τρέχει στο κατάστημα μέχρι να βρει το μαλτέζ.

Όταν το βρήκε το δάγκωσε και άρχισε να το χτυπά με μανία στο πάτωμα για να το σκοτώσει. Οι δυο γυναίκες και οι πελάτες μάταια προσπάθησαν να χωρίσουν τα σκυλιά.

Η αστυνομικός βρισκόταν στο πίσω μέρος του καταστήματος όταν άκουσε τις κραυγές του σκύλου και τις φωνές των πελατών.

Αφού αξιολόγησε την κατάσταση, απομάκρυνε τους ανθρώπους και πυροβόλησε το πιτ μπουλ για να απελευθερώσει το μικρόσωμο σκυλάκι από τα σαγόνια του.

Το πιτ μπουλ όντως άφησε για λίγο το μαλτέζ όμως αμέσως μετά του επιτέθηκε και πάλι.

Η αστυνομικός δεν είχε άλλη επιλογή παρά να πυροβολήσει για δεύτερη φορά το πιτ μπουλ, το οποίο σκοτώθηκε.

Το μαλτέζ μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική κλινική, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα επιβιώσει.

econews

Ο πολύχρωμος δρόμος με τις ομπρέλες σε πόλη της Πορτογαλίας που ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους [εικόνες]

Πολύχρωμες ομπρέλες γέμισαν οι δρόμοι της πόλης Águeda στην Πορτογαλία και προσφέρουν ένα εντυπωσιακό θέαμα σε μικρούς και μεγάλους.

Το ιδιαίτερο αυτό πρότζεκτ που είναι γνωστό ως "Umbrella Sky Project" ήταν μέρος ενός τοπικού φεστιβάλ και αποτελεί δημιουργία της Sextafeira Produções.

Οι ομπρέλες πέρα από το όμορφο θέαμα προσφέρουν παράλληλα και προστασία από τη βροχή και τον ήλιο και θα παραμείνουν στην Águeda μέχρι τον Ιούλιο.








http://www.iefimerida.gr/

Βίντεο: Σοκ σε πολυσύχναστο δρόμο της Κίνας!


Επιχειρεί να περάσει απέναντι σε έναν πολυσύχναστο δρόμο στη Κίνα. Το βίντεο που ακολουθεί προκαλεί σοκ και είναι ένα από τα δημοφιλέστερα στο διαδίκτυο. Δυστυχώς η κατάληξη δεν είναι ευχάριστη…


Η τρομακτική θέα ενός ξενοδοχείου στη Καμπότζη

Η θέα του συγκεκριμένου ξενοδοχείου θα μείνει αξέχαστη στους επισκέπτες, αν και είναι κάθε άλλο παρά ειδυλλιακή. Ρίξτε μια ματιά...

Ημέρα:

Νύχτα:



Συγκλονιστικό! Φωτογράφος καταγράφει τη δολοφονία του από στρατιώτη! Δείτε το video

Τη στιγμή που στρατιώτης γυρίζει προς το μέρος του και πυροβολεί εναντίον του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα, κατέγραψε με την κάμερά του ο 26χρονος φωτογράφος, Ahmed Samir Assem, στην Αίγυπτο.


Ο νεαρός φωτογράφος είναι ένας από τους 51 ανθρώπους, που έχουν χάσει μέχρι στιγμής τη ζωή τους, στις διαδηλώσεις, από πυρά στρατιωτών.

Ο Assam εργαζόταν για την εφημερίδα Al-Horia Wa Al-Adala. "Γύρω στις 6, ένας άνδρας ήρθε στα γραφεία μας με μία κάμερα γεμάτη αίματα και μας είπε, ότι ένας συνάδελφός μας είχε τραυματιστεί", δήλωσε ο Ahmed Abu Zeid, που ήταν συνάδελφός του, δημοσιογράφος.

"Μία ώρα αργότερα, πληροφορηθήκαμε, ότι ο Ahmed είχε δεχθεί τα πυρά ελεύθερου σκοπευτή, καθώς τραβούσε φωτογραφίες από τις κορυφές των κτιρίων. Η κάμερά του ήταν η μόνη, που κατέγραφε τα γεγονότα από την πρώτη στιγμή", είπε, προσθέτοντας ότι αυτό το βίντεο θα παραμείνει η απόδειξη των βιαιοπραγιών που έχουν σημειωθεί έως τώρα στη χώρα.

Από την πλευρά του πάντως, ο Αιγυπτιακός στρατός ανακοίνωσε για το περιστατικό, πως οι ελεύθεροι σκοπευτές άνοιξαν πυρ, γιατί δέχθηκαν επίθεση τρομοκρατών.


Έτσι θα μεταμορφώσει η Google 9 δημοτικές βιβλιοθήκες στην Ελλάδα



Με δωρεά από το ίδρυμα Νιάρχου και με συνεργασία της Google και της εταιρίας Future Library υλοποιείται το όραμα αναμόρφωσης εννέα δημοτικών βιβλιοθηκών.

Το βιβλίο αποτελούσε ανέκαθεν μέσο διάδοσης και παγίωσης του πολιτισμού. Ιδιαίτερα σε δύσκολες περιόδους ήταν το εφαλτήριο για σκέψη και νέες ιδέες. Γίνεται κατανοητό λοιπόν το μέγεθος της σημασίας των δημοτικών βιβλιοθηκών, προκειμένου να ξεπεραστεί η κρίσιμη φάση που περνά η χώρα μας. Πρέπει να δοθεί έμφαση στον πολιτισμό και την παιδεία και η αναβάθμιση των δημοτικών βιβλιοθηκών συνιστά ένα ουσιαστικό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Το σχέδιο αυτό αποσκοπεί στον εκσυγχρονισμό της παιδείας, την οποία οι συμμετέχοντες στο συγκεκριμένο σχέδιο φιλοδοξούν να κάνουν περισσότερο προσιτή, έγκυρη, προσβάσιμη και χρήσιμη για νέους κι εφήβους. Μάλιστα, ένα μέρος τους θα μεταμορφωθεί σε MEDIA Lab με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός και σχεδιασμός των νέων χώρων έχει ήδη ολοκληρωθεί, η κατασκευή ξεκινά εντός του προσεχούς μηνός και θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο ενώ ταυτόχρονα θα εκπαιδευτούν για την νέα εποχή οι υπάλληλοι.

Στη Συνέντευξη Τύπου ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία της Google και της Future Library και τονίσθηκε πως στόχος της πρώτης είναι η παροχή της απαραίτητης τεχνογνωσίας στη σχεδίαση χώρων που προάγουν την δημιουργικότητα και την καινοτομία. Παράλληλα, η Google θα συνδράμει στην εκπαίδευση των υπαλλήλων των δημοτικών βιβλιοθηκών, έτσι ώστε να κατέχουν άρτια το αντικείμενό τους και να μπορούν να προσφέρουν σωστή καθοδήγηση και βοήθεια σε θέματα βέλτιστης εκμετάλλευσης του διαδικτύου και της τεχνολογίας.

Ο VP της εταιρίας A&M Architects που ανέλαβε το σχεδιασμό των MEDIA Labs, κ. Αλέξανδρος Κομνηνός, αναφέρει για τα MEDIA Labs: "Το σχεδιαστικό εργαλείο επιλογής οργανώνει σε ζώνες δραστηριοτήτων, όπως studio επεξεργασίας ήχου και εικόνας, ζώνη διαδραστικής συνεργασίας και δημιουργίας, ομαδικής και ατομικής μελέτης και επικοινωνίας. Στοχεύοντας έτσι, στην ενοποίηση του φυσικού με τον ψηφιακό χώρο μέσα από άνετους, εργονομικούς και ελκυστικούς χώρους που συνεργάζονται για την υποστήριξη αυτής της ιδέας".

Αξίζει να σημειωθεί πως το ίδρυμα Νιάρχου είναι ένθερμος υποστηρικτής του συγκεκριμένου εγχειρήματος, όπως και κάθε προσπάθειας που προσανατολίζεται στη διάδοση του πολιτισμού, της παιδείας και των τεχνών. Εξάλλου, διαθέτει πάνω από το 60% των συνολικών του δωρεών σε τέτοια προγράμματα.

Οι εννέα υπό αναμόρφωση δημοτικές βιβλιοθήκες είναι :

Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορίνθου / Δημοτική Βιβλιοθήκη Κερατσινίου-Δραπετσώνας / Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης / Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων/ Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Δράμας/ Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης / Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων / Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς / Παπαχαραλάμπειος Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπάκτου

Τελικά μόνο μια γυναίκα μπορεί! (φώτο)

Από που να το εμπνεύστηκε άραγε αυτό;



Μίνι προτζέκτορας στα τζάμια αυτοκινήτου


Το νέο σύστημα είναι διαθέσιμο τόσο για λογισμικό iOS της Apple όσο και για συσκευές Android και Windows.

 Η εταιρεία Garmin κατασκεύασε έναν εξελιγμένο μίνι - προτζέκτορα ο οποίος συνδέεται με «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα προβάλλοντας στα τζάμια του αυτοκινήτου πληροφορίες και οδηγίες «πλοηγού», σύμφωνα με το BBC.

Προκειμένου να συνδεθεί με τις έξυπνες συσκευές, ο μίνι - προτζέκτορας απαιτεί και την εγκατάσταση συγκεκριμένης εφαρμογής της Garmin.

Σύμφωνα με το BBC, ο μίνι - προτζέκτορας μπορεί να προβάλλει αποστάσεις, βέλη κατεύθυνσης, την τρέχουσα ταχύτητα του οχήματος αλλά και να ειδοποιήσει τον οδηγό για τα όρια ταχύτητας στην περιοχή που κινείται.

Επίσης, μέσω της εφαρμογής που εγκαθίσταται στο «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο του οδηγού, το σύστημα πλοήγησης μπορεί να δίνει και φωνητικές οδηγίες.

Σοκαριστικό! Μικρά κοριτσάκια με μπικίνι σε έκθεση αυτοκινήτων


Μετά το πολυσυζητημένο ριάλιτι της Αμερικής, στο οποίο πρωταγωνιστούν μικρά κοριτσάκια, ντυμένα και βαμμένα σαν μεγάλες κοπέλες, έρχεται μία έκθεση αυτοκινήτων που έγινε στην Κίνα για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Στην έκθεση εμφανίζονταν μικρά κopιτσάκια, τα οποία φορώντας μόνο ένα μαγιό μπικiνι, πόζαραν πpoκλητικά ως μοντέλα δίπλα στα ολοκαίνουργια αυτοκίνητα, θέσεις που μέχρι πρότινος κρατούσαν καλλίγραμμα μοντέλα που πόζαραν πpoκλητικά μπροστά από τα νέα μοντέλα των βιομηχανιών. Όπως ήταν φυσικό, αυτό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Οι φωτογραφίες των κopιτσιών δημοσιοποιήθηκαν στο weibo και αμέσως ξεκίνησαν οι αντιδράσεις. Μάλιστα πολλοί κινήθηκαν νομικά εναντίον των διοργανωτών της έκθεσης, των γονιών των παιδιών αλλά και των εργοστασίων των αυτοκινήτων.

Μια μητέρα δικαιολογήθηκε πως εκείνη ήταν που ενθάρρυνε την κopη της να λάβει μέρος. Μάλιστα πριν από την έκθεση είχε γίνει ένας μεγάλος διαγωνισμός ώστε να καταλήξουν ποια θα είναι τα κopίτσια που θα λάμβαναν μέρος.Οι μητέρες των μικρών κopιτσιών, είπαν ότι το έκαναν για να βοηθήσουν τις κopες τους να έχουν μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση.

Όμως πολλοί από εκείνους που αντέδρασαν, υποστήριξαν ότι είναι άσχημο να χρησιμοποιούνται μικρά κopίτσια ως μoντέλα για να προσελκύσουν κόσμο όπως πολύ άσχημο είναι και να μαθαίνουν.





Έγκυος η Έλενα Παπαρίζου!


Τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Έλενα Παπαρίζου,... σύμφωνα με το Ciao.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, Ανδρέας Καψάλης, πλέουν αυτή την περίοδο σε πελάγη ευτυχίας καθώς περιμένουν τον ερχομό του παιδιού της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι προσανατολίζεται να κάνει πολιτικό γάμο πριν τη γέννηση του παιδιού και να αφήσουν το θρησκευτικό γάμο για αργότερα.

Αυτές τις ημέρες οι δύο τους σχεδιάζουν την επόμενη απόδρασή τους.

tsantiri.gr

Τελικά η ηλικία του Μητσοτάκη είναι λίγο μεγαλύτερη. Eντοπίστηκε σε κινέζικο βάζο του 14ου αιώνα!


Ερωτηματικά για την ηλικία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη δημιουργεί ένα κινέζικο βάζο του 14ου αιώνα….Καταγραφές λένε ότι τον 14ο αιώνα  ο Μητσοτάκης ήταν ψαράς και πλατσούριζε στην Βόρεια Κίνα.



Σοκάρει η εικόνα του μεθυσμένου, πεσμένου στο πεζοδρόμιο Πολ Γκασκόιν – Εκλιπαρούσε για ένα ποτό [εικόνες]


Σε οικτρή κατάσταση, πεσμένος στο δρόμο, να παρακαλάει για λίγο αλκοόλ. Ο κατήφορος για τον άλλοτε σταρ του ποδοσφαίρου Πολ Γκασκόιν δεν έχει τέλος.

Η Sun δημοσίευσε αποκλειστικές φωτογραφίες που προκαλούν θλίψη. Ο Πολ Γκασκόιν, ημιλιπόθυμος, πεσμένος σε ένα πεζοδρόμιο δίπλα σε έναν κάδο απορριμμάτων, έξω από ξενοδοχείο, περιμένει την βοήθεια των περαστικών. «Εκλαιγε για την πρώην γυναίκα του και παρακαλούσε για ένα ποτό», σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου κάλεσε ασθενοφόρο, ο Γκασκόιν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι φίλοι του δηλώνουν πια ότι «ο Gazza πάτησε πάλι το κουμπί της αυτοκαταστροφής. Πίνει για να πεθάνει».

Πρόσφατα αυτός ο άλλοτε σπουδαίος ποδοσφαιριστής έκανε εγχείρηση στο ισχίο, μετά από την εισαγωγή του σε κλινική αποτοξίνωσης, τα έξοδα για την οποία πλήρωσαν διάσημοι φίλοι του. Την περασμένη εβδομάδα συνελήφθη για δήθεν επίθεση εναντίον της πρώην γυναίκας του σε σταθμό του τρένου. Εμεινε ελεύθερος με εγγύηση.



http://www.iefimerida.gr/

Χιλή: 11χρονη έμεινε έγκυος αφότου βιάστηκε κατ' επανάληψη από τον πατριό της -Συναινεί ο πρόεδρος της χώρας!

Οργή και αποστροφή προκαλεί στην Χιλή το δράμα μιας 11χρονης την οποία επί δυο χρόνια βίαζε κατ' επανάληψη ο πατριός της και τώρα κυοφορεί το παιδί του. Το κορίτσι δηλώνει «έτοιμο» να φέρει στον κόσμο το μωρό, ενώ η μητέρα της μικρής και ο Πρόεδρος της Χιλής, σοκάρουν όλη την χώρα με τις προκλητικές δηλώσεις τους.

Η μικρούλα, μιλώντας στο Canal 13, με όλη την αθωότητα της ηλικίας της, δηλώνει έτοιμη να φέρει στον κόσμο το παιδί:

«Θα είναι σαν μια κούκλα και θα το κρατώ στα χέρια μου. Θα το αγαπώ πολύ, ακόμη και αν είναι από αυτό τον άνθρωπο που μου προξένησε κακό. Δεν πειράζει, εγώ θα αγαπώ το μωρό».

Ο 32χρονος πατριός ομολόγησε ότι βίασε την 11χρονη και συνελήφθη. Το δράμα αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα και έγινε αφορμή για να ανοίξει εκ νέου η συζήτηση για την έκτρωση η οποία στην Χιλή είναι παράνομη για οποιονδήποτε λόγο και αν γίνεται, ακόμη και μετά από βιασμό.

Οργή έχουν προκαλέσει ωστόσο τόσο η στάση της μητέρας του κοριτσιού, που υπερασπίστηκε τον σύντροφό της- βιαστή, δηλώνοντας ότι επρόκειτο για «συναινετική σχέση» όσο και τα σχόλια του προέδρου της Χιλής, Σεμπαστιάν Πινιέρα, ο οποίος- αντί να καταδικάσει το γεγονός- δήλωσε «συγκινημένος» από τα λόγια της 11χρονης.

«Ζήτησα από τον υπουργό υγείας να φροντίσει προσωπικά το κορίτσι. Είναι στην 14η βδομάδα της κύησης και χθες μας εξέπληξε όλους με λόγια που δείχνουν βάθος και ωριμότητα, όταν είπε, ότι παρά τον πόνο που της προξένησε ο άνδρας που την βίασε, θέλει να αποκτήσει το παιδί και να το φροντίσει».

Οι επιστήμονες λένε ότι η ζωή του κοριτσιού κινδυνεύει και φυσικά επισημαίνουν ότι σε αυτή την ηλικία είναι προφανές ότι δεν βρίσκεται σε θέση να λάβει απόφαση για την εγκυμοσύνη της.

«Σε αυτή την ηλικία, το κορίτσι δεν έχει την διανοητική και συναισθηματική ικανότητα να το χειριστεί αυτό, ούτε καν στα 14 δεν θα είχε αυτή την ικανότητα. Είναι πολύ πιθανό να λέει πως επιθυμεί να αποκτήσει μωρό γιατί (το βλέπει) σαν ζωντανή κούκλα. Το έχουμε δει και σε άλλες περιπτώσεις» λέει ο ψυχολόγος Τζόρτζιο Αγκοστίνι, με μεγάλη εμπειρία σε περιπτώσεις σεξουαλικών κακοποιήσεων.

«Οπότε αυτά που λέει ο πρόεδρος (Πινιέρα) δεν πλησιάζουν καν στην πραγματική ψυχολογική κατάσταση ενός 11χρονου κοριτσιού. Είναι υποκειμενική άποψη η οποία δεν βασίζεται σε καμία επιστημονική αιτιολόγηση που να την στηρίζει» προσθέτει ο Αγκοστίνι.

http://www.iefimerida.gr/

Έκθεση βόμβα Ρακιντζή- Ζητά να κλείσει ο ΕΟΠΥΥ με τη «μαύρη τρύπα» 1,2 δισ. ευρώ

Τρύπα ύψους 1,2 δις. Ευρώ έδειξε το πόρισμα του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή για το «θολό» τρόπο λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ.

Το τεράστιο αυτό χρηματικό κενό μοιάζει αυθαίρετο, εφόσον δεν υπάρχουν τεκμήρια για τον ισολογισμό και την Κατάσταση Αποτελεσμάτων Χρήσης του ΕΟΠΥΥ. Σύμφωνα με τον Ρακιντζή, ο ΕΟΠΥΥ αποτελεί ένα «ελεύθερο πεδίο αυθαιρεσιών και λειτουργεί στα όρια της νομιμότητας», καθώς τον Οργανισμό χρέωναν βουλευτές, πανεπιστημιακοί και γιατροί για νοσήλια εξωτερικού.

Όπως, μάλιστα, δημοσιεύει σήμερα η Ελευθεροτυπία, ο Ρακιντζής υποστηρίζει ότι  το τμήμα Πρόσθετης Περίθαλψης και Νοσηλείας στο Εξωτερικό και της Ειδικής Υγειονομικής Επιτροπής Εξωτερικού Αθηνών του ΟΠΑΔ δεν κρατούσαν ούτε τα προσχήματα, αφού οι υποθέσεις δεν εξετάζονταν με σειρά προτεραιότητας αλλά με αδιευκρίνιστα κριτήρια. Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις η γνωμοδότηση της Επιτροπής εξεδίδετο αυθημερόν ή ακόμη και σε ημερομηνία προγενέστερη της υποβολής.

Επιπλέον επισημαίνεται ότι συγκεκριμένες κατηγορίες ασφαλισμένων –όπως πανεπιστημιακοί, γιατροί, πολιτικοί κ. ά.- έκαναν κατάχρηση του δικαιώματος για νοσηλεία στο εξωτερικό. Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως 9 βουλευτές, οι οποίοι αν και δεν είχαν καταβάλει εισφορές για μεγάλο χρονικό διάστημα και ενώ είναι κατά τεκμήριο οικονομικά εύρωστοι, έσπευσαν να κάνουν χρήση νοσηλείας στο εξωτερικό επιβαρύνοντας τον ΟΠΑΔ στον οποίο βρέθηκαν ευκαιριακά ασφαλισμένοι λόγω της ιδιότητας τους.

Παράνομη θεωρείται και η Επιτροπή που έστελνε ασθενείς στο εξωτερικό, καθώς η σύνθεσή της δεν ορίστηκε βάσει των προβλεπόμενων από το καταστατικό του Οργανισμού διαδικασιών. Η συγκεκριμένη Επιτροπή ήταν αυτή που ενέκρινε την αποστολή ασφαλισμένων του ΟΠΑΔ στο εξωτερικό επί μακρόν και λειτουργούσε μέχρι τον περασμένο Απρίλιο. Παρόλα αυτά, παρουσίαζε μη νόμιμη σύνθεση από το Μάιο του 2011. Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι καταδεικνύουν περιστατικά νοσηλείας στο εξωτερικό που κόστισαν μέχρι και 500.000 ευρώ, ενώ ο μέσος όρος κυμαινόταν στα 80.000 – 100.000 ευρώ.

Η κατανομή των νοσηλίων εξωτερικού είναι η εξής:

Γερμανία:  24,76%

Βρετανία:  20,75%

Γαλλία:  12,72%

ΗΠΑ:  12,36%

Ελβετία:  7,89%

Ιταλία:  3,38%

Αλλες χώρες:  17,65%

Χαρακτηριστικό της αυθαιρεσίας ήταν πως η επιλογή του νοσοκομείου γινόταν από τον ίδιο τον ασθενή με αποτέλεσμα ο ΕΟΠΥΥ να πληρώνει νοσήλια όχι μόνο σε φορείς του δημοσίου αλλά και σε ιδιωτικά θεραπευτήρια. Και οι αυθαιρεσίες δεν σταματούσαν εκεί αφού ποσοστό των περιστατικών που κατευθύνονταν στο εξωτερικό, πήγαινε σε ιδιωτικά νοσηλευτήρια όπως για παράδειγμα των ΗΠΑ, εκτοξεύοντας έτσι το κόστος στα ύψη. Τέλος δεν φρόντισε κανείς να προχωρήσει στην καταγραφή της θεραπευτικής αποτελεσματικότητας και της καταγραφής του κόστους – οφέλους από τα περιστατικά που «έφυγαν» για το εξωτερικό.

Όλα αυτά αποδεικνύουν πως ο ΕΟΠΥΥ συγκροτήθηκε πρόχειρα και λειτουργούσε δίχως κάποιον εσωτερικό κανονισμό. Το πόρισμα της Ελευθεροτυπίας κάνει λόγο για έλλειψη βασικού σχεδίου και απλή συρραφή των επιμέρους διατάξεων των προηγούμενων φορέων, τους οποίους αφομοίωσε.

Το αποτέλεσμα λοιπόν ήταν να προκύψει ένας Οργανισμός χωρίς συγκεκριμένη ταυτότητα, δίχως συγκεκριμένο οργανόγραμμα και οργανωτική δομή, εσωτερικούς κανονισμούς, πειθαρχεία και συνέπεια. Η απουσία συμπαγούς θεσμικού πλαισίου και η επικράτηση του ανορθολογισμού ως προς τις ακολουθούμενες στρατηγικές και τους στοιχειώδεις λειτουργικούς κανόνες,  έχουν καταστήσεις τον ΕΟΠΥΥ έναν ακόμη πληγέντα Οργανισμό από την ελληνική ασυνέπεια.

http://www.koolnews.gr/

Δύο φεγγάρια είχε ο πλανήτης μας στο παρελθόν, σύμφωνα με Αμερικανούς επιστήμονες

Συγκλονιστικές είναι οι πρόσφατες εκτιμήσεις Αμερικανών αστρονόμων, που φαίνεται να ανατρέπουν ότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για το διάστημα, αφού, όπως υποστηρίζουν οι επιστήμονες, στο παρελθόν, γύρω από τον πλανήτη μας περιστρέφονταν, όχι ένα, αλλά δύο φεγγάρια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σχετικό άρθρο της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, ο καθηγητής Ερικ Ασφάουγκ από το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στη Σάντα Κρουζ υποστηρίζει ότι ο έτερος φυσικός δορυφόρος της Γης έζησε μόλις μερικά εκατομμύρια χρόνια πριν συγκρουστεί και ενωθεί με το δίδυμό του δορυφόρο, δημιουργώντας το σημερινό φεγγάρι.

Το δεύτερο φεγγάρι της Γης, υπολογίζεται πώς ήταν 30 φορές μικρότερο από τη σημερινή Σελήνη ωστόσο περιστρεφόταν γύρω από τη Γη με την ίδια ταχύτητα και στην ίδια περίπου απόσταση. Κάποια στιγμή τα δύο δίδυμα φεγγάρια, συγκρούστηκαν και έγιναν ένα, αποκτώντας τη σημερινή μορφή που έχει η Σελήνη

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ασφάουγκ, η θεωρία αυτή, αποδεικνύεται από το γεωλογικό ανάγλυφο της Σελήνης, αφού οι κρατήρες και τα βουνά που διαθέτει, είναι απομεινάρια εκείνης της σύγκρουσης.

Η νέα αυτή θεωρία πρόκειται να παρουσιαστεί σε συνέδριο που θα γίνει στη Βασιλική Εταιρεία του Λονδίνου τον Σεπτέμβριο.



http://www.iefimerida.gr/

Πολλές ασθένειες προέρχονται από το έντερο. Πώς θα το καθαρίσετε;

Ο καθαρισμός του εντέρου πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μία φορά στους 6 μήνες, με νηστεία, με φυσικά συμπληρώματα διατροφής και με βότανα...

Τα παθογόνα βακτήρια υπάρχουν σε αφθονία στο περιβάλλον και η είσοδός τους στο σώμα είναι αναπόφευκτη. Εισέρχονται μέσα σε αυτό με τις τροφές, τον αέρα, το νερό και την επαφή με διάφορα αντικείμενα, προκαλώντας σημαντικές επιπλοκές και ασθένειες εξαιτίας των τοξικών, αλλεργιογόνων και καρκινογόνων ουσιών που εκκρίνουν. Η εγκατάσταση και η ανάπτυξη τους εξαρτάται από την αντίσταση των φιλικών βακτηρίων και του αμυντικού συστήματος.

Λόγω του εξαιρετικά τοξικού περιβάλλοντος που ζούμε είναι αναγκαία η καθημερινή κατανάλωση τροφών που έχουν υποστεί φυσική ζύμωση (πχ λάχανο τουρσί, γιαούρτι,κεφίρ) και περιέχουν προβιοτικά, καθώς και η λήψη φυσικών συμπληρωμάτων που έχουν υψηλές συγκεντρώσεις ζωντανών μικρο-οργανισμών (προβιοτικά σε υγρή μορφή, όχι σε χάπια ή σκόνες είναι νεκρά).

Υπάρχουν διάφορα βότανα που είναι πολύ αποτελεσματικά για τον καθαρισμό του παχέος εντέρου.   Μπορείτε να έχετε αυτά τα βότανα σε μορφή σκόνης, σε  τσάι ή να τα λάβετε  ως συμπληρώματα.

Βότανα που καθαρίζουν το έντερο

Λιναρόσπορος: Μουσκεύετε 2 κουταλιές της σούπας σε 1,5 λίτρο νερό και το αφήνετε για όλη τη νύχτα. Το πρωί, το σουρώνετε και το πίνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Προσοχή: Ο λιναρόσπορος δεν πρέπει να χρησιμοποιείται συχνά και για μεγάλα χρονικά διαστήματα από άτομα που υποφέρουν από διαταραχές της λειτουργίας του θυρεοειδούς αδένα.
Αντένδειξη: Ο λιναρόσπορος είναι απαγορευτικός στα εγκολπώματα και στις φλεγμονώδεις κολίτιδες.

Ψύλλιο: Οι σπόροι του φυτού αυτού, προστατεύουν το γαστρεντερικό σύστημα λόγω της ποσότητας των φυτικών ινών και το θεραπευτικών στοιχείων που περιέχουν. Οι σπόροι του ψύλλιου απορροφούν το νερό και σχηματίζουν μία μεγάλη μάζα. Η μάζα αυτή (σε άτομα με δυσκοιλιότητα) διεγείρει το έντερο και το αναγκάζει να κινηθεί. Το ψύλλιο πρέπει να συνοδεύεται από μεγάλη ποσότητα νερού.

Ιβίσκος: Ο ιβίσκος συμβάλλει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος και στον καλύτερο μεταβολισμό των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών και των λιπιδίων. O ιβίσκος ενδείκνυται για τους υπέρβαρους με πρόβλημα δυσκοιλιότητας και αυξημένων λιπιδίων. Ετοιμάζετε έγχυμα με 1 κουταλάκι ιβίσκου σε 1 φλιτζάνι νερό.

Πασιφλόρα, Ρολογιά: Είναι ένα πολύ καλό ηρεμιστικό φυτό που καταπολεμά τη σπαστικότητα του εντέρου.

Δυόσμος: Το έγχυμά του φέρνει ανακούφιση σε όσους πάσχουν από σπαστική κολίτιδα...

Θυμάρι: Το έγχυμά του είναι για δυσεντερίες. Ανακούφιση στο πεπτικό. Είναι αντιδιαρροϊκό. Ανακουφίζει από κολικούς.

Αχίλλεα: Το έγχυμά της είναι για κολίτιδα, αντιφυσητικό δηλ αποβάλλει τα αέρια.

Δενδρολίβανο: Το έγχυμά του είναι αντιφυσητικό και αντισυπτικό.

Μάραθος: Το έγχυμά του είναι γαστροκινητικό και για τυμπανισμό.

Κορίανδρος: Το έγχυμά του είναι γαστροκινητικό και βοηθάει στη δυσπεψία.

Αγριοκύμινο: Το έγχυμά του είναι γαστροκινητικό και για τυμπανισμό. Μειώνει τη σήψη των τροφών, στο τελευταίο τμήμα του παχέος εντέρου.

Γλυκάνισο: Το έγχυμά του ρυθμίζει τη λειτουργία των εντέρων. Για τυμπανισμό μαζί με δυόσμο.

Κρεμμύδι: Για τις αιμορροΐδες πίνουμε το χυμό από 1 κουταλάκι γλυκού πριν το φαγητό (λαϊκή συνταγή).

Αλόη: Ενισχύει τον περισταλτισμό του εντέρου. Χορηγείται συνήθως μαζί με σπασμολυτικά και άφυσσα βότανα, γιατί μπορεί να γίνουν επίπονες οι κενώσεις. Αντένδειξη: Σε κολίτιδα, Νόσο του CROHN, Εγκολπώματα.

Ροδιά (φλοιός): Είναι στυπτικό ρόφημα και βοηθά στις διάρροιες και στις δυσεντερίες. Καθαρίζει το έντερο ως αποτοξινωτικό ρόφημα.

Ερχόμαστε τώρα στα ισχυρά «Υπακτικά» τα οποία είναι:

Η Σέννα (τα γνωστά μας φύλλα Αιγύπτου) και η Συναμική. Είναι από τα βότανα που φημίζονται για την υπακτική τους δράση, αλλά δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για διάστημα μεγαλύτερο των 10 ημερών, καθώς προκαλούν εθισμό.
Διατροφή

Βέβαια μέσα σε όλα αυτά δεν ξεχνάμε το Λάδι και το Μέλι, τα οποία πρέπει να βρίσκονται παρόντα στην καθημερινή μας διατροφή. Επίσης Ακτινίδια και αποξηραμένα Δαμάσκηνα και Σύκα. Τα μήλα και τα αχλάδια περιέχουν πηκτίνη, μία διαλυτή φυτική ίνα που καθαρίζει το έντερο, ενώνεται με τα κόπρανα και βοηθάει στην αποβολή τους από το σώμα.

Το καστανό ρύζι είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και ενισχύει την υγεία του εντέρου και τις περισταλτικές του κινήσεις. Για να «δουλέψουν» οι φυτικές ίνες μην ξεχνάτε να πίνετε νερό, διαφορετικά οι φυτικές ίνες μπορεί να επιβαρύνουν την δυσκοιλιότητα και το φούσκωμα.

Σημείωση: Το άρθρο έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, για οποιοδήποτε πρόβλημα συμβουλεύεστε το γιατρό σας.

Φύτρωσε κολόνα στη μέση του δρόμου στην Ξάνθη!


Πρόκειται για μια κολόνα της ΔΕΗ η οποία έχει “φυτρώσει” στη μέση του δρόμου προς το Μέγα Εύμοιρο της ορεινής Ξάνθης.

Οι οδηγοί που περνούν από το δρόμο, έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με αυτό το ιδιαίτερο, τρελό και συνάμα επικίνδυνο για τους ίδιους θέαμα! 

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που τράβηξαν οι κάτοικοι της περιοχής, η κολόνα βρίσκεται στη μια λωρίδα του δρόμου ενώ αυτός έχει προσφάτως επιδιορθωθεί!

ΔΕΙΤΕ: Η εντυπωσιακή αληθινή ιστορία του ακέφαλου κόκκορα!



Αυτή είναι η ιστορία του Μάικ, του ακέφαλου κόκκορα!

Η ημερομηνία είναι 10 Σεπτεμβρίου του 1945. Στην κωμόπολη Fruita της πολιτείας Κολοράντο των Η.Π.Α. ο αγρότης Lloyd Olsen (Λόυντ Όλσεν) έχοντας επισκέψεις στο σπίτι του, την πεθερά του(!), ετοιμάζεται να αποκεφαλίσει το πεντέμιση μηνών κοκκοράκι Μάικ για να ετοιμάσουν το δείπνο.

Ούτε που του περνούσε από το μυαλό εκείνη τη στιγμή ότι ο Μάικ θα έμενε στην ιστορία. Το χτύπημα του τσεκουριού λοιπόν βρήκε το κεφάλι του Μάικ αρκετά ψηλά αφήνοντας άθικτα ζωτικά αιμοφόρα αγγεία και ένα μέρος του εγκεφάλου.

Ο Μάικ, παρότι τεχνικώς αποκεφαλισμένος, έμεινε στη ζωή και άρχισε να περπατάει προσπαθώντας να κάνει κινήσεις... ρουτίνας, όπως να καθαρίσει τα φτερά του με το ράμφος του, να τσιμπήσει κάτι από το χώμα ή να λαλήσει!!!

Εννοείται ότι δε μπορούσε να κάνει τίποτα από αυτά αφού δεν είχε πλέον κεφάλι!

Ο Λόυντ Όλσεν παραξενεύτηκε για το αποτέλεσμα του αποτυχημένου αποκεφαλισμού και τελικά αποφάσισε να δώσει στον πλέον ακέφαλο Μάικ την δέυτερη ευκαιρία για ζωή και να συνεχίσει να τον φροντίζει.

Τον τάιζε με σταγονόμετρο απευθείας στην ανοιχτή τραχεία με νερό, γάλα και σπόρους καλαμποκιού!

Ο Μάικ ο ακέφαλος κόκορας, στην αρχή περπατούσε λίγο ατσούμπαλα αλλά μόλις συνήθισε το νέο του... κέντρο βάρους μπορούσε πλέον να κινηθεί αρκετά επιδέξια ώστε να πηδάει και να ισορροπεί επάνω σε φράχτες. Επίσης προσπαθούσε επίμονα να λαλήσει βγάζοντας περίεργους ήχους από το λαιμό του!

Φοβερό, φανταστείτε το απλά!!

Κάποια στιγμή ο Λόυντ Όλσεν άρχισε να κάνει περιοδείες επιδεικνύοντας τον μοναδικό Μάικ με πληρωμή σε διάφορα σώου, κερδίζοντας αρκετά χρήματα από αυτό.
Ο διάσημος Μάικ είχε επιτυχία και ως «φωτομοντέλο» ποζάροντας σε εφημερίδες και περιοδικά, ανάμεσα στα οποία ήταν και τα περιοδικά Time και Life!

Η επιτυχία του Μάικ προκάλεσε εκείνη την περίοδο ένα κύμα αποκεφαλισμών κοτόπουλων, αφού πολλοί προσπαθούσαν να δημιουργήσουν έναν ...δεύτερο Μάικ!

Κανένας δεν το πέτυχε όμως!

Το να πετύχει κανείς ακριβώς τον τρόπο που έκοψε το τσεκούρι το κεφάλι του Μάικ είναι πραγματικά σάν να προσπαθεί να πιάσει το ...Τζόκερ!

Το Μάρτιο του 1947, κατά την επιστροφή από μια περιοδεία, σε ένα μοτέλ ο διάσημος ακέφαλος κόκκορας άφησε τα ...εγκόσμια. Ο άτυχος Μάικ δεν μπορούσε να αναπνεύσει και πνίγηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας σε ηλικία σχεδόν 2 ετών.
Έτσι τελείωσε η ένδοξη ιστορία του «θαύματος του ακέφαλου κοτόπουλου»!

Ήπειρος: Η γιαγιά που τάισε και ξεπροβόδισε τους Αλβανούς δραπέτες!


Όπως αποκαλύπτεται μία ηλικιωμένη γυναίκα φίλεψε και μετά από ένα σύντομο διάλογο με τους καταζητούμενους δραπέτες, τους έδειξε τον δρόμο...

Την ώρα που 1.000 αστυνομικοί και καταδρομείς ήταν στο κυνήγι των δραπετών των φυλακών Τρικάλων, μια ηλικιωμένη Ηπειρώτισσα τους έδινε λίγο φαγητό και τους ξεπροβόδιζε, δείχνοντας τους το δρόμο προς τα βουνά.

''Γιαγιά μήπως έχεις λίγο ψωμί να φάμε''; Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία, μια ηλικιωμένη Ηπειρώτισσα στο χωριό Φροσύνη Σουλίου, όπου εντοπίσθηκε το κόκκινο μηχανάκι, το οποίο είχαν κλέψει ο Κόλα και η παρέα του για να διαφύγουν από τα αστυνομικά μπλόκα, τάισε και ξεπροβόδισε στα μονοπάτια των βουνών τους Αλβανούς. Το περιστατικό μεταφέρουν κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι λένε ότι συνομίλησαν με τη γιαγιά.

Το πρωί της Παρασκευής 5 Ιουλίου, οι Αλβανοί δραπέτες βρέθηκαν μπροστά στη γιαγιά. «Συνεχίζει ο δρόμος προς τα πάνω;» τη ρώτησαν. «Δεν έχει άλλο από δω. Μόνο με τα πόδια συνεχίζουν στα βουνά», απάντησε η ηλικιωμένη. «Μήπως έχεις τίποτα να φάμε; Λίγο ψωμί;», συνέχισαν οι δραπέτες. Η γιαγιά τους φίλεψε και τους έδειξε το δρόμο προς τα βουνά...

Η πορεία των ερευνών για τον εντοπισμό των δραπετών Σε μεγάλες κτηνοτροφικές μονάδες των νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων, έχουν επικεντρώσει οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ τις έρευνες για τον εντοπισμό των επικίνδυνων κακοποιών. «Είναι πάρα πολλές όμως και απαιτείται μεγάλο χρονικό διάστημα για να ερευνηθούν» αναφέρει χαρακτηριστικά αξιωματικός που συμμετέχει στις έρευνες. 

Την επιχείρηση συντονίζει ο ίδιος ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. που βρίσκεται στην περιοχή. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλες οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίες ενισχύθηκαν από χθες με καταδρομείς του στρατού, βρίσκονται κατά μήκος του Καλαμά, των συνόρων, ενώ υπάρχει και μια τρίτη ζώνη στα χωριά του Κάτω Ζάλογγου. Ωστόσο, μέχρι στιγμής οι έρευνες δεν έχουν αποτέλεσμα, καθώς δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος των δραπετών.

http://www.newsit.gr/

ΔΕΙΤΕ: Η μεγαλύτερη οικογένεια στον κόσμο! Ο πατερ φαμίλιας έχει 39 γυναίκες και 94παιδιά !


H οικογένεια Χωραφά μπροστά της μοιάζει συνηθισμένη και ολιγομελής 39 γυναίκες, 94 παιδιά και 33 εγγόνια είναι ο μέχρι σήμερα απολογισμός του Pater Familia Ινδού. Ο κύριος Ziona Ghana είναι η κεφαλή της μεγαλύτερης. οικογένειας στον κόσμο.

Τα μέλη της ζουν σε έα τεράστιο σπίτι, που μοιάζει με πολυκατοικία. Για να χωρέσουν όλοι το σπίτι στο χωριό Batwalk της Ινδία έχει 100 δωμάτια. Οι αμέτρητες γυναίκες του σύγχρονου Μαχαραγιά διαμένουν σε κοινόβια δωμάτια με πολλά κρεβάτια.

Το σύστημα είναι απλό. Ο κ. Ghan απολαμβάνει την άνεση του διπλού κρεβατιού του, έχοντας στα γύρω δωμάτια τις πιο νέες γυναίκες του. Ένα ολόκληρο σύστημα βάζει πρόγραμμα στην γυναίκα που θα μοιραστεί μαζί του το κρεβάτικάθε φορά. Οι γηραιότερες μένουν φυσικά πια στα πιο απομακρυσμένα από εκείνον δωμάτια. Βλέπεις ο Ινδός ανήκει σε μια Σέχτα που επιτρέπει σε έναν άνδρα να παντρευτεί όσες γυναίκες επιθυμεί.

"Σήμερα αισθάνομαι σαν το εκλεκτό παιδί του Θεού. Εκείνος μου έδωσε τόσους ανθρώπους να προσέχω" αναφέρει ο κ. Ghana στην εφημερίδα Sun.

Ένας ολόκληρος λόχος από ανθρώπους, χρειάζεται πολύ αυστηρό πρόγραμμα για να μπορέσει να επιβιώσει. Ένα μόνο γεύμα της οικογένεια περιλαμβάνει 30 κοτόπουλα, 75 κιλά πατάτες και 110 κιλά ρύζι.

Οι γυναίκες τους Ινδού οικογενειάρχη μοιάζουν ευτυχισμένες με αυτή την τεράστια οικογένεια. Η 35χρονη Rinkmini για παράδειγμα αναφέρει: "Παραμένουμε δίπλα του, μιας και είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος του σπιτιού. Είναι ο πιο όμορφος άνδρας του χωριού"!

Και η οικογένεια φαίνεται να μην σταματά εδώ. Ο κ. Ghana δηλώνει έτοιμος να ταξιδέψει ακόμη και μερι την Αμερική για να βρει νέες γυναίκες να παντρευτεί και έτσι να μεγαλώσει την Σέχτα του.

tsekouratoi

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger