Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ελληνιδα τραγουδιστρια στην πισινα με γοβα στιλετο!

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012


Ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια φοράει με σέξι τρόπο αυτές τις φούξια γόβες στιλέτο  της δεκαετίας του ’80;
Είναι μελαχρινή,  θεωρείται ζόρικο θηλυκό και τις γόβες τις φορά με το μαγιό της στο νέο της βίντεο κλιπ.

Έλα, σταμάτα να λες ότι σου σπάμε τα νεύρα. Σου αποκαλύπτουμε ότι τις γόβες φορά η Χριστίνα Κολέτσα στο βίντεο κλιπ του άσματος “Γίναμε”, που τραγουδά μαζί με τον T.Ν.S.

Πηγή: newsbeast.gr

Γυναικα γεννησε σε πεζοδρομιο! (φωτογραφιες)


Όλοι οι γονείς θυμούνται την γέννηση των παιδιών τους, όμως την συγκεκριμένα γέννα θα την θυμάται μια ολόκληρη κοινότητα, αφού η γυναίκα από την Κίνα γέννησε… πάνω στο πεζοδρόμιο!!!

Το πρωτοφανές περιστατικό έγινε στην Κίνα. Η έγκυος ξεκίνησε με τον σύζυγο της να πάνε πεζοί στο μαιευτήριο, όμως δεν άντεξε τους πόνους και έκατσε στο πεζοδρόμιο, όπου ο σύζυγος της είχε στρώσει το παλτό του.

Ο άντρας πανικόβλητος έτρεξε σε κοντινό οδοντιατρείο, όμως ο γιατρός του είπε ότι δεν έχει ειδικευτεί σε κάτι τέτοιο και έτσι ο πατέρας ξεγέννησε μόνος του το παιδί του…

Οι περαστικοί τον εμψύχωναν όσο μπορούσαν και τελικά η οικογένεια κατάφερε να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι.

Στην συνέχεια μητέρα και μωρό οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις.




Πηγή:star.gr

Η πισω... οψη του καλοκαιριου

Έχουν οπίσθια και τα δείχνουνΕίναι νέες, σέξι, έχουν απίστευτο κορμί και νιώθουν ιδιαίτερα υπερήφανες γι’αυτό. Φορώντας μαγιό που κάλυπταν μόνο τα απολύτως απαραίτητα, οι ακόλουθες κυρίες εμφανίστηκαν σε παραλίες ανά τον κόσμο κι ανέβασαν τον υδράργυρο στα ύψη.

Όσο για το σε ποιες ανήκουν αυτά τα καλίγραμμα σώματα, λίγη σημασία έχει, αφού σίγουρα όσοι δουν τις φωτογραφίες θα εστιάσουν στο επίμαχο σημείο που δεν είναι άλλο από τα οπίσθια τους.

Ilary Blasi



Michelle Hunziker



Elena Santarelli



Roberta Giarrusso



Melissa Satta



Candice Swanepoel



Elisabetta Gregoraci



Julia Pereira



Victoria Silvstedt



Ilary Blasi



Michelle Hunziker



Melissa Castagnolo




ΠΗΓΗ: tuned

Μυστικο οπλο του Χιτλερ, το ufo στο βυθο της Βαλτικης

Ομάδα Σουηδών  επιστημόνων  μετά από μεγάλη διακοπή συνέχισαν να εξερευνούν ένα τεράστιο Αγνώστου Ταυτότητας (υπόγειο) Αντικείμενο -''ATIA - UFO'', το οποίο το ανακάλυψαν στο βυθό της Βαλτικής θάλασσας. Μέχρι τώρα παραμένει άγνωστο, τι ακριβώς κρύβεται πίσω από το ογκώδες αυτό σώμα.

Σύμφωνα με μια τελευταία εκδοχή των σουηδών υδρολόγων, το - όπως το λένε -«διαστημικό σκάφος», που βρίσκεται στον πυθμένα της Βαλτικής θάλασσας, μπορεί να είναι ένα μυστικό έργο της ναζιστικής Γερμανίας, το οποίο προορίζονταν για την εξολόθρευση των πλοίων και υποβρυχίων του εχθρού. Σύμφωνα με τους ερευνητές, μία έμμεση επιβεβαίωση αυτής της υπόθεσης αποτελεί το γεγονός, ότι το κάθε μηχάνημα που πλησιάζει το αντικείμενο σε απόσταση των 200 μέτρων σταματά να λειτουργεί. 


http://www.onalert.gr
 

Κατασκευασε τη δικη του εκδοχη επιταχυντη σωματιδιων στο γκαραζ του σπιτιου του


Το όνομά του είναι Πάτρικ Στίβενσον-Κίτινγκ και εργάζεται ως σχεδιαστής σε εταιρεία. Η λατρεία του για τη φυσική τον οδήγησε να σχεδιάσει και να στήσει, στον ελεύθερο χρόνο του, μία αυτοσχέδια μικρογραφία του μεγάλου επιταχυντή συγκρουόμενων δεσμών αδρονίων του CERN για οικιακή χρήση...
Επιπλέον κίνητρό του, η διαπίστωση ότι η σύγχρονη επιστήμη γίνεται ολοένα και πιο αφηρημένη, απομακρυνόμενη από την καθημερινή ζωή των ανθρώπων.
Για εκείνον, υπάρχουν αρραγείς δεσμοί μεταξύ του σχεδιασμού και της επιστήμης, καθώς και τα δύο πεδία έχουν την απίστευτη δυνατότητα να μετασχηματίζουν σε απίστευτο βαθμό τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τον κόσμο, μετατρέποντας ακόμη και το πιο μπανάλ θέμα σε κάτι μαγικό που ερεθίζει τη φαντασία.
Κατασκευάζοντας μία δική του εκδοχή επιταχυντή σωματιδίων, ο λαμπρός σχεδιαστής θέλησε να καταστήσει την επιστήμη και την τεχνολογία προσιτές σε όλους, γι' αυτό και αποφάσισε να παρουσιάσει τη δουλειά του σε γνωστό πολυκατάστημα κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Ντιζάιν στο Μιλάνο πριν από δύο περίπου μήνες.
Με την ανακοίνωση δε της ανακάλυψης του σωματιδίου Χιγκς, το δημιούργημα του Κίτινγκ απέκτησε έξτρα βαρύτητα, φέρνοντας στο κοινό το ίδιο το CERN σε μέγεθος οικιακής συσκευής.
Παρά τη χειροποίητη αισθητική του τεχνουργήματος, το οποίο ανέπτυξε σε συνεργασία με έναν φυσικό στο Καίμπριτζ, από επιστημονική άποψη ήταν απολύτως άρτιο.
Σε αντίθεση με το μεγάλο αδελφό του, ο επιταχυντής μινιατούρα δουλεύει με ηλεκτρόνια και όχι με πρωτόνια, και τούτο για πρακτικούς λόγους που έχουν να κάνουν με την απαιτούμενη ενέργεια και τον προϋπολογισμό.
Μπορεί να είναι μακριά ακόμη η στιγμή που όλοι θα έχουν έναν επιταχυντή στο καθιστικό τους, ωστόσο το κίνημα ανοικτού κώδικα, σε συνδυασμό με την προσφερόμενη χαμηλού κόστους τεχνολογία, υποδεικνύει πως αναμένονται πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις στο μέλλον.

http://www.iefimerida.gr

Η Ποπη Τσαπανιδου δινει καυτα φιλια στο συντροφο της


Αντάλλαξε καυτά φιλιά με τον αγαπημένο της σε κέντρο της παραλιακής…
Την πρώτη τους κοινή δημόσια έξοδο έκαναν η Πόπη Τσαπανίδου και ο Νίκος Ιατρού στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και ο φωτογραφικός φακός της Real News ήταν εκεί.
Το ζευγάρι ζει έναν μεγάλο έρωτα και πλέον δεν κρύβεται καθώς έπειτα από τρεις μήνες σχέσης είναι σίγουρο για τα αισθήματα του.

Οι δυο τους χόρεψαν αγκαλιά, τραγούδησαν πολλές επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου, ενώ η Πόπη έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ και δεν έφευγε ούτε στιγμή από το πλευρό του αγαπημένου της Νίκου.

http://www.tsantiri.gr

Μια 37χρονη ζητιανευει για να κανει πλαστικη στηθους


Η 37χρονη Chrissy έχει βάλει στόχο ζωής να κάνει επέμβαση σιλικόνης στο στήθος της προκειμένου να το μεγαλώσει. Μόνο που αντιμετωπίζει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα. Δεν έχει τα απαιτούμενα χρήματα και γι αυτό βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο προκειμένου να τα μαζέψει
Εβαλε το μικροσκοπικό μπικίνι της και τις μπότες της και πήρε τους δρόμους του Οχάιο, κρατώντας ένα πλακάτ στο οποίο γράφει: «Not homeless. Need Boobs», ελληνιστί: «Δεν είμαι άστεγη. Χρειάζομαι στήθος». Στόχος της να συγκεντρώσει 5.058 δολάρια.

http://www.iefimerida.gr
 

Η Πετρουλα ξανα στο δελτιο καιρου πιο σεξι απο ποτε! (βιντεο)


Η Πετρούλα Κωστίδου θυμήθηκε ξανά αυτό που ξέρει να κάνει πραγματικά καλύτερα από την καθεμία.
Να παρουσιάζει με τον πιο παράξενο και εκκεντρικό τρόπο τον καιρό. Η σέξι tv persona όμως δεν το κάνει πλέον από τη συχνότητα του Star αλλά από εκείνη του Extra όπου εμφανίζεται ντυμένη... με τα απολύτως απαραίτητα και με το γνωστό νάζι της μιλά για τον καιρό σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για να θυμηθείτε... μεγάλες στιγμές της και να μάθετε τον καιρό αυτές τις μέρες που έχουμε και καύσωνα...




3χρονος εφαγε τα... χασισομπισκοτα της γιαγιας

Κάθε πιτσιρίκι που... σέβεται τον εαυτό του κάνει σκανταλιές. Και «κλέβει» τα μπισκότα της γιαγιάς. Που να φανταστεί ο μπόμπιρας της ιστορίας ότι οι λιχουδιές είχαν μαριχουάνα!


Η γιαγιά του μικρού πάσχει από καρκίνο και στις ΗΠΑ είναι συνηθισμένη πρακτική ο γιατρός να συνταγογραφεί σε ασθενείς προϊόντα με μαριχουάνα. Η γιαγιά λοιπόν είχε αγοράσει τα συγκεκριμένα μπισκότα για να μην πονάει και να κοιμάται καλύτερα. 


Τα έκρυψε σε ψυγείο στο γκαράζ του σπιτιού της στην Καλιφόρνια. Αλλά ο μικρός τα βρήκε και χωρίς να ξέρει τι είναι, τα έφαγε. Και έπεσε σε λήθαργο για τρεις μέρες! 

Όταν οι γονείς του δε μπορούσαν να τον ξυπνήσουν μετά από 16 συνεχόμενες ώρες ύπνου, φοβήθηκαν και κάλεσαν ασθενοφόρο. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κι εκεί το μυστήριο λύθηκε. 

Η γιαγιά ορκίστηκε πως δε θα αγοράσει ξανά τα μπισκότα. Αλλά η οικογένεια ενδέχεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο γιατί έπρεπε να είχαν φροντίσει να μην είναι τα μπισκότα προσβάσιμα στο παιδί. 


Αρκουδα τραυματισε κτηνοτροφο στα Γρεβενα

Επίθεση αρκούδας δέχτηκε κτηνοτρόφος νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στο χωριό Μοναχίτι Γρεβενών, στη θέση Άγιος Νικόλαος.


Ο άτυχος 57χρονος αφού άρμεξε το κοπάδι του, κατέβασε τα ζώα να βοσκήσουν. Τα σκυλιά αντιλαμβανόμενα την παρουσία της αρκούδας με τα δύο αρκουδάκια της, εκεί τριγύρω γαύγιζαν επίμονα.


Ο κτηνοτρόφος καθώς πήγε να ερευνήσει την περιοχή, πριν το καταλάβει δέχτηκε την επίθεση του αγριεμένου ζώου, που όπως γράφει το greveniotis.gr, του τον τραυμάτισε με τα νύχια της στον αριστερό μηρό.



Η αρκούδα με τα αρκουδάκια απομακρύνθηκαν, και ο κτηνοτρόφος τραυματισμένος κατάφερε να φτάσει στο χωριό και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γρεβενών όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.



Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής παρατηρούνται αρκετές περιπτώσεις όπου αρκούδες κυκλοφορούν στην περιοχή για να βρουν τροφή, χωρίς όμως να παρατηρούνται επιθέσεις ενώ αποδίδουν το συγκεκριμένο περιστατικό στην ύπαρξη των μικρών της.



http://www.newsit.gr


Ανοιγουν οι τραπεζικοι λογαριασμοι για περισσοτερους απο 1000 Ελληνες πολιτικους!


Τα περιουσιακά στοιχεία άνω των χιλίων πολιτικών προσώπων περνά από κόσκινο το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) με εντολή του επικεφαλής του, αντιεισαγγελέα Εφετών, Ιωάννη Διώτη, με στόχο να εντοπιστούν όσοι πλούτισαν παράνομα.

Συγκεκριμένα ο κ. Διώτης, που έχει πιστωθεί την εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη, και πλέον χειρίζεται το καυτό θέμα του οικονομικού εγκλήματος, έδωσε εντολή στους υφισταμένους του να ανοίξουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς πολιτικών προσώπων για τα οποία υπάρχουν υποψίες ή καταγγελίες για αδικαιολόγητο πλουτισμό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Βήμα», η παραγγελία του κ. Διώτη αφορά τον εξονυχιστικό έλεγχο στα περιουσιακά στοιχεία 1000 και πλέον πρώην υπουργών, δημάρχων, γενικών και ειδικών γραμματέων, νομαρχών, περιφερειαρχών αλλά και διοικητών οργανισμών και καθηγητών πανεπιστημίου.

Ουσιαστικά, με το άνοιγμα αυτών των λογαριασμών το ΣΔΟΕ βάζει στο μικροσκόπιο οποιονδήποτε υπηρέτησε σε δημόσια θέση ή χρημάτισε σύμβουλος σε υπουργείο ή δημόσια επιχείρηση και οργανισμό. Κύριος στόχος είναι ο εντοπισμός των περιπτώσεων όπου υπάρχει ξέπλυμα βρώμικου χρήματος (μίζες), καθώς αυτή η κατηγορία μαζί με τη σύσταση συμμορίας για παράνομες οικονομικές πράξεις είναι οι μόνες που δεν παραγράφονται στην περίπτωση των πολιτικών προσώπων....

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, ήδη δόθηκε εντολή για να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί δύο πρώην υπουργών, δύο πρώην βουλευτών και μιας νυν βουλευτού.  Πρόκειται για περιπτώσεις για τις υπάρχουν καταγγελίες, ότι υπάρχει μεγάλη... ψαλίδα ανάμεσα στα περιουσιακά στοιχεία που δήλωσαν στο Πόθεν Έσχες και στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.
Παράλληλα, το ΣΔΟΕ κάνει έρευνα για άλλους τρεις πρώην υπουργούς οι οποία θα κληθούν σύντομα να απαντήσουν πως αγόρασαν βίλες, σκάφη και πολυτελή αυτοκίνητα που έχουν στην κατοχή τους! Μάλιστα, ανώτατο στέλεχος του ΣΔΟΕ μιλώντας στην ίδια εφημερίδα κάνει λόγο για «σεισμικές αλλαγές στο πολιτικό σύστημα», αν διασταυρωθούν τα στοιχεία που έχει το ΣΔΟΕ...
Στο γραφείο του κ. Διώτη υπάρχουν και έξι φάκελοι για εξοπλιστικά προγράμματα.


Μερκελ: Αν η Ελλαδα θελει και αλλο χρονο, ας παρει... μερικες εβδομαδες


Η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δεν κάνει βήμα πίσω από τη σκληρή στάση που κρατάει για το θέμα των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Rheinische Post, η κ. Μέρκελ είπε πως η μόνη χρονική καθυστέρηση που θα μπορούσε να δώσει στην Ελλάδα είναι το πολύ «λίγες εβδομάδες».
Την ώρα που η Ελλάδα ζητά να πάρει μία παράταση δύο χρόνων, ώστε να εξοικονομήσει 11,5 δισ. ευρώ μέχρι το 2014 και να προχωρήσει στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, η Γερμανία δηλώνει την απόλυτη άρνηση της σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και με τις δηλώσεις; της Μέρκελ, αλλά και με αυτές του αντικαγκελάριου Φίλιπ Ρέσλερ που είπε ότι τελειώνει η υπομονή του με την Ελλάδα.



Gallop: 62,7% «Ναι» σε αποκρατικοποιησεις-«Οχι» σε συνδικαλιστες


Την άποψη των πολιτών για το θέμα που τις τελευταίες ημέρες αποτέλεσε αντικείμενο αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση, για τις αποκρατικοποιήσεις, δηλαδή, αλλά και την πρόθεση ψήφου, καταγράφουν τελευταίες δημοσκοπήσεις. Από αυτές συμπεραίνεται αφενός ότι η πλειοψηφία των πολιτών τάσσεται υπέρ των αποκρατικοποιήσεων, αλλά και ότι οι Ελληνες εξακολουθούν να είναι αναποφάσιστοι.
Στη δημοσκόπηση της Κapa Research για λογαριασμό της εφημερίδας Βήμα της Κυριακής, οι πολίτες δηλώνουν απογοητευμένοι από τα κόμματα και αδιάφοροι για τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα.
Στην πλειονότητά τους οι πολίτες ζητούν ανάπτυξη και θέσεις εργασίας, ενώ πέφτει στην τρίτη θέση η επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου.
Το σημαντικότερο, στοιχείο της έρευνας αυτής, βέβαια, είναι το γεγονός ότι οι πολίτες σε ποσοστό 62,7% φαίνεται να τάσσονται «υπέρ» των αποκρατικοποιήσεων και μόνο το 29,4% «κατά».
Μάλιστα, το 62,7% κατακρίνουν τις αντιδράσεις των συνδικαλιστών πάνω στο επίμαχο θέμα των αποκρατικοποιήσεων και μόνο το 30,9% αξιολογούν θετικά τις αντιδράσεις των συνδικαλιστών.
Επίσης, ένας στους τέσσερις Ελληνες φαίνεται να μην εμπιστεύεται κανένα κόμμα, ενώ σε ποσοστό 55,2% φέρονται να θεωρούν θετική εξέλιξη την κυβερνητική συνεργασία ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.
Στην πρόθεση ψήφου τώρα η ΝΔ προηγείται με 23,6% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με περίπου τρεις μονάδες λιγότερο.
Αναλυτικά στην πρόθεση ψήφου τα κόμματα συγκεντρώνουν:
  • ΝΔ: 23,6%
  • ΣΥΡΙΖΑ: 20,7%
  • ΠΑΣΟΚ: 11,1%
  • Ανεξάρτητοι Έλληνες: 6,4%
  • Χρυσή Αυγή: 7,4%,
  • Δημοκρατική Αριστερά: 5,7%
  • ΚΚΕ! 4,8%.
Παρόμοια είναι και τα ποσοστά που προκύπτουν από τη δημοσκόπηση της MRB για τη Real News. Αναλυτικά στην πρόθεση ψήφου με την αδιευκρίνιστη ψήφο να κυμαίνεται στο 18,5% τα κόμματα φαίνεται να συγκεντρώνουν:
  • ΝΔ: 23,5%
  • ΣΥΡΙΖΑ: 21,7%
  • ΠΑΣΟΚ:10,1%
  • Ανεξάρτητοι Έλληνες: 6,3%
  • Χρυσή Αυγή: 6,1%
  • Δημοκρατική Αριστερά: 5,1%
  • ΚΚΕ: 4,1%

Η Unesco σκοπευει να απονειμει βραβειο που χρηματοδοτει δικτατορας


Πληθαίνουν οι αντιδράσεις από τις ΗΠΑ και άλλες χώρες της δύσης προς την Unesco, η οποία πρόκειται να απονείμει την ερχόμενη Τρίτη επιστημονικό βραβείο, το οποίο υποστηρίζεται χρηματικά από το δικτάτορα της Ισημερινής Γουινέας, ο οποίος έχει κατηγορηθεί κατ' εξακολούθηση ότι έχει καταχραστεί υπέρογκα ποσά δημόσιου χρήματος, αδειάζοντας τα ταμεία του λιλιπούτειου, φτωχού, αλλά πλούσιου σε κοιτάσματα πετρελαίου κρατιδίου της δυτικής Αφρικής.
Το εν λόγω βραβείο δεν φέρει πλέον το όνομα του προέδρου της Ισημερινής Γουινέας, Τεοντόρο Ομπιάνγκ Νγκουεμά Μπασόγκο. Η νέα ονομασία του είναι: Διεθνές βραβείο της Unesco και της Ισημερινής Γουινέας για την έρευνα στον τομέα των επιστημών της ζωής, και η απονομή έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα μέσα στην εβδομάδα εν τω μέσω σεμιναρίων και εορταστικών εκδηλώσεων. Το πρόγραμμα μάλιστα το σχεδίασε ο ίδιος ο κατηγορούμενος πρόεδρος.
Ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν τελικά θα παρευρεθεί ο ίδιος καθώς, σύμφωνα με αξιωματούχους της Unesco, ο γιος του αντιμετωπίζει κατηγορίες για υπεξαίρεση και ξέπλυμα χρήματος. Μάλιστα, αρνήθηκε να υποβληθεί σε ανάκριση, επικαλούμενος διπλωματική ασυλία.
Το βραβείο προτάθηκε για πρώτη φορά το 2008, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τις ΗΠΑ και άλλες χώρες, αλλά η εκτελεστική επιτροπή της Unesco ψήφισε υπέρ της συνέχισης των διαδικασιών.
Αντιστάσεις στην απονομή του βραβείου προέβαλλε και η γενική διευθύντρια της Unesco, Ιρίνα Μπόκοβα, η οποία όμως στο τέλος αναγκάστηκε να υποκύψει στη βούληση της επιτροπής και να αποδεχθεί τις αποφάσεις της.
Ο πρόεδρος Ομπιάνγκ, ο οποίος κατέλαβε την εξουσία με πραξικόπημα το 1979, έχει προσφέρει την τελευταία πενταετία περί τα πέντε εκατομμύρια δολάρια, για τη βράβευση διακεκριμένων ερευνητών-επιστημόνων.


Εικονες του κοσμου: Αυστραλια, Τα Ορφανα Κοαλα

Κρατώντας στην αγκαλιά της τα μικρά Κοάλα και έχοντας πλέον γίνει μητέρα τους δηλώνει η Samantha Longman της Ormiston: "δεν έχω το χρόνο για οτιδήποτε άλλο. Έχοντας την φροντίδα για το μεγάλωμα των ορφανών εδώ και πέντε χρόνια αυτά τα μικρά Κοάλα αποτελούν μέρος της οικογένειάς μου. Αυτό που κάνουμε είναι σημαντικό."

Πηγή φωτογραφίας: NATIONAL GEOGRAPHIC

http://kanapedatos.blogspot.gr/

Τα Ζωδια Σημερα 15 Ιουλιου 2012


Κριός
21/3-20/4

Η μέρα σου σήμερα θα είναι πολυάσχολη, αγαπητέ Κριέ και αρκετά ζητήματα θα  χρειαστούν χρόνο και ενέργεια για να τακτοποιηθούν και να πάρουν το δρόμο τους. Για να μην αφήσεις τίποτα πίσω, πρέπει να προγραμματιστείς σωστά και να λειτουργήσεις βάζοντας σε σειρά όσα έχεις να κάνεις. Πάντως η επιτυχία είναι κοντά…

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, μη διστάσεις να μιλήσεις σήμερα με το σύντροφό σου, για να δώσεις λύσεις σε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζετε το τελευταίο διάστημα. Είναι μια μέρα που ο διάλογος μπορεί να είναι αποτελεσματικός, αρκεί και οι δύο σας να είστε ειλικρινείς και να μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας. Αν δεν έχεις σχέση, οι πιθανότητες για μια νέα γνωριμία, που θα καταλήξει σε έρωτα, είναι πολλές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Κριός, είναι σε ένα σημείο όπου χρειάζεται καλή συνεννόηση με τους συνεργάτες σου και ομαδική δουλειά για να εξελιχθούν. Τα οικονομικά σου ίσως σε φέρουν σε δύσκολη θέση, αφού θα σου γίνουν κάποιες προτάσεις που έχουν ρίσκο και πρέπει να τις σκεφτείς πολύ καλά.







Ταύρος
21/4-20/5

Αγαπητέ Ταύρε, έχεις ήδη αρκετά στο κεφάλι σου και δε χρειάζεται να βάζεις κι άλλες υποχρεώσεις στο πρόγραμμά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τα επείγοντα και μετά καταπιάνεσαι με τα υπόλοιπα. Γενικά μπορείς να πετύχεις ό,τι θέλεις, αφού σε καθεστώς πίεσης ξετυλίγονται όλες σου οι ικανότητες, που είναι πολλές…

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, φίλε Ταύρε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να του δείξεις το ενδιαφέρον σου με κάποια έκπληξη ή μια ρομαντική συνάντηση. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, μην χάνεις την αισιοδοξία σου, βγες έξω να διασκεδάσεις με τους φίλους σου και παίξε δυναμικά το παιχνίδι της αποπλάνησης και του φλερτ με όποιο άτομο σου κινήσει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ταύρος, βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να περιμένεις άμεσα πολύ θετικά αποτελέσματα. Προσοχή να μην βγεις από τη σειρά σου, γιατί θα χάσεις και την ψυχική σου ηρεμία. Ένα-ένα, όλα θα γίνουν όπως θέλεις. Εξέτασε προσεκτικά κάποιες προτάσεις σχετικές με οικονομικά ζητήματα, γιατί μπορεί να αποδειχθούν σωτήριες για την τσέπη σου.






Δίδυμοι
21/5-21/6 

Ευτυχώς σήμερα η ενέργεια που αισθάνεσαι σου δίνει ώθηση να κάνεις πολλά πράγματα, φίλε Δίδυμε, και κυρίως για ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα, αλλά σε απασχολούν ακόμα. Θα τα καταφέρεις μια χαρά, αρκεί να μην αφήσεις τις προσπάθειές σου στη μέση και να μην παγιδευτείς στην ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή, που θα ξεκινήσει από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αυτή η Κυριακή είναι μια μέρα που ευνοεί την καλή επικοινωνία και πρέπει να την εκμεταλλευτείς, για να βρεις κάποιες λύσεις, μαζί με το σύντροφό σου. Όσοι Δίδυμοι είστε μόνοι, κάποια αναπάντεχη γνωριμία θα σας γεμίσει όμορφα συναισθήματα. Μην την αφήσετε να φύγει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα προκύψουν αρκετές εντάσεις και εσύ θα συμμετέχεις σε αυτές, επειδή θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα και, αν δεν συγκρουστείς, δε γίνεται να το πετύχεις. Πρόσεξε  μόνο να μην τραβήξεις τις καταστάσεις στα άκρα και τελικά έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Πάντως και τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται, αφού με τόσες προσπάθειες, θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται.







Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα θα πρέπει να φανείς ψύχραιμος και λογικός, αγαπητέ Καρκίνε, για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις αυξημένες υποχρεώσεις, που προέρχονται κυρίως από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Είναι άνθρωποι που σε χρειάζονται και μόνο αν είσαι εσύ καλά, θα μπορέσεις να τους βοηθήσεις πραγματικά. Ίσως κιόλας θα πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις κάποια πράγματα και να γίνεις λίγο πιο ρεαλιστής, για να αλλάξει και ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι στους γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου χρειάζονται λίγη περισσότερη προσοχή, φίλε Καρκίνε, γιατί με τόσα που συμβαίνουν, δε δίνεις την απαραίτητη προσοχή στο σύντροφό σου και θα αντιμετωπίσεις τα παράπονά του. Εσύ που είσαι στο ψάξιμο, φρόντισε να είσαι πιο επιλεκτικός απέναντι στους ανθρώπους που σε πλησιάζουν και μην δέχεσαι όποια πρόσκληση και να σου γίνει, μόνο και μόνο για να καλύψεις τις ανασφάλειες σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα έχει εξελίξεις που δεν θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, από σήμερα και στο εξής. Με κάθε τρόπο πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα προκύψουν. Όσο για τα οικονομικά σου, ο καλός προγραμματισμός θα περιορίσει το άγχος σου, τώρα που τα έσοδά σου έχουν μειωθεί.







Λέων
23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων, κάποιες παγιωμένες απόψεις σου σε κρατάνε κλεισμένο στον εαυτό σου με αποτέλεσμα να απομακρύνεσαι ακόμα και από ανθρώπους που σε νοιάζονται ειλικρινά, γεγονός που πρέπει άμεσα να αλλάξεις, για να νιώσεις πάνω από όλα καλύτερα εσύ. Κοίταξε να τους ξεχωρίσεις και να τους δείξεις ότι αναγνωρίζεις την υποστήριξή τους. Άφησε για λίγο στην άκρη την καχύποπτη πλευρά σου και εμπιστεύσου την διαίσθησή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, πρέπει να αφήσεις το άγχος και τα νεύρα μακριά από τη σχέση σου και να φροντίσεις να περνάς όσο καλύτερα γίνεται, παρέα με το σύντροφό σου. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την μοναξιά, να ξέρεις ότι η ημέρα σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και ευκαιρίες να την διώξεις, διεκδικώντας το δικαίωμα στον έρωτα. Απλώς… τόλμησε!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου μπορεί να έχουν στιγμές έντασης, που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση, φίλε Λέων, λόγω της έναρξης της ανάδρομης κίνησης του Ερμή από σήμερα και στο εξής στο ζώδιό σου. Κράτησε μια όσο το δυνατόν πιο ουδέτερη στάση, μέχρι να είσαι σίγουρος για τις κινήσεις σου, αλλά και τις προθέσεις των ανωτέρων σου. Τα οικονομικά σου πάντως αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και κάποιες συμφωνίες μπορεί να σου φέρουν κέρδη.





Παρθένος
24/8-22/9

Μπορείς να καταφέρεις ό,τι κι αν βάλεις στο μυαλό σου, αγαπητέ Παρθένε. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις, τόσο πιο άμεσα θα πετύχεις τους στόχους σου. Άφησε στην άκρη κάποιες ανασφάλειες και τόλμησε να υλοποιήσεις αυτά που σκέφτεσαι. Επίσης, θα έχεις και την υποστήριξη κάποιων δικών σου ανθρώπων, που θα σου δώσουν τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι, για να τολμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή, φίλε Παρθένε, έχει μπει σε μια σειρά και μπορείς να κάνεις σήμερα σχέδια για το μέλλον, μαζί με τον άνθρωπό σου. Μην παρασύρεσαι από προβλήματα του παρελθόντος, που το μόνο που φέρνουν είναι ανούσια πισωγυρίσματα. Όσο για εσένα που αναζητάς ακόμη το άλλο σου μισό, βγάλε τον καλύτερό σου εαυτό στις παρέες που συναναστρέφεσαι και σίγουρα κάποιο ενδιαφέρον άτομο θα σε πλησιάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Παρθένος, μπορούν να έχουν πολύ θετικές εξελίξεις, αρκεί να μην αναβάλεις τις υποχρεώσεις σου. Διαχειρίσου με καλύτερο προγραμματισμό τα καθημερινά σου θέματα, ώστε να μην ξεφύγεις από τους στόχους που έχεις θέσει. Η οικονομική σου κατάσταση σε αγχώνει λίγο, αλλά με καλό προγραμματισμό όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.






Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα έχεις τη διάθεση να αφιερώσεις το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον εαυτό σου και πολύ καλά θα κάνεις, γιατί χρειάζεσαι επειγόντως ξεκούραση και δεν πρέπει να παρασυρθείς σε άλλες ασχολίες. Το πολύ-πολύ να ασχοληθείς και με τη διασκέδασή σου, αλλά χωρίς υπερβολές, γιατί δεν σου κάνουν καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, θα απολαύσεις την αγάπη του συντρόφου σου, που θα σου δείξει με κάθε τρόπο τα συναισθήματά του. Μην παραλείψεις να δείξεις και την δική σου αγάπη έμπρακτα, για να περάσετε και οι δύο καλά. Όσοι είστε αδέσμευτοι, βρείτε τον τρόπο να εκφράσετε το ερωτισμό που κρύβετε και θα δείτε πως θα σας πλησιάσουν οι κατάλληλοι άνθρωποι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, αν είσαι Ζυγός, θα σου προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση, καθώς βλέπεις πολλά σχέδιά σου να υλοποιούνται. Μην τα εγκαταλείψεις τώρα, που ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Λέοντα, και σταματήσεις τις προσπάθειές σου για εξέλιξη, αλλά προχώρα ακάθεκτος στον δρόμο που έχεις ορίσει. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα, αν αξιοποιήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα εμφανιστούν και θα είναι προσοδοφόρες.







Σκορπιός
23/10-22/11

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη από δημιουργικότητα, ιδέες και πολλή ενέργεια για να τις υλοποιήσεις, αγαπητέ Σκορπιέ. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, αλλά μην αφήσεις επίσης να φύγουν και κάποιες ευκαιρίες, που μπορούν να σε βγάλουν από τη στασιμότητα. Προσπάθησε να ωφεληθείς από τις συνεργασίες και άκουσε την γνώμη των εμπειρότερων από εσένα, γι’ αυτά που σχεδιάζεις να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Σκορπιός, μπορείς να μιλήσεις στον άνθρωπό σου για όσα σκέφτεσαι και να ξέρεις ότι θα σε καταλάβει απόλυτα και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να νοιώσεις καλύτερα. Αυτό θα φτιάξει το κλίμα και θα περάσετε μια πολύ ερωτική Κυριακή παρέα, μακριά από όλους και όλα όσα σας στεναχωρούν. Αν δεν είσαι σε σχέση, να ξέρεις ότι η γνωριμία που περιμένεις είναι πολύ κοντά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, θα σε ακολουθεί αυτός ο δυναμισμός, που θα σε κάνει να δώσεις ριζικές λύσεις σε κάποια προβλήματα που σε ταλαιπωρούν. Είναι καιρός να τελειώνεις με αυτά μια και καλή, όποιο και αν είναι το κόστος. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, γιατί θα είναι εύκολο να ξεφύγεις, με τα έξοδά που κάνεις.






Τοξότης
23/11-21/12

Αγαπητέ Τοξότη, για άλλη μια φορά θα πρέπει να ανοίξεις καλά τα αφτιά σου και να ακούσεις και κανένα άλλον άνθρωπο, γιατί η επιμονή που έχεις στο να κάνεις ό,τι σου έρχεται στο μυαλό, δεν θα σε βγάλει σε καλό αυτήν την Κυριακή. Μην παρατάς τα ζητήματα που δεν μπορείς να λύσεις. Υπάρχουν λύσεις που δεν έχεις σκεφτεί… και ίσως πρέπει να δείξεις εμπιστοσύνη σε κάποιους δικούς σου ανθρώπους, αν θέλεις να βοηθηθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η προσωπική σου ζωή θα είναι πολύ καλή σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, και θα μπορέσεις να περάσεις ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σου. Κάνε ό,τι μπορείς για να φτιάξεις την ατμόσφαιρα μεταξύ σας και προτίμησε να περάσετε χρόνο μόνο οι δυο σας, χωρίς φίλους, οικογένεια και παιδιά. Θα σας κάνει καλό.  Εσύ που είσαι χωρίς ταίρι, μην ανησυχείς, γιατί με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη κίνηση του στον Λέοντα, έχεις σοβαρές πιθανότητες να πάρεις μία είδηση από πρόσωπο που είχες μαζί του δεσμό στο παρελθόν και να χαρείς ιδιαίτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, θα πρέπει να είσαι έτοιμος για δυσκολίες, αλλά οι ευκαιρίες να τις αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά δεν θα λείψουν. Αξιοποίησε τις, για να βάλεις μία τάξη σε αυτό το χάος που επικρατεί τώρα στη δουλειά σου. Όσο για τα οικονομικά σου, τακτοποίησε το συντομότερο εκκρεμότητες που σε βαραίνουν. Να ξέρεις ότι, για να σου φύγει το βάρος, θα πρέπει να ελαφρύνει η τσέπη σου, αλλά θα νιώσεις καλύτερα.







Αιγόκερως
22/12-19/1

Αν δεν υποστηρίξεις εσύ τις ιδέες σου, πως περιμένεις να σε υποστηρίξουν οι άλλοι, αγαπητέ Αιγόκερε; Μην αφήνεις λοιπόν σήμερα τα πράγματα στην τύχη τους και πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου. Μόνο κάποιοι πολύ δικοί σου άνθρωποι μπορούν να σε βοηθήσουν και να σου δείξουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις και ποιες εναλλακτικές έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, πρέπει να διώξεις τις αρνητικές σκέψεις και να δεις πιο αισιόδοξα το μέλλον της σχέσης σου. Μην παρασύρεσαι από το άγχος και μη βάζεις στο κεφάλι σου κι άλλα προβλήματα, που δεν υφίστανται. Εσύ που αναζητάς το άλλο σου μισό, πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή και να μην απογοητεύεσαι, αν ακόμη δεν έχει εμφανιστεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, περιλαμβάνουν νέες συμφωνίες και συνεργασίες, οι οποίες όμως θέλουν αρκετή σκέψη. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και ίσως είναι καλό να ζητήσεις την συμβουλή των εμπειρότερων συναδέλφων σου. Τα οικονομικά σου  βελτιώνονται αισθητά και μπορείς να ηρεμήσεις λίγο.






Υδροχόος
20/1-19/2

Είναι μια κρίσιμη μέρα η σημερινή Κυριακή για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, καθώς οι στόχοι σου πλησιάζουν στην επίτευξη τους, αλλά χρειάζεται ακριβώς τώρα να είσαι σταθερός και σίγουρος για τις επιλογές σου. Μην παραμελείς τον εαυτό σου και βρες επειγόντως το χρόνο να ξεκουραστείς, γιατί σου χρειάζεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου, φίλε Υδροχόε, είναι καιρός να αντιμετωπίσεις το ταίρι σου κατά πρόσωπο και να μην αποφεύγεις κάποιες συζητήσεις, που θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα μεταξύ σας. Μπορεί να είναι καθοριστικές για το που πηγαίνετε και κατά πόσο ο ένας μπορεί πλέον να κάνει τον άλλον ευτυχισμένο. Αν είστε μόνοι, η μέρα θα φέρει ενδιαφέρουσες γνωριμίες… κι αν όχι η μέρα, ίσως η νύχτα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου μπορεί να σου δημιουργήσουν αρκετό άγχος, αν είσαι Υδροχόος, γιατί εκεί που νόμιζες πως όλα έχουν μπει σε μια σειρά, θα προκύψουν κάποιες αναποδιές, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, που θα σε αποσυντονίσουν. Πάντως τα οικονομικά σου πάνε πολύ καλύτερα και μπορείς να αισιοδοξείς για το μέλλον.






Ιχθείς
20/2,20/3

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Ιχθύ, ευνοεί τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων, κυρίως σε οικογενειακά ζητήματα, τα οποία έχεις για μέρες στο μυαλό σου, αλλά όλο τα αναβάλλεις για αργότερα. Γενικά ό,τι σου έχει μείνει σήμερα από το παρελθόν, μπορείς να το τακτοποιήσεις και να βάλεις τη ζωή σου σε μια νέα βάση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι πολύ θετικά και οι όμορφες στιγμές μέσα στη σχέση σου θα είναι πολλές, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς. Κράτησε το χαμόγελο και την αισιοδοξία σου και αντιμετώπισε και τους άλλους τομείς της καθημερινότητας σου ανάλογα. Εσύ που κλίνεις ραντεβού με την μοναξιά, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις το βράδυ σου με το πρόσωπο που σε έχει γοητεύσει το τελευταίο διάστημα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ, θα βρεις πρόσφορο έδαφος για να πραγματοποιήσεις τις ιδέες σου και να κάνεις τη θεωρία πράξη. Καλές θα είναι οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου και μπορείς να μοιραστείς τις ανησυχίες σου μαζί τους. Όσο για τα οικονομικά σου, μόνο με πολύ προσεκτική διαχείριση θα μπορέσεις να ανταποκριθείς στις δυσκολίες και στη μείωση των εσόδων σου.
Πηγή: myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger