Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«Έκανα ηρωίνη, ήμουν σε συμμορία και έκλεβα αυτοκίνητα», αποκαλύπτει ο διάσημος ηθοποιός

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013



Λίγες μέρες μετά την συλληψή του λόγω μέθης, ο υποψήφιος για Όσκαρ Τζος Μπρολίν έρχεται να αποκαλύψει όλο το εγκληματικό του παρελθόν σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Men's Journal.
«Ήμουν ο τελευταίος από την παρέα μου που έκανε ηρωίνη και ο πρώτος που σταμάτησα. Ήμουν γύρω στα 17, οπότε αυτό συνέβη την εποχή που γύριζα το Γκούνις». Αυτό δήλωσε ο 44χρονος Τζος Μπρόλιν (πρώην σύζυγος της Ντάιαν Λέιν και γαμπρός της Μπάρμπαρα Στρέιζαντ) στο Men's Journal.
Προσθέτοντας πως «Γενικά έκανα τα πράγματα πολύ νωρίς. Έχασα την παρθενιά μου από ένα κορίτσι που το έλεγαν Γκρέτελ όταν ήμουν 11 χρονών. Ενώ λίγο μετά μπήκα στην συμμορία σέρφερ ονόματι Cito Rats με έδρα την πόλη Montecito που μεγάλωσα. Χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες, ας πούμε πως έκλεψα πολλά ραδιόφωνα από αυτοκίνητα μεγαλώνοντας. Ήμουν πολύ καλός στο να τα ανοίγω χρησιμοποιώντας μια κρεμάστρα. Σε τι ξόδευα τα λεφτά; Ντραμς και ναρκωτικά, τι αλλο;».

Τέλος ο πρωταγωνιστής του No Country for Old Men μίλησε και για την νύχτα που θα μπορούσε να του στοιχίσει πολλά χρόνια στην φυλακή «Ήμουν 19 χρονών όταν ξέσπασε ένας καβγάς. Όταν ήρθε η αστυνομία για να μας σταματήσει, άρχισα να πλακώνω και αυτούς στο ξύλο. Ήμουν πολύ μεθυσμένος. Και εκείνοι πολύ θυμωμένοι μαζί μου. Με έσπασαν για τα καλά στο ξύλο. Θα με είχαν βάλει μέσα για τα καλά αν δεν έδινα όλα τα λεφτά που είχα βγάλει από μια τηλεοπτική σειρά που είχα γυρίσει στο να προσλάβω καλούς δικηγόρους. Αν και έκανα φυλακή. Απλά όχι για πολύ καιρό».


http://www.iefimerida.gr


Θα πάμε και φέτος Eurovision - Τη συμμετοχή στο διαγωνισμό αποφάσισε η ΕΡΤ



Τη συμμετοχή της ΕΡΤ στον φετινό Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, αποφάσισε το ΔΣ της ΕΡΤ την Παρασκευή.
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της εταιρείας η συμμετοχή στη Eurovision αποφασίσθηκε κατ΄αρχήν, δεδομένης της υψηλής τηλεθέασης της διοργάνωσης και με την προϋπόθεση ότι η εταιρεία δεν θα έχει οικονομική επιβάρυνση – αντιθέτως, θα επιδιωχθεί να υπάρξει κέρδος.
Ο τρόπος συμμετοχής θα αποφασιστεί, αφού διερευνηθούν όλες οι δυνατότητες και προτάσεις και κατατεθεί σχετική εισήγηση στο ΔΣ.


http://www.iefimerida.gr

Τι δεν αρέσει στους άνδρες να βλέπουν σε μια γυναίκα;


Πολλές φορές έχετε αντιληφθεί από τις εκφράσεις, ενός άντρα, τι είναι αυτό ακριβώς, που τον κάνει να δυσανασχετεί στην εμφάνιση μιας γυναίκας.


Εμείς συλλέξαμε όλα αυτά τα στοιχεία από τις γνώμες των αντρών... και σας παρουσιάζουμε τα χαρακτηριστικά στην εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας, που κάνουν έναν άντρα, να μην την πλησιάζει.

Πρώτα από όλα είναι το ντύσιμο, που δεν ταιριάζει με το σωματότυπο της. Έχετε δει δυσανάλογα κορμιά με ρούχα, που χρειάζονται τέλειες αναλογίες. Επίσης χρωματισμοί, που αναδεικνύουν επίμαχα σημεία και δεν κρύβουν τις ατέλειες.

Όταν είναι να βάλει το άρωμα της, απλά να το κάνει με μέτρο και όχι με το μπουκάλι, γιατί αλλιώς δεν θα πλησιάζει αρσενική μύγα.

Ποτέ βιαστικό μακιγιάζ. Να κάνε ότι πρέπει για να απλώσουν όλα τα υλικά στο πρόσωπο σου και ιδίως η βάση. Αν δεν γίνει το σωστό βήμα, τότε το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά άσχημο.

Όχι λεία πόδια και χωρίς αποτρίχωση. Τι να πούμε για αυτό δηλαδή; Εδώ αν υπήρχε αστυνομία-εμφάνισης, τότε αυτή τη γυναίκα θα έπρεπε να την κλείσει ισόβια. Τελείως αντιαισθητική εμφάνιση.

Επίσης, η κακή οσμή από τις μασχάλες. Καλά ρε κορίτσι μου δεν σου έχει πει κάποιος, ότι πλέον υπάρχουν προϊόντα τα οποία είναι ένα και ένα για αυτή τη δουλειά. Φρόντισε τουλάχιστον να κάνεις καλή αποτρίχωση.

Μακιγιάζ χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένο look. Εκείνη η γυναίκα, που αρχίζει και βάφετε χωρίς, συγκεκριμένο σκοπό και στόχο θα νιώσει άβολα μόλις βγει από το σπίτι της. Όλα τα μάτια, θα είναι γυρισμένα πάνω της και δεν θα καταλαβαίνει το λόγο.

Τελευταίο θα πούμε το έντονο μακιγιάζ στα μάτια, το οποίο αν δεν πάρετε τις συμβουλές των ειδικών τότε δεν θα έχει το ιδανικό αποτέλεσμα και μπορεί να φαίνεστε και σαν κλόουν.

Έντονα χρωματιστά ρούχα και εκτός μόδας, αγορασμένα δήθεν από προσφορές. Εκεί πλέον είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν έχει ιδέα για το τι σημαίνει μόδα και δεν ξέρει να φροντίζει τον ίδιο της τον εαυτό.

Το συμπέρασμα μας ύστερα από αυτά τα σημεία, είναι ότι ένα άντρας βλέπει στη γυναικεία εμφάνιση όλα εκείνα τα στοιχεία, τα οποία δείχνουν αν σέβεται και φροντίζει τον εαυτό της. Αν ακολουθεί τα παραπάνω τότε δεν θα πλησιάσει αυτός ό άντρας. Φροντίστε τον εαυτό σας και παραμένετε μοναδικές.


KANTE TO ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ !!!


Το παρακάτω τεστ σε βοηθά να κάνεις ψυχανάλυση στον εαυτό σου και να διαπιστώσεις κάποια πράγματα για τη σχέση σου....
Μην κλέψεις ομως!! Κάνε ένα-ένα τα βήματα ...


Βήμα 1ο: Πάρε χαρτί και μολύβι.

Βήμα 2ο: Πριν προχωρήσεις στα αποτελέσματα, σιγουρέψου ότι απάντησες και στις 10 ακόλουθες ερωτήσεις.
Βήμα 3ο:Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη, πλάσε το σκηνικό στο μυαλό σου και γράψε το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό...
Είσαι έτοιμος/η ??? 

Ξεκινάμε....

1. Δεν είσαι μόνος/η. Περπατάς εις το δάσος. Με ποιόν/ά περπατάς μαζί;

2. Περπατάς εις το δάσος. Βλέπεις ένα ζώο. Τι ζώο είναι αυτό;

3. Ποια αλληλεπίδραση πραγματοποιείται μεταξύ εσού και του ζώου;

4. Περπατάς βαθύτερα στο δάσος. Μπαίνεις σε μια ανοιχτοσιά και μπροστά σου είναι το σπίτι των ονείρων σου. Περιέγραψε το μέγεθος του.

5. Το σπίτι των ονείρων σου περιβάλλεται από έναν φράκτη;

6. Μπαίνεις μέσα στο σπίτι. Προχωράς στην τραπεζαρία και βλέπεις το τραπέζι. Περιέγραψε τι βλέπετε επάνω ΚΑΙ γύρω από το τραπέζι.

7. Βγαίνεις απ' το σπίτι μέσω της πίσω πόρτας. Κάτω στο γρασίδι είναι ένα φλυτζάνι. Από τί υλικά αποτελείται το φλυτζάνι;

8. Τι κάνεις με το φλυτζάνι;

9. Περπατάς μέχρι τα όρια της ιδιοκτησίας σας, εκεί συναντάς σώμα νερού. Ποιός τύπος υδάτινου σώματος είναι; (Ρυάκι, ποτάμι, θάλλασα; ωκεανός;)

10. Πως θα διασχίσεις το νερό;













ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

1. Το πρόσωπο που περπατάς μαζί είναι το σημαντικότερο πρόσωπο στη ζωή σου.

2. Το μέγεθος του ζώου είναι αντιπροσωπευτικό της αντίληψής σου για το μέγεθος των προβλημάτων σου.

3. Η δριμύτητα της αλληλεπίδρασης που έχεις με το ζώο είναι αντιπροσωπευτική για το πώς εξετάζεις τα προβλήματά σου (παθητικά/επιθετικά).

4. Το μέγεθος του σπιτιού των ονείρων σου είναι αντιπροσωπευτικό του μεγέθους της φιλοδοξίας σου να επιλύσεις τα προβλήματα σου.
.
5. Χωρίς φράκτη είναι ένδειξη μιας ανοικτής προσωπικότητας.Οι άνθρωποι είναι ευπρόσδεκτοι πάντα.
Η παρουσία φράκτη δείχνει μια κλειστή προσωπικότητα.

6. Εάν η απάντησή σου δεν περιελάμβανε τρόφιμα, ανθρώπους, ή λουλούδια, τότε είστε γενικά δυστυχισμένοι.

7. Η αντοχή του υλικού με το οποίο το φλυτζάνι είναι φτιαγμένο είναι αντιπροσωπευτική της διάρκειας της σχέσης σου με το πρόσωπο που ονόμασες στην ερώτηση 1.Παραδείγματος χάριν, το πλαστικό μίας χρήσης και το γυαλί δεν είναι ανθεκτικά, ενω το μέταλλο και το πλαστικό είναι ανθεκτικά.

8. Η χρήση του φλυτζανιού είναι αντιπροσωπευτική της στάσης σου απέναντι στο πρόσωπο που ονομάσατε στην ερώτηση 1.

9. Το μέγεθος του σώματος του ύδατος είναι αντιπροσωπευτικό του μεγέθους της σεξουαλικής επιθυμίας σου
.
10. Το πόσο βρεγμένος/η περνάς από το υδατινο σώμα είναι αναλογικά ενδεικτικό της σπουδαιότητας της σεξουαλικής σου ζωής.


Τα συμπεράσματα δικά σας !!

Γιατί η αστυνομία επανεξετάζει 800 περιπτώσεις βιασμού!



Η NYPD δήλωσε την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013 ότι θα επανεξετάσει περίπου 800 περιπτώσεις βιασμού, μετά από τους ισχυρισμούς ότι τα στοιχεία που σχετίζονται με τα DNA είναι εσφαλμένα ή έχουν παραβλεφθεί από τα εργαστήρια.
Σύμφωνα με το γραφείο του ιατρικού εξεταστή, οι εποπτικές αρχές έχουν ανακαλύψει 26 περιπτώσεις όπου ο υπεύθυνος δεν ανίχνευσε σωστά βιολογικά στοιχεία. O τεχνικός αποτελεί από πέρσι παρελθόν από το γραφείο. Ο διευθυντής του εγκληματολογικού εργαστηρίου επέμεινε ότι αυτά τα σφάλματα συνδέονται με ψευδώς αρνητικά δείγματα, όχι ψευδώς θετικά και δήλωσε ότι «κανείς δεν είχε καταδικαστεί άδικα».
Το γραφείο δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει την εξέταση σε 412 από 843 περιπτώσεις που σκοπεύει να εξετάσει. Οι περιπτώσεις αναφέρονται στην περίοδο 2001 – 2011.

http://www.koolnews.gr

Κούκλα και αμακιγιάριστη η Έλενα Παπαβασιλείου!!! Δείτε την νέα φωτογραφία της στο twitter!

Η σ$ξι Έλενα Παπαβασιλείου που θεωρείται πλέον ένα από τα φαβορί του Dancing with the stars, απολαμβάνει τις πρόβες της και δεν χάνει ευκαιρία να ενημερώνει τους διαδικτυακούς φίλους και θαυμαστές της μέσω του twitter της.

Αυτή την Κυριακή θα εμφανιστεί στο show η Κατερίνα Στανίση και όπως είναι λογικό κάνει πρόβες! 

Εννοείται πως η Έλενα Παπαβασιλείου που δηλώνει fan της άρπαξε την ευκαιρία και έβγαλε μια φωτογραφία μαζί της, την οποία και ανέβασε κατευθείαν στην προσωπική της σελίδα στο διαδίκτυο.

Ως σχόλιο έγραψε: “Σ’ έχω κάνει Θεό! all time classic… Κυρία Στανίση πόσο γλυκός κ ευγενικός άνθρωπος από κοντά”

Δείτε τη φωτογραφία και το σχόλιο:



Μηνύουν πατέρα γιατί αφήνει τα παιδιά του να κάνουν πάρτι με ναρκωτικά και πόρνες



Εξοργισμένοι γείτονες άσκησαν μήνυση σε έναν κάτοικο διαμερίσματος, με την κατηγορία πωςαφήνει τα παιδιά του να καπνίζουν μαριχουάνα και να κάνουν τρίο στην οροφή της πολυκατοικίας, όταν αυτός απουσιάζει.
Ο κατηγορούμενος είναι ο Ρίτσαρντ Κέμπτερ, κάτοικος ενός υπερπολυτελούς διαμερίσματος στην ανατολική πλευρά του Σέντραλ Παρκ, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Ο κ. Κέμπτερ, ωστόσο,βγήκε στην αντεπίθεση, δηλώνοντας πως η μήνυση είναι προϊόν ρατσιστικής επίθεσης κατά των προσωπικών του καλεσμένων, οι οποίοι είναι όλοι αφροαμερικανοί.
«Πιστεύω πως η μήνυση αποτελεί περισσότερο μια ρατσιστική επίθεση κατά των καλεσμένων μου. Όλα τα ονόματα που αναφέρονται στην μήνυση είναι αφροαμερικανών φίλων μου», δηλώνει ο εξοργισμένος Κέμπτερ στην ιστοσελίδα NY Daily News. Παρόλο που η μήνυση κατατέθηκε πρόσφατα, ο διαπληκτισμός μεταξύ του 73χρονου καθηγητή ψυχολογίας και των γειτόνων του κρατάει εδώ και χρόνια.
Τον Ιανουάριο του 2010, ένας γείτονας δήλωσε γραπτά τα παράπονά του στη διοίκηση της πολυκατοικίας, στοχοποιώντας τον θετό γιο του κ. Κέμπτερ. «Άνοιξα το πλυντήριο πιάτων μου και η βρόμα που αναδύθηκε ήταν ανυπόφορη» έγραψε ο εξοργισμένος ένοικος, ισχυριζόμενος πως η μυρωδιά από τη μαριχουάνα είχε κατακλύσει το σπίτι του.
Στην μήνυση αναφέρεται επίσης πως μια γυναίκα, που κατονομάζεται ως Chrissy, φαίνεται σε μια από τις κάμερες ασφαλείας να οδεύει προς την ταράτσα της πολυκατοικίας, συνοδευόμενη από δύο άντρες. Ο 73χρονος άντρας, που διαμένει στην πολυκατοικία, δήλωσε πως ήταν ενήμερος σχετικά με τα παράπονα των γειτόνων του για τους καλεσμένους του, ενώ παραδέχτηκε πως οι φίλοι του «πιθανόν να έκαναν σεξ στην οροφή».

http://www.koolnews.gr

H Νικολέτα Ράλλη πόσταρε νέα σ3ξι φωτογραφία της στο twitter! Δείτε την



Η Νικολέττα Ράλλη «ανέβασε» μια φωτογραφία της στο Twitter απεικονίζοντας την ίδια να φορά μόνο τα απαραίτητα!



Μία φωτογραφία που απεικονίζει την ίδια να φορά λευκά εσώρουχα πόσταρε σήμερα το πρωί στο twitter και με αυτό τον τρόπο μας είπε «Καλημέρα».

Να αναφέρουμε ότι η εν λόγω φωτογραφία είναι από παλαιότερη φωτογράφηση της, αλλά σήμερα είπε να την «ανεβάσει» στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter!









ΣΟΚ στη Νάξο: Στο νοσοκομείο γυναίκα που έκανε σεξ με σκύλο

Συγκλονισμένη είναι η Νάξος από ένα απίστευτο συμβάν που διαδραματίστηκε στο νησί και αποτελεί κοινό μυστικό των κατοίκων αλλά κανείς δεν το αποκαλύπτει...








Πρωταγωνίστρια μια νεαρή που συνευρέθηκε ερωτικά με ένα σκύλο.

Όπως αποκαλύπτει το radar, κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών περιπτύξεων οι δυο κόλλησαν και παρά τις επίμονες προσπάθειες δεν μπορούσαν να ξεκολλήσουν με τίποτα.

Ο πατέρας της, που στο μεταξύ επέστρεψε στο σπίτι δεν πίστευε στα μάτια του όταν αντίκρισε την κόρη του "κολλημένη" με το τετράποδο!

Αναγκάστηκε να σκεπάσει σκύλο και κόρη με μια κουβέρτα και να τους μεταφέρει στο κέντρο υγείας του νησιού για να γίνει η αποκόλληση...

Τα βάσανα όμως δεν τελείωσαν ούτε εκεί, αφού οι γιατροί δήλωσαν αδυναμία να αντιμετωπίσουν το περιστατικό και κλήθηκε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθούν σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι γιατροί του νοσοκομείου της πρωτεύουσας κατάφεραν να σώσουν τη θερμόαιμη κυρία κάνοντας ωστόσο ευθανασία στο άμοιρο σκυλάκι.

Το newsbomb.gr επικοινώνησε με το Κέντρο Υγείας Νάξου, από όπου δεν επιβεβαίωσαν, αλλά ούτε και διέψευσαν το εν λόγω γεγονός...

Περιμένουμε την επίσημη απάντηση του Διοικητή...



Ανέκδοτα την εποχή του μνημονίου


Αν ακούσετε τίποτα για καμιά θέση εργασίας ενημερώστε με σας παρακαλώ ψάχνω δεύτερη δουλειά γιατί πρώτη δεν βρίσκω με τίποτα!!

.
‎10 χρόνων είναι το ευρώ και μας έχει βγάλει την πίστη.
Σκέψου να μπει και στην εφηβεία δηλαδή.!!!!
.

Στους γονείς μου οφείλω το “ζην”, στον δάσκαλό μου το “εύ ζην”,
στη Eurobank 30.000 ευρω… στην Πειραιως 22.000 ευρω, στην εφορεια 12.000 ευρω…
.
Μετά το ηλεκτρονικό τσιγάρο..δεν θα ηταν τρομερό να έβγαζαν και ηλεκτρικό πορτοφόλι;
Να το φορτιζεις το βραδυ και το πρωι να ειναι γεματο !!!!!!!!!!!
.
Διαλογος ζευγαριου σε περιοδο οικονομικης κρισης…
-Αγάπη μου, έχω γκόμενο!
-Εργάζεται???
.
‎- Μωρό μου, μ΄αγαπάς μόνο και μόνο γιατί ο πατέρας μου μου άφησε κληρονομιά 100 εκατομμύρια;
- Καλά, πλάκα μου κάνεις; Τι ανασφάλειες είναι αυτές! Θα σε λάτρευα, όποιος κι αν σου τ΄άφηνε!
.
Οταν είδα τον τελευταίο λογαριασμό του ρεύματος
έπαψα να έχω φοβία για το σκοτάδι κι άρχισα να φοβάμαι το φως…!!



Θέρμανση με τζάκι: πώς να αυξήσετε την αποδοτικότητα


Το τζάκι έχει επιστρέψει ως βασική πηγή θέρμανσης τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας εξαιτίας της πολύ μεγάλης αύξησης της τιμής στο πετρέλαιο θέρμανσης, αλλά και στο...
ηλεκτρικό ρεύμα.

Όταν χρησιμοποιηθεί με τρόπο αποδοτικό, το τζάκι μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή εναλλακτική λύση στο πετρέλαιο θέρμανσης, το ηλεκτρικό ρεύμα και το φυσικό αέριο, παρότι η μαζική χρήση του κατηγορείται για την πρόκληση αιθαλομίχλης στις μεγάλες πόλεις.

Ποια είναι λοιπόν τα μυστικά του τζακιού;
–Ανάψτε και συντηρήστε τη φωτιά

Πριν ανάψετε το τζάκι φροντίστε να έχετε ανοιχτό το καπάκι της καμινάδας και να δημιουργήσετε μεγάλη φλόγα. Η μεγάλη φλόγα στο τζάκι συνεπάγεται πιο ολοκληρωμένη καύση των ξύλων και παράγουν περισσότερη θέρμανση από μια φωτιά που σιγοκαίει.

Εάν έχετε τη δυνατότητα κλείστε ως ένα βαθμό το καπάκι της καμινάδας, ώστε να φεύγει μεν ο καπνός, αλλά να παραμένει η ζέστη στο χώρο και να μην υπάρχουν διαρροές από την καμινάδα.

–Πώς να διατηρήσετε τη θέρμανση

Εάν κλείσετε την πόρτα του δωματίου και αφήσετε ένα παράθυρο λίγο ανοιχτό (2-3 εκατοστά), η ζέστη δεν θα διαρρεύσει από την καμινάδα, αλλά θα κυκλοφορήσει στο δωμάτιο.

—Μετατρέψτε το τζάκι σας σε ενεργειακό

Με τοποθέτηση θερμοθαλάμου στο παλαιό σας τζάκι και το άνοιγμα αεραγωγών στη φούσκα για την κυκλοφορία του θερμού αέρα στο σπίτι μπορείτε να μετατρέψετε το τζάκι σας σε ενεργειακό.

Το ενεργειακό τζάκι έχει υπολογιστεί ότι είναι πέντε φορές αποδοτικότερο από το συμβατικό.

Η ροή του αέρα μπορεί να είναι είτε φυσική (απλά ενεργειακά τζάκια) είτε μηχανική (αερόθερμα ενεργειακά τζάκια).

Επίσης ο θερμοθάλαμος είναι είτε μεταλλικός προσαρμοσμένος ήδη πάνω στην μαντεμένια εστία η ακόμα μπορεί να δημιουργηθεί όταν τοποθετείται το τζάκι ( κλείνοντάς το με πυράντοχη γυψοσανίδα, μονωμένη εσωτερικά με τα κατάλληλα μονωτικά υλικά).

–Υλικά καύσης

Φροντίστε να αγοράζετε πιστοποιημένα υλικά καύσης (ξύλα και λοιπή βιομάζα) και να μην καίτε ακατάλληλα υλικά τα οποία ούτε απόδοση έχουν και το περιβάλλον επιβαρύνουν.

—Συντήρηση

Πριν ξεκινήσει η χειμερινή περίοδος φροντίστε να καθαρίσετε το τζάκι σας και να συντηρήσετε την καμινάδα απευθυνόμενοι σε κάποιον ειδικό.

Τα καθαρά τζάκια είναι αποδοτικότερα και περιορίζουν τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο της καύσης.

econews 

Τα όργια του πρίγκιπα Χάρι στο Λας Βέγκας έγιναν βιντεοπαιχνίδι!


Το σκάνδαλο του πρίγκιπα Χάρι στο Λας Βέγκας που ταρακούνησε τη βασιλική οικογένεια κυκλοφορεί σε βιντεοπαιχνίδι για κινητό.


Οι χαρακτήρες στο ξενοδοχείο του Βέγκας περιλαμβάνουν τον γυμνό, με πορτοκαλί μαλλιά πρίγκιπα Χάρι. Το application είναι διαθέσιμο και κυκλοφορεί ήδη στα κινητά, επιτρέποντας στους παίκτες να χτίσουν μια αυτοκρατορία ξενοδοχείων. Το παιχνίδι κυκλοφορεί για συσκευές που υποστηρίζουν Android και iOS .

Με κάποιο τρόπο ασχολείται με τις ανοησίες πολλών διάσημων επισκεπτών συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Χάρι ως «Prince Horny», του Μελ Γκίμπσον ως «Mel Drinksome» και του Τσάρλι Σιν ως «Charlie Win».

Το παιχνίδι δημιουργήθηκε από την Tagplay, μια εταιρία από το Νταντί της Σκωτίας, η οποία δήλωσε: «Θα είναι ένας αγώνας δρόμου ενάντια στο χρόνο για τους παίκτες, καθώς οι δημοσιογράφοι θα καταφθάνουν στα ξενοδοχεία τους για να τραβήξουν φωτογραφίες προσπαθώντας να χαλάσουν τη διασκέδαση τους, προσθέτοντας ένα τρελό χρόνο-πρόκληση στη διαδικασία».

Αυτή η ιδέα προέκυψε ύστερα από τα όργια του πρίγκιπα Χάρι, παίζοντας μπιλιάρδο με μια σειρά από μοντέλα σε ένα ξενοδοχείο στο Σιν Σίτι, τον Αύγουστο του 2012.Θυμηθείτε το στριπτίζ του πρίγκιπα Χάρι στο Λας Βέγκας!

Δείτε τις εικόνες από το βίντεοπαιχνίδι...



http://www.to-periptero.com

Ελληνίδα ηθοποιός χώρισε, βρήκε δωρητή σπέρματος και έγινε τελικά μάνα! (Φωτό)


Δείτε τι είπε στην εκπομπή “FTHISTV” της Σταματίνας Τσιμτσιλή η Ελένη Κωνσταντινίδη για τα 10 χρόνια που προσπαθούσε να κάνει παιδί με εξωσωματική γονιμοποίηση και τελικά κατάφερε να το φέρει στον κόσμο, μετά το διαζύγιό της με τη βοήθεια δωρητή σπέρματος:


"Είχα συλλάβει δύο φορές,αλλά το έχασα.Πήρα διαζύγιο,γιατί είχα πάθει εμμονή με το μωρό!” Η επιθυμία της, όμως, να αποκτήσει ένα παιδί δεν μειώθηκε στο ελάχιστο,παρά το διαζύγιό της". Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή, κατάφερε να κρατάει σήμερα στα χέρια της την νεογέννητη κορούλα της, γιατί πήρε μια σημαντική απόφαση:“Αφού χώρισα, έδωσα άλλη μια ευκαιρία στον εαυτό μου. Αποφάσισα να το κάνω μονογονεϊκά. Έκανα πρόταση σε έναν άνθρωπο, αν θέλει να είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Γιατί δεν ήθελα να είναι αγνώστου πατρός. Αυτή η εξωσωματική πέτυχε". Δεν παραλείπει να πει,πως όταν άκουσε το πρώτο κλάμα της κόρης της, κατάλαβε ότι άξιζε όλο αυτό που είχε περάσει τόσα χρόνια.

markos.tv

George Clooney: Σπάει τη σιωπή του και απαντά αν είναι γκέι


Συνέντευξη σε ιταλικό περιοδικό παραχώρησε ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) όπου και μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής του.


Ο καρδιοκατακτητής του Χόλιγουντ αποκάλυψε και το λόγο που δεν θα μπορούσε να ασχοληθεί με την πολιτική.

Όπως είπε η σχέση που είχε με τα ναρκωτικά στο παρελθόν, τον εμποδίζει να κατέβει υποψήφιος.

Επιπλέον ο γόης Κλούνεϊ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις φήμες που τον θέλουν ομοφυλόφιλο.

“Όλοι νομίζουν ότι είμαι γκεϊ. Ποιος νοιάζεται; Δε πρόκειται ποτέ να διαψεύσω κανένα κουτσομπολιό, γιατί δε θέλω να νομίζει ο κόσμος ότι το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι κάτι κακό. Η προσωπική ζωή μου είναι μόνο δική μου“, δήλωσε στο περιοδικό “Max”.


5 στάσεις για εγγυημένους οργασμούς!



Και ευχαρίστηση στο κόκκινο!

Tο έχουμε πει: το sex είναι ωραίο, και το καλό sex ακόμα καλύτερο! Και τι κάνει το sex καλό; Μα φυσικά ο οργασμός! Και δεν εννοούμε του άντρα, γιατί έχουν την μαγική ικανότητα πάντα, ή έστω κατά 99% να τελειώνουν, αλλά της γυναίκας που όσο να πεις είναι κομματάκι πιο... δύσκολος. Εννοείται ότι για να καταφέρει μία γυναίκα να φτάσει στην κορύφωση, το παν είναι να γουστάρει τον παρτενέρ. Τι γίνεται όμως όταν η έλξη, ίσως και ο έρωτας υπάρχουν, αλλά απουσιάζει πλήρως η τεχνική για να μπορέσει να μπει το κερασάκι στην τούρτα; Eκεί φίλες μου υπάρχει αμηχανία η οποία συνήθως καταλήγει σε εκνευρισμό! Γι' αυτό λοιπόν εμείς, σας έχουμε 5 στάσεις-Ευαγγέλιο, τις οποίες καλά θα κάνετε να εφαρμόσετε αν θέλετε εγγυημένα να δείτε... πυροτεχνήματα!

1. Η σπαστή καρέκλα: Μην τρομάζετε, δεν πρόκειται να καταλήξετε στο ΚΑΤ, αν φυσικά ακολουθήσετε τις οδηγίες μας. Η συγκεκριμένη στάση είναι απλή και... σίγουρη! Ξαπλώστε ανάσκελα και βάλτε τον παρτενέρ σας να σταθεί οριζόντια από πάνω σας. Φέρνετε τα πόδια σας στον αέρα στο ύψος των ώμων του και τον αφήνετε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα! Από την μία, δίνετε την ευκαιρία στον καλό σας να αισθανθεί κυρίαρχος του παιχνιδιού και από την άλλη η εν λόγω στάση επιτρέπει ολική διείσδυση αλλά και επαφή με το σημείο G σας! Εγγυημένη επιτυχία σας λέμε...

2. To... υπερυψωμένο ιεραποστολικό: Φανταστείτε τη γνωστή και αγαπητή σε όλους μας ιεραποστολική στάση, αλλά με μία μικρή και καίρια παρέμβαση. Βάλτε κάτω ακριβώς από την λεκάνη σας ένα μαξιλαράκι ώστε το σημείο να βρίσκεται λίγο πιο ψηλά από το υπόλοιπο σώμα και πιστέψτε μας το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνες. Πολλές γυναίκες μάλιστα υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη είναι η μοναδική στάση με την οποία μπορούν να έρθουν σε οργασμό! Αν είστε και λίγο γυμνασμένες, μπορείτε να παραλείψετε το μαξιλαράκι και να σταθείτε στον αέρα! Προσοχή... Μόνο αν είστε γυμνασμένες!

3. Το ξαπλωμένο στα... τέσσερα: Πρόκειται για μία άκρως πετυχημένη παραλλαγή του γνωστού σε όλους doggy style. Ξαπλώστε μπρούμυτα και βάλτε τον παρτενέρ σας να ξαπλώσει επίσης μπρούμυτα από πάνω σας. Αν είστε αρκετά υγρή μπορείτε να έχετε τα πόδια σας κλειστά ώστε να ο κόλπος σας να είναι όσο το δυνατόν πιο στενός. Η συγκεκριμένη στάση, δεν προσφέρει μόνο πολλαπλούς οργασμούς και στους δυο σας, αλλά είναι και ιδιαιτέρως ξεκούραστη ειδικά για εσάς. Αν δεν είστε πολύ υγρή από την αρχή, μπορείτε να έχετε τα πόδα σας ανοιχτά, και να τα κλείσετε όσο ο παρτενέρ σας θα βρίσκεται μέσα σας. Αξίζει!

4. H γενναιοδωρία του πειρατή: Πραγματικά δεν έχουμε ιδέα γιατί αυτή η στάση ονομάστηκε έτσι, αλλά υποψιαζόμαστε ότι μάλλον επειδή προσφέρει απλόχερα... οργασμούς! Ξαπλώστε ανάσκελα, με το ένα σας πόδι κάτω και το άλλο στον ώμο του. Προσοχή... Η συγκεκριμένη στάση απαιτεί αρκετή ευλυγισία μιας και υπάρχει πιθανότητα κράμπας. Ο παρτενέρ σας καλό θα ήταν να στηρίζεται στα χέρια του προκειμένου να μην πέσει εξ' ολοκλήρου πάνω σας, κάτι που σίγουρα δεν θα σας είναι καθόλου ευχάριστο. Αν καταφέρετε να βρείτε τις ισορροπίες σας, σας υποσχόμαστε ότι θα ανακαλύψετε έναν πειρατικό θησαυρό!

5. H καουμπόισσα της... Ασίας: Ακόμα μία ονομασία που δεν γνωρίζουμε γιατί και πώς, αλλά θα φροντίσουμε να σας την περιγράψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Βάλτε τον παρτενέρ σας να ξαπλώσει ανάσκελα κι εσείς σταθείτε από πάνω του, Όπως πολύ καλά καταλάβατε, η στάση αυτή περιέχει κάποια στοιχεία των υπόλοιπων καουμπόικων στάσεων με μία μικρή ιδιαιτερότητα: περάστε τα πόδια σας αριστερά και δεξιά από την μέση του, ίσως και λίγο παραπάνω και στηριχθείτε στις πατούσες σας και κατ' επέκταση στις γάμπες σας. Να ξέρετε, ότι η βαριά δουλειά θα πέσει σε εσάς οπότε αν έχετε κάποια παραπάνω κιλάκια, καλό θα ήταν να μην την επιχειρήσετε. Τα πόδια σας θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κλειστά προκειμένου να τρίβεται και η κλειτορίδα σας.


Ρωσία:Βρήκαν τμήματαΑρχαίας Ελληνικής πόλης του 6ου αιώνα Π.Χ.



Ρεπορτάζ από το κρατικό κανάλι 1 της Ρώσικης Κρατικής Τηλεόρασης προβλήθηκε στις 15/4/2011 με τίτλο : Κάλεσμα σε εθελοντές για συμμετοχή σε μοναδικές ανασκαφές !!

Στο ρεπορτάζ η δημοσιογράφος αναφέρει οτι :

Στην περιοχή ΤΑΜΑΝ (σ.σ. κοντά στην πόλη Ανάπα, δημοφιλές θέρετρο στο Νότιο Ρωσία, και η οποία βρίσκεται στο Κράι Κρασνοντάρ, στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας) οι αρχαιολόγοι βρέθηκαν μπροστά σε μοναδική ανακάλυψη που μπορεί να αλλάξει εξ ολοκλήρου την άποψη που έχουμε για την αρχαία ιστορία.

Οι αρχαιολόγοι έχουν μείνει έκπληκτοι από την κατάσταση και το πλήθος των ευρημάτων και στην παρούσα φάση φωτογραφίζουν επίπεδο επίπεδο πολύ προσεκτικά προκειμένου να μην καταστρέψουν τα αρχαία τείχη.
Υποθέτουν οτι στο σημείο της ανασκαφής βρισκόταν αρχαίος ελληνικός ναός της θεάς Δήμητρας, θεάς της καρποφορίας και της γεωργίας και οι ιστορικοί που παρευρέθηκαν προσδιόρισαν ακριβώς το σημείο του βωμού. Ομως από το πλήθος των ευρημάτων μιλούν για ολόκληρη πόλη.

Το ρεπορτάζ στη συνέχεια αναφέρει οτι οι συνθήκες των ανασκαφών είναι αντίξοες γιατί το σημείο είναι απομακρυσμένο, δεν υπάρχει τρεχούμενο νερό και κάνει κρύο (μέχρι -26 βαθμούς το βράδυ). Επιπλέον, επειδή δεν υπάρχουν χρήματα ο ρόλος των εθελοντών είναι πρωταρχικός.





.macedoniahellenicland.eu/


΄Κάντε αυτόν το πολλαπλασιασμό και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα!



ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ . 

Πολλαπλασιάσετε :
13837 X (την ηλικία σας) X 73 = ;;;

Ναι, ..πραγματικά απίστευτο!








Ιωάννα Κουταλίδου: Παναγία μου! Μπέρδεψε την Πρωτοχρονιά με το Καρναβάλι;


Έχει εξαφανιστεί από τις μεγάλες πίστες και κατά καιρούς κάνει κάποιες εμφανίσεις σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης. Όχι ότι έλειψε και σε κανέναν αφού μετά το Fame Story δεν έκανε και κάτι σημαντικό να ξεχωρίσει όπως άλλοι συμπαίκτες της. Όμως ακόμα και εκεί που τραγουδάει, θα πρέπει να προσέχει περισσότερο την εικόνα της!Δε λέμε για το κόκκινο μαλλί που όχι μόνο επέστρεψε σε αυτό αλλά το έκανε και… φωτιά, αλλά για τα ρούχα της! Ημέρες γιορτινές…Πρωτοχρονιάτικα επέλεξε μια κίτρινη φούστα με πούπουλα και ένα κοντό μπλουζάκι! Αν τη δεις ολόκληρη η Ιωάννα Κουταλίδου είναι έτοιμη για το καρναβάλι. Τώρα τι ακριβώς είναι ντυμένη το ψάχνουμε ακόμα…

http://blogs.gossip-tv.gr

Πρωταθλητές στην... ανεργία


Νέο αρνητικό ρεκόρ σημείωσε το ποσοστό ανεργίας στη χώρα τον Οκτώβριο πέρυσι, καθώς «εκτοξεύτηκε» στο 26,8% (7,1 μονάδες υψηλότερα από τον Οκτώβριο 2011), φέρνοντας την χώρα μας στην πρώτη θέση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Μέσα σε έναν μόνο χρόνο, προστέθηκαν στους «μαύρους καταλόγους» 368.102 άτομα (έχαναν καθημερινά την εργασία τους περισσότερα από 1.000 άτομα), με αποτέλεσμα τον Οκτώβριο του 2012 οι «κατάλογοι» αυτοί να αριθμούν 1.345.715 άτομα. Η ανεργία αποτελεί «μάστιγα» για τους νέους σε ηλικία (56,6% στους 15- 24 ετών), που όλο και περισσότεροι αναζητούν πλέον απασχόληση στο εξωτερικό, και για τις γυναίκες (ποσοστό 30,4%). Επίσης, είναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά η Αττική, στην οποία διαμένουν τα περίπου 2/3 του πληθυσμού της χώρας, έχει την 1η θέση μεταξύ των περιφερειών (ποσοστό 28,3%).

Ειδικότερα, από την έρευνα εργατικού δυναμικού της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) που δημοσίευσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, προκύπτουν τα εξής:

Το ποσοστό ανεργίας τον Οκτώβριο 2012 ανήλθε σε 26,8% έναντι 19,7% τον Οκτώβριο 2011 και 26,2% τον Σεπτέμβριο 2012. Οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.345.715 άτομα και αυξήθηκαν κατά 368.102 άτομα σε σχέση με τον Οκτώβριο 2011 (αύξηση 37,7%) και κατά 36.219 άτομα σε σχέση με τον Σεπτέμβριο 2012 (αύξηση 2,8%).

Το σύνολο των απασχολουμένων εκτιμάται ότι ανήλθε σε 3.680.894 άτομα. Οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 309.335 άτομα σε σχέση με τον Οκτώβριο 2011 (μείωση 7,8%) και κατά 16.015 άτομα σε σχέση με τον Σεπτέμβριο 2012 (μείωση 0,4%).

Ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 3.344.478 άτομα. Οι οικονομικά μη ενεργοί, δηλαδή τα άτομα που δεν εργάζονται ούτε αναζητούν εργασία, μειώθηκαν κατά 23.828 άτομα σε σχέση με τον Οκτώβριο 2011 (μείωση 0,7%) και κατά 7.478 άτομα σε σχέση με τον Σεπτέμβριο 2012 (μείωση 0,2%).

Η ανεργία παραμένει «γένους θηλυκού», καθώς το ποσοστό στις γυναίκες είναι 30,4% (από 23,1% τον Οκτώβριο 2011), ενώ στους άνδρες ανέρχεται σε 24,1% (από 17,1%).

Στους νέους ηλικίας 15- 24 ετών, η ανεργία αυξήθηκε κατά περίπου 10 μονάδες σε έναν χρόνο (56,6% τον Οκτώβριο 2012 από 46,7% τον Οκτώβριο 2011), ενώ και στην πλέον παραγωγική ηλικία των 25- 34 ετών είναι κατά πολύ υψηλότερη του εθνικού μέσου όρου (34,1% από 27%). Ακολουθούν οι ηλικίες 35- 44 ετών (23,3% από 15,9%), 45- 54 ετών (19,5% από 14,1%), 55- 64 ετών (15,4% από 9%) και 65- 74 ετών (4,9% από 3,6%). 

Μεταξύ των αποκεντρωμένων διοικήσεων της χώρας, τα «σκήπτρα» πήρε η Αττική με ποσοστό 28,3% (από 20,4% τον Οκτώβριο 2011), ενώ σε «απόσταση αναπνοής» ακολουθεί η Ήπειρος- Δυτική Μακεδονία (28,2% από 20,9%). Έπονται, η Μακεδονία- Θράκη (27% από 21,3%), η Θεσσαλία- Στερεά Ελλάδα (26,8% από 20,1%), η Πελοπόννησος- Δυτική Ελλάδα- Ιόνιοι Νήσοι (24,4% από 17%), η Κρήτη (24% από 16,9%) και το Αιγαίο (16,9% από 14,6%).


http://www.real.gr/default.aspx?page=home




Πως καθαρίζουμε τα νεφρά μας πάμφθηνα και αποτελεσματικά!!





Το NIDORA® είναι ένα ιατρικά εφευρημένο και κλινικά αποδεδειγμένο σύστημα αδυνατίσματος. Ψεκάστε το NIDORA® στο φαγητό σας και θα τρώτε λιγότερο, θα αισθάνεστε χορτάτοι γρηγορότερα και θα χάσετε βάρος με φυσικό τρόπο. Πατήστε ΕΔΩ.


Περνούν τα χρόνια και τα νεφρά μας φιλτράρουνε το αίμα αφαιρώντας...


άλατα, δηλητήρια και κάθε τι ανεπιθύμητο , που μπαίνει στο σώμα μας...
Με την πάροδο του χρόνου τα άλατα συσσωρεύονται και αυτό απαιτεί
θεραπευτική αγωγή καθαρισμού.

Πως γίνεται αυτό;

Είναι πολύ εύκολο. Πρώτα πάρε ένα μάτσο μαϊντανό και πλύνε το για να καθαρίσει.

Ύστερα ψιλόκοψέ το και βάλτο σε μια κατσαρόλα, ρίξε καθαρό νερό,βράσε το για ένα δεκάλεπτο, άφησέ το να κρυώσει , κατόπιν φιλτράρισέ
το , άδειασέ το σε ένα καθαρό μπουκάλι και βάλε το μέσα στο ψυγείο να
κρυώσει.

Πίνε ένα ποτήρι την ημέρα και θα διαπιστώσεις πως όλα τα άλατα και
άλλα δηλητήρια να φεύγουν από τα νεφρά σου.

Επίσης θα νοιώσεις την διαφορά που ποτέ πριν δεν είχες νοιώσει.

Ο μαϊντανός είναι γνωστός σαν το καλύτερο καθαρτικό για τα νεφρά και
είναι φυσικό.

AΠO ΚΥΡΙΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΜΠΑΛΤΑΡΕΤΣΟΥ
 ΙΑΤΡΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ,

Πηγή: alttherapy.blogspot.gr 


10 διάσημοι ανδρικοί μύθοι!!


Οι φήμες συνήθως ταξιδεύουν με την ταχύτητα του φωτός και γι’ αυτό έχουν φτάσει στ’ αυτιά όλων μας διάφορες απόψεις για τη διατήρηση της υγείας των αντρών οι οποίες πολλές φορές ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.


Δυστυχώς ή ευτυχώς (ανάλογα με την περίπτωση), ήρθε η ώρα να καταρριφθούν διάφοροι μύθοι που εδώ και αρκετά χρόνια καταπιέζουν αρκετούς άντρες, δημιουργούν ψευδή αίσθηση της πραγματικότητας και δυσκολεύουν τη ζωή τους – ή σε ορισμένες περιπτώσεις τους κάνουν αμελείς, ενώ θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί. Το τοπίο λοιπόν θα ξεκαθαρίσει κι εσείς θα ξέρετε τι πρέπει πραγματικά να προσέχετε και τι όχι, έτσι ώστε να μην σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια φοβούμενοι πράγματα που δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα – και επιτέλους να δοκιμάσετε να στεγνώσετε τα μαλλιά σας με πιστολάκι, χωρίς να φοβόσαστε ότι θα τα…χάσετε.


Μύθος 1ος: Αν ξυρίζεστε καθημερινά, τα γένια σας θα γίνουν πιο σκληρά και πυκνάΗ αλήθεια: Το συχνό ξύρισμα δεν έχει καμία σχέση με την παραπάνω δήλωση. Το σχήμα και το μέγεθος του αδένα της τρίχας είναι αυτό που καθορίζει την υφή και το πόσο πυκνά είναι τα γένια ενός άντρα, γι’ αυτό ξυριστείτε άφοβα και μην κυκλοφορείτε στο γραφείο σαν… ναυαγός προκειμένου να μην χαλάσετε την ποιότητα στα γένια σας.


Μύθος 2ος: Τα καπέλα και το πιστολάκι προκαλούν… καράφλαΗ αλήθεια: Δεν υπάρχει καμία έρευνα που να αποδεικνύει το παραπάνω. Αυτό που είναι γνωστό, είναι ότι η απώλεια μαλλιών σχετίζεται με τη μείωση του αδένα της τρίχας, η οποία με τη σειρά της οδηγεί σε πιο λεπτές και πιο κοντές τρίχες και σταδιακά στην πτώση τους.


Μύθος 3ος: Οι άντρες πρέπει να ανησυχούν μόνο για τον καρκίνο του προστάτη. Η αλήθεια: Παρ’ όλο που πολλοί άντρες πεθαίνουν κάθε χρόνο από τον συγκεκριμένο καρκίνο, ο καρκίνος των πνευμόνων είναι αυτός που προκαλεί τα μεγαλύτερα ποσοστά θνησιμότητας στους άντρες, ενώ ακόμη και ο καρκίνος του μαστού δεν αποκλείεται και μάλιστα ο κίνδυνος αυξάνει με την ηλικία. Ρόλο παίζει ακόμη και η κληρονομικότητα, τα υψηλά επίπεδα οιστρογόνων, οι χρόνιες παθήσεις του ήπατος, ο αλκοολισμός και η παχυσαρκία.


Μύθος 4ος: Τα εφαρμοστά εσώρουχα «αδυνατίζουν» το σπέρμαΗ αλήθεια: Η πεποίθηση αυτή κυκλοφορεί εδώ και πολλά χρόνια, αλλά δεν αποδεικνύεται. Παρ’ όλ’ αυτά, η μικρή ποσότητα σπέρματος σχετίζεται με την πολύωρη αυξημένη θερμοκρασία στην περιοχή, αλλά αυτό δεν προκαλείται απαραίτητα από τέτοιου είδους εσώρουχα.


Μύθος 5ος: Τα αποτελέσματα της γυμναστικής θα έρθουν μόνο όταν ξεπερνάμε τις δυνατότητές μαςΗ αλήθεια: Η άσκηση είναι ωφέλιμη και απαραίτητη για την υγεία, αλλά όταν ξεπερνάμε τον εαυτό μας, μπορεί να του προκαλέσουμε όχι μόνο πόνο, αλλά και σοβαρό τραυματισμό. Βρείτε τα όριά σας και πλησιάστε τα, χωρίς να βάζετε καθημερινά στόχο να τα ξεπερνάτε.


Μύθος 6ος: Οι άντρες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την οστεοπόρωσηΗ αλήθεια: Παρ΄ όλο που είναι πιο συχνή στις γυναίκες στην εμμηνόπαυση, η οστεοπόρωση έχει πιθανότητα να εμφανιστεί και στους άντρες. Ο κίνδυνος αυξάνεται με την ηλικία, τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης, την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, το κάπνισμα, τις γαστρεντερικές παθήσεις, την ακινησία και τη χρήση στεροειδών φαρμάκων.


Μύθος 7ος: Οι άντρες δεν έχουν κύκλους γονιμότηταςΗ αλήθεια: Αν και οι ειδικοί πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν ημέρες και περίοδοι που οι άντρες είναι πιο γόνιμοι, έχει παρατηρηθεί σε διάφορες περιπτώσεις ότι οι άντρες έχουν μεγαλύτερη ποσότητα σπέρματος τα πρωινά και το χειμώνα.



Μύθος 8ος: Τα στρείδια αυξάνουν τη λίμπιντοΗ αλήθεια: Σύμφωνα με μια συγκεκριμένη έρευνα επί του θέματος, τα στρείδια και άλλα θαλασσινά αυξάνουν τη σεξουαλική επιθυμία στους άντρες, αλλά ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων αρνείται να αποδεχτεί κάτι τέτοιο, καθώς καμία άλλη έρευνα δεν το έχει αποδείξει.


Μύθος 9ος: Η χοληστερίνη είναι κάτι αμιγώς κακόΗ αλήθεια: Γνωρίζουμε ότι τα επίπεδα αυξημένης χοληστερόλης σχετίζονται με καρδιακά προβλήματα, όμως δεν είναι όλοι οι τύποι χοληστερίνης κακοί. Η χαμηλής πυκνότητας και η πολύ χαμηλής πυκνότητας λιποπρωτεΐνη (LDL και VLDL) είναι οι πραγματικοί… «πονοκέφαλοι», η υψηλής πυκνότητας λιποπρωτεΐνη, όμως, η οποία είναι γνωστή και ως «καλή» χοληστερόλη, βοηθά στο να καθαρίζει τον οργανισμό από την «κακή».


Μύθος 10ος: Η ποδηλασία δεν επηρεάζει τη γονιμότηταΗ αλήθεια: Όταν κάθεστε στη σέλα του ποδηλάτου για πάνω από 30 λεπτά και με μη ενδεδειγμένο ρουχισμό, όπως απλά τζιν ή σορτς, αυξάνεται η θερμοκρασία στην ευαίσθητη περιοχή και επηρεάζεται η παραγωγή σπέρματος προσωρινά. Για το λόγο αυτό, τα πολύ ζεστά μπάνια και η σάουνα για πολλή ώρα, επίσης δεν συστήνονται στους άντρες που επιθυμούν να γίνουν πατέρες άμεσα. Διαλέξτε την κατάλληλη σέλα για εσάς και φροντίστε να μην είναι πολύ στενή.

clicklife.gr

Πέθανε η ντίβα του θεάτρου και της μεγάλης οθόνης!

Συγκλονισμένοι οι Έλληνες ηθοποιοί από την τραγική είδηση του χαμού της ντίβας του θεάτρου και της μεγάλης οθόνης! 


Η δημοφιλής ηθοποιός έφυγε ξαφνικά το πρωί της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου. Χιλιάδες είναι τα μηνύματα στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης που εκφράζουν τη λύπη τους.

Σαν βόμβα έσκασε στα δημοσιογραφικά μας γραφεία η τραγική είδηση.

Η ηθοποιός του ιταλικού κινηματογράφου και θεάτρου που συγκρίνεται με την θρυλική Άννα Μανιάνι (Anna Magnani) έφυγε σε ηλικία 71 ετών.

Δεν είναι άλλη από την Μαριάντζελα Μελάτο (Mariangela Melato) που συνέδεσε το όνομά της με την χρυσή περίοδο της Ιταλικής κωμωδίας και τον ρεαλιστικό κινηματογράφο.

Γεννήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου του 1941 στο Μιλάνο και σταθμοί στην καριέρα της ήταν οι ταινίες «Η εργατική τάξη πάει στον παράδεισο» και η «Mimì metallurgico ferito nell’onore» με τον ελληνικό τίτλο «Μίμης ο σιδεράς» της Λίνα Βερτμίλερ (Lina Wertmüller).







http://www.aniwthoi.net

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger