Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αεροπορική εταιρία επιτρέπει να κεράσεις και να φλερτάρεις με συνεπιβάτες [βίντεο]

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013


Ενα νέο πρωτοποριακό σύστημα seat to seat εξυπηρέτησης επιβατών εγκαινιάζει η Virgin Air. Πάντα με στόχο να κάνει πολύ πιο εύκολο το να φλερτάρεις ενώ βρίσκεσαι εν πτήση.

«Οι πιθανότητες να βγεις από το αεροπλάνο έχοντας κάποιον/κάποια στο πλευρό σου είναι τουλάχιστον 50%». Αυτό υπόσχεται ο σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον, ιδρυτής του Virgin Group, στο promotional βιντεάκι για την νέα υπηρεσία με τίτλο «Sir Richard Branson's Guide to Getting Lucky».

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα σύστημα παραγγελιών που σου επιτρέπει να δεις σε ποια θέση κάθεται το αντικείμενο του πόθου σου και στη συνέχεια να τον/την κεράσεις ό,τι ποτό ή φαγητό υπάρχει διαθέσιμο στο μενού. Ενώ, αν είσαι μονόχνωτος, μπορείς απλά να παραγγείλεις κάτι για τον εαυτό σου.

Μάλιστα το νέο σύστημα περιλαμβάνει ένα digital seat map που σου επιτρέπει να σιγουρευτείς σε ποια θέση κάθεται αυτός/η που θέλεις να στείλεις το κέρασμα. Ενώ, μετά την παραγγελία, μπορείς να συνεχίσεις το φλερτ στέλνοντάς της text μέσα από το in-flight texting system που περιλαμβάνει το αεροσκάφος.

Μια έξυπνη ιδέα που εκμεταλλεύεται μια έρευνα του 2011, σύμφωνα με την οποία 45% των επιβατών φλερτάρουν ενώ βρίσκονται στον αέρα, ενώ ένα 8% παραδέχονται ότι έχουν κάνει σχέση με κάποιον/α που γνώρισαν στο αεροπλάνο.



Τέτοιο κούνημα γοφών δεν ξανάδατε! Θα σας αφήσει άφωνους (βίντεο)

Η Sara lopez είναι χορεύτρια και κουνάει του γοφούς της με τρόπο που δεν έχουμε ξαναδεί.

Ειλικρινά respect.

Θαυμάστε την:




Δείξτε μας τα χείλια σας να σας πούμε τι οργασμό έχετε.


Μια νέα έρευνα του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, έρχεται να “αποκαλύψει” ότι η σεξουαλικότητα των γυναικών, αλλά και το είδος του οργασμού που έχουν, φαίνεται από το πάνω χείλος του στόματος τους.  
Γυναίκες με επίπεδο πάνω χείλος σαν μια γραμμή (όπως η Νικόλ Κίντμαν), δεν απολαμβάνουν το σεξ, η σεξουαλικότητα τους, δεν είναι το δυνατό τους σημείο, ενώ για να έρθουν σε οργασμό θα πρέπει ο παρτενέρ τους να... προσπαθήσει πολύ. Αντίθετα γυναίκες με σαρκώδες πάνω χείλος στο στόμα, είναι αυτό που λέμε...Ηφαίστειο. Λατρεύουν το σεξ, και τα δίνουν όλα.
Η έρευνα των Σκωτσέζων λοιπόν, διαπίστωσε ότι οι γυναίκες με σαρκώδες το πάνω χείλος, έχουν 12 φορές περισσότερες πιθανότητες να έρθουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, σε αντίθεση με τις γυναίκες που το πάνω χείλος στο στόμα τους είναι πιο... επίπεδο.
Οι επιστήμονες εξέτασαν 258 γυναίκες ηλικίας από 18, μέχρι 35 ετών. Τους ζήτησαν να περιγράψουν τα χείλη και τις ερωτικές τους συνήθειες. Το 95% των γυναικών όσων είχαν πιο έντονη γραμμή στο πάνω χείλος, δήλωσαν πως η σεξουαλική επαφή καταλήγει σε οργασμό, σε αντίθεση με τις άλλες γυναίκες που δήλωσαν το ίδιο σε ποσοστό 60%.
Πάντως, όπως δήλωσε η ψυχολόγος Paula Hall, η έρευνα αυτή δεν πρέπει να μειώσει την αυτοπεποίθηση των γυναικών που δεν έχουν την έντονη γραμμή στα χείλη τους: "Αν μια γυναίκα μπορεί να ικανοποιείται με τη σεξουαλική πράξη και μόνο, έχει καλώς. Ωστόσο, αυτό που μετράει στη σεξουαλική επαφή, είναι η εμπιστοσύνη και η επικοινωνία", σημείωσε .
http://www.iatropedia.com

Σε κώμα η 23χρονη αθλήτρια, Μαριάννα Ζαχαριάδη



Η νεαρή πρωταθλήτρια του άλμα επί κοντώ, Μαριάννα Ζαχαριάδη, νοσηλεύεται στο Αττικό Νοσοκομείο, σε κωματώδη κατάσταση.

Η 23χρονη πάσχει από λέμφωμα Χάτσκινς και η κατάσταση της υγείας της έχει επιδεινωθεί. Η αθλήτρια περνάει δύσκολες στιγμές, αφού δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, και τα νέα δεν είναι και τόσο αισιόδοξα.

http://www.koolnews.gr/

ΣΟΚ: Δείτε τι έκανε στην 21χρονη στο πρώτο τους ραντεβού!


Τι τα ήθελε η 21χρονη τα ραντεβού στα τυφλά; 

Η Nemeha Millen είχε ένα αξέχαστο ραντεβού, την ημέρα μάλιστα των γενεθλίων της...

Η νεαρή από την Φλόριντα, βγήκε έξω με τον 19χρονο Donald Bernard McGee Jr. τον οποίο γνώρισε μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων...

Οι δυο τους βγήκαν έξω για βόλτα, όμως στο τέλος ο νεαρός αντί για ένα αποχαιρετιστήριο φιλί, έβγαλε ένα πιστόλι και της έκλεψε το αυτοκίνητο και την τσάντα!

ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ!!! Σκότωσε τη γυναίκα του, την τεμάχισε και την πούλησε στο κρεοπωλείο του!!!



Σοκ, αποτροπιασμό και ερωτήματα για το πού μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη βιαιότητα προκαλεί μια απίστευτη ιστορία που αποκαλύφθηκε στην Αίγυπτο.

Ένας κρεοπώλης έσφαξε τη γυναίκα του και κατόπιν την τεμάχισε και πουλούσε τα κομμάτια της στο κρεοπωλείο του. Μάλιστα, ξεγελούσε τους πελάτες λέγοντας τους πως πρόκειται για εκλεκτό κατσίκι και τους χρέωνε 27 ευρώ το κιλό.

Σύμφωνα με την αραβόφωνη υπηρεσία του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ένας πελάτης ήταν που παρατήρησε κάτι ύποπτο στο κομμάτι που είδε στο κρεοπωλείο και κάλεσε την αστυνομία.

Το DNA της γυναίκας ταυτοποιήθηκε και ο δράστης ομολόγησε το φρικτό έγκλημά του.

www.news.gr

Βρες ο δικό σου Ultrabook στο you.gr

Δείτε την Δούκισσα Νομικού αμακιγιάριστη!


Πώς είναι η Δούκισσα Νομικού δίχως ίχνος μακιγιάζ; Έχει το νεαρό μοντέλο και παρουσιάστρια κάποια ατέλεια;

Η Δούκισσα μετά το τέλος της εκπομπής "Όλα Μπάχαλο φέτος", επέστρεψε σπίτι της! Το πρώτο πράγμα λοιπόν που κάνει μόλις γυρνά στο σπίτι της είναι να ξεβαφτεί! Η ίδια πόσταρε μία φωτογραφία της την ώρα που ξεβάφεται και έγραψε: "Μόλις επέστρεψα από τα γυρίσματα του "ΟΛΑ μπάχαλο"! First thing to do: Καλό ντεμακιγιάζ! Κορίτσια μην το αμελείτε". Όπως βλέπετε και δίχως μακιγιάζ είναι τέλεια!


http://www.gossip-tv.gr/

Η Πάολα χορεύει με σεxι κορμάκι το Κράτα με! (VIDEO)



Οπτικοποιήθηκε το τραγούδι "Κράτα με" της Πάολα! Την σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Ρήγος...

Σύμφωνα με το σενάριο, το βίντεο κλιπ του τραγουδιού διαδραματίζεται σ' ένα βιομηχανικό χώρο.

Εκεί συναντάμε ένα ζευγάρι που βιώνει τον έρωτά του σα να είναι σπίτι του.

Πρώτη φορά μάλιστα βλέπουμε την τραγουδίστρια τόσο σέxι και να μας δείχνει τις χορευτικές της ικανότητες. Πρώτη φορά το τραγούδι έπαιξε στο "Όλα Μπάχαλο φέτος".




ΣΟΚ: 26χρονη βρέθηκε νεκρή σε αίθουσα με σολάριουμ


Μια νεαρή Βρετανίδα βρέθηκε νεκρή αφού έκανε τακτικά ενέσεις με μια παράνομη ουσία που είχε αγοράσει στο Διαδίκτυο με σκοπό να μαυρίσει χωρίς να εκτεθεί στον ήλιο.

Σύμφωνα με τη δικαστική έρευνα, η Τζένα Γουίλσον-Βίκερς βρέθηκε αναίσθητη σε ένα σαλόνι μαυρίσματος τον περασμένο Σεπτέμβριο. Κλήθηκαν οι πρώτες βοήθειες αλλά οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη νεκρή.

Η 26χρονη γυναίκα κάθε δύο με τρεις ημέρες έκανε ενέσεις με την απαγορευμένη ουσία Μελανοτάνη-2, που υποτίθεται ότι ενισχύει την παραγωγή μελανίνης από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα το δέρμα να μαυρίζει σταδιακά. Ταυτόχρονα, επισκεπτόταν τουλάχιστον 3-4 φορές την εβδομάδα το τοπικό σαλόνι μαυρίσματος, το Tantastic, όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του.

Λίγες εβδομάδες προτού πεθάνει, είχε στείλει ένα μήνυμα στο Twitter: "Αποκτώ ωραίο μαύρισμα τώρα (. . . ) και χωρίς παρενέργειες. Είμαι πολύ χαρούμενη".

Η μητέρα της είπε ότι έκανε ενέσεις γιατί παραπονιόταν πως όταν χρησιμοποιούσε τα σολάριουμ δεν αποκτούσε ωραίο χρώμα. Τη νύχτα προτού πεθάνει, είχε κάνει ένεση στο στομάχι της, αποκάλυψε ο φίλος της.

Στο σπίτι της βρέθηκαν φιαλίδια της ουσίας Μελανοτάνη-2. "Λέγεται ότι έχει ιδιότητες μαυρίσματος, το έχουμε ξαναδεί", ανέφερε ο αναλυτής της σήμανσης Ντουέιν Ράτι.


Ανάσταση στην Κομοτηνή! Ο «νεκρός» εμφανίστηκε 50 ημέρες μετά την κηδεία


Μια εξαιρετικά περίεργη ιστορία απασχολεί την τοπική κοινωνία της Κομοτηνής με τη μακάβρια γκάφα να διεκδικεί ακόμη και είσοδο στο βιβλίο Γκίνες, καθώς ένας μουσουλμάνος Ρομά που θεωρούνταν νεκρός και είχε ταφεί με όλες τις τιμές επέστρεψε σπίτι του προκαλώντας έκπληξη και τρόμο.

Την ιστορία αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα «Χρόνος» και αναφέρει ότι περίπου πριν από δύο μήνες ένας μουσουλμάνος Ρομά, γνωστός στους κατοίκους του οικισμού Τέρμα Αδριανουπόλεως Κομοτηνής , εξαφανίστηκε κάτω από ανεξακρίβωτες συνθήκες,.

Οι συγγενείς του άρχισαν να τον αναζητούν και δήλωσαν την εξαφάνισή του στις τοπικές αστυνομικές αρχές. Λίγες ημέρες αργότερα οι συγγενείς του ειδοποιήθηκαν ότι στο νεκροθάλαμο του νοσοκομείου Κομοτηνής βρισκόταν η σορός ενός άνδρα που έμοιαζαν τα χαρακτηριστικά του με αυτά του εξαφανισμένου Ρομά

Οι συγγενείς του Ρομά μετέβησαν στο νοσοκομείο και προφανώς φορτισμένοι συναισθηματικά έκαναν ένα μακάβριο λάθος, αναγνώρισαν τη σορό, τη μετέφεραν σπίτι χωρίς να ανοίξουν το φέρετρο, τον έκλαψαν και, την επόμενη ημέρα, τον έθαψαν με όλες τις τιμές που αποδίδουν οι μουσουλμάνοι στους νεκρούς τους.

Και λίγο πριν συμπληρωθούν 52 ημέρες για το μνημόσυνο (αντίστοιχο με το χριστιανικό σαρανταπενθήμερο), ξαφνικά ο συμπαθής Ρομά εμφανίστηκε στο χωριό του και όπως ήταν αναμενόμενο πήγε στο σπίτι του. Άναυδοι και τρομοκρατημένοι συγχωριανοί και φίλοι, μόλις τον αντίκριζαν έτρεχαν για να κρυφτούν στα σπίτια τους και στα καφενεία του χωριού, ενώ οι οικείοι του δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν.

Ο κατά λάθος νεκρός Ρομά, που «αναστήθηκε» γελούσε και αφού όσοι βρισκόταν γύρω του βεβαιώθηκαν ότι δεν πρόκειται για κάποιον σωσία, ή για κάποιο φάντασμα, άρχισαν να τον ρωτούν τι είχε συμβεί, αλλά και να αναρωτιούνται τελικά ποιόν έθαψαν και ποιος ήταν ο άγνωστος άνδρας που πήρε τη θέση του στον τάφο;

Και τελικά, ύστερα από λίγες ώρες το μυστήριο λύθηκε. Πράγματι, πριν από δύο περίπου μήνες ο Ρομά είχε εξαφανιστεί, επειδή έπεσε θύμα ενός τροχαίου ατυχήματος και νοσηλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Στο μεταξύ όμως, εκείνο το χρονικό διάστημα, κατά σύμπτωση, ένας άλλος μουσουλμάνος, από την ίδια περιοχή, έχασε τη ζωή του και μετέφεραν τη σορό του στο νοσοκομείο της Κομοτηνής, όπου όμως δεν τον αναζήτησε κανείς.

Έτσι, αντί για το Ρομά οι συγγενείς του μπορεί να έθαψαν λάθος άνθρωπο, αλλά, από την άλλη πλευρά όμως, ο άγνωστος μουσουλμάνος, που παρέμεινε στα αζήτητα του νεκροτομείου της Κομοτηνής, «αναχώρησε» από μάταιο αυτό κόσμο με αξιοπρεπή τρόπο και με όλες τις τιμές που αποδίδονται στους νεκρούς.

http://www.iefimerida.gr/

Αυτό κι αν είναι σκάνδαλο:Δείτε τι βρήκε στο χωράφι του ένας αγρότης απο την Ζάκυνθο!



«Οργώνοντας το χωράφι μου βρήκα αυτά, νόμιζα ότι ήταν θησαυρός», είπε στους αστυνομικούς ένας αγρότης από τη Ζάκυνθο παραδίδοντας ένα πακέτο με παραστατικά του Δήμου Ζακύνθου, που κάποιοι έθαψαν για να σβήσουν ίχνη ενοχής.

Αυτά τα στοιχεία θεωρούνταν «εξαφανισμένα» από τις 7 Σεπτεμβρίου του 2007, όταν έγινε ο εμπρησμός στο ταμείο του δήμου!

O άνδρας που ανακάλυψε το θησαυρό ήταν συγγενής με τον ταμία του δήμου, ο οποίος αν και κατηγορείται για συμμετοχή στον εμπρησμό, λαμβάνει ακόμα το 1/3 του μισθού του.

Πάντως, ο «από μηχανής θεός» για τον κατηγορούμενο, πρώην δήμαρχο Ζακύνθου, Άκη Τσαγκαρόπουλο, που δικάζεται με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στον εμπρησμό, επιχείρησε να περιλάβει σε ένορκη βεβαίωση τη μαρτυρία για τα ευρήματα, τα οποία ωστόσο δεν δέχθηκε το δικαστήριο.

Οι συνήγοροι του πρώην δημάρχου εκτιμούν, αντιθέτως, ότι αυτά τα ευρήματα είναι «ικανά» να αλλάξουν την τροπή της υπόθεσης του εμπρησμού. Η αντιπολίτευση στον Δήμο Ζακύνθου είχε κατηγορήσει τον Τσαγκαρόπουλο ότι έλαβε δάνεια ύψους 11 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς όμως να έχει προηγηθεί απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, και στη συνέχεια προκάλεσε τον εμπρησμό για να σβήσει τα ίχνη.

Η δίκη για την υπόθεση των δανείων προβλέπεται να διεξαχθεί το φθινόπωρο, αλλά ο Τσαγκαρόπουλος πάντα υποστήριζε ότι από τη στιγμή που δεν βρέθηκαν τα έγγραφα των δανείων μετά τον εμπρησμό του ταμείου του δήμου -φυλάσσονταν σε άλλα κτίριο- ο ίδιος δεν είχε κίνητρο για τον εμπρησμό.

Ένας διαφορετικός χάρτης της Ελλάδος που συγκινεί το διαδίκτυο..



Δεν είναι πουλιά είναι τα παιδιά μας που αφήνουν ανυπεράσπιστη την πατρίδα μας στις ορέξεις των ξένων ....

Οι εξωσυζυγικές σχέσεις αδυνατίζουν!


Τρία κιλά κατά μέσο όρο χάνουν οι άνδρες που έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις, ενώ οι άπιστες γυναίκες χάνουν κατά μέσο όρο 4,5 κιλά ,σύμφωνα με τα αποτελέσματα βρετανικής έρευνας.

Η απιστία αναδεικνύεται σε ένα αποτελεσματικό τρόπο απώλειας βάρους, αν και οι ειδικοί εφιστούν την προσοχή στο ότι προηγούμενες έρευνες έχουν συσχετίσει τις εξωσυζυγικές σχέσεις των ανδρών με τον αυξημένο κίνδυνο εμφραγμάτων.

Στην έρευνα παρατηρήθηκε ότι το 50% των ανδρών και το 62% των γυναικών είπαν ότι είχαν αδυνατίσει, ενώ είχαν μια παράλληλη σχέση. Αν και οι ερωτηθέντες ίσως υπερέβαλαν στις απαντήσεις τους, δεδομένου ότι η έρευνα διενεργήθηκε από ένα website γνωριμιών που απευθύνεται σε παντρεμένους, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους η απιστία θα μπορούσε να μας… αδυνατίσει.

Ορισμένοι από τους λόγους που επισημαίνουν είναι το στρες της διατήρησης μιας εξωσυζυγικής σχέσης, το οποίο οδηγεί σε αύξηση του ρυθμού του μεταβολισμού και ως εκ τούτου και των καύσεων.

Επίσης, η έλλειψη χρόνου λόγω των περισσότερων υποχρεώσεων, που έχει σαν αποτέλεσμα την παράλειψη γευμάτων, αλλά και η ύπαρξη ενός ισχυρού κινήτρου για αδυνάτισμα, προκειμένου να είναι πιο ελκυστικοί στο νέο τους σύντροφο, οδηγούν τους έχοντες εξωσυζυγικές σχέσεις στην απώλεια βάρους.

17 διαφορετικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τα πανίσχυρα λεμόνια


Το συνηθισμένο αυτό εσπεριδοειδές δέντρο, η λεμονιά, μπορεί να παράγει μέχρι και 1.500 λεμόνια μέσα σε ένα χρόνο. Το λεμόνι είναι πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών για τον ανθρώπινο οργανισμό και πολύτιμος (αλλά και πάμφθηνος) σύμμαχος στους τομείς της ομορφιάς και της καθαριότητας. 

Αλήθεια, έχετε αναρωτηθεί πόσα πράγματα μπορούμε να κάνουμε με το λεμόνι;

Η όξινη φύση του λειτουργεί ως δραστικό αντισηπτικό, καταπολεμώντας μικρόβια και μούχλα στο σπίτι, ενώ παράλληλα καθαρίζει το δέρμα, γυαλίζει τα μαλλιά αλλά και τα έπιπλα και ενισχύει τη διάθεση και τη σκέψη. Τι άλλο κάνει το πανίσχυρο λεμόνι;

Τομέας υγεία

1. Αντιικό φάρμακο

Το αιθέριο έλαιο του λεμονιού έχει αντιική δράση, καθιστώντας τη χρήση του σχεδόν επιτακτική σε κρυολογήματα και ιώσεις. Όταν είστε άρρωστος, προσθέστε 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονιού στο ζεστό μπάνιο, που ετοιμάζεστε να κάνετε ή ψεκάστε το δωμάτιό σας με ένα διάλυμα από λεμόνι και νερό.

2. Η πανίσχυρη βιταμίνη C

Το λεμόνι είναι σύμμαχος στην πρόληψη του σκορβούτου, λόγω της περιεκτικότητάς του σε βιταμίνη C, ενώ η δράση του είναι αξιοσημείωτη και σε λοιμώξεις και τοξικές συνθήκες.

3. Αποσυμφορητικό του λεμφικού

Προσθέστε το χυμό λεμονιού στο νερό και τα τρόφιμά σας για να «καταπολεμήσετε» την παχυσαρκία, την κυτταρίτιδα, τις καρδιακές παθήσεις και την υψηλή αρτηριακή πίεση.

4. Μμμμμ, αρωματοθεραπεία

Τα έλαια του λεμονιού φημίζονται για την κατευναστική τους δράση, ειδικά ενάντια στις φοβίες και την κατάθλιψη. Προσθέτοντας μερικές σταγόνες από αγνό έλαιο λεμονιού σε ένα δοχείο και χρησιμοποιώντας το στον χώρο σας, βοηθά στην ηρεμία και τη θετική ενέργεια.

Για μυρωδάτο σπίτι

5. Γυάλισμα επίπλων

Το έλαιο λεμονιού είναι γνωστό για τη λιπαντική του ιδιότητα. Αυτός είναι ο λόγος που οι ειδικοί επιμένουν, ότι μία καλή πρακτική για να έχετε καλογυαλισμένα έπιπλα είναι να χρησιμοποιήσετε έλαιο λεμονιού. Προσοχή, ωστόσο πριν το επιχειρήσετε συμβουλευτείτε έναν ειδικό, για τις δοσολογίες.

6. Αντισηπτική και αποσμητική δράση

Ο χυμός του λεμονιού είναι ιδανική και φτηνή επιλογή για να καθαρίσετε, να απολυμάνετε και να αρωματίσετε το ξύλο κοπής και άλλα μαγειρικά σκεύη. Το οξύ στο χυμό λεμονιού «σκοτώνει» τη μούχλα, τα βακτήρια και τα μικρόβια. Παρά το γεγονός, ότι δεν έχει τη δύναμη να αποστειρώσει το σπίτι σας 100%, η τακτική του χρήση βοηθά το σπίτι να είναι μόνιμα καθαρό και μυρωδάτο, γεμάτο φρεσκάδα.

7. Σκουπίδια

Χρησιμοποιείστε τα υπολείμματα του λεμονιού και τις φλούδες του για να αποβάλλετε τη μυρωδιά των σκουπιδιών από το σπίτι σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να βάλετε φλούδες λεμονιού στο ντουλάπι της κουζίνας σας, που συνήθως υπάρχει ο κάδος απορριμμάτων, για να αποβάλλετε τις δυσάρεστες οσμές. Θυμηθείτε όμως, να πετάξετε τις φλούδες, πριν μυρίσουν και αυτές.

8. Τα κάνει αόρατα

Το οξύ στο χυμό του λεμονιού έχει την ιδιότητα να «σπάει» τα αλκαλικά μέταλλα, που περιέχει το «σκληρό» νερό. Κάντε ένα διάλυμα από ίσα μέρη νερό και λεμόνι και αφήστε το, για λίγες ώρες στα γυάλινα ποτήρια, πιάτα κ.λπ πριν τα πλύνετε. Οι λεκέδες θα εξαφανιστούν και η γυαλάδα θα σας εκπλήξει.

9. Αποσμητικό χώρου

Σιγοβράστε φέτες λεμονιών για λίγες ώρες στο νερό. Η αναλογία είναι περίπου 2-3 λεμόνια σε περίπου 4 φλιτζάνια νερό. Η μυρωδιά θα σας συναρπάσει, χωρίς πολλά λόγια.

10. Φούρνος μικροκυμάτων

Βάλτε μια ή δύο φέτες λεμονιού σε ένα φλιτζάνι νερό και αφήστε το στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα σε υψηλή θερμοκρασία. Χρησιμοποιήστε ένα στεγνό πανί για να καθαρίσετε το εσωτερικό του φούρνου και αμέσως θα μοιάζει σα καινούργιος.

11. Μεταλλικές επιφάνειες

Ένα οξύ, όπως είναι ο χυμός λεμονιού, μπορεί να κάνει θαύματα στον καθαρισμό μετάλλων όπως το χρώμιο, ο χαλκός και ο ορείχαλκος. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το χυμό λεμονιού πάνω σε μεταλλικές επιφάνειες, είτε τρίβοντας απευθείας το μέταλλο με ένα κομμένο λεμόνι (χρησιμοποιήσει το χυμού για μια σάλτσα, σαλάτα ή ό,τι άλλο θέλετε), είτε αναμειγνύοντας το χυμό λεμονιού με αλάτι και τρίβοντας με ένα πανί κλπ.

12. Λευκότερα από λευκά

Ο χυμός λεμονιού (ειδικά μάλιστα σε συνδυασμό με τον ήλιο) έχει αποδειχτεί, ότι λευκαίνει τα ρούχα, ξανθαίνει τα μαλλιά κ.λπ. Μουσκέψτε μερικά γκρι ρούχα σε νερό, προσθέστε μισή κούπα χυμό λεμονιού και αφήστε τα να μουλιάσουν με λίγο απορρυπαντικό πλυντηρίου, ανακατεύοντας ανά διαστήματα, πριν το ξέπλυμα. Κρεμάστε τα έξω μία ηλιόλουστη μέρα και θα εντυπωσιαστείτε. Προσοχή, για αρχή καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε «καλά» ρούχα. Κάντε μία δοκιμή σε ένα πανί.

13. Αντί για σαπούνι

Τα σαπούνια του εμπορίου είναι αρκετά «σκληρά» και δεν απομακρύνουν όλα τα αλκαλικά στίγματα, που αφήνει το νερό. Καλύτερο θα ήταν να ρίξετε χυμό λεμονιού απευθείας σε ένα σφουγγάρι και να τρίψετε τη ντουσιέρα, τη μπανιέρα και τους νεροχύτες. Αφήστε για λίγη ώρα και έπειτα ξεπλύντε.

Προσωπική υγιεινή

14. Πρόσωπο που λάμπει

Ο φρεσκοστυμμένος χυμός λεμονιού είναι ένα εξαιρετικό καθαριστικό για το πρόσωπο. Το λεμόνι είναι ένα φυσικό άλφα υδροξύ και λειτουργεί δραστικά αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα. Προσθέστε λίγο χυμό καρότου για βιταμίνη Α και θα έχετε ένα θρεπτικό καθαριστικό για το δέρμα σας. Στην περίπτωση, βέβαια, που πάσχετε από κάποιο δερματολογικό πρόβλημα, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε πρώτα τον δερματολόγο σας.

15. Λακ για δυνατό κράτημα

Οι διαλύτες στα περισσότερα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, όπως είναι η λακ και τα σπρέι, θα μπορούσαν να προκαλέσουν «πυρκαγιά» στο κεφάλι σας, αν βρεθείτε κοντά σε φωτιά. Αντίθετα, ένα φυσικό σπρέι με λεμόνι είναι η απάντηση σε ένα δυνατό κράτημα μαλλιών, χωρίς χημικά.

16. Ανταύγειες

Στύψτε μισό φλιτζάνι λεμόνι και τοποθετήστε το σε ένα δοχείο με απλικατέρ. Ψεκάστε τα μαλλιά σας και καθίστε στον ήλιο μέχρι να στεγνώσουν. Ξεπλύνετε καλά με προσοχή, για να μη μπει λεμόνι στα μάτια σας.

17. Λεύκανση δέρματος

Απλώστε φρεσκοστυμμένο χυμό, κατευθείαν στα σημεία που έχετε σημάδια ή κηλίδες στο δέρμα σας και αφήστε το να στεγνώσει. Ξεπλύνετε και επαναλάβατε εάν χρειάζεται. Στην περίπτωση που έχετε κάποιο δερματολογικό πρόβλημα, συμβουλευτείτε πρώτα τον δερματολόγο σας.

tro-ma-ktiko

Δείτε το βίντεο που θα σας ζεστάνει την καρδιά


Δεν έχει σημασία αν το βίντεο είναι παλιό και πότε έχει αναρτηθεί στο YouTube. Σημασία έχουν αυτά που δείχνει.

Αρκουδάκια έχουν τρυπώσει σε έναν κάδο απορριμάτων αλλά δεν μπορούν να βγούν! Τότε εμφανίζεται ένα φορτηγάκι και η κυρία στην καρότσα, παρότι η μαμά αρκούδα είναι δίπλα στον κάδο πλησιάζει άφοβα και ρίχνει μέσα μια σκάλα.

Η συνέχεια; Και ζήσαν αυτοί καλά, κι εμείς καλύτερα...

ΗΤΑΝ ΚΙΝΕΖΙΚΑ! Εδωσαν 120 εκατ. τρύπια προφυλακτικά σε οργανώσεις κατά του Aids στην Αφρική

Στην ανάκληση 120 εκατ. προφυλακτικών, κατασκευασμένα στην Κίνα, προχωρούν οι αρχές της Γκάνας, καθώς, όπως διαπιστώθηκε από τους σχετικούς ελέγχους, είτε είναι τρύπια, είτε σπάνε πολύ εύκολα.

Τα προφυλακτικά αυτά προορίζονταν να δοθούν σε διάφορες ανθρωπιστικές οργανώσεις που αγωνζίνονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του AIDS στη χώρα. Μάλιστα, 20 εκατ. από τα προφυλακτικά αυτά είχαν ήδη διανεμηθεί στους πολίτες.

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων της Γκάνας θα προσπαθήσει να τα εντοπίσει και να πάρει πίσω, εξήγησε ένας αξιωματούχος, ο Τόμας Αμέτζρο. «Είναι τρύπια και σκίζονται εύκολα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Υπηρεσία σχεδιάζει να καταστρέψει όλα τα ελαττωματικά προφυλακτικά.

Το υπουργείο Υγείας της Γκάνας είχε παραγγείλει τα προφυλακτικά σε μια κινεζική εταιρεία μέσω ενός Γκανέζου μεσάζοντα. Τα προφυλακτικά παραδόθηκαν στις αρχές του έτους, όμως οι έλεγχοι ρουτίνας πραγματοποιήθηκαν μόλις αυτόν τον μήνα, αποκαλύπτοντας ότι τα προϊόντα ήταν ελαττωματικά.

Σύμφωνα με την υπηρεσία του ΟΗΕ για την καταπολέμηση του AIDS υπολογίζεται ότι το 1,5% των Γκανέζων ηλικίας από 15-49 ετών πάσχει από την ασθένεια ή είναι φορέας του ιού HIV. 


Απίστευτος καυγάς μεταξύ γυναικών: Την έγδυσε στη μέση του δρόμου! (βίντεο)


Είναι δυνατόν μια γυναίκα και τσακωθεί με μια άλλη και να της σκίσει το φόρεμα και να την αφήσει με τα εσώρουχα στη μέση ενός πολυσύχναστου δρόμου με δεκάδες άντρες να παρακολουθούν;

Μπορεί!

Το περιστατικό αυτό συνέβη έξω από ένα εμπορικό κέντρο της Cinecitta, όταν δύο γυναίκες άρχισαν να φωνάζουν και να σπρώχνουν η μια την άλλη.

Η μια αποδείχθηκε πιο δυνατή από την άλλη και της έσκισε το φόρεμα με μια μόνο κίνηση. Αυτό, βέβαια, είναι λίγο ύποπτο, γιατί είναι πολλοί εκείνοι, που υποστηρίζουν ότι το σκηνικό ήταν στημένο.

Κάποιος από τους αυτόπτες μάρτυρες το τράβηξε σε βίντεο και το "σήκωσε" στο youtube με τον τίτλο "Μεγάλη μάχη γυναικών, με τη μια να μένει γυμνή".

Η γυναίκα εκείνη που έμεινε μόνο με τα εσώρουχα, συνοδευόταν από έναν άντρα, ο οποίος μόλις είδε το συνέβη, την πήρε αγκαλιά, την έβαλε πάνω σε ένα σκουτεράκι, της έβαλε ένα ζακετάκι και εξαφανίστηκαν.

Δείτε το βίντεο:




http://www.to-periptero.com

Έδιωξε 10χρονο από το μαγαζί του γιατί ήταν Γερμανός!


Σάλος με ρατσιστική συμπεριφορά καταστηματάρχη. Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στη Λευκάδα από συμπεριφορά καταστηματάρχη, ο οποίος φέρθηκε ρατσιστικά σε 10χρονο Ελληνογερμανό!

Το παιδί βρέθηκε με τη μητέρα του στο Νυδρί και θέλησε να φάει παγωτό. Μπήκε μόνο του στο κατάστημα για να το αγοράσει και ο καταστημαάρχης του είπε ότι κοστίζει «two euros»! 

«Δύο ευρώ» απάντησε το ξανθό αγόρι και ο καταστηματάρχης συνέχισε: «Α, μιλάς εληνικά; Σε πέρασα για ξένο». Όταν, όμως, ο 10χρονος τού είπε ότι είναι Ελληνογερμανός έγινε έξαλλος και φώναξε στο μικρό παιδί ότι καλύτερα θα ήταν να είναι Σκανδιναβός!

Με κλάματα στα μάτια ο 10χρονος έτρεξε στη μητέρα του, στην οποία ο καταστηματάρχης ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί Γερμανούς στο μαγαζί του!

egnomi.gr


Ποια διάσημη ηθοποιός ξέχασε να βάλει εσώρουχο;



Φόρεσε μία άκρως αποκαλυπτική τουαλέτα στην πρεμιέρα της ταινίας της και έκλεψε τις εντυπώσεις. 

Ο λόγος για την 40χρονη ηθοποιό, Gwyneth Paltrow που έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας της Iron man3 με μια μακριά see through τουαλέτα.

Ο φωτογραφικός φακός, όπως ήταν λογικό ζούμαρε στα σημεία που είχαν διαφάνεια και όπως μπορείτε να δείτε η ηθοποιός δεν φορά εσώρουχο!









Απίστευτο: Φιλοζωικό σωματείο κληρώνει... αρνί


Ένα αρνάκι κληρώνει σε λαχειοφόρο αγορά στις 28 Απριλίου φιλοζωικό σωματείο.

Σύμφωνα με το zoosos.gr, το οποίο και επικοινώνησε με την πρόεδρο του Σωματείου, προκειμένου να επιβεβαιώσει την είδηση καθώς υπάρχει η πιθανότητα ο λαχνός, που δημοσιοποιήθηκε, να είναι δημιούργημα κάποιου γραφίστα.

Η πρόεδρος ξεκαθάρισε ότι η οικονομική δυσχέρεια στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος τους ανάγκασε να δεχτούν το δώρο, που τους κάνει ένας κρεοπώλης της περιοχής, καθώς έτσι μέσω των λαχνών επιδιώκουν να μαζέψουν χρήματα για τις στειρώσεις των αδέσποτων.

Κάντο όπως οι Αιγύπτιοι! Το τρικ που θα σε κάνει να αδυνατήσεις γρήγορα



Την ώρα που τα προϊόντα αδυνατίσματος κάνουν την εμφάνισή τους, το ένα μετά το άλλο, με καταιγιστικό ρυθμό, και ενώ παράλληλα, ο μέσος όρος των παχύσαρκων ανθρώπων αναβαίνει διαρκώς, η λύση για ένα γρήγορο αδυνάτισμα, ενόψει των διακοπών του Πάσχα, και του καλοκαιριού, φαίνεται πως κρύβεται στους… αρχαίους πολιτισμούς!
Μάλιστα, η λύση αυτή, φαίνεται πως είναι τόσο απλή, όσο ένα κομμάτι σπάγκου. Πρόκειται για μία συσκευή, η οποία πρωτοχρησιμοποιήθηκε, από τους Αιγύπτιους των αρχαίων χρόνων, και πρόκειται για ένα κομμάτι πολυεστέρα, ο οποίος φοριέται γύρω από την κοιλιά. Έτσι, λέγεται πως παρέχει μια υπενθύμιση για το πότε έχετε φάει πολύ, κάνοντάς σας να σταματάτε, όταν το έχετε παρακάνει, αλλά και να βλέπετε πότε έχετε χάσει πόντους και κιλά.
Με αυτόν τον τρόπο, όποιος το χρησιμοποιεί, έχει μια διαρκή ενημέρωση για την πορεία της προσπάθειάς του για απώλεια βάρους! Βέβαια, η βρετανική εταιρεία που θα το προωθήσει στην παγκόσμια αγορά, έχει εξελίξει το προϊόν, ενώ έχουν φροντίσει, να μην φαίνεται κάτω από τα ρούχα σας, όσο εσείς θα το φοράτε.

http://www.koolnews.gr/

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Ξενοδοχείο σχεδιασμένο για να σκοτώνει τους επισκέπτες του!!!



O HH Holmes ήταν ένας από τους πρώτους κατά συρροή δολοφόνους στην ιστορία της Αμερικής. 

Ένα από τα πιο άρρωστα σχέδιά του ήταν ένα "Κάστρο" που έχτισε στο Σικάγο το 1893 και μετέτρεψε σε ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο είχε αρκετά δωμάτια και πολλούς τρόπους εξόντωσης των επισκεπτών τόσο αποτελεσματικά που μέχρι σήμερα παραμένει άγνωστος ο αριθμός των ανθρώπων που σκότωσε και εξαφάνισε.

Το "Κάστρο", όπως είχε ονομαστεί από τους κατοίκους της περιοχής, έπιανε ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο σε έκταση και είχε τρεις ορόφους.

Κατά τη διάρκεια της κατασκευής του, ο Holmes άλλαζε συνεχώς χτίστες για να μην ξέρει κανείς τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό του κτηρίου εκτός από τον ίδιο.

Ήταν ένας λαβύρινθος αποτελούμενος από 100 δωμάτια χωρίς παράθυρα, με πόρτες που βγάζανε σε τοίχους, σκάλες που δεν οδηγούσαν πουθενά, και μια κύρια πόρτα που άνοιγε μόνο από την έξω μεριά.

Τα περισσότερα θύματα του ήταν γυναίκες και πολλές από αυτές εργάζονταν στο ξενοδοχείο.

Κάποιες τις κλείδωνε σε ηχομονωμένα δωμάτια που είχε μετατρέψει σε θαλάμους αερίων και τις άφηνε εκεί μέχρι να πεθάνουν από ασφυξία.

Τα σώματα των θυμάτων του έπεφταν σε ένα καλά κρυμμένο υπόγειο, και αφού τους αφαιρούσε τη σάρκα, μετέτρεπε τους σκελετούς τους σε μοντέλα και τα πούλαγε σχολές ιατρικής.


Γιγάντια πολιτεία μυρμηγκιών


Εντυπωσιακό αλλά και σκληρό

Προκειμένου να μπορέσουν να δουν το μέγεθος μίας πολιτείας μυρμηγκιών, ερευνητές προχώρησαν στην ακόλουθη κίνηση: έριξαν τσιμέντο στην είσοδο και όταν αυτό στερεοποιήθηκε συνέχισαν με ανασκαφή.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, είναι όμως και σκληρό καθώς η καταστροφή της πολιτείας ήταν ολοκληρωτική.





Δεν ξέρεις αν σου είναι πιστός;;; Αυτά είναι τα 3 σημάδια που δείχνουν αν τα βράδια που λείπεις ...μπερμπαντεύει!!!


Έχετε κουραστεί πλέον με τα αποτυχημένα φλερτ;;;

Προστατέψτε την καρδιά και τα συναισθήματά σας από τους γυναικάδες. Δείτε εδώ τα σημάδια τα οποία δείχνουν ότι είναι γυναικάς.

Σας φλερτάρει επίμονα: Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες κολακεύονται από το επίμονο φλερτ και από την αυτοπεποίθηση που έχει ο άντρας όταν σας φλερτάρει. Θα πρέπει όμως να καταλάβετε πως συνήθως αυτοί είναι οι γυναικάδες.

Συνήθως οι άντρες που δεν είναι γυναικάδες ντρέπονται να φλερτάρουν έντονα μια κοπέλα. Καλό θα ήταν λοιπόν να στρέψετε τα βλέμματά σας σε πιο ντροπαλού άντρες.

Όταν τα λόγια του δεν συμβαδίζουν με τις πράξεις του: Σας υπόσχετε πράγματα πριν καλά καλά γνωριστείτε και μετά εξαφανίζετε για μέρες με τη δικαιολογία ότι ήταν «απασχολημένος». Τότε μάλλον ακολουθεί αυτή την τακτική για να σας ρίξει στο κρεβάτι.

Σας βλέπει αργά τη νύχτα: Βγαίνετε καιρό με αυτόν που σας αρέσει αλλά ποτέ δεν έχετε πάει μια βόλτα ή για έναν καφέ τη μέρα; Τότε μάλλον τα πράγματα είναι δύσκολα για εσάς.

Όταν ένας άντρας σας βλέπει μόνο αργά το βράδυ, δείχνει ακολουθεί την κλασσική τακτική ενός γυναικά.

sarotiko.blogspot.gr

Σπάσε τον κώδικα!!! Το FBI δεν τα έχει ακόμη καταφέρει...



Μπορείτε να αποκρυπτογραφήσετε τον κώδικα της φωτογραφίας εσείς; 

Το FBI, πάντως, δε μπορεί και ζητά βοήθεια 
για να εξιχνιάσει μια δολοφονία. Διαβάστε περί τίνος πρόκειται.

Το σώμα του 41χρονου Ricky McCormick βρεθηκε θαμμένο στο Missouri το 1999.

Στην τσέπη του, η αστυνομία βρήκε 2 αινιγματικά σημειώματα γραμμένα σε έναν κώδικα.

Όμως, παρά τις προσπάθειες των αρχών όλα αυτά τα χρόνια για να αποκρυπτογραφήσουν αυτόν τον κώδικα καμία δεν ευόδωσε.

Οι detectives πιστεύουν πως ίσως κάποιο μεγάλο μυαλό που κυκλοφορεί ανάμεσα μας μπορεί να φτάσει στην λύση του μυστηρίου, για αυτό και το έδωσαν στη δημοσιότητα. Μήπως είστε εσείς;

Πηγή: 24wro

Δημοσκόπηση-σοκ: Οι Ευρωπαίοι πολίτες έξι χωρών λένε όχι στην Ευρώπη


Κατακόρυφη πτώση της εμπιστοσύνης των πολιτών προς την Ευρωπαϊκή Ενωση και αύξηση σε ιστορικά επίπεδα του ευρωσκεπτικισμού ακόμα και σε παραδοσιακά «φιλοευερωπαϊκές» χώρες, με κυριότερη την Ισπανία, καταδεικνύει νέα δημοσκόπηση σε έξι μεγάλα ευρωπαϊκά κράτη, εγείροντας σοβαρά ερωτήματα για την πορεία της ευρωπαϊκής ενοποίησης.
Σύμφωνα με την δημοσκοπική έρευνα η οποία διεξήχθη σε Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Πολωνία, από τη δεξαμενή σκέψης «Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων» (ECFR) με στοιχεία του Ευρωβαρομέτρου και δημοσιεύθηκε σε έξι μεγάλες εφημερίδες (ανάμεσά τους και τον βρετανικό Guardian), ο ευρωσκεπτικισμός στα συγκεκριμένα κράτη αυξάνεται σε τέτοιο βαθμό ώστε να ευνοείται η εκτροφή λαϊκιστικών, αντιευρωπαϊκών κινημάτων.
Τα συμπεράσματα λαμβάνουν ακόμα πιο ανησυχητικές διαστάσεις από το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες χώρες αντιπροσωπεύουν πάνω από τα δύο-τρίτα των ευρωπαίων πολιτών, δηλαδή περί τα 350 εκατομμύρια από τα 500 περίπου εκατομμύρια των πολιτών της ΕΕ.
Η μεγάλη στροφή της Ισπανίας στον ευρωσκεπτικισμό
Η μεγαλύτερη πτώση της εμπιστοσύνης προς τους ευρωπαϊκούς θεσμούς καταγράφεται στην, έως πρότινος φιλοευρωπαϊκή, Ισπανία, όπου, η καταβαράθρωση του κατασκευαστικού τομέα, η σοβούσα τραπεζική κρίση, τα δραστικά μέτρα λιτότητας και η διογκούμενη ανεργία οδήγησε ένα συντρηπτικό 72% να απαντήσει ότι «τείνει να μην εμπιστεύεται την ΕΕ», με μόλις το 20% των πολιτών να «τείνει να την εμπιστευτεί».
Τα στοιχεία γίνονται ακόμα πιο αποκαλυπτικά εάν συγκριθούν με τα αντίστοιχα του 2007, όταν το το 65% των Ισπανών δήλωνε ότι «εμπιστεύεται την ΕΕ» (σήμερα το ποσοστό βρίσκεται στο 20%), ενώ όσοι δεν την εμπιστεύονταν ανέρχονταν μόλις στο 23%, έναντι του 72% σήμερα.
Στις πέντε από τις έξι χώρες της έρευνας οι πολίτες λένε όχι στην Ευρώπη
Σε πέντε από τις έξι χώρες εξάλλου, το ποσοστό των πολιτών που εκφράζει δυσπιστία έναντι της ΕΕ, ξεπερνά αυτό που εμπιστεύονται την Ενωση, όταν το 2007, με εξαίρεση την, παραδοσιακά ευρωσκεπτικιστική Βρετανία, ίσχυε ακριβώς το αντίθετο.
Και οι Γερμανοί έγιναν ευρωσκεπτικιστές!
Πριν από πέντε χρόνια, το 56% των Γερμανών «έτεινε να εμπιστευτεί» την ΕΕ, ενώ σήμερα το 59% «τείνει να μην την εμπιστευτεί». Στη Γαλλία η δυσπιστία προς το ευρωπαϊκό οικοδόμημα έχει ανέλθει από το 41% στο 56%, ενώ στην Ιταλία, όπου παραδοσιακώς οι πολίτες σε αντίθεση με την ιταλική πολιτική τάξη έτρεφαν φιλοευρωπαϊκά αισθήματα, το ποσοστό δυσπιστία έχει σχεδόν διπλασιαστεί από το 28% στο 53%.
Ακόμα και στην Πολωνία, η οποία εντάχθηκε με τυμπανοκρουσίες το 2004 στην ΕΕ, και είναι ο «μεγάλος οφελημένος» από τη διοχέτευση ευρωπαϊκών κονδυλίων ύψους δισεκατομμυρίων ευρώ από τις Βρυξέλλες σε αυτή, η στήριξη προς την ΕΕ έχει «βουλιάξει» από το 68% στο 48%.
Αλλά και στην, παραδοσιακά ευρωσκεπτικιστική Βρετανία, η δυσπιστία έναντι της ΕΕ εκτοξεύθηκε από το 49% στο 69%, ποσοστό που αποτελεί και το δεύτερο υψηλότερο μετά την εντυπωσιακή στροφή της Ισπανίας.

http://www.iefimerida.gr/


Ανέκδοτο: Έλα , ποιος είναι;

Κωστίκας - Γιωρίκας κλασικό σκηνικό, θέλει ο Κωστίκας να αγοράσει καινούριο κινητό, το λέει στον Γιωρίκα για να τον συμβουλεύσει που να πάει.

Πάει την άλλη μέρα, παίρνει ένα σούπερ ουάου κινητο, smartphone, 5g, wi fi touchscreen τα πάντα όλα. Τον παίρνει ο Γιωρίκας τηλέφωνο, τον ρωτάει αν πήρε τηλέφωνο, "τι να σου λέω τα πάντα όλα, φανταστικό κινητο, να φανταστείς μ άρεσε τόσο πολύ που σου πήρα και σένα δώρο ένα ίδιο, θα στο στείλω αύριο" απαντάει ο Κωστίκας.

Πράγματι, παραλαμβάνει το καινούριο κινητό ο Γιωρίκας και με το που το θέτει σε λειτουργία αρχίζει και χτυπάει. Μην γνωρίζοντας και πολλά, πατάει ένα κουμπί και το σηκώνει.
"Έλα Γιωρίκα, ο Κωστίκας είμαι. Το πήρες το κινητό ;"
"Ναι ρε Κωστίκα, σ´ ευχαριστώ πολύ για το δώρο αλλά δεν το έχω μάθει να το χειρίζομαι καλά"
"Θα μάθεις Γιωρίκα, αλλά κάτσε να σε πάρω σε λίγο γιατί κάτι ψάχνω"

Μετά απο 5 λεπτά ξαναχτυπάει το κινητό, βιντεοκλήση όμως αυτή τη φορά.

Το σηκώνει ο Γιωρίκας και τι να δει. Ένα τύπο με μαύρη κουκούλα fullface που κάπνιζε ένα πούρο και να του λέει " έλα ρε"
"Έλα , ποιός είναι;" απαντάει απορημένος ο Γιωρίκας
"Έλα ρε, εγώ είμαι"
"Ποιός είσαι εσύ; Σε ξέρω;"
" εγώ ρε Γιωρίκα, ο Κωστίκας είμαι"
" έλα ρε Κωστίκα, γιατί είσαι έτσι ντυμένος και δεν σε γνώρισα;"
"Σε παίρνω με απόκρυψη!!!"

Νέο Μέτωπο:Γιώργος Μαργαρίτης για Αγάθωνα! «Έξω από τα δόντια τα λέει πολύ καλά. Μέσα από τα δόντια τι λέει»;


Μετά τον Ζαφείρη Μελά έρχεται ο καταπέλτης Γιώργος  Μαργαρίτης ο οποίος δε δίστασε να πετάξει τα καρφάκια του για τον εκκεντρικό ρεμπέτη.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης και ανοίγει νέο μέτωπο με τον ρεμπέτη που μας εκπροσωπεί στη φετινή Eurovision!

«Τα παιδιά είναι νέα, με ευχαρίστηση τους βλέπω για την Eurovision, που είναι διαγωνισμός ταλέντων για νέους ανθρώπους. Όσοι πήγανε και ήταν μιας άλλης ηλικίας έφαγαν τα μούτρα τους», είπε ο λαϊκός τραγουδιστής, προσθέτοντας πως δεν εννοεί σώνει και ντε τον Αγάθωνα!

Εκτός από τον Αγάθωνα, μιας άλλης ηλικίας είναι και η... Bonnie Tyler που θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο – λες να εννοούσε αυτήν ο Μαργαρίτης; «Αυτό που κάνει ο Αγάθωνας το κάνει πολύ καλά... Έξω από τα δόντια τα λέει πολύ καλά. Μέσα από τα δόντια τι λέει; Τίποτα!», συνέχισε ο λαϊκός τραγουδιστής.

Αυτό τον καιρό, ο Γιώργος Μαργαρίτης ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» (αυτό το Σάββατο), ενώ ετοιμάζει νέα  δισκογραφική δουλειά, στην οποία, μεταξύ άλλων, συνεργάζεται με τον Λάκη Παπαδόπουλου και τον Κυριάκο Ντούμο.

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger