Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ζουγανέλης: Στη φυλακή πέρασα πάρα πολύ σκληρά

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013


«Στη φυλακή πέρασα πάρα πολύ σκληρά», εξομολογείται ο Γιάννης Ζουγανέλης και μιλά για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του.

Στην αποκαλυπτική του συνέντευξη, ο Γιάννης Ζουγανέλης αναφέρει: «υπέστην τρομερές ταλαιπωρίες στη φυλακή.... Τα 18 μου χρόνια τα έκλεισα κρατούμενος. Πέρασα πάρα πολύ σκληρά. Εγώ έχω πονέσει με τις φασιστικές λογικές. Όταν πας στη φυλακή, είσαι ενάμιση μήνα στην απομόνωση, μετά από ενάμιση μήνα πας να κάνεις μπάνιο και έρχεται ένας με ένα πουλί τέτοιο, όχι τέτοιο, ΤΕΤΟΙΟ και σε αγκαλιάζει…».


«Δεν υπήρχε τότε η φρασεολογία «είμαι στρέιτ» ή «δεν είμαι ομοφυλόφιλος». Του λέω «ξέρεις είμαι πολιτικός κρατούμενος, συγνώμη δεν μπορώ». Με πιάνει και μου λέει «δεν κατάλαβες καλά». Εκείνη τη στιγμή πέρασε ένας άλλος κρατούμενος από εκεί ο οποίος με έσωσε. Ήταν πιο μάγκας. Αυτός είχε κάνει φόνους, είχε σκοτώσει τη γυναίκα του, τον εραστή της, τον πατέρα της και τη μάνα της. Ζει ακόμα σήμερα, πρέπει να είναι πάνω από 80 ετών. Με αυτόν αργότερα στους προαυλισμούς πιανόμασταν χέρι – χέρι και του έλεγα «θα κάνουμε έρωτα κλπ» για να γλιτώσω από τον άλλον. Πέρασα τέτοιες βίαιες λογικές. Ο φασισμός έχει και αυτή την όψη», προσθέτει.


Ο ίδιος παραδέχεται πως ανήκει στην Αριστερά, αλλά όχι σε κάποιο κόμμα και επισημαίνει: «μπήκα στο Πολυτεχνείο ακριβώς το ’73, στο μεταίχμιο της Μεταπολίτευσης. Η ζωή μου καθορίστηκε από το Πολυτεχνείο γιατί ήμουν και από αυτούς που έπιασαν στα επεισόδια».

- See more at: http://www.paraskinia.com


Η τραγική ιστορία του πιο δημοφιλούς τραγουδιού των ημερών – Το Mamacita του 12χρονου που κάηκε ζωντανός… (Βίντεο)


Μια ιστορία γλυκόπικρη που αξίζει να γνωρίσουμε μιας και το συγκεκριμένο τραγούδι βρίσκεται αυτές τις μέρες συνέχεια στις τηλεοράσεις μας.
Το αυθεντικό τραγούδι με τίτλο Mamacita “Donde esta Santa Claus” (Μαμάκα, πού είναι ο Άγιος Βασίλης) κυκλοφόρησε το 1958 με τη φωνή του 12χρονου τότε Augi Rios (ενός μικρού Νεοϋορκέζου με Πορτορικανούς γονείς) και αποτέλεσε χριστουγεννιάτικο σουξέ της εποχής και σαράντα οκτώ χρόνια αργότερα, το ίδιο τραγούδι επανήλθε στο youtube, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες προβολές.
Ήταν ο τρόπος που ένας τραγικός πατέρας, θέλησε να συστήσει στον διαδικτυακό κόσμο, το μικρό γιό του, καθώς λίγους μήνες αργότερα, το παιδί κάηκε ζωντανό, όταν το αυτοκίνητό τους πήρε φωτιά, μετά από τρακάρισμα.


«Σας ευχαριστώ που απολαύσατε αυτό το βίντεο, με τον μικρό μου, που εξακολουθεί να με γεμίζει περηφάνια, ακόμα και μετά το θάνατό του. Σας ευχαριστώ που κάνατε το μικρό μου Χριστουγεννιάτικο θαύμα, μέρος της ζωής σας. Ο Θεός να σας έχει καλά», είναι τα λόγια του πατέρα που συνοδεύουν το βίντεο.


http://alert2day.blogspot.gr/


Νέα αναβολή του φόρου για τις διαφημίσεις (Είμαι πολύ συγκινημένος)



Η επιβολή του ειδικού φόρου 20% στις τηλεοπτικές διαφημίσεις μετατίθεται από την 1η Ιανουαρίου του 2014 στην 1η Ιανουαρίου του 2015. Είναι η πέμπτη αναβολή του ειδικού φόρου για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις από το πρώτο Μνημόνιο, και μπορώ να προβλέψω –όπως είχα κάνει και πέρσι- πως τον Δεκέμβριο του 2014 θα μετατεθεί για έκτη φορά.

Η κυβέρνηση κάνει λόγο για «κίνδυνο για τη βιωσιμότητα των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών».

Κι εμάς τι μας νοιάζει για τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ; Ελεύθερη αγορά δεν έχουμε; Όποιος δεν αντέχει, να κλείνει.

Γιατί αυτό ισχύει για την κάθε ιδιωτική επιχείρηση αλλά όχι για το Mega και το Star;

Γιατί αυτό ισχύει για την κάθε ιδιωτική επιχείρηση και όχι για τις τράπεζες;

Γιατί το Mega πήρε δάνειο 98 εκατομμύρια ευρώ;

Γιατί να πληρώνουμε Πρετεντέρη;

Γιατί κύριε;

Είναι ψέμα πως η κυβέρνηση δεν κάνει παροχές και πως έχουν κοπεί τα δώρα.

Υπάρχουν δώρα και παροχές. Αρκεί να είσαι καναλάρχης. Δηλαδή, Μπόμπολας.

Τον περασμένο Οκτώβριο –ενώ τα ιδιωτικά κανάλια έπαιζαν εντελώς τυχαία το σίριαλ της Χρυσής Αυγής-, η κυβέρνηση χάρισε στους καναλάρχες τις άδειες ψηφιακής μετάδοσης, αν και τα κανάλια λειτουργούσαν παράνομα επί 23 χρόνια.

Το δώρο των αδειών ψηφιακής μετάδοσης από την κυβέρνηση στους καναλάρχες έγινε με άρθρο στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας.

Η πέμπτη αναβολή της επιβολής του ειδικού φόρου 20% για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις έγινε με τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο «Ενιαίος Φόρος Ακινήτων και άλλες διατάξεις» από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και τον υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Σταμάτη.

Να την θυμηθείτε αυτή την νέα αναβολή του φόρου για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις την επόμενη φορά που θα δείτε την Όλγα Τρέμη, τον Γιάννη Πρετεντέρη, τον Παύλο Τσίμα και τον ποιητή διευθυντή του δελτίου ειδήσεων του Mega να είναι πολύ συγκινημένοι με κάποιο κοριτσάκι ή κάποιο αγοράκι που πέθανε επειδή προσπαθούσε να ζεσταθεί με το μαγκάλι.

(Κατά τ’ άλλα, δείτε τι έγραφα στις 10 Ιανουαρίου του 2013, δηλαδή πριν έναν χρόνο, για το ίδιο θέμα. Σας παρακαλώ, διαβάστε: «Σαν να μην πέρασε μια μέρα».)

http://pitsirikos.net/


Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια


Σμάρω Σωτηράκη


Από 15/12 έως 21/12 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη




ΚΡΙΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων θα σας βάλει στη διαδικασία να επικοινωνήσετε με περισσότερους ανθρώπους, να μπείτε σε καινούργιες γνωριμίες, να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε. Ο Άρης από τον Ζυγό θα εντείνει την ανταγωνιστική σας τάση, πυροδοτώντας τον Ουρανό, ιδιαίτερα στους γεννημένους τον Μάρτη γι αυτό να προσέχετε.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, το περιβάλλον που σχετίζεται με την καριέρα σας, όλο και κάτι θετικό θα γίνεται που θα σας βγάζει από τα αδιέξοδα. Παράλληλα, το τρίγωνο του Δία και του Κρόνου δείχνει ότι αν επιμένετε και δεν τα παρατάτε στις δυσκολίες, θα έρθει και η επιτυχία. Επίσης, οι συγκεκριμένες αστρολογικές συγκυρίες είναι θετικές για να υπογράψετε οικονομικούς διακανονισμούς και να ρυθμίσετε τα χρέη σας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προγραμματίσω ένα ταξίδι. Αν μάλιστα μπορώ να το συνδυάσω και με δουλειές ακόμη καλύτερα..





ΤΑΥΡΟΣ




ΕΡΩΤΑΣ: Ο Κρόνος που περιοδεύει στο έβδομο ηλιακό σας σπίτι, των σχέσεών σας, απαιτεί να δείτε με σοβαρό μάτι τις σχέσεις σας, πράγμα που δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο για εσάς που –από τη φύση σας- είστε αρκετά προσγειωμένοι. Το τρίγωνό του με τον Δία είναι μία πολύ βοηθητική όψη, ιδιαίτερα αν θέλετε να συνδυάσετε γιορτές με πρόταση ή αν είστε ήδη σε μία μακρόχρονη σχέση και θέλετε να αναλάβετε περαιτέρω ευθύνες για τη δημιουργία οικογένειας.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον άξονα των οικονομικών σας χρήζει της προσοχής σας γιατί δεν αποκλείεται να πάθετε μια κρίση σπατάλης και να ξοδέψετε περισσότερα απ' όσα αντέχουν οι τσέπες σας. Από την άλλη, ο Άρης που βρίσκεται στο Ζυγό, δείχνει ότι η καθημερινότητά σας θα είναι γεμάτη από υποχρεώσεις, αγγαρείες και δουλειές που θα σας πιέζουν ψυχολογικά.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Να προσέχω την υγεία μου, να τρέφομαι πιο υγιεινά και να γυμνάζομαι γιατί τώρα θα έχω την τάση να χάνω ενέργεια και να είμαι ευάλωτος/η σε αδιαθεσίες και ψυχοσωματικά.





ΔΙΔΥΜΟΙ


ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον ζωδιακό σας άξονα την Τρίτη, θα σας βάλει σε μία διάθεση πιο ερωτική και ίσως πιο εορταστική αλλά με την τάση να αντιμετωπίζετε με περίσσια εγωισμού τις καταστάσεις. Ο αντίκτυπος που θα έχετε από το ταίρι σας πιθανώς να μην είναι ο αναμενόμενος. Συστήνω να μπαίνετε στη θέση του άλλου και να μην ζητάτε περισσότερα απ' όσα είστε διατεθειμένοι να δώσετε.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Δίας που βρίσκεται στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, το οποίο σχετίζεται με τα οικονομικά σας, σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στον τομέα της καθημερινής σας εργασίας. Αν είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε σκληρά και να παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας, θα μπορέσετε να δρομολογήσετε τις υποθέσεις σας, να διεκπεραιώσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και να κερδίσετε τα χρήματα που σας αναλογούν.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Άρη στο πέμπτο ηλιακό μου σπίτι θα είναι πιο εύκολο όχι μόνο να φλερτάρω αλλά και να προωθήσω τις δημιουργικές μου ιδέες.







ΚΑΡΚΙΝΟΣ


ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Δία στο ζώδιό σας υπάρχουν αρκετές ελπίδες, ιδιαίτερα για όσους έχετε γεννηθεί προς το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σας – αρχές του τρίτου. Εσάς σας σιγοντάρει και ο Κρόνος από το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, ιδιαίτερα αν έχετε τη διάθεση να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή. Οι γεννημένοι τον Ιούνιο, με τον Άρη στον Ζυγό, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα με το ταίρι σας, ιδιαίτερα αν βρίσκεστε σε μία σχέση γάμου ή συγκατοίκησης.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων θα στρέψει την προσοχή σας σε θέματα καθημερινής εργασίας. Ωστόσο, δεν φθάνει μόνο να δουλεύετε με καθαρό μυαλό. Πρέπει να προφυλάσσετε τους εαυτούς σας από το παρασκήνιο και γενικότερα από όσους δρουν στο «σκοτάδι» γιατί θα έχετε την τάση να τους έλκετε. Δεν αποκλείονται τα προβλήματα με την οικογένεια ή οι βλάβες στο σπίτι, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας περιορίσω την παρόρμησή μου και ας παίρνω πιο συνετές αποφάσεις. Είναι πιθανό να κάνω λάθη λόγω της βιασύνης μου.





ΛΕΩΝ




ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος του άξονα Τοξότη – Διδύμων που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, ενεργοποιεί τον τομέα των ερώτων σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις, ρομάντζα και καλή διάθεση. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Άρης και ο Ουρανός «βλέπουν» με θετικό τρόπο το ζώδιό σας και δεν αποκλείουν ούτε τα κεραυνοβολήματα ούτε τις αναταραχές των λιμναζόντων υδάτων. Μόνο σας μέλημα πρέπει να είναι ο Κρόνος που απαιτεί να είστε δίκαιοι, υπομονετικοί, σοβαροί και να μην κάνετε ποτέ αυτά που δεν θα θέλατε να σας κάνουν.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Φαίνεται ότι θα είστε αναγκασμένοι να αναλάβετε αρκετές ευθύνες. Ωστόσο, ακόμη κι όταν θα έχετε χρόνο, θα είστε αεικίνητοι. Τώρα θα υπάρξει πιο πρόσφορο έδαφος για να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας και δεν αποκλείεται να βρείτε τις διεξόδους σας σε ένα πολύ σημαντικό project. Να θυμάστε ότι οι κόποι αυτής της περιόδου μπορεί να αποδώσουν αργότερα αλλά αξίζει να προσπαθήσετε.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Άρη στο τρίτο ηλιακό μου σπίτι, ένα ταξίδι θα με βοηθούσε πολύ να γεμίσω τις μπαταρίες μου, ιδιαίτερα αν καταφέρω να το συνδυάσω με δουλειά.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ




ΕΡΩΤΑΣ: Φαίνεται ότι τα μυαλά σας δεν θα είναι και τόσο συγκεντρωμένα στους έρωτες. Αντίθετα, θα έχετε την τάση να παραμένετε συγκρατημένοι εκτός αν είστε γεννημένοι στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας και δέχεστε τις επιδράσεις του Ποσειδώνα. Εσείς δεν αποκλείεται να ταξιδέψετε στον έβδομο ουρανό αλλά θα πρέπει να έχετε ένα αλεξίπτωτο γιατί μπορεί να αυταπατάστε.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται την Τρίτη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που σχετίζεται με θέματα καριέρας και οικογένειας. Οι συγκεκριμένοι τομείς θα αποσπάσουν το μέγιστο της προσοχής σας καθώς τώρα θα είστε υποχρεωμένοι να αναλάβετε πολλές ευθύνες. Επίσης, δεν αποκλείεται να επικεντρωθείτε στο πώς θα δημιουργήσετε γιορτινή ατμόσφαιρα και να κουραστείτε για να υπηρετήσετε τους αγαπημένους σας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσπαθήσω να περιορίσω τα έξοδά μου γιατί, με τον Άρη στον Ζυγό, δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα και πρέπει να με βρουν προετοιμασμένο/η για να μην με βγάλουν εντελώς εκτός προϋπολογισμού.




ΖΥΓΟΣ




ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, «βλέπει» πολύ θετικά το ζώδιό σας. Φαίνεται ότι τώρα θα φλερτάρετε με περισσότερη χάρη και άνεση, θα έχετε την τάση να γνωρίζετε καινούργιες παρέες, θα αυξήσετε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Ωστόσο, με τον Άρη στο ζώδιό σας, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές και οι απαιτήσεις που θα προβάλετε, θα μπορούσαν να βλάψουν τις σχέσεις σας, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι τον Σεπτέμβριο.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Φαίνεται ότι είτε θα έχετε πολλή δουλειά που θα συνοδεύεται από ένταση, παράπονα και πίεση είτε θα έχετε απλώς ένταση, παράπονα, πίεση. Προσπαθήστε να δείτε λίγο πιο αντικειμενικά τις καταστάσεις που σας αφορούν γιατί χάνετε πολλή ενέργεια και δεν είστε σε θέση να διαχειρίζεστε τις συναισθηματικές σας διακυμάνσεις, αυξάνοντας τους κινδύνους μοιραίων λαθών.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας υιοθετήσω ένα πρόγραμμα άθλησης και ας προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου γιατί είναι επιρρεπής στα ψυχοσωματικά και στις εμπύρετες αδιαθεσίες.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ




ΕΡΩΤΑΣ: Αυτή την περίοδο όλα είναι πιθανά! Ο Κρόνος σας επιτάσσει να είστε σοβαροί, να αναλάβετε την ευθύνη των επιλογών σας και σας προτρέπει είτε να κάνετε το επόμενο βήμα είτε –αν η σχέση σας δεν σας προάγει- να χωρίσετε. Ο Δίας σας αλεγράρει και σας εξωθεί στο να φλερτάρετε ή να διασκεδάζετε. Ο Ποσειδώνας καλεί εσάς που γεννηθήκατε στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας να μπείτε σε ένα ρομαντικό παραμύθι ενώ ο Άρης που βρίσκεται στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, αποκαλύπτει μυστικά και συγκαλύπτει τις κρυφές σχέσεις σας.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τρίτη στον άξονα των οικονομικών σας, θα σας βάλει στην πρίζα να τακτοποιήσετε υποθέσεις με ασφαλιστικούς οργανισμούς, τράπεζες, δημόσιο. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες σημαντικές συζητήσεις για συνεργασίες ή να καλλιεργήσετε τις δημόσιες σχέσεις σας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλό θα ήταν να προσέχω περισσότερο την υγεία μου. Είμαι ευάλωτος/η στις εμπύρετες αδιαθεσίες.







ΤΟΞΟΤΗΣ




ΕΡΩΤΑΣ: Αυτή την εβδομάδα οι προβολείς πέφτουν επάνω σας καθώς θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον ζωδιακό σας άξονα. Τώρα θα κάνετε έναν «διάλογο» αρχικά με τον εαυτό σας και στη συνέχεια με το ταίρι σας, ο οποίος θα αφορά στο πώς αντιμετωπίζετε την κατάσταση. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πιο πρόσφορο έδαφος για να φλερτάρετε. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Άρης από τον Ζυγό και ο Ουρανός από τον Κριό ευνοούν τους κεραυνοβόλους έρωτες.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η αλήθεια είναι ότι αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να υπερβείτε κατά πολύ τις δυνάμεις σας προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας. Ωστόσο, το θετικό είναι ότι θα υπάρξει γόνιμο έδαφος που θα σας επιτρέψει να προωθήσετε νέα, δημιουργικά σχέδια ενώ θα είναι σχετικά εύκολο να βρείτε συμμάχους που θα θέλουν και θα μπορούν να σας στηρίξουν.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να αυξηθούν λίγο τα έσοδά μου αλλά καλά θα κάνω να μην αρχίσω τις σπατάλες γιατί έρχονται δύσκολες όψεις που θα επηρεάσουν τα οικονομικά μου.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ




ΕΡΩΤΑΣ: Ο Δίας βρίσκεται στο περιβάλλον των σχέσεών σας και σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Κρόνο. Από την άλλη, ο Πλούτωνας περιοδεύει στο ζώδιό σας και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό. Όλα αυτά μαζί δείχνουν ότι πρέπει να είστε έτοιμοι για αλλαγές. Αν η σχέση σας είναι σημαντική, τότε μη διστάσετε να κάνετε το επόμενο βήμα και να αναλάβετε ευθύνες. Αν δεν σας προάγει, τότε πρέπει να χωρίσετε για να κάνετε χώρο για τα επόμενα και καλύτερα που θα έρθουν, μιας και ο Πλούτωνας είναι το τέλος και η αναγέννηση.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τρίτη στον άξονα δωδεκάτου – έκτου της ηλιακής σας οικοθεσίας, θα στρέψει το ενδιαφέρον των ημερών στον τομέα της καθημερινής εργασίας και υπηρεσίας σας. Φαίνεται ότι δεν θα αποφύγετε τις αγχωτικές καταστάσεις λόγω ανάληψης πολλών ευθυνών γι αυτό θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Άρη στον Ζυγό, πιθανώς να υπάρξει ένα κλίμα έντασης είτε στη δουλειά είτε στην οικογενειακή εστία. Ας προσέχω τις κινήσεις και τα λόγια μου.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ


ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, ενεργοποιεί δυναμικά τον τομέα των ερώτων σας. Αν μη τι άλλο, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα, να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, να βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους, να μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Δίας που βρίσκεται στο έκτο ηλιακό σας σπίτι, της καθημερινής σας εργασίας, σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στο δέκατο ηλιακό σας σπίτι και σας ταλανίζει αρκετά. Φαίνεται ότι τώρα το Σύμπαν σας ζητάει να δουλέψετε σκληρά, να αποδείξετε την αξία σας και να μην βιάζεστε για την αμοιβή σας. Αυτή θα έρθει μόνο αν είστε εστιασμένοι στο σκοπό σας. Πιθανώς, αργότερα να συνειδητοποιήσετε ότι τα θεμέλια που θα υπάρχουν για να στηρίξετε τη ζωή σας, θα είναι πολύ γερά.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Άρη στον Ζυγό, ένα ταξιδάκι θα με ανανέωνε, ιδιαίτερα αν καταφέρω να το συνδυάσω με δουλειές.





ΙΧΘΥΕΣ


ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στο ζώδιό σας και επηρεάζει τους γεννημένους στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, σας βάζει στη διαδικασία να βιώσετε ένα ρομαντικό ρομάντζο με όλους τους κινδύνους που ενέχει κάτι τέτοιο. Από την άλλη ο Δίας από τον Καρκίνο πριμοδοτεί τους έρωτές σας, τα φλερτ, την καλοπέραση, τη διασκέδαση ή το να κάνετε ένα παιδάκι. Το τρίγωνό του με τον Κρόνο σας προτείνει να μη φοβάστε τις επισημότητες και τις ευθύνες που συνεπάγονται.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μεγάλη προσοχή στον οικονομικό τομέα. Αν έχετε να διεκπεραιώσετε υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, εφορίες, σπεύστε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σας αυτή την εβδομάδα γιατί, από την επόμενη, αναμένονται αλλεπάλληλες δυσκολίες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον άξονα καριέρας – οικογένειας, «μιλάει» για ευθύνες και πιθανές εντάσεις.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αυτές τις μέρες υπάρχει πρόσφορο έδαφος να προωθήσω τις δημιουργικές μου ιδέες ή να αναδείξω τα καλλιτεχνικά μου ταλέντα.



Πηγή: http://www.astrology.gr



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger