Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αποκαλυπτικη ερευνα: Tο «κερατο» παει συννεφο... στην Πατρα

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012


Πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για την ερωτική ζωή των Πατρινών προκύπτουν από την σχετική έρευνα της εταιρείας DATA R.C. που παρουσιάζει σήμερα το περιοδικό TRIP της εφημερίδας «Πελοπόννησος». Στ’ αξιοσημείωτα το γεγονός ότι μεγάλο ποσοστό πολιτών δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικό καθώς και το...

γεγονός ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τις προσωπικές σχέσεις των ερωτηθέντων. Αναλυτικά:

Μόλις των 28% των Πατρινών δηλώνουν πως χρησιμοποιούν «πάντα» προφυλακτικό, ενώ υπάρχει και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της τάξεως του 24,4% που δηλώνει ότι δεν χρησιμοποιεί ποτέ προφυλακτικό.

Το 36,5% των Πατρινών δηλώνει ότι κάνει έρωτα μια έως τρεις φορές την εβδομάδα. Το 22,8% μια έως τρεις φορές το μήνα, το 17,6% καθημερινά, το 16,2% πιο αραιά και το 6,9% καθόλου.

Όσον αφορά στο πότε έκαναν για πρώτη φορά έρωτα το 8,9% δηλώνει ότι έκανε πριν γίνει 14 ετών, το 39,4% υποστηρίζει ότι έκανε μεταξύ 14-17 ετών, το 40,8% 17-20 ετών και το 10,9% αργότερα.

Ως προς τον αριθμό των ερωτικών τους συντρόφων οι άνδρες φαίνεται πως βγαίνουν «κερδισμένοι». Σύμφωνα με την έρευνα οι Πατρινοί σε ποσοστό 44,8% έχουν έως τώρα πάνω από 10 ερωμένες, ενώ στις Πατρινές το αντίστοιχο ποσοστό πέφτει στο… 6,1%. Με έναν σύντροφο έχει πάει το 30,6% των γυναικών και μόλις το 9,4% των ανδρών.

Παράλληλα οι Πατρινοί φαίνεται να προτιμούν τις μακροχρόνιες σχέσεις καθώς σε ποσοστό 65,7% δηλώνουν ότι διαρκούν πάνω από ένα χρόνο. Μερικούς μήνες διαρκούν οι ερωτικές σχέσεις του 26,2%, ενώ το 8,1% δηλώνει ότι διαρκούν λιγότερο από ένα μήνα.

Στην πόλη της Πάτρας πάντως, σύμφωνα με την έρευνα, φαίνεται πως το «κέρατο» πάει σύννεφο. Το 20,1% δηλώνει ανοικτά ότι η ερωτική του ζωή δεν περιορίζεται στον γάμο ή στην σχέση, μάλιστα ανάμεσα στους άνδρες αυτό το ποσοστό αυξάνεται στο 29,7%.

Μάλιστα συνολικά το 12,1% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι έχει απατήσει μια φορά τον/την σύντροφό του, το 8% δύο-τρεις φορές και το 7,1% περισσότερες από τρεις.

Όσο για το πού συναντούν τις περισσότερες ερωτικές προκλήσεις, οι χώροι διασκέδασης κατατάσσονται πρώτοι με 46,3%, ακολουθεί το φιλικό περιβάλλον με 31,1%, ο χώρος εργασίας με 19,6%, το οικογενειακό περιβάλλον 7,5% και αλλού το 2,4%.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι μόλις το 4,4% παραδέχεται ότι είχε ομοφυλοφιλική εμπειρία τουλάχιστον μια φορά και το 3% πιο συχνά.

Τέλος η έρευνα καταδεικνύει ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει και τις προσωπικές σχέσεις των Πατρινών. 

Συγκεκριμένα 27,3% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι πλέον δυσκολεύεται να προσεγγίσει τους ανθρώπους, το 25,5% ότι η κρίση του έχει δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση του, το 5,8% ότι η κρίση συνέτεινε στο χωρισμό του και το 5,3% ότι πλέον δε μπορεί να βρει σύντροφο.

Πηγή: thebest.gr

Αυτοι που θα χορεψουν στο Dancing


Έκλεισε τελικά η λίστα με τα διάσημα ονόματα που θα χορέψουν στο φετινό Dancing with the stars. Διαβάστε ποια είναι τα ζευγάρια.
Τελικά μετά από πολλές ακυρώσεις, διαβουλεύσεις, συζητήσεις επί συζητήσεων επιστρέφει επιτέλους το διάσημο show χορού που αναμένεται να κάνει νέα ρεκόρ τηλεθέασης.
Από την πλευρά της κριτικής επιτροπής τα πράγματα δεν αλλάζουν δραματικά. Στην παρουσίαση θα είναι η σέξι Ζέτα Μακρυπούλια, και στην επιτροπή οι, Γιάννης ΛάτσιοςΦωκάς ΕυαγγελίνόςΑλέξης Κωστάλας και η νεοαφιχθείσα Κάτια Δανδουλάκη. Εκεί όμως που υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι στη λίστα με τα ονόματα των διάσημων που θα χορέψουν.
Αυτά λοιπόν είναι τα ζευγάρια που θα χορέψουν στην οθόνη μας σύντομα.

Κέλλυ Κελεκίδου- Βαγγέλης Χολέβας
Λάουρα Νάργες- Τάσος Νικόπουλος
Βάνα Μπάρμπα- Θοδωρής Παναγάκος
Έλενα Παπαβασιλείου- Ηλίας Μπόυτσης
Νικολέττα Ράλλη- Γιούρι Ντιμιτρόφ
Βάσια Τριφύλλη- Δημήτρης Φωκάς
Κώστας Κρομμύδας- Άννα Πολύζου
Γιώργος Τσαλίκης- Έμιλυ Ματθαιακάκη
Νίκος Αναδιώτης- Αναστασία Δρακά
Γιάννης Αϊβάζης- Ευτυχία Μαρκετάκη
Ηλίας Βρεττός- Κλώντια Άννα Στόγια
Σπύρος Σούλης- Μαρία Αντιμισάρη


Το αβυσσαλεο ντεκολτε της Jennifer Aniston

Αλλά τα ατυχήματα αποφεύχθηκαν


Ξέρει και να τραβάει τα βλέμματα- και τα φλας- και να προστατεύεται η Jennifer Aniston. Γι’ αυτό για την έξοδό της με τον σύντροφό της Justin Theroux στο ετήσιο γκαλά «Art + Film» στο Los Angeles County Museum of Art's, διάλεξε ένα μαύρο φόρεμα με ντεκολτέ που έφτανε… στο μη περαιτέρω. Αλλά φρόντισε ένα κομμάτι διάφανου υφάσματος να την προστατεύει από τις γνωστές κακοτοπιές, όπου το φόρεμα κάνει τα δικά του και γίνονται αποκαλύψεις. 

Ασορτί και το ντύσιμο του Theroux με σμόκιν. 

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε και με τους Drew Barrymore και Will Kopelman και η νέα μαμά Drew δεν σταμάτησε να δείχνει φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης τους Olive στο κινητό τηλέφωνο του συζύγου της. 

Δείτε τις φωτογραφίες






Ο σκυλος που κοιμαται εδω και 6 χρονια στον ταφο του ιδιοκτητη του


Ο Καπιτάν, ένας σκύλος ο οποίος έχει παραμείνει δίπλα στον τάφο του νεκρού ιδιοκτήτη του για τα τελευταία έξι χρόνια αποδεικνύει ότι η αγάπη και η αφοσίωση ενός ζώου ξεπερνά τα όρια της ζωής και του θανάτου. Παρά το γεγονός ότι έχει ακόμη οικογένεια για να γυρίσει στο σπίτι του απλά αρνείται να φύγει από το πλευρό του αφεντικού του.


Ο Καπιτάν, ένας Γερμανικός Ποιμενικός από την πόλη Βίλλα Κάρλος Παζ της Αργεντινής , επέλεξε να παραμείνει κοντά στον κύριό του, ακόμα κι όταν αυτός έφυγε από την ζωή, πριν από σχεδόν έξι χρόνια. Η γυναίκα του νεκρού ιδιοκτήτη του Καπιτάν είπε ότι ο σκύλος εξαφανίστηκε από το σπίτι τους αμέσως μετά τον θάνατο του συζύγου της. Η ίδια αλλά και ο γιος της τον έψαξαν παντού αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έφτασαν να πιστεύουν ότι σκοτώθηκε από κάποιο αυτοκίνητο ή ότι κάποιος τον βρήκε στους δρόμους και τον πήρε σπίτι του. Αλλά όταν πήγε να επισκεφτεί τον σύζυγό της στο νεκροταφείο, την περίμενε μια μεγάλη έκπληξη! Ο Καπιτάν ήταν εκεί, δίπλα στον τάφο του συζύγου της. Αυτό που δεν μπορούσε να εξηγήσει ήταν πως κατάφερε να εντοπίσει το σωστό τάφο, μέσα σε ένα τεράστιο χώρο γεμάτο τάφους.



Η απίστευτη ιστορία του Καπιτάν ξεκίνησε το 2005, όταν ο Μιγκέλ Γκούζμαν έφερε ένα μικρό κουταβάκι σπίτι, ως δώρο για το γιο του, Νταμιάν. Στο σύντομο χρονικό διάστημα που πέρασαν μαζί, το κουτάβι ανέπτυξε μια ιδιαίτερη σχέση με τον Μιγκέλ. Στις 24 Μαρτίου του 2006 όμως η καταστροφή χτύπησε το ευτυχισμένο σπίτι. Ο Μιγκέλ έφυγε από τη ζωή, αλλά προφανώς ο Καπιτάν δεν είχε σκοπό να αφήσει κανέναν να του πάρει τον καλύτερο του φίλο του μακρυά, ούτε καν τον θάνατο.
Έφυγε από το σπίτι του, με κάποιο τρόπο κατάφερε να βρει τον τάφο του Μιγκέλ στο νεκροταφείο του χωριού, και αποφάσισε ότι τίποτα δεν επρόκειτο να τους χωρίσει ποτέ ξανά. Παρά το γεγονός ότι και η Βερόνικα, η γυναίκα του Μιγκέλ, και ο Νταμιάν, ο γιος του, προσπάθησαν να τον πάρουν μαζί τους στο σπίτι ο Καπιτάν επανειλημμένα κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι ετών, τους έδωσε να καταλάβουν ότι αυτό που θέλει είναι να μείνει για πάντα δίπλα στον ιδιοκτήτη του.


Ο Χέκτορ Βατσέκα, ο διαχειριστής του νεκροταφείου της πόλης δήλωσε στον Τύπο ότι ο Καπιτάν έχει κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό όλων των επιστατών του νεκροταφείου, οι οποίοι τον ταΐζουν καθημερινά και φροντίζουν να κάνει τα εμβόλια του στην ώρα τους. Ο Χέκτορ τελείωσε την φράση του λέγοντας ότι αισθάνεται ότι αυτό το καταπληκτικό σκυλί διδάσκει τους ανθρώπους ένα πολύτιμο μάθημα. Ένα μάθημα αγάπης και αφοσίωσης..







ΔΕΙΤΕ τη φωτογραφια απο τον τυφωνα Sandy που κανει το γυρο του κοσμου

Την ώρα που η πόλη που «δεν κοιμάται ποτέ», η Νέα Υόρκη, έχει «νεκρώσει», μια φωτογραφία με το Άγαλμα της Ελευθερίας και τον τυφώνα να πλησιάζει απειλητικά την αμερικανική μεγαλούπολη κάνει το γύρο του κόσμου...


Η ξανθια που τρελαθηκε με παικτη του ΠΑΟΚ αλλα και του Αρη!

Δε νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα που δεν έχει… κονέ με ποδοσφαιριστή! Όλες ξέρουν και από έναν ή έχουν «παίξει» και μαζί του! Η συγκεκριμένη γκόμενα με το ζόρι 1.57 έχει δημιουργήσει προβλήματα σε πολλές συντρόφους αθλητών! Ήθελε να έχει επαφές με όλους. Κάποια στιγμή αποφάσισε να αφοσιωθεί σε έναν! Μόνο που τους χώριζαν 504 χιλιόμετρα! Αυτή μένει Αθήνα και εκείνος Θεσσαλονίκη! Αυτό δεν την εμπόδιζε όμως να βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα κάθε βδομάδα. Τον κυνηγούσε μήπως και την προσέξει! Αυτός είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αλλά δεν τον ενδιαφέρει η συγκεκριμένη! Έκλαψε δυο μέρες μετά την απόρριψη αλλά μην νομίζετε ότι τα ταξίδια στην Θεσσαλονίκη πήγαν χαμένα. Είχε την ευκαιρία να γνωρίσει μπαλαδόρο του Άρη! Σε σχέση βέβαια αυτός αλλά όταν έχει χρόνο της πετάει κάνα γκολάκι!

http://blogs.gossip-tv.gr

10 γυναικειες ατακες που εννοουν κατι αλλο!

Η πολυπλοκότητα που κρύβει το γυναικείο μυαλό έχει πολλές παραμέτρους. Καμία σχέση με τον απλοϊκό και συνηθισμένο ανδρικό. Και είναι τόσες πολλές φορές που θα πρέπει να διαβάσεις πίσω από τις λέξεις, για να βρεις τα κρυμμένα νοήματα. Μην περιμένεις σαν το πρόβατο που το πάνε για σφαγή! Διάβασε 10 ατάκες που άλλα σου λέει και άλλα εννοεί!
10. «Το φόρεμα που φοράω είναι παλιό»
Η αλήθεια είναι πως δεν είναι! Για την ακρίβεια είναι ολοκαίνουργιο και μάλιστα, πανάκριβο! Απλά δεν θέλει να ξέρεις πως έχει ξοδέψει τα χρήματα των δύο επόμενων μισθών της για να το αγοράσει. Αν βέβαια, την πρόσεχες λίγο παραπάνω, μπορεί και να θυμόσουν αν όντως είναι παλιό αλλά καινούργιο.
9. «Πεινάς ακόμη;»
Δεν ξέρει πώς να σου πει πως έχεις πάρει κιλά! Μπορεί να σου κάνει πλάκα ή να σε ψαρέψει, αλλά θα σου το πει εμμέσως. Όπως ένας άνδρας έχει ένα θέμα για το πώς θα πει στη σύντροφό του για τα περιττά κιλά, άλλο τόσο έχει και μια γυναίκα! Μην περιμένεις να σου πει «Μπάμπη τρως»! Δεν είναι η Βλαχοπούλου…
8. «Τι σκέφτεσαι να φορέσεις;»
Δεν εμπιστεύεται το γούστο σου στο ντύσιμο! Μπορεί και να μην της αρέσουν τα ρούχα σου. Μπορεί στην αρχή να της φαινόταν «συμπαθητικό» το sport στυλάκι σου, το καπέλο, το t-shirt με τις Bondgirls, αλλά τώρα που τη συνοδεύεις επίσημα, πρέπει να αλλάξεις το στυλ σου.
Στην πραγματικότητα, πιστεύει πως πρέπει να πετάξει τα ρούχα σου, μαζί με τη ντουλάπα, και να κάνει σου αγοράσει αυτή τα επόμενα.
7. «Θα πάω μόνη μου στο…»
Τον πρώτο καιρό του μεγάλου έρωτα, δεν πήγαινε μόνη της ούτε στο περίπτερο. Σε ήθελε να είσαι δίπλα της συνεχώς. Τώρα, σου λέει πως θα πάει μια βόλτα στην αγορά κι εσύ νομίζεις πως «απλά, πήγε μια βόλτα στην αγορά»! Είσαι σίγουρος, δηλαδή; Έχει πάει στην αγορά; Μήπως πηγαίνει κάπου που δεν σε θέλει μαζί της; Μπορεί και να πηγαίνει κάπου… «αθώα»! Το θέμα είναι πως δεν θα βγαίνει για πολύ καιρό μόνη της, αλλά δεν θα είσαι εσύ που θα της κάνεις παρέα!
6. «Μου αρέσουν πολύ τα μαλλιά/το πουκάμισο/το t-shirt αυτού του άνδρα»
Την ακούς; Δεν το λέει για εκείνον, το λέει για σένα! Κάτι δεν της αρέσει πάνω σου και θέλει να το αλλάξει! Τουλάχιστον, δεν κοιτά άλλους άνδρες! Αν το έκανε, δεν θα σου το έλεγε για να το συζητήσετε!
5. «Δεν χρειάζεται να έρθεις, αν δεν το θέλεις»
Οι περισσότεροι άνδρες γκρινιάζουν όταν πρόκειται να παραστούν σε κάποιο event που πιστεύουν πως δεν είναι ανάγκη να είναι παρόντες! Από την άλλη, οι γυναίκες θέλουν τους συντρόφους τους εκεί, μαζί τους. Κι εκεί που γκρίνιαζες και ξεφυσούσες όλο το βράδυ, σου λέει εξ αρχής πως δεν χρειάζεται να τη συνοδεύσεις! Και αν νομίζεις πως αυτό είναι καλό νέο, πλανάσαι! Απλώς το πήρε απόφαση πως θα περάσει πιο όμορφα χωρίς εσένα, αφού δεν θα χρειάζεται να ασχολείται συνεχώς μαζί σου! Έτσουξε, ε;
4. «Δεν θέλω σούσι… Ούτε κοκτέιλ!»
Αν το σούσι, ίσως και τα κοκτέιλ, κοπούν μαχαίρι, τότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένος! Ειδικά, αν μία τουλάχιστον έξοδος την εβδομάδα περιλάμβανε αποκλειστικά σούσι και κοκτέιλ! Άρχισε να συνηθίζεις στην ιδέα πως η προοπτική της πατρότητας σου χτυπάει την πόρτα. Οι έγκυες γυναίκες απέχουν από τα ψάρια γενικότερα, λόγω των υψηλών επιπέδων υδραργύρου. Επίσης, δεν πίνουν αλκοόλ για να προκαλέσουν επιπλοκές! Ή απλά το σταμάτησαν, επειδή εξαιτίας του έμειναν έγκυες!
3. «Θα βγω με τα παιδιά από τη δουλειά»
Υπάρχουν πρόσωπα του κοινωνικού της κύκλου που δεν έχεις γνωρίσει και αυτή αισθάνεται εντάξει με αυτό. Θα υπάρχει κάποιος απλός λόγος που δεν τους έχεις γνωρίσει, όπως διαφορετικά ωράρια ή ενδιαφέροντα… Από την άλλη, μπορεί απλά να ντρέπεται για σένα και να μην θέλει να ρισκάρει την επαγγελματική της φήμη και να χαλάσει το «μύθο» που υπάρχει για εκείνη στον εργασιακό της χώρο! Επίσης, μπορεί να μην θέλει να αποκαλύψει πως έχει σχέση, για τους δικούς της λόγους. Όπως και να έχει, καλό είναι να βλέπεις Champions League χωρίς να σου γκρινιάζει, αλλά στο ημίχρονο, δεν μπορεί, θα σου μπουν ιδέες για το τι κάνει τη συγκεκριμένη στιγμή!
2. «Μην με περιμένεις»
Αν σου πει πως δεν ξέρει τι ώρα θα επιστρέψει από μια έξοδό της και απλά σε παροτρύνει να κοιμηθείς, ε τότε κάτι σάπιο συμβαίνει στο «Βασίλειο της Δανιμαρκίας»! Και μόνο αν σκεφτείς τι θα γινόταν, αν οι ρόλοι ήταν αντίστροφοι… Τηλέφωνα, μηνύματα, όλα τα φώτα ανοιχτά στο σπίτι και έτοιμη για ανάκριση. Για αυτό να την περιμένεις… Που ξέρεις, μπορεί και να γυρίσει!
1. «Δεν μιλούσα με κανέναν»
Τα τηλέφωνα, όλα τα τηλέφωνα, λειτουργούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Χρειάζονται δύο για να λειτουργήσουν. Όταν λοιπόν η απάντηση στο ερώτημα, «με ποιον μιλούσες» είναι απλά «με κανέναν», τότε αυτός είναι ένας λόγος όχι απλά για καβγά, αλλά για αποφάσεις! Μην περιμένεις στωικά να διαβάσεις ένα εξωπραγματικό ποσό με το λογαριασμό του τηλεφώνου!

http://www.pkool.gr

Asgarda : Μια φυλη συγχρονων αμαζονων επιδιωκει την πληρη αυτονομια απο τους ανδρες



Ένα ακραίο Ουκρανικό φεμινιστικό κίνημα, ή απλώς μία ιντερνετική πλάνη;
Επιβλητικές και εντυπωσιακές εικόνες τελετών μύησης, και στρατιωτικής πειθαρχίας
Σπαθιά, τσεκούρια, χατζάρες, όμορφα κορίτσια, και overdose απόθηλυκό bad ass attitude.

Όχι, δεν πρόκειται για ταινία του Tarantino (θα μπορούσε!) :

Αυτό είναι το κίνημα της Asgarda.
Mιας νεοσύστατης “φυλής” – κινούμενης στα όρια της αίρεσης-  150 περίπου νεαρών Ουκρανών κοριτσιών που ζουν και εκπαιδεύονται απομονωμένες στα Καρπάθια Όρη, με σκοπό να πετύχουν την πλήρη αυτονομία τους από τους άνδρες.

φι

femen

Διαβάζουμε:
Στην Ουκρανία, μια χώρα όπου οι γυναίκες πέφτουν συχνά θύματα trafficking, και φυλετικής καταπίεσης, μια νέα φυλή δυναμικών γυναικών αναδύεται.
Καλώντας τον εαυτό τους “Asgarda”, οι γυναίκες αυτές αναζητούν την πλήρη αυτονομία τους από τους άνδρες.  Η φυλή τους διαμένει Καρπάθια Όρη, και αποτελείται από 150 γυναίκες διαφόρων ηλικιών, κυρίως φοιτητριών, με επικεφαλής την 33χρονη Katerina Tarnouska.

Η εκπαίδευση τους περιλαμβάνει αναβίωση των παραδόσεων των Αμαζόνων της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, αλλά και εκμάθηση επιστημών και φιλοσοφίας, ώστε να μπορέσουν να γίνουν ιδανικές γυναίκες. Δάσκαλος τους είναι ο Volodymyr Stepanovytch, διάσημος δάσκαλος του καράτε στην Σοβιετική Ένωση.

Μικρή φυσική τεκμηρίωση υπήρχε στην φυλή, μέχρι πρόσφατα, όταν ο  βραβευμένος Γάλλος φωτογράφος, Guillaume Herbaut, συναντήθηκε μαζί τους το 2004, εν μέσω της Πορτοκαλί Επανάστασης. Ο Herbautπέρασε δεκατέσσερις ημέρες φωτογραφίζοντας τη φυλή για το αφιέρωμα του “Le Retour des Amazones”.

Οι Asgarda εξιδανικεύουν την Γιούλια Τιμοσένκο ( πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό της χώρας τους, σύμβολο της Πορτοκαλί Επανάστασης, και σήμερα καταδικασμένη για κατάχρηση εξουσίας),  και ελπίζουν να μπορέσουν να μεταφέρουν το μήνυμα της αφύπνισης σε όλες της γυναίκες της Ουκρανίας.

“Ήταν πολύ χαρούμενες όταν είδαν τις φωτογραφίες. Θέλουν να δείξουν τη δύναμή τους”. Λέει ο Herbaut, ενώ όταν ρωτήθηκε για τις εντυπώσεις του από τις γυναίκες αυτές, απάντησε: ” Η Asgarda μοιάζει με την αρχή μιας νέας αίρεσης!”



φ

φ
(Όπως οι Κοζάκοι, έτσι και οι σύγχρονες Αμαζόνες ξυρίζουν τα μαλλιά τους γύρω
από τα αυτιά, για να συμβολίσουν την πρόοδο τους στην ιεραρχία της ομάδας.)

φι

φι

φ


φ


Ή μήπως όχι;

Το άρθρο αυτό, δημοσιευμένο πριν δύο περίπου χρόνια στο περιοδικόPlanet, κάνει αυτούσιο το γύρο του internet, συνοδεύοντας τις ομολογουμένως πολύ όμορφες φωτογραφίες των υποτιθέμενων Ουκρανών πολεμιστριών.

Οι φωτογραφίες αναπαράγονται σωρηδόν, και κανείς δεν φαίνεται να μπαίνει στον κόπο να ασχοληθεί με το γεγονός ότι εκτός από αυτό εδώ το άρθρο, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ άλλη αναφορά στην… “φυλή asgarda” ΠΟΥΘΕΝΑ σε ολόκληρο το internet!

Ψάχνοντας λίγο παραπάνω στη καλύτερη κρυψώνα του πλανήτη (a.k.a page 2 και 3  στο Google search), ανακάλυψα δυο τρία ενδιαφέροντα, όσο και περίεργα πράγματα :


- Η σελίδα που αναφέρεται ως επίσημη ιστοσελίδα της Asgarda είναι προ πολλού κατεβασμένη, και όποια link φαίνεται να οδηγούν σε αυτήν καταλήγουν μόνο σε error.
- Δεν υπάρχει καμία αναφορά έστω και της λέξης Asgarda στην Wikipedia *παγκόσμια και Ουκρανική version*
- Δύο μόνο blog ασχολήθηκαν εκτενέστατα με το θέμα και ανακάλυψαν τελικά ότι: Η Asgarda δεν είναι παρά μία σχετικά καινούρια πολεμική τέχνη επηρεασμένη από κινήσεις του παραδοσιακού Ουκρανικού χορού Hopak, που χορευόταν με ψεύτικα -φυσικά- σπαθιά από τους Κοζάκους. #
- Η περιβόητη αρχηγός της υποτιθέμενης φεμινιστικής υποκουλτούραςKaterina Tarnouska, δεν είναι παρά η ιδρύτρια ενός αθλητικού συλλόγου που τελειοποίησε αυτή τη νέα πολεμική τέχνη, την οποία φαίνεται να προτιμούν γυναίκες. ##
Τίποτε διαφορετικό ή πιο επαναστατικό από το πάω και γράφομαι Ζούμπα, Καποέιρα, Kick Boxing ή  δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο κάνουμε σήμερα για γυμναστική… ###

- Οι φωτογραφίες είναι φυσικά αληθινές, αλλά σχετικά στημένες και σκηνοθετημένες ποιητική αδεία από τον Γάλλο φωτογράφο, με σκοπούς περισσότερο καλλιτεχνικούς (photo editorial), παρά ερευνητικούςόπως παρουσιάστηκε σε ένα πρωτοφανές ράδιο αρβύλα από την παγκόσμια blogόσφαιρα..

- Η όλη παραφιλολογία περί διαμονής και απομόνωσης σε βουνά έχει μάλλον να κάνει με το γεγονός ότι ο φωτογράφος συνάντησε τις νεαρές αθλήτριες σε ένα υπαίθριο summer camp προπονήσεων.

                              —————————————

 Πολύ καλό για να ‘ναι αληθινό;

φι

Οι πληροφορίες είναι σκόρπιες, και σε καμία περίπτωση δεν βρήκα κάποια επίσημη πηγή που να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει την ύπαρξη της Asgarda ως κίνημα, ή ως “φυλή” πολεμιστριών που μάχεται ενεργά τον σεξισμό.

Όπως και να ΄χει, αυτό είναι το internet!
Και οι φωτογραφίες είναι σε κάθε περίπτωση πολύ όμορφες. Σχεδόν αλλόκοτα όμορφες ..
Πηγή lifo

Σοκαριστικο: Δασκαλα στην Κινα χτυπαει μαθητη μεχρι θανατου!

Δείτε το βίντεο με τη δασκάλα τέρας η οποία ρίχνει το μικρό μαθητή στο πάτωμα με το κεφάλι και τον αφήνει αναίσθητο!

http://www.kamikaze.gr

15 τεχνολογικοι μυθοι και αληθειες


Ο μύθος, το παραμύθι ως έκφραση της ανθρώπινης φαντασίας, διαπερνά κάθε πτυχή της ανθρώπινης δημιουργίας και φυσικά η τεχνολογία δεν μπορεί να αποτελέσει εξαίρεση. Πολύ περισσότερο, όταν το Internet προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες μεγέθυνσης και διάδοσης όλων αυτών των ιδεών και απόψεων. Η τεχνολογία δεν είναι άτρωτη από κάθε λογής μύθους, οι οποίοι κατακλύζουν το Internet και κάποιοι μάλιστα από αυτούς παρουσιάζουν εκπληκτική αντοχή μέσα στα χρόνια.
Στη συνέχεια, θα αναφερθούμε σε κάποιους εξαιρετικά δημοφιλείς τεχνολογικούς μύθους και στο κατά πόσον έχουν την όποια δόση αλήθειας.
15 τεχνολογικοί μύθοι και αλήθειες (4)
  • 1.Tα κινητά τηλέφωνα προκαλούν καρκίνο στον εγκέφαλο
Σύμφωνα με έρευνες που έχουν διεξαχθεί τα τελευταία χρόνια από έγκριτα ιδρύματα, δεν έχει αποδειχθεί οποιαδήποτε σχέση ανάμεσα στη χρήση κινητών και της εμφάνισης καρκίνου. Μια μελέτη 13 ετών, σε εθνικό επίπεδο μάλιστα, δεν έδειξε κάποιον αυξημένο κίνδυνο εξαιτίας της χρήσης κινητού, μιας και απεδείχθη πως οι συσκευές επηρεάζουν μεν την εγκεφαλική δραστηριότητα (κάτι που πρέπει να μας απασχολεί!), αλλά δεν προκαλούν καρκίνο.
  • 2.Ποιος επισκέφτηκε το προφίλ μου στο Facebook;
Καταρχάς, να ξεκαθαρίσουμε πως δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα εκ προεπιλογής μέσω του ίδιου του Facebook από εσάς αλλά και από τους άλλους χρήστες. Ακόλουθα, η εμφάνιση πληθώρας εμπορικών εφαρμογών οι οποίες διατείνονται πως θα σας προσφέρουν τη δυνατότητα αυτή, βασίζεται στον προηγούμενο μύθο και αποτελεί απάτη. Εάν πιστεύετε πως όντως κάποιος παρακολουθεί τις κινήσεις στο FB, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε επαγγελματία ερευνητή.
  • 3.Οι εταιρείες anti-virus κατασκευάζουν τους ιούς
Οι εταιρείες anti-virus προγραμμάτων γνωρίζουν τους κινδύνους που ενέχονται στην αντιμετώπιση των ιών, καθώς και του τι μπορεί να προκληθεί στην περίπτωση που κάποιος από αυτούς… εξαπολυθεί.
15 τεχνολογικοί μύθοι και αλήθειες (8)
Επιπλέον, οι εταιρείες αυτές –αστικός μύθος συνεπακόλουθος- δεν προσλαμβάνουν άτομα που έχουν ως ενασχόλησή τους την κατασκευή επικίνδυνων, κακόβουλων προγραμμάτων. Όσον αφορά το επιχείρημα πως κερδίζουν από τη συνεχή εμφάνιση ιών που έχουν οι ίδιες δημιουργήσει, η απάντηση είναι πως οι πραγματικοί, καθημερινοί κίνδυνοι είναι υπεραρκετοί για να κρατηθεί μια εταιρεία anti-virus σε πλήρη απασχόληση.
  • 4.Η χρήση μελανιών τρίτου κατασκευαστή παραβιάζει την εγγύηση του εκτυπωτή
Σύμφωνα με τις Canon, Epson και Lexmark, η χρήση μελανιών ή το ξαναγέμισμα (refill) των cartridges της εταιρείας, δεν συνεπάγεται αυτόματα και αιτία παραβίασης της εγγύησης. Εξαίρεση στον κανόνα αυτόν αποτελεί φυσικά το γεγονός πρόκλησης προβλημάτων στον εκτυπωτή εξαιτίας των μελανιών αυτών. Να τονίσουμε εδώ, πως το βασικό πρόβλημα της χρήσης μη εγκεκριμένων μελανιών είναι ουσιαστικά αυτό της ποιότητας εκτύπωσης, η οποία υπολείπεται στις περισσότερες περιπτώσεις.
  • 5.Αφότου το Google αποκτήσει τις πληροφορίες σας, δεν μπορούν να απομακρυνθούν
Το Google εντοπίζει οτιδήποτε στο Internet, μόνο εφόσον κάποιο άλλο site συνδέεται με τη σελίδα αυτή. Μην αναζητάτε λοιπόν άδικα κάποια άλλη… Οργουελιανή εξήγηση. Μπορείτε να μην επιτρέψετε στο searchbot του Google να καταχωρήσει και ευρετηριοποιήσει το site σας –ακόμα και να απομακρύνει τις σελίδες που έχει ήδη βρει- ακολουθώντας τις οδηγίες που παρατίθενται στο Google Webmaster Central, αν και θα απαιτηθεί κάποιος χρόνος για να διαγραφούν τα ήδη υπάρχοντα αποτελέσματα.
15 τεχνολογικοί μύθοι και αλήθειες (3)
  • 6.Είστε απολύτως προστατευμένοι στο eBay;
Κάθε φορά που ένας χρήστης κάνει χρήση του PayPal για να αγοράσει ένα φυσικό αντικείμενο στο eBay, του παρέχεται αυτόματα μια κάλυψη $200 για τη συναλλαγή, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του site. Στην περίπτωση που ο αγοραστής κάνει χρήση του PayPal για να αγοράσει κάτι από έναν eBay seller που είναι PayPal Verified, τότε αυτόματα η συναλλαγή έχει κάλυψη ως $2000.

Δυστυχώς, εάν πληρώσετε με άλλη μέθοδο, δεν ισχύει η οποιαδήποτε κάλυψη. Καμία κάλυψη επιπλέον δεν έχετε και για την αγορά μη φυσικών αντικειμένων όπως το software και τα ηλεκτρονικά έγγραφα.

  • 7.Οι στατικές εικόνες στις plasma TV θα “καούν” στην οθόνη, εάν τις αφήσετε πολύ χρόνο
Το λεγόμενο “κάψιμο” εικόνας (μόνιμο είδωλο) στις οθόνες πλάσμα δεν είναι απολύτως αστικώς μύθος, αλλά δεν θα πρέπει να ανησυχεί τους περισσότερους. Είναι εξαιρετικά σπάνιο, μιας και η εικόνα ανανεώνεται αυτόματα κατά τη διάρκεια διαφημιστικών διαλειμμάτων αλλά και όταν αλλάζετε κανάλια
15 τεχνολογικοί μύθοι και αλήθειες (2)
  • 8.Η χρήση high-speed flash καρτών στην ψηφιακή κάμερα επιτρέπει ταχύτερη λήψη φωτογραφιών
Οι κάρτες του τύπου αυτού επιτυγχάνουν ταχύτερη αποθήκευση αρχείων, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται και ταχύτερη λήψη. Κάθε φορά που τραβάτε μια φωτογραφία, η μηχανή θα πρέπει να συλλάβει και επεξεργαστεί την εικόνα και ακόλουθα να την αποθηκεύσει στην κάρτα. Μια ταχύτερη κάρτα θα βελτιώσει το τελευταίο αυτό μέρος της διαδικασίας.
  • 9. Τα μηχανήματα ακτίνων Χ θα καταστρέψουν/ διαγράψουν τις κάρτες μνήμης της φωτογραφικής μηχανής
Στην πραγματικότητα, οι κάρτες μνήμες είναι πολύ πιο “σκληρές για να πεθάνουν” απ’ ό,τι πιστεύετε. Σε τεστ που διεξήχθησαν από το περιοδικό Digital Camera Shopper, οι κάρτες απεδείχθησαν εξαιρετικά ανθεκτικές, επιβιώνοντας ακόμη και από το βάφτισμα τους σε αναψυκτικό, από το ξέπλυμα σε πλυντήριο ρούχων, από τη σύγκρουση με skateboard και άλλα παρόμοια τεστ επιβίωσης!
15 τεχνολογικοί μύθοι και αλήθειες (5)
  • 10. Ο Al Gore είναι ο δημιουργός του Internet
Υποτίθεται πως αυτό αποτελεί δήλωση του ιδίου, αν και δεν αποτελεί πραγματικότητα. Αυτό που ο πολιτικός έχει δηλώσει είναι πως “ανέλαβα την πρωτοβουλία για τη δημιουργία του Internet”, κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Κογκρέσο. Είναι κατανοητό το πώς μπορεί να παρερμηνευθεί η δήλωση αυτή.
  • 11.Επιδιόρθωση ενός κατεστραμμένου σκληρού δίσκου στην κατάψυξη
Το πείραμα αυτό έχει γίνει από έγκριτους συντάκτες τεχνολογίας και τα αποτελέσματα δεν αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Αν και ο δίσκος μπορεί να επιβιώσει για κάποιο διάστημα… κατεψυγμένος, τα δεδομένα δεν είναι ανακτήσιμα – και αυτά τα αποτελέσματα ελήφθησαν πειραματιζόμενοι σε δίσκους IDE. Στην περίπτωση δίσκων SATA δεν υπήρξε καμία επιτυχία.
  • 12.Το jailbreak του τηλεφώνου σας είναι παράνομο
Αν και το να προχωρήσετε σε jailbreak της συσκευής σας θα παραβιάσει την εγγύησή σας, σε καμία περίπτωση δεν είναι παράνομο. Οι σχετικές υπηρεσίες επισήμως έχουν δηλώσει πως το jailbreak είναι απολύτως νόμιμο αρκεί η συσκευή να είναι δική σας και εφόσον, φυσικά, δεν χρησιμοποιείτε σε αυτή πειρατικές εφαρμογές. Προχωρήστε λοιπόν άφοβα στη διαδικασία και απολαύστε τις –νόμιμες- δυνατότητες που προσφέρει.
  • 13.Τα προστατευμένα με password δίκτυα Wi-Fi είναι ασφαλή από hackers
Απλά και μόνο επειδή το δίκτυό σας είναι προστατευμένο με password, δεν συνεπάγεται αυτόματα ασφάλεια. Στην περίπτωση των οικιακών δικτύων, είναι μεν ασφαλές από hackers, αλλά στην περίπτωση που μεταβείτε σε ένα καφέ ή σε ξενοδοχείο, το δίκτυο είναι δημόσιο. Οποιοσδήποτε διαθέτει το password θα μπορεί να συνδεθεί σε αυτό και να παρακολουθήσει τις δραστηριότητές σας (ή χειρότερα), οπότε, εκτός και εάν είστε σπίτι, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας το γεγονός αυτό και να προστατεύεστε ανάλογα.
  • 14.Η μπαταρία του laptop σας θα πρέπει να αποφορτίζεται κάθε φορά
15 τεχνολογικοί μύθοι και αλήθειες (6)
Ο συγκεκριμένος αστικός μύθος, ο οποίος θεωρεί πως ο χρήστης θα πρέπει να αποφορτίζει την μπαταρία του laptop του κάθε φορά που κάνει χρήση του, αποτελεί κατάλοιπο από τις εποχές των μπαταριών νικελίου καδμίου. Ο τύπος αυτός μπαταριών υπέφερε από προβλήματα μνήμης, τα οποία δεν υφίστανται πλέον στις σύγχρονες μπαταρίες λιθίου. Σχετικός αστικός μύθος κυκλοφορεί και για τα κινητά, σύμφωνα με τον οποίο θα πρέπει η μπαταρία τους να αποφορτιστεί πλήρως προτού επαναφορτιστεί. Και στην περίπτωση αυτή, η αιτιολόγηση εντοπίζεται στις παλιότερες μπαταρίες νικελίου καδμίου.
  • 15.Ασφαλής απομάκρυνση Υλικού
15 τεχνολογικοί μύθοι και αλήθειες (7)
Σύμφωνα με τον αστικό αυτό μύθο, εάν δεν απεγκαταστήσετε μέσω της δόκιμης διαδικασίας των Windows τον εξωτερικό σκληρό δίσκο σας προτού τον αφαιρέσετε με φυσικό τρόπο, το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό για τα δεδομένα σας. Η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται να χάσετε τα δεδομένα αν τραβήξετε απλά το καλώδιο USB, αν και δεν μπορεί να αποκλειστεί παντελώς η πιθανότητα αυτή.

Πηγή: in2life.gr, του Χρήστου Τζώρτζη


Πoσο καιρο μπορεις ν’ αντεξεις χωρις "κοκo";


Και κατά πόσο αυτό επηρεάζει την κρίση σας και τις επιλογές σας; Απ’ ότι φαίνεται αυτό είναι ένα θέμα που απασχολεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό τους singles. Τον τελευταίο καιρό, οι περισσότεροι νέοι είναι άνεργοι, αναγκασμένοι να ζουν με τους γονείς τους, πράγμα που προσθέτει τρομερά εμπόδια στη διαδικασία της σξουαλικής ικανοποίησης. 


Τα λεφτά που έχουν στην άκρη είναι λίγα, το χαρτζιλίκι τους αρκετά χαμηλό και δε φτάνει για ξενοδοχεία, αμάξι δεν έχουν, οι γυναίκες και οι άνδρες τους επιθυμούν μόνο αν έχουν λεφτά και χίλιες μύριες άλλες συνθήκες που οδηγούν στην…. αποχή.

Σύμφωνα με έρευνες όμως, σε διάστημα λιγότερο των έξι εβδομάδων, η σξουαλική επιθυμία γίνεται τόσο έντονη που κυριολεκτικά ισοπεδώνει το ορθό κριτήριο (όποιο κι αν είναι αυτό για τον καθένα) που όλοι έχουμε όταν επιλέγουμε σξουαλικό σύντροφο. Έτσι, από ανάγκη για σξ, καταλήγουμε να επιλέγουμε άτομα στα οποία κανονικά δεν θα καταλήγαμε αν δεν απείχαμε για τόσο καιρό από το αγαπημένο μας άθλημα.
Αν λοιπόν είστε μόνες για καιρό, σκεφτείτε διπλά πριν καταλήξετε σε κάποιο κρεβάτι και αναρωτηθείτε: «Αύριο θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο;».

tsantiri.gr 

Σκοτωθηκε σε τροχαιο γνωστη τραγουδιστρια!!!


Τραγικό θάνατο βρήκε η τραγουδίστρια της R & B, Natina Reed, μία ημέρα πριν κλείσει τα 32 της χρόνια. Η άτυχη Natina παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, ενώ διέσχιζε πεζή κεντρικό αυτοκινητόδρομο της Georgia, βόρεια της Ατλάντα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας το ατύχημα έγινε το Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012 στις 10:30 μ.μ (τοπική ώρα), στο προάστιο του Lilburn. Ο οδηγός του αυτοκινήτου κάλεσε ασθενοφόρο και η Reed μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη αργά. 



thestival.gr

Τατσοπουλος: Ρε Λιατσε μην βασανιζεσαι αγορι μου βαλε κανα κωλο και κανα βυζι



Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, την προς το παρόν διακοπή της εκπομπής της ΝΕΤ, Πρωινή Ενημέρωση, λόγω σχολίων που έκαναν οι δύο παρουσιαστές για τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως, Νίκο Δένδια.
Ο βουλευτής κοινοποιώντας στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook το άρθρο του iefimerida.gr, «Τα σχόλια του Αρβανίτη και της Κατσίμη για τον Δένδια τους έκοψαν από την ΝΕΤ», έγραψε για τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης της ΝΕΤ τα εξής:
«Ρε Αιμίλιε Λιάτσε. Μη βασανίζεσαι, αγόρι μου. Πολιτικά σχόλια και πούτσες μπλε. Βάλε κάνα κώλο, κάνα βυζί. Πειράματα θα κάνουμε τώρα;».


http://www.iefimerida.gr

Ανεκδοτο: Το Depon



Μετά από ένα θανατηφόρο ατύχημα, ένας Γερμανός, ένας Γάλλος και ένας Έλληνας (ως συνήθως) βρίσκονται μπροστά στον Άγιο Πέτρο που τους λέει:
«Έχετε κάνει πολλά στη ζωή σας και καλά και κακά και με προβληματίζετε. θα σας δώσω λοιπόν μια τελευταία ευκαιρία να δούμε αν θα πάτε στον παράδεισο ή στην κόλαση. θα πετάξετε και οι τρεις από ένα αντικείμενο μέσα στη θάλασσα κι εγώ θα βουτήξω να το βρω. Αν το βρω θα πάτε στην κόλαση, αν όμως δεν το βρω θα πάτε στον παράδεισο.»
Συμφωνήσαν και οι τρεις με την πρόταση του αγίου και άρχισαν να σκέφτονται τι να πετάξουν.
Πρώτος ήταν ο γερμανός που πέταξε στη θάλασσα ένα κουμπί. Βουτήξει ο άγιος Πέτρος και μετά από μίση ώρα βγαίνει με το κουμπί στο χέρι. «Δυστυχώς για σένα το βρήκα κι έτσι θα πας στην κόλαση», του λέει.
Μετά ήρθε η σειρά του Γάλλου ο όποιος αφού είδε πως ο άγιος βρήκε κάτι τόσο μικρό όσο ένα κουμπί, αποφάσισε να πετάξει μια τρίχα. Βουτήξει ο άγιος, παίρνει μια ώρα, περάνε δυο ώρες και στο τέλος βγαίνει πάλι με την τρίχα στο χέρι. «Κι εσύ δεν τα κατάφερες, αρά κι εσύ θα πας στην κόλαση», είπε και στον γάλλο.
Τέλος ήρθε η σειρά του έλληνα ο όποιος πέταξε κάτι μέσα στη θάλασσα. Βουτήξει ο άγιος, περάνε γύρω στις πέντε ώρες και στο τέλος βγαίνει χωρίς να κρατεί τίποτε στα χέρια του. «Δεν μπόρεσα να βρω αυτό που πέταξες και θα πας στον παράδεισο, όμως μπορείς σε παρακαλώ να μου λύσεις την απορία και να μου πεις τι ήταν αυτό?» τον ρωτάει.
και η απάντηση του έλληνα:
Depon αναβράζων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger