Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Τζούλια ντύθηκε και έγινε.... σωστή νοικοκυρά!

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013


Την παλιά Τζούλια Αλεξανδράτου που θυμάστε, ξεχάστε την! Το κορίτσι έχει αφήσει πίσω το παρελθόν της και στα ξένα είναι μία καλή νοικοκυρά…

Φόρεσε λοιπόν την μπεζ ζακέτα με τις γούνινες λεπτομέρειες, πήρε το σκύλο της και πήγε σε σούπερ μάρκετ της Βιέννης. 

Η Τζούλια κρατώντας την τσάντα στα χέρια της, γνωστού οίκου πόζαρε στον φακό μέσα στο σούπερ μάρκετ!

Bέβαια, έχετε δει πολλές νοικοκυρές να πηγαίνουν με το επώνυμο τσαντικό για ψώνια;


sarotiko 


Νομίζεις ότι βλέπεις ένα πύθωνα; Για δες καλύτερα... [φωτο]


Μπορεί εκ πρώτης όψεως να μοιάζει απειλητικός, αλλά αν δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες θα διαπιστώσετε πως δεν πρόκειται να σας πειράξει. 





katara.gr

Ανέκδοτο: Όταν ο ταύρος ερωτεύτηκε την αγελάδα!



Ερωτεύονται ένας ταύρος και μια αγελάδα που βόσκουν σε δυο διαφορετικά λιβάδια που τα χωρίζει ένας φράχτης... Μια μέρα, ο ταύρος μη μπορώντας ν΄αντέξει μακριά από τη καλή του, παίρνει φόρα, πηδάει το φράχτη, και μπαίνει στο λιβάδι που βόσκει αυτή.

- Πως σε λένε; τη ρωτάει
- Κόκκινη Καρδούλα, του απαντάει αυτή, αλλά μπορείς να με φωνάζεις σκέτο Κόκκινη, γιατί τώρα πια η καρδούλα μου σου ανήκει! Εσένα, πως σε λένε;
- Γιάννη Μπαλάκια, αλλά τώρα πια, μπορείς να με φωνάζεις σκέτο Γιάννη, γιατί τα μπαλάκια μου έμειναν πάνω στο φράχτη! 

Αστυνομικοί λύγισαν με το δράμα οικογένειας



Λύγισαν οι αστυνομικοί διμοιρίας της ΥΜΕΤ από τη Θεσσαλονίκη, όταν αντίκρισαν έξι παιδιά στη Λάρισα να ζουν σε ένα παράπηγμα, νηστικά, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και θέρμανση, καθώς οι γονείς τους είναι άνεργοι και άποροι....

Χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισαν να βοηθήσουν. Οι αστυνομικοί από 12 έως τις 19 Φεβρουαρίου αποσπάστηκαν από τη Θεσσαλονίκη στον θεσσαλικό νομό. Εκεί έμαθαν για το δράμα της οκταμελούς οικογένειας και έσπευσαν να κάνουν ό,τι μπορούν.
Σε πρώτη φάση, σύμφωνα με την Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης, προσέφεραν στα μέλη της άπορης οικογένειας τις μερίδες φαγητού και τα σάντουιτς που τους παρείχε η υπηρεσία.

gkoutou 

Πιλότος κοιμήθηκε την ώρα της πτήσης!



Όπως είπε ο ίδιος ο κυβερνήτης του αεροπλάνου που μετέφερε 332 επιβάτες, ήταν κουρασμένος μετά από μια "νύχτα ταλαιπωρίας στο Λονδίνο".

Πιλότος της αεροπορικής εταιρίας Air New Zealand παραδέχτηκε ότι...τον πήρε ο ύπνος δύο φορές στην διάρκεια πτήσης Λονδίνο-Λος Άντζελες, μετά από μια νύχτα ταλαιπωρίας στην βρετανική πρωτεύουσα. 

Ο κυβερνήτης του Μπόινγκ 777-300ER δυνατότητας μεταφοράς 332 επιβατών παραδέχτηκε ότι κοιμήθηκε δύο φορές και ξύπνησε απότομα ενώ το αεροπλάνο πετούσε κανονικά. 

"Χωρίς να το θέλω κοιμήθηκα στο πιλοτήριο. Αυτό συνέβη δύο φορές", δήλωσε ο νεοζηλανδός πιλότος στις αρμόδιες αρχές της Πολιτικής Αεροπορίας. 

Ο ίδιος απέδωσε την κούρασή του στο γεγονός πως αναγκάστηκε να αλλάξει τρεις φορές δωμάτιο στο ξενοδοχείο του Λονδίνου όπου πέρασε τη νύχτα του.

Φυσικά το αεροπλάνο δεν έμεινε ακυβέρνητο, αφού υπήρχαν άλλοι δύο πιλότοι σε αυτό. 

http://www.newsit.gr

Έβαλε αγελάδα να... σέρνει το αυτοκίνητό του για να διαμαρτυρηθεί



Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο ιδιοκτήτης μιας ανοιχτής BMW από την Κίνα για να διαμαρτυρηθεί στον τοπικό αντιπρόσωπο της μάρκας. 

Ο λόγος για τον Li Liangkui, ο οποίος πλήρωσε 1.000 yuan (περίπου 120 ευρώ) για να... νοικιάσει μία αγελάδα, προκειμένου αυτή να σέρνει το αυτοκίνητό του που δεν έχει επισκευαστεί από τον περασμένο Οκτώβριο!

Το σίγουρο είναι πως κατάφερε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον όλου του κόσμου, ωστόσο δεν ξέρουμε αν έγινε το ίδιο και με την BMW της περιοχής…




Πηγή: zougla.gr

Έρχεται ποινή κατ’ οίκον για τους κρατούμενους-Θα φορούν «βραχιολάκι»



Σε δημόσια διαβούλευση έδωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, το νομοσχέδιο για την αποφυλάκιση των κρατουμένων (υποδίκων, καταδίκων και όσων λαμβάνουν άδεια κρατουμένων) με τη χρήση ηλεκτρονικού βραχιολιού στον κρατούμενο.
Το «βραχιολάκι» δίνει τη δυνατότητα στα παραβατικά άτομα, στα οποία έχουν επιβληθεί ποινές, να εκτίσουν το υπόλοιπο της κράτησής τους στον τόπο κατοικίας τους (καθεστώς κατ΄οίκον περιορισμού) ή σε όποια άλλη κατοικία επιλέξουν να διαμείνουν.
Βασική προϋπόθεση για να γίνει αυτό, είναι να τοποθετηθεί μόνιμα στο χέρι ή το πόδι των κρατουμένων, οι οποίοι θέλουν να κάνουν χρήση του «ηλεκτρονικού ευεργετήματος», το ηλεκτρονικό βραχιολάκι το οποίο εμπεριέχει μικροτσίπ.
Ο κρατούμενος φορώντας το βραχιολάκι είναι συνδεδεμένος σε 24ωρη βάση με ειδική συσκευή. Το μέτρο αυτό δεν αφορά όσους έχουν καταδικαστεί για συμμετοχή σε τρομοκρατική ή εγκληματική οργάνωση.
Ειδικότερα, σε δημόσια διαβούλευση έδωσε ο κ. Ρουπακιώτης το σχέδιο νόμου για τα μέσα ηλεκτρονικής επιτήρησης υποδίκων, καταδίκων και εν αδεία κρατουμένων. Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί στις 11 Μαρτίου 2013.
Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, όσοι καταδικάσθηκαν σε ποινή στερητική της ελευθερίας, μπορούν, κατόπιν αιτήσεώς τους, να απολυθούν υπό τον όρο του κατ’ οίκον περιορισμού με ηλεκτρονική επιτήρηση, εφ όσον έχουν εκτίσει: α) πρόσκαιρη κάθειρξη, τα 2/5 της ποινής τους και β) ισόβια κάθειρξη, τουλάχιστον 16 έτη.
Στην περίπτωση που συντρέχουν σωρευτικά περισσότερες ποινές, ο κατάδικος θα πρέπει να έχει εκτίσει το άθροισμα των παραπάνω τμημάτων των ποινών του. Σε κάθε περίπτωση ο κατάδικος μπορεί να απολυθεί, εάν έχει εκτίσει είκοσι έτη και όταν το παραπάνω άθροισμα υπερβαίνει το όριο αυτό.
Στην περίπτωση της πρόσκαιρης κάθειρξης ο κατάδικος θα πρέπει να έχει παραμείνει στο σωφρονιστικό κατάστημα για χρονικό διάστημα ίσο με το 1/4 της ποινής που του επιβλήθηκε, ενώ στην περίπτωση της ισόβιας κάθειρξης για χρονικό διάστημα ίσο με 14 έτη.
Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο κατάδικος μπορεί να απολυθεί, εάν έχει παραμείνει στο σωφρονιστικό κατάστημα 16 έτη. Από το μέτρο αυτό εξαιρούνται όσοι έχουν καταδικαστεί για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας.
Όσοι φέρουν «βραχιολάκι» μπορούν να βρίσκονται σε προκαθορισμένες ώρες της ημέρας εκτός του τόπου του κατ’ οίκον περιορισμού τους αποκλειστικά για λόγους εργασίας, εκπαίδευσης ή επαγγελματικής κατάρτισης, συμμετοχής τους σε εγκεκριμένο πρόγραμμα συντήρησης ή απεξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες ή αλκοόλ ή και εκπλήρωσης των υποχρεώσεων που τους έχουν επιβληθεί.
Η απόλυση του κρατουμένου μπορεί να ανακληθεί, όταν ο κατάδικος δεν συμμορφώνεται με τις υποχρεώσεις που του επιβλήθηκαν.
Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, «για τη χορήγηση της απόλυσης υπό τον όρο του κατ’ οίκον περιορισμού με ηλεκτρονική επιτήρηση αποφασίζει κατόπιν αιτήσεως του καταδίκου, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών του τόπου έκτισης της ποινής. Ο κατάδικος δεν κλητεύεται ούτε εμφανίζεται ενώπιον του Συμβουλίου, δύναται δε να υποβάλει έγγραφο υπόμνημα».
Αν η αίτηση για απόλυση υπό τον όρο του κατ’ οίκον περιορισμού με «βραχιολάκι» δεν γίνει δεκτή, νέα αίτηση μπορεί να υποβληθεί ύστερα από δύο μήνες.
Οι ανήλικοι μπορούν να απολυθούν με «βραχιολάκι», εφ όσον έχουν εκτίσει το 1/3 της ποινής τους. Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται με έκθεση της κοινωνικής υπηρεσίας του καταστήματος κράτησης και έκθεση της υπηρεσίας επιμελητών ανηλίκων. Η απόλυση υπό τον όρο του κατ’ οίκον περιορισμού με ηλεκτρονική επιτήρηση, δεν μπορεί να χορηγηθεί αν ο ανήλικος δεν έχει παραμείνει σε ειδικό κατάστημα κράτησης νέων για χρονικό διάστημα ίσο με το ένα τέταρτο της ποινής του.
Παράλληλα, όποιος με σκοπό να διαφύγει από την επιτήρηση των αρμοδίων αρχών: α) αφαιρεί, καταστρέφει, φθείρει ή με οποιοδήποτε τρόπο επεμβαίνει στη συσκευή ή στο σύστημα ηλεκτρονικής επιτήρησης, β) με οποιοδήποτε τρόπο αλλοιώνει τα συναφή με την επιτήρηση δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους. Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος, κατά το χρόνο που τελεί υπό ηλεκτρονική επιτήρηση, εκμεταλλευόμενος βλάβη ή μη ορθή λειτουργία της συσκευής ή του συστήματος ηλεκτρονικής επιτήρησης, διαφεύγει από την επιτήρηση των αρμόδιων αρχών.
Το κόστος για το «βραχιολάκι» αναλαμβάνει ο κατηγορούμενος, εκτός εάν κριθεί με ειδική αιτιολογία ότι στερείται την οικονομική δυνατότητα να τo καταβάλει, οπότε αναλαμβάνει το δημόσιο.
Ακόμη, όσοι καταδικάσθηκαν για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών σε ποινή ισόβιας κάθειρξης, μπορούν να απολυθούν υπό τον όρο του κατ’ οίκον περιορισμού με ηλεκτρονική επιτήρηση, εφόσον έχουν εκτίσει τουλάχιστον 18 έτη.


http://www.koolnews.gr



Δείτε την πανέμορφη αδερφή της Demy!!! Τι λέτε, μοιάζουν τα κορίτσια;;; (VIDEO)



Η Demy έχει μία αδερφή, η οποία είναι μεγαλύτερή της! Είναι 27χρονών και ονομάζεται Ρώμη Παπαδέα!

Τις πληροφορίες τις έδωσε η εκπομπή «Πρωινό mou»! Όταν μάλιστα η παρέα ρώτησε τον Άκη Πετρετζίκη, αν είναι ωραία, ο σεφ για άλλη μία φορά ήρθε σε αμηχανία! Και οι δυο αδερφές είναι ωραίες, αλλά δεν μοιάζουν και τόσο! Δείτε την Ρώμη Παπαδέα!


www.gossip-tv.gr

Από πάνω κούκλα και από κάτω…! Η παρουσιάστρια όταν κάνει εκπομπή φαίνεται από τη μέση και πάνω


Περιττά τα τακούνια αφού δεν φαίνονται στην κάμερα.

Η Ευαγγελία Αραβανή εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησε την συνεργασία της με το μουσικό κανάλι MTV όπου και παρουσιάζει την εκπομπή “Greek Lips”!

Αυτή είναι η τηλεοπτική επιστροφή της Ευαγγελίας Αραβανή μετά την ξαφνική της αποχώρηση από το “Μες στην καλή χαρά” και όπως μπορείτε να δείτε το μοντέλο – παρουσιάστρια απολαμβάνει κάθε λεπτό!

Μάλιστα είναι τόσο χαλαρή που δεν διστάζει να συνδυάζει δερμάτινη φούστα με αθλητικά παπούτσια, ένα πλάνο που δεν θα δείτε ποτέ στον τηλεοπτικό αέρα γιατί τα πλάνα της είναι από την μέση και πάνω! 


Ανδρέας Μπάρκουλης: «Εγώ αυτά τα 3,17 γραμμάρια τα πλήρωσα»



Ένα βιβλίο-φωτιά για την ζωή του Ανδρέα Μπάρκουλη ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει δια χειρός της Βενετίας Μακρυνώρη, αποκαλύπτοντας την ιδιαίτερη σχέση τους «Πατέρα και Κόρης»!Το ρεπορτάζ υπογράφει η Σπυριδούλα Κάμπου και τ΄αποσπάσματα είναι εξόχως αποκαλυπτικά.

Ο μεγάλος μας ηθοποιός την νιώθει και την αποκαλεί κόρη του. Η γνωστή ποιήτρια-συγγραφέας τον φωνάζει πατέρα και το εννοεί πραγματικά! «Μέσα από τις πολλές ώρες που πέρασαν μαζί, τον γνώρισε ως πατέρα και την αγάπησε ως κόρη του», αναφέρει η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Μαρία.

Είναι η μόνη γυναίκα που της άνοιξε τη καρδιά του, της εξομολογήθηκε τις μεγάλες στιγμές δόξας που έζησε, τα χρόνια της πτώσης που βίωσε στο πετσί του, δίνοντας της το «ελεύθερο» να τα συμπεριλάβει στην βιογραφία του που κυκλοφορεί σε λίγο καιρό! Με εξομολογήσεις του Ανδρέα Μπάρκουλη… που σίγουρα θα προκαλέσουν τεράστια αίσθηση!

Πάρτε μια πρώτη γεύση από αποσπάσματα της βιογραφίας «ΔΟΞΑ» του Ανδρέα Μπάρκουλη που θα συζητηθεί!

Απόσπασμα 1: «Έφτασα εντελώς στο πάτο»

Υ.Γ -Βγήκα καθαρός, ευπρεπής και μάγκας.

Εγώ αυτά τα 3,17 γραμμάρια τα πλήρωσα.

Κι αν έφτασα εντελώς στον πάτο, να μην ξεχνάτε, πως στο τέλος μονάχα τα σκατά και οι φελλοί επιπλέουν Απόσπασμα 2: «Γιατί δεν ξαναφόρεσα ποτέ την περούκα»

Η μετακίνησή μου στην Αμερική σηματοδότησε μέσα μου, οδυνηρά την γνωριμία μου, με την ανθρώπινη, που μετέδωσε την ευθύνη όλων στα δικά μου χέρια.

Εκεί μόνο αισθάνθηκα άντρας, έμπαινα στην μαυράδικη ντισκοτέκ και δε γύριζε κανένας να δει τον, «Kορίτσια ο Μπάρκουλης» γύριζαν να δούν αυτόν που ήμουνα και είχα, δόξα το θεό πολύ νταλαβέρι εκεί…

Όταν ζούσα εκεί, έκανα παρέα αποκλειστικά σχεδόν με έγχρωμους. Τότε φορούσα ακόμη περούκα και όλοι με αποκαλούσαν «silver man».

Ένα βράδυ λοιπόν που έπινα σε ένα μαγαζί, βλέπω ένα υπέροχο θηλυκό με ξυρισμένο κεφάλι να με παίζει. Δεν τολμούσα να πλησιάσω μην βρεθώ με κάνα μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη μου ξαφνικά. Στο τέλος μου κάνει νόημα και πάμε στην τουαλέτα. Της είπα πως ήταν κούκλα και πως θέλω να της κάνω μιά έκπληξη.

Τράβηξα την περούκα και τα έχασε.

Την έβαλα στην τσέπη και απο τότε δεν την ξαναφόρεσα ποτέ…

Άρχισα να βρίσκω κάτι βαθύτερο μέσα μου, μάλλον έναν εαυτό που μόλις μου συστηνόταν.

Γειά σου μάγκα μου.

Είσαι πιο πολλά απο όσα νόμιζες…

Πηγή: nasosblog

Τραγικό θάνατο για τον θρύλο του Kick Boxing.....



Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος του Muay Thaι και του Kick Boxing, Ramon Dekkers, σε ηλικία μόλις 43 ετών... Ο "Diamond" Dekkers ζαλίστηκε και έπεσε καθώς έκανε ποδήλατο στη Breda της Ολλανδίας.

Κάποιοι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να βοηθήσουν και να τον επαναφέρουν μέχρι να καταφθάσει ιατρική βοήθεια χωρίς όμως αποτέλεσμα.

O Ramon Dekkers ξεκίνησε τις πολεμικές τέχνες σε ηλικία 12 ετών ενώ το πρώτο άθλημα που ασχολήθηκε για μερικούς μήνες ήταν το judo. Ύστερα ξεκίνησε πυγμαχία για ένα χρόνο αλλά τελικά τον κέρδισε το Muay Thai και αργότερα το Kick Boxing.

Tον πρώτο του τίτλο τον κατέκτησε στην ηλικία των 18 ετών. Yπήρξε 8 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ενώ έκανε μεγάλη καριέρα και στην Ταϋλάνδη.

Το 2006 αποσύρθηκε και έκτοτε ήταν καθηγητής Muay thai στη γενέτειρα του.

Συνέβαλε σθεναρά στην ανάπτυξη και την εξέλιξη του kick boxing και θα παραμείνει στην ιστορία για τα επιτεύγματα του μέσα και έξω από το ρινγκ.

newsbomb.gr 

O αδελφός του Ομπάμα κατεβαίνει υποψήφιος στην Κένυα



Tη θέση του κυβερνήτη στην Επαρχία Siaya της Κένυας διεκδικεί ως ανεξάρτητος υποψήφιος ο ετεροθαλής αδελφός του Μαλίκ Ομπάμα ,ο οποίος εμπνεύστηκε από τον αδερφό του και διεκδικεί μια εξίσου επιτυχημένη πολιτική καριέρα.

Αν τα καταφέρει θα είναι ο πρώτος Κυβερνήτης της Επαρχίας, μετά το διαχωρισμό της Κένυας σε αυτοδιοικούμενες Περιφέρειες και επαρχίες με την αναθεώρηση του Συντάγματος της χώρας το 2010. Το σύνθημα της προεκλογικής του καμπάνιας είναι «Αλλαγή» ακριβώς όπως του Μπαράκ Ομπάμα. Ο ίδιος πάντως δεν είναι σίγουρος για το κατά πόσον η σχέση του με τον Αμερικανό Πρόεδρο θα αποβεί τελικά ευεργετική ή καταδικαστική για τη δικιά του προεκλογική προσπάθεια…

Βασικές προτεραιότητές του εφόσον εκλεγεί είναι να ελέγξει την φτώχεια και την ανεργία που καλπάζουν στην περιχοχή του ενώ στοχεύει στην ανάπτυξη μέσω της σταδιακής εκβιομηχάνισης και μεγάλων έργων υποδομής.

Αντίπαλοί του στην κάλπη  θα βρεθούν υποψήφιοι από τα παραδοσιακά  κόμματα της Κένυας, με αρκετά κεφάλαια και υποστήριξη του προεκλογικού τους αγώνα. Ο ίδιος ο Μαλίκ Ομπάμα δηλώνει και ανεξάρτητος και φτωχός, ενώ ενδεικτικό είναι πως ζήτησε ακόμα και από τα μέλη του συνεργείου του πρακτορείου Associated Press που του πήραν συνέντευξη να συνδράμουν οικονομικά την εκστρατεία του!

http://www.koolnews.gr

Τον κατάπιε η τρύπα που άνοιξε ξαφνικά στο σπίτι του!



Ταινία θρίλερ θυμίζει το περιστατικό που σημειώθηκε σε σπίτι στη Φλόριντα των ΗΠΑ όπου ένας 36χρονος φέρεται πως έχασε τη ζωή του, όταν τον "ρούφηξε" μια τεράστια τρύπα στο υπνοδωμάτιό του.

Το ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης προς σήμερα Παρασκευή στο Μπράντον, στα προάστια της Τάμπα.

Οι αρχές, οι οποίες εκλήθησαν στον τόπο του δυστυχήματος, βρήκαν όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι μια τεράστια τρύπα -η οποία δεν είναι εντελώς ορατή από το εξωτερικό μέρος του σπιτιού- και δεν μπόρεσαν να έρθουν σε επαφή με το θύμα.

Ο άνδρας αυτός ηλικίας 36 ετών "φέρεται ότι είναι νεκρός", δήλωσε η Τζέσικα Νταμίκο, εκπρόσωπος των πυροσβεστών της κομητείας του Χίλσμπορο, την οποία επικαλείται το CNN. "Τίποτε δεν δείχνει ότι εξακολουθεί να ζει", πρόσθεσε.

Ο άνδρας φώναξε ζητώντας βοήθεια από τον αδελφό του την ώρα που άνοιγε η τρύπα κάτω από το κρεβάτι του, αλλά ο δεύτερος δεν κατάφερε να τον βγάλει. 

Πέντε ενήλικες και ένα παιδί δύο ετών βρίσκονταν στο σπίτι όταν σημειώθηκε το περιστατικό, σύμφωνα με την Νταμίκο.

Η ίδια πρόσθεσε ότι η τεράστια αυτή τρύπα, η οποία μπορεί να έχει έως και 30 μέτρα διάμετρο και 15 μέτρα βάθος, αλλά δεν είναι εντελώς ορατή από το εξωτερικό του σπιτιού καθώς καλύφθηκε από ένα στρώμα εδάφους, θα μπορούσε να καταπιεί ολόκληρο το σπίτι.

Οι αρχές, οι οποίες διευκρίνισαν ότι η τρύπα προκλήθηκε από εδαφολογικά αίτια, απομάκρυναν από τα σπίτια τους περίοικους.

http://www.newsit.gr

Χουρέμ Σουλτάν: Κάποτε δεν είχε για τσιγάρα και πλέον παίρνει 35.000 δολάρια το επεισόδιο!



Δεν είχε να πάρει ούτε τσιγάρα..

Όταν έφυγε από τη Γερμανία για τη Τουρκία, αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες! Η Χουρέμ Σουλτάν-κατά κόσμον Meryem Uzerli-μπορεί πια να είναι μια σταρ όμως δε ξεχνά ποτέ πόσο ταλαιπωρήθηκε!

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό GQ δηλώνει: «Έπαιρνα τσιγάρα μόνο όταν πληρωνόμουν και έμπαινα σε λεωφορείο χωρίς εισιτήριο.

Πολλές φορές πήγαινα σε φίλους μου για να κάνω μπάνιο!» Δραματική εξομολόγηση από την ηθοποιό που σύμφωνα με το περιοδικό, τώρα περνάει ζωή και κότα αφού αμείβεται με 35.000 δολάρια το επεισόδιο!


Πηγή: nassos.blog 


Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το βιβλίο που αναμένεται να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων



Σε λίγες μέρες πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα από τα πλέον αμφιλεγόμενα βιβλία της χρονιάς, το οποίο αναμένεται να πυροδοτήσει πλείστες συζητήσεις και διαμάχες στον ακαδημαϊκό κόσμο. Τίτλος του...

"Ο μύθος των διωγμών: Πώς οι Πρωτοχριστιανοί επινόησαν την ιστορία των μαρτύρων".
Συγγραφέας της ιστορικής μελέτης είναι η ακαδημαϊκός Καντίντα Μος, καθηγήτρια της Καινής Διαθήκης και της ιστορίας των πρωτοχριστιανικών χρόνων στο Πανεπιστήμιο της Νοτρ Νταμ, η οποία υποστηρίζει ότι οι αφηγήσεις για τις δοκιμασίες των χριστιανών μαρτύρων, την εύρεση καταφυγίου στις κατακόμβες, τις μυστικές συναντήσεις τους και τη ρίψη τους στις αρένες με τα λιοντάρια, απόρροια της άρνησής τους να προδώσουν την πίστη τους, είναι όλες ψευδείς, αποκύημα της φαντασίας, επινοήματα με σκοπό την κυριαρχία στη συνείδηση της ανθρωπότητας.

Στα 300 χρόνια που μεσολάβησαν από το θάνατο του Ιησού μέχρι και τη μεταστροφή του Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου, υπήρξε μία περίοδος περίπου 10-12 χρόνων κατά τη διάρκεια της οποίας οι χριστιανικοί θύλακες υπέστησαν μεν τις επιπτώσεις περιοριστικών μέτρων από την πλευρά των αυτοκρατορικών αρχών με σκοπό την καταστολή και τον έλεγχο της δράσης τους, η οποία ωστόσο υπήρξε στο μεγαλύτερο μέρος της αμεθόδευτη και ανοργάνωτη.

"Οι Χριστιανοί δεν έγιναν ποτέ θύματα συνεπούς και στοχευμένου διωγμού" αναφέρει η Μος.

http://www.thestival.gr

Πρωταγωνίστρια έκανε μπουρλότο τον σκηνοθέτη, αλλάζοντας απροειδοποίητα χρώμα στα μαλλιά


Ο καβγάς τους ακούστηκε σε όλο το πλατό με την ηθοποιό να ξεσπάει σε κλάματα!
Μαλλιά κουβάρια έγιναν πρωταγωνίστρια και σκηνοθέτης, όταν η ηθοποιός αποφάσισε να αλλάξει χρώμα στην κεφαλήν της. Η απόχρωση του κόκκινου που διατηρούσε ήταν το σήμα κατατεθέν του ρόλου που ερμήνευε. Έτσι, όπως γράφει το περιοδικό TV ΖΑΠΙΝΓΚ, όταν ο σκηνοθέτης είδε την αλλαγή, ποιος τον είδε και δεν φοβήθηκε!

Μιλάμε για την Μεριέμ Ουζερλί, την γνωστή μας Χουρέμ από τη σειρά που σπάει τα ταμεία στον ΑΝΤ1 κάθε βράδυ, τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή. Το κόκκινο της Χουρέμ είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωστή απόδοση του ρόλου, όμως η Μεριέμ φαίνεται πως είχε άλλη άποψη. Μετά τον άγριο καβγά με τον σκηνοθέτη και τα δάκρια που ήταν αναπόφευκτα, η ηθοποιός επέστρεψε στο κομμωτήριο για να επαναφέρει το ...χρώμα της



Ποια η επίδραση του κακάο στη διάθεσή μας



Η σοκολάτα και η «γλυκιά» της επίδραση στη διάθεσή μας και στην ψυχολογία μας πάντα προσελκύει το... διατροφικό επιστημονικό ενδιαφέρον! Άραγε είναι αλήθεια ότι η σοκολάτα και τα προϊόντα με κακάο συμβάλλουν στην καλή μας διάθεση; Ή απλά αγαπάμε τη σοκολάτα και βρίσκουμε δικαιολογίες για να την καταναλώνουμε πιο συχνά;

Η σοκολάτα και το κακάο είναι δύο διαφορετικές έννοιες και δεν θα πρέπει να συγχέονται! Τα ευεργετικά οφέλη της σοκολάτας αποδίδονται στο κακάο, το οποίο είναι το άπαχο συστατικό των φασολιών του κακάο (cocoa liquor - finely ground cocoa beans) και αυτό χρησιμοποιείται στην παρασκευή της σκόνης κακάο (12% λιπαρά), το οποίο προορίζεται για ροφήματα και στην ζαχαροπλαστική. 

Το Cocoa liquor λοιπόν, περιέχει 55% βούτυρο κακάο και μαζί με αυτό αποτελούν τα στερεά υλικά του κακάο, που αναφέρονται και στη συσκευασία της σοκολάτας. 

Η σοκολάτα ουσιαστικά είναι ο συνδυασμός του κακάο μαζί με βούτυρο κακάο, ζάχαρη και άλλα υλικά, όπως γάλα, ξηρούς καρπούς, αρώματα, και άλλα. 

Και δεν είναι τυχαίο ότι η επιστημονική ονομασία των σπόρων του τροπικού δέντρου κακάο είναι Theobroma cacao. Η λέξη Theobroma έχει ελληνική προέλευση (προέρχεται από τις λέξεις θεός και βρώση) και σημαίνει φαγητό των Θεών.

Πολλά είναι τα οφέλη που αποδίδονται σε αυτή τη... σοκολατένια σκόνη. Το κακάο περιέχει μεγάλη ποσότητα φαινολικών φυτοχημικών συστατικών, που είναι γνωστά ως φλαβονοειδή, κυρίως με τη μορφή της επικατεχίνης, τα οποία κυρίως ευθύνονται για την επίδρασή τους στην ψυχολογική μας διάθεση.

Τα αντιοξειδωτικά αυτά συστατικά εμφανίζουν πολλές ευεργετικές δράσεις στον εγκέφαλο. Καθώς εισέρχονται στο εγκέφαλο, προάγουν μία διέγερση στην αιμάτωση του εγκεφάλου. 

Μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στη μορφολογία νευρώνων, κυρίως σε περιοχές που εμπλέκονται με τη μάθηση και τη μνήμη. 

Συγκεκριμένα, η επικατεχίνη βελτιώνει διάφορες πτυχές της γνωστικής λειτουργίας σε ζώα και σε ανθρώπους. Η σοκολάτα προκαλεί επίσης θετικές επιδράσεις στη διάθεση και για τον λόγο αυτό δεν είναι τυχαίο που καταναλώνεται υπό συναισθηματική πίεση. 

Επιπλέον, τα φλαβονοειδή ενισχύουν τις γνωστικές ικανότητες, παράλληλα με την αντιγήρανση και τη μείωση του κινδύνου για την ανάπτυξη της νόσου του Alzheimer και τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου σε ανθρώπους. 

Το κακάο διεγείρει το κεντρικό νευρικό σύστημα και κατά την κατανάλωσή του εκκρίνονται από τον εγκέφαλο ενδορφίνες, ουσίες με αναλγητικές ιδιότητες που βελτιώνουν την ψυχική διάθεση. Επιπλέον, εκκρίνεται σεροτονίνη, ουσία με αντικαταθλιπτική δράση.

Η σοκολάτα είναι δημοφιλές τρόφιμο και πάντα συνδέεται με την απόλαυση και την ευχαρίστηση. Έχει αλληλεπιδράσεις με νευροδιαβιβαστές, που συμβάλλουν στη διαμόρφωση της διάθεσης, αλλά και στη ρύθμιση της όρεξης.

Η σχέση μεταξύ της σοκολάτας και διάθεσης είναι μία πολύπλοκη διαδικασία. Συνδυάζονται οι ψυχοφαρμακολογικές επιδράσεις του κακάο με τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά της. 

Σε μία σχετική έρευνα μελετήθηκε η διαφορά του αποτελέσματος στην διάθεση και κατά πόσο οφείλεται στη γεύση. Η συγκεκριμένη ή έρευνα συνέκρινε δύο περιπτώσεις:

- αν η κατανάλωση σοκολάτας επηρεάζει αμέσως αρνητικά, αλλά όχι θετικά ή ουδέτερα τη διάθεσή μας
- αν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα οφείλεται μόνο στη γεύση της σοκολάτας.

Στο πείραμα 1 εξέτασαν την επίδραση της κατανάλωσης σοκολάτας και 1 ποτηριού νερού σε αρνητικές, θετικές και ουδέτερες ψυχολογικές καταστάσεις, μετά από την προβολή αντίστοιχων ταινιών.

Τρώγοντας σοκολάτα λοιπόν, φάνηκε ότι μειώθηκαν τα αρνητικά συναισθήματα συγκριτικά με την κατανάλωση νερού, και αντίστοιχα δεν φάνηκαν διακυμάνσεις σε ουδέτερα ή θετικά συναισθήματα. 

Στο πείραμα 2 συγκρίθηκαν τα αποτελέσματα που έχει μία πολύ νόστιμη σοκολάτα σε σχέση με μία άγευστη, καθώς και τη διάρκεια του αποτελέσματος. Η αρνητική διάθεση μειώθηκε περισσότερο τρώγοντας τη νόστιμη σοκολάτα και το αποτέλεσμα διήρκησε 3 λεπτά. 

Και στα 2 πειράματα, η βελτίωση της αρνητικής διάθεσης συσχετίστηκε με τη συναισθηματική κατανάλωση φαγητού. Δηλαδή, τρώγοντας κάτι γλυκό και νόστιμο βελτιώνεται η ψυχολογική μας διάθεση και αυτό οφείλεται στη γεύση του φαγητού. 

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η άμεση επιρροή του φαγητού στη διάθεση συμβάλλει και στη συνήθεια της κατανάλωσής του για να αντιμετωπίζουμε το άγχος.

Μέσα από μία πληθώρα επιστημονικών ερευνών, καταλήγουμε στο «ευχάριστο» συμπέρασμα ότι η συχνή κατανάλωση προϊόντων με κακάο πλούσιων σε φλαβονόλες ευνοούν θετικά τη διάθεσή μας.

Σύμφωνα με μία ανασκόπηση σχετικών ερευνών, φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον στην εξακρίβωση του τρόπου δράσης του κακάο στις πνευματικές λειτουργίες, καθώς οι συγκεκριμένοι μηχανισμοί δεν έχουν εξακριβωθεί πλήρως. 

Ένας ασφαλής και διαιτητικός τρόπος είναι να καταναλώνουμε ένα ρόφημα κακάο, όταν επιθυμούμε γλυκό, γλιτώνοντας και τις επιπλέον θερμίδες της ζάχαρης. Και από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, το κακάο και τα προϊόντα του αποτελούν δώρο ερωτευμένων και συχνά από τον άντρα στη γυναίκα.

ΠΗΓΗ: mednutrition.gr


Ρίβερς για Χάιντι: Έχουμε να δούμε τόσο καυτό Γερμανό από τότε που έσπρωχναν Εβραίους στο φούρνο!



Σε μια εξωφρενική δήλωση προχώρησε η Τζόαν Ρίβερς αναφερόμενη στην Χάιντι Κλουμ: «Έχουμε να δούμε τόσο καυτή γερμανίδα, από την εποχή που εκείνοι έσπρωχναν τους Εβραίους στους φούρνους!».
Όπως ήταν λογικό, η δήλωση της 79χρονης σταρ, η οποία είναι Εβραία, έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, αλλά αυτό δεν φαίνεται να την πτοεί, αφού αρνείται κατηγορηματικά να ζητήσει συγγνώμη.
Το σχόλιο της, αφορούσε την εμφάνιση της Κλουμ και το φόρεμα το οποίο επέλεξε να φορέσει κατά την παρουσία της στο after party του Έλτον Τζον, μετά την απονομή των βραβείων Όσκαρ. Τα σχόλια δε, δίνουν και παίρνουν και για τους παρουσιαστές της εκπομπής στην οποία ακούστηκε η συγκεκριμένη δήλωση, καθώς δεν προσπάθησαν να το… σώσουν!

http://www.koolnews.gr


Aυτό είναι το τελευταίο tweet του Ποντίφικα



Ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ ευχαρίστησε και μέσω twitter τους πιστούς για την αγάπη και την υποστήριξή τους προς εκείνον...

« Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Μακάρι πάντα να έχετε την εμπειρία της χαράς, που έρχεται με το να βάζετε το Χριστό στο κέντρο της καρδιάς σας», έγραψε.

Ο λογαριασμός του Ποντίφικα στο twitter έκλεισε στις 19:00 ταυτόχρονα με την επίσημη αποχώρησή του από τον παπικό θρόνο. 

Έλληνες «Αϊνστάιν» πήραν χρυσο σε διαγωνισμό μαθηματικών



Είναι νεαροί. Είναι ιδιοφυίες και το απέδειξαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθηματικών «Αρχιμήδης», κατακτώντας τρία χρυσά. Ο λόγος για τους Παναγιώτη Δημάκη, Παναγιώτη Λώλα και Κωνσταντίνο Τσίνα. Οι νεαροί είναι 17, 19 και 17 ετών αντίστοιχα.
Οι επιτυχίες τους δεν περιορίζονται μόνο στην Ελλάδα, καθώς ο Παναγιώτης Δημάκης έχει διακριθεί και στην Βαλκανιάδα, όπου κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο. Οι νεαροί έχουν καταβάλει σκληρές προετοιμασίες από τις τάξεις του Γυμνασίου και σκοπεύουν να συνεχίσουν στον τομέα της επιστήμής, είτε στην Ιατρική είτε στη Βιολογία. Διακριθείσα επίσης είναι και η Νικολέτα Αναγνώστου η οποία κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο. 
Αξίζει να αναφερθεί ότι οι τρεις από τους τέσσερις είναι από την πόλη των Τρικάλων, την οποία τιμούν επάξια με τις διακρίσεις τους.

http://www.koolnews.gr


«Καλώς τη φίρμα»: Πως υποδέχτηκαν τον Παπαγεωργόπουλο οι συγκρατούμενοί του



Νέες λεπτομερείς για τις πρώτες ώρες του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου στις φυλακές Διαβατών έρχονται στο φως. Ξέσπασε σε κλάματα ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Η πρώτη νύχτα μετά την καταδίκη του σε ισόβια για την υπεξαίρεση μαμούθ στο δήμο Θεσσαλονίκη πέρασε δύσκολα, με ειρωνείες αλλά και δάκρυα για τον «ατσαλάκωτο» άλλοτε κραταιό άνδρα της πόλης. 

Το κελί 9, ένας χώρος φτιαγμένος για να «φιλοξενεί» τέσσερις κρατούμενους αλλά εκεί βρισκόταν επτά. Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, από τη βίλα του Πανοράματος βρέθηκε σε ένα βρώμικο κελί στον πρώτο όροφο των φυλακών Διαβατών, με συγκρατούμενους έναν Αλβανό, Αφγανούς και Νιγηριανούς όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα Espresso. 

«Καλώς τη φίρμα στο κελί 9» φέρονται να του είπαν οι συγκρατούμενοι του μόλις μπήκε στο κελί. «Έχουμε μια φίρμα ανάμεσά μας» έλεγαν, ξεσπώντας στα γέλια. Εκείνος, τους ζητούσε επίμονα να σταματήσουν να καπνίζουν γιατί (ως πρώην αθλητής, γιατρός και αντικαπνιστής) τον ενοχλούσε. Αλλά εκείνοι, τον αγνοούσαν επιδεικτικά.

Ξέσπασε σε κλάματα όταν τον επισκέφτηκε στη φυλακή η σύζυγός του Ελένη. Του πήγε ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης. «Μου επέτρεψαν να του πάω κάποια πράγματα. Του είπα να προσέχει τον εαυτό του γιατί είμαστε οι δυο μας. Είναι η πρώτη φορά που χωρίζουμε στα 40 χρόνια», είπε η κα Παπαγεωργοπούλου. 

Το βραδινό του ήταν μακαρόνια με τυρί και λίγη σάλτα, ενώ ξόδεψε 80 ευρώ, τα μισά για τηλεκάρτες και τα υπόλοιπα σε μάρκες για να μπορεί να ψωνίζει από το κυλικείο της φυλακής. 

Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος κατέθεσε αίτημα να αλλάξει κελί γιατί τον ενοχ λεί το γεγονός πως οι συγκρατούμενοί του καπνίζουν συνεχώς. Μέχρι στιγμής, το αίτημά του δεν έχει γίνει δεκτό. Και η δεύτερη νύχτα πέρασε στο κελί 9...

http://www.newsit.gr

Γιατί δολοφονήθηκαν ο Λίνκολν κι ο Κένεντι;


Δύο από τους προέδρους των ΗΠΑ ο Αβραάμ Λίνκολν και ο Τζον Κένεντι δολοφονήθηκαν Ποιός ήταν ο κοινός λόγος της δολοφονίας τους;
Δήλωση του Αβραάμ Λίνκολν κατά την διάρκεια του Αμερικανικού Εμφύλιου Πολέμου:"Έχω δυο μεγάλους εχθρούς. Το στρατό των Νοτίων μπροστά μου...


και το στρατό των τραπεζιτών πίσω μου. Από τους δυο αυτούς εχθρούς ο χειρότερος είναι ο πίσω μου."

Πότε έκανε αυτή τη δήλωση ο Λίνκολν;
Όταν κατά τη διάρκεια του Εμφύλιου οι τραπεζίτες που δάνειζαν το κράτος με 24% τόκο προσπάθησαν να τον αναγκάσουν να τους δίνει τόκο 36%. (!!)

Τι έκανε ο Λίνκολν;
Απλά ενεργοποίησε το δικαίωμα που έχει κάθε κράτος να εκδίδει χρήμα. Έτσι ο Λίνκολν θαρραλέα άρχισε να τυπώνει δολάρια για τη χρηματοδότηση του πολέμου, σώζοντας τη χώρα του από τις μελλοντικές πληρωμές των υπέρογκων τόκων προς τις τράπεζες.

Και όλοι γνωρίζουμε τι απέγινε ο Λίνκολν λίγο καιρό μετά. Δολοφονήθηκε. Μετά τη δολοφονία του Προέδρου Λίνκολν το 1865 κανένας άλλος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τόλμησε να αρνηθεί να δανειστεί η χώρα από τους τραπεζίτες και να μη τους πληρώνει τόκο.
Τζον Κένεντι 100 χρόνια μετά
Για να ακριβολογούμε, ένας ακόμα Πρόεδρος των ΗΠΑ τόλμησε 100 χρόνια μετά τον Λίνκολν να το ξανακάνει, δηλαδή να μη δανειστεί η χώρα από τις τράπεζες αλλά να εκδώσει χρήμα χωρίς τόκο, και ο οποίος και αυτός είχε την ίδια κατάληξη με τον Λίνκολν. Δολοφονήθηκε και αυτός λίγο καιρό μετά την απόφασή του. Ήταν ο Τζον Κένεντι.
Αλλά για να καταλάβουν οι αναγνώστες μας πώς ακριβώς οι μεγαλοτραπεζίτες καταδυναστεύουν τις χώρες και τις οικονομίες πρέπει να τους εξηγήσουμε τα παρακάτω απίστευτα (ΝΑΙ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ) αλλά απόλυτα αληθινά πράγματα.

Ενώ το Σύνταγμα των ΗΠΑ δίνει το δικαίωμα στο Κογκρέσο να εκδίδει χρήμα, η Αμερικανική Κυβέρνηση έχει μεταφέρει το δικαίωμα της έκδοσης του χρήματος και μάλιστα με επιτόκιο στο 'Federal Reserve' το οποίο δεν είναι κρατικό αλλά ένα όργανο των μεγάλων τραπεζών που είναι και οι μέτοχοί του. Έτσι λοιπόν το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ τυπώνει στα πιεστήριά του το χρήμα που χρειάζεται η χώρα. Αμέσως μετά το δίνει στο 'Federal Reserve' δηλαδή στους τραπεζίτες, το οποίο Federal Reserve το δανείζει πίσω στο Αμερικανικό κράτος με τόκο(!!!)

Έτσι για να καταλάβετε:
Μόνο ο τόκος που πληρώνουν οι ΗΠΑ στις τράπεζες του Federal Reserve για το Αμερικανικό χρέος φθάνει το χρόνο τα 400 δισεκατομμύρια δολάρια !!!

Προσέξτε:
Πληρώνουν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι 400 δισεκατομμύρια δολάρια τόκο στους τραπεζίτες για χρήματα που έχει τυπώσει το Αμερικανικό κράτος και τα έχει δώσει δωρεάν στους τραπεζίτες (και οι οποίοι τους τα δανείζουν πίσω με τόκο) (!!!) Βλέποντας ο Πρόεδρος Κένεντι αυτήν την εξόφθαλμη αδικία για τον Αμερικανικό λαό, αποφασίζει το 1963 με το νόμο Νο:11110 να πάρει πίσω τις εξουσίες του 'Federal Reserve' και να τυπώσει και διανείμει χρήμα το ίδιο το κράτος παρακάμπτοντας τους τραπεζίτες.

Τύπωσε δισεκατομμύρια δολάρια για τα οποία το Αμερικανικό Δημόσιο δεν πλήρωνε κανένα τόκο στο Federal Reserve. Μάλιστα τα χαρτονομίσματα του Κένεντι έγραφαν επάνω UNITED STATES NOTE αντί του FEDERAL RESERVE NOTE που γράφεται πάντα. Αυτά τα UNITED STATES NOTE χαρτονομίσματα αποτέλεσαν θανάσιμη απειλή για το Federal Reserve System και τους τραπεζίτες αφού τους αφαιρούσαν δισεκατομμύρια δολάρια τόκους. Πέντε (5) μήνες μετά το τύπωμα των άτοκων δολαρίων ο Πρόεδρος Κένεντι δολοφονήθηκε.

Μετά την δολοφονία του Κένεντι κανένας άλλος Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τόλμησε να κάνει χρήση του νόμου Κένεντι παρ'ότι ο νόμος αυτός ισχύει μέχρι σήμερα.(!!) Δηλαδή με το νόμο του Κένεντι θα μπορούσαν οι ΗΠΑ τα περίπου 3 τρισεκατομμύρια δολάρια που τύπωσαν τα τελευταία 4 χρόνια να τα τύπωναν και να τα χρησιμοποιούσαν χωρίς καθόλου τόκο. Αντίθετα όμως τα τύπωσαν, τα έδωσαν στο Federal Reserve (δηλαδή στους τραπεζίτες), για να τα δανειστούν στη συνέχεια με τόκο (!!!!)

Και για όσους είναι ακόμα δύσπιστοι ας μάθουν τι έλεγε ένας άλλος μεγάλος Αμερικανός Πρόεδρος, ο Τόμας Τζέφερσον (από τους δημιουργούς του Αμερικανικού θαύματος - του τότε, του αληθινού): "Εάν ποτέ στο μέλλον ο Αμερικανικός λαός επιτρέψει στους τραπεζίτες να ελέγξουν την έκδοση του χρήματος, οι χρηματοδοτικοί οργανισμοί που θα γιγαντωθούν, πρώτα με πληθωρισμό και μετά με ύφεση, θα στερήσουν από τους ανθρώπους την ιδιοκτησία τους έως ότου τα παιδιά τους ξυπνήσουν άστεγα στη γη που οι πατεράδες τους κατέκτησαν».

Και για την ιστορία:
Οι δολοφόνοι και του Λίνκολν (John Wilkes Booth) και του Κένεντι (Lee Harvey Oswald) δολοφονήθηκαν και οι δυο πριν προλάβουν να δικαστούν.

Αυτοί είναι οι 48 μεγαλύτεροι καταθέτες της λίστας Λαγκάρντ [ονόματα]



Τα ονόματα των 48 μεγαλύτερων καταθετών που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ είτε ως φυσικοί δικαιούχοι είτε ως διαχειριστές λογαριασμών παρέδωσε στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής ο Παναγιώτης Μαντούβαλος, ορισμένος από το ΣΔΟΕ ως υπεύθυνος χειριστής ελέγχων για τη λίστα.
Σύμφωνα με τα όσα είπε, όλοι εμφανίζουν καταθέσεις μεγαλύτερες των 3 εκατομμυρίων ευρώ και έχουν ήδη κληθεί να προσέλθουν στα κεντρικά γραφεία της υπηρεσίας «με έγγραφα στοιχεία από τα οποία να προκύπτουν τα δικαιώματα και οι προϋποθέσεις απόκτησης των συγκεκριμένων δικαιωμάτων επί λογαριασμών που διατηρούνται στην HSBC».
Τα ονόματα που δόθηκαν στη Βουλή είναι τα εξής:
  1. Μαρία Παντελή
  2. Λουκιανός Αρκάς
  3. Φώτης Μπόμπολας
  4. Αφροδίτη Δεϊμέζη
  5. Μαρία Φραγκίστα
  6. Ελένη Ζαρακοβίτη-Φραγκίστα
  7. Νίκος Οικονόμου
  8. Δημήτρης Κρίτσας
  9. Δημήτρης Γκέρτσος
  10. Νικόλαος Μαρτίνος
  11. Αθανάσιος Καλλίτσης
  12. Ευστράτιος Καλλίτσης
  13. Ιωάννης Μαρτίνος
  14. Κορνηλία Μαρτίνου
  15. Κωνσταντίνος Μαρτίνος
  16. Βασίλειος Μανιός
  17. Πολυξένη Καλλίτση
  18. Ανδρέας Καλλίτσης
  19. Διονύσης Ματζώρος
  20. Ιωάννα Μαρτίνου
  21. Μαρίνα Παπαπαναγιώτου-Ηλιάδη
  22. Μιώνη Σαμπί
  23. Νικόλαος Φραγκίστας
  24. Νικόλαος Παπαχρονόπουλος
  25. Βενετσιάνος Κακκαβάς
  26. Μαρία Μπόμπολα
  27. Ναταλία Τζουμάρα
  28. Ευαγγελία Ρόκα
  29. Χρήστος Ρόκας
  30. Γεώργιος Ρόκας
  31. Αγγελος Μεταξάς
  32. Ηλίας Μεταξάς
  33. Σολομών Λεβί
  34. Λεωνίδας Καμπάνης
  35. Μαριάννα Φιξ
  36. Κωνσταντίνος Οικονόμου
  37. Μάριος Οικονόμου
  38. Αλεξάνδρα Ντούνη
  39. Κατερίνα Ντούνη
  40. Γεώργιος Κρίτσας
  41. Ματρώνα Εγκόν
  42. Πηνελόπη Σαπουντζή
  43. Μαγδαληνή Κυριακού
  44. Σωτήρης Ηλιάδης
  45. Νίκος Χατζηιωάννου
  46. Πόλυς Χατζηιωάννου
  47. Ζαχαρίας Κρίτσας
  48. Μαρία Κρίτσα
iefimerida.gr

Αχαϊα: ''Τους τρώνε'' οι κάμπιες - Με αλλεργικό σοκ μαθητές και δάσκαλοι δημοτικού!



Τα κρούσματα αυξάνονται και οι υπεύθυνοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά - Μαθητές υποφέρουν από αλλεργίες, ενώ θύματα είναι και πολλοί δάσκαλοι...

Με σπυριά και κοκκινίλες έχουν γεμίσει τα παιδιά του 41ου Δημοτικού Σχολείου Εγλυκάδος και δυστυχώς τρεις εβδομάδες μετά το πρώτο συμβάν οι αρχές σηκώνουν τα χέρια ψηλά, ενώ οι γονείς έχουν εμπλακεί σε μία απίστευτη γραφειοκρατική και όχι μόνο περιπέτεια για να καταφέρουν να καθαριστούν τα πεύκα που βρίσκονται μέσα στο σχολείο ώστε να εξαφανιστούν και οι κάμπιες που προκαλούν -πιθανόν- τις αλλεργίες στα παιδιά.

Όπως ανέφερε στην τοπική εφημερίδα ''Κόσμος'', μητέρα μαθητή «την 6η Φεβρουαρίου 2013 εμφανίστηκε το 5ο παιδάκι με σπυριά-κοκκινίλες από τις κάμπιες των πεύκων του σχολείου. Ο παιδίατρος τους έδωσε χάπια κορτιζόνης, αλοιφή και ηρεμιστικό σιρόπι. Το επόμενο βράδυ το παιδί «έφραξε» από αλλεργικό σοκ και μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων όπου του έκαναν ένεση κορτιζόνης».

Από εκείνη την ημέρα και καθώς όλοι «θορυβήθηκαν» ξεκίνησε ο «Γολγοθάς» των γονέων! Απευθύνθηκαν στον Δήμο και μετά στην Πυροσβεστική. Τους ζητήθηκε να κάνουν γραπτό αίτημα και τελικά την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου εστάλη το σχετικό φαξ. 

Όμως εκπρόσωποι της υπηρεσίας τους ενημέρωσαν ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι γιατί τα δέντρα είναι πολλά και όχι ένα. Με αποτέλεσμα να απαιτείται άδεια του Δασαρχείου αλλά και της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας για το κλάδεμα των πεύκων.

Προχθές οι γονείς αναγκάστηκαν να καταφύγουν και πάλι στον Δήμο, ο οποίος τους ενημέρωσε πως είχε δοθεί εντολή σε εργολάβο για να κλαδέψει τα δένδρα και να απομακρύνει τις κάμπιες. Όμως ο εργολάβος βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη και με το που θα έφθανε στην Πάτρα θα επέμβαινε! Στο μεταξύ εκτός από τα παιδιά, αλλεργικό σοκ είχαν υποστεί και οι δάσκαλοι!

http://www.newsit.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger