Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ποιά διάσημη μας δείχνει την αισθησιακή της πλευρά και κόβει την ανάσα;

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Πιο σέξι από ποτέ!

Η 22χρονη Κate Upton η οποία έγινε σούπερ σταρ όταν το διάσημο περιοδικό Sports Illustrated την επέλεξε για το εξώφυλλο του πολυαναμενόμενου τεύχους με τα μπικίνι, έκανε την καλύτερη της φωτογράφιση για το 2013 στο περιοδικό V. Το σέξι μοντέλο που είναι το μήλον της Εριδος αυτή την εποχή ποζάρει αισθησιακά μέσα σε μια κρεβατοκάμαρα!








Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Δίδυμες αδερφές παντρεύτηκαν δίδυμους αδερφούς και έκαναν δίδυμα! (φώτο)




Πριν από μερικά χρόνια, οι πανομοιότυπες, δίδυμες αδερφές, Νταϊαν και Ντάρλιν, βρέθηκαν σε ένα φεστιβάλ για δίδυμα παιδιά. Μέσα από τις στρατιές, όμως, των διδύμων ξεχώρισαν ένα: Τον Μαρκ και τον πανομοιότυπο αδερφό του Κρεγκ.
Οι παρέα των τεσσάρων, άρχισε να βγαίνει και το αποτέλεσμα ήταν τα δύο ζευγάρια να ερωτευτούν, να παντρευτούν και να παράγουν με τη σειρά τους… άλλα τόσα πανομοιότυπα ζεύγη διδύμων! Πλέον, οι οικογένειες ζουν η μια δίπλα στην άλλη και έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά.
Σε πρόσφατη συνέντευξη τους σε τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής (στην εκπομπή The Jeff Probst show), ο Κρεγκ δήλωσε: « Όσο και να σας κάνει εντύπωση, όταν τις είδα, ένιωσα μια στιγμιαία έλξη μόνο για τη μία από τις δύο».
Από το πρώτο τους ραντεβού μέχρι και σήμερα τα δύο ζευγάρια είναι αχώριστα σε ό, τι και αν κάνουν. Φυσικά, δεν θα γινόταν να μην παντρευτούν την ίδια ώρα και μέρα, σε ένα διπλό γάμο… κυριολεκτικά! Μάλιστα, τα κορίτσια αποφάσισαν να φορέσουν μέχρι και το ίδιο νυφικό.
Στη συνέχεια, οι δύο οικογένειες αποφάσισαν να χτίσουν τις κατοικίες τους δίπλα-δίπλα και μάλιστα αφαίρεσαν τον φράχτη που χώριζε τα οικόπεδα τους, ώστε να δημιουργήσουν έναν τεράστιο κήπο που όλοι τους θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν και να μοιράζονται.
Το 2001, η Ντάϊαν και ο Κρεγκ, έφεραν στον κόσμο δύο δίδυμα αδερφάκια, πράγμα που είχε πιθανότητες για να συμβεί, μόλις μία προς ένα εκατομμύριο!
«Εκτός από το γεγονός πως μοιάζουμε μεταξύ μας, δεν διαφέρουμε και πολύ από τις υπόλοιπες οικογένειες της Αμερικής» δηλώνουν τα ζευγάρια. Βέβαια, πολύ θεωρούν περίεργη την επιλογή των διδύμων να παντρευτούν ένα ακόμα ζευγάρι δίδυμων, αλλά αυτό δεν έχει σημασία για εκείνους. Το γεγονός, δε, πως η αναπαραγωγή τους έφερε ένα ακόμα ζευγάρι πανομοιότυπων μωρών είναι κάτι σπάνιο όπως μαρτυρούν οι επιστήμονες.

http://www.koolnews.gr

Δείτε τι ηλικία έχει ο Γιάννης Πρετεντέρης


Ο Γιάννης Πρετεντέρης είναι Έλληνας δημοσιογράφος. Το πλήρες όνομά του είναι Ιωάννης-Βαπτιστής. Είναι γιος του Κώστα και της Άννας Πρετεντέρη.


Είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών, Διπλωματούχος ειδικευμένων σπουδών στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο του πανεπιστημίου Γκρενόμπλ της Γαλλίας. Διπλωματούχος ανώτατων σπουδών Πολιτικών Επιστημών με ειδικότητα στη Διεθνή Ιστορία και Πολιτική στο πανεπιστήμιο της Γενεύης.

Ο πρώτος του γάμος ήταν με τη Φρόσω Ράλλη. Σήμερα είναι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Σάντρα Μπακογιαννοπούλου και έχει δύο παιδιά.

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 3 Αυγούστου το 1954, έιναι δηλαδή 59 ετών.



Έγινε δικηγόρος για να κλείσει στη φυλακή τον πατριό της που τη βίαζε

Ποια είναι η απίστευτη ιστορία της Tina Renton που έγινε δικηγόρος για να εκδικηθεί τον πατριό της που τη βίαζε

«Έκλεψε την παιδική μου ηλικία» δηλώνει η 36χρονη Tina Renton. Η ιστορία της συγκλονίζει.
Η γυναίκα βρήκε το θάρρος και τη δύναμη να μηνύσει τον πατριό της για σεξουαλική κακοποίηση ύστερα από 20 χρόνια.
Η κοπέλα η οποία παντρεύτηκε μόλις το 2011, κατηγόρησε τον πατριό της ότι τη βίαζε από τα έξι της χρόνια μέχρι την ηλικία των δεκαπέντε, δηλαδή συνολικά για εννιά χρόνια.
Σήμερα, έχοντας πια αποκτήσει δύο παιδιά η γυναίκα η οποία σπούδασε νομική, αποφάσισε να μηνύσει τον πατριό της. Η ίδια, αποποιήθηκε τελικά του δικαιώματος της για ανωνυμία, για να ενθαρρύνει και άλλα θύματα να καταγγείλουν σεξουαλικές επιθέσεις, έστω και μετά από χρόνια.
Από το 1981 όταν και ήταν μόλις έξι ετών, μέχρι το 1990, υπέστη σειρά σεξουαλικών κακοποιήσεων από τον 59χρονο David Moore.
Λίγες εβδομάδες μετά τη συμπλήρωση τριών ετών σπουδών στο Essex University, κατέθεσε για πρώτη φορά στην αστυνομία σχετικά με τις επιθέσεις.
Μιλώντας στη Mail Online, ανέφερε: «Σπούδαζα ποινικά αποδεικτικά στοιχεία και προς το τέλος του μαθήματος, έμαθα για το νόμο για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις.
Δεν το πίστευα μέχρι τότε ότι ήταν δυνατόν να πάω την υπόθεση στο δικαστήριο τόσα χρόνια μετά.
Δεν το είχα καταγγείλει νωρίτερα γιατί ήμουν νεαρή και είχα έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό μου. Πίστευα ότι δεν θα άντεχα στη δίκη μιας τέτοιας υπόθεσης».
Να σημειωθεί ότι η μικρή τότε Tina, είχε μιλήσει στη μητέρα της για τους βιασμούς στα 14 της, αλλά εκείνη αποσιώπησε το γεγονός καθώς όπως της έλεγε, «αν τον διώξουμε από το σπίτι δεν θα έχουμε λεφτά και θα μείνουμε στους δρόμους».
Το μόνο που της πρότεινε, ήταν να αλλάξει την κλειδαριά στο δωμάτιο της και να κλειδώνεται εκεί τις ώρες που θα ήταν μόνη στο σπίτι με τον πατριό.
Στα 17 της, αποφάσισε να φύγει από το σπίτι δουλεύοντας ως κομμώτρια. Μετά από πολλά χρόνια εργασίας σε διάφορα επαγγέλματα, αποφάσισε τελικά στα 34 της να σπουδάσει στο Essex University με έναν και μόνο στόχο. Να καταδικάσει και να κυνηγήσει με κάθε μέσο τον βιαστή της.
Η εκδίκηση ήρθε 20 χρόνια μετά
Ο πατριός της καταδικάστηκε τελικά σε 14 χρόνια φυλάκισης. Κρίθηκε ένοχος για επτά κατηγορίες για άσεμνη επίθεση, για τρεις κατηγορίες για άσεμνη πράξη σε ένα παιδί και για τρεις κατηγορίες για βιασμό.
Η Tina Renton δήλωσε σχετικά: «Το να τον βλέπω να τιμωρείται ήταν κάτι που δε θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ. Είμαι πολύ ικανοποιημένη που όλοι πλέον ξέρουν την αλήθεια γι αυτόν.
Μου έκλεψε την παιδική μου ηλικία αλλά τελικά πήρε αυτό που του άξιζε κι εγώ τώρα μπορώ να συνεχίσω κανονικά τη ζωή μου. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη εκεί έξω και πρέπει να αγωνιστείς για να την έχεις, είτε εκείνη τη στιγμή που γίνεται η πράξη είτε 20 χρόνια αργότερα, όπως συνέβη με εμένα. Ποτέ δεν είναι αργά» κατέληξε η ίδια.
Σίγουρα η ιστορία της θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο για δικαστικό θρίλερ.
Πηγή: Dailymail

Πάμπλουτη Ελληνίδα χρυσή κληρονόμος αναστατώνει με καυτές πόζες!

Πως είναι fashion icon της γενιάς της είναι γεγονός. Πως θα τολμούσε να κάνει όμως μία τόσο καυτή φωτογράφηση για περιοδικό μόδας, κανείς δεν θα το περίμενε!

Ο λόγος για την Ευγενία Νιάρχου η οποία ποζάρει με στιλ και σεξ απίλ για ηλεκτρονικό περιοδικό μόδας πιο όμορφη από ποτέ αναστατώνοντας τα κοσμικά σαλόνια Ελλάδας και εξωτερικού. 

Η εγγονή του αξέχαστου Έλληνα κροίσου, σύμφωνα με τη real, έχει αφοσιωθεί από το 2007 στον σχεδιασμό κοσμημάτων, ύστερα από την πολύ επιτυχημένη συνεργασία της με τον Οίκο κοσμημάτων Repossi. Όμως, τα τελευταία χρόνια, το όνομά της φιλοξενείται συχνά σε στήλες μόδας των μεγαλύτερων περιοδικών καθώς η Ευγενία διακρίνεται για το υπέροχο στυλ της.


Κι όμως αυτό είναι το πραγματικό ύψος της Lady Gaga!

Την έχουμε συνηθίσει σε παπούτσια είκοσι πόντων και άνω...

Αυτή τη φορά όμως ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε με φλατ παπούτσι κατά την έξοδό της από ξενοδοχείο και επιτέλους αποκαλύφθηκε το ύψος της.

Η τραγουδίστρια για όσους δεν το γνωρίζουν είναι μόλις 1 μέτρο και 51 εκατοστά. Δείτε την φωτογραφία:


thestival.gr

Ο μικρός Μιλτιάδης του "Είσαι το ταίρι μου" έγινε ολόκληρος άντρας...[φώτο]


Ο Μιλτιάδης ο γιος της Αννέτας και του Παναγιωτάκη στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» μεγάλωσε, ομόρφυνε και είναι ένας από τους καλύτερους αρθρογράφους στο Lapsus, συνεργάσιμος, «αστέρι» στους υπολογιστές και πολύ καλός φοιτητής στο τμήμα Δημοσιογραφίας της Παντείου.


fwnazw.gr

Ο Έλληνας πράκτορας που κυνηγά η CIA


Είναι ο άνθρωπος που κατήγγειλε για πρώτη φορά τα βασανιστήρια στο κέντρο κράτησης του Γκουαντάναμο.


Ο πρώτος αξιωματικός των αμερικανικών υπηρεσιών που παραδέχτηκε δημόσια ότι το μαρτύριο του εικονικού πνιγμού εφαρμόστηκε από τους πράκτορες της CIA. Και το πλήρωσε, αφού πρόσφατα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 30 μηνών, επειδή αποκάλυψε το όνομα άλλου πράκτορα της CIA.

O Τζον Κυριακού δε μετανιώνει για αυτή του την επιλογή. Και ας βρίσκεται στο «μάτι του Κυκλώνα» των πιο διάσημων υπηρεσιών ασφαλείας των ΗΠΑ.

«Θέλω τα παιδιά μου να ζουν σε μία χώρα όπου θα είναι ελεύθερα να εκφράζουν τις απόψεις τους χωρίς να θεωρούνται ως πιθανοί εχθροί του κράτους. Θέλω να ζήσουν σε μία χώρα που σέβεται το δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Και για αυτήν τη χώρα να είναι περήφανα», δηλώνει στο Έθνος της Κυριακής.

Το μόνο που θα έκανα διαφορετικά, αν ξαναβρισκόμουν στην ίδια θέση», λέει, «θα ήταν να μιλούσα από την αρχή πιο δυνατά και ηχηρά για την αντίθεσή μου στα βασανιστήρια».

Ο ίδιος πιστεύει ότι η καταδίκη του είναι εκδικητική: «Έχω πει από την αρχή ότι η υπόθεσή μου δεν αφορούσε στις διαρροές αλλά στα βασανιστήρια. Η ηγεσία της CIA ήταν τόσο θυμωμένη μαζί μου που εξέθεσα δημόσια τις πρακτικές βασανιστηρίων το 2007, που δεν σταμάτησαν να επιδιώκουν να βρουν κάτι εναντίον μου». 

newsbeast.gr

Μια γυναίκα που υποβλήθηκε στα 8 της σε κλειτοριδεκτομή μιλάει

Η Abi που αποφάσισε να μιλήσει στη Liberation είναι 24 ετών. Υποβλήθηκε σε κλειτοριδεκτομή σε ηλικία 8 ετών στην πατρίδα της, το Μάλι. Όπως διηγείται στην εφημερίδα, ήταν καλοκαίρι του 1996 όταν νωρίς το πρωί και ενώ ετοιμαζόταν το γεύμα, η θεία της, ζήτησε από αυτή και τις δύο μικρότερες αδελφές της να βάλουν τα παραδοσιακά τους ρούχα. Στην αυλή ήρθαν πολλές ηλικιωμένες γυναίκες. Η θεία της είπε: «Έλα να σου δείξω κάτι στο μπάνιο, είναι καλό, θα δεις, θα γελάσεις πολύ».

«‘Ήμουν η πρώτη που πήγε για σφαγή», λέει. «Πρέπει να ξέρετε ότι στο Μάλι, τα μπάνια είναι διαφορετικά από αυτά στη Δύση. Ένα δωμάτιο και μια μεγάλη τρύπα στη μέση για τα περιττώματα». Εκεί η θεία της, της είπε να καθίσει σε ένα σκαμνί δίπλα στην τρύπα και οι άλλες γυναίκες την άρπαξαν από τα χέρια και τα πόδια. Είδε μια γυναίκα να μπαίνει στο δωμάτιο με ένα ξυράφι. "Μέχρι τότε, δεν ήξερα τι θα συμβεί, δεν μου είχαν πει τίποτε. Εκεί, με τα πόδια ανοιχτά, κατάλαβα ότι επρόκειτο να κόψουν κάτι, αλλά δεν ήξερα τι. Μου έκαναν μια περικοπή στα χείλη και άφησαν μια τρύπα για τα ούρα και το αίμα. Είδα το αίμα να ρέει και ήμουν σχεδόν νεκρή, είχα τρεις αιμορραγίες μέσα στην ημέρα».

Μετά ήρθε η σειρά των αδελφών της που ήταν επτά και τεσσάρων ετών. Το σκηνικό στο ίδιο μοτίβο. Τις έπεισαν ότι τους έχουν κάποια ωραία έκπληξη. «Θυμάμαι ακόμη τις κραυγές τους, ήταν φοβερό, τραυματικό!». Η Abi λέει ότι από το σοκ είχε ξεχάσει εντελώς ό,τι είχε συμβεί. «Περίπου 12-13 ετών συνειδητοποίησα ότι μου έλειπε κάτι». Σιγά-σιγά στην εφηβεία και μέσω του μαθήματος της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης συνειδητοποίησε ότι της είχαν κόψει την κλειτορίδα.

"Είχα μια δύσκολη σχέση με αυτό σε όλη την εφηβεία μου, η οποία κατά τα άλλα ήταν μια φυσιολογική εφηβεία. Ήξερα ότι δεν ήμουν σαν τα άλλα κορίτσια, αναρωτήθηκα πολλές φορές αν υπήρχαν κι άλλες σαν κι εμένα, ένιωθα σαν να ήμουν μόνη μου. Ήταν μια κάθοδος στην κόλαση».

Η Abi είδε στα 18της ένα ντοκιμαντέρ για το θέμα και αποφάσισε να έρθει σε επαφή με την ομάδα GAMS που αγωνίζεται για την κατάργηση του ακρωτηριασμού των γεννητικών οργάνων. «Μου ήταν πολύ δύσκολο να αποφασίσω τη χειρουργική επέμβαση, ένοιωθα ότι δεν θα αλλάξει τίποτα».

"Φοβόμουν μην το δουν οι γονείς μου μην το καταλάβει η μητέρα μου. Δεν ήθελα να λένε στο Μάλι στη μητέρα μου «η κόρη σου γεννήθηκε στη Γαλλία και αρνήθηκε τον πολιτισμό μας».

Η επέμβαση έγινε τελικά από τον Δρ Foldes, ουρολόγο ο οποίος έχει αναπτύξει μια χειρουργική τεχνική για την αποκατάσταση της ανατομίας της κλειτορίδας και του αιδοίου.

"Στην πρώτη μου επίσκεψη με τον χειρουργό, δίστασα. Με διαβεβαίωσε ότι όλα θα πάνε καλά και μου είπε ότι δεν θέλει αμοιβή. Είπα στον εαυτό μου ότι αν δεν το κάνω, δεν μπορώ να προχωρήσω μπροστά. Με βοήθησε ο φίλος μου και τελικά το πήρα απόφαση. Η επέμβαση πήγε πολύ καλά, ο μετεγχειρητικός πόνος ήταν υποφερτός».

Μετά την επέμβαση η Abi δεν έπρεπε να έχει σεξουαλική επαφή για δύο μήνες. «Όταν τελικά έκανα έρωτα με το φίλο μου δεν αισθάνθηκα τίποτα. Μόνο πόνο. Ο γιατρός μου είπε ότι έπρεπε να αυνανιστώ για να αποφύγω τον πόνο αλλά πριν δεν είχα κλειτορίδα και δεν το είχα συνηθίσει. Τελικά προσπάθησα όσο μπορούσα περισσότερο και ο πόνος είναι πλέον παρελθόν».

Ο χειρουργός πάντως την προειδοποίησε ότι η πληγή θα επισκευαστεί σωματικά, όχι όμως ψυχικά. Τέσσερα χρόνια μετά την επέμβαση η Abi λέει ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα. «Πριν ένοιωθα μια συνεχή ντροπή, όχι ένα ολοκληρωμένο κορίτσι».

Με τους γονείς της το συζήτησε μόνο δύο χρόνια αργότερα, όταν ήταν 20. Η μητέρα της, της είπε ότι νόμιζε πως η κλειτοριδεκτομή ήταν για το καλό της. «Ήταν μια συνηθισμένη αρχαία πρακτική, ενταγμένη στη θρησκεία. Όμως δεν είναι στο χέρι τους να έχουν τον έλεγχο πάνω στο σώμα μας, στη σεξουαλικότητα μας».

Οι αδελφές της παραμένουν απρόθυμες να προχωρήσουν σε επέμβαση. «Με είδαν ότι άλλαξα, ότι ανέκτησα την εμπιστοσύνη μου, αυτό νομίζω ότι τις κάνει να θέλουν. Απλώς διστάζουν αλλά αν θέλουν κι αυτές να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους θα πρέπει να το κάνουν. Αυτό είναι το κλειδί. Αν θέλουν να έχουν ολοκληρωμένο σεξ, δεν πρέπει να διστάσουν».


13χρονος οδήγησε 800 χλμ για να βρει την οικογένειά του!



Αποφασισμένος για όλα ο μικρός, πήρε το αυτοκίνητο του θετού του πατέρα και ξεκίνησε το ταξίδι του από την Ιταλία για την Πολωνία.

Ένα 13χρονο αγόρι που ζει στην Ιταλία με τους θετούς του γονείς, “δανείστηκε” την ακριβή Μερσέντες του πατέρα του και διένυσε περίπου 800 χιλιόμετρα στην προσπάθειά του να βρει την βιολογική του οικογένεια στην Πολωνία, ανακοίνωσαν το Σάββατο οι αστυνομικές αρχές της Ιταλίας. 

Το αγόρι ξεκίνησε το ταξίδι του το απόγευμα της Πέμπτης από την πόλη Πεντερόμπα στη βόρεια Ιταλία, έχοντας μόλις 200 ευρώ στην τσέπη του και οδήγησε για σχεδόν 24 ώρες προτού το σταματήσει η γερμανική αστυνομία σε αυτοκινητόδρομο κοντά στη Λειψία. 

«Οι βιολογικοί του γονείς βρίσκονται στην Πολωνία και από ότι μας είπε προσπαθούσε να βρει και να συναντήσει την αδελφή του», δήλωσε εκπρόσωπος της ιταλικής αστυνομίας. 

Όπως μετέδωσαν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το αγόρι είχε φιλονικήσει με τη θετή του ημέρα το μεσημέρι της Πέμπτης και όπως είπε στην αστυνομία αργότερα, αναγνώρισε το λάθος του. 

Ο 13χρονος επέστρεψε στους θετούς του γονείς με συνοδεία αστυνομικών.

http://www.newsit.gr

ΣΟΚ! Μωρό πυροβολήθηκε ενώ βρισκόταν στην κοιλιά της μητέρας του και.. δείτε τι έγινε!


Πρόκειται για την Skyler Davis, η οποία κατάφερε να βρίσκεται σπίτι της για να γιορτάσει τον πρώτο μήνα της ζωής της. Ο πυροβολισμός τη βρήκε στο χεράκι της καθώς η σφαίρα χτύπησε στο στομάχι την 28χρονη μητέρα της Tiffany Davis, η οποία τότε ήταν οκτώ μηνών έγκυος.

Το κοριτσάκι επρόκειτο να γεννηθεί σήμερα, όμως οι γιατροί, μετά τον πυροβολισμό αναγκάστηκαν να προκαλέσουν τη γέννα της μικρής προκειμένου να σώσουν τη ζωή της. Η μητέρα της ήταν βαριά τραυματισμένη, όμως μετά από σοβαρές εγχειρήσεις για την αφαίρεση σφαιρών, είναι και πάλι καλά, αν και δεν θυμάται τίποτα από την τραγική εκείνη μέρα. Η μητέρα νοσηλεύεται ακόμα και έτσι η Skyler μένει προσωρινά με τη θεία της μέχρι να γίνει εντελώς καλά η μαμά της και να αναλάβει εκείνη την ανατροφή και τη φροντίδα της.

http://to-kounavi.blogspot.com

ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ Έκλαψαν από τα γέλια 35.000 χρήστες του Twitter

Το βράδυ της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου η δημοσιογράφος και σεναριογράφος Έλενα Ακρίτα ανεβάζει στο Twitter μια φωτογραφία.

Μια εικόνα η οποία προκάλεσε τα γέλια σε 35.000 χρήστες του Twitter.

Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε το γιατί:


Τα πιο συχνά ψέματα σε γνωριμίες μέσω Internet!



To ίντερνετ βοηθά τους απανταχού ψεύτες να ξετυλίξουν το ταλέντο τους και να δημιουργήσουν μια τέλεια εικόνα για τον εαυτό τους, τόσο εξωτερική όσο και πνευματική. Όσοι χρησιμοποιούν αυτό το μέσο για να φλερτάρουν έχουν ακόμη ένα λόγο να φουσκώσουν λιγάκι τα.. προσόντα τους.

Σύμφωνα με γνωστό online dating site, οι περισσότεροι χρήστες εκεί κάνουν ότι περνάει απ’ το χέρι τους, για να πλασάρουν ένα τέλειο εαυτό. Δεν αμφισβητεί κανείς ότι κάποιοι λένε την αλήθεια ωστόσο η πλειοψηφία το κάνουν χάριν εντυπωσιασμού.

Το προσωπικό του OkCupid, παρουσιάζει στατιστικά στοιχεία, καθώς και τα πιο συνηθισμένα ψέματα που λένε οι χρήστες στους ιστότοπους γνωριμιών.

Για το ύψος

Ναι όσο περίεργο και εάν ακούγεται η πλειοψηφία των χρηστών είναι συνήθως 5 εκατ. πιο κοντοί από το ύψος που αναγράφουν στο προφίλ τους. Μάλιστα, και τα δύο φύλα φαίνεται πως …έχουν περάσει από το κρεβάτι του Προκρούστη.

Για τα χρήματα που βγάζουν

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του εν λόγω site ο χρήστης κερδίζει 20% λιγότερα χρήματα τον χρόνο, σε σχέση με αυτά που πραγματικά κερδίζει.

Μάλιστα, μια γυναίκα μπορεί να κερδίζει μόνο 76 σεντς του δολαρίου, ενώ ένας άνδρας 100 σεντς για την ίδια περίπου δουλειά, δηλώνοντας με χαρακτηριστική ευκολία πως κερδίζει 85 σεντς.

Για τις φωτογραφίες που αναρτούν

Όσο πιο ελκυστική παρουσιάζεται μια φωτογραφία, τόσες περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει να είναι ξεθαμμένη από τη περασμένη νιότη.

Οι περισσότερες φωτογραφίες έχουν πειραχτεί λιγάκι μιας και η τεχνολογία έχει προχωρήσει αρκετά. Προγράμματα σαν το Photoshop κάνουν θαύματα, ενώ το iPhoto μπορεί να επιβεβαιώσει το «πότε» και -σε εξαιρετικές περιπτώσεις- το «που» (μέσω GPS) λήφθηκαν οι φωτογραφίες σας.

Μάλιστα, περισσότερες από το 1/3 των αναρτημένων προκλητικών φωτογραφιών έχουν ληφθεί 1 χρόνο πριν και περισσότερο.

Για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις

Πολλοί δηλώνουν αμφιφυλόφιλοι για να ιντριγκάρουν και προκαλέσουν τη στιγμή που το 80% των χρηστών που θεωρούν τον εαυτό τους αμφιφυλόφιλο ελκύονται από άτομα ενός φύλου.

Οι χρήστες που περιέγραφαν τον εαυτό τους υπερβολικά αμφιφυλόφιλο έστελναν μηνύματα σε άτομα του ενός ή του άλλου φύλου, και όχι σε άτομα και των δύο φύλων, όπως θα περίμενε κανείς.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι η ταμπέλα της «αμφιφυλοφιλίας» αποτελεί συχνά πρόφαση για άτομα που επιθυμούν να κρύψουν τις ομοφυλικές τους τάσεις, αλλά και για άτομα ετεροφυλόφιλα που επιδιώκουν να τονώσουν την σεξουαλικότητά τους.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Τα γεννητικά του όργανα ζυγίζουν 45 κιλά! (βίντεο)


Εφιαλτικά είναι τα τελευταία  χρόνια για έναν άνδρα από το Las Vegas, ο οποίος εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας έχει υποστεί ελεφαντίαση του όσχεου με αποτέλεσμα τα γεννητικά του όργανα να ζυγίζουν 45 κιλά.


Η ζωή του Wesley Warren Jr. έχει επηρεαστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Μπορεί να αφοδεύσει μόνο σε μια συγκεκριμένη στάση, αποκλειστικά με την χρήση κουβά, και δεν ελέγχει την ροή των ούρων του.


Ο άτυχος 45χρονος είναι άνεργος και κυκλοφορεί σε δημόσιους χώρους προκειμένου να μαζέψει χρήματα για μια δύσκολη επέμβαση που κοστίζει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συγκεκριμένη ασθένεια συναντάται σχεδόν αποκλειστικά σε χώρες της Αφρικής και της Ασίας.



ourlife.gr

Ο πιο λαμπερός κομήτης που θα δει ποτέ ανθρώπινο μάτι!


Πρόκειται για τον κομήτη ISON, ο οποίος θα είναι ορατός από τη Γη στις 28 Νοεμβρίου 2013, σύμφωνα με το δίκτυο Fox News.

Οι Ρώσοι αστρονόμοι Αρτιόν Νοβιτσόνοκ και Βιτάλι Νέφσκι ανακάλυψαν τον κομήτη, περίπου πριν από τέσσερις μήνες, στις 21 Σεπτεμβρίου 2012, όταν ακόμη ήταν αχνός και μακρινός.

Προκειμένου να τον εντοπίσουν, οι δύο αστρονόμοι χρησιμοποίησαν ένα τηλεσκόπιο 15,7 ιντσών, το οποίο βρίσκεται στο Διεθνές Επιστημονικό Οπτικό Δίκτυο - στα αγγλικά International Scientific Optical Network (ISON) - στο Κισλοβόντσκ της Ρωσίας.

Επισήμως, ο ISON καταχωρήθηκε ως κομήτης C/2012 S1. Η ανακάλυψή του έδωσε χρόνο σε επαγγελματίες αστρονόμους από όλο τον κόσμο να τον μελετήσουν.

Εκτιμάται ότι στις 28 Νοεμβρίου, οπότε και θα πραγματοποιήσει το πιο κοντινό του πέρασμα από τον Ήλιο, ο ISON θα είναι ορατός υπό εξαιρετικά ευνοϊκές συνθήκες από τη Γη.

Απομένει να δούμε εάν τελικώς ο ISON θα είναι ο πιο λαμπερός κομήτης που εθεάθη ποτέ από τον πλανήτη γη. Τα τελευταία χρόνια, τουλάχιστον δύο περιπτώσεις κομητών «έκλεψαν» την παράσταση με τα φαντασμαγορικά τους περάσματα. Ο πρώτος ήταν ο Hale-Bopp το 1997 και ο δεύτερος ο McNaught το 2007.

http://www.newsit.gr

Άντρας παντρεύτηκε πλαστική κούκλα!



Ο προηγούμενο γάμος αυτού του ανθρώπου διήρκεσε μόνο τρία χρόνια, έτσι σκέφτηκε να δοκιμάσει κάτι καινούργιο. Ο Everard Cunion είναι ένας 55χρονος άντρας που ζει με εννέα πλαστικές κούκλες. Για χρόνια λέει πάλευε να βρει τη σωστή γυναίκα, έτσι το 2008 παντρεύτηκε την Caroline, μια όμορφη γυναικεία πλαστική κούκλα που έγινε νόμιμη σύζυγός του. Ο Cunion αγόρασε το 2000 την πρώτη του γυναικεία πλαστική κούκλα και από τότε όπως λέει βρήκε την ευτυχία. Το μειονέκτημα είναι ότι οι κούκλες του δεν μπορούν να μιλήσουν αλλά αυτό αντισταθμίζεται με το πλεονέκτημα ότι ποτέ δεν θα τον χωρίσουν.

Δείτε εικόνες:













Χουλιάρας: Δεν αποκλείεται μεγάλος σεισμός στο Αιγαίο!



Τον προβληματισμό του για τη έντονη σεισμική δραστηριότητα  των τελευταίων ημερών εξέφρασε ο εντεταλμένος ερευνητής του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Γεράσιμος Χουλιάρας, μιλώντας στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Μαίρης Πολλάλη στον Real FM. 
Εκτίμησε ότι το φαινόμενο βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και υπάρχουν ακόμα πιθανότητες να συμβεί κάτι μεγαλύτερο! Η μεγαλύτερη ανησυχία του μάλιστα είναι πως το επίκεντρο της σεισμικής δραστηριότητας, βρίσκεται πάνω στο ρήγμα της Ανατολίας. 

http://www.koolnews.gr

Έλληνας παράγει ρεύμα από κοπριά!



Ιδιοκτήτης χοιροτροφικής μονάδας στο Καμποχώρι Ημαθίας παράγει και πουλάει ρεύμα στη ΔΕΗ αξιοποιώντας κοπριές των 10.000 γουρουνιών της μονάδας του!
«Ευελπιστώ σε 5 συνολικά χρόνια από την ημέρα λειτουργίας της μονάδας, να έχω κάνει απόσβεση του κόστους εγκατάστασής της που ανήλθε στα 1,3 εκατομμύρια ευρώ», λέει ο ιδιοκτήτης της μονάδας, Αντώνης Γκασνάκης σε δηλώσεις του στο ΑΜΠΕ.
Το χοιροτροφείο του παράγει 250 KW/ώρα από τα οποία τα 80 χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες της μονάδας του. Τα υπόλοιπα τα πουλάει στη ΔΕΗ!
«Ένα ποσό περίπου 25.000 τον μήνα, χωρίς το ΦΠΑ που καλούμαστε να πληρώσουμε, αποτελεί το μόνιμο έσοδό μας από τη ΔΕΗ» διευκρινίζει, σημειώνοντας μάλιστα ότι η ΔΕΗ του χρωστάει λογαριασμούς 4 μηνών!
Πηγή: ΑΜΠΕ

Μεθοδεύουν κοινοβουλευτικό πραξικόπημα…

Σε σαφάρι αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων έχουν επιδοθεί τις τελευταίες μέρες οι τρεις κυβερνητικοί συνεταίροι, σε μια επιχείρηση να περάσει η συγκάλυψη για τα όσα γίνανε σχετικά με τους χειρισμούς για τη λίστα Λαγκάρντ, επιχείρηση που συνοψίζεται στο«παραπέμπουμε τον –έτσι κι αλλιώς καμένο- Γ. Παπακωνσταντίνου και κουκουλώνουμε πολιτικά κάθε άλλη ανάμιξη».
Του Μάρκου Μουζάκη
Βασικός στόχος (όπως έχει με συνεχείς αναρτήσεις αποκαλύψει το Newsbomb) η μη παραπομπή στην προανακριτική του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Β. Βενιζέλου, ώστε να μην κινδυνέψει η συνοχή της κυβέρνησης, άσχετα με το αν με αυτό τον τρόπο θα εμπεδωθεί στη συνείδηση του λαού η βεβαιότητα της συγκάλυψης, της συνενοχής, της περαιτέρω απαξίωσης της –ήδη κλονισμένης και φθαρμένης αξιοπιστίας του πολιτικού προσωπικού!

Σήμερα σας αποκαλύπτουμε άλλη μια –αντικοινοβουλευτική στην ουσία- μεθόδευση που θα επιχειρήσουν οι κυβερνητικοί εταίροι, προς αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση.

Σύμφωνα λοιπό με έγκυρες πληροφορίες, ο γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Τ. Μπαλτάκος έχει εισηγηθεί την εξής πρωτόγνωρη διαδικασία για την κρίσιμη ψηφοφορία που θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή (Πέμπτη ή Παρασκευή) επί των προτάσεων για την προανακριτική:

Να μην στηθούν τόσες κάλπες, όσα είναι και τα πρόσωπα των οποίων ζητείται η παραπομπή (τέσσερις δηλαδή), αλλά τόσες κάλπες όσες είναι και οι προτάσεις των κομμάτων, δηλαδή τρεις!

Πρόκειται, επαναλαμβάνουμε, για μια πρωτοφανή διαδικασία που καταργεί στην πράξη την μυστικότητα της ψηφοφορίας και αποτελεί κοινοβουλευτικό πραξικόπημα!

Κι αυτό δεν είναι δική μας εκτίμηση. Το κατήγγειλαν στη συζήτηση στη Βουλή για το φορολογικό η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα, καθώς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Η παραπάνω μεθόδευση στοχεύει στο να στέλνει τους βουλευτές να ψηφίζουν επί προτάσεων κι όχι επί προσώπων, όπως επιβάλλουν το Σύνταγμα, ο κανονισμός της Βουλής και η μέχρι σήμερα κοινοβουλευτική πρακτική.

Έτσι πιστεύουν οι συγκυβερνώντες, ότι θα ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο παραπομπής και των Β. Βενιζέλου και Γ. Παπανδρέου, καταργώντας δηλαδή στην πράξη την μυστικότητα της ψηφοφορίας και μαντρώνοντας τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Υπενθυμίζουμε, πως σε όλες τις ψηφοφορίες που έχουν μέχρι σήμερα πραγματοποιηθεί για προτάσεις είτε για εξεταστικές, είτε για προανακριτικές με βάση τον τελευταίο νόμο περί ευθύνης υπουργών (για τον Άκη, για τονΠαυλίδη, για τη Siemens, για το Βατοπέδιο) οι κάλπες που στήθηκαν ήσαν τόσες, όσα ήταν και τα πρόσωπαπου είχε προταθεί να παραπεμφθούν.

Θα δεχτούν άραγε μια τέτοια πραξικοπηματική μεθόδευση κοινοβουλευτικά στελέχη της πλειοψηφίας σαν τον Πρ. Παυλόπουλο, για παράδειγμα, ένα έγκριτο καθηγητή;

Και γιατί μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει θέση γι’ αυτή την πρωτόγνωρη πρόταση ο συνταγματολόγος Β. Βενιζέλος ή ο έγκριτος νομικός Φ. Κουβέλης;

Πάντως έγκυρες πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι αν τελικά επιβληθεί απ’ την κυβερνητική πλειοψηφία αυτή η διαδικασία, τότε τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα την καταγγείλουν σαν πραξικόπημα και θα αποχωρήσουναπ’ την ψηφοφορία!

Σημειώνουμε εν κατακλείδι, ότι αυτή την πρωτοφανή πρόταση φαίνεται να την ενστερνίζονται και ορισμένοι άλλοι, εκ του στενού επιτελείου του πρωθυπουργού!

Πάντως πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν ότι ακόμα και στελέχη της Ν.Δ. έχουν προσφύγει στον Πρόεδρο της Βουλής Β. Μεϊμαράκη και του έχουν επισημάνει ότι αν υποκύψει σε αυτή την αντικοινοβουλευτική μεθόδευση, τότε είναι πολύ πιθανό να οδηγηθούμε σε εξελίξεις έως και ανεξέλεγκτες!

Οι αμέσως επόμενες μέρες θα αποκαλύψουν πολλά…

Read more: http://www.newsbomb.gr/

Αυτοκτόνησε ο «γκουρού» του διαδικτύου Άαρον ΣουόρτςΚυριακή

Ένα από τα «μεγάλα μυαλά» της πληροφορικής και ενεργός υποστηρικτής της ελεύθερης διακίνησης πληροφοριών στο Διαδίκτυο, ο Άαρον Σουόρτζ, βρέθηκε το Σάββατο νεκρός στο διαμέρισμά του σε ηλικία μόλις 26 ετών, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας πρόκειται για αυτοκτονία δι'απαγχονισμού.


Μόλις στα 14 του χρόνια, ο Σουόρτζ ήταν ένας από τους δημιουργούς του RSS (Rich Site Summary), του εργαλείου που προσφέρει στους χρήστες του Διαδικτύου τη δυνανατότητα να παρακολουθούν το περιεχόμενο ιστοσελίδων, το οποίο ανανεώνεται συνεχώς, όπως τα ειδησεογραφικά sites και τα blogs.

Αργότερα ο Σουόρτζ αφοσιώθηκε στην πεποίθηση του ότι οι πληροφορίες πρέπει να διανέμονται ελεύθερα στο Διαδίκτυο, ενώ δήλωνε ότι «οι πληροφορίες αποτελούν εξουσία. Αλλά όπως σε κάθε εξουσία, υπάρχουν αυτοί που θέλουν να τις κρατήσουν για τον εαυτό τους».

Σε μανιφέστο που είχε εκδώσει το 2008, είχε γράψει ότι «ολόκληρη η επιστημονική και πολιτιστική κληρονομιά, που έχει δημοσιευτεί ανά τους αιώνες σε βιβλία και περιοδικά, μετατρέπεται σε ψηφιοποιημένο υλικό και κρατείται στα χέρια ορισμένων ιδιωτικών εταιρειών. Ο επιμερισμός των πληροφοριών δεν είναι κάτι ανήθικο αλλά αποτελεί μια επιτακτική ανάγκη. Μόνο εκείνοι που είναι τυφλωμένοι από την απληστία θα αρνηθούν σε κάποιον φίλο ένα αντίγραφο».

Τον Ιούλιο του 2011 ο Σούορτζ είχε συλληφθεί από τις ομοσπονδιακές αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών κατηγορούμενος ότι έκλεψε εκατομμύρια ακαδημαϊκά κείμενα και βιβλία από το ψηφιακό αρχείο του Πανεπιστημίου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT).

Ο Σουόρτζ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της δίκης είχε δηλώσει αθώος, αντιμετώπιζε 35 χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 1 εκατομμυρίου δολαρίων σε περίπτωση που καταδικαζόταν.

Ο 26χρονος είχε δηλώσει αρκετές φορές ότι έπασχε από κατάθλιψη, ενώ είχε αναφέρει ότι πολλές στιγμές στη ζωή του είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.


Πράσινο τσάι για την επιδερμίδα!


Βοηθάει στην αντιμετώπιση των ρυτίδων Πολλοί παράγοντες μπορούν να προκαλέσουν τη γήρανση του δέρματος όπως η ρύπανση, το κάπνισμα, η έκθεση στον ήλιο, και η δίαιτα. Τα καλά νέα είναι ότι οι ρυτίδες και οι κηλίδες από τον ήλιο μπορεί να αντιμετωπιστούν δραστικά με τη βοήθεια του πράσινου τσαγιού.


Όταν ξαναβρεθείτε λοιπόν σε κάποιο κατάστημα για αγορά καλλυντικού προϊόντος ελέγξτε αν περιέχει εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού αφού αυτό θα σας βοηθήσει να ξεφορτωθείτε τις αισθητές γραμμές στο πρόσωπό σας και θα σας δώσει πιο νεανική όψη.

ΠΗΓΗ: myworld



Ολη η αληθεια για την μπυρα


Τι κοινό έχουν οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι; Ελληνες και Γερμανοί απολαμβάνουν τα μεγάλα ματς ποδοσφαίρου παρέα με ένα ποτό αγαπημένο, τη μπίρα. Ποιοι είναι όμως οι μύθοι και ποιες οι αλήθειες που κρύβονται πίσω από το αγαπημένο σας «αγωνιστικό» και όχι μόνο ποτό; 

Δεν είναι μόνο το αλκοόλ
Η μπίρα είναι από τα λίγα αλκοολούχα ποτά που περιέχουν αντιοξειδωτικά συστατικά, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία όπως το μαγνήσιο, το κάλιο, ο φώσφορος, το σελήνιο, μικρές ποσότητες ασβεστίου και οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β.

«Ουκ εν τω πολλώ το ευ»
Η αλόγιστη χρήση οποιουδήποτε αλκοολούχου ποτού μπορεί να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία μας. Αντίθετα, η κατανάλωση αλκοόλ με μέτρο έχει συνδεθεί από πολυάριθμες μελέτες με την προστασία ενάντια στην εμφάνιση διαφόρων μορφών χρονίων νοσημάτων. Ερευνητικά δεδομένα επίσης συνδέουν τη μέτρια κατανάλωση μπίρας με μειωμένο κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων. Μείνετε λοιπόν «πιστοί» στις συστάσεις και περιοριστείτε στη 1 μερίδα αλκοόλ για τις γυναίκες και 1-2 για τους άνδρες την ημέρα. Θυμηθείτε πως η ποσότητα αυτή δε λειτουργεί αθροιστικά και ότι ως μερίδα αλκοόλ ορίζεται το 1 κουτάκι Φ των 330ml.

Τι μας παχαίνει τελικά;
Ο μοναδικός τρόπος για να αυξήσει κανείς το βάρος του, συνεπώς και την περιφέρεια μέσης του, είναι να παίρνει από τη διατροφή του περισσότερες θερμίδες σε σχέση με αυτές που δαπανά κατά τη διάρκεια της ημέρας, ανεξάρτητα από το αν οι θερμίδες αυτές προέρχονται από το αλκοόλ ή το φαγητό.

Στα πλαίσια μίας ισορροπημένης διατροφής και ενός δραστήριου σωματικά τρόπου ζωής, η μπίρα από μόνη της δεν είναι ικανή να σας παχύνει και πόσο μάλλον τοπικά, στην περιοχή της κοιλιάς, όπως συχνά ακούγεται. Όσο και αν οι λάτρεις της dolce vita κατηγορούν αυτό καθεαυτό το αλκοόλ, μάθετε πως κατά πάσα πιθανότητα είναι τα συνοδευτικά δίπλα από τη μπίρα σας που ευθύνονται για το.. παραφουσκωμένο στομάχι!

Ενδεικτικά, αν καταναλώσετε ένα κουτάκι μπίρας των 330ml με περιεκτικότητα 4% σε αλκοόλ, τότε οι θερμίδες που θα πάρετε είναι 142.

Αν πάλι αποφασίσετε να «τσιμπήσετε» και κάποιο από τα συνοδευτικά, τότε οι θερμίδες αρχίζουν να εκτοξεύονται αργά και σταθερά! Ένα μικρό πακέτο πατατάκια των 75 γραμμαρίων σας δίνουν 430 θερμίδες, προσθέστε σε αυτές τα τουλάχιστον 100 γραμμάρια χοιρινό λουκάνικο που σας «προμηθεύουν» με 339 επιπλέον και έχετε μόλις φτάσει τις 770 θερμίδες απλά και μόνο τσιμπολογώντας. Από εκεί και πέρα για κάθε «φετούλα» σαλάμι και τυρί τύπου gouda ή edam 60 γραμμαρίων προσθέστε στο «λογαριασμό» σας 400 επιπλέον θερμίδες συνολικά.

nutrimed.gr

5 ανατριχιαστικά μυστηρία που δεν έχετε ξανακούσει




Οι αστικοί μύθοι και οι τρομακτικές ιστορίες πάντα μας γοητεύουν, είτε επειδή ταράζουν τα νερά μιας βαρετής βραδιάς με την παρέα είτε απλώς επειδή, όσο κι αν είμαστε δύσπιστοι με τις υποτιθέμενες έγκυρες πηγές τους, μπλέκουν εύστοχα την πραγματικότητα με το άγνωστο και μας κάνουν να ανατριχιάσουμε.

Πρόσφατα λοιπόν ανακαλύψαμε ότι εκτός από τους δικούς μας, ελληνικότατους αστικούς μύθους υπάρχουν και άκρως μυστηριώδεις…
υπεραστικοί μύθοι, ιστορίες από μακρινές χώρες και προφορικές αφηγήσεις πραγματικών(;) γεγονότων που έχουν εξίσου δυνατές επιπτώσεις στα νεύρα των πιο ευαίσθητων. Διαβάστε παρακάτω πέντε ιστορίες που δεν είναι ευρέως γνωστές, είναι όμως άκρως ενδιαφέρουσες.

*Το ολλανδικό πλοίο-φάντασμα Είναι Φεβρουάριος του 1948 και πολλά καράβια που πλέουν στα ανοιχτά της Ινδονησίας λαμβάνουν επείγοντα σήματα κινδύνου από την ολλανδική φρεγάτα SS Ourang Medan. Το ανατριχιαστικό μήνυμα αναφέρει: «Όλοι οι αξιωματικοί και ο καπετάνιος είναι νεκροί πάνω στο κατάστρωμα και την γέφυρα. Πιθανότατα όλο το πλήρωμα είναι νεκρό». Στην συνέχεια, λαμβάνονται ακατάληπτα σήματα μορς και τελικά μία λέξη: «Πεθαίνω». 
Όταν η ομάδα διάσωσης πλησιάζει το πλοίο λίγες ώρες αργότερα, το σκηνικό που αντικρίζει είναι το εξής: Όλο το πλήρωμα κείτεται νεκρό, με τα μάτια ανοιχτά και τα πρόσωπα στραμμένα προς τον ήλιο, ενώ τα χέρια τους ήταν παρατεταμένα και τα πρόσωπά τους ανέδιδαν τρόμο. Ακόμη και ο σκύλος του πλοίου βρίσκεται νεκρός, ενώ καθώς η ομάδα διάσωσης πλησιάζει στον υπερθερμασμένο καυστήρα, νιώθει ένα ρίγος. Ξαφνικά, εμφανίζεται καπνός, και η ομάδα μόλις που προλαβαίνει να αποβιβαστεί πριν το Ourang Medan εκραγεί και βυθιστεί. Εξήντα τρία χρόνια μετά, το μυστήριο της φρίκης στην φρεγάτα παραμένει άλυτο.

*Η γυναίκα-ζόμπι της ΑϊτήςΗ Felicia Felix-Mentor πέθανε το 1907, μετά από το χτύπημα μιας ξαφνικής αρρώστιας, τα χαρακτηριστικά της οποίας συμπίπτουν με τις ενδείξεις των παραδόσεων της Αϊτής που σχετίζονται με την μετατροπή σε… ζόμπι. Περίπου 30 χρόνια μετά, μία γυναίκα εμφανίστηκε να περιφέρεται στους δρόμους της περιοχής –κάποιοι ανέφεραν πως ήταν γυμνή, ενώ άλλες πηγές υποστήριξαν πως την είδαν με κουρελιασμένα ρούχα- και κατευθύνθηκε προς ένα αγρόκτημα, το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενά της ανήκε στον πατέρα της.

Οι ιδιοκτήτες της φάρμας αναγνώρισαν στο πρόσωπό της την μακαρίτισσα Felicia Felix, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο σύζυγος της «εκλιπούσης». Λόγω της ασθενικής όψης της, μεταφέρθηκε στο κυβερνητικό νοσοκομείο. Ο γιατρός που την εξέτασε φέρεται να είπε γι’ αυτήν: «Τα περιστασιακά ξεσπάσματα γέλιου της στερούνταν νοήματος, ενώ πολύ συχνά μιλούσε για τον εαυτό της είτε στο πρώτο είτε στο τρίτο πρόσωπο, χωρίς να συνειδητοποιεί την διαφορά. Δεν είχε αίσθηση του χρόνου και ήταν μάλλον αδιάφορη για τους γύρω της». 
*Τα ίχνη του διαβόλου Στην επαρχιακή πόλη Devon της νοτιοανατολικής Αγγλίας, ο χειμώνας του 1855 ήταν αρκετά βαρύς και το χιόνι είχε καλύψει όλη την εξοχή αλλά και τα σπίτια. Την νύχτα της 8ης Φεβρουαρίου, μετά από ακόμη μία μίνι χιονόπτωση, εμφανίστηκαν στην άσπρη επιφάνεια ίχνη που έμοιαζαν με ζώου. Τα χνάρια, που είχαν βάθος περίπου 6 εκατοστά και απείχαν το ένα από το άλλο 20 εκατοστά, συνέχιζαν την απολύτως ευθεία πορεία τους επί 160 χιλιόμετρα(!) και περνούσαν πάνω από όποιο εμπόδιο συναντούσαν στον διάβα τους, αφήνοντας ίχνη και εκεί. Χνάρια βρέθηκαν πάνω σε στέγες σπιτιών, πάνω σε παγωμένα ποτάμια, σε στοίβες από άχυρα, ακόμη και σε πολύ λεπτούς αγωγούς. Μάλιστα, υπήρξαν πολλές μαρτυρίες ότι μία «διαβολική φιγούρα» έκανε την εμφάνισή της στην περιοχή του Devon εκείνες τις ημέρες. Πρόσφατα, τον Μάρτιο του 2009, ανάλογα ίχνη επανεμφανίστηκαν στην ίδια περιοχή, τα οποία μπορείτε να δείτε στην πιο πάνω φωτογραφία.

*Η εξαφάνιση του δρομέα O James Worson, κάτοικος της αγγλικής πόλης Leamington, περηφανευόταν πολύ για την ταχύτητα με την οποία μπορούσε να τρέξει. Οι φίλοι του λοιπόν τον προκάλεσαν να τρέξει μια μεγάλη απόσταση μεταξύ του Leamington και του Coventry που περνούσε μέσα από ένα δάσος. Ο Worson δέχτηκε και ξεκίνησε για να διανύσει αυτή την διαδρομή σε χρόνο ρεκόρ στις 3 Σεπτεμβρίου του 1873. Πίσω του, αποφάσισαν να τον ακολουθήσουν δύο φίλοι του, ο Hammerson Burns και ο Barham Wise με μια άμαξα και μια φωτογραφική μηχανή ανά χείρας.

Και ενώ τα πρώτα χιλιόμετρα της διαδρομής κυλούσαν κανονικά, σύμφωνα με τους δύο παρατηρητές και ο Worson δεν έφυγε ποτέ από τα μάτια τους, ξαφνικά είδαν τον φίλο τους να σκοντάφτει και το σώμα του να παίρνει κλίση προς τα μπροστά, έτοιμο να πέσει. Αντί να ακολουθήσει όμως η πτώση του στο έδαφος, το μόνο που ακούστηκε ήταν κατά τα λεγόμενα των δύο φίλων η πιο ανατριχιαστική κραυγή που έχουν ακούσει ποτέ, η οποία μάλιστα διήρκεσε λίγα δέκατα του δευτερολέπτου. Και πριν ο Worson πέσει στο έδαφος… εξαφανίστηκε. Κανείς ποτέ δεν έμαθε τι απέγινε ο δρομέας, ενώ η φωτογραφική μηχανή των «ακολούθων» του αποτύπωσε τα ίχνη των ποδιών του, που ξαφνικά σταμάτησαν στο σημείο της εξαφάνισης. Τα λαγωνικά της βρετανικής αστυνομίας, για κάποιο λόγο, δεν πλησίασαν καν το σημείο της (σχεδόν) πτώσης του.

*Το φάντασμα της φωτογραφίας Η ανατριχιαστική φωτογραφία που βλέπετε δίπλα τραβήχτηκε το 1919 και ήρθε στο φως της δημοσιότητας μόλις το 1975 από έναν εκ των εικονιζόμενων. Η φωτογραφία απεικονίζει μία ομάδα της RAF που υπηρέτησε στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, και αν αναρωτιέστε πού βρίσκεται το ανατριχιαστικό,παρατηρήστε την φιγούρα που αχνοφαίνεται πίσω από το πρόσωπο στον κύκλο. Πρόκειται για τον Freddy Jackson, μηχανικό της βρετανικής αεροπορίας, ο οποίος σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες είχε βρει τον θάνατο λόγω ατυχήματος στις προπέλες ενός αεροσκάφους δύο μέρες πριν τραβηχτεί αυτή η φωτογραφία. Μάλιστα, η κηδεία του είχε τελεστεί την ημέρα της λήψης. Ακόμη κι αν είμαστε πολύ δύσπιστοι, η «αχνή» φιγούρα του, μισοκρυμμένη πίσω από τον αξιωματικό αρκεί για να μας… σηκωθεί η τρίχα.

http://www.in2life.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger