Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι φτωχοί λαοί θέλουν γυναίκες με μεγάλο στήθος!!!

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013


Το μέγεθος του στήθους που προτιμούν οι άνδρες, είναι συνάρτηση της οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται!


Ερευνητές επιστήμονες οι οποίοι μελέτησαν τις συμπεριφορές των ανδρών σε τρία κράτη, την Παπούα Νέα Γουινέα, τις νήσους Σαμόα και τη Νέα Ζηλανδία, κατέληξαν στο εξής συμπέρασμα: Οι άνδρες από την Παπούα Νέα Γουινέα έλκονταν από τις γυναίκες οι οποίες είχαν μεγάλο στήθος, σε αντίθεση με τους άνδρες από τα άλλα δύο κράτη, στους οποίους άρεσαν οι γυναίκες με μέτριο στήθος. Όπως διαβάσαμε στο 69magazine, ο πληθυσμός στην Παπούα Νέα Γουινέα έχει πολύ πιο χαμηλό βιοτικό επίπεδο από τα άλλα δύο κράτη και οι επιστήμονες αποφάνθηκαν ότι οι φτωχοί θέλουν τις γυναίκες με μεγάλο στήθος.

Πηγή: kamarinia.gr

Οι μπανάνες “εργοστάσιο” ραδιενέργειας στον οργανισμό μας!



Οι άνθρωποι γινόμαστε καθημερινά δέκτες ακτινοβολίας διαφόρων ειδών: κοσμικές ακτίνες, ακτίνες γάμμα, σωματίδια άλφα, νετρίνα, μιόνια είναι μερικά από αυτά.

Υπολογίζεται πως ένας μέσος άνθρωπος λαμβάνει κάθε χρόνο 360 μιλιρέμ ακτινοβολίας (το μιλιρέμ είναι δείκτης απορρόφησης ακτινοβολίας) κατά μέσο όρο, που ισοδυναμεί με την ακτινοβολία που λαμβάνουμε από 36 ακτινογραφίες.
Το 200 μιλιρέμ προέρχονται από το ουράνιο που υπάρχει σχεδόν παντού στη φύση σε μικρές ποσότητες και που παράγει το άοσμο και άχρωμο αέριο, ραδόνιο.

Στη λίστα των πηγών ακτινοβολίας ακολουθούν οι ιατρικές ακτινογραφίες και στη συνέχεια τα αντικείμενα καθημερινής χρήσης: ρούχα, αντικείμενο, συσκευές.

Ακτινοβολία από το φαγητό
Ακτινοβολία όμως εκπέμπουν και οι τροφές που καταναλώνουμε με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τις μπανάνες.

Οι μπανάνες έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε κάλιο. Ένα άτομο καλίου ανά 8.550 είναι το ραδιενεργό στοιχείο κάλιο-40 με περίοδο ημιζωίας (διάσπασης) ένα δισεκατομμύριο χρόνια. Υπολογισμοί δείχνουν πως μια μέση μπανάνα, παράγει μέσω ραδιενεργών διασπάσεων ένα ποζιτρόνιο (το αντισωματίδιο του ηλεκτρονίου) κάθε 75 λεπτά!

Τα ποζιτρόνια αυτά αλληλεπιδρούν με την ύλη και εξαϋλώνονται, απελευθερώνοντας ακτίνες γάμμα και άλλες ακτινοβολίες.
Έτσι η μπανάνα μπορεί να θεωρείται μια από τις πλέον ραδιενεργές τροφές δίχως επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό.
Χαρακτηριστικά, η ακτινοβολία μιας ακτινογραφίας ισοδυναμεί με 600 περίπου μπανάνες.

Τη μικρότερη ακτινοβολία δεχόμαστε από το περιβάλλον, την επονομαζόμενη κοσμική ακτινοβολία, η οποία κατά κύριο λόγο αποτελείται από πρωτόνια και σωματίδια άλφα που έρχονται από το διάστημα.

Η κοσμική ακτινοβολία εντείνεται όταν βρισκόμαστε σε μεγάλα υψόμετρα ή όταν πετάμε με αεροπλάνο.

Πολύ μικρή επίπτωση πάνω μας, της τάξης του ενός μιλιρέμ, έχουν οι πυρηνικές δοκιμές σε κάποιο απομακρυσμένο μέρος του πλανήτη, ενώ άλλο ένα μιλιρέμ λαμβάνουμε εάν μοιραζόμαστε το κρεβάτι μας με άλλον άνθρωπο τα βράδια.

http://www.econews.gr/



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ! Έκανε το σπίτι του ...οίκο ανοχής και το διαφήμιζε ως 'spa"!!!


Σε παράνομο οίκο ανοχής φέρεται ότι είχε μετατρέψει διαμέρισμα ένας 45χρονος, ο οποίος συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης.Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος εμφανιζόταν ως μισθωτής του διαμερίσματος, ενώ υπήρχε και αγγελία στο διαδίκτυο, με το οποίο ο συγκεκριμένος χώρος διαφημιζόταν ως "spa".

Στο εσωτερικό του διαμερίσματος βρίσκονταν πέντε γυναίκες, δύο αλλοδαπές και τρεις Ελληνίδες, οι οποίες και συνελήφθησαν

newsit.gr

ΦΩΤΟ: Νύφη το έσκασε με... δρομέα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!


Κατέβηκαν στην χωρίς αυτοκίνητα, λόγω του 2ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου, Θεσσαλονίκη για να βγάλουν τις γαμήλιες φωτογραφίες τους. Φυσικά, λοιπόν, και δε θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητοι.

Ένας δρομέας άρπαξε όμως ξαφνικά την νύφη απ΄το χέρι κι εκείνη δεν φάνηκε καθόλου ενοχλημένη. Οι διαθέσεις του γαμπρού παραμένουν... άγνωστες! Όταν υπάρχει καλή διάθεση όλη η πόλη γίνεται μια παρέα.

Βίον ανθόσπαρτον στο νεαρότατο ζευγάρι και όλου του γάμου τους εύκολα και γεμάτα ζωντάνια όπως και το χάπενινγκ της πρώτης τους νύχτας.

Όταν η Λίντσεϊ Λόχαν «πέταξε» με θράσος τον γυμνό μαστό της στα μούτρα των φωτογράφων [εικόνα]

Η εν λόγω Αμερικανίδα celebrity με τον ταραχώδη βίο και τον ακόμη πιο ταραγμένο ψυχισμό έχει γίνει γνωστή παγκοσμίως για τα flash των απόκρυφων μερών της που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, κάνοντας τους παπαράτσι να την ακολουθούν κατά πόδας σε αναζήτηση της επόμενης αποκαλυπτικής πόζας.

Ο λόγος για την Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία δεν παρέλειψε να παραχωρήσει στο πιστό κοινό της άλλο ένα αποκαλυπτικό στιγμιότυπο, επισκεπτόμενη αυτή τη φορά το σπίτι της μητέρας της στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης: 


http://www.iefimerida.gr/

Μετατρέπει τις πινακίδες των δρόμων σε σπίτια αστέγων!


Ο Βέλγος καλλιτέχνης Karl Philips παρατήρησε ότι σε κάθε μεγαλούπολη υπάρχουν πολλές διαφημιστικές πινακίδες στους δρόμους αλλά όχι και χώροι για να μείνουν οι άστεγοι.

Σκέφτηκε λοιπόν να τις μεταμορφώσει σε μικρά δωμάτια, προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε κάποιους αστέγους όχι μόνο να μείνουν μέσα αλλά να βγάλουν και μερικά χρήματα από τη διαφήμιση.

Το project του καλλιτέχνη, που ονομάζεται «The Good, the Bad and the Ugly», έχει ως εξής:

Ο Κarl κατασκεύασε τρία κινητά σπιτάκια όπου στο καθένα μπορεί να μείνει ένα άτομο, ενώ στους εξωτερικούς «τοίχους» του μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους διαφήμιση επί πληρωμή. «Είναι ένας έξυπνος τρόπος για να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια της διαφήμισης στην πόλη, να αλλάξουν μορφή οι αντιαισθητικές πινακίδες και να αποκτήσουν νέο ρόλο και άλλη λειτουργικότητα. Αν γινόταν ευρέως κάτι τέτοιο δεν θα ήταν καλύτερα τα πράγματα για όλους;», αναρωτιέται ο καλλιτέχνης.

Πάρτε βαθιά ανάσα! H ΕΛΕΝΑΡΑ έχασε τα παραπάνω κιλάκια κ έγινε ΤΟΥΜΠΑΝΟ! [φωτο]

Μπορεί το τελευταίο διάστημα η Έλενα Παπαρίζου να είχε βάλει λίγα παραπάνω κιλάκια φαίνεται όμως πως η Έλενα δεν το βάζει κάτω και επιστρέφει ανανεωμένη και άκρως εντυπωσιακή!

Πιο σέxι από ποτέ ποζάρει στο κρεβάτι και κάνει τους άντρες να μην παίρνουν το βλέμμα τους από πάνω της... Ο έρωτας της πάει όπως όλα δείχνουν και η όμορφη Έλενα το απολαμβάνει.



Η πρώτη φωτογραφία ανθρώπου από το 1839 (!)

Η φωτογραφία λήφθηκε το 1839 και αποτελέι ορόσημο, καθώς είναι η πρώτη φορά που φωτογραφίζεται άνθρωπος. Η τεχνολογία της εποχής βρίσκεται ακόμη σε πρωταρχικά στάδια, ωστόσο τα χαρακτηριστικά του πρώτου «μοντέλου» φαίνονται με αρκετή ευκρίνεια.


ΠΗΓΗ: perierga.gr

Αυτά είναι τα δέκα πράγματα που κλέβουμε δίχως ίχνος ντροπής



Η κλοπή είναι φυσικά μια άσχημη πράξη και ως εκ τούτου κάτι που δύσκολα παραδέχεται κάποιος. 
Ωστόσο, σύμφωνα με μια βρετανική έρευνα, υπάρχουν κάποια πράγματα που όχι μόνο παραδεχόμαστε ότι κλέβουμε αλλά μάλιστα το κάνουμε χωρίς ίχνος ντροπής.
Δείτε ποια είναι αυτά:
Σαμπουάν και άλλα προϊόντα από ξενοδοχεία (93%)
«Ξεκλείδωτο» ίντερνετ (93%)
Καρυκεύματα από εστιατόρια (55%)
Ποτήρια μπύρας από παμπ ή μπαρ (37%)
Χαρτικά είδη από το γραφείο (27%)
Τσάι / καφέ συναδέλφου (22%)
Καραμέλες (17%)
Φρούτα από σούπερ μάρκετ (11%)
Στυλό και μολύβια από πολυκαταστήματα (8%)
Λουλούδια από το πάρκο (3%)

http://www.thestival.gr/

Αστεροειδής απειλεί τη Γη...



Ρώσοι και Ουκρανοί επιστήμονες, έπειτα από διεξοδικές έρευνες, εκτιμούν ότι το σμήνος μετεωριτών που κατέπεσε τον περασμένο Φεβρουάριο κοντά στη λίμνη Τσεμπαρκούλ στη Ρωσία αποτελεί μικροσκοπικό κομμάτι ενός γιγαντιαίου αστεροειδούς, του επονομαζόμενου 2013 TV135, ο οποίος ενδεχομένως απειλεί τον πλανήτη μας.

Οι ανησυχίες των επιστημόνων του παρατηρητηρίου στον Κόλπο της Κριμαίας, σύμφωνα με τους «L.A. Times», εστιάζονται στο γεγονός ότι, καθώς τα κομμάτια αυτά έχουν φτάσει στη Γη, είναι πολύ πιθανή η μελλοντική πρόσκρουση και του υπόλοιπου μέρους του αστρικού όγκου. 

Οι πρώτες επίσημες προβλέψεις, μάλιστα, αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί το έτος 2032, αν και οι πιθανότητες που δίνουν οι ειδικοί είναι μάλλον λίγες.

Τι θα γίνει εάν το σενάριο επιβεβαιωθεί;

Ο ειδικευόμενος στον αμυντικό μηχανισμό του πλανήτη μας επιστήμονας Ιγκόρ Κοροτσένκο υποστηρίζει με βεβαιότητα ότι η Γη είναι ανίκανη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε παρόμοια πτώση μετεωρίτη ή αστεροειδούς τουλάχιστον για τα επόμενα 50 χρόνια.

«Τα ραντάρ τα οποία διαθέτουν οι πιο προηγμένης τεχνολογίας αμυντικοί μηχανισμοί επάνω στη Γη δεν έχουν καμία ελπίδα μπροστά σ' έναν μετεωρίτη, καθώς έχουν σχεδιαστεί για την ανίχνευση και την αντιμετώπιση αεροσκαφών και πυραύλων φτιαγμένων από ανθρώπινα χέρια. Κατασκευάσματα τα οποία δεν μπορούν να συγκριθούν ούτε κατά διάνοια σε ταχύτητα και ορμή με έναν μετεωρίτη» δηλώνει ο Ρώσος επιστήμονας.

Για να αποτυπώσουν το μέγεθος της καταστροφής που θα μπορούσε να συντελεσθεί σε περίπτωση τέτοιας πρόσκρουσης, οι επιστήμονες εξηγούν ότι ισοδυναμεί με την έκρηξη 2.500 τόνων δυναμίτη.

Τι λένε οι Έλληνες επιστήμονες

Ο κ. Διονύσης Σιμόπουλος, φυσικός, αστρονόμος και διευθυντής του Ιδρύματος Ευγενίδου, μιλώντας στο zougla.gr εμφανίστηκε ιδιαίτερα επιφυλακτικός για την εν λόγω έρευνα. 

«Αν υπήρχε πράγματι κάποιος μεγαλύτερος αστεροειδής, θα είχε εντοπιστεί ήδη από τα ειδικά αστεροσκοπεία. Οποιαδήποτε κομμάτια έχουν εντοπιστεί δεν μας λένε από πού προέρχονται» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Είναι ένα φαινόμενο το οποίο συνέβαινε στο παρελθόν και θα συμβαίνει και στο μέλλον, και καθημερινά περίπου 100 τόνοι τέτοιων αντικειμένων πέφτουν πάνω στη Γη». 

Βροχή μετεωριτών τον περασμένο Φεβρουάριο με εκατοντάδες τραυματίες

Ένα μοναδικό φαινόμενο σημειώθηκε πάνω από τα Ουράλια Όρη της κεντρικής Ρωσίας τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν βροχή μετεωριτών προκάλεσε εκρήξεις στα χαμηλά στρώματα της ατμόσφαιρας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι και να προκληθούν υλικές ζημιές (σπασμένα τζάμια) σε πολλά κτίρια. 


Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Russia Today, η «βροχή» αναχαιτίστηκε από μια μονάδα αεράμυνας στον οικισμό Ουρζούμκα κοντά στο Τσελιάμπινσκ, ωστόσο το ρωσικό Υπουργείο Έκτακτων Αναγκών είχε διαψεύσει κατηγορηματικά αυτές τις πληροφορίες.



Η πτώση του μετεωρίτη στη ρωσική επαρχία Σβέρντλοφσκ προκάλεσε καταστροφές τόσο από το ωστικό κύμα όσο και από την πρόσκρουση στο έδαφος. Μονάδες του ρωσικού στρατού εντόπισαν τρία κομμάτια μετεωρίτη, δύο εκ των οποίων έπεσαν κοντά στη λίμνη Τσεμπαρκούλ και στο Τσέλιαμπινσκ. Το ένα είχε δημιουργήσει κρατήρα έξι μέτρων! Το τρίτο κομμάτι βρέθηκε 80 χιλιόμετρα βορειοδυτικά, κοντά στην πόλη Ζλάτουστ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, πριν μπει στην ατμόσφαιρα ο μετεωρίτης ζύγιζε 10 τόνους. Μπήκε στην ατμόσφαιρα της Γης με 54.000 χιλιόμετρα ταχύτητα και διασπάστηκε σε κομμάτια σε ύψος 30 έως 50 χιλιομέτρων, εξηγεί η Ρωσική Ακαδημία Επιστημών. 





Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή, που έμοιαζε σαν μια δυνατή βροντή και ένας σεισμός να χτυπούν την ίδια στιγμή...

zougla.gr

Τα ζώδια σήμερα 20 Οκτωβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Η γνώμη σας σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη γιατί θα έχετε μια σταθερή άποψη για κάποια θέματα που αποδεικνύουν την δική σας αξία.
Ερωτικά: Υπάρχει μέσα σας έντονη ζήλεια και σίγουρα θα την εκδηλώσετε με ένα τέτοιο τρόπο που ίσως να γίνετε αρκετά φορτικοί ή ακόμα και καχύποπτοι. Προσπαθήστε όμως να κινηθείτε με την λογική, κυρίως με Ζυγό ή Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναζητάτε την σταθερότητα η οποία σας δημιουργεί την αίσθηση ότι θα χρειαστεί να υποχωρήσετε σε κάποιες παρορμήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Έχετε έντονη την διάθεση να είστε πολύ σταθεροί και να δείχνετε μια προσωπικότητα προς τα έξω πολύ ιδιαίτερη. Η ηρεμία που θα νιώσετε θα σας κάνει να ξεπεράσετε κάποιες φοβίες που έχετε και θα χαλαρώσετε.
Ερωτικά: Η καλή σας διάθεση μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε κάποια θέματα που μερικές φορές έρχονται και επανέρχονται και ίσως να χαλάνε την σύνδεση μεταξύ σας. Η επαφή με Σκορπιό ή Τοξότη θα είναι πολύ ζεστή.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκολίες κι ήδη έχετε αναλάβει κάποιες υποθέσεις που μπορεί μεν να σας δημιουργούν άγχος αλλά τελικά λόγω της σταθερότητας σας θα κερδίσετε κάποιες υποθέσεις κυρίως ενός ακινήτου.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Αναλαμβάνετε με διάθεση κάποιες αγγαρείες οι οποίες τελικά θα σας οδηγήσουν να βρείτε ένα ιδιαίτερο σκοπό στην ζωή σας και ίσως να έχετε και μεγαλύτερη διάθεση για φιλανθρωπία.
Ερωτικά: Έχετε δυναμώσει και ίσως να ζείτε έναν έρωτα πολύ δυνατό. Οι πρώτοι υποψήφιοι είναι οι Τοξότες και σίγουρα θα σας δώσουν λάμψη και μεγάλο μαγνητισμό. Επίσης ο Σκορπιός ασκεί κάτι το ιδιαίτερο πάνω σας και σας μαγνητίζει έντονα.
Καριέρα & Οικονομικά: Δημιουργείτε με ένταση και με δυναμικότητα. Υπάρχει μια συνεργασία η οποία θα σας δώσει ένα χέρι βοηθείας γιατί έχετε εσείς την δυνατότητα να κερδίσετε κάτι πολύ καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά: Παρόλο που έχετε διάθεση να περάσετε όμορφα και να δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα, υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στον τρόπο που σκέφτεστε για τον εαυτό σας γιατί μπορεί να νιώθετε ανεπαρκείς και ότι δεν μπορείτε να καλύψετε τους άλλους.
Ερωτικά: Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και μέσα στην σχέση σας. αλλά ευτυχώς σας ξεπερνάει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και εδώ κάτι κάνετε παραπάνω αφού βλέπετε ότι το άλλο πρόσωπο ανταποκρίνεται. Καλό είναι να μην αναζητάτε το τέλειο γιατί δεν υπάρχει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ανάγκη να υπάρχει σταθερότητα, ασφάλεια και εμπιστοσύνη για αυτό ίσως σήμερα να πάρετε μια απόφαση που δεν θα σας επιτρέπει να ρισκάρετε.

ΛΕΩΝ 
Γενικά: Μπορεί να μην είστε τόσο ευχαριστημένοι γιατί θα πρέπει να συνδυάσετε πολλά πράγματα τα οποία σίγουρα δεν πηγαίνουν όλα μαζί. Για αυτό θα κάνετε τα αδύνατα δυνατά να ξεμπλοκάρετε από κάποιες ανασφάλειες.
Ερωτικά: Ευτυχώς υπάρχει και ένα κομμάτι που σας απελευθερώνει από τις αναστολές και τις φοβίες. Ο λόγος είναι ένας άνετος Δίδυμος ή Τοξότης που έχουν κέφι, χαρά και πίστη για την ζωή. Χρειάζεστε τουλάχιστον για σήμερα να ανταλλάξετε όμορφες συγκινήσεις με το άτομο που είστε μαζί.
Καριέρα & Οικονομικά: Ευεργετείστε όταν σκέφτεστε πρακτικά και κάπως με μια συστολή γιατί πάνω στο άνοιγμά σας μπορεί να κάνετε και υπερβολές οι οποίες μερικές φορές σας εκθέτουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Θεωρείτε πολύ σπουδαίο να έχετε ποιότητα και άνεση στην ζωή σας. Για αυτό τουλάχιστον για σήμερα επιδιώκετε να βρεθείτε σε ένα περιβάλλον που σας κάνει καλό αλλά και σας ανεβάζει το επίπεδο είτε μέσω μουσικής, είτε μέσω τέχνης και γενικά μιας ανεβασμένης κουλτούρας.
Ερωτικά: Ανταποκρίνεστε σε κάποια άτομα που σας βγάζουν συναισθήματα τα οποία σας κάνουν καλό και δεν σας γυρίζουν πίσω σε καταστάσεις που πονάνε. Η επαφή με Καρκίνο ή Ιχθύ σίγουρα θα είναι πολύ θετική γιατί ανταποκρίνεται ο ένας στον άλλον με ποιοτικό συναίσθημα. Ο Τοξότης είναι το πρόσωπο που σας σκανδαλίζει αλλά και σας δείχνει την ζωή με άλλο μάτι.
Καριέρα & Οικονομικά: Φτιάχνετε πλάνα τα οποία δείχνουν να σας εξυπηρετούν αλλά και να σας δημιουργούν ασφάλεια και μέτρο όπως ακριβώς τα θέλετε. Η υπόθεση ενός ακινήτου θα ξαναβγεί στην επιφάνεια και πάλι.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Γενικά: Έχετε ανάγκη να ζήσετε λίγο καλά και να γευτείτε κάποιες υλικές ανέσεις. Αναζητάτε το καλύτερο παρόλο που κοντράρει ένα κομμάτι του χαρακτήρα σας γιατί νιώθετε ότι θα πρέπει να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις.
Ερωτικά: Υπάρχει έντονη αναζήτηση σε σεξουαλικά και συναισθηματικά θέματα. Αλλά θέλετε αποδείξεις και έμπρακτες πράξεις που ίσως να μην είναι τόσο έντονες όσο εσείς επιθυμείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναζητάτε την εξασφάλιση και ίσως να βρείτε κάποια ιδεώδη πάνω σε υλικά θέματα. Μια συνεργασία που μπορεί να σας προκύψει κι ίσως σας γίνει η πρόταση σήμερα, θα είναι καλή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχετε ανάγκη να μοιραστείτε εμπειρίες και γενικά οτιδήποτε σας κάνει καλό για να είστε με το άλλο πρόσωπο. Διατηρείτε βέβαια μια στάση πολύ σοβαρή και ίσως και αυστηρή με κάποια άτομα αλλά τελικά θα υπερισχύσουν τα οφέλη που παίρνετε και όχι το αρνητικό κομμάτι.
Ερωτικά: Έχετε την δική σας νοοτροπία πάνω στον τρόπο που σχετίζεστε και σίγουρα αναζητάτε κάτι πολύ πιο σταθερό και σίγουρο για να σας καλύψει. Αλλά πάνω από όλα αναζητάτε την εμπιστοσύνη και πάνω εκεί μπορεί να είστε υπερβολικοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Κατά κάποιο τρόπο νομίζετε ότι εξαρτάστε από άλλα άτομα και αυτό ίσως να σας δημιουργεί ένα σχετικό άγχος. Θα έχετε όμως υποστήριξη από ένα γυναικείο πρόσωπο και ίσως αυτό να σας ξεμπλοκάρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Θέλετε οπωσδήποτε να πετύχετε κάποιους υλικούς στόχους οι οποίοι θα σας δώσουν την άνεση να κινείστε με όποιο τρόπο θέλετε. Αλλά μερικές φορές χρειάζεται να δείτε όλο το φάσμα μιας κατάστασης για να πάρετε αποφάσεις.
Ερωτικά: Ανταποκρίνεστε άμεσα σε έναν Ταύρο αλλά το βλέπετε ότι υπάρχουν κάποιες αναστολές και από τις δυο πλευρές και ο λόγος είναι ότι δεν ξέρετε ακριβώς πώς να φερθείτε για να υπάρχει άνεση και ελευθερία.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε ότι όταν είναι να ζητήσετε χρήματα, κάτι σας εμποδίζει να διαπραγματευτείτε σωστά το θέμα αυτό και μερικές φορές τα αγνοείτε με τον τρόπο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Αφήνετε στην άκρη κάποια δύσκολα πράγματα γιατί θέλετε να νιώσετε καλύτερα από όλες αυτές τις εντάσεις που συμβαίνουν στην ζωή σας. Για αυτό αν έχετε χρόνο να βγείτε για καφέ και να μοιραστείτε με φίλους όμορφες στιγμές θα σας ξεκούραζε πάρα πολύ.
Ερωτικά: Νιώθετε μια ηρεμία και λόγω αυτού θα έχετε διάθεση να δώσετε πολλά στο δικό σας πρόσωπο. Μπορεί να γνωρίσετε ξαφνικά ένα καινούργιο άτομο και κυρίως μπορεί να είναι Καρκίνος. Η διάθεση για την δημιουργία της οικογένειας είναι κάτι που σας δίνει πολύ ενέργεια αλλά και συγχρόνως άγχος για να βρείτε το σωστό πρόσωπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Τα παίρνετε πάνω σας και ίσως να μην νιώθετε τόσο ανασφαλείς γιατί έχετε και την υποστήριξη της οικογένειας σας, κυρίως σε μια κίνηση που θέλετε να κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Υπάρχουν διάφορα θέματα που σας απασχολούν. Επειδή είστε άτομα που όταν ασχολείστε με πρακτικά θέματα μπορεί να κουράζεστε περισσότερο από κάθε άλλον, σταματήστε να τα βλέπετε όλα δύσκολα και δείτε μπροστά σας μόνο τα θετικά.
Ερωτικά: Θέλετε να εξασφαλίσετε την εμπιστοσύνη πάνω από όλα του άλλου προσώπου για αυτό υπάρχει με έναν Ταύρο, Λιοντάρι ή Σκορπιό έντονη αίσθηση της συναισθηματικής υπευθυνότητας.
Καριέρα & Οικονομικά: Δουλεύετε μεν σκληρά αλλά μπορεί να νιώθετε ότι μερικοί σας ματαιώνουν ή δεν αναγνωρίζουν την αξία σας. Για αυτό ίσως να υπάρχει μια επιθυμία να προσκολληθείτε στο παρελθόν και κυρίως σε στιγμές που είχατε επιτυχία.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Η προσωπικότητά σας έχει μια λάμψη σήμερα και ο λόγος είναι ότι θα μιλήσετε ανοικτά και θα νιώσετε ότι μπορείτε να εκφραστείτε άνετα αλλά και με ένα είδος ποιότητας.
Ερωτικά: Θα κινηθείτε πολύ δυναμικά για να κερδίσετε την αγάπη που θέλετε να πάρετε από ένα πρόσωπο γιατί σας αρέσει να έχετε την προστασία και την τρυφερότητα. Καλό είναι να εκφραστείτε και να δημιουργήσετε την εμπιστοσύνη στο άλλο πρόσωπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μεγάλη άνεση στο να διαχειρίζεστε τα χρήματα τα οποία θα σας δοθούν πιο εύκολα και αυτές τις ημέρες. Πιθανόν να έχετε μια βοήθεια από ένα πρόσωπο που είναι από το οικογενειακό σας περιβάλλον. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ το βίντεο: Έκαναν σεξ την ώρα που οδηγούσαν!


Το γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο το οποίο δείχνει δύο εραστές να κάνουν σεξ μέσα σε αυτοκίνητο την ώρα που ο άνδρας οδηγεί! 

Ναι καλά διαβάσατε! 

Το… ριψοκίνδυνο εγχείρημά του ζευγαριού  κατέγραψε οδηγός άλλου αυτοκινήτου σε αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ. 

Ωστόσο, η πράξη τους δεν άρεσε και τόσο στην αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες για να εντοπίσει το ζευγάρι! 



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger