Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Έρευνα: Δείξε μου τη φούστα σου να σου πω ποια είσαι!-Κάνε κι εσύ το τεστ

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013


Η καλλιτέχνης Ρόζα Λέικ έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση ύστερα από την έρευνά της σχετικά με το μήκος της φούστας των γυναικών και την αναλογία μάκρους-χαρακτήρα.
Στην έρευνα της, η 18χρονη φοιτήτρια γραφιστικής και εικονογράφησης του Πανεπιστημίου Καπιλάνο του Βανκούβερ, δημοσιεύει μια φωτογραφία με τίτλο «Αποφάσεις για λογαριασμό της», σύμφωνα με την οποία εκεί που τελειώνει η φούστα μιας γυναίκας καταλαβαίνεις πόσο σεμνότυφη, κόσμια, προκλητική, τσούλα ή πόρνη είναι.
Η εικόνα δείχνει μια γυναίκα από πίσω φορώντας φούστα με δέκα λέξεις γραμμένες επάνω στο αριστερό της πόδι που δείχνει την κλίμακα συμπεριφοράς κάθε γυναίκας ανάλογα το πόσο κοντή ή μακριά είναι η φούστα.
Σε μόλις δύο εβδομάδες η φωτογραφία της Λέικ είχε αρκετούς επισκέπτες με περισσότερα από 270.000 σχόλια, καθώς αναρτήθηκε σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
Κάποιος έγραψε στο Facebook: «Η φούστα της είναι μέχρι τον αστράγαλο… Ευτυχώς κοιμάμαι ήσυχος!» Ενώ κάποιος άλλος δείχνοντας αποστροφή προς την έρευνα, πρόσθεσε: «Σίγουρα… Ας κρίνουμε λοιπόν τις γυναίκες όπως κάναμε το 1600. Έλεος, Αηδιαστικό!»
Ωστόσο, μια old-fashion blogger, η Λάουρα Μπεκ, ανέφερε: «Αυτή η εικόνα με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη. Όπως πολλές γυναίκες, έτσι και εγώ έχω υποστεί το τεστ μήκους αλλά σε παλιότερη εποχή όταν ήμουν στο σχολείο και φορούσα μια κοντή φούστα με αποτέλεσμα να είμαι δακτυλοδεικτούμενη από τους καθηγητές μου! Ένα maxi-dress όμως αμέσως μετά με επανέφερε στην πραγματικότητα». Η Μπεκ βέβαια δεν ισχυρίστηκε ότι ισχύει για όλες τις γυναίκες το ίδιο, αλλά ότι αυτή η έρευνα έχει τη βάση της.
Η ίδια η Λέικ, βέβαια, με αυτή την έρευνα και τη φωτογραφία που προκάλεσε αίσθηση δήλωσε ότι ήθελε να σταματήσουν οι άνθρωποι να βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα όταν πρόκειται για τις γυναίκες και τον τρόπο που ντύνονται.
Κάντε λοιπόν και εσείς το τεστ για να δείτε το χαρακτήρα της… Από κάτω προς τα πάνω έχουμε και λέμε:
- σεβάσμια
- σεμνότυφη
- ντεμοντέ
- κόσμια
- γυναίκα-πέφτουλας
- θρασύτατη
- προκλητική
- λυσσάρα
- τσούλα
- πόρνη

http://www.koolnews.gr

Γιατί η γυναίκα με πιασίματα είναι δυο φορές γυναίκα


Αν προτιμάς τα ξερακιανά μοντέλα του Cavalli, καλύτερα να μην συνεχίσεις το διάβασμα. Υπάρχει μια τεράστια παρεξήγηση στο σύμπαν η οποία πρέπει να λυθεί στο μυαλό κάθε γυναίκας...

Γιατί όσο διαιωνίζεται, τόσο θα συνεχίζονται αυτές οι ατέρμονες συζητήσεις του στυλ “πωπω πρέπει να κάνω δίαιτα” για να έρθει η πληρωμένη απάντηση “όχι μωρό μου, είσαι μια χαρά όπως είσαι”.

Αυτό που δεν έχετε καταλάβει αγαπητές γυναίκες είναι ότι στους (περισσότερους) άνδρες δεν αρέσουν οι στεγνές, ανορεξικές, επιπλέουσες ωσάν κούτσουρα γυναίκες. Δική σας εμμονή είναι η δίαιτα και η απώλεια βάρους. Όχι δική μας. Γιατί εμείς τη γυναίκα την θέλουμε με πιασίματα.
Πόσο αφόρετα βαρετή είναι η οδήγηση στην έρημο της Αριζόνα και πόσο συναρπαστική στις στροφές μετά την Τρίπολη; Πόσο ανούσια είναι τα σπριντ του Farfan μπροστά στις ντρίμπλες του Μέσι; Και πόσο εμφατικά ξενέρωτη είναι μια γαλήνια θάλασσα σε σχέση με μια φουρτουνιασμένη.
Καμία ευθεία γραμμή. Η διαδρομή που κάνεις στο σώμα μιας γυναίκας πρέπει να είναι στρωμένη με καμπύλες. Για πολλούς και διάφορους λόγους.

Η γυναίκα με πιασίματα είναι δυο φορές γυναίκα γιατί...

Είναι πιο τίμια στο κρεβάτι
Όχι επειδή προσπαθεί να καλύψει τις ανασφάλειές της για το σώμα της, προσπαθώντας περισσότερο, όπως λένε όλοι. Αλλά γιατί αυτά τα παραπανίσια κιλά αποδεικνύουν ότι το κορίτσι ξέρει να την γλεντάει τη ζωή της. Και το ίδιο κάνει και στο κρεβάτι της. Ενώ από την άλλη, το μοντέλο θεωρεί ότι αρκεί να υπάρχει στο κρεβάτι σου για να γουστάρεις.
Μπορεί να μετέχει στις γουρουνιές σου
Και όχι να στέκεται πάνω από το burger σου αδιάφορη, επειδή έχει περάσει 45 ώρες διαλογισμού για να πείσει τον εαυτό της ότι δεν κάνει να τρώει υδατάνθρακες. Αν η γυναίκα δεν είναι απελευθερωμένη για να τρώει ό,τι γουστάρει, θα σε πρήζει μια ζωή. Κι εξάλλου μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις μιας σχέσης είναι το φαγητό. Ναι, το φαγητό που σου αρέσει.
Κινεί τον κόσμο του ροκ. Το είπαν και οι Queen

Μπορεί να μετέχει στις γουρουνιές σου
Και όχι να στέκεται πάνω από το burger σου αδιάφορη, επειδή έχει περάσει 45 ώρες διαλογισμού για να πείσει τον εαυτό της ότι δεν κάνει να τρώει υδατάνθρακες. Αν η γυναίκα δεν είναι απελευθερωμένη για να τρώει ό,τι γουστάρει, θα σε πρήζει μια ζωή. Κι εξάλλου μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις μιας σχέσης είναι το φαγητό. Ναι, το φαγητό που σου αρέσει.

Κινεί τον κόσμο του ροκ. Το είπαν και οι Queen





Είναι χυμώδης. Κι αυτό αρκεί
Έχεις κανει ποτέ κάτι με μια γυναίκα πολύ αδύνατη; Άσε με να μαντέψω. Βαρέθηκες. Σαν να παίζεις σε ένα σενάριο χωρίς πλοκή, χωρίς εξέλιξη, χωρίς ανατροπή. Ωραία. Την είδες και την θαύμασες που μπορεί να περπατήσει με μαεστρία πάνω στα ξυλοπόδαρα της, χωρίς να πέσει κάτω. Πόση ώρα όμως θα στέκεσαι να την θαυμάζεις;

Πολύ απλά... έχει πιασίματα
Πες τα χερούλια του έρωτα, πες τα ψωμάκια, πες τα όπως γουστάρεις. Σημασία έχει ότι υπάρχουν. Κι εσύ τα πιάνεις και μάλιστα το απολαμβάνεις, είτε βρίσκεστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι είτε περπατάτε στο δρόμο και τη χουφτώνεις αδιακρίτως. Ναι, σιγά που δεν το κάνεις. Τώρα θυμήθηκες να είσαι κύριος.
Αν διαφωνείς, μπορείς να γυρίσεις στην ανορεξική γκόμενά σου. Ή να ρίξεις μια ματιά στην Εύα Λάσκαρη, την Νατάσσα Λυμπερίδου, την Kim Kardashian και την Vida Guerra, για να αλλάξεις γνώμη.
Αν πάλι συμφωνείς, μπορείς να χορέψεις (λέμε τώρα) το παρακάτω τραγούδι ως άλλος Ρος Γκέλερ στο Friends.

oneman.gr

Η Τζένιφερ Λοβ Χιούιτ τα πετάει όλα μπροστά στη κάμερα



Η 33χρονη star του Χόλιγουντ θέλει να πάει στη κορυφή της λίστας του Maxim με τις 100 πιο hot γυναίκες και κάνει τα πάντα για αυτό!
Εδώ και ένα χρόνο, που η σειρά «The Client List» βγήκε στον αέρα, μας έχει προσφέρει πολλές πικάντικες στιγμές. Και όπως όλα δείχνουν, στη 2η σεζόν που θα προβληθεί το 2013, ηΤζένιφερ Λοβ Χιούιτ θα μας δείξει τον καλύτερό της εαυτό.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η 33χρονη ηθοποιός σε ένα επεισόδιο δεν διστάζει να πετάξει όλα τα ρούχα της μπροστά στη κάμερα, δείχνοντας το καλλίγραμμο κορμί της. Μάλιστα η Χιούιτ είναι αποφασισμένη να φτάσει στη κορυφή της λίστας του Maxim με τις 100 πιο hot γυναίκεςκαι σίγουρα αυτή η σκηνή θα τη βοηθήσει πάρα πολύ.
Άλλωστε όπως έγραψε και στο twitter της «θέλω να μπω στο top5 της λίστας. Θα έχει πλάκα».

http://www.koolnews.gr

Φωτό: Η μεγάλη στεναχώρια και η επιστροφή της Καραβάτου στην Τ.Β


Ανάμεικτα συναισθήματα έζησε το μεσημέρι της Τρίτης η Κατερίνα Καραβάτου. Βγήκε ξανά μπροστά στο γυαλί, πέρασε υπέροχα με τη Μαρία Μπακοδήμου όμως ο λόγος που βρέθηκε εκεί την στεναχώρησε πολύ. Η Κατερίνα αντικατέστησε τον Φώτη Σεργουλόπουλο που έχασε τον πατέρα του και απουσίαζε από το παλτό και βλέποντας και τη Μαρία να είναι χάλια, συγκινήθηκε. Στα παρασκήνια, λίγο πριν εμφανιστεί στην εκπομπή, δεχόταν δεκάδες μηνύματα από φίλους της για καλή επιτυχία. Ο στενός της πια φίλος Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, που χωρίς αυτόν δεν πάει πουθενά, της άλλαξε μαλλιά και μακιγιάζ!


Νέο χτένισμα αλλά και νέο πρόσωπο! Με λιγότερη βάση και πιο λαμπερή (make up) καθώς όπως λέει ο ειδικός, έχει άψογη επιδερμίδα. Τα μαλλιά πιο κοριτσίστικα, πιο χαρούμενα με τις άκρες να γυρνάνε λίγο απ έξω και λίγο από μέσα. Αυτό το στιλ το λάτρεψε! Στα διαλείμματα η Κατερίνα δεχόταν πολλά μπράβο για την εμφάνιση της ενώ μόλις τελείωσε η εκπομπή, τους ευχαρίστησε όλους και είπε πως πέρασε τέλεια με τη Μαρία Μπακοδήμου! Βέβαια ήρθαν και στιγμές από το παρελθόν στο μυαλό της, από την εποχή του Κους Κους, αλλά τώρα πια η Κατερίνα έχει την οικογένεια της και δεν αφήνει καμία αρνητική σκέψη να της χαλάσει η διάθεση.

http://blogs.gossip-tv.gr

Το φωτογραφικό άλμπουμ της Katie Price

Η Katie Price ανέβηκε για τρίτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας. Φορώντας ένα σέξι νυφικό και έχοντας στο πλευρό της τον 25χρονο στρίπερ Kieran Hayler, η γνωστή τηλεπερσόνα είπε το μεγάλο «ναι» σε μία τελετή στις Μπαχάμες δίπλα στη θάλασσα.

Φυσικά η νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις με το αποκαλυπτικό μπούστο της το οποίο δεν της έκανε τη χάρη να μείνει στη θέση του όταν εκείνη αποφάσισε να πετάξει την ανθοδέσμη.






Μ. Σεφερλής: Δες το βίντεο κλιπ των Kings που πρωταγωνιστεί!



Οι KINGS επιστρέφουν δυναμικά με το δεύτερο τραγούδι τους μετά το καλοκαιρινό Για Μια Φορά. Το ολοκαίνουριο single των KINGS κυκλοφορεί σε digital single από την MINOS EMI με τίτλο Όπου Με Πας.



Μαζί τους συμμετέχει η πρωτοεμφανιζόμενη και πολλά υποσχόμενη Antonella. Τα γυρίσματα του video clip έχουν ήδη ολοκληρωθεί και σύντομα θα είναι κοντά σας μαζί με την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού. Στο video clip το συγκρότημα KINGS και η Antonella είχαν την τιμή να συνεργαστούν με τον Μάρκο Σεφερλή καθώς συμμετέχει σε πρωταγωνιστικό ρόλο! 


Επίσης συμμετέχει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας γνωστός σε όλους από τις δημοσιογραφικές του δραστηριότητες. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 8 Ιανουαρίου και την σκηνοθεσία ανέλαβε ο σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών Βαγγέλης Τσαουσόπουλος. Τη μουσική του νέου single υπογράφει ο Teo Tzimas ενώ τους στίχους οι Γιάννης Ρουσσουνέλος και Δημήτρης Μπέρης. Την παραγωγή και ενορχήστρωση επιμελείται ο Νίκος Βουτούρας [Dimension-X] | KINGS – Όπου Με Πας | MINOS EMI



Δες το βίντεο


http://www.tlife.gr

Ο Μίκυ Μάους… δεν ήταν πάντοτε ποντίκι! (βίντεο)


Ο Μίκυ Μάους δημιουργήθηκε το 1928 στις ΗΠΑ από τον Ουώλτ Ντίσνεϊ και τον Ουμπ Άιγουερκς, αλλά φαίνεται ότι δεν ήταν εξαρχής ποντίκι! Μάλιστα, καλά διαβάσατε.


Το αγαπημένο καρτούν του Ντίσνεϊ, που κρατά εδώ και δεκαετίες συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους με τις περιπέτειές του, ξεκίνησε την καριέρα του ως… κουνέλι!

Ένα παλιό σκίτσο του Ντίσνεϊ που βρέθηκε σε κάποιο βρετανικό αρχείο αλλάζει εντελώς τον ρου της ιστορίας, καθώς αποδεικνύει ότι ο προκάτοχος του Μίκυ Μάους ήταν ο Όσβαλντ, το τυχερό κουνέλι (Oswald, the Lucky Rabbit). 

Ο εν λόγω ήρωας δημιουργήθηκε από τον Ντίσνεϊ πριν ακόμη συστήσει την εταιρεία του και, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η συμπεριφορά του, οι αντιδράσεις του, ακόμη και οι γκριμάτσες και οι χειρονομίες του θυμίζουν τον Μίκυ, που τον αντικατέστησε στη συνέχεια!


Αυτοί είναι οι 12 λόγοι που πρέπει να κάνουμε συχνά σεξ !!!


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι τα οφέλη του σεξ στον οργανισμό, εκτός φυσικά από το συναισθηματικό δέσιμο, ή την ηδονή; Θα σας παρουσιάσουμε σήμερα 12 λόγους που το συχνό σεξ ωφελεί τον οργανισμό. Το συχνό σεξ, βοηθάει σε πράγματα που ούτε καν έχουν περάσει από το μυαλό σας. Διαβάστε το επιστημονικό άρθρο που ακολουθεί..

Το συχνό (πάνω από 3 φορές την εβδομάδα) σεξ, προσφέρει ευτυχία,μακροζωία και υγιές σώμα. Αυτοί είναι 12 λόγοι για να κάνετε σεξ καθημερινά!
ΝΟΥΜΕΡΟ 1: Εχει αγχολυτική δράση
Το Sex σας βοηθά να μειώσετε το στρες. Όταν βαθιές ασκήσεις αναπνοής δεν μπορείτε de-τονίσει, το σεξ θα κάνει το χρειάζομαι. Κατά τη διάρκεια του σεξ το σώμα σας παράγει ντοπαμίνη, μια ουσία που καταπολεμά τις ορμόνες του στρες, ενδορφίνες, γνωστές και ως «ορμόνες ευτυχίας» και οξυτοκίνη, μια ορμόνη που εκκρίνεται από την υπόφυση, και ενισχύει την επιθυμία.
ΝΟΥΜΕΡΟ 2: Αποτελεί εξαιρετική μορφή άσκησης
Κατά τη διάρκεια της συνουσίας μπορείτε να κάψετε θερμίδες. Αν κάνετε σεξ τρεις φορές την εβδομάδα για 15 λεπτά θα κάψετε περίπου 7.500 θερμίδες μέσα σε ένα χρόνο. Αυτό είναι το ισοδύναμο 75 μιλίων τζόκινγκ ! Επίσης αυξάνεται η ποσότητα του οξυγόνου στα κύτταρα σας, και η τεστοστερόνη που παράγεται κατά τη διάρκεια του σεξ κρατά τα κόκκαλα και τους μυς σας ισχυρά.
ΝΟΥΜΕΡΟ 3: Βελτιώνει την αρτηριακή πίεση
Το Σεξ μειώνει τη διαστολική πίεση του αίματος
ΝΟΥΜΕΡΟ 4: Μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
Βοηθάει στην παραγωγή Ανοσοσφαιρίνης Α, ένα αντιγόνο που καταπολεμά τις αυξήσεις γρίπης 
ΝΟΥΜΕΡΟ 5: Χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης και οικειότητας
Η πράξη του σεξ αυξάνει την ορμόνη ωκυτοκίνη που δημιουργεί εμπιστοσύνη και φέρνει πιο κοντά ζευγάρια.
ΝΟΥΜΕΡΟ 6: Γυμνάζει τους μύες της πυέλου
Βελτιώνονται έτσι οι λειτουργίες της κύστης και του εντέρου.
ΝΟΥΜΕΡΟ 7: Προστατεύει …τον προστάτη
Η τακτική εκσπερμάτωση εκπλαίνει το προστατικό υγρό που παράγεται στον προστατικό αδένα,και αποτελεί το κύριο συστατικό του σπέρματος, μειώνοντας την πιθανότητα φλεγμονών και “συμφόρησης” του αδένα.
ΝΟΥΜΕΡΟ 8: Διευκολύνει τον ύπνο
Μετά από αυτή την μεγάλη, όμορφη προπόνηση είστε αναγκασμένοι να πάρετε εναν καλό ύπνο. Η αύξηση του καρδιακού ρυθμού και η παραγωγή προλακτίνης, οδηγεί σε αυξημένη μετά τη συνουσία χαλάρωση.
ΝΟΥΜΕΡΟ 9: Μπορεί να βελτιώσει τον εμμηνορροϊκό κύκλο σας.
Το Sex ρυθμίζει τις ορμόνες, οι οποίες με τη σειρά τους ρυθμίζουν τον εμμηνορροϊκό κύκλο.Το Σεξ μειώνει το στρες, το οποίο είναι ένας από τους λόγους που επηρεάζεται ο κύκλος σε πολλές γυναίκες
ΝΟΥΜΕΡΟ 10: Προλαμβάνει τη στυτική δυσλειτουργία.
Πενήντα τοις εκατό των ανδρών ηλικίας άνω των 40 πάσχουν από κάποια μορφή στυτικής δυσλειτουργίας και όλοι οι νέοι άνδρες φοβούνται τη στιγμή που δεν θα είναι σε θέση να σηκωθεί πια. Το καλύτερο φάρμακο κατά της ανικανότητας είναι το... σεξ. Η στύση διατηρεί τη ροή του αίματος στις αρτηρίες του πέους σας, έτσι ώστε ο ιστός παραμένει υγιής.Η στύση μπορεί να παρομοιαστεί με ένα αθλητικό αντανακλαστικό: όσο περισσότερο το εκπαιδεύεται τόσο πιο καλά εκτελείται.
ΝΟΥΜΕΡΟ 11: Αυξάνει το προσδόκιμο του χρόνου ζωής
Μια υγιής καρδιά, δυνατότεροι μύες, αύξηση της κυκλοφορίας του οξυγόνου,μείωση του στρές και η ευτυχία είναι μερικοί από τους παράγοντες που προσθέτουν ζωή στα χρόνια και ως εκ τούτου - χρόνια στη ζωή σας
ΝΟΥΜΕΡΟ 12: Υγιέστερο σπέρμα
Αντικαθιστά τα παλιά σπερματοζωάρια από τους όρχεις, την επιδιδυμίδα και τις σπερματοδόχες κύστεις.

Δημήτρης Μπορούσας
Χειρούργος-Ουρολόγος-Ανδρολόγος
www.borousas.gr

Κατερίνα Στικούδη: Δες πώς κάνει δουλειές στο σπίτι!

Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα... Δεν σημαίνει ότι επειδή η Κατερίνα Στικούδη είναι sexy, θα φορά και αποκαλυπτικά ρούχα στο σπίτι!

Το σίγουρο είναι ότι δεν της αρέσει και πολύ να κάνει δουλειές αλλά όπως είπε στο twitter, είναι αναπόφευκτες! Πάντως η Κατερίνα φόρεσε τις φόρμες της και χαριτωμένες καλτσούλες!

"Δουλειές του σπιτιού ... Αναπόφευκτες...! "


http://www.tuned.gr

Απίστευτο! Έλληνας παρουσιαστής μαγνητοσκόπησε την εκπομπή του στην τουαλέτα



Έχει αρκετή δόση χιούμορ ο εν λόγω Έλληνας παρουσιαστής. Με τα ανέκδοτα του στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» όλοι «πεθαίνουν» στα γέλια»! Ο λόγος για τον... Στάθη Παναγιωτόπουλο, που μαγνητοσκόπησε με το κινητό του τηλέφωνο ολόκληρη εκπομπή για το site του μέσα στην τουαλέτα αεροπλάνου, την ώρα που ταξίδευε με προορισμό τα Χανιά. Το επεισόδιο φιλοξενείται στη στήλη "Περιβάλλον" και εντάσσεται σε... συγκεκριμένη ενότητα με τον τίτλο "Κλα.ω στο αεροπλάνο"!


Γιατί όλα τα τζιν έχουν μια μικρή τσέπη;


Σε όλα τα τζιν ράβουν δεξιά μια μικρή τσέπη. Αναρωτηθήκατε ποτέ σε τι τελικά χρησιμεύει αυτή η μικρή τσέπη;


Η τσέπη αυτή φτιάχτηκε τα παλιά χρόνια για να μπαίνουν τα ρολόγια με την μικρή αλυσίδα μέσα σε αυτή.

Τώρα πια χρησιμεύει για να βάζουμε εισιτήρια, κέρματα κ.α.

trikalaweb.blogspot.gr

Ανατριχιαστικό: Το 53% των πιλότων παραδέχτηκε πως κοιμάται εν ώρα πτήσης!



Περισσότεροι από τους μισούς Πορτογάλους πιλότους αεροσκαφών παραδέχτηκαν ότι έχουν κοιμηθεί στο πιλοτήριο κατά τη διάρκεια των πτήσεων, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Εννέα στους δέκα (ποσοστό 91%) πιλότους είπαν ότι λόγω κούρασης έχουν κάνει λάθη μέσα στο πιλοτήριο. Το 53% πήρε έναν υπνάκο εν πτήσει. Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε από το πορτογαλικό ινστιτούτο πολιτικής αεροπορίας INAC και σε αυτήν συμμετείχαν 456 πιλότοι.
Ο Νίνιο Κεϊρός, εκπρόσωπος του σωματείου των πιλότων, έκανε λόγο για “ανησυχητικό φαινόμενο”. Σημείωσε ότι τυχόν λάθη των πιλότων μπορεί να μην έχουν ιδιαίτερη σημασία αφού στα αεροσκάφη εκτός του κυβερνήτη υπάρχει πάντα και συγκυβερνήτης. Σε συνδυασμό όμως με άλλους παράγοντες κινδύνου, θα μπορούσαν να αποτελέσουν σημαντικό πρόβλημα.
Ο Κεϊρός εξέφρασε την ανησυχία του ότι η τροποποίηση των κανονισμών που αφορά την κούραση των πιλότων και συζητιέται στην Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να υποχρεώσει τους πιλότους να εργάζονται για ακόμη περισσότερες ώρες απ’ ότι σήμερα.

http://www.koolnews.gr

Έτρεχε γυμνός στους -40 βαθμούς κελσίου για να προλάβει το τρένο


Είχε πάρει το τρένο από τη Μόσχα με προορισμό το Νερούνγκρι, ανατολικά της Ρωσίας, όπου οι θερμοκρασίες τον χειμώνα πέφτουν στους -30 βαθμούς Κελσίου.


Στη διάρκεια της διαδρομής ο άνδρας βγήκε από την κουκέτα του για να κάνει ένα τσιγάρο στον προθάλαμο.

Επιστρέφοντας, ωστόσο, έχασε τον δρόμο και ανοίγοντας μία άλλη πόρτα βρέθηκε στα σκοτεινά και ύστερα χωρίς καν να το καταλάβει πάνω στη σιδηροδρομική τροχιά.

Φορούσε πυτζάμες και τις παντόφλες του και η θερμοκρασία σχεδόν στους -40οC! Βλέποντας το τρένο να συνεχίζει την πορεία του, ο 42χρονος πανικόβλητος άρχισε να τρέχει από πίσω του να το προλάβει. Τρέχοντας περίπου επτά χιλιόμετρα αντιλήφθηκε ότι δεν επρόκειτο να το προφθάσει. Έφθασε στον σταθμό 'Richard Sorge', μόλις 150 χλμ. μακριά από τον τελικό προορισμό του και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες. «Όπως μετέδωσε το τμήμα μεταφορών του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών «ο 42χρονος σώθηκε από θαύμα».

Οι υπεύθυνοι ζήτησαν άμεση διερεύνηση της υπόθεσης και η αστυνομία προσπαθεί να διαλευκάνει αν ό,τι συνέβη οφείλεται σε αμέλεια υπαλλήλου που δεν έκλεισε σωστά την πόρτα του βαγονιού ή αν επρόκειτο καθαρά για ατύχημα.

Πάντως σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εργοδότης του άτυχου επιβάτη στην εφημερίδα Komsomolskaya Pravda, ο άνδρας δεν υπέστη κάποιο τραυματισμό, αισθάνεται καλύτερα και επέστρεψε στην εργασία του.


Η περιπέτεια της Ελεονώρας Μελέτη με τους αστυνομικούς


Την περιπέτεια που είχε με τους αστυνομικούς περιέγραψε στην εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη.​


Η παρέα της την πήρε τηλέφωνο να πάνε στο show που κάνει ο Τάκης Ζαχαράτος και η παρουσιάστρια δέχτηκε μετά χαράς.

Βιαστική όμως όπως ήταν δεν πήρε μαζί της ταυτότητα! Βρισκόταν στο αυτοκίνητο των φίλων της, όπως είπε και «ξαφνικά κοιτάζω και βλέπω ένα περιπολικό και οχτώ ένστολους με όπλα και πολιτικά ρούχα. Σκέφτηκα ”τι κάναμε”»;; είπε η Ελεονώρα.

Και συνέχισε λέγοντας πως «ζήτησαν στοιχεία από δυο παιδιά και ρώτησαν αν έχουμε κάτι παράνομο μέσα στο αυτοκίνητο. Τους είπα για πλάκα «εμένα» και έψαξαν το αυτοκίνητο».

Πηγή: star

Απίστευτο... Πώς είναι σήμερα ο Φοίβος από τη Νταντά;

"Η νταντά" πρόκειται για τη ελληνικά μεταφορά της σειράς "The Nanny" που παιζόταν με μεγάλη επιτυχία για δυο χρόνια στο "Mega"....

Για όσους δεν γνωρίζετε ίσως το εικονιζόμενο παιδάκι κατά κόσμον Βασίλη Καραγιάννη, έγινε γνωστό υποδυόμενος το μικρότερο αγόρι του πλούσιου τυπά που ερωτεύεται η νταντά στην εν λόγω σειρά.

Ο καιρός πέρασε και ιδού πως είναι ο Βασίλης σήμερα.



to-potistiri

Tα ξενοδοχεία-κυψέλες κατακλύζουν τώρα και την Κίνα [φωτό]


Η συνταγή έρχεται από την Ιαπωνία, όπου κατασκευάστηκε το πρώτο ξενοδοχείο με κυψέλες το 1979. Το μοντέλο κατακλύζει στο εξής και την Κίνα.
Ενα μέτρο πλάτος επί δύο μέτρα μήκος. Το ύψος είναι 1χ20. Το εν λόγω ξενοδοχείο διαθέτει 100 δωμάτια με κυψέλες στο Κινγκντάο, στην επαρχία του Σαντόγκ. Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με τηλεόραση LCD, με σύνδεση Wi-FI, με ένα μικρό γραφείο, με ένα μικρό κομοδίνο και ένα στρώμα.
Το πρώτο ξενοδοχείου αυτού του τύπου άνοιξε τις πόρτες του στην Κίνα τον Μάιο του 2012. Ενώ όμως οι Ιάπωνες χρησιμοποιούν τα ξενοδοχεία-κυψέλες για τους ανθρώπους που χάνουν το τρένο τους ή ταξιδεύουν οι Κινέζοι δεν διστάζουν να επισκεφθούν το εν λόγω ξενοδοχείο απο περιέργεια.
Ενα βράδυ εκτός τουριστικής εποχής το δωμάτιο στοιχίζει περίπου 5 ευρώ ενώ στην υψηλή περίοδο φτάνει τα 9 ευρώ.





http://www.iefimerida.gr

Όταν η Ματθίλδη Μαγγίρα μεταμορφώνεται σε Πάολα! Απολαυστικό βίντεο



Η Ματθίλδη Μαγγίρα, πιο απολαυστική από ποτέ, μεταμορφώνεται σε αγαπημένα πρόσωπα της showbiz για χάρη του Μίλα. Ένα από αυτά ήταν και η Πάολα. 


Η Ματθίλδη μπήκε στο πλατό μεταμορφωμένη στην γνωστή τραγουδίστρια προκαλώντας τρελό γέλιο τόσο στην Τατιάνα όσο και στους θεατές! Η “Πάολα” όχι μόνο τραγούδησε αλλά έδωσε και συνέντευξη...

Δες το απολαυστικό βίντεο!

http://www.tlife.gr

Η Ελλάδα βυθίζεται... Άνεβαίνει η στάθμη της θάλασσας



Η άνοδος της στάθμης της θάλασσας καταπίνει τις ακτογραμμές της Ελλάδας με ταχύτατους ρυθμούς από μισό έως ένα μέτρο τον χρόνο σε αρκετές περιοχές. Οι επιστήμονες που μιλούν και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, υπογραμμίζοντας ότι ορισμένες παραλίες της χώρας θα τις θυμόμαστε σε λίγα χρόνια μόνο από φωτογραφίες.




Το σενάριο είναι εφιαλτικό, πλην όμως 100% ελληνικό. Οπως εκτιμούν αρκετοί Ελληνες επιστήμονες, μέσα στα επόμενα ενενήντα χρόνια θα εξαφανιστούν περισσότερα από 800 τετραγωνικά χλμ. ακτογραμμών λόγω της ανόδου της στάθμης της θάλασσας και των κλιματικών αλλαγών. Για να αντιληφθούμε το μέγεθος του προβλήματος, αρκεί να φανταστούμε ότι μία έκταση περίπου ίση με τη μισή Κρήτη θα εξαφανιστεί από τον χάρτη μέχρι το τέλος του αιώνα.



Η υπερθέρμανση του πλανήτη (φαινόμενο του θερμοκηπίου), οι απότομες και ακραίες κλιματικές αλλαγές, το λιώσιμο των πάγων, η άνοδος της μέσης θερμοκρασίας, οι κυματικές υπόγειες καταιγίδες, οι κακοτεχνίες των λιμενικών έργων, η μόλυνση του περιβάλλοντος, η βάναυση παρέμβαση του ανθρώπινου παράγοντα στην ισορροπία του οικοσυστήματος και η διάβρωση από τις ανεξέλεγκτες αμμοληψίες συνθέτουν ένα χαοτικό κοκτέιλ που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει πολύ σύντομα στο να καλυφθούν από νερό παραλίες και παράκτιες περιοχές.



Παραλιακοί οικισμοί, πόλεις και ξενοδοχειακές μονάδες κινδυνεύουν από κατακλυσμούς και έντονα πλημμυρικά φαινόμενα, ενώ σημαντικές υποδομές, όπως αεροδρόμια και οδικά δίκτυα, απειλούνται με εκτεταμένες καταστροφές.

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΔΟΥΚΑΚΗΣ: «ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2070 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 8 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ»



Λιμνοθάλασσες, υδροβιότοποι και ακτογραμμές αναμένεται πολύ σύντομα να αφανιστούν και τούτα δεν αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας, [Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους. Η παραλία στις Καλύβες της Κρήτης όπως ήταν το 1977 και όπως είναι σήμερα, «φαγωμένη» από τη θάλασσα.] αλλά μια ζοφερή πραγματικότητα, όπως υποστηρίζει ο κ. Ευστράτιος Δουκάκης, αναπληρωτής καθηγητής του ΕΜΠ στις θαλάσσιες επιστήμες -Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών-, ο οποίος εδώ και δώδεκα χρόνια μελετά επισταμένως τα 7.000 από τα 16.000 χιλιόμετρα των ελληνικών ακτών.



«Η ακτογραμμή υποχωρεί με μέσο όρο 1,2 μέτρα τον χρόνο. Αυτό σημαίνει πως για κάθε μέτρο παραλίας, χάνουμε πάνω από ένα τετραγωνικό μέτρο παράκτιας ζώνης κατά έτος. Την ίδια ώρα πρέπει να ξέρετε ότι μέχρι το 2070 θα έχουμε τουλάχιστον 8 βαθμούς παραπάνω θερμοκρασία τους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στα επόμενα πενήντα χρόνια θα ενταθούν τα φαινόμενα ξηρασίας στην ενδοχώρα, με παράλληλη μείωση των αιγιαλών λόγω της καταβύθισης των ακτών. Το κακό θα είναι διπλό, αφού θα έχουμε και τεράστια ερημοποίηση και στην ηπειρωτική χώρα».



ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΥΝΟΛΑΚΗΣ: «ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΑΠΟ 0,90 ΕΩΣ 2 ΜΕΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2100»



Οσο τρομακτικές και αν ακούγονται οι εκτιμήσεις των Ελλήνων επιστημόνων, σε καμία περίπτωση δεν είναι σενάρια καταστροφολογίας, αφού οι μορφολογικές μεταβολές σε αρκετές περιοχές της χώρας μας είναι εμφανείς ήδη από τα προηγούμενα χρόνια. «Το 2002 οι μελέτες της Διακυβερνητικής Επιτροπής του ΟΗΕ για την Αλλαγή του Κλίματος (IPCC) έδειχναν ότι η στάθμη των υδάτων θα ανέβει από μισό έως ένα μέτρο σε βάθος 100 χρόνων. Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε οι συγκεκριμένες έρευνες έχουν αναθεωρηθεί και δίνουν αύξηση της στάθμης από 0,90 έως 2 μέτρα μέχρι το 2100, σενάριο ακόμη πιο εφιαλτικό» λέει στην «Espresso της Κυριακής» ο καθηγητής Φυσικών Καταστροφών στο Πολυτεχνείο της Κρήτης Κώστας Συνολάκης.



Οπως μας εξηγεί ο καθηγητής, χαρακτηριστική περίπτωση αποτελούν οι Καλύβες της Κρήτης [Η παραλία του Πλατανιά τη δεκαετία του ’60 και δίπλα εν έτει 2010, μειωμένη τόσο σε μήκος όσο και σε πλάτος.] που επιβεβαιώνουν με τον χειρότερο τρόπο τις προβλέψεις των γεωλόγων: «Τις δεκαετίες του ’40 και του ’50 η παραλία στις Καλύβες είχε πλάτος περίπου 100 μέτρων και το μήκος της ξεπερνούσε το 1 χιλιόμετρο, όπως φαίνεται από φωτογραφίες της εποχής που μας έδωσαν οι κάτοικοι. Αργότερα όμως για την κατασκευή του αεροδρομίου και των αυτοκινητοδρόμων δεκάδες φορτηγά έφταναν καθημερινά στις Καλύβες και έπαιρναν την άμμο από τη θάλασσα, με αποτέλεσμα να αφαιρεθούν από την παραλία περισσότεροι από 225 τόνοι άμμου! Μία δεκαετία αργότερα, και συγκεκριμένα το 1965, άρχισαν να φαίνονται οι πρώτες συνέπειες από τη διάβρωση, όταν τα σπίτια πλημμύριζαν με τις βροχοπτώσεις, ενώ πολύ γρήγορα το πλάτος της παραλίας συρρικνώθηκε στα 10 μέτρα από τα 50 που ήταν κάποτε. Η θάλασσα κατάπιε ό,τι απέμενε από την αμμουδιά και το 1990 η παραλία χάθηκε για πάντα».



Σε ορισμένες παραλίες η διάβρωση αυτή γίνεται με ετήσιο ρυθμό μισού έως ενός μέτρου τον χρόνο. Μάλιστα, σύμφωνα με εκτιμήσεις, η περίφημη παραλία στη Γεωργιούπολη των Χανίων εικάζεται ότι μέσα στα επόμενα χρόνια θα έχει εξαφανιστεί, καθώς το θαλασσινό νερό θα εισχωρήσει σε βάθος 500 μέτρων στην ενδοχώρα.



«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι στα επόμενα πενήντα χρόνια ο γεωγραφικός χάρτης της Ελλάδας θα αλλάξει άρδην, καθώς θα μετατοπιστούν τα όρια του αιγιαλού. Λίμνες, λιμνοθάλασσες και οικοσυστήματα θα εξαφανιστούν και το κακό είναι πως δεν ιδρώνει το αφτί κανενός» υπογραμμίζει ο κ. Συνολάκης. Οπως προκύπτει από την έρευνά του, μόνο στο Κολυμπάρι Χανίων από το 1983 ώς το 2005 χάθηκαν ως διά μαγείας περίπου 8μ. πλάτος από την παραλία του χωριού.



Οι επιθετικές διαθέσεις της θάλασσας σε συνδυασμό με τις παρεμβάσεις του ανθρώπινου παράγοντα καθιστούν σαφές ότι δεν πρόκειται απλώς για ένα περιβαλλοντικό πρόβλημα, αλλά για μια απειλή με τεράστιες επιπτώσεις στην οικονομική και την κοινωνική ζωή. Φυσικές καταστροφές, μείωση της γεωργικής παραγωγής, ξηρασίες, πλημμύρες, καύσωνες, ασθένειες, μειωμένα αποθέματα νερού, περιβαλλοντικοί πρόσφυγες και ανυπολόγιστες ζημιές στις υποδομές και στην τουριστική βιομηχανία των παράκτιων περιοχών είναι μερικά από τα προβλήματα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι επόμενες γενιές.



[Ο καθηγητής Φυσικών Καταστροφών του Πανεπιστημίου της Κρήτης Κώστας Συνολάκης κατά την επίσκεψή του μετά τον σεισμό της Σουμάτρας τον Οκτώβριο του 2010.]

Οι περιοχές που θα σκεπαστούν από νερό τα επόμενα 100 χρόνια



Δυτικός Θερμαϊκός



Πρόκειται για μία από τις πλέον επικίνδυνες ζώνες που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, από το Καλοχώρι μέχρι το Μικρό Εμβολο και τις Αλυκές του Κίτρους. Υπάρχει καταβύθιση της παράκτιας ζώνης με πολύ μεγάλες ταχύτητες, περίπου 10 μέτρα των αιώνα.



Κορινθιακός Κόλπος – Αίγιο



Ανησυχητικά είναι τα φαινόμενα-τσουνάμι που έχουν παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του 20ού αιώνα (επτά στον αριθμό), αλλά και οι διαβρωτικές τάσεις στο πρανές της περιοχής, από το οποίο χάνεται λόγω κατολισθήσεων περίπου μισό μέτρο τον χρόνο. Οι υπόγειες καταβυθίσεις είναι συνεχείς.



Δυτική Πελοπόννησος και Πάτρα



Καταβύθιση στην περιοχή της Πάτρας περίπου 1,6 με 1,7 μέτρα των αιώνα. Από το Δέλτα Αλφειού μέχρι την Κυλλήνη, μετατόπιση ακτογραμμής πάνω από ενάμισι μέτρο τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, εξαιρετική προσοχή χρειάζεται στις περιοχές: Θίνες Βαρθολομιού, Λίμνη Καϊάφα και παραλία Ζαχάρως.



Κως



Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκονται αρκετές παραλίες του νησιού και ιδιαίτερα όσες έχουν πολύ μικρή κλίση και μεγάλο μήκος. Σύμφωνα με τις επιστημονικές παρατηρήσεις, τα τελευταία εξήντα χρόνια η ακτογραμμή έχει υποχωρήσει κατά 190 μέτρα!



Βόρεια Κρήτη



Από τα Χανιά μέχρι τον Αγιο Νικόλαο και τη Χερσόνησο μέσα στην επόμενη δεκαετία θα χαθεί πάνω από το 50% του πλάτους των παραλιών σε μια ακτίνα μήκους 50 χιλιομέτρων. Το πρόβλημα είναι ήδη ορατό εδώ και χρόνια στα χωριά Κολυμπάρι, Καλύβες, Γεωργιούπολη και Πλατανιάς. Μέχρι το 2020 δεν θα υπάρχει νερό στα 5 χιλιόμετρα από τον σημερινό αιγιαλό λόγω υφαλμύρωσης.



Μεσολόγγι



Αμεσα κινδυνεύει και η ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος της παραλιακής πόλης που βρίσκεται σε ιδιαιτέρως χαμηλό υψόμετρο. Σοβαροί φόβοι εκφράζονται και για τη λιμνοθάλασσα, που σε βάθος χρόνου κινδυνεύει να εξαφανιστεί από τον χάρτη

  Espressonews.gr

Το μικρότερο περίστροφο στον κόσμο!



Αν και η επαφή που έχω με τα όπλα περιορίζεται στις ταινίες και σε κανένα videogame, ως εκ τούτου νομίζω ότι αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στο μικρότερο περίστροφο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε ολόκληρο τον κόσμο.
Το SwissMiniGun είναι δημιούργημε της ελβετικής εταιρείας  GunIt και το μέγεθός του δεν ξεπερνά το 1/4 μιας φυσιολογικής ανθρώπινης παλάμης, ενώ πυροβολεί κανονικά με μίνι σφαίρες, αν και η βλάβη που μπορεί να προκαλέσει είναι -όπως φαντάζεστε- πολύ μικρότερη από ένα κλασικό όπλο.

Η πολυτελής κατασκευή αλλά και η εντυπωσιακή εμφάνισή του το κατατάσσουν στα πιο cool περίστροφα, ενώ η ειδική και πρωτίστως βολική θήκη του το κάνουν ακόμη πιο λειτουργικό για το χρήστη, ο οποίος μπορεί να το παραγγείλει on-line!
Η εταιρεία δέχεται παραγγελίες από όλοτον κόσμο, ενώ όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη: Η τιμή του αγγίζει τα 6.500 δολάρια, χωρίς βέβαια τις σφαίρες. Όσοι πιστοί προσέλθετε!


http://perierga.gr/

Η εικόνα που σαρώνει το Facebook-Θέλει 1 εκατομμύριο like για να κάνει σεξ!



Τον γύρο του Facebook έχει κάνει εδώ και μερικές ώρες μια φωτογραφία ενός χρήστη ο οποίος αναζητά διακαώς 1 εκατομμύριο «Like» προκειμένου να κάνει σεξ με την κοπέλα του.Η ιδέα του Πίτερ Κβέρνενγκ φαίνεται ότι ήταν πολύ αποδοτική αφού τελικά κατάφερε να συγκεντρώσει τα πολυπόθητα Like και Share των χρηστών οι οποίοι βεβαίως έσπευσαν να βοηθήσουν τον ιερό του σκοπό. Μένει να δούμε αν τελικά η κοπέλα του Κάθριν τήρησε την υπόσχεσή της…  

Τρίκαλα: Οι σερβιτόρες βγάζαν γούστα μετά το 8ωρο...


Διαφορετική μορφή διασκέδασης προσέφερε μετά από κάποια ώρα ένα μπαρ στα Τρίκαλα. 


Συγκεκριμένα το κέντρο διασκέδασης είχε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο πίσω μέρος, όπου οι αλλοδαπές σερβιτόρες συνευρίσκονταν ερωτικά με πελάτες.

Ο τελευταίος πελάτης που ζήτησε prive «χορό» από τις δυο κοπέλες, μία 21χρονη Μολδαβή και μία 35χρονη Ρουμάνα, δεν ήταν σαν τους άλλους. Ήταν αστυνομικός της Ασφαλείας Τρικάλων και τα 100 ευρώ που πλήρωσε στους δυο υπεύθυνους του κέντρου για την «ιδιαίτερη περιποίηση» ήταν προσημειωμένα.

Την κατάλληλη στιγμή, οι συνάδελφοί του έκαναν έφοδο στο νυχτερινό κέντρο και συνέλαβαν τις δυο αλλοδαπές σερβιτόρες και τους υπεύθυνους λειτουργίας ηλικίας 40 και 43 χρόνων που παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Τρικάλων για διευκόλυνση ακολασίας. Ο 55χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν βρισκόταν εκεί και αναζητείται.

Το συγκινητικό μήνυμα του Λευτέρη Πανταζή στους θαυμαστές του!

Ένα ιδιαίτερα συγκινητικό “ευχαριστώ” σε όλα τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης που δέχτηκε από τους φίλους και τους θαυμαστές του είπε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Λευτέρης Πανταζής.
Ο γνωστός ερμηνευτής που αντιμετώπισε πριν λίγες μέρες προβλήματα στην υγεία του με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για εξετάσεις και παρακολούθηση φαίνεται πως είναι πια καλύτερα και δυνατός να επιστρέψει στην καθημερινότητά του.
 
Ο ίδιος παίρνοντας μάλιστα, δύναμη όλες αυτές τις μέρες από τα μηνύματα που δέχτηκε, έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στους φίλους του.
 
“Kαλημέρα φίλοι μου και φίλες μου! Είμαστε εδώ, είμαστε καλά και μην ξεχνάμε να ευχαριστούμε το θεό για ότι μας συμβαίνει. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, για την αγάπη, τις ευχές και την θετική ενέργεια που μου στείλατε! Σας αγαπώ πάρα πολύ!”, έγραψε χαρακτηριστικά.


http://www.tuned.gr


Φως στο τούνελ για τη θεραπεία του AIDS; Τι έδειξε διεθνής έρευνα


Η είδηση έρχεται από την Αυστραλία και σύμφωνα με τα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα, επιστήμονες θεωρούν ότι βρίσκονται πολύ κοντά, στο να νικήσουν τον ιό του AIDS,και μάλιστα με έναν θεωρητικά, πολύ απλό τρόπο. Διαβάστε τι ακριβώς κατάφερε μια ομάδα ιατρών...


Επιστήμονες από το Ινστιτούτο Ερευνητικής Ιατρικής του Queensland, με επικεφαλής τον καθηγητή Ντέιβιντ Χάριτς, υποστηρίζουν ότι ύστερα από χρόνια μελετών του ιού του AIDS,διαπίστωσαν πως για αναπτυχθεί και να πολλαπλασιαστεί ο ιός χρειάζεται μια συγκεκριμένη πρωτεΐνη. Οι ερευνητές πήραν την πρωτεΐνη αυτή, την απομόνωσαν και την τροποποίησαν γενετικά (την μετάλλαξαν) και στη συνέχεια την εμφύτευσαν πάλι σε στέλεχος του ιού. Όμως μετά την μετάλλαξη της η πρωτεΐνη, αντί να βοηθάει στον πολλαπλασιασμό του ιού, σταματά την αναπαραγωγή του.

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Human Gene Therapy», και όπως υποστηρίζει ο επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας, “με τον τρόπο που εργαστήκαμε και όπως χρησιμοποιήσαμε την πρωτεΐνη, δεν θεραπεύουμε την μόλυνση από τον ιό HIV, αλλά μπορούμε να τερματίσουμε την ασθένεια.”

Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα δεν είναι επιφυλακτική απλά θεωρεί ότι χρειάζονται περαιτέρω έρευνες και πειράματα πάνω στην μελέτη των Αυστραλιανών επιστημόνων. Θεωρητικά και εν δυνάμει θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για ένα πρώτο σημαντικό βήμα στο να νικηθεί η ασθένεια.

http://iatropedia.com



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger