Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πηνελοπη Αναστασοπουλου: Αυτο το κορμι αξιζει να το δεις! (σεξι φωτος)

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012


Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει κάνει γυμνή φωτογράφηση όμως πώς αντέδρασε ο πατέρας της;
«Ο πατέρας μου είναι άνθρωπος που θαυμάζω περισσότερο από οποιονδήποτε στον κόσμο, ο ήρωάς μου, τα πάντα. Ρωτάω πάντα την γνώμη του για ότι είναι να κάνω…» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. Και πρόσθεσε: «Όταν έγινε η φωτογράφηση που μας προέκυψε γυμνή, «δέσαμε» ωραία με τη φωτογράφο, ένιωσα πολύ άνετα και έγινε. Του τηλεφώνησα και του είπα: «Έγινε αυτό, άμα θες την ακυρώνω κιόλας». Μου είπε: «Όχι παιδί μου δεν έχω κανένα πρόβλημα». Οι γονείς μου είναι πολύ απελευθερωμένοι άνθρωποι. Αν είναι κάτι αισθητικά όμορφο θα μου το πουν. Μετά άκουσα ότι είπα «ο πατέρας μου μου είπε να κάνω φωτογράφηση γυμνή». Εκεί πήρα τηλέφωνο και έγινε το σύστριγκλο όπως καταλαβαίνεις». 













Πηγή: http://www.zoomblog.org


ΣΤΕΛΛΑ ΛΟΥΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Με μπικινι και ψηλοτακουνα φωτογραφιζεται διπλα στην πισινα!


Μα, είναι δυνατόν να είσαι με το μπικίνι στην πισίνα και να έχεις αυτά τα παπούτσια; Έλεος και πάλι έλεος.
Μοντέλο που θέλει να αναρριχηθεί στην κορυφή του ελληνικού μόντελινγκ. Δες κι εσύ τι υποδήματα επέλεξε η μοντέλα Στέλλα Λουκογιαννάκη. Ντόιιιινγκ!
Ε, εντάξει, είπαμε, ήθελες να κάνεις τύπου φωτογράφιση μόδας στην πισίνα. Χάθηκε ένα σανδάλι, ένα πιο νορμάλ παπούτσι, τι το ήθελες το 25ποντο της πίστας; Ε;


http://www.radar.gr

Δειτε τον παγκοσμιο χαρτη του ανδρικου πεους


Επαρκώς «προικισμένοι» φαίνεται ότι είναι οι έλληνες άνδρες, αφού βάσει τελευταίας επιστημονικής μελέτης ο μέσος όρους του ελληνικού πέους είναι τα 14,7 εκ., μήκος που τους κατατάσσει αρκετά ψηλά στη σχετική λίστα. Τα πρωτεία κρατούν οι Κογκολέζοι, με 18 εκ. ενώ τελευταίοι στη λίστα εμφανίζονται οι Κορεάτες (βόρειοι και νότιοι, εκεί δεν υπάρχει εξαίρεση), με 9,6 εκ.
Την μελέτη πραγματοποίησε ο Ρίτσαρντ Λιν, καθηγητής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Ολστερ στη Βόρεια Ιρλανδία. Ο ίδιος, αναφερόμενος στη μελέτη του τονίζει ότι «επιβεβαιώνει προηγούμενες θεωρίες για φυλετικές διαφορές στο μέγεθος του πέους».
Η συγκεκριμένη μελέτη έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, με τους επικριτές του Λιν να τον κατηγορούν για έλλειψη μεθοδολογίας. Συγκεκριμένα ο Γέλτε Βίλτερς, καθηγητής μεθοδολογίας στο Πανεπιστήμιο του Τίλμπουργκ στην Ολλανδία, τονίζει πως ναι μεν πρόκειται για μια γενναία εργασία», ωστόσο τόσο το θέμα της είναι «αμφιλεγόμενο», όσο και τα στοιχεία της δεν «προκύπτουν βάσει μεθοδολογίας».
Η μελέτη του κ. Λιν δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση «Personality and Individual Differences».
Σε γενικές γραμμές η μελέτη επαληθεύει στερεότυπα, όπως ότι οι Αφρικανοί έχουν μεγαλύτερα πέη, ενώ οι Απωανατολίτες μικρότερα.
Μέσο μέγεθος πέους σε στύση ανά χώρα:
  • Δημοκρατία του Κονγκό 18 εκ.
  • Εκουαδόρ 17,7 εκ.
  • Γκάνα 17,2 εκ.
  • Κολομβία 17 εκ.
  • Ισλανδία 16,5 εκ.
  • Ιταλία 15,7 εκ.
  • Νότια Αφρική 15,2 εκ.
  • Σουηδία 14,9 εκ.
  • Ελλάδα 14,7 εκ.
  • Γερμανία 14,4 εκ.
  • Νέα Ζηλανδία 13,9 εκ.
  • Βρετανία 13,9 εκ.
  • Καναδάς 13,9 εκ.
  • Ισπανία 13,9 εκ.
  • Γαλλία 13,4 εκ.
  • Αυστραλία 13,2 εκ.
  • Ρωσία 13,2 εκ.
  • ΗΠΑ 12,9 εκ.
  • Ιρλανδία 12,7 εκ.
  • Ρουμανία 12,7 εκ.
  • Κίνα 10,9 εκ.
  • Ινδία 10,1 εκ.
  • Ταϊλάνδη 10,1 εκ.
  • Νότια Κορέα 9,6 εκ.
  • Βόρεια Κορέα 9,6 εκ.

Οργια στον Πυργο με μανα-κορη και πεντε ανδρες



Ασύλληπτες διαστάσεις έχει λάβει η είδηση ροζ περιεχομένου για την 50χρονη μάνα και την 20χρονη κόρη που συμμετείχαν σε όργιο με πέντε άντρες σε ξενοδοχείο πέριξ του Πύργου.
Ήταν κοινό μυστικό τους τελευταίους μήνες ότι η γοητευτική ζωντοχήρα πενηντάρα, είχε έντονη ερωτική ζωή και φυσικά όχι μόνο με άντρες της ηλικίας της. Βέβαια, δεν έκρυβε κι εκείνη την προτίμησή της για τους μικρότερους σε ηλικία άντρες.
Αυτό που δεν μπορούσε βέβαια κανένας να φανταστεί, ήταν ότι η μελαχροινή και καλλίγραμμη κόρης της, μαζί με την μητέρα της θα βρίσκονταν μαζί, στο ίδιο κρεβάτι, την ίδια ώρα… με πολλούς άντρες!
Ήταν Σάββατο βράδυ και οι δυο γυναίκες, συνοδευόμενες από πέντε άντρες μπήκαν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της πόλης. Φυσικά, η είσοδό τους σχολιάστηκε με πολλούς τρόπους, τόσο από τις γυναίκες, όσο και από τους άντρες, αναφέρει το ilialive.gr.
Η ώρα πέρναγε και οι δυο γυναίκες φαίνονταν να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Οι άντρες της παρέας φλέρταραν και τις δυο, αφήνοντας τους να φανεί ότι η βραδιά θα ήταν μεγάλη…
Έτσι και έγινε! Η παρέα έφυγε από το μαγαζί τα χαράματα και κατευθύνθηκε σε ξενοδοχείο, που βρισκόταν λίγο έξω από την πόλη. Μάλιστα, σύμφωνα με μάρτυρες που βρέθηκαν κι εκείνοι την νύχτα εκεί, οι δυο γυναίκες και οι πέντε άντρες, 
επέλεξαν μόνο ένα δωμάτιο για να περάσουν τη νύχτα τους, ενώ από το δωμάτιο, ακούγονταν βογκητά πάθους μέχρι την ανατολή του ηλίου.

http://troktiko.eu/

Κατερινα Καινουργιου: Ακρως εντυπωσιακη στη νεα της φωτογραφιση!


Με νέα φωτογράφιση επέστρεψε η Κατερίνα Καινούργιου.. 
Η συμπαρουσιάστρια του "Δέστε τους" πόζαρε για γνωστή εταιρία κοσμημάτων και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό!

Απολαύστε την!







http://www.kamikaze.gr

Σεξ και ζωδια



Ανάλογα με το ζώδιο, συχνά, έρχεται και το κατάλληλο σεξ. Δείτε με ποιόν άντρα μπορεί να κάνετε το τελειότερο σεξ της ζωής σας
ΚΡΙΟΣ: Ο αχόρταγος
Ο Κριός διαθέτει μια σπάνια σεξουαλική ενέργεια και όρεξη. Για αυτούς το σεξ είναι μια ζωτική ανάγκη και θεωρεί απαραίτητο απαραίτητο η σύντροφός του να ανταποκρίνεται με όλες του τις αισθήσεις. Τους διεγείρει πολύ το παιχνίδι της κατάκτησης. Το "πρόβλημα" βέβαια είναι πως βαριέται εύκολα και για να κρατήσετε, πρέπει να είσαστε συνεχώς σε...σεξουαλική επιφυλακή.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο αισθησιακός
Το σεξ για τον Ταύρο είναι μια γιορτή των αισθήσεων! Απολαμβάνουν κάθε στιγμή και αφήνονται σε αυτή, γεγονός που προυποθέτει τη δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας. Πρέπει στην ερωτική πράξη να μπορεί να συμμετέχει με όσο το δυνατό περισσότερες αισθήσεις. Για να μπει στο ερωτικό παιχνίδι, χρειάζεται συχνά ένα "ζέσταμα", αλλά αν το φλερτ και το παιχνίδι προχωρήσουν, τότε φουντώνει και το απολαμβάνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο intellectuel 
Είναι το ζώδιο που συνδυάζει σχεδόν ιδανικά τον πνευματικό με τον σωματικό αισθησιασμό. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται να διεγερθεί εγκεφαλικά για να αποδώσει στο μάξιμουμ το σεξουαλικό του ταμπεραμέντο. Αν το καταφέρετε να του κινήσετε το ενδιαφέρον, μπορεί να σας εκπλήξει πολύ ευχάριστα στο κρεβάτι, με όπλο την μεγάλη φαντασία, τον αισθησιασμό και το χιούμορ του. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις Διδύμων που όταν φτάνουν στην πράξη ξεφεύγουν ακόμα και από τα όρια. Έχουν αδύναμο σημείο κάθε τι το "απαγορευμένο".

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο ευαίσθητος
Ο Καρκίνος χρειάζεται στοργή και...Προδέρμ. Για να απελευθερώσει τον ερωτισμό του πρέπει να νοιώσει ασφαλής και πως τον αγαπούν και τουν θέλουν. Η τρυφερότητα παίζει για αυτούς πρωταρχικό ρόλο. Αυτονόητα πρέπει να θεωρείτε και τα προκαταρκτικά - σχεδόν κανένας Καρκίνος δεν λειτουργεί χωρίς αυτά!  Επίσης, λέγεται, πως είναι καλοί στο φιλί.

ΛΕΩΝ: Ο παθιασμένος
Η φράση που τους εκφράζει περισσότερο είναι το  "όλα ή τίποτα»! Είναι εφευρετικοί και πολυδιάστατοι όταν φτάσετε στο κρεβάτι, τους αρέσει η γυναίκα να είναι ευφάνταστη όμως, πάνω από όλα, θέλουν να νοιώθουν Βασιλιάδες. Δεν θα τους πεις όμως ποτέ εγωιστές όταν έρχεται η στιγμή του να μοιραστείς την ηδονή - όσο νοιώθουν πως τους προσφέρεις, θα σου δώσουν πίσω εξίσου γενναιόδωρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο διστακτικός
Έχει μια εσωτερική ανάγκη και παρόρμηση να έχει τον έλεγχο των καταστάσεων γενικά στη ζωή του, και κατά προέκταση στο σεξ. Αυτό, συχνά, τον εμποδίζει να αφεθεί και να απολαύσει, δείχνοντας έτσι απόμακρος και ενίοτε διστακτικός. Αν όμως τον κερδίσεις και σε εμπιστευτεί μπορεί να ξεπεράσει κάθε όριο. Είναι συνήθως οπαδοί των μόνιμων και σταθερών σχέσεων.

ΖΥΓΟΣ: Ο κύριος καθηγητής
Ο "μάστορας", μαζί με τον Δίδυμο, της γοητείας και της αποπλάνησης. Του αρέσει να δημιουργεί την ατμόσφαιρα εκείνη που θα γοητεύσει και θα κάνει τη γυναίκα να του παραδοθεί σχεδόν αμαχητί. Είναι προσεκτικοί και ντελικάτοι στον χειρισμό της γυναίκας, και αν είστε τυχερές, κάποιος Ζυγός στη ζωή σας μπορεί να αποδειχθεί ο συγκλονιστικότερος εραστής σας. Του αρέσουν πολύ τα χάδια και τα παιχνίδια γενικότερα, πριν την "κυρίως πράξη".

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο κυρίαρχος
Είναι άντρες με πάθος και εφευρετικότητα στο σεξ. Το πολύ έντονο πάθος μάλιστα, τους οδηγεί συχνά στο όριο του να είναι βίαιοι. Του αρέσουν οι "περίεργες" ιστορίες, με λίγη πλοκή, μπέρδεμα και μυστήριο. Δεν του αρέσουν τα ταμπού και τα στεγανά, και το να τα σπάει αποτελεί αγαπημένο του χόμπυ. Να έχετε το νου σας, γιατί είναι απρόβλεπτοι, ενώ επίσης δεν φημίζονται για την μονογαμικότητά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο "καυτός"
Είναι γεμάτος ενέργεια, πάθος και ενθουσιασμό. Του αρέσει να γίνεται ο "αρχηγός" σε μια σχέση, και να σας... τραβάει από το χέρι για να κατακτήσετε και νέα...ύψη ερωτισμού και παθιασμένου σεξ. Αν δεν υπάρχει καλή διάθεση, χαμόγελο, ενέργεια και χαρά δεν θα μπει σε μια σχέση, ούτε καν σε "απλό σεξ".

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο ηδονιστής
Δείχνουν συχνά απόμακροι και ψυχροί, αλλά μην τους υποτιμάτε, γιατί θα πέσετε πολύ έξω! Η σεξουαλική ηδονή είναι από τις εμμονές του. Ο χαρακτήρας του απλώς είναι τέτοιος που την φλόγα την κρύβει κάτω από ένα στρώμα "πάγου". Αν βρείτε τα "κουμπιά" του θα μείνετε έκπληκτες με τις επιδόσεις του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο ακόλαστος
Η φράση "Χωρίς Ταμπού" θα μπορούσε να τον περιγράψει με χαρακτηριστική άνεση. Είναι διατεθειμένοι να δοκιμάσουν τα πάντα και δεν "κωλώνουν" πουθενά. Αγαπούν να πειραματίζονται, και αν δεν είστε από τις γυναίκες που αρέσκονται στο να δοκιμάζουν νέα πράγματα, καλύτερα να αποχωρήσετε διακριτικά. Εκρηκτικοί και έντονοι εραστές, συχνά "χάνονται" σε μια δίνη ηδονισμού που δημιουργούν στη ζωή τους, και παραμελούν το πιο συναισθηματικό κομμάτι στις σχέσεις τους.

ΙΧΘΕΙΣ: Ο διφορούμενος
Θα τους χαρακτήριζε κάποιος "παθητικούς" ή έστω, χωρίς έντονες πρωτοβουλίες στον ερωτικό τομεά. Αν είστε γυναίκα αρκετά δυναμική και που αρέσκεστε στο να παίρνετε πρωτοβουλίες, βρήκατε τον άνθρωπό σας. Του αρέσουν τα προκαταρκτικά, τα χάδια, το ρομαντικό και σταδιακό στην ολοκλήρωσή του φλερτ. Στην πορεία όμως, και αφού επέλθει η οικειότητα, γίνται αρκετά πιο αισθησιακοί, παθιασμένοι και απαιτητικοί από τους εραστές τους.

http://www.queen.gr/


Skyfall: Η Adele ειναι το νεο «κοριτσι» του James Bond.


Αφού σάρωσε στις παγκόσμιες πωλήσεις και απονομές βραβείων, η Adele ετοιμάζει το επόμενο χτύπημά της, ερμηνεύοντας από την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου το τραγούδι της νέας ταινίας του James Bond, με τίτλο «Skyfall».

Η πρεμιέρα του τραγουδιού στην ιστοσελίδα της δημοφιλούς τραγουδίστριας, θα συμπέσει με την 50η επέτειο των ταινιών του διάσημου κατασκόπου «007», αλλά και τον εορτασμό της...Παγκόσμιας Ημέρας James Bond.
Η 24χρονη τραγουδίστρια έγραψε το τραγούδι "Skyfall" μαζί με τον επί σειρά ετών συνεργάτη της Paul Epworth και το ηχογράφησε στο στούντιο των Beatles, στην Abbey Road του Λονδίνου μαζί με 77μελή ορχήστρα.

Τα τελευταία 50 χρόνια η «αφρόκρεμα» της μουσικής βιομηχανίας έχει τραγουδήσει τα τραγούδια των ταινίων του Bond, όπως η Shirley Bassey (Goldfinger, Diamonds Are Forever, Moonraker), οι Duran Duran (A View To A Kill), η Nancy Sinatra (You Only Live Twice), ο Paul McCartney (Live and Let Die), η Tina Turner (GoldenEye), η Carly Simon (Nobody Does it Better), οι A-ha (The Living Daylights), η Sheena Easton (For Your Eyes Only) και η Madonna (Die Another Day).

Σημειώνεται ότι το "Skyfall" είναι η 23η ταινία της σειράς και η τρίτη στην οποία ο Daniel Craig υποδύεται το θρυλικό πράκτορα.

Το «Skyfall» ξεκινά να προβάλλεται στη Βρετανία και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες στις 26 Οκτωβρίου και στις ΗΠΑ στις 6 Νοεμβρίου. Στην Ελλάδα η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου.

Εφαρμογη στο iPad «κρυφακουει» και μας ενημερωνει.


Η πρώτη φωνητική και οπτική εφαρμογή για το iPad, τον υπολογιστή «ταμπλέτα» της εταιρείας Apple αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή μέσα στον Οκτώβριο. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που θα «αναλύει» τις συζητήσεις των χρηστών σε πραγματικό χρόνο και θα τους επιτρέπει, «αυτόματα», να βρίσκουν την οθόνη τους πληροφορίες σχετικές με τα θέματα που κουβεντιάζουν.
Ένα παράδειγμα για το τι μπορεί να κάνει η συγκεκριμένη εφαρμογή μπορεί να περιγραφεί ως εξής.: Αν ένας συνομιλητής αναφερθεί σε ένα νέο εστιατόριο, χάρη στην εφαρμογή, θα εμφανιστεί στην οθόνη του iPad ένας χάρτης, το μενού με τα γεύματα και οι κριτικές των επισκεπτών του συγκεκριμένου εστιατορίου. Κατά παρόμοιο τρόπο, εάν γίνεται λόγος για διακοπές, το iPad μπορεί να εμφανίσει βίντεο από τις τους τόπους αναψυχής και των τουριστικών θέρετρων.
Το πρόγραμμα «MindMeld» - το όνομα του οποίου παραπέμπει στην τηλεπαθητική τεχνική του ήρωα της γνωστής Αμερικάνικης τηλεοπτικής σειράς «Σταρ Τρεκ», - αναλύει τα ηχητικά σήματα που λαμβάνει από το περιβάλλον και τα μετατρέπει σε πληροφορίες. «Μπορεί να μοιάζει με επιστημονική φαντασία, αλλά λειτουργεί πολύ καλά», σχολίασε σχετικά στον Τύπο ο Τίμοθι Τάιτλ, ένας από τους συνιδρυτές του προγράμματος της εταιρίας «Expect Labs» στις ΗΠΑ.

Πεθαινουμε.... και με επισημα στοιχεια

Σκηνές κατοχής στη σύγχρονη Ελλάδα...


Αύξηση της ανεργίας, πτώση του διαθέσιμου εισοδήματος και ιδιαίτερα ανησυχητικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά την παιδική φτώχεια καταγράφει η τριμηνιαία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την απασχόληση και την κοινωνική κατάσταση στην ΕΕ....

Γενικά πάντως σημειώνονται σημαντικές αποκλίσεις μεταξύ των κρατών - μελών.

Η Ελλάδα αναδεικνύεται «πρωταθλήτρια» στη μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος των νοικοκυριών, όπως και στο ποσοστό των παιδιών που αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο φτώχειας, μαζί με άλλες χώρες της ΕΕ.

Σύμφωνα με την έκθεση, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και δημοσιεύει η Ναυτεμπορική, ο αριθμός των ανέργων στην ΕΕ εξακολουθεί να σημειώνει άνοδο, φθάνοντας τα 25,3 εκατ., ιστορικά υψηλό επίπεδο, σημειώνοντας αύξηση κατά 2,6 εκατ. (+11,6%) σε σύγκριση με τον Μάρτιο του 2011. Το ποσοστό ανεργίας -10,4% σε επίπεδο ΕΕ - αυξήθηκε σε 17 κράτη - μέλη. Παράλληλα, διευρύνθηκαν οι αποκλίσεις, αφενός, μεταξύ των χωρών της ΕΕ με τις καλύτερες επιδόσεις και αφετέρου, μεταξύ των «περιφερειακών» χωρών. Έτσι, διαπιστώνεται, πλέον, πρωτοφανές χάσμα 20,6 ποσοστιαίων μονάδων μεταξύ του χαμηλότερου ποσοστού ανεργίας της ΕΕ (Αυστρία, με 4,5%) και του υψηλότερου (Ισπανία, με 25,1%).

Το δεύτερο τρίμηνο του 2012, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2011, στην Ελλάδα χάθηκαν 405.000 θέσεις απασχόλησης, στην Ισπανία 745.000 και την Πορτογαλία 205.000. Ο αριθμός των μακροχρόνια ανέργων αυξήθηκε σε 15 κράτη μέλη από πέρυσι, φθάνοντας τα 10,7 εκατομμύρια, ενώ, οι μακροχρόνια άνεργοι αντιστοιχούν, πλέον, στο 4,5% του ενεργού πληθυσμού (+0,4% κατά τη διάρκεια του έτους).

Ιδιαίτερα δυσοίωνες είναι οι προοπτικές εργασίας για τους νέους. Η ανεργία των νέων έχει αυξηθεί δραματικά (22,5% στην ΕΕ τον Ιούλιο) και 12 κράτη μέλη κατέγραψαν ποσοστά άνω του 25%, ενώ, μόνο τρία κράτη παραμένουν κάτω από το 10% (Αυστρία, Γερμανία και Ολλανδία).

Παράλληλα με τους ανέργους, καταμετρώνται 8,6 εκατ. υποαπασχολούμενοι εργαζόμενοι μερικού χρόνου - κατά κύριο λόγο γυναίκες - και επιπλέον 10,9 εκατ. άτομα βρίσκονταν σε μια γκρίζα ζώνη μεταξύ αεργίας και ανεργίας, όπως εκείνοι που έχουν εγκαταλείψει την αναζήτηση εργασίας.

Στα συμπεράσματα της έκθεσης περιλαμβάνεται και η συρρίκνωση του εισοδήματος των νοικοκυριών. Είναι χαρακτηριστικό ότι μεταξύ 2009 και 2011 το ακαθάριστο διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών μειώθηκε κατά δύο τρίτα στις χώρες της ΕΕ, με τη μεγαλύτερη μείωση να καταγράφεται στην Ελλάδα (-15,7%), την Ιρλανδία (-9%) και τη Λιθουανία, την Ισπανία, την Κύπρο και την Ουγγαρία (άνω του 4%).

Όπως σημειώνει η Κομισιόν αυτή η εξέλιξη βρίσκεται σε ευθεία αντίθεση με την κατάσταση που επικρατεί στην Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, τη Σλοβενία και τη Γαλλία, όπου τα συστήματα κοινωνικής πρόνοιας και οι πιο ελαστικές αγορές εργασίας έχουν επιτρέψει στα συνολικά εισοδήματα να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία κατά τη διάρκεια της κρίσης. Ωστόσο, η κρίση έχει πλήξει σημαντικά τμήματα του πληθυσμού και έχει προκαλέσει αύξηση της φτώχειας και σε αυτές τις χώρες.

Παράλληλα, η παιδική φτώχεια αποτελεί πρόβλημα για όλο και περισσότερα νοικοκυριά, λόγω ανεπαρκών εσόδων από την εργασία των γονέων και ελλιπούς υποστήριξης των νοικοκυριών με παιδιά.

Το ποσοστό των παιδιών που αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο φτώχειας (μετά τις κοινωνικές μεταβιβάσεις) κυμαίνεται από περίπου 10% στη Δανία και τη Φινλανδία, έως άνω του 20% στην Ισπανία, την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, τη Ρουμανία, τη Λετονία, την Πολωνία, τη Λιθουανία και το Λουξεμβούργο.

Το μέγεθος και η αποτελεσματικότητα των επιδομάτων τέκνων παρουσιάζουν μεγάλες διακυμάνσεις σε ολόκληρη την ΕΕ.


Πονος στον ωμο; Αιτιες και τροποι αντιμετωπισης



Του Αλέξανδρου Γιατζίδη, M.D., medlabnews.gr
Αν έχετε πόνο στον ώμο τα καλά νέα είναι ότι συνήθως δεν πρόκειται για σοβαρή πάθηση (όπως αρθρίτιδα της άρθρωσης του ώμου) αλλά για κάποια πρόσκαιρη φλεγμονή στην γύρω περιοχή, πιθανότατα των τενόντων.
Ο πόνος στον ώμο αποτελεί περίπου το 16% όλων των μύο-σκελετικών προβλημάτων, και είναι δεύτερος μετά από τον πόνο στην μέση. Χρόνιος πόνος στον ώμο χαρακτηρίζεται ο πόνος που διαρκεί τουλάχιστον 6 μήνες, ενώ η ηλικία παίζει σημαντικό ρόλο στον καθορισμό της αιτίας που τον προκαλεί. Σε ασθενείς νεότερους των 40 ετών, η αστάθεια στην άρθρωση, και μέτριου βαθμού εκφυλισμός του τένοντα στο πέταλο των στροφέων μυών είναι περισσότερο συνηθισμένες αιτίες πόνου, όταν προσκολλητική θυλακίτιδα, γληνοβραχιόνια οστεοαρθρίτιδα, και μεγαλύτερος εκφυλισμός του τένοντα στο πέταλο των στροφέων μυών είναι περισσότερο συνηθισμένες αιτίες σε μεγαλύτερους ασθενείς.
Ο πόνος στον ώμο είναι αρκετά συχνό πρόβλημα σε άτομα κάθε ηλικίας και μπορεί να οφείλεται σε πολλά διαφορετικά αίτια. Μπορεί επίσης συχνά να οφείλεται σε πρόβλημα σε κάποιο άλλο σημείο του σώματος, όπως σε πίεση νεύρου στην αυχενική σπονδυλική στήλη. Η πιο συνηθισμένη πάντως αιτία πόνου στον ώμο είναι η φλεγμονή στα μαλακά μόρια και τους τένοντες γύρω από την άρθρωση του ώμου που μπορεί να εκδηλωθεί μετά από ένα τραυματισμό ή μια υπερβολικά συχνά επαναλαμβανόμενη κίνηση του ώμου αν και είναι συχνό να εμφανίζεται πόνος και απροειδοποίητα, χωρίς τραυματισμό ή και χωρίς υπερβολική καταπόνηση του ώμου. Με την κλινική εξέταση ο ειδικός γιατρός πολύ συχνά θα διαπιστώσει εύκολα την αιτία του προβλήματος.
 
Ο όρος “περιαρθρίτιδα ώμου” (periarthritis humeroscapularis) χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά τον 19ο αιώνα και είναι ένας όρος ο οποίος θα πρέπει να καταργηθεί. Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για μια συγκεκριμένη διάγνωση αλλά για μια “ομπρέλλα διαγνώσεων”, οι πιο συνήθεις εκ των οποίων είναι οι εξής :
σύνδρομο υπακρωμιακής πρόσκρουσης (προστριβής) με ή χωρίς ρήξη του πετάλου στροφέων (συνήθως του υπερακανθίου)
ασβεστοποιός τενοντίτιδα του πετάλου στροφέων
παγωμένος ώμος
οστεοαρθρίτιδα ώμου
οστεοαρθρίτιδα ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης
τενοντίτιδα μακράς κεφαλής δικεφάλου βραχιονίου
σύνδρομο SLAP
πάρεση υπερπλατίου νεύρου, κ.α.

Επειδή τα συμπτώματα των ανωτέρω παθολογιών είναι συχνά κοινά (πόνος, μείωση του εύρους κίνησης, μυϊκή ατροφία κλπ.), η διαφορική τους διάγνωση πριν από την εποχή της αρθροσκόπησης και της μαγνητικής τομογραφίας ήταν δύσκολη. Για τον λόγο αυτό επικράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα ο όρος “περιαρθρίτιδα ώμου” ο οποίος όμως στην σημερινή εποχή θεωρείται ανεπαρκής.
Παρακάτω εξηγούμε τις πιο συχνές αιτίες.
Τενοντίτιδα 
Είναι απλά μια φλεγμονή του τένοντα και συχνά παρουσιάζεται μετά από έντονη άσκηση σε όλες τις ηλικίες. Τα συμπτώματα διαφέρουν ανάλογα με τον τένοντα. Εάν το πρόβλημα βρίσκεται στους τένοντες που κινούν την άρθρωση (‘στροφείς του ώμου’ ή ‘rotator cuff’) ο πόνος γίνεται συνήθως αισθητός καθώς προσπαθούμε να σηκώσουμε το χέρι ψηλά, μπροστά ή στο πλάι. Ο πόνος μπορεί να εξαφανίζεται όταν το χέρι έχει σηκωθεί εντελώς. Στην ακινησία ο πόνος υποχωρεί αλλά πάρα πολλές φορές ενοχλεί τη νύχτα όταν γυρίζουμε πλευρό στο κρεβάτι. Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να διαρκέσουν μερικές εβδομάδες μόνο, ωστόσο αν δεν λάβουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις (αποφυγή των κινήσεων που προκαλούν τον πόνο) μπορεί να κρατήσουν και πολλούς μήνες. Χρειάζεται όμως προσοχή γιατί η παρατεταμένη απόλυτη ακινησία μπορεί να οδηγήσει σε ατροφία των μυών του ώμου που είναι μια συχνή αιτία επιδείνωσης του προβλήματος. Η αντιμετώπιση μιας τενοντίτιδας του ώμου γίνεται με συνδυασμό τοπικών ενέσεων από εξειδικευμένο γιατρό, ξεκούρασης του άνω άκρου (γενικά, κάθε δραστηριότητα που επιβαρύνει την άρθρωση του ώμου πρέπει να αποφεύγεται για διάστημα 6 εβδομάδων μετά την ένεση), και κατάλληλης φυσικοθεραπείας (πρόγραμμα ενδυνάμωσης των στροφέων του ώμου) και είναι τις περισσότερες φορές απόλυτα επιτυχής. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως που τα συμπτώματα επιμένουν μπορεί να χρειαστεί χειρουργική (αρθροσκοπική) αντιμετώπιση, μία ελάχιστα επεμβατική μέθοδος με άριστα αποτελέσματα. Σε πιό σοβαρές περιπτώσεις μπορεί να έχουμε ρήξη του τένοντα οπότε, μετά από μια περίοδο εξαιρετικά ισχυρού πόνου, ο ώμος παρουσιάζεται εξαιρετικά αδύναμος στις κινήσεις. Στις, λίγες ευτυχώς, αυτές περιπτώσεις που συνήθως συμβαίνουν σε άτομα προχωρημένης ηλικίας, απαιτείται επίσης χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση.
Παγωμένος ώμος (Frozen shoulder)
Η πάθηση αυτή (που επιστημονικά λέγεται ‘συμφυτική θυλακίτιδα’) είναι φλεγμονή στο εσωτερικό της άρθρωσης του ώμου. Ο ώμος παρουσιάζεται εξαιρετικά ‘δυσκίνητος’. Πιο συχνά παρουσιάζεται στις ηλικίες μεταξύ 40 και 60 ετών. Ο πόνος είναι αρχικά πολύ σοβαρός και μπορεί να γίνεται αισθητός ακόμα και όταν ο ώμος είναι ακίνητος. Συχνά ο πόνος επιδεινώνεται τη νύχτα. Κάθε κίνηση του ώμου είναι επώδυνη και η κινητικότητα σταδιακά περιορίζεται σημαντικά. Το πρόβλημα αυτό συνήθως επιμένει για αρκετούς μήνες έως και δύο χρόνια αν και τελικά μπορεί να υποχωρήσει σταδιακά. Στις περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις θα χρειαστεί εντατικό πρόγραμμα φυσιοθεραπείας που πρέπει να αρχίζει το συντομότερο δυνατόν ενώ σε κάποιες άλλες περιπτώσεις ‘παγωμένου ώμου΄η αποκατάσταση μπορεί να απαιτήσει χειρουργική αντιμετώπιση με αρθροσκόπηση του ώμου. Η μαγνητική τομογραφία δεν ενδείκνυται  σε αυτή την περίπτωση – οι εξετάσεις που συχνά ασθενείς έχουν ήδη κάνει και τις φέρνουν μαζί είναι αρνητικές για παθολογικά ευρήματα.
Άσκηση προθέρμανσης για παγωμένο ώμο – Το Εκκρεμές
Το εκκρεμές είναι μια πολύ καλή άσκηση για τον παγωμένο ώμο. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να σταθείτε με το χέρι που έχει παγώσει να  κρέμεται κάτω. Μπορείτε στηριχτείτε σε έναν τοίχο ή το πίσω μέρος μιας καρέκλας. Μετά ξεκινήστε την κίνηση προσπαθώντας να κάνετε σιγά-σιγά κύκλο.
Προβλήματα άλλων περιοχών που αντανακλούν στον ώμο
Συχνά πίεση κάποιου νεύρου στην αυχενική περιοχή της σπονδυλικής στήλης εμφανίζεται με πόνο στον ώμο ή και πιο χαμηλά στο άνω άκρο. Το συχνότερο σύμπτωμα είναι μούδιασμα του άκρου υπάρχει και περιορισμός της κίνησης του αυχένα. 
Πρόβλημα στην άρθρωση μεταξύ του ακρώμιου και της κλείδας μπορεί επίσης συχνά να προκαλέσει πόνο στον ώμο. Στις περιπτώσεις αυτές μια έγχυση (ένεση) μέσα στην άρθρωση ανακουφίζει από τον πόνο. 
Άλλη, πολύ σπανιότερη πάθηση είναι και η νευραλγία με μυική ατροφία που προκαλεί πόνο και μυική ατροφία στους μυς της ωμοπλάτης. Η αποκατάσταση στις περιπτώσεις αυτές είναι συνήθως αργή και πιθανώς να μην είναι πλήρης. 
Η διάγνωση σε όλες τις πιο πάνω περιπτώσεις γίνεται από εξειδικευμένο γιατρό μετά από προσεκτική εξέταση και κάποιες φορές μπορεί να χρειαστούν ειδικές εξετάσεις όπως ακτινογραφίες ή μαγνητική τομογραφία.
Να θυμάστε ότι αν συνεχίσετε να καταπονείτε τον ώμο με σκληρή φυσική δραστηριότητα ή αν δεν τον ξεκουράσετε αρκετά ο πόνος μπορεί να παραταθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Να θυμάστε επίσης ότι η προσεκτική ελαφρά άσκηση και όχι η τέλεια ακινησία πρέπει να ενθαρρύνονται στη φάση της αποθεραπείας.


Σοκαρει ο τραυματισμος του Πουγιολ



Σοκαριστική είναι η εικόνα με το γυρισμένο χέρι του Κάρλες Πουγιόλ.

Ο Καταλανός αμυντικός τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα με την Μπενφίκα για το Champions League. Σε μια φάση του ματς πήδηξε για να πάρει κεφαλιά και να διώξει την μπάλα, όμως προσγειώθηκε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο και γύρισε τον αγκώνα του. Η εικόνα με τον Πουγιόλ να σφαδάζει από τον πόνο κάνει ήδη το γύρω του κόσμου. Ο Κάρλες Πουγιόλ έπαιζε για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του από τραυματισμό στο γόνατο. Ο 34χρονος αμυντικός θα μείνει έξι εβδομάδες εκτός.

Δείτε το βίντεο:



Ετσι στηθηκε η ιστορια με τα 600 δισ.


Σκάει σε λίγο η φούσκα της ιδιοφυϊούς απάτης των 600 ΔΙΣ. Και λέω ιδιοφυϊούς επειδή: Υπάρχει Πιστοποιητικό Κατάθεσης Τίλτων (Deposit Receipt) Αλλά δεν υπάρχουν λεφτά.

Το μυστικό κρύβεται πίσω από το πιστοποιητικό, στους τίτλους. Που είναι είτε κούφιοι, είτε άνευ αξίας... Είναι Αμερικάνικα Ομόλογα ή...; Θα πέσει πολύ γέλιο... Το παιχνίδι είναι απλό. Βρίσκεις μια παρατράπεζα της πλάκας, καταθέτεις τίτλους μούφα και βρίσκεσαι στα χέρια σου με ένα DR (Deposit Receipt – Αποδεικτικό Κατάθεσης). Και μετά έρχεσαι στους ιθαγενείς στην Ελλάδα, για να τους πουλήσεις καθρεφτάκια.

Το παραμύθι πουλάει επειδή ελάχιστοι στην Ελλάδα γνωρίζουν τι είναι και πως λειτουργούν τα DR και, ακόμη λιγότεροι, τι είναι τα CDR (Chinese Deposit Receipts). Και επειδή μιλάμε για Chinese, μη πιστέψετε ότι το μυστικό της απάτης  κρύβεται στην Άπω Ανατολή. Στην εγχώρια Ανατολή κρύβεται...

 

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΕΠΑΥΛΗ: Call girl σκοτωσε τον 69χρονο πελατη στο ξυλο


O Γουίνστον Φερνάντεζ (Winston Fernandez), συνταξιούχος λογιστής, στράφηκε στις συνοδούς πολυτελείας μετά το θάνατο της γυναίκας του. Κι από ένα τέτοιο κορίτσι έμελλε να βρει τραγικό θάνατο, μέσα στην αξίας 1,2 εκατομμυρίων ευρώ έπαυλή του στο Σάρεϊ της Βρετανίας.


Ο Φερνάντεζ παρέμεινε στο σπίτι του, νεκρός, για τουλάχιστον ένα μήνα μετά την επίθεση της 38χρονης Ρωσίδας συνοδού πολυτελείας Νατάλια Γούλεϊ (Natalia Woolley) η οποία τον ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου.

Η γυναίκα, που αμειβόταν με 750 ευρώ τη βραδιά, εξοργίστηκε όταν υπήρξε κάποια διαφωνία σχετικά με τις υπηρεσίες που θα παρείχε. Τότε επιτέθηκε στον πελάτη της με μπουνιές και κλωτσιές και δεν σταμάτησε μέχρι που εκείνος έπεσε αναίσθητος. Στη συνέχεια έκοψε τα καλώδια του τηλεφώνου και έφυγε από την έπαυλη.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η 38χρονη τον εγκατέλειψε νεκρό ή λίγο πριν εκπνεύσει με τραύματα σε όλο του το σώμα, δεκαεπτά σπασίματα στα πλευρά και σπασμένα οστά. Αν ήταν ακόμα ζωντανός όταν η Γούλεϊ έφυγε, λόγω των τραυμάτων του πρέπει να πονούσε πολύ, δεν μπορούσε να μετακινηθεί και αντιμετώπιζε δυσκολίες στην αναπνοή.

Ο Φερνάντεζ στράφηκε στο ποτό και τις συνοδούς επί πληρωμή μετά την απώλεια της συζύγου του πριν από 12 χρόνια. Είχε ξανακανονίσει ραντεβού με την Γούλεϊ άλλες τρεις φορές και μάλιστα εξήρε τις επιδόσεις της στο ίντερνετ γράφοντας για τις «αισθησιακές καμπύλες» της έπειτα από «οκτώ καταπληκτικές ώρες».

Η Γούλεϊ υποστήριξε στο δικαστήριο πως τον χτύπησε ενώ βρισκόταν σε άμυνα, επειδή την είχε σπρώξει στο κρεβάτι και προσπάθησε να την αναγκάσει να κάνει σεξουαλικές πράξεις που εκείνη δεν ήθελε.

Ωστόσο, ο βαθμός των τραυμάτων του δεν φαίνεται να επιβεβαιώνει το επιχείρημα της αυτοάμυνας. Στη συνέχεια η 38χρονη κάλεσε ταξί κι έφυγε από την έπαυλη κι αργότερα άλλαξε τον αριθμό του κινητού της, φοβούμενη πως θα μπορούσε να εντοπιστεί η χρήση του στο σπίτι του 69χρονου. Μάλιστα ξαναπήγε στην έπαυλη πολλές φορές, λέγοντας σε μία φίλη της πως «έπρεπε να δει αν κάποιος ήταν ακόμα ζωντανός»!

Η αστυνομία βρήκε το σώμα του Φερνάντεζ σε αποσύνθεση ένα μήνα μετά, ειδοποιημένη από έναν γείτονα. Δύο μήνες αργότερα η Γούλεϊ συνελήφθη. Η δίκη συνεχίζεται.

ΠΗΓΗ: radar.gr

Δειτε την συζυγο του Θοδωρη Αθεριδη


Ναι, αυτή η υπέροχη κυρία είναι η σύζυγος του δημοφιλούς ηθοποιού Θοδωρή Αθερίδη.

Πρόκειται για την Ελένη Γκασούκα, γνωστή χορογράφο και θεατρική συγγραφέα.
Μπορεί να γυρίζει την πλάτη της στη δημοσιότητα και να θέλει να μιλάει περισσότερο με τη δουλειά της, όμως τις λίγες φορές που μιλάει στα μέσα, πάντα φροντίζει να έχει κάτι να πει. Και αυτό πάντα να σχετίζεται με τις καλλιτεχνικές της δραστηριότητες!

http://www.radar.gr/index.php


Ποσο ισχυρα ειναι τα passwords που χρησιμοποιεις; [Infographic]



Όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις, είναι πολύ σημαντικό να θέτουμε ισχυρά passwords στους λογαριασμούς μας μιας και σε αντίθετη περίπτωση είναι πολύ εύκολο να παραβιαστούν. Ωστόσο, πολλοί επιλέγουν κωδικούς που μπορούν να απομνημονεύσουν εύκολα (δείτε τη λίστα με τα 25 χειρότερα passwords για το 2011) ή χρησιμοποιούν τους ίδιους κωδικούς ξανά και ξανά.

Στο παρακάτω Infographic μπορείτε να δείτε πόσο ισχυρά είναι τα passwords που χρησιμοποιείτε καθώς και χρήσιμα tips για την επιλογή σας σε περίπτωση που αποφασίσετε να τα αλλάξετε:




http://www.techgear.gr/

Looper


Το έτος 2072, όταν η μαφία θέλει να 'ξεφορτωθεί' κάποιον, τον στέλνει 30 χρόνια πίσω στο παρελθόν του, όπου τον περιμένει ένας εκτελεστής. Έτσι το πτώμα είναι αδύνατο να εντοπιστεί από τις Αρχές. Ο Joe (Joseph Gordon-Levitt) είναι ένας από τους καλύτερους εκτελεστές με εγγυημένη επιτυχία στην περάτωση των καθηκόντων του. Μέχρι τη μέρα που διαπιστώνει πως ο άνθρωπος που αποστέλλεται από το μέλλον, για να εκτελέσει, είναι ο μελλοντικός του εαυτός (Bruce Willis).

Δύσκολα θα είχε γυριστεί το «Looper» σε μεγάλο στούντιο με όρους υπερπαραγωγής. Κάποιος παραγωγός θα προέτρεπε τον Rian Johnson ευγενικά ("ή κάνεις αυτό που σου λέω ή θα φροντίσω από εδώ και στο εξής να γυρίζεις τηλεταινίες με γατιά και τον Tony Danza") να περάσει "στο ψητό". Και "στο ψητό" για τη μέση, τυπική υπερπαραγωγή δράσης, σημαίνει να προχωρήσει στα set pieces και να παρατήσει τα κομμάτια, που θα κάνουν - κατά τη γνώμη του παραγωγού - το κοινό να βαρεθεί. Δηλαδή όλα εκείνα που απαρτίζουν τη δραματουργία. Ακόμα όμως κι αν υποθέταμε ότι έκανε πίσω και έδινε στο Rian Johnson ελευθερίες που παρέχονται μόνο σε ονόματα όπως o Spielberg, ο Cameron και εσχάτως ο Nolan, σε καμία περίπτωση δε θα του επέτρεπε να παραβεί έναν αυστηρά απαράβατο κανόνα της βιομηχανίας, απεικονίζοντας κάτι, που, αν "το δείξεις στην ταινία σου, το κοινό δε θα σου το συγχωρέσει ποτέ". 

Ευτυχώς ο Johnson γύρισε την ταινία υπό την αιγίδα της ανεξάρτητης Endgame Entertainments (με τη συνδρομή κινέζικων κεφαλαίων). Έτσι του δόθηκε η δυνατότητα να πλάσει πολυδιάστατους χαρακτήρες που φέρουν βάρος συναισθηματικό, να χαμηλώσει τους ρυθμούς προκειμένου να θεμελιώσει τις σχέσεις ανάμεσα τους, να εντάξει στο φιλμ του θεματικές, όπως εκείνη της ανατροφής και των συσχετισμών της με την παραγωγή του κακού, και να δοκιμάσει να εντυπωσιάσει το κοινό, όχι με ομοβροντία καλοσχεδιασμένου CGI, αλλά με την αφηγηματική του δεινότητα. Κι εκείνος παρέδωσε ένα συναρπαστικό φιλμ διαρκών ανατροπών και εκπλήξεων, στο οποίο η διάθεση του θεατή απέναντι στους ήρωες αλλάζει με συχνότητα... «Psycho» (Ψυχώ). Για τα "δάνειά" του από επιφανείς τίτλους του genre δεν ντρέπεται. Αλλιώς δε θα ονόμαζε Sarah τον χαρακτήρα της Emily Blunt, ούτε θα επιστράτευε τον Bruce Willis (βουβά σπαραχτικός στη σπουδαιότερη ερμηνεία του φιλμ), τοποθετώντας τον σε μια κατάσταση στην οποία έχει ξαναβρεθεί στο φιλμικό του παρελθόν. 

Αν η ταινία δεν κατορθώνει τελικά να πλασαριστεί στο ίδιο σκαλί του βάθρου με εκείνες στις οποίες αναφέρεται, είναι επειδή στο αξιαγάπητα ουμανιστικό φινάλε η ελπίδα θριαμβεύει έναντι της απόλυτης δυστυχίας, που έχει προηγηθεί, μέσω μιας συζητήσιμης, συμβιβαστικής σεναριακής επιλογής, που μοιάζει τεχνητή παρά φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Το σημαντικό όμως είναι ότι ο Rian Johnson παραδίδει σε κάθε νέα του κινηματογραφική εξόρμηση μια ταινία καλύτερη από την προηγούμενη. Η μεγάλη του στιγμή ίσως να μην είναι μακριά.




Επιστρεφει στο πανεπιστημιο για να παρει πτυχιο σε ηλικια 102 ετων!


Εγκατέλειψε το πανεπιστήμιο πριν από 80 ολόκληρα χρόνια, την εποχή της μεγάλης ύφεσης στις ΗΠΑ. Η 102 ετών σήμερα, Μάργκαρετ Ντάνινγκ, δεν περίμενε ότι θα επιστρέψει στα θρανία.

Και όμως: πρόσφατα μία εταιρεία κατασκευής προϊόντων αυτοκινήτων (η Ντάνινγκ λατρεύει τα αυτοκίνητα) τής έκανε δώρο μια υποτροφία στο πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, όπου φοιτούσε ως νεαρή.

Η Ντάνινγκ έχει γίνει διάσημη για την φροντίδα που παρέχει στο 82 ετών αμάξι της, μια Packard 740 Roadster του 1930, το οποίο αγόρασε το 1949.

Παράλληλα, είναι περήφανη ιδιοκτήτρια και άλλων κλασικών αυτοκινήτων.

Η Ντάνινγκ που εγκατέλειψε το πτυχίο της στις επιχειρήσεις, επειδή έπρεπε να βοηθήσει τη μητέρα της που αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες, δηλώνει ενθουσιασμένη στην προοπτική να φοιτήσει ξανά στο πανεπιστήμιο.

Υπολογίζει ότι θα χρειαστεί περίπου ένας χρόνος για να πάρει το πτυχίο της και ήδη σχεδιάζει τη μετακόμισή της στην πανεπιστημιούπολη.

http://www.newsit.gr

Δειτε σεξουαλικη αγγελια σε εφημεριδα της Πατρας


Είναι η πρώτη φορά που μπαίνει τέτοια αγγελία και όπως είναι αντιληπτό, το θέμα συζητείται καθημερινά τις τελευταίες μέρες...


Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, έβαλε αγγελία στις «7 μέρες αγγελίες» και ζητά ερωτική συνεύρεση... με παχουλές! «Αν είσαι παχουλή κάλεσέ με» σημειώνει και κάπως έτσι, η σχετική αγγελία έγινε ένα από τα κύρια θέματα στις συζητήσεις της τοπικής κοινωνίας.
Όλοι ρωτούν για την ταυτότητα του ανθρώπου που έβαλε την αγγελία, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν. Μεταξύ σοβαρού και αστείου, κάποιοι επισημαίνουν ότι το τελευταίο διάστημα, όλο και περισσότεροι προτιμούν γυναίκες με... πολλά περισσευούμενα κιλά στο κορμί τους!
Όπως και να 'χει η αγγελία που φέρνει στο φως το dete.gr, είναι πρωτοφανής και συνεχίζει να σκορπά χαμόγελα σε αυτούς τους τόσο δύσκολους καιρους που διανύουμε...

http://www.newsbomb.gr/

Η σουπερμοντελ πρωην του Ντι Καπριο ψαχνει χρηματοδοτηση για να γυρισει sex tape


Χρηματοδότηση από την δημοφιλή πλατφόρμα δανεισμού μεταξύ χρηστών ονόματι Kickstarter αναζητεί η Ισραηλινής καταγωγής Μπαρ Ραφαέλι προκειμένου να πραγματοποιήσει το επόμενο project της, να γυρίσει δηλαδή ένα sex tape.
«Θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Πρόκειται για ένα βίντεο που θα δείχνει εμένα να κάνω σεξ με ένα τύπο. Θα κάνουμε σεξ σε πολλές διαφορετικές στάσεις. Και θα έχει διάρκεια μερικών ωρών το ελάχιστο». Αυτός είναι ο τρόπος που επέλεξε το Ισραηλινής καταγωγής σουπερμόντελ για να πείσει το κοινό του kickstarter να ανοίξει το πορτοφόλι του και να της δώσει ότι χρειάζεται.
Δυστυχώς όχι στην πραγματικότητα, αλλά στα πλαίσια ενός ακόμη πανέξυπνου χιουμοριστικού βίντεο από το funny or die το οποίο έχει γίνει ήδη viral. Όσον αφορά την αγωνιά που εκδηλώνει για το αν υπάρχει κάποιος που θα θέλει να το δει, αυτό μάλλον δεν θα είναι πρόβλημα.
Δείτε το βίντεο εδώ



iefimerida.gr 


Ανοιξε το πρωτο σχολειο του σεξ


ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ... ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ

Tο πρώτο στον κόσμο «Σχολείο του Σεξ» ανοίγει αυτές τις μέρες κοντά στη Βιέννη. 

Η Ylva Maria Thompson, διευθύντρια του σχολείου, ανακοίνωσε την έναρξη μαθημάτων του AISOS, (Austrian International School Of Sex), του πρώτου στον κόσμο σχολείου πρακτικής σεξολογίας. 

Σύμφωνα με την διευθύντρια, οι σπουδαστές του AISOS θα διδάσκονται πώς θα γίνουν καλύτεροι εραστές. 

«Έχετε γυμνάσει το μυαλό σας, τους μύες σας, το πνεύμα σας, πόσο χρόνο όμως έχετε πραγματικά ξοδέψει στο να αναπτύξετε τις ικανότητές σας σε αυτό που πραγματικά αξίζει: τον έρωτα», αναρωτιέται η διευθύντρια στο site του σχολείου. 

«Παρόλο που τα μαθήματά μας περιλαμβάνουν τόσο ιστορία όσο και θεωρία της μοντέρνας σεξουαλικότητας, η έμφαση δίνεται στο πώς μπορεί κάποιος να γίνει καλύτερος εραστής. Σεξουαλικές στάσεις, τεχνικές, ανατομικά στοιχεία, αυτές είναι οι αρχές του σχολείου AISOS. Και όλα αυτά διδάσκονται στην πράξη», τονίζει η διευθύντρια του σχολείου. 

Οι εγγραφές ξεκίνησαν πριν μια εβδομάδα και ήδη μερικά από τα τμήματα είναι πλήρη.

Τα πρώτα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 9 Ιανουαρίου. Για να γίνει όμως κάποιος καλύτερος εραστής δεν πρέπει μόνο να ιδρώσει, πρέπει και να πληρώσει: ένα εξάμηνο στο AISOS (το οποίο περιλαμβάνει πέντε full-term μαθήματα και άλλα τρία «εντατικά») κοστίζει 1.400€. Επίσης, τα σαββατοκύριακα θα παραδίδονται στο σχολείο και μαθήματα για ζευγάρια.


Τελος ο Κατσουρανης απο τον Παναθηναϊκο

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί από το πρωί της Τετάρτης ο Κώστας Κατσουράνης, μία εξέλιξη που θα σηκώσει μεγάλη συζήτηση.




Μία εξέλιξη που θα σηκώσει μεγάλη συζήτηση έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, αφού ο Κώστας Κατσουράνης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα!

Την είδηση αποκάλυψε ο Γιάννης Αλαφούζος στην πρωινή προπόνηση των πράσινων την Τετάρτη, κατά την ομιλία του στους ποδοσφαιριστές.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η αποχώρηση του έμπειρου μέσου έγινε με απόφαση της διοίκησης των πράσινων, μία κίνηση που έγινε προφανώς για να ταρακουνηθουν τα αποδυτήρια της ομάδας.

Αναλυτικά ο Γιάννης Αλαφούζος είπε στην προπόνηση:
"Καταρχήν θέλω να σας πω ότι σήμερα έφυγε ο κύριος Κατσουράνης από την ομάδα. Διακόψαμε τη συνεργασία μας και τις επόμενες ώρες θα υπάρξει ανακοίνωση, πιθανότατα από κοινού. Ήταν μια απόφαση της διοίκησης που πάρθηκε αργά το βράδυ και ουδείς άλλος τη γνώριζε. Εχω παράπονα και από 2-3 άλλους παίκτες αλλά δεν είναι της στιγμής να το συζητήσουμε.

Μέχρι τώρα υπάρχουν δύο Παναθηναϊκοί. Ενας με τη Μάδεργουελ και στο δεύτερο ημίχρονο με τη Μάλαγα και ένας ακόμη των υπολοίπων αγώνων που μας απογοήτευσε. Δεν θέλω να αισθάνεστε άγχος για τα αποτελέσματα. Θα είμαστε δίπλα σας. Πριν μια εβδομάδα είπα ότι είστε απλήρωτοι και το έκανα για να μοιραστώ το βάρος της ευθύνης και να σας δείξω ότι εμπράκτως συμμερίζομαι και αντιλαμβάνομαι τι συμβαίνει στην ομάδα. Είστε όλοι σας καλοί παίκτες, παίξτε το ποδόσφαιρο σας και μέσα στον ορίζοντα που έχουμε θέσει θα γίνουμε και πάλι μεγάλη ομάδα".

Αινιγματική ομιλία
Προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσουμε τα λεγόμενα του Γιάννη Αλαφούζου, κρατάμε την ατάκα: "Έχω παράπονα και από 2-3 άλλους παίκτες αλλά δεν είναι της στιγμής να το συζητήσουμε". Μπορεί να σημαίνει πως ίσως τελειώσουν 1-2 παίκτες ακόμα ή θα γίνει συζήτηση μαζί τους για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. 

Αυτό σε συνδυασμό με κάποια επεισόδια που είχαμε στις τελευταίες προπονήσεις των πράσινων, δείχνει και τις προθέσεις του νέου διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ. Επίσης μετά την απομάκρυνση του Κώστα Κατσουράνη, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δείχνει ακόμα πιο ισχυρός. Τουλάχιστον μέχρι τα δυο επόμενα ματς. 

Μιλάει με την διοίκηση ο μάνατζερ του παίκτη
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο μάνατζερ του Κώστα Κατσουράνη βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και συζητά τη λύση της συνεργασίας του με τους πράσινους. Είναι ξεκάθαρο πως τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και δεν αλλάζουν.


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger