Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Manos Krass: Γι αυτον…«γδυνονται» οι γυναικες στα Χανια!

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012


Eίχε καταλάβει πως είναι πολύ ωραίο παλικάρι. Αν τον καλοκοιτάξεις θα δείς ένα κράμα Σάκη Ρουβά και Κώστα Μαρτάκη! Όμως…o ίδιος ούτε ν΄ ακούσει για μόδα και πασαρέλα! Αν και είχε προτάσεις για να γίνει μοντέλο, αυτός είχε έρωτα με τη μουσική! Άλλωστε με πατέρα τον τραγουδιστή κρητικών παραδοσιακών τραγουδιών Παντελή Κρασαδάκη δε θα μπορούσε να μεγάλωνε διαφορετικά! Ο Μάνος Κρασαδάκης, πρίν γίνει Krass, ξεκίνησε να τραγουδά σε διάφορες μουσικές σκηνές στη Κρήτη! Ήταν μόνο 17! Τότε συνέβη το… ωραίο! Μια παρέα κοριτσιών γύρω στα 25… πέταξαν τα ρούχα τους μπροστά του όταν τον βρήκαν στο καμαρίνι του! Εκείνος σοκαρίστηκε και βγήκε έξω. Καλό παιδί… Ποιος θα άφηνε γυμνά κορίτσια και θα έφευγε; Δυο χρόνια μετά, αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό του στην Αθήνα! Ετοίμασε το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Μη σταματάς» και περιμένει να δικαιωθεί που άφησε την αγαπημένη του Κρήτη.



http://blogs.gossip-tv.gr

Τα Σεξ Ρομποτ "υποσχονται" σουπερ οργασμους και μακροζωια



Υπάρχει ένα σενάριο που λέει ότι οι μηχανές θα μπορέσουν να αντικαταστήσουν επάξια (αν όχι και καλύτερα) τον άνθρωπο και στον τομέα του σεξ... Αραγε είναι κοντά η εποχή που δεν θα μας ενδιαφέρει να πιάσουμε γκόμενες ή γκόμενους, γιατί τα ρομπότ θα κάνουν καλύτερο σεξ;
Οσοι έχουν ασχοληθεί πολύ με το θέμα έχουν φτάσει στο σημείο να λένε ότι το σεξ με τα ρομπότ μπορεί να δώσει στις γυναίκες και τους άντρες μακροζωία. Αυτή η περίεργη άποψη στηρίζεται στην εικασία ότι με κάποιον τρόπο ο οργασμός και η υγεία του ανθρώπου συνδέονται. Ετσι αν ένα ρομπότ μπορεί να προσφέρει στο χρήστη του πολύ πιο έντονους οργασμούς (σε σύγκριση με την ανθρώπινη σεξουαλική επαφή) τότε του «προσφέρει» και περισσότερα χρόνια ζωής...
Τη σχέση οργασμού και υγείας προσπαθούσαν να ερευνήσουν και οι συγγραφείς του βιβλίου «The Longevity Project», στο οποίο αναφέρεται ότι οι γυναίκες που έχουν συχνούς και έντονους οργασμούς ζουν περισσότερο.
Εδώ όμως δημιουργείται το ερώτημα: τι παίζει σπουδαιότερο ρόλο στη σχέση οργασμού-μακροζωίας; Η έντονη απόλαυση ή η συχνότητα; Στη δεύτερη περίπτωση είναι σίγουρο ότι ένα ρομπότ δεν θα κουραστεί ποτέ να κάνει σεξ (αρκεί να μην τα "παίξει" ο φορτιστής), οπότε τους συχνούς οργασμούς τους έχεις εξασφαλισμένους...

 

Πάντως σε κάθε περίπτωση οι υποστηρικτές των σεξ ρομπότ εκθείασαν τις ικανότητες τους. Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Transhumanity διαβάσαμε:
«Τα Sexbots θα μας προσφέρουν απίστευτους οργασμούς γιατί θα είναι πιο επιθυμητά, πιο υπομονετικά, πιο πρόθυμα και δεν θα νοιάζονται για την προσωπική τους ευχαρίστηση. Επιπλέον οι γνώσεις τους για το σεξ θα είναι απεριόριστες: Θα μπορούν να κάνουν καλύτερο στοματικό σεξ, να φιλούν πιο παθιασμένα, να κάνουν τέλειο μασάζ στο g-spot και στην περιοχή του προστάτη.»
Ολα αυτά καλά... αλλά μπορεί άραγε ο άνθρωπος να ερωτευτεί πραγματικά με μια μηχανή του σεξ; Το περίεργο είναι ότι ο επιστήμονας Dr. Robert Levy στο βιβλίο του «Love and Sex with Robots» υποστηρίζει ότι αυτό είναι πάρα πολύ πιθανό να συμβεί... 

Επίσης σε καμιά σαρανταριά χρόνια από τώρα, δηλαδή γύρω στο 2050, ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Victoria υποστηρίζουν ότι το πληρωμένο σεξ θα γίνεται και από πόρνες-ρομπότ!

Πηγή: Huffington Post, Beta Beat 

http://69magazine.gr

Μαρα Δαρμουσλη: Δειτε την εντυπωσιακη Θεσσαλονικια ολογυμνη!!!

Είναι μια γυναίκα που όσο μεγαλώνει τόσο μας τρελαίνει. Συνιστά για μένα τον ορισμό της ομορφιάς. Είμαι και του καστανού βλέπετε οπότε είμαι σφόδρα υποκειμενικός. Μητέρα ενός παιδιού αλλά πέρα απ όλα τ΄άλλα μια γυναίκα που μπορεί με το βλέμμα της μόνο να σε παρασύρει αποφάσισε να τα πετάξει όλα. Και το έκανε μαζί με 39 ακόμη Θεσσαλονικείς οι οποίοι φωτογραφήθηκαν για το adore απενοχοποιώντας το γυμνό και στέλνοντας από κοινού το μήνυμα κατά του aids.Πόζαραν μπροστά τους φωτογράφους Κώστα Αμοιρίδη, Μάρα Λαζαριδου, Μπάμπη Συμεωνίδη με την κατεύθυνση του Στέφανου Μάλαμα και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό. Ανάμεσα στα ονόματα οι Οnirama,ο Ζαμπούνης η Πατουλίδου,Ο Συσσοβίτης, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας (Αντιδήμαρχος), η Έλενα Ράπτη, η Αννα Πρέλεβιτς, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, σχεδιαστές μόδας άνθρωποι της τέχνης. Όλοι Θεσσαλονικείς. Η Σοφία Τουντούρη έκανε και πάλι το θαύμα της… Απολαύστε το εξώφυλλό!!!

http://blogs.gossip-tv.gr

Tην βιασε με τηλεπαθεια μεσα σε λεωφορειο!


Ο 27χρονος Clifford Mavete συνελήφθη επειδή έκανε με τηλεπάθεια σεξ στο λεωφορείο με μια επιβάτη.


Το περιστατικό μπόρεσαν να "αντιληφθούν" οι υπόλοιποι επιβάτες όταν είδαν τον 27χρονο να κάνει εκφράσεις που παραπέμπουν στην ερωτική πράξη ενώ παράλληλα κοιτούσε την κοπέλα η οποία τον κατήγγειλε για βιασμό.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε σε τοπική εφημερίδα: 
"Η νεαρή κοπέλα βρισκόταν σε παραλήρημα και μετά το συμβάν, είπε ότι ξαφνικά ένοιωσε πολύ ερεθισμένη χωρίς προφανή λόγο". Η ίδια μάλιστα δήλωσε πως χωρίς να μπορεί να το εξηγήσει, ξαφνικά βρέθηκε να μη φοράει εσώρουχο μέσα στο λεωφορείο.
Άλλοι μάρτυρες ανέφεραν ότι οι επιβάτες του λεωφορείου βιαιοπράγησαν εναντίον του Mavete όταν κατάλαβαν ότι χρησιμοποιούσε μαύρη μαγεία, γνωστή και ως mubobobo.
Ο Clifford Mavete συνελήφθη για μαύρη μαγεία που είναι ποινικά κολάσιμη στη χώρα καθώς και για προσβολή δημοσίας αιδούς, όπως δήλωσε και ο ειδικός αστυνομικός σε θέματα μαγείας, Robert Mugazambi. Η μαγεία και τα υπερφυσικά θέματα είναι πολύ συνηθισμένα στη Ζιμπάμπουε καθώς πολλά κρούσματα απασχολούν τακτικά τις Αρχές.


Πως ηταν η τηλεοπτικη "Ζουμπουλια" Ελισαβετ Κωνσταντινιδου πριν 20 χρονια;


H ταλαντούχα ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, πριν 20 χρόνια, εκτελούσε χρέη παρουσιάστριας. 


Παρουσίαζε επιδείξεις ομορφιάς και χτενισμάτων! Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο και απίστευτο, αλλά είναι η αλήθεια!

Δείτε το παρακάτω video από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη:


Πηγή: entertv.gr

«Κοψτε το ποδι μου, δεν εχω λεφτα για θεραπεια»


Όπου φτωχός κι η μοίρα του - Η σοκαριστική απόφαση μίας κινέζας χωρικού

Η Λιου είναι μία νεαρή μητέρα από την Κίνα, η οποία... τα τελευταία πέντε χρόνια ζει έναν εφιάλτη. Εξαιτίας ενός προβλήματος στους λεμφαδένες, το δεξί της πόδι άρχισε να διογκώνεται και, τώρα πια, έχει το μέγεθος ενός ποδιού ελέφαντα.

Το πρόβλημα της Λιου την καθιστά ανίκανη να εργαστεί, ενώ δυσκολεύεται να φροντίσει και τις δύο μικρές κόρες της. Σαν να μην έφθανε αυτό, ο σύζυγος της Λιου υποφέρει από φυματίωση.

Οι γιατροί της έχουν πει ότι υπάρχει θεραπεία για την κατάστασή της, αλλά η οικογένειά της είναι άπορη και δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα. Έτσι, η Λιου έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά την πιο δραστική λύση: τον ακρωτηριασμό.

«Θα ήθελα να κρατήσω το πόδι μου, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή. Ελπίζουμε μόνο να βρεθεί ένα νοσοκομείο που θα δεχθεί να κάνει δωρεάν τον ακρωτηριασμό».

http://www.mychannel.gr/



Απιστευτο! Εκεινος γεννηθηκε κοριτσι, εκεινη γεννηθηκε αγορι και ειναι ζευγαρι! (φωτο)


Η όμορφη 18χρονη Katie Hill πέρασε τα δεκαπέντε χρόνια της ζωής της ως Λουκ, ενώ ο 16χρονος σύντροφός της ArinAndrews γεννήθηκε κορίτσι ονόματι Έμεραλντ, ταλαντούχα μπαλαρίνα με διακρίσεις μάλιστα σε παιδικούς διαγωνισμούς ομορφιάς.

Η γνωριμία τους ήταν τυχαία. Έπεσε ο ένας πάνω στον άλλο, όταν και οι δύο αποφάσισαν να πάνε για αλλαγή φύλου σε κλινική στην Τούλσα της Οκλαχόμα! Κι έκτοτε είναι αχώριστοι και λάμπουν από έρωτα και ευτυχία!
Οι γόνεις και των δύο εφήβων αρχικά δυσκολεύτηκαν να καταλάβουν την ιδιαιτερότητά τους, αλλά αυτά πια ανήκουν στο παρελθόν μιας και όπως λένε τους έχουν αποδεχθεί και είναι ευτυχισμένοι!
Η Κέιτι, που με τις κατάλληλες ορμόνες απέκτησε στήθος, δηλώνει πως “είμαστε ο ένας για τον άλλο… γιατί και οι δύο είχαμε τα ίδια προβλήματα μεγαλώνοντας. Δείχνουμε τόσο ταιριαστοί και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ότι κάποτε είχαμε αντίθετα φύλλα”, ενώ ο Άριν συμπληρώνει ότι “τα κοριτσίστικα πράγματα δεν με ενδιέφεραν ποτέ! Με φωνάζαν λεσβία στο σχολείο, αλλά εγώ δεν ένιωθα γκέϊ”.
Η Κέιτ στην ηλικία των 5 ετών ως Λουκ
Ο Άριν στην ηλικία των 4 ετών ως Έμεραλντ



Σε 4 χρονια εχουν δολοφονηθει 1083 τρανσεξουαλ


Καμπανάκι κινδύνου κρούουν οργανώσεις σε όλο τον κόσμο, για τον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό τρανσέξουαλ θυμάτων ανά τον κόσμο. Όπως αναφέρουν τα επίσημα στοιχεία από το 2008 μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 1083 δολοφονίες σε ολόκληρο τον κόσμο, με τις 1000 από αυτές να έχουν γίνει στην Ευρώπη! Το νούμερο των δολοφονιών είναι πολύ μεγάλο αν λάβουμε υπ' όψιν μας πως πολλά περιστατικά αποκρύπτονται από τις οικογένειες των θυμάτων.


Η έρευνα που διεξάγεται από το «Trans Murder Monitoring Project», δείχνει πως τη φετινή χρονιά και μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 265 δολοφονίες, με τις στατιστικές να κάνουν λόγο για διαρκή και αυξανόμενη αύξηση από το 2009. Στις 20 Νοεμβρίου γιορτάζεται η «Παγκόσμια Μέρα Μνήμης» για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης προς τα θύματα του ακήρυχτου αυτού πολέμου.

http://www.trelokouneli.gr

Στο νεο video game της Google ο ηρωας εισαι… εσυ


Το νέο video game της Google δεν είναι ένα απλό βιντεοπαιχνίδι γιατί η πλατφόρμα του είναι η πραγματικότητα και ο ήρωάς του είσαι εσύ και οι φίλοι σου!
Πρόκειται για ένα project ενός πρώην στελέχους της εταιρείας, του Τζον Χανκ ο οποίος δημίουργησε την Niantic labs μια μικρή startup που λειτουργεί μέσα στον αμερικανικό κολοσσό. Σύμφωνα με την υπόθεση του παιχνιδιού, μία «μυστηριώδης» ενέργεια έχει ανακαλυφθεί από επιστήμονες στην Ευρώπη. Η προέλευση και ο σκοπός της παραμένουν άγνωστα, αλλά κάποιοι ερευνητές πιστεύουν ότι επηρεάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Έτσι, ή πρέπει να την ελέγξουμε ή αυτή θα μας ελέγξει
Στόχος του παιχνιδιού σύμφωνα με τους δημιουργούς του είναι να σκεφτούμε πως, πλέον, η δύναμη ενός υπολογιστή βρίσκεται παντού και να δούμε το περιβάλλον με λίγο διαφορετικό τρόπο…
Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να ενσωματωθούν σε μία από τις δύο ομάδες του παιχνιδιού, τους «Πεφωτισμένους» που θέλουν να ενδυναμώσουν αυτή την ενέργεια και την «Αντίσταση» που θέλει να την καταπολεμήσει. Μπορούν να συμμετέχουν χρήστες από οπουδήποτε στον κόσμο, καθώς η εφαρμογή εντοπίζει τη θέση τους και παρέχει πληροφορίες για το τοπικό πεδίο δράσης. Φυσικά στις πυκνοκατοικημένες περιοχές θα υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός αφού οι διαθέσιμοι πόροι θα είναι λιγότεροι.
Οι χρήστες μπορούν να εξασφαλίσουν την «ενέργεια» που απαιτείται για να συμμετέχουν στο παιχνίδι, συλλέγοντάς την μέσα από πραγματικά «μονοπάτια» -κάτι σαν μία εκδοχή του PacMan αλλά στον πραγματικό κόσμο. Στη συνέχεια, την ξοδεύουν σε αποστολές, καθώς η εφαρμογή τούς οδηγεί σε τοποθεσίες γνώσης και πολιτισμού, όπως γκαλερί, βιβλιοθήκες και άλλα προσβάσιμα σημεία
«Το concept είναι κάτι σαν το World of Warcraft, όπου ο καθένας στον κόσμο παίζει το ίδιο παιχνίδι» λέει ο Χανκ και συνεχίζει «Είμαστε σίγουρα εμπνευσμένοι από το «Lost» αλλά δεν θέλουμε να αφήσουμε τους παίκτες σε μια κατάσταση όπου θα βρίσκονται σε ένα φανταστικό κόσμο που δεν τελειώνει ποτέ».
Προς το παρόν, για να συμμετέχετε στο παιχνίδι, χρειάζεστε πρόσκληση, την οποία μπορείτε να ζητήσετε στην ιστοσελίδα www.ingress.com.

http://www.pkool.gr

ΣΟΚ: Ενα χερι μεγαλωνει… στην πλατη της (φωτο)


Επέμβαση ζωής για μια 11χρονη από την Κίνα


Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι γιατροί σε νοσοκομείο της Κίνας, όταν αντίκρισαν μια 11χρονη ασθενή. Από την πλάτη του νεαρού κοριτσιού κρεμόταν ένα… χέρι, που εκτιμάται ότι ανήκε στο δίδυμο αδερφάκι της που δεν αναπτύχθηκε μέσα στη μήτρα της μητέρας τους και μεγάλωνε από τότε μέσα στο σώμα της.

Για την ακρίβεια ο όγκος που κρεμόταν από την πλάτη της αποτελούνταν από τμήμα μαστού, ένα βραχίονα και ώμο και δύο δάχτυλα. 

Το περιστατικό έφερε στο φως του ιατρικού κόσμου ο καθηγητής Baogan Peng από το γενικό νοσοκομείο ενόπλων δυνάμεων στο Πεκίνο. 

http://www.to-gamato.com

Στελνουν τους υπερβαρους οδηγους λεωφορειων για αδυνατισμα



Μια εταιρία λεωφορείων στην Τασμανία απομάκρυνε έναν οδηγό της , το βάρος του οποίου ξεπερνούσε τα 130 κιλά!


Πρόκειται για την εταιρία Metro, η οποία ανακοίνωσε στους οδηγούς των λεωφορείων της ότι όποιος υπερβαίνει το " όριο του βάρους" που έχει θεσπίσει θα τους μεταθέτει σε άλλες δουλειές και θα τους δίνει έξι μήνες να χάσουν το «περιττό» βάρος για να επανέλθουν στη θέση τους.

Παράλληλα, θα δίνει και ιατρικές συμβουλές στους υπέρβαρους οδηγούς και θα συνεισφέρει οικονομικά να πηγαίνουν και στο γυμναστήριο.

Αναφερόμενη στο θέμα, η διευθύντρια της εταιρίας, είπε ότι δεν πρόκειται μόνο για λόγους υγείας, αλλά και ασφάλειας και ότι το υπερβολικό βάρος δεν βοηθά προς την κατεύθυνση αυτή.


http://www.newsit.gr

ΜΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2012: Την εγκατελειψαν τριων ημερων βρεφος μεσα σε ενα καλαθι!

Μια συγκλονιστική ιστορία που "ράγισε" καρδιές, ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη "Μις Τουρισμός 2012" Έλενα Κωνσταντινίδου.
Το μοντέλο καλεσμένο στην εκπομπή "Μίλα", "άνοιξε" την καρδιά της και αποκάλυψε ότι εγκαταλείφθηκε από τους βιολογικούς της γονείς, όταν ήταν μόλις τριών ημερών.
Συγκεκριμένα όπως είπε, η γυναίκα που την έφερε στη ζωή την παράτησε στην πόρτα ενός σπιτιού, μέσα σε ένα καλάθι, αφήνοντας μόνο ένα σημείωμα.
Για καλή της τύχη οι άνθρωποι που τη βρήκαν έξω από την οικεία τους, τη μεγάλωσαν σαν δικό τους παιδί, ενώ κάποια στιγμή της αποκάλυψαν ότι είναι υιοθετημένη.
"Με βρήκαν σε ένα καλάθι με ένα σημείωμα, που έγραφε την ημερομηνία της γέννησης μου. Η μητέρα μου, μου έλεγε πάντα ότι έχω δυο μανούλες. Με τον τρόπο της με έκανε να νιώθω ωραία! Δεν θέλησα ποτέ να κάνω έρευνα να βρω τη φυσική μου μητέρα, παρόλο που η θετή μου μητέρα με ενθάρρυνε να το κάνω", ανέφερε η Έλενα Κωνσταντινίδου προκαλώντας τη συγκίνηση της παρουσιάστριας και των τηλεθεατών.
Μιλώντας για τους θετούς της γονείς το χαμόγελο επέστρεψε ξανά στο πρόσωπο της!
Όπως είπε τίποτα δεν της έλειψε, αντιθέτως της παρείχαν όλα τα εφόδια και εκείνη έκανε ό,τι μπορούσε για να τους κάνει υπερήφανους. Ξεχώρισε στο σχολείο και στο Ωδείο. Σημαιοφόρος, απουσιολόγος και στη συνέχεια  φοιτήτρια στο Πολιτικό της Νομικής.
Δυστυχώς, όμως, η ζωή της επιφύλασσε ακόμη μια κακοτυχία, αφού ο θετός της πατέρας "έφυγε" . Όπως είπε μετά από αυτό την απώλεια του, δέθηκε ακόμη περισσότερο με τη θετή της μητέρα.


http://www.to-gamato.com

Ντοκουμεντο: Το πρωτο εξωφυλλο της Ελενης Μενεγακη ως μοντελο στα 17 της και το κρεβατι στο καμαρινι της!

Σχεδόν αγνώριστη. Διαφορετική αλλά με αγγελικό πρόσωπο! Μελαχρινή, με μακριά μαύρα μαλλιά αλλά η Ελένη Μενεγάκη από μικρή είχε μπει στον χώρο της σόουμπιζ! Έγινε μοντέλο. Μάλιστα έκανε και εξώφυλλα χωρίς βέβαια να αναγράφεται το όνομά της. Το συνήθιζαν τότε τα γυναικεία περιοδικά να βάζουν κοπέλες άγνωστες, όμορφες όμως στο εξώφυλλό τους. Η φωτογραφία που ξεθάψαμε δείχνει την Ελένη Μενεγάκη στο περιοδικό ΕΝΑ σε ηλικία 17 ετών! Είναι ένα απο τα εξώφυλλα που μπορεί να δει κανείς όταν μπαίνει στο καμαρίνι της ξανθιάς μεσημεριανατζούς του Alpha. Βλέπετε όλα τα εξώφυλλά της είναι κορνιζαρισμένα στους τίχους του καμαρινιού της. Αλήθεια το διπλό κρεβάτι ιταλικής κατασκευής είναι ακόμη εκεί;

http://blogs.gossip-tv.gr

Ερευνα: Ποσο γουρουνι ειναι ο ανθρωπος;


Τα γουρούνια όσο και διαφορετικά να είναι εμφανισιακά με εμάς αποδεικνύεται πως μας μοιάζουν. Γενετικά τουλάχιστον.
 Τρία πανεπιστήμια, αυτό του Ιλινόις, του Εδιμβούργου και του Βαγκένιγκεν έκαναν μία ενδελεχή έρευνα στο DNA του χοίρου η οποία δημοσιεύτηκε και στο περιοδικό «Nature», έδειξε πως ο άνθρωπος και τα γουρούνια έχουν σημαντικές ομοιότητες στην ανατομία τους, τη φυσιολογία τους και τα γονίδια τους.
Η καρδιά και το ήπαρ του γουρουνιού έχουν παρόμοιο μέγεθος με αυτά του ανθρώπου. Αυτό δίνει ελπίδες στους επιστήμονες πως τα επόμενα χρόνια θα καταφέρουν να δημιουργήσουν μοσχεύματα από χοίρους τα οποία ο ανθρώπινος οργανισμός δεν θα τα απορρίπτει.
Υπάρχουν επίσης πολλές ομοιότητες στις πρωτεΐνες των οργανισμών των δύο ειδών καθώς εντοπίστηκαν στους χοίρους και 112 γονίδια τα οποία μοιάζουν πολύ με τα γονίδια των ανθρώπων. Αυτά τα γονίδια εμπλέκονται με παθήσεις όπως η παχυσαρκία, το Αλτσχάιμερ, ο διαβήτης, ακόμη και η δυσλεξία.
Οι επιστήμονες ευελπιστούν να ανοίξουν από αυτές τις έρευνες νέοι δρόμοι στην καταπολέμηση πολλών ασθενειών αλλά και στην περαιτέρω αποκωδικοποίηση του DNA.

http://www.pkool.gr

Βρετανιδα εχασε 42 κιλα οχι με διαιτα αλλα με… υπνωτισμο


Εφτά μόλις μήνες χρειάστηκε μια 46χρονη Βρετανίδα για να φτάσει από τα 120 στα 78 κιλά, και μάλιστα χωρίς να νιώσει καθόλου τη στέρηση του φαγητού.
Σύμφωνα με τα όσα η ίδια δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα Sun, ψάχνοντας στο Ίντερνετ μεθόδους αδυνατίσματος, έπεσε τυχαία σε μια σελίδα που υποσχόταν θεαματικά αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας όχι εξαντλητικές δίαιτες, αλλά υπνωτισμό.
Η ίδια πρόσθεσε ότι αν και στην αρχή ήταν δύσπιστη, αφού πλήρωσε το απαιτούμενο ποσό, υποβλήθηκε σε υπνωτισμό, χάρη στον οποίο ένιωθε ότι το στομάχι της είχε μικρύνει κι έτσι πεινούσε λιγότερο, ενώ το φαγητό είχε γεύση σαν από χαλί.
Σήμερα, έχει ήδη χάσει 42 κιλά και συνεχίζει έχοντας ως στόχο να χάσει άλλα 10.



http://www.iefimerida.gr


Νανα Καραγιαννη: «Χτυπησε» τατουαζ… το ονομα του αντρα της! (φωτο)


Η Νανά Καραγιάννη λατρεύει τον άντρα της, Γιάννη Κωτσόπουλο! 
Είναι ο... "άγγελος" της, όπως τον αποκαλεί... Είναι ο άνθρωπος που στέκεται δίπλα της στα εύκολα και στα δύσκολα... Η ραδιοφωνική παραγωγός για να του δείξει την υπερβολική αγάπη που του έχει... χτύπησε το όνομά του σε τατουάζ! Συγκεκριμένα στο αριστερό της χέρι κοντά στον καρπό έγραψε το όνομά του και έκανε μία καρδιά που αριστερά και δεξιά έχει φτερά...
Αυτό το τατουάζ χτύπησε για χάρη του αγαπημένου της η Νανά Καραγιάννη!



















http://www.gossip-tv.gr

Αντρες – γυναικες: Μηπως δε διαφερουμε οσο νομιζουμε;


Μπορούν να ρίξουν τη μπάλα μακρύτερα, έχουν πιο δυνατή σωματική κατασκευή, μεγαλύτερες σεξουαλικές ορέξεις και βλέπουν με καλύτερο μάτι το αδέσμευτο σεξ. Αυτοί είναι οι άντρες και αυτές είναι οι βασικές τους διαφορές από τις γυναίκες. Γιατί σε ό,τι αφορά στην ψυχολογία, την ιδιοσυγκρασία και τις ικανότητές τους, δε διαφέρουν σχεδόν καθόλου από τις γυναίκες. Αυτό ισχυρίζεται η βραβευμένη ψυχολόγος Janet Shibley Hyde, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Wisconsin, μια από τις καλύτερες παγκοσμίως στον τομέα της, σύμφωνα με δημοσίευμα της American Psychological Association. Μάλιστα, όπως τονίζει, οι πολυσυζητημένες διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα είναι απλώς ένα κατασκεύασμα των μέσων ενημέρωσης, τα οποία επιμένουν στη θεωρία ότι άντρες και γυναίκες δεν τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους, επειδή επικοινωνούν με διαφορετικό τρόπο.
Μύθος το χάσμα των δύο φύλων
Η μαθηματική σκέψη, η ικανότητα του λόγου και της επικοινωνίας, η αντίληψη του χώρου, η αυτοεκτίμηση, οι ηγετικές ικανότητες, η επιθετικότητα, η ηθική, η λογική και τα ψυχολογικά κίνητρα είναι χαρακτηριστικά που δεν καθορίζονται από το φύλο στο οποίο ανήκουμε αλλά από την προσωπικότητά μας. Για να καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα η ψυχολόγος ανέλυσε και ενοποίησε τα συμπεράσματα δεκάδων ερευνών που διενεργήθηκαν μέσα στις δύο τελευταίες δεκαετίες του 20ου αιώνα διαπιστώνοντας παράλληλα ότι το τεχνητό χάσμα αρσενικών – θηλυκών έχει επιπτώσεις στους τομείς των σχέσεων, της εργασίας και της διαπαιδαγώγησης.
Απροσδόκητη ομοιότητα
Όπως παρατήρησε η ερευνήτρια, η διαφορά φύλου έπαιξε πολύ μικρό ρόλο στα αποτελέσματα των μελετών που έβαλε κάτω από το μικροσκόπιό της. Η ανακάλυψη αυτή την οδήγησε στην «Υπόθεση της ομοιότητας των δύο φύλων» (Gender Similarities Hypothesis). Διαπίστωσε επίσης πως, όταν ζητήθηκε από τους άντρες και τις γυναίκες που λάμβαναν μέρος σε μια έρευνα να αφήσουν τον εαυτό τους ελεύθερο να συμπεριφερθεί ανεξάρτητα από το φύλο στο οποίο ανήκουν, οι γυναίκες ήταν πιο επιθετικές και οι άντρες πιο παθητικοί από όσο έχουμε συνηθίσει.
Διαφορές από λάθος σκοπιά
Η ψυχολόγος καλεί τους εκπροσώπους τόσο του θηλυκού όσο και του αρσενικού γένους να κατανοήσουν ότι έχουν οδηγηθεί (λανθασμένα) να πιστεύουν ότι δεν μπορούν να αλλάξουν τα – δήθεν – έμφυτα χαρακτηριστικά του φύλου τους. Υπενθυμίζει δε ότι τα βιβλία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και τα πιο δημοφιλή περιοδικά είναι εκείνα που ασχολούνται με τις προσωπικές σχέσεις, τις οποίες ερμηνεύουν από τη λανθασμένη σκοπιά της διαφοράς ιδιοσυγκρασίας αντρών – γυναικών.
Οδηγίες για γονείς
Η ίδια εσφαλμένη αντίληψη επιβάλλεται και στα παιδιά, τα οποία υποφέρουν από τις συνέπειες των υπερβολικών ισχυρισμών για τις διαφορές των δύο φύλων, επισημαίνει η ψυχολόγος. Παράδειγμα, η ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση ότι τα αγόρια είναι καλύτερα από τα κορίτσια στα μαθηματικά. Η ανάλυση των ερευνών έδειξε ότι αγόρια και κορίτσια αποδίδουν εξίσου καλά στα μαθηματικά μέχρι το γυμνάσιο, οπότε τα αγόρια παίρνουν το προβάδισμα. Όπως πιστεύουν οι ψυχολόγοι, τα φαινόμενο αυτό αντανακλά τις προσδοκίες των γονέων, οι οποίες επηρεάζουν ανάλογα την αυτοπεποίθηση και την απόδοση των παιδιών. Στο ίδιο κλίμα κινούνται και γνωστά παιδικά παιχνίδια (π.χ οι δημοφιλείς κούκλες Barbie), που προωθούν τη διαιώνιση του μύθου της διαφορετικότητας των δύο φύλων, σύμφωνα με τους επιστήμονες.
http://www.goldenmag.gr

Ανεκδοτο: Η Ντολλυ ο Κανελης και ο Ντορης

Ένας εμπορικός αντιπρόσωπος οδηγούσε το αυτοκίνητό του κάποιο πρωί κοντά σε ένα μικρό χωριό έξω από τη Λάρισα. Ο δρόμος όμως ήτανε κατσάβραχο του κερατά και για να αποφύγει μια μεγάλη κοτρώνα που θα του κούρευε το κάρτερ, τΟ ριξε σ ένα σχετικά βαθύ χαντάκι στην άκρη του δρόμου. Aρχισε να δοκιμάζει τις γνωστές μεθόδους με τα κλαδιά και τις πέτρες κάτω από τη ρόδα μπας και ξεκολλήσει, αλλά το αυτοκίνητο είχε μουλαρώσει για τα καλά. Για καλή του τύχη περνούσε από εκεί, ένας χωρικός με το μεγάλο και δυνατό άλογό του.

- Τι έπαθες ορέ πατριώτη; του λέει με το που τον βλέπει.

- Τι να πάθω άνθρωπέ μου, του απαντάει ο ταλαίπωρος οδηγός, έπεσα μέσα στο χαντάκι ο μαλάκας και τώρα δεν βγαίνω με τίποτα ! 

- Μην στεναχωριέσαι φίλε μου, τον καθησυχάζει ο καλόκαρδος χωρικός, ο Ντορής μου είναι θηρίο. Θα δέσουμε ένα σχοινί στον προφυλακτήρα και σε δυό λεπτά θα σε τραβήξει. Και χωρίς να χάσει χρόνο έδεσε με ένα γερό σχοινί το αυτοκίνητο με το άλογο και μετά άρχισε να φωνάζει δυνατά:
- Τράβα Ντόλλυ, τράβα !! Το άλογο δεν κουνήθηκε ρούπι. Ο χωρικός δεν απογοητεύτηκε αλλά ξαναφώναξε με πιο δυνατή φωνή: 
- Τράβα Κανελή, τράβα δυνατά !! Και πάλι το άλογο δεν έδειχνε να καταλαβαίνει και δεν έκανε καμμιά κίνηση. Επίμονος ο ιδιοκτήτης του φώναξε και πάλι δυνατά:
- Ελα Ντορή, τράβα αγόρι μου δυνατά !! Στο άκουσμα του ονόματός του, ο Ντορής αρχίζει να τραβάει με πολλή δύναμη και σε μισό λεπτό ξεκολλάει το αυτοκίνητο και το βγάζει έξω από το χαντάκι. Ο αντιπρόσωπος από τη μιά έχει ενθουσιαστεί με τη λύση του προβλήματός του, από την άλλη όμως τον τρώει η περιέργεια και φανερά παραξενεμένος ρωτάει τον χωρικό γιατί φώναξε δύο φορές το άλογο με άλλο όνομα.
- Ο Ντορής είναι τυφλός, του εξηγεί εκείνος και άμα έπαιρνε χαμπάρι ότι μόνο αυτός τραβούσε, να είσαι σίγουρος πως ούτε που θα δοκίμαζε !

Ο μπαλαδορος και τα παρακαλια σε δημοσιογραφο για να τον…προωθησει!!!!


Είναι ποδοσφαιριστής της Super League. Δεν μπορώ να πω ότι έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις εντός αγωνιστικού χώρου και εκτός. Όχι, δεν τον λέω άμπαλο ούτε θα τον χαρακτηρίσω… κακό παιδί. Άλλωστε και εγώ από όσα ακούγονται γι’ αυτόν βγάζω τα συμπεράσματα μου, δεν τον ξέρω προσωπικά. Το παλικάρι αυτό είναι μικρό σε ηλικία και είχε νταραβέρια με μια εντυπωσιακή συνάδελφο αρκετά μεγαλύτερη του η οποία κάλυπτε το ρεπορτάζ της ομάδας του. Η κοπέλα τον ήθελε, αυτός όμως μόνο για να τον προωθεί και να ακούγεται το όνομα του. Με λίγα λόγια την εκμεταλλευόταν. Κάποια στιγμή όμως η συνάδελφος «ξύπνησε» και το παράτησε το πιτσιρίκι. Όχι πως αυτός εκείνη την περίοδο στεναχωρήθηκε. Τώρα ζορίζεται που γυαλίζει τον πάγκο και την έχει ανάγκη ξανά για να τον προωθήσει. Καθημερινά της στέλνει μηνύματα για επανασύνδεση αλλά βλέπει πόρτα. Ρε μάγκα, είσαι μικρός ακόμα και θα μάθεις. Οι γυναίκες γίνονται πολύ εκδικητικές αν τις πληγώσεις γι’ αυτό κοίτα να παίξεις μπαλίτσα με την αξία σου.

http://blogs.gossip-tv.gr

Καυτο τηλεοπτικο παρασκηνιο: Gay σκηνοθετης απελυσε γοητευτικο ηθοποιο επειδη… χωρισαν!


Έτσι είναι. Όταν αχνίζεις τον κουραμπιέ κάποια στιγμή μένεις απο άχνη!!! Είναι νέος ωραίος και πέρσι τον είδαμε σε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης! Όμως δεν κέρδισε αξιοκρατικά τη θέσης το σήριαλ, παρόλο που ανταποκρίθηκε άψογα στις υποχρεώσεις του. Ο νεαρός, κάπου γύρω στα 25 ήταν η νέα σχέση του πολύ γνωστού και πολύ ταλαντούχου σεναριογράφου και σκηνοθέτη! Έτσι κι εκείνος θέλησε να προωθήσει το… αγόρι του! Και το έκανε καθώς για πρωτοεμφανιζόμενο, ο ρόλος που του έδωσε ήταν και μεγάλος και σημαντικός! Όμως το αγόρι μας ξέχασε πως όσο γρήγορα μπήκε στην τηλεόραση, τόσο γρήγορα μπορεί να πεταχτεί έξω! Όπως κι έγινε! Δεν του είπε κανείς πως όταν τα έχεις με αυτόν που λύνει και δένει, δε χωρίζεις; Ειδικά αν δεν μπορείς να σταθείς μόνος σου στα πόδια σου; Βέβαια υπάρχει και η άλλη εκδοχή!Η σχέση προϋπήρχε της σειράς οπότε γιατί μετά τον χωρισμό ο σκηνοθέτης πρέπει να εκδικηθεί; Ειδικά όταν ο γοητευτικός μικρός είναι αξιόλογος στη σειρά και συζητιέται έντονα η παρουσία του! Σημασία όμως έχει το αποτέλεσμα! Ο gay «αρχηγός» πέταξε έξω τον νεαρό και τον αντικατάστησε με άλλον-όχι σύντροφό- νεαρό . Ο «πρώην» τώρα είναι έξαλλος που «κόπηκε» από τη σειρά και στο «σινάφι» του τα χώνει άγρια στον σκηνοθέτη!

http://blogs.gossip-tv.gr

Και αλλος Ελληνας τραγουδιστης σε ψυχιατρικη κλινικη!



Ακόμα ένας τραγουδιστής βρίσκεται υπό ψυχολογική και ψυχιατρική υποστήριξη μετά από βαριάς μορφής κατάθλιψης που ο ίδιος βασανίζεται.
Σύμφωνα με το showtime-cy, o εν λόγω τραγουδιστής, που μεσουρανούσε για τουλάχιστον δύο δεκαετίες, αυτή τη στιγμή βρίσκεται κάτω από την επίβλεψη ψυχιάτρου αλλά και θεραπείας προκειμένου να αποβάλει από πάνω του τη βαριάς μορφής κατάθλιψης που τον περικύκλωσε.
Για δύο τουλάχιστον δεκαετίες ήταν πρώτο όνομα στο χώρο του πενταγράμμου, οι μετοχές του ήταν για αρκετά χρόνια στα ύψη. Όμως, τον τελευταίο καιρό η μία καταστροφή διαδέχτηκε την άλλη τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά του και τον έκαναν.. ράκος.
Οι επαγγελματικές απορρίψεις, οι αλλαγές στο χώρο του πενταγράμμου μετά την κρίση, αλλά και οι ερωτικές του απογοητεύσεις τον οδήγησαν στα πιο άθλια μονοπάτια, ρίχνοντας τον εξ ολοκλήρου στο ποτό και στην κατάχρηση. Όσο κι αν κάποια άτομα από το περιβάλλον του προσπάθησαν να τον συνεφέρουν, οι νύχτες μοναξιάς και απομόνωσης τον έφεραν να μην μπορεί να ξεκόψει από τις κακές συνήθειες... Οι γιατροί του προσπαθούν να τον βοηθήσουν με κάθε τρόπο, ώστε να μπορέσει να ξαναβρεί τον εαυτό του και να αποβάλει από πάνω του τις αυτοκτονικές τάσεις που τον έχουν κυριεύσει. Ο τραγουδιστής βρίσκεται ίσως στην χειρότερη φάση της καριέρας αλλά και της προσωπικής του ζωής.

http://www.gossip-tv.gr

Οδηγος λεωφορειου χτυπησε μαθητες με Taser στο Ολυμπιακο χωριο!


Την καταγγελία έκανε πατέρας μαθητή

Στην καταγγελία ότι οδηγός λεωφορείου της ΕΘΕΛ στο Ολυμπιακό Χωριό χτύπησε με Taser (όπλο που προκαλεί ηλεκτροσόκ) τρεις μαθητές, προχώρησε ο πατέρας ενός ανήλικου παιδιού μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, περίπου στις επτά το απόγευμα της Παρασκευής, o οδηγός, με έντονο ύφος και άσχημο τρόπο ρώτησε τα παιδιά αν έχουν εισιτήριο και επειδή εκείνα του απάντησαν χρησιμοποιώντας έναν χαρακτηρισμό, τα χτύπησε με το Taser. 

Εκείνη την ώρα το λεωφορείο είχε πολλούς επιβαίνοντες μαθητές που άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα και ο οδηγός ξεκίνησε το λεωφορείο, κινούμενος ανάποδα στους δρόμους του Ολυμπιακού Χωριού, με αποτέλεσμα να χτυπήσει με το λεωφορείο ένα παιδί (τον γιο του καταγγέλλοντα) που βρισκόταν πεζός στο απέναντι πεζοδρόμιο στον ώμο. 

Σύμφωνα με τον πατέρα, ο οδηγός όπως και τα παιδιά - ακόμα και το παιδί που τραυματίστηκε στον ώμο - οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, όλοι κατηγορούμενοι για το περιστατικό. 

Είπε ακόμα ότι τα παιδιά αργότερα σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. 

Ο πατέρας τόνισε ότι τα σημάδια από το Taser είναι ορατά πάνω στο δέρμα των παιδιών.

ΠΗΓΗ: newsbeast

The Exorcism of Emily Rose



Η δεκαεννιάχρονη Emily Rose αφήνει την επαρχιακή πόλη που μεγάλωσε, όταν γίνεται δεκτή στο κολέγιο. Κάποια στιγμή αρχίζει να βιώνει κάποιες ανεξήγητες παραισθήσεις. Οι ήσυχες νύχτες της λιγοστεύουν και οι κρίσεις της γίνονται όλο και πιο άγριες. Η διάγνωση των γιατρών ανιχνεύει σημάδια επιληψίας, ή ακόμα και παράνοιας, τα φάρμακα δεν καταφέρνουν όμως να κρατήσουν μακριά του δαίμονες της κοπέλας. Η οικογένειά της αποφασίζει να στραφεί σε άλλης μορφής θεραπεία και η Καθολική Εκκλησία παίρνει την σπάνια απόφαση να επιφορτίσει τον τοπικό ιερέα με το καθήκον του εξορκισμού. Ο ιερέας τελικά δικάζεται για τον θάνατο της Emily, την νύχτα του εξορκισμού της.Το Καλό και το Κακό, η ύπαρξη Θεού και ο επιστημονικός ορθολογισμός καλούνται να χωρέσουν στην τετράγωνη λογική μίας δικαστικής διαμάχης. Τι συνέβη τελικά στην Emily;


Σκηνοθεσία........: Scott Derrickson
Ηθοποιοί..........: Laura Linney, Tom Wilkinson and Shohreh Aghdashloo
Είδος.............: Crime | Drama | Horror
Βαθμολογία IMDB...: 6.7/10 ( 54.477 votes)
Πρεμιέρα (Gr).....: 10/11/2005

Η ριζικη αλλαγη του Τουρκου γοη EZEL - Δειτε πως ειναι σημερα!


Ο Ezel μετά το τέλος της πετυχημένης σειράς άλλαξε! Πήρε λίγα κιλά παραπάνω, άφησε πολύ μούσι και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μακριά από τηλεοπτικά στούντιο και κάμερες! 

http://www.fwnazw.gr


9χρονη εγραψε επιστολη στον ανθρωπο που την αφησε αναπηρη


Την φωνάζουν χαϊδευτικά Chilli. Είναι μόλις εννέα ετών, αγαπά την οικογένειά της και πάει σχολείο.
Πέρσι είχε ένα σοβαρό ατύχημα που την άφησε  καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.
Η νεαρή Chilli Vasquez περπατούσε στο δρόμο του Dallas Fort-Worth της Αυστραλίας όταν ο 21χρονος Jeremy Solis λόγω μέθης είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και χτύπησε.
Η μικρή πέρασε αρκετό καιρό στο νοσοκομείο μέχρι να συνέλθει, ωστόσο αν και κατάφερε να ζήσει είναι παράλυτη και υποχρεωμένη να κυκλοφορεί με αναπηρικό καροτσάκι.
Κατά τη διάρκεια της δίκης του Solis, την περασμένη εβδομάδα, περιέγραψε την περιπέτειά της και έκανε δικαστές και κοινό να δακρύσουν.
Η 9χρονη διάβασε μια επιστολή για τον μεθυσμένο οδηγό περιγράφοντας λεπτομερώς πως άλλαξε η ζωή της μετά το ατύχημα.
"Δεν θυμάμαι τις πρώτες ημέρες. Δεν μπορούσα να μιλήσω, έτσι έπρεπε να χρησιμοποιήσω  τον αντίχειρά μου για να απαντώ με ένα ναι ή ένα όχι" και προσθέτει " Μου έκαναν ακτινογραφίες κάθε μέρα. Μου είχαν τοποθετήσει σωλήνες στο στόμα και τη μύτη. Υπήρξαν στιγμές που ήθελα να κλαίω. Κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στο νοσοκομείο μου έδειξαν πως να περιποιούμαι τον εαυτό μου και να ντύνομαι. Αλλά ακόμα και τώρα είναι δύσκολο. Η  μητέρα μου έχει κάνει πολλά για μένα, αλλά εγώ ακόμα προσπαθώ. Υπάρχουν μέρες που φωνάζω γιατί δεν μπορώ να κάνω ότι έκανα στο παρελθόν. Θα μπορούσα να συνεχίσω να γράφω, αλλά το χέρι μου έχει αρχίσει να κουράζεται" γράφει.
Η Chilli ελπίζει να καταφέρει να  περπατήσει  και πάλι. Το όνειρό της είναι να γίνει γιατρός. Λέει ότι θα συνεχίσει να γράφει στο Solis και ελπίζει ότι θα της  απαντά μέσα  από τη φυλακή.

ΠΗΓΗ: news247


ΦΟΒΕΡΟ! Δες αν εχεις μυωπια με μια εικονα!!!


Κάντε το τεστ...
Όσοι δεν έχετε πρόβλημα με την όρασή σας στη φωτογραφία θα δείτε τον Αϊνστάιν.Όσοι έχετε μυωπία θα δείτε την…
Marilyn Monroe.

Δείτε την παρακάτω εικόνα και μάθετε!!
Αν βλέπετε τον Αϊνστάιν, απομακρυνθείτε από την οθόνη πηγαίνοντας μερικά μέτρα πίσω και θα δείτε τη Marilyn Monroe…

frappedoupoli

Τι εγινε το αρμα του Πολυτεχνειου και το "ανατριχιαστικο" παρατσουκλι του!


Τι έγινε το άρμα μάχης που μπήκε εκείνη τη νύχτα στο Πολυτεχνείο;Το άρμα “υπηρέτησε” μέχρι την απόσυρσή του , σε μονάδες του Έβρου,απ΄ όπου και η φωτογραφία που κράτησε για ενθύμιο, ο στρατιώτης. Με αρκετή δόση …μαύρου χιούμορ -κατάμαυρου και ατυχούς- κάποιοι αξιωματικοί είχαν “κολλήσει” στο άρμα μάχης το παρατσούκλι “μορφωμένος”,επειδή είχε μπει στο Πολυτεχνείο!

Τώρα εκτίθεται στο ΚΕΤΘ.


Η “ταυτότητα” του άρματος:
ΑΜΧ-30 Γαλλικής κατασκευής


Κινητήρας 680 hp Diesel
Ταχύτητα 65 Κm
Βάρος 36 τόνοι
Πλήρωμα 4,κυβερνήτης,πυροβολητής,γεμιστής,οδηγός.
Δύναμη πυροβόλο 105 χιλιοστά,πυροβόλα 20 χιλιοστών,
7,62 πολυβόλο,πολλές χιλάδες σφαίρες 8 καπνογόνα,
και 55 βλήματα πυροβόλου 105 χιλιοστών.
Διέθετε σύνχρονα ηλεκτρονικά όργανα για ημερήσιες
και νυχτερινές αποστολές.
Η Ελλάδα είχε 140 Γαλλικά άρματα ΑΜΧ-30


Ο στρατιώτης ο οποίος έβγαλε αναμνηστική φωτογραφία με το έτσι κι αλλιώς ιστορικό άρμα ,είχε υπηρετήσει ως πυροβολητής το 1985-1986,
στην 1ηΕΜΑ, 2ηΙΛΗ στην Αλεξανδρούπολη.


“Το ΑΜΧ-30 με αριθμό Νο-84337 ήταν διοικητικό,με τις περισσότερες ώρες ασκήσεων.
Στο ημερολόγιο του άρματος δεν έγραφε τίποτα για το βράδυ
της 17 Νοεμβρίου 1973.
Ηταν το γνωστό μας 37άρι”,γράφει ο παλιός μαυροσκούφης

http://www.onalert.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger