Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Φωτο Σασα Μπαστα: Με τι μπουστο-τανκερ τραγουδας κοριτσαρα μου!

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012


Ναι παραμένει ερωτευμένη με τον Βαλεντίνο όμως η δουλειά είναι δουλειά! Η Σάσα αποχωρίστηκε την μακριά χαίτη, πέταξε τα «καυτά» φορέματα, άλλαξε με παρέμβαση του Βάλ την αισθητική απεικόνισή της σε αφίσες και φλαϊερς όμως δεν απαρνήθηκε τα σέξι-κάνιον ντεκολτέ! Έτσι έβαλε φωτιά σε γνωστό στέκι όπου και έκανε εξτραδάκι την περασμένη εβδομάδα. Πρώτα έβγαινε το μπούστο και μετά η Σάσα. Μιλάμε τώρα για υπερπαραγωγή! Δείτε και μόνοι οι σας! Παντελονάτη από κάτω με κρυμμένες τις ποδάρες όμως κοιτώντας προς τα πάνω…είναι σα να βλέπεις Discovery Channel!!!



Bατομουρο Αδυνατισματος (Rasberry Ketone)






Το Raspberry Ketone Forte είναι ένα εντελώς φυσικό και εύκολο στη χρήση προϊόν. Η επαναστατική του φόρμουλα περιλαμβάνει διάφορα ισχυρά θρεπτικά στοιχεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλαγιάσετε τη πείνα σας, μπορούν να σας δώσουν μια μεγάλη ώθηση ενέργειας, μπορεί να ενισχύσουν το μεταβολισμό σας και να προωθήσουν την απώλεια λίπους ιδιαίτερα όταν συνδυάζονται με τακτική άσκηση και μια καλά ισορροπημένη διατροφή με υγιεινές και οργανικές τροφές. 





Η σεξι Χριστινα Κολετσα "εβαλε φωτια" στη σκηνη του Frangelico! (φωτο)

Πρεμιέρα για ένα ακόμη νυχτερινό κέντρο χθες και η Χριστίνα Κολέτσα εντυπωσίασε με την αποκαλυπτική της εμφάνιση στην πίστα. Ο Κώστας Καραφώτης, η Χριστίνα και ο Νικηφόρος θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν το κοινό όλο τον φετινό χειμώνα. Έτσι δυναμικά ξεκίνησαν τις εμφανίσεις στο Frangelico χθες... Το TLIFE ήταν εκεί για να σου δώσει τον παλμό της βραδιάς. 
Δες φωτογραφίες









"Κουβαλουσε" 60 χρονια "θραυσματα" ναρκης στο γονατο του! Τα βρηκαν οταν...πεθανε

Ο Ροναλντ Μπράουν πάτησε μια νάρκη, ενώ βρισκόταν σε μια αποστολή στη Γαλλία τον Αύγουστο του 1944.


Η έκρηξη έστειλε καυτά θραύσματα στο αριστερό του πόδι. Λόγω των διαφορων ιατρικών παθήσεων τότε θεωρήθηκε καλύτερο τα θραύσματα απο την οβίδα να τα αφήσουν στο σώμα του. 



Ο κ.Μπράουν επέζησε αλλά είχε  δηλωσει στην οικογένεια του ότι το ατύχημα αυτο τον είχε αφήσει απλώς με ένα «κακό γόνατο» και είχε πει στους κοντινούς του ανθρώπους οτι ειχε απλα μια σφαίρα στο πόδι ζητόντας απο τα εγγονια του να μην κάθονται στο γόνατο του λόγω πόνου. 



Αλλά όταν πέθανε την περασμένη εβδομάδα ηλικία 94 ετών η οικογένειά του τον είχε αποτεφρώσει και έμειναν έκπληκτοι όταν το προσωπικό τους επεστρεψε μια μεγάλη τσάντα από θραύσματα και όχι την μια μόνο σφαιρα που περίμεναν!



Η τσάντα περιείχε περιπου 20 γραμμάρια απο θραύσματα βόμβας τα οποία ο κ. Μπράουν κουβαλούσε για 60 χρόνια!



Πηγη - Telegraph

http://www.onalert.gr

Video Σοκ: Κι ομως ειναι η Νινα Λοτσαρη με πολυ πολυ γαμψη μυτη!!!!


Είναι μια απο τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της Θεατρικής Πιάτσας. Απασχόλησε την επικαιρότητα με τον χωρισμό της, το νέο αμόρε της και την κακή διαχείριση της απόφασης ν΄αλλάξει την ζωή της. Και μπορεί βεβαίως η ίδια ν΄αποφάσισε να μην εκτεθεί ξανά με τον καινούργιο ελέω παιδιών-απόφαση κατ εμέ πάντα ορθή-ωστόσο το παρελθόν της μας έδωσε διαμάντι. Δείτε το κορίτσι αυτό το μελαχρινό σε παλαιότερη εκπομπή ως καλεσμένη και συνεργάτιδα του Τάκη Ζαχαράτου πόσο διαφορετική είναι!!! Δείτε «μυτούλα»;Καμία σχέση με το σήμερα. Το κορίτσι βεβαίως εμπιστεύτηκε την «γλυπτική» σε γνωστό πλαστικό ο οποίος και ζωγράφισε πάνω της. Ωστόσο η Αλήθεια της δε μπορεί να κρυφτεί…Δείτε την Νίνα Λοτσάρη με μύτη «Μπουγατσομάχαιρο»…με την καλή έννοια πάντα!!!


http://blogs.gossip-tv.gr


Αθεριδης: Τα μελη της Χρυσης Αυγης χρειαζονται βοηθεια απο ψυχολογο


Με σκληρά λόγια μίλησε για τη Χρυσή Αυγή ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης ο οποίος ανέφερε πως τα μέλη της πρέπει να επισκεφθούν ψυχολόγο διότι χρήζουν βοηθείας.
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο πλέον περιστατικό με την διαμαρτυρία των μελών της Χρυσής Αυγής έξω από το θέατρο «Χυτήριο» και τα επεισόδια που προκλήθηκαν.
Σύμφωνα με το gossip-tv ο ηθοποιός είπε πως τα μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν πρόβλημα και πως ακόμα και αν κατέβαινε το έργο στο «Χυτήριο», δεν θα σταματούσαν, ενώ τους συμβούλευσε να ζητήσουν την βοήθεια ψυχολόγου για να αντιμετωπίσουν την εσωτερική σύγκρουση.



Μεγαλωνει ο καταλογος των ειδων υπο εξαφανιση.

Περισσότερα από 400 φυτά και ζώα προστέθηκαν στην «κόκκινη λίστα» των ειδών που κινδυνεύουν να εξαφανιστούν. Η διεθνής ένωση προστασίας της φύσης, (IUCN), η οποία παρακολουθεί τη βιοποικιλότητα στον πλανήτη, ανέφερε την Τετάρτη ότι συνολικά 20.219 είδη διατρέχουν πλέον τον κίνδυνο εξαφάνισης.
Σύμφωνα με την έκθεση της IUCN, το 83% των ειδών φοίνικα της Μαδαγασκάρης, στα οποία οι φτωχοί κάτοικοι βασίζονται τόσο για την τροφή τους, όσο και για την κατασκευή σπιτιών, είναι υπό εξαφάνιση.
Στη λίστα των ειδών υπό εξαφάνιση προστέθηκαν ακόμα μια μεγάλη αιγυπτιακή σαύρα και το Sichuan Taimen, ενδημικό είδος ψαριού στην Κίνα.

Δύο ασπόνδυλα, μία κατσαρίδα στις Σεϋχέλλες και ένα σαλιγκάρι του γλυκού νερού που ονομάζεται Little Flat-Top και βρίσκεται στην αμερικανική πολιτεία της Αλαμπάμα, περιλήφθηκαν επίσης στην «κόκκινη λίστα».
«Οι αριθμοί ανεβαίνουν», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Διευθυντής της IUCN για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας, Jane Smart, στο περιθώριο του συνεδρίου των ΗΕ για τη Βιολογική Ποικιλότητα, που πραγματοποιείται στο Χαϊντεραμπάντ στην Ινδία.

Το ¼ των θηλαστικών του κόσμου, 13% των πουλιών, 41% των αμφίβιων ειδών και 33% των κοραλλιογενών υφάλων είναι υπό εξαφάνιση, σύμφωνα με την έκθεση που παρουσιάστηκε στο συνέδριο.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, περίπου 440 δις δολάρια (330 δις ευρώ) το χρόνο χρειάζονται για να επιτευχθεί ο στόχος της αναστροφής της απώλειας της βιοποικιλότητας μέχρι το 2020.
Πηγή

Μαγεψε ο πριγκιπικος γαμος του διαδοχου του Λουξεμβουργου

Η μεγάλη μέρα για το Λουξεμβούργο έφτασε. Ο διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Γκιγιόμ παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Κοντέσα Στεφανί ντε Λανόι, στον Καθεδρικό Ναό της Λαίδης του Λουξεμβούργου.


Στο γάμο παραβρέθηκαν αρκετοί γαλαζοαίματοι, όπως ο πρίγκιπας Φίλιππος της Ισπανίας και η σύζυγός του Λετίσια, η Καρολίνα του Μονακό, ο πρίγκιπας Άντριου και η βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας.




Η Κοντέσα Στεφανί, έφτασε στον Καθεδρικό Ναό, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, φορώντας ένα πανέμορφο νυφικό του Elie Saab με μια εντυπωσιακή ουρά 13 μέτρων!


Η τελετή έγινε και στα αγγλικά και στα γαλλικά, ενώ τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο της μητέρας της Στεφανί που έφυγε από την ζωή τον περασμένο Αύγουστο.



Οι εορτασμοί για τον γάμο κράτησαν δύο ημέρες και περιελάμβαναν συναυλίες, διάφορα events στους δρόμους και ένα εντυπωσιακό θέαμα με πυροτεχνήματα. Μάλιστα υπολογίζεται ότι κόστισαν περίπου 500.000 ευρώ, τα οποία φυσικά πλήρωσαν οι φορολογούμενοι του Λουξεμβούργου.



Ο 30χρονος πρίγκιπας Γκιγιόμ και η 28χρονη σύζυγός του είναι πολύ δημοφιλείς στη χώρα τους και μάλιστα είχαν παραβρεθεί και στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.




Ο πρίγκιπας Γκιγιόμ είναι αξιωματικός του στρατού και έχει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο σε χώρες όπως το Νεπάλ. Η σύζυγός του από την άλλη είναι βιρτουόζος στο πιάνο και το βιολί, λατρεύει το κολύμπι και το σκι και δηλώνει… βιβλιοφάγος!



Μάλιστα τώρα που παντρεύτηκε θα αποχωριστεί τη βελγική της υπηκοότητα, ώστε να μπορέσει να γίνει Δούκισσα του Λουκεμβούργου.


http://www.star.gr

Απαραιτητα τραγουδια για... ναυαγους.

Αν βρεθείτε ποτέ σε ένα ερημικό νησί, θέλοντας να αναβιώσετε την ιστορία του Ροβινσώνα Κρούσου, μη ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας πολλή μουσική. Ορίστε ένα προτεινόμενο playlist για να σας κρατήσει συντροφιά τα μοναχικά βράδια.


Bob Marley- Three Little Birds

Η καθησυχαστική φωνή του Bob Marley, υπό τους ήχους της reggae θα σας κάνει να ξεχαστείτε και θα σχηματίσει ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο σας.

The Police- Message In A Bottle

Ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του συγκροτήματος, υμνεί τον παλιό τρόπο επικοινωνίας των ναυαγών.

Madonna- La Isla Bonita

Η βασίλισσα της pop δε θα μπορούσε να λείπει από ένα ανάλαφρο, κεφάτο και... καλοκαιρινό πάρτυ, με ένα από πιο ανεβαστικά τραγούδια της καριέρας της.

Michael Jackson-Thriller

Ο βασιλιάς είναι επίσης ευπρόσδεκτος και το album με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών δε θα έπρεπε να λείπει ούτε από ένα ερημικό νησί.

UB40- Red, Red Wine

Το αλκοόλ δεν είναι πάντα καλός σύντροφος, αλλά σε περίπτωση που η μόνη σας ασχολία θα είναι να βουτάτε στη θάλασσα και να τρώτε καρύδες, ένα καλοκαιρινό κρασί αρμόζει στην περίσταση, έστω και μουσικά.

R.E.M.-Lotus

Σκοτεινό και μυστικιστικό τραγούδι από τους Αθηναίους της Τζώρτζια, το κατάλληλο για να σας περάσει σε μιά άλλη πιο περίεργη διάσταση και να νιώσετε την αύρα του ερημικού νησιού.

Blondie- Island Of Lost Souls

Το πιο «χαρούμενο» και ξεγνοιαστο τραγούδι των Blondie, βουτιά στα πολύχρωμα 80s, με τη μαγική φωνή της σειρήνας Debbie Harrie.
Πηγή

Υπαρχουν τροποι να ζουμε ολοι καλα κατω απο την ιδια στεγη


Η αρμονική συνύπαρξη των μελών μιας οικογένειας κάτω από την ίδια στέγη είναι ζωτικής σημασίας. Αυτό απαιτεί ο καθένας να αφήνει χώρο στον άλλον και οι διαμάχες να δίνουν τη θέση τους στην αρμονία. Όταν διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικές ανάγκες συγκατοικούν, υπάρχουν λύσεις, αρκεί να υπάρχει καλή πρόθεση και σεβασμός από όλα τα μέλη. Ιδού μερικές χρήσιμες προτάσεις:
Μάθετε να λέτε «όχι» και να βάζετε όρια. Οι καλές συνεννοήσεις κάνουν τους καλούς συγκατοίκους!
Μιλήστε, εξηγήστε, συνεννοηθείτε. Πριν φτάσετε να εκραγείτε από θυμό, εκφράστε με καθαρά λόγια τις σκέψεις σας. Συζητήστε και διαπραγματευτείτε τις ανάγκες σας χωρίς να εμπλακείτε σε πολεμική σύρραξη κλείνοντας μικρές, βολικές συμφωνίες μεταξύ σας.
Το μοίρασμα του κοινού χώρου ετοιμάζει τα μικρότερα μέλη της οικογενείας για τη ζωή στην κοινωνία. Ο χρυσός κανόνας του «Κάνω αυτό που θέλω, αρκεί να μην ενοχλώ τον άλλο», είναι ένας, μοναδικός και διαχρονικός.
Η οικογενειακή ζωή είναι μια προπόνηση για την αντιμετώπιση του έξω κόσμου, επομένως δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο επίλυσης των φιλονικιών που προκύπτουν ανάμεσα στα μέλη του σπιτιού. Οι γονικοί και οι εφηβικοί τσακωμοί θα πρέπει να γίνονται κατ’ ιδίαν, χωρίς να ταράζουν τους υπόλοιπους.
Στο άλλο άκρο, μια καλή συμβίωση έχει πάντα σκαμπανεβάσματα. Δεν είναι υποχρεωμένοι όλοι να φέρονται άψογα κρύβοντας τα συναισθήματά τους, προκειμένου να καθησυχάσουν τους άλλους και να μην διαταράξουν την ησυχία της οικογενειακής ζωής.Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα στον αυθορμητισμό και την διακριτικότητα.
Οι γονείς θα πρέπει να προστατέψουν την ιδιωτική τους ζωή, έστω και αν το μικρής ηλικίας παιδί νιώσει απογοητευμένο εξαιτίας της απομάκρυνσής του από την κρεβατοκάμαρα των γονιών του. Σύντομα θα βρει κάτι άλλο για να διασκεδάσει και να ευχαριστηθεί.
Διαχειριστείτε σωστά ένα από τα πιο συχνά θέματα σύγκρουσης, που είναι το κοινόχρηστο τηλέφωνο: Καθορίστε ποιος το πληρώνει, ποιες ώρες μπορεί χτυπάει χωρίς να ενοχλεί (ένα μακρύ καλώδιο μεταφοράς της σταθερής συσκευής μπορεί να είναι η λύση, αντί για τις ασύρματες συσκευές, που καταγγέλλονται ως επικίνδυνες για την υγεία λόγω της υψίσυχνης ακτινοβολίας τους).
Η κοινή τηλεόραση αποτελεί επίσης ένα ακανθώδες πρόβλημα. Μη φτάνετε στα άκρα: Ο πατέρας δεν είναι ανάγκη να κρατάει μονίμως το τηλεχειριστήριο σαν σκήπτρο στο χέρι, ασκώντας εξουσία στην επιλογή τηλεοπτικών προγραμμάτων, ούτε είναι σκόπιμο να αφήνετε το παιδί να αλλάζει μόνο του επί ώρες τα κανάλια σαν υπνωτισμένο. Βρείτε μια μέση λύση, αφού πρώτα ενημερωθείτε για την καθημερινή ροή των εκπομπών.
Κοινά γεύματα: Καλύτερα να μην παγιδευτείτε σε άκαμπτους κανόνες. Το στομάχι του καθενός είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση και ακολουθεί ένα πολύ ατομικό ωράριο. Ούτε κοινό φαγητό με το ζόρι, ούτε επίσης μετατροπή της κουζίνας σε εστιατόριο με ποικιλία μενού και γεύσεων. Τα κοινά γεύματα έχουν ως βασικό σκοπό την επικοινωνία και τη ζεστή ατμόσφαιρα ανάμεσα στους συνδαιτυμόνες, άρα αξία έχει να γίνονται μόνο σαν μικρή έκπληξη ή σαν πρόσκληση γιορτής. Αλλιώς, η λύση βρίσκεται στο ατομικό σερβίρισμα, με τη συμφωνία να καθαρίζει μετά ο καθένας τον χώρο. Καθιερώστε επίσης ένα μπλοκάκι επάνω στο ψυγείο, όπου ο καθένας θα σημειώνει τα τρόφιμα και τα είδη καθαριότητας που τελειώνουν, ώστε να ενημερώνεται εύκολα όποιος έχει αναλάβει την τροφοδοσία του σπιτιού.
Ο καλύτερος τρόπος για να παροτρύνουν οι γονείς τα παιδιά τους να βοηθούν αλληλέγγυα στις δουλειές του σπιτιού είναι να δώσουν οι ίδιοι το παράδειγμα. Αλλιώς, το σενάριο σύμφωνα με το οποίο ο καθένας βοηθάει παντού, όποτε μπορεί, δεν θα παίξει ποτέ!



Το στοιχειωμενο ξενοδοχειο del Salto


Ο καταρράκτης Tequendama (Salto del Tequendama) είναι ένα σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο περίπου 30 χλμ νοτιοδυτικά της Μπογκοτά, της πρωτεύουσας της Κολομβίας. Κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες επισκέπτονται την περιοχή για να θαυμάσουν τον καταρράκτη ύψους 157 μέτρων αλλά και την μοναδική ομορφιά της φύσης τριγύρω του.
Σύμφωνα με το μύθο κατά τη διάρκεια της ισπανικής κατάκτησης στη Νότια Αμερική, προκειμένου να ξεφύγουν από τη σκλαβιά οι ιθαγενείς της περιοχής πηδούσαν από το Salto Del Tequendama, μεταμορφώνονταν σε αετοί και πετούσαν προς την ελευθερία τους.
Ένα άλλο πολύ κοντινό στον καταρράκτη αξιοθέατο είναι το εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο del Salto. Το πολυτελές Hotel del Salto άνοιξε το 1928 για να υποδέχεται τους πλούσιους ταξιδιώτες που επισκέπτονταν τον καταρράκτη. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Tequendama, πάνω στην άκρη του γκρεμού, και παρείχε καταπληκτική θέα στους επισκέπτες του.
Τις δεκαετίες που ακολούθησαν όμως, ο ποταμός Μπογκοτά μολύνθηκε και οι τουρίστες έχασαν σταδιακά το ενδιαφέρον τους για την περιοχή. Το ξενοδοχείο έκλεισε τελικά στις αρχές της δεκαετίας του 90 και από τότε είναι εγκαταλελειμμένο. Το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι στο παρελθόν επέλεξαν το σημείο που βρίσκεται το ξενοδοχείο για να αυτοκτονήσουν πηδώντας στο κενό, έχει κάνει τους ανθρώπους της περιοχής να πιστεύουν ότι το ξενοδοχείο είναι στοιχειωμένο.








http://www.dinfo.gr/

Πως να κανετε ευτυχισμενη μια γυναικα...

Δεν είναι δύσκολο να κάνετε μια γυναίκα ευτυχισμένη.




Ο άντρας πρέπει μόνο να είναι:



1. Φίλος

2. Σύντροφος

3. Εραστής

4. Αδελφός

5. Πατέρας

6. Κυρίαρχος

7. Μάγειρας

8. Ηλεκτρολόγος

9. Ξυλουργός

10. Υδραυλικός

11. Μηχανικός

12. Διακοσμητής

13. Στυλίστας

14. Σεξολόγος

15. Γυναικολόγος

16. Ψυχολόγος

17. Να εξαφανίζει τα έντομα

18. Ψυχίατρος

19. Θεραπευτής

20. Καλός ακροατής

21. Οργανωτικός

22. Καλός πατέρας

23. Πολύ καθαρός

24. Συμπονετικός

25. Αθλητικός

26. Θερμός

27. Προσεκτικός

28. Γενναίος

29. Έξυπνος

30. Αστείος

31. Δημιουργικός

32. Τρυφερός

33. Δυνατός

34. Συγκαταβατικός

35. Ανεκτικός

36. Συνετός

37. Φιλόδοξος

38. Ικανός

39. Θαρραλέος

40. Αποφασιστικός

41. Αληθινός

42. Αξιόπιστος

43. Παθιασμένος

44. Ελεήμων



ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑ:

45. Να της κάνει τακτικά κομπλιμέντα

46. Να αγαπάει τα ψώνια

47. Να είναι έντιμος

48. Να είναι πολύ πλούσιος

49. Να μην την καταπιέζει

50. Να μην κοιτάζει άλλες



ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ:

51. Να την προσέχει πολύ, χωρίς να περιμένει ανάλογη προσοχή

52. Να της δίνει χρόνο, ειδικά χρόνο για τον εαυτό της

53. Να της δίνει χώρο, χωρίς ποτέ να ανησυχεί πού πηγαίνει



ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

54. Να μην ξεχνάει ποτέ:

* γενέθλια

* επετείους

* το πρόγραμμά της





ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ

1. Αφήστε τον ήσυχο...    


ΠΗΓΗ: krasodad

Στραγγαλισαν φοιτητρια κατα τη διαρκεια σεξουαλικου οργιου!

Aπίστευτες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για μία φοιτήτρια που έχει εξαφανιστεί εδώ και λίγες ημέρες...



Η Ελίζαμπεθ Μάριοτ, φοιτήτρια του πανεπιστημίου του New Hampshire εξαφανίστηκε στις 9 Οκτωβρίου και έκτοτε όλοι προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Η αστυνομία έχει πλέον βάσιμες πληροφορίες ότι η κοπέλα πέθανε κατά τη διάρκεια οργίου, όπως μεταδίδει το CBS.

Οι αρχές εξακολουθούν να ψάχνουν για το πτώμα της αλλά πλέον θεωρούν βέβαιο ότι η άτυχη κοπέλα στραγγαλίστηκε κατά τη διάρκεια σεξ που έκανε με τον πιθανό δολοφόνο της Σεθ Μαζάγκλια και τουλάχιστον ακόμα μία γυναίκα.

Ήδη η αστυνομία απήγγειλε κατηγορίες κατά του 29χρονου Μαζάγκλια.




http://www.newsbomb.gr/

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ: Ποιο ηταν το… αγορι της Ζετας Δουκα το 2003; [Δες πως ηταν η ιδια!]



Πόσο διαφορετική ήταν η γνωστή πλέον ηθοποιός, Ζέτα Δούκα, όταν άρχισε να γίνεται αναγνωρίσιμη στο κοινό μέσα από τις πρώτες δουλειές της αλλά και τη σχέση της με το Νίκο Καρβέλα;

Σας έχουμε φωτό από την πρώτη δημόσια εμφάνιση του τότε ζεύγους το 2003, με τη Ζέτα εμφανώς πιο νέα και με ροκ διάθεση και στυλ.
Η Ζέτα Δούκα ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός συμμετέχοντας στη ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση "Μάλα".
Τότε άρχισε να γίνεται γνωστή αλλά ήταν και η συγκεκριμένη παράσταση που στάθηκε η αφορμή για να γίνει ζευγάρι με τον Νίκο Καρβέλα.
Ήταν το 2003 όταν οι δυο τους άφηναν να φανεί ο παθιασμένος έρωτάς τους ο οποίος όμως δεν έμελλε να κρατήσει.
Πλέον η Ζέτα Δούκα είναι μια από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες ηθοποιούς και ο Νίκος Καρβέλας έχει δημιουργήσει οικογένεια με την Αννίτα Πάνια.


Η γυμνη Playmate της Χρυσης Αυγης!



Η πρώην Playmate Χριστίνα Σάμη, πτυχιούχος φιλόλογος, γυμνάστρια και guest dj, διεκδικεί τον τίτλο της πιο σέξι υποστηρίκτριας της Χρυσής Αυγής. Η Χριστίνα ήρθε στην επικαιρότητα το 2005, με αφορμή την συμμετοχή της στο διαγωνισμό Playmate. Δεν κέρδισε τον τίτλο, αλλά «εξαργύρωσε» τα εντυπωσιακά σωματικά της προσόντα με ένα εξώφυλλο στο Playboy.


Καθώς επίσης και μερικές ακόμη σέξι φωτογραφήσεις, στα πλαίσια των οποίων η τότε φοιτήτρια φιλολογίας στα Ιωάννινα -και νυν γυμνάστρια, μοντέλο και dj- δήλωνε ότι ασχολείται με την φωνητική και το αρμόνιο και ότι ψάχνει ένα άντρα «όμορφο, καλογυμνασμένο, δυναμικό και με χιούμορ».



Αυτή την στιγμή η Χριστίνα βγαίνει και πάλι στην δημοσιότητα, με τα δημοσιεύματα να μιλούν για την πρώτη Χρυσαυγίτισσα Playmate. Ένα τίτλο που, πέρα από τις δυο φωτό της με καπελάκι Χρυσής Αυγής από διαδήλωση της οργάνωσης, επιβεβαιώνουν και τα post της στον λογαριασμό της στο facebook.



Εκεί που, ανάμεσα σε βιντεοκλίπ του Βαρδή και σέξι φωτό της με μπικίνι, ποστάρει ειδήσεις σχετικά με Χρυσή Αυγή (π.χ. εγκαίνια γραφείων) ή επικροτεί ειδήσεις όπως για τον Μεσσήνιο που πλάκωσε τους Αλβανούς που μπήκαν στο σπίτι του με σχόλια τύπου «Γειά σου ρε πατριώτη». Περισσότερες φωτογραφίες θα βρείτε εδώ..



Γυμνοι στη διαδηλωση οι Ισπανοι πυροσβεστες

“Χωρίς στολή στις διαδηλώσεις” ,έχει πει ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος. Δεν ξέρουμε αν το ίδιο είχαν διαμηνύσει και στους Ισπανούς πυροσβέστες, που διαδήλωσαν ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης Ραχόϊ , όχι μόνο χωρίς να φορούν στολή, αλλά χωρίς να φοράνε ΤΙΠΟΤΑ! Το μήνυμα; Οι γνώμες διίστανται! Άλλοι λένε ότι ήθελαν να δείξουν ότι με τα μέτρα δεν τους μένει τίποτα.


Κι άλλοι πιο…εξτρεμιστές ότι έδειξαν στον Ραχόϊ τι πρόκειται να λάβει στις επόμενες εκλογές!!!

http://www.trelokouneli.gr

ΣΕΞΙ ΓΙΟΡΤΗ "Ημερα της ζαρτιερας" σημερα στη Βρετανια

Την "ημέρα της ζαρτιέρας" γιορτάζει σήμερα το Ηνωμένο Βασίλειο και διάσημα μοντέλα και ηθοποιοί ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό για φιλανθρωπικό σκοπό... 
Φορώντας τα κατάλληλα εσώρουχα και αξεσουάρ, φωτογραφήθηκαν οι αδερφές Καρντάσιαν (Kardashian) και η Κέλι Μπρουκ (Kelly Brook).
Η φωτογράφιση γίνεται για καλό σκοπό και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν σε ιδρύματα, άπορες οικογένειες αλλά και στην ενίσχυση του ιδρύματος για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού της Μεγάλης Βρετανίας.


Απιστευτο κι ομως αληθινο: Ο Leonardo DiCapriο επαθε εγκαυμα στα γυρισματα σκηνης ομαδικου σεξ

"Το φύσαγε και δεν κρύωνε" ο Leonardo DiCaprio, ο οποίος έπαθε σοβαρά εγκαύματα στους γλουτούς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας του Martin Scorsese, "Wolf of Wall Street".
Όλα έγιναν στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Martin Scorsese, "Wolf of Wall Street", όταν ο Leonardo DiCaprio έπρεπε να γυρίσει μία σκηνή ομαδικού σεξ, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Martin Scorsese.
Ο σκηνοθέτης ζήτησε από τον ηθοποιό και τις τρεις κοπέλες που συμμετείχαν να χαλαρώσουν, ώστε να μπορέσουν να γυρίσουν πιο εύκολα και πειστικά την ερωτική σκηνή. Ακολουθώντας τις οδηγίες του Scorcese, ο Leonardo έβγαλε την πετσέτα που κάλυπτε τους γλουτούς του, πλησίασε τις κοπέλες, που λόγω της σκηνής έπρεπε να είναι και εκείνες γυμνές, και πήγε να καθίσει σε έναν μαρμάρινο πάγκο.
Για κακή του τύχη όμως η μαρμάρινη επιφάνεια είχε υπερθερμανθεί εξαιτίας των δυνατών προβολέων και ο Leo κάηκε. Όλοι έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί και μαζί και η νοσοκόμα (που βρίσκεται πάντα στα γυρίσματα για ώρα ανάγκης) που του παρείχε τις πρώτες βοήθειες.
Φωτογραφίες: Getty Images

Παραξενα εθιμα γυρω απο το σεξ!!!




Δείτε τι συμβαίνει όταν μπαίνει το σεξ ως ζήτημα σε άλλες χώρες...

Έθιμα που καλλιεργούνται γύρω από το σεξ.
1) Στο Λίβανο είναι νόμιμο οι άντρες να έχουν σεξουαλικές επαφές με ζώα με την προϋπόθεση πως πρόκειται για θηλυκά ζώα. Το σεξ με αρσενικά ζώα τιμωρείται με θάνατο!
2) Στο Μπαχρέιν ένας γιατρός επιτρέπεται να εξετάζει τα γεννητικά όργανα μίας γυναίκας αλλά απαγορεύεται να κοιτάει απ' ευθείας την εξεταζόμενη περιοχή. Μπορεί να κοιτάζει την αντανάκλαση στον καθρέφτη κι έτσι να εξετάζει..
3) Οι Μουσουλμάνοι νεκροθάφτες, υποχρεούνται να καλύπτουν την επίμαχη περιοχή με ένα τούβλο ή ένα κομμάτι ξύλο.
4) Στην Ινδονησία η ποινή για τον αυνανισμό είναι ο αποκεφαλισμός.
5) Άνδρες στη Γκουάμ, έχουν ως εργασία πλήρους απασχόλησης να ταξιδεύουν από χωριό σε χωριό και να κάνουν σεξ με νεαρές παρθένες, οι οποίες τους πληρώνουν για να έχουν το προνόμιο να έρθουν σε επαφή για πρώτη φορά. Σύμφωνα με το νόμο αυτό είναι παράνομο να παντρεύονται οι παρθένες.
6) Στο Χονγκ Κόνγκ μία προδομένη σύζυγος έχει το νομικό δικαίωμα να σκοτώσει τον άπιστο άνδρα της αλλά μόνο εάν το κάνει με τα ίδια της τα χέρια. Η ερωμένη του από την άλλη, επιτρέπεται να θανατωθεί με οποιοδήποτε τρόπο...
7) Οι γυμνόστηθες πωλήτριες είναι νόμιμες στο Λίβερπουλ αλλά μόνο σε μαγαζιά με τροπικά ψάρια..
8) Στο Κάλι, στην Κολομβία, μπορεί να γίνει η σεξουαλική πράξη με έναν άντρα και μία γυναίκα εφόσον είναι και η μητέρα της μπροστά.
9) Στο Σάντα Κρουζ, στη Βολιβία, είναι παράνομο για ένα άνδρα να έχει σεξουαλικές σχέσεις με μία γυναίκα και την κόρη της ταυτόχρονα.

Girls Aloud: επιστρεφουν πιο pop & sexy απο ποτε!

Τις θυμόμαστε ως ένα από τα πιο αξιόλογα girl groups, μαζί με All Saints και Sugababes, και τώρα οιGirls Aloud επιστρέφουν με μία νέα dance επιτυχία!
Πέρασαν περίπου 4 χρόνια από την τελευταία τους δισκογραφική κυκλοφορία και όλοι είχαμε πιστέψει ότι δεν θα υπάρξει άλλη, όμως οι sexyGirls Aloud επέστρεψαν, δημοσιεύοντας ένα audio video στο επίσημο κανάλι τους στο YouTube, και προκαλώντας ποικίλα σχόλια!
Ήδη το video μετράει πάνω από 1 εκατ. views, γεγονός που σημαίνει ότι η νέα δουλειά των κοριτσιών θα συζητηθεί πολύ! 
Το νέο κομμάτι των Girls Aloud ονομάζεται "Something New" και μπορείτε να το ακούσετε στο παρακάτω video. 


http://www.athensbars.gr

Γιακουματος: Θα φαει κλωτσιες η κορη μου!



Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος βρέθηκε στην πρώτη επίδειξη μόδας της κόρης του,  Ζωής, και δεν δίστασε να αποκαλύψει μπροστά στις κάμερες τόσο  τον… «ξυλοδαρμό» του  από τις γυναίκες του, όσο και τις… κλωτσιές που θα έριχνε στην κόρη του!
«Τρεις γυναίκες έχω. Και οι τρεις με δέρνουν. Και όποιος άντρας λέει ότι κάνει το μάγκα στις γυναίκες, είναι τσάμπα μάγκας. Όποιος κάνει τον σκληρό, είναι αρνάκι.Εγώ τρώω ξύλο, το δέχομαι, το ξέρω. Δεν μπορώ να φύγω από την μοίρα μου», είπε ο γελώντας ο βουλευτής στην κάμερα.
Μάλιστα, όταν ο ρωτήθηκε πως θα αντιδρούσε αν  η κόρη του, του ανακοίνωνε πως θα  ασχοληθεί με την πολιτική απάντησε δίχως, καν, να το σκεφτεί. «Θα φάει κλωτσιές. Όπως είναι η πολιτική σήμερα… Δεν το συζητάω!»
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να «εκβιάσει» την κόρη του για να πάρει το πτυχίο της από το Πολιτικό της Νομικής και στη συνέχεια να ακολουθήσει το όνειρό της, που είναι το σχέδιο μόδας: «Σπούδασε και πήρε πτυχίο γιατί την εκβίασα. Της είπα ότι αν δεν τελειώσει, St.martins και σχέδιο μόδας και τέτοια, τέρμα. Όντως έκανε πράξη αυτό που είπα».
Η σχεδιάστρια Ζωή Γιακουμάτου εξομολογήθηκε για το άγχος που έχει λόγω του ονόματος που “κουβαλάει”: «Με αγχώνει αρκετά γιατί, όπως ο μπαμπάς μου με έκανε περήφανη σαν κόρη του, θέλω να τον κάνω και εγώ περήφανο».

http://www.pkool.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger