Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Καλαμάρι ΓΙΓΑΣ 180 κιλών ξεβράστηκε σε παραλία της Ισπανίας... (Δείτε ΦΩΤΟ)

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013


Με ένα απρόσμενο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι περαστικοί σε παραλία της βόρεια Ισπανίας, όταν είδαν το κουφάρι ενός γιγάντιου καλαμαριού.

Το μαλάκιο ήταν γένους θηλυκού, το μήκος του έφτανε τα 8 μέτρα, ενώ ζύγιζε 180 κιλά!

Μάλιστα, το κουφάρι βρίσκονταν σχεδόν σε άψογη κατάσταση και παραδόθηκε στο Ναυτικό Μουσείο της Κανταβρία.

Για «σημαντική επιστημονική και μουσειακή αξία» έκανε λόγο ο υπεύθυνος του μουσείου για τη συντήρηση Gerardo Garcia Castillo.

Μην πετάτε τα φακελάκια τσαγιού, θα σας χρησιμεύσουν εκεί που δεν μπορείτε να φανταστείτε!


Έχετε απολαύσει το τσαγάκι σας και είσαστε έτοιμοι να πετάξετε το φακελάκι; Όχι όχι, μην το κάνετε...θα σας χρησιμεύσει σε απίστευτα πολλά χρηστικά τρικάκια! Παρακάτω θα δείτε μερικά από αυτά..είμαστε σίγουροι ότι χρησιμεύει και σε άλλα τόσα!..

1. Ενυδατώστε το δέρμα σας: Γεμίστε τη μπανιέρα σας με νερό και ρίξτε μέσα όλα τα χρησιμοποιημένα φακελάκια από τσάι.Θα αναζωογονήσετε το δέρμα σας και θα του προσφέρετε μοναδική ενυδάτωση, αφού τα φύλλα τσαγιού έχουν την ιδιότητα να αποκαθιστούν το αφυδατωμένο δέρμα και δρουν αντιοξειδωτικά, ειδικά του πράσινου τσαγιού.

2. Διώξτε τους λεκέδες: Γεμίστε το νεροχύτη σας με ζεστό νερό, ρίξτε μέσα τα τηγάνια και τα κατσαρολικά σας και προσθέστε χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού. Οι τανίνες, που περιέχονται στο τσάι θα εξαφανίσουν αμέσως τους επίμονους λεκέδες.

3. Θρέψτε τα φυτά σας: Ανοίξτε το φακελάκι του τσαγιού και ρίξτε το στο χώμα των φυτών σας για να απορροφήσουν όλες τις θρεπτικές ουσίες. Χρησιμοποιείστε το ειδικά στις τριανταφυλλιές και τις φτέρες. Ακόμα και στα αδύνατα φυτά, αν τα ποτίσετε με τσάι δύο φορές την ημέρα θα βρουν γρήγορα την "υγειά" τους.

4. Βάλτε το στα μάτια σας: Τα φακελάκια τσαγιού θα απομακρύνουν την κούραση, τις «σακούλες» και τους μαύρους κύκλους. Τοποθετήστε κρύα τα φακελάκια του τσαγιού και αφήστε τα για 10 λεπτά στα μάτια σας. Ενώ για τη «γερασμένη» όψη των ματιών σας, επιλέξτε το χαμομήλι, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία.

5. Διώξτε τις δυσάρεστες μυρωδιές: Ανανεώστε τη μυρωδιά του σπιτιού σας, αφήνοντας φακελάκια τσαγιού εδώ και εκεί. Μπορείτε να τοποθετήσετε μερικά στο ψυγείο, για να απαλλαγείτε από τις μυρωδιές των φαγητών, να ψεκάσετε με τσάι το χαλί και τα υφάσματα του σπιτιού σας ή ακόμα και να φτιάξετε μόνοι σας ένα αρωματικό αποσμητικό χώρου, τοποθετώντας σε ένα μπουκάλι νερό, σακουλάκια από τσάι έχοντάς τα ξαναβράσει διπλές φορές. Προσθέστε τα αγαπημένα σας έλαια και απολαύστε νέες μυρωδιές.

6. Απαλλαγείτε από τσιμπήματα εντόμων: Για τα τσιμπήματα των εντόμων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σακουλάκια σαν κομπρέσα, για να απαλύνετε τον πόνο. Απλά τοποθετήστε στην περιοχή του τσιμπήματος ένα κρύο φακελάκι με τσάι, για να μειώσετε τη φλεγμονή. Το καλοκαίρι επίσης, μπορείτε να κάνετε το ίδιο, αν έχετε καεί από τον ήλιο.

7. Γυαλίστε τα έπιπλά σας: Ο καλύτερος τρόπος για να φρεσκάρετε τα ξύλινα πατώματα και έπιπλα είναι να βράσετε 6-10 φακελάκια τσαγιού, να τα τοποθετήστε σε έναν κουβά με νερό και έπειτα να σφουγγαρίσετε το πάτωμά σας ή να καθαρίσετε τις επιφάνειες των επίπλων σας με ένα μαλακό πανί.

8. Διώξτε την άσχημη αναπνοή: Απλά κάντε πλύσεις, με αρωματικό τσάι ιδιαίτερα τσάι με μέντα. Εξαφανίζει αμέσως το πρόβλημα της δυσάρεστης αναπνοής.

9. Κάντε πεντικιούρ: Γεμίστε μια λεκάνη με ζεστό νερό και βάλτε μέσα τα πόδια σας, για τουλάχιστον 15 λεπτά. Θα χρειαστείτε φυσικά περισσότερα από ένα φακελάκι, αλλά η αντιβακτηριδιακή δράση του τσαγιού, θα σας ανταμείψει.

10. Φτιάξτε το δικό σας αρωματικό ρύζι: Μέσα στο νερό που βράζει βάλτε χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού. Με τσάι «jasmine» το ρύζι σας θα αποκτήσει υπέροχη γεύση και άρωμα.

Ομάδα neadiatrofis.gr

- See more at: http://www.gkourou.com


Μιχαλολιάκος: «Ποιός γνωστός δημοσιογράφος με ενημέρωσε ότι αρχίζουν συλλήψεις»!


Ένα άκρως ενδιαφέρον tweet ανάρτησε πριν λίγα λεπτά στο λογαριασμό του στο Twitter το περιοδικό UNFOLLOW με τίτλο «Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης.»

Πρόκειται για απόσπασμα από την απολογία του αρχηγού της ΧΑ, Ν. Μιχαλολιάκου, στο οποίο αναφέρει ονόματα γνωστών δημοσιογράφων που θεωρεί ότι αντιμετώπισαν… σωστά και δίκαια τη ΧΑ, αλλά δεν κλήθηκαν να καταθέσουν υπέρ αυτής.

Ο «φύρερ» της εγκληματικής οργάνωσης προχωρεί όμως κι ένα βήμα παρακάτω: αναφέρει όνομα συγκεκριμένου δημοσιογράφου που τον ενημέρωσε ότι επίκεινται συλλήψεις!
Διαβάστε την απάντηση από το αντίγραφο της απολογίας του.



Πηγή: candianews.gr

To ΞΕΡΑΤΕ; Γιατί ο Γιαπωνέζες έχουν άψογη σιλουέτα;

Αυτοί είναι οι λόγοι που οι Γιαπωνέζες είναι αδύνατες....

1. Τρώνε με ξυλάκια
Τρώγοντας πιο αργά από ότι έχεις συνηθίσει να τρως επιτρέπει στον εγκέφαλό σου να καταλαβαίνει πότε έχεις χορτάσει. Οι γυναίκες στην Ιαπωνία συνειδητοποιούν πιο εύκολα πότε έχουν χορτάσει καθώς χρησιμοποιούν ξυλάκια αντί για πηρούνια για να τρώνε.

2. Κάνουν το λίγο να φαίνεται πολύ
Λόγω του τρόπου με τον οποίο είναι παρουσιασμένα τα πιάτα των Ιαπωνέζων δίνουν την εντύπωση ότι είναι μεγαλύτερα από ότι είναι. Τουλάχιστον ένα από τα πιάτα τους θα είναι οπωσδήποτε μία χαμηλή σε θερμίδες σούπα. Αρκεί να σημειωθεί πως μία τυπική μερίδα σούσι στην Ιαπωνία έχει 300 θερμίδες ενώ ένα μέσο πιάτο στην Ελλάδα έχει περίπου 500 θερμίδες περισσότερες.

3. Χρησιμοποιούν ένα μυστικό συστατικό
Το σούσι για τους Ιάπωνες είναι "ξυδάτο ρύζι". Το ξύδι και άλλες τροφές τέτοιου είδους που έχουν όξινη γεύση περιέχονται στα περισσότερα ιαπωνικά πιάτα. Αυτά βοηθούν στο να διαλύεται το λίπος όταν καταναλώνονται ως μέρος ενός γεύματος. Ιαπωνικές έρευνες που έγιναν πρόσφατα δείχνουν πως το οξικό οξύ (περιέχεται και στο ξύδι) μπορεί να βοηθήσει στην καύση του λίπους.

4. Τρώνε πολύ νωρίς μέσα στη μέρα
Οι Ιαπωνέζες συνηθίζουν να τρώνε πολύ καλά το πρωί. Σούπα, ρύζι, ομελέτα και ψητός σολωμός είναι μερικά από τα πιάτα που καταναλώνουν τα πρωινά. Πέρα από αυτό αποφεύγουν να τρώνε σνακ μετά τις 4 το απόγευμα ενώ τρώνε νωρίς το δείπνο τους το οποίο συνήθως αποτελείται από ψάρια και λαχανικά. Τέλος δεν καταναλώνουν γλυκά.

5. Πίνουν πολύ τσάι
Οι Ιαπωνέζες πίνουν πολύ πράσινο τσάι κατά τη διάρκεια της ημέρας τους το οποίο είναι διαθέσιμο σε αυτές ανά πάσα στιγμή μιας και μπορούν να το προμηθευτούν έτοιμο και ζεστό ακόμα και από μηχανήματα στους δρόμους.

6. Αποφεύγουν τα γαλακτοκομικά και το κρέας

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΕΜΕΤΟΣ.. Οι πατεράδες θα μπορούν να παντρεύονται τις υιοθετημένες κόρες τους!


Μπορεί να δεσμεύτηκε από το βήμα του ΟΗΕ για τις καλές- μετριοπαθείς- προθέσεις τουδιαμηνύοντας ότι η χώρα του δεν πρόκειται να αναπτύξει πυρηνικά όπλα αφού θέλει να σπάσει τον κλοιό της διεθνούς απομόνωσης και να κάνει μία νέα αρχή, την ίδια ώρα όμως στην πατρίδα του , ο πρόεδρος του Ιράν, Χασάν Ροχανί, περνάει νόμο με τον οποίο οι πατεράδες θα μπορούν να νυμφεύονται τις υιοθετημένες κόρες τους (αρκεί αυτές να είναι άνω των 13 ετών). 

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Guardian", η ισλαμική Δημοκρατία ψήφισε νόμο ο οποίος επιτρέπει στους εκπροσώπους του ισχυρού φύλου να παντρεύονται τις υιοθετημένες κόρες τους όταν αυτές φθάσουν σε ηλικία 13 ετών, εάν το δικαστήριο κρίνει ότι ο γάμος είναι προς όφελος του παιδιού.

Στο Ιράν, τα κορίτσια από την ηλικία των 13 ετών μπορούν να παντρευτούν , ωστόσο, σύμφωνα με ακτιβιστές ανθρωπινων δικαιωμάτων, ο νέος νόμος του Ροχανί υπερβαίνει τα εσκαμμένα. Οπως εξηγεί ο Σάντι Σαντρ, δικηγόρoς ανθρωπίνων δικαιωμάτων της οργάνωσης «Δικαιοσύνη για το Ιράν», με έδρα το Λονδίνο , ο νόμος αυτός ουσιαστικά νομιμοποιεί την παιδοφιλία.

« Με το νόμο αυτό, μπορεί κανείς να είναι παιδόφιλος και να δρα ανεξέλεγκτα παριστάνοντας κάποιον που θέλει να υιοθετήσει παιδιά», υποστηρίζει ο Σαντρ. 

Σύμφωνα με στοιχεία ιρανικών οργανώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα, το 2010 (επί Μαχμούτ Αχμαντινετζάντ ), οι γάμοι παιδιών, ηλικίας 10 έως 14 ετών, έφτασαν τις 42 χιλιάδες. 

Ελβετια: Πέταξαν 8 εκατομμύρια κέρματα έξω από τη Βουλή



Για πολλά χρόνια θεωρούνταν μία από τις πιο πλούσιες χώρες της Ευρώπης.

Και κρίνοντας από τις παρακάτω φωτογραφίες, μάλλον οι κάτοικοι της Βασιλείας στην Ελβετία, μάλλον έχουν λεφτά για… πέταμα, ικανά να γεμίσουν τους δρόμους με… χρυσάφι!

Όλο αυτό φυσικά συνέβη στο πλαίσιο μιας εκστρατείας διαμαρτυρίας υπέρ της θέσπισης κατώτατου εισοδήματος στη χώρα!

Καθώς οι χώρες της Ευρώπης πασχίζουν με την οικονομική κρίση και την ανεργία, ακτιβιστές στην Ελβετία αποφάσισαν να βγουν μπροστά και να ζητήσουν τη θέσπιση ενός βασικού μισθού για κάθε κάτοικο της χώρας, γράφει η βρετανική MailOnline.

Μέλη της ομάδας «Generation Basic Income Initiative» συγκέντρωσαν 8 εκατομμύρια κέρματα των 5 σεντς, κάθε ένα εκ των οποίων αντιστοιχούσε σε ένα κάτοικο της χώρας από την τράπεζα Basler Volksbank στη Βασιλεία και στη συνέχεια, πέταξαν τους 15 τόνους μπροστά στο κτίριο της Βουλής στη Βέρνη.

Οι διαμαρτυρόμενοι αξιώνουν τη θέσπιση κατώταου μηνιαίου μισθού για κάθε Ελβετό, που θα φτάνει τα 2.500 ελβετικά φράγκα.

Ο ιδρυτής του κινήματος, Enno Schmidt, δήλωσε στο Ruptly.TV ότι συγκέντρωσαν 130.000 υπογραφές της οποίες και παρέδωσαν στο Κοινοβούλιο.

Η ελβετική Βουλή πρέπει να κοιτάξει το ζήτημα, ή να διεξάγει δημοψήφισμα για κάθε θέμα για το οποίο συγκεντρώνονται πάνω από 100.000 υπογραφές από πολίτες της χώρας.

«Η κυβέρνηση είναι έξαλλη τώρα γιατί πρέπει να ασχοληθούν με αυτό το θέμα» είπε ο ίδιος και διευκρίνισε ότι στόχος δεν είναι να γίνουν όλοι ίσοι, αλλά να δώσει σε όλους την ευκαιρία να ζήσουν.

arouraios.gr

Η Μάιλι Σάιρους τα δείχνει όλα σε νέα extreme φωτογράφιση [εικόνες]

Μετά το «γυμνό» βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Wrecking Ball» από το νέο της άλμπουμ «Bangerz», η Μάιλι Σάιρους επανέρχεται ακόμα πιο προκλητική και τα δείχνει όλα σε μία extreme φωτογράφιση, ποζάροντας στο φακό του Τέρι Ρίτσαρντσον (σκηνοθέτη του βίντεο κλιπ).

Ήδη Τύπος και social media έχουν πάρει φωτιά μιλώντας για soft porn φωτογράφιση, ενώ άλλοι σχολιάζουν ότι για μία ακόμη φορά η άλλοτε πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς του Disney Channel, Hana Montana, πέτυχε και πάλι το σκοπό της: να μιλούν όλοι για κείνη.






http://www.iefimerida.gr/

Το μπούστο της Kim Kardashian στην πρεμιέρα της “Mademoiselle C” στο Παρίσι


Η Kim Kardashian με αποκαλυπτικό φόρεμα που έδειξε μπούστο στην πρεμιέρα της ταινίας “Mademoiselle C” στο Παρίσι.

Δείτε την







Τα ζώδια σήμερα 5 Οκτωβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σας θα σας φέρει σίγουρα κάποιες καινούργιες γνωριμίες αλλά και αλλαγές που αναγκαστικά θα τις δεχτείτε γιατί ίσως δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς.
Ερωτικά: Φαίνεστε συναρπαστικοί και ιδιαίτεροι. Η γοητεία που μπορεί να έχει πάνω σας ένα νεώτερο πρόσωπο ίσως να σας αναγκάσει να σπάσετε κάποιες παραδόσεις. Κυρίως αν έχετε γνωρίσει ένα άλλον Κριό, Ζυγό ή Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Νέες συνεργασίες ή κάτι διαφορετικό μέσα στην ίδια δουλειά που κάνετε μπορεί να γίνει ξαφνικά και να μην προλάβετε να πάρετε ανάσα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Θέλετε δεν θέλετε θα αλλάξετε κάποια πράγματα στην καθημερινότητά σας. Ίσως να είναι αναγκαία ή για λόγους διπλωματίας και αυτό να σας κουράζει αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο.
Ερωτικά: Η σχέση με Ζυγό μπορεί να δημιουργήσει τάσεις για πιο ξεκάθαρο τοπίο. Αν έχετε πάντως πάρει αποφάσεις για συμβίωση ίσως θα πρέπει πρώτα να είστε σίγουροι για τα κοινά σας σημεία.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να γεμίσετε κάποια κενά στην καθημερινή δουλειά σας. Η πίεση που νιώθετε για να γίνουν διαπραγματεύσεις κυρίως από την πλευρά σας θα σας αγχώσουν για λίγο αλλά τουλάχιστον θα φέρετε ένα τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Μπορεί να είστε περιζήτητοι σήμερα σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις και θα κάνετε πολλές νέες επαφές οι οποίες θα σας δημιουργήσουν κέφι και αισιοδοξία. Το να γίνετε και πάλι για λίγο παιδιά θα σας βοηθήσει στο να γεμίσετε κάποια κενά.
Ερωτικά: Είναι εύκολο να δείξετε τα αληθινά σας συναισθήματα. Θα ζητήσετε την έγκριση του προσώπου που είστε μαζί γι' αυτό θα έχετε ανάγκη να σας δείξει την εκτίμησή του σε κάποιες κινήσεις σας. Για τους ελεύθερους θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με μια υποτιθέμενη φιλία και θα πάρουν όλα τον δρόμο τους.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να ρισκάρετε για αυτό ανοίγετε τα χαρτιά σας σε νέες καταστάσεις κι ίσως να επενδύσετε πάνω εκεί γιατί έχετε ανάγκη να κάνετε κάτι καινούργιο και πρωτοποριακό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δεύτερου θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες ανατροπές οι οποίες θα καθορίσουν τις επόμενες μελλοντικές κινήσεις σας. Ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε σπίτι ή θα πρέπει να φέρετε κάποιες ισορροπίες μέσα στην οικογένεια.
Ερωτικά: Θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί με πιθανές παρορμητικές κινήσεις που θα κάνετε γιατί δεν έχετε καθόλου περιθώρια για λάθη, κυρίως αν σχετίζεστε με Κριό, Ζυγό.
Καριέρα & Οικονομικά: Καλό είναι να είστε έτοιμοι για όλα γιατί μπορεί να χρειαστεί να προλειάνετε το έδαφος για κάτι καινούργιο ή για μια ξαφνική αλλαγή.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχετε μια νέα κατάσταση στα σκαριά η οποία θα σας αφυπνίσει ξαφνικά και θα σας βάλει σε διαδικασία να ξεκινήσετε κάτι από την αρχή. Οι ξεκάθαρες συζητήσεις αλλά και μια νέα γνώση θα σας βοηθήσουν πάρα πολύ.
Ερωτικά: Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη τους γιατί μπορεί να είχατε παρεξηγηθεί στο παρελθόν και τώρα να χρειαστεί να κάνετε κάτι από την αρχή που θα έχει και αρκετό ρομάντζο αλλά και σασπένς.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια καλή συνεργασία θα σας δημιουργήσει την δυνατότητα είτε να κάνετε ένα ταξίδι, είτε να ξεκινήσετε κάτι πολύ ξεκάθαρο. Πιθανόν να πάρετε ξαφνικά χρήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Η ισορροπία είναι απαραίτητη σε όλες σας τις υποθέσεις. Θέματα ομορφιάς αλλά και αγοράς διαφόρων τέτοιων πραγμάτων θα σας ξεσηκώσουν να κινηθείτε κάπως έντονα αγοραστικά.
Ερωτικά: Η κριτική σας θα είναι πολύ ήπια αλλά και η ερωτική σας ταυτότητα θα είναι κάπως εκλεπτυσμένη. Ίσως ο Κριός να σας δημιουργήσει θέματα προσωπικής εκτίμησης.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που χρειάζεται να ζυγίσετε και να κρίνετε με μια δόση δικαιοσύνης. Οι συνεργασίες σας κάνουν καλό και κυρίως με Ζυγό ή Αιγόκερω.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Με την Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σας θα σας δημιουργηθεί μια επιθυμία για να γίνουν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα στην ζωή σας. Επίσης, να απελευθερωθείτε από εξαρτήσεις οι οποίες σας μειώνουν την δύναμη και την εσωτερική ελευθερία.
Ερωτικά: Ίσως να σας προσελκύσει μια νέα γνωριμία η οποία θα είναι ξαφνική και απρόσμενη. Ο μαγνητισμός θα είναι μεγάλος και ίσως η δύναμη αυτής της σχέσης να μπορεί να σπάσει και ένα κομμάτι από το παρελθόν σας που μερικές φορές σας πηγαίνει πίσω.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως θελήσετε να κρατήσετε την αυτονομία σας ακόμα και μέσα σε μια συνεργασία η οποία είναι μεν καλή αλλά έχετε ανάγκη να ακουστεί και η δική σας φωνή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Είστε απομονωμένοι και κάπως απόμακροι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι νιώθετε μοναξιά απλά χρειάζεται να ασχοληθείτε πιθανόν περισσότερο με την ουσία των πραγμάτων.
Ερωτικά: Είστε ερωτικοί και σίγουροι για κάποια θέματα αλλά ίσως να έχετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η ξεκάθαρη στάση με ένα Κριό θα σας βοηθήσει να δυναμώσετε την μεταξύ σας σχέση.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε πολλές ευκαιρίες τις οποίες μπορείτε να αναπτύξετε. Επίσης, η βοήθεια από την οικογένεια με το θέμα ενός ακινήτου κάπως θα σας ξελαφρώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Όταν έχετε φίλους και επικοινωνείτε ανοικτά νιώθετε πολύ δυνατοί και αυτό σας αλλάζει όλη την διάθεση και το κέφι. Μια ξαφνική γνωριμία με μια ομάδα θα σας δώσει πολλά και καλά πράγματα.
Ερωτικά: Έχετε δώσει πολλά πράγματα χωρίς να περιμένετε πάντα να πάρετε πίσω γιατί γενικά είστε ανοικτοί και αισιόδοξοι. Η επαφή με Κριό ή Λιοντάρι είναι πολύ έντονη για αυτό χρειάζεται μεγαλύτερη επικοινωνία μεταξύ σας αλλά και καλλιέργεια και του φιλικού κομματιού.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια ξαφνική ευκαιρία θα σας δώσει και πάλι την δυνατότητα να κερδίσετε κάτι πολύ ιδιαίτερο αλλά και μια νέα δυναμική από συνεργασία που δεν περιμένατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Χρειάζεται να είστε ψύχραιμοι και ιδιαίτερα φιλικοί ή διπλωμάτες. Το ζητούμενο της ημέρας είναι να καταφέρετε να μην κρατήσετε το κοινωνικό σας προφίλ και να μην πείτε πράγματα τα οποία μπορεί να ενοχλήσουν είτε συγγενικά πρόσωπα είτε με αυτούς που έχετε επαφές.
Ερωτικά: Μπορεί να έχει γίνει κάτι που σας έχει ενοχλήσει με το πρόσωπο που σας αφορά. Αν δεν θέλετε να χαλάσει η σχέση αφήστε για αργότερα να κάνετε τις ξεκάθαρες συζητήσεις γιατί τώρα χρειάζεται αριστοτεχνική διαχείριση και δεν είναι σίγουρο ότι θα την έχετε. Ίσως σας ξεφύγουν χοντρές αλήθειες που μπορεί να πληγώσουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν διάφορα προβλήματα που αφορούν καθαρά στις σχέσεις σας και τις επαφές σας. Κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο υπάρχουν υποθέσεις που πιστεύετε ότι μπορεί και να έχετε αδικηθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Η εσωτερική σας διαίσθηση θα σας οδηγήσει σε μια καλύτερη επαφή με κάποια άτομα που έχετε κοινές ιδέες. Μπορεί βέβαια να είναι κάπως ακραίες αλλά συγχρόνως και πολύ καλλιτεχνικές.
Ερωτικά: Έχετε ανάγκη μόνο από αληθινή προσέγγιση και ίσως όλα τα άλλα να σας φαίνονται κάπως αδιάφορα. Το δυνατό σας σημείο είναι η προσωπικότητά σας που συνήθως ξεχωρίζει. Αυτό βοηθάει να μπορέσετε να περάσετε τις δικές σας ιδέες που έχουν βάση την ελευθερία αλλά και τη φιλία μέσα στην σχέση σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή είστε άτομα που μπορεί κάποιος να σας εμπιστευτεί, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε κάτι πολύ δυναμικό και ίσως να επιλέξετε την διαφορετικότητα. Ασχοληθείτε περισσότερο με συνεργασίες.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Υπάρχουν δυσκολίες γιατί δεν μπορείτε να καταλάβετε μερικές φορές τη διαφορά του συναισθήματος από την επικοινωνία. Σας είναι δύσκολο να κρατήσετε μια αρμονική ατμόσφαιρα. Πάντα μπορεί να υπάρχει ένα θέμα που θα σας χαλάει την διάθεση. Καλύτερα να ασχοληθείτε με θέματα καλλωπισμού και ξεκούρασης για να νιώθετε όμορφα.
Ερωτικά: Παρ' όλες τις προσπάθειές σας τα αποτελέσματα μπορεί να είναι διαφορετικά από αυτά που περιμένετε. Είναι σημαντικό να μπορείτε να επικοινωνείτε. Η σχέση με Λιοντάρι μπορεί να είναι καλύτερη και ίσως να πάτε με τα νερά του.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν πρέπει να δράσετε με ένα άλλο τρόπο καλό θα είναι να το δείτε πιο υπεύθυνα και δυναμικά. Η διαφορετικότητα κάποιων συνεργατών ίσως να είναι η δική σας λύση αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να τους διαχειριστείτε όλους μαζί.

Πηγή: http://www.astrology.gr/

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger