Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Cameron Diaz σε μια ιδιαίτερη φωτογράφιση

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012


Μια συνέντευξη σχετικά με τις ταινίες, τη ζωή και τη φιλία συνοδεύει τη φωτογράφιση, που έκανε πρόσφατα η Cameron Diaz...

Η αμερικανή ηθοποιός φόρεσε πολυτελή ρούχα και πόζαρε με χάρη στο φακό απατώντας ταυτόχρονα στις ερωτήσεις.«Ζω της ζωή μου ως ταξίδι. Το ζήτημα είναι να το κάνω καλύτερο κάθε φορά», απάντησε σχετικά με τη ζωή της, ενώ συμπλήρωσε ότι η φιλία είναι βασική στη ζωή της και ότι έχει μάθει πολλά από τις φίλες της.


Τέλος, αναφερόμενη στις ταινίες ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να πει κάτι μ΄αυτές, απλά να κάνει τον κόσμο «να γελάσει, να κλάψει, να νιώσει».


Rihanna... ολόφρεσκες φωτογραφίες της!

Στην τελευταία της φωτογράφιση, η Ριάνα συνεχίζει να μας μαγεύει, όπως κάνει, εξάλλου, πάντα...
Απολαύστε την!















http://www.kamikazi.gr/2012/04/rihanna-pics_06.html

Η σέξι εμφάνιση της Μενούνος

Είναι μια από τις παρουσιάστριες που φροντίζουν πολύ τον εαυτό τους και φροντίζει να το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.Η Μαρία Μενούνος, ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και σε κάθε ευκαιρία μας το υπενθυμίζει. Η ελληνικής καταγωγής τηλεπερσόνα, βρέθηκε με σπορ αμφίεση σε κάποια γυρίσματα, ωστόσο κάποια σημεία του σώματός της δεν ήταν αρκετά καλυμένα, με αποτέλεσμα να εμφανισθούν και πάλι τα αποτελέσματα της γυμναστικής!

Απολαύστε την.
maria-menounos-sports-bra-extra-01-435x580
maria-menounos-sports-bra-extra-02-435x580
maria-menounos-sports-bra-extra-03-435x580
maria-menounos-sports-bra-extra-04-435x580
maria-menounos-sports-bra-extra-05-435x580

Ζώδια Ημερήσιες Προβλέψεις Σήμερα 16/04/2012

Ζώδια 16 Απριλίου 2012


Κριός
21/3-20/4


Η ρουτίνα σε έχει κουράσει αρκετά, αγαπητέ Κριέ, με τα τόσα προβλήματα που συνεχώς ξεπροβάλλουν από το πουθενά και θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Αυτό πρέπει να ξεκινήσεις να το κάνεις από σήμερα κιόλας.Μπορείς να περάσεις καλά με αγαπημένα άτομα, κάνοντας θετικές και αισιόδοξες σκέψεις. Πολύ καλή μέρα για κοινωνικές επαφές. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο σύντροφό σου, φίλε Κριέ, για να περάσετε καλά οι δύο σας, μακριά από τρίτα πρόσωπα, και να μιλήσετε λίγο γι’ αυτά που σας απασχολούν. Μην διστάσεις, γιατί κάτι τέτοιο θα σας φέρει πιο κοντά και η αλήθεια είναι ότι το έχετε ανάγκη. Και αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που θα σε ξεσηκώσει ερωτικά, να ξέρεις ότι διανύεις μια περίοδο, που η Αφροδίτη σε ευνοεί για να σου έρθουν τα καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Θα τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός. Αυτή την περίοδο θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω, που πρέπει να τις τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα, για να προχωρήσεις στα επόμενα βήματα που έχεις σχεδιάσει. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς από άσκοπες αγορές ή έξοδα.




Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, η Σελήνη αποχωρεί από τον Υδροχόο και κάνει την είσοδο της στους Ιχθείς από τις πρωινές ώρες και θα φέρει πολλές ευκαιρίες στη ζωή σου. Μπορείς να βάλεις ένα πλάνο σε αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις, ώστε να μην πελαγώσεις μετά. Με σταθερά και καλά μελετημένα βήματα, μπορείς αυτήν την περίοδο να κάνεις θαύματα!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα μπορέσεις να συζητήσεις με το σύντροφό σου, φίλε Ταύρε, και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν στη σχέση. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, σήμερα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο, για να συνεχίσεις τη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στη δουλειά σου, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέχεις, γιατί υπάρχει κίνδυνος, να κάνεις λάθος εκτιμήσεις.




Δίδυμοι
21/5-21/6


Περνάς πολλά προβλήματα και καταστάσεις, που προσπαθείς να τα λύσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο, αγαπητέ Δίδυμε. Να ξέρεις ότι όλα αυτά βαδίζουν προς το τέλος τους και η περίοδος που ήδη διανύεις είναι πολύ εποικοδομητική και όλες οι καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν, θα βρουν το δρόμο τους και θα νοιώσεις ικανοποίηση. Καλό θα ήταν σήμερα να ασχοληθείς με κάποιο δημιουργικό θέμα που έχεις κατά νου, γιατί με την Σελήνη να κινείται στους Ιχθείς, έχει πολλές πιθανότητες να σου αποδώσει τα μέγιστα οφέλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το σύντροφό σου και να του εκφράσεις όλα τα αισθήματα που έχεις, γιατί δεν αρκεί μόνο να τα σκέφτεσαι, αλλά και να τα λες. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι να ξέρετε πως την περίοδο αυτή θα γίνουν σημαντικές αλλαγές, και θα κάνετε και την καινούργια γνωριμία που θέλετε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου κάνουν προτάσεις, που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα, γιατί θα είναι συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου, φροντίζεις να τα ισορροπήσεις, παρόλο που κάτι πάλι θα γίνει και θα προκύψουν κάποια έξοδα. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.




Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, θα ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα άτομα. Προσπάθησε να τους ακούσεις και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μην καταναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλα θέματα. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, αρκεί να διώξεις κάποιες αυταρχικές τάσεις που μπορεί να έχεις. Η Σελήνη από τους Ιχθείς ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Εκμεταλλεύσου το, είτε είσαι δεσμευμένος είτε αδέσμευτος, και μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια, περιμένοντας τους άλλους να κάνουν πρώτοι την κίνηση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κλείσεις σήμερα σημαντικές συμφωνίες και να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν στο μέλλον της δουλειάς σου, φίλε Καρκίνε. Τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς σε νέες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.


Λέων
23/7-23/8

Βάλε πρόγραμμα και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου, φίλε Λέων. Μην στεναχωριέσαι και πιέζεσαι άδικα, ό,τι είναι να κάνεις, κάνε το άμεσα, χωρίς περαιτέρω αναβολές. Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα φέρει πολύ καλά γεγονότα. Μην αφήνεις τις ευκαιρίες να περνάνε χωρίς να τις εκμεταλλευτείς. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα, που σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις στο παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου, αγαπητέ Λέοντα, και θα περάσεις πολύ καλά. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, θα συμβούν αλλαγές που δεν θα τις περιμένεις και θα μπεις σε διλήμματα, που ούτε καν είχες φανταστεί. Ακολούθησε αυτά που θα σου πει η καρδιά και όχι η λογική σου!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πολλές και εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος σου. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν να ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.




Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ακούσεις τι θέλουν να σου πουν οι δικοί σου άνθρωποι. Καλό θα ήταν να βρεις λίγο χρόνο για να αποστασιοποιηθείς από τα γεγονότα και να για να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις και τι σε κουράζει. Μην αφήνεις να διαιωνίζονται καταστάσεις, που σε καταβάλλουν ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα είναι αρκετά ισορροπημένη, φίλε Παρθένε, και θα μπορέσεις να κινηθείς έτσι, ώστε να κάνεις το σύντροφό σου χαρούμενο. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, ετοιμάσου και φόρεσε τα καλά σου, γιατί αυτό το βράδυ σε περιμένουν ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες. Μην κάθεσαι σπίτι!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, στη δουλειά σου μπορεί να μην φανούν τα θετικά των αλλαγών σου από την αρχή, αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις ότι αυτές οι αλλαγές τελικά ήταν για το καλό σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις, για αύξηση ή τακτοποίηση οικονομικών ευνοούνται.




Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς αντιπαραθέσεις. Προσπάθησε να ελιχτείς και συμπεριφέρσου όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Με ηρεμία και σύνεση, θα περάσεις πολύ καλά την μέρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Ζυγός, πρέπει να γίνεις πιο δοτικός και τρυφερός με το σύντροφό σου, ώστε να αισθάνεται και αυτός ασφαλής που είναι μαζί σου. Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν έχεις μόνο εσύ ανάγκες και ανασφάλειες, αλλά και εκείνος. Οι αδέσμευτοί του ζωδίου, περάστε ένα ευχάριστο απόγευμα παρέα με τους καλούς σας φίλους και μιλήστε για όλα όσα σχεδιάζετε να κάνετε, από εδώ και στο εξής. Οι συμβουλές τους θα αποδειχθούν πολύτιμες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στο χώρο της δουλειάς σου, φίλε Ζυγέ. Να ξέρεις πως ό,τι γίνει, θα είναι πολύ καλό και με καλές προοπτικές για το επαγγελματικό σου μέλλον. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Θα καταφέρεις να αυξήσεις τα έσοδά σου και να ξεμπερδέψεις με κάποια χρέη του παρελθόντος, που σε κυνηγούν ακόμη.





Σκορπιός
23/10-22/11

Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει σήμερα, φίλε Σκορπιέ, και προπάντων μην αφήνεις διάφορες καταστάσεις, που δημιουργούν τρίτα πρόσωπα, να σε καταβάλλουν ψυχικά. Η Σελήνη από τους Ιχθείς, από τις πρωινές ώρες, θα σε επηρεάσει θετικά. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να ξεφεύγεις από αυτούς, γιατί σε οδηγούν ολοταχώς προς την επιτυχία. Μην παρεκκλίνεις λοιπόν, για κανέναν λόγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αρχίσουν και θα πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Σκορπιός, και από εδώ και στο εξής θα απολαμβάνεις τον ρομαντισμό και τα γλυκά συναισθήματα του συντρόφου σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει αυτόν ή αυτήν που ψάχνεις, είναι καιρός να δείξεις τι πραγματικά κρύβει η καρδιά σου και δεν θα αργήσει να έρθει και η γνωριμία που επιθυμείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, πρέπει να μελετήσεις καλά κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν, γιατί μπορεί να μην είναι τα πράγματα όπως φαίνονται. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές αυτή την περίοδο, γιατί θα έχεις προβλήματα, που μπορεί να σου προσθέσουν περισσότερα χρέη από τα πολλά που ήδη έχεις.




Τοξότης
23/11-21/12

Άλλαξε τρόπο συμπεριφοράς στα πράγματα και στα γεγονότα, φίλε Τοξότη, ώστε να ξεπεράσεις πιο εύκολα κάποια εμπόδια που έχουν εμφανιστεί. Έχεις μεγάλο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, που δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένα. Αξιοποίησέ τα και μην παρατάς τις προσπάθειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αγαπητέ Τοξότη, αρκεί να μην αναφερθείς σε θέματα, που σε αγχώνουν στην καθημερινότητα και δεν αφορούν το σύντροφό σου και το σπίτι σας. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει στη ζωή σου το κατάλληλο ταίρι, που θα σου χαρίσει την ευτυχία που ζητάς, ψάξε να βρεις τι είναι αυτό που κάνεις λάθος και διόρθωσέ το άμεσα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, σήμερα θα έχεις πολύ καλές συνεργασίες στη δουλειά σου και θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σου. Καλό θα είναι, πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς τις εκκρεμότητες που έχεις.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς, θα το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε όμως να βρίσκεις χρόνο να ξεκουράζεσαι και να ανακτάς τις δυνάμεις σου, όταν βλέπεις ότι οι αντοχές σου εξαντλούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, να είσαι έτοιμος να δεχτείς κάποιες πολύ ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου. Οι τελευταίες συζητήσεις που κάνατε, τον έχουν ταρακουνήσει και τώρα κάνει προσπάθειες για να διορθώσει κάποια από τα λάθη του. Μην τον αποτρέψεις, αλλά προσπάθησε να ενισχύσεις τις προσπάθειές του. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου πρέπει να αλλάξετε την συμπεριφορά σας και να γίνετε πιο κοινωνικοί, αν θέλετε άμεσα να δεσμευτείτε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, πρέπει να κάνεις πράξη μερικά πράγματα που έχεις στο μυαλό σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αλλά συνεχίζεις να κάνεις έξοδα. Πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες και να πειθαρχήσεις τον εαυτό σου.





Υδροχόος
20/1-19/2

Αγαπητέ Υδροχόε, ο Άρης σήμερα από την Παρθένο, αλλά και ο δυναμισμός σου, έρχονται να τονώσουν το ηθικό και την ψυχολογική σου κατάσταση. Με μεγάλη σου ανακούφιση, θα διαπιστώσεις ότι οι σκληροί κόποι και οι αγώνες που έκανες μέχρι τώρα, δεν πάνε χαμένοι. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και πολύ σύντομα θα έχεις επιτυχία. Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι πολύ αυξημένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν στη σχέση σου, φίλε Υδροχόε, αλλά προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα μέσα στη σχέση σου. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί αυτή την περίοδο μπορεί να κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, να ξέρεις ότι η περίοδος είναι πολύ θετική και σε ό,τι κάνεις, θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να προχωρήσεις σε κάποιες οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος, αλλά μέχρι εκεί!!!




Ιχθείς
20/2,20/3

Μερικά θέματα που μπορεί να συμβούν σήμερα, φίλε Ιχθύ, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου και καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα γίνουν συζητήσεις, που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Καλό θα είναι να έχεις προετοιμαστεί και προγραμματιστεί για κάθε ενδεχόμενο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή την στιγμή να μην σου αρέσει και τόσο, αγαπητέ Ιχθύ. Η ημέρα όμως, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου και να σε ευνοεί, θα μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα. Και αν ακόμη ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, με την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια που έχεις αυτή την περίοδο, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ, πρέπει να δουλέψεις ομαδικά, για να έχεις γρήγορα αποτελέσματα σε μία υπόθεση που σε απασχολεί. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να έχουν κάποια ισορροπία, άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Κάνε λίγη ακόμη υπομονή και πολύ γρήγορα θα καταφέρεις να αποταμιεύσεις κιόλας.

Πηγή: myastro.gr



Ότι μπορεί κάνει ο καθένας για να τραβήξει την προσοχή...
Όταν έχεις μόνο το κορμί σου και ένα ερωτικό σκάνδαλο με ποδοσφαιριστή να επιδείξεις, οι φωτογραφίες τέτοιου είδους είναι... αναπόφευκτες.


Όλως τυχαίως λοιπόν, μόλις η Imogen Tomas είδε φωτογράφο, ξαφνικά έχασε κάτι και... έσκυψε για να το βρει.


Με τέτοια στιγμιότυπα πάντως κάνει την παρουσία της αισθητή και λίγο ή πολύ «ζει και βασιλεύει» στην showbiz.


Πηγή: gossip-tv.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger