Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Χορεύτρια εμφανίζεται ολόγuμνη σε σκηνή της Αθήνας και χορεύει pole dance!

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013



Είναι από τα extreme της νυχτερινής Αθήνας που δύσκολα 'χωνεύονται' αν δεν είσαι προετοιμασμένος να το δεις. 

Ο λόγος για καλλίγραμμη χορεύτρια η οποία εμφανίζεται σε μουσική σκηνή της πόλης με μαύρα ράσα και σιγά σιγά μένει... όπως τη γέννησε η μαμά της.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, κατά τη διάρκεια του σόου της χορεύει και pole dance με ιδιαίτερα προκλητικές φιγούρες.

Το συγκεκριμένο καλλιτεχνικό στιγμιότυπο δεν θα μπορούσε να ανήκει πουθενά αλλού παρά μόνο στο πρόγραμμα που παρουσιάζει ο εκκεντρικός Τζίμης Πανούσης ο οποίος όχι μόνο λέει τα πράγματα με το όνομά τους αλλά τα... δείχνει κιόλας.

Και φυσικά, για το κοινό που σπεύδει να τον παρακολουθήσει όλα επιτρέπονται. Για τους... δήθεν όμως; Μάλλον δύσκολα να το χωνέψουν!

Πηγή: gossip-tv.gr

Από "παχουλή" έγινε μοντέλο για εσώροuχα! Δείτε πως είναι σήμερα! [φώτο]

Μέσα σε έξι μήνες έχασε 31 κιλά.Η δασκάλα... Becci Skelley ζύγιζε 95 κιλά. Κάθε φορά που κοίταζε τον εαυτό της στον καθρέφτη έβαζε τα κλάματα. Πλέον, όμως, είναι μοντέλο για εσώρουχα, αφού κατάφερε να χάσει 31 κιλά μέσα σε έξι μήνες!

Η 21χρονη με πείσμα ξεκίνησε δίαιτα με φρούτα και σούπες και έχασε όλα τα κιλά που ήθελε. "Παλιότερα στεκόμουν μπροστά στον καθρέφτη και έκλαιγα. Κάποια μέρα είπα ως εδώ. Αποφάσισα να κάνω δίαιτα και πλέον νιώθω πολύ καλύτερα.

Η Becci πλέον άλλαξε,όμως και επαγγελματικά. Κάνει φωτογραφήσεις με εσώρουχα και συμμετέχει σε show με νυφικές δημιουργίες στην Αγγλία.


Τραγωδία με Έλληνα ηθοποιό σε οικοδομή! [φώτο]

Συγκλονίζει την καλλιτεχνική κοινότητα εδώ και λίγες ώρες ο άδικος θάνατος ενός πολύ αξιόλογου ηθοποιού, ο οποίος εργαζόταν ως οικοδόμος για να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

Ο λόγος για τον Στρατή Τσοπανέλλη έναν εκ των πρωταγωνιστών της υπέροχης ταινίας της Τόνιας Μαρκετάκη "¨Η τιμή της αγάπης" αλλά και της θρυλικής επίσης ταινίας της σειράς "Το Θέατρο της Δευτέρας", "Ματωμένος γάμος" καθώς και της ταινίας "Εν πλω". Τελευταία του τηλεοπτική συμμετοχή στη σειρά του Antenna "Δρόμοι της πόλης: Ο τελευταίος μπάτσος".

Ο ταλαντούχος ηθοποιός είχε ουσιαστικά εγκαταλείψει τον καλλιτεχνικό χώρο και εργαζόταν ως οικοδόμος και αυτό έμελλε να του στοιχίσει τη ζωή. Όπως μάθαμε ένα τραγικό δυστύχημα στην οικοδομή που εργαζόταν τον έριξε στο κενό από μεγάλο ύψος. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αρκετές μέρες αλλά τελικά χθες υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. 


gossip-tv.gr

Συνταγές με βότανα για ένα διαφορετικό μπάνιο!



Συνταγές με βότανα για ένα διαφορετικό μπάνιο!

Μια κλασική συνταγή για το μπάνιο που χρησιμοποιούσαν οι γυναίκες του μεσοπολέμου ήταν το μπάνιο με βότανα. Χρησιμοποιούσαν ένα κομμάτι από διάφανο ύφασμα το οποίο γέμιζαν με διάφορα αρωματικά βότανα με ευεργετικές ιδιότητες. Για παράδειγμα χαμομήλι, ροδοπέταλα, λεβάντα, φασκόμηλο, δεντρολίβανο, τήλιο, μέντα, θυμάρι κ.α. Στη συνέχεια τοποθετούσαν το πουγκί με τα βότανα σε ζεστό νερό και αφού χαλάρωναν για 5 λεπτά ακολουθούσε η εντριβή του σώματος και ιδιαίτερα των σκληρών σημείων (γόνατα, αγκώνες, φτέρνες) με τα βότανα. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιούνται φρέσκα βότανα και άνθη για καλύτερο αποτέλεσμα αλλά ωστόσο αν δεν καταφέρουμε να βρούμε χρησιμοποιούμε ξερά με τα οποία έχουμε εξίσου το ίδιο αποτέλεσμα. Το μπάνιο με βότανα μας χαρίζει ένα υπέροχο φυσικό άρωμα σε όλο το σώμα ενώ ταυτόχρονα μας ξεκουράζει και μας χαλαρώνει.

Μια άλλη πολύ γνωστή συνταγή που χρησιμοποιούσαν οι όμορφες γυναίκες στο λουτρό τους, για να μπορούν να έχουν όσο το δυνατον ωραίο και απαλό δέρμα, είναι το μπάνιο με πίτουρα. Τα πιτουρόλουτρα λειαίνουν το δέρμα. Με την ίδια διαδικασία που αναφέρθηκε παραπάνω οι γιαγιάδες μας τοποθετούσαν ένα σακουλάκι με πίτουρα από σιτάρι ή κριθάρι μέσα σε ζεστό νερό και απολάμβαναν το μπάνιο τους. Μετά το μπάνιο έτριβαν το σώμα τους με ανθόνερα-αρώματα που περασκεύαζαν μόνες τους. Η κλασική συνταγή για ανθόνερο είναι η προσθήκη 100 γρ. άνθεων διάφορων λουλουδιών σε 1 λίτρο απεσταγμένου νερού για 15 περίπου μέρες και στη συνέχεια φιλτράρισμα.

ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ
Αρωματικό μπάνιο με βότανα 1
100γρ. λεβάντα
100γρ. θυμάρι
100γρ. φασκόμηλο
100γρ. δενρολίβανο
Για να μαλακώσετε το νερό του μπάνιου σας προσθέστε μια κουταλιά της σούπας αμυγδαλέλαιο.
Αρωματικό μπάνιο με βότανα 2
50γρ. λεβάντα
100γρ. ροδοπέταλα
50γρ ροδόνερο
3 σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο ή ροδόξυλο
Αρωματικό μπάνιο με άρωμα ανατολής 3
1 ξυλάκι κανέλας
3 ξυλάκια γαρίφαλο
1 ξυλάκι μοσχοκάρυδο
5 σταγόνες αιθέριο έλαιο πορτοκάλι ή ο χυμός από 1 πορτοκάλι
Τοποθετείτε σε τούλι τα μπαχαρικά και τα βάζετε στο ζεστό νερό να αρωματιστεί μαζί με το πορτοκάλι, αν θέλετε προσθέτετε και μερικές σταγόνες αμυγδαλέλαιο. Απολαμβάνετε ένα ιδιαίτερα μεθυστικό και χαλαρωτικό μπάνιο.
Αρωματικό μπάνιο με βότανα 4
100γρ. δεντρολίβανο
100γρ. φασκόμηλο
100γρ. μέντα
Αρωματικό μπάνιο με εσπεριδοειδή
Σε ζεστό νερό προσθέστε το χυμό μερικών λεμονιών, πορτοκαλιών και γκρέιπ φρούτ. Είναι ένα βιταμινούχο και αναζοωγονητικό μπάνιο ιδανικό για τα λιπαρά δέρματα

www.beauty-vintage.com


9 τρόποι για να «χτίσετε» μυς


Καλή η γυμναστική, καλή και η διατροφή αλλά όλοι θέλουν να δουν αποτελέσματα… γραμμωμένα. Πώς χτίζονται όμως οι μυς;

Προσεκτική ανάγνωση
Για να φτιάξετε τους πολυπόθητους, γραμμωμένους μυς, πρέπει καταρχήν να ξεκινήσετε να διαβάζετε προσεκτικά τις ετικέτες των προϊόντων που καταναλώνετε, ώστε να γνωρίζετε πόσες θερμίδες παίρνετε. Έπειτα, προσθέστε άλλες 500 στο ποσό, που αναγράφεται στην ετικέτα και ξεκινήστε να «λαμβάνετε» σε θερμίδες καθημερινά, αυτόν τον αριθμό που θα προκύψει. Στόχος είναι να λαμβάνετε κάθε μέρα, σχεδόν ένα γραμμάριο πρωτεΐνης για κάθε κιλό του σωματικού σας βάρους.
Περιορίστε το cardio
Μπορείτε να κάνετε δύο και περισσότερες μέρες ελαφρύ τζόκινγκ στο διάδρομο του γυμναστηρίου, αλλά μη ξεπεράσετε τα 30 λεπτά τη φορά. Για να χάσετε λίπος και να χτίσετε τους μυς, καλύτερα είναι να κάνετε για παράδειγμα ένα σπριντ, έπειτα ένα τρέξιμο για ένα λεπτό και μετά ελαφρύ τζόκινγκ για άλλα δύο. Ακολουθήστε αυτό το πρόγραμμα για 30 λεπτά, τρεις φορές την εβδομάδα.
Όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα
Μην υπερβάλλετε και ξεκινήσετε να κάνετε περισσότερα από 20 σετ ασκήσεων για κάθε μυϊκή ομάδα, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να κουράσετε τους μυς σας. Ένα ιδανικό σετ περιλαμβάνει 6 με 12 επαναλήψεις, ενώ τα 12 σετ είναι ακριβώς όσα χρειάζεστε. Να θυμάστε, ότι όλα αυτά δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 45 λεπτά συνολικά. Για περισσότερη ένταση, χρησιμοποιήστε περισσότερο βάρος, ενώ μη ξεχνάτε ότι τα σετ δεν πρέπει να διαρκούν λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα, γιατί αυτός είναι ο ελάχιστος χρόνος, που χρειάζεται ο μυς για να «τονωθεί».
Τεντωθείτε
Το stretching είναι απαραίτητο για τους μυς, καθώς τους βοηθά να διατηρούνται ελαστικοί, ενώ παράλληλα προστατεύει το σώμα από τυχόν τραυματισμούς. Επιπλέον, συμβάλλει στην «αναδόμηση» των μυών μεταξύ των ασκήσεων.
Τακτά γεύματα
Το έχετε ακούσει άπειρες φορές, αλλά η διατροφή σας πρέπει να χωρίζεται σε τουλάχιστον 5 μικρά γεύματα την ημέρα. Όσο ο οργανισμός έχει καλής ποιότητας «καύσιμα», δηλαδή τροφές, ιδιαίτερα υδατάνθρακες και πρωτεΐνες, τόσο καλύτερες καύσεις κάνει, απαλλάσσοντάς σας από το περιττό λίπος.
Ολική αλλαγή
Κάθε τέσσερις με έξι εβδομάδες πρέπει να αλλάζετε κάτι από την «προπονητική» σας ρουτίνα, είτε αυτό είναι ο αριθμός των επαναλήψεων, είτε ο συνολικός χρόνος που αφιερώνετε στη γυμναστική, είτε πάλι το είδος των ασκήσεων που κάνετε.
Μυς είναι όλο το σώμα
Όσο περισσότερες μυϊκές ομάδες περιλαμβάνετε στο προπονητικό σας πρόγραμμα, τόσο καλύτερα για τον οργανισμό σας. Στοχεύοντας στην κάθε μυϊκή ομάδα (με περίπου τον ίδιο όγκο), θα αποκτήσετε ισόρροπη «ανάπτυξη», η οποία επιτρέπει στους μυς να αναπτυχθούν γρήγορα και με ασφάλεια, αποφεύγοντας τους τραυματισμούς και διατηρώντας την ευελιξία.
Shake, shake, shake
Η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην προπόνησή σας και για το λόγο αυτό θα πρέπει να ξεκινήσετε με μια (διατροφή) υψηλή σε πρωτεΐνες και υδατάνθρακες. Καλό είναι μάλιστα να παίρνετε ένα γεύμα περίπου μία ώρα πριν την άσκηση. Φτιάξτε ένα ρόφημα, που θα περιλαμβάνει περίπου δύο γραμμάρια υδατάνθρακα για κάθε γραμμάριο πρωτεΐνης και απολαύστε το στην προπόνησή σας. Ωστόσο μετά την προπόνηση καλό θα ήταν να αποφύγετε τα ολόκληρα τρόφιμα, επειδή είναι δύσπεπτα.
Τελευταία tips
Ένας ιδανικός ύπνος πρέπει να διαρκεί επτά με οκτώ ώρες κάθε βράδυ. Φυσικά, μπορεί να «ξεφύγετε» από το πρόγραμμα ένα ή δύο βράδια, αλλά φροντίστε σύντομα να αποκαταστήσετε τον χαμένο χρόνο.
Επιπλέον, μην ασκείστε περισσότερες από τέσσερις φορές την εβδομάδα και όσο για τη δουλειά σας, προσπαθήστε να μειώσετε το άγχος. Το χρόνιο στρες αυξάνει τα επίπεδα της κορτιζόλης, της ορμόνης εκείνης δηλαδή που κάνει το σώμα να αποθηκεύει λίπος και να καίει μυϊκό ιστό.

http://santosight.blogspot.gr

Ο 25χονος που ξεμυάλισε τη Madonna ποζάρει ημίγuμνος δείχνοντας του κοιλιακούς του


H βασίλισσα ξέρει να τους διαλέγει... 


Σίγουρα η Madonna δεν είμαι μια η 54χρονη συνηθισμένη γυναίκα, είναι κάτι πολύ περισσότερο.

Όμως παρ' ότι είναι fashion icon, μουσική ιδιοφυία και pop queen εδώ και 30 χρόνια σε ότι αφορά τους άντρες δείχνει ελάχιστη ωριμότητα και συμπεριφέρεται σαν τυπική cougar που προτιμά τους συντρόφους της, νέους και φρέσκους πολύ κάτω από την ηλικία των 30.

Ο τελευταίος της έρωτας είναι μόλις 25 ετών χορευτής και η star για άλλη μια φορά αδιαφορεί για τα σχόλια του κόσμου και απολαμβάνει τον έpωτά της.

Ο γάλλος Brahim Zaibat πρόσφατα υπέγραψε με το διάσημο πρακτορείο μοντέλων IMG.

Η ημίγυμνη κα sexy φωτογράφηση που βλέπεται είναι για τις σελίδες του περιοδικού V MAN.

Τώρα καταλαβαίνουμε με τι κριτήρια διαλέγει τους συντρόφους της η βασίλισσα.

Πηγή: queen.gr

Βρέθηκε ο τάφος του Φρέντι Μέρκιουρι 22 χρόνια μετά το θάνατό του




Περισσότερα από 20 χρόνια πέρασαν, από την ημέρα που ο θρυλικός Φρέντι Μέρκιουρι έφυγε από τη ζωή, αλλά, μέχρι και σήμερα, ο τόπος της τελικής του ανάπαυσης ήταν ένα άλυτο μυστήριο για τους εκατοντάδες θαυμαστές του.
Ο «αστικός μύθος» ήθελε τις στάχτες του σώματος του ροκ σταρ, να έχουν διασκορπιστεί σε διάφορα σημεία, ανά τα πλάτη και τα μήκη του πλανήτη. Όμως, πριν από λίγες μέρες, ανακαλύφθηκε μια τύμβος, σε νεκροταφείο του δυτικού Λονδίνου, το οποίο έχει πάνω της το πραγματικό όνομα του Μέρκιουρι, Farrokh Bulsara!
Ο θάνατός του ήρθε στην ηλικία των 45 ετών, καθώς ο μεγάλος τραγουδιστής έπασχε από AIDS, ενώ, ταυτόχρονα, οι ημερομηνίες που βρίσκονται χαραγμένες επάνω στο μάρμαρο συμπίπτουν με τα γεγονότα.
Το μήνυμα που είναι γραμμένο πάνω στον τύμβο είναι: : «Στη μνήμη του Farrokh Bulsara. Pour Etre Toujours Pres De Toi Avec Tout Mon Amour»., το οποίοι και σημαίνει «Πάντα θα είμαι μαζί σας με όλη μου την αγάπη» ενώ υπογράφεται με το γράμμα M.
Η ανακάλυψη, αυτή, έχει προκαλέσει μεγάλες αναταραχές στις τάξεις των οπαδών του, οι οποίοι αναμένεται να σπεύσουν στο σημείο, αλλά και να προσπαθήσουν να βρουν την αλήθεια που κρύβεται πίσω από την αναπάντεχη αποκάλυψη.

http://www.koolnews.gr

Παντελής Παντελίδης: Ζήτησε για μια εμφάνιση 46.000 ευρώ;



Τον γύρο των ΜΜΕ έκανε η είδηση ότι ο Παντελής Παντελίδης ζήτησε 46.000 ευρώ για μια εμφάνιση στην Κύπρο.

Ο τραγουδιστής έδωσε την απάντησή του μέσω του star.

"Το είδαμε κι εμείς και σκάσαμε στα γέλια και το διαψεύσαμε. Είναι αστείο όλο αυτό. Εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω ούτε ορχήστρα. Τραγουδάω με του Καρρά. Δεν έχω μάνατζερ, έχω επιχειρηματία με τον οποίο έχω κλείσει πέντε χρόνια συμβόλαιο" είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:


Στρος Καν: Να κατασχεθεί το βιβλίο που γράφει πως ήμουν το κανίς της συζύγου μου



Την κατάσχεση του βιβλίου της Μαρσέλα Γιακούμπ «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» στο οποίο εξιστορείται το σύντομη ειδύλλιο που είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους θα ζητήσουν την Τρίτη οι δικηγόροι του άλλοτε ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι δικηγόροι του Ντομινίκ Στρος Καν τη Δευτέρα στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, η αίτηση κατάσχεσης αυτού του βιβλίου, που θα κυκλοφορήσει στη Γαλλία την Τετάρτη και στο οποίο αναφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα το περιοδικό Le Nouvel Observateur, θα αποτελέσει το αντικείμενο ακρόασης αξιολόγησης την Τρίτη.

Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ εγκαλεί την δοκιμιογράφο Μαρσελά Γιακούμπ και τον εκδοτικό οίκο Stock για «παραβίαση του απορρήτου της ιδιωτικής ζωής».

Παράλληλα, απαιτεί την εισαγωγή ενός ένθετου σε κάθε αντίγραφο του βιβλίου, και «επικουρικώς», την κατάσχεση του βιβλίου. Στη Γαλλία πάντως, απόφαση της δικαιοσύνης για κατάσχεση ενός βιβλίου είναι πολύ σπάνια.

Ακόμη ζητά αποζημίωση 100.000 ευρώ τόσο από την Μαρσελά Γιακούμπ όσο και από τον οίκο Stock, ενώ απαιτεί το ίδιο ποσό από το Nouvel Observateur και ζητά τη δημοσίευση νομικού κειμένου που θα καλύπτει όλη την πρώτη σελίδα του περιοδικού.

Η Μαρσελά Γιακούμπ δικηγόρος, δοκιμιογράφος και αρθρογράφος στην εφημερίδα Libération, δηλώνει ότι είχε ερωτική σχέση με τον Ντομινίκ Στρος Καν από τον Ιανουάριο έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Αν και ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΔΤΝ ποτέ δεν κατονομάζεται στο βιβλίο, η Γιακούμπ επιβεβαίωσε σε συνέντευξή της στο Nouvel Observateur ότι όντως πρόκειται για τον Ντομινίκ Στρος-Καν, ενώ αναγνωρίζει ότι το βιβλίο της είναι ένα μείγμα φαντασίας και πραγματικότητας.

Στο βιβλίο της, όπου δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει ωμή γλώσσα, περιγράφει τον κύριο χαρακτήρα του ως «μια διττή προσωπικότητα, μισός άνθρωπος, και μισός γουρούνι», και σημειώνει ότι ο όρος «γουρούνι» δεν είναι κατά την άποψή της υποτιμητικός.

Ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου εξέφρασε την «αποστροφή» του για το βιβλίο αυτό, ενώ η πρώην σύζυγός του Αν Σινκλαίρ το κατήγγειλε ως «παραπλανητικό αφήγημα».

http://www.iefimerida.gr

Βαρυποινίτης μπήκε στη φυλακή άνδρας και βγήκε... γυναίκα [εικόνες]


Τα 27 χρόνια που πέρασε πίσω από τα κάγκελα ο Μάθιου Ρίτσαρτσον - καταδικασμένος για την άγρια δολοφονία μιας 65χρονης πόρνης όταν ήταν 28 ετών - φαίνεται πως τον άλλαξαν μια για πάντα. Ο βαρυποινίτης μπήκε στη φυλακή άνδρας και βγήκε... γυναίκα.
Ενώ εξέτιε την ποινή του ο Μάθιου Ρίτσαρντσον ακολούθησε μια ειδική θεραπεία με ορμόνες ώστε να υπερισχύσει πάνω του το γυναικείο φύλλο. Μάλιστα, μετά την αποφυλάκισή του δηλώνει έτοιμος να υποβληθεί και σε επέμβαση αλλαγής φύλλου.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Μάθιου Ρίτσαρντσον, μπορεί πριν από 27 χρόνια να είχε αρρενωπή όψη, ωστόσο, σήμερα, έχει μακριά ξανθά μαλλιά και το ντύσιμό του είναι καθαρά γυναικείο, ενώ σύμφωνα με το περιβάλλον του ασχολείται επιμελώς και με το μακιγιάζ του, ενώ προτιμά να φορά φούξια κραγιόν στα χείλη του.
Ο Βρετανός βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής γιατί μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μια 65χρονη πόρνη, η οποία μετά τη σεξουαλική τους συνεύρεση, χλεύασε τις ανδρικές του ικανότητες.




http://www.iefimerida.gr


Η κρίση «χτύπησε» και τις γεννήσεις - Γιατί τα ζευγάρια δεν παίρνουν την απόφαση



Στην Ελλάδα της κρίσης, όπου το ποσοστό της ανεργίας μεγαλώνει μήνα με το μήνα και ο φόβος της απόλυσης κυριαρχεί, οδηγεί τα νέα ζευγάρια στο να το σκέφτονται διπλά ή και τριπλά πριν πάρουν τη μεγάλη απόφαση να γίνουν γονείς. Το επιβεβαιώνουν τα στοιχεία των γεννήσεων και ο αριθμός των εκτρώσεων, ο οποίος στη χώρα μας σπάει κάθε παγκόσμιο ρεκόρ: 140 διακοπές κύησης ανά 1.000 Ελληνίδες.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας aggelioforos, οι τοκετοί στη Θεσσαλονίκη έχουν μειωθεί κατά περίπου 20% και είναι αμφίβολο αν φτάνουν τους 8.000 ετησίως.
Την ίδια ώρα γίνονται καθημερινά, κατά μέσο όρο 40 εκτρώσεις. Συνολικά και σύμφωνα με εκτιμήσεις μαιευτήρων - γυναικολόγων οι διακοπές κυήσεων φθάνουν το χρόνο τις 9.500.
Επίσημα συγκριτικά στοιχεία δεν υπάρχουν για να δημιουργηθεί μια σαφής εικόνα, ωστόσο, σύμφωνα με γυναικολόγους και μαιευτήρες της Θεσσαλονίκης, οι γεννήσεις στη συμπρωτεύουσα δεν αγγίζουν πλέον σε καμία περίπτωση τις 12.000 - 14.000, όπως συνέβαινε πριν ξεσπάσει η κρίση.
Την περίοδο 2007-2009 γεννιούνταν στην Ελλάδα 100.000 με 110.000 παιδιά το χρόνο. Ωστόσο, από το 2010 και μετά οι γεννήσεις πέφτουν και οι εκτιμήσεις γίνονται δυσοίωνες, καθώς εκφράζονται φόβοι ότι μετά βίας θα αγγίζουν πλέον τις 80.000.
Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα aggelioforos, τα τελευταία τρία χρόνια μειώνονται σταδιακά σε ποσοστά που κυμαίνονται στο 15%-30%. Ετσι, από τα μέσα του 2011 η μείωση των γεννήσεων γίνεται πιο εμφανής και υπολογίζεται ότι γεννιούνται πλέον περίπου 8.000 - 9.000 μωρά, ίσως και λιγότερα, το χρόνο στη Θεσσαλονίκη.
Πτώση παρουσιάζει και ο αριθμός των προσπαθειών για εξωσωματική γονιμοποίηση στα κέντρα γονιμότητας. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι καταγράφεται μείωση της τάξης του 20%-25%.
Οσον αφορά τις εκτρώσεις, σύμφωνα πάντα με τους μαιευτήρες ο αριθμός τους προσδιορίζεται ετησίως στις 7.000 με 9.000, ωστόσο δεν είναι δυνατό να διαμορφωθεί μια σαφής εικόνα για το αν παρουσιάζει αυξητική τάση γιατί η Ελλάδα κατέχει εδώ και χρόνια την πρώτη θέση πανευρωπαϊκά στις διακοπές κυήσεων.
Η ακριβής καταγραφή των εκτρώσεων είναι δύσκολη, καθώς το 85% γίνεται ιδιωτικά, ωστόσο, σύμφωνα με υπολογισμούς στην Ελλάδα γίνονται 140 διακοπές κύησης ανά 1.000 Ελληνίδες, αριθμός που εκτιμάται ότι ίσως φτάνει πλέον και τις 300.000 ετησίως.
Οσο για τους παράγοντες που οδηγούν τα ζευγάρια στην απόφαση να προχωρήσουν σε διακοπή της κύησης σύμφωνα με τους γιατρούς της συμπρωτεύουσας, αυτοί συμπυκνώνονται στους εξής: Οικονομική κρίση, αβεβαιότητα, αύξηση της ανεργίας, άγχος, πολλές ώρες εργασίας και έλλειψη χρημάτων.


http://www.iefimerida.gr


ALPHA: Ετοιμάζει ακατάλληλες βραδινές «Οικογενειακές Ιστορίες»!



Ο Alpha σχεδιάζει να εκμεταλλευτεί την prime time ζώνη και να εισάγει μια νέα σειρά επεισοδίων που θα είναι αυστηρά ακατάλληλα για ανηλίκους! Σύμφωνα με το "Τηλέραμα" οι βραδινές ιστορίες θα είναι πιο πικάντικες τόσο σε θεματολογία όσο και σε λεξιλόγιο!Άραγε πόσο αισθησιακές σκηνές, τολμηρές εικόνες θα δούμε;

Εν αναμονή λοιπόν!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Το σχολείο με τα δίδυμα!



Τριάντα ένα ζευγάρια διδύμων φοιτούν σε ένα σχολείο στο... Τέξας και φυσικά επάξια διεκδικεί μία θέση στο βιβλίο Γκίνες.

Τα έντεκα από αυτά τα ζευγάρια πηγαίνουν στη δεύτερη τάξη του λυκείου, κάτι που σημαίνει πως πριν από 16 χρόνια, έντεκα οικογένειες της ίδιας περιοχής, σχεδόν τους ίδιους μήνες πάνω κάτω, απέκτησαν δίδυμα.

Το μυστικό της μακροζωίας: Γιαγιά 105 ετών συλλέγει ημερολόγια με σέξι άνδρες



Πολλά φρούτα, συχνή σωματική άσκηση, πολλές αγκαλιές και ένα μεγάλο μπουκαλάκι από την καλύτερη ενυδατική κρέμα, είναι, συνήθως, οι συμβουλές για τη μακροζωία, που δίνουν οι υπερήλικες. Μια σούπερ υπεραιωνόβια γιαγιά, κάνει τη διαφορά!
Στα 105 της χρόνια, η Ντέιζι Μπόριλ, από το Λίνκολσαϊρ, δηλώνει πως το μυστική της μακροζωίας της, δεν είναι άλλο από την τεράστια συλλογή της, με… πικάντικα ημερολόγιαπου απεικονίζουν νεαρά αγόρια, που φορούν μόνο το εσώρουχό τους!
Η υπεργιαγιά, η οποία είχε μια λαμπρή καριέρα ως σχεδιάστρια μόδας, στο Λονδίνο, δηλώνει πως η καθημερινή οπτική επαφή με μισόγυμνους άνδρες της δίνει την αίσθηση πως είναι υγιείς και νέα.
«Είχα πάντα μια πολύ έντονη και πολυάσχολη ζωή – προσπάθησα να τη ζήσω στο έπακρο. Μου αρέσουν τρελά τα ημερολόγια στα οποία οι άνθρωποι εμφανίζονται σχεδόν γυμνοί!» είναι τα λόγια της 105χρονης.
«Μου αρέσουν πολύ τα σώματά τους. Επίσης, θέλω να συμβαδίζω πάντα με την τελευταία λέξη της μόδας –και επειδή δεν μπορώ πια να είμαι για ώρες στου δρόμους και να παρατηρώ- διαβάζω διαρκώς τα περιοδικά μόδας για να βλέπω τις νέες τάσεις» συνεχίζει κατά τη συνέντευξη που έδωσε στην Daily Mail.

http://www.koolnews.gr

Απίστευτη ραδιοφωνική φάρσα - Εδώ χωρίζουν ζευγάρια...!



Αν θέλετε να κάνετε δώρο στην παράνομη σχέση, καλύτερα να το πληρώσετε…

Εδώ χωρίζουν ζευγάρια!

Παρουσιάστρια δεν ήξερε πως για να μπεις στο μετρό «χτυπάς» εισιτήριο!


Ελληνίδα παρουσιάστρια δεν γνώριζε ότι για να μπεις στο μετρό πρέπει να «χτυπήσεις» εισιτήριο! "Να ρωτήσω κάτι; Μια λεπτομέρεια. Δεν το βγάζεις το εισιτήριο στο μετρό, αλλά μπαίνεις όμως;", ρώτησε η Αννίτα Πάνια την καλεσμένη της. Και η καλεσμένη της την ενημέρωσε πώς αν δεν το επικυρώσεις, απαγορεύεται να μπεις στο μέσο!

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πώς δεν το ήξερε: "Να σου είμαι ειλικρινής, δεν το ήξερα" 


Πηγή: gossip-tv.gr

ΣΟΚ: Ο Μουσταφά από τη σειρά Σουλεϊμάν σε GAY σκηνή


Ο γνωστός σε όλους ηγεμόνας από τη γνωστή σε όλους σειρά του Σουλειμάν, με το πραγματικό όνομα Mehmet Gunsur, ο οποίος έχει ανάψει φωτιές σε πολλά κοριτσάκια, το 1997 έπαιξε στην ταινία Hamam: The Τurkish Bath όπου επιδίδεται στις ακόλουθες πράξεις:





Δύο πιτσιρικάδες επιτέθηκαν στο Μέσι!



Ο Μέσι είναι ο πιο αγαπητός ποδοσφαιριστής σε όλον το κόσμο και οι φίλαθλοι του δείχνουν την αγάπη τους σε κάθε αγώνα. 

Το βίντεο που πρέπει να δει κάθε φίλαθλος! Μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τη Γρανάδα όπου οι «μπλαουγκράνα» νίκησαν με 2-1, δύο παιδιά εισέβαλαν στον αγωνιστικό έτρεξαν προς το μέρος του Μέσι και άρχισαν να τον αγκαλιάζουν σφιχτά και ζητώντας του τη μπλούζα του.

Αν οι άνθρωποι ασφαλείας δεν βοηθούσαν τον μικρόσωμο Αργεντινό να ξεφύγει από τα χέρια των μικρών θαυμαστών του θα έσκαγε από την επίθεση αγάπης 


Πηγή: sportygossip.gr


Γιατί έβρισε η Δημουλίδου την Έλενα Ακρίτα ; "Δημοσιογράφος του κ@λου"!


Η Χρυσηίδα Δημουλίδου με ανοιχτή επιστολή που έστειλε μέσω facebook στις δανειστικές βιβλιοθήκες προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν έστειλα καμία επιστολή, ανάρτησα ένα παράπονό μου για να το σχολιάσω με τους αναγνώστες μου. Κανείς δεν είπα κάτι αρνητικό, το αντίθετο έγινε. Όμως ως συνήθως το «ράδιο αρβύλα» δεν έχει ταίρι στην Ελλάδα. Ο κόσμος που μου επιτέθηκε δεν ήξερε μέχρι χθες το όνομά μου, όπως για παράδειγμα η Ακρίτα». 


Aκόμη τονίζει στην εφημερίδα NEWS: "Άλλα είπα εγώ και άλλα γράφτηκαν και το κείμενο διαστρεβλώθηκε από τη δημοσιογράφο-συγγραφέα του κ@λ@@, που με κυνηγά πέντε χρόνια και με περιμένει στην γωνία να δει τι ανάρτηση θα κάνω ή τι θα πω σε συνεντεύξεις για να μου επιτεθεί. 

Δεν με ενδιαφέρει πια αυτό το γεγονός, επειδή κατάλαβα πώς ο κόσμος από την απελπισία και το θυμό του ξεσπάει, όπου βρει, χωρίς να ψάξει ή να ρωτήσει τι πραγματικά συνέβη. Όλοι είναι θυμωμένοι γιατί είναι τρομαγμένοι και απελπισμένοι από το τεράστιο οικονομικό στρίμωγμα της τελευταίας κυρίως τριετίας. Οι Έλληνες έχουν γίνει υπερβολικά επιθετικοί και στο διαδίκτυο δεν χάνουν την ευκαιρία να τσακωθούν και να βρίσουν άσχημα τον οποιονδήποτε είτε είναι ένας απλός πολίτης είτε ευρέως γνωστός! Γι αυτό και μετά από αυτό το γεγονός αποφάσισα να απέχω από το facebook και να εμφανίζομαι αραιότερα".

http://www.zappit.gr

Ποιες είναι οι ιδανικές αναλογίες; Τι δείχνει η περίμετρος γλουτών και μέσης για το σώμα σου;




"H ομορφιά υπόκειται στις επιταγές της μόδας, οπότε μια όμορφη γυναίκα της Βικτωριανής Εποχής δεν είναι ακριβώς η επιτομή της ομορφιάς σήμερα. Άρα η ομορφιά είναι κάτι που αλλάζει με το χρόνο" ανέφερε κάποτε ο Karl Lagerfeld! Αυτά από τον κύριο της μόδας περί ομορφιάς και τέλειων αναλογιών! Γιατί οι διαιτολόγοι έχουν ΚΑΠΩΣ διαφορετική οπτική! Πάρε τη μεζούρα μέτρησε τις δικές σου αναλογίες και δες τι σημαίνει για το σώμα και την υγεία σου. 

Ο Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης σου δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να ξέρεις τι σου γίνεται. 

ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΩΝ ΜΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ
Τα τελευταία χρόνια υψηλή διαγνωστική αξία απέκτησε η μέτρηση της περιμέτρου της μέσης και η διαίρεση της με αυτή των γλουτών, που μας επιτρέπει να αναγνωρίσουμε την κατανομή του σωματικού λίπους στο σώμα. 

Πως υπολογίζεται: Με μία απλή μεζούρα μέτρησε τις περιμέτρους της μέσης και των γλουτών και διαίρεσέ τες μεταξύ τους. 

- Για παράδειγμα γυναίκα με περίμετρο μέσης 79cm και περίμετρο γλουτών 100cm έχει λόγο περιμέτρων μέσης προς γλουτούς (waist to Hip Ratio-WHR) 0.79. 


Τι εκφράζει: Έχει αποδειχθεί ότι όταν το λίπος εντοπίζεται στο επάνω μέρος του σώματος (Ανδροειδής τύπος ή σωματότυπος μήλο), οι πιθανότητες εμφάνισης Καρδιολογικών Νοσημάτων είναι πολλαπλάσια μεγαλύτερες. Αντίθετα όταν το λίπος εντοπίζεται στην περιφέρεια (γλουτοί, κλπ.) οι επιπτώσεις στην υγεία είναι πολύ μικρότερες. 

Τι πρέπει να ξέρουμε - Όταν το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερο από 1.02 για τις γυναίκες και 1.07 για τους άνδρες τότε τα πράγματα θέλουν προσοχή. Κάτι τέτοιο εκφράζει κίνδυνο και αυξημένη προδιάθεση για εγκεφαλικά επεισόδια, για μεταβολικά και καρδιαγγειακά προβλήματα. 

Τι πρέπει να κάνεις; Εάν βρισκόμαστε εντός τιμής επικινδυνότητας ο διαιτολόγος προτείνει αύξηση της φυσικής δραστηριότητας που θα εξομαλύνει την καρδιαγγειακή λειτουργία, σε συνδυασμό με διαιτολόγιο πλούσιο σε διαιτητικές - φυτικές ίνες και χαμηλό σε θερμίδες. Έτσι θα βοηθήσεις στη μείωση του σωματικού βάρους και κατά συνέπεια τη μείωση της αναλογίας μέσης/γλουτών. Η αεροβική άσκηση έχει αποδείξει ότι συμβάλλει στη μείωση του ενδοκοιλιακού λίπους και μειώνει τον κίνδυνο για καρδιαγγειακά νοσήματα.

Εάν η σχέση είναι μικρότερη από την αναμενόμενη τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απλά ο σωματότυπος είναι αχλάδι και από πλευράς πρόγνωσης υγείας μπορούμε να είμαστε ευτυχείς.

ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ ΜΕΣΗΣ
Η μέτρηση της περιμέτρου μέσης έχει αποκτήσει μεγαλύτερη αξία από το λόγο της περιμέτρου της μέσης με αυτή των γλουτών, με δεδομένη την υψηλή επικινδυνότητα που παρουσιάζουν τα άτομα με αυξημένα επίπεδα της περιμέτρου μέσης, για διάφορα χρόνια εκφυλιστικά νοσήματα. 

Πως υπολογίζεται: Με μία απλή μεζούρα μετράμε την περίμετρο της μέσης, όπου αντιπροσωπεύει το λεπτότερο σημείο του κορμού. 


Τι εκφράζει: Όταν το λίπος εντοπίζεται στο επάνω μέρος του σώματος (ανδροειδής τύπος ή σωματότυπος μήλο) οι πιθανότητες εμφάνισης χρόνιων εκφυλιστικών νοσημάτων είναι μεγάλες. 

Τι πρέπει να ξέρουμε: Τιμή Επικινδυνότητας - μεγαλύτερη από 102 εκατοστά για τους Άνδρες 
                                                                                 - μεγαλύτερη από   88 εκατοστά για τις Γυναίκες 

Σε αυτές τις τιμές, υπάρχει κίνδυνος και αυξημένη προδιάθεση εγκεφαλικών επεισοδίων, μεταβολικού συνδρόμου και καρδιαγγειακών νοσημάτων. 

Τι πρέπει να κάνεις; Εάν βρισκόμαστε σε τιμή επικινδυνότητας ο διαιτολόγος προτείνει αύξηση της φυσικής δραστηριότητας σε συνδυασμό με ένα διαιτολόγιο χαμηλό σε θερμίδες! Κάτι τέτοιο θα βοηθήσει στη μείωση του σωματικού βάρους και φυσικά της περιμέτρου της μέσης. Ταυτόχρονα η μείωση του ενδοκοιλιακού λίπους μειώνει τον κίνδυνο για χρόνια εκφυλιστικά νοσήματα.


http://www.tlife.gr

Δείτε για πρώτη φορά τον ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΠΑΟΛΑ!


Είναι αφανής ήρωας στο πλευρό της και στην καριέρα της. Ο πατέρας του  παιδιού της, ο άντρας που εμπιστεύεται η Πάολα όσο κανένας άλλος, τι και αν....

Η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα.. Η γνωριμία τους έγινε όταν στα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα,  η Πάολα πήγε για να τραγουδήσει στο νυχτερινό κέντρο «Γοργόνες και μάγκες» στην Θεσσαλονίκη όπου εργαζόταν ως μέτρ και υπεύθυνος ο Φώτης! Ο έρωτας τους  ήταν κεραυνοβόλος! Έγιναν αμέσως ζευγάρι και λίγους μήνες μετά ήρθε στην ζωή ο καρπός του έρωτά τους η Παολίνα. Ο γάμος τους κράτησε πάρα πολλά χρόνια. Ο Φώτης όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούσε και ως μάνατζερ της με την τραγουδίστρια να του έχει τυφλή εμπιστοσύνη! Μπορεί τα τελευταία δύο χρόνια να χώρισαν, η Πάολα να έχει ανοίξει νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή, παρόλα αυτά όμως δεν έληξε και η επαγγελματική της σχέση με τον πρώην σύζυγο της. Εκείνος κάθε βράδυ είναι στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται εκείνη, όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία μαζί με τον Χάρη Λεμπιδάκη, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Φιλλίπου.



http://www.soknews.gr

«Είμαι αθώα, με χαπάκωνε ο Αφγανός», δηλώνει από το κελί της η "ροζ" πρωταγωνίστρια



Την δική της εκδοχή για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του πρώην συντρόφου της -για την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών και 7 μηνών- έδωσε η Βίβιαν Ιωακείμ μιλώντας σε εβδομαδιαία εφημερίδα μέσα από το κελί της στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών...

«Είμαι αθώα και θα προσπαθήσω να αποδείξω την αθωότητά μου στο Εφετείο. Ό,τι έγινε, έγινε και θα φανεί η αλήθεια! Περιμένω εκείνη την ώρα. Πρέπει να μάθει ο κόσμος ότι δεν ήταν τίποτα προσχεδιασμένο, τίποτα οργανωμένο! Ήταν απλώς μια κακιά, μια πολύ κακιά στιγμή». Αυτό δήλωσε η Βίβιαν Ιωακείμ (σ.σ. το κανονικό όνομα της οποίας είναι Παρασκευή Τρύπα) στην εφημερίδα News.

Προσθέτοντας πως την έμπλεξε ένα Αφγανός που ήταν ερωτευμένος μαζί της «Ένα βράδυ είχα πάει στο σπίτι του πρώην μου και βγαίνοντας τον πήρα τηλέφωνο να δω που είναι (ο Αφγανός) γιατί με παρακολουθούσε και φοβόμουν. Πριν το σηκώσει, ακούω να λέει από πίσω ο πρώην μου: 'Πρόσεχε ένας τύπος με μαχαίρι'. Δεν πρόλαβα να αντιδράσω, γιατί ήμουν υπό την επήρεια χαπιών. Τα οποία και μου έδινε για να είμαι ήρεμη».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης γίνεται αναφορά στην δραματική παιδική ηλικία της 23χρονης Πατρινιάς (σ.σ. ο πατέρας της έφυγε όταν ήταν δυο χρονών). Καθώς επίσης στις δυο προηγούμενες συλλήψεις της, τις σπουδές της στη Σχολή μοντέλων της Κρίστι Κρανά όταν ήταν 16 χρονών και την συνεργασία της με την Ακαδημία Μοντέλων του Γιώργου Κουτούλια. Όλα αυτά πριν καταλήξει -κατά λάθος- συμπρωταγωνίστρια της Μαριάννας Ντούβλη στην ερωτική ταινία Sex in the city of Athens.

Πηγή: iefimerida 

Αυτή είναι η χειρότερη serial killer της Βρετανίας- Σκότωσε 400 μωρά!



Πρόκειται για τη χειρότερη serial killer που έχει περάσει ποτέ από τη Βρετανία, αφού έχει σκοτώσει περίπου 400 μωρά! O λόγος για την Amelia Dyer ή αλλιώς "Angel Maker", η δράση της οποίας ξεκίνησε το 1860 στο Μπρίστολ, όταν άνοιξε ένα σπίτι - μαιευτήριο και δεχόταν ανύπαντρες γυναίκες.  Εκείνες, λόγω των ταμπού της εποχής, δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα παιδιά. Την πλήρωναν, έτσι ώστε να τα υιοθετήσει και να τους προσφέρει μια καλύτερη ζωή. Αλλά καμία ιστορία δεν είχε παραμυθένιο τέλος, αφού όταν έπαιρνε τα χρήματα, στραγγάλιζε τα βρέφη και τα έριχνε στον Τάμεση. Μετά την κλινική, προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα. Επειδή δεν τάϊζε τα παιδιά και εκείνα έκλαιγαν, τα νάρκωνε με λάβδανο. Δέκα χρόνια έκανε το ίδιο πράγμα, μέχρι να τη συλλάβουν για παραμέληση βρέφους.

Στη φυλακή έμεινε για έξι μήνες. Εκεί αποφάσισε το σχέδιο της: απλά θα σκότωνε τα παιδιά, χωρίς να κάνει οτιδήποτε άλλο.

Είχε αφήσει πίσω της, όμως, πολλά στοιχεία. Μια σορός ενός βρέφους, που βρέθηκε πίσω από καλαμιές, η δυσοσμία στο σπίτι της και τα παιδικά ρούχα που βρέθηκαν εκεί, οδήγησαν στην σύλληψή της.

Η αστυνομία ανακάλυψε 50 σορούς μωρών και εκείνη αναγκάστηκε να ομολογήσει.Το 1896, απαγχονίστηκε σε ηλικία 58 ετών. Η ιστορία της ήταν τόσο συγκλονιστική, ώστε γράφτηκαν ακόμα και τραγούδια για εκείνη.

thestival.gr

Σοκαριστικές αποκαλύψεις απο την νεκροψία της Ρίβα.... Της διέλυσε το κρανίο με το μπαστούνι



Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση Πιστόριους καθώς οι αρχές της Νοτίου Αφρικής ανέφεραν πως ο Blade Runner συνέθλιψε το κρανίο της φίλης του με ένα ρόπαλο του κρίκετ.

Λεπτομέρειες σχετικά με την νεκροψία που διενεργήθηκε στο 30χρονο μοντέλο δεν είχαν δημοσιοποιηθεί από την ακροαματική διαδικασία της περασμένης εβδομάδας η οποία οδήγησε στην απελευθέρωση με περιοριστικούς όρους του Πιστόριους.

Όμως οι συγγνείς της Στέενκαμπ υποστηρίζουν πως είδαν το σώμα της πριν από την αποτέφρωση της Τρίτης στο Πορτ Ελίζαμπεθ και ήταν διακριτά τα φρικτά τραύματα από το ρόπαλο του κρίκετ καθώς και τα τραύματα από τις σφαίρες του Πιστόριους.

Μάλιστα η οικογένειά της ενημερώθηκε από την αστυνομία και το γραφείο του Εισαγγελέα.Στην ένορκη κατάθεση του στο δικαστήριο Πρετόρια ο Πιστόριους ισχυρίστηκε ότι χρησιμοποίησε το ρόπαλο για να σπάσει την πόρτα της τουαλέτας, μετά τον πυροβολισμό, λέγοντας ότι δεν είχε ιδέα ότι η φίλη του ήταν στο μπάνιο.

Ωστόσο το ματωμένο ρόπαλο, το οποίο εξετάζεται επί του παρόντος από μια ομάδα εγκληματολογίας της αστυνομίας, θα είναι το βασικό στοιχείο που θα χρησιμοποιήσει ο εισαγγελέας για να ζητήσει να καταδικαστεί ο παρολυμπιονίκης για φόνο εκ προμελέτης.

Ο ίδιος ο Blade Runner- που παλαιότερα καυχιόταν για το γεγονός ότι είχε στο σπίτι του ρόπαλο του κρίκετ, πιστόλι και πολυβόλο για να υπερασπιστεί τον εαυτό του ενάντια στους εισβολείς – ισχυρίζεται πως το ρόπαλο βάφτηκε κόκκινο από τα αίματα που διασκορπίστηκαν στο μπάνιο.

Την περασμένη εβδομάδα η κατηγορούσα αρχή δεν ανέφερε λεπτομέρειες σχετικά με το ρόπαλο και το ρόλο που πιστεύουν ότι έπαιξε στο θάνατο της Ρίβα επιλέγοντας να μην αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία κατά του Πιστόριους.

Στην Κίνα η μεταφορά αποκτά άλλο νόημα! (φώτος)


Στην Κίνα, η μεταφορά τον προϊόντων αποκτά 'διαφορετικό" νόημα. Ποδήλατα, μοτοποδήλατα, μοτοσυκλέτες και άλλα μικρά οχήματα μεταφέρουν όγκο προϊόντων που σε οποιοδήποτε άλλο μέρος  του κόσμου θα χρειάζονταν μεγάλα φορτηγά. Δείτε τις εικόνες και θα καταλάβετε!














Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger