Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πού φαντάζεστε ότι οδήγησε τους επίδοξους χρυσοθήρες ο θρύλος του θησαυρού;

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013



Οι χρυσοθήρες στο Ρέθυμνο αναζητούσαν «το χρυσάφι που άφησαν οι Τούρκοι φεύγοντας» και οδηγήθηκαν σε ένα σημείο που όπως θα δείτε προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση...

Μια υπόθεση που κινείται μέσα στους θρύλους, στο χωριό Αγκουσελιανά Ρεθύμνου, ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες μια ευρύτατη συζήτηση που ξεπέρασε και τα όρια του οικισμού και κινητοποίησε τις αστυνομικές Αρχές για την ύπαρξη ή όχι χρυσού, στη μικρή εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, στη θέση «Μαρκαρίνα».

Ακολουθώντας αυτούς τους θρύλους, άγνωστοι τη νύχτα της 2ας Απριλίου, μπήκαν στο ναό και σε τμήμα του κοντά στο ιερό έσκαψαν την πλακόστρωση σε μικρή ακτίνα, αναζητώντας «το χρυσάφι που άφησαν οι Τούρκοι φεύγοντας».

Ανάλογη επιχείρηση εντοπισμού του «μεγάλου θησαυρού», πραγματοποίησαν άγνωστοι πριν «από τριάντα χρόνια», αυτή τη φορά μέσα στο ιερό! O πρώτος που ενημερώθηκε για τις νυχτερινές (μακριά από την κοινή θέα) ανασκαφές ήταν ο εφημέριος Γιώργης Σπυρλιδάκης από τον επίτροπο της ενορίας Στέλιο Νικητάκη.

Όμως από τις μέχρι τώρα ενδείξεις, δεν είναι σε θέση να εξάγει ασφαλές συμπέρασμα για τις προθέσεις των ανασκαφέων. «Η παράδοση», δηλώνει, «θέλει στο σημείο που βρίσκεται ο ναός να υπήρχε νομισματοκοπείο. Είχαν σκάψει και πριν τριάντα χρόνια, εκείνη τη φορά στο χώρο μέσα στο ιερό. Τώρα έψαξαν σε άλλο σημείο κοντά στο ιερό και πάλι. Βρήκαν, δε βρήκαν κάτι δεν το γνωρίζω και δεν το γνωρίζει και κανείς ενορίτης μου! Δεν μπορώ να ξέρω τα κίνητρά τους, μόνο ο Θεός και αυτοί τα γνωρίζουν. Δε φοβήθηκαν το Θεό και τον Άγιο;»




Solo: Το νέο μυθιστόρημα για τον θρυλικό Τζέιμς Μποντ είναι εδώ!



Το προσεχές μυθιστόρημα του Τζέιμς Μποντ θα τιτλοφορείται «Solo» και σ’ αυτό ο πιο διάσημος λογοτεχνικός κατάσκοπος του κόσμου θα αποδυθεί σε μια αποστολή δίχως την εξουσιοδότηση των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου, όπως δήλωσε σήμερα ο συγγραφέας του βιβλίου.
Η πλοκή του βιβλίου επικεντρώνεται στην Αφρική, αλλά επεκτείνεται και στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, καθώς αποκαλύπτει έναν ρεαλιστικό, 45χρονο Μποντ —βασισμένο στον πλούτο των βιογραφικών λεπτομερειών που μπορούν να αντληθούν από τα αυθεντικά μυθιστορήματα του Ίαν Φλέμινγκ—, δήλωσε ο Βρετανός συγγραφέας Ουίλιαμ Μπόιντ.
Στην πλοκή, τα «γεγονότα συνωμοτούν για να κάνουν τον Μποντ να πραγματοποιήσει αυτόκλητος μια δική του αποστολή, αιφνιδιαστικά και χωρίς καμία άδεια. Και είναι πλήρως προετοιμασμένος να υποστεί τις συνέπειες της τόλμης του», δήλωσε ο Μπόιντ.
«Πηγαίνει σε μια πραγματική αποστολή, σε πραγματικές χώρες κι ο κόσμος στον οποίο βρίσκεται είναι εκείνος του 1969. Δεν υπάρχουν ακριβά τεχνολογικά γκάτζετ, είναι μια πραγματική ιστορία κατασκόπων. . . υπάρχει ένας πολύ συγκεκριμένος λόγος που επέλεξα το έτος αυτό», πρόσθεσε ο Μπόιντ, αρνούμενος να σχολιάσει περαιτέρω.
Το «Σόλο» θα κυκλοφορήσει στη Βρετανία στις 26 Σεπτεμβρίου από τον Τζόναθαν Κέιπ —αρχικό εκδότη του Φλέμινγκ— και θα διατίθεται από τον οίκο HarperCollins, θυγατρική εταιρεία της News Corp, στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά από την 8η Οκτωβρίου.
Ενώ τονίζει τη συνεχή επίδραση του έργου του Φλέμινγκ, ο Μπόιντ χαρακτήρισε το «Σόλο» ένα δικό του βιβλίο, που τυχαίνει να έχει τον Μποντ ως κεντρικό χαρακτήρα.
Η κινηματογραφική εκδοχή του κατασκόπου παραμένει πάντως το φιλμ που σπάει τα ταμεία. Στο box office το «Skyfall» έγινε η πρώτη ταινία Μποντ με εισπράξεις πάνω από 1 δισεκατ. δολάρια από την έναρξη της προβολής της πέρυσι.
«Ο Μποντ δεν είναι απλά ένας υπερήρωας. Έχει ελαττώματα, έχει αδυναμίες, κάνει λάθη. . . Αυτό ήταν η ιδιοφυής σύλληψη του Φλέμινγκ», τόνισε ο Μπόιντ στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου του Λονδίνου.
«Ενδιαφέρομαι για τον άνδρα, το ανθρώπινο ον… έπρεπε να εφεύρω έναν κακό και διάφορους αντίπαλους. Έπρεπε να καταλήξω σε δύο πολύ ενδιαφέρουσες γυναίκες για τον Μποντ που θα τον συναντήσουν και θα έχουν μια σχέση μαζί του. Έπρεπε να συμπληρώσω αυτόν τον κόσμο με πλάσματα της φαντασίας μου, όχι μόνο με αυτά του Φλέμινγκ», εξήγησε.
Ο Φλέμινγκ έγραψε το πρώτο μυθιστόρημα του Μποντ, το «Καζίνο Ρουαγιάλ», πριν από 60 χρόνια, το 1953, και ακολούθησαν αλλά 13 τα επόμενα 11 χρόνια, ως το θάνατό του σε ηλικία 56 ετών.
Για να κρατήσουν τον «μυθιστορηματικό» Μποντ ζωντανό, οι εκτελεστές της διαθήκης του Φλέμινγκ προσκάλεσαν διάφορους συγγραφείς να συνεχίσουν την ιστορία του λογοτεχνικού και κινηματογραφικού χαρακτήρα.
Ο κατάλογος των μυθιστορημάτων με κεντρικό ήρωα τον πράκτορα 007 είναι από τους πιο προσοδοφόρους στο χώρο των εκδόσεων, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο.

http://www.koolnews.gr

Αχ κορίτσι μου… είναι να το έχεις το στήσιμο! [φωτο]



Βλέπω αυτές τις φωτογραφίες από τα παρασκήνια φωτογράφισης της ....Ζέτας Θεοδωροπούλου. Και τι διαπιστώνω;

Τι μπρίο, τι νάζι, τι στήσιμο! Κι όλα αυτά… πάντα με απλά καθημερινά, λιτά και απέριττα ρούχα σε γνωστές τοποθεσίες της Αθήνας…

Για του λόγου το αληθές… 


Περνάς μια βόλτα από το Καλλιμάρμαρο... είναι δυνατόν να μη σε "πιάσει" το Ολυμπιακό ιδεώδες;


Βρίσκεσαι κάτω από την Ακρόπολη... είναι δυνατόν να μη θέλεις να χορέψεις ένα συρτάκι;


Θα βολτάρεις στον πεζόδρομο του Θησείου ή θα βγάλεις βόλτα το σκύλο χωρίς να φοράς το λιγότερο μια τουαλέτα από δαντέλα;


Ίσως το σατέν να ταιριάζει πιο πολύ... στη βόλτα του σκύλου... κι εγώ έτσι ντύνομαι όταν τον πάω βόλτα!

Έχεις κουραστεί από τα τακούνια και το πολύ περπάτημα στα σοκάκια της Αθήνας...; Ξαποσταίνεις κάπως έτσι, στα σκαλάκια ενός αρχοντικού!


Κι αν δεν θέλεις να περπατήσεις άλλο... καβαλάς το τρενάκι, με μια απλή τουαλέτα από μαύρη δαντέλα και φτερά και είσαι Κυρία!

Για την ιστορία... αγγλικός όμιλος θα κυκλοφορήσει ένα ημερολόγιο, στο οποίο μοντέλα από κάθε χώρα της Ευρώπης φωτογραφίζονται στην πρωτεύουσα τους και αναδεικνύουν την χώρα και τον πολιτισμό τους. 

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση του ημερολογίου θα διατεθούν για φιλοζωικό σκοπό. Για τον σκοπό αυτό η Ζέτα Θεοδωροπούλου μετατράπηκε σε μελαχρινή Ελληνίδα και πόζαρε για τον φωτογράφο Άγγελο Μάρκελλο.


star.gr

Μύθοι γύρω από το γυναικείο κόλπο!


Για να ξέρουμε και τι μας γίνεται!


Kαι αφού χθες αναλύσαμε, με επιτυχία και συνέπεια θέλουμε να πιστεύουμε, τους μύθους που επικρατούν γύρω από το πέος, ήρθε η ώρα να καταπιαστούμε και με το αντίπαλον δέος, δηλαδή τον γυναικείο κόλπο! Και αν για το πέος ήταν ιδιαιτέρως σημαντική η ανάλυση αυτή, μιας και όλες οι γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με αυτό κατά τη διάρκεια της ζωής τους, τότε οι μύθοι και τα ψέματα που επικρατούν περί κόλπου, σίγουρα θα σας διαφωτίσουν και θα σας εξηγήσουν κάποια πράγματα που κι εσείς πιστεύετε, λανθασμένα αν μας ρωτάτε, και που δυσκολεύουν τη ζωή σας απλά χωρίς λόγο. Πράγματα που πίστευαν οι γιαγιάδες και που εμείς ως κοριτσάκια τα ακούγαμε και απλά μεγαλώναμε με αυτά! Ήρθε η ώρα λοιπόν να λάμψει η αλήθεια μια και καλή! Απενοχοποίηση τώρα!

1. Η ελαστικότητα του κόλπου συνδέεται με το πόσο sex κάνεις: Σίγουρα έχετε κατά καιρούς ακούσει άντρες να μιλάνε μεταξύ τους και να λένε ότι εφόσον η τάδε δεν ήταν πολύ στενή, άρα τα πηγαίνει πολύ καλά από sex και για κάποια η οποία ήταν κομματάκι πιο... δύσκαμπτη ότι είναι στερημένη! Μέγα λάθος λοιπόν και καλά θα κάνετε την πεποίθηση αυτή να την βγάλετε από το μυαλό σας, γιατί από των αντρών λίγο δύσκολο. Η στενότητα ή όχι του κόλπου, έχει να κάνει καθαρά με την ανατομία και όχι με την.... προπόνηση του συγκεκριμένου σημείου. Αφήστε δε, που η συχνή εξάσκηση του κόλπου, αν καταλαβαίνετε τι εννοούμε, του δίνει ακόμα περισσότερη ελαστικότητα, με αποτέλεσμα να αποφεύγεται η χαλάρωση!

2. Όσο πιο στενή τόσο το καλύτερο για τον άντρα: Ακόμα ένα μεγάλο ψέμα το οποίο επικρατεί χωρίς λόγο με αποτέλεσμα να αγχώνει τις γυναίκες. Ας το πάρουμε και λογικά το ζήτημα: Το ίδιο ευχαριστιέται ένας άντρας το sex με μία παρθένα και το ίδιο με μία πιο έμπειρη γυναίκα; Και δεν εννούμε σε σχέση με τα κόλπα και την απόδοση της καθεμιάς αλλά καθαρά ανατομικά. Όταν η άλλη λοιπόν είναι πολύ στενή, αυτό καταντά βάσανο για τον άντρα ο οποίος εκεί που θέλει ο κακομοίρης να φορτσάρει πρέπει να το πάει σιγά γιατί πολύ απλά η στενή παρτενέρ πονάει! Αφήστε δε, που αν δώσει ο θεός και είναι προικισμένος, τότε θα αντιμετώπιζει πολύ σοβαρό πρόβλημα, διότι όχι μόνο θα δυσκολεύεται να μπει ολόκληρος αλλά η αλλαγή των στάσεων θα είναι απλά όνειρο θερινής νυκτός.

3. Είναι προτιμότερη η... στενότης από την ελαστικότητα: Όχι, όχι, όχι! Πώς είναι δυνατόν μία γυναίκα η οποία υποφέρει κατά τη διάρκεια του sex, να θεωρείται τυχερή; Εξάλλου, σύμφωνα με τους κανόνες της φύσης, όσο στενός κι αν είναι ένας κόλπος, μόλις αρχίσουν τα προκαταρκτικά και αρχίσει η περιοχή να υγραίνεται, όλα πια γίνονται πιο εύκολα και ελαστικά. Αν παρόλα αυτά, ακόμα και τότε, ο πόνος δεν λέει να φύγει και το sex γίνεται σωστός εφιάλτης, τότε μάλλον το θέμα είναι παθολογικό. Δείτε έναν γιατρό, γιατί ακόμα και εσάς να μην ενοχλεί, σίγουρα θα ενοχλεί τον καλό σας που θα φοβάται ανά πάσα ώρα και στιγμή μην του... σπάσετε!

4. Oι μικροκαμωμένες είναι πιο στενές και τούμπαλιν: Αυτή η άποψη προκαλεί γέλια και όχι άδικα. Είναι κάτι παρόμοιο με αυτά που λέγαμε χθες με τους κοντούς άντρες και τα... πλούσια προσόντα! Σύμφωνα λοιπόν με ειδικούς, μία κοντή και αδύνατη γυναίκα, είναι απολύτως φυσιολογικό, να έχει μικρότερη έκταση ας το πούμε έτσι, μικρότερα άκρα ή μικρότερα κόκαλα. Ωστόσο, σε ότι έχει να κάνει με τον κόλπο και γενικότερα τα εσωτερικά όργανα, η θεωρία αυτή πάει περίπατο! Σκεφτείτε το και λογικά. Αν ήταν έτσι θα γεννούσαν μόνο οι ψηλές γυναίκες. Ή οι κοντές και αδύνατες θα έβγαζαν έμβρυα ενός... κιλού και οι μεγαλόσωμες των 6 για παράδειγμα! Η ελαστικότητα του κόλπου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη σωματική διάπλαση της γυναίκας. Πάει και τελείωσε!

5. O αυνανισμός και η γέννα προκαλούν αλλαγές: Εδώ μπορούμε να πούμε ότι η φράση αυτή δεν είναι απολύτως λανθασμένη. Ενώ λοιπόν η αυτοικανοποίηση, με οτιδήποτε κι αν την κάνετε, που η αλήθεια είναι ότι δεν θέλουμε να ξέρουμε τι, λίγο πολύ γίνεται με αντικείμενα κοντά στο μέγεθος και το σχήμα ενός πέους, κάνει κομματάκι δύσκολο το ξεχείλωμα του κόλπου. Οπότε λοιπόν η άποψη ότι ο συνεχής αυνανισμός προκαλεί χαλάρωση καταρρίπτεται πανηγυρικά! Σε ότι έχει να κάνει με τη γέννα, η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Ένα μωρό, όπως και να το κάνουμε, είναι αρκετά μεγαλύτερο από ένα... πέος, οπότε μία ή παραπάνω γέννες μπορούν να προκαλεσουν μία μικρή χαλάρωση. Δώστε όμως βάση και προσοχή: Είπαμε μικρή χαλάρωση! Ο πανικός και η κατάθλιψη που πιάνει μεγάλη μερίδα των γυναικών είναι αναίτια και πλήρως ανούσια. Αφήστε δε, που οι άντρες καταλαβαίνουν πολύ περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Χαλαρώστε λοιπόν...

Πηγή: http://www.queen.gr


Δείτε την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου πιο αποκαλυπτική από ποτέ! [φώτο]



Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου είναι μια γυναίκα που συνήθως επιλέγει το κλασικό στιλ στο ντύσιμο και δεν της αρέσουν οι υπερβολές. Ωστόσο, ...αυτή τη φορά εμφανίστηκε πιο αποκαλυπτική από ότι την είχαμε συνηθίσει, στο νυχτερινό κέντρο Teatro όπου βρέθηκε για να διασκεδάσει.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου με ένα κοντό μαύρο φόρεμα που άφηνε ακάλυπτα τα πόδια της!



Πρόωρη Εκσπερμάτιση: Η πιο συνήθης ανδρική σεξουαλική δυσλειτουργία στο προσκήνιο



Περίπου 1 στους 5 άνδρες, διεθνώς, δηλώνει πως έχει αντιμετωπίσει Πρόωρη Εκσπερμάτιση, ποσοστό μεγαλύτερο από όσους αντιμετωπίζουν Στυτική Δυσλειτουργία. Πρόκειται για περίπλοκη ιατρική πάθηση για την οποία ευθύνονται διάφοροι παράγοντες και περιγράφεται ως σύντομος χρόνος εκσπερμάτισης, με χαμηλή ή ανύπαρκτη αίσθηση ελέγχου εκσπερμάτισης και με αρνητικές προσωπικές επιπτώσεις.

Πρόκειται για την πιο συνηθισμένη σεξουαλική δυσλειτουργία στους άνδρες, ωστόσο είναι μια από τις παθήσεις με την ελλιπέστερη διάγνωση και ιατρική θεραπεία, καθώς μόνο το 9% αυτών των ανθρώπων έχει ουσιαστικά ζητήσει βοήθεια από κάποιον ειδικό.

Ως αποτέλεσμα αυτού του απλού δεδομένου, οργανώθηκε, υπό την επιστημονική αιγίδα της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Σεξουαλικής Ιατρικής (ESSM), μια διεθνής ενημερωτική εκστρατεία, η οποία ξεκινά αυτό το μήνα.

Η «Not just a moment- Όχι μόνο μια στιγμή» εκστρατεία:
είναι ένα πρόγραμμα ευαισθητοποίησης του κοινού, το οποίο θα υλοποιηθεί σε κάθε χώρα, σε όλη την Ευρώπη
έχει την υποστήριξη Πρεσβευτή με παγκόσμια αναγνώριση, του διάσημου πρωταγωνιστή της Formula 1 Jacques Villeneuve
είναι ενημερωτική και θα εμπλουτίζεται με ειδικά διαμορφωμένες, σε εθνικό επίπεδο, εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες

Το πρόβλημα της πρόωρης εκσπερμάτισης επηρεάζει την ισορροπία ανάμεσα στο ζευγάρι και την ικανότητα των δύο συντρόφων να έρθουν πιο κοντά και να το αντιμετωπίσουν. Το όλο θέμα, μπορεί να καταλήξει στη δημιουργία αίσθησης απογοήτευσης, θυμού, άγχους και μείωσης της αυτοπεποίθησης, ακόμα και σε κατάθλιψη, ενώ επηρεάζει τόσο το καθένα άτομο ξεχωριστά όσο και το ζευγάρι συνολικά, γιατί σχετίζεται με την ποιότητα ζωής τους.Η ενημερωτική εκστρατεία «Όχι μόνο μια Στιγμή» προτρέπει τους ανθρώπους να αναγνωρίσουν τη διάσταση της Πρόωρης Εκσπερμάτισης, να σπάσουν τον πάγο και να μιλήσουν με τους συντρόφους και τους γιατρούς τους, ώστε να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Οι εικόνες που θα χρησιμοποιηθούν στην εκστρατεία, αναπαριστούν ένα ζευγάρι σε μια δύσκολη στιγμή. Είναι προφανές ότι υπάρχει έλλειψη αρμονίας. Αντιθέτως, η κεντρική ιδέα που συνοψίζεται στη φράση «Μήπως η κατάλληλη στιγμή, δεν είναι μόνο μια στιγμή;» είναι εμπνευσμένη και θετική.

Το γενικό μήνυμα που προκύπτει από την εκστρατεία είναι ότι «η κατάλληλη στιγμή» είναι παραπάνω από μία μόνο στιγμή. Πρόκειται για βασικό συστατικό μιας ερωτικής σχέσης και ενισχύει την αρμονία και την ισορροπία στο ζευγάρι.

Η κεντρική ιδέα της ενημερωτικής εκστρατείας ήταν αυτή που κέντρισε το ενδιαφέρον τουJacques Villeneuve και τον κινητοποίησε να λάβει μέρος σε αυτήν: «Ταυτίζομαι με τις αρχές αυτής της ενημερωτικής εκστρατείας. Σκεφτόμενος τη Φόρμουλα 1, υπάρχουν συγκεκριμένες καταστάσεις στις οποίες ο έλεγχος και η «Κατάλληλη Στιγμή» είναι πολύ πιο σημαντικά από την ταχύτητα και το χρόνο. Αλλά συμφωνώ απόλυτα με το ότι η «Κατάλληλη Στιγμή» «Δεν είναι μόνο μια στιγμή», αλλά είναι μια κατάσταση, το αποτέλεσμα μιας κοινής δράσης. Στη Φόρμουλα 1, για παράδειγμα, δεν είναι μόνο «το ένα δευτερόλεπτο», που έχει σημασία, αλλά είναι αυτό που η ομάδα και ο οδηγός επιδιώκουν σε κάθε αγώνα καθώς και αυτό για το οποίο αγωνίζονται να επιτύχουν κάθε μέρα. Αισθάνομαι ότι το μήνυμα της εκστρατείας, δεν είναι και τόσο διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει στη Φόρμουλα 1: η ανακάλυψη της «Κατάλληλης Στιγμής» με τον/την σύντροφό σου, σημαίνει να μπεις στο μονοπάτι του, να κατανοήσεις, να μοιράζεσαι και να αναζητάς βοήθεια από αρμόδιους ανθρώπους όταν την χρειάζεσαι. (στην πρώτη περίπτωση από τους γιατρούς και στη δεύτερη από τους ειδικούς της αγωνιστικής ομάδας)».

Η συζήτηση για προβλήματα σεξουαλικής φύσεως είναι πολυσύνθετη και συχνά αποτελεί πηγή ντροπής και άγχους, ειδικά για τους άνδρες οι οποίοι την εκλαμβάνουν σαν επίθεση εναντίον της αρρενωπότητας και της αυτοεκτίμησης τους. Η Πρόωρη Εκσπερμάτιση είναι ακόμα πιο δύσκολο πρόβλημα, γιατί δεν αντιμετωπίζεται πάντα ως ένα ‘’υπαρκτό» ιατρικό θέμα που έχει αιτίες και διαθέσιμες θεραπείες.

Μιλώντας γι” αυτό το θέμα, ο καθηγητής H.Porst, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Σεξουαλικής Ιατρικής (ESSM), σχολίασε: «Εάν κάποιος δεν γνωρίζει πως η Πρόωρη Εκσπερμάτιση είναι πάθηση, δεν είναι πιθανό να αναζητήσει τη βοήθεια ειδικού επιστήμονα και να επισκεφθεί κάποιο ιατρείο. Εάν κάποιος έχει πειστεί ότι δεν υπάρχουν πραγματικές λύσεις, συνήθως δεν θα τις αναζητήσει. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι άνδρες που επηρεάζονται από την Πρόωρη Εκσπερμάτιση, χάνουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την ποιότητα της σεξουαλικής τους ζωής και να διατηρήσουν την αρμονική και απολαυστική σχέση που δικαιούνται».




pathfinder.gr


Δείτε το καuτό video της Καρλάκη στην πίστα που έχει ξεσηκώσει το διαδίκτυο! [video]


Είναι το top video του facebook σαρώνοντας τα like και τις κοινοποιήσεις σήμερα από νωρίς το πρωί... 

Η Μαρία Καρλάκη όπως δεν την έχετε ξαναδεί από την πίστα του Posidonio.

Φωνάρα και κορμάρα η Μαρία Καρλάκη έχει καταφέρει με τον δικό της τρόπο να κλέβει την παράσταση κάθε βράδυ στο Posidonio μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Έλενα Χατζίδου. 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποθανατίστηκε από φανατικό θαυμαστή της εν ώρα ερμηνείας και σέxy κίνησης με το βίντεο φωτιά να είναι πρώτο σε views στο youtube αλλά και like στο Facebook.




Ιορδανία: Δολοφόνησαν και έκαψαν έγκυο!



Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα τιμής βρέθηκαν οι αρχές της Ιορδανίας, όταν εντόπισαν τη σορό μιας εγκύου σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή Ρουσάιφα.

Το θύμα, ηλικίας 17-23 ετών βρέθηκε με κομμένο τον λαιμό, ανοιγμένη την κοιλιά, ώστε να διακρίνεται το τεσσάρων μηνών έμβρυό της, ενώ το σώμα της άτυχης γυναίκας κάηκε μετά τη δολοφονία.

«Πιστεύουμε ότι ήταν ένα έγκλημα τιμής», δήλωσε στους Jordan Times ο ιατροδικαστής Ιμπραήμ Ομπειντάτ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δύο άνδρες που οδηγούσαν φορτηγό πλησίασαν τον κάδο απορριμμάτων και πέταξαν το πτώμα της γυναίκας και έπειτα με εύφλεκτο υγρό έβαλαν φωτιά.

Παρόλα αυτά, η αστυνομία κατάφερε να συλλέξει στοιχεία και αποτυπώματα, που δεν είχαν καταστραφεί από τις φλόγες και διεξάγεται έρευνα για να εντοπιστούν οι δράστες.


Σάλος με τον Τούρκο υπουργό που "προσέβαλε" νεαρή καρκινοπαθή (βίντεο)


Σκληρή κριτική και αιτήματα για την παραίτησή του δέχτηκε ο Τούρκος υπουργός Περιβάλλοντος, Ερντογάν...

Μπαϊρακτάρ, έπειτα από ένα περιστατικό μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, με πρωταγωνιστή τον ίδιο και μια νεαρή καρκινοπαθή.

Η νεαρή ασθενής, απελπισμένη από την κατάσταση της υγείας της, πλησίασε, σύμφωνα με το protothema.gr, τον υπουργό, ο οποίος ήταν καθ' οδόν για την προσευχή της Κυριακής στο τζαμί της Ανδριανούπολης, προκειμένου να ζητήσει τη βοήθειά του.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η κοπέλα, καθώς εξηγεί στον υπουργό την κρισιμότητα της κατάστασης και την αδυναμία της να ανταπεξέλθει οικονομικά στα δυσβάσταχτα έξοδα που απαιτεί η θεραπεία της, εκείνος της δίνει, όσο πιο διακριτικά μπορεί, κάποιο χρηματικό ποσό, παροτρύνοντάς την να μην πετάξει τα χρήματα, αλλά να τα κρατήσει και να αγοράσει τα φάρμακα μόνη της.

Η νεαρή κοπέλα, φανερά προσβεβλημένη από την κίνηση και τα λόγια του υπουργού, του εξηγεί ότι δεν είναι ζητιάνα και ότι παρεξήγησε τα λεγόμενά της, ενώ αποχωρεί, ξεσπώντας σε λιγμούς, με τον κ. Μπαϊρακτάρ να έχει προσπαθήσει νωρίτερα να της βάλει τα λεφτά στην τσέπη.

Ο υπουργός δήλωσε στη συνέχεια στους δημοσιογράφους ότι δεν είχε σκοπό να προσβάλει την κοπέλα και προσέθεσε πως ο κυβερνήτης Εντίρ θα βοηθήσει προσωπικά την κοπέλα, με παροχή ιατρικής περίθαλψης από το εξωτερικό.





Δήλωσε παρθένα και τώρα θα πληρώσει 8 χιλιάδες δολάρια!


Ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ποτέ σεξουαλική επαφή και πως δεν είχε ξαναπαντρευτεί, όμως η...

απάτη, και μάλιστα λίγο πριν τον γάμο, δεν άργησε να αποκαλυφθεί! Μια Αιγύπτια που «εξαπάτησε» τον σύζυγό της υποστηρίζοντας ότι ήταν παρθένα και πως δεν είχε νυμφευθεί στο παρελθόν, καλείται σύμφωνα με το δικαστήριο του Αμπου Ντάμπι, όπου το ζευγάρι διαμένει, να αποζημιώσει τον άνδρα με 8.000 δολάρια. 

Κατά την κατάθεση της στο δικαστήριο, είχε παντρευτεί στο παρελθόν και αφού πήρε διαζύγιο, παραποίησε τα χαρτιά της με τη βοήθεια του πατέρα της, ώστε να επικυρωθεί συμφωνία γάμου με τον δεύτερο άνδρα. 

Όπως αναφέρει το αραβικό δίκτυο albawaba, το ζευγάρι ήταν παντρεμένο επί τρία χρόνια κι είχε αποκτήσει ένα παιδί, όταν άγνωστος έστειλε μήνυμα στον άνδρα αποκαλύπτοντάς του την αλήθεια για το...βρώμικο (!) παρελθόν της συζύγου του. 

Μόλις κατόρθωσε να βρει το έγγραφο του διαζυγίου της συζύγου του, της άσκησε μήνυση καθώς τον εξαπάτησε, ζητώντας αποζημίωση για ηθική βλάβη. Όπως δήλωσε, μάλιστα, μετά την αποκάλυψη υπέφερε από κατάθλιψη κι έχασε την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, ενώ υποστήριξε ότι η γυναίκα είχε υποβληθεί σε διορθωτική επέμβαση ώστε να αποκτήσει ξανά την παρθενία της.


Δείτε τη νέα δήλωση της Τζούλιας Αλεξανδράτου που προκάλεσε σάλο!



Νέο προκλητικό –για πολλούς- μήνυμα ανάρτησε στα social media εναντίον της Ελλάδας η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Ή πιο σωστά Ιουλία Καρποζήλου όπως θέλει πλέον να την αποκαλούν, θέλοντας προφανώς να κόψει κάθε δεσμό με το παρελθόν της!

Το άλλοτε μοντέλο που πλέον μαζί με τον αγαπημένο της Κριστιάν Καρποζήλο, ως γνωστόν μένον μόνιμα στη Βιέννη και έχουν γίνει κάτι σαν πολίτες του κόσμου αφού ταξιδεύουν συνεχώς.

Τελευταίος σταθμός τους ήταν η Σλοβακία όπου η Τζούλια έκανε μία σέξι εμφάνιση ενώ τώρα ετοιμάζεται για Λος Άντζελες.

Με αφορμή το επικείμενο υπερατλαντικό της ταξίδι, η Τζούλια δεν παρέλειψε να δείξει την απέχθειά της για την Ελλάδα, γράφοντας χαρακτηριστικά στην προσωπική της σελίδα στο facebook: «so happy... far away from greece finaly !!!!», κοινώς και ελληνιστί «Τόσο χαρούμενη... μακριά από την Ελλάδα επιτέλους». Τα συμπεράσματα... δικά σας!

tsekouratoi

Τούρκος δημοσιογράφος για την ταινία «Αλωση 1453»: Τούρκοι σταματήστε πια τις φανφάρες


Αρθρο με το οποίο o Τούρκος δημοσιογράφος Εντίν Αργκις επιχειρεί μέσα από την εφημερίδα Sabah να παρουσιάσει μια σειρά από αλήθειες και τίτλο «Τούρκοι συμπατριώτες, σταματήστε πια τις φανφάρες και τις γιορτές για την Άλωση, αρκετή βία έχουμε δώσει στην Ανατολή με τις πράξεις μας..» αναδημοσιεύει σήμερα το iefimerida.gr

«Αν οργανωνόταν στην Αθήνα συνέδριο με θέμα : «Θα πάρουμε πίσω την Πόλη»...

Αν έφτιαχναν μακέτα με τα τείχη της πόλης και τους στρατιώτες με τις πανοπλίες τους να επιτίθενται στην Πόλη... (όπως εμείς στην Τουρκία κάνουμε κάθε χρόνο !)

Αν ένας τύπος ντυμένος όπως ο περίφημος Ελληνας νικηφόρος και σχεδόν μυθικός Διγενής Ακρίτας έπιανε τον δικό μας Ουλουμπατλί Χασάν και τον γκρέμιζε κάτω...

Αν ξαφνικά έμπαινε στην πόλη κάποιος ντυμένος Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος πάνω σε ένα λευκό άλογο και δίπλα του άλλος ως Λουκάς Νοταράς, ως Γεώργιος Φραντζής κι έμπαιναν ως αντιπρόσωποι της πόλης... (όπως εμείς στην Τουρκία κάνουμε κάθε χρόνο !)

Αν έφτιαχναν μια χάρτινη Αγία Σοφία που δεν είχε μιναρέδες αλλά Σταυρό....

Αν έκαιγαν λιβάνι και έλεγαν ύμνους, θα μας άρεσε;

Δεν θα μας άρεσε, θα ξεσηκώναμε τον κόσμο, μέχρι που θα καλούσαμε πίσω τον πρέσβη μας από την Ελλάδα.

Τότε, γιατί το κάνετε εσείς αυτό, κάθε χρόνο;

Πέρασαν 556 χρόνια και γιορτάζετε (την Άλωση) σαν να ήταν χθες;

Γιατί κάθε χρόνο τέτοια εποχή, (μ΄ αυτές τις γιορτές πού κάνετε) διακηρύσσετε σε όλο τον κόσμο ότι:

«Αυτά τα μέρη δεν ήταν δικά μας, ήρθαμε εκ των υστέρων και τα πήραμε με τη βία».

Για ποιο λόγο άραγε φέρνετε στη μνήμη μια υπόθεση 6 αιώνων;

Μήπως στο υποσυνείδητό σας υπάρχει ο φόβος ότι η Πόλη κάποια μέρα θα δοθεί πίσω;

Μην φοβάστε, δεν υπάρχει αυτό που λένε μερικοί ηλίθιοι της Εργκενεκόν περί όρων του 1919.

Μη φοβάστε, τα 9 εκατομμύρια Ελλήνων δεν μπορούν να πάρουν την πόλη των 12 εκατομμυρίων, και αν ακόμα την πάρουν δεν μπορούν να την κατοικήσουν.

Κι οι δικοί μας που γιορτάζουν την Άλωση είναι μια χούφτα φανατικοί μόνο που η φωνή τους ακούγεται δύσκολα.

Ρε σεις, αν μας πούνε ότι λεηλατούσαμε την Πόλη τρεις μέρες και τρεις νύχτες συνεχώς τι θα απαντήσουμε ;

Θα υπερασπιστούμε τον εαυτό μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ή θα αφήσουμε το θέμα στους ιστορικούς ;

Αντί να περηφανευόμαστε με τις πόλεις που κατακτήσαμε, ας περηφανευτούμε με αυτές που ιδρύσαμε, αν υπάρχουν. Αλλά δεν υπάρχουν.

Ολη η Ανατολή είναι περιοχή με τη βία κατακτημένη...

http://www.iefimerida.gr/

Απίστευτο: Δες την Βλαντή υποψήφια στα καλλιστεία



Άλλος άνθρωπος και με άλλο όνομα η Παναγιώτα Βλαντή διεκδίκησε το 1988 το στέμμα της Σταρ Ελλάς το 1988.

Κι αν κρίνουμε από την εμφάνιση της, φανταζόμαστε ότι η γοητευτική ηθοποιός δεν θα θέλει να θυμάται και πολύ την εμφάνιση εκείνη. Δε λέμε, ήτο της μοδός τότε η περμανάντ, αλλά πολύ θάμνος βρε παιδί μου το μαλλί.
Ωστόσο, άλλο ήταν και το όνομα της Βλαντή, η οποία διαγωνίστηκε ως... Γιώτα Γεωργαλά! Τη χρονιά εκείνη, η ηθοποιός ήταν μαθήτρια Λυκείου και δήλωνε πως έχει ταλέντο στο χορό και το τραγούδι, ενώ σε περίπτωση που κέρδιζε το στέμμα, ήθελε να το γιορτάσει σε κάποιο κοσμικό κέντρο!

Αν και με ύψος 1,79, βάρος 62 κιλά, πράσινα μάτια, καστανά μαλλιά, γαλλικά και γερμανικά, η πρώην Γεωργαλά και νυν Βλαντή δε συγκίνησε την επιτροπή κι απλά πέρασε στην τελική 12άδα.




Οι δολοφόνοι με το αγγελικό πρόσωπο: Σκότωσαν άστεγο για ένα στοίχημα!



Τα κάγκελα της φυλακής έκλεισαν οριστικά για εκείνους. Τα δύο έφηβα αδέρφια, Κόνορ (17 ετών) και Μπράντον (14 ετών) Ντόραν, αλλά και ο φίλος τους, Σίμον Έβανς (14 ετών), επιτέθηκαν και σκότωσαν άστεγο, με αποτέλεσμα, σήμερα, να καταδικαστούν σε φυλάκιση.
Το σημείο εκείνο που προκάλεσε ανατριχίλα στο ακροατήριο του δικαστηρίου, δεν ήταν άλλο από το γεγονός, πως προχώρησαν σε αυτή την αποτρόπαια πράξη, λόγω ενός στοιχήματος που έβαλαν μεταξύ τους.
Ο Κόνορ, είναι εκείνος που πήρε την ταμπέλα του «αρχηγού» του εγκλήματος, καθώς, προκάλεσε τον Έβανς, λέγοντάς του: «Στοιχηματίζω πως δεν έχεις τα κότσια να τον καθαρίσεις».
Την επόμενη στιγμή, ο 14χρονος, άρχισε να κλωτσά το θύμα, ενώ και ο Κόνορ μπήκε στο «παιχνίδι» αναβαίνοντας στο στήθος του άτυχου άντρα, χοροπηδώντας πάνω σε αυτό. Ο αδερφός του, τους κοιτούσε.
Όμως, ούτε η μητέρα του γλύτωσε από το δικαστήριο. Η 42χρονη, καταδικάστηκε σε 30 μήνες φυλάκισης, καθώς, προσπάθησε να παραπλανήσει το δικαστήριο με ψεύτικα στοιχεία που κατέθετε.
Ο Κόνορ, θα περάσει τα επόμενα –τουλάχιστον- 12 χρόνια στη φυλακή. Αντίστοιχα, ο Έβανς θα εκτίσει ποινή οχτώ ετών, ενώ ο Μπράντον έξι χρόνια, ως «θεατής» της αποτρόπαιης πράξης.

http://www.koolnews.gr

Έμεινε στη φυλακή 38 χρόνια για φόνο που δεν έκανε



Ένας Αμερικανός, που καταδικάστηκε για τη δολοφονία ενός κοριτσιού πριν από 38 χρόνια, κάτι που ο ίδιος έλεγε ότι ποτέ δεν έκανε, απολαμβάνει το πρώτο Σαββατοκύριακο της ελευθερίας του, μετά την απόφαση ενός δικαστή της Νέας Υόρκης να τον απελευθερώσει. 

Ο Ντέιβιντ Μπράιαντ ήταν 18 ετών όταν καταδικάστηκε για τη δολοφονία της Κάρεν Σμιθ, ενός κοριτσιού μόλις 8 ετών, το οποίο τον Μάρτιο του 1975 βρέθηκε νεκρό και κακοποιημένο σεξουαλικά, σε μια σκάλα σπιτιού στο Μπρονξ. Ο Μπράιαντ συνελήφθη λιγότερο από 24 ώρες μετά την ανακάλυψη του νεκρού παιδιού.

Ο έφηβος τότε Μπράιαντ ο οποίος γνώριζε την οικογένεια του θύματος αρχικά ομολόγησε, το έγκλημα αλλά στη συνέχεια και μέχρι σήμερα υποστήριζε την αθωότητά του.

Μετά από χρόνια προσφυγών, ένας δικαστής του Μπρονξ, ο Σεθ Μάρβιν, χωρίς να σχολιάσει την ενοχή του κατηγορουμένου, δήλωσε ότι ο Μπράιαντ προφανώς αδικήθηκε, διότι ο συνήγορός του δεν τον υπερασπίστηκε σωστά, ούτε ο υπήρξε δίκαιη δίκη. Και διέταξε, την περασμένη Πέμπτη, την απελευθέρωση του 56χρονου πλέον Μπράιαντ.

Ο δικαστής σημείωσε ότι ο διορισμένος από το δικαστήριο δικηγόρος, Πολ Άουερμπαχ, δεν περιέλαβε στην γραμμή υπεράσπισης το αίτημα του Μπράιαντ για αιματολογική επαλήθευση, ένα στοιχείο που θα μπορούσε να θέσει υπό αμφισβήτηση τα πορίσματα της αστυνομικής έρευνας. «Αυτό το σφάλμα (...) είναι τόσο σκανδαλώδες και επιζήμιο που στέρησε από τον κατηγορούμενο μια δίκαιη δίκη », είπε ο δικαστής, στην απόφασή του, καταγγέλλοντας την «αμέλεια και άγνοια» του συνηγόρου.

Όσο για τον Μπράιαντ, δήλωσε στην εφημερίδα Daily News χαρούμενος και ιδιαίτερα γοητευμένος από όλες τις νέες τεχνολογίες αλλά ταυτόχρονα πανικοβλημένος διότι δεν έχει που να πάει και είναι χωρίς χρήματα.

http://www.newsit.gr/

Τηλεοπτική εκπομπή διάρκειας 62 ωρών!



Στο βιβλίο Γκίνες μπήκε παρουσιαστής από το Νεπάλ που κατάφερε να ολοκληρώσει τηλεοπτική εκπομπή σε 62 ώρες και 12 λεπτά!
Πρόκειται για τον παρουσιαστή τηλεοπτικού σόου στην τηλεόραση του Νεπάλ, τον Ραμπί Λαμακχανέ, που ξεκίνησε την εκπομπή την Πέμπτη και τελείωσε το Σάββατο.

«Με συνολικά 62 ώρες και 12 λεπτά, κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ της μεγαλύτερης σε διάρκεια συνεχόμενης τηλεοπτικής εκπομπής», δήλωσε ο Πράβιν Πάτελ μέλος της επιτροπής των βραβείων Γκίνες. 

Η εκπομπή με θέμα, «ο Βούδας γεννήθηκε στο Νεπάλ», ξεκίνησε την Πέμπτη το πρωί και ολοκληρώθηκε το Σάββατο το βράδυ, όταν το Νεπάλ καλωσόρισε το νέο έτος σύμφωνα με το τοπικό ημερολόγιο, Μπικράμ Σαμπάτ.

Κατά τη διάρκεια του σόου ο Λαμακχανέ έκανε μόνο πεντάλεπτα διαλείμματα μεταξύ των συνεντεύξεων. Πήρε συνέντευξη από πολιτικούς, τοπικές διασημότητες και έκανε κλήσεις μέσω Skype με πολίτες του Νεπάλ σε όλο τον κόσμο, μιλώντας για τη θρησκεία, την πολιτική και τα κοινωνικά θέματα.

Όπως εύστοχα ειπώθηκε η διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής ήταν τόσο μεγάλη που ο παρουσιαστής μπήκε στο στούντιο ξυρισμένος και βγήκε με γένια. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ένα δίδυμο από την Ουκρανία που φιλοξένησε μια εκπομπή στο κανάλι 5 της Ουκρανίας επί 52 ώρες.

http://www.newsit.gr/

Ούτε που πάει ο νους σας: Αυτή η φοιτήτρια έγινε πoρνη για να....



Η Έμμα Γκουλντ είναι φοιτήτρια πανεπιστημίου...Παραδέχεται ότι έγινε πoρνη για να μπορεί να χρηματοδοτήσει την εξάρτησή της από το αλκοόλ. Στα 15 της χρόνια,έπινε πολύ παραπάνω από το όριο του αλκοόλ για μία ενήλικη γυναίκα.

Η 22χρονη Βρετανίδα ξόδεψε τις 30 λίρες του επιδόματος εκπαίδευσης για να αγοράσει ποτά και έπινε επτά μεγάλα μπουκάλια μπύρας την εβδομάδα για να αντιμετωπίσει το άγχος από τις εξετάσεις και τις εργασίες.

Αναγκάστηκε να στραφεί στην πoρνεία, όταν ξόδεψε και τις 3.000 στερλίνες του φοιτητικού της δανείου για ποτά.Έπινε δύο λίτρα βότκας, ένα μπουκάλι κρασιού,έξι ποτήρια μπύρας και ένα λίτρο μηλίτη.Μέχρι τα 18 της ήταν εξαρτημένη από το αλκοόλ και δεν θυμόταν πότε δεν ήταν μεθυσμένη.

Πολύ σύντομα οι βαθμοί της άρχισαν να χειροτερεύουν και κορόιδευε τους φίλους της και την οικογένειά της,φορώντας μέικ απ για να καλύψει το ωχρό της δέρμα.

Για να βρει χρήματα για την εξάρτησή της πήγε εκεί που σύχναζαν οι πόρνες και το ποτό που είχε πιει της έδινε θάρρος. Πολύ σύντομα έκανε σεx με έναν πενηντάχρονο που της έδωσε 50 λίρες και εκείνη ήταν τόσο μεθυσμένη που δεν του είπε καν να φορέσει προφυλακτικό. Έκανε σεχ με έναν ακόμη άντρα για 50 λίρες και την επόμενη ημέρα με άλλους δύο.

Μία εβδομάδα μετά κατέρρευσε και επέστρεψε στην οικογένειά της, χωρίς να τους πει για την πoρνεία.

Τον Ιανουάριο του 2012 άρχισε να φτύνει αίμα και κατάλαβε ότι είχε καταστρέψει το στομάχι της.Είπε στη μητέρα της για την πορνεία και εκείνη έπαθε σοκ και κατηγόρησε τον εαυτό της. Σήμερα η Έμμα είναι «καθαρή» δέκα μήνες με την βοήθεια του 26χρονου φίλου της, ενός φοιτητή πληροφορικής που γνώρισε στο Ίντερνετ.

Προειδοποιεί τις νέες κοπέλες να προσέχουν γιατί και εκείνη είχε καλές αρχές από την οικογένειά της, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει η εξάρτησή της.


Δείτε πόσα παίρνει ο «Σουλεϊμάν» για κάθε επεισόδιο!


Την ώρα που οι Έλληνες ηθοποιοί βλέπουν τις νέες παραγωγές με το κιάλι, οι Τούρκοι συνάδελφοί τους θησαυρίζουν...

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Χαλίτ Εργκέντζ, ο οποίος υποδύεται τον «Σουλεϊμάν», είναι από τους πιο καλοπληρωμένους Τούρκους ηθοποιούς.

Αν και το κασέ του ήταν ανέκαθεν υψηλό, η τελευταία σειρά ήταν αυτή που το εκτόξευσε στα ύψη, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να αμείβεται για κάθε επεισόδιο με 60.000 δολάρια.

Μετά από αυτό θα ξαναπιείτε νερό;




Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι το νερό θα ήταν τόσο τρομακτικό; 
Τα «τερατάκια» που βλέπεις στην φωτογραφία ζουν καθημερινά μέσα στο ποτήρι με νερό που πίνουμε και για να είμαστε ακριβείς, φωτογραφήθηκαν και βιντεοσκοπήθηκαν μέσα από ένα ειδικό μικροσκόπιο, που εξέταζε μία σταγόνα!
Υπεύθυνος για αυτές τις «φρικιαστικές» φωτογραφίες είναι ο Αυστριακός Clemens Wirth, ο οποίος κατάφερε να κινηματογραφήσει με τη μέθοδο «dark field microscopy» όλα τους ζωντανούς οργανισμούς που βρίσκονται μέσα στη σταγόνα!
Tα πλάσματα που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι πραγματικά βγαλμένα από θρίλερ ή από τους χειρότερους, εφιάλτες μας! Είναι όμως ευτυχώς όπως λένε οι επιστήμονες... φιλικά προς τον ανθρώπινο οργανισμό και εντελώς ακίνδυνα!




Έρευνα: Οι μύθοι καταρρέουν – Και οι άντρες υποκρίνονται στον οργασμό!



Μέχρι τώρα, ήταν γνωστό, πως μόνο οι γυναίκες μπορούν να «εξαπατήσουν» τον ερωτικό τους σύντροφο, προσποιούμενες οργασμό. Όμως, σύμφωνα με νέα έρευνα που έκανε το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, ένας απίστευτα μεγάλος αριθμός αντρών, παραδέχεται πως έχει προσποιηθεί οργασμό!
Στο νέο βιβλίο με τίτλο «Γιατί οι άντρες προσποιούνται: Όλη η απροσδόκητη αλήθεια», ο κλινικός θεραπευτής και επιστήμονας ουρολογίας, Άμπραχαμ Μοργκεντάλερ, αναφέρει πάμπολλες ιστορίες αντρών, οι οποίοι δηλώνουν πως έχουν εξασκήσει τις ικανότητές του στην «ηθοποιία» κατά τη διάρκεια του σεξ.
Όμως, το μεγαλύτερο σοκ, έρχεται στην εξήγηση που έδωσαν: «Η μεγαλύτερη έκπληξη για μένα ήρθε, όταν ξεκίνησαν να κάνω αυτή την έρευνα πριν από 25 χρόνια, και υπήρξε ένας άντρας, ο οποίος, είχε χρόνια σχέση, και νοιαζόταν περισσότερο για τη σύντροφό του παρά για τον ίδιο» δηλώνει ο επιστήμονας.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο βιβλίο του, οι περισσότεροι άντρες που προσποιούνται οργασμό έχουν το εξής προφίλ: «Είναι αγχώδεις τύποι, ανησυχούν για την απόδοσή τους, για τη στύση τους, αλλά, επίσης, νοιάζονται πολύ για την απόλαυση της γυναίκας».
Επίσης, μια παρόμοια έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας, έδειξε πως το 70% των γυναικών κάνουν τα πάντα για να μην καταλάβει ο σύντροφός τους πως δεν ικανοποιήθηκα, ενώ, το αντίστοιχο ποσοστό των αντρών, ανέρχεται στο 30%. Στη συγκεκριμένη μελέτη, αναφέρεται, πως και τα δύο φύλα, έχουν τους ίδιους λόγους για να προχωρήσουν σε έναν ψεύτικο οργασμό.

http://www.koolnews.gr/

Πως να κάνουμε έναν τονωτικό χυμό για το συκώτι μας!




Οπως είναι γνωστό πρέπει να φροντίζουμε για την άριστη υγεία και λειτουργία του συκωτιού μας……(παρένθεση:ξέρετε ότι η λέξη «συκώτι» προέρχεται από τη λέξη «σύκο» ;
για αυτό από καιρό εις καιρό είναι καλό να πίνουμε ένα τονωτικό το οποίο…..
θα συμβάλλει στηναποτοξίνωσή του…..
στην ξεκούρασή του και….
στη σωστή του λειτουργία…..
μήπως είναι δύσκολο;….
όχι βέβαια φίλοι μου…..
και να τι απλό κάνουμε…..
φτιάχνουμε έναν ωραιότατο χυμό από….
ένα μήλο….
τέσσερα καρότα….
ένα λεμόνι….
ένα παντζάρι και….
μία χούφτα μαϊντανό….
λοιπόν….
όλα μας τα υλικά φροντίζουμε να είναι φρέσκα και χωρίς φυτοφάρμακα….
τα βάζουμε στο μπλέντερ ή στον αποχυμωτή και….αυτό ήταν….έτοιμος οχυμός μας…….
ο χυμός αυτός προσφέρει τόνωση και αποτοξίνωση στο συκώτι μας και καλό θα ήταν να κάνουμε κούρα μιας εβδομάδας με αυτόν σε τακτά χρονικά διαστήματα…..
πρέπει να τον πίνουμε μέσα στο διάστημα δύο ωρών από την στιγμή που τον παρασκευάσαμε και…
αν θέλουμε και μας αρέσει η γεύση μπορούμε ή να προσθέσουμε ή να κάνουμε παραλλαγές με 
άγρια ραδίκια 
σπανάκι ή 
λαχανίδες…..

δοκιμάστε τους χυμούς αυτούς είναι άκρως ευεργετικοί……
αποτοξινωτικοί….
τονωτικοί και….
το σπουδαιότερο βοηθούν στη σωστή λειτουργία του συκωτιού μας!!!!!!!!!!

Έξι χρήσιμες ιστορίες μας… διδάσκουν!



Έξι μικρές ιστορίες-παραβολές που μας οδηγούν σε χρήσιμα συμπεράσματα για θέματα διοίκησης αλλά και γενικότερα κοινωνικής συμπεριφοράς.
Μάθημα 1o:
Ένας άνδρας μπαίνει στο μπάνιο μόλις η γυναίκα του έχει κάνει ντουζ, και το κουδούνι της πόρτας χτυπά.
Η γυναίκα του ρίχνει μια πετσέτα επάνω της και τρέχει στην πόρτα.
Όταν ανοίγει την πόρτα βλέπει τον Γιώργο, τον γείτονα.
Πριν ανοίξει το στόμα της ο Γιώργος της λέει. Σου δίνω 1000 ΕΥΡΩ να βγάλεις την πετσέτα και να με αφήσεις να σου χαϊδέψω τα στήθη.
Μετά από λίγη σκέψη η γυναίκα βγάζει την πετσέτα και στέκεται γυμνή μπροστά στον Γιώργο. Αυτός την κοιτάζει για λίγο, τη χαϊδεύει, της δίνει τα 1000 ΕΥΡΩ και φεύγει.
Η γυναίκα βάζει πάλι την πετσέτα και γυρνά πίσω στο μπάνιο.
Ο άνδρας της την ρωτά.
Ποιος ήταν;
Ήταν ο Γιώργος ο γείτονας, απαντά αυτή.
Ωραία, λέει ο άνδρας, μήπως είπε τίποτα για τα 1000 ΕΥΡΩ που μου χρωστά;
Ηθικό δίδαγμα της ιστορίας:
Εάν μοιράζεσαι έγκαιρα κρίσιμες πληροφορίες με τους συνεταίρους σου, μπορεί να προλάβεις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Μάθημα 2o:
Ένας ιερέας μετέφερε με το αυτοκίνητο του μια νέα καλόγρια.
Αυτή σταύρωσε τα πόδια της και φάνηκαν οι καλλίγραμμοι μηροί της.
Ο ιερέας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου για λίγο και όταν συνήλθε έβαλε το χέρι του πάνω στο γόνατο της.
Η καλόγρια είπε, Πάτερ, θυμήσου τον ψαλμό 129!
Ο ιερέας τράβηξε το χέρι του, αλλά σε λίγο ξαναέπιασε το γόνατο της καλόγριας.
Η καλόγρια είπε πάλι, Πάτερ, θυμήσου τον ψαλμό 129!
Ο ιερέας απήντησε: Συγνώμη αδελφή αλλά η σάρκα είναι αδύναμη.
Όταν έφτασαν στο μοναστήρι των γυναικών, η καλόγρια αναστέναξε βαθειά και έφυγε.
Μόλις έφτασε στην εκκλησία ο ιερέας έτρεξε να βρει τον ψαλμό 129.
Ο Ψαλμός έλεγε: Να στοχεύετε πιο ψηλά, έτσι θα βρείτε την αγαλλίαση.
Ηθικό δίδαγμα της ιστορίας:
Εάν δεν είσαι καλά πληροφορημένος για την εργασία σου, μπορεί να χάσεις καλές ευκαιρίες.

Μάθημα 3o:
Ένας υπεύθυνος πωλήσεων, ένας υπάλληλος Διοίκησης και ο Διευθυντής τους πήγαιναν να γευματίσουν όταν βρήκαν μια παλιά γκαζόλαμπα.
Την έτριψαν και βγήκε από μέσα ένα Τζίνι.
Το Τζίνι είπε: Θα ικανοποιήσω μια ευχή από τον καθένα σας.
Εγώ πρώτος, εγώ πρώτος! λέει ο υπάλληλος Διοίκησης.
Θέλω να είμαι στις Μπαχάμες, να οδηγώ ένα ταχύπλοο, και να μη νοιάζομαι για τίποτα στον κόσμο.
Παφ.. Και έγινε.
Εγώ μετά, εγώ μετά! Λέει ο υπεύθυνος πωλήσεων.
Θέλω να είμαι στην Χαβάη, χαλαρώνοντας στην παραλία με την προσωπική μου μασέζ, και απολαμβάνοντας την αγάπη στην ζωή μου.
Παφ.. Και έγινε.
»Οκ η σειρά σου τώρα», λέει το Τζίνι στον Διευθυντή.
Ο Διευθυντής είπε, Θέλω αυτούς τους δύο πίσω στο γραφείο μετά το γεύμα.
Ηθικό δίδαγμα της ιστορίας:
Πάντα αφήνουμε το αφεντικό να έχει τον πρώτο λόγο.

Μάθημα 4o:
Ένας αετός καθόταν επάνω σε ένα δένδρο χωρίς να κάνει τίποτα.
Ένα μικρό κουνέλι βλέπει τον αετό και τον ρωτά:
Μπορώ να κάθομαι σαν και εσένα και να μη κάνω τίποτα;
Ο αετός απάντησε: Βέβαια, γιατί όχι!
Το κουνέλι λοιπόν κάθισε κάτω στο έδαφος και αναπαύονταν. Ξαφνικά, εμφανίζεται μια αλεπού, ορμά και τρώει το κουνέλι
Ηθικό δίδαγμα της ιστορίας:
Για να μπορείς να κάθεσαι και να μη κάνεις τίποτα, πρέπει να βρίσκεσαι σε πολύ υψηλή θέση.

Μάθημα 5o:
Μια γαλοπούλα συνομιλούσε με ένα ταύρο.
Θα ήθελα να μπορούσα να ανεβώ στην κορυφή αυτού του δένδρου, είπε η γαλοπούλα, αλλά δεν έχω δυνάμεις.
‘Γιατί δεν δοκιμάζεις λίγο από τα περιττώματα μου; απήντησε ο ταύρος. Είναι πολύ θρεπτικά.
Η γαλοπούλα τσίμπησε από έναν σωρό κοπριάς, και διαπίστωσε ότι του έδωσε αρκετή δύναμη για να φτάσει το κατώτερο κλαδί του δένδρου.
Την άλλη ημέρα, αφού έφαγε περισσότερη κοπριά, έφτασε στο δεύτερο κλαδί.
Τελικά μετά από τέσσερες νύχτες, η γαλοπούλα με περηφάνια σκαρφάλωσε στην κορυφή του δένδρου. Όμως γρήγορα έγινε αντιληπτή από έναν κτηματία, που την πυροβόλησε και την έριξε κάτω από το δένδρο.
Ηθικό δίδαγμα της ιστορίας:
Τα σκατά (βλακείες=bullshit=σκατά ταύρου) μπορεί να σε ανεβάσουν ψηλά, αλλά δεν μπορεί να σε κρατήσουν εκεί.

Μάθημα 6o:
Ένα μικρό πουλί πετούσε νότια για να αποφύγει τον χειμώνα. Έκανε πολύ κρύο, το πουλάκι πάγωσε και έπεσε στο έδαφος σε ένα μεγάλο αγρό.
Ενώ έτρεμε εκεί, ήλθε μια αγελάδα και κόπρισε επάνω του.
Καθώς το παγωμένο πουλάκι ήταν μέσα στον σωρό της κοπριάς, διαπίστωσε ότι ζεστάθηκε.
Η κοπριά το ξεπάγωσε.
Καθώς λοιπόν ήταν ζεστό και χαρούμενο, άρχισε να κελαηδά.
Μια περαστική γάτα άκουσε το κελάηδημα και έτρεξε να δει από πού προέρχονταν.
Ακολουθώντας τον ήχο, η γάτα βρήκε το πουλάκι στην στοίβα της κοπριάς, και αμέσως το άρπαξε και το έφαγε.
Ηθικά διδάγματα της ιστορίας:
(1) Όποιος σε χέζει δεν είναι απαραίτητα εχθρός σου.
(2) Όποιος σε βγάζει από τα σκατά δεν είναι απαραίτητα φίλος σου.
(3) Και όταν είσαι μέσα στα σκατά, είναι καλύτερο να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

πηγή:perierga

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger