Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

VIDEO: Η απίστευτη τούμπα της Μοιραράκη!!!

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013



Η Δέσποινα Μοιραράκη, παρουσίαζε ένα χαλί της συλλογής της, όταν ξαφνικά, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της...

Έπεσε πάνω σε ένα άλλο χαλί, καθησυχάζοντας, όμως τους υπόλοιπους ότι είναι μια χαρά και μπορεί να συνεχίσει. Ο Αμπντάλα βέβαια προσφέρθηκε να τη βοηθήσει...

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Δέστε τους"





Σοκαριστικό VIDEO: Άγρια επίθεση συμμορίας εφήβων κοριτσιών σε ζευγάρι


Σοκαριστικές εικόνες από κάμερες ασφαλείας στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας αποκάλυψαν ένα πολύ βίαιο περιστατικό....

Μια ομάδα εφήβων κοριτσιών φαίνεται να χτυπά ένα ζευγάρι στο σταθμό του Blacktown.

Η επίθεση ήταν τόσο σοβαρή ώστε ο άνδρας έχει μείνει αναίσθητος, ενώ το πρόσωπο της γυναίκας είναι καλυμμένο με αίμα!

Ευτυχώς η αστυνομία παρενέβη και έσωσε το ζευγάρι.
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:



Εξοργισμένη κυβέρνηση από σέξι διαφημιστική καμπάνια αεροπορικής εταιρίας


Μια οικονομική αεροπορική εταιρία επικρίθηκε από την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης έπειτα από τη δημοσίευση ενός ημερολογίου που παρουσίαζε μοντέλα φορώντας τα… απολύτως απαραίτητα σε σέξι πόζες.

Το ημερολόγιο της αεροπορικής εταιρίας Nok Air παρουσιάζει μοντέλα με… μικροσκοπικά ρούχα να ποζάρουν δίπλα από αεροπλάνα της εταιρίας, συμπεριλαμβανομένου του εξώφυλλου του ημερολογίου στο οποίο βρίσκονται 12 γυναίκες φορώντας κίτρινα μπικίνι, το χαρακτηριστικό χρώμα της εταιρίας.

Σύμφωνα με τα μίντια της Ταϊλάνδης ωστόσο, το Υπουργείο Πολιτισμού της χώρας ισχυρίζεται πως το συγκεκριμένο ημερολόγιο είναι η απόδειξη πως οι επιχειρηματίες αρνούνται να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το γυναικείο κορμί ως μέσο διαφήμισης.

Η Nok Air παρ’ όλα αυτά υπερασπίστηκε το ημερολόγιο, στο οποίο ποζάρουν μοντέλα από το περιοδικό Maxim, λέγοντας πως “δεν έχει ξεπεράσει τα επιτρεπόμενα όρια”.



http://www.koolnews.gr

2 χρόνια φυλάκιση σε χρήστη του Gamato



Ποινή φυλάκισης δύο ετών και χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ επέβαλε το τριμελές εφετείο Θεσσαλονίκης σε 29χρονο χρήστη του διαδικτύου ο οποίος συνελήφθη τον Μάρτιο του 2010 με την κατηγορία της παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων κατ’ εξακολούθηση. Το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση του 29χρονου να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Το δικαστήριο μετέτρεψε το κακούργημα της παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων κατ’ εξακολούθηση σε πλημμέλημα επειδή δέχτηκε ότι ο συγκεκριμένος χρήστης τελούσε χρέη παρόχου και ότι δεν ήταν ο διαχειριστής της ιστοσελίδας.Τον Φεβρουάριο του 2010 εκπρόσωπος της ΕΠΟΕ έκανε καταγγελία στο τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος Αττικής λέγοντας ότι η ιστοσελίδα gamato.info περιέχει αποθηκευμένα χιλιάδες ηλεκτρονικά αρχεία torrents που δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να τα «κατεβάζουν» άνευ αδείας.

Τον Μάρτιο του 2010 οι αρχές πραγματοποίησαν έλεγχο στο σπίτι του 29χρονου και του κατέσχεσαν τρεις σκληρούς δίσκους. Ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι δεν είναι διαχειριστής.Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι οι διαχειριστές της συγκεκριμένης ιστοσελίδας είναι δύο αδέρφια τα οποία βρίσκονται στην Ολλανδία.


ΣΟΚ: 12χρονος αυτοκτόνησε γιατί η μητέρα του του πήρε το κινητό



Ο μικρός μαθητής, γνωστός στο σχολείο του ως ''μικρός Σούπερμαν'' καυγάδιζε με την μητέρα του για 2 μέρες επειδή εκείνη του είχε πάρει το κινητό του.

Μετά από 2 μέρες έντονων διαφωνιών με τη μητέρα τους, ο αδερφός του βρήκε Cain Westcarr κρεμασμένο στο δωμάτιό του.

Ο μικρός από το Gloucester στη Βρετανία ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στο σχολείο του.

Η μητέρα του, συντετριμμένη κατέθεσε σε δικαστήριο λέγοντας ότι δεν πιστεύει ότι ο μικρός ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του. ''Ήταν μια κραυγή για βοήθεια'', είπε με δάκρυα στα μάτια.

Ο 12χρονος αυτοκτόνησε τον περασμένο Ιούνιο.

newsbomb

΄Επινε χάπια … κι έγινε γκέι !



Ο Ντιντιέρ Ζαμπάρτ, 51 ετών από τη Γαλλία, ξεκίνησε να παίρνει ροπινιρόλη -φάρμακο κατά του Πάρκινσον που κατασκευάζεται από την ηγετική εταιρεία “GlaxoSmithKline” – το 2003, προκειμένου να θεραπευθεί από την ασθένεια.

Όπως ισχυρίζονται οι δικηγόροι του, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, ο πελάτης τους – παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών – άρχισε να παρουσιάζει περίεργη και αχαρακτήριστη συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα, ο Ζαμπάρτ ισχυρίζεται ότι επιχείρησε να αυτοκτονήσει τρείς φορές κι ότι απέκτησε εθισμό στον τζόγο μέσω διαδικτύου, με αποτέλεσμα να χάσει όλες τις οικονομίες της οικογένειάς του και να αναγκαστεί να κλέβει για να συνεχίσει να παίζει.

Σύμφωνα πάντα με τους δικηγόρους του, μετατράπηκε σε έναν καταναγκαστικό γκέι σεξομανή και άρχισε να εκθέτει τον εαυτό του στο διαδίκτυο, ενώ οι ριψοκίνδυνες σεξουαλικές επαφές που είχε, οδήγησαν στον βιασμό του.

Η συμπεριφορά αυτή σταμάτησε όταν σταμάτησε τη λήψη των φαρμάκων το 2005, αλλά μέχρι τότε, είχε υποβιβαστεί στη δουλειά του στο Υπουργείο Άμυνας και υπέφερε από ψυχολογικά τραύματα που προέκυψαν από τους εθισμούς του.

Η πραγματικότητα είναι πως είναι αδύνατο να ευθύνεται το φάρμακο που έπαιρνε ο Ζαμπάρτ για το γεγονός ότι έγινε γκέι. Ωστόσο, οι καταναγκαστικές συμπεριφορές είναι μια γνωστή παρενέργεια της ροπινιρόλης.

Οι οδηγίες του εν λόγω φαρμάκου που εκδόθηκαν από την Αμερικάνικη Ένωση Φαρμακοποιών, αναφέρει ότι πριν από τη χρήση του, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να γνωρίζει ορισμένες παρενέργειες που μπορεί να προκαλέσει η ροπινιρόλη, όπως ότι μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα εθισμού στον τζόγο ή άλλες έντονες -καταναγκαστικές ή ασυνήθιστες για τον χρήστη – συμπεριφορές, όπως αυξημένες σεξουαλικές ορμές.

Ωστόσο, οι δικηγόροι του Ζαμπάρτ είπαν ότι αυτή η προειδοποίηση δεν εμφανιζόταν στο ένθετο του φαρμάκου μέχρι το 2006, όπου ο πελάτης τους είχε ήδη διακόψει την φαρμακευτική αγωγή.

Το Γαλλικό Πρακτορείο αναφέρει ότι ο Ντιντιέρ Ζαμπάρτ ζητάει τώρα συνολικά 610.000 δολάρια ως αποζημίωση από την “GlaxoSmithKline” για την πώληση ελαττωματικού φαρμάκου, καθώς και από τον νευρολόγο του, επειδή δεν τον ενημέρωσε σωστά για το συγκεκριμένο φάρμακο.

Κασιδιάρης: Είστε όλοι σας παλτά! Να πάτε να γαμ@@@@τε εσείς της ΝΔ!!!



Φωνές, μικρόφωνα που έκλειναν και εκφράσεις που διαγράφονταν.

Απ' όλα είχε ο καυγάς στη Βουλή μεταξύ Ηλία Κασιδιάρη και Άδωνι Γεωργιάδη, ένας καυγάς που ξέσπασε με το εάν καλείται και εάν πηγαίνει η Χρυσή Αυγή σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο βουλευτής της ΝΔ μέμφθηκε τη Χρυσή Αυγή ότι κακώς παραπονείται πως δεν την καλούν τα ΜΜΕ και ότι στην πραγματικότητα τα στελέχη της δεν ανταποκρίνονται στις προσκλήσεις.... και έτσι άρχισε ο καυγάς.

Όρθιος ο Ηλίας Κασιδιάρης διαμαρτύρονταν σε έντονο ύφος , ωστόσο ο προεδρεύων Θανάσης Νάκος του έκλεισε το μικρόφωνο και ακολούθησε πανδαιμόνιο…

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν από τον κ. Νάκο αποκάλεσε τρελό τον Αδωνι Γεωργιάδη με αποτέλεσμα να του κλείσει το μικρόφωνο, κίνηση που εκνεύρισε ακόμη περισσότερο τον βουλευτή της Χρυσής αυγής που κάλεσε τον προεδρεύοντα να ανοίξει τα μικρόφωνα προκαλώντας την αντίδραση του κ. Νάκου που του είπε σε έντονο ύφος:

“Μου δίνετε εντολή; Εντολή θα μου δώσετε κ. Κασιδιάρη; Επικοινωνείτε με το περιβάλλον; Χρησιμοποιήσατε υβριστικές εκφράσεις, τον αποκαλέσατε τρελό...κι εγώ σας ανακαλώ στην τάξη, διαγράφω ανεπίτρεπτες εκφράσεις για κοινοβούλιο”

Όταν ήρθε η σειρά του Ηλία Κασιδιάρη να μιλήσει με ανοιχτό μικρόφωνο πλέον ανέφερε πως “η Βουλή δεν είναι στούντιο, είναι μεγάλο ψέμα και αθλιότητα αυτό που είπε, όποτε με κάλεσαν, είμαι εκεί.”

Πηγή: newsit.gr

ΑΔΥΝΑΤΟΝ: Σπέρμ@τα και ανδρικό μόριo στις εξέδρες σταδίου της Ελβετίας!!!



Κάτι πέρα από τα όρια κάθε φαντασίας, έκαναν οι φίλαθλοι της Λουκέρνης, στον εκτός έδρας αγώνα τους με την Γιανγκ Μπόις στο "Wankdorf Stadium". Τι έκαναν;

Ντύθηκαν ... σπέρμ@τα , ενώ πήραν μαζί τους κι ένα τεράστιο ανδρικό μόριo!!!

Το μήνυμα που ήθελαν να περάσουν... φανταζόμαστε, καταλάβετε ποιο είναι!!!

Πηγή: dete.gr

Πικάντικο: Δύο φοιτήτριες ξεσήκωσαν την πολυκατοικία με τις.... επιδόσεις τους!



Πικάντικο κους-κους από τη πόλη της Λάρισας...

Στο πόδι σηκώθηκε ολόκληρη πολυκατοικία στη περιοχή της Νέας Σμύρνης από τις φωνές 2 φοιτητριών .... οι 2 κοπέλες συγκατοικούν κ απ`ότι φαίνεται έμαθαν να μοιράζονται... τα πάντα! Έτσι λοιπόν κ αφού γύρισαν στο σπίτι 2 το πρωί της Κυριακής μαζί με αντρική παρέα.... του έδωσαν και κατάλαβε προσφέροντας άφθονο ακουστικό υλικό σε όλη την πολυκατοικία.......!

Ο Άγιος Βαλεντίνος κάνει την Τουρκία πρώτη σε εξαγωγές ρόδων!




Εξαγωγέας ρόδων για πρώτη φορά καθίσταται η Τουρκία το 2013, σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον επικεφαλής του επιμελητηρίου ανθοπωλών της Σμύρνης Μεσούτ Τουτάρ.
Η Τουρκία, που έπρεπε να εισάγει τριαντάφυλλα για να καλύψει τη ζήτηση που καταγράφεται την ημέρα της εορτής του Αγίου Βαλεντίνου, κατάφερε να καλλιεργήσει αρκετά ρόδα φέτος ώστε όχι μόνο να καλυφθεί η εγχώρια ζήτηση αλλά να γίνουν και εξαγωγές.
Ο κ. Τουτάρ τόνισε ότι η Τουρκία εξάγει ρόδα στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, το Αζερμπαϊτζάν και τη Ρωσία και πρόσθεσε ότι η χώρα, που ήταν εξαγωγέας γαρύφαλλων, φέτος, πρόσθεσε στο “χαρτοφυλάκιο” των εξαγωγών της και τα τριαντάφυλλα.

http://www.koolnews.gr

Σε τι διαφέρεις ΕΣΥ από το αφεντικό σου;




Όταν σου παίρνει πολύ ώρα, είσαι αργός.

Όταν παίρνει πολλή ώρα στο αφεντικό σου, είναι προσεχτικός.



Όταν δεν κάνεις κάτι, είσαι τεμπέλης.

Όταν δεν κάνει κάτι, είναι απασχολημένος

Όταν κάνεις λάθος, είσαι ηλίθιος.
Όταν κάνει λάθος, είναι άνθρωπος.

Όταν το κάνεις όπως θες εσύ, δεν κάνεις ό,τι σου είπαν.
Όταν το κάνει το αφεντικό σου, είναι δημιουργικός.

Όταν το κάνεις μόνος σου, δεν είσαι συνεργάσιμος.
Όταν το κάνει το αφεντικό σου, παίρνει πρωτοβουλία.

Όταν παίρνεις θέση, είσαι ξεροκέφαλος.
Όταν παίρνει θέση, είναι αποφασιστικός.

Όταν παραβιάζεις έναν κανόνα, είσαι ανατρεπτικός και εγωκεντρικός.
Όταν το αφεντικό σου ξεχνά μερικούς κανόνες, είναι πρωτοπόρος.

Όταν βοηθάς ένα συνάδελφο, "χαζεύεις και παρατάς τη δουλεία".
Όταν το κάνει το αφεντικό σου, "παίζει ομαδικά".

Όταν κάποιος άλλος σε βοηθάει, "φορτώνεις" άλλους.
Όταν κάποιος τον βοηθάει, κατανέμει ευθύνες.

Όταν είσαι εκτός γραφείου, "περιφέρεσαι ασκόπως" ή "κοπροσκυλιάζεις".
Όταν το κάνει το αφεντικό σου, "είναι σε δουλειά" ή "έχει meeting".

Όταν τηλεφωνείς και λες ότι είσαι άρρωστος, έκανες το Σαββατοκύριακο τριήμερο.
Όταν το κάνει το αφεντικό σου, πρέπει να είναι πολύ άρρωστος.

Όταν ζητάς να φύγεις νωρίτερα, έχεις γκόμενα ή πάς για ψώνια.
Όταν το αφεντικό σου φεύγει νωρίτερα, έχει σημαντική δουλειά.

Όταν παίρνεις αύξηση, είσαι τυχερός ή έγλυψες κ**ους.
Όταν παίρνει εκείνος, πραγματικά την άξιζε.

Όταν κάνεις καλή δουλειά, σου χτυπούν την πλάτη και λένε μπράβο.
Όταν το αφεντικό σου κάνει καλή δουλειά, το μπόνους χτυπάει ταβάνι

Όταν ξεχνάς να κάνεις κάτι, ακούς ότι "όλα πρέπει να στα λένε;;; ".
Όταν δεν κάνει κάτι το αφεντικό σου, "ε όλα αυτός θα τα κάνει;"!


Τώρα ξέρεις!

Ο ΝΕΟΣ ΕΡΩΤΑΣ της Μελέτη! (πικάντικο κους-κους)


Όπως όλα δείχνουν η Ελεονώρα Μελέτη είναι ερωτευμένη τι και αν προσπάθησε μήνες τώρα να το κρατήσει κρυφό... Ποιος είναι ο τυχερός της καρδιάς της;


Με νέα συντροφιά κυκλοφορεί τους τελευταίους μήνες η Ελεονώρα Μελέτη, που ωστόσο έχει καταφέρει να κρατήσει αυτή τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" και τον δημοσιογράφο Άρη Δρόσο, στενός συνεργάτης της ξανθιάς παρουσιάστριας, το νέο της... αμόρε "είναι μεταξύ 35 και 40 ετών και δεν έχει καμία σχέση με τη showbiz.

Δεν δίνει το παραμικρό δικαίωμα και, ακόμα και αν το τελευταίο διάστημα έχουν εμφανιστεί μαζί σε δημόσιο χώρο, κανείς δεν έχει καταλάβει την παρουσία του δίπλα της".

Λατρεύουν και οι δύο τα σπορ, κυρίως το σκί αλλά και το surf. Έτσι τόσο στην Αράχωβα, στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, όσο και στην παραλία της Λούτσας, κάνοντας windsurfing, οι δύο τους φαίνεται να απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους".

http://www.soknews.gr



Τα πιο σιχαμένα πράγματα που βάζουν οι εταιρίες στα φαγητά που τρώμε.



Τα πιο σιχαμένα πράγματα που βάζουν οι εταιρίες στα φαγητά που τρώμε, έχουν τις τελευταίες εβδομάδες σκιάξει το καταναλωτικό κοινό...Οι παρακάτω ειδήσεις θα το αποτελειώσουν.
Κυστείνη (L-Cysteine)
Αμινοξύ που φτιάχνεται από ανθρώπινες τρίχες ή φτερά πάπιας. Χρησιμοποιείται για την διατήρηση της ζύμης σε ορισμένα προϊόντα άρτου, καθώς επίσης για να βελτιώσει την υφή τους. Εξαιρετικά δημοφιλής γιατί και δεν κοστίζει τίποτα και πρόκειται για καθαρή πρωτεΐνη.

Πολτός από κορμός δέντρου (cellulose)
Μπαίνει σε φέτες κίτρινου τυριού, dressing σαλάτας και σοκολατούχο γάλα. Έχει την ιδιότητα να εμποδίζει τα φαγητά από το να απορροφήσουν υγρασία και να τα στερεοποιεί, στην θέση του λαδιού ή του αλευριού που κοστίζει παραπάνω.

Σκόνη από κόκαλα αγελάδας (bone char)
Χρησιμοποιείται όλο και λιγότερο την σύγχρονη μέρα. Ιστορικά αποτελούσε τον καλύτερο τρόπο να κάνεις τους κύβους ζάχαρης να φαίνονται πιο λευκοί.

Σέλακ (Shellac)
Eκκρίσεις ενός είδους σκαθαριού που βρίσκεται μόνο στην Ταϊλάνδη, το οποίο χρησιμοποιείται ως επικάλυψη σε όλα τα είδη γυαλιστερών γλυκών ή οτιδήποτε άλλο έχει επικάλυψη σοκολάτας.

Azodicarbonamide
Παράγωγο του πετρελαίου που χρησιμοποιείται σε πλαστικά, στρώματα για yoga, σόλες παπουτσιών και τα ψωμάκια των burgers στις αγαπημένες σου αλυσίδες.

Διοξείδιο του τιτανίου (Titanium Dioxide)
Ένα χημικό που προκύπτει από το τιτάνιο και το οποίο χρησιμοποιείται στα αντιηλιακά, καθώς επίσης και σε φαγητά όπως το γάλα με χαμηλά λιπαρά (σ.σ. το κάνει να φαίνεται λευκότερο). Επίσης μπορείς να το βρεις σε dressing σαλάτας και κρέμες για καφέ.

Διοξείδιο της σιλικόνης (Silicon Dioxide)
Συνήθως έχει την μορφή άμμου και θα το βρεις χωμένο σε διάφορα είδη fast food, όπως το τσίλι των Wendy's και το κρέας των Taco's Bell. Χρησιμοποιείται για να τα κάνει να μην σβολιάζουν.

Θειώδης αμμωνία (Αmmonium Sulfate)
Το βρίσκεις σε λιπάσματα και στα ψωμιά ορισμένων αλυσίδων fast food. Οι εταιρίες ισχυρίζονται ότι, στις ποσότητες που χρησιμοποιείται, είναι ασφαλές. Αλλά έτσι δεν έλεγαν και για τα τσιγάρα;

... και η φρίκη, συνεχίζεται...




















































tsekouratoi.gr
savrez.blogspot.gr

Σοκ:Νέα ασθένεια που σκοτώνει. "Είναι το νέο AIDS", λένε οι επιστήμονες!!!




Τρόμο προκαλεί μια νέα ασθένεια που εντόπισαν οι Αρχές και έχει τις ίδιες θανατηφόρες συνέπειες με το AIDS...


Πρόκειται για το Chagas ή αλλιώς την «νόσο των φτωχών», η οποία δυστυχώς «χτυπάει» ολοένα και περισσότερους κυρίως στις περιοχές της Λατινικής και Νότιας Αμερικής, καθώς μεταδίδεται από μολυσμένα έντομα, κυρίως κοριούς.


Η ασθένεια είναι «ύπουλη», καθώς δεν εκδηλώνεται με τα ίδια συμπτώματα σε όλους τους ανθρώπους, ενώ είναι και παρασιτική.

Ένα πρήξιμο στο μάτι, μια αδυναμία ή ένας πονοκέφαλος μπορεί να είναι σύμπτωμα. Συνήθως οι ασθενείς μετά τα πρώτα συμπτώματα νιώθουν υγιείς για κάποιους μήνες και στην συνέχεια «ξανακυλάνε» παρουσιάζοντας δυσκοιλιότητα, εμετούς, διόγκωση εντέρων ή καρδιάς.

Η ασθένεια «μαστίζει» το Μεξικό, τη Βολιβία, τη Κολομβία και το Εκουαδόρ, όπου παρουσιάζονται τα περισσότερα προβλήματα. Στις περιοχές αυτές ο αριθμός των ανθρώπων που νοσούν φτάνει τα 10.000.000!


Οι γιατροί είναι πλέον υποψιασμένοι και δίνουν σημασία ακόμα και στα πιο απλά συμπτώματα. Όπως τονίζουν μπορεί να θεραπευτεί μόνο εάν διαγνωστεί έγκαιρα, με εξαιρετικά βαριά φαρμακευτική αγωγή, η οποία έχει διάρκεια τρεις μήνες.

Το πρόβλημα είναι ότι τα φάρμακα αυτά κοστίζουν ακριβά με αποτέλεσμα να χάνουν καθημερινά την μάχη με τον θάνατο όλο και περισσότεροι.

to-mati.gr


Ακυβέρνητο Κρουαζιερόπλοιο, 4.229 Επιβάτες Χωρίς Τουαλέτα Και Φαγητό


Εφιαλτικές στιγμές για τους 4.229 επιβάτες και το πλήρωμα του κρουαζιερόπλοιουCarnival Triumph, όπου την Κυριακή ξέσπασε φωτιά στο μηχανοστάσιο και από τότε πλ
Ακυβέρνητο Κρουαζιερόπλοιο, 4.229 Επιβάτες Χωρίς Τουαλέτα Και Φαγητό

έει ακυβέρνητο.

Το κρουαζιερόπλοιο πραγματοποιούσε ταξίδι στην Καραϊβική. Οι χιλιάδες επιβάτες του δε μπορούσαν ποτέ να φανταστούν τον εφιάλτη που τους περίμενε σε αυτό το ταξίδι. Στο πλοίο επιβαίνουν 3.143 ταξιδιώτες και 1.086 μέλη πληρώματος, σύμφωνα με το Reuters.




Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί της περασμένης Κυριακής ξέσπασε φωτιά στο μηχανοστάσιο και η εφεδρική γεννήτρια τέθηκε εκτός λειτουργίας. Τραυματισμοί δεν υπήρχαν, αλλά η κατάσταση για όσους βρίσκονται στο πλοίο είναι –το λιγότερο- δύσκολη.

Οι τουαλέτες έχουν πλημμυρίσει, ο κλιματισμός δε λειτουργεί αφού το πλοίο δεν έχει ρεύμα και πολλοί αναγκάζονται να κοιμούνται στο κατάστρωμα εξαιτίας της αποπνικτικής ατμόσφαιρας, ενώ οι ταξιδιώτες πρέπει να περιμένουν στην ουρά και να δίνουν μάχη για λίγο φαγητό.


«Οι οσμές είναι τόσο άσχημες που τους προκαλούν εμετό. Σε όλο τον όροφο υπάρχουν περιττώματα» δήλωσε στο CNN ο Μπρεντ Νατ από το Τέξας, η γυναίκα του οποίου είναι μια από τους επιβάτες.


Τις δύσκολες συνθήκες παραδέχτηκε σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε και ο πρόεδρος της εταιρίας Carnival Cruise Lines, Τζέρι Κάχιλ. Όπως είπε, λειτουργούν οι περισσότερες από τις 23 κοινόχρηστες τουαλέτες και ορισμένες στις καμπίνες. Είπε επίσης ότι οι επιβάτες έχουν πρόσβαση σε νερό για να κάνουν μπάνιο. Και υποσχέθηκε πως θα πάρουν πίσω τα λεφτά που έδωσαν για την κρουαζιέρα, συν τα έξοδα μεταφοράς, ενώ θα τους δοθεί πίστωση για άλλη κρουαζιέρα, κόστους όσο πλήρωσαν για αυτό το ταξίδι.


Μια άλλη επιβάτης, η Αν Μπάρλοου είπε, επίσης στο CNN, ότι «είναι αηδιαστικά, το χειρότερο πράγμα στον κόσμο». Και πρόσθεσε ότι τα μελη του πληρώματος μοιράζουν δωρεάν μπύρες και κρασί. «Όλοι κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν», είπε.

Αρχικά, το Carnival Triumph επρόκειτο να ρυμουλκηθεί στο Μεξικό, αλλά τελικά θα οδηγηθεί στο λιμάνι της Αλαμπάμπα. Αναμένεται να φτάσει εκεί την Πέμπτη.

Η εταιρία έχει ήδη κλείσει 1500 δωμάτια σε ξενοδοχεία της Νέας Ορλεάνης για να μείνουν οι επιβάτες όταν το πλοίο πιάσει στεριά, ενώ έχουν ναυλωθεί τσάρτερ και λεωφορεία για να τους μεταφέρουν στους προορισμούς τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που πλοίο της συγκεκριμένης εταιρίας παθαίνει βλάβη και μένει ακυβέρνητο. Είχε συμβεί παρόμοιο περιστατικό τον Νοέμβριο του 2010 όταν το Carnival Splendor υπέστη βλάβη στο σύστημα προώθησης και είχε μείνει στον Ειρηνικό για τρεις μέρες.

newsit

Ανέκδοτο: Άδεια και δίπλωμα


Ο τύπος τρέχει με 200 στην Εθνική. Τον βλέπει ένας αστυνομικός, ανάβει σειρήνα και τον σταματάει...


- Άδεια και δίπλωμα, λέει.

- Δεν έχω, λέει ο οδηγός. 

- Τρέχατε κύριε! 

- Έχετε δίκιο, αλλά βιάζομαι να μη μυρίσει το πτώμα στο πορτ-μπαγκάζ. 

- Πώς...; Εσύ τον σκότωσες; 

- Ναι, με το 45άρι που έχω στο ντουλαπάκι. 

Το όργανο καλεί μέχρι και τον αρχηγό της αστυνομίας. Ψάχνουν για το όπλο, τίποτα. Ψάχνουν για το πτώμα, πουθενά. 

- Που είναι το όπλο και το πτώμα που μας είπε το όργανο; ρωτάει ο αρχηγός. 

- Ξέρω και εγώ; λέει ο οδηγός. Αυτός είναι τρελός! Μπορεί να σας πει ότι έτρεχα κιόλας.


Απίστευτο! Δείτε τι καθορίζει το μήκος του προσώπου στον άνθρωπο!


Μια νέα έρευνα για τον ψυχολογικό αντίκτυπο που έχουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου στους συνανθρώπους μας πραγματοποίησαν ερευνητές του Πανεπιστημίου St Andrews στη Σκοτία.

Όπως αναφέρουν, σε εποχές ηρεμίας και ειρήνης οι άνθρωποι τείνουν να ...επιλέγουν ηγέτες με συμμετρικά χαρακτηριστικά προσώπου. Σε συνθήκες κρίσης όμως, σε εποχές έκρυθμες ή σε καιρούς πολέμου οι άνθρωποι φαίνεται ότι επιλέγουν για ηγέτες άτομα με μακρόστενo πρόσωπο.

Οι ερευνητές έδειξαν σε ομάδες εθελοντών εικόνες ατόμων το πρόσωπο των οποίων είχε υποστεί επεξεργασία ώστε να μοιάζει πιο αρρενωπό ή πιο μακρόστενο. Τους ζήτησαν να τροποποιήσουν εκ νέου τα πρόσωπα αυτά και να δημιουργήσουν οι ίδιοι την εικόνα που θα ήθελαν να έχουν οι ηγέτες που θα επέλεγαν είτε σε συνθήκες ειρήνης είτε σε συνθήκες πολέμου.

Όταν έπρεπε να επιλέξουν ηγέτη σε συνθήκες ειρήνης οι εθελοντές «μάκρυναν» το πρόσωπο του άνδρα ηγέτη μόλις 6% ενώ στα γυναικεία πρόσωπα δεν έκαναν καμία μεταβολή. Για τον ηγέτη σε καιρό πολέμου το πρόσωπο του άνδρα «μάκρυνε» κατά 45.8% ενώ το πρόσωπο των γυναικών ηγετών κατά 34.9%.

Τα αποτελέσματα ήταν πιο ξεκάθαρα για τους άνδρες ηγέτες αφού στις γυναίκες η κόμμωση αλλοιώνει τα ανατομικά χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Για παράδειγμα, μια γυναίκα με μακρόστενο πρόσωπο μπορεί, λόγω της κόμμωσής της να φαίνεται ότι έχει πιο σφαιρικό πρόσωπο. Η έρευνα δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Evolutionary Psychology».

Οι ειδικοί θεωρούν πως η τάση αυτή προέρχεται από τα πανάρχαια χρόνια όταν η επιβίωση του ανθρώπου συνδεόταν άμεσα με την επιλογή του σωστού ηγέτη. Ορισμένοι πιστεύουν ότι ο σωστός ηγέτης σε συνθήκες κινδύνου θα έπρεπε να διαθέτει μακρόστενο πρόσωπο που για κάποιο λόγο θεωρείτο στο παρελθόν ως ένα «κυριαρχικό» μοντέλο προσώπου. Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία ο άνθρωπος εξελίχθηκε με τρόπο τέτοιο ώστε σε περιόδους κινδύνου να τείνει να επιλέγει για ηγέτες άτομα με μακρόστενο πρόσωπο.

Εικάζεται ότι το μακρόστενο πρόσωπο συνδέεται συνήθως και με ψηλό άτομο, χαρακτηριστικό που επίσης έχει διαφανεί ότι σχετίζεται με την ηγετική φυσιογνωμία και δημιουργεί αίσθημα εμπιστοσύνης στην ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τελευταία 100 χρόνια στις αμερικανικές εκλογικές αναμετρήσεις νικητής αναδεικνύεται συνήθως ο ψηλότερος εκ των δύο υποψηφίων. Υπάρχουν ωστόσο και οι εξαιρέσεις στον κανόνα. Για παράδειγμα, ο Νικολά Σαρκοζί, πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, έχει μακρόστενο πρόσωπο, αλλά είναι κοντός.



Read more: http://www.newsbomb.gr

Δείτε το μικρότερο φίδι στον κόσμο!!! Δεν φαντάζεστε τι μέγεθος έχει...




Μέχρι σήμερα το Leptotyphlops carlae είναι  το μικρότερο είδος φιδιού που έχει ανακαλύψει η επιστήμη.


Αυτό το τυφλό φίδι, που ζεί  μόνο στα νησιά των Barbadow έχει μέσο μήκος, μόλις, περίπου 10 cm!!






Δείτε: Τα χέρια μιλάνε για εμάς

Από τις γραμμές των χεριών μας περνάει ο χρόνος, η τύχη, οι ικανότητες, οι προτιμήσεις μας, οι σκέψεις, ακόμα και τα συναισθήματά μας..



Χέρια και χαρακτήρας.

Το σχήμα των χεριών μπορούμε να το παρατηρήσουμε πολύ εύκολα και να σκιαγραφήσουμε τον χαρακτήρα των κατόχων τους.
Ανάλογα με το σχήμα τους διακρίνονται σε χέρια:

Της γης: με χαρακτηριστικά τις στρογγυλές παλάμες, τα χοντρά δάχτυλα, το τραχύ δέρμα και την ελαφρώς κοκκινισμένη επιδερμίδα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι τακτικοί, αξιόπιστοι, πετυχημένοι στη δουλειά τους, διεκδικητικοί και με αναπτυγμένη αίσθηση της δικαιοσύνης. Γίνονται καλοί δικαστές και δικηγόροι.

Του αέρα: με χαρακτηριστικά τις ορθογώνιες παλάμες με μακριά, λεπτά δάχτυλα, που προεξέχουν οι αρθρώσεις, και συνήθως με ξερό δέρμα. Οι άνθρωποι με αυτά τα χέρια είναι ανεξάρτητοι, με πολλά ενδιαφέροντα, πολυπράγμονες, με πολλή μεταδοτικότητα και έτσι γίνονται πολύ καλοί δάσκαλοι.

Του νερού: έχουν οβάλ σχήμα με μακριά ευλύγιστα κωνικά δάχτυλα. Χέρια που μοιάζουν αιθέρια. Οι κάτοχοι τους είναι ευαίσθητοι, αλτρουιστές, εμπνευσμένοι, επικοινωνιακοί, καλοί στις τέχνες, στις πωλήσεις, στις δημόσιες σχέσεις και γίνονται καλοί διακοσμητές.

Της φωτιάς: χαρακτηρίζονται από στρογγυλές ή ορθογώνιες παλάμες, κοκκινωπό ή ροζ δέρμα και κοντά δάχτυλα. Τα δάχτυλα αυτά ανήκουν σε πλάσματα γεμάτα ενέργεια, που δουλεύουν καλά και υπό πίεση, ενθουσιώδεις, δεν τους αρέσει να τους κρίνουν και γίνονται καλοί μάνατζερ. Το απαλό άγγισμα, το χάδι της αγάπης, η επιδοκιμασία και η προσφορά περνούν από τα χέρια μας.

Οι γραμμές. Η γραμμή της ζωής μαρτυρά τη ζωτικότητα (και όχι τη διάρκεια της ζωής). Η γραμμή του μυαλού την πνευματική δυνατότητα. Η γραμμή της καρδιάς τη συναισθηματική φύση. Η γραμμή της μοίρας τις δυνατότητες καριέρας και την ικανότητα προσαρμογής.

Τα δάχτυλα μας ξέρουν Το δάχτυλο του χεριού που μας ξέρει καλύτερα είναι ο παράμεσος. ' Όπως ανακάλυψε ο Βρετανός ψυχολόγος καθηγητής Τζον Μάνιγκ, οι άνδρες που έχουν μεγαλύτερο παράμεσο (σε σχέση με τον δείκτη) είχαν καλύτερη αντίληψη του χώρου και γίνονται καλοί αθλητές ή μουσικοί, ενώ δείχνουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αντίστοιχα, οι γυναίκες με μεγαλύτερο παράμεσο είναι πιο δραστήριες και επιθετικές, αλλά λιγότερο γόνιμες.

Δεξί ή Αριστερό: Το 8 με 15% του ενήλικου πληθυσμού γράφει με το αριστερό. Πολλοί υποστηρίζουν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν μεγαλύτερο μέρος του εγκεφάλου τους. Είναι ηγετικοί και γρήγοροι στις αποφάσεις τους





Read more: http://www.newsbomb.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger